Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje jobb

Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje jobb Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje- Stockholm

  2. Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje- Södertälje


Mer beskrivning

Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje
2Complete AB Om 2Complete Auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012 2Complete är bemannings- och rekryteringsföretaget vars mål och vision är ett närmare och personligare samarbete med våra kunder och anställda. Vi vill lära känna Dig, och genom den relationen arbeta mot det mål som passar Dig bäst. Om företaget Volkswagen Finans Sverige AB (publ) är ett Kreditmarknadsbolag under Finansinspektionens tillsyn och helägt dotterbolag till Europas största aktör inom fordonsfinansiering; Volkswagen Financial Services AG. Volkswagen Financial Services är i sin tur är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som kundtjänsthandläggare inom bilfinansiering. Man tar dagligen emot ärenden kopplat till företagets verksamhet och dessa inkommer via telefon, mail och post. Finansieringsavtalen tecknas av återförsäljaren av bilen men registreringen och aktiveringen görs hos finansbolaget. Samtalen du kommer hantera riktar sig mot den kundgrupp som kallas för slutkund vilket oftast innefattar privatpersoner. I tjänsten igår allehanda service till kunderna och deras frågor som kan gälla allt ifrån betalningsplaner till överlåtelse av betalning på ny ägare. Det ingår en stor del av registrering av finansavtal och dessa genomgås på ett mycket noggrant sätt. Din profil Vi söker dig som drivs av att ge bra service till kunder samt vill bidra till en god arbetsmoral hos vår kund. Du bör vara en god kommunikatör som kan hantera kundernas frågor på ett lugnt och professionellt sätt. Du ingår i en arbetsgrupp om cirka 15 kollegor varpå det är viktigt att du ska ha lätt för att samarbeta. Din kompetens kommer med tiden att byggas på och man arbetar kvalitativt med inlärningen samt hanteringen av alla ärenden. Då arbetet innehåller en stor del av registrering så ser vi det meriterande om du har tidigare erfarenheter av liknande arbete på kundtjänst. Arbetet kräver att du ska hantera svenska flytande i tal såväl som skrift. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du har din anställning hos 2Complete men arbetar ute hos vår kund.
Företag: 2Complete AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje

Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje
Om 2Complete Auktoriserade medlemmar inom Almega bemanningsföretagen sedan 2012 2Complete är bemannings- och rekryteringsföretaget vars mål och vision är ett närmare och personligare samarbete med våra kunder och anställda. Vi vill lära känna Dig, och genom den relationen arbeta mot det mål som passar Dig bäst. Om företaget Volkswagen Finans Sverige AB (publ) är ett Kreditmarknadsbolag under Finansinspektionens tillsyn och helägt dotterbolag till Europas största aktör inom fordonsfinansiering; Volkswagen Financial Services AG. Volkswagen Financial Services är i sin tur är ett helägt dotterbolag till Volkswagen AG. Dina arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som kundtjänsthandläggare inom bilfinansiering. Man tar dagligen emot ärenden kopplat till företagets verksamhet och dessa inkommer via telefon, mail och post. Finansieringsavtalen tecknas av återförsäljaren av bilen men registreringen och aktiveringen görs hos finansbolaget. Samtalen du kommer hantera riktar sig mot den kundgrupp som kallas för slutkund vilket oftast innefattar privatpersoner. I tjänsten igår allehanda service till kunderna och deras frågor som kan gälla allt ifrån betalningsplaner till överlåtelse av betalning på ny ägare. Det ingår en stor del av registrering av finansavtal och dessa genomgås på ett mycket noggrant sätt. Din profil Vi söker dig som drivs av att ge bra service till kunder samt vill bidra till en god arbetsmoral hos vår kund. Du bör vara en god kommunikatör som kan hantera kundernas frågor på ett lugnt och professionellt sätt. Du ingår i en arbetsgrupp om cirka 15 kollegor varpå det är viktigt att du ska ha lätt för att samarbeta. Din kompetens kommer med tiden att byggas på och man arbetar kvalitativt med inlärningen samt hanteringen av alla ärenden. Då arbetet innehåller en stor del av registrering så ser vi det meriterande om du har tidigare erfarenheter av liknande arbete på kundtjänst. Arbetet kräver att du ska hantera svenska flytande i tal såväl som skrift. Tjänsten är ett bemanningsuppdrag, vilket innebär att du har din anställning hos 2Complete men arbetar ute hos vår kund. Ansökan sker endast via nedanstående länk!
Företag: 2 Complete
Ort: Södertälje
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje


Sök lediga jobb Kundtjänstmedarbetare till Volkswagen Finans i Södertälje

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se