Kungsörs kommun, Västerskolan jobb - lediga jobb

Kungsörs kommun, Västerskolan jobb Kungsörs kommun, Västerskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kungsörs kommun, Västerskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kungsörs kommun, Västerskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i grundskolan med placering i år 1- Kungsör

 2. Lärare i hem- och komsumentkunskap samt textilslöjd- Kungsör

 3. Lärare i förskoleklass- Kungsör

 4. Lärare i trä- och metallslöjd- Kungsör

 5. Lärare i grundskolan med placering i år 5- Kungsör

 6. Lärare i trä- och metallslöjd- Kungsör

 7. Lärare i grundskolan med placering i år 5- Kungsör

 8. Sv-A lärare till Västerskolan- Kungsör

 9. Lärare i trä- och metallslöjd- Kungsör

 10. Lärare i förskoleklass- Kungsör

 11. Lärare årskurs 1-6 med behörighet i matematik/No- Kungsör

 12. Lärare årskurs 4-5 med behörighet i SV, EN och SO- Kungsör

 13. Studiehandledare i arabiska, dari eller tigrinja- Kungsör

 14. Lärare årskurs 1-6 med behörighet i sv/so- Kungsör

 15. Lärare i grundskolan, modersmål i arabiska- Kungsör

 16. Specialpedagog eller speciallärare till Västerskolan i Kungsör- Kungsör

 17. Socialpedagog till Västerskolan- Kungsör


Mer beskrivning

Lärare i grundskolan med placering i år 1
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. På Västerskolan arbetar vi för att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan i Kungsör är en F-5 skola med tillhörande skolbarnsomsorg. Idag består skolan av nio klasser från år 1-5 och två förskoleklasser, vilket innebär att totalt c:a 220 barn omfattas av skolans verksamhet. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara klassföreståndare i en av våra två år 1 klasser och ingå i arbetslag år F-2. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med grundskollärarexamen/lärarexamen åk 1-7 eller lärare tidigare åldrar. Du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling, och vi ser gärna att du har läs och skrivinlärning alternativt matematik i din utbildning samt tidigare erfarenhet av undervisning i skolan.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan med placering i år 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan med placering i år 1

Lärare i hem- och komsumentkunskap samt textilslöjd
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. På Västerskolan arbetar vi får att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan i Kungsör är en F-5 skola med tillhörande skolbarnsomsorg. Idag består skolan av nio klasser från år 1-5 och två förskoleklasser vilket innebär att totalt c:a 230 barn omfattas av skolans verksamhet. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa Kungsörs år 5 elever i hem- och konsumentkunskap (40%) och om möjligt även Björskogsskolans elever i textilslöjd (20%). KVALIFIKATIONER Vi söker dig med behörighet att undervisa i hem- och konsumentkunskap samt textilslöjd. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i hem- och komsumentkunskap samt textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i hem- och komsumentkunskap samt textilslöjd

Lärare i förskoleklass
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. På Västerskolan arbetar vi för att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan i Kungsör är en F-5 skola med tillhörande skolbarnsomsorg. Idag består skolan av nio klasser från år 1-5 och två förskoleklasser, vilket innebär att totalt c:a 220 barn omfattas av skolans verksamhet. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. ARBETSUPPGIFTER Läsåret 2014/15 kommer vi att ha två förskoleklasser på Västerskolan. Du kommer att arbeta i en av förskoleklasserna tillsammans med en annan pedagog och tjänsten innebär även arbete på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Du är behörig att arbeta i förskoleklass och har erfarenhet av att arbeta i förskoleklass samt på fritidshem. Du är positiv och vill vara med och utveckla arbetet i våra förskoleklasser och i vår fritidshemsverksamhet. Du arbetar bra med andra, är flexibel, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Erfarenhet att arbeta med utomhuspedagogik samt att kunna dokumentera i ord och bild och vara intresserad av att använda dig av kamera/Ipad/dator i arbetet är meriterande. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 05-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i trä- och metallslöjd
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. På Västerskolan arbetar vi får att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan är en F-5 skola med 230 elever. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. Hagaskolan är en F-5-skola med 245 elever. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus några dagar per vecka. ARBETSUPPGIFTER Då vår nuvarande trä- och metallslöjdslärare går i pension söker vi nu en ny engagerad medarbetare. I tjänsten ingår undervisning för Hagaskolans och Västerskolans år 3-5 elever i trä- och metasllslöjd. Undervisningen är förlagd i Kung Karls skola som ligger centralt i Kungsör. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd som har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd

Lärare i grundskolan med placering i år 5
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. På Västerskolan arbetar vi för att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan i Kungsör är en F-5 skola med tillhörande skolbarnsomsorg. Idag består skolan av nio klasser från år 1-5 och två förskoleklasser, vilket innebär att totalt c:a 220 barn omfattas av skolans verksamhet. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara klassföreståndare i en av våra två år-5 klasser och ingå i arbetslag år 3-5. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med grundskollärarexamen/lärarexamen åk 1-7 eller grundskollärarexamen/lärarexamen åk 4-6 alternativt lärare tidigare åldrar eller lärare senare åldrar, gärna med inriktning mot engelska. Du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning i skolan. Vi kommer att lägga vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan med placering i år 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan med placering i år 5

Lärare i trä- och metallslöjd
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. På Västerskolan arbetar vi får att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan är en F-5 skola med 230 elever. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. Hagaskolan är en F-5-skola med 245 elever. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus några dagar per vecka. ARBETSUPPGIFTER Då vår nuvarande trä- och metallslöjdslärare går i pension söker vi nu en ny engagerad medarbetare. I tjänsten ingår undervisning för Hagaskolans och Västerskolans år 3-5 elever i trä- och metasllslöjd. Undervisningen är förlagd i Kung Karls skola som ligger centralt i Kungsör. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd som har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd

Lärare i grundskolan med placering i år 5
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. På Västerskolan arbetar vi för att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan i Kungsör är en F-5 skola med tillhörande skolbarnsomsorg. Idag består skolan av nio klasser från år 1-5 och två förskoleklasser, vilket innebär att totalt c:a 220 barn omfattas av skolans verksamhet. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara klassföreståndare i en av våra två år-5 klasser och ingå i arbetslag år 3-5. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med grundskollärarexamen/lärarexamen åk 1-7 eller grundskollärarexamen/lärarexamen åk 4-6 alternativt lärare tidigare åldrar eller lärare senare åldrar, gärna med inriktning mot engelska. Du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning i skolan. Vi kommer att lägga vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan med placering i år 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan med placering i år 5

Sv-A lärare till Västerskolan
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? Och just i Kungsörs kommun har vi Sveriges viktigaste jobb ledigt för dig. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb i en av Sveriges mindre kommuner, med närhet både mellan människor och platser. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Ett jobb i Kungsör är ett jobb som del i en helhet. På Västerskolan arbetar vi för att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan i Kungsör är en F-5 skola med tillhörande skolbarnsomsorg. Idag består skolan av tioklasser från år 1-5 och två förskoleklasser, vilket innebär att totalt c:a 240 barn omfattas av skolans verksamhet. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. ARBETSUPPGIFTER I rollen som Västerskolans SvA lärare undervisar du våra elever i svenska som andraspråk. Du har även ett nära samarbete med vår förberedelsegrupp. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med behörighet att undervisa i svenska som andraspråk. Du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av undervisning i skolan. Vi kommer att lägga vikt vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. www.kungsor.se
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Sv-A lärare till Västerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sv-A lärare till Västerskolan

Lärare i trä- och metallslöjd
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? Och just i Kungsörs kommun har vi Sveriges viktigaste jobb ledigt för dig. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb i en av Sveriges mindre kommuner, med närhet både mellan människor och platser. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Ett jobb i Kungsör är ett jobb som del i en helhet. På Västerskolan arbetar vi får att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan är en F-5 skola med 237 elever. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. Hagaskolan är en F-5-skola med 220 elever. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus några dagar per vecka. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en engagerad trä- och metallslöjdslärare till Kungsörs kommun. I tjänsten ingår undervisning för Hagaskolans och Västerskolans år 3-5 elever i trä- och metasllslöjd. Undervisningen är förlagd i Kung Karls skola som ligger centralt i Kungsör. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med behörighet att undervisa i trä- och metallslöjd som har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i trä- och metallslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i trä- och metallslöjd

Lärare i förskoleklass
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? Och just i Kungsörs kommun har vi Sveriges viktigaste jobb ledigt för dig. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb i en av Sveriges mindre kommuner, med närhet både mellan människor och platser. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Ett jobb i Kungsör är ett jobb som del i en helhet. På Västerskolan arbetar vi för att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan i Kungsör är en F-5 skola med tillhörande skolbarnsomsorg. Idag består skolan av nio klasser från år 1-5 och två förskoleklasser, vilket innebär att totalt c:a 237 barn omfattas av skolans verksamhet. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. ARBETSUPPGIFTER Läsåret 2015/16 kommer vi att ha två förskoleklasser på Västerskolan. Du kommer att arbeta i en av förskoleklasserna tillsammans med en annan pedagog och tjänsten innebär även arbete på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Du är behörig att arbeta i förskoleklass och har gärna erfarenhet av att arbeta i förskoleklass samt på fritidshem. Du är positiv och vill vara med och utveckla arbetet i våra förskoleklasser och i vår fritidshemsverksamhet. Du arbetar bra med andra, är flexibel, strukturerad och engagerad i ditt arbete. Erfarenhet att arbeta med utomhuspedagogik samt att kunna dokumentera i ord och bild och vara intresserad av att använda dig av kamera/Ipad/dator i arbetet är meriterande. ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 03-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare årskurs 1-6 med behörighet i matematik/No
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? Just i Kungsörs kommun har vi Sveriges viktigaste jobb ledigt för dig. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb i en av Sveriges mindre kommuner, med närhet både mellan människor och platser. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Ett jobb i Kungsör är ett jobb som del i en helhet. Västerskolan är en F-5-skola med tre fritidshem. Skolan är belägen centralt i vackra Kungsör med nära till idrottsanläggningar och naturområden. Hos oss går det ungefär 260 elever och vi är ungefär 30 medarbetare bestående av lärare och pedagoger samt vaktmästare, skolsköterska, kurator, fritidshemspersonal, lokalvårdare, skoladministratör och rektor. ARBETSUPPGIFTER Västerskolans lärare och pedagoger arbetar med stort engagemang för att våra elever ska utvecklas och nå såväl kunskapsmål som sociala mål. Vi är vana att dela med oss av pedagogiska framgångar och det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd. Vi uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt och vi har ett syfte när vi planerar organisation, utvecklingsarbeten och undervisning. På skolan pågår ett intressant utvecklingsarbete med fokus på bland annat nyanländas lärande, språkutvecklande arbetssätt, bedömning och kollegialt lärande. Du kommer att ingå i arbetslag F-6. I arbetsuppgifterna ingår klassundervisning av elever 1-6, klassföretåndarskap, tillhörande dokumentation och övriga arbetsuppgifter. Vi vill att du är väl förtrogen med de regelverk som styr och reglerar skolans arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare med inriktning mot matematik och naturorienterande ämnen. Du är van att arbeta i team i en lärande organisation. Du lyssnar, tar del av andras kunskaper, erfarenheter och delar med dig av dina egna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med alternativa lärverktyg. Som person är du öppen, positiv och ansvarstagande samt har ett brinnande intresse för ditt uppdrag. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Du har höga förväntningar och tilltro till alla elevers möjligheter att lyckas. Vi vill att du bifogar lärarlegitimation eller examensbevis ihop med din ansökan. Varmt välkommen till oss på Västerskolan! ÖVRIGT Vi kommer att börja arbeta löpande med rekryteringen under ansökningstiden. Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare årskurs 1-6 med behörighet i matematik/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare årskurs 1-6 med behörighet i matematik/No

Lärare årskurs 4-5 med behörighet i SV, EN och SO
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? Just i Kungsörs kommun har vi Sveriges viktigaste jobb ledigt för dig. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb i en av Sveriges mindre kommuner, med närhet både mellan människor och platser. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Ett jobb i Kungsör är ett jobb som del i en helhet. Västerskolan är en F-5-skola med tre fritidshem. Skolan är belägen centralt i vackra Kungsör med nära till idrottsanläggningar och naturområden. Hos oss går det ungefär 260 elever och vi är ungefär 30 medarbetare bestående av lärare och pedagoger samt vaktmästare, skolsköterska, kurator, fritidshemspersonal, lokalvårdare, skoladministratör och rektor. ARBETSUPPGIFTER Västerskolans lärare och pedagoger arbetar med stort engagemang för att våra elever ska utvecklas och nå såväl kunskapsmål som sociala mål. Vi är vana att dela med oss av pedagogiska framgångar och det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd. Vi uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt och vi har ett syfte när vi planerar organisation, utvecklingsarbeten och undervisning. På skolan pågår ett intressant utvecklingsarbete med fokus på bland annat nyanländas lärande, språkutvecklande arbetssätt, bedömning och kollegialt lärande. I arbetsuppgifterna ingår klassundervisning av elever 4-5, klassföreståndarskap, tillhörande dokumentation och övriga arbetsuppgifter. Vi vill att du är väl förtrogen med de regelverk som styr och reglerar skolans arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare med inriktning mot svenska, engelska och SO. Du är van att arbeta i team i en lärande organisation. Du lyssnar, tar del av andras kunskaper, erfarenheter och delar med dig av dina egna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med alternativa lärverktyg. Som person är du öppen, positiv och ansvarstagande samt har ett brinnande intresse för ditt uppdrag. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Du har höga förväntningar och tilltro till alla elevers möjligheter att lyckas. Vi vill att du bifogar lärarlegitimation eller examensbevis tillsammans med din ansökan. Varmt välkommen till oss på Västerskolan! ÖVRIGT Vi kommer att börja arbeta löpande med rekryteringen under ansökningstiden. Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare årskurs 4-5 med behörighet i SV, EN och SO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare årskurs 4-5 med behörighet i SV, EN och SO

Studiehandledare i arabiska, dari eller tigrinja
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? Just i Kungsörs kommun har vi Sveriges viktigaste jobb ledigt för dig. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb i en av Sveriges mindre kommuner, med närhet både mellan människor och platser. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Ett jobb i Kungsör är ett jobb som del i en helhet. Västerskolan är en F-5-skola med tre fritidshem. Skolan är belägen centralt i vackra Kungsör med nära till idrottsanläggningar och naturområden. Hos oss går det ungefär 260 elever och vi är ungefär 30 medarbetare bestående av lärare och pedagoger samt vaktmästare, skolsköterska, kurator, fritidshemspersonal, lokalvårdare, skoladministratör och rektor. Hagaskolan är en F-5-skola med tre fritidshem. Hagaskolan omges av en fantastisk natur som får både fantasi och kreativitet att flöda. På denna pärla arbetar ett trettiotal pedagoger och 230 elever samt vaktmästare, skolsköterska, kurator, lokalvårdare, skoladministratör och rektor. ARBETSUPPGIFTER Studiehandledning för elever i Kungsörs kommun samordnas mellan Västerskolan samt Hagaskolan. Studiehandledningen genomförs på olika skolor, beroende på var i kommunen de aktuella eleverna går. Som studiehandledare arbetar du med att stötta eleverna i det vanliga skolarbetet. Det kan handla om allt från att förklara matematiska begrepp i matematiken, till att förbereda inför prov och översätta/diskutera tal och texter, både enskilt och under pågående lektion. Du har ett nära samarbete med eleven, elevens mentor och olika ämneslärare. Arbetet kräver ett stort mått av självständighet och flexibilitet och att du alltid har elevens behov i fokus. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har erfarenhet av att undervisa alternativt erfarenhet av att jobba med barn och ungdomar. Du ska ha mycket goda kunskaper i arabiska, dari eller tigrinja och du bör också ha goda kunskaper i svenska språket. Vi lägger stor vikt vid att du kan samarbeta och kommunicera med elever, kollegor och föräldrar, samt att du självständigt kan bedriva studiehandledningen. Du ska vara van att kommunicera via mail och använda digitala verktyg. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Varmt välkommen till oss på Västerskolan och Hagaskolan! ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 01-25
Sök fler jobb liknande: lediga Studiehandledare i arabiska, dari eller tigrinja jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studiehandledare i arabiska, dari eller tigrinja

Lärare årskurs 1-6 med behörighet i sv/so
Visste du att många av de roligaste, mest intressanta och meningsfulla jobben på arbetsmarknaden finns i kommunerna? Just i Kungsörs kommun har vi Sveriges viktigaste jobb ledigt för dig. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb i en av Sveriges mindre kommuner, med närhet både mellan människor och platser. Ett jobb i Kungsör betyder ett jobb där du kan utmanas, utvecklas och påverka. Ett jobb i Kungsör är ett jobb som del i en helhet. Västerskolan är en F-5-skola med tre fritidshem. Skolan är belägen centralt i vackra Kungsör med nära till idrottsanläggningar och naturområden. Hos oss går det ungefär 260 elever och vi är ungefär 30 medarbetare bestående av lärare och pedagoger samt vaktmästare, skolsköterska, kurator, fritidshemspersonal, lokalvårdare, skoladministratör och rektor. ARBETSUPPGIFTER Västerskolans lärare och pedagoger arbetar med stort engagemang för att våra elever ska utvecklas och nå såväl kunskapsmål som sociala mål. Vi är vana att dela med oss av pedagogiska framgångar och det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd. Vi uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt och vi har ett syfte när vi planerar organisation, utvecklingsarbeten och undervisning. På skolan pågår ett intressant utvecklingsarbete med fokus på bland annat nyanländas lärande, språkutvecklande arbetssätt, bedömning och kollegialt lärande. Du kommer att ingå i arbetslag F-6. I arbetsuppgifterna ingår klassundervisning av elever 1-6, klassföretåndarskap, tillhörande dokumentation och övriga arbetsuppgifter. Vi vill att du är väl förtrogen med de regelverk som styr och reglerar skolans arbete. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig och legitimerad lärare med behörighet i svenska och samhällsorienterande ämnen. Du är van att arbeta i team i en lärande organisation. Du lyssnar, tar del av andras kunskaper, erfarenheter och delar med dig av dina egna. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med alternativa lärverktyg. Som person är du öppen, positiv och ansvarstagande samt har ett brinnande intresse för ditt uppdrag. Du skapar goda relationer med elever, vårdnadshavare, kollegor och ledning. Du har höga förväntningar och tilltro till alla elevers möjligheter att lyckas. Vi vill att du bifogar lärarlegitimation eller examensbevis ihop med din ansökan. Varmt välkommen till oss på Västerskolan! ÖVRIGT Vi kommer att börja arbeta löpande med rekryteringen under ansökningstiden. Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare årskurs 1-6 med behörighet i sv/so jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare årskurs 1-6 med behörighet i sv/so

Lärare i grundskolan, modersmål i arabiska
Kungsörs kommun är en spännande arbetsplats som präglas av en dynamisk och modern organisation. Kungsör är en trevlig kommun mitt i den expansiva mälardalsregionen med pendlingsavstånd till städer som Eskilstuna, Örebro och Västerås. Här är det nära till fantastisk natur, Mälarens vatten och ett aktivt fritidsliv. Västerskolan är en trivsam skola med elever i allt från förskoleklass till och med årskurs fem. På skolan går cirka 260 elever fördelade på tio klasser plus de två förskoleklasserna. På skolan finns även fritidsverksamhet för barn upp till 10 år och öppen fritidsverksamhet för barn mellan 10 och 12 år. Skolan byggdes 1978 men lokalerna utökades och renoverades under åren 2007-2008. Nu söker vi dig som är lärare i arabiska som modersmål. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i arabiska som modersmål. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har behörighet i arabiska eller annan pedagogisk erfarenhet/utbildning som kan bedömas likvärdig. Bifoga gärna din lärarlegitimation om du har erhållit en sådan. Vi har som prioriterat mål att arbeta tematiskt både inom språk och med andra ämnesområden. Vi vill att du ser nyttan för eleverna och vinsten pedagogiskt med ett sådant arbetssätt! Det är viktigt att du skapar goda relationer med elever och vårdnadshavare och tycker om att arbeta i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har ett coachande arbetsätt! ÖVRIGT Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi tillämpar löpande urval och intervjuer. Tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan, modersmål i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan, modersmål i arabiska

Specialpedagog eller speciallärare till Västerskolan i Kungsör
Kungsörs kommun är en spännande arbetsplats som präglas av en dynamisk och modern organisation. Kungsör är en trevlig kommun mitt i den expansiva mälardalsregionen med pendlingsavstånd till städer som Eskilstuna, Örebro och Västerås. Här är det nära till fantastisk natur, Mälarens vatten och ett aktivt fritidsliv. Västerskolan är en trivsam skola med elever i allt från förskoleklass till och med årskurs fem. På skolan går cirka 260 elever fördelade på tio klasser plus de två förskoleklasserna. På skolan finns även fritidsverksamhet för barn upp till 10 år och öppen fritidsverksamhet för barn mellan 10 och 12 år. Skolan byggdes 1978 men lokalerna utökades och renoverades under åren 2007-2008. Till Västerskolan söker vi nu dig som är specialpedagog eller speciallärare. ARBETSUPPGIFTER I din roll kommer du att vara ett viktigt stöd för elever, lärare och rektor inom åk f-5. Du kommer att handleda, vägleda och undervisa – både inom ramarna för klassrummet och utanför. Du kommer att kartlägga elevers lärmiljö, utreda språk-, läs-, skriv- och matematikförmågor med syfte att anpassa undervisningen och möta elevers behov av stöd. Du ingår självklart i skolans elevhälsoteam tillsammans med specialpedagog, speciallärare, skolsköterska, kurator, skolpsykolog, logoped och rektor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig speciallärare eller specialpedagog, gärna med inriktning mot matematik. Du har lätt för att samarbeta i team och ser det som naturligt att ta del av andras kunskap samt dela med dig av din egen. Som person är du öppen, positiv och ansvarstagande och du har ett brinnande intresse för ditt uppdrag. Du skapar goda relationer med alla elever, föräldrar och kollegor och du har stor tilltro till att alla elever kan lyckas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varmt välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Vi kommer att börja arbeta löpande med rekryteringen under ansökningstiden vilket kan innebära att tjänsten tillsätts innan sista ansökningsdag. Sök därför så snart som möjligt! Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökande. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog eller speciallärare till Västerskolan i Kungsör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog eller speciallärare till Västerskolan i Kungsör

Socialpedagog till Västerskolan
Kungsörs kommun är en spännande arbetsplats som präglas av en dynamisk och modern organisation. Kungsör är en trevlig kommun mitt i den expansiva mälardalsregionen med pendlingsavstånd till städer som Eskilstuna, Örebro och Västerås. Här är det nära till fantastisk natur, Mälarens vatten och ett aktivt fritidsliv. På Västerskolan arbetar pedagoger med stort engagemang för skolutveckling. Vi är vana att dela med oss av både pedagogiska framgångar och dikeskörningar och det nära samarbetet med elevhälsan gör att vi alltid har nära till råd och stöd. Vi uppmuntras att vara modiga, ta ansvar och tänka nytt och vi har ett syfte när vi planerar organisation, utvecklingsarbeten och undervisning. På skolan pågår intressanta utvecklingsarbeten med fokus på undervisning och pedagogik utifrån nyanländas lärande, språkutvecklande arbetssätt, bedömning och kollegialt lärande. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att komplettera lärandet och stödja våra elevers sociala och allmänna utveckling i skolan och på fritidshemmet. Som socialpedagog arbetar du för att stimulera elevers utveckling och lärande. Du ser elevernas olika förmågor och vägleder dem i deras personliga utveckling. Du har kontinuerlig kontakt med vårdnadshavare. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socialpedagog eller har motsvarande adekvat utbildning som arbetsgivaren finner lämplig. Du ser dig själv som en trygg ledare och arbetar förebyggande för att minimera konflikter. Om konflikter ändå uppstår så är du lösningsfokuserad och ser konflikten som ett tillfälle till lärande. Du har kompetens att driva ett utvecklingsarbete som stärker elevers sociala utveckling. Om du även behärskar arabiska så ses det som meriterande. ÖVRIGT Vi använder oss av löpande rekrytering, vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vi ber dig söka tjänsten via länken i denna annons för att underlätta vår hantering av inkomna ansökningar. Det är viktigt att du är noggrann när du fyller i din ansökan då den bedöms gentemot andra sökanden. Om du lämnar in ansökan på annat sätt är det viktigt att du anger annonsens referensnummer. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 02-15
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog till Västerskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog till Västerskolan


Sök lediga jobb Kungsörs kommun, Västerskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se