Konsultia AB jobb - lediga jobb

Konsultia AB jobb Konsultia AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Konsultia AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Konsultia AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Extrapersonal sökes- Umeå

 2. Extrapersonal till uppdrag i Sundsvall- Sundsvall

 3. Montörer för uppdrag i Sundsvall- Sundsvall

 4. Truckförare för uppdrag i Sundsvall- Sundsvall

 5. Ekonomiassistent hos industrikund för uppdrag i Umeå- Umeå

 6. Produktionstekniker till Industriföretag- Umeå

 7. Styr & regler tekniker sökes omgående- Umeå

 8. Omgående behov av 2-CNC operatörer- Umeå

 9. Omgående behov av 2-CNC operatörer- Örnsköldsvik

 10. Löpande behov av CNC operatörer- Örnsköldsvik

 11. Svetsare sökes- Sundsvall

 12. Produktionsledare till Smålandsvillan i Sundsvall- Sundsvall

 13. Till vår industrikund i Örnsköldsvik söker vi 2 Laboratorieassistenter.- Örnsköldsvik

 14. Svetsare för uppdrag i Örnsköldsvik- Örnsköldsvik

 15. Montörer i Örnsköldsvik- Örnsköldsvik

 16. Underhållspersonal för uppdrag i Örnsköldsvik- Örnsköldsvik

 17. Kvalificerade Industrimontörer- Umeå

 18. Kvalificerade Industrimontörer- Örnsköldsvik

 19. Svetsare sökes- Sundsvall

 20. CNC operatörer- Nordmaling

 21. CNC operatörer för uppdrag i Örnsköldsvik- Örnsköldsvik

 22. Studenter och Pensionärer sökes för deltidsuppdrag inom träindustrin- Sundsvall

 23. VVS Montörer sökes omgående- Sundsvall

 24. Träindustriarbetare för uppdrag i Sundsvall- Sundsvall

 25. Svetsare till kund i Örnsköldsvik- Umeå

 26. Mätingenjör med industrivana- Umeå

 27. Truckförare i Umeå- Umeå

 28. Truckförare för uppdrag i Örnsköldsvik- Örnsköldsvik

 29. Extrapersonal till uppdrag i Örnsköldsvik- Örnsköldsvik

 30. Träindustriarbetare för uppdrag i Sundsvall- Sundsvall

 31. 10 Industriarbetare sökes omgående- Umeå

 32. Elektriker för uppdrag i Sundsvall- Sundsvall

 33. Lackerare till måleriavdelning- Örnsköldsvik

 34. 3 CNC-operatörer till kunduppdrag- Örnsköldsvik

 35. Kandidatansvarig till vårt kontor i Umeå- Umeå

 36. Studenter som vill jobba extra i höst!- Umeå

 37. Industrielektriker till Masonite Beams- Umeå

 38. Studenter som vill jobba extra!- Sundsvall

 39. Studenter som vill jobba extra i höst!- Örnsköldsvik

 40. Elektronikmontörer för uppdrag i Örnsköldsvik- Örnsköldsvik


Mer beskrivning

Extrapersonal sökes
Konsultia AB Din profil OBS! det är ett krav att du antingen studerar är egenföretagare, pensionär alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning till minst 50% för att vi ska kunna anställa dig enligt det kollektivavtal vi följer. Vi bygger nu ut våran flex-pool med timanställd personal där du kommer att fungera som ersättare vid sjukdomar samt tillfälliga toppar hos våra kunder. Uppdragen kan variera både i arbetsuppgifter och tid. Allt ifrån enstaka dagar till hela arbetsveckor. Oftast kommer uppdragen med kort varsel så det krävs att du är flexibel. Vi har behov av olika typer av kompetenser så oavsett vad du har för tidigare yrkeserfarenhet är vi intresserade. Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsterna kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal sökes

Extrapersonal till uppdrag i Sundsvall
Konsultia AB Din profil Till en av våra kunder söker vi nu medarbetare som kan hoppa in med kort varsel för att täcka upp vid sjukfrånvaro samt arbetstoppar. Du kommer att vara anställd av Konsultia och uthyrd till kund. Du har en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50% vilket kan vara ett annat deltidsarbete, eget företag, studier eller pensionär. Arbetsuppgifterna varierar och kan till exempel vara att gipsa väggar, lägga parkett eller laminatgolv. Du bör vara händig och ha erfarenhet och intresse av att renovera hemma eller tidigare byggerfarenhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. För rätt person finns utveckligsmöjligheter på sikt. Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av Industriarbete på deltid. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu! OBS! Du måste vara studerande, arbeta deltid på annan arbetsplats, vara student eller pensionär för att vi ska kunna anställa dig till denna tjänsten
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till uppdrag i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till uppdrag i Sundsvall

Montörer för uppdrag i Sundsvall
Konsultia AB Din profil Vi söker dig som har erfarenhet inom industrimontering. Tekniskt gymnasium är meriterande men absolut inget krav. Du bör ha B-körkort och kunna transportera dig runt Sundsvallsområdet. Det är meriterande med monteringsvana inom taktade flöden. Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av monteringsarbete. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Montörer för uppdrag i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montörer för uppdrag i Sundsvall

Truckförare för uppdrag i Sundsvall
Konsultia AB Din profil Vi söker nu truckförare för uppdrag i Sundsvall. Du kommer att vara uthyrd av Konsultia till olika kunder. Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och arbete inom lager och logistik. Vi har som krav att våra konsulter skall inneha TLP10 kort, vi kommer även utfärda ett förarbevis som styrker att du har rätt kompetens för uppdraget. Erfarenheter av Pick by Voice eller andra lagersystem är meriterande. Du skall även ha B-körkort för detta uppdrag Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av lagerarbete med truck. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare för uppdrag i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare för uppdrag i Sundsvall

Ekonomiassistent hos industrikund för uppdrag i Umeå
Konsultia AB Din profil Vi söker en ekonom för uppdrag hos en av våra kunder, du kommer jobba som en del av ekonomiavdelningen i det mellanstora företaget. Du har erfarenhet av ekonomiarbetet i varierande nivåer, I tjänsten ingår viss enklare administration och kontering men huvudsaklig inriktning på din tjänst är daglig bokföring. Som person är du strukturerad, effektiv och positiv. Du trivs i både det enskilda arbetet samt den större gruppen, du är van att ta ansvar och sköta rapportering av uppgifter till högre chef. Har du erfarenhet av lön är det meriterande, (attest, lönekörning, kontroll, deklaration) Specificera även vilka system du jobbat med och behärskar. Dina arbetsuppgifter I denna tjänsten finns det plats för både heltidsarbete och deltidsarbete, så oavsett hur mycket du önskar jobba kan det lösas, det viktiga är att rätt person finnes! Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: 1 februari, tjänsten kan dock tillsättas tidigare om rätt kandidat finnes. Information om tjänsten och kundföretaget kommer att ges vid anställningsintervjun
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonomiassistent hos industrikund för uppdrag i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonomiassistent hos industrikund för uppdrag i Umeå

Produktionstekniker till Industriföretag
Konsultia AB Din profil Du bör minst ha 5 års erfarenhet inom det produktionstekniska området. Du bör ha erfarenheter inom LEAN, kunskap inom system och metoder för att leda ett förändringsarbete. Är du en självgående, ordningsam och drivande person som söker utmaningen i en ny roll där krav ställs på initiativförmåga, engagemang så kan du vara den vi söker för tjänsten. Dina arbetsuppgifter Som produktionstekniker hos vår kund kommer du vara ansvarig för att utveckla förändra ditt område. Rollen innebär att du implementerar och driver det dagliga förändringsarbetet. Du ansvarar för upprättande av kalkyler, budget och tidsplaner samt leda det produktionstekniska arbetet hos kunden Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: senast 15 februari Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionstekniker till Industriföretag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionstekniker till Industriföretag

Styr & regler tekniker sökes omgående
Konsultia AB Din profil Erfarenhet/utbildning Du skall ha godkänd grundutbildning alternativt minst 3 års arbetslivserfarenhet inom området. Tjänsten kräver B-körkort och god datorvana. God kunskap i och erfarenhet av system inom styr- och reglerområdet är en förutsättning. Du behöver kunna tala och skriva flytande svenska samt läsa och förstå engelska Följande kunskaper är meriterande: * Kunskaper i PLC-programmering * Kunskaper inom felsökning. * Kunskap om ritningsframställning i CAD Dina arbetsuppgifter I arbetsuppgifterna ingår drift och underhåll av kundens tekniska installationer. Du planerar och utför självständigt det dagliga och långsiktiga FU arbetet och kommer själv att ha kontakt med kund.Du ingår i en grupp av styr och reglertekniker hos företaget. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Observera kort ansökningstid så vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 01-09
Sök fler jobb liknande: lediga Styr & regler tekniker sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Styr & regler tekniker sökes omgående

Omgående behov av 2-CNC operatörer
Konsultia AB Din profil Vi söker omgående 2 CNC operatörer för uppdrag 5 mil söder om Umeå du bör tidigare ha arbetat med något av systemen, OKUMA eller Siemens. Du har ett självgående arbete utifrån ritning/arbetsinstruktion. Du kommer ansvara för att dina detaljer är tillverkade på korrekt sätt. samt kontroll av första och sista bit, samt kontrollmätning med ställare. Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: Omgående Visstidsanställning på 6 månader Uppdraget är i dagsläget hos en kund där minimumbehovet är uttalat 3 månader Uppdraget kommer starta direkt rätt kandidat hittas.
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 01-17
Sök fler jobb liknande: lediga Omgående behov av 2-CNC operatörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omgående behov av 2-CNC operatörer

Omgående behov av 2-CNC operatörer
Konsultia AB Din profil Vi söker omgående 2 CNC operatörer för uppdrag 5 mil norr om Örnsköldsvik, du bör tidigare ha arbetat med något av systemen, OKUMA eller Siemens. Du har ett självgående arbete utifrån ritning/arbetsinstruktion. Du kommer ansvara för att dina detaljer är tillverkade på korrekt sätt. samt kontroll av första och sista bit, samt kontrollmätning med ställare. Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: Omgående Visstidsanställning på 6 månader Uppdraget är i dagsläget hos en kund där minimumbehovet är uttalat 3 månader Uppdraget kommer starta direkt rätt kandidat hittas.
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Omgående behov av 2-CNC operatörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Omgående behov av 2-CNC operatörer

Löpande behov av CNC operatörer
Konsultia AB Din profil Vi har ett kontinuerligt behov av CNC operatörer för uppdrag 5 mil norr om Örnsköldsvik, du bör tidigare ha arbetat med något av systemen, OKUMA eller Siemens. Du har ett självgående arbete utifrån ritning/arbetsinstruktion. Du kommer ansvara för att dina detaljer är tillverkade på korrekt sätt. samt kontroll av första och sista bit, samt kontrollmätning med ställare. Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: Omgående Visstidsanställning på 6 månader Uppdraget är i dagsläget hos en kund där minimumbehovet är uttalat 3 månader Uppdraget kommer starta direkt rätt kandidat hittas.
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Löpande behov av CNC operatörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Löpande behov av CNC operatörer

Svetsare sökes
Konsultia AB Din profil Vi söker nu svetsare för uppdrag i Sundsvall, du kommer att vara uthyrd av Konsultia till olika kunder. Vi söker dig som har erfarenhet av MIG/MAG eller TIG svetsning. Har du bred erfarenhet av att arbeta med olika typer av material samt tjocklekar är det självklart meriterande liksom erfarenhet av korta produktionsserier. Du är van vid att arbeta självständigt efter ritningsunderlag. Du bör ha svetslicens, truckkort, traverskort, heta arbeten samt B körkort Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av svetsarbete. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 01-30
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare sökes

Produktionsledare till Smålandsvillan i Sundsvall
Konsultia AB Om kundföretaget Smålandsvillan ingår i koncernen BWG Homes AB där också hustillverkaren Myresjöhus ingår. I koncernen har det byggts hus sedan 1927. Det finns med andra ord över 80 års erfarenhet av att tillverka hus inom koncernen. SmålandsVillans produktionsfabriker finns i Vrigstad och Sundsvall. Läs gärna mer om Smålandsvillan på www.smalandsvillan.se Din profil Du har tidigare arbetat med liknande tjänst inom tillverkningsindustrin, men inte nödvändigtvis inom husbranschen. Goda kunskaper i Microsoft Office är ett krav. Ofta drivs våra förbättrings- och förändringsidéer som projekt med två eller flera deltagare. Projektledning är därför meriterande. Arbetslivserfarenhet och kunskap inom produktion/LEAN/förändringsarbete är meriterande.. Erfarenheter från något affärssystem är mycket meriterande. Som person är du En engagerad ledare Du bör se utmaningar som utlopp för kreativitet istället för som problem. Om du har tusen idéer är sannolikt åtminstone en bra! Du äger de processer du fått dig tilldelat. Detta innebär att besluten måste vara snabba men också genomtänkta. Vision blir till praktisk handling. Du är energisk och flexibel Dina arbetsuppgifter Produktionsledarens roll ska vara att i första hand se till att produktionen är så effektiv som möjligt. Detta innefattar ansvar för bemanning, utrustning, ständiga förbättringar och kvalitet. Vi arbetar med en i sammanhanget mycket standardiserad produkt och därmed är upprepningseffekten enorm, ett fel som inte åtgärdas mellan tillverkningsomgångarna upprepas, likväl som en förbättring slår igenom på många följande avtal. Ett av dina områden kommer vara effektiviseringar inom logistik, både fysiskt och mot leverantörer, men även systemmässigt genom att vara med och vidareutveckla MPS-funktionen i affärssystemet. Ditt uppdrag är i första hand att hålla i taktpinnen och att ha visionerna, tänket och idéerna samt att kunna delegera och inspirera dina medarbetare att genomföra det ni bestämt. Du rapportertrar direkt till Fabrikschefen. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Detta uppdrag är en rekrytering där du kommer anställas direkt hos kunden. Smålandsvillan har valt att använda oss som rekryteringsföretag och således hänvisas alla frågor till oss på Konsultia Tjänsten kan tillsättas innan dess att ansökningstiden gått ut. Ta därför tillfället att söka tjänsten omgående!
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare till Smålandsvillan i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare till Smålandsvillan i Sundsvall

Till vår industrikund i Örnsköldsvik söker vi 2 Laboratorieassistenter.
Konsultia AB Din profil Du kommer att vara en del av kontroll och laboratoriefunktionen i företagets nya laboratorium. Vi ser gärna att du har processbakgrund eller arbetat i laboratorium tidigare. Du behärskar teknisk engelska och är duktig med siffror samt programmet Microsoft Excel. Att jobba strukturerat och ordningsamt är en självklarhet för dig. Du tar ansvar och trivs i den fria rollen att få styra arbetet och själv ta initiativ till att det blir slutfört. Har du erfarenhet av att arbeta med rostfria material är det meriterande samt kunskaper inom metallurgi eller övrig teknisk bakgrund. Dina arbetsuppgifter Du är en viktig person i den mindre grupp anställda som uteslutande jobbar med kontroll och funktionsprovning av produkten. Dina arbetsuppgifter är Mekanisk provning Metallografisk strukturprovning Korrosionsprovning Provpeparering Administrativ rapportering Kontroll och avsyning Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Vi kallar kandidater löpande så tjänsten kan tillsättas innan dess att ansökningstiden gått ut. Du kommer börja som inhyrd konsult i 6 månader för att sedan ha möjlighet att övergå till direkt anställning hos kunden. Önskar du veta mer om tjänsten så är du välkommen att ringa oss på 072-517 26 12 Sista ansökningsdag är 2014-03-20
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Till vår industrikund i Örnsköldsvik söker vi 2 Laboratorieassistenter. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Till vår industrikund i Örnsköldsvik söker vi 2 Laboratorieassistenter.

Svetsare för uppdrag i Örnsköldsvik
Konsultia AB Din profil Vi söker nu svetsare för uppdrag i Örnsköldsvik. Du kommer att vara uthyrd av Konsultia till olika kunder. Vi söker dig som har erfarenhet av MIG/MAG eller TIG svetsning. Har du bred erfarenhet av att arbeta med olika typer av material samt tjocklekar är det självklart meriterande liksom att du har svetslicenser. Du är van vid att arbeta självständigt efter ritningsunderlag. Du bör ha B-körkort och tillgång till bil. Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av Svetsarbete. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare för uppdrag i Örnsköldsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare för uppdrag i Örnsköldsvik

Montörer i Örnsköldsvik
Konsultia AB Din profil Vi söker vi dig som har erfarenhet inom industrimontering.Tekniskt gymnasium är meriterande men absolut inget krav. Du bör ha B-körkort och kunna transportera dig runt Örnsköldsviksområdet. Det är meriterande med monteringsvana inom taktade flöden. Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av monteringsarbete. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Vi anställer personal löpande för våra uppdrag, så ta möjlighet att söka på denna annons
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 03-06
Sök fler jobb liknande: lediga Montörer i Örnsköldsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Montörer i Örnsköldsvik

Underhållspersonal för uppdrag i Örnsköldsvik
Konsultia AB Din profil Vi söker nu underhållspersonal inom industrin för uppdrag i Örnsköldsvik. Du kommer att vara uthyrd av Konsultia till olika kunder. Vi söker dig som har erfarenhet inom Mekanik och Underhåll. Nedanstående kunskaper är meriterande: Mekanik Hydraulik Automation BB1 Styr och reglerteknik Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av underhållsarbete Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Underhållspersonal för uppdrag i Örnsköldsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Underhållspersonal för uppdrag i Örnsköldsvik

Kvalificerade Industrimontörer
Konsultia AB Din profil För ett uppdrag på 8 veckor söker vi nu 2 kvalificerade montörer som vill jobba hos vår kund i Nordmaling. Vi ställer höga krav på våra montörer därför vill vi att du sätter en hög värdighet i ditt arbete. Noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet är ledord för att du ska trivas med tjänsten. För oss är det viktigt att du trivs i rollen. Viktiga egenskaper vi letar efter är Engagerad Lättlärd Ansvarstagande Positiv Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta på monteringsavdelningen där du monterar och sluttestar företagets produkter. Du kommer bygga avancerade produkter där montering, slutprovning och kvalitetsrapporter ingår i arbetsuppgifterna, du bör således vara en självgående montör med erfarenhet av teknisk montering. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Arbetstiderna är dagtid och möjlighet till flex finns Sista ansökningsdag är den 4/4 Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerade Industrimontörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerade Industrimontörer

Kvalificerade Industrimontörer
Konsultia AB Din profil För ett uppdrag på 8 veckor söker vi nu 2 kvalificerade montörer som vill jobba hos vår kund i Nordmaling. Vi ställer höga krav på våra montörer därför vill vi att du sätter en hög värdighet i ditt arbete. noggrannhet och kvalitetsmedvetenhet är ledord för att du ska trivas med tjänsten. För oss är det viktigt att du trivs i rollen. Viktiga egenskaper vi letar efter är Engagerad Lättlärd Ansvarstagande Positiv Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta på monteringsavdelningen där du monterar och sluttestar företagets produkter. Du kommer bygga avancerade produkter där montering, slutprovning och kvalitetsrapporter ingår i arbetsuppgifterna, du bör således vara en självgående montör med erfarenhet av teknisk montering. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Arbetstiderna är dagtid och möjlighet till flex finns Sista ansökningsdag är den 4/4 Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerade Industrimontörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerade Industrimontörer

Svetsare sökes
Konsultia AB Din profil Vi söker nu svetsare för uppdrag i Sundsvall, du kommer att vara uthyrd av Konsultia till olika kunder. Vi söker dig som har erfarenhet av MIG/MAG eller TIG svetsning. Har du bred erfarenhet av att arbeta med olika typer av material samt tjocklekar är det självklart meriterande liksom erfarenhet av korta produktionsserier. Du är van vid att arbeta självständigt efter ritningsunderlag. Du bör ha svetslicens, truckkort, traverskort, heta arbeten samt B körkort Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av svetsarbete. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare sökes

CNC operatörer
Konsultia AB Din profil Vi söker nu CNC operatörer för ett uppdrag i Nordmaling. Du ska ha erfarenhet av skärande CNC-bearbetning, ritningsläsning och mätteknik. Kunskaper i Okuma styrsystem är meriterande. Du måste vara tillgänglig omgående och kunna arbeta på ett 2-skift. Dina arbetsuppgifter Du kommer självständigt arbeta med att tillverka detaljer mot slutprodukten Du ansvarar för att arbetet blir korrekt utfört och att kontrollera delarna du producerar. Noggrannhet är ett måste och kunskap om mätteknik är ett krav. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående, varaktighet 6 veckor med möjlighet till förlängning Arbetstider: 2 -skift Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Nordmaling
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatörer jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatörer

CNC operatörer för uppdrag i Örnsköldsvik
Konsultia AB Din profil Vi söker nu CNC operatörer för uppdrag i Örnsköldsvik, du bör tidigare ha arbetat med något av systemen Heidenhain, Fanuck, OKUMA eller Siemens. Har du erfarenhet av att producera korta serier med maskinomställningar är det en merit liksom erfarenhet av programmering. Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Du kommer självständigt arbeta med att tillverka detaljer mot slutprodukten Du ansvarar för att arbetet blir korrekt utfört och att kontrollera delarna du producerar. Noggrannhet är ett måste och kunskap om mätteknik är ett krav. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Sista ansökningsdag: 28/4 Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu! Vi tar inte emot ansökningar vi e-post
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga CNC operatörer för uppdrag i Örnsköldsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CNC operatörer för uppdrag i Örnsköldsvik

Studenter och Pensionärer sökes för deltidsuppdrag inom träindustrin
Konsultia AB Din profil Vi söker nu personer till uppdrag inom träindustrin där du kommer att fungera som ersättare vid sjukdomar samt tillfälliga toppar hos våra kunder. Uppdra Oftast kommer uppdragen med kort varsel så det krävs att du är flexibel. Det är ett krav att du antingen studerar är egenföretagare, pensionär alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning till minst 50%. Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Du kommer jobba med husproduktion. Dina arbetsuppgifter kommer variera beroende på vilken station du hamnar på men för att passa i rollen bör du ha viss snickarerfarenhet, Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kallar och anställer personal löpande för dessa tjänster. Men innan du söker ber vi dig respektera kravet om att du måste vara student, pensionär eller egen företagare, annars kan vi inte anställa dig för denna tjänsten.
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter och Pensionärer sökes för deltidsuppdrag inom träindustrin jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter och Pensionärer sökes för deltidsuppdrag inom träindustrin

VVS Montörer sökes omgående
Konsultia AB Din profil Vi söker nu en riktigt vass VVS-montör som vill arbeta inom nyproduktion av hus. Du ska ha dokumenterad erfarenhet av VVS arbete, då helst mot rördragning och koplingar. Har du säkert vatten är detta en merit. Du bör kunna läsa ritningar och förstå helheten samt vikten av ditt arbete. Du bör ha snabba fötter, vara ansvarstagande och förstå vikten av ditt arbete. Dina arbetsuppgifter Du som VVS-montör hos vår kund arbetar med nyinstallationer av element, kopplingar, rör, avlopp vatten, blandare. Du kommer vara stationerad inom en produktionsanläggning där ditt arbete utförs dagligen. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Arbetstid: Dagtid Passar du in på detta? Sök tjänsten så kommer vi höra av oss
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga VVS Montörer sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VVS Montörer sökes omgående

Träindustriarbetare för uppdrag i Sundsvall
Konsultia AB Din profil Inför kommande uppdrag söker vi dig som har erfarenhet av arbete inom träindustri. Har du en vana av att arbeta med spikpistol, ritningsläsning samt montering i en taktad produktionslinje då kan du vara rätt person för oss. Arbetsuppgifterna kan vara varierande beroende på kund samt uppdrag. Du har en stor möjlighet att utvecklas tillsammans med oss på Konsultia. Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av arbete inom träindustrin. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu! Du som är anvisad av arbetsförmedlingen ange det i din ansökan.
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Träindustriarbetare för uppdrag i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Träindustriarbetare för uppdrag i Sundsvall

Svetsare till kund i Örnsköldsvik
Din profil Vi söker nu svetsare för uppdrag i Örnsköldsvik. Vi söker dig som har erfarenhet av MIG/MAG eller TIG svetsning. Har du bred erfarenhet av att arbeta med olika typer av material samt tjocklekar är det självklart meriterande liksom att du har svetslicenser. Du är van vid att arbeta självständigt efter ritningsunderlag. Du bör ha B-körkort och tillgång till bil. Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Vi söker duktiga medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av svetsarbete. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande under vecka 19, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 05-02
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare till kund i Örnsköldsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare till kund i Örnsköldsvik

Mätingenjör med industrivana
Din profil Är du redo för din nästa utmaning? Vi söker nu en mätingenjör som arbetat inom tillverkningsindustrin. Du kommer jobba med CMM i mätrummet samt skapa och uppdatera program i Camio mjukvara. Du är högskoleutbildad inom området eller ha gedigen erfarenhet av ritningsläsning och mätteknik Du är engagerad, noggrann och kompetent. Du trivs med att jobba inom konsultrollen Du bör trivas i den självständiga rollen men ha för vana att ingå i den projektstyrda gruppen. Dina arbetsuppgifter Du kommer jobba med mätning av delar samt kalibrering av kontrollfixturer, med hjälp av mätmaskin. Twin horisontal Arm, fabrikat LK. Kompetens inom Catia V5 och Enovia samt KOLA är viktigt för att kunna jobba självständigt med programmering Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Detta uppdrag är ett konsultuppdrag på 6 månader hos en av våra kunder. Tjänsten kan tillsättas innan dess att ansökningstiden gått ut. Ta därför tillfället att söka tjänsten omgående! Sista ansökningsdag är 2014-05-15
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Mätingenjör med industrivana jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mätingenjör med industrivana

Truckförare i Umeå
Din profil Vi söker omgående en truckförare för uppdrag i Nordmaling. Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och arbete inom utlastning. Vi har som krav att våra konsulter skall inneha Truckkort, vi kommer även utfärda ett förarbevis som styrker att du har rätt kompetens för uppdraget. Du kommer köra motviktstruck samt hjullastare på detta uppdrag Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Ditt arbete innebär mottagning och intern materialhantering av gods, samt utleveranser av den färdiga produkten Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: omgående Detta uppdrag pågår framtills vecka 28 Känns uppdraget rätt för dig och du kan starta omgående så ring Andreas 072-5172612 Eller sök tjänsten nedan
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 05-16
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare i Umeå

Truckförare för uppdrag i Örnsköldsvik
Din profil Vi söker nu truckförare med för uppdrag i Örnsköldsvik. Du kommer att vara uthyrd av oss till vår kund. Vi söker dig som har erfarenhet av truckkörning och arbete inom lager och logistik. Samt traverskörning. Vi har som krav att våra konsulter skall inneha TLP10 truckkort och traverskort, vi kommer även utfärda ett förarbevis som styrker att du har rätt kompetens för uppdraget. Du skall även ha B-körkort för detta uppdrag Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta inom logistiken på kundföretaget där dina huvudsakliga uppgifter är att förse dina kollegor med material och kompenenter för att produktionen skall fungera. Du kommer mestadels köra motviktstruck inom produktionen. Du bör vara flexibel då även arbetet innefattar mindre delar av produktionsarbete. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: Omgående Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Truckförare för uppdrag i Örnsköldsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Truckförare för uppdrag i Örnsköldsvik

Extrapersonal till uppdrag i Örnsköldsvik
Din profil Det är ett krav att du antingen studerar är egenföretagare, pensionär alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning till minst 50% för att vara aktuell för detta uppdrag. Vi söker nu personer till uppdrag inom industri och logistik där du kommer att fungera som ersättare vid sjukdomar samt tillfälliga toppar hos våra kunder. Uppdragen kan variera både i arbetsuppgifter samt tid. Allt ifrån enstaka dagar till hela arbetsveckor. Oftast kommer uppdragen med kort varsel så det krävs att du som person är: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Flexibel Dina arbetsuppgifter Vi söker riktigt vassa medarbetare som vill jobba i vårt företag. Du kommer att arbeta i vår uthyrningsverksamhet ute hos våra kunder. Arbetet innebär olika typer av Industri och Logistikarbete på deltid. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: Omgående Det är ett krav att du antingen studerar är egenföretagare, pensionär alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning till minst 50%. Är du arbetslös på heltid kommer vi inte beakta din ansökan i denna annons, sök då istället våra heltidstjänster.
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Extrapersonal till uppdrag i Örnsköldsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrapersonal till uppdrag i Örnsköldsvik

Träindustriarbetare för uppdrag i Sundsvall
Din profil För uppdrag hos vår kund söker vi dig som har bakgrund inom industrin, gärna specifik erfarenhet eller utbildning mot bygg/träindustrin. Har du en vana av att arbeta med spikpistol, ritningsläsning samt montering i en taktad produktionslinje då kan du vara rätt person för oss. Vi kommer lägga stor vikt vid dig som person och för att du ska trivas i arbetet måste du vara en flexibel lagspelare. Du bör trivas med ett högt arbetstempo och vara självgående. Du kommer starta din tid hos kunden med 3 veckors introduktion där du får inskolning och lära dig arbetsuppgifterna. Dina arbetsuppgifter Du kommer jobba i ett team tillsammans med dina kollegor där ni som grupp ansvarar för att leverera mot uppsatta produktionsmål. Du kommer till viss del att arbeta med truck och traverskörning vilket gör att erfarenheter och förarbevis för detta är meriterande. En arbetsdag innebär montering och byggnationer av ytterväggar med både handmaskiner och större produktionsmaskiner. Du kan i perioder behöva avlasta andra delar av produktionen med exempelvis, golvläggning, montering av fönster, sätta lister och smyg, gipsa och spackla. Då arbetet utgår från produktionsritningar är det en fördel att du jobbat med husritningar tidigare. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: Löpande dock senast 4 augusti Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Träindustriarbetare för uppdrag i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Träindustriarbetare för uppdrag i Sundsvall

10 Industriarbetare sökes omgående
Din profil Till ett uthyrningsuppdrag hos vår kund söker vi nu 10 industriarbetare för omgående start. Uppdraget sträcker sig framtills december, men kan förlängas. Du bör ha erfarenhet inom produktionsindustri, gärna teknisk bakgrund eller monteringsvana. Travers och Truckkort är meriterande. Som person är du Lättlärd Positiv Social Noggrann Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta på produktionsavdelningen som montör/maskinarbetare. Här arbetar du tillsammans med dina kollegor och framställer delar av slutprodukten till kunden. Du kommer arbeta 5 skift och det ställs stora krav på noggrannhet i arbetet. Arbetsplatsen ligger 5 mil från Umeå tätort, möjlighet till samåkning finns men vi har krav på bil och körkort. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Sista ansökningsdag 2014-06-30 Tjänsterna tillsätts löpande, så alla tjänster kan vara tillsatta den dagen då ansökningstiden gått ut. Ta tillfället att söka denna tjänst idag!
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga 10 Industriarbetare sökes omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 10 Industriarbetare sökes omgående

Elektriker för uppdrag i Sundsvall
Din profil Du är en duktig elektriker med godkänd utbildning och ett par års arbetslivserfarenhet. Du är självständig i ditt arbete är van att läsa ritningar och utföra allehanda el arbeten. Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Dina arbetsuppgifter Du kommer jobba hos vår kund som bygger hus, här arbetar du med all kabeldragning och husets överiga eletriska komponenter. Du kommer vara en viktig del i husbygget vilket gör att det ställs stora krav på dig som elektriker. Det är viktigt att du är duktig på att kommunicera med dina kollegor så att alla runt om kring dig kan förbereda ditt arbete så bra som möjligt. Om oss Konsultia är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: 4 augusti Sista ansökningsdag 2014-07-04
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker för uppdrag i Sundsvall jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker för uppdrag i Sundsvall

Lackerare till måleriavdelning
Din profil Konsultia söker nu en lackerare som har erfarenhet av industrilackering. Vår kund som ställer stora krav på kvalitet och noggrannhet har därför bett oss söka dig som gillar att utföra professionella sprutlackeringsarbeten Du bör vara utbildad inom fordonslackering eller ett par års erfarenhet av sprutlackering och blästring. Som person är du nyfiken, intresserad av att utvecklas samt besitter en förmåga att sätta kvaliteten i främsta fokus. Dina arbetsuppgifter I rollen som Industrilackerare kommer du att arbeta på måleriets avdelning, där ni målar slutprodukten och kvalitetssäkrar processen för bearbetningen Du är en självständig lackerare som är duktig på ditt yrke. Du trivs med jobbet och vill alltid göra riktigt bra ifrån dig. Om oss Vill du vara en del av ett expansivt företag som tar tillvara på kompetensen hos sina anställda, då tror vi du kommer passa hos oss på Konsultia. Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: Då vår kund är flexibel i sitt intag kan vi gemensamt med rätt kandidat komma överens om lämpligt startdatum, Arbetstid: Skiftgång Sista ansökningsdag: 1/7 Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu! Vi tar inte emot ansökningar vi e-post
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lackerare till måleriavdelning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lackerare till måleriavdelning

3 CNC-operatörer till kunduppdrag
Din profil Konsultia söker nu 3 CNC-operatör som har känsla för små toleranser. Vår kund som ställer stora krav på kvalitet och noggrannhet har därför bett oss söka dig som gillar finmekanik och att optimera serietillverkning. Du har ett industriteknisk gymnasieutbildning eller ett par års erfarenhet av just serietillverkning och optimering, gärna inom rostfritt. Som person är du nyfiken, intresserad av att utvecklas samt besitter en förmåga att sätta kvaliteten i främsta fokus. Dina arbetsuppgifter I rollen som CNC-operatör kommer du att arbeta med skärande bearbetning. Du ska kunna byta skär och kompensera i programmen. Du kommer kvalitetskontrollera första och sista produkten i varje batch vilket gör att noggrannhet är ett måste och kunskap inom mätteknik är ett krav. Stor del av produktionen handlar om serietillverkning vilket gör att det ställs stora krav på din vana att optimera maskinbearbetningen Om oss Vill du vara en del av ett expansivt företag som tar tillvara på kompetensen hos sina anställda, då tror vi du kommer passa hos oss på Konsultia. Vi är är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri och logistikföretag. Genom att erbjuda en god arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är du som konsult vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Övrig information Tillträdesdag: Då vår kund är flexibel i sitt intag kan vi gemensamt med rätt kandidat komma överens om lämpligt startdatum, Arbetstid: Skiftgång Sista ansökningsdag: 17/7 Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu! Vi tar inte emot ansökningar vi e-post
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga 3 CNC-operatörer till kunduppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 CNC-operatörer till kunduppdrag

Kandidatansvarig till vårt kontor i Umeå
Om oss Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia stärker kundernas konkurrenskraft genom att tillhandahålla effektiva och flexibla bemanningstjänster. Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Vi växer och söker nu en Kandidatansvarig till vårt kontor i Umeå. Dina arbetsuppgifter Du ansvarar för hela rekryteringsprocessen och hittar rätt kandidater till våra uppdrag. Arbetet innebär att skriva och publicera annonser, göra urval, intervjua, ta referenser och återkoppla till arbetssökande. Du kommer genomföra marknadsaktiviteter genom både digitala kanaler och mässor. Tjänsten innebär en del resor. Engagemang, Ansvar, Kundfokus och Kul på jobbet – det är vår värdegrund och vägleder oss i vårt arbete varje dag. Din profil Du har mycket goda kunskaper i Officepaketet samt förstår vikten av att jobba processinriktat i ett affärssystem. Vi ser gärna att du ha erfarenheter eller utbildning inom rekrytering/personal, marknad, service eller ekonomi. Det är meriterande om du har bakgrund inom industri eller logistik. För den här tjänsten är B-körkort och tillgång till egen bil ett krav. Du är en engagerad och driven person med struktur och god samarbetsförmåga. Du trivs i en snabbfotad organisation med högt arbetstempo och korta beslutsvägar, där ett stort eget ansvar styr din vardag. Vi lägger stor vikt vid din inställning och dina personliga egenskaper. Övrig information Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.konsultia.se senast 10 augusti. För mer information får du gärna kontakta Andreas Widmark på telefonnummer 072-5172612 eller andreas@konsultia.se
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kandidatansvarig till vårt kontor i Umeå jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kandidatansvarig till vårt kontor i Umeå

Studenter som vill jobba extra i höst!
Om oss Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia stärker kundernas konkurrenskraft genom att tillhandahålla effektiva och flexibla bemanningstjänster. Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta med enklare typ av montering och förbearbetning inom industrin. Din profil Vi söker studenter till vår frånvaropool i Umeå. Ett perfekt arbete för dig som studerar på distans eller har möjlighet att jobba minst 2 dagar i veckan. Du kommer ingå i vår frånvaropool som ersättare hos våra kunder, oftast kommer uppdragen med kort varsel så det krävs att du som person är flexibel med dina tider. Vi söker sig som vill jobba ett par dagar i veckan på kort varsel med industrimontering. Du kan själv påverka dina dagar du arbetar i stor utsträckning, som person är du flexibel, lättlärd och noggrann, samt har ett intresse av att jobba extra inom industrin. Har du industribakgrund eller monteringsvana är detta meriterande Övrig information Sista ansökningsdag: 2014-08-04 Det är ett krav att du antingen studerar är egenföretagare, pensionär alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning till minst 50%. Är du arbetslös på heltid kommer vi inte beakta din ansökan i denna annons, sök då istället våra heltidstjänster.
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter som vill jobba extra i höst! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter som vill jobba extra i höst!

Industrielektriker till Masonite Beams
Om oss Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia stärker kundernas konkurrenskraft genom att tillhandahålla effektiva och flexibla bemanningstjänster. Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Dina arbetsuppgifter Som Industrielektriker hos Masonite Beams arbetare du självständigt i produktionen med installation och underhåll av system och maskiner, du arbetar aktivt med att förebygga driftstopp, samt medverka vid utvecklingen av drift och service hos kunden. Du arbetar och dokumenterar efter givna processer och ingår i en mindre underhållsavdelning. Din profil Du passar in på följande profilbeskrivning Godkänd 3-årig gymnasieutbildning inom EL/Automation eller annan utbildning som anses likvärdig. Erfarenhet från underhållsarbete av starkströmsanläggningar. Erfarenhet från underhållsarbete på producerande industri. Erfarenhet av elinstallation på industrianläggningar. Kunna utföra felsökning på PLC-system och frekvensriktare. Mycket goda kunskaper i engelska både i tal och skrift. EL-behörighet och/eller ecy-certifikat är meriterande. Kännedom om felsäkra system, maskinsäkerhet. Erfarenhet ifrån arbete med Rslogix 500 är meriterande Kännedom inom dokumentation och märkning. Som person är du en naturlig problemlösare, du kan ansvara och vara självgående i ditt arbete som industrielektriker. Du bör vara en social och framåt person som trivs i en fri arbetsroll Om kundföretaget Masonite Beams AB producerar I-balk och är den ledande producenten i Norden med Europas modernaste balkfabrik. All produktion sker i Rundvik, mellan Umeå och Örnsköldsvik. Företaget tillverkar och säljer moderna, kundanpassade och effektiva träbaserade I-balksystem och tekniska lösningar. Masonite Beams I-balkar har tydliga miljö- och energifördelar och är mest kända för att vara lätta, starka och raka! Mer än hälften av företagets produktion exporteras till länder som Norge, Estland, England och Frankrike och en stor del av den balk som säljs inom Sverige går till hustillverkare och industriella byggare. Övrig information Välkommen med din ansökan via vår hemsida www.konsultia.se senast 25 juli. För mer information får du gärna kontakta Andreas Widmark på telefonnummer 072-5172612 eller andreas@konsultia.se Tillträdesdag: Enligt överenskommelse
Företag: Konsultia AB
Ort: Umeå
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Industrielektriker till Masonite Beams jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Industrielektriker till Masonite Beams

Studenter som vill jobba extra!
Om oss Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia stärker kundernas konkurrenskraft genom att tillhandahålla effektiva och flexibla bemanningstjänster. Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta hos vår kund inom träindustrin, här kommer du ingå i vår frånvaropool som ersättare för kundens egen frånvaro. Du kommer arbeta med enklare typ byggnadsarbete, ex. lägga golv, gipsa väggar. eller kapa material till produktionen Din profil Vi kräver att du är tillgänglig minst två dagar i veckan på dagtid. Uppdraget passar perfekt för dig som studerar på distans och vill tjäna lite extra pengar. Oftast kommer uppdragen med kort varsel så det krävs att du är flexibel. Det är ett krav att du antingen studerar i någon form Det är meriterande ifall du har Truckkort Traverskort Byggbakgrund Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Övrig information Sista ansökningsdag 2014-08-04 Tillträdesdag: From vecka 32 Välkommen in med din ansökan!
Företag: Konsultia AB
Ort: Sundsvall
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter som vill jobba extra! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter som vill jobba extra!

Studenter som vill jobba extra i höst!
Om oss Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia stärker kundernas konkurrenskraft genom att tillhandahålla effektiva och flexibla bemanningstjänster. Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta med enklare typ av montering och förbearbetning inom industrin. Din profil Vi söker studenter till vår frånvaropool i Örnsköldsvik. Ett perfekt arbete för dig som studerar på distans eller har möjlighet att jobba minst 2 dagar i veckan. Du kommer ingå i vår frånvaropool som ersättare hos våra kunder, oftast kommer uppdragen med kort varsel så det krävs att du som person är flexibel med dina tider. Vi ser gärna att du har Truckkort Traverskort Industribakgrund Övrig information Sista ansökningsdag: 2014-08-04 Det är ett krav att du antingen studerar är egenföretagare, pensionär alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning till minst 50%. Är du arbetslös på heltid kommer vi inte beakta din ansökan i denna annons, sök då istället våra heltidstjänster.
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Studenter som vill jobba extra i höst! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studenter som vill jobba extra i höst!

Elektronikmontörer för uppdrag i Örnsköldsvik
Om oss Vårt mål är att vara Norrlands bästa bemanningsföretag! Konsultia stärker kundernas konkurrenskraft genom att tillhandahålla effektiva och flexibla bemanningstjänster. Vi är specialiserade på personaluthyrning och rekrytering till Norrlands industri- och logistikföretag. Genom att erbjuda en bra arbetsmiljö, spännande uppdrag och goda utvecklingsmöjligheter arbetar vi för att vara branschens attraktivaste arbetsgivare. Hos oss är människorna vår viktigaste tillgång. Konsultia är medlem i Almega Bemanningsföretagen och har kollektivavtal med de fackliga organisationerna. Det innebär att du som anställd har schyssta villkor. Du har marknadsmässig lön, reglerad semester, rätt till sjuklön samt pension och försäkringar. Vi brinner för industrijobben i Norrland och känner stolthet för den närvaro vi erbjuder våra kunder. Våra kontor finns etablerade i Umeå, Örnsköldsvik och Sundsvall. Läs gärna mer om oss på vår hemsida www.konsultia.se Dina arbetsuppgifter Du kommer i huvudsak arbeta med ytmontering av mönsterkort. Du ansvarar för att montera elektroniska komponenter efter ritningar samt kontrollera och slutgodkänna komponenterna. I monteringsarbetet ingår även mjuklödning Din profil Vi söker dig som vill arbeta som elektronikmontör. Tekniskt gymnasium är meriterande men absolut inget krav. Du bör ha B-körkort och kunna transportera dig runt Örnsköldsvikområdet. Tekniskt gymnasium eller liknande utbildning samt giltigt lödcertifikat FSD 5115, FSD 5117, är det meriterande för detta uppdrag Som person är du: Självgående Ansvarstagande Positiv Noggrann Övrig information Sista ansökningsdag 4 Augusti Tillträdesdag: 1 september Vi kommer att kalla intressanta kandidater löpande, vilket gör att tjänsten kan tillsättas innan annonstiden gått ut. Ta därför tillfället att ansöka redan nu!
Företag: Konsultia AB
Ort: Örnsköldsvik
Publicerad : 07-07
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikmontörer för uppdrag i Örnsköldsvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikmontörer för uppdrag i Örnsköldsvik


Sök lediga jobb Konsultia AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se