Kundtjänstmedarbetare 4Finance AB jobb - lediga jobb

Kundtjänstmedarbetare 4Finance AB jobb Kundtjänstmedarbetare 4Finance AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kundtjänstmedarbetare 4Finance AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kundtjänstmedarbetare 4Finance AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Vik gymnasielärare i svenska- Stockholm

  2. Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov- Nykvarn

  3. Business Intelligence-utvecklare till Manpower- Stockholm

  4. Gymnasielärare i musik- Stockholm

  5. Business Controller to International Client- Stockholm

  6. 732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö- Stockholm

  7. Kurator- Sollentuna

  8. Finsktalande marknadsförare till Nordax- Stockholm

  9. Kredithandläggare- Stockholm

  10. IT-projektledare/ Verksamhetsutvecklare till Jernhusen- Stockholm


Mer beskrivning

Vik gymnasielärare i svenska
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kärrtorps gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kärrtorps gymnasium har ca 1200 elever och ca 110 anställda varav ca 80 lärare. Skolan erbjuder programmen SA, EK, Nsa, ES, SA-media samt språkintroduktion. Skolan är belägen i söderförorten Kärrtorp ett stenkast från tunnelbanan. 1 plats(er).Kärrtorps gymnasium söker gymnasielärare till vikariat i svenska. Du kommer att ingå i ett arbetslag ämnesgrupperna svenska samt tillhöra en av skolans tre skolenheter. Mentorskap ingår. . Behörighet ser vi som en självklarhet. Utöver att du har gedigen utbildning i svenska förväntas du själv bidra med idéer och erfarenhet till grupperna du ingår i. Du ska vara flexibel, lyhörd, dynamisk och intiativrik. Ha god pedagogisk och didatisk förmåga samt förmåga till samarbete vilket är en förutsättning för att arbeta på Kärrtorps gymnasium. Du har också ett genuint intresse för att arbeta med unga människor. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Dokumenterad erfarenhet av såväl undervisning som betygssättning i svenska. Erfarenhet av arbete som lärare inom den nya gymnasieskolan krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten omfattar 45% av heltid För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Göran Nilsson,08-50832503 Darko Krsek, Rektor, 08-50832504, 076-1232504, darko.krsek@stockholm.se Anna Ceder, Rektor, 08-50832506, 076-1232506 Lina Jawhar, Lärarförbundet, 08-50832511 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Vik gymnasielärare i svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik gymnasielärare i svenska

Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov
Humana är Sveriges största företag inom personlig assistans. Våra övriga verksamheter är LSS-boenden, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg samt skola för elever med funktionsnedsättning. Vi är 8 000 medarbetare över hela landet som arbetar efter samma vision. Alla har rätt till ett bra liv. Vi söker nu personliga assistenter till vår kund. Kunden är en man i 60 års ålder boende med sin fru i en villa ca 1 mil utanför Nykvarn. Han har efter en stroke en funktionsnedsättning i vänster sida. Han kan kommunicera själv och gå med hjälp av ditt stöd. Arbetet är förlag till hans hem. I dina arbetsuppgifter ingår att assistera mannen med det dagliga, såsom på och avklädning, hygien, handla, gå promenader med hunden, hushållsarbete med mera. Han gillar att lösa korsord, läsa, titta på sport eller spela Yatzy. Du får gärna uppmuntra till aktivitet tillsammans med kunden. Vi söker dig som är kvinna. Ålder spelar ingen roll utan personkemin är avgörande. Vi tycker det är viktigt att du är positiv, flexibel och trivs att arbeta med människor. Du får inte vara allergisk då paret har en hund samt att rökning förkommer. Eftersom mannen bor utanför Nykvarn är det ett krav att du har körkort och tillgång till bil. Kommunikationer via lokaltrafik saknas. Vi söker assistenter som kan arbeta extra vid förfrågan. Detta är uppdrag som är lämpligt att kombinera med studier eller annat deltidarbete. Välkommen med din ansökan! Körkort: B körkort och tillgång till bil är ett krav Arbetstid / Varaktighet: Deltid samt vikarier vid behov. Schema kl 09.00-16.00 eller 16.00–23.00. Vi tillämpar tidsbegränsad anställningsform "så längre uppdraget varar" samt timanställning. Lön: Fast timlön enligt överenskommelse. Övriga ersättningar enligt kollektivavtal. Tillträde: omgående Kontaktperson: Emma Bjurbäck Humana Assistans har som policy att som en del i anställningsprocessen kontrollera nyanställda mot polisens belastningsregister. Vi på Humana värnar om våra kunders säkerhet och trygghet och har som rutin att ta detta utdrag på samtliga personer som anställs i företaget. Detta innebär att vi vid en anställning kommer begära ett registerutdrag från dig innan du får börja arbeta. Du beställer själv registerutdraget enligt LSS från polisen. Blanketten hittar du på följande webbadress: http://www.polisen.se/sv/Service/Registerutdrag/ Blanketten du ska välja heter LSS - utföra vissa insatser åt barn med funktionshinder (442.9), oavsett vilken tjänst du sökt hos oss. Polisens handläggningstid kan vara upp till två veckor - beställ ditt registerutdrag så snart som möjligt. De ansökningshandlingar som du skickar till oss läses av personal på Humana samt av kunden och dennes anhöriga. Humana söker personliga assistenter över hela landet och har därför många annonser ute. På grund av det stora intresset för våra utannonserade tjänster har vi inte möjlighet att svara på dina frågor via telefon.
Företag: Humana Assistans AB
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personliga assistenter sökes till man utanför Nykvarn- extra vid behov

Business Intelligence-utvecklare till Manpower
Vi söker dig som vill bredda dina BI/DW kunskaper i ett bolag som arbetar Nordiskt. Rollen som Business Intelligence -utvecklare innehåller allt från ”ax till limpa” hos oss vilket göra att du får vara med på hela resan. Vi arbetar med Cognos vilket vi förväntar oss att du mycket goda kunskaper och erfarenhet av. Vår Cognosportal består av Cognos BI och Cognos Plannng. I Cognos BI har vi ca 100 rapporter som används av ca 300 användare i Norden. Våra rapporter går både mot 16 st kuber och direkt mot datalagret. Förutom Cognosrapporter används även Analysis Studio och Excel. Portalen innehåller även en Planning applikation. Primära arbetsuppgifter är att förvalta och vidareutveckla befintlig BI-lösning och att utveckla rapporter i Cognos BI. I rollen ingår även viss behörighetsadministration för Cognos Planning. Du har erfarenhet av Cognos Configuration, Cognos Aministartion, Framework manager. Report Studio och Analysis Studio. Vi ser gärna att du även har goda kunskaper inom datalager och SQL, vi använder MS SQL Server 2012 inklusive SSAS och SSIS. I grunden har du en akademisk utbildning som Systemvetenskap eller liknande. Du är en person som är en tydlig teamspelare med vilja och förmåga att engagera och samarbeta samt ett genuint intresse för att vilja lära dig nya saker. Du är positiv, målmedveten, drivande och innehar en personlig mognad och integritet. Vi ser gärna att du har erfarenhet och intresse av förändringsarbete samt att du är van att röra dig mellan IT och verksamheten. Vi tror att du har ett stort engagemang, entusiasm i att utveckla lösningar och att jobba i projekt samt att du har ett högt driv med energi Vill du anta denna tuffa och roliga utmaningen? Välkommen med din ansökan! Ansökan och upplysningar I denna rekrytering samarbetar Manpower med Experis IT. Frågor om tjänsten besvaras av Susanne Bostam Edin, senior rekryteringskonsult på Experis IT, telefonnummer 08 – 508 954 63. Du söker ovan nämnda tjänst genom att registrera ditt CV på www.experis.se Urval och intervjuer kommer att ske löpande så det är bra om du skickar in din ansökan snarast
Företag: Experis IT
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Business Intelligence-utvecklare till Manpower jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Intelligence-utvecklare till Manpower

Gymnasielärare i musik
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kärrtorps gymnasium Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kärrtorps gymnasium har ca 1200 elever och ca 110 anställda varav ca 80 lärare. Skolan erbjuder programmen SA, EK, TE, NA, NASA, ES, SM samt språkintroduktion. Skolan är belägen i söderförorten Kärrtorp ett stenkast från tunnelbanan. Vidare se skolans hemsida www.karrtorpsgymnasium.se 1 plats(er).Kärrtorps gymnasium söker en gymnasielärare till musik. I tjänsten ingår musikproduktion och kör. Du kommer att ingå i en av skolans tre skolenheter. Behörighet ser vi som en självklarhet. Utöver att du har gedigen utbildning i musik förväntas du själv bidra med idéer och erfarenhet till grupperna du ingår i. Du ska vara flexibel, lyhörd, dynamisk och intiativrik. Ha god pedagogisk och didatisk förmåga samt förmåga till samarbete vilket är en förutsättning för att arbeta på Kärrtorps gymnasium. Du har också ett genuint intresse för att arbeta med unga människor. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Dokumenterad erfarenhet av såväl undervisning som betygssättning i musik. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. Tjänstens omfattaning är 30 % av heltid För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Anna Ceder,08-50832506 Darko Krsek, Rektor, 08-508 32 504, 076-12 32 504, darko.krsek@stockholm.se Göran Nilsson, Rektor, 08-50832503, 070-4632503, goran.k.nilsson@stockholm.se Lina Jawhar, Lärarförbundet, 08-50832511 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kärrtorps gymnasium
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i musik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i musik

Business Controller to International Client
On behalf of our Client we are now seeking a commercial controller who is aiming to become CFO within a couple of year´s time. This is an exiting opportunity for a person who has a couple of years of experience from controlling in an international company The Controller will be responsible for management of the budget and forecast process, manage monthly and quarterly reports, month end closing duties and supervision and analysis in support of the marketing and sale´s departments. • Forecasting and  Budgeting • Reporting for local management and for HQ. • Closure of the month - including estimation of the discounts accrual; monitoring system´s loading; loading P&L as per HQ request • Pricing: analysis of new price break down; approval of new prices in the system • Analysis of the economics actual versus forecast and budget: analysis of full P&L and detailed analysis of new products • Evaluation of actions requested by sales: analysis of the action; check the availability within the budget; feedback of the analysis; if necessary do the request to HQ • Management internal and external Audit meeting by procuring the information in order to support their requests Background: • Bachelor or master degree in economics or similar with three to seven years of experience from a controlling position in a finance department within an international company • Strong Analytical and communication skills • Flexible and able to work and react rapidly and precisely • Good organizational skills and able to work with discontinuity • Fluently in English and Swedish  This is a recruitment so you will be employed directly by our Client
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Business Controller to International Client jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Business Controller to International Client

732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö
Humoristisk rullstolsburen 63-årig kvinna med autismspektrum, lindrig utvecklingsstörning, reumatism, epilepsi och inkontinens söker inhoppsvikarie som kan börja omgående.  Perfekt flytande svenska är viktigt. Erfarenhet av egna barn är en stor fördel. Vårdutbildning samt erfarenhet av autism är meriterande. Humor är också en viktig egenskap. Arbetsplatsen är i Älvsjö. Vi söker dig som kan hoppa in vid behov med kort varsel och vi ser gärna att du kan  börja omgående. Arbetstid: både dygns- och dagpass kan förekomma. Arbetstider dagpass: 08:00-16:30, dygnspass: 09:15-08:30. Lön: Timlön. Kollektivavtal PASS-KFS. Ansökan Vänligen ansök via länk nedan och ange referensnummer 732 i ansökan. Vi kan dessvärre inte svara på några frågor gällande tjänsten per telefon.     Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga 732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 732 Kvinnlig personlig assistent sökes till kvinna med autism i Älvsjö

Kurator
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om 5 Husläkare Sollentuna Vc Vi är en väletablerad vårdcentral i Praktikertjänst regi. Mottagningen ligger på Sollentuna sjukhus med närhet till flera specialistkliniker och lab. Gångavstånd till Sollentuna centrum där pendeltågsstation, busstation finns. Arbetsuppgifter Vi söker dig som är kurator med steg 1-utbildning. I arbetsuppgifterna ingår psykosocialt stöd, stödsamtal vid krisreaktion samt lättare depression, ångest. Sedvanliga praktiska sociala stödåtgärder. Tjänsten är på deltid till en början en dag varannan veckan. Kvalifikationer Kurator/psykolog med steg 1-utbildning. Erfarenhet från primärvården är meriterande. Personliga egenskaper Du bör vara positiv, flexibel, samarbetsvillig.
Företag: 5 Husläkare Sollentuna Vc
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator jobb, Kurator Sollentuna, Kurator 5 Husläkare Sollentuna Vc
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator

Finsktalande marknadsförare till Nordax
PerformIQ Företagspresentation Nordax är ett kreditmarknadsbolag som erbjuder in- och utlåning till privatpersoner och har sedan starten 2003 etablerat sig som en av de ledande aktörerna på den Nordiska marknaden. Verksamheten styrs från huvudkontoret i Stockholm där våra 150 medarbetare hanterar bolagets ca 100 000 kunder i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Nordax står under Finansinspektionens tillsyn och är anslutet till den statliga insättningsgarantin. Tjänstebeskrivning Har du finska som ditt modersmål och är bra på att utrycka dig i skrift? Tilltalas du av sälj och marknadsföring? Vill du arbeta på ett framgångsrikt företag som präglas av nytänkande och entreprenörskap, tillsammans med kollegor från hela Norden och Tyskland? Då kan denna tjänst på Nordax vara helt rätt utmaning för dig! Beskrivning av arbetsuppgifter: Som marknadsförare på Nordax kommer du i huvudsak att ha ett övergripande administrativt ansvar för marknadsföringen mot Finland. Du kommer även vara delaktig i utvecklingen av både nya och befintliga marknadsföringskanaler, samt administrera löpande marknadsaktiviteter i övriga marknader. Du kommer att ha huvudansvaret för att monitorera den finska lånemarknaden genom att följa konkurrenter, trender och utföra benchmarkanalyser. Du kommer att tillhöra marknadsavdelningen, ett team på nio personer, som tillsammans ansvarar för all kundkommunikation och försäljning i Sverige, Norge, Finland, Danmark och Tyskland. Avdelningen präglas av entreprenörskap, flexibilitet och ett starkt samarbete. Krav på person För att vara rätt kandidat för denna position stämmer du in på följande punkter: • Finska är ditt modersmål men du behärskar även svenska och engelska mycket väl. • Du har gärna eftergymnasial utbildning inom exempelvis marknadsföring, försäljning, ekonomi eller motsvarande. Om du inte innehar någon eftergymnasial utbildning har du istället arbetslivserfarenhet inom marknadsföring och/eller försäljning. För att passa in i teamet på marknadsavdelningen vill vi att du känner igen dig i följande beskrivning: • Du är en social och lättsam person som kan ta för sig i nya sällskap. • Du är noggrann och har ett öga för detaljer. • Du kan uttrycka dig väl i skrift. • Du är ansvarstagande med hög ambition. • Du är kreativ och kommer ofta med nya idéer. Vi ser det som meriterande om du tidigare tillhört föreningslivet/idrottsrörelsen, ange gärna vilken aktivitet du har utövat och på vilket sätt det har format dig som person. Den personliga lämpligheten är avgörande vid tillsättningen av denna tjänst. Start: Enligt överenskommelse, dock tidigast september 2013 Omfattning: Heltid, tillsvidare Arbetstid: Kontorstider Plats: Centrala Stockholm I denna rekrytering samarbetar vi med PerformIQ. Eventuella frågor besvaras av Åsa Almgren, Rekryteringskonsult, på 073-353 75 14 eller asa.almgren@performiq.se Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan därmed komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen. Välkommen med din ansökan!
Företag: PerformIQ AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Finsktalande marknadsförare till Nordax jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Finsktalande marknadsförare till Nordax

Kredithandläggare
Dahl Sverige AB är Sveriges ledande handelsföretag inom VVS, Mark&VA, Industri, Kyla och Fastighet. Vi erbjuder även verktyg och andra förnödenheter. Dahl har idag 64 yrkesbutiker och omsättningen uppgår till 5 mdkr. Våra främsta kundgrupper är VVS-installatörer, Mark&VA-entreprenörer, kommuner samt fastighetsförvaltningsbolag. Optimera Svenska AB är en av Sveriges ledande bygghandelskedjor för proffs. Optimera har i dag ett fyrtiotal byggvaruhus, från Töcksfors i norr till Trelleborg i söder. Våra kunder är yrkesarbetande hantverkare samt konsumenter som värderar service och kunskap. Ambitionen är att bygga långsiktiga relationer med kunder och samarbetspartner och vår personal genomgår fortlöpande utbildningar för att vår service ska vara i högsta klass. Optimera finns förutom i Sverige dessutom i Danmark, Norge, Estland och Lettland. Optimera Svenska AB omsätter drygt 2 mdkr i Sverige och antalet anställda uppgår till ungefär 700. Sedan 2004 ägs Dahl Sverige AB och Optimera Svenska AB av den franska industrikoncernen Saint-Gobain. SW söker för Dahls räkning en kredithandläggare med kunskaper av kravhantering. De sitter i ljusa och fina lokaler i Bromma och ekonomiavdelningen består av ca 25 personer. Tjänstebeskrivning I rollen som kredithandläggare kommer du att tillhöra kreditgruppen som består av 10 personer och Du kommer exempelvis att: -       Göra kreditbedömning -       Göra ordersläpp när kunden gått över sin limit och justering av limit -       Göra kontoupplägg -       Kreditbevakning -       Ha telefonkontakt med våra butiker och kunder Tjänsten innebär mycket självständigt arbete och det ingår även andra för avdelningen förekommande arbetsuppgifter. Du välkomnas i ett glatt gäng med stort engagemang. Lämplig bakgrund Vi söker dig som en har eftergymnasial utbildning med ekonomisk inriktning samt kunskaper i Excel. Du ska ha erfarenhet av kreditbedömning och gärna kravhantering. Det är en merit om du har jobbat i Movex men inget krav. Som person är du anpassningsbar och flexibel. Du bidrar med positiv energi i gruppen och har ett strukturerat arbetssätt. Du är analytisk, noggrann och har lätt för att samarbeta. Du drivs av att ge bra service och är lösningsfokuserad. Viktig information Ovanstående är ett konsultuppdrag med start 2013-08 - 2013-10 med anställning hos SW . För rätt person ser kunden stora möjligheter till förlängning och ev. övergång till dem. Anmäl ditt intresse för tjänsten snarast då urval och intervjuer kommer att ske löpande. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Anette Nordin, 08-407 55 66 Konsult hos SW Du drivs av att utvecklas och inspireras av nya utmaningar och miljöer. Du har en förmåga och känsla för att verka i olika verksamheter och grupper. Vi arbetar i nära samarbete med dig och är lyhörda för dina önskade utmaningar. Tillsammans med våra HR konsulter samt med våra framgångsrika kunder kan vi matcha rätt uppdrag för dig och stödja dig i din önskade karriär. Känner vi våra kunders behov och våra kandidaters kompetens kommer vi att lyckas. Vi frågar därför vet vi.
Företag: Dahl
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Kredithandläggare jobb, Kredithandläggare Stockholm, Kredithandläggare Dahl
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kredithandläggare

IT-projektledare/ Verksamhetsutvecklare till Jernhusen
Jernhusen Presentation Jernhusens IT-avdelning har som mål att skapa hållbara IT-lösningar som stödjer användarnas behov. Vi är idag sex medarbetare som fokuserar på projektledning, viss systemförvaltning och användarstöd. Vi hanterar den långsiktiga planeringen av IT-leveranserna och leder konsulter som genomför den faktiska utvecklingen. Vi är just nu inne i en fast där vi också ägnar tid åt att forma sättet att driva IT-projekt och hur vi hanterar systemförvaltningen. Då en av medarbetarna nu slutar söker vi en engagerad IT-projektledare/Verksamhetsutvecklare. Tjänsten rapporterar till Chef IT. Arbetsuppgifter I befattningen ingår att fungera som ägare av Jernportalen, Jernhusens kanal för åtkomst av information, byggt i Sharepoint. I detta ingår att ansvara för den långsiktiga utvecklingen och förvaltningen av Jernportalen samt att leda och driva arbetet för att Jernportalen ska bli ett effektivt och kvalitetssäkrat verksamhetsstöd. Arbetet genomförs i nära samarbete med ägare och beställare av ingående delar och funktioner. Rollen är strategisk och tänker på 1-3 års sikt samt kräver förmåga att jobba med verksamhetsutveckling i kombination med att skapa hållbara IT-lösningar. Utöver detta ingår även att kunna fungera som övergripande projektledare för utvecklingsprojekten inom IT i rollen som leveransansvarig. Utbildning/erfarenhet Kompetensmässigt är kravet erfarenhet av att jobba med verksamhetsutveckling och att därmed stödja verksamheter med nya IT-lösningar i kombination med nya arbetssätt. Utbildning på akademisk nivå inom IT, minst 5 års erfarenhet som IT-projektledare, gärna med erfarenhet av att använda Scrum är högt önskvärt. En bakgrund som utvecklare av Sharepointlösningar samt erfarenhet från fastighetsbranschen är meriterande. Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och söker dig som är självgående, ödmjuk och trygg som person. Du är resultat- och målinriktad med starkt driv och hög ambitionsnivå. Då arbetet medför många interna och externa kontakter är det viktigt att du är en relationsbyggare, kan kommunicera på ett förtroendeingivande sätt och kan företräda IT-verksamheten i löpande direktkontakter med övriga Jernhusen och våra leverantörer. Du är jordnära, affärsmässig och serviceminded samt van att driva frågor framåt, prioritera och planera. Företagsbeskrivning Jernhusen äger, utvecklar och förvaltar ett fastighetsbestånd av stationer, stationsområden, underhållsdepåer och gods- och kombiterminaler längs den svenska järnvägen. Vi är ett kommersiellt fastighetsföretag som är helägt av den svenska staten. Vårt uppdrag är att generera vinst som investeras tillbaka i våra fastigheter, däribland stationer och underhållsdepåer. På så vis vill vi bidra till ökad samhällsnytta, bättre miljö och ökat resande med kollektivtrafik. Företagets hemsida www.jernhusen.se Sluttext Frågor om tjänsten besvaras av ansvarig rekryteringskonsult på Poolia IT, Marie Strömberg på nummer 08-555 651 33. Urval sker löpande men på grund av semestertider kommer intervjuer ske först i slutet av augusti.
Företag: Jernhusen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga IT-projektledare/ Verksamhetsutvecklare till Jernhusen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: IT-projektledare/ Verksamhetsutvecklare till Jernhusen


Sök lediga jobb Kundtjänstmedarbetare 4Finance AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se