Kreditriskanalytiker till långt uppdrag jobb - lediga jobb

Kreditriskanalytiker till långt uppdrag jobb Kreditriskanalytiker till långt uppdrag jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kreditriskanalytiker till långt uppdrag. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kreditriskanalytiker till långt uppdrag. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kreditriskanalytiker till långt uppdrag- Stockholm

  2. Kreditriskanalytiker till långt uppdrag- Stockholm


Mer beskrivning

Kreditriskanalytiker till långt uppdrag
Poolia Bank & Finans Presentation Nu söker vi en analytiker med erfarenhet av kreditrisker och databashantering. Tjänsten är ett konsultuppdrag hos en av våra kunder inom finansbranschen, med placering i city. Uppdraget kommer att pågå ett år med start i oktober. Det här är ett uppdrag för dig som vill få möjligheten att använda din analytiska förmåga i en stimulerande och utmanande arbetsmiljö. Låter det som rätt uppdrag för dig? Sök redan idag då vi intervjuar löpande för tjänsten! Arbetsuppgifter Du kommer i ditt arbete som kreditriskanalytiker att stötta kreditavdelningen genom att bland annat: - ge råd och stöd i kreditbeslut genom analys av olika data - bevaka utvecklingen av kreditrisker genom migrationsanalys - ta fram ad hoc analyser relaterade till kredit- eller bedrägeririsker. Utbildning/erfarenhet Du som söker har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, statistik, eller ingenjörsutbildning med inriktning mot statistik och databashantering. Du har minst fyra års erfarenhet av en liknande roll och besitter en god förståelse för kreditrisker och analys av statistisk data. Du har vidare tidigare erfarenhet av att använda databaser och att sammanställa data utifrån olika källor. Som person är du detaljorienterad men har även förmågan att hantera och skifta fokus mellan stora datamängder och flöden. Då du kommer att ha en rådgivande funktion förväntar vi oss även god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra i organisationen. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Bank & Finans
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kreditriskanalytiker till långt uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreditriskanalytiker till långt uppdrag

Kreditriskanalytiker till långt uppdrag
Poolia Bank & Finans Presentation Nu söker vi en analytiker med erfarenhet av kreditrisker och databashantering. Tjänsten är ett konsultuppdrag hos en av våra kunder inom finansbranschen, med placering i city. Uppdraget kommer att pågå ett år med start i oktober. Det här är ett uppdrag för dig som vill få möjligheten att använda din analytiska förmåga i en stimulerande och utmanande arbetsmiljö. Låter det som rätt uppdrag för dig? Sök redan idag då vi intervjuar löpande för tjänsten! Arbetsuppgifter Du kommer i ditt arbete som kreditriskanalytiker att stötta kreditavdelningen genom att bland annat: - ge råd och stöd i kreditbeslut genom analys av olika data - bevaka utvecklingen av kreditrisker genom migrationsanalys - ta fram ad hoc analyser relaterade till kredit- eller bedrägeririsker. Utbildning/erfarenhet Du som söker har en universitets- eller högskoleutbildning inom ekonomi, statistik, eller ingenjörsutbildning med inriktning mot statistik och databashantering. Du har minst fyra års erfarenhet av en liknande roll och besitter en god förståelse för kreditrisker och analys av statistisk data. Du har vidare tidigare erfarenhet av att använda databaser och att sammanställa data utifrån olika källor. Du har erfarenhet av SAS Enterprise Miner, där du utvecklat tabeller. Som person är du detaljorienterad men har även förmågan att hantera och skifta fokus mellan stora datamängder och flöden. Då du kommer att ha en rådgivande funktion förväntar vi oss även god förmåga att samarbeta och kommunicera med andra i organisationen. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Företagsbeskrivning Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Bank & Finans
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kreditriskanalytiker till långt uppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kreditriskanalytiker till långt uppdrag


Sök lediga jobb Kreditriskanalytiker till långt uppdrag

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se