Kriminalvården, Region Mitt jobb - lediga jobb

Kriminalvården, Region Mitt jobb Kriminalvården, Region Mitt jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kriminalvården, Region Mitt. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kriminalvården, Region Mitt. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kriminalvårdare till anstalten Hinseberg- Lindesberg

 2. Sjuksköterska till anstalten Hinseberg- Lindesberg

 3. Personalhandläggare till häktet och anstalten Salberga- Sala

 4. Psykolog till anstalten Salberga- Sala

 5. Sjuksköterska 50-75% till verksamhetsområde Nyköping- Nyköping

 6. Kriminalvårdare till anstalten Kumla- Kumla

 7. Sjuksköterska till anstalten Salberga- Sala

 8. Produktionsledare Tekoindustri till anstalten Kumla- Kumla

 9. Produktionsledare Tvätteri till anstalten Kumla- Kumla

 10. Kriminalvårdare till Salberga- Sala

 11. Sjuksköterska till anstalten Hällby, Eskilstuna- Eskilstuna

 12. Kriminalvårdare timvikarier till häktet Karlstad- Karlstad

 13. Programledare Kriminalvården, Salberga- Sala

 14. Lärare till anstalten Mariefred- Strängnäs

 15. Säkerhetstekniker VO Hinseberg/VO Örebro vikariat- Lindesberg

 16. Köksföreståndare till anstalten Kumla- Kumla

 17. Kriminalvårdare till anstalten Mariefred- Strängnäs

 18. Kansliassistent till VO Nyköping- Nyköping

 19. Lärare till anstalten Hällby- Eskilstuna

 20. Kriminalvårdsinspektör till arbetsdriften anstalten Kumla- Kumla

 21. Produktionsledare mekanisk verkstad, Anstalten Nyköping- Nyköping

 22. Vik. Frivårdsinspektörer till Kriminalvården Västerås- Västerås

 23. Psykolog till Riksmottagningen, anstalten Kumla- Kumla

 24. Kriminalvårdsinspektör till programenheten anstalten Kumla- Kumla

 25. Produktionsledare - monterings-/förpackningsverkstad anstalten Nyköping- Nyköping

 26. Kriminalvårdare Nyköping- Nyköping

 27. Produktionsledare mekanisk verkstad/montering, Anstalten Karlskoga- Karlskoga

 28. Produktionsledare mekanisk verkstad, Anstalten Nyköping- Nyköping

 29. Produktionsledare Montering/förpackning VO Salberga- Sala

 30. Klienthandläggare till anstalten Kumla- Kumla

 31. Kriminalvårdare VO Uppsala- Uppsala

 32. Fastighetsskötare/Servicetekniker Salberga- Sala

 33. Kriminalvårdare till anstalten Hinseberg- Lindesberg

 34. Bibliotekarie till anstalten Kumla, vikariat- Kumla

 35. Psykolog till Riksmottagningen, anstalten Kumla- Kumla

 36. Produktionsledare Mekanisk industri till anstalten Kumla- Kumla

 37. Sjuksköterska 75-100% till verksamhetsområde Nyköping- Nyköping

 38. Kriminalvårdare till anstalten Karlskoga- Karlskoga

 39. Frivårdsinspektör till Nyköping- Nyköping

 40. Frivårdsinspektör, vikariat, till Nyköping- Nyköping


Mer beskrivning

Kriminalvårdare till anstalten Hinseberg
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ARBETSUPPGIFTER Som kriminalvårdare är du den som har den största direktkontakten med våra intagna. Arbetet som kriminalvårdare bedrivs i team. Under den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du övervakar säkerhet och ordning samt att du genom samtal och rådgivning försöker få de intagna att reflektera över sin situation. Arbetet består av bevakning, visitations- och säkerhetsarbete, men även av frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. KVALIFIKATIONER För arbetet som kriminalvårdare är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som har en positiv människosyn, empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan även arbeta i grupp och är flexibel och initiativrik. Du har en humanistisk grundsyn och delar kriminalvårdens grundläggande värderingar. Vi ser gärna dig som har arbetslivserfarenhet som sökande. Du har minst treårig gymnasiekompetens men du kan också ha eftergymnasial utbildning med beteendevetenskaplig, juridisk, och/eller samhällsvetenskaplig inriktning eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Andra språkkunskaper är meriterande. Du bör ha körkort behörighet B.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Lindesberg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdare till anstalten Hinseberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdare till anstalten Hinseberg

Sjuksköterska till anstalten Hinseberg
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av att se till att de intagnas behov av hälso- och sjukvård tillgodoses, såväl somatiskt som psykiatriskt. Arbetet innebär bl.a. läkemedelshantering, provtagningar, bedömningar osv. Vård och behandling sker i samarbete med konsulterande läkare och övrig personal. Den hälso- och sjukvård som kriminalvården bedriver är öppen Hälso- och sjukvård. KVALIFIKATIONER Du är Legitimerad Sjuksköterska samt gärna ha en vidareutbildning som Distriktsjuksköterska eller annan motsvarande utbildning. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom yrket samt vana av att hantera akuta situationer. Det är meriterande om du har erfarenhet från missbruksvård och/eller psykiatri. Vi förutsätter att du har god datavana och ser gärna att du också har erfarenhet från att arbeta med datajournaler. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där förmåga att kunna arbeta självständigt, kunna prioritera och göra korrekta bedömningar är av stor vikt.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Lindesberg
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till anstalten Hinseberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till anstalten Hinseberg

Personalhandläggare till häktet och anstalten Salberga
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Verksamhetsområde Salberga söker en personalhandläggare. Personalhandläggare är en administrativ funktion för det samlade PA-området, personalplanering/rangering, schema- och resurshantering, anställningar, ledigheter, lönehändelser inkl. reseräkningar, rekrytering, kompetensutveckling, samverkan, förhandlingar och avtal, arbetsmiljö, rehabilitering samt inrapportering i Heroma och övrig löpande personaladministration. Tjänsten har en tydlig arbetsgivarprofil och är placerad tillsammans med ytterligare 3 personalhandläggare direkt under kriminalvårdschefen. KVALIFIKATIONER Du har personaladministrativ utbildning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du har kunskap om personalplanering och schemaläggning inom Kriminalvården. Det är även meriterande om du har erfarenhet av det personal- och löneadministrativa systemet Heroma. Vi förutsätter att du har god datavana och är väl förtrogen med officepaketet. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper där god samarbetsförmåga och god kommunikativ förmåga värderas högt. Du bör också vara självgående och initiativtagande samt ha en vilja att utvecklas och lära nytt. Då tjänsten innebär mycket interna och externa kontakter, förutsätter vi att du också har en god social förmåga samt är seviceinriktad. Du förväntas ha erfarenhet från personaladministrativt arbete.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Sala
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Personalhandläggare till häktet och anstalten Salberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personalhandläggare till häktet och anstalten Salberga

Psykolog till anstalten Salberga
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER En stor del av intagna på Salberga är dömda för sexualbrott. För dessa genomförs behandlingsprogrammet ROS (Relation och samlevnad). Programmet grundar sig på kognitiv beteendeterapi men har också vissa psykodynamiska inslag och genomförs såväl i grupp som i enskilda samtal. På anstalten arbetar man också med andra manualbaserade motivations- och behandlingsprogram samt riskbedömningsinstrumentet som VRS:SO, STABLE och SARA. Som psykolog kommer du i första hand att arbeta med ROS-programmet. Du kommer att ingå i ett team bestående av flera psykologer och programledare men du har också ett individuellt uppdrag. Arbetet kan med tiden komma att utökas till fler program än de som nu bedrivs. Vi erbjuder ett stimulerande och variationsrikt arbete samt omfattande interna utbildningar och regelbunden handledning. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad psykolog och/eller PTP-psykolog. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta, ser möjligheter och arbetar mot uppsatta mål. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Erfarenhet och kunskap från arbete inom kriminalvård, psykiatri, socialtjänst eller missbruksvård är meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Sala
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till anstalten Salberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till anstalten Salberga

Sjuksköterska 50-75% till verksamhetsområde Nyköping
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av att se till att de intagnas behov av hälso- och sjukvård tillgodoses, såväl somatiskt som psykiatriskt. Arbetet innebär bl.a. läkemedelshantering, provtagningar, bedömningar osv. Vård och behandling sker i samarbete med konsulterande läkare och övrig personal. Den hälso- och sjukvård som kriminalvården bedriver är öppen hälso- och sjukvård. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska. Vi förutsätter att du har god datorvana och ser gärna att du också har erfarenhet från att arbeta med datajournaler. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där förmåga att kunna arbeta självständigt, kunna prioritera och göra korrekta bedömningar är av stor vikt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom yrket samt vana av att hantera akuta situationer. Det är meriterande om du har erfarenhet från missbruksvård och/eller psykiatri eller öppen hälso- och sjukvård.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Nyköping
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska 50-75% till verksamhetsområde Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska 50-75% till verksamhetsområde Nyköping

Kriminalvårdare till anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ARBETSUPPGIFTER Som kriminalvårdare är du den som har direktkontakt med våra klienter i den slutna delen av Kriminalvården som bedrivs vid häkten och anstalter. Arbetet sker i arbetslag och är mångfacetterat och består bland annat av bevakningsuppdrag och visitationer, men även av frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. KVALIFIKATIONER Vårt grundläggande krav är gymnasiekompetens men Du får gärna ha eftergymnasial utbildning och/eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Andra språkkunskaper är en tillgång. Som person har du god samarbetsförmåga och är flexibel och stresstålig. Körkort behörighet B är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Vi förutsätter att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet av socialt arbete.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdare till anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdare till anstalten Kumla

Sjuksköterska till anstalten Salberga
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av att se till att de intagnas behov av hälso- och sjukvård tillgodoses, såväl somatiskt som psykiatriskt. Arbetet innebär bl.a. läkemedelshantering, provtagningar, bedömningar osv. Vård och behandling sker i samarbete med konsulterande läkare och övrig personal. Den hälso- och sjukvård som kriminalvården bedriver är öppen Hälso- och sjukvård. KVALIFIKATIONER Du är Legitimerad Sjuksköterska och har gärna en vidareutbildning som Distriktsjuksköterska eller annan motsvarande utbildning. Vi förutsätter att du har god datorvana och ser gärna att du också har erfarenhet från att arbeta med datajournaler. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där förmåga att kunna arbeta självständigt, kunna prioritera och göra korrekta bedömningar är av stor vikt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom yrket samt vana av att hantera akuta situationer. Det är meriterande om du har erfarenhet från missbruksvård och/eller psykiatri.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Sala
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till anstalten Salberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till anstalten Salberga

Produktionsledare Tekoindustri till anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Under de senaste åren har våra verkstäder expanderat, nya lokaler har uppförts och maskinparken breddats och moderniserats. Vi har nyligen startat upp en helt ny Tekoindustri med inriktning mot den medelgrova konfektionsindustrin. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillsammans med övriga produktionsledare introducera och handleda klienter som är placerade i våra verkstäder. Planering, kvalitetskontroll, kundkontakter och skötsel av arbetsdriftens lokaler/maskiner/förråd ingår i arbetsuppgifterna. Även administrativt arbete som fakturering etc kan bli aktuellt. Du ska även medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bevakning och kontroller med mera. KVALIFIKATIONER Du har kompetens motsvarande treårigt gymnasieprogram, textilteknisk utbildning eller annan gymnasial/eftergymnasial utbildning eller yrkeserfarenhet inom Teko, som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du är tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp. Du är flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Dessutom delar du kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Du förväntas ha goda kunskaper i svenska språket i såväl muntlig som skriftlig framställan. Du får gärna ha kunskaper i flera språk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare Tekoindustri till anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare Tekoindustri till anstalten Kumla

Produktionsledare Tvätteri till anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Under de senaste åren har våra verkstäder expanderat, nya lokaler har uppförts och maskinparken har breddats och moderniserats. Anstalten är sedan ett par år tillbaka självförsörjande vad gäller tvätt av intagnas kläder med mera. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillsammans med övriga produktionsledare introducera och handleda klienter som är placerade i tvätteriet. Planering, kvalitetskontroll, kundkontakter och skötsel av arbetsdriftens lokaler/maskiner/förråd ingår i arbetsuppgifterna. Även administrativt arbete som fakturering etc kan bli aktuellt. Du ska även medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bevakning och kontroller med mera. KVALIFIKATIONER Du har kompetens motsvarande treårigt gymnasieprogram eller annan gymnasial/eftergymnasial utbildning eller yrkeserfarenhet inom tvättindustrin, som arbetsgivaren bedömer lämplig. Du är tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp. Du är flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Dessutom delar du kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Du förväntas ha goda kunskaper i svenska språket i såväl muntlig som skriftlig framställan. Du har gärna kunskaper i flera språk. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare Tvätteri till anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare Tvätteri till anstalten Kumla

Kriminalvårdare till Salberga
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Som Kriminalvårdare är du den som har direktkontakt med klienterna i den slutna delen av kriminalvården som bedrivs vid häkten och anstalter. Arbetet sker i arbetslag och är mångfacetterat. Det består bland annat av bevakningsuppdrag, visitationer, men även av frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. KVALIFIKATIONER Vårt grundläggande krav är gymnasiekompetens men du får gärna ha eftergymnasial utbildning och/eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan arbeta i grupp och är flexibel och stresstålig. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Körkort behörighet B är önskvärt. Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Vi förutsätter att du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Kriminalvården ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet inom områden relevanta för tjänsten. För denna tjänst är erfarenhet från kriminalvård och socialt arbete meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Sala
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdare till Salberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdare till Salberga

Sjuksköterska till anstalten Hällby, Eskilstuna
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av att se till att de intagnas behov av hälso- och sjukvård tillgodoses, såväl somatiskt som psykiatriskt. Arbetet innebär bl.a. läkemedelshantering, provtagningar, bedömningar osv. Vård och behandling sker i samarbete med konsulterande läkare och övrig personal. Den hälso- och sjukvård som kriminalvården bedriver är öppen Hälso- och sjukvård. KVALIFIKATIONER Du är Legitimerad Sjuksköterska och har gärna en vidareutbildning som Distriktsjuksköterska eller annan motsvarande utbildning. Vi förutsätter att du har god datorvana och ser gärna att du också har erfarenhet från att arbeta med datajournaler. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där förmåga att kunna arbeta självständigt, kunna prioritera och göra korrekta bedömningar är av stor vikt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom yrket samt vana av att hantera akuta situationer. Det är meriterande om du har erfarenhet från missbruksvård och/eller psykiatri.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till anstalten Hällby, Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till anstalten Hällby, Eskilstuna

Kriminalvårdare timvikarier till häktet Karlstad
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Som kriminalvårdare är du den som har den största direktkontakten med våra klienter. Arbetet som kriminalvårdare bedrivs i team. Under den dagliga kontakten med de intagna innebär ditt arbete att du övervakar säkerhet och ordning samt att du genom samtal och rådgivning försöker få de intagna att reflektera över sin situation. Arbetet består av bevakning, visitations- och säkerhetsarbete, men även av frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som i första hand har eftergymnasial utbildning med beteendevetenskaplig, juridisk, och/eller samhällsvetenskaplig inriktning eller annan utbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha goda kunskaper i att använda svenska språket i såväl tal som skrift. Mångkulturella erfarenheter och språkkunskaper är meriterande. För arbetet som Kriminalvårdare är dina personliga egenskaper mycket viktiga och vi söker dig som har en positiv människosyn, empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan även arbeta i grupp och är flexibel och initiativrik. Du har en humanistisk grundsyn och delar kriminalvårdens grundläggande värderingar.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Karlstad
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdare timvikarier till häktet Karlstad jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdare timvikarier till häktet Karlstad

Programledare Kriminalvården, Salberga
Kriminalvården är en statlig myndighet som är indelad i 6 olika geografiska regioner. Region Mitt är en av regionerna och sträcker sig över 5 län, Värmland-, Örebro-, Västmanland-, Södermanland- och Uppsala län. Region Mitt är uppdelad i 10 olika verksamhetsområden som innefattar häkte, anstalt och frivård. ARBETSUPPGIFTER En stor andel av de intagna på Salberga är dömda för sexualbrott, olika typer av våldsbrott samt narkotikarelaterad brottslighet. En viktig del i anstalten Salbergas uppdrag är att genomföra manualbaserade motivations- och behandlingsprogram. Vi erbjuder ett stimulerande och variationsrikt arbete samt intern utbildning och handledning. Som programledare på Salberga kommer du att arbeta såväl med sexualbrottsdömda som med intagna som är dömda för andra brott. Du kommer att ingå i ett team bestående av flera programledare men du har också ett individuellt uppdrag. Arbetet kan med tiden utökas till fler program än de som nu bedrivs. Salberga har i dag fler kvinnliga än manliga programledare. KVALIFIKATIONER Du är socionom eller har beteendevetenskaplig högskoleutbildning, alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer lämplig. Mycket stor vikt läggs vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Du har lätt för att samarbeta, har personlig mognad, ser möjligheter och arbetar mot uppsatta mål samt har förmåga att sätta gränser. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Erfarenhet och kunskap från arbete inom kriminalvård, psykiatri, socialtjänst eller missbruksvård är meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Sala
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Programledare Kriminalvården, Salberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Programledare Kriminalvården, Salberga

Lärare till anstalten Mariefred
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Kriminalvårdens klienter skall så långt möjligt ha tillgång till samma slags vuxenutbildning som vuxna i samhället i övrigt. Utbildningen organiseras enligt en Lärcentrum¬modell med Lärcentrum vid varje anstalt. Formen är formell vuxenutbildning. Studierna är individbaserade, där lärare arbetar med studerande både lokalt och på distans. Studierna anpassas enligt en individuell studieplan med varierande starttid och studietakt. KVALIFIKATIONER Vi söker främst lärare med gymnasielärarexamen i något/några av ämnena ekonomi, vård och omsorg och engelska. Har du dessutom utbildning inom specialpedagogik och /eller SFI/svenska som andraspråk är detta meriterande. Tidigare erfarenheter av kriminalvård är också meriterande. Du ska ha förmåga att motivera till studier och ha bred pedagogisk erfarenhet samt intresse av och förmåga att arbeta på olika kursnivåer. Vidare vill vi att du har god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete samt att du har förståelse för att utbildningsverksamheten ibland påverkas av säkerhets- och behandlingsaspekter. God datorvana krävs. Tidigare erfarenhet av arbete inom Kriminalvården är meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Strängnäs
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till anstalten Mariefred jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till anstalten Mariefred

Säkerhetstekniker VO Hinseberg/VO Örebro vikariat
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med högteknologiska säkerhetssystem i en verksamhet av hög säkerhetsprofil med ansvar för utveckling, drift, underhåll och service av verksamhetens säkerhets- och telefonsystem. Systemen består bland annat av: - Telefonsystem - PC-datorer - RAKEL /Radiokommunikation för effektiv ledning) - Larmsystem inkl brandlarm - IP-anslutna kamerasystem med bildlagringsservrar - Överordnat IP-anslutet larmkommunikationssystem KVALIFIKATIONER Vi söker en ansvarsfull, positiv person med vilja, kreativitet samt förmåga att utveckla sig själv och sitt arbete. Du har högskole- eller alternativt gymnasieutbildning inom teknik-säkerhet-IT eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ett genuint intresse för säkerhetsarbete/frågor. Periodvis är arbetet intensivt vilket kräver att Du har en hög stresstålighet samt god förmåga att prioritera och arbeta strukturerat. Ett öppet sinnelag, god samarbetsförmåga samt hög servicekänsla krävs då Du i tjänsten har mycket personliga kontakter både inom och utom Kriminalvården. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, såväl i tal som i skrift. Du förstår och behärskar det engelska språket. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Lindesberg
Publicerad : 09-09
Sök fler jobb liknande: lediga Säkerhetstekniker VO Hinseberg/VO Örebro vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säkerhetstekniker VO Hinseberg/VO Örebro vikariat

Köksföreståndare till anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker en inspirerande kökschef/köksföreståndare till anstalten Kumla. Personalgruppen, som består av 6 kockar och en köksföreståndare, lagar mat till intagna och personal 7 dagar i veckan året runt. Vårt mål är att tillaga så mycket som möjligt från grunden och där är Du en viktig drivkraft för att det ska uppnås. Vi bedriver självhushåll på delar av anstalten vilket innebär att intagna lagar sin egen mat. Du kommer att vara ett viktigt stöd för personal som är involverade i den verksamheten. Du kommer att ha ett övergripande ansvar för matlagningen i produktionsköket, menyplanering, planering av personal, livsmedelshantering och livsmedelsförråd inom verksamhetsområdet. Detta inkluderar budgetansvar och kvalitetssäkring. Var med och utveckla vårt kök med dina tankar och idéer! KVALIFIKATIONER Du är utbildad kock eller har motsvarande utbildning/erfarenhet. Du har erfarenhet av måltidsproduktion. Goda datorkunskaper är ett krav då du använder datorn i det dagliga arbetet. Du har goda kunskaper i svenska språket så att du kan kommunicera muntligt och dokumentera skriftligt det som verksamheten kräver. Som person är du drivande och målinriktad, du har ett tydligt ledarskap och har ett stort engagemang för mat. Du är en kreativ ploblemlösare som ser möjligheterna och har en positiv inställning till Din omgivning. Du driver självständigt frågor i samarbete med andra, med fokus på att utveckla och förbättra verksamheten. I rollen krävs att du är strukturerad och klarar av att hålla i och genomföra projekt med hög kvalitet. Du har mycket god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Meriterande med utbildning inom kostekonomi samt dokumenterad erfarenhet av arbete som chef med personal-, ekonomi-och verksamhetsansvar.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 09-18
Sök fler jobb liknande: lediga Köksföreståndare till anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksföreståndare till anstalten Kumla

Kriminalvårdare till anstalten Mariefred
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Som Kriminalvårdare är du den som har direktkontakt med klienterna i den slutna delen av kriminalvården som bedrivs vid häkten och anstalter. Arbetet sker i arbetslag och är mångfacetterat. Det består bland annat av bevakningsuppdrag, visitationer, men även av frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. KVALIFIKATIONER Vårt grundläggande krav är gymnasiekompetens men du får gärna ha eftergymnasial utbildning och/eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Som person har du god samarbetsförmåga och är flexibel och stresstålig. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Körkort behörighet B är önskvärt. Vi förutsätter att Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Kriminalvården ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet inom områden relevanta för tjänsten.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Strängnäs
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdare till anstalten Mariefred jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdare till anstalten Mariefred

Kansliassistent till VO Nyköping
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Kriminalvården verksamhetsområde Nyköping söker en kansliassistent med placering i Kriminalvårdschefens administrativa stödfunktion. Arbetsuppgifter är sedvanligt kansliarbete som inköpssamordning, posthantering, avtalsbevakning, arkiv, diarium m.m. I arbetet ingår även viss registervård.I tjänsten ingår att ge administrativt stöd till såväl chefer som kollegor. KVALIFIKATIONER Du har minst gymnasieutbildning eller annan kontorsadministrativ utbildning som bedöms likvärdig. Arbetet förutsätter att du har god administrativ förmåga, goda kunskaper om, och skicklighet i att arbeta med de olika Office-programmen. Arbetet som kansliassistent är en servicefunktion, vilket ställer krav på att du är serviceinriktad, kan arbeta självständigt och van att arbeta i ett tidvis högt tempo. Andra personliga egenskaper som värdesätts är flexibilitet och god samarbetsförmåga. Du uttrycker dig mycket väl i tal och skrift på svenska och är strukturerad och noggrann. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och lämplighet utifrån dessa kriterier. Du förutsätts dela Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och möjlighet till utveckling och förändring. Erfarenhet av administrativt arbete är en förutsättning för tjänsten.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Nyköping
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kansliassistent till VO Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kansliassistent till VO Nyköping

Lärare till anstalten Hällby
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Kriminalvårdens klienter skall så långt möjligt ha tillgång till samma slags vuxenutbildning som vuxna i samhället i övrigt. Utbildningen organiseras enligt en Lärcentrum¬modell med Lärcentrum vid varje anstalt. Formen är formell vuxenutbildning. Studierna är individbaserade, där lärare arbetar med studerande både lokalt och på distans. Studierna anpassas enligt en individuell studieplan med varierande starttid och studietakt. KVALIFIKATIONER Vi söker främst lärare med gymnasielärarexamen i något/några av ämnena; vård och omsorg, ekonomi, spanska och pedagogik. Har du dessutom utbildning inom specialpedagogik är detta meriterande. Vi söker dig som har förmåga att motivera till studier, har bred pedagogisk erfarenhet samt intresse av och förmåga att arbeta på olika kursnivåer. Vidare vill vi att du har god samarbetsförmåga och förmåga till självständigt arbete samt att du har förståelse för att utbildningsverksamheten ibland påverkas av säkerhets- och behandlingsaspekter. Har du tidigare erfarenheter av Kriminalvård är detta meriterande. God datorvana krävs. Tidigare erfarenhet av arbete inom Kriminalvården är meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till anstalten Hällby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till anstalten Hällby

Kriminalvårdsinspektör till arbetsdriften anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Kriminalvårdsinspektör arbetsdriften ansvarar för arbetsdriften inom verksamhetsområdet. Produktionen är fördelat på 13 verkstäder bestående av montering och förpackning, trä och plastindustri, pulverlack, snickeri, yrkesutbildningar samt terapiverksamhet. Vår träindustri hyser en modern maskinpark med bland annat datastyrda borrmaskiner. Terapiverksamheten består av skapande verksamhet och innefattar keramik och läderarbete. Våra yrkesutbildningar sker i samverkan med Arbetsförmedlingen och ger de intagna formella yrkeskunskaper vilket ökar förutsättningarna att etablera sig på arbetsmarknaden. Vi har även interna utbildningar inom industri såsom truckförarutbildningar etc. Kriminalvårdsinspektören ansvarar över att operativt leda och utveckla produktionen vid anstalten Kumla. Du har ett helhetsansvar för personal och arbetsmiljö liksom för uppföljning, marknadsföring, försäljning, produktionsplanering och kvalitetsarbete samt för budgeten inom ditt område. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och skall på så vis bidra och medverka till att verksamheten utvecklas mot uppställda mål samt att verksamhetsområdets totala resurser utnyttjas på ett effektivt och verksamhetsnyttigt sätt. Kriminalvårdsinspektören är direkt underställd Kriminalvårdschefen och har det totala ansvaret över arbetsdriften. KVALIFIKATIONER Vi ser gärna att du har en relevant utbildning med teknisk, ekonomisk eller annan lämplig inriktning och erfarenhet från produktionsinriktad verksamhet. För att lyckas i tjänsten har Du erfarenhet av personalledning. Erfarenhet från Kriminalvård eller annan individutvecklande verksamhet är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten där egenskaper som god samarbetsförmåga, tydligt ledarskap, initiativförmåga samt förmåga till nytänkande och förändring värderas högt. Att kunna uttrycka sig väl i tal och skrift. Det är även viktigt att Du kan entusiasmera din personal och tillsammans med dem driva verksamheten mot uppställda mål. Vi förutsätter att Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdsinspektör till arbetsdriften anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdsinspektör till arbetsdriften anstalten Kumla

Produktionsledare mekanisk verkstad, Anstalten Nyköping
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER I anstaltens mekaniska verkstad sysselsätts intagna i huvudsak med traditionella mekaniska arbeten med tyngdpunkt på svets och plåtbearbetning av olika slag. Även målningsarbeten, främst pulverlackering, ingår som en viktig del i produktionskedjan. Verksamheten syftar dels till att ge intagna sysselsättning under anstaltstiden, dels att ge praktisk erfarenhet av arbete i ett mekaniskt verkstadsarbete. Du ska under ansvarig Kriminalvårdsinspektör och tillsammans med kollegorna planera och leda verksamheten i verksstaden. I arbetet ingår att ha kundkontakter och att arbeta med kalkylering och offerter. En viktig och central del i arbetet är att handleda de intagna i verkstadsarbetets olika moment. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är tekniskt gymnasium med verkstadsmekanisk inriktning, kompletterad med någon form av arbetsledarutbildning och/eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Körkort behörighet B krävs. Truckkort är meriterande. Du är som person tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp, flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tror på att människan är utvecklingsbar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Erfarenhet från verkstadsarbete, gärna även industrilackering och av arbetsledning.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Nyköping
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare mekanisk verkstad, Anstalten Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare mekanisk verkstad, Anstalten Nyköping

Vik. Frivårdsinspektörer till Kriminalvården Västerås
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ARBETSUPPGIFTER Kriminalvården region Mitt, verksamhetsområde Västerås söker 3-5 vikarierande Frivårdsinspektörer. Frivården Västerås har upptagningsområde Västmanlands län. Som Frivårdsinspektör ansvarar du för handläggningen av verkställighet av skyddstillsynspåföljd, intensivövervakning, samhällstjänst, övervakning av villkorligt frigivna, utslussåtgärder, personutredning och yttrande i brottmål. Arbetet som Frivårdsinspektör innebär att du aktivt deltar i påverkansarbete riktat mot klienter genom att motivera till behandling, delta i programverksamhet samt att medverka i frigivningsförberedelser för klienter intagna i fängelse. I uppgifterna ingår även utbildning och handledning av övervakare samt intern och extern samverkan. KVALIFIKATIONER Du är Socionom eller har annan akademisk examen med beteendevetenskaplig eller juridisk inriktning. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Språkkunskaper därutöver ses som en tillgång. Som person förväntas du ha mycket god samarbetsförmåga i och utanför den egna arbetsgruppen. Flexibilitet och stresstålighet är nödvändigt. Du ska även ha förmåga att kunna arbeta självständigt och kunna ta egna initiativ. Det är en absolut förutsättning att du är tydlig, stabil och kan sätta gränser, du ska därför vara trygg i dig själv. Stor vikt kommer att läggas vid din personliga lämplighet och dina personliga egenskaper. Vi förutsätter att du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Körkort behörighet B krävs. Meriterande är erfarenhet av frivårdsarbete, arbete i kriminalvård, socialt arbete samt arbete inom den psykiatriska vården. Även erfarenhet av myndighetsutövning och utredningsarbete är meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Västerås
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. Frivårdsinspektörer till Kriminalvården Västerås jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. Frivårdsinspektörer till Kriminalvården Västerås

Psykolog till Riksmottagningen, anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Verksamhetsområde Kumla är en sluten anstalt med högsta säkerhetsklass. Verksamheten leds av en kriminalvårdschef tillsammans med ett antal kriminalvårdsinspektörer. Vid anstalten finns kriminalvårdens riksmottagning för män, dit vi nu söker två psykologer. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Tjänsten består i grunden av 100 % kliniskt psykologarbete vid Riksmottagningen. Riksmottagningen är en avdelning där alla långtidsdömda män initialplaceras för utredning avseende riskbedömning och beslut om verkställighetens utformning. Utredningen syftar till att belysa den dömde och hans situation ur en mängd olika aspekter och arbetet genomförs av ett utredningsteam där kontaktman, utredare och psykolog ingår. Psykologutredningen syftar till att bedöma bland annat personlighetsstörningar, psykiatrisk problematik, missbruk samt att kartlägga förekomsten av neuropsykiatriska störningar. Vidare ska eventuell risk för återfall i olika typer av våldsbrottslighet hos varje enskild individ bedömas och användas som underlag för de säkerhetsmässiga ramar som bör gälla under den kommande verkställigheten. Utredningen syftar också till att utmynna i förslag på tänkbara strategier eller åtgärder för att hantera de risker som anses föreligga. Psykologutredningen sker huvudsakligen inom ramen för tre olika typer av checklistor från vilka ställningstagande görs om framtida risker. Bedömning av risken för framtida våld sker genom tillämpning av Historical Clinical Risk -20 (HCR-20; Webster, Douglas, Eaves & Hart, 1997), för sexuellt våld används Sexual Violence Risk -20 (SVR-20; Boer, Hart; Kropp & Webster, 1997) och när det gäller risker för framtida partnervåld används Spousal Assault Risk Assessment guide (SARA; Kropp, Hart, Webster & Eaves, 1999). Underlaget för bedömningen inhämtas från befintligt aktmaterial i form av 7§-utredningar, rättspsykiatrisk undersökning, personutredning och domar men även genom tester och frågeformulär som administreras på Riksmottagningen samt avdelningsobservationer och eventuella referenser som inhämtats av utredare eller kontaktman. KVALIFIKATIONER Du är leg psykolog. Erfarenhet av psykiatri och psykiatrisk diagnostik är meriterande. Intresse för utvecklingsarbete mot forskning på området värdesätts. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga, nyfikenhet och öppenhet för att lära sig att arbeta efter strukturerade manualbaserade utredningsmetoder samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till Riksmottagningen, anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till Riksmottagningen, anstalten Kumla

Kriminalvårdsinspektör till programenheten anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Tjänsten för Programverksamhet ansvarar för BoM-enheten, lärcentrum, klostret och den övriga kyrkliga verksamheten, bibliotek samt ASV – annan strukturerad verksamhet Klostret på Kumla bedrivs i ett öppet klimat och vår verksamhet är något unik inom Kriminalvård. Klostret tar också emot interner från anstalter i övriga landet. Vi bedriver ett Lärcentrum som innefattar flera anställda lärare samt anstaltens personal. Studier bedrivs på grund och högskolenivå, både lokalt och på distans. BoM enheten består av programledare som arbetar med brott och missbruksprogram. Vi har även annan organiserad verksamhet i form av bland annat studiecirklar, hälsokurser och självförvaltningskurser. Som kriminalvårdsinspektör är du direkt underställd kriminalvårdschefen och ska operativt leda och utveckla verksamheten inom programenheten vid VO Kumla. Dina arbetsuppgifter består i att ha ett övergripande ansvar över de intagnas sysselsättningsutbud/ programverksamhet på anstalten. Du ska tillsammans med berörd personal planera och bedriva de verksamheter som ingår i anstaltens programverksamhet så som lärcentrum, fritidsverksamheten, BoM, den kyrkliga verksamheten, bibliotek. Du har ett helhetsansvar för din enhets personal. Du ansvarar för uppföljning och kvalitetsarbete i verksamheten, arbetsmiljö liksom för budget inom ditt ansvarsområde. Du ingår i verksamhetsområdets ledningsgrupp och ska på så vis bidra och medverka till att verksamheten utvecklas mot uppställda mål samt att verksamhetsområdets totala resurser utnyttjas effektivt. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning inom beteendevetenskap, samhällsvetenskap eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska även ha erfarenhet av arbets- och personalledning. Tidigare erfarenhet från Kriminalvården är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid den personliga lämpligheten och dina ledaregenskaper där egenskaper som stor handlingskraft, förmåga att se helheten på verksamheten, god samarbetsförmåga, god initiativförmåga samt förmåga till nytänkande och förändring värderas högt. Du har lätt att kommunicera med din omgivning, skapa goda relationer och uttrycka dig väl i tal och skrift. Det är också viktigt att du är engagerad, kan entusiasmera och motivera din personal och tillsammans med den driva verksamheten mot uppställda mål. Vi förutsätter att du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 10-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdsinspektör till programenheten anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdsinspektör till programenheten anstalten Kumla

Produktionsledare - monterings-/förpackningsverkstad anstalten Nyköping
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Till anstalten Nyköping söker vi en produktionsledare till vår monterings- och förpackningsverkstad. Produktionsledaren ska under ansvarig Kriminalvårdsinspektör och tillsammans med kollegorna planera och leda verksamheten i verkstaden. I arbetet ingår även att ha vissa kundkontakter och en del administrativt arbete som i stor utsträckning sker IT-baserat. Syftet med verksamheten är dels att ge klienterna sysselsättning under anstaltstiden, dels att ge praktisk erfarenhet av montering/förpackning och skapande arbete. En del av sysselsättningen för intagna vid anstalten Nyköping sker i en mindre monterings-/förpackningsverkstad. Där utförs traditionell montering och förpackning av produkter av skiftande slag. Som produktionsledare har du uppgiften att handleda och instruera intagna i denna verksamhet. I arbetsuppgifterna ingår även att vid behov leda sysselsättningen i en närliggande skapande verksamhet där det utförs olika hantverksarbeten som exempelvis tapetserarjobb, textilsömnad, läderarbeten, glasfusing samt enklare silverarbeten. I arbetsuppgifterna ingår även dagliga rutinuppgifter som visitationer och andra säkerhetsrelaterade arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är minst treårigt gymnasium eller annan utbildning och/eller erfarenhet som kan prövas likvärdig. Körkort behörighet B krävs. Du är tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp, är flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tror på att människan är utvecklingsbar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Nyköping
Publicerad : 10-21
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare - monterings-/förpackningsverkstad anstalten Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare - monterings-/förpackningsverkstad anstalten Nyköping

Kriminalvårdare Nyköping
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ARBETSUPPGIFTER Som Kriminalvårdare är du den som har direktkontakt med klienterna i den slutna delen av kriminalvården som bedrivs vid häkten och anstalter. Arbetet sker i arbetslag och är mångfacetterat. Det består bland annat av bevakningsuppdrag, visitationer, men även av frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. KVALIFIKATIONER Som kriminalvårdare söker vi dig som antingen har eftergymnasial utbildning med beteendevetenskaplig, juridisk, och/eller samhällsvetenskaplig inriktning eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du uttrycker dig väl vad gäller det svenska språket, både i tal och skrift. Andra språkkunskaper kan vara en tillgång. Körkort med behörighet B är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet för yrket som kriminalvårdare. Vi söker dig som har en positiv människosyn, empatisk förmåga och kan hantera konflikter på ett konstruktivt sätt. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du kan även arbeta i grupp och är flexibel och initiativrik. Vi förutsätter att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Kriminalvården ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet. För denna tjänst är erfarenhet från kriminalvård och socialt arbete meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Nyköping
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdare Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdare Nyköping

Produktionsledare mekanisk verkstad/montering, Anstalten Karlskoga
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER I anstaltens mekaniska verkstad sysselsätts intagna i huvudsak med traditionella mekaniska arbeten med tyngdpunkt på svets och plåtbearbetning av olika slag. Även målningsarbeten, främst pulverlackering, ingår som en viktig del i produktionskedjan. Verksamheten syftar dels till att ge intagna sysselsättning under anstaltstiden, dels att ge praktisk erfarenhet av arbete i ett mekaniskt verkstadsarbete. Du ska under ansvarig Kriminalvårdsinspektör och tillsammans med kollegorna planera och leda verksamheten i verkstaden. I arbetet ingår även vardagliga rutiner som visitationer och annat säkerhetsarbete. En viktig och central del i arbetet är att handleda de intagna i verkstadsarbetets olika moment. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är tekniskt gymnasium med verkstadsmekanisk inriktning, kompletterad med någon form av arbetsledarutbildning och/eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren finner likvärdig. Körkort behörighet B krävs. Truckkort är meriterande. Du är som person tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp, flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tror på att människan är utvecklingsbar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Erfarenhet från verkstadsarbete och av arbetsledning är meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Karlskoga
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare mekanisk verkstad/montering, Anstalten Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare mekanisk verkstad/montering, Anstalten Karlskoga

Produktionsledare mekanisk verkstad, Anstalten Nyköping
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER I anstaltens mekaniska verkstad sysselsätts intagna i huvudsak med traditionella mekaniska arbeten samt monterings- och förpackningsarbeten. Verksamheten är legotillverkning med tyngdpunkt på plåtbearbetning av olika slag. Även svets- & målningsarbeten, främst pulverlackering, ingår som en viktig del i produktionskedjan. Syftet med verksamheten är dels att ge klienterna sysselsättning under anstaltstiden, dels att ge praktisk erfarenhet av arbete i ett mekaniskt verkstadsarbete. Produktionsledaren ska under ansvarig Kriminalvårdsinspektör och tillsammans med kollegorna planera och leda verksamheten i verkstaden. I arbetet ingår att ha vissa kundkontakter och en del administrativt arbete som i stor utsträckning sker IT-baserat. En viktig och central del i arbetet är att handleda klienterna i verkstadsarbetets olika moment. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är minst treårigt tekniskt gymnasium med verkstadsmekanisk inriktning eller annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. B-körkort erfordras. Truckkort är meriterande. Du är som person tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp, flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tron på att människan är utvecklingsbar. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Erfarenhet av arbetsledning. Erfarenhet från liknande arbete är meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Nyköping
Publicerad : 11-01
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare mekanisk verkstad, Anstalten Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare mekanisk verkstad, Anstalten Nyköping

Produktionsledare Montering/förpackning VO Salberga
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Verksamhetsområdet Salberga är en del av Region Mitt. Salberga består av både en häktes- och en anstaltsdel. Salberga har totalt 343 platser. Verksamheten leds av en kriminalvårdschef med ett antal kriminalvårdsinspektörer. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER VO Salberga söker produktionsledare. Du ska tillsammans med övriga produktionsledare introducera och handleda intagna inom den arbetsdrift som finns vid häkte och anstalt på VO Salberga. Vi söker en ordningsam och flexibel problemlösare. Huvudinrikningen vid enheten är monteringsarbeten där praktiskt handlag är en förutsättning. Det krävs att Du kan se möjlighetena och effektivt kunna organisera verksamheten efter styrda kundorder. Även skötsel av arbetsdriftens lokaler, förråd och maskiner samt kvalitetskontroll ingår i arbetsuppgifterna. I aktuell befattning ingår även ansvar för anstaltens externa kontakter med nuvarande och kommande kunder. Administrativt arbete ingår och du ska också medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelserna i arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bland annat visitationer, bevakning och kontroll. KVALIFIKATIONER Du har kompetens motsvarande minst 3-årigt gymnasium, alternativt annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömmer likvärdig. Du är tydlig, stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp, är flexibel, initiativrik och kan arbeta självständigt. Servicekänsla och god social kompetens erfordras. Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Du ska ha goda kunskaper i svenska språket i såväl muntlig som skriftlig framställning. Du har gärna kunskaper i fler språk. IT-vana är ett krav. Vi förutsätter att du har erfarenhet av arbete inom produktion. Det är meriterande om du har erfarenhet av montering och förpackning samt om du har truckförarkort. Det är också meriterande om du har väl vitsordad erfarenhet av arbetsledande funktioner samt erfarenhet av att hantera kundkontakter inom industriellt arbete.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Sala
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare Montering/förpackning VO Salberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare Montering/förpackning VO Salberga

Klienthandläggare till anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Som klienthandläggare ansvarar Du särskilt för handläggningen av klienternas rättsvårdsärenden. Arbetet innebär utredning och beslutsfattande enligt Fängelselagen. Du kommer, tillsammans med Kriminalvårdsinspektören/Verksamhetschefen och med rättssäkerheten i fokus, att utveckla det fortsatta rättsvårdsarbetet, medverka i rättsvårdsforum och ansvara för handledning och vidareutveckling av kontaktmannaskapet. KVALIFIKATIONER Du ska ha jurist-, socionom- eller samhällsvetenskaplig examen eller annan utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du är lyhörd för rättssäkerhetens krav och besitter goda förvaltningsrättsliga kunskaper. Du har en mycket god skriftlig och muntlig framställningsförmåga. Egenskaper som hög arbetskapacitet, god initiativ- och samarbetsförmåga samt en hög servicekänsla är några av de egenskaper som vi ser som väsentliga. Vidare är det av vikt att Du är noggrann, strukturerad och mån om den egna kompetensutvecklingen. Det är viktigt att Du är positiv och engagerad samt medverkar till en utveckling av verksamheten tillsammans med övriga i arbetslaget. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av utredningsarbete och handläggning av ärenden inom stat och kommun är meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Klienthandläggare till anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Klienthandläggare till anstalten Kumla

Kriminalvårdare VO Uppsala
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Som Kriminalvårdare är du den som har direktkontakt med klienterna i den slutna delen av kriminalvården som bedrivs vid häkten och anstalter. Arbetet sker i arbetslag och är mångfacetterat. Det består bland annat av bevakningsuppdrag, visitationer, men även av frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. KVALIFIKATIONER Vårt grundläggande krav är gymnasiekompetens men du får gärna ha eftergymnasial utbildning och/eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Som person har du god samarbetsförmåga och är flexibel och stresstålig. Körkortbehörighet B är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Vi förutsätter att du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Kriminalvården ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet inom områden relevanta för tjänsten. För denna tjänst är erfarenhet från kriminalvård och socialt arbete meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Uppsala
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdare VO Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdare VO Uppsala

Fastighetsskötare/Servicetekniker Salberga
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Servicetekniker/fastighet svarar för fastighetsskötseln i anstalten i enlighet med gällande gränsdragningslista med hyresvärden och utifrån lokal arbetsbeskrivning. Arbetsuppgifterna består bland annat i mottagande och vidareförmedling av felanmälan i fastighetsfrågor från olika enheter. Arbetsuppgifter som ingår är exempelvis snöröjning, sophantering, markskötsel samt miljöarbete. Sevicetekniker/fastighet är en uttalad sevicefunktion inom hela seviceområdet. VO Salberga har 3 sevicetekniker i sin grundorganisation. KVALIFIKATIONER Du har fastighetsskötarutbildning eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi söker en ansvarsfull, positiv person med vilja, initiativföråga, kreativitet samt förmåga att arbeta självständigt. Arbetet kräver att Du har goda praktiska kunskaper inom fastighetsområdet. Vidare att Du har god förmåga att prioritera och arbeta strukturerat. God samarbetsförmåga samt hög sevicekänsla är av vikt då Du i tjänsten har kontakter både inom och utom Kriminalvården. Du har god förmåga att uttrycka dig i svenska språket, såväl i tal som i skrift. Vi förutsätter att Du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Körkort minst behörighet B krävs. Truckkort är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och Din personliga lämplighet.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Sala
Publicerad : 11-05
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare/Servicetekniker Salberga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare/Servicetekniker Salberga

Kriminalvårdare till anstalten Hinseberg
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. ARBETSUPPGIFTER Som Kriminalvårdare är du den som har direktkontakt med klienterna i den slutna delen av kriminalvården som bedrivs vid häkten och anstalter. Arbetet sker i arbetslag och är mångfacetterat. Det består bland annat av bevakningsuppdrag, visitationer, men även av frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. KVALIFIKATIONER Vårt grundläggande krav är gymnasiekompetens men du får gärna ha eftergymnasial utbildning och/eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Som person har du god samarbetsförmåga och är flexibel och stresstålig. Körkortbehörighet B är önskvärt. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Vi förutsätter att du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Kriminalvården ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet inom områden relevanta för tjänsten.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Lindesberg
Publicerad : 11-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdare till anstalten Hinseberg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdare till anstalten Hinseberg

Bibliotekarie till anstalten Kumla, vikariat
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Vi söker Dig som tillsammans med vår bibliotekarie kan driva och utveckla biblioteksverksamheten på anstalten Kumla. Det dagliga arbetet motsvarar arbetsuppgifterna på ett vanligt folkbibliotek och innefattar allt från uppsökande verksamhet med eldrivna bokvagnar till att ta emot låntagare i biblioteket, sköta beställningar och fjärrlån på många olika språk, såväl som inköp. Vi använder biblioteksdatasystemet Mikormarc. Du kommer att ingå i ett arbetslag som arbetar med så kallad ASV, annan strukturerad verksamhet. KVALIFIKATIONER Bibliotekarieutbildning eller motsvarande. Egenskaper som god initiativ- och samarbetsförmåga samt en hög servicekänsla är några av de egenskaper vi ser som väsentliga. Det är också av stor vikt att Du är noggrann och strukturerad. Du ska kunna uttrycka dig väl på svenska, både muntligt och skriftligt. Övriga språkkunskaper är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du har erfarenhet av praktiskt biblioteksarbete.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekarie till anstalten Kumla, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekarie till anstalten Kumla, vikariat

Psykolog till Riksmottagningen, anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Verksamhetsområde Kumla är en sluten anstalt med högsta säkerhetsklass. Verksamheten leds av en kriminalvårdschef tillsammans med ett antal kriminalvårdsinspektörer. Vid anstalten finns kriminalvårdens riksmottagning för män, dit vi nu söker två psykologer. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Tjänsten består i grunden av 100 % kliniskt psykologarbete vid Riksmottagningen. Riksmottagningen är en avdelning där alla långtidsdömda män initialplaceras för utredning avseende riskbedömning och beslut om verkställighetens utformning. Utredningen syftar till att belysa den dömde och hans situation ur en mängd olika aspekter och arbetet genomförs av ett utredningsteam där kontaktman, utredare och psykolog ingår. Psykologutredningen syftar till att bedöma bland annat personlighetsstörningar, psykiatrisk problematik, missbruk samt att kartlägga förekomsten av neuropsykiatriska störningar. Vidare ska eventuell risk för återfall i olika typer av våldsbrottslighet hos varje enskild individ bedömas och användas som underlag för de säkerhetsmässiga ramar som bör gälla under den kommande verkställigheten. Utredningen syftar också till att utmynna i förslag på tänkbara strategier eller åtgärder för att hantera de risker som anses föreligga. Psykologutredningen sker huvudsakligen inom ramen för tre olika typer av checklistor från vilka ställningstagande görs om framtida risker. Bedömning av risken för framtida våld sker genom tillämpning av Historical Clinical Risk -20 (HCR-20; Webster, Douglas, Eaves & Hart, 1997), för sexuellt våld används Sexual Violence Risk -20 (SVR-20; Boer, Hart; Kropp & Webster, 1997) och när det gäller risker för framtida partnervåld används Spousal Assault Risk Assessment guide (SARA; Kropp, Hart, Webster & Eaves, 1999). Underlaget för bedömningen inhämtas från befintligt aktmaterial i form av 7§-utredningar, rättspsykiatrisk undersökning, personutredning och domar men även genom tester och frågeformulär som administreras på Riksmottagningen samt avdelningsobservationer och eventuella referenser som inhämtats av utredare eller kontaktman. KVALIFIKATIONER Du är leg psykolog. Erfarenhet av psykiatri och psykiatrisk diagnostik är meriterande. Intresse för utvecklingsarbete mot forskning på området värdesätts. Arbetet förutsätter god samarbetsförmåga, nyfikenhet och öppenhet för att lära sig att arbeta efter strukturerade manualbaserade utredningsmetoder samt god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Psykolog till Riksmottagningen, anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Psykolog till Riksmottagningen, anstalten Kumla

Produktionsledare Mekanisk industri till anstalten Kumla
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Under de senaste åren har våra verkstäder expanderat, nya lokaler har uppförts och maskinparken har breddats och moderniserats. Vi har lång erfarenhet av kvalificerad produkttillverkning. Vår breda kunskap inom mek, trä, formsprutning och montering/förpackning gör att vi kan erbjuda våra kunder del- och helhetslösningar inom olika teknikområden där även viss produktutveckling kan ingå. Vår personal har hög kompetens och vi arbetar målmedvetet för att öka vår produktivitet och kvalitet. Verkstäderna fungerar som självständiga enheter med egen budget och resultatansvar. Vi är självklart certifierade enligt ISO 9001. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övriga produktionsledare introducera och handleda klienter som är placerade i våra mekaniska verkstäder. Planering, kvalitetskontroll, kundkontakter och skötsel av arbetsdriftens lokaler/maskiner/förråd ingår även i arbetsuppgifterna. Vidare ska Du medverka till att säkerheten på anstalten upprätthålls och att säkerhetsbestämmelser rörande arbetet efterlevs. I säkerhet ingår bevakning, kontroller med mera. KVALIFIKATIONER Du har kompetens motsvarande gymnasial/eftergymnasial utbildning, gärna med verkstadsmekanisk inriktning, eller annan utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Det är en fördel om Du har tidigare erfarenhet av arbetsledande funktion inom verkstadsindustriellt arbete. Du är tydlig och stabil och kan sätta gränser. Du har lätt för att samverka i grupp. Du är flexibel och initiativrik och kan arbeta självständigt. Du har god pedagogisk förmåga och delar gärna med Dig av Dina kunskaper. Dessutom delar du kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, respekt för individen och tro på att människan är utvecklingsbar. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Kumla
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Produktionsledare Mekanisk industri till anstalten Kumla jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Produktionsledare Mekanisk industri till anstalten Kumla

Sjuksköterska 75-100% till verksamhetsområde Nyköping
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Arbetet består av att se till att de intagnas behov av hälso- och sjukvård tillgodoses, såväl somatiskt som psykiatriskt. Arbetet innebär bl.a. läkemedelshantering, provtagningar, bedömningar osv. Vård och behandling sker i samarbete med konsulterande läkare och övrig personal. Den hälso- och sjukvård som kriminalvården bedriver är öppen hälso- och sjukvård. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad sjuksköterska. Vi ser gärna att du är vidareutbildad som distrikt- eller psykiatrisjuksköterska, eller att du innhar annan vidareutbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig. Vi förutsätter att du har god datorvana och ser gärna att du också har erfarenhet från att arbeta med datajournaler. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper där förmåga att kunna arbeta självständigt, kunna prioritera och göra korrekta bedömningar är av stor vikt. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom yrket samt vana av att hantera akuta situationer. Det är meriterande om du har erfarenhet från missbruksvård och/eller psykiatri eller öppen hälso- och sjukvård.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Nyköping
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska 75-100% till verksamhetsområde Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska 75-100% till verksamhetsområde Nyköping

Kriminalvårdare till anstalten Karlskoga
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Som Kriminalvårdare är du den som har direktkontakt med klienterna i den slutna delen av kriminalvården som bedrivs vid häkten och anstalter. Arbetet sker i arbetslag och är mångfacetterat. Det består bland annat av bevakningsuppdrag, visitationer, men även av frigivningsplanering och samtals-/motivationsarbete. KVALIFIKATIONER Vårt grundläggande krav är gymnasiekompetens men Du får gärna ha eftergymnasial utbildning och/eller annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Andra språkkunskaper är en tillgång. Som person har du god samarbetsförmåga och är flexibel och stresstålig. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och personlig lämplighet. Körkort behörighet B är önskvärt. Du ska ha en fysisk status som medger regelbunden träning och som möjliggör att agera fysiskt när situationen så kräver. Vi förutsätter att du delar Kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn, präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Kriminalvården ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet inom områden relevanta för tjänsten. För denna tjänst är erfarenhet från kriminalvård och socialt arbete meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Karlskoga
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kriminalvårdare till anstalten Karlskoga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kriminalvårdare till anstalten Karlskoga

Frivårdsinspektör till Nyköping
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Som Frivårdsinspektör är du den som har direktkontakt med våra klienter i den öppna delen av kriminalvården. I arbetsuppgifterna ingår att handlägga klientärenden, att arbeta med brotts- och missbruksrelaterade program, att rekrytera och handleda lekmannaövervakare, att delta i frigivningsförberedelser för klienter i anstalt samt intern och extern samverkan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionom-, jurist- eller beteendevetenskaplig examen eller annan högskoleutbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person har du god samarbetsförmåga och är flexibel och stresstålig. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Körkort behörighet B krävs. Vi förutsätter att du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring. Kriminalvården ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet. För denna tjänst är erfarenhet från kriminalvård meriterande.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Nyköping
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Frivårdsinspektör till Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frivårdsinspektör till Nyköping

Frivårdsinspektör, vikariat, till Nyköping
Kriminalvårdens uppgift är att genom frivård och fängelser verkställa de påföljder som domstol dömer ut, driva häkten och utföra transporter samt göra personutredningar i brottmål. Uppgifterna ska utföras på ett sätt så lagföring kan ske effektivt och återfall i brott förebyggas. I all verksamhet värnar vi starkt om humaniteten och respekten för den enskildes integritet och rättssäkerhet, utan att kompromissa i fråga om samhällets säkerhet och trygghet. Läs mer på vår hemsida www.kriminalvarden.se ARBETSUPPGIFTER Som Frivårdsinspektör är du den som har direktkontakt med våra klienter i den öppna delen av kriminalvården. I arbetsuppgifterna ingår att handlägga klientärenden, att arbeta med brotts- och missbruksrelaterade program, att rekrytera och handleda lekmannaövervakare, att delta i frigivningsförberedelser för klienter i anstalt samt intern och extern samverkan. KVALIFIKATIONER Som Frivårdsinspektör söker vi dig som har socionom-, jurist- eller beteendevetenskaplig examen eller annan högskoleutbildning och erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Kriminalvården ser gärna att du har tidigare yrkeserfarenhet. För denna tjänst är erfarenhet från kriminalvård meriterande. Du uttrycker dig väl i tal och skrift. Som person har du god samarbetsförmåga och är flexibel och stresstålig. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper och din personliga lämplighet. Körkort behörighet B krävs. Vi förutsätter att du delar kriminalvårdens grundläggande värderingar om en human människosyn präglad av en tro på människors vilja och förmåga till utveckling och förändring.
Företag: Kriminalvården, Region Mitt
Ort: Nyköping
Publicerad : 12-02
Sök fler jobb liknande: lediga Frivårdsinspektör, vikariat, till Nyköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frivårdsinspektör, vikariat, till Nyköping


Sök lediga jobb Kriminalvården, Region Mitt

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se