Kompis Assistans Ek. förening jobb - lediga jobb

Kompis Assistans Ek. förening jobb Kompis Assistans Ek. förening jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kompis Assistans Ek. förening. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kompis Assistans Ek. förening. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116- Stockholm

 2. Personlig Assistent-Solna, Ref 184- Solna

 3. Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201- Botkyrka

 4. Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120- Värmdö

 5. Personlig Assistent - Malmö, Ref 140- Malmö

 6. Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 202- Sundsvall

 7. Personlig Assistent/Arbetsledare Sundsvall 198- Sundsvall

 8. Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 198- Sundsvall

 9. Personlig Assistent - Ludvika, Ref 115- Ludvika

 10. Personlig Assistent-Åkersberga, Ref 117- Österåker

 11. Personlig Assistent - Hässelby, Ref 174- Stockholm

 12. Personlig Assistent - Smedjebacken, Ref 192- Smedjebacken

 13. 1 personlig assistent- Haparanda

 14. 1 personlig assistent- Kalix

 15. Personlig Assistent - Långshyttan, Ref 126- Hedemora

 16. Personlig Assistent - Västerås, Ref 129- Västerås

 17. Personlig Assistent - Sollentuna Ref. 164- Sollentuna

 18. Personlig Assistent - Malmö, Ref 140- Malmö

 19. Personlig Assistent - Mora, Ref 104- Mora

 20. Personlig Assistent - Bjärred, Ref 163- Lomma

 21. Personlig Assistent - Hässelby, Ref 179- Stockholm

 22. Personlig Assistent - Ludvika, Ref 105- Ludvika

 23. Personlig Assistent - Falun, Ref 166- Falun

 24. Personlig Assistent - Stockholm Ref. 147- Stockholm

 25. Personlig Assistent - Djurås - Ref 180- Gagnef

 26. Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 198- Sundsvall

 27. Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 156- Sundsvall

 28. Personlig Assistent-Stockholm/Skarpnäck Ref 134- Stockholm

 29. Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120- Värmdö

 30. Personlig Assistent - Malmö, Ref 203- Malmö

 31. Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116- Stockholm

 32. Personlig Assistent - Ludvika, Ref 189- Ludvika

 33. Personlig Assistent - Västerås, Ref 169- Västerås

 34. Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120- Värmdö

 35. Personlig Assistent - Stockholm Ref. 147- Stockholm

 36. Personlig Assistent-Stockholm/Skarpnäck Ref 134- Stockholm

 37. Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201- Botkyrka

 38. Personlig Assistent - Stockholm, Ref 148- Stockholm

 39. Personlig Assistent - Gnosjö, Ref 121- Gnosjö

 40. Personlig Assistent - Stockholm, Ref 137- Stockholm


Mer beskrivning

Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116
Lyssna på djupet, en ängels tålamod förståelse för brukarens behov. Brukaren har stora omvårdnadsbehov både fysiskt och psykiskt. Hon bor hemma med sin familj vilket är en viktig aspekt utifrån arbetsmiljöfokus. Respekt för familjens liv och trångboddhet är något man behöver ta med sig in i ett kommande arbete! De som jobbar i verksamheten förstår att de finns där för att ge en människa stöd utan att blanda in sina egna värderingar. De lyssnar på djupet för att förstå hur personen vill ha det i sitt liv och jobbar intensivt med att möta upp brukarens behov. Arbetsgruppen är van vid att ta verksamhetsansvar och reflekterar dagligen över hur man kan förbättra verksamheten "brukarens vardag och liv". Kommunikationskanalerna mellan föräldrar och assistenter är öppna så att allt som kan tänkas påverka ett gott samspel skall lyftas fram. Brukaren; "Jag vill ha en person som är glad, snäll. Och som stannar kvar åtminstone ett år. Det är tråkigt för mig när assistenter slutar efter bara två månader! Sökande bör ha erfarenhet i att arbeta tillsammans med andra människor. Ha vana att ta ansvar och har erfarenhet av liknande arbete. Lätt till skratt och humor i bakfickan! Vill du bli en i arbetsgruppen och arbeta lösningsfokuserat så är du välkommen med din ansökan. Anställningen går över i en tillsvidare anställning om man passar för verksamheten. Kompis Assistans står för utbildning i rollen som assistent. Detta efter att man visat sig passa för arbetet. Om du vet med dig på djupet av dig själv att du har ett brett spektra av insikter och kunskaper du fått genom att lyssna och förstå andra då är du välkommen att söka tjänsten hos oss! Tillträde i mitten av augusti. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116

Personlig Assistent-Solna, Ref 184
Vi söker en personlig assistent till vår glada och funktionshindrade son som är 12 år. Han behöver stöd med personliga angelägenheter som hygien, klädsel, måltider och kommunikation med andra barn/vuxna samt även stöd med fritidsaktiviteter och annat. I arbetet ingår det att smälta in i brukarens vardag och att göra saker på det sätt som brukaren önskar eller själv skulle ha gjort. Arbetsplats kommer att vara i skolan och på fritids, i lokaler för annan fritidsverksamhet och i brukarens hem i Solna. Kvalifikationer: Du trivs med att få och ta ansvar samt att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga. Du måste snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och uppskatta växlande arbetsmiljöer och vara initiativrik. Vi ser helst att du har någon form av formell utbildning och/eller erfarenhet av yrket. Har du erfarenhet av teckenkommunikation och/eller synnedsättning så är det ett plus. Arbetstider: Som personlig assistent arbetar du på ett schema som innehåller dag-, kvälls- och helgtjänstgöring. Tjänsten omfattar ca 25-40 timmar/vecka. Eventuellt utökad arbetstid under skollov och helger. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Solna
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent-Solna, Ref 184 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent-Solna, Ref 184

Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201
Jag är en elvaårig pojke som bor i Tullinge och som går på träningsskola där. Jag har en förvärvad hjärnskada. Jag behöver assistenter, helst killar, som vill arbeta med mig främst på dag och kvällstid när jag är i skolan, på fritids, hemma eller på andra ställen. Jag gillar att vara utomhus och röra på mig, att rida, cykla och att simma och att kasta boll. Jag är bestämd och vet vad jag vill och inte vill. Jag pratar inte utan behöver någon som kan kommunicera med mig på ett bra sätt bl a genom bilder. Jag brukar åka på kollo och på resor med min familj och då behöver min assistent följa med. Ett bra bemötande är också viktigt för mig och att du verkligen vill arbeta och stödja mig i min väg framåt i livet. Jag vill att du följer med mig på olika aktiviteter som simning och sjukgymnastik. Jag har epilepsi så du måste ge mig mediciner varje dag. Jag vill inte att du röker. Det viktigaste är att du är lugn och är har ett mycket trevligt sätt mot mig och kommunicerar mycket med mig. Det förekommer tunga lyft. 2 tillsvidaretjänster. En på ca 52% och en på ca 98% där ingår även samordning med administrativa uppgifter. Söker även timvikarier som kan jobba vid behov. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201

Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120
Vill du jobba som personlig assistent? Jag är en tjej på 22 år, och behöver nu anställa tre nya assistenter till mitt team som då kommer att vara totalt 6 st assistenter. Jag har stora planer för framtiden. Där ingår övergång till daglig verksamhet under hösten, och på sikt även flytt till egen lägenhet närmare stan. Idag bor jag på Ingarö tillsammans med föräldrar och bror. Arbetsplatsen är där jag är; det kan vara i hemmet, på badet eller på stan. Jag är flerhandikappad och behöver ha hjälp med allt för att få tillvaron att fungera; t ex vid måltider, hygien, kommunikation, förflyttning och gåträning. Jag går med stöd. Man arbetar alltid två assistenter samtidigt hos mig. Vi ser att du - Är tjej, runt 20 - 30 år - EJ är rökare - Har god fysik och inte några problem med axlar och rygg, då du måste klara av att hjälpa till vid flera förflyttningar/dag, och hjälpa mig med min gåträning. Då tydlighet och kommunikation är en viktig del i tjänsten och att det förekommer mycket dokumentation, är det ett krav att du talar och skriver korrekt svenska. Jag "pratar" med ögonen och med stöd av bilder. När vi lärt känna varann kommer du att märka att jag förstår så mycket mer än jag kan förmedla. Jag saknar eget tal. Arbetet förutsätter att du har ett genuint intresse för att arbeta med unga vuxna med flerfunktionshinder och att du är villig att prova nya aktiviteter. Du är flexibel, initiativrik och ansvarsfull och med en stor portion tålamod. Att du är engagerad, trygg och stabil ser jag som en nödvändighet. Delar du även mina intressen som utevistelse, bad, utflykter, gå i köpcentrum och att odla växter, kanske du är den jag söker. Arbetstider: dag/kväll/helg enligt rullande schema, på tjänstgöringsgrad 74-78% Tillträde till 1 september. Intervjuer och tillsättning sker löpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120

Personlig Assistent - Malmö, Ref 140
Jag är en flerhandikappad tjej på 15 år som nu söker assistenter till en fast tjänst och till två vikariat under hösten. Jag behöver hjälp i alla dagliga moment samt med min kommunikation och har assistans dygnet runt, på natten är det jour. Jag bor med min familj i centrala Malmö. Arbetet som personlig assistent innebär att din arbetsplats är där jag befinner mig. I huvudsak innebär det att bistå mig i hemmet, skolan, fritids och kortis samt på olika aktiviteter. Uppdraget ställer stora krav på din förmåga att ta eget ansvar, vara flexibel, lugn och trygg. Du bör ha en god fysik då arbetet ibland kräver tunga lyft. Eftersom det förekommer aktiviteter med djur, samt bad i klorvatten kan du inte vara allergiker. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Då jag saknar talat språk men är bra på att kommunicera, är samspelet mellan mig och min assistent extra viktigt. Det förekommer också mycket dokumentation och skriftliga instruktioner i många moment därför är av stor vikt att dina språkkunskaper i svenska är goda. Jag ser gärna att du har erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med utvecklingsstörda barn och ungdomar samt adekvat utbildning. Avgörande för anställning är dock personliga kvalifikationer och lämplighet. 1 tillsvidaretjänst på cirka 85% dag/kväll/helg en journatt på 4 veckor. 2 vikariat på cirka 67% kväll/helg 5 jour nätter på 4 veckor till 2013-12-31 med ev. förlängning. Reservation för ev. schemaändring. Tillträde 1 september med inskolning i augusti. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Malmö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Malmö, Ref 140 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Malmö, Ref 140

Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 202
Kompis Assistans EF söker 2-3 vikarierande personliga assistenter. Finns god möjlighet till förlängning av vikariat/ tjänst till hösten. Vi söker pigga och glada tjejer som vill jobba som personliga assistenter åt en tioårig flicka ett par mil söder om Sundsvall. Du får inte ha pälsdjursallergi och bör gilla djur, framför allt hästar. Viktigt att kunna bada i bassäng, vara mycket utomhus och framförallt orka vara aktiv och hålla igång. Följa med på resor och utflykter förekommer. Körkort och bil är ett måste då du annars inte kan komma till och från arbetsplatsen. Arbetstiderna är framförallt förlagda på eftermiddag/kväll på skoldagar och långa dagar på helgerna. På lov och andra lediga dagar ändras schemat, längre dagar och flera arbetspass förekommer. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet av barn och att arbeta som personlig assistent. Intervjuer sker löpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 202 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 202

Personlig Assistent/Arbetsledare Sundsvall 198
Vi kommer att behöva nya medarbetare i vårt arbetslag. Arbetslaget består av 6-7 personer och tjänsterna varierar från 50 -80%. Vår brukare är en 16-årig kille med flerfunktionshinder, boende ca 45 minuters bilresa från Sundsvall. I tjänsten ingår förutom assistentuppdraget även en arbetsledande befattning på 15% Arbetet som personliga assistent: Som assistent är det viktigt att du är lyhörd och ödmjuk, kan ta ansvar och arbeta självständigt. Arbetet som Arbetsledare: Arbetsledaren leder och organiserar arbetet vid arbetsplatsen, har personalansvar och ekonomiskt ansvar för arbetsplatsen. Arbetet som arbetsledare kräver att du är lyhörd och engagerad både när det gäller att arbeta för en hög kvalitet i den personliga assistansen och för att motivera och stötta dina medarbetare för att skapa en välfungerande arbetsplats med god arbetsmiljö. Schemat är skiftgång och du jobbar där brukaren är. Körkort och tillgång till bil är nödvändigt för arbetsresor. Det finns djur i familjen, så du får inte vara allergiskt mot pälsdjur. Erfarenhet från liknande sysslor är meriterande. Personlig matchning är dock viktigast. Sänd med ett personligt brev och referenser. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Sundsvall
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent/Arbetsledare Sundsvall 198 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent/Arbetsledare Sundsvall 198

Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 198
Vi kommer att behöva nya medarbetare i vårt arbetslag. Arbetslaget består av 6-7 personer och tjänsterna varierar från 50 -80%. Vår brukare är en 16-årig kille med flerfunktionshinder, boende ca 45 minuters bilresa från Sundsvall. Som assistent är det viktigt att du är lyhörd och ödmjuk, kan ta ansvar och arbeta självständigt. Schemat är skiftgång och du jobbar där brukaren är. Körkort och tillgång till bil är nödvändigt för arbetsresor. Det finns djur i familjen, så du får inte vara allergiskt mot pälsdjur. Erfarenhet från liknande sysslor är meriterande. Personlig matchning är dock viktigast. Sänd med ett personligt brev och referenser. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Sundsvall
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 198 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 198

Personlig Assistent - Ludvika, Ref 115
Vi söker en personlig assistent till en glad och positiv funktionshindrad pojke på 16 år. Vår brukare bor tillsammans med mamma, pappa, lillebror och lillasyster i Ludvika. Arbetet består i att assistera brukaren i alla göromål han behöver hjälp med. Assistentens arbetsplats är där brukaren befinner sig, oftast i hemmet eller på fritids. Under stor del av dagen arbetar två assistenter tillsammans. Vi söker dig som är glad, idérik och som har lätt för att samarbeta med andra. Du måste vara rökfri. Utbildning som personlig assistent och erfarenhet av arbete med funktionshindrade är en merit men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetspassen innefattar vardagar och helgpass, såväl dagpass som nattpass. Vi söker en timvikarie som kan arbeta vid behov. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Ludvika
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Ludvika, Ref 115 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Ludvika, Ref 115

Personlig Assistent-Åkersberga, Ref 117
Jag är en 23 årig tjej som behöver en till assistent. Jag är rullstolsburen men jag kan gå kortare sträckor. Kommunicerar gör jag gärna men istället för att prata använder jag mig av blicken och kommunikationskartor. Det är ganska nytt för mig så här behöver jag mycket hjälp för att utveckla den förmågan och det krävs att du pratar god svenska och kan föra min talan när det behövs. För att klara min vardag behöver jag hjälp med t.ex matlagning och matning, personlig hygien, förflyttning och kommunikation. För mig är det viktigt att hitta en person som vill hjälpa mig på väg in i vuxenlivet. Planen är att jag ska flytta till egen lägenhet inom det närmsta året. Jag kräver inte att du ska ha en speciell utbildning men du ska vara lyhörd för mina behov och det är viktigt att vi trivs tillsammans. Du behöver även vara både fysiskt och mentalt stabil då det förekommer lyft och en hel del av tiden arbetar du själv. Det är även viktigt att du är initiativrik och inte är rädd för att jobba självständigt samtidigt som du måste var flexibel och kunna jobba i team. Om du gillar att laga mat, bada och umgås med hästar så tror jag att vi kommer att trivas tillsammans. Du måste vara rökfri och jag tycker att det är bra om du bor i Åkersberga eller dess närhet. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Österåker
Publicerad : 07-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent-Åkersberga, Ref 117 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent-Åkersberga, Ref 117

Personlig Assistent - Hässelby, Ref 174
Jag är en vuxen, glad och positiv kille som bor tillsammans med min familj i Hässelby. Tillsammans med mina assistenters stöd och hjälp klarar jag mina måltider, hygien, kommunikation, fysiska träning och fritidsaktiviteter. En del av mina intressen är dataspel, att få gå på dans, lyssna på musik. Jag är rullstolsburen och har kommunikations svårigheter. Därför är det är viktigt att du behärskar svenska bra i tal och skrift. Jag vill helst att du är en kille mellan 20- 40 år, gärna med data intresse. Har du förmågan att arbeta både självständigt och med andra assistenter, är ansvarsfull och får det här med att hålla överenskomna tider och arbetspass att fungera. Då kan du vara den jag söker. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans, är viktigt för oss båda och måste självklart fungera. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Vi har allergi i familjen så du kan inte ha pälsdjur. Tjänsten är på ca 50% som ev. höjs till ca 95% under hösten pga ett graviditetsvikariat. Vi söker även timvikarier som kan jobba vid behov. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Hässelby, Ref 174 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Hässelby, Ref 174

Personlig Assistent - Smedjebacken, Ref 192
Vi söker en kvinnlig personlig assistent med erfarenhet av att arbeta med barn. Vår lekglada dotter är 7 år och har en cp skada som gör att hon behöver stöd med personliga angelägenheter som hygien, klädsel, måltider, lek och kommunikation. Vi söker dig som trivs med att få och ta ansvar samt att arbeta självständigt. Du skall ha körkort och vara simkunnig. Du är även rökfri, ej pälsallergiker, lekglad och har erfarenhet av att arbeta som personlig assistent i hemmet. Du måste snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och uppskatta växlande arbetsmiljöer och vara initiativrik. Som personlig assistent arbetar du i hemmet samt följer med på resor tillsammans med familjen. Arbetstiderna är framförallt förlagda på eftermiddag/kväll på skoldagar. På lov och andra lediga dagar ändras schemat, det kan även förekomma helgarbete. Tillträde: Introduktion snarast. Tillsvidare anställning 75% För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Smedjebacken
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Smedjebacken, Ref 192 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Smedjebacken, Ref 192

1 personlig assistent
Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och ha en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi söker dig som har ambition,vilja och flexibilitet att arbeta inom personlig assistans. Jag som behöver personlig assistans är en kille i övre tonåren. Personlig lämplighet och förmåga är avgörande. Du bör även tala flytande svenska. Vidare krävs att du har körkort och tillgång till bil, att du är simkunnig och fri från allergier som exempelvis pälsallergi. Tjänsten kommer att vara schemalgda och omfatta mellan 80-100% med varierande arbetstid dag,kväll,natt och helger. Maila CV samt ett personligt brev. Skicka gärna med ett ansiktsfoto och märk ansökan med referens 187 + ditt namn. Sista ansökningsdatum är 28 augusti Kontaktperson Carina Börs OBS! ev. frågor kan besvaras 27-28 augusti. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Haparanda
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga 1 personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 personlig assistent

1 personlig assistent
Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och ha en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi söker dig som har ambition,vilja och flexibilitet att arbeta inom personlig assistans. Jag som behöver personlig assistans är en kille i övre tonåren. Personlig lämplighet och förmåga är avgörande. Du bör även tala flytande svenska. Vidare krävs att du har körkort och tillgång till bil, att du är simkunnig och fri från allergier som exempelvis pälsallergi. Tjänsten kommer att vara schemalgda och omfatta mellan 80-100% med varierande arbetstid dag,kväll,natt och helger. Maila CV samt ett personligt brev. Skicka gärna med ett ansiktsfoto och märk ansökan med referens 187 + ditt namn. Sista ansökningsdatum är 28 augusti Kontaktperson Carina Börs OBS! ev. frågor kan besvaras 27-28 augusti. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Kalix
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga 1 personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 1 personlig assistent

Personlig Assistent - Långshyttan, Ref 126
Jag är en 17-årig tjej med flerfunktionshinder som behöver hjälp med allt för att få tillvaron att fungera. En av mina tre assistenter kommer att vara ledig tom 140531 och behöver en ersättare. Jag bor i Långshyttan och börjar gymnasiet i Falun nu i höst. Du behöver vara självständig, ansvarstagande och ha god förmåga att samarbeta med andra. Andra viktiga egenskaper är att du är trygg, initiativrik och har god empatisk förmåga. Jag har svårtolkad kommunikation, du blir min förlängda arm. Jag behöver därför en assistent som behärskar svenska språket väl. Du behöver ha god fysik eftersom jobbet kan innebära tunga förflyttningar i samband med kramper. Utbildning och eller praktisk erfarenhet från området personlig assistans är meriterande. Personliga egenskaper och personkemi är avgörande. Assistansbehovet är i hemmet, skolan, vid bad, ridning, fritidsaktiviteter ibland vid resor och läger. Endast kvinnliga sökanden, B-körkort är ett krav. Omfattning: 90% schemalagt vikariat 130901 - 140531 + timvikarie vid behov, upp till 100% Arbetstider dag, natt, helg. Tillträde snarast. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Hedemora
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Långshyttan, Ref 126 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Långshyttan, Ref 126

Personlig Assistent - Västerås, Ref 129
Vi söker personliga assistenter till en funktionshindrad man i Västerås. Vår brukare är 37 år och bor tillsammans med sin fru och barn, 9 och 15 år gamla. Arbetet består i att assistera brukaren i alla hans dagliga göromål som han p.g.a. sitt funktionshinder inte kan utföra på egen hand. Vi söker dig som har erfarenhet av liknande arbete och som har ett genuint intresse av att arbeta med människor. Har du assistentutbildning är de en merit, men vi lägger störst vikt vid personlig lämplighet. Du måste besitta hög social kompetens, kunna anpassa dig till regler och rutiner som gäller på arbetsplatsen, vara rak och ärlig och tillsammans med familjen ha en öppen dialog. 1 tjänst på 75%, tillsvidareanställning. Tillträde under september. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. 1 tjänst, graviditetsvikariat på 75% med tillträde i november. Det finns möjlighet att jobba extra vid behov. Intervjuer sker löpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Västerås
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Västerås, Ref 129 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Västerås, Ref 129

Personlig Assistent - Sollentuna Ref. 164
12-årig pojke i Sollentuna söker en personlig assistent som kan arbeta en helg i månaden. Han är en charmig, aktiv och rörlig kille med utvecklingsstörning, epilepsi och rörelsehinder som älskar musik, djur, bad, att vara ute och promenera m.m. Till arbetsuppgifterna hör hjälp med allt det vardagliga, dvs personlig omvårdnad och hygien, matning, lek och stimulans. I arbetet krävs ett starkt engagemang för att bygga upp ett bra samspel och kommunikation samt tolka pojkens behov. Vi söker dig som är ansvarstagande och tycker det är stimulerande att arbeta med barn och funktionshindrade. Du bör ha ett starkt intresse för att arbeta med alternativ kommunikation, ha god inlevelseförmåga, "skinn på näsan", integritetskänsla samt vara öppen för att vara med och ta ansvar för att vidareutveckla din arbetsplats. Då brukaren är en mycket rörlig och aktiv pojke är det viktigt att din grundkondition och fysik är bra och att du tycker om att vara ute och röra på dig och göra utflykter. Det är också viktigt att du kan uttrycka dig tydligt och bra på svenska och kan/vill lära dig alternativ kommunikation då brukaren har en språkstörning som kräver stor tydlighet. Du kommer att arbeta i hemmet nära familjen vilket innebär att du måste kunna anpassa dig till vår vardag. Det är bra om du bor i Sollentuna eller dess närhet. Du bör vara minst 20 år. Tjänsten består av en fast schemalagd helg i månaden samt möjlighet att vikariera vid behov under vardagkväll, natt samt helg. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Sollentuna Ref. 164 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Sollentuna Ref. 164

Personlig Assistent - Malmö, Ref 140
Jag är en flerhandikappad tjej på 15 år som nu söker assistent till ett vikariat under hösten. Jag behöver hjälp i alla dagliga moment samt med min kommunikation och har assistans dygnet runt, på natten är det jour. Jag bor med min familj i centrala Malmö. Arbetet som personlig assistent innebär att din arbetsplats är där jag befinner mig. I huvudsak innebär det att bistå mig i hemmet, skolan, fritids och kortis samt på olika aktiviteter. Uppdraget ställer stora krav på din förmåga att ta eget ansvar, vara flexibel, lugn och trygg. Du bör ha en god fysik då arbetet ibland kräver tunga lyft. Eftersom det förekommer aktiviteter med djur, samt bad i klorvatten kan du inte vara allergiker. Du ska kunna arbeta självständigt och ta egna initiativ. Då jag saknar talat språk men är bra på att kommunicera, är samspelet mellan mig och min assistent extra viktigt. Det förekommer också mycket dokumentation och skriftliga instruktioner i många moment därför är av stor vikt att dina språkkunskaper i svenska är goda. Jag ser gärna att du har erfarenhet från arbete som personlig assistent, arbete med utvecklingsstörda barn och ungdomar samt adekvat utbildning. Avgörande för anställning är dock personliga kvalifikationer och lämplighet. 1 vikariat på cirka 67% kväll/helg 5 jour nätter på 4 veckor. Vikariatet är på 3 månader med stor chans till förlängning. Reservation för ev. schemaändring. Tillträde snarast. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Malmö
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Malmö, Ref 140 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Malmö, Ref 140

Personlig Assistent - Mora, Ref 104
Vi söker dig som vill jobba som personlig assistent till en 23-årig kille med autism. Han bor i eget boende i Mora. Det är bra om du har erfarenhet av personer utan tal då han kommunicerar med tecken och bilder. Vi skulle också uppskatta om du är en aktiv person som gillar friluftsliv då hans fritidsintressen är bl.a. promenader, skidåkning, inlines, simning och ridning. Då brukaren är en mycket rörlig och aktiv man är det viktigt att din grundkondition och fysik är bra och att du tycker om att vara ute och röra på dig. Att laga mat och baka är något han också uppskattar. Arbetet består i att planera, dokumentera, assistera och stöta brukaren i alla hans dagliga göromål. Vi är alltid två assistenter dagtid men kväll och natt kan man få arbeta ensam. Du ska trivas med att arbeta i grupp men även kunna ta eget ansvar. Du ska vara lyhörd, initiativrik, flexibel, positiv, pålitlig och ha en hög social kompetens. Utbildning och erfarenhet inom autism ser vi som en merit men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du får inte vara allergisk mot djur. Ett vikariat med sysselsättningsgrad på 96 % och fram till sommaren 2014. Därefter kan det förlängas ytterligare ett år om den som är tjänstledig fortsätter att studera. Därutöver finns två korttidsvikariat på ca 50 % som förlängs en månad i taget. Arbetstiden är förlagd till dag/kväll/natt. Tillträde: snarast. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Mora
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Mora, Ref 104 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Mora, Ref 104

Personlig Assistent - Bjärred, Ref 163
Vi söker en personlig assistent till en tjej på 14 år med diagnosen Rett Syndrom. Flickan är en glad och positiv tjej som gillar att vara aktiv och hitta på saker. Till vardags går hon i träningsskolan i Lund och på eftermiddagarna är det ofta aktiviteter såsom ridning, musikterapi och kommunikationsträning. Hon använder förutom sin blick och ansiktsuttryck, kommunikationskarta och ögonpekningsdator för att kommunicera. Musik, film och bus är det bästa som finns. Retts syndrom innebär störningar av hjärnans utveckling, vilket leder till svåra funktionsstörningar, med motoriska svårigheter, kommunikationsstörningar, epilepsi, oförmåga till viljemässigt motoriskt agerande samt brist på kontroll av och samverkan mellan andning, blodtryck och puls. Arbetet som personlig assistent innebär att din arbetsplats är där brukaren befinner sig. I huvudsak innebär det att bistå brukaren i hemmet och på diverse aktiviteter för att göra hennes vardag så bra så möjlig. Under lov är det ibland läger och resor som innebär övernattningar. Vi ser gärna att du har utbildning inom vård/omsorg och erfarenhet av att arbeta med funktionshindrade och barn/unga. Musikkunskaper och utbildning i alternativ kommunikation är meriterat. Uppdraget ställer stora krav på din förmåga att ta eget ansvar, vara flexibel samt ha en positiv livssyn och vara lösningsfokuserad. Personliga kvalifikationer och lämplighet är dock avgörande. Det förekommer tunga lyft. Tjänsten omfattar ca 2 helger per månad enligt schema. Samt möjlighet att arbeta extra vid behov. Tillträde enligt överenskommelse. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Lomma
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Bjärred, Ref 163 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Bjärred, Ref 163

Personlig Assistent - Hässelby, Ref 179
Tjena! Jag är en glad o pigg 14 årig kille som bor med mamma, pappa och min hund i Hässelby. Jag har en cp skada med stort omvårdnadsbehov, behöver hjälp med i princip allt. Jag går i en skola söder om Stockholm. På fritiden hänger jag med kompisar, simmar, lyssna på musik m m. Jag söker er som kan vara mina armar och ben samt språkrör. Kravet är att du kan förstå och tala det svenska språket eftersom jag arbetar mycket med min kommunikation. Arbetet som personlig assistent hos mig innebär att smälta in i min vardag och att göra saker på det sätt som jag önskar eller själv skulle ha gjort. Arbetsplatsen är där jag befinner mig - vilket kan vara i hemmet, skolan, följa med på resor m.m. Du ska ha glimten i ögat, lätt till skratt, vara optimistisk och kreativ. Viktigt är också att du ska kunna passa tider och att du är fysiskt och psykiskt stark. De vi söker till teamet ska visa stort engagemang, lyhördhet och intresse för arbetet som personlig assistent kunna samarbeta med alla i teamet samt med den personalen runt brukaren. Kunna planera jobbet självständigt. Du ska sätta en god relation med alla framförallt! Att vara assistent hos oss i vårat team handlar också om att kunna vara flexibel i arbetstider. Detta arbete är inget 9.00-17.00 jobb. Du kommer självklart få ett grundschema som vi utgår ifrån, men eftersom det handlar om ett arbete med en människa så går det ej att i detalj planera brukarens liv utifrån schemat. Ställer du upp på brukaren så ställer vi upp som arbetsplats på dig. Eftersom detta handlar om att bygga relationer med människor så är det viktigt att du är öppen för detta. I vårat team så arbetar vi utifrån Kompis Assistans värderingsgrund som är att utgå från brukarens integritet, valfrihet, självbestämmande och delaktighet. Vana och kunskap som personlig assistent är inget krav men de som har det kommer vi titta på först. Motivera i ansökan varför just du är lämplig för detta jobb. Samt vad du kan tillföra oss som arbetsplats. 1 tjänst 30 tim/vecka, provtjänstgöring 6 månader. Arbetstid dag, kväll och helg. 1 tjänst 29.9 tim/vecka, provtjänstgöring 6 månader. Arbetstid vaken natt. Vi söker även timvikrier som kan jobba vid behov. Tillträde: Snarast För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Hässelby, Ref 179 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Hässelby, Ref 179

Personlig Assistent - Ludvika, Ref 105
Vi söker personliga assistenter till en kille som är 22 år. Han har funktionshindret autism. Vi söker dig som är initiativrik och positiv, som arbetar självständig och ansvarstagande och har lätt att samarbeta med andra då man ofta arbetar två assistenter tillsammans. Du behöver ha god fysik eftersom att vår brukare är aktiv inom olika idrotter. Han är även friluftsintresserad och tycka om att vistas mycket utomhus. Andra egenskaper som är viktiga i relation till brukaren är att du har stort tålamod, är lyhörd för signaler, har förståelse för att struktur är viktigt, kunna vara konsekvent och har god empatiförmåga. Vi söker dig som har erfarenhet och kunskap av autism och liknande arbete. Har du assistentutbildning är det naturligtvis ett plus men den personliga lämpligheten är avgörande. Körkort och tillgång till egen bil krävs. Arbetstiderna ligger dygnet runt med vaken natt samt dubbel assistans del av dagen. Din arbetsplats är där brukaren befinner sig, i hemmet, på dagcenter, på eventuella läger, resor osv. Tillträde: 2013-10-21. Intrevjuer sker löpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Ludvika
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Ludvika, Ref 105 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Ludvika, Ref 105

Personlig Assistent - Falun, Ref 166
Hej, jag heter Daniel. Jag är en glad kille på 15 år, som nyss börjat årskurs 9 i träningsklassen på Haraldsboskolan i Falun. Jag är social och utåtriktad, tycker om musik och ridning men är intresserad av det mesta. Jag åker till skolan med förväntan och glädje varje dag. Jag har dock en medfödd hjärnskada som gör att jag är i behov av stöd och hjälp i många vardagliga situationer. Jag saknar förmåga att uttrycka mig verbalt men tränar på andra metoder att göra mig förstådd, däremot kan jag förstå ord, om än med viss fördröjning. Jag har behov av en assistent under skoltid 1 dag i veckan, valfritt vilken. Jag går i skolan måndag till fredag kl. 8-14,30. Mina önskemål beträffande dina egenskaper är att du är glad positiv och lugn samt en god portion tålamod att vänta in mig, det är ingen nackdel om du är kille. Om detta verkar intressant, hör av dig så får vi träffas.. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Falun
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Falun, Ref 166 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Falun, Ref 166

Personlig Assistent - Stockholm Ref. 147
Jag är en 22 år gammal funktionshindrad kille som bor på Södermalm och söker en ny personlig assistent. Jag är en väldigt socialt aktiv person som gillar när det händer mycket men jag gillar även att slappa bort en hel söndag då och då. Några av mina största intressen är att spela och lyssna på musik, titta på film, resa, umgås med vänner och äta god mat. På vardagarna jobbar jag på en daglig verksamhet med musikinriktning. Efter jobbet brukar jag bl.a. spela piano, ta en fika med kompisar eller gå och bowla. På fritiden tränar, gymmar och badar jag också en hel del. Jag har en Cp-skada och sitter i rullstol och har även en synskada. Synskadan gör att jag behöver hjälp att syntolka min omvärld. Om du är kille eller tjej spelar ingen roll, men du måste vara mellan 20 och 30 år. Du ska vara initiativrik, lyhörd, vara pålitlig, ha hjärtat på rätt ställe och har en stor portion tålamod. Du bör ha lätt för att samarbeta men också kunna ta egna initiativ. Arbetet innebär bl.a. hjälp med kommunikation, måltider, förflyttning, div. aktiviteter och allt det andra i det vardagliga livet. Det är en merit om du har erfarenhet av tidigare arbete med personer med funktionshinder eller har utbildning inom t.ex. omsorg eller pedagogik. men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Stockholm Ref. 147 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Stockholm Ref. 147

Personlig Assistent - Djurås - Ref 180
Hampus är en glad och positiv kille på 10 år. Han har ett funktionshinder utan specifik diagnos och behöver hjälp med allt i vardagen. Han har Mac Key knapp för sondmatning, men äter i dagsläget mestadels via munnen. Det är en aktiv kille som gärna är med där det händer saker, fast i lugn miljö. Han älskar bilar och bollspel. Du behöver kunna ta ett självständigt ansvar, men kommer att vara en del i ett arbetslag och dessutom kunna samarbeta med familjen och personal på särskola. Du ska vara en person med båda fötterna på jorden. Vara initiativrik och positiv, ansvarstagande, flexibel och ha lätt för att arbeta med andra. Erfarenhet av arbete med funktionshindrade barn och ungdomar, undersköterska, tecken som stöd är meriterande, men vi lägger största vikt på lämplighet och att personkemin stämmer. Din arbetsplats kommer att vara där brukaren befinner sig. Växelvis hos mamman och pappan och på särskolan. Vårt krav på dig är att du inte har några problem med axlar eller rygg, då det kan förkomma tunga lyft, och att han behöver mycket gångträning, och att du kan tala flytande svenska då han saknar eget tal och arbetet innebär daglig kommunikationsträning. Du bör ha ett visst djurintresse och inte ha någon form av allergi då det finns djur i båda hemmen. Det kan även förekomma viss hästhantering vid ridning. Du behöver gilla att vara ute och rör på dig, för det gillar han. Bad, gångträning, massage och stretching är viktiga aktiviteter för honom, så det är ett måste att du gillar bad och är i god fysisk form. Tjänsten är ett vikariat tom 2014-12-31 på ca 52% med tillträde snarast. Viktigt att du anger referenser i ansökan. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Utdraget kommer att efterfrågas om anställning blir aktuell. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Gagnef
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Djurås - Ref 180 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Djurås - Ref 180

Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 198
Kompis Assistans söker nya medarbetare som kan jobba som timvikarie vid behov. Brukaren är en 16-årig pojke med flerfunktionshinder, boende 45 min utanför Sundsvall. Du behöver vara lyhörd och ödmjuk, kunna ta ansvar och jobba självständigt. Erfarenhet från liknande sysslor är meriterande. Personlig matchning är dock viktigast. Schemat är skiftgång och du jobbar där brukaren är. Körkort och tillgång till bil är nödvändigt för arbetsresor. Du får inte vara allergisk mot djur. Sänd med ett personligt brev och referenser. Intervjuer sker löpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Sundsvall
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 198 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 198

Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 156
Vi söker en personlig assistent till en kvinna med MS, boende i samhälle utanför Sundsvall med sin make. Du ska helst vara kvinna och lite äldre och ha erfarenhet av att arbeta som assistent i ett hem. Du kommer att delta i brukarens aktiviteter såsom att åka på stan, hälsa på bekanta och andra utflykter. Du ska vara social och utåtriktad och inte rädd för att ha kontakt med andra människor kring brukaren. I arbetet ingår också att hjälpa brukaren i dess hem med förekommande göromål. Erfarenhet av MS och tidigare assistansjobb är en fördel liksom din personliga lämplighet och att man trivs tillsammans. B-körkort är ett krav då det ingår att köra brukaren i dess egna bil. Arbetstiderna är schemalagda fn dagtid och varannan helg. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Sundsvall
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 156 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Sundsvall, Ref 156

Personlig Assistent-Stockholm/Skarpnäck Ref 134
Jag söker dig som vill vara min assistent varannan helg. Jag behöver också timvikarier. Jag är en kille på 14 år som gillar att träffa kompisar och umgås med nära och kära. Jag gillar idrott både som deltagare och supporter. Sporten framför allt är Ishockey. Mitt liv är omväxlande, mycket tack vare att jag är trygg med mina assistenter som arbetar hos mig. Tillsammans med assistenternas stöd och hjälp klarar jag mina måltider, hygien, kommunikation, fysiska träning och fritidsaktiviteter. Jag har rullstol, en kommunikationsdator samt några fler hjälpmedel. Eftersom jag inte kommunicerar verbalt använder jag framför allt Bliss. Det är jätte bra om du redan kan "blissa". Om du inte kan Bliss måste du vilja lära dig det. Du som assistent är mycket viktig för mig i min vardag, så det är superviktigt att du kommunicerar tydligt, är trygg och behärskar svenska bra i tal och skrift. Ett annat stort intresse är att spela Playstation. Eftersom vi gör det tillsammans måste du gilla det! Det är bra om du är tekniskt intresserad eftersom jag håller på mycket med datorer, spel och andra apparater. Jag vill helst att du är en kille mellan 20- 30 år. Har du förmågan att arbeta både självständigt och med andra assistenter, är ansvarsfull och får det här med att hålla överenskomna tider och arbetspass att fungera? Gillar du sport, framför allt hockey, och att vara aktiv som jag?? Då kan du vara den jag söker. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans, är viktigt för oss båda och måste självklart fungera. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Vi har katter, så du måste tåla pälsdjur. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent-Stockholm/Skarpnäck Ref 134 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent-Stockholm/Skarpnäck Ref 134

Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120
Linda är en tjej på 22 år och har Rett Syndrom. Hon behöver nu utöka sin assistentgrupp och söker därför dig som kan jobba 1 vecka i månaden, och som kan hoppa in med kort varsel vid sjukdom. Hon är flerhandikappad och behöver ha hjälp med allt för att få tillvaron att fungera, t ex vid måltider, hygien, kommunikation, förflyttning och gåträning. Hon förflyttar sig med stöd av assistent. Arbetsplatsen är där Linda befinner sig, i huvudsak i hemmet på Ingarö utanför Stockholm, men även tillfälligt på Daglig verksamhet, och även vid aktiviteter som t ex bad, utflykter. Då tydlighet och kommunikation är en viktig det i tjänsten och att det förekommer mycket dokumentation, är det ett krav att du talar och skriver korrekt svenska. Brukaren saknar eget tal, och "pratar" med ögonen och med stöd av bilder. Vi söker dig som: - Är tjej, minst 20 år - EJ är rökare - Har möjlighet att hoppa in och jobba med kort varsel - Har god fysik, och inte har några problem med axlar och rygg, då du måste klara av att hjälpa till vid flera förflyttningar/dag, och hjälpa brukaren med gåträning. Det förekommer tunga lyft. - Har engagemang för att jobba med funktionshindrade, utvecklingsstörda ungdomar och unga vuxna. Arbetet innebär att: Arbeta där Linda befinner sig. Under större delen av dagen arbetar två assistenter tillsammans, men det kan även förekomma att man arbetar ensam. Tidigare arbete som personlig assistent är meriterande, men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, och att personkemin stämmer. Arbetstider: Timanställning. En vecka i månaden samt vikarie vid ordinarie personals sjukdom och ledighet. Tillträde omgående, intervjuer sker löpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Värmdö
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120

Personlig Assistent - Malmö, Ref 203
Jag är en glad och pigg tjej på 17 år som söker assistent. Jag vill ha en rolig och aktiv assistent som gillar att busa. Du ska hjälpa mig med alla mina grundläggande behov och med allt annat som hör vardagen till. Vi söker dig som är positiv, flexibel, tålmodig och ansvarstagande. Du behöver ha utbildning eller någon form av erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov, gärna kring autism. Tjänsten innebär arbete var 4:e helg 8-17 på schema men det finns också möjlighet att arbeta extra vid andra assistenters frånvaro på vardagskvällar. Tjänsten passar perfekt för någon som studerar. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Malmö
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Malmö, Ref 203 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Malmö, Ref 203

Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116
Lyssna på djupet, en ängels tålamod förståelse för brukarens behov. Brukaren har stora omvårdnadsbehov både fysiskt och psykiskt. Hon bor hemma med sin familj vilket är en viktig aspekt utifrån arbetsmiljöfokus. Respekt för familjens liv och trångboddhet är något man behöver ta med sig in i ett kommande arbete! De som jobbar i verksamheten förstår att de finns där för att ge en människa stöd utan att blanda in sina egna värderingar. De lyssnar på djupet för att förstå hur personen vill ha det i sitt liv och jobbar intensivt med att möta upp brukarens behov. Arbetsgruppen är van vid att ta verksamhetsansvar och reflekterar dagligen över hur man kan förbättra verksamheten "brukarens vardag och liv". Kommunikationskanalerna mellan föräldrar och assistenter är öppna så att allt som kan tänkas påverka ett gott samspel skall lyftas fram. Brukaren; "Jag vill ha en person som är glad, snäll. Och som stannar kvar åtminstone ett år. Det är tråkigt för mig när assistenter slutar efter bara två månader! Sökande bör ha erfarenhet i att arbeta tillsammans med andra människor. Ha vana att ta ansvar och har erfarenhet av liknande arbete. Lätt till skratt och humor i bakfickan! Vill du bli en i arbetsgruppen och arbeta lösningsfokuserat så är du välkommen med din ansökan. Anställningen går över i en tillsvidare anställning om man passar för verksamheten. Kompis Assistans står för utbildning i rollen som assistent. Detta efter att man visat sig passa för arbetet. Om du vet med dig på djupet av dig själv att du har ett brett spektra av insikter och kunskaper du fått genom att lyssna och förstå andra då är du välkommen att söka tjänsten hos oss! Tjänsten är ett vikariat på ca 50% med chans till tillsvidare anställning. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Johanneshov, Ref 116

Personlig Assistent - Ludvika, Ref 189
Vi söker en personlig assistent till vår lekglada och multifunktionshindrade son som är 7 år. Han behöver stöd med personliga angelägenheter som hygien, klädsel, måltider, lek och kommunikation. Vi söker dig som trivs med att få och ta ansvar samt att arbeta självständigt. Som person är du trygg, socialt kompetent och besitter en god kommunikationsförmåga. Du måste snabbt kunna sätta dig in i nya situationer och uppskatta växlande arbetsmiljöer och vara initiativrik. Som personlig assistent arbetar du både i hemmet, på skolan samt följer med på resor tillsammans med familjen. Arbetstiderna är varierande. Du arbetar hela dagar fm eller em samt vaken natt. Du är rökfri, ej pälsallergiker, lekglad och har erfarenhet av att jobba som personlig assistent. Vi ser gärna manliga sökanden. Tillträde: Snarast. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Ludvika
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Ludvika, Ref 189 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Ludvika, Ref 189

Personlig Assistent - Västerås, Ref 169
Personlig assistent sökes till funktionsnedsatt flicka. Du bör vara pålitlig, ansvarsfull och punktlig. Arbetet är deltid och innebär ett par eftermiddagar/vecka samt vissa kvällar och helger. Arbetstiderna kan variera utifrån behov och överenskommelse. Arbetet kan kombineras med annan sysselsättning som exempelvis studier eller annat deltidsarbete (dagtid) som det går att planera utifrån. Arbetet sker främst i familjens hem och dess omkringliggande miljö, men det kan bli aktuellt att behöva följa med på kortare resor eller utflykter. Tidigare erfarenhet av barn är meriterande, även körkort och gärna tillgång till bil är önskvärt. Du bör vara rökfri och ha ett tydligt tal/språk då hon bland annat behöver daglig kommunikationsträning. Personlig lämplighet anses som viktigast. Intervjuer kan ske fortlöpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Västerås
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Västerås, Ref 169 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Västerås, Ref 169

Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120
Vill du jobba som personlig assistent? Jag är en tjej på 22 år, och behöver nu anställa två nya assistenter till mitt team som då kommer att vara totalt 8 st assistenter. Jag går på daglig verksamhet på Kungsholmen på dagarna, och bor i dagsläget på Ingarö med mina föräldrar men kommer att flytta närmare stan under vintern. Arbetsplatsen är där jag är; det kan vara på DV, i hemmet, på badet eller på stan. Jag är flerhandikappad och behöver ha hjälp med allt för att få tillvaron att fungera; t ex vid måltider, hygien, kommunikation, förflyttning och gåträning. Jag går med stöd. Man arbetar alltid två assistenter samtidigt hos mig. Vi ser att du - Är tjej, runt 20 - 30 år - EJ är rökare - Har god fysik och inte några problem med axlar och rygg, då du måste klara av att hjälpa till vid flera förflyttningar/dag, och hjälpa mig med min gåträning Då tydlighet och kommunikation är en viktig del i tjänsten och att det förekommer mycket dokumentation, är det ett krav att du talar och skriver korrekt svenska. Jag "pratar" med ögonen och med stöd av bilder. När vi lärt känna varann kommer du att märka att jag förstår så mycket mer än jag kan förmedla. Jag saknar eget tal. Arbetet förutsätter att du har ett genuint intresse för att arbeta med unga vuxna med flerfunktionshinder och att du är villig att prova nya aktiviteter. Du är flexibel, initiativrik och ansvarsfull och med en stor portion tålamod. Att du är engagerad, trygg och stabil ser jag som en nödvändighet. Delar du även mina intressen som utevistelse, bad, utflykter, gå i köpcentrum och att odla växter, kanske du är den jag söker. Arbetstider: dag/kväll/helg enligt rullande schema, på tjänstgöringsgrad 69-78% Tillträde runt årsskiftet eller enl ök. Intervjuer och tillsättning sker löpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Värmdö
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Ingarö, Ref 120

Personlig Assistent - Stockholm Ref. 147
Jag är en 22 år gammal funktionshindrad kille som bor på Södermalm och söker två nya personliga assistenter. Jag är en väldigt socialt aktiv person som gillar när det händer mycket men jag gillar även att slappa bort en hel söndag då och då. Några av mina största intressen är att spela och lyssna på musik, titta på film, resa, umgås med vänner och äta god mat. På vardagarna jobbar jag på en daglig verksamhet med musikinriktning. Efter jobbet brukar jag bl.a. spela piano, ta en fika med kompisar eller gå och bowla. På fritiden tränar, gymmar och badar jag också en hel del. Jag har en Cp-skada och sitter i rullstol och har även en synskada. Synskadan gör att jag behöver hjälp att syntolka min omvärld. Om du är kille eller tjej spelar ingen roll, men du måste vara mellan 20 och 30 år. Du ska vara initiativrik, lyhörd, vara pålitlig, ha hjärtat på rätt ställe och har en stor portion tålamod. Du bör ha lätt för att samarbeta men också kunna ta egna initiativ. Arbetet innebär bl.a. hjälp med kommunikation, måltider, förflyttning, div. aktiviteter och allt det andra i det vardagliga livet. Det är en merit om du har erfarenhet av tidigare arbete med personer med funktionshinder eller har utbildning inom t.ex. omsorg eller pedagogik. men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Stockholm Ref. 147 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Stockholm Ref. 147

Personlig Assistent-Stockholm/Skarpnäck Ref 134
Jag söker dig som vill vara min assistent varannan helg. Jag behöver också timvikarier. Jag är en kille på 14 år som gillar att träffa kompisar och umgås med nära och kära. Jag gillar idrott både som deltagare och supporter. Sporten framför allt är Ishockey. Mitt liv är omväxlande, mycket tack vare att jag är trygg med mina assistenter som arbetar hos mig. Tillsammans med assistenternas stöd och hjälp klarar jag mina måltider, hygien, kommunikation, fysiska träning och fritidsaktiviteter. Jag har rullstol, en kommunikationsdator samt några fler hjälpmedel. Eftersom jag inte kommunicerar verbalt använder jag framför allt Bliss. Det är jätte bra om du redan kan "blissa". Om du inte kan Bliss måste du vilja lära dig det. Du som assistent är mycket viktig för mig i min vardag, så det är superviktigt att du kommunicerar tydligt, är trygg och behärskar svenska bra i tal och skrift. Ett annat stort intresse är att spela Playstation. Eftersom vi gör det tillsammans måste du gilla det! Det är bra om du är tekniskt intresserad eftersom jag håller på mycket med datorer, spel och andra apparater. Jag vill helst att du är en kille mellan 20- 30 år. Har du förmågan att arbeta både självständigt och med andra assistenter, är ansvarsfull och får det här med att hålla överenskomna tider och arbetspass att fungera? Gillar du sport, framför allt hockey, och att vara aktiv som jag?? Då kan du vara den jag söker. Din personliga lämplighet, och att vi trivs tillsammans, är viktigt för oss båda och måste självklart fungera. Din arbetsplats är där jag befinner mig. Vi har katter, så du måste tåla pälsdjur. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent-Stockholm/Skarpnäck Ref 134 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent-Stockholm/Skarpnäck Ref 134

Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201
Jag är en elvaårig pojke som bor i Tullinge och som går på träningsskola där. Jag har en förvärvad hjärnskada. Jag behöver assistenter, helst killar, som vill arbeta med mig främst på dag och kvällstid när jag är i skolan, på fritids, hemma eller på andra ställen. Jag gillar att vara utomhus och röra på mig, att rida, cykla och att simma och att kasta boll. Jag är bestämd och vet vad jag vill och inte vill. Jag pratar inte utan behöver någon som kan kommunicera med mig på ett bra sätt bl a genom bilder. Jag brukar åka på kollo och på resor med min familj och då behöver min assistent följa med. Ett bra bemötande är också viktigt för mig och att du verkligen vill arbeta och stödja mig i min väg framåt i livet. Jag vill att du följer med mig på olika aktiviteter som simning och sjukgymnastik. Jag har epilepsi så du måste ge mig mediciner varje dag. Jag vill inte att du röker. Det viktigaste är att du är lugn och är har ett mycket trevligt sätt mot mig och kommunicerar mycket med mig. Det förekommer tunga lyft. Jag söker timvikarier som kan jobba vid behov. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företaget har en central administration i Vansbro i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Botkyrka
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Tullinge, Ref 201

Personlig Assistent - Stockholm, Ref 148
Vi söker personliga assistenter till en kvinna som är 41 år. Vi ser helst att du är - kvinna - utbildad undersköterska eller motsvarande - rökfri - ärlig, pålitlig och trygg - införstådd med vad tystnadsplikt betyder - empatisk och har förmåga att se brukarens behov och ser glädjen i att vara någons armar och ben. - tålmodig och flexibel - tycker om att laga mat och erfarenhet av god kostvana Arbetsplatsen är där brukaren befinner sig, Det kan vara i hemmet, ute bland vänner, på kortare och längre resor, även utomlands. Detta gör arbetet varierande och kräver att du kan hålla flera bollar i luften samtidigt. 50% tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning. Arbetstid huvudsak natt. Dag, kväll och helg förekommer. Tillträde omgående. Intervjuer sker löpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika, Vetlanda och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Stockholm, Ref 148 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Stockholm, Ref 148

Personlig Assistent - Gnosjö, Ref 121
Jag är en tjej på 24 år som är funktionshindrad och söker en personlig assistent. Några av mina intressen är långa promenader, vara ute i naturen, musik och resor. Jag jobbar på daglig verksamhet med bland annat kommunikation "ögonpekning" och med många andra aktiviteter. På fritiden lyssnar jag på musik, rider en gång i veckan och promenader. Utbildning och erfarenhet om funktionshinder ser vi som merit men vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att personkemin stämmer. Det är viktigt att du är initiativrik, flexibel och kan arbeta i team. Arbetet består av vaken natt och på dagen assistera brukaren på daglig verksamhet med hjälp av kommunikation, sjukgymnastik, bad, promenader, måltider, aktiviteter och allt det som ingår i det vardagliga livet. Vi vill att du: - Är rökfri - Behärskar svenska språket i både tal och skrift. - Inte har problem med axlar och rygg, det kan förekomma tunga lyft. Schemalagd arbetstid 75% (50% natt, 25% dagtid) Tillträde under december. Intrevjuer och rekrytering sker löpande. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Gnosjö
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Gnosjö, Ref 121 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Gnosjö, Ref 121

Personlig Assistent - Stockholm, Ref 137
Vi söker personlig assistent till en funktionshindrad flicka som är 22 år. Vi ser helst att du är tjej och över 21 år. Det är en merit om du har utbildning eller erfarenhet av barn med funktionshinder. Dina arbetsuppgifter kommer att vara som assistent i daglig verksamhet och på fritiden. Det gäller att assistera vid måltider, hygien, toalettbesök och förflyttning, samt hjälpa till med hennes fysiska träning. Arbetet förutsätter att du är social och utåtriktad, är initiativrik och villig att prova nya aktiviteter. Du ska också vara pålitlig och har en stor portion tålamod. Du måste tala felfri svenska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. För att få arbeta som personlig assistent hos oss måste du uppvisa ett utdrag ur polisens belastningsregister - LSS. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder. Viktigt att tänka på är att polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor så beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. Utdraget kommer att efterfrågas i en eventuell intervju. Vi på Kompis Assistans vill ge våra brukare möjlighet att leva som andra och en fungerande vardag. Kompis Assistans är ett företag med lång erfarenhet av och med kunskap om att leverera personlig assistans. Vårt mål är att ge bästa möjliga assistans i livets alla situationer, alltid styrd av den funktionshindrades personliga behov och med respekt för integritet och människovärde. Vi administrerar och leder idag arbetsplatser över hela Sverige, från Haparanda till Malmö. Företagets administrativa kontor finns i Vansbro och Borlänge i Dalarna. Lokala ledningskontor finns i Sundsvall, Hudiksvall, Stockholm, Ludvika och Malmö.
Företag: Kompis Assistans Ek. förening
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig Assistent - Stockholm, Ref 137 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig Assistent - Stockholm, Ref 137


Sök lediga jobb Kompis Assistans Ek. förening

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se