Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör_ tekniker jobb

Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör_ tekniker jobb Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör_ tekniker jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör_ tekniker. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör_ tekniker. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker- Kungsör


Mer beskrivning

Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. KKTAB ingår i en bolagskoncern som ägs av Kungsörs kommun. KKTAB har ansvar för fastighetsförvaltning, vatten och avlopp, gator och parker. Kungsör är en liten kommun (8 200 innevånare) men arbetsuppgifterna är många och det innebär att våra medarbetare arbetar med och ansvarar för flera verksamhetsområden. Vi är 35 anställda. ARBETSUPPGIFTER Mätningsarbete i samband med ájourhållning av kommunens primärkarta och kartframställning såsom grundkartor och nybyggnadskartor. Medverkan i förrättningsförberedelser vid fastighetsbildning genom utförande av den tekniska delen. Inmätnings- och utsättningsarbete för VA-anläggningar, gator, byggnader m.m. I arbetet ingår beräkningar samt ájourhållning av kommunens kartdatabas och VA-ledningsnät. Vi använder Geosecma samt Trimble totalstation och GNSS. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med mät- och kartteknisk inriktning eller likvärdig utbildning. Meriterande med erfarenhet av arbete med GIS, samt offentlig verksamhet. Om du har intresse av att lära mer om eller har befintliga kunskaper inom väg och vatten är det mycket positivt.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker


Sök lediga jobb Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör_ tekniker

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se