Kungsbacka kommun jobb - lediga jobb

Kungsbacka kommun jobb Kungsbacka kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kungsbacka kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kungsbacka kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare slöjd till Älvsåkersskolan- Kungsbacka

 2. Speciallärare till Kullaviksskolan- Kungsbacka

 3. Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten- Kungsbacka

 4. Boendestödjare till Björkrisvägen- Kungsbacka

 5. Boendestödjare till Hemteamet- Kungsbacka

 6. Boendestödjare till Kyviksgården- Kungsbacka

 7. Lärare förskola till Olasgårdens förskola i Förlanda- Kungsbacka

 8. Habiliteringsassistent till Strannegården- Kungsbacka

 9. Speciallärare/specialpedagog inrikt utvecklingsstörning till Kollaskolan- Kungsbacka

 10. Resursungdom- Kungsbacka

 11. Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare- Kungsbacka

 12. Habiliteringsassistenter till Lilla Grönkulla gruppbostad i Kungsbacka- Kungsbacka

 13. Lärare till Specialpedagogiskt Centrum- Kungsbacka

 14. Socialpedagog till Specialpedagogiskt Centrum- Kungsbacka

 15. Lärare till Iseråsskolan- Kungsbacka

 16. Lärare skolbarnomsorg till Särö skola- Kungsbacka

 17. Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun- Kungsbacka

 18. Grundsärskolan på Kollaskolan söker lärare i trä- och metallslöjd!- Kungsbacka

 19. Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet- Kungsbacka

 20. Lärare i Hem och Konsumentkunskap till Kapareskolan- Kungsbacka

 21. Lärare i åk 4-6 till Hedeskolan- Kungsbacka

 22. Lärare i skolbarnsomsorg/förskollärare till Kollaskolan-Grundsärskolan- Kungsbacka

 23. Förvaltningschef till Plan & Bygg- Kungsbacka

 24. Speciallärare till Särö skola- Kungsbacka

 25. Specialpedagog/Speciallärare till Jättekul- Kungsbacka

 26. Lärare i matematik och NO till Särö skola- Kungsbacka

 27. Lärare i NO-ämnen till Särö skola- Kungsbacka

 28. Timvikarierande sjuksköterskor till hemsjukvården- Kungsbacka

 29. Slöjdlärare för åk 3-9 till Toråsskolan- Kungsbacka

 30. Reklamutdelare sökes till Kungsbacka kommun- Kungsbacka

 31. Socialsekreterare till utredning ungdom- Göteborg

 32. Två medarbetare till samtalsmottagning inom beroendeenheten- Göteborg

 33. Vill du arbeta som timvikarie i Daglig verksamhet?- Kungsbacka

 34. Lärare i matematik och NO till Åsaskolan- Kungsbacka

 35. Lärare förskola till Vallda Backa förskola- Kungsbacka

 36. Fritidspedagog till Toråsskolan- Kungsbacka

 37. Specialpedagog till Hålabäcksskolan- Kungsbacka

 38. Enhetschef till Signeshus äldreboende- Kungsbacka

 39. Lärare i textilslöjd åk 3-6 till Furulidsskolan- Kungsbacka

 40. Elevassistenter till Specialpedagogiskt centrum Korttidstillsyn- Kungsbacka


Mer beskrivning

Lärare slöjd till Älvsåkersskolan
Älvsåkersskolan är en del av Älvsåker - Hede pedagogiska enhet, och Älvsåkers ligger i ett naturskönt område strax norr om centralorten. För oss är omsorgen kring barn i behov av särskilt stöd en grundpelare i all planering. Elevhälsoarbetet leds av ett kvalificerat Elevhälsoteam utifrån en lösningsfokuserad metodik. Alla elever är inkluderade och teater, musik, idrottsaktiviteter och workshops är en del av det vardagliga arbetet. Personalen är organiserade i fungerande arbetslag med stort eget ansvar och detta ser vi som en förutsättning för framgång. Av detta följer att vi arbetar med ämnes- och verksamhetsintegrering där vi söker nya vägar och alternativa metoder för lärande. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida. Vi söker nu en behörig lärare i slöjd, antingen båda behörighet i båda slöjdarterna eller i textilslöjd. Vi söker dig som är engagerad, kompetent och har goda ämneskunskaper. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, barn och föräldrar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Har du även annan ämnesbehörighet ser vi detta mycket positivt. Vi arbetar med ”en till en” vilket innebär att alla elever har egen dator från år 7. Detta kräver att du som pedagog har grundläggande kunskap kring IKT exempelvis gått Skolverkets utbildning, PIM steg 3 samt är nyfiken på att utveckla det pedagogiska arbetet med ny teknik i undervisningen. Vi erbjuder en tillsvidare anställning på heltid  med tillträde vid höstminsstarten 2013. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi vill ha din ansökan senast 2013-08-04. För mer information om tjänsten kontakta: Ingegärd Salmose, rektor, 0300-835454 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare slöjd till Älvsåkersskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare slöjd till Älvsåkersskolan

Speciallärare till Kullaviksskolan
Vi söker dig som är utbildad speciallärare med inriktning mot de äldre åldrarna, årskurs 7-9. Tjänsten är tillsvidare med en omfattning av 75-100%. Tjänsten tillsätts snarast och under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi ser att du har god erfarenhet att arbeta med digitala verktyg och att du har erfarenhet av att driva utvecklingsarbete inom skolan. Din profil Du har ett stort intresse för elever, utveckling och deras väg till god måluppfyllelse. Här ser vi att du som pedagog har goda kunskaper hur eleverna guidas in i ett reflekterande arbetssätt med tillhörande dokumentation. Du lär inte bara ut kunskaper utan väcker också elevernas intresse i olika situationer. Du utvecklar deras kreativitet och stödjer och inspirerar dem i arbetet. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du planerar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med rektor i skolans elevhälsoarbete, något som vi ser att du har stor och bred erfarenhet av. Din goda förmåga att kunna samverka med vårdnadshavarna är av yttersta vikt. Vår skola Kullaviksskolan är en F – 9 skola med 710 elever. Skolan, som är byggd som en skolby med flera hus i en öppen skolgård, ligger centralt nära Kullaviks centrum. Vår vision är ”Kullavik bygger för livet" där vi försöker skapa en gemensam syn på arbete med barn och unga i ett 1-16 års perspektiv, som är en del av det livslånga lärandet. Vi arbetar i arbetslag och för oss är samarbete viktigt och ett fungerande arbetslag skapar arbetsglädje.  Tillsammans arbetar vi mot våra mål som bland annat innebär ett hälsofrämjande arbete och att elevens inflytande över sitt eget lärande ska öka. Låter det intressant? Är du rätt person för oss? Välkommen med din ansökan senast 12 augusti 2013. Mer information om tjänsten lämnas den 5–12 augusti av: Monica Floback,rektor,0300-83 60 09                    Eva Hallström, rektor, 0300-836034 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Kullaviksskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Kullaviksskolan

Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten
Demokratiutvecklare - barnets rättigheter Då vår demokratiutvecklare ska vara tjänstledig söker vi en vikarie till tjänsten. Uppdraget innefattar ett strategiskt och operativt arbete med att implementera FN:s konvention om barnets rättigheter i Kungsbacka kommun. Det innebär exempelvis arbete med styrdokument, utveckling, uppföljning och utvärdering samt att planera och genomföra dialoger med barn och unga, utbildning av kommunens anställda och kunskapsspridande aktiviteter för kommunens invånare. Din bakgrund Vi vill att du har högskole- eller universitetexamen inom samhällsvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, arbete med barn- och ungdomsverksamhet samt erfarenhet från arbete med barnkonventionen är meriterande. Vi fäster stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga och goda kunskaper om barnkonventionen. Du måste kunna arbeta självständigt då du planerar och genomför mycket av ditt arbete på egen hand. Vidare bör du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna fungera som inspiratör och vägledare då du möter barn, unga och anställda i Kungsbacka kommun. Att prata inför större grupper och att leda arbetet i mindre grupper är något du tycker om och är duktig på. Du är kreativ, framåt och van att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du älskar att arbeta med barnets rättigheter! Om oss Tjänsten är placerad vid Livsstilenheten. Vi arbetar med hälsofrämjande insatser kommuninvånare i stort är en del av förvaltningen för Fritid & Folkhälsa. Läs mer om vår verksamhet på www.kungsbacka.se/fritid. Vi erbjuder ett heltidsvikariat till och med 2014-09-30. Tillträde 2013-10-01 eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-29. För mer information kontakta: Lisa Lindberg, enhetschef Livsstilsenheten 0300-83 41 42 Åsa Ekman, demokratiutvecklare 0702-60 40 75 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten

Boendestödjare till Björkrisvägen
Björkrisvägen är en LSS-verksamhet i Kungsbacka för yngre vuxna inom neuropsykiatrin med 10 servicelägenheter. Varje brukare har eget lägenhetskontrakt. Boendestödjaren arbetar med att främja utvecklingen av personens resurser för att ge så goda förutsättningar som möjligt till ett självständigt liv och. De som bor i lägenheterna får stöd och hjälp i vardagslivet utifrån ett socialpedagogiskt, stödjande förhållningssätt. Vi jobbar med lågaffektivt bemötande i enlighet med Bo Heilskovs teorier. Samarbete och omdöme Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till såväl boende som kollegor och anhöriga på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig och agerar. Du är lugn och stabil samtidigt som du har en empatisk förmåga så att du kan sätta dig in i någon annans situation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med psykiska funktionshinder Vi söker dig som har KY-utbildning inom aktiverings- eller boendepedagogik, har högskoleutbildning inom socialpedagogik eller annan lämplig inriktning alternativt undersköterska. Du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen och du har kunskap inom individuellt målarbete och dokumentation enligt gällande lagstiftning. Du ska hantera svenska språket väl i tal och skrift. Vi erbjuder en allmän visstidsanställning med början 1 september och sex månader framåt på heltid. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg. Handledning i grupp ingår i arbetet. Som medarbetare i Kungsbacka kommun erbjuder vi dig subventionering vid friskvårdsaktiviteter. Skicka in din ansökan senast 2013-07-31 För mer information Enhetschef Paolo Marini 0300-83 88 72 under v29 kontakta verksamhetschef Camilla Dahlin 0300-83 51 63 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Björkrisvägen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Björkrisvägen

Boendestödjare till Hemteamet
Vill du arbeta som Boendestödjare i Hemteamet? Hemteamet ger boendestöd till personer med psykiska funktionsnedsättningar med utgångspunkt från det egna hemmet. Hemteamets stöd i vardagen handlar om att träna färdigheter och om att genom samtal motivera till förändringar i livssituationen. Vi arbetar utifrån en psykiatrisk rehabiliteringsmodell i syfte att förbättra personernas möjligheter till återhämtning. Vi söker tre boendestödjare till Hemteamet för visstidsanställning på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgraden 60-100% med tillträde i september eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är framförallt förlagd till dagtid på vardagar men arbete någon kväll/kvällar i veckan kan förekomma. Kvalifikationer Vi söker dig som har som har läst omvårdnadsprogrammet med psykiatriinriktning och/eller är socionom, socialpedagog, arbetsterapeut eller annan lämplig utbildning inom området. Gedigen erfarenhet från arbete med personer med psykiska funktionsnedsättningar är ett krav. Vi ser gärna att du har kunskaper om psykiatrisk rehabilitering och arbetsmetoder. Det är en fördel om du även har kunskap och erfarenhet från arbete inom områdena neuropsykiatri och missbruk. Egenskaper Du är flexibel, kreativ, har en personlig mognad och tycker om att arbeta självständigt utifrån mål och planer. Vidare är det viktigt att du är engagerad och har en god människosyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Senast 23 augusti vill vi ha din ansökan men från den 12 augusti kommer vi att hantera ansökningarna löpande Mer information lämnas av: Enhetschef Marica Nilsson Granlund 0300-83 50 56 (semester 29-32)  Boendestödjare Annica Andersson (semester 30-33) Margit Samuelsson (semester v 26-29) Telefon 0300- 83 51 33, säkrast vardagar mellan 07.30-08.30  När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Hemteamet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Hemteamet

Boendestödjare till Kyviksgården
Kyviksgården är ett gruppboende i Kullavik för vuxna med psykiska funktionsnedsättningar, som har sex platser. Varje brukare har eget lägenhetskontrakt. Verksamheten bedriver stödinsatser enligt LSS. Boendestödjaren arbetar med att främja utvecklingen av personens resurser för att ge så goda förutsättningar som möjligt till ett självständigt liv. De som bor i lägenheterna får stöd och hjälp i vardagslivet utifrån ett socialpedagogiskt, stödjande förhållningssätt. Vi jobbar med lågaffektivt bemötande i enlighet med Bo Heilskovs teorier. Vi använder oss också av AKK och tydliggörande pedagogik. Arbetssättet är metodiskt vilket innebär att du ska vara strukturerad och ha förmåga att organisera och planera ditt arbete utifrån verksamhetens bästa. Stabil och empatisk Viktiga egenskaper är att du är lugn och stabil samtidigt som du har en empatisk förmåga så att du kan sätta dig in i någon annans situation. Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till såväl boende som kollegor och anhöriga på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig och agerar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med psykiska funktionshinder Vi söker dig som har KY-utbildning inom aktiverings- eller boendepedagogik, har högskoleutbildning inom socialpedagogik eller annan lämplig inriktning alternativt undersköterska. Du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen och du har kunskap inom individuellt målarbete och dokumentation enligt gällande lagstiftning. Du ska hantera svenska språket väl i tal och skrift. Vi erbjuder en allmän visstidsanställning från 1 september och sex månader framåt på heltid. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg. Handledning i grupp ingår i arbetet. Som medarbetare i Kungsbacka kommun erbjuder vi dig subventionering vid friskvårdsaktiviteter. Skicka in din ansökan senast 2013-07-31 För mer information Enhetschef Paolo Marini 0300-83 88 72 under v 29 kontakta verksamhetschef Camilla Dahlin 0300-83 51 63 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Kyviksgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Kyviksgården

Lärare förskola till Olasgårdens förskola i Förlanda
Olasgårdens förskola är en liten, lantligt belägen förskola i det lilla samhället Förlanda och tillhör Fjärås-Gällinge pedagogiska enhet. Förskolan har en avdelning med barn i åldrarna 1-5 år. I vårt pedagogiska arbete inspireras vi av Reggio Emilia filosofin. Vår mat lagas på förskolan. Läs gärna mer om oss på vår webbplats Vi söker en utbildad lärare förskola. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i september 2013. Vi söker dig som är utåtriktad och socialt aktiv. Du har goda kunskaper om uppdraget och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du samarbetar bra med andra människor och har en positiv inställning till barn, föräldrar och kollegor.  Vi vill att du har goda kunskaper inom IKT och är aktiv med att utveckla vår verksamhet. Välkommen med din ansökan senast 4 augusti 2013. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.  Mer information om tjänsten lämnas av Förskolechef Ingela Wenander Telefon: 0300-83 53 43 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare förskola till Olasgårdens förskola i Förlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare förskola till Olasgårdens förskola i Förlanda

Habiliteringsassistent till Strannegården
Vill du ha ett varierande och stimulerande arbete hos oss på Strannegårdens gruppbostad? Strannegårdens gruppbostad är belägen i Onsala och är en fristående villa som består av fem lägenheter samt gemensamhetsutrymmen. Verksamheten i boendet riktar sig till vuxna personer med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Personerna som bor där har alla beslut enligt LSS, lagen om stöd och service. Vi söker en habiliteringsassistent till vår verksamhet och erbjuder en tillsvidareanställning på cirka 80 procent med tillträde enligt 1 september 2013. Arbetstiden är schemalagd till dag, kväll, helg och sovande jour. Vi söker dig som har lämplig utbildning så som omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller pedagogik. Utbildning inom autism är mycket meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen, kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt inom dokumentation enligt gällande lagstiftning. Körkort är ett krav. Metoder Vi arbetar utifrån tydliggörande pedagogik, lågafektivt bemötande samt alternativt kompliterande kommunikation (AKK). Vi arbetar i nära samarbete med metodutvecklare. Vårt arbete är metodiskt och målinriktat. Du har förmåga att organisera och planera ditt arbete utifrån verksamhetens mål och riktlinjer. Det är viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift. Du har intresse av att utveckla enheten och driver verksamheten framåt tillsammans med andra.  Samarbete och omdöme Viktiga egenskaper är att du är empatisk och har förmåga att självständigt och på ett kreativt sätt lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett smidigt sätt. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 18 juli 2013. Urval kommer att ske löpande. Mer information om tjänsterna lämnas av Ann-Kristin Wennerberg Enhetschef 0300-83 52 72 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringsassistent till Strannegården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringsassistent till Strannegården

Speciallärare/specialpedagog inrikt utvecklingsstörning till Kollaskolan
Kollaskolan är belägen i utkanten av bostadsområdet Kolla i Kungsbacka. Skolan har 350 elever och består av fem avdelningar: Skärgården, Stranden, Ängen, Skogen och Berget. I huvudsak är det en F-5 skola, men en del av grundsärskoleeleverna går alla sina nio år på skolan. Varje avdelning har fritidshem eller fritidsklubb. Kollaskolan byggs ut och blir en F-9 skola från och med höstterminen 2014. Visionen för Kollaskolan är att skapa en skola för alla. Målen når vi genom att utgå från en värdegrund som arbetet i skolan bygger på: kunskap ansvar, respekt, trygghet och arbetsglädje. Utifrån värdegrunden har vi byggt vår verksamhetsidé som förklarar vad som döljer sig bakom dessa ord. Vill du veta mer om vår skola kan du besöka vår webbplats Vi söker en speciallärare eller specialpedagog med inriktning utvecklingsstörning, som har utbildning och gärna dokumenterad erfarenhet från arbete med elever i grundsärskola. Du kommer att arbeta tillsammans med en förskollärare/fritidspedagog och elevassistenter i en mindre undervisningsgrupp om cirka 3 elever i yngreåren som läser grundsärskolans kursplan med inrikting träningsskola. Arbetet innebär att ansvara för det pedagogiska arbetet och se till att också övrig personal är väl förtrogen med de mål som eleverna arbetar emot. Du måste därför vara duktig på att samarbeta, men också klara av att på ett bra sätt organisera och leda arbetet mot målen. Har du en förskollärarutbildning som bakgrund är det extra meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, förmåga att organisera och erbjuder ett intressant och spännande arbete i en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering! Vi erbjuder en tillsividaretjänst, ferieanställning på heltid med tillträde vid läsårstart 2013. Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2013. Mer information lämnas av Rektor Mats Lönn Telefon: 0300-83 44 64 Rektor Anneli Ardevall Telefon 0300-83 55 42 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog inrikt utvecklingsstörning till Kollaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog inrikt utvecklingsstörning till Kollaskolan

Resursungdom
Sök ett Ungdomsjobb - för dig som är arbetslös, bor i Kungsbacka och är under 25 år. Fyrtornet / Västergatan, boende för ensamkommande flyktingbarn söker en resursungdom. Beskrivning av arbetsuppgifter: Finnas som ett extra stöd utöver ordinarie personal. Hjälpa till vid matlagning, läxläsning samt stötta vid aktiviteter och vara en god förebild. Dessutom kommer möjlighet finnas att vara med i ett kulturprojekt tillsammans med ungdomarna. Önskvärda kompetenser: Lätt för att hantera människor, pålitlig och social. Gärna med ett kulturellt/estetiskt intresse.
Företag: KUNGSBACKA KOMMUN, Individ och familjeomsorgen
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Resursungdom jobb, Resursungdom Kungsbacka, Resursungdom KUNGSBACKA KOMMUN, Individ och familjeomsorgen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resursungdom

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Sök ett Ungdomsjobb - för dig som är arbetslös, bor i Kungsbacka och är under 25 år. Serviceområde Fastigheter söker en händig ungdom. Serviceområde Fastigheter hyr internt ut kommunägda och inhyrda fastigheter och lokaler till kommunens olika verksamheter. Serviceområde Fastigheter svarar för hyresadministration, fastighetsdrift och skötsel, fastighetsunderhåll och verksamhetsvaktmästeri. Beskrivning av arbetsuppgifter: Enklare fastighetsskötsel utom- och inomhus samt verksamhetsvaktmästeri. Det kan vara allt från underhållsarbete och reparation till att flytta möbler och skruva upp tavlor. Önskvärda kompetenser: En händig och relativt självständig person. Utåtriktad, serviceinriktad och samarbetsvillig. Gärna körkort.
Företag: Kungsbacka Kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare jobb, Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare Kungsbacka, Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare Kungsbacka Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare

Habiliteringsassistenter till Lilla Grönkulla gruppbostad i Kungsbacka
Förvaltningen för Funktionsstöd ansvarar för stödet till personer som är under 65 år och har någon form av funktionsnedsättning. Lilla Grönkulla är en gruppbostad för barn med beslut om särskilt boende enligt LSS. Det finns plats för fyra barn och ungdomar. Vi söker nu habiliteringsassistenter till vår verksamhet. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med jourtjänstgöring, arbetet är schemalagt med tjänstgöring dag, kväll, natt och helg. Samt en tjänst på 72 procent med tjänstgöring enbart på natten. Arbetet innebär att ge brukarna stöd i det dagliga livet både i och utanför gruppbostaden. Vi jobbar utifrån en lågaffektiv metod samt tydliggörande pedagogik. Arbetssättet är metodiskt vilket innebär att du ska vara strukturerad och ha förmåga att organisera och planera ditt arbete utifrån verksamhetens bästa. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och du har förmåga att självständigt och på ett kreativt sätt lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete. Du arbetar bra tillsammans med andra och relaterar till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. Kvalifikationer Vi söker dig som har lämplig KY-utbildning inom aktiverings- eller boendepedagogik, omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen, kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt inom dokumentation enligt gällande lagstiftning. Vi läser ansökningarna löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 juli 2013. Vi kommer att begära utdrag ur Polisens belastningsregister. Mer information om tjänsten lämnas av Enhetschef Lisbeth Johansson 0300-83 51 68 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringsassistenter till Lilla Grönkulla gruppbostad i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringsassistenter till Lilla Grönkulla gruppbostad i Kungsbacka

Lärare till Specialpedagogiskt Centrum
Specialpedagogiskt Centrum verkar som stöd och utvecklingsenhet för kommunens övriga pedagogiska enheter och som samordningsansvarig för kommungemensamma verksamheter såsom särskilda undervisningsgrupper. I Kungsbacka finns fyra särskilda undervisningsgrupper som tar emot elever från grundskolorna i kommun. Du kommer att arbeta i team med ytterligare två lärare, en socialpedagog och en fritidsledare. Vi söker lärare i ämneskombinationerna matematik/NO/teknik. Vi erbjuder ett vikariat på heltid under läsåret 2013/2014. Arbetsuppgifter Som lärare i särskild undervisningsgrupp planerar och genomför du undervisning för eleverna både individuellt och i grupp. Du vågar prova nya väger och utmanar både dig själv samt eleverna för god måluppfyllelse. Du är delaktig under raster och kring frågor som rör elevernas helhetssituation. Du är mentor och har kontakt med elevernas vårdnadshavare, personalen på elevens hemskola samt övrig samverkan kring eleven. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet för årskurserna 4-6 och har erfarenhet att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och förmåga att skapa goda relationer. Vi söker lärare med digital kompetens samt goda kunskaper i styrdokumenten för att visa vägen till lärande på flera sätt. Ett lösningsfokuserat arbetssätt är ett måste. Tillträde: 12 augusti 2013 Välkommen med din ansökan senast 4 augusti 2013. Mer information om tjänsterna lämnas av Ylva Erixon Rektor Specialpedagogiskt centrum 0300-83 45 84 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Specialpedagogiskt Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Specialpedagogiskt Centrum

Socialpedagog till Specialpedagogiskt Centrum
Specialpedagogiskt Centrum verkar som stöd och utvecklingsenhet för kommunens övriga pedagogiska enheter och som samordningsansvarig för kommungemensamma verksamheter såsom särskilda undervisningsgrupper. I Kungsbacka finns fyra särskilda undervisningsgrupper som tar emot elever från grundskolorna i kommun. Du kommer att arbeta i team med tre lärare och en fritidsledare. Vi söker en socialpedagog och erbjuder ett vikariat på heltid under höstterminen 2013. Arbetsuppgifter Som socialpedagog i särskild undervisningsgrupp ansvarar du för samordningen kring eleverna enligt kommunens lokala samverkansavtal En dörr in. Du är delaktig i undervisning och under raster. Du delar mentorskap med en lärare och har kontakt med elevernas vårdnadshavare, personalen på elevens hemskola samt övrig samverkan kring eleven. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad socialpedagog och har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och förmåga att skapa goda relationer. Ett lösningsfokuserat arbetssätt är ett måste. Tillträde: 19 augusti 2013 Välkommen med din ansökan senast 4 augusti 2013. Mer information om tjänsterna lämnas av Ylva Erixon Rektor Specialpedagogiskt centrum 0300-83 45 84 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog till Specialpedagogiskt Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog till Specialpedagogiskt Centrum

Lärare till Iseråsskolan
Onsala Pedagogiska enhet omfattar en integrerad verksamhet för barn och ungdomar i åldrarna 1-16 år. Verksamheten bedrivs för närvarande vid fyra skolor, åtta förskolor, en öppen förskola och två stycken familjedaghem. Det finns cirka 1200 elever i grundskolan och drygt 350 barn i familjedaghem och förskola. Vi söker en lärare 1-7 på Iseråsskolan. Vi ser att du har utbildning med inriktning mot matematik, naturorienterande ämnen och teknik. Det är även meriterande om du har musik, sv/so som komplement till det tidigare. Du kommer att arbeta med en klass i åk 6 med start 12 augusti. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 75-100 procent med tillträde snarast vid terminsstart. Du samarbetar bra med andra människor och ser fördelarna med att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Du är en positiv person som sprider energi och arbetsglädje till elever och kollegor. Du har en helhetssyn på eleverna och förmåga att skapa trygghet och trivsel i klassen. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Om oss Iseråsskolan ligger i Mariedal på Onsalahalvön. Vi har närhet till naturen och några kilometer bort ligger havet. På skolan går idag cirka 390 barn från förskoleklass till årskurs fem. Det finns totalt 16 klasser, men från hösten-14 kommer det att utökas med 3 klasser då vi även har åk 6 på skolan. Skolbarnomsorgen är integrerad i verksamheten för förskoleklass till årskurs två. Vi har också fritidsklubbar för de äldre barnen på skolan. I de yngre åldrarna är klasserna åldersblandade, medan de äldre klasserna är åldershomogena. Iseråsskolan har ett Montessorispår. Vi har en hög andel utbildad personal och personal med erfarenhet. För mer information, se vår webbplats Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2013. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande därefter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Mer information lämnas av Rut Hagman, rektor 4-6 0300-83 58 02 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Iseråsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Iseråsskolan

Lärare skolbarnomsorg till Särö skola
Vill du arbeta i en skola som präglas av nytänkande, professionell och engagerad personal? I vår helt nybyggda skola har vi haft verksamhet igång sedan augusti förra året. Vi är en F-9 skola med totalt cirka 550 elever. Skolan ligger med närhet till både hav och skog i Särö. Vi söker en utbildad lärare för fritidshem alternativt lärare mot grundskolans tidigare åldrar. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 75-100 procent. Tjänsten är en semestertjänst med tillträde i augusti. Du kommer att ingå i vårt arbetslag som arbetar med förskoleklass till årskurs tre. Vårt lag består av 30 lärare med olika inriktningar. Tillsammans träffar vi alla barn under skoldagen och tar gemensamt ansvar för att de har det bra, utvecklas och lär så långt som möjligt. Kommande läsår kommer att arbeta i ett arbetslag i årskurs 3. Du kommer att arbeta över hela skoldagen i skola och fritidshem och tillsammans med sammanlagt sju kollegoransvara för hela dagen, skola och fritidshem. Uppdraget kommer att innefatta självständigt arbete med enskilda barn/grupper av barn som behöver extra stöd under skoldagen, samt fritidshemsarbete. Viktigt är att du ser fritidshemmet som en viktig del för barnets hela dag och har förmåga att skapa den verksamheten attraktiv för aktiva 9-10 åringar. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare för fritidshem eller skolans yngre år och som har lätt för att samarbeta i våra arbetslag så att vi uppnår våra nationella, kommunala och lokala mål och direktiv. Du har erfarenhet av att arbeta strukturerat med planering och utvärdering av barns lärande och utbildning. Du har förmåga att sprida energi, glädje och inspiration till dina elever, kollegor och föräldrar. Om oss Vi fokuserar just nu på att skapa en bra organisation och innehåll i vår nya skola. Som en del i detta har vi ett pågående spännande projekt kring hållbar utveckling genom hela skolan där vi är den första skolan i Kungsbacka som deltar. Vi strävar efter en gemensam syn på barns lärande, vi har byggt en vision och har påbörjat fas 2 i projektet. Där vi i olika aktioner ständigt förbättrar vår verksamhet mot en långsiktig strukturerad handlingsplan. Läs mer om oss på vår webbplats Vi kommer att påbörja urval och ha intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 augusti 2013. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. För frågor eller funderingar kontakta Rektor Johanna Karlsson Telefon 0300-83 63 02 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare skolbarnomsorg till Särö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare skolbarnomsorg till Särö skola

Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun
Fjärås/Gällinge pedagogiska enhet söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på våra förskolor. Arbetsuppgifter Som pedagogisk ledare och chef för förskollärare och barnskötare i förskolan har du det övergripande ansvaret för att verksamheten bedrivs i enlighet med läroplanens mål och uppdraget i dess helhet. Som förskolechef ansvarar du för förskolans kvalitét genom att systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten. Du utgår alltid från en helhetssyn med barns bästa i fokus. Du har ansvar för förskolans personal och ekonomi. Uppdraget som förskolechef omfattar fyra förskolor. Du kommer att ingå i enhetens ledarteam bestående av två förskolechefer och fem rektorer, teamet leds av en verksamhetschef. Tillsammans har vi ansvar att utveckla verksamheten i ett helhetsperspektiv för barn och elever i åldrarna 1-16 år inom vår pedagogiska enhet. Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för lärande nu och i framtiden. Vill du läsa mer om våra förskolor kan du göra det här: Gällinge, Måå, Prästgårdsängens, Olasgården Kvalifikationer Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot pedagogik samt har erfarenhet från pedagogiskt arbete inom förskolan. Arbetet kräver att du är en tydlig ledare med ett coachande förhållningssätt som kan entusiasmera och skapa arbetsglädje med fokus på mål, resultat och kvalité. Du är ansvarstagande samt har ett intresse för utvecklingsarbete. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer med barn, personal och föräldrar. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att samverka. Din syn på förskolans utveckling tar sin utgångspunkt i senaste förskoleforskning. Du har kunskap och intresse för att driva fortsatt utveckling av lärandet via digitala redskap på våra förskolor. Du har erfarenhet från verksamhets-, personal- och ekonomiarbete. Det är meriterande om du har genomgått den statliga rektorsutbildningen. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kungsbacka kommun tillämpar tidsbegränsat chefskap. Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2013. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Verksamhetschef Ann-Christin Windevall Telefon: 0705-64 11 89, 0300-83 53 02  Fackliga företrädare når du via kommunens växel, tel. 0300-83 40 00 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun

Grundsärskolan på Kollaskolan söker lärare i trä- och metallslöjd!
Är du finurlig och kreativ? Kan du se möjligheter, vara innovativ och hitta lösningar? Kan du lämna det traditionella och tänka nytt för en grupp elever som ser fram mot veckans slöjdlektioner? Vi söker dig som är lyhörd och flexibel och har lätt att anpassa din undervisning efter elevers behov. Du besitter stort tålamod, är intresserad av och har förståelse för elevers olikheter. Som lärare på Grundsärskolan är du intresserad av att arbeta med elever som behöver mycket individuell och anpassad undervisning. Många av våra elever har individuellt stöd under lektionspass av elevassistenter. En del i din roll är att organisera och leda undervisningen tillsammans med elever och andra vuxna. Vi söker dig som är behörig slöjdlärare. Vi ser gärna att du har ytterligare ämnesbehörighet som speciallärare med inriktning utvecklingstörning. Positivt är om du har behörighet i flera ämnen. Vierbjuder ett vikariat under läsåret 2013/2014, men på sikt kan det både utökas och bli en tillsvidareanställning, då Kollaskolan blir en fullt utbyggd F-9 skola från och med höstterminen 2014. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och erbjuder ett intressant, omväxlande och spännande arbete i en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering. Vi erbjuder ett vikariat på 50 procent under läsåret 2013-2014, ferieanställning med möjlighet till förlängning. Om oss Kollaskolan är belägen i utkanten av bostadsområdet Kolla i Kungsbacka. Skolan har 350 elever och består av fem avdelningar: Skärgården, Stranden, Ängen, Skogen och Berget. I huvudsak är det en förskoleklass till år fem skola, men en del av grundsärskoleeleverna går alla sina nio år på skolan. Kollaskolan byggs ut och blir en F-9 skola from höstterminen 2014. Varje avdelning har fritidshem eller fritidsklubb. Visionen för Kollaskolan är att skapa en skola för alla. Målen når vi genom att utgå från en värdegrund som arbetet i skolan bygger på: kunskap ansvar, respekt, trygghet och arbetsglädje. Utifrån värdegrunden har vi byggt en verksamhetsidé som förklarar vad som döljer sig bakom dessa ord. Vill du veta mer om vår skola kan du besöka vår hemsida. Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2013. Mer information om tjänsten lämnas av Rektor Mats Lönn Telefon: 0300-83 44 64 Rektor Anneli Ardevall Telefon 0300-83 55 42 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Grundsärskolan på Kollaskolan söker lärare i trä- och metallslöjd! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundsärskolan på Kollaskolan söker lärare i trä- och metallslöjd!

Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet
Aranäsgymnasiet har en spännande och framtidsinriktad utformning med hög nivå på teknisk utrust­ning. Den är sammanbyggd med Kungsbacka sportcentrum och innehåller även en teater- och konsertlokal. Skolan har idag 1 200 elever och ligger centralt i Kungsbacka med tio minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum Vi söker en lärare i matematik. Tjänsten är tidsbe­gränsad under höstterminen 2013. Omfattningen är 25-50 procent men kan komma att förändras i och med den slutliga planeringen. Vi vill att du är behörig lärare i matematik och att du har goda ämneskunskaper. Du ska vara flexibel och ha lätt för att samarbeta.  Mer om oss På Aranäsgymnasiet finns idag Barn- och Fritidsprogrammet, Bygg- och anläggningspro­grammet, Estetiska pro­grammet, Gymnasiesärskola, Introdukt­ionsprogram, International Bac­cau­larate, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskaps­pro­gram­met, Teknikprogrammet samt Vård- och omsorgsprogrammet. På Aranäsgymnasiet finns från hösten 2013 även Yrkeshögskolan, Kungsbacka. Vår verksamhet är indelad i fem enheter med en rektor som ansvarar för respektive enhet. Alla lärare ingår i lärararbetslag, formade runt de olika programmen. För övriga funktioner och samordning inom skolan finns en verksamhetschef. Välkommen med din ansökan senast 28 juli 2013. Upplysningar om tjänsterna lämnas av Rektor Eva Malmgren Thörnblom Telefon: 0300- 83 33 10 E-post: eva.malmgren-thornblom@kungsbacka.se När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet

Lärare i Hem och Konsumentkunskap till Kapareskolan
Kapareskolan ligger i en traditionsrik sjöfararbygd centralt på Onsalahalvön med Kungsbacka som närmaste stad men det är inte heller långt till storstaden Göteborg. Det attraktiva läget med närhet till havet och landsbygden ger skolan stora möjligheter till aktiviteter utanför klassrummet. Vi är en 7-9 skola och svarar för den fortsatta utbildningen av de barn som tidigare gått på tre stycken F-6 skolor här i Onsala. Skolan är fyr-parallellig och indelad i arbetslag om fyra till sex klasser i varje arbetslag. Ett av arbetslagen är Montessoriinspirerat. Drygt 50 personer arbetar på skolan och vi har innevarande år cirka 440 elever. Vill du veta mer om oss så besök vår webbplats Inför höstterminen 2013 söker vi nu en lärare i Hem och Konsumentkunskap. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Vi söker dig som är utåtriktad, flexibel och ser helheter. Du är intresserad av att arbeta i arbetslag och sätter eleven i centrum. Välkommen med din ansökan senast 2 augusti 2013. För mer information kontakta Rektor Ingrid Nilsson Telefon: 0300-83 57 01 Rektor Marie-Noel Raymond Telefon: 0300-83 57 02 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Hem och Konsumentkunskap till Kapareskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Hem och Konsumentkunskap till Kapareskolan

Lärare i åk 4-6 till Hedeskolan
Vi söker dig om vill arbeta som lärare hos oss. Du kommer att vara klasslärare i årskurs 6 och ingå i ett arbetslag om cirka 15 pedagoger. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med start vid hösterminsstarten 2013. Vi vill att du som söker är behörig lärare för åk 4-6 och behörig att undervisa i engelska. Du är öppen för och vill utveckla nya tankar och idéer. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, elever och föräldrar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Om oss Hedeskolan ligger centralt i Kungsbacka och är en skola med barn från förskoleklass till och med årskurs nio med cirka 540 elever fördelade på 20 klasser. Här finns åtta fritidshemsavdelningar och en fritidsklubb. Skolan kommer att vara organiserad i F-3, 4-6 och 7-9 till höstterminen 2012. Hedeskolan byggdes redan 1865 och har därefter moderniserats och byggts ut i etapper. Under 2000-talet har skolan fått ny idrottshall samt nya musik- och slöjdsalar. Hedeskolan arbetar hälsofrämjande. Vi arbetar aktivt mot mobbing enligt Friendsmodellen. Elev- och matråd är väl förankrat i varje klass genom klassråd. Här finns också en aktiv föräldraförening och samarbetet med föräldrarna är mycket bra. Gå gärna in på vår webbplats om du vill läsa mer om oss. Välkommen med din ansökan senast 4 augusti 2013. Intervjuer kommer att påbörjas under vecka 31. Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande. Mer information om tjänsten lämnas av Jonas Arvidsson Rektor 0300-83 64 03 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i åk 4-6 till Hedeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i åk 4-6 till Hedeskolan

Lärare i skolbarnsomsorg/förskollärare till Kollaskolan-Grundsärskolan
Kollaskolan är belägen i utkanten av bostadsområdet Kolla i Kungsbacka. Skolan har 350 elever och består av fem avdelningar: Skärgården, Stranden, Ängen, Skogen och Berget. I huvudsak är det en förskoleklass till år fem skola, men en del av grundsärskoleeleverna går alla sina nio år på skolan. Kollaskolan byggs ut och blir en F-9 skola from höstterminen 2014. Varje avdelning har fritidshem eller fritidsklubb. Visionen för Kollaskolan är att skapa en skola för alla. Målen når vi genom att utgå från en värdegrund som arbetet i skolan bygger på: kunskap ansvar, respekt, trygghet och arbetsglädje. Utifrån värdegrunden har vi byggt en verksamhetsidé som förklarar vad som döljer sig bakom dessa ord. Vill du veta mer om vår skola kan du besöka vår hemsida. Vi söker en pedagog som har utbildning och intresse av att arbeta med elever i grundsärskolan. Du kommer att arbeta tillsammans med en lärare, aktiveringspedagog och elevassistent i en mindre undervisningsgrupp med elever i yngreåren. Arbetet kommer att förläggas under delar av skoldagen, men din huvudsakliga uppgift blir, att tillsammans med andra pedagoger ansvara för fritidsverksamheten, där dessa elever är placerade. Meriterande är erfarenhet av arbete med elever i behov av särskilt stöd. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och erbjuder ett intressant och spännande arbete i en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering. Vi erbjuder ett vikariat på 75-100 procent under höstterminen 2013, semestertjänst med möjlighet till förlängning. Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2013. Mer information om tjänsten lämnas av Rektor Mats Lönn Telefon: 0300-83 44 64 Rektor Anneli Ardevall Telefon 0300-83 55 42 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i skolbarnsomsorg/förskollärare till Kollaskolan-Grundsärskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i skolbarnsomsorg/förskollärare till Kollaskolan-Grundsärskolan

Förvaltningschef till Plan & Bygg
Som en av landets främsta tillväxtkommuner har vi service med hög kvalitet för våra 77 000 invånare. Med ett gott bemötande, en god tillgänglighet och möjlighet till inflytande ska vi skapa trygghet för invånarna. Vi värnar en stabil ekonomi och har ett effektivt styrsystem. Läs gärna mer på www.kungsbacka.se Plan & Bygg är en av Kungsbacka kommuns tolv förvaltningar. Plan & Bygg är en viktig aktör i byggandet av det framtida Kungsbacka och vi medverkar bland annat i de tidiga planeringsskedena, ansvarar för framtagande av detaljplaner samt prövar bygglov. På Plan & Bygg arbetar 50 personer och vi är organiserade i fyra avdelningar: administrativa avdelningen, bygglovavdelningen, planavdelningen och kartavdelningen med en verksamhetschef för varje avdelning. Du är välkommen att läsa mer på vår webbplats. Leda & utveckla Som förvaltningschef har du det övergripande ansvaret för förvaltningen och för att leda och driva verksamhetens fortsatta utveckling mot att skapa en effektiv verksamhet. Du har det yttersta personal-, budget- och arbetsmiljöansvaret. Ditt uppdrag är att skapa ett starkt team och en stark ledningsgrupp på förvaltningen och att coacha och stötta verksamhetscheferna i deras strategiska arbete. Verksamhetscheferna är specialister, som ledare för förvaltningen är du mer av en generalist. Du kommer att vara länken mellan Byggnadsnämnden och förvaltningen vilket stället krav på att du på ett övertygande och informativt sätt kan förmedla förvaltningens uppdrag.                   En viktig del av Kungsbacka kommun Du kommer att ingå i kommundirektörens centrala ledningsgrupp med övriga förvaltningschefer inom Kungsbacka kommun. Där förväntas du bidra till koncernperspektivet genom att se helheten och representera kommunen i nätverk. Vi förväntar oss samarbeten med övriga förvaltningar och andra myndigheter. Du kommer bland annat att ha ett nära samarbeta med Kommunstyrelsens förvaltning, som har ansvar för fysisk planering & exploatering. Som förvaltningschef har du stor möjlighet att påverka utvecklingen både på förvaltningen och i kommunen. Du samarbetar med kompetenta och professionella kollegor i en väl fungerande organisation. Kungsbacka kommun präglas av utveckling och utsågs 2011 till Sveriges kvalitetskommun. Intresse & kunskap Vi söker dig som är arkitekt eller har en annan högskoleutbildning med inriktning mot samhällsbyggnad. Du har ett genuint intresse och god kunskap om samhällsbyggnad, arkitektur och teknik. Du har arbetat inom området 10-15 år och du har gedigen chef- och ledarerfarenhet. Du har kunskaper om Plan och bygglagen, PBL.  Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i en politiskt styrd organisation. En inspirerande ledare Som ledare är du inspirerande och trygg och coachar ditt team. Du är lyhörd och tydlig i din kommunikation. Är du intresserad av tjänsten kontakta vår samarbetspartner Håkan Olsson på Ledarskaparna Chefsrekrytering hakan.olsson@lcrm.se ; 0705-81 79 18 senast 10 augusti 2013.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förvaltningschef till Plan & Bygg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förvaltningschef till Plan & Bygg

Speciallärare till Särö skola
Är du handlingskraftig och ser praktiska lösningar på pedagogiska problem i vardagen? Den nya skolan i Särö, Särö Skola, har just startat sin verksamhet. Vi har plats för cirka 600 elever från förskoleklass till årskurs nio. Vi söker en speciallärare. Vi erbjuder en anställning på halvtid under läsåret 2013/2014.  Kreativ & relationsskapande Du kommer att arbeta i år 4 till 9. Du kommer att arbeta i klassrummet tillsammans med läraren för att hjälpa och engagera de barn i klassen som behöver extra stöd med sin inlärning. Vi söker dig som är nytänkande och på problem ser du lösningar, som är enkla att omsätta i praktiken. Du kommunicerar på ett tydligt sätt och stämmer av att budskapet gått fram och att förväntningarna är klara. Den här rollen innebär många kontakter och kräver att du är duktig på att samarbeta och skapa goda relationer med elever, föräldrar och lärare.  Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad speciallärare och som har erfarenhet av att arbeta i klassrummet med effektiva metoder för att tidigt stimulera elevers förmåga att läsa, skriva och räkna. Välkommen med din ansökan senast 2 augusti 2013. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Maria Ivansson Telefon: 0300-83 63 09 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Särö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Särö skola

Specialpedagog/Speciallärare till Jättekul
Under några år har Kungsbacka kommun utvecklat ett arbetssätt där våra yngsta skriver sig till läsning med stöd av datorn. Mer om projektet och vår lilla informationsfilm hittar du på: http://grundskola.kungsbacka.se/utbildning/grundskola/arbetssatt-projekt/jattekul/ Din roll på de två eller tre skolorna blir att arbeta som lokal projektledare med att stödja pedagogerna i utvecklingsarbetet. De aktuella skolorna är Toråsskolan och Furulidsskolan samt troligen ytterligare en mindre skola. Självständig, nytänkande och lösningsfokuserad Vi söker dig som är en nytänkande specialpedagog/speciallärare med vana att handleda pedagoger och arbetslag. Du bör vara självständig, handlingskraftig och se praktiska lösningar på pedagogiska problem i vardagen. Eftersom datorn är en stor del av projektet så är ditt intresse för digital utveckling och lärande viktig, men det är ännu mer viktigt att du är kunnig och nyfiken på barns läs- och skrivutveckling. Som specialpedagog/speciallärare är du tydlig och strukturerad och arbetar för att nå en ökad måluppfyllelse. I din roll ingår både att stödja och att uttrycka förväntningar på de deltagande pedagogerna. Det är av stor vikt att du flexibel och har lätt för att anpassa dig när det sker förändringar. Vi erbjuder en visstidsanställning på 80-100 procent under läsåret 2013-2014. Din placering kommer att vara på Furulidsskolan, men projektet leds av vår projektledare. Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 2 augusti 2013. Mer information om tjänsten lämnas av Utvecklingsledare Lars Clemensson 0300-83 40 23, 0703-49 40 23 Projektledare Gertie Ekdahl Axelsson gertie.ekdahl-axelsson@kungsbacka.se Rektor Ulrica Alnebäck 0300-83 47 78, 0702-59 56 78 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/Speciallärare till Jättekul jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/Speciallärare till Jättekul

Lärare i matematik och NO till Särö skola
Särö skola ligger i ett naturskönt område med närhet till både skog och hav, men samtidigt på bekvämt avstånd från Göteborg. Vi är inne i en mycket spännande fas med utveckling inom flera områden. Vi har haft vår nya skola igång nu under ett läsår. Läs mer om oss på vår webbplats Vi söker en lärare i matematik och NO. Tjänsten riktar sig främst till år 7-9 och vi söker dig som är behörig lärare och har erfarenhet av arbete med elever i aktuella årskurser. Vidare är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och skapar och underhåller relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som pedagog ser vi att du är öppen för skolutveckling, särskilt inom NO-delen, men även kan tillföra tankar och idéer för helheten. Personalen arbetar i två arbetslag med cirka 9 pedagoger i varje lag. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 80-100 procent. Välkommen med din ansökan senast 2 augusti. För vidare information kontakta Maria Ivansson 0300-83 63 09 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och NO till Särö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och NO till Särö skola

Lärare i NO-ämnen till Särö skola
Särö skola ligger i ett naturskönt område med närhet till både skog och hav, men samtidigt på bekvämt avstånd från Göteborg. Vi är inne i en mycket spännande fas med utveckling inom flera områden. Vi har haft vår nya skola igång nu under ett läsår. Läs mer om oss på vår webbplats Vi söker en lärare i NO. Tjänsten riktar sig främst till år 4-6 och vi söker dig som är behörig lärare och har erfarenhet av arbete med elever i aktuella årskurser. Vidare är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och skapar och underhåller relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som pedagog ser vi att du är öppen för skolutveckling, särskilt inom NO-delen, men även kan tillföra tankar och idéer för helheten. Personalen arbetar i två arbetslag med cirka 9 pedagoger i varje lag. Vi erbjuder ett vikariat på 40 procent under läsåret 2013/2014. Välkommen med din ansökan senast 2 augusti 2013. För vidare information kontakta Maria Ivansson Telefon: 0300-83 63 09 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i NO-ämnen till Särö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i NO-ämnen till Särö skola

Timvikarierande sjuksköterskor till hemsjukvården
Sveriges kvalitetskommun Kungsbacka arbetar för, att i dialog forma en god och säker omvårdnad och omsorg som bygger på livskvalitet och ger möjlighet att bo kvar i det egna hemmet. Arbetsbeskrivning Hemsjukvården i Kungsbacka är uppdelad i tre områden: Väster, Centrum och Söder. Helg, kväll och natt har vi en jourorganisation. I hemsjukvården bedriver vi specifik omvårdnad till patienter i alla åldrar i kvarboende och på äldreboende. Sjuksköterskorna utgår från Omsorgens Hus. Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som kan arbeta vid ordinarie personals frånvaro och vid arbetstoppar. Har du erfarenhet av arbete inom hemsjukvård är det en merit. Vi erbjuder både dag-, kvälls- och nattjänstgöring. Körkort är ett krav. Du är flexibel, har en bra samarbetsförmåga, tar ansvar för ditt arbete och prioriterar dina uppgifter på ett effektivt sätt. Du förhåller dig professionellt vid agerande och fattande av beslut. Skicka in din ansökan så snart du kan då rekrytering sker löpande, dock senast 30 september 2013. Mer information om tjänsterna lämnas av Anna Gröneberg Enhetschef HSV Centrum och Söder 0300-83 38 64 Wenche Bümming Enhetschef HSV Väster och Jour 0300-83 84 37 Andreas Andersson Samordnare 0300-83 87 30 Linda Kärnman Samordnare 0300-83 87 30 Linda Johansson Facklig representant Vårdförbundet 0300-83 51 78 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarierande sjuksköterskor till hemsjukvården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarierande sjuksköterskor till hemsjukvården

Slöjdlärare för åk 3-9 till Toråsskolan
Vill du vara med och utveckla våra elever mot framtida lärande? Du som sätter eleverna i centrum, gillar att arbeta med barn som är fritänkande och ifrågasättande, barn som vill vara delaktiga - ska söka jobbet hos oss. Du som tycker att det är självklart att man i skolan utvecklar barn till tänkande och självständiga individer och på så sätt ger dem grunden till ett bra liv - ska söka jobbet hos oss. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i augusti 2013. Lärare med bred kompetens Vi söker dig som är utbildad lärare slöjdlärare och som är behörig i båda slöjdarterna. Vi ser gärna att du har ytterligare ämnesbehörighet i fler ämnen. Har du bred kompetens med flera ämnen ger det oss större chans att erbjuda dig ett riktigt spännande och omväxlande jobb. Du kommer i din roll som pedagog ingå i ett arbetslag runt tre klasser som resurs där ni arbetar ämnesövergripande och planerar i ämnesgrupper. Du kommer ha ett nära samarbete med elever och vuxna. Vi arbetar aktivt för att främja likabehandling och motverka alla former av kränkande behandling. Vår skola Toråsskolan är en växande skola i utveckling. En skola som satsar på att hitta nya sätt att lära för framtiden. Vi kommer att under tre år, med start från hösten 2012, bli en OUR-skola. För mer information om projektet kontakta Camilla Wingne. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast 19 juni 2013. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att dem inte tas i anspråk av övertalig personal. Mer information lämnas av Rektor Camilla Wingne Telefon: 0300-83 50 73 camilla.wingne@kungsbacka.se När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare för åk 3-9 till Toråsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare för åk 3-9 till Toråsskolan

Reklamutdelare sökes till Kungsbacka kommun
Vi söker nya reklamutdelare i Åsa, Frillesås, Onsala, Kungsbacka. Dela ut reklam till hushållen i dina egna kvarter Våra tjänster är eftertraktade och nu anställer vi nya utdelare i området där du bor. Enda kravet är att du ska ha fyllt 13 år. Ditt distrikt ligger i området där du bor. Distriktet är på ca 250 hushåll och tar ca 1-2 timmar att dela ut. Vi har utdelning en gång i veckan ? lördag eller söndag beroende på område. Lönen baseras på distriktets storlek, antal trycksaker och deras respektive vikt. Lönen varierar därför från vecka till vecka. En snittlön på ett distrikt ligger på mellan 300-500 kr per månad. Intresserad? Ansök helst direkt på vår hemsida, www.delareklam.nu annars via mejl till sdr707@sdr.se På www.delareklam.nu kan du också hitta mer information om Svensk Direktreklam och om jobbet som reklamutdelare. Rekrytering sker löpande, välkommen med din ansökan. Vi hörs! Svensk Direktreklam
Företag: Malmixx Projekt AB Svensk Direktreklam
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 05-31
Sök fler jobb liknande: lediga Reklamutdelare sökes till Kungsbacka kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Reklamutdelare sökes till Kungsbacka kommun

Socialsekreterare till utredning ungdom
Vill du arbeta med utredning? Är du socionom och har en god analytisk förmåga? Välkommen till oss! En av våra socialsekreterare går vidare till nya utmaningar inom förvaltningen och vi söker dig som vill jobba med utredningar hos oss. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Du kommer att arbeta med att utreda ungdomars behov av insatser och uppföljning av bistånd. Du kommer även att arbeta med utredningar av ensamkommande flyktingbarn. Myndighetsutövning Vi söker dig som är utbildad socionom och som har flera års erfarenhet från myndighetsutövning. Naturligtvis har du goda kunskaper inom SoL och LVU. Om du har kunskaper inom, Barns Behov i Centrum, BBIC och motiverande intervju, MI, är det meriterande. Kunskaper inom familjeterapi är också en fördel. Körkort är ett krav. Struktur och Dokumentation Du är ansvarstagande och planerar och organiserar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du producerar dokumentation av hög kvalitet. Du anpassar din kommunikation på ett sätt så att du når fram med ditt budskap. Trygg Du samarbetar bra och relaterar till andra på ett smidigt sätt. Du är trygg, har självinsikt och kan se relationer i sitt rätta perspektiv. Du är lugn och kontrollerad i stressituationer så att du fokuserar på rätt saker. Välkommen med din ansökan senast 17 juli 2013. Om oss Barn och unga i Kungsbacka kommun ska växa upp under trygga och goda förhållanden. Barn och unga, enheten för Utredning är en verksamhet som hanterar anmälningar och ansökningar enligt socialtjänstlagen rörande barn och unga upp till 20 år och deras familjer. Vår verksamhet är uppdelad i två grupper; en som vänder sig till barn som är upp till tolv år gamla och en som vänder sig till 12-20 år gamla ungdomar. På varje enhet kommer det att arbeta cirka tio socialsekreterare. Mer information lämnas av Enhetschef Ann Törnqvist 0300-83 80 59 Enhetschef Karin Särka? 0300-83 39 72 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Socialsekreterare till utredning ungdom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialsekreterare till utredning ungdom

Två medarbetare till samtalsmottagning inom beroendeenheten
Beroendeenheten inom Individ & Familjeomsorg söker två nya medarbetare till samtalsmottagningen Vändpunkten. Behandling individuellt och i grupp Vändpunkten inom Beroendeenheten är en öppenvårdsverksamhet som vänder sig till personer med alkohol- eller narkotikamissbruk eller båda delarna, samt deras anhöriga. Vi erbjuder behandlingsinsatser såväl individuellt som i grupp. Behandlingsinsatserna och metoderna är baserade på Socialstyrelsens rekommendationer ”Nationella riktlinjer för missbruks- och beroendevård”. Vår behandling utgår från ett kognitivt förhållningssätt, där fokus ligger på att hjälpa människor att ta sig ur ett missbruk och inte återvända till det. Vi söker två erfarna behandlare till mottagningen, då en av våra medarbetare ska sluta och vi ska utöka verksamheten. Vändpunkten arbetar både med insatser på bistånd enligt SoL och LVM och med egenremisser. Därför ställer arbetet krav på att du har goda kunskaper kring gällande lagstiftning och att du har erfarenhet och kunskap kring gällande dokumentation. Som behandlare på Vändpunkten ansvarar du tillsammans med övriga kollegor för att behandlingsarbetet bedrivs i enlighet med uppdrag och genom kunskaps- och evidensbaserade metoder. Du uppmärksammar kollegor och andra aktörer när brukarens vårdbehov kräver det, samverkan med primärvård och psykiatrin är vanligast. Kvalifikationer Vi söker dig som: • är socionom eller har annan likvärdig högskoleutbildning • har en grundläggande vidareutbildning inom psykosocialt behandlingsarbete eller inom det terapeutiska fältet, motsvarande steg 1 utbildning. • har kunskap och erfarenhet av att arbeta med evidensbaserade behandlingsmetoder för målgruppen • har tidigare erfarenhet av att ha arbetat med behandlingsarbete inom målgruppen • har goda kunskaper avseende gällande lagstiftning och dokumentation • har B-körkort Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Två tillsvidareanställningar på heltid Vi erbjuder två tillsvidareanställningar på heltid. Du kommer att arbeta dagtid. Tillträde sker så snart som möjligt på den ena tjänsten och 1 januari 2014 på den andra tjänsten. Senast den 4 augusti vill vi ha din ansökan. Vi kommer att börja intervjua under vecka 34. Om oss Kungsbacka är en del av storstadsregionen Göteborg med dess puls, arbetsmarknad och kulturutbud, men också en del av Halland. Kommunen består även av landsbygd med dess lugnare rytm. Beroendeenheten är organiserad inom Individ & Familjeomsorgen i Kungsbacka och består av tre mindre verksamheter. Verksamheten ligger i Kungsbackas innerstad med närhet till goda pendlingsmöjligheter. Mer information lämnas av Enhetschef Martina Lundgren Telefon: 0300-83 47 59 Familjebehandlare Birgitta Kinnberg Telefon: 0300-83 39 49 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Två medarbetare till samtalsmottagning inom beroendeenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Två medarbetare till samtalsmottagning inom beroendeenheten

Vill du arbeta som timvikarie i Daglig verksamhet?
Daglig verksamhet vänder sig till personer med funktionsnedsättning i yrkesverksam ålder. Med Daglig verksamhet avses meningsfull sysselsättning vars syfte är att ge stimulans, personlig utveckling, gemenskap och delaktighet i samhället. Vi söker dig som vill arbeta med vuxna personer med funktionsnedsättning när de är på sina arbetsplatser. Att arbeta som timvikarie i Daglig verksamhet innebär att du kommer att ersätta ordinarie personal vid deras frånvaro. De flesta arbetsplatserna finns i Kungsbacka centralort. Det är en fördel om du tycker om att arbeta utomhus då vissa av våra verksamheter har arbetsuppgifter av sådan karaktär. Du kommer att handleda och stödja arbetstagarna individuellt eller i grupp i samarbete med övrig personal. Arbetet är förlagt måndag till fredag, efter behov. Det är viktigt att du tycker om och är bra på att samarbeta och har förmåga att skapa och utveckla goda relationer med våra arbetstagare. Du är flexibel och tycker om ett varierande arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi vill att du: • är minst 18 år • har eller har påbörjat utbildning med inriktning mot vård och omsorg, barn och fritid, pedagogik eller psykiatri. Vi ser gärna att du har KY-utbildning eller annan högre utbildning med inriktning mot målgruppen. • har B-körkort • har kunskap om dokumentation • gärna har kunskap eller erfarenhet om förhållningssätt, metoder och strukturerat arbetssätt för människor med intellektuell funktionsnedsättning Senast 25 augusti 2013 vill vi ha din ansökan. Vi kommer att hantera ansökningar kontinuerligt under ansökningstiden. För mer information om tjänsten kontakta Enhetschef Annica Berg 0300-83 51 20 Fackliga representanter nås via Kungsbacka kommuns växel på telefon 0300-83 40 00. När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Vill du arbeta som timvikarie i Daglig verksamhet? jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vill du arbeta som timvikarie i Daglig verksamhet?

Lärare i matematik och NO till Åsaskolan
Åsaskolan ligger mitt inne i Åsa tätort. Det är en F-9 skola med 580 elever och verksamheten leds av två rektorer. Fem minuters promenad från skolan ligger havet. Skolan är byggd som en by med flera hus som omger en damm. Runtomkring finns bostadsbebyggelse. Det ligger en busshållplats alldeles utanför skolan, vilket ger goda kommunikationer och närhet till Kungsbacka centralort. Läs mera om Åsaskolan på vår webbplats. Vi söker nu en behörig lärare i matematik och No med teknik. Du kommer att arbeta i åk 4-9 och som mentor i åk 6. Du är lugn och trygg och är flexibel i ditt sätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du skapar goda relationer till barn och föräldrar och värdesätter att ett gott arbetsklimat tillsammans med kollegorna. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 80 procent. Tillträde i augusti 2013. Välkommen med din ansökan senast 8 augusti 2013. Frågor angående tjänsten lämnas från den 5 augusti. Mer information lämnas av Rektor Bengt Nilsson 0300-83 68 13 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och NO till Åsaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och NO till Åsaskolan

Lärare förskola till Vallda Backa förskola
Vi sätter barnet, lärandet och leken i centrum. Under våren har vi tagit fram vår vision för förskolan och kommer att jobba vidare med den. Hos oss ska det vara roligt och spännande. Här ska varje barn få känna sig tryggt, bli respekterat och lyssnat på, och ha möjlighet till inflytande. Vi utgår från att barn, precis som vuxna, hela tiden försöker att erövra världen och förstå hur den hänger ihop. Vi utgår också från att varje barn är intelligent och kompetent med en inneboende kraft och vilja utforska och lära tillsammans med andra genom leken. Vi söker dig som vill utvecklas och som sätter barnet, lärandet och leken i centrum. Nu söker vi en lärare förskola. Vi söker dig som: • är positiv, flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya situationer och arbetssätt • har ett reflekterande förhållningssätt • är lyhörd för barnens behov och bemöter såväl barn som föräldrar och medarbetare på ett professionellt sätt • har lätt för att kommunicera, tycker om att samarbeta, uppdragsmedveten och tycker att det är viktigt att utveckla verksamheten i förskolan • har datorvana och har tankar om hur IKT kan användas som verktyg för att utveckla pedagogiken, dokumentationen och lärandet. Vår förskola Vallda Backa är en förskola med fem avdelningar fördelade på två hus. Du kommer att arbeta på en avdelning med barn från tre till fem år i ett hus med tre avdelningar. Förskolan är belägen centralt i Vallda, nära kommunikationer, Toråsskolan och naturen. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid. Tillsättning 14 oktober 2013 eller enligt överenskommelse. Stor vikt läggs vid den sökandes personliga lämplighet. Senast den 18 augusti 2013 vill vi ha din ansökan. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mer information lämnas av Förskolechef Maria Etéus 0300-83 50 72 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare förskola till Vallda Backa förskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare förskola till Vallda Backa förskola

Fritidspedagog till Toråsskolan
Vill du vara med och utveckla våra elever mot framtida lärande? Du som sätter eleverna i centrum, gillar att arbeta med barn som är fritänkande och ifrågasättande, barn som vill vara delaktiga - ska söka jobbet hos oss. Du som tycker att det är självklart att man på fritidshemmen och i skolan utvecklar barn till tänkande och självständiga individer och på så sätt ger dem grunden till ett bra liv - ska söka jobbet hos oss. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde så snart som möjligt. Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller har motsvarande kompetens. Du har vilja och driv att utveckla våra fritidshem och är även delaktig på skoltid. Har du bred kompetens ger det oss större chans att erbjuda dig ett riktigt spännande och omväxlande jobb. Du kommer att ingå i ett arbetslag, och du kommer ha ett nära samarbete med elever och vuxna. Vi arbetar aktivt för att främja likabehandling och motverka alla former av kränkande behandling. Vår skola Toråsskolan är en växande skola i utveckling. En skola som satsar på att hitta nya sätt att lära för framtiden. Vi kommer att under tre år, med start från hösten 2012, bli en OUR-skola. För mer information om projektet kontakta Torbjörn Andersson. Låter det intressant? Välkommen med din ansökan senast 12 augusti 2013. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mer information lämnas av Rektor Torbjörn Andersson Telefon: 0300-83 50 74 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Toråsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Toråsskolan

Specialpedagog till Hålabäcksskolan
Hålabäcksskolan söker en specialpedagog. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 80-100 procent med tillträde 2013-10-01 eller enligt överenskommelse. Tjänsten är en semestertjänst. På Hålabäcksskolan finns det ytterligare en specialpedagog och tillsammans med henne kommer du att genomföra pedagogiska utredningar, ingå i skolans elevhälsoteam, handleda pedagoger och arbeta tillsammans med elever. Engagerad och tydlig Du som söker har specialpedagogexamen eller motsvarande. Du använder digital teknik som en naturlig del i lärprocesserna och är van vid att arbeta med lärande bedömning. Du är tydlig i din kommunikation. Du är socialt aktiv i din yrkesroll och skapar hållbara relationer. Du har ett sätt att leda så att du skapar engagemang och delaktighet. Det är en fördel om du har matematik och no i din lärarexamen. Tjänsten annonseras under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av person med företräde enligt Lagen om anställningsskydd. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-09. Om oss Hålabäcksskolan ligger centralt i Kungsbacka i närheten av kulturhuset Fyren, idrottsanläggningar och naturen. Skolan har elever i årskurs sex till nio. Till hösten är det cirka 220 elever i verksamheten. Drygt en tredjedel av eleverna har sökt sig hit från andra delar av Kungsbacka kommun. Inför denna rekrytering har Hålabäcksskolan noggrant övervägt annonsplats. Vi undanber oss därför all kontakt med annonsörer och bemanningsföretag. Kontakta: Jerry Spekal, Rektor 0300-83 45 60 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-22
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog till Hålabäcksskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog till Hålabäcksskolan

Enhetschef till Signeshus äldreboende
Vill du vara med och utforma framtidens äldreboende tillsammans med oss i Kungsbacka kommun äldreomsorg? Äldreomsorgen i Kungsbacka arbetar med personer över 65 år. Våra äldre ska erbjudas en trygg miljö med god omsorg och vård, där de kan känna igen sig i sin vardagssituation och känna sig delaktiga i hur omsorgen utförs. Omsorgen ska ges med värme, glädje och respekt för den enskilde, där medarbetare ges möjlighet till utveckling i en organisation präglad av öppenhet, nytänkande och flexibilitet. Vi söker en enhetschef som kommer att ansvara för Signeshus äldreboende. På äldreboendet finns 66 lägenheter. Utveckling, budget & personal Som enhetschef kommer du att ansvara för budget, personalledning och verksamhetsutveckling på Signeshus äldreboende. Du ingår tillsammans med dina tio kollegor i äldreboendets ledningsgrupp. • Budgetarbete -upprätta budget och ansvara för att den följs • Personalledning -ansvara för arbetsmiljö, arbetsrättsliga frågor, medarbetarsamtal, lönesättning och personaladministration. • Verksamhetsutveckling - ansvara för att implementera äldreomsorgens övergripande mål på enheten. Utveckla och tillämpa vårt kvalitetsutvecklingsarbete. Du kommer att ha ett nära samarbete med såväl kollegor som andra professioner inom äldreomsorgen och övriga delar av organisationen. Engagemang & initiativ Vi söker en trygg ledare som är engagerad och tar initiativ. Du samordnar grupper, leder, motiverar och förser andra med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Du ser helheten inom det ekonomiska arbetet och därmed har du förmåga att snabbt kunna anpassa dig till ändrade omständigheter utan att budgeten överskrids. Du har vana vid att arbeta med olika dataprogram och har kunskaper inom Word och Excel. Du talar klart, välformulerat och engagerat i såväl enskilda möten som in för grupper. Du producerar skrivna dokument av hög kvalitet. Du planerar och organiserar ditt och din arbetsgrupps arbete på ett effektivt sätt. Vi söker dig som har en högskoleutbildning inom äldreomsorgens verksamhetsområde. Har du ledarerfarenhet och erfarenhet av arbete inom vård och omsorg är det meriterande. Körkort är ett krav. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 september 2013 eller efter överenskommelse. I Kungsbacka kommun tillämpar vi tidsbegränsat chefskap. Senast 29 juli 2013 vill vi ha din ansökan. Mer information om tjänsten lämnas av Enhetschef Lena Aspebo Telefon: 0300-83 48 31 Fackliga företrädare nås genom kommunens växel Telefon: 0300-83 40 00 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Enhetschef till Signeshus äldreboende jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Enhetschef till Signeshus äldreboende

Lärare i textilslöjd åk 3-6 till Furulidsskolan
• Är du en person som tycker om att ta ansvar och vara en viktig del i elevernas och föräldrarnas liv? • Är du en person som ser möjligheter och lösningar snarare än omöjligheter och hinder? • Är du en person som vill ha en spännande, utmanande och roligt jobb?  Har du dessutom ett professionellt bemötande, förmåga att skapa trygga lärandesituationer, vill arbeta vidare med inflytandefrågor och är tillgänglig för våra brukare – är du troligen rätt person för det här arbetet på Furulidsskolan i Kungsbacka kommun.  Furulidsskolan är en skola från förskoleklass till och med årskurs sex. Skolan ligger vackert belägen på en stor skogstomt i Vallda, några kilometer från havet och en mil från Kungsbacka centrum. Skolan är uppdelad i två stråk för elever från f-6. Ca 248 elever och 40 personal har skolan som sin arbetsplats. På grund av en kommande nybyggnad bedrivs slöjdundervisningen på Björkris skola. Björkris skola är en alldeles nystartad skola centralt belägen i Kungsbacka.  Vi arbetar aktivt med våra nationella mål, både skolans värdegrund och elevernas kunskapsutveckling. De senaste åren har vi utvecklat lärandemiljön på skolan med interaktiva skrivtavlor, projektorer i alla klassrum och ökat datortätheten bland elever och personal. Från och med hösten kommer iPads också att bli ett viktigt verktyg för både personal och elever på skolan.  Vi vill att vår skola ska vara en plats där eleverna känner lust att lära och skapa, få uppmuntran för sin initiativförmåga och möjligheter att omsätta idéer till handling. Därför är stor del av utvecklingsarbetet på skolan inriktat mot bedömning för lärande och 21st Century Skills, dvs kunskaper som behövs för att kunna leva och verka i dagens och morgondagens samhälle och arbetsliv. Några av de digital verktyg vi använder är Fronter och Unikum. Men fler väntar!  Du kommer att undervisa i åk 3-6 i textilslöjd. Har du en lärarbehörighet som innehåller fler ämnen än slöjd, kan det finnas möjlighet till undervisning även inom det ämnet så småningom.  Som slöjdlärare på Furulidsskolan kommer du att få möjlighet att tillsammans med arbetslaget planera och genomföra temadagar och andra skolövergripande aktiviteter, t ex skolans vänskapsvecka. Vi ser det viktigt för dig att du i samarbete med eleverna är en tydlig men förväntansfull ledare och har förmågan att anpassa innehåll och metoder för varje situation och elev/grupp.  Vi erbjuder tillsvidareanställning på 40-50% sysselsättningsgrad med tillträde enligt överenskommelse.  Besök gärna skolornas hemsidor: http://grundskola.kungsbacka.se/utbildning/grundskola/vara-grundskolor/  Ansökningarna bearbetas löpande, så skicka in din ansökan snarast, dock senast den 4 augusti.  Mer information lämnas av Ulrica Alnebeck                                        Rektor Furulidsskolan                               ulrica.alnebeck@kungsbacka.se               0702-595678 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i textilslöjd åk 3-6 till Furulidsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i textilslöjd åk 3-6 till Furulidsskolan

Elevassistenter till Specialpedagogiskt centrum Korttidstillsyn
Vill du arbeta som elevassistent hos oss? Du kommer att arbeta med ungdomar i åldrarna 13-19 år med behov av särskilt stöd. I tjänsten kan morgonomsorg förekomma annars är det tider då ungdomarna slutat skolan. På skollov har vi heldagsomsorg. Vi erbjuder fyra anställningar under hösten 2013, du kommer att arbeta mellan 50 och 75 procent. Vårt uppdrag Du kommer i din roll som elevassistent att stötta och ge ungdomarna möjlighet att prova på olika fritidsaktiviteter. Det förekommer aktiviteter både enskilt och i grupp. Syftet med insatsen är att skapa en trygg situation och en meningsfull sysselsättning då föräldrarna förvärvsarbetar eller vid andra särskilda skäl. Vi arbetar för att stärka ungdomarnas självförtroende och självkänsla. Det sociala samspelet tränas dagligen i olika situationer och utvecklande aktiviteter. Varierande behov Vi arbetar för att se varje individ utifrån hans/hennes förutsättningar. Vi arbetar som en förlängning av fritidsverksamheten som vanligtvis upphör vid 12 års ålder. Korttidstillsynen är från 13 års ålder och till det år man slutar gymnasiet. Behovet av tillsyn och sysselsättning kan variera. Det innebär att tillsynen utformas individuellt med utrymme för flexibla lösningar. Kvalifikationer Vi söker dig som har en utbildning med inriktning för arbete med barn och ungdomar i behov av särskilt stöd/assistentutbildning. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, barn och föräldrar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du har kunskaper och erfarenhet av arbete med elever med behov av stöd samt har grundläggande kunskaper i data och IT. Du har intresse av att följa forskning inom vårt arbetsområde. Tillträde: snarast. Tjänsterna tillsätts under förutsättning att de inte behöver tas i anspråk av övertalig personal. Vi vill ha din ansökan senast 6 augusti 2013. Mer information om tjänsten lämnas av Enhetschef Korttidstillsyn Piah Nordh 0300-83 51 41 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistenter till Specialpedagogiskt centrum Korttidstillsyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistenter till Specialpedagogiskt centrum Korttidstillsyn


Sök lediga jobb Kungsbacka kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se