Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera lediga jobb

Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm

  2. Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera- Stockholm


Mer beskrivning

Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 10 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Till våren 2014 behöver ExpanderaMera förstärkning internt av en skicklig konsultchef. Den vi söker brinner för rekrytering, kundkontakter och affärsmässigt personalarbete samt sporras av möjligheten att vara verksam i en spännande och expansiv bransch som byggbranschen. Vi söker dig med höga ambitioner, stor social kompetens och en drivkraft utöver det vanliga. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och högt i tak. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och avancera inom företaget då företaget verkar på en marknad under kraftig tillväxt. Om tjänsten som konsultchef Som konsultchef hos oss ansvarar du för bemanningsprocessen och kontakt med kunder och konsulter. Arbetsuppgifterna består bland annat av tillsättning av inkomna bemanningsuppdrag, uppföljning och avstämning hos befintliga kunder, avtalsskrivning med konsulter samt uppsägningar och enklare förhandlingar. Du ansvarar för att våra anställda konsulter är ute i arbete och att hålla kontinuerlig kontakt med befintliga och potentiella kunder. En stor del av ditt arbete kommer handla om kundkontakt och försäljning. Det är viktigt att du är målinriktad och trivs i en säljorienterad miljö. Vem är du? Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi eller personal/beteendevetenskap samt att du har ett stort intresse för arbete med personalfrågor på ett affärsmässigt sätt. Du trivs i en fartfylld miljö där du får ta stort eget ansvar för att nå dina och våra mål. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har lätt för att knyta nya kontakter. Du har tidigare erfarenhet från bemannings- eller rekryteringsbranschen och tidigare säljvana är mycket meriterande. Ett krav är att du innehar B-körkort då många kundmöten sker ute hos kund. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Tjänsten planerar att tillsättas till våren 2014 med start runt mars 2014. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-20
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera
ExpanderaMera AB är ett av Sveriges största rekrytering- och bemanningsföretag specialiserat mot bygg, anläggning, installation och mark. Företaget har varit verksamt i över 17 år och var pionjär inom sin nisch. Bolaget har även tilldelats flera priser under åren bland annat "Årets Superföretag" och DI Gasell. Läs mer på www.expanderamera.se. Till sommaren 2017 behöver ExpanderaMera förstärkning internt av en skicklig konsultchef. Den vi söker brinner för rekrytering, kundkontakter och affärsmässigt personalarbete samt sporras av möjligheten att vara verksam i en spännande och expansiv bransch som byggbranschen. Vi söker dig med höga ambitioner, stor social kompetens och en drivkraft utöver det vanliga. Vi är ett entreprenörsdrivet företag med korta beslutsvägar och högt i tak. För rätt person finns goda möjligheter att utvecklas och avancera inom företaget då företaget verkar på en marknad under kraftig tillväxt. Om tjänsten som konsultchef Som konsultchef hos oss ansvarar du för bemanningsprocessen och kontakt med kunder och konsulter. Arbetsuppgifterna består bland annat av tillsättning av inkomna bemanningsuppdrag, uppföljning och avstämning hos befintliga kunder, avtalsskrivning med konsulter samt uppsägningar och enklare förhandlingar. Du ansvarar för att våra anställda konsulter är ute i arbete och att hålla kontinuerlig kontakt med befintliga och potentiella kunder. En stor del av ditt arbete kommer handla om kundkontakt och försäljning. Det är viktigt att du är målinriktad och trivs i en säljorienterad miljö. Vem är du? Vi tror att du har en akademisk examen inom ekonomi eller personal/beteendevetenskap samt att du har ett stort intresse för arbete med personalfrågor på ett affärsmässigt sätt. Du trivs i en fartfylld miljö där du får ta stort eget ansvar för att nå dina och våra mål. Som person är du snabb, målmedveten och strukturerad. Du uttrycker dig väl i tal och skrift och har lätt för att knyta nya kontakter. Du har tidigare erfarenhet från bemannings- eller rekryteringsbranschen och tidigare säljvana är mycket meriterande. Ett krav är att du innehar B-körkort då många kundmöten sker ute hos kund. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper. Tjänsten planerar att tillsättas till sommaren 2017 med start runt juni 2017. Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning.
Företag: ExpanderaMera AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera


Sök lediga jobb Konsultchef till Byggbemanningsföretaget ExpanderaMera

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se