Kungsör jobb - lediga jobb

Kungsör jobb Kungsör jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kungsör. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kungsör. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ekonom- Kungsör

 2. Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen- Kungsör

 3. Lärare i grundskolans tidigare år- Kungsör

 4. Bibliotekschef- Kungsör

 5. Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun- Kungsör

 6. Lärare i grundskolan med placering i år 1- Kungsör

 7. Maskinelektriker till Kungsör- Kungsör

 8. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör.- Kungsör

 9. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör.- Kungsör

 10. Kung Karls skola söker lärare i teater/drama, deltid- Kungsör

 11. Säljare sökes i Kungsör med/utan erfarenhet- Kungsör

 12. Kungsörnens förskola söker Förskollärare- Malmö

 13. Specialpedagog/ speciallärare- Kungsör

 14. Lärare i grundskolans tidigare år- Kungsör

 15. Säljare sökes till Kungsör- Kungsör

 16. OKQ8 söker Säljchef till Kungsör- Kungsör

 17. Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker- Kungsör

 18. Säljare sökes i Kungsör med/utan erfarenhet- Kungsör

 19. Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör.- Kungsör

 20. Lärare i grundskolans tidigare år- Kungsör

 21. Homepartysäljare - Kungsör- Kungsör

 22. Kung Karls skola söker speciallärare- Kungsör

 23. Kung Karls skola söker vik. lärare i matematik och fysik- Kungsör

 24. Kung Karls skola söker lärare i matematik och fysik- Kungsör

 25. Kungsörnens förskola söker 3 Förskollärare- Malmö

 26. Säljare sökes till OKQ8 Kungsör (helg)- Kungsör

 27. OKQ8 söker biträdande Säljchef till Kungsör- Kungsör

 28. Säljare (vikariat) - Coop Konsum Kungsör- Kungsör

 29. Kung Karls skola söker lärare i religion och historia.- Kungsör

 30. Förskollärare- Kungsör

 31. Kungsörnens förskola söker 2 Förskollärare- Malmö

 32. Tandläkare till Folktandvården i Kungsör- Kungsör

 33. Rektor f-5 till Kungsörs Kommun- Kungsör

 34. Tandsköterska till Folktandvården i Kungsör- Kungsör

 35. Kungsörs kommun söker personlig assistent till resursteam- Kungsör

 36. Rektor f-5 till Hagaskolan och Björskogsskolan- Kungsör

 37. Kungsörs kommun söker en enhetschef till vård och omsorgs verksamhet för pe- Kungsör

 38. Förskollärare- Kungsör

 39. Svetsare, Kungsör- Kungsör

 40. Förste socialsekreterare/ konsulent- Kungsör


Mer beskrivning

Ekonom
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Ekonomienheten är en del av kommunstyrelsens förvaltning. Förvaltningens uppgift är att vara stöd till politiker, kommunledning och förvaltningar samt ansvara för kommunens ekonomiprocesser som budget, redovisning, bokslut och finansiering av kommunens verksamheter. ARBETSUPPGIFTER Kungsörs kommun söker en ekonom. Arbetet innehåller bland annat boksluts- och budgetarbete, utveckling av ekonomiska rutiner och stöd till främst socialförvaltningen i ekonomiska frågor. Vi arbetar i en samlad enhet inom kommunstyrelsens förvaltning och är i dagsläget fem anställda. Som stöd använder vi Vismas ekonomisystem, Aditros budget- och prognosprogram och Qlikview. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som - är högskoleekonom - har minst fem års erfarenhet av ekonomiarbete och goda kunskaper i bokföring/redovisning - är självgående och initiativrik - är positiv, flexibel och serviceinriktad - är strukturerad och snabb men också noggrann och ordningssam - har god datavana och kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel Det är en fördel om du arbetat i en politiskt styrd organisation och det är viktigt att du har en pedagogisk förmåga så att du kan förklara ekonomiska frågor på ett enkelt sätt. Du kommer i första hand att arbeta konsultativt vilket ställer krav på professionalitet, service, ansvar och kvalitet samt en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
Företag: Kungsörs kommun, KS förvaltning
Ort: Kungsör
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Kungsör, Ekonom Kungsörs kommun, KS förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. I Kungsörs sporthall finns tre fullstora spelplaner för innebandy, handboll, badminton, volleyboll, fotboll och gymnastik. I källaren finns en bordtennislokal och ett gym. I anslutning till hallarna ligger det en cafeteria, som är öppen vid föreningsaktiviteter. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med vaktmästaruppgifter och lokalvård i kommunens sporthall. Att ge service till besökare i sporthallen är en viktig del i ditt arbete. Varannan vecka arbetar du med vaktmästeri där kvälls- och helgtjänstgöring ingår och varannan vecka dagtid med lokalvård KVALIFIKATIONER Du ska vara är serviceinriktad, utåtriktad och ha ett bra bemötande. Arbetet kräver att du är självgående och tar ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper om fastighetsskötsel är meriterande.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen

Lärare i grundskolans tidigare år
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Hagaskolan är en F-5-skola med 245 elever. I vår organisation finns också tre fritidshem. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus någon dag per vecka. ARBETSUPPGIFTER Klasslärare i år 4. Du kommer att arbeta i ett välfungerande arbetslag och vara ansvarig för undervisningen i engelska i två klasser. Vi använder oss av lärplattformen InfoMentor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i grundskolans tidigare år. Du bör också har kommit långt i din IT - utveckling. Du är en person som har ett stort engagemang i elevernas lärande och utveckling samt har en förmåga att entusiasmera dina elever.
Företag: Kungsörs kommun, Hagaskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Bibliotekschef
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen. Kungsör genomför utvecklingsinsatser för att nå sina mål; att öka företagsamheten, den lokala handeln och antalet invånare. Möjligheterna är stora att växa för en kommun som Kungsör med sitt strategiska läge. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Kungsörs trevliga bibliotek ligger centralt i Kungsörs tätort och verksamheten omfattar även en bokbuss till samhället Valskog. På biblioteket arbetar, förutom bibliotekschefen, en barn- och ungdomsbibliotekarie, en socialbibliotekarie, en assistent på heltid och en på halvtid. I Kungsör är biblioteket inte bara en viktig plats för möten och lärande, utan även ett nav i kulturlivet med många samarbeten internt och externt. Biblioteket finns organisatoriskt inom kommunstyrelsens förvaltning. ARBETSUPPGIFTER Som bibliotekschef är ditt uppdrag att leda, driva och utveckla biblioteksverksamheten med ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. I tjänsten ingår sedvanliga bibliotekarieuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: • har förmåga att samverka med andra aktörer för att biblioteket ska vara en levande plats för kultur och livslångt lärande • har akademisk utbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap • har ett genuint intresse för biblioteks- och kulturfrågorna • har dokumenterad erfarenhet av ledarskap Vi ser gärna att du är en god kommunikatör och har ett stort intresse inom områdena webb, nya medier och digital delaktighet. Vi vill att du är öppen och kreativ, och med besökaren i fokus kommer med nya idéer och uppnår resultat. Förmåga att engagera och entusiasmera, och i dialog med medarbetarna driva processer framåt mot uppställda mål, är egenskaper som vi lägger stor vikt vid.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekschef jobb, Bibliotekschef Kungsör, Bibliotekschef Kungsörs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekschef

Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun
Vi utvecklar Kungsörs kommun och nu söker vi en positiv ledare som vill fortsätta att utveckla och leda verksamheten i vårt kommunalägda bolag KKTAB. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du får arbeta med varierande frågor. Eftersom vi är en mindre kommun har du möjlighet att komma i kontakt med många intressanta områden och bredda din kunskap. Ditt arbete bidrar till vår kommuns utveckling på ett tydligt sätt. Vi står inför flera spännande projekt bl a ny översiktsplan nybyggnation av skola och äldreboende, utbyggnation av villaområde samt upprustning av centrum. Som Teknisk Chef/VD är du anställd av Kommunstyrelsen och rapportera direkt till kommunchefen. Du kommer att leda företaget vilket innebär att du har det övergripande ansvaret för verksamheten som omfattar gator, vägar, trafik, vatten och avlopp, parker, kommunens skogar och fastigheter. KKTAB planerar, projekterar, bygger och underhåller anläggningar samt svarar för driften. Företaget har 37 anställa och du har direkt personalansvar för sju medarbetare. Du ingår i kommunens centrala ledningsgrupp samt leder en egen ledningsgrupp inom KKTAB. Du rapporterar, förbereder och genomför regelbundna möten med företagets styrelse som kommer att ge dig utrymme för egna praktiska och strategiska beslut. Tjänsten ger dig stor frihet att själv planera ditt jobb. Vi söker dig som vill utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Du har en högskoleutbildning inom infrastruktur, samhällsbyggnad eller annan för tjänsten lämplig utbildning. Du har god vana av att leda politisk styrd verksamhet. Det är meriterande med erfarenhet av att ha jobbat med målstyrning. Personen vi söker är ansvarsfull, har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt likväl som samarbeta bra med andra. Det är vikigt att du har en ledarstil som karaktäriseras av tydlighet, lyhördhet, respekt för individen samt har ett intresse för utvecklingsfrågor. Du har en god förmåga att strukturera ditt arbete då uppgifterna varierar. Välkommen till en dynamisk och trevlig arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter. Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsörs Kommun Teknik AB (KKTAB) ingår i en bolagskoncern som ägs av Kungsörs kommun. Vi ansvarar för fastighetsförvaltning, vatten och avlopp samt gator och parker. Läs gärna mer på www.kungsor.se Låter detta intressant för dig? I denna rekrytering samarbetar vi med Norén & Lindholm. Anmäl ditt intresse senast den 25 augusti via www.norenlindholm.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på telefon 070-77 88 135.
Företag: NORÉN & LINDHOLM AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun

Lärare i grundskolan med placering i år 1
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. På Västerskolan arbetar vi för att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan i Kungsör är en F-5 skola med tillhörande skolbarnsomsorg. Idag består skolan av nio klasser från år 1-5 och två förskoleklasser, vilket innebär att totalt c:a 220 barn omfattas av skolans verksamhet. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara klassföreståndare i en av våra två år 1 klasser och ingå i arbetslag år F-2. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med grundskollärarexamen/lärarexamen åk 1-7 eller lärare tidigare åldrar. Du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling, och vi ser gärna att du har läs och skrivinlärning alternativt matematik i din utbildning samt tidigare erfarenhet av undervisning i skolan.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan med placering i år 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan med placering i år 1

Maskinelektriker till Kungsör
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Utföra felsökning, reparationer och servicearbeten på kundens produktionsutrustning. Aktivt arbeta med ständiga förbättringar och driftoptimeringar. Felsökning och programmering i PLC, främst Siemens S5, S7 och Fanuc 30i. Kunskaper i Siemens styrsystem 840 D, 840 C är ett krav. Vem är du? Du har en utbildning lägst på gymnasienivå med inriktning el, styr och regler eller motsvarande. Meriterande är elsäkerhet motsvarande BB2, lödteknik, pressteknik, samt mycket goda kunskaper i PLC felsökning och programmering. Du har kunskap och erfarenhet av något inom mekanik, hydraulik eller pneumatik och har mycket god datavana och goda erfarenheter av Office. Du är en driven person som är duktig på att kommunicera (såväl internt som externt)och stimuleras av att nå uppsatta mål. Positionen kräver också att du identifierar potentiella problem och utifrån det skapar praktiska lösningar. Du kan föra en teknisk dialog både på svenska och engelska. Språkkunskaper i tyska språket är meriterande. Vad kan vi erbjuda dig? Ett långt uppdrag för rätt person, där man efter sex månader går över i anställning hos kund. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Jessica Windahl 0221-29363 jeshan@manpower.se
Företag: Manpower Industri & Logistik
Ort: Kungsör
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Maskinelektriker till Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Maskinelektriker till Kungsör

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Kungsörs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR SOLUTIONS internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR SOLUTIONS kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Uppsala). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR SOLUTIONS ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.air-solutions-norden.se
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör.

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör.
Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, vi internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Säljare för uppsökande verksamhet i Kungsörs kommun sökes. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14 augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter filmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. Noab ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr Du har lön även om du inte säljer något. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning, men du får fortfarande betalt för alla demonstrationer du gör. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök och motsvarar 9,5 besök per vecka + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. Vi får våra demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök. En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Produkten vi marknadsför heter PA03 Platinum Edition och tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden lever. Hemsida: www.noab.nu Utbildningen kommer att hållas på vårt kontor i Västerås. Grundutbildningen är fördelad på 3 dagar på kontoret och 4 dagar på fältet, varav 4 dagar med mentor. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Skulle du under utbildningens eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig kan du utan förklaring välja att avsluta utbildningen eller anställningen med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort.
Företag: NORDIS AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör.

Kung Karls skola söker lärare i teater/drama, deltid
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER I ditt arbete kommer du att undervisa elever som valt att arbeta med teater som elevens val. Du kommer också att arbeta med niornas musikal som genomförs under vårterminen. Tjänsten är på deltid där undervisningen kommer att vara förlagd under en förmiddag i veckan. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är erfarenhet eller utbildning inom teaterområdet t ex amatörteaterpedagog eller dramapedagog. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer till elever och vara tydlig och flexibel.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker lärare i teater/drama, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker lärare i teater/drama, deltid

Säljare sökes i Kungsör med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Kungsör kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 14e Augusti. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Kungsör med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Kungsör med/utan erfarenhet

Kungsörnens förskola söker Förskollärare
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Varje dag går nästan 19.000 barn till våra 300 förskolor i Malmö. I Malmö stad är vi omkring 4.000 medarbetare och 130 ledare som varje dag strävar efter att utveckla barnens bästa förskola. Den 1 juli gör vi en nystart då en Förskoleförvaltning sjösätts. Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Inte minst genom att öka måluppfyllelsen och säkerställa likvärdigheten för barn i staden. Det vill vi göra tillsammans genom ett effektivt och gott samarbete i hela Malmö stad. Chefer och medarbetare ska verka för att Malmös samtliga förskolor är attraktiva för barn och föräldrar. I fokus finns våra tre huvudutmaningar; Kvalitet: Att säkerställa en god och likvärdig kvalitet på samtliga förskolors verksamhet Kompetens: Att säkerställa en högkvalitativ och långsiktig kompetensförsörjning Kapacitet: Att säkerställa att utbyggnad av ändamålsenliga lokaler sker utifrån behov Alla medarbetare har till uppgift att skapa en verksamhet som är rolig, trygg och lärorik och som samtidigt kan erbjuda barnen god och utmanande pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Vår arbetsmiljö ska kännetecknas av trygghet för barn och medarbetare. Öppenhet och en stark vilja att skapa goda relationer är centralt. Förskoleförvaltningen ska medverka i arbetet med att Malmö stad ska vara en kommunikativ organisation. Våra arbetsplatser är kända för att ge de allra bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet. ARBETSUPPGIFTER Kungsörnens förskola är en lägenhetsförskola med fyra avdelningar med barn som är 1-5 år. Hos oss arbetar 12 st pedagoger och två köksbiträden. Förskolan ligger i en miljö med många stora grönområden vilka utnyttjas flitigt. För oss är utevistelsen viktig och därför ser vi gärna att du är intresserad av utepedagogik. Inom vårt förskoleområde har vi tillgång till Christianiacyklar som vi kan använda oss av för att ta oss längre iväg. Vi arbetar även med Grön Flagg. Nu söker vi en förskollärare som vill vara med och arbeta utifrån våra prioriterade områden: språkutveckling, pedagogisk dokumentation och pedagogiska miljöer. Vi ser gärna att du delar vårt intresse för IT-utveckling i förskolan då detta är ett utvecklingsområde för oss. All personal har fått fortbildning i TAKK så vi ser gärna att du har erfarenhet av eller intresse för detta. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kolleger och har en stor drivkraft att föra förskolan framåt. Låter detta som något som skulle passa dig och vill du vara en del i ett glatt och positivt arbetslag? Då är du välkommen att söka till oss! Vi erbjuder ett introduktionsprogram till alla nyanställda förskollärare. Som nyanställd får du en arbetsplatsmentor, och är du nyutexaminerad förskollärare får du även en huvudmentor samt ett väl utarbetat program för att du ska kunna söka din legitimation KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning
Företag: Malmö stad, Fosie stadsdelsförvaltning
Ort: Malmö
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kungsörnens förskola söker Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kungsörnens förskola söker Förskollärare

Specialpedagog/ speciallärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Hagaskolan är en F-5-skola med 245 elever. I vår organisation finns också tre fritidshem. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus några dagar per vecka. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i skolans resursteam och ansvara för elever med inlärningssvårigheter i svenska, engelska och matematik. Du förväntas stödja klasslärarna i arbetet med elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat utbildning som specialpedagog alternativt speciallärare och har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör också ha sådana kunskaper om språk, matematik och kunskapsutveckling de första skolåren så att du kan vara delaktig i det strategiska arbetet för ökad måluppfyllelse. Vi ser helst att du har kunskaper om digitala/alternativa hjälpmedel.
Företag: Kungsörs kommun, Hagaskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/ speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/ speciallärare

Lärare i grundskolans tidigare år
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Hagaskolan är en F-5-skola med 245 elever. I vår organisation finns också tre fritidshem. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus någon dag per vecka. ARBETSUPPGIFTER Klasslärare i år 4. Du kommer att arbeta i ett välfungerande arbetslag och vara ansvarig för undervisningen i engelska i två klasser. Vi använder oss av lärplattformen InfoMentor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i grundskolans tidigare år. Du bör också har kommit långt i din IT - utveckling. Du är en person som har ett stort engagemang i elevernas lärande och utveckling samt har en förmåga att entusiasmera dina elever.
Företag: Kungsörs kommun, Hagaskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Säljare sökes till Kungsör
Säljare för uppsökande verksamhet i Kungsör kommun sökes. 19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr har du i garantilön när du gör 45 besök/mån. Heltid baseras på 45 besök på 30 dagars period. Gör du mindre besök får du självklart fortfarande betalt men mindre och gör du fler än 45 besök får du givetvis också mer betalt. Det finns inget tak på hur många besök du kan eller får göra. Du är med och bestämmer vecka för vecka hur ditt schema ser ut och hur mycket du vill jobba Provisionen är upp till 6000 kr/ såld enhet. DU HAR LÖN OAVSETT OM DU SÄLJER ELLER EJ Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Global Air Evolution AB marknadsför en väldigt unik produkt och genom En importör är vi ensamma om att marknadsföra den i Norden. Den har en mängd olika funktioner och tillverkas i Tyskland. Självklart får du reda på allt om produkten på din personliga intervju Hemsida: www.pro-aqua.de Vi utbildar alla från grunden. Vi följer noggrant upp din tid hos oss med vidare utbildningar inom försäljning, kommunikation, ledarskap. Du börjar med en 3 dagars utbildning på vårat kontor i Norrköping, en utbildning som vi står för helt. I den ingår kursmaterial, mat och logi samt att du även får ersättning för dessa dagar du är här. Skulle du under utbildningen eller anställningens gång känna att detta inte är något för dig så kan du när som helst sluta och du får ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, lönen, utbildningen, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Är du den vi söker vill vi helst att du börjar hos oss den 27 aug. KRAV: KÖRKORT B Alla våra demonstrationer får vi via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök och vet att du kommer. Vi erbjuder dig: Erfarenhet Utbildning inom försäljning Vidareutbildningar Bokade besök av oss Bra lön oavsett du säljer eller inte Bonusar i form av VIP resor och tävlingar Stora karriär möjligheter Gemenskap
Företag: GLOBAL AIR EVOLUTION AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till Kungsör

OKQ8 söker Säljchef till Kungsör
OKQ8 - för hela livet med bilen Företaget är med sina ca 1100 servicestationer i Sverige och Danmark en av Skandinaviens största aktörer inom såväl traditionella som förnybara drivmedel. OKQ8 bedriver detaljhandel och erbjuder ett komplett produkt- och serviceutbud för bilister liksom närbutikskoncept med dagligvaror, kioskprodukter och snabbmat. I företagets utbud finns även produkter och tjänster såsom eldningsolja, smörjmedel och bränsle - för kunder inom jordbruk, transportindustri, sjöfart och verkstäder. Dessutom erbjuds villavärme, el och försäkringar till privatpersoner. Den svenska verksamheten omfattar 790 stationer under varumärket OKQ8. De ca 365 bemannade stationerna tillhandahåller biltillbehör, reservdelar och däckservice och många stationer har även verkstäder, tvätta-själv hallar, biltvätt samt biluthyrning. OKQ8 har en historia av att vara först med mer miljö- och klimatanpassade drivmedel, såsom Etanol och RME. OKQ8 fortsätter att vara drivande i utvecklingen, genom t ex utbyggnaden av biogasnätet, utökning av andelen förnybart i dieseln (Diesel Bio+) och möjliggöra el som drivmedel. Under 2011 2012 och 2103 har OKQ8 utsetts till Sveriges mest hållbara bensinbolag i varumärkesundersökningen Sustainable Brands. Läs mer på www.okq8.se Är du redo att driva en OKQ8-station? Vi söker nu en engagerad Säljchef till vår anläggning i Kungsör. Som Säljchef ansvarar du för kundmötet i butiken samt säkerställer att butiken uppfyller och överträffar kundens förväntningar. Arbetsuppgifterna innefattar allt från budget- och resultatansvar till personalansvar. Vi söker nu dig som älskar försäljning och har goda ledaregenskaper. Du driver verksamheten på ett effektivt och glädjefullt sätt mot uppsatta mål, både kvalitativa och ekonomiska. Med ett tydligt säljfokus motiverar och inspirerar du din personal och naturligtvis tror du på, och vill arbeta för ett kedjeföretag i utveckling. Det är meriterande om du har erfarenhet av bensinbranschen eller av arbete som butikschef. Anläggningen har följande verksamhetsområden: drivmedel, butiksvaror, kiosk, livsmedel, fastfood, tvätta själv hall, biltvätt samt lastbils- och släpvagnsuthyrning. Känner du igen dig i beskrivningen inspirerande, säljande och målfokuserad? I så fall söker du tjänsten som Säljchef via vårt rekryteringsverktyg! Körkort är ett krav. För frågor om tjänsten kontakta Försäljningschef Camilla Kinert. Vi ser fram emot din ansökan!
Företag: OKQ8 - Försäljningsavdelningen
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga OKQ8 söker Säljchef till Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKQ8 söker Säljchef till Kungsör

Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. KKTAB ingår i en bolagskoncern som ägs av Kungsörs kommun. KKTAB har ansvar för fastighetsförvaltning, vatten och avlopp, gator och parker. Kungsör är en liten kommun (8 200 innevånare) men arbetsuppgifterna är många och det innebär att våra medarbetare arbetar med och ansvarar för flera verksamhetsområden. Vi är 35 anställda. ARBETSUPPGIFTER Mätningsarbete i samband med ájourhållning av kommunens primärkarta och kartframställning såsom grundkartor och nybyggnadskartor. Medverkan i förrättningsförberedelser vid fastighetsbildning genom utförande av den tekniska delen. Inmätnings- och utsättningsarbete för VA-anläggningar, gator, byggnader m.m. I arbetet ingår beräkningar samt ájourhållning av kommunens kartdatabas och VA-ledningsnät. Vi använder Geosecma samt Trimble totalstation och GNSS. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med mät- och kartteknisk inriktning eller likvärdig utbildning. Meriterande med erfarenhet av arbete med GIS, samt offentlig verksamhet. Om du har intresse av att lära mer om eller har befintliga kunskaper inom väg och vatten är det mycket positivt.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker

Säljare sökes i Kungsör med/utan erfarenhet
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Kungsör kommun sökes. Platinum AB är ensamma i hela världen med att distrubiera maskinen blueline. Och har därför en väldigt stor marknad att mätta. Vi expanderar nu kraftigt och söker 2 personer som vi intern utbildar från dag 1. Lön har du oavsett om du säljer eller inte. Den 2 dagars kursen kommer att hållas på ett av våra kontor i Jönköping eller Köping. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 4e September. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Platinum AB ingår i en koncern som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen betalar vi upp till hela 6000 kr per såld enhet och det finns inget tak på hur mycket man kan tjäna. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Detta erbjuder vi: *Förbokade kundbesök via referenser. (vi bokar åt dig) *Internutbildning och vidarutbildning kontenuerligt.(du behöver ingen erfarenhet) *Lön oavsett om du säljer eller inte. *Stora karriärsmöjligheter för den som vill. *Tävlingar och VIP resor varje månad. *Och framförallt ett spännande roligt jobb med goda inkomst möjligheter. Om du satsar på oss kommer vi satsa på dig. Bleuline maskinen är en unik produkt med ca 30 olika funktioner vilket ger den en enormt bred kundgrupp. En renoveringsplan som gäller så länge kunden äger maskinen gör den till en investering som lönar sig på sikt. Du kan läsa mer om maskinen på våran hemsida: www.platinamaskiner.se Skicka ansökan nu till jobb@platinumsystems.se
Företag: Platina maskiner i Sverige AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-27
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes i Kungsör med/utan erfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes i Kungsör med/utan erfarenhet

Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör.
19 935 kr i lön + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr. Säljare för uppsökande verksamhet i Kungsörs kommun sökes. Du behöver ingen tidigare erfarenhet inom försäljning, AIR NORDEN internutbildar alla från grunden. Du har lön för alla demonstrationer du gör även om du inte säljer något. Utbildningen kommer att hållas på ett av AIR NORDENs kontor (Sundsvall) eller filialkontor (Västerås). Vi kommer inom kort att öppna kontor i trakten av Luleå. Grundutbildningen börjar med 2 dagar på kontoret, 4 dagar på fältet med mentor och avslutas med 1 dag på kontoret. Om du behöver övernattning står vi för boendekostnaden. Vi bjuder även på maten under utbildningsdagarna. Du får ersättning för kursdagarna. Om du under utbildningens/anställningens gång känner att detta inte är ett jobb för dig kan du välja att avsluta med omedelbar verkan och ändå få ersättning för det du gjort. Vi håller en klimatanpassad intervju via telefon onsdagen den 11 september. Detta innebär att du inte behöver ta dig till en speciell ort/plats, vilket sparar miljön och din tid. Intervjun börjar med att du via vår hemsida fyller i en ansökningsblankett och efter det får du se en informationsfilm om företaget, löner, utbildning, produkten m.m. Efter informationsfilmen ringer vi upp dig för den personliga delen av intervjun. Nästan alla kan arbeta med försäljning. Det är ett hantverk och likt andra färdigheter går det att lära sig. Givetvis kan olika individer ha olika förutsättningar, alla vill kanske inte lära sig, men det betyder inte att de saknar förmågan. AIR NORDEN ingår i en företagsgrupp som finns i 49 länder med drygt 10 000 medarbetare och en årsomsättning på ca 7,5 miljarder kr. 45 besök per månad ger 19 935 kr i lön. 443 kr per besök och motsvarar 10,5 besök per vecka. + Ob-tillägg på 4 815 kr. Totalt 24 750 kr En demonstration tar ca 2 timmar + körtid. Körkort är ett krav. Gör du mindre än 45 demonstrationer per månad får du en lägre ersättning. Ex. 40 demonstrationer per månad ger 11 520 kr i lön. 288 kr per besök + Ob-tillägg på 2 880 kr. Totalt 14 400 kr. Du är själv med och påverkar din arbetstid. När det gäller provisionsdelen har du inget tak på hur mycket du kan tjäna under en månad. OBS! Du har lön även om du inte säljer något. Enligt gällande semesterlag har du ovanpå din lön/provision 12 % i semesterersättning. Mer information om lön och provision får du på din personliga intervju. Vi får demonstrationer via kundreferenser som sedan bokas in av vår bokningsavdelning. Det innebär att du som representant åker ut på förbokade kundbesök där kunden tackat ja till ett besök. Produkten vi marknadsför tillverkas i Tyskland. Maskinen har en mängd olika funktioner och användningsområden. Maskinen är 100 % återvinningsbar och vi har en unik renoveringsplan som garanterar att produkten skall fungera så länge kunden är ägare till maskinen. Hemsida: www.airnorden.com
Företag: AIR SOLUTIONS NORDEN AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare med/utan erfarenhet sökes i Kungsör.

Lärare i grundskolans tidigare år
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Hagaskolan är en F-5-skola med 245 elever. I vår organisation finns också tre fritidshem. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus någon dag per vecka. ARBETSUPPGIFTER Klasslärare i år 4. Du kommer att arbeta i ett välfungerande arbetslag och vara ansvarig för undervisningen i engelska i två klasser. Vi använder oss av lärplattformen InfoMentor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i grundskolans tidigare år. Du bör också har kommit långt i din IT - utveckling. Du är en person som har ett stort engagemang i elevernas lärande och utveckling samt har en förmåga att entusiasmera dina elever.
Företag: Kungsörs kommun, Hagaskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Homepartysäljare - Kungsör
Vi tror på vår slogan "Alla har rätt till ett BRA sexliv!" Förhoppningsvis har vi alla sex men vi tycker att alla ska ha riktigt BRA sex. Därför lägger vi stor vikt vid att förmedla kunskap om de produkter vi säljer, både ut till våra kunder och till våra homepartysäljare. More than love grundades år 2006 av Åsa Bark. Sen starten har vi varit ett utav de snabbaste växande erotikföretag i branschen. Våra homepartyn är bland de populäraste i branschen där vi fokuserar på mycket fakta, stort eget utbud som passar alla, låga priser och flexibla säljare som lyssnar på vad kunden eftersöker. Vi söker just nu säljare i flera delar av landet pga. stor efterfrågan på våra homepartyn. Som säljare för More than love åker du ut på förinbokade partyn med en visningsväska som innehåller våra mest populära produkter. Allt ifrån skämtartiklar, spel, massageoljor, glidmedel, kläder och leksaker. Du berättar om och visar produkterna, som alla får klämma, känna och smaka på. Du har även med dig More than loves produktpärm som innehåller delar av vårt sortiment. More than love utbildar dig i en mindre grupp under en hel dag och finns alltid till hands med löpande stöd och vidareutbildningar. Du som säljare står aldrig ensam, du är anställd av företaget, har alltid kontakt med andra säljare och har alltid företaget i ryggen. Du når oss via telefon dygnet runt, även fredagar och lördagar då dessa partyn oftast hålls. More than love är ett företag som har kvar den familjära känslan, vi vill ha en personlig kontakt med dig som säljare. Du har även en möjlighet att växa tillsammans med företaget och påverka vad som finns i sortimentet. Vi som arbetar på More than love har många års erfarenhet av branschen och stöttar och hjälper alltid varandra. Vi har även säljtävlingar och forum för att kunna peppa och hjälpa varandra på bästa sätt. Homepartyn hålls oftast i privata hem, i arbetet ingår även att svara på kundernas frågor och att hitta rätt produkt för just dem. Stor del av vårt arbete består i rådgivning och vi ser gärna att säljare som arbetar hos oss har en del livserfarenhet. Vi hjälper dig att inge dina kunder trygghet när de bokar ett homeparty med oss då vi står för all administration och kundtjänst. Vi står för bokningsbekräftelse, gåvan till värdinnan, packning, packningsmaterial, leveranser, produktpärmar och rekvisita. Vi sköter även inbetalning av skatt och sociala avgifter. Att arbeta på More than love ger dig ett fritt och otroligt roligt extraarbete med bra möjligheter. Eftersom partyna oftast är på fredag och lördagkvällar går detta jobb utmärkt att kombinera med annat jobb, studier eller mammaledighet etc. Vi söker dig som inte tycker att sex är något tabubelagt utan bara naturligt och roligt. Är du social, har lätt att tala inför grupp och besitter en säljande sida så är detta något för dig. Vi söker personal som är: Fördomsfri, framåt och har glimten i ögat Ordningsam Serviceinritad Punktlig och pålitlig Sammarbetsvillig men ändå självgående Van och har lätt för att prata inför grupp med humor Krav: 18 år Bil och körkort Grundläggande datavana Tillgång till Internet Vi kommer att på börja intervjuerna löpande under ansökningstiden. Lön: Provision baserad Låter detta som ett jobb som passar dig? Maila då ditt cv, personligabrev och en bild på dig till oss. Kontaktinfo: More than love AB Kungsgatan 19 461 31 Trollhättan Tfn +46 520-426015 Org nr: 556876-7262 www.morethanlove.se info@morethanlove.se
Företag: MORE THAN LOVE AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-03
Sök fler jobb liknande: lediga Homepartysäljare - Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Homepartysäljare - Kungsör

Kung Karls skola söker speciallärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och ingå i elevhälsateamet. I ditt arbete kommer du att undervisa elever i behov av särskilt stöd i olika grupperingar och i klassrumssituationer samt vara delaktig i ansvaret att hålla i processer kring kartläggningar och utredningar. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är en lärarutbildning gentemot de äldre eleverna i grundskolan, några års erfarenhet av att ha arbetat som lärare samt därefter en genomförd utbildning till speciallärare. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer till elever och vara tydlig och flexibel. Vi fäster stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker speciallärare

Kung Karls skola söker vik. lärare i matematik och fysik
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med matematik och fysik. På skolan pågår ett utvecklingsarbete genom att skolan deltar i matematiklyftet där du kommer att ges möjlighet att kunna delta. I tjänsten ingår mentorskap KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en lärarexamen mot grundskolan senare år med behörighet i matematik och fysik . Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar. Du skall vara en mycket strukturerad person och dessutom vara flexibel. Vi fäster mycket stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker vik. lärare i matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker vik. lärare i matematik och fysik

Kung Karls skola söker lärare i matematik och fysik
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med matematik och fysik. På skolan pågår ett utvecklingsarbete genom att skolan deltar i matematiklyftet där du kommer att ges möjlighet att kunna delta. I tjänsten ingår mentorskap KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en lärarexamen mot grundskolan senare år med behörighet i matematik och fysik . Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar. Du skall vara en mycket strukturerad person och dessutom vara flexibel. Vi fäster mycket stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker lärare i matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker lärare i matematik och fysik

Kungsörnens förskola söker 3 Förskollärare
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Varje dag går nästan 19 000 barn till våra 300 förskolor i Malmö. I Förskoleförvaltningen, som sjösattes 1 juli, finns omkring 4 300 medarbetare och 130 ledare som varje dag strävar efter att utveckla barnens bästa förskola. Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Inte minst genom att öka måluppfyllelsen och säkerställa likvärdigheten för barn i staden. Det vill vi göra tillsammans genom ett effektivt och gott samarbete i hela Malmö stad. Chefer och medarbetare ska verka för att Malmös samtliga förskolor är attraktiva för barn och föräldrar. I fokus finns våra tre huvudutmaningar; Kvalitet: Att säkerställa en god och likvärdig kvalitet på samtliga förskolors verksamhet Kompetens: Att säkerställa en högkvalitativ och långsiktig kompetensförsörjning Kapacitet: Att säkerställa att utbyggnad av ändamålsenliga lokaler sker utifrån behov Alla medarbetare har till uppgift att skapa en verksamhet som är rolig, trygg, lärorik och som samtidigt kan erbjuda barnen god och utmanande pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Vår arbetsmiljö ska kännetecknas av trygghet för barn och medarbetare. Öppenhet och en stark vilja att skapa goda relationer är centralt. Förskoleförvaltningen ska medverka i arbetet med att Malmö stad ska vara en kommunikativ organisation. Våra arbetsplatser är kända för att ge de allra bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet. ----------------------------------------------------------------------------- Nu söker vi dig som vill vara med och forma barnens bästa förskola! ARBETSUPPGIFTER Kungsörnens förskola är en lägenhetsförskola som består av fyra avdelningar med barn som är 1-5 år. Hos oss arbetar tolv pedagoger och två köksbiträden. Förskolan ligger i en miljö med många stora grönområden, vilka utnyttjas flitigt. För oss är utevistelsen viktig och därför ser vi gärna att du är intresserad av utepedagogik. Inom vårt förskoleområde har vi tillgång till Christianiacyklar som vi kan använda oss av för att ta oss längre iväg. Vi arbetar även med Grön Flagg. Nu söker vi en förskollärare som vill vara med och arbeta utifrån våra prioriterade områden: språkutveckling, pedagogisk dokumentation och pedagogiska miljöer. Vi ser gärna att du delar vårt intresse för IT-utveckling i förskolan, då detta är ett utvecklingsområde för oss. All personal har fått fortbildning i TAKK så vi ser gärna att du har erfarenhet av eller intresse för detta. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kolleger och har en stor drivkraft att föra förskolan framåt. Låter detta som något som skulle passa dig och vill du vara en del i ett glatt och positivt arbetslag? Då är du välkommen att söka till oss! KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning
Företag: Malmö stad, FskF Förskoleområde B
Ort: Malmö
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kungsörnens förskola söker 3 Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kungsörnens förskola söker 3 Förskollärare

Säljare sökes till OKQ8 Kungsör (helg)
OKQ8 - för hela livet med bilen Företaget är med sina ca 1100 servicestationer i Sverige och Danmark en av Skandinaviens största aktörer inom såväl traditionella som förnybara drivmedel. OKQ8 bedriver detaljhandel och erbjuder ett komplett produkt- och serviceutbud för bilister liksom närbutikskoncept med dagligvaror, kioskprodukter och snabbmat. I företagets utbud finns även produkter och tjänster såsom eldningsolja, smörjmedel och bränsle - för kunder inom jordbruk, transportindustri, sjöfart och verkstäder. Dessutom erbjuds villavärme, el och försäkringar till privatpersoner. Den svenska verksamheten omfattar 790 stationer under varumärket OKQ8. De ca 365 bemannade stationerna tillhandahåller biltillbehör, reservdelar och däckservice och många stationer har även verkstäder, tvätta-själv hallar, biltvätt samt biluthyrning. OKQ8 har en historia av att vara först med mer miljö- och klimatanpassade drivmedel, såsom Etanol och RME. OKQ8 fortsätter att vara drivande i utvecklingen, genom t ex utbyggnaden av biogasnätet, utökning av andelen förnybart i dieseln (Diesel Bio+) och möjliggöra el som drivmedel. Under 2011 2012 och 2103 har OKQ8 utsetts till Sveriges mest hållbara bensinbolag i varumärkesundersökningen Sustainable Brands. Läs mer på www.okq8.se OKQ8 söker nu en Säljare för tillsvidareanställning på deltid, helger, till vår anläggning i Kungsör på skifttjänstgöring.  Som Säljare vill vi att du: * Älskar försäljning * Tycker om att arbeta med människor och i team * Är målinriktad och driven * Trivs med ett högt tempo * Är ansvarstagande Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik Säljare som kommer att ha roligt på arbetet. Här finns potential till både utveckling och en lång och spännande karriär. Inom OKQ8 arbetar människor med varierande erfarenheter i bagaget. Vi har en jämn fördelning av kvinnor och män i åldern 18-67 år och hos oss arbetar alla mot uppsatta mål! Stationen har öppet vardagar mellan klockan 06.00-22.00 samt helger mellan klockan 08.00-22.00. Som Säljare på stationen kommer du att arbeta med följande: Försäljning av drivmedel, livs, kiosk, tillbehör, biltvätt samt tvätta själv hall. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande tjänster men det viktigaste är att du älskar försäljning och kundmöten. Som Säljare på en OKQ8-anläggning är du företagets yttersta representant, vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början till en långvarig kundrelation.  Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan! Körkort är ett krav. Ansökan kan endast lämnas in via vårt rekryteringsverktyg.
Företag: OKQ8 - Försäljningsavdelningen
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-24
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare sökes till OKQ8 Kungsör (helg) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare sökes till OKQ8 Kungsör (helg)

OKQ8 söker biträdande Säljchef till Kungsör
OKQ8 - för hela livet med bilen Företaget är med sina ca 1100 servicestationer i Sverige och Danmark en av Skandinaviens största aktörer inom såväl traditionella som förnybara drivmedel. OKQ8 bedriver detaljhandel och erbjuder ett komplett produkt- och serviceutbud för bilister liksom närbutikskoncept med dagligvaror, kioskprodukter och snabbmat. I företagets utbud finns även produkter och tjänster såsom eldningsolja, smörjmedel och bränsle - för kunder inom jordbruk, transportindustri, sjöfart och verkstäder. Dessutom erbjuds villavärme, el och försäkringar till privatpersoner. Den svenska verksamheten omfattar 790 stationer under varumärket OKQ8. De ca 365 bemannade stationerna tillhandahåller biltillbehör, reservdelar och däckservice och många stationer har även verkstäder, tvätta-själv hallar, biltvätt samt biluthyrning. OKQ8 har en historia av att vara först med mer miljö- och klimatanpassade drivmedel, såsom Etanol och RME. OKQ8 fortsätter att vara drivande i utvecklingen, genom t ex utbyggnaden av biogasnätet, utökning av andelen förnybart i dieseln (Diesel Bio+) och möjliggöra el som drivmedel. Under 2011 2012 och 2103 har OKQ8 utsetts till Sveriges mest hållbara bensinbolag i varumärkesundersökningen Sustainable Brands. Läs mer på www.okq8.se OKQ8 söker nu en biträdande Säljchef till vår anläggning i Kungsör! Hos oss har du möjlighet att bli en framgångsrik Säljare som kommer att ha roligt på arbetet. Här finns potential till både utveckling och en lång och spännande karriär. Inom OKQ8 arbetar människor med varierande erfarenheter i bagaget. Vi har en jämn fördelning av kvinnor och män i åldern 18-67 år och hos oss arbetar alla mot uppsatta mål! Du som söker ska se denna tjänst som en utmaning att gå vidare i din karriär. Vi ser gärna att du har genomgått OKQ8:s ledarskapsutbildning. En egenskap vi värdesätter är förmågan att leda och motivera personal. Du måste tycka om att sälja och ha ett affärsmässigt tänkande samt ha förmågan att driva verksamheten mot uppsatta mål. Naturligtvis tror du på och vill arbeta för ett kedjeföretag i utveckling. Som biträdande Säljchef kommer du att vara ett stöd för ordinarie Säljchef och hoppa in i dennes ställe under frånvaro. Detta innebär en del personalledning och administrativa uppgifter, men även kassa- och butiksarbete. Arbetet är förlagt till såväl dagtid som kväll- och helgtjänstgöring.  OKQ8 Kungsör är en spännande anläggning med följande verksamhetsområden: drivmedel, butiksvaror, livsmedel, fastfood, biltvätt och tvätta själv hall. Stationen är öppet vardagar klockan 06.00-22.00 samt helger mellan klockan 08.00-22.00 Körkort är ett krav.  Som Säljare på en OKQ8-anläggning är du företagets yttersta representant, vi förväntar oss att du ser varje kundmöte som början till en långvarig kundrelation.  Låter det intressant? Då ser vi fram emot din ansökan! Observera att vi endast tar emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg.
Företag: OKQ8 - Försäljningsavdelningen
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-30
Sök fler jobb liknande: lediga OKQ8 söker biträdande Säljchef till Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: OKQ8 söker biträdande Säljchef till Kungsör

Säljare (vikariat) - Coop Konsum Kungsör
I detaljhandelsdrivande KF-koncernen är Coop kärnverksamheten men inom företaget finns även en rad andra verksamheter och starka varumärken inom bland annat media, fastigheter och finans. Se även www.coop.se Följ oss gärna på Facebook: Jobba på Coop och på Linkedin: Coop Sverige. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med alla arbetsuppgifter som förekommer på en butik, såsom försäljning, varuplock, exponering och kassaarbete mm. Ditt arbete styrs av kundens förväntningar och önskemål. I arbetstiden ingår arbete på dag, kväll och helg. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med initiativförmåga och en stark positiv energi som smittar av sig, som ser kundens behov och med stolthet och glädje ger det bästa kundbemötandet. Du trivs med ett högt arbetstempo och situationer med ”många bollar i luften”. Dessutom vill vi att du är öppen för nya idéer och har lätt för att arbeta i team. Det är meriterande om du är insatt i CAO. Viktigast är att du har rätt attityd och viljan att utvecklas, att du brinner för kundmötet och du älskar att sälja. Att arbeta hos oss innebär stora utvecklingsmöjligheter. Om du står för viljan och förmågan, så står vi för möjligheten till en spännande och utvecklande framtid. Tjänsten är ett vikariat med tillträde snarast till och med 30/4. Eventuell förlängning till 31/8.
Företag: Coop
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare (vikariat) - Coop Konsum Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare (vikariat) - Coop Konsum Kungsör

Kung Karls skola söker lärare i religion och historia.
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med religion och historia i år 6-9. I tjänsten kan det komma att ingå mentorskap. KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en lärarexamen mot grundskolans senare år med behörighet i religion och historia. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar. Du skall vara en mycket strukturerad person och dessutom vara flexibel. Vi fäster mycket stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker lärare i religion och historia. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker lärare i religion och historia.

Förskollärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. I Kungsörs kommun finns sju förskolor varav sex finns i tätorten Kungsör och en finns i samhället Valskog. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett antal förskollärare med placering på några av våra förskolor i tätorten Kungsör. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där vi planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten tillsammans. Du ansvarar för helheten i barns utveckling och lärande samt det pedagogiska arbetet som är målinriktat utifrån läroplanen. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har förskollärarexamen. Om du har lärarexamen med inriktining mot de tidigare åren vill vi att du har inriktingen vidare mot förskolan. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll. Det är meriterande om du har special- och utomhuspedagogik. Det är även en merit om du har kunskaper i språk, naturkunskap eller matematik. Du ska ha kunskap om barns utveckling och lärande. Ditt förhållningssätt ska överensstämma med förskolans grundläggande värderingar. Vi vill att du är flexibel och kan samverka med kollegor och ledning. Vi vill att du har grundläggande datorkunskaper då vi dokumenterar och använder e-post i delar av vår kommunikation intern och externt.
Företag: Kungsörs kommun, Förskoleenheten
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Kungsör, Förskollärare Kungsörs kommun, Förskoleenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Kungsörnens förskola söker 2 Förskollärare
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Varje dag går nästan 19 000 barn till våra 300 förskolor i Malmö. I Förskoleförvaltningen, som sjösattes 1 juli, finns omkring 4 300 medarbetare och 130 ledare som varje dag strävar efter att utveckla barnens bästa förskola. Förskoleförvaltningens huvuduppdrag handlar om att lägga grunden för ett livslångt lärande. Inte minst genom att öka måluppfyllelsen och säkerställa likvärdigheten för barn i staden. Det vill vi göra tillsammans genom ett effektivt och gott samarbete i hela Malmö stad. Chefer och medarbetare ska verka för att Malmös samtliga förskolor är attraktiva för barn och föräldrar. I fokus finns våra tre huvudutmaningar; Kvalitet: Att säkerställa en god och likvärdig kvalitet på samtliga förskolors verksamhet Kompetens: Att säkerställa en högkvalitativ och långsiktig kompetensförsörjning Kapacitet: Att säkerställa att utbyggnad av ändamålsenliga lokaler sker utifrån behov Alla medarbetare har till uppgift att skapa en verksamhet som är rolig, trygg, lärorik och som samtidigt kan erbjuda barnen god och utmanande pedagogisk verksamhet där omsorg, fostran och lärande bildar en helhet. Vår arbetsmiljö ska kännetecknas av trygghet för barn och medarbetare. Öppenhet och en stark vilja att skapa goda relationer är centralt. Förskoleförvaltningen ska medverka i arbetet med att Malmö stad ska vara en kommunikativ organisation. Våra arbetsplatser är kända för att ge de allra bästa förutsättningarna för det pedagogiska uppdraget och ledarskapet. ----------------------------------------------------------------------------- Nu söker vi dig som vill vara med och forma barnens bästa förskola! ARBETSUPPGIFTER Kungsörnens förskola är en lägenhetsförskola som består av fyra avdelningar med barn som är 1-5 år. Hos oss arbetar tolv pedagoger och två köksbiträden. Förskolan ligger i en miljö med många stora grönområden, vilka utnyttjas flitigt. För oss är utevistelsen viktig och därför ser vi gärna att du är intresserad av utepedagogik. Inom vårt förskoleområde har vi tillgång till Christianiacyklar som vi kan använda oss av för att ta oss längre iväg. Vi arbetar även med Grön Flagg. Nu söker vi en förskollärare som vill vara med och arbeta utifrån våra prioriterade områden: språkutveckling, pedagogisk dokumentation och pedagogiska miljöer. Vi ser gärna att du delar vårt intresse för IT-utveckling i förskolan, då detta är ett utvecklingsområde för oss. All personal har fått fortbildning i TAKK så vi ser gärna att du har erfarenhet av eller intresse för detta. Vi vill att du har lätt för att samarbeta med barn, föräldrar och kolleger och har en stor drivkraft att föra förskolan framåt. Låter detta som något som skulle passa dig och vill du vara en del i ett glatt och positivt arbetslag? Då är du välkommen att söka till oss! KVALIFIKATIONER Förskollärarutbildning
Företag: Malmö stad, FskF Förskoleområde B
Ort: Malmö
Publicerad : 10-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kungsörnens förskola söker 2 Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kungsörnens förskola söker 2 Förskollärare

Tandläkare till Folktandvården i Kungsör
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Folktandvården Västmanland AB är ett helägt landstingsbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner och har samarbete med Specialisttandvården som finns inom Västmanlands Sjukhus i Västerås. Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss. Folktandvården Västmanland söker en tandläkare till kliniken i Kungsör. Våra lokaler är moderna och trivsamma. Här arbetar 2 tandläkare, 3 tandhygienister och 4 tandsköterskor. Vårt sätt att arbeta tillsammans kännetecknas av god laganda och positivt arbetsklimat. Arbetsuppgifter Barn-, ungdoms samt vuxentandvård. Vårdpanoramat är brett och omfattar allt från undersökningar och förebyggande tandvård till kirurgi och bettrehabiliteringar Kvalifikationer Förutom tandläkarexamen och legitimation kommer stor vikt att läggas på personliga egenskaper som kommunikationsförmåga, utvecklingsvilja samt flexibilitet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande. Datakunskap är meriterande. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning heltid, med tillträde 2014-01-07 eller efter överenskommelse. Sista ansökningsdag 2013-10-30 Välkommen med din ansökan via e-post till Myndighetsbrevlåda: folktandvard@ltv.se eller till Folktandvården Västmanland AB, Box 1185, 721 29 Västerås. Skriv i meddelanderutan eller märk brevet med referensnummer FTVAB130110 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt. Kontaktpersoner Desirée Kjellgren Klinikchef 021-17 66 06 Tord Björkman Tjänstetandläkarna 021-17 66 00
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandläkare till Folktandvården i Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandläkare till Folktandvården i Kungsör

Rektor f-5 till Kungsörs Kommun
Kungsörs Kommun jobbar aktivt med skolutveckling och vi kan visa fina resultat efter flera års strategiskt och operativt arbete. Nu söker vi dig som vill fortsätta att utveckla och leda vår skola Björskogsskolan i Valskog med 80 elever samt Hagaskolan med 220 elever i Kungsör. Att jobba som rektor på våra skolor innebär att leda och entusiasmera en positiv, erfaren och rutinerad personalgrupp mot framtiden och med öppenhet skapa trygga kreativa team. Du ansvarar för den dagliga driften av verksamheten och du leder den pedagogiska utvecklingen av skolan. Du har personal- och ekonomiansvar för verksamheten. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du kan prioritera, strukturera och följa upp din verksamhet. Du drivs av att få team att jobba mot gemensamma mål och du är duktig på motivera och engagera din personal. Du är van att självständigt fatta beslut, både bekväma som obekväma, och du är duktig på att förankra och kommunicera dessa. Som ledare är du tydlig och trygg i din roll och du skapar delaktighet på arbetsplatsen genom att vara en god lyssnare och tar gärna till vara på din personals kompetens och erfarenhet. För att lyckas och trivas i rollen bör du ha haft en ledande roll under några år och du har flerårig erfarenhet av pedagogisk verksamhet. Du har akademisk examen och en rektorsutbildning är meriterande. Som person är du handlingskraftig, modig, strukturerad och har en god portion humor. Du har en förmåga och vilja att se föräldrarna som en viktig resurs i skolans arbete. Du som är en engagerad och entusiastisk ledare och brinner för pedagogisk utveckling och som vill leda våra skolor in i framtiden är varmt välkommen till Kungsörs Kommun. Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Läs gärna mer på www.kungsor.se Låter detta intressant för dig? I denna rekrytering samarbetar vi med Norén & Lindholm. Anmäl ditt intresse senast den 6 november via www.norenlindholm.se Frågor om tjänsten besvaras av gärna av Annika Frii på telefon 021-81 18 88. Välkommen!
Företag: NORÉN & LINDHOLM AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor f-5 till Kungsörs Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor f-5 till Kungsörs Kommun

Tandsköterska till Folktandvården i Kungsör
Landstinget Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 6 000 anställda. Landstingets huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Vi bedriver en bred och komplex verksamhet med hög förändringstakt och ökad processorientering. Öppenhet och dialog ska känneteckna verksamheten både internt och externt. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Folktandvården Västmanland AB är ett helägt landstingsbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss. På kliniken är vi idag 2 tandläkare, 3 tandhygienister och 4 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn- och vuxentandvård. Vi är ett gäng som värderar arbetsglädje och kommunikation högt. Arbetsuppgifter Vi söker dig som kan arbeta med alla förekommande arbetsuppgifter som tandsköterska. Assistans, receptions- och sterilarbete kommer att ingå i dina arbetsuppgifter. Delegerat arbetssätt förekommer och då ingår även röntgen och infiltrationsanestesi i arbetsuppgifterna samt fissurförseglingar och munhälsokontroller. Du bör tycka att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård. Kvalifikationer Tandsköterskeexamen. Datorvana är en merit. Vi förutsätter att du är empatisk och intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du är flexibel, öppen och utåtriktad och har lätt för att samarbeta och kommunicera. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper är meriterande Anställningsvillkor Heltid, tillsvidare med tillträde 2014-01-07 Sista ansökningsdag 2013-10-30 Välkommen med din ansökan till Myndighetsbrevlådan: folktandvard@ltv.se eller Folktandvården Västmanland AB, Box 1185, 721 29 Västerås. Skriv i meddelanderutan eller märk brevet med referensnummer FTVAB130111 Välkommen med din ansökan. Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt. Kontaktpersoner Desirée Kjellgren Klinikchef 021-17 66 06 Ulrika Gustavsson Övertandsköterska 021-17 66 06 Eva Eriksson Vision 021-17 64 90
Företag: Landstinget Västmanland
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Tandsköterska till Folktandvården i Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandsköterska till Folktandvården i Kungsör

Kungsörs kommun söker personlig assistent till resursteam
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt vård och omsorg. Inom vård och omsorg ryms områdena äldreomsorg, LSS-omsorg, kommunal hälso- och sjukvård och socialpsykiatri. Personlig assistans är ett personligt utformat stöd som är avsett för personer med omfattande funktionsnedsättningar som medför ett behov av hjälp av mycket personlig karaktär. ARBETSUPPGIFTER Personlig assistans är en av insatserna i Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) Assistansens syfte är att åstadkomma levnadsvillkor likvärdiga andra människor, för personer med livslånga eller mycket långvariga grava funktionsnedsättningar. En personlig assistent ska i möjligaste mån (tillsammans med brukaren i de fall där det är möjligt) utföra de sysslor som brukaren själv skulle ha utfört om han/hon inte haft sin funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och skilja sig mycket åt från brukare till brukare beroende på vad han/hon har för funktionsnedsättning. Du kommer att ingå i ett resursteam som till stor del är självgående. Du går in och tjänstgör hos brukare när någon ordinarie assistent är borta KVALIFIKATIONER Vi ser det önskvärt att du har utbildning till undersköterska eller motsvarande utbildning inom omvårdnad. Det är viktigt att du har ett gott bemötande, har empati, är ansvarsfull och har stor flexibilitet. Arbetslivserfarenhet är meriterande. Du får inte vara överkänslig för pälsdjur. Som anställd i resursteamet kan det bli aktuellt att assistera 10 olika brukare varav de flesta är kvinnor. Enligt LSS har brukaren rätt att påverka val av personlig assistent. Då de kvinnliga brukarna endast önskat kvinnliga assistenter måste vi tillgodose detta vilket innebär att du ska vara kvinna.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kungsörs kommun söker personlig assistent till resursteam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kungsörs kommun söker personlig assistent till resursteam

Rektor f-5 till Hagaskolan och Björskogsskolan
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. ARBETSUPPGIFTER Kungsörs Kommun jobbar aktivt med skolutveckling och vi kan visa fina resultat efter flera års strategiskt och operativt arbete. Nu söker vi dig som vill fortsätta att utveckla och leda vår skola Björskogsskolan i Valskog med 80 elever samt Hagaskolan med 220 elever i Kungsör. Att jobba som rektor på våra skolor innebär att leda och entusiasmera en positiv, erfaren och rutinerad personalgrupp mot framtiden och med öppenhet skapa trygga kreativa team. Du ansvarar för den dagliga driften av verksamheten och du leder den pedagogiska utvecklingen av skolan. Du har personal- och ekonomiansvar för verksamheten. Du som är en engagerad och entusiastisk ledare och brinner för pedagogisk utveckling och som vill leda våra skolor in i framtiden är varmt välkommen till Kungsörs Kommun. KVALIFIKATIONER Arbetsuppgifterna ställer krav på att du kan prioritera, strukturera och följa upp din verksamhet. Du drivs av att få team att jobba mot gemensamma mål och du är duktig på motivera och engagera din personal. Du är van att självständigt fatta beslut, både bekväma som obekväma, och du är duktig på att förankra och kommunicera dessa. Som ledare är du tydlig och trygg i din roll och du skapar delaktighet på arbetsplatsen genom att vara en god lyssnare och tar gärna till vara på din personals kompetens och erfarenhet. För att lyckas och trivas i rollen bör du ha haft en ledande roll under några år och du har flerårig erfarenhet av pedagogisk verksamhet. Du har akademisk examen och en rektorsutbildning är meriterande. Som person är du handlingskraftig, modig, strukturerad och har en god portion humor. Du har en förmåga och vilja att se föräldrarna som en viktig resurs i skolans arbete.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor f-5 till Hagaskolan och Björskogsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor f-5 till Hagaskolan och Björskogsskolan

Kungsörs kommun söker en enhetschef till vård och omsorgs verksamhet för pe
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner men har ett strategiskt läge vid Mälarens strand. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Till Eskilstuna är det 2,5 mil, en tågresa på cirka en kvart. Till Västerås är det 5 mil och Örebro 7 mil. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Här finns ett rikt odlingslandskap och många fina naturområden. Socialförvaltningen i Kungsörs kommun består av vård och omsorg, kommunal hälso- och sjukvård samt individ och familjeomsorg. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att leda, planera och utveckla verksamheten för personlig assistans utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse. I ledningsansvaret ingår att med brukaren i fokus ansvara för personal, arbetsmiljö och budget samt därtill hörande administrativa uppgifter. En betydande del av arbetet bygger på samarbete med övriga aktörer inom vård- och omsorgsverksamheten. Som enhetschef ingår du i vård och omsorgs ledningsgrupp Vi erbjuder en spännande chefstjänst i en mindre och familjär kommun med stor möjlighet till påverkan och korta beslutsvägar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning. Gärna socionom eller social omsorgsexamen. Vid rekryteringen kommer stor vikt läggas vid goda ledaregenskaper. Du ska kunna leda personal och verksamhet mot uppsatta mål. Du ska ha ett stort engagemang, förmåga att entusiasmera och vara både en nära chef samt ha ett strategisk övergripande perspektiv. Du behöver ha kunskap om arbete i målstyrd organisation, utbildning i ledarskap, administration och aktuell lagstiftning. Du bör ha minst två års erfarenhet av budget och personalansvar, erfarenhet av kortsiktigt och strategiskt arbete samt kunskap om hur du följer upp, utvärderar och utvecklar verksamhetsarbete. Personlig lämplighet kommer tillmätas avgörande betydelse. Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning bland våra medarbetare och ser därför gärna sökande med olika bakgrund till tjänsten.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kungsörs kommun söker en enhetschef till vård och omsorgs verksamhet för pe jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kungsörs kommun söker en enhetschef till vård och omsorgs verksamhet för pe

Förskollärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. I Kungsörs kommun finns sju förskolor varav sex finns i tätorten Kungsör och en finns i samhället Valskog. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett antal förskollärare med placering på några av våra förskolor i tätorten Kungsör. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där vi planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten tillsammans. Du ansvarar för helheten i barns utveckling och lärande samt det pedagogiska arbetet som är målinriktat utifrån läroplanen. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har förskollärarexamen. Om du har lärarexamen med inriktining mot de tidigare åren vill vi att du har inriktingen vidare mot förskolan. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll. Det är meriterande om du har special- och utomhuspedagogik. Det är även en merit om du har kunskaper i språk, naturkunskap eller matematik. Du ska ha kunskap om barns utveckling och lärande. Ditt förhållningssätt ska överensstämma med förskolans grundläggande värderingar. Vi vill att du är flexibel och kan samverka med kollegor och ledning. Vi vill att du har grundläggande datorkunskaper då vi dokumenterar och använder e-post i delar av vår kommunikation intern och externt.
Företag: Kungsörs kommun, Förskoleenheten
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Kungsör, Förskollärare Kungsörs kommun, Förskoleenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Svetsare, Kungsör
Work Agent är specialiserade på teknik och ingenjörsjobb i Mälardalen. Genom vår långa erfarenhet, stora kontaktnät och kvalitativa processer är vi snabba att matcha rätt kandidat till våra kunder. Vi letar ständigt efter nya talanger som matchar våra kundföretags behov. Följ oss på www.workagent.se, Facebook och twitter. Svetsare, Kungsör Vår kund har ett stort behov av svetsare som kommer att arbeta med svetsning inom MIG/MAG och samt robotsvets. Vår kund är ett framgångsrikt företag som varit marknadsledande i mer än 20 år med sina högkvalitativa produkter. Man satsar nu på att bredda  kompetensen och stärka upp personalgruppen. Det är en modern organisation med produkter i teknikens framkant. Du kommer arbeta i en utvecklande arbetsmiljö med trevliga kollegor. Personen vi söker har: • Stor erfarenhet av svetsarbete med MIG MAG  • Erfarenhet av att köra Robotsvets (ABB) • Erfarenhet och kunskap inom ritningsläsning Då en huvudsaklig del av arbetet sker under eget ansvar förväntar vi oss, att du har stort driv och ansvarar för att ditt arbete blir utfört i tid samt att du är flexibel för att få jobbet utfört på bästa sätt. För rätt person finns stora möjligheter till en anställning hos kunden. Arbetstid: Dagtid Lön: Enligt kollektivavtal  Vänligen ansök via länken nedan. Då behovet är omgående vill vi att du ansöker snarast möjligt. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsperiodens slut. Välkommen med din ansökan!
Företag: Work Agent Sverige AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 11-06
Sök fler jobb liknande: lediga Svetsare, Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svetsare, Kungsör

Förste socialsekreterare/ konsulent
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen. Kungsör genomför utvecklingsinsatser för att nå sina mål; att öka företagsamheten, den lokala handeln och antalet invånare. Möjligheterna är stora att växa för en kommun som Kungsör med sitt strategiska läge. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Individ och familjeomsorgen inom socialförvaltningen handlägger all myndighetsutövning utifrån lagstiftning som gäller socialtjänst. Det kan vara ärenden om allt från barn och unga, familjerätt och biståndshandläggning till äldre och funktionshindrade, kontaktpersoner och försörjningsstöd. ARBETSUPPGIFTER Individ-och familjeomsorgen söker en förste socialsekreterare/konsulent. Enheten arbetar med utredningar, bedömningar och välgrundade beslut samt arbetar med aktiva sociala insatser och sätter individens förmåga och möjligheter till utveckling i fokus. Du kommer att leda och fördela arbetet för våra socialsekreterare inom Barn och unga, samt vara drivande i vårt fortsatta utvecklingsarbete i verksamheten. Du kommer även att samarbeta med klienter, anhöriga och andra samarbetspartners. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig och erfarenhet av arbete med barnavårdsfrågor inom socialtjänsten. Du ska ha god kunskap om hur våra samverkansparter i samhället arbetar, som exempelvis skola, vård- och omsorg, polis/åklagare och landsting. Du som söker skall vara öppen för att arbeta i en tillvaro där man hela tiden kan behöva omprioritera arbetet utifrån växlande förutsättningar. Arbetet ställer höga krav både på förmåga till samarbete och självständigt beslutsfattande. Du bör ha några års erfarenhet av handläggning av dessa typer av ärenden och du bör även ha goda kunskaper i gällande lagstiftning. Du bör ha förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift samt ha datorvana. Vi värdesätter engagemang och god samarbetsförmåga.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förste socialsekreterare/ konsulent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förste socialsekreterare/ konsulent


Sök lediga jobb Kungsör

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se