Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen jobb - lediga jobb

Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen jobb Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Personlig assistent- Kristinehamn

 2. Sjuk- /Distriktssköterska- Kristinehamn

 3. Enhetschef för barn- ungdom- och familjegruppen- Kristinehamn

 4. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Kristinehamn

 5. Nämndsekreterare- Kristinehamn

 6. Projektkoordinator- Kristinehamn

 7. Socialsekreterare- Kristinehamn

 8. Socialsekreterare- Kristinehamn

 9. Socialsekreterare- Kristinehamn

 10. Avgiftshandläggare- Kristinehamn

 11. Enhetschef- Kristinehamn

 12. Socialsekreterare- Kristinehamn

 13. Vårdbiträde/undersköterska/personlig assistent- Kristinehamn

 14. Biståndsbedömare/Biståndshandläggare- Kristinehamn

 15. Distrikts-/sjuksköterska- Kristinehamn

 16. Vikarierande sjuksköterskor- Kristinehamn

 17. Vikarierande socialsekreterare- Kristinehamn

 18. Integrationshandledare till boende för ensamkommande barn- Kristinehamn

 19. Hjälpmedelstekniker- Kristinehamn

 20. Enhetschef till serviceboende LSS- Kristinehamn

 21. Enhetschef till verksamheten personlig assistans- Kristinehamn

 22. Socialsekreterare till familjerätten- Kristinehamn

 23. Projektkoordinator- Kristinehamn

 24. Familjerådgivare- Kristinehamn

 25. Distriktssköterska/sjuksköterska-Natt- Kristinehamn

 26. Socialsekreterare- Kristinehamn

 27. Kurator till Familjecentralen Källan- Kristinehamn

 28. Arbetshandledare inriktning idrott och hälsa- Kristinehamn

 29. Arbetshandledare- Kristinehamn

 30. Socialsekreterare- Kristinehamn

 31. Familjehemssekreterare- Kristinehamn

 32. HR-specialist/HR-adviser- Kristinehamn

 33. Boendeassistent- Kristinehamn

 34. Socialsekreterare- Kristinehamn

 35. Enhetschef/individ o familjeomsorg- Kristinehamn

 36. Socialsekreterare till familjerätten- Kristinehamn

 37. Socialsekreterare- Kristinehamn

 38. Enhetschef- Kristinehamn

 39. Integrationshandledare- Kristinehamn

 40. Enhetschef/individ o familjeomsorg- Kristinehamn


Mer beskrivning

Personlig assistent
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi ser helst att du har utbildning och/eller erfarenhet av liknande arbete. KVALIFIKATIONER Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

Sjuk- /Distriktssköterska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Anställningen innebär ett omväxlande arbete där du kommer att ingå i ett distrikts-/sjukskötersketeam. Som distrikts-/sjuksköterska ansvarar du för specifik omvårdnad och kommer att ha samarbete med olika yrkesgrupper. Arbetsuppgifterna är varierande och arbetssättet innebär omväxling. Tillsammans med medarbetare och din chef utvecklar du kontinuerligt innehållet i vården och utveckling av verksamheten pågår ständigt. KVALIFIKATIONER Du ska vid tillträdet vara legitimerad sjuksköterska med eller utan specialistutbildning inom Öppen Hälso- och Sjukvård. Det är meriterande att ha kunskaper inom geriatrik, psykiatri och/eller demens. Stor vikt läggs vid flexibilitet, förmåga att arbeta i team och personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuk- /Distriktssköterska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuk- /Distriktssköterska

Enhetschef för barn- ungdom- och familjegruppen
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Barn- ungdom- och familjegruppen består av ca 25 medarbetare. Vi har ansvar för myndighetsutövning enl SoL och LVU. Ytterligare ett ansvarsområde är rekrytering, utbildning och handledning av familjehem. Vi tillhandahåller familjestöd med riktade, tidiga och förebyggande insatser. Inom barn- ungdom- och familjegruppen finns också familjerådgivning, familjecentral, familjerätt och kvinnofridsarbete. Som enhetschef kommer du att planera, leda och fördela arbetet, samordna och skapa förutsättningar för utvecklingsfrågor samt inneha personal- och arbetsmiljöansvar. I arbetet som enhetschef ingår också att fatta beslut enligt delegation och vara delaktig i budgetprocesserna. KVALIFIKATIONER Socionom eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Erfarenhet från arbete inom socialtjänsten, främst rörande arbete med barn och unga, är ett krav. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet som ledare och chef. Du har förmåga att inspirera medarbetare till goda resultat. Du är bra på att driva och implementera utvecklingsprocesser, är handlingskraftig och ser möjligheter istället för hinder. Körkort är ett krav.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef för barn- ungdom- och familjegruppen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef för barn- ungdom- och familjegruppen

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker två biståndshandläggare, under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Som biståndshandläggare i Kristinehamn kommer du att utreda, bedöma, fatta beslut och följa upp insatser enligt Socialtjänstlagen, riktlinjer samt mål och rutiner. Funktionen är organiserad tillsammans med övriga myndighetsutövare på socialförvaltningen. Biståndshandläggare är delegerad att fatta beslut om bland annat hemtjänstinsatser, dagverksamhet, korttidsvistelse och särskilt boende. Arbetet sker i ett nära samarbete med enskild, närstående, kollegor samt andra professioner i och utanför socialförvaltningen, men du ska även kunna arbeta självständigt. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av myndighetsutövning, god kunskap i att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana. Körkort B är ett krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete och förmåga att arbeta självständigt.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Kristinehamn, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Nämndsekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Kristinehamns kommun arbetar med handikappomsorg, äldreomsorg, individ- och familjefrågor med mera. Då vår nämndsekreterare går vidare till annat arbete söker vi nu en ersättare. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att vara som sekreterare vid socialnämndens olika sammanträden inklusive att ansvara för nämndens kalendarium och ärendeberedning. Du blir även ansvarig registrator och arkivansvarig vid socialförvaltningen. KVALIFIKATIONER Vi vill att du som söker har högskoleutbildning med inriktning mot statsvetenskap, information eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser helst att du har erfarenhet från arbete med nämndadministration i kommunal verksamhet. Du behärskar svenska språket mycket väl i tal och skrift och har hög datorvana. Som person är du initiativrik och kan arbeta självständigt men har också god samarbetsförmåga. Befattningen ställer krav på att du kan ha många arbetsuppgifter i gång samtidigt, ibland under tidspress. Arbetsgivaren kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 10-14
Sök fler jobb liknande: lediga Nämndsekreterare jobb, Nämndsekreterare Kristinehamn, Nämndsekreterare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nämndsekreterare

Projektkoordinator
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Kristinehamns kommun har startat projektet ”Kom i jobb” med syftet att få fler personer i arbete. Organisatoriskt tillhör projektet Individ- och familjeomsorgen på socialförvaltningen och drivs i nära samarbete med arbetsförmedlingen och de kommunala enheter som idag arbetar med sysselsättningsåtgärder. Som projektkoordinator kommer du bland annat att ansvara för matchning av deltagare, grupputbildningar samt att utreda och göra bedömningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av projektarbete. Du måste både kunna arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga. Det är mycket viktigt att du har kraft att engagera och motivera andra i deras personliga utveckling. Du har en akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har erfarenhet/utbildning i metoden supported employment eller likvärdig metod samt erfarenhet av att arbeta med arbetsmarknadsfrågor. Du behöver ha god kunskap i dokumentation och utredande karaktär. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Projektkoordinator jobb, Projektkoordinator Kristinehamn, Projektkoordinator Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektkoordinator

Socialsekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Under förutsättning att erforderliga beslut fattas söker enheten för arbetsmarknad- och försörjningsstöd en socialsekreterare. Du ska utreda och besluta om ekonomiskt bistånd enligt delegation samt under ledning av enhetschef och i samarbete med kollegor genomföra beslutade åtgärder. Under våren 2014 kommer vi att implementera Instrument-X som är ett erfarenhetsbeprövat kartläggningsinstrument utvecklat för nybesök inom ekonomiskt bistånd. Instrumentet används för att göra en initial bedömning av behov för att med större säkerhet kunna ge ”rätt insats till rätt person, i rätt tid, av rätt aktör och till rätt kostnad". KVALIFIKATIONER Du ska vara examinerad socionom eller ha en högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av myndighetsutövning och arbete med försörjningsstöd är meriterande. Önskvärt är grundutbildning i MI. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete och självständigt arbete.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Kristinehamn, Socialsekreterare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Socialsekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en socialsekreterare till familjestödet som är en del av enheten Barn, ungdom och familj. Du kommer i huvudsak att arbeta med biståndsbedömda insatser inriktat mot barn och unga och deras familjer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och deras familjer inom socialtjänsten. Du har socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete då tjänsten bland annat innebär samarbete med andra myndigheter som polis, skola etc. Körkort B krävs.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Kristinehamn, Socialsekreterare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Socialsekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en socialsekreterare till Barn, ungdom och familjegruppen som ska arbeta med myndighetsutövning gällande barn och ungdomar 0-18 år. Arbetsuppgifterna innebär utredningar jml SoL och LVU samt uppföljning av insatser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn och ungdomar inom socialtjänsten. Du har socionomutbildning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Kunskap och erfarenhet av BBIC är ett krav. Körkort B krävs.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 01-02
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Kristinehamn, Socialsekreterare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Avgiftshandläggare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen ansvarar för äldreomsorg, handikappomsorg samt individ- och familjeomsorg i Kristinehamn. Vi söker nu en ersättare till vår avgiftshandläggare som kommer att gå i pension. Du kommer att arbeta med att beräkna och besluta om avgifter samt skicka ut fakturor till enskilda som beviljats insatser från socialförvaltningen. Då tjänsten innebär myndighetsutövning kan du få i uppgift att bemöta överklaganden och göra yttranden till förvaltningsdomstol. Tjänsten innebär många kontakter både internt och externt, främst genom telefon. Arbetet sker självständigt utifrån riktlinjer och rutiner. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är ordningssam och har hög datakompetens. Du måste kunna informera sakligt och ge god service till enskilda och anhöriga. Som person har du lätt för att samarbeta och kan hantera att jobbet periodvis innebär hög arbetsbelastning. Du har minst gymnasial utbildning inom ekonomi, administration eller motsvarande. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 01-16
Sök fler jobb liknande: lediga Avgiftshandläggare jobb, Avgiftshandläggare Kristinehamn, Avgiftshandläggare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Avgiftshandläggare

Enhetschef
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Individ- och familjeomsorgen står inför en verksamhetsförändring där vi har för avsikt att samla alla öppna och biståndsbedömda insatser i en enhet. Enheten, som går under arbetsnamnet ”Insatsstyrkan”, kommer att vara samlokaliserad och bestå av ca 20 medarbetare. Enheten kommer att utföra insatser inom områdena Barn och familj, Vuxen, Socialpsykiatri, Bostöd samt Våld i nära relationer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta inom Individ- och familjeomsorg och helst inom de områden som nämnts. Du är socionom eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt erfarenhet av att arbeta som chef. Som person ska du kunna utveckla arbetsgruppen och nya arbetsformer. Du ska verka för samsyn och förbättra samarbetet både internt och externt. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 01-22
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Kristinehamn, Enhetschef Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Socialsekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en socialsekreterare till Barn, ungdom och familjegruppen som ska arbeta med myndighetsutövning gällande barn och ungdomar 0-18 år. Arbetsuppgifterna innebär utredningar jml SoL och LVU samt uppföljning av insatser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn och ungdomar inom socialtjänsten. Du har socionomutbildning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Kunskap och erfarenhet av BBIC är ett krav. Körkort B krävs.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 02-10
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Kristinehamn, Socialsekreterare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Vårdbiträde/undersköterska/personlig assistent
Vi på socialförvaltningen jobbar med människor. Vi har hand om äldreboenden, hemtjänst och gruppboenden för funktionshindrade med mera. Vi söker nu dig som vill sommarjobba som undersköterska, vårdbiträde, boendestödjare eller personlig assistent. Du är minst 18 år gammal och har utbildning, erfarenhet och/eller intresse av att arbeta med människor. Helst har du körkort.
Företag: Kristinehamns Kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Vårdbiträde/undersköterska/personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vårdbiträde/undersköterska/personlig assistent

Biståndsbedömare/Biståndshandläggare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker två biståndshandläggare, under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Som biståndshandläggare i Kristinehamn kommer du att utreda, bedöma, fatta beslut och följa upp insatser enligt Socialtjänstlagen, riktlinjer samt mål och rutiner. Funktionen är organiserad tillsammans med övriga myndighetsutövare på socialförvaltningen. Biståndshandläggare är delegerad att fatta beslut om bland annat hemtjänstinsatser, dagverksamhet, korttidsvistelse och särskilt boende. Arbetet sker i ett nära samarbete med enskild, närstående, kollegor samt andra professioner i och utanför socialförvaltningen, men du ska även kunna arbeta självständigt. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har erfarenhet av myndighetsutövning, god kunskap i att uttrycka dig i tal och skrift samt datorvana. Körkort B är ett krav. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete och förmåga att arbeta självständigt.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 02-19
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndsbedömare/Biståndshandläggare jobb, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Kristinehamn, Biståndsbedömare/Biståndshandläggare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndsbedömare/Biståndshandläggare

Distrikts-/sjuksköterska
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Anställningen innebär ett omväxlande arbete där du kommer att ingå i ett distrikts-/sjukskötersketeam. Som distriktssköterska ansvarar du för specifik omvårdnad och kommer att ha samarbete med olika yrkesgrupper. Arbetsuppgifterna är varierande och arbetssättet innebär omväxling. Tillsammans med medarbetare och din chef utvecklar du kontinuerligt innehållet i vården och utveckling av verksamheten pågår ständigt. KVALIFIKATIONER Du ska vid tillträdet vara legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom Öppen Hälso- och Sjukvård. Det är meriterande att ha kunskaper inom geriatrik, psykiatri och/eller demens. Stor vikt läggs vid flexibilitet, förmåga att arbeta i team och personlig lämplighet. Körkort B är ett krav.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Distrikts-/sjuksköterska jobb, Distrikts-/sjuksköterska Kristinehamn, Distrikts-/sjuksköterska Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distrikts-/sjuksköterska

Vikarierande sjuksköterskor
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen söker dig som vill gå in och arbeta under perioden juni-augusti då våra ordinarie sköterskor har semester. Anställningen är ett vikariat på max 3 månader. Vikariatet innebär ett omväxlande arbete i en organisation med korta beslutsvägar. Du kommer att ingå i ett skötersketeam som renodlat sin yrkesroll och utvecklat det medicinska ledarskapet tillsammans med sina medarbetare. Arbetsuppgifterna är varierande och arbetssättet innebär omväxling. KVALIFIKATIONER Du ska vid tillträdet vara leg. sjuksköterska med eller utan specialistutbildning inom öppen hälso- och sjukvård samt ha B-körkort. Du ska ha datorvana, god initiativ- och problemlösningsförmåga.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande sjuksköterskor jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande sjuksköterskor

Vikarierande socialsekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en socialsekreterare till Barn, ungdom och familjegruppen som ska arbeta med myndighetsutövning gällande barn och ungdomar 0-18 år. Du kommer att arbeta med uppföljning av familjehemsplacerade barn och ungdomar. Även utredningar jml SoL och LVU, samt uppföljning av insatser ingår i tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn och ungdomar inom socialtjänsten. Du har socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Kunskap och erfarenhet av BBIC är ett krav. Körkort B krävs.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande socialsekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande socialsekreterare

Integrationshandledare till boende för ensamkommande barn
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Strandkanten är Kristinehamns kommuns HVB-hem för ensamkommande barn. Vi tar i nuläget emot pojkar i åldern 15-18 år, främst från Asien och Afrika. Målet för verksamheten är att pojkarna integreras i samhället som självsäkra och trygga individer. Att arbeta som integrationshandledare innebär att hjälpa pojkarna att nå detta mål. Du kommer att stötta ungdomarna i skolgång, fritid, hushållssysslor etc. I arbetet ingår nära kontakter med gode män, skolan, sjukvården och andra myndigheter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har stort intresse av att arbeta med ungdomar och en positiv inställning till olika kulturer. Det är önskvärt att du har en högskoleutbildning i socialt arbetet eller pedagogik. Erfarenhet av att arbeta med ungdomar är en merit. Du måste kunna dokumentera på svenska. Körkort B och grundläggande datorvana är ett krav. Som integrationshandledare krävs att du är en stabil och tålmodig vuxen som kan sätta gränser och skapa trygghet. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och kompetens som kan bidra till arbetslagets utveckling.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 04-17
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationshandledare till boende för ensamkommande barn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationshandledare till boende för ensamkommande barn

Hjälpmedelstekniker
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Dina huvudsakliga arrbetsuppgifter är att tillsammans med kollega eller självständigt utföra reparationer, rekonditionering och förebyggande underhåll av hjälpmedel. Arbetet innebär också ansvar för kontroll och besiktning av kommunägd hjälpmedelsutrustning såsom liftar, vårdsängar samt medicinskteknisk utrustning. Lämna/hämta hjälpmedel till boenden samt till enskilda. Arbetet sker i nära samarbete med arbetsterapeuter,sjukgymnaster och övrig omvårdnadspersonal. KVALIFIKATIONER Du har någon form av teknisk utbildning/praktisk inriktning och några års erfarenhet från arbete inom relevant område. Meriterande är om du har gymnasial utbildning till tekniker och högskoleutbildning inom hjälpmedelsteknik. Du behärskar svenska språket i både tal och skrift. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper såsom att du är flexibel och har en god samarbetsförmåga. Det är viktigt att du har en hög känsla för service, kan arbeta självständigt och kan ta egna initiativ. Du ska ha grundläggande datakunskaper. Körkort är ett krav.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Hjälpmedelstekniker jobb, Hjälpmedelstekniker Kristinehamn, Hjälpmedelstekniker Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hjälpmedelstekniker

Enhetschef till serviceboende LSS
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen planerar att under hösten 2014 öppna ett serviceboende LSS. Som enhetschef kommer du att planera, leda och fördela arbetet samt inneha personal- och arbetsmiljöansvar. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Socionom eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet som ledare och chef. Erfarenhet av LSS verksamhet är meriterande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till serviceboende LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till serviceboende LSS

Enhetschef till verksamheten personlig assistans
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Uppdraget innebär ansvar för verkställighet av personlig assistans enligt beslut från LSS handläggare och handläggare på Försäkringskassan. Enheten omfattar c:a 9 arbetsplatser med omkring 30 medarbetare Som enhetschef kommer du att planera, leda och fördela arbetet samt inneha personal- och arbetsmiljöansvar. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Socionom eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms som likvärdig. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet som ledare och chef. Erfarenhet av LSS verksamhet är meriterande
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till verksamheten personlig assistans jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till verksamheten personlig assistans

Socialsekreterare till familjerätten
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Under förutsättning att erforderliga beslut fattas söker vi en vikarierande socialsekreterare till familjerätten. Du kommer bland annat att arbeta med vårdnads- boende- och umgängesutredningar, samarbetssamtal, faderskap och adoptioner. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och deras familjer inom socialtjänsten. Du har socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Kunskap och erfarenhet av familjerätt är meriterande. Körkort B krävs.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till familjerätten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till familjerätten

Projektkoordinator
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Kristinehamns kommun har startat projektet ”Kom i jobb” med syftet att få fler personer i arbete. Organisatoriskt tillhör projektet Individ- och familjeomsorgen på socialförvaltningen och drivs i nära samarbete med arbetsförmedlingen och de kommunala enheter som idag arbetar med sysselsättningsåtgärder. Vi söker nu en projektkoordinator som bland annat ska ansvara för matchning av deltagare, grupputbildningar, att utreda och göra bedömningar samt vara en naturlig länk ut i det privata arbetslivet för att skapa arbetstillfällen. Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tfn 0550-880 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av projektarbete. Du måste både kunna arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga. Det är mycket viktigt att du har kraft att engagera och motivera andra i deras personliga utveckling. Du har en akademisk utbildning som arbetsgivaren bedömer som relevant för uppdraget. Det är meriterande om du har erfarenhet/utbildning i metoden supported employment eller likvärdig metod samt erfarenhet av att arbeta med arbetsmarknadsfrågor. Du behöver ha god kunskap i dokumentation och utredande karaktär. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Projektkoordinator jobb, Projektkoordinator Kristinehamn, Projektkoordinator Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Projektkoordinator

Familjerådgivare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Familjerådgivarens uppgift är att genom samtal bearbeta relationsproblem och konflikter i familjerelationer och att i samverkan med andra funktioner medverka till kunskapsförmedling och information i samlevnadsfrågor. Organisatoriskt tillhör familjerådgivaren enheten Barn, ungdom & familj. Huvudsaklig arbetsuppgift är att självständigt ge samtalsbehandling till enskilda, par och familjer för att bearbeta relationsproblem i parförhållandet. Utöver det ingår medverkan i utåtriktad informationsverksamhet. Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tfn 0550-880 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. KVALIFIKATIONER Du har socionom-/beteendevetenskaplig utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig samt grundläggande psykoterapeutisk utbildning (steg 1) eller motsvarande. Fördjupad psykoterapeutisk utbildning är en merit. Erfarenhet av familjerådgivning eller annat psykosocialt behandlingsarbete är ett krav. Personlig kompetensutveckling kommer att ges genom regelbunden extern handledning. Vi kommer att fästa stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Familjerådgivare jobb, Familjerådgivare Kristinehamn, Familjerådgivare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjerådgivare

Distriktssköterska/sjuksköterska-Natt
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Kristinehamns kommun, socialförvaltningen, söker en sjuksjuksköterska, tjänsten innebär nattjänstgöring. Som sjuksköterska på natten ansvarar du för den specifika omvårdnaden inom hemsjukvården och på särskilda boenden. KVALIFIKATIONER Du ska vid tillträdet vara legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning inom Öppen Hälso- och Sjukvård. Det är meriterande att ha kunskaper inom geriatrik, psykiatri och/eller demens. Stor vikt läggs vid flexibilitet, förmåga att arbeta i team, ta egna beslut samt personlig lämplighet. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktssköterska/sjuksköterska-Natt jobb, Distriktssköterska/sjuksköterska-Natt Kristinehamn, Distriktssköterska/sjuksköterska-Natt Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktssköterska/sjuksköterska-Natt

Socialsekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Under hösten 2014 kommer samtliga funktioner som arbetar med insatser inom socialtjänsten att organiseras under en egen insatsenhet. En del i den nya enheten är insatser för familjer. På grund av sjukskrivning behöver vi nu en tillfällig förstärkning i arbetet med familjer och ungdomar. Vi söker därför en socialsekreterare som ska utföra biståndsbedömda insatser till barn, familjer och unga. Del av tjänsten har inriktningen på uppsökande verksamhet för unga/unga vuxna. Viss kvällstjänstgöring kan förekomma. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av socialt arbete med familjer, barn och unga. Du är socionom eller har annan likvärdig utbildning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Körkort B krävs. ÖVRIGT Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel på tfn 0550-880 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Kristinehamn, Socialsekreterare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Kurator till Familjecentralen Källan
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Familjecentralen bedriver verksamhet som är hälsofrämjande, generell, tidigt förebyggande och stödjande. Verksamheten riktar sig till föräldrar och barn i åldrarna 0-6 år. Det är en mötesplats för familjer i Kristinehamns kommun. Målet för verksamheten är att utifrån hela familjens livssituation främja god hälsa hos barn och föräldrar genom att i samverkan tidigt upptäcka och tillgodose olika behov. Som kurator kommer du att arbeta med förebyggande socialt arbete, tidiga insatser och socialt förändringsarbete. Du kommer arbeta individuellt eller i grupp och i nära samverkan med övriga yrkeskategorier i familjecentralen. Arbetet innefattar också biståndsbedömda insatser enl SoL till barn, ungdomar och föräldrar och utgår från insatsgruppens verksamhet med bistånd i hemmet eller på annan plats. KVALIFIKATIONER Du har socionomutbildning eller utbildning som bedöms likvärdig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Körkort B krävs. Vi söker dig som har erfarenhet av förebyggande arbete och individuella samtalskontakter med familjer, barn och ungdomar inom socialtjänsten. Erfarenhet av arbete med olika former av gruppverksamheter är meriterande. ÖVRIGT Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tfn 0550-880 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator till Familjecentralen Källan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator till Familjecentralen Källan

Arbetshandledare inriktning idrott och hälsa
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker vikarierande arbetshandledare med inriktning idrott och hälsa till daglig verksamhet enlig LSS. Då en av våra medarbetare har tjänstledighet för studier söker vi nu en Arbetshandledare med erfarenhet och utbildning inom flera av nedanstående områden på Camp Nova. Du kommer att jobba tillsammans med deltagare som har olika former av funktionsnedsättning med mer eller mindre fysiska, psykiska och socialmedicinska hinder och ibland i kombination med varandra. I ditt jobb ska du genom aktiv support stödja deltagaren i dennes utveckling. På Camp Nova har vi fysisk-, social- och mental träning, vi har upplevelserum (Nova Beach, ett ljus och värme-rum, ett skogsrum, ett vitt och ett svart rum). Vi har även media, musik, snickeri, tillverket (handarbeten) ateljé, reception, vaktmästeri, transport, städ o tvätt, gym, hälsa o idrott, kök och bageri med mera. Arbetsuppgifter: Hälsobefrämjande program, träna på gym, fysträning, kostrådgivning, hålla i tävlingar o turneringar, upprätta individuella träningsprogram, gruppgympa, individuell träning, anordna ”Må-bra-dagar”, utflykter, lagsport, bad, kontakt VIF hcp, olika handikappföreningar, Arenan, motion, träningstips, uppföljning mm Hjälpmedel: vara behjälplig vid utprovning av olika hjälpmedel, tester, kontakter specialister o boende. Utvecklingsarbete: framtid, planering, scheman, omvärldsbevakning KVALIFIKATIONER Dina egenskaper: - Ett genuint intresse för människor och deras utveckling och en tro på att utveckling är möjlig för alla! - Förmågor som entusiasm och flexibilitet är mycket viktiga. - Du skall ha god pedagogisk och social förmåga och vara bra på att motivera andra. - Du skall ha sinne för planering och att hitta lösningar. Erfarenhet/Utbildning (minst 2 av följande 3 alternativ måste du inneha): 1. Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning inom LSS-spektrat (autism, Tourettes syndrom, Asperger, Downs syndrom m.fl.) 2. Erfarenhet och utbildning inom fysisk träning 3. Utbildning/erfarenhet inom området psykiatri. Körkort är ett krav ÖVRIGT Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tfn 0550-880 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetshandledare inriktning idrott och hälsa jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetshandledare inriktning idrott och hälsa

Arbetshandledare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Då en av våra medarbetare går i pension söker vi nu en Arbetshandledare till daglig verksamhet LSS med erfarenhet och utbildning inom flera av nedanstående områden på Camp Nova. Du kommer att jobba tillsammans med brukare med olika former av funktionsnedsättning med mer eller mindre fysiska, psykiska och socialmedicinska hinder och ibland i kombination med varandra. Vi arbetar efter en rotationsmodell vilket innebär att man jobbar med olika saker olika dagar vilket i sin tur innebär att du måste vara flexibel i ditt arbetssätt. Du kommer att jobb i grupp och individuellt. I ditt jobb ska du aktivt stödja deltagaren i dennes utveckling. På Camp Nova har vi fysisk-, social- och mental träning, vi har upplevelserum (Nova Beach, ett ljus och värme-rum, ett skogsrum, ett vitt och ett svart rum). Vi har även media, musik, snickeri, Tillverket (handarbeten) ateljé, reception, vaktmästeri, transport, städ o tvätt, gym, hälsa o idrott, kök och bageri mm. KVALIFIKATIONER Dina egenskaper: - Ett genuint intresse för människor och deras utveckling och en tro på att utveckling är möjlig för alla! - Förmågor som entusiasm och flexibilitet är mycket viktiga. - Du skall ha god pedagogisk och social förmåga. - Du skall ha sinne för planering och att hitta lösningar Erfarenhet/Utbildning (minst 2 av följande 3 alternativ måste du inneha): 1. Erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning inom LSS-spektrat (autism, Tourettes syndrom, Asperger, Downs syndrom m.fl.) 2. Erfarenhet och utbildning inom fysisk träning 3. Utbildning/erfarenhet inom området psykiatri. Körkort är ett krav ÖVRIGT Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel, tfn 0550-880 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetshandledare jobb, Arbetshandledare Kristinehamn, Arbetshandledare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetshandledare

Socialsekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en socialsekreterare till Barn, ungdom och familjegruppen som ska arbeta med myndighetsutövning gällande barn och ungdomar 0-18 år. Arbetsuppgifterna innebär utredningar jml SoL och LVU samt uppföljning av insatser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn och ungdomar inom socialtjänsten. Du har socionomutbildning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Kunskap och erfarenhet av BBIC är ett krav. Körkort B krävs. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås via kommunens växel. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Kristinehamn, Socialsekreterare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Familjehemssekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en familjehemssekreterare till familjehemsgruppen. Familjehemsgruppen består av två familjehemssekreterare, två socialsekreterare, som arbetar med att följa upp barnens placeringar i familjehemmet och stödja de biologiska föräldrarna, samt en socialsekreterare som rekryterar och handleder kontaktpersoner och kontaktfamiljer. Som familjehemssekreterare kommer du att arbeta med att rekrytera, utreda, utbilda och handleda familjehem. Du gör bedömning av lämplighet och förmåga hos familjerna för att matcha dessa mot de barn som är aktuella för placering enligt SoL och LVU. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med familjehem. Du är socionom eller har annan likvärdig utbildning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Kunskap och erfarenhet av BBIC är meriterande. Körkort B krävs. ÖVRIGT Fackliga kontaktpersoner nås via kommunens växel på tfn 0550-880 00. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-08
Sök fler jobb liknande: lediga Familjehemssekreterare jobb, Familjehemssekreterare Kristinehamn, Familjehemssekreterare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Familjehemssekreterare

HR-specialist/HR-adviser
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Socialförvaltningen i Kristinehamn söker en HR-strateg med inriktning mot arbetsmiljö, rehabilitering, kompetensutveckling och jämställdhetsfrågor. Tjänsten är placerad på socialförvaltningen tillsammans med ytterligare en HR strateg och har ett nära samarbete med kommunens övergripande personalavdelning. Strategen ska på förvaltningen utveckla arbetet utifrån de övergripande styrdokumenten. Förvaltningen har ca 800 anställda och HR- strategens främsta uppgift är att vara stöd till första linjens chefer. Uppdraget innefattar utvecklings-, utrednings och uppföljningsarbete. Inom ansvarsområdet ingår att kunna leda och samordna möten, utbildningar och projekt samt kunna företräda arbetsgivaren i dialog med politik, personalorganisationer och anställda. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en högskoleutbildning med personal/beteendevetenskaplig inriktning. Du har erfarenhet av arbete inom HR-området, gärna inom offentlig förvaltning. Du har aktuella kunskaper om regelverket inom arbetsmiljö, rehabilitering, kompetensutveckling och jämställdhet. Uppdraget kräver att du är bra på att samarbeta och kan skapa förtroendefulla relationer samtidigt som uppdraget kräver förmåga till självständigt arbete. Du ska vara kvalitets och resultatinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-10
Sök fler jobb liknande: lediga HR-specialist/HR-adviser jobb, HR-specialist/HR-adviser Kristinehamn, HR-specialist/HR-adviser Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR-specialist/HR-adviser

Boendeassistent
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Arbete med särskilt stöd och service enligt LSS med huvudfokus på områdena motivation, inflytande och delaktighet. Arbete med social dokumentation, genomförandeplaner, ansvarsområden, förhållningssätt och bemötande inom LSS. Samverka med övriga verksamheter i huset/övriga aktörer i kommunen/god man/anhöriga. Lösningsfokuserat samt utvecklingsfokuserat arbete. KVALIFIKATIONER Du har erfarenhet av arbete med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (Asperberger/Autism). Du har erfarenhet av att arbeta med tydliggörande pedagogik, gärna från särskolan. Du har god kännedom om gällande lagar och förordningar inom LSS. Du har ett stort engagemang och intresse för området ung i dag. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med ICDP. Stor vikt kommer att läggas vid god samarbetsförmåga och personlig lämplighet. Socialpedagog, socionom, fritidspedagog, fritidsledare, USK eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. B-körkort är ett krav. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Boendeassistent jobb, Boendeassistent Kristinehamn, Boendeassistent Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendeassistent

Socialsekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Under förutsättning att erforderliga beslut fattas söker vi en socialsekreterare till Barn, ungdom och familjegruppen som ska arbeta med myndighetsutövning gällande barn och ungdomar 0-18 år. Arbetsuppgifterna innebär utredningar jml SoL och LVU samt uppföljning av insatser. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av myndighetsutövning gällande barn och ungdomar inom socialtjänsten. Du har socionomutbildning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Kunskap och erfarenhet av BBIC är ett krav. Körkort B krävs. ÖVRIGT Fackliga företrädare nås via kommunens växel. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Kristinehamn, Socialsekreterare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Enhetschef/individ o familjeomsorg
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. Socialförvaltningens enhet för ekonomiskt bistånd och vuxenhandläggningen är samlokaliserad med de övriga myndighetsutövande enheterna på Socialförvaltningen. Förutom socialsekreterarna ingår också budget- och skuld/konsumentvägledning. Totalt arbetar 17 medarbetare på enheten för ekonomiskt bistånd och vuxengruppen. De handläggande socialsekreterarna i ekonomigruppen arbetar främst med att utreda och bedöma behovet av försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd. Vuxengruppen utreder och bedömer behov av insatser för vuxna med missbruksproblem och/eller psykisk funktionsnedsättning. Enhetschefen ingår i IFO´s ledningsgrupp tillsammans med enhetscheferna för barn-och familj, HVB-hem för ensamkommande barn, LSS-handläggningen, administration/reception, biståndshandläggare för äldre och enhetschefen för öppna och biståndsbedömda insatser. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef har du ansvar för budget, personal och verksamhetsutveckling. Du kommer som ny chef att få stöd av dina kollegor och din chef. Du kommer erbjudas kompetensutveckling både genom kommunens övergripande program för nyanställda chefer och mer verksamhetsspecifika utbildningar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan högskoleutbildnig som arbetsgivaren prövar som likvärdig. Vi ser helst att du har erfarenhet av flera delar av socialtjänstens myndighetsutövning. Du behöver ha beslutsförmåga, vara flexibel och ha ett helhetstänk. Vi ser gärna att du har chefserfarenhet ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/individ o familjeomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/individ o familjeomsorg

Socialsekreterare till familjerätten
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Under förutsättning att erforderliga beslut fattas söker vi en vikarierande socialsekreterare till familjerätten. Du kommer bland annat att arbeta med vårdnads- boende- och umgängesutredningar, samarbetssamtal, faderskap och adoptioner. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av arbete med barn, ungdomar och deras familjer inom socialtjänsten. Du har socionomutbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete. Kunskap och erfarenhet av familjerätt är meriterande. Körkort B krävs. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till familjerätten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till familjerätten

Socialsekreterare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en vikarierande socialsekreterare till enheten för arbetsmarknad- och försörjningsstöd. Du ska utreda och besluta om ekonomiskt bistånd enligt delegation samt under ledning av enhetschef och i samarbete med kollegor genomföra beslutade åtgärder. KVALIFIKATIONER Du ska vara examinerad socionom. Erfarenhet av myndighetsutövning och arbete med försörjningsstöd är ett krav. Meriterande är grundutbildning i MI samt MIX-utbildning. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och förmåga till samarbete och självständigt arbete. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Kristinehamn, Socialsekreterare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Enhetschef
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Arbetet som enhetschef innebär att ansvara för en hemtjänstgrupp med ca 30 medarbetare i centrala delarna av Kristinehamn. Du kommer att ha ansvar för att planera, leda och fördela arbetet, samordna och skapa förutsättningar för utvecklingsfrågor samt inneha personal- och arbetsmiljöansvar. Utöver det kan du få tillfälliga uppdrag från verksamhetschef som innebär att utveckla äldreomsorgen i Kristinehamn. I arbetet som enhetschef ingår också att fatta beslut enligt delegation och vara delaktig i budgetprocesserna. KVALIFIKATIONER Socionom eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms likvärdig. Det är önskvärt att du har tidigare erfarenhet som ledare och chef. Du har förmåga att inspirera medarbetare till goda resultat. Du är bra på att driva och implementera utvecklingsprocesser, är handlingskraftig och ser möjligheter istället för hinder. Körkort B är ett krav. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 10-07
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef jobb, Enhetschef Kristinehamn, Enhetschef Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef

Integrationshandledare
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. ARBETSUPPGIFTER Strandkanten är Kristinehamn kommuns HVB-hem för ensamkommande barn. Vi tar i nuläget emot pojkar i åldern 16-18 år, främst från Asien och Afrika. Målet för verksamheten är att pojkarna integreras i samhället som självsäkra och trygga individer. Att arbeta som integrationshandledare innebär att hjälpa pojkarna att nå detta mål. Du kommer att stötta ungdomarna i bl. a. skolgång, fritid, hushållssysslor samt ge dem psykosocialt stöd. I arbetet ingår nära kontakter med gode män, skolan, sjukvården och andra myndigheter. Vi kommer nu att utöka platsantalet på vårt HVB-hem och söker därför nya medarbetare. Inom ramen för en av tjänsterna kan det ligga ett extra ansvar för genomförandeplaner och det psykosociala stödet för ungdomarna. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har stort intresse av att arbeta med ungdomar och en positiv inställning till olika kulturer. Det är önskvärt att du har en högskoleutbildning i socialt arbete eller pedagogik, eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Erfarenhet av att arbeta med ungdomar är en merit. Du måste kunna dokumentera på svenska. Körkort B och grundläggande datorvana är ett krav. Som integrationshandledare krävs att du är en stabil vuxen som har tålamod, kan sätta gränser och skapa trygghet. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och kompetens som kan bidra till arbetslagets utveckling. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 10-13
Sök fler jobb liknande: lediga Integrationshandledare jobb, Integrationshandledare Kristinehamn, Integrationshandledare Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Integrationshandledare

Enhetschef/individ o familjeomsorg
Kristinehamns kommun har cirka 24.000 invånare och ligger vid Vänerns strand i Värmland. Här finns ett företagsklimat i toppklass, ett rikt kultur- och fritidsliv samt tillgång till vacker skärgård och natur. Socialförvaltningens enhet för ekonomiskt bistånd och vuxenhandläggningen är samlokaliserad med de övriga myndighetsutövande enheterna på Socialförvaltningen. Förutom socialsekreterarna ingår också budget- och skuld/konsumentvägledning. Totalt arbetar 17 medarbetare på enheten för ekonomiskt bistånd och vuxengruppen. De handläggande socialsekreterarna i ekonomigruppen arbetar främst med att utreda och bedöma behovet av försörjningsstöd/ekonomiskt bistånd. Vuxengruppen utreder och bedömer behov av insatser för vuxna med missbruksproblem och/eller psykisk funktionsnedsättning. Enhetschefen ingår i IFO´s ledningsgrupp tillsammans med enhetscheferna för barn-och familj, HVB-hem för ensamkommande barn, LSS-handläggningen, administration/reception, biståndshandläggare för äldre och enhetschefen för öppna och biståndsbedömda insatser. ARBETSUPPGIFTER Som enhetschef har du ansvar för budget, personal och verksamhetsutveckling. Du kommer som ny chef att få stöd av dina kollegor och din chef. Du kommer erbjudas kompetensutveckling både genom kommunens övergripande program för nyanställda chefer och mer verksamhetsspecifika utbildningar. KVALIFIKATIONER Socionomexamen eller annan högskoleutbildnig som arbetsgivaren prövar som likvärdig. Vi ser helst att du har erfarenhet av flera delar av socialtjänstens myndighetsutövning. Du behöver ha beslutsförmåga, vara flexibel och ha ett helhetstänk. Vi ser gärna att du har chefserfarenhet ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Kristinehamn kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Vi undanbeder oss bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef/individ o familjeomsorg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef/individ o familjeomsorg


Sök lediga jobb Kristinehamns kommun, Socialförvaltningen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se