Lediga jobb Kristinehamn - Söka jobb i Kristinehamn

Lediga jobb Kristinehamn Sök lediga jobb Kristinehamn


Hittade inga lediga jobb på sökning: Kristinehamn. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Mekaniker inom tunga fordon- Kristinehamn

 2. Byggnadsinspektör- Kristinehamn

 3. Reklamutdelare Kristinehamn Malmixx Projekt AB- Kristinehamn

 4. Lärare till gymnasiesärskolan- Kristinehamn

 5. Förskollärare/Fritidspedagog- Kristinehamn

 6. Assisterande idrottsledare Kristinehamn HT 13- Kristinehamn

 7. Personlig assistent- Kristinehamn

 8. Lärare sv/SvA/eng- Kristinehamn

 9. Studie- och yrkesvägledare- Kristinehamn

 10. Lärare yngre åldrar- Kristinehamn

 11. Modersmålslärare Thai- Kristinehamn

 12. Modersmålslärare albanska- Kristinehamn

 13. Modersmålslärare engelska- Kristinehamn

 14. Skolsköterska- Kristinehamn

 15. Sjuk- /Distriktssköterska- Kristinehamn

 16. Enhetschef för barn- ungdom- och familjegruppen- Kristinehamn

 17. Arbetsledare till Kristinehamn- Kristinehamn

 18. Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet- Kristinehamn

 19. Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn- Kristinehamn

 20. Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker- Kristinehamn

 21. Sjuksköterska, rättspsykiatrin avdelning 82, Kristinehamn- Kristinehamn

 22. Läkemedelsspecialist Kil och Kristinehamn- Kil

 23. Förskollärare- Kristinehamn

 24. Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet- Kristinehamn

 25. Lärare sv/SvA/eng- Kristinehamn

 26. Modersmålslärare albanska- Kristinehamn

 27. Lärare yngre åldrar- Kristinehamn

 28. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Kristinehamn

 29. Reklamutdelare Kristinehamn Malmixx Projekt AB- Kristinehamn

 30. Modersmålslärare finska- Kristinehamn

 31. Speciallärare/resurslärare matematik- Kristinehamn

 32. Säljare Region Kristinehamn- Kristinehamn

 33. Konstintendent- Kristinehamn

 34. Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn- Kristinehamn

 35. Modersmålslärare somaliska- Kristinehamn

 36. Specialpedagog- Kristinehamn

 37. Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet- Kristinehamn

 38. Homepartysäljare - Kristinehamn- Kristinehamn

 39. Lärare ma/no/tk- Kristinehamn

 40. Kristinehamns nya butiksdemonstratör sökes!- Kristinehamn


Mer beskrivning

Mekaniker inom tunga fordon
Lövets slang och motor är ett ungt företag med hög servicenivå och högt satta mål. Våra kunder har inte tid att vänta, vår huvuduppgift är att ta ansvar för att deras maskiner och utrustning fungerar. Vi gillar det och vi är bra på det. Vi har till exempel byggt en mobil hydraulslangsverkstad som ger oss möjlighet att laga trasiga slangar direkt på kundens maskin. Det kan betyda en hel del om man står i skogen med slangbrott. Vår verksamhet består främst i reparation och service av tunga fordon. Vi har två 21 meters tvätthallar. Vi har även försäljning av batterier, filter och olja till både yrkesfolk och privatpersoner i verkstad och butik i Kristinehamns centrum. Nu söker vi en mekaniker som ska jobba med felsökning samt reparation av tunga fordon ute hos våra kunder. För denna tjänst krävs att du har goda kunskaper inom fordonselektronik och att du har B-körkort. Det är meriterande om du även har BE-körkort och kunskaper inom hydraulik.
Företag: Lövets Slang och Motor i Kristinehamn AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Mekaniker inom tunga fordon jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Mekaniker inom tunga fordon

Byggnadsinspektör
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. Vi söker nu två byggnadsinspektörer till Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen. Det är en utökning med en befattning jämfört med tidigare organisation. Förvaltningen arbetar med handläggning och tillsyn inom bland annat plan- och bygglagen, miljöbalken, livsmedelslagstiftningen på uppdrag av miljö- och byggnadsnämnden. I förvaltningen ingår även kart, mät och GIS-enheten som arbetar med geografiska informationssystem, framställer grundkartor, utför adressättning och visning och återutstakning av fastighetsgränser. Förvaltningen har 20 medarbetare. ARBETSUPPGIFTER Vi erbjuder ett stimulerande arbete med utvecklingsmöjligheter. Har du engagemang och initiativförmåga väntar ett utmanande, omväxlande och självständigt arbete. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att handlägga bygglovs- och tillsynsärenden samt ge råd och upplysningar till allmänheten, i huvudsak inom Plan- och bygglagens arbetsområde. KVALIFIKATIONER Lämplig utbildning är högskoleingenjör med byggnadsinriktning, arkitekt eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet från liknande arbetsuppgifter eller från byggbranschen är liksom god kännedom om plan- och bygglagen meriterande. B-körkort fordras. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du ska ha god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska. Då arbetsuppgifterna är utåtriktade med kontakter både internt och externt är god samarbetsförmåga, öppenhet och servicekänsla viktiga egenskaper.
Företag: Kristinehamns kommun, Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Byggnadsinspektör jobb, Byggnadsinspektör Kristinehamn, Byggnadsinspektör Kristinehamns kommun, Miljö- och stadsbyggnadsförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggnadsinspektör

Reklamutdelare Kristinehamn Malmixx Projekt AB
Skolresa? Moped? iPhone? Vad önskar du att du hade råd att unna Dig? Eller vill du kanske bara komma ut och röra på Dig? Vi på Svensk Direktreklam söker nya bud till Kristinehamn. Distrikten består av mellan 120-300 hushåll där vi delar ut reklam varje helg. Ett distrikt betalar lite olika beroende på hur mycket reklam det är just den veckan, men understiger aldrig 70 kronor. Med fyra helger i en månad kan du tjäna så mycket som 300 kronor extra för bara någon timmes arbete per helg. Ungdomar från 13 år och uppåt, mammor, pappor, syskon, gruppboenden, föreningar, pensionärer. Alla är hjärligt välkomna att jobba tillsammans med oss! Skicka din ansökan genom att gå in på www.delareklam.nu Vi hörs! Svensk Direktreklam
Företag: Malmixx Projekt AB Svensk Direktreklam
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Reklamutdelare Kristinehamn Malmixx Projekt AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reklamutdelare Kristinehamn Malmixx Projekt AB

Lärare till gymnasiesärskolan
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Kristinehamns kommun är för närvarande inne i ett intensivt utvecklingsarbete för en skola på vetenskaplig grund bland annat genom en kompetenshöjning inom formativ undervisning och bedömning. (BFL och TFU). Till Presterudskolan söker vi lärare till gymnasiesärskolan. Du brinner för elevens framgång i sitt lärande. Du är relationskompetent med mycket god omsorgsorientering och dessutom resultatorienterad med en välutvecklad kommunikativ förmåga. Att arbeta med kvalitetsutveckling inom Dina ämnen, ämnesövergripande, som mentor liksom i Ditt arbetslag för att uppnå ”en skola för alla” och ”skola på vetenskaplig grund” är en självklarhet för Dig. Tillsammans med sju personer ingår du i ett arbetslag och kommer att ansvara för vissa ämnen/kurser. KVALIFIKATIONER Vi ser att Du: • i lust för lärande formar en effektiv undervisning. • arbetar med olika metoder för att öka elevernas engagemang och intresse och så att de kan ta ansvar för det egna lärandet. • systematiskt använder dig av och har kunskap om IKT i olika former för att underlätta lärandet för eleverna och för att ”spela på elevens planhalva”. • aktivt arbetar med undersökande arbetssätt liksom klassrumssamtalet i syfte att tydliggöra mål och innehåll. • med entreprenöriellt förhållningssätt ger eleverna möjligheter att utveckla förståelse för ämnets betydelse för människan, samhället och miljön. • har goda kunskaper i formativ undervisning och bedömning (BFL och/eller TFU). • har kunskap om barns och ungdomars utveckling och lärande. • har goda kunskaper i gällande styrdokument. • arbetar utifrån målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan. • har en välutvecklad samarbetsförmåga och ser fördelarna med nya sätt att lära. • håller dig uppdaterad med aktuell skolforskning. • har erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer. Svensk lärarexamen. Utländsk examen endast i kombination med Högskoleverkets behörighetsbevis. Erfarenhet är önskvärt men inte ett krav. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Gy/vux
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till gymnasiesärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till gymnasiesärskolan

Förskollärare/Fritidspedagog
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta på fritids i pav 1. Anställningen innebär både verksamhet i fritidshem och i skolan. KVALIFIKATIONER Du är ansvarsfull och kan leda både barn och i Ditt arbetslag. Arbetslaget har ansvar för skolutveckling och samarbetar runt en gemensam planering. Du tar egna initiativ, genomför, utvärderar och dokumenterar pedagogisk verksamhet enligt styrdokumenten. Du har ett tydligt uppdragsfokus. Verksamheten kräver ofta ett flexibelt tänkande och beredskap att snabbt tänka om. Examen som fritidspedagog, förskollärare eller lärare i fritidshem.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare/Fritidspedagog jobb, Förskollärare/Fritidspedagog Kristinehamn, Förskollärare/Fritidspedagog Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare/Fritidspedagog

Assisterande idrottsledare Kristinehamn HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Kristinehamn inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.kristinehamn@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Kristinehamn HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Kristinehamn HT 13

Personlig assistent
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi ser helst att du har utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. KVALIFIKATIONER Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Lärare sv/SvA/eng
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Centrala skolområdet består av två rektorsområden med ca 700 elever i år F-9 och två förskoleområden med ca 300 barn i åldern 1-5 år. Skolområdet har cirka 200 anställda. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten och för en skola på vetenskaplig grund. Vårt mål är att våra elever alltid ska få bästa möjliga bemötande och alltid möta bästa möjliga pedagoger för att nå bästa möjliga resultat. Kommunen är för närvarande inne i ett intensivt utvecklingsarbete för en skola på vetenskaplig grund bland annat genom en kompetenshöjning inom formativ undervisning och bedömning. (BFL och TFU). Till Södermalmsskolan 7-9 söker vi lärare i sv/SvA/eng. KVALIFIKATIONER Du brinner för elevens framgång i sitt lärande och formar undervisningen på ett roligt och effektivt sätt. Du är relationskompetent med mycket god omsorgsorientering och dessutom resultatorienterad med en välutvecklad kommunikativ förmåga. Att arbeta med kvalitetsutveckling inom Dina ämnen, ämnesövergripande, som mentor liksom i Ditt arbetslag för att uppnå ”en skola för alla” och ”skola på vetenskaplig grund” är en självklarhet för Dig. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Undervisning i ämnet. Mentorskap och kontakter med vårdnadshavare, arbetslagsarbete samt övrigt i läraryrket dagligen förekommande arbetsuppgifter såsom dokumentation av elevens utveckling, närvarorapportering mm. Vi ser att Du: • arbetar med olika metoder för att öka elevernas engagemang och intresse och så att de kan ta ansvar för det egna lärandet • med entreprenöriellt förhållningssätt ger eleverna möjligheter att utveckla förståelse för att all verksamhet har betydelse för, och påverkar, människan, samhället och miljön • har goda kunskaper i formativ undervisning och bedömning (BFL och/eller TFU) • arbetar utifrån ett salutogent synsätt med målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan samt har erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer Kvalifikationer: Svensk lärarexamen. Utländsk examen endast i kombination med Högskoleverkets behörighetsbevis. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/SvA/eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/SvA/eng

Studie- och yrkesvägledare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Presterudsgymnasiet är en av två gymnasieenheter i Kristinehamn. På skolan finns programmen FT, IN, IM, RL, VO och Gymnasiesärskoleprogram. Skolan har ca. 300 elever. Under förutsättning att erforderliga beslut fattas söker vi studie- och yrkesvägledare. I arbetsuppgifterna ingår vägledning i grupp eller med enskilda elever. Du ska kunna informera och vägleda om utbildningsval, yrkesmöjligheter, studiefinansiering, framtida arbetsmarknad samt vilja stimulera elevens intresse och nyfikenhet för kommande val och inriktningar. Du är kommunens representant i Värmlands antagningsenhet och ansvarar för antagningen i Kristinehamns kommun. KVALIFIKATIONER Vi vill att du ska ha studie- och yrkesvägledarexamen eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig med erfarenheter inom utbildning på gymnasienivå. Du ska uppskatta att arbeta både självständigt och i grupp. Du ska ha god samarbetsförmåga och gärna ett coachande förhållningssätt.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Gy/vux
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Studie- och yrkesvägledare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studie- och yrkesvägledare

Lärare yngre åldrar
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER En lärartjänst vikariat 100% under Ht 13 Grunnebacka skola. Önskvärt med behörighet i årskurs 1-6, svenska och so. Arbetslaget är med i läraravtalet HÖK och arbetar 40 timmar arbetsplatsförlag tid samt 5 timmar förtroendetid, vilket är ett villkor för anställning. Du kommer att vara mentor för en åk 5-6. KVALIFIKATIONER Grundskollärare med behörighet för grundskolans tidiga år. Tillgång till egen bil.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare yngre åldrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare yngre åldrar

Modersmålslärare Thai
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i våra grundskoleområden med elever i åldrarna 6-18 år. Undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen. Anställningens omfattning styrs av vårt elevunderlag. Våra skolor är indelade i rektorsområden och anställningen är delad mellan flera av dem. KVALIFIKATIONER • Svensk lärarutbildning eller utländsk lärarutbildning som har prövats av Högskoleverket. • Adekvata ämneskunskaper i berört modersmål. • Goda kunskaper i svenska språket både skrift och tal. Vi ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil. Detta då undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare Thai jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare Thai

Modersmålslärare albanska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i våra grundskoleområden med elever i åldrarna 6-18 år. Undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen. Anställningens omfattning styrs av vårt elevunderlag. Våra skolor är indelade i rektorsområden och anställningen är delad mellan flera av dem. KVALIFIKATIONER • Svensk lärarutbildning eller utländsk lärarutbildning som har prövats av Högskoleverket. • Adekvata ämneskunskaper i berört modersmål. • Goda kunskaper i svenska språket både skrift och tal. Vi ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil. Detta då undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare albanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare albanska

Modersmålslärare engelska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i våra grundskoleområden med elever i åldrarna 6-18 år. Undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen. Anställningens omfattning styrs av vårt elevunderlag. Våra skolor är indelade i rektorsområden och anställningen är delad mellan flera av dem. KVALIFIKATIONER • Svensk lärarutbildning eller utländsk lärarutbildning som har prövats av Högskoleverket. • Adekvata ämneskunskaper i berört modersmål. • Goda kunskaper i svenska språket både skrift och tal. Vi ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil. Detta då undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare engelska

Skolsköterska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta som en profession inom skolans elevhälsa tillsammans med kurator, specialpedagog, skolpsykolog och familjecoach. Ditt ansvar är elevhälsans medicinska insatser vilket främst innebär förebyggande och hälsofrämjande arbete. Du blir garant för att basprogrammets hälsosamtal, hälsokontroller och vaccinationer genomförs men deltar även i t.ex. miljöarbete och kvalitetsutveckling. KVALIFIKATIONER Du är sköterska med vidareutbildning som distriktssköterska, barnsjuksköterska, skolsköterska eller likvärdig utbildning. Då du kommer att ingå i skolområdets elevhälsoteam värdesätter vi samverkan och samarbetsförmåga mycket högt. Vi ser gärna att du har minst några års erfarenhet.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska jobb, Skolsköterska Kristinehamn, Skolsköterska Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska

Sjuk- /Distriktssköterska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Anställningen innebär ett omväxlande arbete där du kommer att ingå i ett distrikts-/sjukskötersketeam. Som distrikts-/sjuksköterska ansvarar du för specifik omvårdnad och kommer att ha samarbete med olika yrkesgrupper. Arbetsuppgifterna är varierande och arbetssättet innebär omväxling. Tillsammans med medarbetare och din chef utvecklar du kontinuerligt innehållet i vården och utveckling av verksamheten pågår ständigt. KVALIFIKATIONER Du ska vid tillträdet vara legitimerad sjuksköterska med eller utan specialistutbildning inom Öppen Hälso- och Sjukvård. Det är meriterande att ha kunskaper inom geriatrik, psykiatri och/eller demens. Stor vikt läggs vid flexibilitet, förmåga att arbeta i team och personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuk- /Distriktssköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuk- /Distriktssköterska

Enhetschef för barn- ungdom- och familjegruppen
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Barn- ungdom- och familjegruppen består av ca 25 medarbetare. Vi har ansvar för myndighetsutövning enl SoL och LVU. Ytterligare ett ansvarsområde är rekrytering, utbildning och handledning av familjehem. Vi tillhandahåller familjestöd med riktade, tidiga och förebyggande insatser. Inom barn- ungdom- och familjegruppen finns också familjerådgivning, familjecentral, familjerätt och kvinnofridsarbete. Som enhetschef kommer du att planera, leda och fördela arbetet, samordna och skapa förutsättningar för utvecklingsfrågor samt inneha personal- och arbetsmiljöansvar. I arbetet som enhetschef ingår också att fatta beslut enligt delegation och vara delaktig i budgetprocesserna. KVALIFIKATIONER Socionom eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Erfarenhet från arbete inom socialtjänsten, främst rörande arbete med barn och unga, är ett krav. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet som ledare och chef. Du har förmåga att inspirera medarbetare till goda resultat. Du är bra på att driva och implementera utvecklingsprocesser, är handlingskraftig och ser möjligheter istället för hinder. Körkort är ett krav.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för barn- ungdom- och familjegruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för barn- ungdom- och familjegruppen

Arbetsledare till Kristinehamn
Infranord ärSveriges och Nordens ledande järnvägsentreprenörer. Fokus ligger på att underhålla och modernisera dagens järnvägar samt att utveckla och byggaspåret mot framtiden. Våra 2800 medarbetare finns över hela landet och vi omsätter 4,5 miljarder kronor.www.infranord.se    Arbetsuppgifter   I rollen som arbetsledare kommer du att, på uppdrag av platschefen planera, genomföra, följa upp och korrigera tilldelade kontraktsarbeten enligt vår affärsprocess. Du kommer att företräda arbetsgivaren och arbeta med produktionsplanering/detaljplanering. Du har ansvar för kommunikationen med tilldelade personella resurser avseende Tid-Kostnad-Kvalitet, avvikelsehantering, ekonomi- och produktionsuppföljning mot planering/kontrakt. Vi ser gärna att du medverkar till att hitta nya lösningar som kan bidra till förbättringar och att du bidrar till samsyn kring företagets visioner och mål. Resor, beredskap i hemmet samt helg- och nattarbete förekommer. Du måste även ha möjlighet att arbeta på annan ort när verksamheten kräver det.   Kvalifikationer   Vi ser gärna att du har gymnasieutbildning från tekniskt program och erfarenhet inom järnvägsspecifik teknik. Du bör också ha vissa grundläggande kunskaper i entreprenadjuridik och goda datakunskaper. Erfarenhet av arbetsledning är meriterande. Vi förutsätter att du har en positiv och affärsmässig inställning, är mål- och resultatinriktad, har goda ledaregenskaper och är tydlig i relationerna med såväl medarbetare som chefer. För tjänsten ser vi god flexibilitet och service som viktigt för att kunna leverera det vi utlovar till våra kunder.   Godkänd hälsoundersökning för säkerhetstjänst och drogtest är ett krav och genomförs innan beslut om anställning fattas. B-körkort är ett krav. Att arbeta inom järnvägssektorn är viktigt för samhällets utveckling och ett mycket betydelsefullt jobb, både nu och i framtiden. Det finns stora möjligheter att utvecklas hos oss på Infranord AB. Infranord strävar efter att personalsammansättningen ska spegla samhället i övrigt. Vi eftersträvar en mångfald bland medarbetarna avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. På grund av semestertider kommer intervjuer att påbörjas i augusti. För frågor om tjänsten, kontakta de lokala resurscheferna. Någon av dem finns tillgänglig på telefon hela sommaren.
Företag: Infranord Region Väst
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare till Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare till Kristinehamn

Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Kristinehamn kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 17e Juli. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet

Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu dig som är specialist inom allmänmedicin och vill arbeta på vårdcentral i Kristinehamn. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn

Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker
Vi söker en bilmekaniker till vårt företag. Arbetsuppgifter: Bilrepartioner och med bildemontering. Du skall vara självgående och ha några års erfarenhet som bilmekaniker.
Företag: Kristinehamns bildemontering & bilservice AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker jobb, Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker Kristinehamn, Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker Kristinehamns bildemontering & bilservice AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fordonstekniker/Bilmekaniker/Personbilsmekaniker

Sjuksköterska, rättspsykiatrin avdelning 82, Kristinehamn
Vill du ha inflytande och känna delaktighet och samtidigt bidra till andra människors hälsa? Vill du känna arbetsglädje och yrkesstolthet? Då är vi arbetsgivaren för dig. Med patienten i fokus ger vi en effektiv vård med kunskap, kvalitet och känsla. Med din hjälp blir både vi och patienterna bättre – välkommen till Landstinget i Värmland! ARBETSUPPGIFTER Avdelning 82 har sju slutenvårdsplatser där patienter med långa vårdtider och speciella omvårdnadsbehov vårdas. Då behovet av stöd och vård måste ses över en längre period inryms i omvårdnaden bland annat att ge stöd i det vardagliga livet, där aktiviteter i olika former präglar patienternas vardag. Detta innebär även träning i olika sociala sammanhang där samverkan mellan andra samhällsorgan är av stor betydelse eftersom ett övergripande rehabiliterings/habiliteringssyfte ligger till grund för hela omvårdnadsarbetet. Som sjuksköterska kommer du att utföra sedvanliga sjuksköterske uppgifter samt leda och ansvara för den dagliga omvårdnaden runt patienterna. Vi arbetar enligt modellen patientnärmre vård som innebär att vården ska utformas så att den är personcentrerad. KVALIFIKATIONER Du ska vara legitimerad sjuksköterska och vi ser gärna att du har erfarenhet och kunskaper inom psykiatri. Specialistutbildning inom psykiatri är meriterande. Du är anvarstagande, strukturerad och har lätt för att samarbeta samt har ett stort intresse av att arbeta med människor.
Företag: Landstinget i Värmland, Rättspsykiatriska Kristinehamn
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska, rättspsykiatrin avdelning 82, Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska, rättspsykiatrin avdelning 82, Kristinehamn

Läkemedelsspecialist Kil och Kristinehamn
Kronans Droghandel är en nationell apotekskedja med ett inspirerande sortiment. Vår spännande verksamhet har sin bas i gedigen kunskap om läkemedelsmarknaden, vilket vår 100-åriga historia vittnar om. Vi tror att vår förmåga till nytänkande och kreativitet, samt att vi bemöter varandra och våra kunder med kunskap, service och glädje, bidrar till vår framgång på den nya marknaden. Läs mer på www.kronansdroghandel.se. Nu är vi intresserade av dig! För att lyckas behöver vi medarbetare som vill vara med och påverka framtidens apoteksmarknad och som vill växa och utvecklas med oss. Apoteket i Kil och Kristinehamn Här kommer en intressant tjänst där du får möjligheten att tjänstgöra på två Apotek. Anställningen kommer att vara på Apoteket i Kil men med cirka 20 timmar i veckan utlånad till Apoteket i Kristinehamn. I Kil jobbar ett glatt gäng på 8 personer. Här finns möjligheten att lära sig det mesta. Apoteket har många veterinärer och djurägare som kunder. Öppettiderna är vardagar 9-18:30 och lördagar 9-14. På Apoteket i Kristinehamn arbetar tre härliga personer. Apoteket öppnade 2011 i nya lokaler vid COOP i Kristinehamn. Öppettiderna är vardagar 10-18 och lördagar 10-14. Det finns många intressanta ansvarsuppgifter att utvecklas med efter intresse och kompetens. Arbetsuppgifter Dina huvudsakliga arbetsuppgifter som läkemedelsspecialist är rådgivning och försäljning av receptbelagda läkemedel, receptfria mediciner och egenvårdsprodukter. Vidare är du delaktig i arbetet med att etablera och utveckla samarbeten med bl.a. hälso- och sjukvård för att positionera oss på orten. Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och logistik, kassa, administration, sortiment och kampanj.   Personliga egenskaper Som medarbetare på Kronans Droghandel strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus – tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål. Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och som medarbetare vill du utvecklas tillsammans med oss, för att bidra till arbetsglädje och ett bra kundbemötande. Kompetenskrav Vi söker dig som är farmaceut dvs legitimerad receptarie eller apotekare.  Sista ansökningsdag: 2013-09-22 Anställningsform:  heltid 40 h/v Tillträde:  enligt överenskommelse Vill du vara med? Skicka din ansökan via vårt rekryteringssystem. Tillsättning kan ske innan sista ansökningsdag, så skicka in din ansökan redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef Sofia Sjögren 070-6870031 eller Linda Hachicha 072-5139199. Fackliga representanter: Sveriges Farmacevter, Monika Löfberg tfn 070-198 76 80  och Farmaciförbundet, Maritha Simonsson tfn 070-198 76 56. Säljsamtal undanbedes! Välkommen med din ansökan!  På Kronans Droghandel är Du som medarbetare vår allra viktigaste förutsättning för att nå våra mål. Därför vill vi vara en attraktiv arbetsgivare som erbjuder förmånliga anställningsvillkor, ett gott ledarskap och goda möjligheter till kompetensutveckling. Men framförallt erbjuder vi en företagskultur där du som medarbetare får ta ansvar och egna initiativ och där vi tror att arbetsglädje är grunden till ett gott kundbemötande!
Företag: Kronans Droghandel
Ort: Kil
Publicerad : 08-11
Sök fler jobb liknande: lediga Läkemedelsspecialist Kil och Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkemedelsspecialist Kil och Kristinehamn

Förskollärare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Kristinehamns kommun söker ny medarbetare till förskolan Snickargården. Din styrka skall vara att leda barns utveckling och lärande, både enskilt och i grupp. I Ditt uppdrag ingår pedagogiskt ansvar , planering, utvärdering, analys och utveckling av verksamheten. Vi på Snickargården ser fram emot att tillsammans med Dig skapa en fortsatt utvecklande, trygg och glädjerik verksamhet för våra barn! KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen, gärna legitimerad.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Kristinehamn, Förskollärare Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Kristinehamn kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 21a Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet

Lärare sv/SvA/eng
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Centrala skolområdet består av två rektorsområden med ca 700 elever i år F-9 och två förskoleområden med ca 300 barn i åldern 1-5 år. Skolområdet har cirka 200 anställda. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten och för en skola på vetenskaplig grund. Vårt mål är att våra elever alltid ska få bästa möjliga bemötande och alltid möta bästa möjliga pedagoger för att nå bästa möjliga resultat. Kommunen är för närvarande inne i ett intensivt utvecklingsarbete för en skola på vetenskaplig grund bland annat genom en kompetenshöjning inom formativ undervisning och bedömning. (BFL och TFU). Till Södermalmsskolan 7-9 söker vi lärare i sv/SvA/eng. KVALIFIKATIONER Du brinner för elevens framgång i sitt lärande och formar undervisningen på ett roligt och effektivt sätt. Du är relationskompetent med mycket god omsorgsorientering och dessutom resultatorienterad med en välutvecklad kommunikativ förmåga. Att arbeta med kvalitetsutveckling inom Dina ämnen, ämnesövergripande, som mentor liksom i Ditt arbetslag för att uppnå ”en skola för alla” och ”skola på vetenskaplig grund” är en självklarhet för Dig. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Undervisning i ämnet. Mentorskap och kontakter med vårdnadshavare, arbetslagsarbete samt övrigt i läraryrket dagligen förekommande arbetsuppgifter såsom dokumentation av elevens utveckling, närvarorapportering mm. Vi ser att Du: • arbetar med olika metoder för att öka elevernas engagemang och intresse och så att de kan ta ansvar för det egna lärandet • med entreprenöriellt förhållningssätt ger eleverna möjligheter att utveckla förståelse för att all verksamhet har betydelse för, och påverkar, människan, samhället och miljön • har goda kunskaper i formativ undervisning och bedömning (BFL och/eller TFU) • arbetar utifrån ett salutogent synsätt med målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan samt har erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer Kvalifikationer: Svensk lärarexamen. Utländsk examen endast i kombination med Högskoleverkets behörighetsbevis. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare sv/SvA/eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare sv/SvA/eng

Modersmålslärare albanska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i våra grundskoleområden med elever i åldrarna 6-18 år. Undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen. Anställningens omfattning styrs av vårt elevunderlag. Våra skolor är indelade i rektorsområden och anställningen är delad mellan flera av dem. KVALIFIKATIONER • Svensk lärarutbildning eller utländsk lärarutbildning som har prövats av Högskoleverket. • Adekvata ämneskunskaper i berört modersmål. • Goda kunskaper i svenska språket både skrift och tal. Vi ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil. Detta då undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare albanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare albanska

Lärare yngre åldrar
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Djurgårdsskolans f-6 söker lärare för undervisning med barn i behov av särskilt stöd. Önskvärt med bred behörighet, gärna kompletterat med specialpedagogiska erfarenheter. Arbetslaget är med i läraravtalet HÖK och arbetar 40 timmar arbetsplatsförlag tid samt 5 timmar förtroendetid, vilket är ett villkor för anställning. Du kommer att arbeta i åk 1-6. KVALIFIKATIONER Grundskollärare med behörighet för grundskolans tidiga år.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare yngre åldrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare yngre åldrar

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker två biståndshandläggare, under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Som biståndshandläggare i Kristinehamn kommer du att utreda, bedöma, fatta beslut och följa upp insatser enligt Socialtjänstlagen, riktlinjer samt mål och rutiner. Funktionen är organiserad tillsammans med övriga myndighetsutövare på socialförvaltningen. Biståndshandläggare är delegerad att fatta beslut om bland annat hemtjänstinsatser, dagverksamhet, korttidsvistelse och särskilt boende. Arbetet sker i ett nära samarbete med enskild, närstående, kollegor samt andra professioner i och utanför socialförvaltningen, men du ska även kunna arbeta självständigt. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av myndighetsutövning, god kunskap i att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana. Körkort B är ett krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete och förmåga att arbeta självständigt.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Kristinehamn, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Reklamutdelare Kristinehamn Malmixx Projekt AB
Skolresa? Moped? iPhone? Vad önskar du att du hade råd att unna Dig? Eller vill du kanske bara komma ut och röra på Dig? Vi på Svensk Direktreklam söker nya bud till Kristinehamn. Distrikten består av mellan 120-300 hushåll där vi delar ut reklam varje helg. Ett distrikt betalar lite olika beroende på hur mycket reklam det är just den veckan, men understiger aldrig 70 kronor. Med fyra helger i en månad kan du tjäna så mycket som 300 kronor extra för bara någon timmes arbete per helg. Ungdomar från 13 år och uppåt, mammor, pappor, syskon, gruppboenden, föreningar, pensionärer. Alla är hjärligt välkomna att jobba tillsammans med oss! Skicka din ansökan genom att gå in på www.delareklam.nu Vi hörs! Svensk Direktreklam
Företag: Malmixx Projekt AB Svensk Direktreklam
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Reklamutdelare Kristinehamn Malmixx Projekt AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reklamutdelare Kristinehamn Malmixx Projekt AB

Modersmålslärare finska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i våra grundskoleområden med elever i åldrarna 6-18 år. Undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen. Anställningens omfattning styrs av vårt elevunderlag. Våra skolor är indelade i rektorsområden och anställningen är delad mellan flera av dem. KVALIFIKATIONER • Svensk lärarutbildning eller utländsk lärarutbildning som har prövats av Högskoleverket. • Adekvata ämneskunskaper i berört modersmål. • Goda kunskaper i svenska språket både skrift och tal. Vi ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil. Detta då undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare finska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare finska

Speciallärare/resurslärare matematik
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Kristinehamns kommun är för närvarande inne i ett intensivt utvecklingsarbete för en skola på vetenskaplig grund bland annat genom en kompetenshöjning inom formativ undervisning och bedömning. (BFL och TFU). Till Djurgårdsskolan 7-9 söker vi speciallärare/resurslärare i matematik. Du brinner för elevens framgång i sitt lärande. Du är relationskompetent med mycket god omsorgsorientering och dessutom resultatorienterad med en välutvecklad kommunikativ förmåga. Att arbeta med kvalitetsutveckling inom Dina ämnen, ämnesövergripande, som mentor liksom i Ditt arbetslag för att uppnå ”en skola för alla” och ”skola på vetenskaplig grund” är en självklarhet för Dig. KVALIFIKATIONER Vi ser att Du: • i lust för lärande formar en effektiv undervisning. • arbetar med olika metoder för att öka elevernas engagemang och intresse och så att de kan ta ansvar för det egna lärandet. • systematiskt använder dig av och har kunskap om IKT i olika former för att underlätta lärandet för eleverna och för att ”spela på elevens planhalva”. • aktivt arbetar med undersökande arbetssätt liksom klassrumssamtalet i syfte att tydliggöra mål och innehåll. • med entreprenöriellt förhållningssätt ger eleverna möjligheter att utveckla förståelse för ämnets betydelse för människan, samhället och miljön. • har goda kunskaper i formativ undervisning och bedömning (BFL och/eller TFU). • har kunskap om barns och ungdomars utveckling och lärande. • har goda kunskaper i gällande styrdokument. • arbetar utifrån ett salutogent synsätt med målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan. • har en välutvecklad samarbetsförmåga och ser fördelarna med nya sätt att lära. • håller dig uppdaterad med aktuell skolforskning. • har erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer. Svensk lärarexamen. Utländsk examen endast i kombination med Högskoleverkets behörighetsbevis. Erfarenhet är önskvärt men inte ett krav. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet är önskvärt men inte ett krav
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Västra
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-23
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/resurslärare matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/resurslärare matematik

Säljare Region Kristinehamn
FöretagsInvest AB är ett modernt och utvecklande företag inom reklam och marknadsföring. Vi ger bland annat ut ett affärsmagasin som är ett innehållsrikt magasin i fyrfärgstryck där företag kan läsa om företag och samtidigt annonsera om sina produkter och tjänster. Detta affärsmagasin skapar uppmärksamhet hos våra kunder och läsare. För att möta efterfrågan på marknaden söker vi säljare till region Kristinehamn Vi söker Dig som är kund och relationsorienterad, kan skapa ett bra klimat för affärer och inge förtroende. Du har mål och ser försäljning som en del av livet, d.v.s det skall vara kul att jobba och ha möjligheter till goda förtjänster. Vi söker både kvinnor och män, oavsett ålder, men med säljerfarenhet . Du skall ha egen bil o B-körkort. Du får ett eget distrikt. Vi erbjuder utbildning Vi erbjuder goda förtjänstmöjligheter i form av en garantilön plus provision samt statlig reseersättning och telefonersättning. I övrigt erbjuder vi ett utvecklande och självständigt arbete i ett framtidsföretag med utrymme för egna initiativ och flexibilitet. Välkommen med din ansökan via mail!
Företag: FÖRETAGSINVEST I ÅKERSBERGA AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare Region Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare Region Kristinehamn

Konstintendent
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. Vid Vänerns strand, i vackra och kulturhistoriskt viktiga Marieberg, ligger Kristinehamns konstmuseum för modern och samtida konst. Museet, vars program bland annat inkluderat större utställningar med Picasso, Alvar Aalto och Gunvor Nelson, har gott renommé i hela konst-Sverige. Här finns också Kristinehamns bildarkiv, som har en av landsortens största bildsamlingar. Vi söker nu en konstintendent. ARBETSUPPGIFTER Som konstintendenten kommer du tillsammans med museichefen ansvara för att planera och producera utställningar. Du förväntas vara engagerad och driven. I arbetet ingår också viss visnings- och föreläsningsverksamhet. Konstmuseet har även en butik där viss del av din arbetstid kommer att förläggas. Arbetstiden är förlagd måndag – söndag, dvs. kväll- och helgtjänstgöring förekommer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en akademisk examen inom området konst med huvudinriktning på konstvetenskap och konstpedagogik. Du är van att projektsamordna, dokumentera och organisera arbete. Det är viktigt att du kan arbeta självständigt, men du ska också arbeta i team och nätverk, såväl internt som externt, och därmed ha lätt att skapa och upprätthålla kontakter. Därför behöver du ha en god kommunikationsförmåga. Du ska ha mycket goda kunskaper i svenska, såväl muntligt som skriftligt. Du måste ha egna tankar kring konst och kultur i syfte att göra den mer tillgänglig för alla. Vidare behöver du vara insatt i både samtida konst, kultur och konsthistoria.
Företag: Kristinehamns kommun, Kulturförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Konstintendent jobb, Konstintendent Kristinehamn, Konstintendent Kristinehamns kommun, Kulturförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstintendent

Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn
Xtra Sverige AB Om oss För kunds räkning söker vi nu dig som är specialist inom allmänmedicin och vill arbeta på vårdcentral i Kristinehamn. Om företaget Xtra Care är ett dotterbolag till Xtra personell AS som är ett av de ledande bemanningsföretagen i Norden. Xtra Care är specialiserade på bemanning av läkare, sjuksköterskor samt övrig vårdpersonal i både Sverige och Norge och har bemannat den svenska sjukvården sedan 1999. I Xtra Care tror vi förbättringar alltid är möjligt, därför är "Better is always possible" vår vision. Vår verksamhet bygger på tre kärnvärden: Vi kommer att vara flexibla, utmanande och engagerande. Dessa värden präglas i allt vi gör varje dag och ser till att vi hela tiden utmanar oss själva att bli ännu bättre. Vi erbjuder dig: Konkurrenskraftig ersättning Uppdrag inom alla specialiteter i hela Sverige En egen kontaktperson på företaget Läkarmöten med föreläsningar, middagar och aktiviteter i samband med mässor och andra arrangemang Andra förmåner och bonusar finns löpande under året Dina arbetsuppgifter Sedvanligt arbete som distriktsläkare på vårdcentral. Journalsystem profdoc Din profil Specialist i allmänmedicin, alternativt leg. läkare med relevant erfarenhet. Språkkunskaper i svenska lägst nivå B2 enligt Europarådets nivåskala.
Företag: Xtra Sverige AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-30
Sök fler jobb liknande: lediga Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Allmänspecialist till vårdcentral i Kristinehamn

Modersmålslärare somaliska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som modersmålslärare i våra grundskoleområden med elever i åldrarna 6-18 år. Undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen. Anställningens omfattning styrs av vårt elevunderlag. Våra skolor är indelade i rektorsområden och anställningen är delad mellan flera av dem. KVALIFIKATIONER • Svensk lärarutbildning eller utländsk lärarutbildning som har prövats av Högskoleverket. • Adekvata ämneskunskaper i berört modersmål. • Goda kunskaper i svenska språket både skrift och tal. Vi ställer krav på att du har körkort och tillgång till bil. Detta då undervisningen är förlagd på olika skolor inom kommunen.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-01
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare somaliska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare somaliska

Specialpedagog
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Till Jakobsbergsskolan och till Vipans och Spiggens förskoleområden söker vi nu en lösningsfokuserad specialpedagog med erfarenhet av pedagogiskt arbete i olika miljöer. Du ska vara relationskompetent med mycket god omsorgsorientering och dessutom resultatorienterad med en välutvecklad kommunikativ förmåga. Att arbeta med kvalitetsutveckling för att uppnå en förskola och skola för alla, blir en central uppgift för dig. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att: - identifiera, analysera och delta i arbetet med att undanröja hinder för, och orsaker till att barnen/eleverna stöter på i sin lärandemiljö. - genomföra pedagogiska kartläggningar, utredningar och analysera barnens/elevernas svårigheter på organisations-, grupp- och individnivå. - utforma och delta i arbetet med att upprätta, genomföra och följa upp pedagogiska kartläggningar och åtgärdsprogram. - vara en kvalificerad samtalspartner och rådgivare i pedagogiska frågor mot personal, vårdnadshavare och andra i sammahanget relevanta aktörer. - ha ett tätt samarbete med förskolechef, rektor och med skolans elevstödsteam. KVALIFIKATIONER Vi ser att du: - har kunskap om barns och ungdomars utveckling och lärande och arbetar utifrån gällande styrdokument. - arbetar förebyggande alltid utifrån ett salutogent synsätt med målet att alla ska ha möjlighet att lyckas i skolan. - genomför pedagogiska utredningar kring barn/elever i behov av särskilt stöd. - arbetar kompensatoriskt för att lyfta fram och utveckla barnens/elevens förmågor. - tillsammans med förskolechefer och rektorer, elevhälsoteam och övrig personal arbetar för bästa möjliga lärandemiljö för barn och elever. - ansvarar för att handleda lärare/skolpersonal och initiera rätt stödinsatser utifrån barnens/elevernas behov. - följer upp och utvärderar insatta åtgärder. - självständigt kan leda och stödja utvecklingen av det pedagogiska arbetet för att möta behoven hos alla barn och elever. - har en välutvecklad samarbetsförmåga och goda kunskaper inom IKT och nya sätt att lära – inte minst med hjälp av ny teknik. - ständigt håller dig uppdaterad med aktuell förskole- och skolforskning. - har erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer. Svensk specialpedagogexamen om minst 90 högskolepoäng samt minst tre års yrkeserfarenhet från förskola/grundskola eller andra relevanta verksamhetsområden efter grundläggande lärarutbildning. Utländsk examen endast i kombination med Högskoleverkets behörighetsbevis. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog jobb, Specialpedagog Kristinehamn, Specialpedagog Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog

Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Kristinehamn kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Kristinehamn med/utan erfarenhet

Homepartysäljare - Kristinehamn
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Kristinehamn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Kristinehamn

Lärare ma/no/tk
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Centrala skolområdet består av två rektorsområden med ca 700 elever i år F-9 och två förskoleområden med ca 300 barn i åldern 1-5 år. Skolområdet har cirka 200 anställda. Vi arbetar ständigt med att utveckla verksamheten och för en skola på vetenskaplig grund. Vårt mål är att våra elever alltid ska få bästa möjliga bemötande och alltid möta bästa möjliga pedagoger för att nå bästa möjliga resultat. Kommunen är för närvarande inne i ett intensivt utvecklingsarbete för en skola på vetenskaplig grund bland annat genom en kompetenshöjning inom formativ undervisning och bedömning. (BFL och TFU). Till Södermalmsskolan 7-9 söker vi lärare i matematik, no och teknik. KVALIFIKATIONER Du brinner för elevens framgång i sitt lärande och formar undervisningen på ett roligt och effektivt sätt. Du är relationskompetent med mycket god omsorgsorientering och dessutom resultatorienterad med en välutvecklad kommunikativ förmåga. Att arbeta med kvalitetsutveckling inom Dina ämnen, ämnesövergripande, som mentor liksom i Ditt arbetslag för att uppnå ”en skola för alla” och ”skola på vetenskaplig grund” är en självklarhet för Dig. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat: Undervisning i ämnet. Mentorskap och kontakter med vårdnadshavare, arbetslagsarbete samt övrigt i läraryrket dagligen förekommande arbetsuppgifter såsom dokumentation av elevens utveckling, närvarorapportering mm. Vi ser att Du: • arbetar med olika metoder för att öka elevernas engagemang och intresse och så att de kan ta ansvar för det egna lärandet • med entreprenöriellt förhållningssätt ger eleverna möjligheter att utveckla förståelse för att all verksamhet har betydelse för, och påverkar, människan, samhället och miljön • har goda kunskaper i formativ undervisning och bedömning (BFL och/eller TFU) • arbetar utifrån ett salutogent synsätt med målet att alla elever ska ha möjlighet att lyckas i skolan samt har erfarenhet av arbete i mångkulturella miljöer Kvalifikationer: Svensk lärarexamen i ma/no och teknik. Utländsk examen endast i kombination med Högskoleverkets behörighetsbevis. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Skolförvaltningen, Centrala
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare ma/no/tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare ma/no/tk

Kristinehamns nya butiksdemonstratör sökes!
Är ditt favoritprogram Sveriges Mästerkock? Gillar du att prata om mat såväl som att äta mat? Har du någon gång tänkt tanken att "Halv åtta hos mig vill jag anmäla mig till"? Läser du hellre kokböcker än skönlitteratur? Söker du ett extra-jobb som gör dig glad? Svarar du Ja på någon av dessa frågor - Då har vi tjänsten för dig! Caliptus är Sveriges mest anlitade Retailbyrå inom matupplevelser, med några av världens största varumärken i portföljen. Vi genomför årligen ca 15.000 matbjudningar och inspirationer i hela Sverige & nu söker vi alltså dig som vill vara en del av vårt härliga team. För att passa tjänsten som Inspirerande butiksdemonstratör så ska du älska mat & kunna förmedla detta till alla förbipasserande kunder. Du ska kunna inspirera kunderna till att testa recepten du gör genom att berätta & visa hur man tillagar dem. För att vara en bra Inspirerande butiksdemonstratör krävs att du agerar likt en säljare. Ditt mål varje dag är att sälja slut på det butiken har köpt in för din matdemonstration. Den som passar den här tjänsten är flexibel & självgående. Viktigt också att du kan ändra ditt arbetssätt utifrån de förutsättningar som ges. Du behöver absolut inte vara utbildad kock eller säljare utan det viktiga är att du kan inspirera andra. Oftast har du färdiga recept eller produkter att jobba utifrån men vissa dagar ska du själv hitta på ett recept utifrån de råvaror butiken tillhandahåller. Har du erfarenhet av något av följande så skriv med det i din ansökan: Matlagning, Försäljning, Exponering, Att stå på scen, Butiksdemonstrationer eller någon form av livsmedelsarbete! Vanligaste arbetsdagarna är Torsdag, Fredag &/eller Lördag. Arbetstiderna är 11-19 på vardagar & 10-15 på lördagar men andra dagar & tider kan förekomma. Är du redo för ett riktigt kul och annorlunda jobb? Tveka inte, utan sök nu direkt! Skicka din ansökan med CV, personligt brev, foto samt referenser via mail till: vast@caliptus.se. OBS! Vi behandlar enbart ansökningar via mail, med digitalt foto bifogat. Märk din ansökan med "Matinspiratör Kristinehamn". Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: CALIPTUS AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kristinehamns nya butiksdemonstratör sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kristinehamns nya butiksdemonstratör sökes!


Sök lediga jobb Kristinehamn

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se