Kooperativet OLJA jobb - lediga jobb

Kooperativet OLJA jobb Kooperativet OLJA jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kooperativet OLJA. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kooperativet OLJA. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent sökes, vikariat- Jönköping

 2. Personlig assistent till glad och positiv man- Värnamo

 3. Personlig assistent till ung, social tjej- Jönköping

 4. Personlig assistent sökes till 10-årig pojke- Jönköping

 5. Personlig assistent till 20-årig kille- Jönköping

 6. Personlig assistent sökes till 10-årig pojke- Jönköping

 7. Personlig assistent till 14-årig kille- Jönköping

 8. Självständig och flexibel personlig assistent- Sävsjö

 9. Personliga assistenter sökes till härlig gosse- Jönköping

 10. Pojke söker personliga assistenter- Habo

 11. Två personliga assistenter sökes- Jönköping

 12. Personliga assistenter till kvinna, timvikarier- Jönköping

 13. Personlig assistent för arbete vissa helger- Jönköping

 14. Personlig assistent till kvinna i Lindome- Jönköping

 15. Manlig personlig assistent till 14-årig kille- Jönköping

 16. Två personliga assistenter - timvikarier- Jönköping

 17. Personlig assistent sökes till 11-årig pojke- Jönköping

 18. Personliga assistenter till 27-årig kille timvik- Jönköping

 19. 3 - 4 personliga assistenter till nytt team- Jönköping

 20. Personlig assistent för arbete vissa helger- Jönköping

 21. Personliga assistenter, timvikarier- Vaggeryd

 22. Sjuk- och semestervikarie sökes- Jönköping

 23. Personliga assistenter till kille utanför Sävsjö- Sävsjö

 24. Två personliga assistenter till kille i Tranås- Tranås

 25. 2 - 3 personliga assistenter, Skillingaryd- Vaggeryd

 26. Nytt assistansteam till aktiv kvinna- Jönköping

 27. Erfaren personlig assistent sökes till 11-åring- Jönköping

 28. Personlig assistent till man i Ingatorp- Eksjö

 29. Personlig assistent sökes till 16-årig kille- Habo

 30. Tjej i Sävsjö söker personliga assistenter- Sävsjö

 31. Personlig assistent sökes till 27-årig kille- Jönköping

 32. Två personliga assistenter- Jönköping

 33. Två personliga assistenter till 9-årig flicka- Jönköping

 34. Personlig assistent sökes till tvååring- Jönköping

 35. Personlig assistent till sjuåring i Mullsjö- Jönköping

 36. Du som tycker om människor, jobba hos oss!- Jönköping

 37. Personlig assistent till tjej i Lindome- Göteborg

 38. Personliga assistenter, timvikariat- Jönköping

 39. Timvikarier sökes till glad tjej i 30-årsåldern- Linköping

 40. Timvikarier sökes till kvinna- Jönköping


Mer beskrivning

Personlig assistent sökes, vikariat
Jag är en 43-årig tjej som bor tillsammans med min sambo i Norra Unnaryd. Jag har en muskelsjukdom som gör att jag är helt rullstolsburen. Med förutsättning att ordinarie personals sjukskrivning förlängs, söker jag nu en vikarie. I arbetsuppgifterna ingår bland annat personlig omvårdnad, allmänna hushållssysslor samt att följa med på olika aktiviteter. Lyft kan förekomma, hjälpmedel finns. Jag arbetar själv som arbetsledare för mina personliga assistenter. När det gäller dig så är min önskan att du är en rökfri tjej i åldern 30-55 år. Du ska ha god fysik, vara lugn och trygg i dig själv, flexibel, lyhörd, noggrann och pålitlig. Tillgång till bil och körkort är ett krav eftersom jag bor ca 4 mil utanför Jönköping. (Jag har själv körkort och bil). Deltid, ca 80 %, under augusti månad, dag, kväll och helg enligt schema. Om vikariatet förlängs är tjänsten på ca 60 %. Tillträde med bredvidgång i slutet av juli. Arbete enligt schema fr.o.m. 1 augusti. För mer information om tjänsten kontakta Helena på e-postadress: helena_70@telia.com Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Kom ihåg att märka din ansökan med referensnummer 5835 och skicka in den snarast till helena_70@telia.com. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att medarbetare som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes, vikariat

Personlig assistent till glad och positiv man
Efter en stroke för några år sedan blev jag halvsidigt förlamad och är numera rullstolsburen. För att kunna leva ett självständigt och innehållsrikt liv behöver jag personliga assistenter som kan hjälpa mig och stötta mig i att göra min dag så innehållsrik och bra som möjligt. Jag söker nu ytterligare en flexibel och lyhörd personlig assistent som har förmåga att se möjligheter och motivera mig. Jag bor i villa i centrala Värnamo tillsammans med min fru och vår hund, våra barn har flyttat hemifrån. Jag tycker om att följa nyheter och vad som händer i världen, både allmänt och inom sport. Att få god och vällagad mat är en viktig del i min vardag. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, allmänna hushållssysslor, träning och att följa med vid utflykter och aktiviteter. Lyft förekommer, hjälpmedel finns. Du som söker ska vara en allmänbildad, social, arbetsam kille eller tjej med god fysik. Du ser vad som behöver göras och du har förmåga att på ett naturligt sätt engagera och motivera till aktiviteter. Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är en fördel men inget krav, största vikt läggs vid din personliga lämplighet. Rökfrihet samt att du inte är allergisk mot hund är ett krav. 1 st, heltid, dag, kväll, natt (vaken) och helg enligt schema. Tillträde i augusti enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta Annette Hurtig Andersen, tel. 0705-60 13 33. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Kom ihåg att märka din ansökan med referensnummer 5873 och skicka in den senast den 18 juli till info@kooperativet-olja.se! Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Värnamo
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till glad och positiv man jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till glad och positiv man

Personlig assistent till ung, social tjej
Kooperativet OLJA söker en personlig assistent till en social och utåtriktad tjej på 27 år. Hon bor i egen lägenhet i centrala Jönköping och i arbetsuppgifterna ingår att följa med och stödja i de dagliga rutinerna samt att sköta hemmet. Vår uppdragsgivare tycker om att gå promenader med sin hund, sjunga i kör, lyssna på musik och se på film. Du som söker ska vara en motiverande, flexibel, positiv kvinna som är trygg i dig själv. Utbildning eller erfarenhet inom pedagogik och/eller vård/omsorg är en fördel. Erfarenhet av assistansyrket är meriterande. Vi ser gärna kvinnliga sökanden mellan 25 och 35 år. Rökfrihet är ett krav. Deltid ca 60 %, dag, kväll och helg. Tillträde i augusti-september. Rekryteringen startar först vecka 31. För mer information kontakta Stefanie Andersson 0761-76 15 01 eller Annelie Söderström 036-38 70 91. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Märk din ansökan med ref. nr. 5163 och skicka in den senast den 28 juli till info@kooperativet-olja.se. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till ung, social tjej jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till ung, social tjej

Personlig assistent sökes till 10-årig pojke
Vi söker en personlig assistent som kan stimulera, leka och hålla igång en tioårig pojke på ett pedagogiskt sätt. I arbetsuppgifterna ingår även personlig omvårdnad och träning. Pojken bor i Huskvarna med sin familj där det också ingår en hund. Du som söker ska vara initiativrik, glad och positiv samt flexibel med målet att sätta uppdragsgivarens behov och önskemål i fokus. Du ska också vara ärlig, noggrann och vid god hälsa. Erfarenhet av autism är meriterande och erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är ett krav. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Rökfrihet är ett krav. Lift finns i hemmet men tunga lyft förekommer. 1 st deltid, ca 70 %, dag, kväll, natt och helg enligt schema samt timvikariat vid behov. Tillträde 31 augusti. Information om tjänsten ges av Maria Azdajic, tel. 0735-17 79 51. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 20 juli till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5828! Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till 10-årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till 10-årig pojke

Personlig assistent till 20-årig kille
Jag är en 20-årig rullstolsburen kille som bor i egen lägenhet i Jönköping. För att kunna leva ett aktivt och innehållsrikt liv behöver jag anställa ytterligare en personlig assistent som kan hjälpa mig att göra min dag så innehållsrik och bra som möjligt. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, att assistera i hemmet och ibland i skolan. Det förekommer även en del lyft som kräver styrka. Du som söker är en mogen och positiv tjej eller kille över 23 år. Du ska tycka om att arbeta med människor med särskilda behov, vara lyhörd, kunna arbeta självständigt och ta ett stort ansvar. Tidigare erfarenhet är en merit men det är din personliga lämplighet som är avgörande. 1 st, deltid ca 50 - 75 % kväll, natt och helg enligt schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Upplysningar om tjänsten får du per tel. 0735-17 79 54. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Kom ihåg att märka din ansökan med ref.nr. 5810 och skicka in den senast den 11 augusti till info@kooperativet-olja.se. Intervjuer kommer att hållas fortlöpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköping Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att medarbetare som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 20-årig kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 20-årig kille

Personlig assistent sökes till 10-årig pojke
Vi söker en personlig assistent som kan stimulera, leka och hålla igång en tioårig pojke på ett pedagogiskt sätt. I arbetsuppgifterna ingår även personlig omvårdnad och träning. Pojken bor i Huskvarna med sin familj där det också ingår en hund. Du som söker ska vara initiativrik, glad och positiv samt flexibel med målet att sätta uppdragsgivarens behov och önskemål i fokus. Du ska också vara ärlig, noggrann och vid god hälsa. Tidigare erfarenhet av arbete med autism är meriterande och erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är ett krav. Stor vikt läggs vid din personliga lämplighet. Rökfrihet är ett krav. Lift finns i hemmet men tunga lyft förekommer. 1 st deltid, ca 70 %, dag, kväll, natt och helg enligt schema samt timvikariat vid behov. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Information om tjänsten ges av Maria Azdajic, tel. 0735-17 79 51. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 25 augusti till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5828! Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till 10-årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till 10-årig pojke

Personlig assistent till 14-årig kille
Kooperativet OLJA söker en kille/man som vill ingå i det arbetslag som jobbar runt en oftast glad kille med autism och utvecklingsstörning. Killen, som är fjorton år, är mycket aktiv och bor tillsammans med sin familj i Huskvarna. Han älskar att vara ute i naturen och en favoritsysselsättning är att gunga. Han fördjupar sig gärna i en kokbok med läckra recept och älskar att laga mat. Du som söker ska vara en lugn och positiv kille över 25 år. Du är trygg i dig själv och kan sätta gränser och se möjligheter. Tidigare erfarenhet av arbete med personer med neuropsykiatriska diagnoser som adhd och autism är ett krav. Eftersom kommunikation sker med hjälp av tecken och bilder är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med teckenstöd. I ditt arbete som personlig assistent ska du vara ett stöd för denne kille som har ett stort behov av trygghet, kontinuitet och struktur. Vi arbetar efter tydliggörande metoder och ett enhetligt förhållningssätt. Du kommer att få en gedigen introduktion och kontinuerlig handledning. 1 st deltid, ca 60 %, eftermidddag, kväll, och helg enligt schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information kontakta Helena Sjöndin Niklasson på tel. 0760-93 85 98. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Märk din ansökan med referensnummer 5855 och skicka in den senast den 1 september 2013 till info@kooperativet-olja.se. Intervjuer hålls löpande under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till 14-årig kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till 14-årig kille

Självständig och flexibel personlig assistent
14-årig glad och pigg grabb i Stockaryd söker en personlig assistent som kan vara ett stöd i vardagen. I arbetsuppgifterna ingår bland annat träning och pedagogisk stimulering samt att följa med vid aktiviteter. Du som söker ska ha barnasinnet kvar men ändå vara mogen, empatisk, flexibel och kunna arbeta självständigt. Du måste vara social och utåtriktad eftersom det blir din uppgift att föra grabbens talan vid kontakter med andra. Lift finns men du bör ha god fysik då lyft förekommer. Katt finns i hemmet. Du ska tidigare ha arbetat med människor och tycka om att arbeta med barn. Det är en fördel om du är undersköterska men inget krav. Avgörande för anställningen är din personliga lämplighet. Vi ser gärna manliga sökanden. Körkort är ett krav och det är bra om du har tillgång till bil vid särskilda tillfällen. Deltid, var tredje helg samt timvikariat vid behov. Tjänsten kan komma att utökas ytterligare. Tillträde snarast, enligt överenskommelse. Mer information om tjänsten enbart via e-post: assistentolja@hotmail.com. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Kom ihåg att märka din ansökan med ref.nr. 5816 och skicka in den senast den 1 september till assistentolja@hotmail.com. Anställningsintervjuer kan komma att hållas löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Sävsjö
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Självständig och flexibel personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Självständig och flexibel personlig assistent

Personliga assistenter sökes till härlig gosse
Vi söker dig som vill assistera en nioårig pojke med flerfunktionshinder till ett liv med bus, lek och skoj. I arbetet ingår ett mycket omfattande vårdbehov med bland annat sondmatning, medicinering och sjukgymnastik. Du som söker bör vara mellan cirka 25 och 50 år. Du ska ha en mogen personlighet, god empatisk förmåga och tidigare erfarenhet av barn med särskilda behov. Stora krav ställs på medicinsk och pedagogisk erfarenhet. I arbetet förekommer lyft, liftar finns. Körkort är ett krav. Viss hästvana krävs. Vi ser gärna manliga sökande. Vi söker en timvikarie som kan hoppa in med kort varsel dag, kväll, natt (vaken) och helg. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information kontakta Susanne Belajouza, tel. 036-38 70 92. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående, om du inte redan har ett som är mindre än 12 månader gammalt, begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Vi vill också att du lämnar namn och telefonnummer till två referenspersoner från tidigare arbetsplats. Ansökningar från personer utan tidigare erfarenhet beaktas ej! Skicka din ansökan, märkt med ref.nr. 5126 senast den 1 september till info@kooperativet-olja.se. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till härlig gosse jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till härlig gosse

Pojke söker personliga assistenter
Sjuårig pojke med flerfunktionshinder söker två personliga assistenter. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, hjälp med förflyttning, kommunikation, stå- och gåträning, lek och vila. Att gå i gåstol, vistas ute, gunga och hoppa studsmatta är några av de aktiviteter som ofta förekommer. Det ingår också att följa med på fritidsaktiviteter som bad, naturupplevelser eller en shoppingrunda, på egen hand eller tillsammans med familjen. Pojken bor tillsammans med sin familj nära allmänna kommunikationer i centrala Habo. Du som söker ska vara positiv, flexibel och ansvarsfull. Vi ser gärna att du har sinne för bus och lek men samtidigt har tålamod med upprepning och vilostunder. Det är positivt om du har erfarenhet av eller intresse för tecken-/bildkommunikation samt vana vid EP-anfall. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med flerfunktionshinder är meriterande. Likaså kan utbildning av typen undersköterska eller barnskötare vara meriterande. Vi lägger stor vikt på din personliga lämplighet eftersom du jobbar nära familjen. Lyft förekommer men hjälpmedel finns i hemmet. Rökfrihet är ett krav. 1 st deltid, ca 30 ? 40 %, kväll, natt (sovande) och helg, enligt schema. 1 timvikarie vid behov samt ca 10 % kväll, natt (sovande) och helg, enligt schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta Annelie Söderström, tel. 036-38 70 91. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur Polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående, om du inte redan har ett som är mindre än 12 månader gammalt, begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 8 september till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5865. Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Habo
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Pojke söker personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Pojke söker personliga assistenter

Två personliga assistenter sökes
Vi söker två personliga assistenter som kan täcka vårt behov av timvikarier hos en av våra uppdragsgivare då ordinarie personal är sjuka eller har semester. Vi tänker långsiktigt och vill att du ser detta som en arbetsplats där du har för avsikt att stanna länge. Uppdragsgivaren är en 44-årig man med en grav funktionsnedsättning och med ett stort omsorgsbehov. Han bor i centrala Jönköping och tycker om att vara ute, träffa kompisar bada, shoppa och att resa. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, matning, träning, att sköta hemmet samt vissa medicinska uppgifter. Du som söker ska vara en mogen, stabil och pålitlig kvinna eller man över 25 år. För att passa för denna tjänst måste du kunna ta egna initiativ och vara lyhörd för din uppdragsgivares olika behov. Tidigare erfarenhet från yrket är meriterande men inget krav, störst vikt läggs vid din personliga lämplighet. Även Taktil massage och lyftutbildning är meriterande. Körkort är ett krav. Du ska kunna arbeta alla tider på dygnet, dag, kväll, helg, röda dagar och vaken natt ingår i arbetet. Timvikariat vid behov, samt några schemalagda timmar varje månad för kontinuitetens skull. Tillträde enligt överenskommelse. Om du vill veta mer om tjänsten kontakta Mia Fasth 0721-81 09 43. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för denna tjänst. Bifoga namn och telefonnummer till minst två referenspersoner och ange vilken relation du har till dessa. Märk din ansökan med referensnummer 5111 och skicka in den till info@kooperativet-olja.se. Sista ansökningsdag är 30 september 2013. Rekrytering pågår löpande under ansökningstiden. Välkommen med din ansökan. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Två personliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två personliga assistenter sökes

Personliga assistenter till kvinna, timvikarier
Vi söker personliga assistenter, gärna äldre, som vill arbeta med en glad och positiv kvinna i 65-årsåldern. Hon har ett stort omvårdnadsbehov och begränsad rörelseförmåga. Vår uppdragsgivare bor på ett serviceboende centralt i Tranås och behöver assistans för att få en fungerande vardag. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, matlagning, att ta hand om hemmet och att följa med vid aktiviteter. Du som söker ska vara en positiv och initiativrik kvinna över 45 år, gärna äldre. Du ska kunna arbeta självständigt och vara beredd på att ta ett stort ansvar. Du ska också vara flexibel och lyhörd, ha en empatisk förmåga och tycka om att arbeta med människor med särskilda behov. Vårdutbildning eller tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är meriterande. Rökfrihet är ett krav. Vi söker nu en eller två timvikarier som kan hoppa in med kort varsel samt vid planerad frånvaro. Du ska kunna jobba dag, kväll, natt (sovande jour) och helg med heldygnspass. Tillträde snarast, enligt överenskommelse. För mer upplysningar om tjänsten ring Stefanie Andersson 0761-76 15 01 I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 15 september till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5822! Rekrytering sker löpande. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till kvinna, timvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till kvinna, timvikarier

Personlig assistent för arbete vissa helger
Kooperativet OLJA söker en personlig assistent som kan arbeta vissa helger samt hoppa in när ordinarie personal är lediga eller sjuka. Vår uppdragsgivare är en rullstolsburen kille i 30-årsåldern som bor i Huskvarna tillsammans med sina föräldrar. Han behöver stöd i den dagliga verksamheten på dagcentret och vid kommunikation med omgivningen. I arbetsuppgifterna ingår även personlig omvårdnad och att följa med vid aktiviteter som bad, ridning och promenader. Under helger är arbetet förlagt till hemmet. Du som söker ska vara en positiv och mogen person över 25 år. Du tycker om att arbeta med människor, kan ta initiativ och känner ansvar. Du bör ha en god fysik eftersom viss styrka krävs emellanåt. Dubbelassistans vid aktiviteter vissa dagar. Rökfrihet är ett krav. Deltid, vissa helger cirka kl. 12.00 - 16.00, enligt schema samt vid behov. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta Susanne Belajouza, tel. 036-38 70 92. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Kom ihåg att märka din ansökan med referensnummer 5170 och skicka in den senast den 29 september till info@kooperativet-olja.se! Anställningsintervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent för arbete vissa helger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent för arbete vissa helger

Personlig assistent till kvinna i Lindome
Jag är en pigg och levnadsglad kvinna på 35 år som bor i Lindome som ligger strax söder om Göteborg. Jag behöver hjälp med mina vardagliga sysslor och söker därför en personlig assistent. Mina intressen är musik, hundar, foto och sport. Jag formligen älskar att vara ute i naturen och ta promenader. Jag trivs som allra bäst när jag får umgås med min man, vår älskade hund och mina vänner. Du som söker ska vara en rökfri kvinna i 30-50 årsåldern. Du bör vara lugn och trygg i dig själv, flexibel, lyhörd, positiv och lättsam. Om du har tidigare erfarenheter eller utbildning är det ett plus men största vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Körkort är ett krav. Deltid ca 50 %. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg enligt schema. Tillträde enligt överenskommelse. För ytterligare information kontakta Dag Borefur, tel. 0705-79 15 31. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Märk ansökan med referensnummer 5834 och skicka in den senast den 29 september till info@kooperativet-olja.se. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till kvinna i Lindome jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till kvinna i Lindome

Manlig personlig assistent till 14-årig kille
Kooperativet OLJA söker en kille/man som vill ingå i det arbetslag som jobbar runt en oftast glad kille med autism och utvecklingsstörning. Killen, som är fjorton år, är mycket aktiv och bor tillsammans med sin familj i Huskvarna. Han älskar att vara ute i naturen och en favoritsysselsättning är att gunga. Han fördjupar sig gärna i en kokbok med läckra recept och älskar att laga mat. Du som söker ska vara en lugn och positiv kille över 25 år. Du är trygg i dig själv och kan sätta gränser och se möjligheter. Tidigare erfarenhet av arbete med personer med neuropsykiatriska diagnoser som adhd och autism är ett krav. Eftersom kommunikation sker med hjälp av tecken och bilder är det en stor fördel om du har erfarenhet av att arbeta med teckenstöd. I ditt arbete som personlig assistent ska du vara ett stöd för denne kille som har ett stort behov av trygghet, kontinuitet och struktur. Vi arbetar efter tydliggörande metoder och ett enhetligt förhållningssätt. Du kommer att få en gedigen introduktion och kontinuerlig handledning. 1 st deltid, ca 60 %, eftermidddag, kväll, och helg enligt schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information kontakta Helena Sjöndin Niklasson på tel. 0760-93 85 98. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Märk din ansökan med referensnummer 5855 och skicka in den senast den 6 oktober 2013 till info@kooperativet-olja.se. Intervjuer hålls löpande under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Manlig personlig assistent till 14-årig kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manlig personlig assistent till 14-årig kille

Två personliga assistenter - timvikarier
Jag är en rullstolsburen kvinna i 45-årsåldern som bor i centrala Jönköping. Jag söker nu två personliga assistenter som kan hoppa in med kort varsel då ordinarie personal är sjuk eller har semester. Ofta sätter jag mig och läser en bok och då får även du läsa eller göra vad du vill. Du måste klara av att göra "ingenting". Ibland går jag på bio eller tar en promenad. Du som söker ska vara en lugn, harmonisk och empatisk kvinna som tycker om att arbeta med människor. Eftersom jag har katt får du inte vara allergisk. För mig är det viktigt att du ser detta som en arbetsplats där du har för avsikt att stanna länge. Rökfrihet är ett krav. Lyft förekommer inte. 2 st timvikarier vid behov, dag, kväll, helg och röda dagar. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. För mer upplysningar om tjänsten kontakta arbetsledare Kathlin Levin, tel. 0730-86 98 92. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för denna tjänst. Bifoga namn och telefonnummer till minst två referenspersoner och ange vilken relation du har till dessa. Märk din ansökan med referensnummer 5857 och skicka in den senast den 20 oktober till info@kooperativet-olja.se Anställningsintervjuer sker löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-01
Sök fler jobb liknande: lediga Två personliga assistenter - timvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två personliga assistenter - timvikarier

Personlig assistent sökes till 11-årig pojke
Vi söker en ansvarstagande personlig assistent med ett pedagogiskt förhållningssätt som kan stimulera, leka och hålla igång en snart 12-årig pojke. Han bor i Huskvarna tillsammans med sin familj där det också ingår en hund. Pojken har ett stort omvårdnads- och medicinskt behov. I arbetsuppgifterna ingår motorisk träning. Du som söker ska vara en initiativrik och positiv kille eller tjej över 25 år med en mogen personlighet. Självklart sätter du uppdragsgivarens behov och önskemål i fokus. Du ska vara ärlig, noggrann och ha god fysik och hälsa då tunga lyft förekommer och pojken är infektionskänslig. Lift finns i hemmet. Tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med barn eller vuxna som har autism. Ansökningar från personer utan tidigare erfarenhet beaktas ej! Rökfrihet är ett krav. 2 st deltid, ca 70 %, dag, kväll, natt och helg enligt schema samt timvikariat vid behov. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Information om tjänsten ges av Maria Azdajic, tel. 0735-17 79 51. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 20 oktober till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5828! Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till 11-årig pojke jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till 11-årig pojke

Personliga assistenter till 27-årig kille timvik
Vi söker personliga assistenter som kan hoppa in hos en rullstolsburen 27-årig glad och positiv kille när hans ordinarie assistenter är sjuka eller lediga. Vår uppdragsgivare är mycket social och tycker det är kul med folk och när det händer saker omkring honom. Han älskar att lyssna på musik, att bada och vara med vid matlagning och bakning. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, hushållssysslor och att följa med vid aktiviteter. Du som söker ska vara en mogen och positiv kille eller tjej över 25 år som kan arbeta självständigt och är beredd på att ta ett stort ansvar. För att göra vår uppdragsgivares vardag omväxlande, intressant och aktiv krävs att du är uppfinningsrik och påhittig. Det är en stor fördel om du är musikintresserad och spelar något instrument. Du ska tycka om att arbeta med människor med särskilda behov och ha förmågan att se människan bakom funktionsnedsättningen. Utbildning eller tidigare erfarenhet av liknande arbete med människor är meriterande men det är din personliga lämplighet som är avgörande. Körkort och rökfrihet är ett krav. Vi söker nu 2-3 timvikarier som kan hoppa in med kort varsel samt vid planerad frånvaro. Du ska kunna jobba dag, kväll, natt (sovande jour) och helg enligt schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information om tjänsterna kontakta Stefanie Andersson, tel. 0761-76 15 01. I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 3 november till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5140! Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till 27-årig kille timvik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till 27-årig kille timvik

3 - 4 personliga assistenter till nytt team
Kooperativet OLJA söker 3 - 4 personliga assistenter till ett nytt team. Undersköterskeutbildning är ett krav. Vår uppdragsgivare är en 30-årig man med komplexa funktionsnedsättningar. Han kommer inom kort att flytta från korttidsboende till en nyrenoverad och handikappanpassad lägenhet i Jönköping. Uppdragsgivaren har ett stort behov av avancerad medicinsk omvårdnad och professionellt bemötande av assistenter med känsla för uppgiften. Den aktivitet som kan vara aktuell för uppdragsgivarens del är kortare rullstolspromenader i närområdet. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, sondmatning med peg, slemsugning, medicinering, hushållssysslor och assistans vid sjukhusvistelse. Taklift finns. Du som söker ska vara en lugn, stabil och mogen person över 30 år. Arbetsuppgiften kräver mycket av dig och du ska snabbt kunna avgöra när insatser är nödvändiga. Vi söker i första hand undersköterskor med lång erfarenhet, gärna från arbete med personer med flerfunktionshinder. Vi välkomnar även manliga sökande. 3 - 4 st, deltid, 50 - 80 %. Dag, kväll, vaken natt och varannan helg enligt schema. Möjlighet att påverka schemaläggningen finns. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För ytterligare information kontakta Helena Sjöndin Niklasson, tel. 0760-93 85 98 vardagar kl. 08.00 - 14.30. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Märk din ansökan med referensnummer 5875 och skicka in den senast den 3 november till info@kooperativet-olja.se. Anställningsintervjuer och rekrytering kan bli aktuellt under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga 3 - 4 personliga assistenter till nytt team jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 3 - 4 personliga assistenter till nytt team

Personlig assistent för arbete vissa helger
Kooperativet OLJA söker en personlig assistent som kan arbeta vissa helger samt hoppa in när ordinarie personal är lediga eller sjuka. Vår uppdragsgivare är en rullstolsburen kille i 30-årsåldern som bor i Huskvarna tillsammans med sina föräldrar. Han behöver stöd i den dagliga verksamheten på dagcentret och vid kommunikation med omgivningen. I arbetsuppgifterna ingår även personlig omvårdnad och att följa med vid aktiviteter som bad, ridning och promenader. Under helger är arbetet förlagt till hemmet. Du som söker ska vara en positiv och mogen person över 25 år. Du tycker om att arbeta med människor, kan ta initiativ och känner ansvar. Du bör ha en god fysik eftersom viss styrka krävs emellanåt. Dubbelassistans vid aktiviteter vissa dagar. Rökfrihet är ett krav. Deltid, vissa helger cirka kl. 12.00 - 16.00, enligt schema samt vid behov. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta Susanne Belajouza, tel. 036-38 70 92. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Kom ihåg att märka din ansökan med referensnummer 5170 och skicka in den senast den 3 november till info@kooperativet-olja.se! Anställningsintervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent för arbete vissa helger jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent för arbete vissa helger

Personliga assistenter, timvikarier
Jag är en man i 40-årsåldern som bor i Vaggeryd. För att få min vardag att fungera har jag beviljats personlig assistans eftersom jag har en fysisk funktionsnedsättning. Jag söker nu timvikarier som kan hoppa in vid behov för att göra en helhjärtad insats så att min vardag fungerar på bästa sätt. I arbetsuppgifterna ingår bl.a. att stötta mig i min papparoll då jag har två yngre barn som betyder oerhört mycket för mig. Det ingår också personlig omvårdnad och att sköta mitt hem. I familjen ingår även en hund. Du som söker ska vara en person i åldern 20 - 45 år som på ett naturligt sätt kan vara min förlängda arm och mina ben i min vardag. Du ska vara lyhörd och empatisk med förmåga att kunna anpassa dig till mina behov. För att vi ska fungera bra ihop bör du vara trygg i dig själv, positiv och uthållig eftersom du arbetar dygn med sovande jour. Arbetet kräver stresstolerans men också att man emellanåt klarar av att "göra ingenting". Resor i tjänsten kan förekomma. Tidigare erfarenhet inom yrket är en fördel men stor vikt läggs vid dina personliga egenskaper och din lämplighet. Körkort är ett krav. Vi söker nu 2 - 3 st. timvikarier som kan hoppa in med kort varsel samt vid planerad frånvaro. Du ska kunna jobba dag, kväll, natt (sovande jour) och helg med heldygnspass. Tillträde snarast. För mer information om tjänsten, kontakta Stefanie Andersson 0761-76 15 01. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Vi vill att du skickar med namn och telefonnummer till två referenspersoner samt beskriver vilken relation du har till dem. Märk din ansökan med ref.nr. 5859 och skicka in den senast den 3 november till info@kooperativet-olja.se. Anställningsintervjuer kommer att hållas under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter, timvikarier jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter, timvikarier

Sjuk- och semestervikarie sökes
Jag är en 36-årig tjej som bor i centrala Jönköping. På grund av en cp-skada är jag rullstolsburen och har en talskada. För att kommunicera använder jag teckentavla (Bliss). Jag tycker om att lyssna på musik och ibland går jag på konsert eller på bio. På helgerna tycker jag om att gå ut och äta. En gång i veckan rider jag. Jag söker en tjej som kan rycka in som sjuk- och semestervikarie för mina ordinarie personliga assistenter. Arbetet innebär att stötta mig med personlig omvårdnad och övriga vardagssysslor som jag inte klarar av själv. Du som söker ska vara självständig och ha ett glatt och öppet sätt. Det är viktigt att du är bra på att lyssna, har tålamod och är serviceinriktad. Körkort är ett krav. 1 st timvikariat vid behov. Arbetet är förlagt till dagtid, kvällstid samt sovande jour. Tillträde enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten, ring Eva Rigo 0735-17 79 59, vardagar kl. 08:00 - 12:00. I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 27 oktober till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5116! Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-15
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuk- och semestervikarie sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuk- och semestervikarie sökes

Personliga assistenter till kille utanför Sävsjö
Jag är en rullstolsburen kille i 40-årsåldern som bor utanför Sävsjö. Jag söker två personliga assistenter, en till en ordinarie tjänst samt en timvikarie som kan hoppa in när ordinarie personal är sjuk eller ledig. För att få en fungerande vardag behöver jag hjälp med dagliga rutiner i hemmet. I arbetsuppgifterna ingår även personlig omvårdnad och att följa med vid aktiviteter. Du som söker ska vara positiv, flexibel och empatisk. God fysik är en fördel då det förekommer lyft. Även tidigare erfarenhet av detta arbete är en stor fördel men inget krav. Största vikt läggs vid din personliga lämplighet. Körkort är ett krav! 1 st deltid, ca 50 %, eventuellt mer. Arbetstiderna är varierande med hela dygnspass enligt schema. 1 timvikarie vid behov, dag, kväll och helg. Tillträde enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta Rebecca på tel. 0739-56 76 27 eller Claes på tel. 0707-23 04 24. I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för just detta arbete. Skicka din ansökan, märkt med ref.nr. 5809 senast den 25 november till info@kooperativet-olja.se. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Sävsjö
Publicerad : 10-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter till kille utanför Sävsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter till kille utanför Sävsjö

Två personliga assistenter till kille i Tranås
Vi söker två personliga assistenter som kan jobba hos en 20-årig kille som nyss flyttat till egen lägenhet i centrala Tranås. Uppdragsgivaren har autism och är i behov av assistans dygnet runt i samtliga situationer. Han kommunicerar med hjälp av bilder och tycker mycket om att lyssna på musik och att bowla. Tanken är att han ska börja rida och träna på gym. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, laga mat och att sköta hemmet samt att följa med på aktiviteter. Det ingår också att föra uppdragsgivarens talan, ge trygghet, kontinuitet och struktur i vardagen. Vi vill därför att du ser detta som en arbetsplats där du har för avsikt att stanna länge. Du som söker ska vara en lugn och tålmodig person som tycker om att arbeta med människor med särskilda behov. Du är lyhörd för uppdragsgivarens önskemål och trivs med att arbeta självständigt och att ta ett stort ansvar. Tidigare erfarenhet av arbete med personer med autism är ett krav. 1 st, deltid, ca 30 %, med möjlighet till en större ordinarie tjänst från och med nästa sommar. Dag, kväll, natt (sovande) och helg enligt schema. 1 timvikarie, vid behov när de ordinarie assistenterna är sjuka eller lediga. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta Susanne, tel. 0705-48 47 49, kl. 08:00 - 14:00. I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 10 november till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5105! Anställningsintervjuer kan förekomma under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Tranås
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Två personliga assistenter till kille i Tranås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två personliga assistenter till kille i Tranås

2 - 3 personliga assistenter, Skillingaryd
Har du möjlighet att jobba extra eller söker du arbete som går att kombinera med studier, andra jobb eller tjänstledighet? Jag är en 65-årig kvinna som bor på landet utanför Skillingaryd. Min funktionsnedsättning består i rörelsehinder (jag är till större delen rullstolsburen) och därutöver har jag en rad diagnoser till följd av en 55-årig sjukdomshistoria. Jag behöver assistans större delen av dygnet, vilket också omfattar sovande jour nattetid. Förutom hjälp med kvalificerad omvårdnad behöver jag assistans med allt övrigt i min dagliga tillvaro, t.ex. inköp, matlagning, städning och tvätt. Jag är intresserad av musik, läsning och kultur i stort, samhällsengagemang, mina husdjur (hund och katt), blommor, inredning, kreativt skapande m.m. Det är en fördel om du som söker har erfarenhet av omvårdnad. Arbetet kräver att du är lyhörd och inkännande. Jag har en stor personlig integritet och förväntar mig att du har ett professionellt förhållningssätt. Du ska trivas med att arbeta självständigt och ta ett stort ansvar för de dagliga rutinerna. P.g.a. min infektionskänslighet är noggrann hygien en viktig faktor. Tidigare erfarenhet av att arbeta med personer med funktionsnedsättning och/eller personlig assistans är meriterande men din personliga lämplighet är avgörande. Din arbetsplats är mitt hem, vilket innebär att det ställs stora krav på din förmåga att visa respekt. Eftersom jag har husdjur måste du tåla pälsdjur. Du bör ha en god fysik då vissa lyft förekommer, t.ex. min rullstol som förvaras i min bil och används vid inköp. Rökfrihet är ett krav. 2 st deltid, ca 30 % dag, kväll, natt (sovande) och helg enligt schema. 1 timvikarie vid behov när de ordinarie assistenterna är sjuka eller lediga. Tillträde omgående. Introduktion sker på plats. För mer information kontakta Titti Backteman, tel. 036-38 70 98. I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 17 november till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5813! Välkommen med din ansökan! Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga 2 - 3 personliga assistenter, Skillingaryd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 2 - 3 personliga assistenter, Skillingaryd

Nytt assistansteam till aktiv kvinna
Jag är en 52-årig, förvärvsarbetande kvinna som bor centralt i Jönköping. På grund av min funktionsnedsättning som består enbart i rörelsehinder (jag är rullstolsburen) söker jag personliga assistenter som vill arbeta hos mig, två ordinarie assistenter på deltid samt timvikarier som kan hoppa in vid behov. Assistenterna arbetar större delen av dygnet, vilket också omfattar sovande jour nattetid. Förutom hjälp med viss omvårdnad behöver jag assistans med allt övrigt i min dagliga tillvaro, t.ex. inköp, matlagning, städning och tvätt. Jag har ett rätt så omfattande träningsschema med bland annat vattengymnastik och styrketräning som jag utför med hjälp av mina personliga assistenter. Mina intressen är min hund, blommor, hantverk, läsning m.m. Du som söker en av de ordinarie tjänsterna bör ha livserfarenhet och vara över 40 år. Du som är intresserad av att arbeta som timvikarie kan vara yngre, gärna någon som läser på högskolan. Arbetet kräver att du är lyhörd och inkännande. Allt arbete skall utföras i dialog med mig. Jag har en stor personlig integritet och förväntar mig att du har ett professionellt förhållningssätt. Din arbetsplats är mitt hem vilket innebär att det ställs stora krav på din förmåga att visa respekt för mig och mitt hem. Du ska trivas med att arbeta självständigt och att ta ett stort ansvar för de dagliga rutinerna. Hjälpmedel finns, arbetet är i regel inte tungt men ibland kan det ändå bli lite besvärliga arbetsställningar. Det är en fördel om du är van vid hundar och du måste gilla att bada eftersom du är med mig i vattnet. Till sist är det din personliga lämplighet som är avgörande. Rökfrihet är ett krav. 2 st deltid, ca 70 - 80 % dag, kväll, natt (sovande) och helg enligt schema. Timvikarie vid behov när de ordinarie assistenterna är sjuka eller lediga (eventuellt några fasta tider för kontinuitetens skull). Tillträde 1 februari 2014. Introduktion sker på plats. För mer information kontakta Marita Skoglundh tel. 0709-59 18 84 Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Märk ansökan med referensnummer 5877 och skicka in den senast den 1 december till info@kooperativet-olja.se. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Nytt assistansteam till aktiv kvinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytt assistansteam till aktiv kvinna

Erfaren personlig assistent sökes till 11-åring
Vi söker en erfaren personlig assistent till en snart 12-årig kille med omfattande fysiska funktionsnedsättningar, utvecklingsstörning och autism. Omvårdnadsbehovet och det medicinska behovet är stort varför vi söker en person med tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättningar. I arbetsuppgifterna ingår att på ett pedagogiskt sätt stimulera och aktivera uppdragsgivaren på hans villkor i hemmet samt motorisk träning. Killen bor i Huskvarna tillsammans med sin familj där det också ingår en hund. Du som söker ska vara en initiativrik och positiv kille eller tjej över 25 år som kan arbeta självständigt och är beredd på att ta ett stort ansvar. Självklart sätter du uppdragsgivarens behov och önskemål i fokus. Du är ärlig, noggrann och har god fysik och hälsa då tunga lyft förekommer och pojken är infektionskänslig. Lift finns i hemmet. Tidigare erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är ett krav. Det är meriterande om du har arbetat med barn eller vuxna som har autism. Ansökningar från personer utan tidigare erfarenhet beaktas ej! Rökfrihet är ett krav. 2 st deltid, ca 70 %, dag, kväll, natt och helg enligt schema samt timvikariat vid behov. Tillträde snarast enligt överenskommelse. Information om tjänsten ges av Maria Azdajic, tel. 0735-17 79 51. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Urval kommer att ske löpande och vi vill därför att du skickar din ansökan snarast möjligt, dock senast den 1 december till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5828! Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren personlig assistent sökes till 11-åring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren personlig assistent sökes till 11-åring

Personlig assistent till man i Ingatorp
Jag är en man i 50-årsåldern som bor i Ingatorp tillsammans med min fru och hund. För att min vardag ska fungera har jag beviljats personlig assistans. Jag söker nu en personlig assistent som kan hoppa in när de ordinarie assistenterna är sjuka eller lediga. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, att sköta hemmet, matlagning samt att följa med vid aktiviteter och att gå ut med hunden. Du som söker ska vara en glad och positiv person över 30 år som tycker om att vara ute och inte är rädd för att ta i. Tidigare erfarenhet av omvårdnadsarbete är en fördel men inget krav. Det är din personliga lämplighet som är avgörande. Körkort och egen bil är ett krav för att komma till och från arbetet. 1 st, timvikarie vid behov, dag, kväll och helg. Tillträde i början av januari. För mer upplysningar om tjänsten kontakta Benny Rundblad, 0722-17 98 06. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Märk din ansökan med ref.nr. 5858 och skicka in den senast den 8 december till info@kooperativet-olja.se. Anställningsintervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 120 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Eksjö
Publicerad : 11-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till man i Ingatorp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till man i Ingatorp

Personlig assistent sökes till 16-årig kille
Vi är en familj på två vuxna och två barn som bor på landet tre mil norr om Jönköping. Vår 16-årige kille har en måttlig utvecklingsstörning och epilepsi med flera anfall dagligen vilket gör att han behöver ständig övervakning. En av hans nuvarande assistenter flyttar till annan ort och vi söker därför en ersättare som kan arbeta deltid. Vår son tycker om att spela dataspel, djur och natur, fiska, bio och bowling. Han spelar gärna även fotboll och innebandy. Han har färdtjänst och det finns möjlighet att låna familjens bil för utflykter. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad samt att vara ett stöd vid påklädning, matsituationer och bad. Vi söker en glad, positiv och mogen person som tycker om att arbeta med människor. Du ska vara flexibel, kunna arbeta självständigt och ta ett stort ansvar. Du behöver kunna behålla lugnet i olika situationer och vara trygg i din yrkesroll. Du ska också vara fysiskt stark då tunga lyft förekommer. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med särskilda behov är önskvärt, rökfrihet är ett krav. Diverse husdjur finns i familjen så du kan inte ha pälsdjursallergi. Arbetet är förlagt till hemmet och skolan. Kommunikationer saknas och du måste därför ha körkort och tillgång till egen bil. Deltid 50 - 75%, dag, kväll och helg enligt schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information kontakta Lotta Hoffback-Kaljo, tel. 0707-19 41 72. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter ?BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder? Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Märk din ansökan med referensnummer 5862 och skicka in den senast den 10 december 2013 till info@kooperativet-olja.se. Intervjuer hålls löpande under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Habo
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till 16-årig kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till 16-årig kille

Tjej i Sävsjö söker personliga assistenter
Vi söker en eller två personliga assistenter som kan och vill arbeta hos en 27-årig rullstolsburen tjej som bor i egen villa strax utanför Sävsjö. Hon är glad och positiv med ett stort intresse för hundar och att träna dem. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, matlagning och att sköta hemmet. Det ingår också att följa med på olika aktiviteter, resor och att besöka sjukgymnast och sjukvården. Du som söker ska vara en glad, positiv, lyhörd och pålitlig person som tycker om att arbeta med människor med särskilda behov. Tidigare erfarenhet är en fördel men inget krav, det är din personliga lämplighet som är avgörande. Du bör ha en god fysik då det förekommer lyft. Hjälpmedel finns i hemmet. Körkort och rökfrihet är ett krav. 1 - 2 st, ca 30 - 70 %, dag, kväll, natt och helg enligt schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer upplysningar om tjänsten kontakta Hjördis Gunnarsson, tel. 070-357 73 67 eller Leif Borefur, tel. 070-357 47 56. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Märk din ansökan med ref.nr. 5818 och skicka in den senast den 22 december till info@kooperativet-olja.se. Rekrytering kan bli aktuell under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Sävsjö
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Tjej i Sävsjö söker personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tjej i Sävsjö söker personliga assistenter

Personlig assistent sökes till 27-årig kille
Vi söker en personlig assistent som kan arbeta hos en rullstolsburen 27-årig glad och positiv kille när hans ordinarie assistenter är sjuka eller lediga. Vår uppdragsgivare är mycket social och tycker det är kul med folk och när det händer saker omkring honom. Han älskar att lyssna på musik, att bada och vara med vid matlagning och bakning. I arbetsuppgifterna ingår personlig omvårdnad, hushållssysslor och att följa med vid aktiviteter. Du som söker ska vara en mogen och positiv kille eller tjej över 25 år som kan arbeta självständigt och är beredd på att ta ett stort ansvar. För att göra vår uppdragsgivares vardag omväxlande, intressant och aktiv krävs att du är uppfinningsrik och påhittig. Det är en stor fördel om du är musikintresserad och spelar något instrument. Du ska tycka om att arbeta med människor med särskilda behov och ha förmågan att se människan bakom funktionsnedsättningen. Vi ser gärna manliga sökande. Utbildning eller tidigare erfarenhet av liknande arbete med människor är meriterande men det är din personliga lämplighet som är avgörande. Körkort och rökfrihet är ett krav. 1 st deltid ca 60 % samt extra vid behov, dag, kväll, natt (sovande jour) och helg enligt schema. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information om tjänsterna kontakta Stefanie Andersson, tel. 0761-76 15 01. I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 29 december till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5140! Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 800 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings större företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till 27-årig kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till 27-årig kille

Två personliga assistenter
Jag är en rullstolsburen kvinna i 45-årsåldern som bor i centrala Jönköping. Jag söker nu dels en ordinarie assistent som kan jobba cirka 75 procent och dels en personlig assistent som kan hoppa in med kort varsel då ordinarie personal är sjuk eller har semester. Du måste klara av att göra "ingenting". Ofta sätter jag mig och läser en bok och då får även du läsa eller göra något annat. Ibland går jag på bio eller tar en promenad. Du som söker ska vara en lugn, harmonisk och empatisk kvinna som tycker om att arbeta med människor. Eftersom jag har katt får du inte vara allergisk. Min önskan är att du ser detta som en arbetsplats där du har för avsikt att stanna länge. Rökfrihet är ett krav. Lyft förekommer inte. 1 st deltid ca 75 % dag, kväll och helg enligt schema. 1 st timvikarie vid behov, dag, kväll och helg. Tillträde omgående eller enligt överenskommelse. För mer upplysningar om tjänsten kontakta arbetsledare Kathlin Levin, tel. 0730-86 98 92. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för denna tjänst. Ange i din ansökan vilken av de två tjänsterna du söker. Bifoga namn och telefonnummer till minst två referenspersoner och ange vilken relation du har till dessa. Märk din ansökan med referensnummer 5857 och skicka in den senast den 5 januari till info@kooperativet-olja.se Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings större företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Två personliga assistenter jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två personliga assistenter

Två personliga assistenter till 9-årig flicka
Vi söker två personliga assistenter som har möjlighet att arbeta vid ordinarie assistenters frånvaro samt vid utflykter och andra aktiviteter hos en 9-årig flicka. Hon behöver hjälp med på- och avklädning, personlig hygien, medicinering, träning samt lek och bus. I jobbet ingår även att följa med på ridning och bad. Vi söker dig som är över 25 år och som är mogen och ansvarstagande men har barnasinnet kvar. Du ska ha ett glatt humör och tålamod. Det är en fördel om du har tidigare erfarenhet av att arbeta med barn. 2 st, timvikarier vid behov, dag, kväll, natt (sovande jour) och helg. För mer information om tjänsterna kontakta Sladjana Frimulovic, tel. 0739-72 63 10. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" Då urval sker löpande ber vi dig inkomma med din ansökan helst redan idag men absolut senast den 6 januari. Skicka ditt CV och ett personligt brev där du berättar varför just du passar för tjänsten till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5843. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings större företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-23
Sök fler jobb liknande: lediga Två personliga assistenter till 9-årig flicka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två personliga assistenter till 9-årig flicka

Personlig assistent sökes till tvååring
Vi söker en personlig assistent som kan vikariera hos en tvåårig, glad pojk med stort omvårdnadsbehov under tiden som den ordinarie assistenten är föräldraledig. Pojken bor med sin familj på landet i Jönköpingstrakten. Arbetsuppgifterna består bland annat av omvårdnad och stimulans i form av lek och träning samt sondmatning och hantering av syrgasmaskin. Utbildning inom hjärt- och lungräddning ges av sjukvården. Pojken är infektionskänslig och kräver personal med god hälsa. Lyft förekommer. Du som söker ska vara en mogen, positiv och flexibel person med förmåga att aktivera, se och utveckla pojkens förmågor. Du måste kunna arbeta självständigt och ha en god samarbetsförmåga eftersom en stor del av arbetet utförs i hemmet. Tidigare erfarenhet av arbete med barn är en fördel men inget krav. Det är ett stort ansvar att vara personlig assistent till ett litet barn och vi ser därför helst att du är över 22 år. Körkort och tillgång till egen bil samt rökfrihet är krav. Föräldravikariat, deltid, ca 65 - 75 %, dag, kväll, eventuellt natt (vaken) och helg enligt schema. För mer information om tjänsten kontakta Marcus Antonsson, tel. 070-305 29 68. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" I ansökan vill vi att du utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 26 januari till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5870! Intervjuer kommer att hållas löpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent sökes till tvååring jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent sökes till tvååring

Personlig assistent till sjuåring i Mullsjö
Vi söker en personlig assistent som kan arbeta varannan helg hos en sjuårig glad flicka. Hon bor tillsammans med sin familj i Mullsjö och tycker om att lyssna på musik och sagor samt att bada i sitt bollhav. Vi ser gärna att du även kan tänka dig att arbeta som semestervikarie under sommaren. I arbetsuppgifterna ingår omvårdnad, medicinering, sondmatning och aktivering. Tunga lyft förekommer, lifthjälpmedel finns. Du som söker ska vara en mogen kvinna mellan 18 och 45 år som tycker om att arbeta med barn. Du ska vara lyhörd och initiativrik, kunna arbeta självständigt och vara beredd på att ta ett stort ansvar. Har du tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionsnedsättning eller som personlig assistent är det meriterande. Stor vikt läggs på din personliga lämplighet. Rökfrihet är ett krav. 1 st deltid, ca 16 timmar varannan helg enligt schema samt timvikariat när övriga assistenter är sjuka eller lediga. Stor chans till semestervikariat under kommande sommar. Tillträde med bredvidgång snarast enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta lindaelf77@gmail.com Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av denna tjänst bör du därför omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Märk din ansökan med ref. nr. 5840 och skicka in den senast den 12 januari till info@kooperativet-olja.se. Rekrytering kan bli aktuell under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till sjuåring i Mullsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till sjuåring i Mullsjö

Du som tycker om människor, jobba hos oss!
Vi söker personliga assistenter som kan vikariera hos våra uppdragsgivare under sommaren. I vissa fall kan det även vara aktuellt med timvikariat med början redan i vår. Du ska finnas till hands för våra uppdragsgivare och ha förståelse för deras behov. I arbetet ingår t.ex. personlig omvårdnad, hushållssysslor och att följa med på aktiviteter. Vi välkomnar både kvinnliga och manliga sökande. Kooperativet OLJA anställer bara personer över 18 år. Tidigare erfarenhet av att arbeta som personlig assistent eller inom vård och omsorg är meriterande. I vissa fall krävs körkort. Lyft kan förekomma. Sommarvikariat, heltid/deltid, dag, kväll, natt och helg enligt schema. Introduktion sker på respektive arbetsställe. Tjänsterna kommer att tillsättas kontinuerligt. För mer information ring Kooperativet OLJAs administration, tel. 036-38 70 90. Observera att vid anställning till barn under 18 år krävs utdrag ur polisens belastningsregister. Om du är intresserad av en sådan tjänst bör du omgående begära ett sådant: http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Blanketten heter "BEGÄRAN OM UTDRAG ur belastningsregistret - Personal som utför vissa insatser åt barn med funktionshinder" I din ansökan vill vi att du: * Utförligt beskriver dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. * Anger vilka veckor du kan arbeta. * Anger om du vill arbeta deltid eller heltid. * Uppger två referenspersoner, t.ex. tidigare chef eller lärare, med namn och telefonnummer. Märk din ansökan med ref. nr. 2014 och skicka in den senast den 23 februari till info@kooperativet-olja.se. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings största företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid. Besök gärna vår hemsida och läs fler av våra lediga platser: www.kooperativet-olja.se
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Du som tycker om människor, jobba hos oss! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Du som tycker om människor, jobba hos oss!

Personlig assistent till tjej i Lindome
Jag är en pigg och levnadsglad kvinna på 35 år som bor i Lindome som ligger strax söder om Göteborg. Jag behöver hjälp med mina vardagliga sysslor och söker därför en personlig assistent som kan vikariera fr.o.m. mars t.o.m. juni då den ordinarie assistenten ska vara tjänstledig. Förhoppningen är att tjänsten övergår till semestervikariat under sommaren. Mina intressen är musik, hundar, foto och sport. Jag formligen älskar att vara ute i naturen och ta promenader. Jag trivs som allra bäst när jag får umgås med min man, vår älskade hund och mina vänner. Du som söker ska vara en rökfri kvinna i 30-50 årsåldern. Du bör vara lugn och trygg i dig själv, flexibel, lyhörd, positiv och lättsam. Om du har tidigare erfarenheter eller utbildning är det ett plus men största vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet. Körkort är ett krav. Vikariat, deltid ca 50 %, med eventuell möjlighet till förlängning. Arbetstiden är förlagd till dag, kväll, natt och helg enligt schema. Tillträde enligt överenskommelse. För ytterligare information kontakta Dag Borefur, tel. 0705-79 15 31. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Kom ihåg att märka din ansökan med referensnummer 5834 och skicka in den senast den 2 februari till info@kooperativet-olja.se. Intervjuer hålls löpande under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings större företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Göteborg
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till tjej i Lindome jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till tjej i Lindome

Personliga assistenter, timvikariat
Jag är en social, glad och självständig 26-årig tjej som bor i egen lägenhet i centrala Jönköping. Jag söker timvikarier som kan stötta mig i min vardag med struktur, rutiner och aktiviteter när mina ordinarie assistenter är sjuka eller lediga. Du som söker ska också ha möjlighet att arbeta som semestervikarie hos mig under sommaren 2014. För mig är det viktigt med en meningsfull och aktiv fritid. Det innebär t.ex. att shoppa, fika, träffa kompisar, gå på disko, resa och annat som tjejer i min ålder gör. Jag söker dig som är mogen, pålitlig, flexibel och tycker om att arbeta med människor med särskilda behov. För att vi ska trivas tillsammans krävs att du är påhittig och har en positiv livssyn med en stor portion tålamod. Du ska ha gott om empati och lätt för att sätta dig in i min situation och fungera bland mina kompisar. Du ska också kunna följa med på kortare och längre resor utan svårigheter. Du bör vara mellan 22 och 35 år. Jag har behov av kontinuitet vilket gör att det är viktigt för mig att du ser detta jobb som långsiktigt. Kunskap och erfarenhet av neuropsykiatriska funktionsnedsättningar är önskvärt, störst vikt läggs dock vid din personliga lämplighet och att vi trivs tillsammans. 1 - 2 timvikarier vid behov dag, kväll och helg samt sommarvikariat. Tillträde enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten kontakta Mia Fasth, 0721-810 943. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan, tillsammans med namn och telefonnummer till två referenspersoner, senast den 2 februari till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5132! Intervjuer kommer att hållas fortlöpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings större företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-13
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter, timvikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter, timvikariat

Timvikarier sökes till glad tjej i 30-årsåldern
Vi behöver förstärka vårt arbetslag i Linköping med 1 - 2 timvikarier. Uppdragsgivaren är en glad tjej i 30-årsåldern som tycker om att umgås med kompisar, gå på stan, lyssna på musik och titta på film m.m. Hon behöver hjälp med alla förekommande sysslor, både personliga och i hemmet. I arbetsuppgifterna ingår att följa med uppdragsgivaren på aktiviteter, både planerade och spontana. Det kan även bli aktuellt med arbete och övernattning på annan ort om uppdragsgivaren vill göra en kortare resa. Vi vill att du som söker har en god empatisk förmåga och kan ta egna initiativ. Det är viktigt att du är flexibel och att du kan hoppa in och arbeta med kort varsel. Du ska kunna arbeta, dag, kväll, sovande jour, helger och röda dagar. Arbetstiderna är varierande. Då vi redan nu börjar planera för den ordinarie personalens semester är det viktigt att du kan och vill arbeta under sommaren 2014. Tillträde snarast enligt överenskommelse. För mer information om tjänsten eller vid frågor kontakta Mia Fasth, tel. 0721-81 09 43. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Vi vill att du skickar med namn och telefonnummer till två referenspersoner samt anger vilken relation du har till dem. Märk din ansökan med ref.nr. 5837 och skicka in den senast den 9 februari till info@kooperativet-olja.se. Anställningsintervjuer kommer att hållas under ansökningstidens gång. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings större företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Linköping
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier sökes till glad tjej i 30-årsåldern jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier sökes till glad tjej i 30-årsåldern

Timvikarier sökes till kvinna
Jag är en 52-årig, förvärvsarbetande kvinna som bor i Jönköping. Jag söker två eller tre personliga assistenter som kan vikariera när de ordinarie assistenterna är lediga eller sjuka. Min funktionsnedsättning består enbart i rörelsehinder (jag är rullstolsburen). Förutom hjälp med viss omvårdnad behöver jag assistans med allt övrigt i min dagliga tillvaro, t.ex. inköp, matlagning, städning och tvätt. Jag har ett rätt så omfattande träningsschema med bland annat vattengymnastik och styrketräning. Detta gör jag med assistenternas hjälp. Mina intressen är min hund, blommor, hantverk, läsning m.m. Du som söker ska vara en mogen och flexibel kvinna som tycker om att arbeta med människor och har möjlighet att hoppa in med kort varsel. Ofta kväll, natt (sovande jour) och helg. Kanske läser du på Hälsohögskolan. Arbetet kräver att du är lyhörd och inkännande. Allt arbete skall utföras i dialog med mig. Jag har en stor personlig integritet och förväntar mig att du har ett professionellt förhållningssätt. Det är en fördel om du är van vid hundar. Din arbetsplats är mitt hem, vilket innebär att det ställs stora krav på din förmåga att visa respekt för mig och mitt hem. Hjälpmedel finns men ibland kan det ändå bli lite besvärliga arbetsställningar. Rökfrihet är ett krav. Till sist är det din personliga lämplighet som är avgörande. Introduktion sker på plats. För mer information kontakta Marita Skoglundh, tel. 0709-59 18 84 efter kl. 17.00. Beskriv dig själv, dina erfarenheter och din kompetens samt vad som gör just dig lämpad för detta arbete. Skicka in din ansökan senast den 16 februari till info@kooperativet-olja.se. Kom ihåg att ange referensnummer 5877! Intervjuer kommer att hållas fortlöpande under ansökningstiden. Kooperativet OLJA, "Oberoende Liv Jönköpings Assistans", ägs av cirka 115 medlemmar och drivs utan vinstintresse. Med mer än 900 anställda personliga assistenter och arbetsledare är vi ett av Jönköpings större företag. Vi värnar om våra anställda och jobbar aktivt med arbetsmiljö och utbildning. Vi vet att personal som trivs gör ett bättre arbete och stannar längre. Som ett led i arbetsmiljöarbetet erbjuder vi friskvård till alla våra anställda oavsett om man jobbar heltid eller deltid.
Företag: Kooperativet OLJA
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarier sökes till kvinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarier sökes till kvinna


Sök lediga jobb Kooperativet OLJA

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se