Kundtjänstmedarbetare till Norrköping jobb - lediga jobb

Kundtjänstmedarbetare till Norrköping jobb Kundtjänstmedarbetare till Norrköping jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kundtjänstmedarbetare till Norrköping. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kundtjänstmedarbetare till Norrköping. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kundtjänstmedarbetare till Norrköping- Norrköping

  2. Kundtjänstmedarbetare till Norrköping- Norrköping

  3. Kundtjänstmedarbetare till Norrköping.- Norrköping

  4. Kundtjänstmedarbetare till Norrköping- Norrköping

  5. Kundtjänstmedarbetare till Norrköping!- Norrköping

  6. Kundtjänstmedarbetare till Norrköping- Norrköping

  7. Kundtjänstmedarbetare till Norrköping- Norrköping

  8. Kundtjänstmedarbetare till Norrköping- Norrköping


Mer beskrivning

Kundtjänstmedarbetare till Norrköping
Martin & Servera erbjuder varor, tjänster och kunskap för restauranger och storkök i Sverige. Vi är ett svenskt, familjeägt företag. Ansvarsfullt och långsiktigt företagande är en viktig del av vår verksamhet. Martin & Servera består av Martin & Servera Restaurangdistribution samt dotterbolagen Grönsakshallen Sorunda, RP Frukt, Fällmans Kött och Martin Olsson Cashar.Vi söker nu en medarbetare till Kundtjänst i Norrköping, ett vikariat pga föräldraledighet  Dina arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter innebär att ta emot reklamationssamtal från våra kunder. Du vidtar alla de åtgärder som du bedömer vara nödvändiga för att på ett bra sätt klara ut varje reklamationsärende. Visst säljarbete ingår också i tjänsten. Tjänsten är på heltid, ett vikariat pga föräldraledighet med tillträde snarast efter semesterperioden. Din bakgrund Du har erfarenhet av försäljning eller har arbetat med kundkontakter inom ett serviceyrke, gärna i kombination med administrativa uppgifter. Telefonvana samt vana att arbeta med PC/Officepaketet är ett krav för tjänsten. Personliga egenskaper Du är en noggrann person som tycker om ordning och reda. Du är kundorienterad och tycker om att lösa problem. Du kan ta egna initiativ och söker själv den information du behöver. Du måste ha lätt för att samarbeta. Förmåga att fatta snabba beslut är också viktigt i detta arbete. Din arbetsplats Din arbetsplats är på Kundtjänst i Norrköping. Kundtjänst ingår i försäljningsfunktionen. Vill du veta mer? Samtliga med rätt kompetens är välkomna att söka den lediga befattningen oavsett kön, ålder eller etnisk tillhörighet. Ring och prata med gruppchef Cattarina Ingemarsson, tfn 011-20 29 28. Facklig kontaktperson Unionen: Mats Holgersson, tfn 011-25 93 06. Senast den 18 augusti 2013 vill vi ha din ansökan.
Företag: Martin & Servera AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Norrköping

Kundtjänstmedarbetare till Norrköping
Kundtjänstmedarbetare till Norrköping Vår kund är belägen i Norrköping och behöver nu utöka med ett helt nytt team i sin kundfront.. Din uppgift kommer att bli att besvara inkommande kundsamtal via telefon och överträffa kundens förväntningar genom att leverera en kundupplevelse i världsklass. I dina arbetsuppgifter kommer det att ingå att etablera goda kundkontakter, lyssna av kundens behov, hjälpa kunden rätt och i samband med detta arbeta mycket aktivt med merförsäljning. Din placering blir i ett av våra Flexteam som präglas av framåtanda, högt tempo, mycket bra stämning och med starkt fokus på nöjda kunder, försäljning och kvalitet. Du kommer få kontinuerligt uppföljning av såväl försäljning som personlig effektivitet och kundernas synpunkter. Uppdragsgivare: Proffice Ort: Norrköping Omfattning: Heltid med garanterad arbetstid 133 h Sista ansökningsdag: 2014-12-14 För information: Maria Callaghan, observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringssystem, ansök på www.proffice.se Kvalifikationer: Vi söker dig som har minst 3-års gymnasieutbildning och gärna tidigare erfarenhet av försäljning, kundkontakter eller telefonvana. Vi tror att du har en god förmåga att kommunicera på svenska och engelska och mycket god datavana. Du har säljdrivet, känsla för service och ett intresse för att hjälpa människor. Som person är du ansvarsfull och tycker om försäljning och att lösa kundens problem. Du trivs när det är ett högt tempo och har en stark teamkänsla. Vår kund har öppet årets alla dagar, vilket innebär både dag-, kväll- och helgarbete. Vill du komma in i ett härligt team där du får möjlighet att utvecklas både som person och inom service och försäljning kommer det här arbetet att passa dig som handen i handsken! Innan start så kommer du få en gedigen utbildning på fyra veckor. Utbildning är betald och startar 7 januari för att bli aktuell krävs det att du kan närvara vid hela utbildningsperioden. Urval och intervjuer kommer att ske löpande, tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag på www.proffice.se Organisations-/företagsbeskrivning: En människa arbetar i snitt cirka 10 000 dagar under sitt yrkesverksamma liv. På Proffice tycker vi att alla dagar är lika viktiga. Vi är en modern arbetsplats med flera hundra olika yrken. Hos oss finns det många vägar att gå. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald. På Proffice är du en del av något större där du kan bidra till utveckling både hos våra kunder och i samhället. Du har samma fördelar som hos en traditionell arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort – utöver allt detta dessutom fler möjligheter att forma din karriär så som du vill. Keep improving.
Företag: Proffice Partner Solutions AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Norrköping

Kundtjänstmedarbetare till Norrköping.
För kunds räkning söker vi en kundtjänstmedarbetare. Clustera är ett rikstäckande, auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag. Vi bemannar, rekryterar och coachar för utveckling samt arbetar som extern aktör till Arbetsförmedlingens tjänst Stöd och Matchning. Vi tror på en stark lokal förankring och ett stort intresse för dig som medarbetare hos oss. Arbetsuppgifter: I vår kundtjänst arbetar du främst med inkommande kundsamtal och mail från potentiella och befintliga kunder. Din uppgift är att ge professionell service och vägleda till den bästa lösning på kundens problem eller frågor. Du kommer att hjälpa våra kunder med alltifrån att lösa fakturaproblem, hantera beställningar, till att skapa arbetsorderna. Kvalifikationer: För att kunna hjälpa våra kunder på bästa sätt krävs det att du är pedagogisk, serviceinriktad, kommunikativ, och har ett genuint intresse för att hjälpa till och lösa problem. Vi ställer höga krav på god service och kvalitet och vill därför att detta ska vara viktigt även för dig. Som person är du ansvarsfull, noggrann, positiv, hjälpsam och flexibel. Du kommer att ha ett nära samarbete med dina kollegor och vi ser därför att du är en driven och positiv lagspelare som alltid vill bidra till god stämning. Då arbetsbelastningen varierar och kan vara hög ställer det krav på att du även är stresstålig och strukturerad i ditt arbetssätt. Vi värdesätter de personliga egenskaperna och anser att man med rätt inställning, engagemang och vilja kan lära sig det som krävs. Vi ser gärna att du har minst gymnasieutbildning och gärna eftergymnasial utbildning. Det är viktigt att du behärskar svenska väl i både tal och skrift. Engelska är meriterande. Du söker jobbet via vår hemsida. www.clustera.se OBS. Vi behandlar inte ansökningar via mail.
Företag: Clustera Norrköping
Ort: Norrköping
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Norrköping. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Norrköping.

Kundtjänstmedarbetare till Norrköping
Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster. Arbetsbeskrivning Arbetsbeskrivning Vår kund i Norrköping har ett behov på sin B2B avdelning att förstärka upp med 2-3 nya medarbetare. Uppdraget beräknas börja under v 9 eller 10 och pågår till och med v 34 med chans till förlängning. För närvarande är arbetstiderna 07:45 - 16:30, men de kan förändras om behovet skulle uppstå. B2B hanterar företagskunder inom energislagen värme, el och gas. De har också ansvar för privatkunder inom värme, gas, fordons gas samt elnätkunder. Arbetet innebär att arbeta med ledningsärenden där du informerar kunder var ledningarna finns nergrävda i marken. Dessa ärenden kommer via inkommande samtal, mejl, inskannade ärenden. Dessa mixas över dagen utifrån prioritet Vem är du? Som person har du lätt för att sätta kund i fokus samtidigt som du kan kommunicera och hantera affärsrelationer. Det är naturligt för dig att handlingskraftigt fatta beslut samtidigt som du organiserar ditt arbete på ett strukturerat och metodiskt sätt. Engagemang, helhetssyn, effektivitet samt viljan att ta eget ansvar är andra viktiga egenskaper. Du måste tycka det är roligt att arbeta i grupp. Grundläggande kompetens som behövs är god erfarenhet av Office paketet och goda datavanor i övrigt. Meriterande är erfarenhet från Energibranschen och affärssystemet SAP/DD power/Ledningskollen Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Kontaktperson Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida www.manpower.se. Gå sedan in på den aktuella tjänsten och klicka på "ansök" länken. Då vi arbetar med löpande urval kan tjänsten komma att vara tillsatt innan sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!
Företag: Manpower Huvudkontor
Ort: Norrköping
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Norrköping

Kundtjänstmedarbetare till Norrköping!
Jobbeskrivning Nu söker vi kundtjänstmedarbetare till Uniflex som vill arbeta hos vår kund! Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Arbetstiderna är måndag till fredag kl. 8-17. I arbetsuppgifterna ingår att ge bästa möjliga service till företagets kunder. Arbetet utförs huvudsakligen över telefon, vilket ställer krav på att du är bekväm vid att ge kundsupport över telefon. Meriterande är om du tidigare jobbat med kundservice eller liknadne kundtjänstjobb. Rekrytering sker löpande, så vänta inte med din ansökan! Personliga egenskaper Som person ser vi att du klarar av att hålla flera bollar i luften, du är strukturerad och stresstålig. Vidare tror vi att du är en driven och social person som brinner för kundservice och att på bästa möjliga sätt tillgodose kundens behov. Uniflex är ett auktoriserat bemanningsföretag som arbetar med uthyrning och rekrytering av personal inom yrkesområdena industri, lager, bygg, el, administration, försäljning och kundservice. Uniflex är noterat på Nasdaq Stockholm, Small Cap, och finns i Sverige, Norge, Finland och Tyskland. I Sverige är vi drygt 4 000 anställda och finns på ett 40 tal orter. Vi är medlemmar i Almega Bemanningsföretagen och Sveriges byggindustrier och har kollektivavtal med LO, Byggnads, Unionen och Akademikerförbunden. Uniflex är kvalitéts- miljö- och arbetsmiljöcertfierade enligt ISO 9001, ISO 14001 samt OHSAS 18001. På Uniflex ser vi våra medarbetare som vår viktigaste tillgång och därför erbjuder vi friskvårdsbidrag och andra förmåner till våra anställda. Vi söker ständigt efter nya kollegor som arbetar i enighet med våra ledstjärnor affärsfokus, engagemang, glädje och ansvarstagande.
Företag: Uniflex Sverige AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 05-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Norrköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Norrköping!

Kundtjänstmedarbetare till Norrköping
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Migrationsverket är det naturliga navet för migrationen till Sverige. Varje år tar vi emot många tusen ansökningar från människor som vill arbeta, besöka, bo eller söka skydd i Sverige. Vi vill underlätta rörligheten över gränser genom god service och en snabb och rättssäker handläggning. Migrationsverket är en arbetsplats som präglas av respekt för människan. Vi strävar efter att ingen ska bli diskriminerad och att alla ska ges lika möjligheter. Vi söker ett antal Kundtjänstmedarbetare till Migrationsverket i Norrköping. Har du den personlighet och professionella kapacitet vi söker? Då erbjuder vi ett rikt och ansvarsfullt arbetsliv med många karriärvägar. Vad du kan förvänta dig Som medarbetare på Migrationsverket kan du förvänta dig ett givande arbete i en dynamisk miljö som präglas av ett fokus på ständiga förbättringar, samarbete och respekt för människan. Du erbjuds även en gedigen introduktion och goda möjligheter till fortlöpande kompetensutveckling. Arbetsuppgifter Som Kundtjänstmedarbetare arbetar man med service gentemot sökande och andra intressenter, detta görs genom telefon samt e-post. Arbetsuppgifterna består bland annat av att ge stöd och information vid ansökningar samt att besvara allmänna frågor. Du kommer också vara behjälplig i frågor angående de olika e-tjänsterna som finns tillgängliga. Du kommer också ansvara för att koppla samtal internt i myndighetens växel. Du ansvarar för att säkerställa att rätt information ges gällande myndighetens regelverk och sekretess. Vad vi förväntar oss Vi förväntar oss att du är god en representant för Migrationsverket och har ett respektfullt bemötande såväl internt som externt. Du deltar aktivt i vårt förbättringsarbete och visar engagemang för vårt uppdrag och dina arbetsuppgifter. Du står även för Migrationsverkets värdeord: tydlighet, empati och mod. Kvalifikationer Vi söker dig som har lägst avslutad gymnasieutbildning och minst ett års arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke eller arbete som vi bedömer likvärdigt. Du har även erfarenhet av arbete med professionellt bemötande, erfarenhet av arbete i kundtjänst är meriterande. Du har god datavana samt god orienteringsförmåga i webbverktyg. Vidare har du även god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig mycket väl i tal och skrift på svenska och engelska. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper då det viktigaste är att du passar in på våra befintliga enheter. Personliga kompetenser Du är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar. Du arbetar bra med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Du talar klart, välformulerat och engagerat i enskilda möten samtidigt som du lyssnar och är mottaglig för motparten och anpassar dig till situationen. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete, verksamheten och organisationen men handlar även i enlighet med fattade beslut, verksamhetsplanen, mål, policys och riktlinjer. Du har god förståelse för människors olika förutsättningar samt att du anpassar sättet att förmedla ditt budskap till mottagaren. Upplysningar Anställningsform: Tillsvidare med 6 månaders provanställning Arbetstid: Kontorstider Placering: Norrköping Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse Vi tillämpar individuell lönesättning. Vill du veta mer Om du har frågor gällande rekryteringsprocessen kan du mejla till karin.carlsson@randstad.se  Vill du veta mer om befattningen och arbetsuppgifterna kontaktar du Enhetschef Georgios Gudamanis 010-485 84 83 eller Enhetschef Åsa Eriksson 010-485 25 03. Ansökan Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 2016-06-25 I denna rekrytering kan vi komma att använda arbetspsykologiska tester och/eller arbetsprover som en del i processen. Migrationsverket avböjer vänligt men bestämt alla samtal från försäljare av rekryteringstjänster och annonser. I samband med att du registrerar din ansökan, kommer du att få svara på ett antal frågor. Det är viktigt att du fyller i frågorna så utförligt du kan och inte endast hänvisar till CV och personligt brev. Registrerade ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar beaktas inte i lika stor utsträckning som utförliga svar. OBS! När du registrerar din ansökan kommer du att få svara på ett antal frågor. Fyll i frågorna så utförligt du kan eftersom ansökningar med uteblivna eller ofullständiga svar inte beaktas i lika stor utsträckning som ansökningar med utförliga svar. Som en del i rekryteringsprocessen kan vi komma att använda arbetspsykologiska tester och/eller arbetsprover. Migrationsverket finns för människor som söker skydd i Sverige och för dem som vill arbeta, studera eller bo här. Detta gör vi inom asylrättens och den reglerade invandringens gränser. Vi tar emot ansökningar, prövar dem och fattar beslut om vilka som har rätt att komma hit eller stanna här, och vilka som måste lämna landet. I vårt arbete vägleds vi av våra värdeord mod, empati och tydlighet.
Företag: Migrationsverket
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Norrköping

Kundtjänstmedarbetare till Norrköping
Nu söker vi en Kundtjänstmedarbetare för uppdrag i Norrköping. Uppdraget förväntas starta 2017-12-11 för att pågå till 2018-05-31. Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum, skicka därför din ansökan redan idag! Arbetsuppgifter Som Kundtjänstmedarbetare kommer du främst arbeta med orderläggning av bredband och telefontjänster som inkommer via orderkö. Vidare kommer du aktivt delta i förbättringsarbete och eventuella projektarbeten. Vem är du? Till rollen som Kundtjänstmedarbetare söker vi dig med intresse för ny teknik som tycker om att arbeta administrativt. I ditt arbete är du noggrann och strukturerad med ett stort kundfokus och engagemang. Som person tror vi att du är social och gärna bidrar med egna idéer och förbättringar i arbetet. Meriterande för tjänsten är tidigare erfarenhet från kundtjänst. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård.
Företag: Poolia Jönköping AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Norrköping

Kundtjänstmedarbetare till Norrköping
Martin & Servera finns mitt i restaurangbranschen – en bransch som växer, som utvecklas och där allt går snabbt. Det påverkar vårt sätt att vara. Vi måste möta våra kunder med samma utvecklingstakt och med snabb och bra service. Vi ser Martin & Servera som ett gigantiskt lagspel, där alla delar är viktiga. För att lagspelet ska fungera och utvecklas behöver vi ha den allra bästa administrationen kring vår verksamhet, skapad av personer som vet att nyckeln ligger i att vara extremt fyrkantig – och extremt flexibel. En del av detta administrativa team är vår kundtjänst. Av dig som kommer att arbeta med oss förväntar vi oss att du gillar att lägga pussel, älskar service till både kunder och kollegor och inte är rädd för att hela tiden uppfinna och förfina de smidigaste och mest effektiva lösningarna. Kundtjänstteamet består idag av sex medarbetare och är en del av logistikorganisationen i Norrköping.  Dina arbetsuppgifter • På kundtjänst hjälper du våra kunder och ser till att de får service, efterfrågad hjälp och du löser uppkomna problem • Du hanterar returer, reklamationer och vidtar alla de åtgärder som du bedömer vara nödvändiga för att på ett bra sätt klara ut varje reklamationsärende • Du säkerställer att ärenden tas vidare inom organisationen vilket innebär mycket kontakt med medarbetare inom andra funktioner i företaget som t ex ekonomi, varuförsörjning, transport och lager • En arbetsdag på kundtjänst är inte den andra lik och under intensiva perioder hanterar du många olika ärenden samtidigt Vad vi söker hos dig • Kunskap och intresse för de produkter som finns i restaurangköken underlättar och gör detta arbete roligt och lärorikt • Du arbetar med service gärna med erfarenhet av att hantera ärenden som uppkommer när något gått fel. Därför är du en person med fantastisk förmåga att lösa problem på ett enkelt och lösningsfokuserat sätt där kunden alltid är nöjd med vårt bemötande och agerande • Du har minst gymnasiekompetens och vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med kundkontakter och service i kombination med administrativa uppgifter • Du har lätt att lära dig olika system, rutiner och processer. Du måste kunna fatta snabba beslut, ta egna initiativ och även tycka om att arbeta i ett periodvis högt tempo • För att klara arbetsuppgifterna krävs att du både är strukturerad och flexibel. Du är alltid noggrann, och jobbar lika bra med andra som på egen hand och har förmågan att driva eget arbete framåt mot uppsatta mål. Du är prestigelös och duktig på att arbeta över funktionsgränserna mot uppsatta målsättningar. Martin & Servera är en arbetsgivare som aktivt jobbar för mångfald och ser olikheter mellan människor som en styrka. Vi vill spegla det samhälle vi lever i och vara en positiv kraft. Vi är fullt övertygade om att det är så vi utvecklar vår affär. Vi strävar efter att vara ett hälsosamt företag, vi tror att medarbetare som mår bra även är mer motiverade. För att du ska må bra och ha förutsättning till god hälsa erbjuder vi ett generöst friskvårdserbjudande samt en uppskattad lunchförmån. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, dagtid och kundtjänst är idag bemannad måndag-lördag. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Vill du veta mer? Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med vår Gruppledare Kundtjänst Cattarina Eriksson 011-20 29 28. För att ta reda på om just du är den vi söker så innehåller vår rekryteringsprocess både tester och intervjuer. Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden. Senast den 14 januari 2019 vill vi ha din ansökan.
Företag: Martin & Servera AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Norrköping


Sök lediga jobb Kundtjänstmedarbetare till Norrköping

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se