Kung Karls skola söker speciallärare jobb - lediga jobb

Kung Karls skola söker speciallärare jobb Kung Karls skola söker speciallärare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kung Karls skola söker speciallärare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kung Karls skola söker speciallärare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kung Karls skola söker speciallärare- Kungsör

  2. Kung Karls skola söker speciallärare- Kungsör


Mer beskrivning

Kung Karls skola söker speciallärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och ingå i elevhälsateamet. I ditt arbete kommer du att undervisa elever i behov av särskilt stöd i olika grupperingar och i klassrumssituationer samt vara delaktig i ansvaret att hålla i processer kring kartläggningar och utredningar. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är en lärarutbildning gentemot de äldre eleverna i grundskolan, några års erfarenhet av att ha arbetat som lärare samt därefter en genomförd utbildning till speciallärare. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer till elever och vara tydlig och flexibel. Vi fäster stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker speciallärare

Kung Karls skola söker speciallärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen. Kungsör genomför utvecklingsinsatser för att nå sina mål; att öka företagsamheten, den lokala handeln och antalet invånare. Möjligheterna är stora att växa för en kommun som Kungsör med sitt strategiska läge. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och ingå i elevhälsateamet. I ditt arbete kommer du att undervisa elever i behov av särskilt stöd i olika grupperingar och i klassrumssituationer samt vara delaktig i ansvaret att hålla i processer kring kartläggningar och utredningar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarutbildning i grunden. Har du sedan utbildat dig till speciallärare eller kan tänka dig att vidareutbilda dig till speciallärare är det meriterande. Kanske är du lärarutbildad och har ett stort intresse av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer till elever och vara tydlig och flexibel. Vi fäster stor vikt personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker speciallärare


Sök lediga jobb Kung Karls skola söker speciallärare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se