Kontrollant jobb - lediga jobb

Kontrollant jobb Kontrollant jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kontrollant. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kontrollant. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Vill du arbeta extra som säkerhetskontrollant av frakt?- Stockholm

 2. Vill du arbeta som säkerhetskontrollant av frakt?- Stockholm

 3. Kontrollant- Stockholm

 4. Kontrollant -utpasseringskontroller (Xtra jobb)- Östersund

 5. Kontrollant Anläggningsmaterial- Sjöbo

 6. Butikskontrollant - Skåne;A.P VAKT; Helsingborg;- Helsingborg

 7. Butikskontrollant - Skåne- Malmö

 8. Kontrollantsamordnare- Strängnäs

 9. Biljattkontrollanter sökes till UL i Uppsala- Uppsala

 10. Kontrollant- Göteborg

 11. Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde- Skövde

 12. Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg- Göteborg

 13. Observant och noggrann ålderskontrollant sökes- Strömstad

 14. Driftskontollant- Lysekil

 15. Ålderskontrollant- Lomma

 16. kontrollant- Lomma

 17. Butikskontrollant/väktare- Göteborg

 18. Fiskerikontrollanter- Luleå

 19. Vill du arbeta extra som säkerhetskontrollant av frakt?- Stockholm

 20. CSG söker butikskontrollanter till Örebro- Örebro

 21. Kontrollant 18-20 år- Stockholm

 22. CSG söker Butikskontrollanter- Stockholm

 23. Kontrollanter- Luleå

 24. Parkeringskontrollant för extrajobb- Halmstad

 25. Kontrollant/Fältarbetare- Uppsala

 26. Flygplatskontrollant- Ronneby

 27. Observant och noggrann ålderskontrollant sökes- Ospecificerad arbetsort

 28. Flygplatskontrollant- Växjö

 29. Butikskontrollanter / Väktare- Uppsala

 30. Djurskyddskontrollant till Göteborg- Göteborg

 31. Ankomstkontrollant- Skara

 32. Flygplatskontrollant- Sigtuna

 33. Kontrollant- Haninge

 34. Väktare, ordningsvakter samt butikskontrollanter till Uppsala- Uppsala

 35. Avgiftskontrollant Halmstad- Halmstad

 36. Avgiftskontrollant Kalmar- Kalmar

 37. Avgiftskontrollant Kristianstad- Kristianstad

 38. Butikskontrollant- Stockholm

 39. Butikskontrollant- Uppsala

 40. Kontrollant för ledningsarbeten inom vägar- Uddevalla


Mer beskrivning

Vill du arbeta extra som säkerhetskontrollant av frakt?
Framtiden AB Vi söker dig som vill arbeta extra som säkerhetskontrollant och kan börja en tjänst i augusti! Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta i godsmottagningen, med att scanna allt gods och sedan identifiera om det finns något utmärkande i godset, samt rapportera detta. Detta innebär att du inledningsvis kommer få genomgå säkerhetsprövningar och sedan följer en utbildning på själva maskinen och alla säkerhetsaspekter som finns till detta. Ibland kommer du även behöva öppna lådor och scanna vidare. Det är mycket individuellt arbete, så man behöver gilla ansvar samt förstå innebörden av att upptäcka fel på farligt gods. Om företaget Vår kund är en totalleverantör av tjänster och produkter för ökad säkerhet vid transport och hantering av farligt gods. De erbjuder packning, dokumentation och ansvarsförsäkring för transport av farligt gods. Din profil För att kunna göra detta behöver du vara en noggrann, strukturerad person och som samtidigt inte räds för att ta i när det behövs. Vi söker dig som kan jobba två till tre pass i månaden. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av transport eller frakt branschen. Körkort och truckkort är mycket meriterande. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: Omgående eller enl överenskommelse Arbetstid: 14-22 Ort: Vår kund har sin godsmottagning i norra Stockholm. Urval: Sker löpande så sök redan idag.
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta extra som säkerhetskontrollant av frakt? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta extra som säkerhetskontrollant av frakt?

Vill du arbeta som säkerhetskontrollant av frakt?
Framtiden AB Vi söker dig som vill arbeta som säkerhetskontrollant och kan börja en tjänst i augusti! Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta i godsmottagningen, med att scanna allt gods och sedan identifiera om det finns något utmärkande i godset, samt rapportera detta. Detta innebär att du inledningsvis kommer få genomgå säkerhetsprövningar och sedan följer en utbildning på själva maskinen och alla säkerhetsaspekter som finns till detta. Ibland kommer du även behöva öppna lådor och scanna vidare. Det är mycket individuellt arbete, så man behöver gilla ansvar samt förstå innebörden av att upptäcka fel på farligt gods. Om företaget Vår kund är en totalleverantör av tjänster och produkter för ökad säkerhet vid transport och hantering av farligt gods. De erbjuder packning, dokumentation och ansvarsförsäkring för transport av farligt gods. I Göteborgsregionen behöver de nu utöka med flera extraarbetare och är belägna på Landvetter flygplats. Din profil För att kunna göra detta behöver du vara en noggrann, strukturerad person och som samtidigt inte räds för att ta i när det behövs. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av transport eller frakt branschen. Körkort och truckkort är mycket meriterande. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: Omgående eller enl överenskommelse Arbetstid: 14-22 Ort: Arlanda Stad Urval: Sker löpande så sök redan idag.
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta som säkerhetskontrollant av frakt? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta som säkerhetskontrollant av frakt?

Kontrollant
Antal platser: 4 Anställningsform: Behov/Deltid/Halvtid Stationeringsort: Bromma Start: Omgående Du bör vara flexibel med arbetstider och ha en hög tillgänglighet. Ansvarstagande, social, strukturerad och driftig är egenskaper som vi anser är viktiga för denna tjänst. Vidare ska du ha en god datorvana samt vara duktig på att uttrycka dig skriftligen och behärska det svenska språket väl, för rapportering där stora krav ställs på professionalism och noggrannhet. * Försäljningskontroller * Provköp * Mystery Shopping i butik, varuhus, café, restaurang, bar & nattklubb. Varierande arbetstider under dag/eftermiddag och även kväll/nattetid. Det kan vara en fördel att ha arbetat i butiksmiljö, barmiljö eller någon form av erfarenhet från kassahantering. Du bör vara observant, framåtriktad, social och duktig på uttrycka dig i skrift och redogöra för händelseförlopp i skriftliga rapporter. Du bör vara en van datoranvändare som arbetar effektivt med Office, Mail och Smartphones. Du ska ha körkort och helst tillgång till egen bil. Kvalifikationer: Gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och engelska och mycket god datorvana. Du skall vara vid god hälsa och fysik, vara drogfri och ha ordnad privatekonomi. Vi ställer höga krav på flexibilitet och initiativ-förmåga samt förmåga att arbeta i miljö med högt tempo. PreCont är Sveriges ledande leverantör av kontrolltjänster. Alla våra tjänster har ett gemensamt tydligt syfte: Förebygga samt avslöja internt svinn och/eller genomföra kvalitetsmätning & rutinuppföljning. Vår nisch och vår spetskompents på området gör oss unika i branschen. Läs mer om oss på vår hemsida www.precont.se. Ansökan och frågor endast via e-post.
Företag: PRECONT AB STOCKHOLM
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollant jobb, Kontrollant Stockholm, Kontrollant PRECONT AB STOCKHOLM
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollant

Kontrollant -utpasseringskontroller (Xtra jobb)
Anställningsform: Deltid/behov Stationeringsort: Östersund Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från säkerhetsbranschen. Ansvarstagande, social, strukturerad och driftig är egenskaper som vi anser är viktiga för denna tjänst, som är ett fritt arbete under ansvar. Tjänsten kan vara bra att kombinera med annan tjänst. Vi söker medarbetare nu främst till AO UPK. Man arbetar med tjänsten utpasseringskontroller, där arbetstiden är övervägande på eftermiddagar/kvällar.Uppdrag utförs i stationeringsorten med omnejd. Inför varje månad planeras arbetspassen i samråd med de dagar som passar dig. För närvarande ca 1-2 pass/dagar per månad i grunden, något som kan öka beroende på omfattningen av nya projekt/uppdrag. Körkort och tillgång till egen bil för användande i tjänsten är ett krav. Kvalifikationer: Gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och engelska och god datorvana. Du skall vara vid god hälsa och fysik, vara drogfri och ha ordnad privatekonomi (inga betalnings anm.). Vi ställer höga krav på flexibilitet och initiativ-förmåga samt förmåga att arbeta i miljö med högt tempo. PreCont är Sveriges ledande leverantör av kontrolltjänster. Alla våra tjänster har ett gemensamt tydligt syfte: Förebygga samt avslöja internt svinn och/eller genomföra kvalitetsmätning & rutinuppföljning. Vår nisch och vår spetskompents på området gör oss unika i branschen. Läs mer om oss på vår hemsida www.precont.se. Ansökan och frågor endast via e-post.
Företag: PRECONT AB STOCKHOLM
Ort: Östersund
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollant -utpasseringskontroller (Xtra jobb) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollant -utpasseringskontroller (Xtra jobb)

Kontrollant Anläggningsmaterial
Wikan Personal AB Om oss Wikan Personal är ett bemannings- och rekryteringsföretag som med lokal förankring vill förse företag och organisationer med kompetent och välmotiverad personal som tillfälligt eller permanent tillgodoser deras behov. Vi söker en materialkontrollant till ett företag i Sjöbotrakten som utvinner och säljer markanläggningsmaterial. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med provtagning, dokumentation och kvalitetskontroll av material som skall till leverans. Arbetstid dagtid. Din bakgrund Du har erfarenhet av dokumentations/kvalitetsarbete och du har god vana av att hantera detaljuppgifter i datassystem. Jobbet innebär en hel del utomhusarbete, så det är viktigt att du trivs med att vara ute i alla väder och inte är rädd att smutsa ner dig. Har du arbetat med anläggningsmaterial tidigare är det meriterande. Som person är du noggrann med detaljer, du arbetar systematiskt och trivs med att jobba självständigt och ta ansvar för dina uppgifter. Tjänsten är ett graviditetsvikariat fram till 31 jan 2014. Start 29 juli. Ansökningarna behandlas löpande. Sista ansökningsdag 21 juli.
Företag: Wikan Personal AB
Ort: Sjöbo
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollant Anläggningsmaterial jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollant Anläggningsmaterial

Butikskontrollant - Skåne;A.P VAKT; Helsingborg;
Butikskontrollant - Skåne;A.P VAKT; Helsingborg;130505 3 platser Annons A.P. Vakt söker utbildad butikskontrollant för anställning i sommar och det finns mkt goda förutsättningar för tillsvidareanställning. Arbetsuppgifterna består i att jobba i publika miljöer m civila uppdrag. Det uppdrag vi nu behöver rekrytera till är för ett köpcentrum i Helsinborg och anställningen kommer troligen börja med en 50% anställning. Eftersom arbetet på sikt kan utökas i tid och ske på olika orter, så vi ställer kravet på att du har eget fordon samt lägst B-behörighet. A.P. Vakt utbetalar ersättning för bruk av eget fordon enligt avtalet. Våra krav: * Genomförd grundutbildning för väktare VU1 + VU2 * Gymnasiekompetens m lägst betyget G i kärnämnen * Ärlig, Ordnad ekonomi, God hälsa, Psykisk stabil * Noggrann, Servicekänsla, Tålamod, Uthållighet o drogfri * B-körkort med minst 2 års körvana Obs ! Butikskontrollantutbildning och önskvärt 2 års erf. Vi ser gärna kvinnliga sökanden m BK-utbildning o erf. Bif CV + Meritfört + Personligt brev i mail. Saknar ni behörighet för väktare, så sök inte. Vi har inte tid att besvara sådana ansökningar.
Företag: A.P Vakt
Ort: Helsingborg
Publicerad : 05-07
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskontrollant - Skåne;A.P VAKT; Helsingborg; jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskontrollant - Skåne;A.P VAKT; Helsingborg;

Butikskontrollant - Skåne
A.P. Vakt söker utbildad butikskontrollant för anställning i sommar och det finns mkt goda förutsättningar för tillsvidareanställning. Arbetsuppgifterna består i att jobba i publika miljöer m civila uppdrag. uppdragen sker på olika orter, så vi ställer kravet på att du har eget fordon samt lägst B-behörighet. A.P. Vakt utbetalar ersättning för bruk av eget fordon enligt avtalet. Våra krav: * Genomförd grundutbildning för väktare VU1 + VU2 * Gymnasiekompetens m lägst betyget G i kärnämnen * Ärlig, Ordnad ekonomi, God hälsa, Psykisk stabil * Noggrann, Servicekänsla, Tålamod, Uthållighet o drogfri * B-körkort med minst 2 års körvana Obs ! Butikskontrollantutbildning och önskvärt 2 års erf. Vi ser gärna kvinnliga sökanden m BK-utbildning o erf. Bif CV + Meritfört + Personligt brev i mail. Saknar ni behörighet för väktare, så sök inte. Vi har inte tid att besvara sådana ansökningar.
Företag: A.P VAKT
Ort: Malmö
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskontrollant - Skåne jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskontrollant - Skåne

Kontrollantsamordnare
Lotteriinspektionen är en statlig myndighet under Finansdepartementet och finns i Strängnäs. Vår uppgift är bland annat att verka för att spel- och lotterimarknaden i Sverige bedrivs och utvecklas på ett lagligt och säkert sätt. Lotteriinspektionen söker en Kontrollantsamordnare. Då den nuvarande kontrollantsamordnaren övergår till andra arbetsuppgifter på myndigheten, söker vi nu en ny medarbetare. Den utlysta tjänsten är för närvarande placerad på den Operativa avdelningen och arbetet omfattar i huvudsak att planera, organisera och samordna arbetet med externa kontroller av spel på kasino, automatspel, hos ombud m.m. Arbetet sker i nära samarbete med övriga medarbetare på avdelningen. I arbetsuppgifterna ingår även att leda och utbilda myndighetens kontrollanter samt att medverka i riskbedömningar och verksamhetsplanering. Du ska även vara beredd att medverka i olika metod- och utvecklingsprojekt som genomförs på myndigheten. Arbetet bedrivs både proaktivt och reaktivt. Arbetet kräver att du kan hantera och administrera stora mängder av information samt att du har god förmåga att planera, organisera, leda och utbilda. Det viktigt att du är pedagogiskt lagd och är bra på att kommunicera. Du ska även vara flexibel och utåtriktad. Det är också viktigt att du trivs med att växla mellan att arbeta självständigt och i grupp samt har lätt för att samarbeta med andra. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi ser gärna att du har erfarenhet av offentlig tillsynsverksamhet eller har annan yrkeslivserfarenhet som Lotteriinspektionen bedömer vara meriterande för den aktuella tjänsten. Meriterande är också om du har kunskaper om spelmarknaden. Tjänsten är på heltid tills vidare med sex månaders provanställning. Lotteriinspektionen eftersträvar mångfald ur alla aspekter. För ytterligare information om tjänsten kontakta kontrollantsamordnaren Marcus Aronsson, tel. 0152-650 162, avdelningschefen Jeanette Johannssen, tel. 0152-650 187 eller ställföreträdande avdelningschefen Eva-Britt Öberg, tel. 0152-650 148. Fackliga kontaktpersoner är Patrik Gustavsson (SACO), tel. 0152-650 185 och Eva-Britt Öberg (ST), tel. 0152-650 148. Skicka din ansökan med CV, referenser och löneanspråk till registrator@lotteriinspektionen.se eller till Lotteriinspektionen, Box 199, 645 23 Strängnäs. Ansökan ska vara oss tillhanda senast 18 augusti 2013. Märk din ansökan med diarienummer 13Li3630.
Företag: Lotteriinspektionen
Ort: Strängnäs
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollantsamordnare jobb, Kontrollantsamordnare Strängnäs, Kontrollantsamordnare Lotteriinspektionen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollantsamordnare

Biljattkontrollanter sökes till UL i Uppsala
Addici Security söker biljettkontrollanter för tjänstgöring på Upplands Lokaltrafik. Du kommer att arbeta med säkerhet, trygghet och service. Vi är nu i en expansiv fas och kan således erbjuda heltid, halvtid, deltid samt behovsanställning.  Personliga egenskaper Du trivs med att arbeta både självständigt och i grupp Du tycker om att ge bra service, är positiv och utåtriktad Du har förmåga att förmedla trygghet till vår kund och dennes medarbetare genom att vara kompetent, pålitlig och ansvarsfull Du har god kommunikationsförmåga Du har hög grad av säkerhetstänk och flexibilitet Du är drogfri, ostraffad samt har ordnad privatekonomi  Kvalifikationer Väktarutbildning  Gymnasiekompetens Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska både i tal och skrift samt engelska förståeligt. God datavana, främst inom Officepaketet Erfarenhet av serviceyrket, minst 2 år  Vi erbjuder Kulturen på Addici Security kännetecknas av en öppen, prestigelös och välkomnande atmosfär. Du erbjuds möjlighet att arbeta och utvecklas i ett innovativt företag med hög ambitionsnivå. Du kommer att få ta mycket eget ansvar, vara med att bygga upp och forma rutiner i en stimulerande miljö med varierade arbetsuppgifter. Ansökan och urval För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta Andreas Emilsson på telefon andreas.emilsson@addici.com Intervjuer och urval kommer att ske löpande, varför vi vill ha din ansökan snarast, dock senast den 2013 08 31 Vi tar endast emot ansökningar via ansökningsknappen nedan.
Företag: Addici AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Biljattkontrollanter sökes till UL i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biljattkontrollanter sökes till UL i Uppsala

Kontrollant
Antal platser: 3 Anställningsform: Behov/Deltid/Halvtid Stationeringsort: Göteborg Start: Omgående Du bör vara flexibel med arbetstider och ha en hög tillgänglighet. Ansvarstagande, social, strukturerad och driftig är egenskaper som vi anser är viktiga för denna tjänst. Vidare ska du ha en god datorvana samt vara duktig på att uttrycka dig skriftligen och behärska det svenska språket väl, för rapportering där stora krav ställs på professionalism och noggrannhet. * Försäljningskontroller * Provköp * Mystery Shopping i butik, varuhus, café, restaurang, bar & nattklubb. Varierande arbetstider under dag/eftermiddag och även kväll/nattetid. Det kan vara en fördel att ha arbetat i butiksmiljö, barmiljö eller någon form av erfarenhet från kassahantering. Du bör vara observant, framåtriktad, social och duktig på uttrycka dig i skrift och redogöra för händelseförlopp i skriftliga rapporter. Du bör vara en van datoranvändare som arbetar effektivt med Microsoft Office, E-post och Smartphones. Kvalifikationer: Gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och engelska och mycket god datorvana. Du skall vara vid god hälsa och fysik, vara drogfri och ha ordnad privatekonomi. Vi ställer höga krav på flexibilitet och initiativ-förmåga samt förmåga att arbeta i miljö med högt tempo. PreCont är Sveriges ledande leverantör av kontrolltjänster. Alla våra tjänster har ett gemensamt tydligt syfte: Förebygga samt avslöja internt svinn och/eller genomföra kvalitetsmätning & rutinuppföljning. Vår nisch och vår spetskomptens på området gör oss unika i branschen. Läs mer om oss på vår hemsida www.precont.se.
Företag: PRECONT AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollant jobb, Kontrollant Göteborg, Kontrollant PRECONT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollant

Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning: Som biljettkontrollant är din arbetsuppgift att utföra kontroller av färdbevis ombord på bussar, båtar och tåg. Du förväntas även att på ett korrekt och förtroendeingivande sätt kunna informera om regler och svara på andra frågor som gäller resandet. Arbetet som biljettkontrollant syftar till att du är med och skapar en trivsam stämning i kollektivtrafiken, och din uppgift uppskattas högt av alla människor som löst biljett. Då denna typ av arbetsuppgifter innebär ett stort antal möten med människor är det av största vikt att du på ett omdömesgillt sätt kan hantera de olika typer av situationer som kan uppkomma. Arbetstiderna kan variera eftersom viseringen sker alla dagar dygnet runt dock sker merparten under dagtid. Du kommer i första hand utgå ifrån Skövde. Vi söker personal för behovsanställning. Vem är du? Du har ett utpräglat servicetänkande, är flexibel samt har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och trevligt sätt. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande samt behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift. Kan du tala ytterligare språk är det en fördel. Vi ser även att du har en god social förmåga samt erfarenhet från tidigare serviceinriktade yrken. Vi fäster stor vikt på personliga egenskaper, bland annat att vara kundorienterad och omtänksam samt att ha en positiv människosyn och god självkännedom är egenskaper som vi värderar högt. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare. Du ska inneha körkort (minst B-klass). Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.  Kontaktperson: Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta Susanne Franzén via E-post susanne.franzen@se.g4s.com eller Torgny Weick via E-post torgny.weick@se.g4s.com Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Trollhättan/Skövde
Ort: Skövde
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Skövde

Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning: Som biljettkontrollant är din arbetsuppgift att utföra kontroller av färdbevis ombord på bussar, båtar och tåg. Du förväntas även att på ett korrekt och förtroendeingivande sätt kunna informera om regler och svara på andra frågor som gäller resandet. Arbetet som biljettkontrollant syftar till att du är med och skapar en trivsam stämning i kollektivtrafiken, och din uppgift uppskattas högt av alla människor som löst biljett. Då denna typ av arbetsuppgifter innebär ett stort antal möten med människor är det av största vikt att du på ett omdömesgillt sätt kan hantera de olika typer av situationer som kan uppkomma. Arbetstiderna kan variera eftersom viseringen sker alla dagar dygnet runt dock sker merparten under dagtid. Du kommer i första hand utgå ifrån Göteborg. Vi söker personal för behovsanställning. Vem är du? Du har ett utpräglat servicetänkande, är flexibel samt har förmågan att lösa uppkomna problem på ett korrekt och trevligt sätt. Du har gymnasiekompetens eller motsvarande samt behärskar svenska och engelska väl i såväl tal som skrift. Kan du tala ytterligare språk är det en fördel. Vi ser även att du har en god social förmåga samt erfarenhet från tidigare serviceinriktade yrken. Vi fäster stor vikt på personliga egenskaper, bland annat att vara kundorienterad och omtänksam samt att ha en positiv människosyn och god självkännedom är egenskaper som vi värderar högt. Likaså är det meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete sedan tidigare. Du ska inneha körkort (minst B-klass). Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet.  Kontaktperson: Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se Intervjuer och urval sker löpande så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. För mer information är du välkommen att kontakta Susanne Franzén via E-post susanne.franzen@se.g4s.com eller Torgny Weick via E-post torgny.weick@se.g4s.com Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och ekonomisk kontroll. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Trollhättan/Skövde
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biljettkontrollanter inom kollektivtrafiken - Göteborg

Observant och noggrann ålderskontrollant sökes
Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping. Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer. Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra Mystery Shopping-uppdrag i form av ålderskontroller längs västkusten och i Strömstad. Då uppdragets karaktär kräver det vill vi att du är är mellan 20 och 24 år. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Uppdragen utförs främst på den ort man bor men det finns även möjlighet att utföra uppdrag på andra orter om man själv önskar eller har möjlighet till det. Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. När du är registrerad i vårt system kan du närsomhelst logga in och se vilka uppdrag som finns att söka i din närhet. Vad är Mystery Shopping? Syftet med Mystery Shopping är att, genom att se på företaget ur ett kundperspektiv, definiera områden där ett företag har potential att förbättras. En Mystery Shopper upptäcker utbildningsbehov och små problem innan de blir stora. Medarbetarna får återkoppling på hur deras agerande uppfattas av kunden. Företaget får en enhetlig uppföljning av sitt koncept och av sin servicenivå, vilket är ett användbart verktyg för kontinuerliga förbättringar på alla nivåer i organisationen. Du som Mystery Shopper agerar anonym kund som före och under besöket noggrant observerar hur företaget agerar på de punkter som företaget valt att följa upp. Efter ett besök fyller du, i vårt unika onlinesystem, i en kort rapport om hur det fungerade och hur du blev bemött. Låter det intressant? För mer information och för att anmäla dig som shopper, tveka inte att besöka vår hemsida www.betterbusiness.se.
Företag: AB Better Business World Wide
Ort: Strömstad
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Observant och noggrann ålderskontrollant sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Observant och noggrann ålderskontrollant sökes

Driftskontollant
Vi i Securitaskoncernen finns i 51 länder runtom i världen och har 300000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. **   ** Som driftskontrollant arbetar du hos ett av våra kundföretag,i detta fallet PREEM raffinaderi i Lysekil. Du ansvarar för att kontrollera säkerheten ute i driften hos de entrprenörer som befinner sig inne på området Vid arbetsplatsen kan olika typer av teknisk hjälp finnas tex radio,släckutrustning samt garvarnare. Vid större företag är det också vanligt med övervakningskameror och fjärrstyrning av grindar och portar. Utbildning ges i " heta arbeten", HLR samt en web-baserad petro-kemisk utbildning vid anställandet. **  För anställning inom Securitas  kräver vi följande: ** * bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna * har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G. * genomgå lämplighetstest och läkarundersökning/drogtest med godkänt resultat * Drogfri, ostraffad * ordnad privatekonomi **  Personliga egenskaper: ** * Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet  * ansvarskännande * omdömesgill * praktiskt och tekniskt lagd * god förmåga att kommunicera med människor * lugn och stabil * utåtriktad ** Övrigt: ** Kontaktperson: Magnus Jonsen  Tel: 072-524 91 93 Behovsanställning natt och dagtid. Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Driftskontrollant
Ort: Lysekil
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Driftskontollant jobb, Driftskontollant Lysekil, Driftskontollant Driftskontrollant
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Driftskontollant

Ålderskontrollant
4 platser. Vår uppdragsgivare kräver att våra medarbetare för dessa tjänster är 18 år fyllda men inte över 20 år för ett specifikt uppdrag. Anställningsform: Deltid/behov med möjlighet till halvtid/heltid Stationeringsort: Lomma För tjänstgöring i hela Sverige, mycket resande och övernattningar förekommer, Krav på B-körkort och gärna tillgång till egen bil. * Födelsedatum och foto vill vi ha med i ansökan * Du måste ha körkort och bör ha god körvana * Mycket resande med hotellövernattningar förekommer i tjänsten då du är borta flera dagar i följd. * Ålderskontroller: Man besöker olika objekt i syfte att kontrollera om legitimationskontroll utförs. Man jobbar alltid minst 2 personer tillsammans. Mer detaljer kan ej lämnas av säkerhetsskäl förrän anställning blir aktuellt. Du bör ha god datorvana och ha lätt för att köra bil och navigera dig. Vidare bör du kunna uttrycka dig väl skriftligt med en god svenska för att hantera aktuell rapportskrivning. Se mer information om oss på www.precont.se. Kvalifikationer: Goda kunskaper i svenska och god datorvana. Du skall vara vid god hälsa och fysik, vara drogfri och ha ordnad privatekonomi.Vi ställer höga krav på flexibilitet och initiativförmåga samt förmåga att arbeta i miljö med högt tempo. B-körkort samt tillgång till bil. Ansökan endast via e-post. Glöm inte att bifoga ett foto med din ansökan. Körkort B körkort fordras. Arbetstid/Varaktighet Behov/deltid med möjlighet till halvtid/heltid Lön Timlön. OB, Kontaktpersoner Jonas von Schrowe. Jonas@precont.se Mer information på http://www.precont.se
Företag: PRECONT AB
Ort: Lomma
Publicerad : 07-24
Sök fler jobb liknande: lediga Ålderskontrollant jobb, Ålderskontrollant Lomma, Ålderskontrollant PRECONT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ålderskontrollant

kontrollant
Antal platser: 5 Anställningsform: Behov/Deltid/Halvtid Stationeringsort: Lomma Start: Omgående Du bör vara flexibel med arbetstider och ha en hög tillgänglighet. Ansvarstagande, social, strukturerad och driftig är egenskaper som vi anser är viktiga för denna tjänst. Vidare ska du ha en god datorvana samt vara duktig på att uttrycka dig skriftligen och behärska det svenska språket väl, för rapportering där stora krav ställs på professionalism och noggrannhet. * Leveranskontroller * Utpasseringskontroller * Mystery Shopping Varierande arbetstider under dag/eftermiddag och även kväll/nattetid. Det kan vara en fördel att ha arbetat som väktare eller genomgått en väktarutbildning. Du bör vara observant, framåtriktad, social och duktig på uttrycka dig i skrift och redogöra för händelseförlopp i skriftliga rapporter. Du bör vara en van datoranvändare som arbetar effektivt med Office, Mail och Smartphones. Du ska ha körkort och helst tillgång till egen bil. Kvalifikationer: Gymnasiekompetens, goda kunskaper i svenska och engelska och mycket god datorvana. Du skall vara vid god hälsa och fysik, vara drogfri och ha ordnad privatekonomi. Vi ställer höga krav på flexibilitet och initiativ-förmåga samt förmåga att arbeta i miljö med högt tempo. PreCont är Sveriges ledande leverantör av kontrolltjänster. Alla våra tjänster har ett gemensamt tydligt syfte: Förebygga samt avslöja internt svinn och/eller genomföra kvalitetsmätning & rutinuppföljning. Vår nisch och vår spetskompents på området gör oss unika i branschen. Läs mer om oss på vår hemsida www.precont.se. Ansökan och frågor endast via e-post. Körkort B Varaktighet/Arbetstid Visstidsanställning 6 månader eller längre Vi tar emot ansökan via e-post: jonas@precont.se Kontaktpersoner Jonas von Schrowe jonas@precont.se
Företag: PRECONT AB
Ort: Lomma
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga kontrollant jobb, kontrollant Lomma, kontrollant PRECONT AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: kontrollant

Butikskontrollant/väktare
Verksamhetsbeskrivning CPG Sverige AB är ett av Länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med rätt att bedriva bevakning i hela riket. CPG är ett konkurrenskraftigt företag med goda kundrelationer, och vi har en väl uppbyggd organisation med erfarenhet som är väl förtrogen med de krav som ställs på marknaden. Vår personal är ett viktigt segment där försäkringar och kollektivavtal är ett naturligt inslag för att efterleva marknadens krav på seriositet. CPG s utgångspunkt är att vara ett flexibelt säkerhetsföretag, samt ett kvalitetsalternativ. Med fokus på förtroende, flexibilitet och service levererar vi säkerhet som passar in i kundens närmiljö. Vi lägger stor vikt vid social kompetens och ett professionellt bemötande. Arbetsuppgifter Vi söker dig kille eller tjej med väktarutbildning och butikskontrollantutbildning för arbete som butikskontrollant., med en väl utvecklad servicekänsla som vill ha ett socialt och omväxlande arbete. Utbildning/Erfarenhet VU1, VU2 samt butikskontrollantutbildning är ett krav för dessa tjänster. Tidigare erfarenhet är meriterande. Vi rekryterar vår personal med stor omsorg för att kunna leverera tjänster med hög kvalitet. Vår främsta uppgift är att leverera rätt personal för arbetsuppgiften. Vi värdesätter dig med väl utvecklad servicekänsla och hög social kompetens.
Företag: CPG Sverige AB
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-27
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskontrollant/väktare jobb, Butikskontrollant/väktare Göteborg, Butikskontrollant/väktare CPG Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskontrollant/väktare

Fiskerikontrollanter
Vi söker fyra drivna Fiskerikontrollanter till Luleå. Är du redo att anta utmaningen? Havs- och vattenmyndigheten är en miljömyndighet med säte i Göteborg. Bland de 230 medarbetarna finns både generalister och specialister inom en rad olika fackområden. Myndigheten tar ansvar för att hav och sötvatten nyttjas men inte överutnyttjas. De utgår från ekosystemens och människans behov nu och i framtiden. Detta görs genom att samla kunskap, planera och fatta beslut om insatser för en bättre miljö. För att nå framgång samverkar och förankrar de sitt arbete med alla berörda, nationellt såväl som internationellt. Myndigheten arbetar för levande hav, sjöar och vattendrag till glädje och nytta för alla. Havs- och vattenmyndighetens fiskerikontrollenhet expanderar sin verksamhet och startar upp en ny sektion. Till sektion Öst söker vi nu fyra drivna och ansvarstagande Fiskerikontrollanter till Luleå. Fiskerikontrollenheten ansvarar för myndighetens uppdrag avseende fiskerikontroll. Enheten är indelat i tre sektioner: väst, syd och öst. Väst och syd har varit verksamma i 10 år med stationer i Göteborg, Kungshamn, Simrishamn och Karlskrona, medan sektion öst med kontrollanter i Västervik och Luleå kommer att bli en helt ny del av enheten. Fiskekontrollanternas huvudsakliga arbetsuppgifter: Som fiskerikontrollant kommer du att genomföra kontroller av yrkesfiskets dokumentation, fiskeredskap samt fisk som landas i svenska hamnar. Kontrollerna baseras på nationella och internationella lagar och förordningar och de rapporteras via dator. Fältkontrollerna bedrivs främst utomhus året runt på årets alla dagar. Vi arbetar minst två och två schemalagt på dygnets alla tider. Kontroller genomförs på flera orter i Sverige och vi samarbetar även med andra myndigheter och länder vilket innebär att du även kan få medverka i kontrollsamarbete utomlands.  Förutom fältkontroller utförs administrativa kontroller samt dokumentation av kontrollresultat och uppföljning av misstänkta överträdelser. Placeringsorten är Luleå men med frekventa förrättningar på annan ort. Kvalifikationer Du har avslutad gymnasieutbildning och minst ett års erfarenhet av arbete inom någon typ av tillsyns- eller serviceverksamhet. Har du erfarenhet av kontrollarbete och myndighetsutövning ser vi det som en fördel. Det är också meriterande om du har kunskap om fiskerireglering och yrkesfiskets bedrivande. Vi söker dig som är resultatorienterad och vill arbeta med kontroll ute på fältet. Det är viktigt att du är ansvarsfull och kan uppträda tydligt och korrekt i rollen som myndighetsperson. Du är bra på att samarbeta och samverka med andra och har en god förmåga att kommunicera och uttrycka dig i tal och skrift på svenska och engelska. Det är även en fördel om du snabbt kan sätta dig in i nya regler samt hålla dig uppdaterad kring nya regler inom fiskerikontroll. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi färdas i bil vid våra kontroller och du måste därför ha körkort för bil. Det är även viktigt att du har god fysik eftersom tunga lyft är vanligt. Du behöver även kunna arbeta i kylrum. Det förutsätts att du kan arbeta dagar, kvällar och nätter och det är en fördel om du har vana från arbete med oregelbundna arbetstider. Övrigt Anställningarna är placerade i Luleå. Förrättning på annan ort förekommer. Anställningarna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Tillträde oktober-november. Frågor besvaras av rekryteringskonsult Mari Viklund, Adecco tel. 0920-27 10 72  Välkommen med din ansökan på www.adecco.se senast den 18/8
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Luleå
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fiskerikontrollanter jobb, Fiskerikontrollanter Luleå, Fiskerikontrollanter Adecco Sweden AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fiskerikontrollanter

Vill du arbeta extra som säkerhetskontrollant av frakt?
Framtiden AB Vi söker dig som vill arbeta extra som säkerhetskontrollant och kan börja en tjänst i augusti! Dina arbetsuppgifter Du kommer arbeta i godsmottagningen, med att scanna allt gods och sedan identifiera om det finns något utmärkande i godset, samt rapportera detta. Detta innebär att du inledningsvis kommer få genomgå säkerhetsprövningar och sedan följer en utbildning på själva maskinen och alla säkerhetsaspekter som finns till detta. Ibland kommer du även behöva öppna lådor och scanna vidare. Det är mycket individuellt arbete, så man behöver gilla ansvar samt förstå innebörden av att upptäcka fel på farligt gods. Om företaget Vår kund är en totalleverantör av tjänster och produkter för ökad säkerhet vid transport och hantering av farligt gods. De erbjuder packning, dokumentation och ansvarsförsäkring för transport av farligt gods. Din profil För att kunna göra detta behöver du vara en noggrann, strukturerad person och som samtidigt inte räds för att ta i när det behövs. Vi söker dig som kan jobba två till tre pass i månaden. Meriterande för tjänsten är om du har erfarenhet av transport eller frakt branschen. Körkort och truckkort är mycket meriterande. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Start: Omgående eller enl överenskommelse Arbetstid: 14-22 Ort: Vår kund har sin godsmottagning i norra Stockholm. Urval: Sker löpande så sök redan idag.
Företag: Framtiden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta extra som säkerhetskontrollant av frakt? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta extra som säkerhetskontrollant av frakt?

CSG söker butikskontrollanter till Örebro
För heltid, deltid och behovsanställning till CSG handelsgrupp i Örebro. Vi söker dig som vill arbeta i en spännande miljö. Uppdraget består i att upptäcka, förebygga och förhindra ogentligheter hos våra kunder i handelsmiljön. Arbetet äger rum både dag- och kvällstid i hela Örebro området. Tjänsten kräver att du är stresstålig, uthållig samt att du kan ta egna initiativ och fatta snabba beslut. Vi på CSG jobbar med en hög service till  våra kunder och ser därför som ytterst viktigt att du är en service inriktad person. Vi söker nu butikskontrollanter till Örebro, för heltid, deltid och behovsanställning. Vi söker även dig som tycker om att arbeta med människor och har hög känsla för service och vill vara med och skapa trygghet hos våra kunder. Som ny medarbetare till CSG, ser vi gärna att du innehar tidigare erfarenhet inom bevakningsbranchen/handelsmiljö. Formella krav: • Du skall ha gymnasiekompetens • Godkänd VU1 och VU2 utbildning • Butikskontrollant utbildning • Behärska svenska i både tal och skrift • Goda kunskaper i engelska språket • Vi ser det som mycket meriterande om du kan fler språk • B-körkort är meriterande Som person är/har du: • Utåtriktad med hög känsla för service • Tycker om att arbeta med människor • God kommunikatör • Är ansvarstagande • Stresstålig • Lugn och stabil • Hög integritet • Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet I samband med anställning kommer du genomgå läkarundersökning där drogtest ingår. Ni ansöker och lägger upp CV via vår hemsida, vi att du bifogar följande: • Personlig beskrivning av dig själv • CV • Utbildningsbevis   Vid frågor vänligen kontakta: Mikael Söderström 073-4194740 Sista ansökningsdag är löpande Arbetsgivare: Commuter Security Group AB, C/O Keolis Sjöviksbacken 24, 117 43 Stockholm Tel: 08-410 147 00
Företag: Commuter Security Group
Ort: Örebro
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga CSG söker butikskontrollanter till Örebro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CSG söker butikskontrollanter till Örebro

Kontrollant 18-20 år
Vår uppdragsgivare kräver att våra medarbetare för dessa tjänster är 18 år fyllda men inte över 20 år för ett specifikt uppdrag. Anställningsform: Deltid/behov med möjlighet till halvtid/heltid Stationeringsort: Bromma För tjänstgöring i hela Sverige, mycket resande och övernattningar förekommer, krav på B-körkort. * Födelsedatum och foto vill vi ha med i ansökan * Du måste ha körkort och bör ha god körvana * Mycket resande med hotellövernattningar förekommer i tjänsten då du är borta flera dagar i följd. * Ålderskontroller: Man besöker olika objekt i syfte att kontrollera om legitimationskontroll utförs. Man jobbar alltid minst 2 personer tillsammans. Mer detaljer kan ej lämnas av säkerhetsskäl förrän anställning blir aktuellt. Du bör ha god datorvana och ha lätt för att köra bil och navigera dig. Vidare bör du kunna uttrycka dig väl skriftligt med en god svenska för att hantera aktuell rapportskrivning. Se mer information om oss på www.precont.se. Kvalifikationer: Goda kunskaper i svenska och god datorvana. Du skall vara vid god hälsa och fysik, vara drogfri och ha ordnad privatekonomi.Vi ställer höga krav på flexibilitet och initiativförmåga samt förmåga att arbeta i miljö med högt tempo. B-körkort samt tillgång till bil. Ansökan endast via e-post. Glöm inte att bifoga ett foto med din ansökan. Körkort B körkort fordras. Arbetstid/Varaktighet Behov/deltid med möjlighet till halvtid/heltid Lön Timlön. OB, Traktamente vid övernattningar Kontaktpersoner Anna Jansson anna@precont.se Mer information på http://www.precont.se
Företag: PRECONT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollant 18-20 år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollant 18-20 år

CSG söker Butikskontrollanter
För heltid, deltid och behovsanställning till CSG handelsgrupp. Vi söker dig som vill arbeta i en spännande miljö. Uppdraget består i att upptäcka, förebygga och förhindra ogentligheter hos våra kunder i handelsmiljön. Arbetet äger rum både dag- och kvällstid i hela Stockholmsområdet. Tjänsten kräver att du är stresstålig, uthållig samt att du kan ta egna initiativ och fatta snabba beslut. Vi på CSG jobbar med en hög service till  våra kunder och ser därför som ytterst viktigt att du är en service inriktad person. Vi söker nu butikskontrollanter till Stockholm, för heltid, deltid och behovsanställning. Vi söker även dig som tycker om att arbeta med människor och har hög känsla för service och vill vara med och skapa trygghet hos våra kunder. Som ny medarbetare till CSG, ser vi gärna att du innehar tidigare erfarenhet inom bevakningsbranchen/handelsmiljö. Formella krav: • Du skall ha gymnasiekompetens • Godkänd VU1 och VU2 utbildning • Butikskontrollant utbildning • Behärska svenska i både tal och skrift • Goda kunskaper i engelska språket • Vi ser det som mycket meriterande om du kan fler språk • B-körkort är meriterande Som person är/har du: • Utåtriktad med hög känsla för service • Tycker om att arbeta med människor • God kommunikatör • Är ansvarstagande • Stresstålig • Lugn och stabil • Hög integritet • Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet I samband med anställning kommer du genomgå läkarundersökning där drogtest ingår. Ni ansöker och lägger upp CV via vår hemsida, vi att du bifogar följande: • Personlig beskrivning av dig själv • CV • Utbildningsbevis • Kopia på ditt förordnande för ordningsvakt Vid frågor vänligen kontakta: Jörgen Olsen 073-4194706 Sista ansökningsdag är löpande Arbetsgivare: Commuter Security Group AB, C/O Keolis Sjöviksbacken 24, 117 43 Stockholm Tel: 08-410 147 00
Företag: Commuter Security Group
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga CSG söker Butikskontrollanter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: CSG söker Butikskontrollanter

Kontrollanter
SDR är en svensk mediekoncern med verksamhet inom direktreklam, action marketing och gratistidningar. Vår samlade omsättning uppgår till ca. 600mkr och vi befinner oss i en stark tillväxt. Koncernen sysselsätter närmare 12 000 personer och har ca. 375 anställda inom bolagen Svensk Direktreklam AB, Action People AB, Reklamlogistik AB, Direktpress AB och Innerstadspress AB. Svensk Direktreklam AB äger direkt-reklamaffären inom koncernen och är sedan 30 år Sveriges största privata direktreklamföretag. Företaget är representerat på 40-tal orter via lokala franchisetagare och har ett 10-tal lokala original ateljéer över landet. Varje vecka ringer vi ett antal hushåll för att kontrollera om de har fått den direktreklam som vi distribuerar via våra utdelare varje helg. Detta är vårt instrument för att kunna följa upp hur våra utdelare har gjort sitt jobb. Till vårt kontor i Luleå söker vi nu Kontrollanter Ditt jobb är att ringa till hushållen i vår kontrollpanel för att ställa frågor om hur distributionen av direktreklam har fungerat. Du ska registrera dina svar samt övrig information som du får in. Du ska också rekrytera personer i hushåll runt om i Luleå, Boden och Piteå till vår kontrollpanel. Du bör ha telefonvana och trevlig telefonröst. Du ska också vara noggrann, uthållig och ha viss datavana samt vilja göra ett bra jobb. Det är viktigt att du talar god svenska. Arbetstid är måndagar kl 16-21 samt tisdagar ibland. Vi erbjuder timlön enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan till Svensk Direktreklam i Luleå
Företag: Svensk Direktreklam
Ort: Luleå
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollanter jobb, Kontrollanter Luleå, Kontrollanter Svensk Direktreklam
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollanter

Parkeringskontrollant för extrajobb
Framtiden AB Perfekta extrajobbet för dig som pluggar i Halmstad Dina arbetsuppgifter Du kommer att ansvara för tre parkeringsanläggningar i centrala Halmstad. Ansvaret innebär att se till att parkeringsautomater fungerar, bilar är korrekt parkerande och att anmäl ordning och reda råder på platsen. Exempel på arbetsuppgifter är: Kontroll av parkerade fordon, korrekt parkerade, rätt avgift/tid, skriva eventuell bot/avgift. I rollen ingår även service av parkeringsautomater. Du kommer att arbeta ca 6 timmar i veckan och har stor möjlighet att själv påverka vilka tider du arbetar. Om företaget Kunden för detta uppdrag är verksamma över hela landet och arbetar med parkeringsservice. De jobbar med både etablering och drift av parkeringsanläggningar. I Halmstad kommer du att arbeta självständigt och i kontakt med Göteborgskontoret. Din profil Vi tror att du som söker känner igen dig i nedan krav: - Student eller annan huvudsaklig sysselsättning - B-körkort - Svenska och engelska i tal och skrift - Bra koll på trafik- och parkeringsregler Som person tror vi att du är lösningsorinterad och kommunikativ. Du ska på ett sakligt sätt kunna förklara vad som är rätt eller fel. Arbetet innebär mycket frihet under ansvar och du ska därför vara strukturerad och arbetsvillig. Om oss Framtiden AB är ett rekryterings- och bemanningsföretag och vår specialitet är Unga Talanger. Det innebär att vi hjälper våra kunder att hitta de bästa medarbetarna som fortfarande är i början av sin karriär. Just nu har vi hundratals lediga jobb. Framtiden AB arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi gör vad vi heter – hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar. För denna tjänst kommer du vara anställd av oss på Framtiden AB och arbeta som konsult hos ett av våra kundföretag. Villkor Intervjuer och urval sker löpande. Möjlighet till start omgående. Arbetstiden är ca 6 timmar i veckan där du själv kan fördela tiden över olika dagar och veckor. Välkommen med din ansökan redan idag.
Företag: Framtiden AB
Ort: Halmstad
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Parkeringskontrollant för extrajobb jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Parkeringskontrollant för extrajobb

Kontrollant/Fältarbetare
Nu söker vi dig som har erfarenhet av att arbeta med kontroll och efterlevnad av EU´s jordbrukarstöd. Arbetsuppgifterna kommer till stor del att bestå av fältbesök under kontrollsäsong. Uppdraget är med start omgående och beräknas pågå i ca 3 månader. Du som söker är agronom, biolog eller liknade och har erfarenhet av liknade arbetsuppgifter. Du ska vara van att arbeta med handdator i fält och kunskaper i datasystemet Arrarat är starkt meriterande. Som person ska du vara utåtriktad och ha god förmåga att uttrycka dig själv i tal och skrift. Att kunna arbeta i grupp samt att ta eget ansvar är också viktigt i denna tjänst. Då resor i tjänsten sker är B-körkort ett krav. Urval och intervjuer för tillsättning kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen gått ut. Välkommen med din ansökan redan idag!
Företag: Proffice Sverige AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollant/Fältarbetare jobb, Kontrollant/Fältarbetare Uppsala, Kontrollant/Fältarbetare Proffice Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollant/Fältarbetare

Flygplatskontrollant
Vi i Securitaskoncernen finns i 51 länder runtom i världen och har 300000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Division Aviation med 1 200 medarbetare verkar på flygplatser där vi tillhandahålla kompletta säkerhetslösningar för flygplatser, myndigheter, flygbolag och andra verkande aktörer på flygplatsen. Det är ofta tillträdesskydd och passerkontroll, säkerhetskontroller av passagerare, bagage och gods, identitetskontroll och profilering av passagerare samt genomsökning och skydd av flygplan. Som flygplatskontrollant arbetar du med service/säkerhetsarbete inom flygplatsområdet och har ständig kontakt med människor som är på resande fot i en internationell miljö. I denna dynamiska miljö är du en del av en dedikerad grupp som tillhandahåller sina tjänster till flygplatser, flygbolag och många andra flygplatsrelaterande företag. Ditt jobb är att kontrollera och dubbelkontrollera alla tänkbara hot. Du undersöker och kontrollerar passage­rare, flygplatspersonal, handbagage, byggnader och uppställningsplatser grundligt. Du kan också komma att kontrollera flygpost, fraktgods och serveringsutrustning ** För anställning inom detta område krävs det att du uppfyller följande krav: ** * godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * godkänd av Transportstyrelsen för arbete på flygplats. * bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. * du uppträder korrekt, är stresstålig och flexibel. * du har gymnasialutbildning med godkänt resultat eller motsvarande i svenska och engelska. * du har svenskt medborgarskap då tjänsterna är säkerhetsklassade och du måste genomgå säkerhetsprövning. * du talar flytande svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande. * genomgå hälsoundersökning och lämplighetstest med godkänt resultat. * du är en person med stor mogenhet, ostraffad, vaksam, hjälpsam och ärlig, har en god servicekänsla, integritet och förståelse för olika människors förutsättningar. * du är vid god hälsa, psykiskt stabil, har fullgod syn, hörsel och färgseende. * ordnad privatekonomi * ostraffad * drogfri ** Övrigt: ** Lön utgår enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Securitas Sverige AB
Ort: Ronneby
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Flygplatskontrollant jobb, Flygplatskontrollant Ronneby, Flygplatskontrollant Securitas Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flygplatskontrollant

Observant och noggrann ålderskontrollant sökes
Vi på Better Business hjälper företag att förbättra sin kvalitet och sin service genom att erbjuda dem verktyg för att utvärdera sitt kundbemötande. Ett av våra viktigaste verktyg är anonyma kundbesök i olika serviceinrättningar, så kallat Mystery Shopping. Better Business World Wide är specialister på Mystery Shopping och våra shoppers är tillsammans med våra kunder företagets viktigaste personer. Nu söker vi dig som är intresserad av att utföra Mystery Shopping-uppdrag i form av ålderskontroller runt om i Sverige. Behovet är extra stort i Hudiksvall, Bollnäs, Ljusdal, Falun, Ludvika, Smedjebacken och i norra Norrland. Då uppdragets karaktär kräver det vill vi att du är är mellan 20 och 24 år. Du är noggrann, bra på att observera, har datorvana samt behärskar det svenska språket i tal och skrift. Att vara Mystery Shopper är inget heltidsarbete utan ett perfekt extrajobb som går utmärkt att kombinera med annat arbete eller studier. Du får betalt per utfört uppdrag. Registrera dig som Mystery Shopper på vår hemsida www.betterbusiness.se, där du fyller i ditt CV och referenser. När du är registrerad i vårt system kan du närsomhelst logga in och se vilka uppdrag som finns att söka i din närhet. Vad är Mystery Shopping? Syftet med Mystery Shopping är att, genom att se på företaget ur ett kundperspektiv, definiera områden där ett företag har potential att förbättras. En Mystery Shopper upptäcker utbildningsbehov och små problem innan de blir stora. Medarbetarna får återkoppling på hur deras agerande uppfattas av kunden. Företaget får en enhetlig uppföljning av sitt koncept och av sin servicenivå, vilket är ett användbart verktyg för kontinuerliga förbättringar på alla nivåer i organisationen. Du som Mystery Shopper agerar anonym kund som före och under besöket noggrant observerar hur företaget agerar på de punkter som företaget valt att följa upp. Efter ett besök fyller du, i vårt unika onlinesystem, i en kort rapport om hur det fungerade och hur du blev bemött. Låter det intressant? För mer information och för att anmäla dig som shopper, tveka inte att besöka vår hemsida www.betterbusiness.se.
Företag: AB Better Business World Wide
Ort: Ospecificerad arbetsort
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Observant och noggrann ålderskontrollant sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Observant och noggrann ålderskontrollant sökes

Flygplatskontrollant
Vi i Securitaskoncernen finns i 51 länder runtom i världen och har 300000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Division Aviation med 1 200 medarbetare verkar på flygplatser där vi tillhandahålla kompletta säkerhetslösningar för flygplatser, myndigheter, flygbolag och andra verkande aktörer på flygplatsen. Det är ofta tillträdesskydd och passerkontroll, säkerhetskontroller av passagerare, bagage och gods, identitetskontroll och profilering av passagerare samt genomsökning och skydd av flygplan. Som flygplatskontrollant arbetar du med service/säkerhetsarbete inom flygplatsområdet och har ständig kontakt med människor som är på resande fot i en internationell miljö. I denna dynamiska miljö är du en del av en dedikerad grupp som tillhandahåller sina tjänster till flygplatser, flygbolag och många andra flygplatsrelaterande företag. Ditt jobb är att kontrollera och dubbelkontrollera alla tänkbara hot. Du undersöker och kontrollerar passage­rare, flygplatspersonal, handbagage, byggnader och uppställningsplatser grundligt. Du kan också komma att kontrollera flygpost, fraktgods och serveringsutrustning ** För anställning inom detta område krävs det att du uppfyller följande krav: ** * godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * godkänd av Transportstyrelsen för arbete på flygplats. * bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. * du uppträder korrekt, är stresstålig och flexibel. * du har gymnasialutbildning med godkänt resultat eller motsvarande i svenska och engelska. * du har svenskt medborgarskap då tjänsterna är säkerhetsklassade och du måste genomgå säkerhetsprövning. * du talar flytande svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande. * genomgå hälsoundersökning och lämplighetstest med godkänt resultat. * du är en person med stor mogenhet, ostraffad, vaksam, hjälpsam och ärlig, har en god servicekänsla, integritet och förståelse för olika människors förutsättningar. * du är vid god hälsa, psykiskt stabil, har fullgod syn, hörsel och färgseende. * ordnad privatekonomi * ostraffad * drogfri ** Övrigt: ** Lön utgår enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Securitas Sverige AB
Ort: Växjö
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Flygplatskontrollant jobb, Flygplatskontrollant Växjö, Flygplatskontrollant Securitas Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flygplatskontrollant

Butikskontrollanter / Väktare
FSÄK är ett expanderande auktoriserat bevakningsföretag med inriktning på butikskontroll och olika specialtjänster. Vi söker nu erfarna butikskontrollanter/väktare Man bör vara trygg i sin personlighet,ödmjuk samt förstående. Vi vill också ta tillvara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Bevakningen kommer att ske i Uppsala län samt angränsande län. För tjänsten krävs godkännande av myndighet. Erfarenhet av butikskontroll är ett mycket stort plus samt väktarutbildning 1 och 2 är ett krav. BK utbildning är meriterande. Skriva samt förstå svenska språket är ett krav. Körkort. Sökande av denna tjänst hos oss skall vara över 25 år. Skolutbildning motsvarande gymnasiet . Ostraffad Ordnad ekonomi God hälsa Stresstålig Noggrann Lugn Servicekänsla Tekniskt kunnande Sänd CV via e-post märkt butiksväktare OBS ej post. Endast kompletta ansökningshandlingar behandlas.
Företag: FSÄK INVEST & FÖRSÄLJNING HANDELSBOLAG
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskontrollanter / Väktare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskontrollanter / Väktare

Djurskyddskontrollant till Göteborg
Länsstyrelsen – för det hållbara samhället. - Vi samordnar och driver statens insatser i Västra Götalands län. - Vi bidrar till trygghet för den enskilde medborgaren. - Vi står för rättssäkerhet, effektivitet, samarbete och helhetssyn. Länsstyrelsen i Västra Götalands län arbetar för ett ekologiskt, ekonomiskt och socialt hållbart samhälle. Vi arbetar med viktiga samhällsområden som miljö och klimat, naturvård, bygg- och planfrågor, integration och jämställdhet, djurskydd, lantbruk och landsbygdsutveckling. Vi är cirka 750 anställda och har verksamhet på åtta orter i länet.Vi rekryterar utifrån kompetenskrav för varje befattning och eftersträvar en personalsammansättning där våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten. ARBETSUPPGIFTER Veterinär- och djurskyddsenhetens uppdrag är att genom information, kontroll, åtgärder och uppföljningar verka för att djurhållarna har en god djurhållning som följer gällande bestämmelser. Uppdraget innefattar hela skalan från förebyggande arbete till att hantera svåra djurskyddsfall. Enheten ansvarar även för smittskydd, revision av livsmedelskontroll samt övriga veterinära frågor. Arbetet innebär i huvudsak handläggning av egna ärenden inom djurskyddslagstiftningen. Ärendena gäller främst anmälningar på sällskapsdjur men det kan även bli aktuellt med lantbrukets djur. Du utför djurskyddskontroller i fält, både planerade och efter anmälan. Utöver den praktiska kontrollen består arbetet till stor del av administrativt arbete. Du upprättar kontrollrapporter och registrerar kontrollresultat i handläggningssystem samt skriver förslag till beslut m.m. I arbetet ingår mycket kontakter med djurägare och en hel del resande inom Göteborgsområdet. En del av arbetet innebär att ge information internt och externt, till enskilda så väl som till grupper. Intern kompetensutveckling är också en viktig del av arbetet. Veterinär- och djurskyddsenheten har verksamhet på fyra orter; Borås, Göteborg, Skara och Uddevalla. Din placering kommer att vara Göteborg där du kommer att ingå i en grupp med sju djurskyddskontrollanter. KVALIFIKATIONER • Goda kunskaper om sällskapsdjur som du har förvärvat genom arbetslivserfarenhet och/eller utbildning. • Övergripande kännedom och förståelse för tillämpningen av djurskyddslagstiftningen och förvaltningslagen • Grundläggande kunskap om andra djurslag än sällskapsdjur • God datorvana och grundläggande kunskap i officepaketet • B-körkort Meriterande • Erfarenhet av arbete som djurskyddskontrollant i minst 3 månader. Personliga egenskaper • Du är helhetsorienterad med förmåga att hitta rätt nivå i ditt arbete för att nå resultat. • Du är tydlig och kan kommunicera ut ditt budskap på ett lättförståeligt sätt i så väl tal som skrift. • Du har förmåga att arbeta utifrån givna ramar och processer. • Du är trygg i dig själv och har en stark tilltro till din egen förmåga • Du är självgående i ditt arbete och vågar fatta egna beslut. • Du är tillmötesgående och har förmåga att skilja på sak och person. Vi fäster stor vikt vid den personliga lämpligheten.
Företag: Länsstyrelsen Västra Götalands län, Veterinär och djurskyddsenheten
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Djurskyddskontrollant till Göteborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Djurskyddskontrollant till Göteborg

Ankomstkontrollant
Autoprenad är ett auktoriserat rekryterings och bemanningsföretag under stark tillväxt. För uppdrag hos kund söker vi nu en ankomstkontrollant för produktionsenhet. Som ankomstkontrollant kommer du att ansvara för att inkommande gods kontrolleras, mäts och analyseras enligt instruktion och ritning samt dokumenteras, godkänns och frisläpps enligt gällande rutiner. Du kommer också att ansvara för att eventuella reklamationer utfärdas och att svar om dessa erhålls i rätt tid. Tjänsten innebär kontakter med leverantörer och både interna och externa parter vilket gör att du bör ha god samarbets och social förmåga och kan kommunicera både på engelska och svenska. Vidare bör du vara noggrann, ha ett bra ordningssinne och vara flexibel. Du bör också kunna hantera och arbeta med PC. Rekryteringen sker löpande. Välkommen med din ansökan!
Företag: AUTOPRENAD AB
Ort: Skara
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Ankomstkontrollant jobb, Ankomstkontrollant Skara, Ankomstkontrollant AUTOPRENAD AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ankomstkontrollant

Flygplatskontrollant
Vi i Securitaskoncernen finns i 51 länder runtom i världen och har 300000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Division Aviation med 1 200 medarbetare verkar på flygplatser där vi tillhandahålla kompletta säkerhetslösningar för flygplatser, myndigheter, flygbolag och andra verkande aktörer på flygplatsen. Det är ofta tillträdesskydd och passerkontroll, säkerhetskontroller av passagerare, bagage och gods, identitetskontroll och profilering av passagerare samt genomsökning och skydd av flygplan. Som flygplatskontrollant arbetar du med service/säkerhetsarbete inom flygplatsområdet och har ständig kontakt med människor som är på resande fot i en internationell miljö. I denna dynamiska, internationella och flerspråkiga miljö är du en del av en dedikerad grupp som tillhandahåller sina tjänster till flygplatser, flygbolag och många andra flygplatsrelaterande företag. Ditt jobb är att kontrollera och dubbelkontrollera alla tänkbara hot. Du undersöker och kontrollerar passage­rare, flygplatspersonal, handbagage, byggnader och uppställningsplatser grundligt. Du kan också komma att kontrollera flygpost, fraktgods och serveringsutrustning ** För anställning inom detta område krävs det att du uppfyller följande krav: ** * godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * godkänd av Transportstyrelsen för arbete på flygplats. * bli godkänd i de för arbetsuppgifterna fastställda utbildningarna. * du uppträder korrekt, är stresstålig och flexibel. * du har gymnasialutbildning med godkänt resultat eller motsvarande i svenska och engelska. * du har svenskt medborgarskap då tjänsterna är säkerhetsklassade och du måste genomgå säkerhetsprövning. * du talar flytande svenska och engelska. Ytterligare språk är meriterande. * genomgå hälsoundersökning och lämplighetstest med godkänt resultat. * du är en person med stor mogenhet, ostraffad, vaksam, hjälpsam och ärlig, har en god servicekänsla, integritet och förståelse för olika människors förutsättningar. * du är vid god hälsa, psykiskt stabil, har fullgod syn, hörsel och färgseende. * ordnad privatekonomi * ostraffad * drogfri ** Övrigt: ** För att få en jämnare könsfördelning på vår arbetsplats ser vi gärna kvinnliga sökande. Lön utgår enligt kollektivavtal med Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Securitas Sverige AB
Ort: Sigtuna
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Flygplatskontrollant jobb, Flygplatskontrollant Sigtuna, Flygplatskontrollant Securitas Sverige AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Flygplatskontrollant

Kontrollant
Vi söker kontrollanter! Vilket innebär att man ringer kvalitetskontroller efter varje helgs distribution. Arbetstid måndagar mellan 16,00-21,00 på kontoret i Haninge. Utbildning sker internt. Vi ser gärna att du har: -Erfarenhet från telefon arbeten tidigare är positivt men inget krav -Goda kunskaper i svenska språket är ett krav. Beskrivning av kvalifikationer: -Erfarenhet från telefon arbeten tidigare är positivt men inget krav -Goda kunskaper i svenska språket är ett krav.
Företag: Mats Larsson Media Södertörn AB
Ort: Haninge
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollant jobb, Kontrollant Haninge, Kontrollant Mats Larsson Media Södertörn AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollant

Väktare, ordningsvakter samt butikskontrollanter till Uppsala
G4S är världens största säkerhetsföretag och har verksamhet i fler än 125 länder med över 657 000 medarbetare. I Sverige är G4S rikstäckande och det näst största säkerhetsföretaget med 3600 medarbetare. Vi specialiserar oss på att utvärdera risker och att utveckla säkra lösningar. G4S levererar risk management och skydd till såväl myndigheter och näringsliv som till privatpersoner över hela världen. G4S är verksamt inom alla affärssegment och arbetar på en rad olika geografiska marknader. Arbetsbeskrivning Nu söker vi dig som vill ha en behovsanställning, och som har möjlighet att vid behov ta arbetspass med kort varsel. Du kanske studerar eller har en annan huvudsaklig sysselsättning. Det finns även behov av personal med ett fast sysselsättningsmått på deltid. Som väktare blir din uppgift att förebygga brottslighet och andra oegentligheter. Du kan komma att utföra såväl ronderande bevakning i bil som stationärbevakning. Arbetstiderna är varierade men är vanligtvis förlagda till kvällar-nätter och innefattar såväl arbete vardagar som lördagar, sön- och helgdagar. Vi söker även utbildade ordningsvakter och butikskontrollanter för uppdrag. Vem är du? Vi ser att du har ett utpräglat service- och säkerhetstänkande. Du bör vara stresstålig och ha förmåga att lösa uppkomna problem. Du har god förmåga att uttrycka dig korrekt i svenska språket i tal och skrift och du har förmåga att uttrycka dig i och förstå engelska. Du måste ha gymnasiekompetens och du har körkort (minst B). Vi ser gärna att du har genomfört väktarutbildning VU1 och VU2, är du rätt person utbildar vi dig annars. Är du även utbildad butikskontrollant och eller ordningsvakt med giltigt förordnande är det en merit. Du är hjälpsam, trovärdig, nytänkande och noggrann, vidare har du förutsättningen att arbeta ensam och självständigt. Att du är ostraffad ser vi som en självklarhet. Som en del i rekryteringsprocessen genomför vi drogtest och en ekonomisk kontroll på de kandidater som vi väljer att gå vidare med. Kontaktperson Du söker tjänsten med registrerat CV via vår hemsida www.g4s.se För mer information är du välkommen att kontakta driftchef Robin Melander via e-post robin.melander@se.g4s.com OBS: Vi tar ej emot ansökningar per post/e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: G4S Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Väktare, ordningsvakter samt butikskontrollanter till Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Väktare, ordningsvakter samt butikskontrollanter till Uppsala

Avgiftskontrollant Halmstad
Radiotjänst i Kiruna AB Radiotjänst i Kiruna AB ansvarar för tv-avgiften som går till programverksamheten för SVT, SR och UR. Alla som har en tv-mottagare ska betala radio- och tv-avgift. På så sätt är alla med och bidrar till radio och tv som är oberoende av kommersiella och politiska intressen. Som avgiftskontrollant besöker du hushåll som ännu inte betalar radio- och tv-avgift. Du informerar om regelverket och kommer i dialog med den du besöker fram till om det finns avgiftspliktig utrustning i hushållet. Uppgifterna lämnas till Radiotjänst som beslutar om TV-avgift ska registreras enligt lag (1989:41) om finansiering av radio och tv i allmänhetens tjänst. Vi söker dig som är målinriktad, uthållig och kan arbeta självständigt samt har god planeringsförmåga. För att lyckas i arbetet är det viktigt att du har både erfarenheter från livet och arbetslivet med dig i bagaget. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete så där det ingår service- och försäljning. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska samt körkort och tillgång till egen bil. För att lära dig grunderna i arbetet kommer du att få introduktion, utbildning och stöd från våra samordnare. Anställningen börjar med en provanställning som övergår i en tillsvidarenaställning om vi trivs med varandra. Du bör kunna arbeta minst tio timmar per vecka. Vill du arbeta mer går det också bra. Arbetet sker för det mesta under kvällar och helger. Din ersättning för arbetet grundas på antal registrerade avgifter.
Företag: Radiotjänst
Ort: Halmstad
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Avgiftskontrollant Halmstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avgiftskontrollant Halmstad

Avgiftskontrollant Kalmar
Radiotjänst i Kiruna AB Radiotjänst i Kiruna AB ansvarar för tv-avgiften som går till programverksamheten för SVT, SR och UR. Alla som har en tv-mottagare ska betala radio- och tv-avgift. På så sätt är alla med och bidrar till radio och tv som är oberoende av kommersiella och politiska intressen. Som avgiftskontrollant besöker du hushåll som ännu inte betalar radio- och tv-avgift. Du informerar om regelverket och kommer i dialog med den du besöker fram till om det finns avgiftspliktig utrustning i hushållet. Uppgifterna lämnas till Radiotjänst som beslutar om TV-avgift ska registreras enligt lag (1989:41) om finansiering av radio och tv i allmänhetens tjänst. Vi söker dig som är målinriktad, uthållig och kan arbeta självständigt samt har god planeringsförmåga. För att lyckas i arbetet är det viktigt att du har både erfarenheter från livet och arbetslivet med dig i bagaget. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete så där det ingår service- och försäljning. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska samt körkort och tillgång till egen bil. För att lära dig grunderna i arbetet kommer du att få introduktion, utbildning och stöd från våra samordnare. Anställningen börjar med en provanställning som övergår i en tillsvidarenaställning om vi trivs med varandra. Du bör kunna arbeta minst tio timmar per vecka. Vill du arbeta mer går det också bra. Arbetet sker för det mesta under kvällar och helger. Din ersättning för arbetet grundas på antal registrerade avgifter.
Företag: Radiotjänst
Ort: Kalmar
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Avgiftskontrollant Kalmar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avgiftskontrollant Kalmar

Avgiftskontrollant Kristianstad
Radiotjänst i Kiruna AB Radiotjänst i Kiruna AB ansvarar för tv-avgiften som går till programverksamheten för SVT, SR och UR. Alla som har en tv-mottagare ska betala radio- och tv-avgift. På så sätt är alla med och bidrar till radio och tv som är oberoende av kommersiella och politiska intressen. Som avgiftskontrollant besöker du hushåll som ännu inte betalar radio- och tv-avgift. Du informerar om regelverket och kommer i dialog med den du besöker fram till om det finns avgiftspliktig utrustning i hushållet. Uppgifterna lämnas till Radiotjänst som beslutar om TV-avgift ska registreras enligt lag (1989:41) om finansiering av radio och tv i allmänhetens tjänst. Vi söker dig som är målinriktad, uthållig och kan arbeta självständigt samt har god planeringsförmåga. För att lyckas i arbetet är det viktigt att du har både erfarenheter från livet och arbetslivet med dig i bagaget. Det är meriterande om du har erfarenhet från liknande arbete så där det ingår service- och försäljning. Arbetet kräver goda kunskaper i svenska samt körkort och tillgång till egen bil. För att lära dig grunderna i arbetet kommer du att få introduktion, utbildning och stöd från våra samordnare. Anställningen börjar med en provanställning som övergår i en tillsvidarenaställning om vi trivs med varandra. Du bör kunna arbeta minst tio timmar per vecka. Vill du arbeta mer går det också bra. Arbetet sker för det mesta under kvällar och helger. Din ersättning för arbetet grundas på antal registrerade avgifter.
Företag: Radiotjänst
Ort: Kristianstad
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga Avgiftskontrollant Kristianstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avgiftskontrollant Kristianstad

Butikskontrollant
Verksamhetsbeskrivning: Bevakningsgruppen Mälardalen AB (BGM) är av länsstyrelsen auktoriserat bevakningsföretag med rätt att bedriva bevakning i hela riket. Vi söker dig som vill jobba för ett nytänkande och modernt bevakningsföretag. Vi har nu behov av 5 butikskontrollander för uppdrag i gallerier och butiker i Stockholm. I första hand behovsanställd med möjlighet till heltid/deltid senare. Kvalifikationer: Gymnasiekompetens Väktarutbildning, VU1 och VU2 Körkort krävs Butikskontrollantutbildning Övrigt: - du ska vara över 20 år - vara drogfri, ostraffad och inte ha några betalningsanmärkningar. - utdrag från belastningsregistret krävs - behärska svenska väl i tal och skrift - du ska vara serviceinriktad och ha en hög grad av säkerhetstänkande. - du bör har social kompetens, kunna jobba självständigt och vara engagerad. Välkommen med din ansökan endast via e-post.
Företag: Bevakningsgruppen Mälardalen AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskontrollant jobb, Butikskontrollant Stockholm, Butikskontrollant Bevakningsgruppen Mälardalen AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskontrollant

Butikskontrollant
Vi i Securitaskoncernen finns i 51 länder runtom i världen och har 300000 medarbetare. Securitas Sverige AB är en kunskapsledare inom säkerhet i Sverige. Det betyder att vi har djup insikt om våra olika kunder och deras marknader, så att vi förstår deras specifika behov. Överallt – från små butiker till flygplatser – gör våra 9500 medarbetare skillnad. Butikskontroll syftar till att förhindra och förebygga snatteri, stöld och svinn i butiksmiljö. Detta utförs av Securitas uniformerade väktare eller civila butikskontrollanter. Vid eventuellt brott ingriper väktaren/butikskontrollanten och tillkallar sedan polis.   **  För anställning inom Securitas  kräver vi följande: ** * bli godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag * minst ett års erfarenhet av bevakningstjänst. * har gymnasieutbildning med godkänt resultat i svenska, engelska  motsvarande betyg 3/G. * genomgå lämplighetstest  med godkänt resultat * körkort för bil och gärna 2 års erfarenhet av bilkörning * drogfri * ostraffad * ordnad privatekonomi   ** Personliga egenskaper: ** * Ärlighet, Vaksamhet, Hjälpsamhet  * ansvarskännande * omdömesgill * praktiskt och tekniskt lagd * god förmåga att kommunicera med människor * lugn och stabil * utåtriktad ** Övrigt: ** Lön utgår enligt kollektivavtal mellan Almega Tjänsteförbunden och Svenska Transportarbetareförbundet. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: Butikskontrollant/civil väktare, behovsanställd
Ort: Uppsala
Publicerad : 09-13
Sök fler jobb liknande: lediga Butikskontrollant jobb, Butikskontrollant Uppsala, Butikskontrollant Butikskontrollant/civil väktare, behovsanställd
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Butikskontrollant

Kontrollant för ledningsarbeten inom vägar
Uniflex Sverige AB Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning, rekrytering och omställning av personal. Vi finns på drygt 50 orter i hela Sverige och har över 5000 anställda. Uniflex har kollektivavtal med LO, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöcertifierat. Som anställd hos Uniflex knyter du värdefulla kontakter och får bred erfarenhet av arbetslivet. Uniflex kan också vara början på en karriär hos någon av våra kunder. Uniflex ser sin personal som sin viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Jobbeskrivning Studerar du idag och söker ett spännande och intressant jobb vid sidan om dina studier? Då är detta en utmärkt chans för dig att få möjligheten till att verka hos en utav de ledande företagen i sin bransch och samtidigt kunna utöka ditt CV! För kunds räkning söker vi nu en person som kommer att jobba extra som Kontrollant för ledningsarbeten inom vägar. Arbetsuppgifterna kommer att innefatta att med bil åka ut till diverse områden och kontrollera och besiktiga vägar inför kommande arbeten. Arbetet kommer också att innfatta en hel del ritningsläsning, dokumentation samt att vara ute i skog och mark. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet ifrån liknande arbeten sedan tidigare, är van att jobba på egen hand och inte är rädd för att ta egna beslut och att träffa på nya bekantskaper. Då tjänsten innefattar en hel del bilkörning är B-körkort ett krav på den sökandes. Då tjänsten innefattar arbete kring och vid väg så är ett krav för dig som söker utbildningarna Säkerhet, Arbete och Miljö på väg. Då denna tjänst är en timanställning så behöver du som söker en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% (T.ex. studier eller ett annat jobb). Personliga egenskaper Som person ser vi att du är; - Serviceinriktad - Flexibel - Lösningsorienterad Stämmer ovanstående påståenden in på dig och du dessutom tycker att arbetsbeskrivningen låter intressant? Tveka då inte att skicka in din ansökan till oss redan idag.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Uddevalla
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kontrollant för ledningsarbeten inom vägar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kontrollant för ledningsarbeten inom vägar


Sök lediga jobb Kontrollant

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se