Kungsörs kommun jobb - lediga jobb

Kungsörs kommun jobb Kungsörs kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kungsörs kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kungsörs kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Ekonom- Kungsör

 2. Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen- Kungsör

 3. Lärare i grundskolans tidigare år- Kungsör

 4. Bibliotekschef- Kungsör

 5. Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun- Kungsör

 6. Lärare i grundskolan med placering i år 1- Kungsör

 7. Kung Karls skola söker lärare i teater/drama, deltid- Kungsör

 8. Specialpedagog/ speciallärare- Kungsör

 9. Lärare i grundskolans tidigare år- Kungsör

 10. Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker- Kungsör

 11. Lärare i grundskolans tidigare år- Kungsör

 12. Kung Karls skola söker speciallärare- Kungsör

 13. Kung Karls skola söker vik. lärare i matematik och fysik- Kungsör

 14. Kung Karls skola söker lärare i matematik och fysik- Kungsör

 15. Kung Karls skola söker lärare i religion och historia.- Kungsör

 16. Förskollärare- Kungsör

 17. Rektor f-5 till Kungsörs Kommun- Kungsör

 18. Kungsörs kommun söker personlig assistent till resursteam- Kungsör

 19. Rektor f-5 till Hagaskolan och Björskogsskolan- Kungsör

 20. Kungsörs kommun söker en enhetschef till vård och omsorgs verksamhet för pe- Kungsör

 21. Förskollärare- Kungsör

 22. Förste socialsekreterare/ konsulent- Kungsör

 23. Administratör- Kungsör

 24. Kung Karls skola söker modersmålslärare/ studiehandledare i arabiska- Kungsör

 25. Kung Karls skola söker lärare för studiehandledning på olika modersmål- Kungsör

 26. Socialsekreterare- Kungsör

 27. Arbetsterapeut till Kungsörs kommun- Kungsör

 28. Enhetschef till boende för ensamkommande flyktingbarn i Kungsörs kommun- Kungsör

 29. Sjuksköterska till Kungsörs kommun- Kungsör

 30. Handledare till boende för ensamkommande flyktingbarn i Kungsörs kommun- Kungsör

 31. Vuxenutbildningen söker SFI-lärare- Kungsör

 32. Vi söker undersköterskor och vårdare inför semesterperioden- Kungsör

 33. Vi söker sjuksköterskor inför semesterperioden- Kungsör

 34. Vi söker kockar inför semesterperioden- Kungsör

 35. Vi söker skötare inför semesterperioden- Kungsör

 36. Kung Karls skola söker pedagog för elever inom autismspektrumområdet- Kungsör

 37. Biståndshandläggare- Kungsör

 38. Socialsekreterare, försörjningsstöd- Kungsör

 39. Socialsekreterare, barn och unga- Kungsör

 40. Skötare- Kungsör


Mer beskrivning

Ekonom
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Ekonomienheten är en del av kommunstyrelsens förvaltning. Förvaltningens uppgift är att vara stöd till politiker, kommunledning och förvaltningar samt ansvara för kommunens ekonomiprocesser som budget, redovisning, bokslut och finansiering av kommunens verksamheter. ARBETSUPPGIFTER Kungsörs kommun söker en ekonom. Arbetet innehåller bland annat boksluts- och budgetarbete, utveckling av ekonomiska rutiner och stöd till främst socialförvaltningen i ekonomiska frågor. Vi arbetar i en samlad enhet inom kommunstyrelsens förvaltning och är i dagsläget fem anställda. Som stöd använder vi Vismas ekonomisystem, Aditros budget- och prognosprogram och Qlikview. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som - är högskoleekonom - har minst fem års erfarenhet av ekonomiarbete och goda kunskaper i bokföring/redovisning - är självgående och initiativrik - är positiv, flexibel och serviceinriktad - är strukturerad och snabb men också noggrann och ordningssam - har god datavana och kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel Det är en fördel om du arbetat i en politiskt styrd organisation och det är viktigt att du har en pedagogisk förmåga så att du kan förklara ekonomiska frågor på ett enkelt sätt. Du kommer i första hand att arbeta konsultativt vilket ställer krav på professionalitet, service, ansvar och kvalitet samt en god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift.
Företag: Kungsörs kommun, KS förvaltning
Ort: Kungsör
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Ekonom jobb, Ekonom Kungsör, Ekonom Kungsörs kommun, KS förvaltning
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekonom

Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. I Kungsörs sporthall finns tre fullstora spelplaner för innebandy, handboll, badminton, volleyboll, fotboll och gymnastik. I källaren finns en bordtennislokal och ett gym. I anslutning till hallarna ligger det en cafeteria, som är öppen vid föreningsaktiviteter. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med vaktmästaruppgifter och lokalvård i kommunens sporthall. Att ge service till besökare i sporthallen är en viktig del i ditt arbete. Varannan vecka arbetar du med vaktmästeri där kvälls- och helgtjänstgöring ingår och varannan vecka dagtid med lokalvård KVALIFIKATIONER Du ska vara är serviceinriktad, utåtriktad och ha ett bra bemötande. Arbetet kräver att du är självgående och tar ansvar. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Kunskaper om fastighetsskötsel är meriterande.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vaktmästare/ lokalvårdare till sporthallen

Lärare i grundskolans tidigare år
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Hagaskolan är en F-5-skola med 245 elever. I vår organisation finns också tre fritidshem. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus någon dag per vecka. ARBETSUPPGIFTER Klasslärare i år 4. Du kommer att arbeta i ett välfungerande arbetslag och vara ansvarig för undervisningen i engelska i två klasser. Vi använder oss av lärplattformen InfoMentor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i grundskolans tidigare år. Du bör också har kommit långt i din IT - utveckling. Du är en person som har ett stort engagemang i elevernas lärande och utveckling samt har en förmåga att entusiasmera dina elever.
Företag: Kungsörs kommun, Hagaskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Bibliotekschef
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen. Kungsör genomför utvecklingsinsatser för att nå sina mål; att öka företagsamheten, den lokala handeln och antalet invånare. Möjligheterna är stora att växa för en kommun som Kungsör med sitt strategiska läge. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Kungsörs trevliga bibliotek ligger centralt i Kungsörs tätort och verksamheten omfattar även en bokbuss till samhället Valskog. På biblioteket arbetar, förutom bibliotekschefen, en barn- och ungdomsbibliotekarie, en socialbibliotekarie, en assistent på heltid och en på halvtid. I Kungsör är biblioteket inte bara en viktig plats för möten och lärande, utan även ett nav i kulturlivet med många samarbeten internt och externt. Biblioteket finns organisatoriskt inom kommunstyrelsens förvaltning. ARBETSUPPGIFTER Som bibliotekschef är ditt uppdrag att leda, driva och utveckla biblioteksverksamheten med ansvar för ekonomi, personal och arbetsmiljö. I tjänsten ingår sedvanliga bibliotekarieuppgifter. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: • har förmåga att samverka med andra aktörer för att biblioteket ska vara en levande plats för kultur och livslångt lärande • har akademisk utbildning inom biblioteks- och informationsvetenskap • har ett genuint intresse för biblioteks- och kulturfrågorna • har dokumenterad erfarenhet av ledarskap Vi ser gärna att du är en god kommunikatör och har ett stort intresse inom områdena webb, nya medier och digital delaktighet. Vi vill att du är öppen och kreativ, och med besökaren i fokus kommer med nya idéer och uppnår resultat. Förmåga att engagera och entusiasmera, och i dialog med medarbetarna driva processer framåt mot uppställda mål, är egenskaper som vi lägger stor vikt vid.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Bibliotekschef jobb, Bibliotekschef Kungsör, Bibliotekschef Kungsörs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bibliotekschef

Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun
Vi utvecklar Kungsörs kommun och nu söker vi en positiv ledare som vill fortsätta att utveckla och leda verksamheten i vårt kommunalägda bolag KKTAB. Vi kan erbjuda dig ett spännande och utvecklande jobb där du får arbeta med varierande frågor. Eftersom vi är en mindre kommun har du möjlighet att komma i kontakt med många intressanta områden och bredda din kunskap. Ditt arbete bidrar till vår kommuns utveckling på ett tydligt sätt. Vi står inför flera spännande projekt bl a ny översiktsplan nybyggnation av skola och äldreboende, utbyggnation av villaområde samt upprustning av centrum. Som Teknisk Chef/VD är du anställd av Kommunstyrelsen och rapportera direkt till kommunchefen. Du kommer att leda företaget vilket innebär att du har det övergripande ansvaret för verksamheten som omfattar gator, vägar, trafik, vatten och avlopp, parker, kommunens skogar och fastigheter. KKTAB planerar, projekterar, bygger och underhåller anläggningar samt svarar för driften. Företaget har 37 anställa och du har direkt personalansvar för sju medarbetare. Du ingår i kommunens centrala ledningsgrupp samt leder en egen ledningsgrupp inom KKTAB. Du rapporterar, förbereder och genomför regelbundna möten med företagets styrelse som kommer att ge dig utrymme för egna praktiska och strategiska beslut. Tjänsten ger dig stor frihet att själv planera ditt jobb. Vi söker dig som vill utveckla vår verksamhet och våra medarbetare. Du har en högskoleutbildning inom infrastruktur, samhällsbyggnad eller annan för tjänsten lämplig utbildning. Du har god vana av att leda politisk styrd verksamhet. Det är meriterande med erfarenhet av att ha jobbat med målstyrning. Personen vi söker är ansvarsfull, har god initiativförmåga och kan arbeta självständigt likväl som samarbeta bra med andra. Det är vikigt att du har en ledarstil som karaktäriseras av tydlighet, lyhördhet, respekt för individen samt har ett intresse för utvecklingsfrågor. Du har en god förmåga att strukturera ditt arbete då uppgifterna varierar. Välkommen till en dynamisk och trevlig arbetsplats med intressanta arbetsuppgifter. Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsörs Kommun Teknik AB (KKTAB) ingår i en bolagskoncern som ägs av Kungsörs kommun. Vi ansvarar för fastighetsförvaltning, vatten och avlopp samt gator och parker. Läs gärna mer på www.kungsor.se Låter detta intressant för dig? I denna rekrytering samarbetar vi med Norén & Lindholm. Anmäl ditt intresse senast den 25 augusti via www.norenlindholm.se Frågor om tjänsten besvaras gärna av Annika Frii på telefon 070-77 88 135.
Företag: NORÉN & LINDHOLM AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Teknisk chef/VD till KKTAB, Kungsörs kommun

Lärare i grundskolan med placering i år 1
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. På Västerskolan arbetar vi för att eleverna skall ha en trygg och lugn lärmiljö. Västerskolan i Kungsör är en F-5 skola med tillhörande skolbarnsomsorg. Idag består skolan av nio klasser från år 1-5 och två förskoleklasser, vilket innebär att totalt c:a 220 barn omfattas av skolans verksamhet. Skolan ligger centralt i Kungsör med närhet till sporthall, ishall samt bad. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att vara klassföreståndare i en av våra två år 1 klasser och ingå i arbetslag år F-2. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med grundskollärarexamen/lärarexamen åk 1-7 eller lärare tidigare åldrar. Du har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling, och vi ser gärna att du har läs och skrivinlärning alternativt matematik i din utbildning samt tidigare erfarenhet av undervisning i skolan.
Företag: Kungsörs kommun, Västerskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolan med placering i år 1 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolan med placering i år 1

Kung Karls skola söker lärare i teater/drama, deltid
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER I ditt arbete kommer du att undervisa elever som valt att arbeta med teater som elevens val. Du kommer också att arbeta med niornas musikal som genomförs under vårterminen. Tjänsten är på deltid där undervisningen kommer att vara förlagd under en förmiddag i veckan. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är erfarenhet eller utbildning inom teaterområdet t ex amatörteaterpedagog eller dramapedagog. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer till elever och vara tydlig och flexibel.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker lärare i teater/drama, deltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker lärare i teater/drama, deltid

Specialpedagog/ speciallärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Hagaskolan är en F-5-skola med 245 elever. I vår organisation finns också tre fritidshem. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus några dagar per vecka. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i skolans resursteam och ansvara för elever med inlärningssvårigheter i svenska, engelska och matematik. Du förväntas stödja klasslärarna i arbetet med elever med neuropsykiatriska funktionsnedsättningar KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat utbildning som specialpedagog alternativt speciallärare och har ett stort engagemang i barnens lärande och utveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör också ha sådana kunskaper om språk, matematik och kunskapsutveckling de första skolåren så att du kan vara delaktig i det strategiska arbetet för ökad måluppfyllelse. Vi ser helst att du har kunskaper om digitala/alternativa hjälpmedel.
Företag: Kungsörs kommun, Hagaskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/ speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/ speciallärare

Lärare i grundskolans tidigare år
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Hagaskolan är en F-5-skola med 245 elever. I vår organisation finns också tre fritidshem. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus någon dag per vecka. ARBETSUPPGIFTER Klasslärare i år 4. Du kommer att arbeta i ett välfungerande arbetslag och vara ansvarig för undervisningen i engelska i två klasser. Vi använder oss av lärplattformen InfoMentor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i grundskolans tidigare år. Du bör också har kommit långt i din IT - utveckling. Du är en person som har ett stort engagemang i elevernas lärande och utveckling samt har en förmåga att entusiasmera dina elever.
Företag: Kungsörs kommun, Hagaskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. KKTAB ingår i en bolagskoncern som ägs av Kungsörs kommun. KKTAB har ansvar för fastighetsförvaltning, vatten och avlopp, gator och parker. Kungsör är en liten kommun (8 200 innevånare) men arbetsuppgifterna är många och det innebär att våra medarbetare arbetar med och ansvarar för flera verksamhetsområden. Vi är 35 anställda. ARBETSUPPGIFTER Mätningsarbete i samband med ájourhållning av kommunens primärkarta och kartframställning såsom grundkartor och nybyggnadskartor. Medverkan i förrättningsförberedelser vid fastighetsbildning genom utförande av den tekniska delen. Inmätnings- och utsättningsarbete för VA-anläggningar, gator, byggnader m.m. I arbetet ingår beräkningar samt ájourhållning av kommunens kartdatabas och VA-ledningsnät. Vi använder Geosecma samt Trimble totalstation och GNSS. KVALIFIKATIONER Högskoleutbildning med mät- och kartteknisk inriktning eller likvärdig utbildning. Meriterande med erfarenhet av arbete med GIS, samt offentlig verksamhet. Om du har intresse av att lära mer om eller har befintliga kunskaper inom väg och vatten är det mycket positivt.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kungsör KommunTeknik AB söker mätningsingenjör/ tekniker

Lärare i grundskolans tidigare år
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Hagaskolan är en F-5-skola med 245 elever. I vår organisation finns också tre fritidshem. Skolan omges av en fantastisk fin natur vilket gör att vi förlägger vår verksamhet utomhus någon dag per vecka. ARBETSUPPGIFTER Klasslärare i år 4. Du kommer att arbeta i ett välfungerande arbetslag och vara ansvarig för undervisningen i engelska i två klasser. Vi använder oss av lärplattformen InfoMentor. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig lärare i grundskolans tidigare år. Du bör också har kommit långt i din IT - utveckling. Du är en person som har ett stort engagemang i elevernas lärande och utveckling samt har en förmåga att entusiasmera dina elever.
Företag: Kungsörs kommun, Hagaskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Kung Karls skola söker speciallärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Du kommer att tillhöra ett arbetslag och ingå i elevhälsateamet. I ditt arbete kommer du att undervisa elever i behov av särskilt stöd i olika grupperingar och i klassrumssituationer samt vara delaktig i ansvaret att hålla i processer kring kartläggningar och utredningar. KVALIFIKATIONER Lämplig bakgrund är en lärarutbildning gentemot de äldre eleverna i grundskolan, några års erfarenhet av att ha arbetat som lärare samt därefter en genomförd utbildning till speciallärare. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer till elever och vara tydlig och flexibel. Vi fäster stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker speciallärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker speciallärare

Kung Karls skola söker vik. lärare i matematik och fysik
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med matematik och fysik. På skolan pågår ett utvecklingsarbete genom att skolan deltar i matematiklyftet där du kommer att ges möjlighet att kunna delta. I tjänsten ingår mentorskap KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en lärarexamen mot grundskolan senare år med behörighet i matematik och fysik . Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar. Du skall vara en mycket strukturerad person och dessutom vara flexibel. Vi fäster mycket stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker vik. lärare i matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker vik. lärare i matematik och fysik

Kung Karls skola söker lärare i matematik och fysik
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med matematik och fysik. På skolan pågår ett utvecklingsarbete genom att skolan deltar i matematiklyftet där du kommer att ges möjlighet att kunna delta. I tjänsten ingår mentorskap KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en lärarexamen mot grundskolan senare år med behörighet i matematik och fysik . Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar. Du skall vara en mycket strukturerad person och dessutom vara flexibel. Vi fäster mycket stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker lärare i matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker lärare i matematik och fysik

Kung Karls skola söker lärare i religion och historia.
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med religion och historia i år 6-9. I tjänsten kan det komma att ingå mentorskap. KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en lärarexamen mot grundskolans senare år med behörighet i religion och historia. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar. Du skall vara en mycket strukturerad person och dessutom vara flexibel. Vi fäster mycket stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker lärare i religion och historia. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker lärare i religion och historia.

Förskollärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. I Kungsörs kommun finns sju förskolor varav sex finns i tätorten Kungsör och en finns i samhället Valskog. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett antal förskollärare med placering på några av våra förskolor i tätorten Kungsör. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där vi planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten tillsammans. Du ansvarar för helheten i barns utveckling och lärande samt det pedagogiska arbetet som är målinriktat utifrån läroplanen. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har förskollärarexamen. Om du har lärarexamen med inriktining mot de tidigare åren vill vi att du har inriktingen vidare mot förskolan. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll. Det är meriterande om du har special- och utomhuspedagogik. Det är även en merit om du har kunskaper i språk, naturkunskap eller matematik. Du ska ha kunskap om barns utveckling och lärande. Ditt förhållningssätt ska överensstämma med förskolans grundläggande värderingar. Vi vill att du är flexibel och kan samverka med kollegor och ledning. Vi vill att du har grundläggande datorkunskaper då vi dokumenterar och använder e-post i delar av vår kommunikation intern och externt.
Företag: Kungsörs kommun, Förskoleenheten
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Kungsör, Förskollärare Kungsörs kommun, Förskoleenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Rektor f-5 till Kungsörs Kommun
Kungsörs Kommun jobbar aktivt med skolutveckling och vi kan visa fina resultat efter flera års strategiskt och operativt arbete. Nu söker vi dig som vill fortsätta att utveckla och leda vår skola Björskogsskolan i Valskog med 80 elever samt Hagaskolan med 220 elever i Kungsör. Att jobba som rektor på våra skolor innebär att leda och entusiasmera en positiv, erfaren och rutinerad personalgrupp mot framtiden och med öppenhet skapa trygga kreativa team. Du ansvarar för den dagliga driften av verksamheten och du leder den pedagogiska utvecklingen av skolan. Du har personal- och ekonomiansvar för verksamheten. Arbetsuppgifterna ställer krav på att du kan prioritera, strukturera och följa upp din verksamhet. Du drivs av att få team att jobba mot gemensamma mål och du är duktig på motivera och engagera din personal. Du är van att självständigt fatta beslut, både bekväma som obekväma, och du är duktig på att förankra och kommunicera dessa. Som ledare är du tydlig och trygg i din roll och du skapar delaktighet på arbetsplatsen genom att vara en god lyssnare och tar gärna till vara på din personals kompetens och erfarenhet. För att lyckas och trivas i rollen bör du ha haft en ledande roll under några år och du har flerårig erfarenhet av pedagogisk verksamhet. Du har akademisk examen och en rektorsutbildning är meriterande. Som person är du handlingskraftig, modig, strukturerad och har en god portion humor. Du har en förmåga och vilja att se föräldrarna som en viktig resurs i skolans arbete. Du som är en engagerad och entusiastisk ledare och brinner för pedagogisk utveckling och som vill leda våra skolor in i framtiden är varmt välkommen till Kungsörs Kommun. Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Läs gärna mer på www.kungsor.se Låter detta intressant för dig? I denna rekrytering samarbetar vi med Norén & Lindholm. Anmäl ditt intresse senast den 6 november via www.norenlindholm.se Frågor om tjänsten besvaras av gärna av Annika Frii på telefon 021-81 18 88. Välkommen!
Företag: NORÉN & LINDHOLM AB
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor f-5 till Kungsörs Kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor f-5 till Kungsörs Kommun

Kungsörs kommun söker personlig assistent till resursteam
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt vård och omsorg. Inom vård och omsorg ryms områdena äldreomsorg, LSS-omsorg, kommunal hälso- och sjukvård och socialpsykiatri. Personlig assistans är ett personligt utformat stöd som är avsett för personer med omfattande funktionsnedsättningar som medför ett behov av hjälp av mycket personlig karaktär. ARBETSUPPGIFTER Personlig assistans är en av insatserna i Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) Assistansens syfte är att åstadkomma levnadsvillkor likvärdiga andra människor, för personer med livslånga eller mycket långvariga grava funktionsnedsättningar. En personlig assistent ska i möjligaste mån (tillsammans med brukaren i de fall där det är möjligt) utföra de sysslor som brukaren själv skulle ha utfört om han/hon inte haft sin funktionsnedsättning. Arbetsuppgifterna kan vara väldigt varierande och skilja sig mycket åt från brukare till brukare beroende på vad han/hon har för funktionsnedsättning. Du kommer att ingå i ett resursteam som till stor del är självgående. Du går in och tjänstgör hos brukare när någon ordinarie assistent är borta KVALIFIKATIONER Vi ser det önskvärt att du har utbildning till undersköterska eller motsvarande utbildning inom omvårdnad. Det är viktigt att du har ett gott bemötande, har empati, är ansvarsfull och har stor flexibilitet. Arbetslivserfarenhet är meriterande. Du får inte vara överkänslig för pälsdjur. Som anställd i resursteamet kan det bli aktuellt att assistera 10 olika brukare varav de flesta är kvinnor. Enligt LSS har brukaren rätt att påverka val av personlig assistent. Då de kvinnliga brukarna endast önskat kvinnliga assistenter måste vi tillgodose detta vilket innebär att du ska vara kvinna.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kungsörs kommun söker personlig assistent till resursteam jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kungsörs kommun söker personlig assistent till resursteam

Rektor f-5 till Hagaskolan och Björskogsskolan
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. ARBETSUPPGIFTER Kungsörs Kommun jobbar aktivt med skolutveckling och vi kan visa fina resultat efter flera års strategiskt och operativt arbete. Nu söker vi dig som vill fortsätta att utveckla och leda vår skola Björskogsskolan i Valskog med 80 elever samt Hagaskolan med 220 elever i Kungsör. Att jobba som rektor på våra skolor innebär att leda och entusiasmera en positiv, erfaren och rutinerad personalgrupp mot framtiden och med öppenhet skapa trygga kreativa team. Du ansvarar för den dagliga driften av verksamheten och du leder den pedagogiska utvecklingen av skolan. Du har personal- och ekonomiansvar för verksamheten. Du som är en engagerad och entusiastisk ledare och brinner för pedagogisk utveckling och som vill leda våra skolor in i framtiden är varmt välkommen till Kungsörs Kommun. KVALIFIKATIONER Arbetsuppgifterna ställer krav på att du kan prioritera, strukturera och följa upp din verksamhet. Du drivs av att få team att jobba mot gemensamma mål och du är duktig på motivera och engagera din personal. Du är van att självständigt fatta beslut, både bekväma som obekväma, och du är duktig på att förankra och kommunicera dessa. Som ledare är du tydlig och trygg i din roll och du skapar delaktighet på arbetsplatsen genom att vara en god lyssnare och tar gärna till vara på din personals kompetens och erfarenhet. För att lyckas och trivas i rollen bör du ha haft en ledande roll under några år och du har flerårig erfarenhet av pedagogisk verksamhet. Du har akademisk examen och en rektorsutbildning är meriterande. Som person är du handlingskraftig, modig, strukturerad och har en god portion humor. Du har en förmåga och vilja att se föräldrarna som en viktig resurs i skolans arbete.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-18
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor f-5 till Hagaskolan och Björskogsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor f-5 till Hagaskolan och Björskogsskolan

Kungsörs kommun söker en enhetschef till vård och omsorgs verksamhet för pe
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner men har ett strategiskt läge vid Mälarens strand. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Till Eskilstuna är det 2,5 mil, en tågresa på cirka en kvart. Till Västerås är det 5 mil och Örebro 7 mil. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Här finns ett rikt odlingslandskap och många fina naturområden. Socialförvaltningen i Kungsörs kommun består av vård och omsorg, kommunal hälso- och sjukvård samt individ och familjeomsorg. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att leda, planera och utveckla verksamheten för personlig assistans utifrån en helhetssyn på kvalitet, ekonomi och måluppfyllelse. I ledningsansvaret ingår att med brukaren i fokus ansvara för personal, arbetsmiljö och budget samt därtill hörande administrativa uppgifter. En betydande del av arbetet bygger på samarbete med övriga aktörer inom vård- och omsorgsverksamheten. Som enhetschef ingår du i vård och omsorgs ledningsgrupp Vi erbjuder en spännande chefstjänst i en mindre och familjär kommun med stor möjlighet till påverkan och korta beslutsvägar. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat högskoleutbildning. Gärna socionom eller social omsorgsexamen. Vid rekryteringen kommer stor vikt läggas vid goda ledaregenskaper. Du ska kunna leda personal och verksamhet mot uppsatta mål. Du ska ha ett stort engagemang, förmåga att entusiasmera och vara både en nära chef samt ha ett strategisk övergripande perspektiv. Du behöver ha kunskap om arbete i målstyrd organisation, utbildning i ledarskap, administration och aktuell lagstiftning. Du bör ha minst två års erfarenhet av budget och personalansvar, erfarenhet av kortsiktigt och strategiskt arbete samt kunskap om hur du följer upp, utvärderar och utvecklar verksamhetsarbete. Personlig lämplighet kommer tillmätas avgörande betydelse. Vi strävar efter mångfald och jämn könsfördelning bland våra medarbetare och ser därför gärna sökande med olika bakgrund till tjänsten.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Kungsörs kommun söker en enhetschef till vård och omsorgs verksamhet för pe jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kungsörs kommun söker en enhetschef till vård och omsorgs verksamhet för pe

Förskollärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. I Kungsörs kommun finns sju förskolor varav sex finns i tätorten Kungsör och en finns i samhället Valskog. ARBETSUPPGIFTER Vi söker ett antal förskollärare med placering på några av våra förskolor i tätorten Kungsör. Du kommer att arbeta i ett arbetslag där vi planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten tillsammans. Du ansvarar för helheten i barns utveckling och lärande samt det pedagogiska arbetet som är målinriktat utifrån läroplanen. KVALIFIKATIONER Vi vill att du har förskollärarexamen. Om du har lärarexamen med inriktining mot de tidigare åren vill vi att du har inriktingen vidare mot förskolan. Du känner väl till styrdokumenten och dess innehåll. Det är meriterande om du har special- och utomhuspedagogik. Det är även en merit om du har kunskaper i språk, naturkunskap eller matematik. Du ska ha kunskap om barns utveckling och lärande. Ditt förhållningssätt ska överensstämma med förskolans grundläggande värderingar. Vi vill att du är flexibel och kan samverka med kollegor och ledning. Vi vill att du har grundläggande datorkunskaper då vi dokumenterar och använder e-post i delar av vår kommunikation intern och externt.
Företag: Kungsörs kommun, Förskoleenheten
Ort: Kungsör
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare jobb, Förskollärare Kungsör, Förskollärare Kungsörs kommun, Förskoleenheten
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare

Förste socialsekreterare/ konsulent
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen. Kungsör genomför utvecklingsinsatser för att nå sina mål; att öka företagsamheten, den lokala handeln och antalet invånare. Möjligheterna är stora att växa för en kommun som Kungsör med sitt strategiska läge. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Individ och familjeomsorgen inom socialförvaltningen handlägger all myndighetsutövning utifrån lagstiftning som gäller socialtjänst. Det kan vara ärenden om allt från barn och unga, familjerätt och biståndshandläggning till äldre och funktionshindrade, kontaktpersoner och försörjningsstöd. ARBETSUPPGIFTER Individ-och familjeomsorgen söker en förste socialsekreterare/konsulent. Enheten arbetar med utredningar, bedömningar och välgrundade beslut samt arbetar med aktiva sociala insatser och sätter individens förmåga och möjligheter till utveckling i fokus. Du kommer att leda och fördela arbetet för våra socialsekreterare inom Barn och unga, samt vara drivande i vårt fortsatta utvecklingsarbete i verksamheten. Du kommer även att samarbeta med klienter, anhöriga och andra samarbetspartners. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig och erfarenhet av arbete med barnavårdsfrågor inom socialtjänsten. Du ska ha god kunskap om hur våra samverkansparter i samhället arbetar, som exempelvis skola, vård- och omsorg, polis/åklagare och landsting. Du som söker skall vara öppen för att arbeta i en tillvaro där man hela tiden kan behöva omprioritera arbetet utifrån växlande förutsättningar. Arbetet ställer höga krav både på förmåga till samarbete och självständigt beslutsfattande. Du bör ha några års erfarenhet av handläggning av dessa typer av ärenden och du bör även ha goda kunskaper i gällande lagstiftning. Du bör ha förmåga att utrycka dig väl i tal och skrift samt ha datorvana. Vi värdesätter engagemang och god samarbetsförmåga.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 11-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förste socialsekreterare/ konsulent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förste socialsekreterare/ konsulent

Administratör
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Hagaskolan och Västerskolan är F-5-skolor med tillhörande fritidshem. På varje skola finns ca 240 elever. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är intresserad av att arbeta med administrativt stöd och service åt skolledning och ha många kontakter med medarbetare, elever och föräldrar. Du kommer du att arbeta på Hagaskolans eller Västersskolans skolexpedition. Uppdraget innebär att vara ansvarig för skolbarnsomsorgens fakturor, vikarieanskaffning, elevregistrering, sakgranskning av leverantörsfakturor och beställningar mm. KVALIFIKATIONER Gymnasieutbildning och gärna vidareutbildning med administrativ inriktning samt erfarenhet i yrket. Du ska ha vana att arbeta med administrativa it-system. Du måste kunna hantera att vara ”spindeln i nätet” för kontakter med personal, föräldrar och elever. Det viktigt att du har ett gott bemötande och vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun, Hagaskolan
Ort: Kungsör
Publicerad : 11-15
Sök fler jobb liknande: lediga Administratör jobb, Administratör Kungsör, Administratör Kungsörs kommun, Hagaskolan
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Administratör

Kung Karls skola söker modersmålslärare/ studiehandledare i arabiska
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med modersmålsundervisning i arabiska och studiehandledning på arabiska KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en lärarexamen mot grundskolans senare år med behörighet modersmål. Vi fäster mycket stor vikt personlig lämplighet. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar. Du skall vara en mycket strukturerad person och dessutom vara flexibel.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker modersmålslärare/ studiehandledare i arabiska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker modersmålslärare/ studiehandledare i arabiska

Kung Karls skola söker lärare för studiehandledning på olika modersmål
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Vi söker lärare som vill arbeta med studiehandledning på språken persiska, polska, ryska, thailändska och tigrinja. KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en lärarexamen mot grundskolans senare år med behörighet modersmål. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar. Du skall vara en mycket strukturerad person och dessutom vara flexibel. Vi fäster mycket stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker lärare för studiehandledning på olika modersmål jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker lärare för studiehandledning på olika modersmål

Socialsekreterare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen. Kungsör genomför utvecklingsinsatser för att nå sina mål; att öka företagsamheten, den lokala handeln och antalet invånare. Möjligheterna är stora att växa för en kommun som Kungsör med sitt strategiska läge. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Individ och familjeomsorgen inom socialförvaltningen handlägger all myndighetsutövning utifrån lagstiftning som gäller socialtjänst. Det kan vara ärenden om allt från barn och unga, familjerätt och biståndshandläggning till äldre och funktionshindrade, kontaktpersoner och försörjningsstöd. ARBETSUPPGIFTER Individ-och familjeomsorgen söker en socialsekreterare. Enheten arbetar med utredningar, bedömningar och välgrundade beslut samt arbetar med aktiva sociala insatser och sätter individens förmåga och möjligheter till utveckling i fokus. Du kommer att samarbeta med biståndstagare, men även vårdgivare, anhöriga och andra samarbetspartners. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen eller annan jämförbar högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig, erfarenhet av BBIC och arbete med barnavårdsfrågor inom socialtjänstens verksamhetsområden. God kunskap om hur våra samverkansparter i samhället arbetar, som exempelvis skola, vård- och omsorg, polis/åklagare och landsting. Du som söker skall vara öppen för att arbeta i en tillvaro där man hela tiden kan behöva omprioritera arbetet utifrån växlande förutsättningar. Arbetet ställer höga krav både på förmåga till samarbete och självständigt beslutsfattande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 11-21
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare jobb, Socialsekreterare Kungsör, Socialsekreterare Kungsörs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare

Arbetsterapeut till Kungsörs kommun
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt vård och omsorg. Inom vård och omsorg ryms områdena äldreomsorg, LSS-omsorg, kommunal hälso- och sjukvård och socialpsykiatri.Den kommunala hälso- och sjukvården med en rehabiliteringsenhet arbetar som stöd till övriga verksamhetsområden. På rehabenheten arbetar två sjukgymnaster och tre arbetsterapeuter med olika ansvarsområden. ARBETSUPPGIFTER Vi ansvar för rehabiliteringen inom kommunens särskilda boenden, korttidsplatser, gruppbostäder inom LSS samt hemsjukvården. Till stor del innebär arbetet att bedöma, träna, skriva intyg gällande bostadsanpassning samt förskriva och prova ut hjälpmedel både i kommunens särskilda boenden och i det egna hemmet. Delta aktivt på vårdplaneringar och teamträffar med andra yrkeskategorier. KVALIFIKATIONER Leg. arbetsterapeut. Erfarenhet från yrket är meriterande. Du ska vara intresserad av att arbeta med äldre. Du ska kunna arbeta självständigt och i team samt ha god samarbetsförmåga och lätt för att ta kontakt med andra aktörer. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Körkort B krävs.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 12-30
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsterapeut till Kungsörs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsterapeut till Kungsörs kommun

Enhetschef till boende för ensamkommande flyktingbarn i Kungsörs kommun
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner men har ett strategiskt läge vid Mälarens strand. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Till Eskilstuna är det 2,5 mil, en tågresa på cirka en kvart. Till Västerås är det 5 mil och Örebro 7 mil. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Här finns ett rikt odlingslandskap och många fina naturområden. ARBETSUPPGIFTER Kungsörs kommun kommer under våren att starta upp ett HVB-boende med 12 platser för ensamkommande flyktingbarn. Vi erbjuder fyra platser per år för asylsökande barn/ ungdomar. Verksamheten kommer att ligga under socialförvaltningen i kommunen. Arbetet är miljöterapeutsikt inriktat med ett salutogent/systemteoretiskt förhållningssätt. Målet med verksamheten är att ge barnen/ ungdomarna en trygg, meningsfull och lärorik tid på boendet där integrationsarbetet står i centrum. Det långsiktiga målet är att varje individ ska få ökad självkänsla och redskap för att på sikt kunna ta eget ansvar för ett självständigt och självförsörjande liv i det svenska samhället. Arbetsuppgifter: - Leda och fördela arbetet inom verksamheten - Handleda och stödja personalen - Bygga samverkan internt och externt - Ha budgetsansvar för verksamheten - Vara delaktig i det dagliga arbetet i verksamheten KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad socionom eller har annan likvärdig utbildning med erfarenhet av chefs- och ledarskap. Du ska ha erfarenhet av arbete med ungdomar samt integrationsarbete i någon form. Du måste vara trygg i ledarrollen och ha förmåga att handleda och stödja en arbetsgrupp. Som person är du tydlig, flexibel, lugn och uthållig. Du ska ha god självkännedom och ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer samt kunna delegera frågor till dina medarbetare. Goda språkkunskaper i engelska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 01-08
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till boende för ensamkommande flyktingbarn i Kungsörs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till boende för ensamkommande flyktingbarn i Kungsörs kommun

Sjuksköterska till Kungsörs kommun
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner men har ett strategiskt läge vid Mälarens strand. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Till Eskilstuna är det 2,5 mil, en tågresa på cirka en kvart. Till Västerås är det 5 mil och Örebro 7 mil. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Här finns ett rikt odlingslandskap och många fina naturområden. Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt vård och omsorg. Inom vård och omsorg ryms områdena äldreomsorg, LSS-omsorg, kommunal hälso- och sjukvård och socialpsykiatri.Den kommunala hälso- och sjukvården med en rehabiliteringsenhet arbetar som stöd till övriga verksamhetsområden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill ingå i en grupp sjuksköterskor som gemensamt har ansvaret för den kommunala hälso- och sjukvården i Kungsörs kommun. Sjuksköterskegruppen är en egen enhet och har en gemensam lokal där vi inför varje arbetspass träffas och planerar dagen. Tillsammans ansvarar vi för arbetet med våra brukare inom kommunens särskilda boenden och hemsjukvård. Vi har ett nära samarbete med kommunens vårdcentral. Det finns stor möjlighet att påverka arbetet. Möjlighet finns till kompetensutveckling. KVALIFIKATIONER Legitimerad sjuksköterska med vana från äldrevård, gärna med adekvat vidareutbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete, flexibilitet, kreativitet och lyhördhet. B-körkort är ett måste. Datakunskap krävs eftersom all dokumentation sker i vårt datasystem.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterska till Kungsörs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterska till Kungsörs kommun

Handledare till boende för ensamkommande flyktingbarn i Kungsörs kommun
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av Sveriges mindre kommuner men har ett strategiskt läge vid Mälarens strand. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Till Eskilstuna är det 2,5 mil, en tågresa på cirka en kvart. Till Västerås är det 5 mil och Örebro 7 mil. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. Här finns ett rikt odlingslandskap och många fina naturområden. ARBETSUPPGIFTER Kungsörs kommun kommer under våren att starta ett boende med 12 platser för ensamkommande barn och ungdomar i åldrarna 14 till 17 år. Vi erbjuder fyra platser per år för asylsökande barn/ ungdomar. Verksamheten organiseras under kommunens socialnämnd. Arbetet är miljöterapeutsikt inriktat med ett salutogent/systemteoretiskt förhållningssätt. Målet med verksamheten är att ge ungdomarna en trygg, meningsfull och lärorik tid där integrationsarbetet står i centrum. Det långsiktiga målet är att varje individ ska bli trygg och självständig och få tillräckliga redskap för att kunna gå vidare och möta vuxenlivet. Som handledare arbetar du med att skapa trygghet och struktur i ungdomarnas vardag samt stöttar och vägleder dem utifrån deras respektive behov och förutsättningar. Det kan innebära att du stöttar ungdomarna med läxhjälp, fritidsaktiviteter, besök hos myndigheter, organisationer m.m. Det är ditt ansvar att motivera och handleda ungdomarna till att delta i det dagliga, praktiska arbetet på boendet såsom matlagning, städning och tvätt. En viktig uppgift blir att medverka i planering, vara kontaktperson och samverka med god man och andra förvaltningar och myndigheter. Det förutsätter att du har vana från att samordna och dokumentera. Vi söker 7 - 8 medarbetare till boendet. KVALIFIKATIONER Vi sökert dig som har ett genuint intresse av att vilja arbeta med ungdomar. Du är är utbildad socionom, behandlingsassistent, beteendevetare, pedagog eller har annan likvärdig utbildning. Du ska ha erfarenhet av arbete med ungdomar. Som person är du tydlig, flexibel, lugn och uthållig. Det är mycket viktigt att du har ett gott bemötande och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har erfarenhet av integrationsfrågor och har kunskaper om olika kulturer. Kanske har du egna erfarenheter från att ha kommit till Sverige från en annan kultur. Du ska behärska svenska språket i tal och skrift samt ha goda språkkunskaper i engelska. Vi ser gärna att du även har kunskaper i andra språk. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Handledare till boende för ensamkommande flyktingbarn i Kungsörs kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Handledare till boende för ensamkommande flyktingbarn i Kungsörs kommun

Vuxenutbildningen söker SFI-lärare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. VIVA - vuxenutbildning, integration, vägledning och arbetsmarknad finns i barn- och utbildningsförvaltningen. Kunskapsporten är Kungsörs lärcentrum där kommunens vuxenutbildning är samlad, från SFI till gymnasial nivå. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta med undervisning av vuxna invandrare i SFI på Vuxenutbildningen i Kungsörs kommun. SFI bedrivs med kontinuerlig antagning av elever och detta ställer stora krav på flexibilitet i lärargruppen eftersom vi strävar efter att i största möjliga utsträckning anpassa studierna till elevernas skiftande behov bland annat vad gäller bakgrundskunskaper och studietakt. Uppdraget innebär mycket samarbete med lärare och andra berörda aktörer. Du kommer att vara en del av ett arbetslag som tillsammans strävar efter att genomföra och utveckla SFI med eleven i centrum. KVALIFIKATIONER Du har lärarlegitimation med behörighet i svenska som andraspråk. Du har ett stort engagemang och intresse där eleven står i fokus. Du är intresserad av andra kulturer och ser möjligheter hos alla. Du har även en vilja och förmåga att vara med och utveckla verksamheten samt en god samarbetsförmåga och ett positivt och professionellt förhållningssätt. Du har ett starkt engagemang i IKT-frågor och vill utveckla morgondagens pedagogik i det digitala klassrummet. Kungsör kommun välkomnar de kvaliteter som en jämn könsfördelning, etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 01-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vuxenutbildningen söker SFI-lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vuxenutbildningen söker SFI-lärare

Vi söker undersköterskor och vårdare inför semesterperioden
Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt vård och omsorg. Inom vård och omsorg ryms områdena äldreomsorg, LSS-omsorg, kommunal hälso- och sjukvård och socialpsykiatri. Den kommunala hälso- och sjukvården med en rehabiliteringsenhet arbetar som stöd till övriga verksamhetsområden. De aktuella verksamheterna dit vi söker vikarier är Tallåsgården och Södergården som är särskilda boenden för äldre. Här bor de som har stort omvårdnadsbehov. Korttidsboendet Gläntan, i anslutning till Södergården. Servicehuset Misteln är ett äldreboende med egna lägenheter och dagcentral. Hemtjänst. Nattpatrull (hemtjänst) Dagverksamheten Gillestugan på Tallåsgården vänder sig till personer med demenssjukdom. Personlig assistans är ett personligt utformat stöd för personer med omfattande funktionsnedsättning. Gruppboende inom LSS. I kommunen finns olika boenden för funktionshindrade. Daglig verksamhet inom LSS. Korttidsboendet Karlavagnen (LSS) erbjuder barn och ungdomar miljöombyte och avkoppling samt avlastning för anhöriga. ARBETSUPPGIFTER Arbetet inom välfärdssektorn pågår dygnet runt och året om. Vård och omsorg måste alltid fungera. När våra ordinarie medarbetare är lediga behövs du - vikarie - för att hålla verksamheten igång. Vi söker nu dig som vill vikariera hos oss under semesterperioden Arbete inom våra olika boenden, hemtjänsten, dagliga verksamheter och som personlig assistent innebär att hjälpa våra brukare med bland annat personlig hygien och toalettbesök, städning, tvättning, lättare matlagning, inköp samt läkemedelshantering. Arbetet kan också innebära att medverka vid brukarens olika aktiviteter. Du kan även få utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter efter delegering samt dokumentera i journal. Det är alltid brukarens förmåga och behov som styr hjälpinsatsen. KVALIFIKATIONER För arbete inom våra verksamheter söker vi undersköterskor och vårdare med 3-årig gymnasial vårdutbildning eller annan likvärdig utbildning. Alternativt att du håller på att utbilda dig inom området. Du måste ha fyllt 18 år. De olika jobben har olika krav på utbildning och erfarenhet. Ett krav som gäller alla jobb är att du tycker om att jobba med andra människor och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom arbetet kan vara fysiskt krävande är det viktigt att du har god fysik. Datorvana och goda kunskaper i svenska språket krävs i både tal och skrift. Erfarenhet av arbete inom de olika yrkesområdena är meriterande. Om du blir erbjuden arbete på korttidsboendet Karlavagnen för barn och ungdomar krävs att du uppvisar ett giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister enligt Lag om registerkontroll SFS 2007:171.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker undersköterskor och vårdare inför semesterperioden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker undersköterskor och vårdare inför semesterperioden

Vi söker sjuksköterskor inför semesterperioden
Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt vård och omsorg. Inom vård och omsorg ryms områdena äldreomsorg, LSS-omsorg, kommunal hälso- och sjukvård och socialpsykiatri. Den kommunala hälso- och sjukvården med en rehabiliteringsenhet arbetar som stöd till övriga verksamhetsområden. ARBETSUPPGIFTER Arbetet inom välfärdssektorn pågår dygnet runt och året om. Vård och omsorg måste alltid fungera. När våra ordinarie medarbetare är lediga behövs du - vikarie - för att hålla verksamheten igång. Vi söker nu dig som vill vikariera hos oss under semesterperioden. Som sjuksköterska har du hälso- och sjukvårdsansvar för brukare inom kommunens särskilda boenden och hemsjukvård samt rehabiliteringsenhet. Arbetet innebär stöd till övriga verksamhetsområden. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Ett krav är att du tycker om att jobba med andra människor och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Datorvana och goda kunskaper i svenska språket krävs i både tal och skrift. Erfarenhet är meriterande.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker sjuksköterskor inför semesterperioden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker sjuksköterskor inför semesterperioden

Vi söker kockar inför semesterperioden
Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt vård och omsorg. Inom vård och omsorg ryms områdena äldreomsorg, LSS-omsorg, kommunal hälso- och sjukvård och socialpsykiatri. Den kommunala hälso- och sjukvården med en rehabiliteringsenhet arbetar som stöd till övriga verksamhetsområden. I anslutning till servicehuset Misteln finns Mistelns restaurang. ARBETSUPPGIFTER Arbetet inom välfärdssektorn pågår dygnet runt och året om. Våra verksamheter måste alltid fungera. När våra ordinarie medarbetare är lediga behövs du - vikarie - för att hålla verksamheten igång. Vi söker nu dig som vill vikariera hos oss under semesterperioden Arbetet i köket omfattar, förutom att tillaga mat, även arbetsuppgifter som beställningar, varumottagning, leveranskontroller, egentillsyn, servering, tvätt, disk, städning och hantering av kassa vid matservering. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har treårigt gymnasium, storköks- och kockutbildning eller motsvarande och kunskap om olika specialkoster. Allmän datoranvändning och hantering av datorstödda kostprogram ingår i arbetet. Ett krav är att du tycker om att jobba med andra människor och har lätt för att samarbeta. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Eftersom arbetet kan vara fysiskt krävande är det viktigt att du har god fysik. Erfarenhet är meriterande.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker kockar inför semesterperioden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker kockar inför semesterperioden

Vi söker skötare inför semesterperioden
Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt vård och omsorg. Inom vård och omsorg ryms områdena äldreomsorg, LSS-omsorg, kommunal hälso- och sjukvård och socialpsykiatri. Den kommunala hälso- och sjukvården med en rehabiliteringsenhet arbetar som stöd till övriga verksamhetsområden. Lyktans stödboende har fem lägenheter. Verksamheten är inriktad på socialpsykiatri för personer med långvarig psykisk sjukdom som behöver stöd och hjälp. ARBETSUPPGIFTER Arbetet inom välfärdssektorn pågår dygnet runt och året om. Vård och omsorg måste alltid fungera. När våra ordinarie medarbetare är lediga behövs du - vikarie - för att hålla verksamheten igång. Vi söker nu dig som vill vikariera hos oss under semesterperioden. Verksamheten på Lyktans stödboende är inriktad på socialpsykiatri för personer med långvarig psykisk sjukdom som behöver stöd och hjälp. Lyktan drivs som ett gruppboende, där personal och brukare sköter det dagliga tillsammans. KVALIFIKATIONER Du ska vara skötare eller ha likvärdig utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete, kreativitet och lyhördhet. Du måste ha fyllt 20 år.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 02-14
Sök fler jobb liknande: lediga Vi söker skötare inför semesterperioden jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vi söker skötare inför semesterperioden

Kung Karls skola söker pedagog för elever inom autismspektrumområdet
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kung Karls skola är kommunens skola för år 6-9. För närvarande är Kung Karls skola belägen vid det natursköna området Ulvesund i avvaktan på byggnation av en ny skola. ARBETSUPPGIFTER Kung Karls skola söker pedagog som vill arbeta med elever inom autismspektrumområdet. KVALIFIKATIONER Vi ser att du har en lärarutbildning eller speciallärarutbildning eller annan erfarenhet/kompetens som kan bedömas likvärdig. Du får gärna ha med inriktning ma/NO i din utbildning. Du ska ha lätt för att skapa förtroendefulla relationer med elever och föräldrar. Dessutom vill vi att du är en mycket strukturerad, tålmodig och envis person som dessutom är flexibel. Vi fäster mycket stor vikt personlig lämplighet.
Företag: Kungsörs kommun, Kung Karls skola
Ort: Kungsör
Publicerad : 02-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kung Karls skola söker pedagog för elever inom autismspektrumområdet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kung Karls skola söker pedagog för elever inom autismspektrumområdet

Biståndshandläggare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen. Kungsör genomför utvecklingsinsatser för att nå sina mål; att öka företagsamheten, den lokala handeln och antalet invånare. Möjligheterna är stora att växa för en kommun som Kungsör med sitt strategiska läge. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla socialtjänsten så att vi tillsammans kan möta morgondagens utmaningar? I takt med att samhällets komplexitet ökar blir brukares/klienters behov av alltmer komplicerad natur. Det ställer höga krav på att myndigheten kan tillhandahålla specialistkompetens samtidigt som generalistkompetens är en nödvändighet på tjänstemannanivå. En annan förutsättning är en väl utvecklad intern likväl som extern samverkan. I Kungsör ligger hela socialtjänstens myndighetsutövning - SoL, LVU & LVM och LSS under Individ och familjeomsorgen vilket gynnar förutsättningarna att kunna skärskåda och kartlägga klienters/brukares behovsbild utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ser fördelar med att kunna belysa den enskildes situation utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv för att kunna erbjuda adekvata insatser. Vi handlägger sedvanliga ärenden inom områdena för barn och ungdom, vuxna med missbruk, försörjningsstöd, socialpsykiatri, äldreomsorg samt funktionsnedsättning. Individ- och familjeomsorgen har satsat på etablering av en stödfunktion på enheten – en konsulent – vars huvudsakliga arbetsuppgifter består av att vara ett verksamhetsstöd. Konsulenten fungerar som vägledning för socialsekreterarna/biståndshandläggarna i deras vardagliga arbete samtidigt som denne har en central roll i att säkerställa enhetens prioriterade kvalitetssäkringsarbete. Förutom intressanta arbetsuppgifter erbjuder vi dig ett arbete i en kreativ miljö som präglas av höga professionella ambitioner, goda möjligheter till egen utveckling och ett gott kamratskap. Dina arbetsuppgifter som biståndshandläggare består av att utreda, leda möten, fatta beslut och följa upp insatser enligt socialtjänstlagen samt ansvara för information under pågående utredning. Arbetet utgår från ett helhetsperspektiv kring den enskilde och med dennes behov i centrum. Detta sker i samarbete med aktörer såsom anhöriga, andra vårdgivare och myndigheter som är berörda kring den enskildes behov. På enheten har vi även fokus på det interna förändrings- och utvecklingsarbetet: att effektivisera, förändra och utveckla verksamheten och dess metoder till gagn för medborgaren. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har socionomexamen, social omsorgsexamen eller kandidatexamen i social omsorg. Du har arbetat med att utreda enligt Socialtjänstlagen gentemot målgruppen äldre, tidigare minst 2 år. Har du arbetat med att utreda ärenden enligt LSS och/eller socialpsykiatri eller för personer under 65 år är det meriterande. Du har aktuella erfarenheter av handläggning och dokumentation enligt socialtjänstlagen (SoL). Ytterligare kunskap/erfarenhet riktat mot äldre som är meriterande, berör lagstiftning såsom; - Allmän förvaltningsrätt - Offentlighets- och sekretesslagen - Hälso- och sjukvårdslagen - Rättspraxis Det är även meriterande om du är införstådd med evidensbaserat arbete och värdegrund inom socialtjänsten. Du som söker behöver även ha god kunskap om hur våra samverkansparter i samhället arbetar. Uppdraget kräver god datavana och vi ser det som meriterande om du besitter kunskap i datasystem relevanta för verksamhetsområdet. Vi söker dig som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du lägger ner energi och engagemang på ditt arbete och driver dina egna processer. Du kan planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du ska vara öppen för att arbeta i en tillvaro där man hela tiden kan behöva omprioritera arbetet utifrån växlande förutsättningar. Du arbetar bra ihop med andra människor och kommunicerar på ett engagerat och välformulerat sätt. Du föredrar att arbeta i team med ett gemensamt ansvarstagande samtidigt som du självständigt driver arbetet framåt. Vi ser att du är en lagspelare och att du ser det som självklart att ta del av medarbetares erfarenheter likväl som att dela med dig av dina. Arbetet ställer höga krav både på förmåga till samarbete och självständigt beslutsfattande. Du ska ha ett flexibelt tänk och förmåga att hitta snabba rättssäkra lösningar. Uppdraget kräver att du är trygg, stabil och har självinsikt. I rollen är det också viktigt att du är lyhörd i kontakten med andra och du har en naturlig förmåga att sätta sig in i andras perspektiv och situation utan att förlora din professionella integritet. Du har en positiv människosyn och ser till individens egna resurser. Givetvis är du engagerad och deltar aktivt i enhetens utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Biståndshandläggare jobb, Biståndshandläggare Kungsör, Biståndshandläggare Kungsörs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biståndshandläggare

Socialsekreterare, försörjningsstöd
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen. Kungsör genomför utvecklingsinsatser för att nå sina mål; att öka företagsamheten, den lokala handeln och antalet invånare. Möjligheterna är stora att växa för en kommun som Kungsör med sitt strategiska läge. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla socialtjänsten så att vi tillsammans kan möta morgondagens utmaningar? I takt med att samhällets komplexitet ökar blir brukares/klienters behov av alltmer komplicerad natur. Det ställer höga krav på att myndigheten kan tillhandahålla specialistkompetens samtidigt som generalistkompetens är en nödvändighet på tjänstemannanivå. En annan förutsättning är en väl utvecklad intern likväl som extern samverkan. I Kungsör ligger hela socialtjänstens myndighetsutövning - SoL, LVU & LVM och LSS under Individ och familjeomsorgen vilket gynnar förutsättningarna att kunna skärskåda och kartlägga klienters/brukares behovsbild utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ser fördelar med att kunna belysa den enskildes situation utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv för att kunna erbjuda adekvata insatser. Vi handlägger sedvanliga ärenden inom områdena för barn och ungdom, vuxna med missbruk, försörjningsstöd, socialpsykiatri, äldreomsorg samt funktionsnedsättning. Individ- och familjeomsorgen har satsat på etablering av en stödfunktion på enheten – en konsulent – vars huvudsakliga arbetsuppgifter består av att vara ett verksamhetsstöd. Konsulenten fungerar som vägledning för socialsekreterarna/biståndshandläggarna i deras vardagliga arbete samtidigt som denne har en central roll i att säkerställa enhetens prioriterade kvalitetssäkringsarbete. Vi söker en socialsekreterare till området för försörjningsstöd. Du kommer att arbeta med att utreda rätten till försörjningsstöd enligt SoL. Du kommer även att utreda målgruppens resurser och eventuella arbetshinder. Arbetslinjen och målet självförsörjning genomsyrar arbetet. I arbetsuppgifterna ingår klientmöten, upprättande av handlingsplaner samt uppföljning av beslut och insatser. En viktig del i arbetet är samarbete och samverkan med andra parter både inom socialförvaltningen och med externa aktörer t.ex. Arbetsförmedlingen, Försäkringskassan och Landstinget. Som socialsekreterare hos oss arbetar du med en helhetssyn både gällande målgruppen och verksamheten. Du har fokus på att bemöta varje individ med värdighet och respekt med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen. Du har arbetat som socialsekreterare inom socialtjänstens verksamhetsområde för försörjningsstöd minst 2 år. Har du arbetat inom andra verksamhetsområden inom socialtjänsten är det meriterande. Du ska vara öppen för att arbeta i en tillvaro där man hela tiden kan behöva omprioritera arbetet utifrån växlande förutsättningar. Du föredrar att arbeta i team med ett gemensamt ansvarstagande samtidigt som du självständigt driver arbetet framåt. Vi ser att du är en lagspelare och att du ser det som självklart att ta del av medarbetares erfarenheter likväl som att dela med dig av dina. Arbetet ställer höga krav både på förmåga till samarbete och självständigt beslutsfattande. I rollen är det också viktigt att du är lyhörd i kontakten med andra och du har en naturlig förmåga att sätta sig in i andras perspektiv och situation utan att förlora din professionella integritet. Du har en positiv människosyn och ser till individens egna resurser. Du ska ha ett coachande förhållningssätt gentemot klienten som gynnar ett samarbete för ökad självständighet. Givetvis är du engagerad och deltar aktivt i enhetens utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, försörjningsstöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, försörjningsstöd

Socialsekreterare, barn och unga
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Kungsör är en av de minsta kommunerna i Sverige och har ett strategiskt läge i västra Mälardalen. E20 passerar strax utanför tätorten och tågen på Svealandsbanan stannar centralt. Med Kungsör som utgångspunkt tar man sig lätt till många stora städer och intressanta platser i Mälardalen. Kungsör genomför utvecklingsinsatser för att nå sina mål; att öka företagsamheten, den lokala handeln och antalet invånare. Möjligheterna är stora att växa för en kommun som Kungsör med sitt strategiska läge. Förutom den kungliga historien är det som utmärker Kungsör den sällsynt vackra och unika miljön. Kungsör är en ekokommun och har fått pris för sin miljövård. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utveckla socialtjänsten så att vi tillsammans kan möta morgondagens utmaningar? I takt med att samhällets komplexitet ökar blir brukares/klienters behov av alltmer komplicerad natur. Det ställer höga krav på att myndigheten kan tillhandahålla specialistkompetens samtidigt som generalistkompetens är en nödvändighet på tjänstemannanivå. En annan förutsättning är en väl utvecklad intern likväl som extern samverkan. I Kungsör ligger hela socialtjänstens myndighetsutövning - SoL, LVU & LVM och LSS under Individ och familjeomsorgen vilket gynnar förutsättningarna att kunna skärskåda och kartlägga klienters/brukares behovsbild utifrån ett helhetsperspektiv. Vi ser fördelar med att kunna belysa den enskildes situation utifrån ett tvärprofessionellt perspektiv för att kunna erbjuda adekvata insatser. Vi handlägger sedvanliga ärenden inom områdena för barn och ungdom, vuxna med missbruk, försörjningsstöd, socialpsykiatri, äldreomsorg samt funktionsnedsättning. Individ- och familjeomsorgen har satsat på etablering av en stödfunktion på enheten – en konsulent – vars huvudsakliga arbetsuppgifter består av att vara ett verksamhetsstöd. Konsulenten fungerar som vägledning för socialsekreterarna/biståndshandläggarna i deras vardagliga arbete samtidigt som denne har en central roll i att säkerställa enhetens prioriterade kvalitetssäkringsarbete. Individ-och familjeomsorgen söker socialsekreterare till området för barn och ungdom. Enheten arbetar med utredningar, bedömningar och välgrundade beslut enligt SoL och LVU samt arbetar med aktiva sociala insatser och sätter individens förmåga och möjligheter till utveckling i fokus. Du kommer att samarbeta med biståndstagare, men även vårdgivare, anhöriga och andra samarbetspartners. KVALIFIKATIONER Du har socionomexamen. Du har även erfarenhet av BBIC och har arbetat som socialsekreterare inom socialtjänstens verksamhetsområde för barn och ungdom minst 2 år. Du som söker behöver ha god kunskap om hur våra samverkansparter i samhället arbetar, som exempelvis skola, vård- och omsorg, polis/åklagare och landsting. Du ska ha ett flexibelt tänk och förmåga att hitta snabba rättssäkra lösningar. Du ska vara öppen för att arbeta i en tillvaro där man hela tiden kan behöva omprioritera arbetet utifrån växlande förutsättningar. Du föredrar att arbeta i team med ett gemensamt ansvarstagande samtidigt som du självständigt driver arbetet framåt. Vi ser att du är en lagspelare och att du ser det som självklart att ta del av medarbetares erfarenheter likväl som att dela med dig av dina. Arbetet ställer höga krav både på förmåga till samarbete och självständigt beslutsfattande. I rollen är det också viktigt att du är lyhörd i kontakten med andra och du har en naturlig förmåga att sätta sig in i andras perspektiv och situation utan att förlora din professionella integritet. Du har en positiv människosyn och ser till individens egna resurser. Givetvis är du engagerad och deltar aktivt i enhetens utvecklingsarbete. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. B-körkort är ett krav
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare, barn och unga jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare, barn och unga

Skötare
Livskraftiga, kompetenta och unika Kungsör lockar företag, boende och besökare med hjälp av attraktiva boendeformer, ett företagsamt förhållningssätt samt en kunglig miljö och historia. Socialförvaltningen omfattar individ- och familjeomsorg samt vård och omsorg. Inom vård och omsorg ryms områdena äldreomsorg, LSS-omsorg, kommunal hälso- och sjukvård och socialpsykiatri. Lyktans stödboende ligger på Tallåsgården och är ett gruppboende med fem lägenheter. Personal och brukare sköter det dagliga tillsammans. ARBETSUPPGIFTER Vi söker medarbetare till Lyktans stödboende med fem platser. Verksamheten är inriktad på socialpsykiatri, dvs. på personer med långvarig psykisk sjukdom som behöver stöd och hjälp av personal. Lyktan drivs som ett gruppboende, där personal och brukare sköter det dagliga tillsammans. Vi lagar maten själva och brukaren har stort inflytande över matsedeln. Nu behöver vi en medarbetare som är intresserad att driva detta tillsammans med kollegor och brukarna. KVALIFIKATIONER Skötare eller annan adekvat utbildning. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, förmåga till samarbete, kreativitet och lyhördhet. Vi söker dig som är flexibel och intresserad av omväxlande och varierande arbetsuppgifter. Du skall vara trygg i dig själv och kunna fatta egna beslut. Datakunskap är önskvärt eftersom all dokumentation sker i vårt datasystem. Körkort krävs. ESL-utbildning är meriterande.
Företag: Kungsörs kommun
Ort: Kungsör
Publicerad : 03-07
Sök fler jobb liknande: lediga Skötare jobb, Skötare Kungsör, Skötare Kungsörs kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skötare


Sök lediga jobb Kungsörs kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se