Lediga jobb Kungsbacka - Söka jobb i Kungsbacka

Lediga jobb Kungsbacka Sök lediga jobb Kungsbacka


Hittade inga lediga jobb på sökning: Kungsbacka. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare slöjd till Älvsåkersskolan- Kungsbacka

 2. Funkykidz söker danslärare för barn, Kungsbacka!- Kungsbacka

 3. Bliss Dance Academy söker danslärare, Kungsbacka- Kungsbacka

 4. Speciallärare till Kullaviksskolan- Kungsbacka

 5. Säljare till Skopunkten Kungsbacka- Kungsbacka

 6. Timvikarie till Hemtjänsten i Kungsbacka- Kungsbacka

 7. Hemtjänstmedarbetare i Kungsbacka- Kungsbacka

 8. Unga i Arbete söker Trädgårdsmästare Kungsbacka- Kungsbacka

 9. Extra Säljare till Skopunkten Kungsbacka- Kungsbacka

 10. Vikarierande säljare till Skopunkten Kungsbacka- Kungsbacka

 11. Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten- Kungsbacka

 12. Assisterande dansledare Kungsbacka HT 13- Kungsbacka

 13. Blivande Säljledare i Kungsbacka- Kungsbacka

 14. Unga i Arbete söker Målare Kungsbacka- Kungsbacka

 15. Boendestödjare till Björkrisvägen- Kungsbacka

 16. Boendestödjare till Hemteamet- Kungsbacka

 17. Extrajobba med läxhjälp, Kungsbacka- Kungsbacka

 18. Boendestödjare till Kyviksgården- Kungsbacka

 19. Lärare förskola till Olasgårdens förskola i Förlanda- Kungsbacka

 20. Habiliteringsassistent till Strannegården- Kungsbacka

 21. Speciallärare/specialpedagog inrikt utvecklingsstörning till Kollaskolan- Kungsbacka

 22. Assisterande idrottsledare Kungsbacka HT 13- Kungsbacka

 23. Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka- Kungsbacka

 24. Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka- Kungsbacka

 25. Resursungdom- Kungsbacka

 26. Brevbärare till Kungsbacka- Kungsbacka

 27. Distriktsveterinär Kungsbacka, tillsvidare- Kungsbacka

 28. Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare- Kungsbacka

 29. Habiliteringsassistenter till Lilla Grönkulla gruppbostad i Kungsbacka- Kungsbacka

 30. Lärare till Specialpedagogiskt Centrum- Kungsbacka

 31. Socialpedagog till Specialpedagogiskt Centrum- Kungsbacka

 32. Restaurangchef till Ricemarket, Kungsbacka- Kungsbacka

 33. Lärare till Iseråsskolan- Kungsbacka

 34. Lärare skolbarnomsorg till Särö skola- Kungsbacka

 35. Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun- Kungsbacka

 36. Byggprogrammet- Kungsbacka

 37. Grundsärskolan på Kollaskolan söker lärare i trä- och metallslöjd!- Kungsbacka

 38. Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet- Kungsbacka

 39. Medarbetare inom Städ Kungsbacka, heltid- Kungsbacka

 40. Röntgensjuksköterska för tjänstgöring på röntgenklin i Kungsbacka, Medicins- Kungsbacka


Mer beskrivning

Lärare slöjd till Älvsåkersskolan
Älvsåkersskolan är en del av Älvsåker - Hede pedagogiska enhet, och Älvsåkers ligger i ett naturskönt område strax norr om centralorten. För oss är omsorgen kring barn i behov av särskilt stöd en grundpelare i all planering. Elevhälsoarbetet leds av ett kvalificerat Elevhälsoteam utifrån en lösningsfokuserad metodik. Alla elever är inkluderade och teater, musik, idrottsaktiviteter och workshops är en del av det vardagliga arbetet. Personalen är organiserade i fungerande arbetslag med stort eget ansvar och detta ser vi som en förutsättning för framgång. Av detta följer att vi arbetar med ämnes- och verksamhetsintegrering där vi söker nya vägar och alternativa metoder för lärande. Du kan läsa mer om oss på vår hemsida. Vi söker nu en behörig lärare i slöjd, antingen båda behörighet i båda slöjdarterna eller i textilslöjd. Vi söker dig som är engagerad, kompetent och har goda ämneskunskaper. Som person är du utåtriktad och socialt aktiv gentemot kollegor, barn och föräldrar. Du arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Har du även annan ämnesbehörighet ser vi detta mycket positivt. Vi arbetar med ”en till en” vilket innebär att alla elever har egen dator från år 7. Detta kräver att du som pedagog har grundläggande kunskap kring IKT exempelvis gått Skolverkets utbildning, PIM steg 3 samt är nyfiken på att utveckla det pedagogiska arbetet med ny teknik i undervisningen. Vi erbjuder en tillsvidare anställning på heltid  med tillträde vid höstminsstarten 2013. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi vill ha din ansökan senast 2013-08-04. För mer information om tjänsten kontakta: Ingegärd Salmose, rektor, 0300-835454 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare slöjd till Älvsåkersskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare slöjd till Älvsåkersskolan

Funkykidz söker danslärare för barn, Kungsbacka!
Vi söker glädjespridare till våra populära danskurser för barn. Till hösten 2013 söker vi lärare till Kungsbacka och Särö! Vill du vara en del av vår rörelse, eller har du någon vän som är intresserad? Om Oss Funkykidz Produktion AB är företaget som sedan 2005 driver dansskolor på över 150 orter i Norden. Vi ser oss som en rörelse i dansglädjens tecken och våra värderingar om glädje, upplevelse och gemenskap genomsyrar allt vi gör. Läs mer om oss på www.funkykidz.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt mål att sätta Sveriges barn i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Du kan ha två olika roller när du arbetar hos oss: *Huvudinstruktör= Du har det huvudsakliga pedagogiska ansvaret och är den som undervisar. Vi ser gärna att du är över 20 år. *Assisterande instruktör= Du är medhjälpare och ett stöd för barnen under lektionen. Du är över 17 år. Vi söker dig som? *Har en bakgrund inom dans. *Är öppen, varm och trygg i dig själv. *Är beredd att undervisa minst 1 ggr/vecka oftast på helger under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete i en organisation med möjligheter till utveckling *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: eveline@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Funkykidz söker danslärare för barn, Kungsbacka! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Funkykidz söker danslärare för barn, Kungsbacka!

Bliss Dance Academy söker danslärare, Kungsbacka
Till hösten 2013 söker vi glädjespridare till våra populära danskurser för ungdomar. Vi söker danslärare till Kungsbacka och Särö. Om oss Bliss Dance Academy är ett unikt danskoncept för åldrarna 9-14 år. Programmen är framtagna av dansare på elitnivå och på blissdance.se kan våra elever ladda ner koreografi på nätet mellan lektionerna. Läs mer på www.blissdance.se Din roll Som danslärare hos oss blir du en viktig del i vårt arbete med att sätta Sveriges barn och ungdomar i rörelse. Du blir en del av ett sammansvetsat team på den ort du instruerar och du får kontinuerligt stöd, utbildning och fortbildning i vår organisation. Vi söker dig som? *Har en gedigen bakgrund inom dans. *Är varm, öppen och trygg i dig själv. *Är beredd att ha fasta klasser mestadels på helger minst 1 ggr/vecka under perioden vecka 36-46 Det här får du: *Ett roligt och givande extraarbete. *Gedigen grundutbildning 3 dagar + fortbildning 1 ggr/halvår *Ett arvode per timma som varierar beroende på din ålder, erfarenhet och befattning. Vi är nyfikna på att få veta mer om dig! Skriv ett kortfattat brev och bifoga CV till: eveline@funkykidz.se Rekryteringen kommer att ske i form av audition med en dansdel i grupp och en individuell presentationsdel. Ansökningarna behandlas kontinuerligt så skicka in din ansökan redan idag! Att du kan delta vid audition är en förutsättning för anställning. Mer information får du i din kallelse. Vi ser fram emot att höra från dig!
Företag: FUNKYKIDZ PRODUKTION AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Bliss Dance Academy söker danslärare, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bliss Dance Academy söker danslärare, Kungsbacka

Speciallärare till Kullaviksskolan
Vi söker dig som är utbildad speciallärare med inriktning mot de äldre åldrarna, årskurs 7-9. Tjänsten är tillsvidare med en omfattning av 75-100%. Tjänsten tillsätts snarast och under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Vi ser att du har god erfarenhet att arbeta med digitala verktyg och att du har erfarenhet av att driva utvecklingsarbete inom skolan. Din profil Du har ett stort intresse för elever, utveckling och deras väg till god måluppfyllelse. Här ser vi att du som pedagog har goda kunskaper hur eleverna guidas in i ett reflekterande arbetssätt med tillhörande dokumentation. Du lär inte bara ut kunskaper utan väcker också elevernas intresse i olika situationer. Du utvecklar deras kreativitet och stödjer och inspirerar dem i arbetet. Du har en god samarbetsförmåga och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du planerar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Du kommer att ha ett mycket nära samarbete med rektor i skolans elevhälsoarbete, något som vi ser att du har stor och bred erfarenhet av. Din goda förmåga att kunna samverka med vårdnadshavarna är av yttersta vikt. Vår skola Kullaviksskolan är en F – 9 skola med 710 elever. Skolan, som är byggd som en skolby med flera hus i en öppen skolgård, ligger centralt nära Kullaviks centrum. Vår vision är ”Kullavik bygger för livet" där vi försöker skapa en gemensam syn på arbete med barn och unga i ett 1-16 års perspektiv, som är en del av det livslånga lärandet. Vi arbetar i arbetslag och för oss är samarbete viktigt och ett fungerande arbetslag skapar arbetsglädje.  Tillsammans arbetar vi mot våra mål som bland annat innebär ett hälsofrämjande arbete och att elevens inflytande över sitt eget lärande ska öka. Låter det intressant? Är du rätt person för oss? Välkommen med din ansökan senast 12 augusti 2013. Mer information om tjänsten lämnas den 5–12 augusti av: Monica Floback,rektor,0300-83 60 09                    Eva Hallström, rektor, 0300-836034 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare till Kullaviksskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare till Kullaviksskolan

Säljare till Skopunkten Kungsbacka
NILSONGROUP är Skandinaviens ledande skokoncern med butikskoncepten DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns och Radical Sports samt franchisebaserade Ecco shops. Med 320 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark omsatte NILSONGROUP 3 miljarder under 2011. Genom en oslagbar kombination av varumärken under ständig utveckling, fortsätter företaget att expandera. We put feet first.Befattning:  Vi söker nu en medarbetare till Skopunkten Kungsbacka. Omfattning:  15 timmar/vecka Tillträde: 2013-09-01 Rollen - Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde Att arbeta hos oss är varierande, kundinriktat, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du kommer att jobba i vår butik med försäljning av skor, exponering och lagerhantering. Vi har en modern och trevlig butiksmiljö och du kommer att jobba i ett gäng med stor gemenskap och teamkänsla. Erfarenhets- och kunskapskrav Vi ser gärna att du har branschvana och ett stort intresse för skor, mode och trender. Du drivs och trivs med att sälja och jobba efter uppsatta nyckeltal. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Ansvarstagande och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter. Vi ser gärna att du har brinnande intresse för service samt erfarenhet av försäljning är meriterande.   • Kassavana • Vana av försäljning • Exponeringskunskaper • Mode, detaljhandeln Personliga egenskaper Med kunderna i fokus tror vi att du är en försäljningsinriktad, social, öppen och kommunikativ lagspelare. Med en vilja att lära sig och utvecklas kan vi erbjuda ett spännande och innehållsrikt arbete där varje dag inte är den andra lik. • Kundorienterad • Försäljningsinriktad • Duktig på att arbeta efter uppsatta mål • Känsla för butikskommunikation inom mode Utbildningskrav Gymnasium Säljutbildning är meriterande Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2013-08-04 Observera att vi tar endast emot ansökningar via länk till vårt rekryteringssystem, ej via e-post  Butikens adress Skopunkten Hedebrovägen 34, 434 39 Kungsbacka NilsonGroup strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där våra medarbetare kan trivas, utvecklas och känna stolthet. Vi tänker på KUNDEN - Vi tänker ENKELT - Vi tänker NYTT - Vi tänker och visar TILLIT
Företag: NilsonGroup
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Säljare till Skopunkten Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Säljare till Skopunkten Kungsbacka

Timvikarie till Hemtjänsten i Kungsbacka
Hemservice i Halland AB är ett familjeföretag inom vård och omsorg med lång erfarenhet av hemtjänst. Nu behöver vi nya timvikarier som kan arbeta vid behov. Vi söker dig som tycker om att arbeta med omsorg om människor. Vårt företagsmotto är: "När glädje och ansvar möts blir vi som bäst". Vana i hemtjänsten är meriterande men ej ett krav. För tjänsten krävs att du har körkort då vi åker hem till våra kunder. Välkommen att söka arbete hos oss.
Företag: Hemservice i Halland AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Timvikarie till Hemtjänsten i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Timvikarie till Hemtjänsten i Kungsbacka

Hemtjänstmedarbetare i Kungsbacka
Hemservice i Halland AB är ett familjeföretag inom vård och omsorg med lång erfarenhet av hemtjänst. Nu behöver vi förstärka vårt team med två nya medarbetare på 75% vardera. Vi söker dig som tycker om att arbeta med omsorg om människor. Vårt företagsmotto är: "När glädje och ansvar möts blir vi som bäst". Vi söker i första hand utbildade undersköterskor, men även personer med flerårig vana från arbete inom hemtjänst. För tjänsten krävs att du har körkort då vi åker hem till våra kunder. Anställningen inleds med 6 månaders provanställning. Välkommen att söka arbete hos oss.
Företag: Hemservice i Halland AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Hemtjänstmedarbetare i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemtjänstmedarbetare i Kungsbacka

Unga i Arbete söker Trädgårdsmästare Kungsbacka
Unga i Arbete är ett Göteborgsbaserat företag. Vi arbetar främst mot ROT och RUT-tjänster. Vi är mycket engagerade i att ge unga en möjlighet på arbetsmarknaden. Just nu söker vi dig som har erfarenhet från trädgårdsarbeten. Exempel på arbetsuppgifter är: gräsklippning, rensning av rabatter, häckklippning, och diverse mindre grävarbeten. Arbetsorten kommer i huvudsak vara inom Kungsbacka kommun. Timanställning med ett beräknat behov om ca 16 timmar i snitt/vecka. Möjlighet till fler timmar och längre anställning finns beroende på prestationer och arbetsbelastning. Beräknat tillträde sker den 20 Juni och tjänsten förväntas sträcka sig fram till och med den 20 September.
Företag: Unga i Arbete Sverige AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Unga i Arbete söker Trädgårdsmästare Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Unga i Arbete söker Trädgårdsmästare Kungsbacka

Extra Säljare till Skopunkten Kungsbacka
NILSONGROUP är Skandinaviens ledande skokoncern med butikskoncepten DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns och Radical Sports samt franchisebaserade Ecco shops. Med 320 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark omsatte NILSONGROUP 3 miljarder under 2011. Genom en oslagbar kombination av varumärken under ständig utveckling, fortsätter företaget att expandera. We put feet first.Befattning:  Vi söker nu en medarbetare till Skopunkten Kungsbacka. Omfattning:  vid behov Tillträde: 2013-09-01 Rollen - Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde Att arbeta hos oss är varierande, kundinriktat, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du kommer att jobba i vår butik med försäljning av skor, exponering och lagerhantering. Vi har en modern och trevlig butiksmiljö och du kommer att jobba i ett gäng med stor gemenskap och teamkänsla. Erfarenhets- och kunskapskrav Vi ser gärna att du har branschvana och ett stort intresse för skor, mode och trender. Du drivs och trivs med att sälja och jobba efter uppsatta nyckeltal. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Ansvarstagande och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter. Vi ser gärna att du har brinnande intresse för service samt erfarenhet av försäljning är meriterande.   • Kassavana • Vana av försäljning • Exponeringskunskaper • Mode, detaljhandeln Personliga egenskaper Med kunderna i fokus tror vi att du är en försäljningsinriktad, social, öppen och kommunikativ lagspelare. Med en vilja att lära sig och utvecklas kan vi erbjuda ett spännande och innehållsrikt arbete där varje dag inte är den andra lik. • Kundorienterad • Försäljningsinriktad • Duktig på att arbeta efter uppsatta mål • Känsla för butikskommunikation inom mode Utbildningskrav Gymnasium Säljutbildning är meriterande Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2013-08-04 Observera att vi tar endast emot ansökningar via länk till vårt rekryteringssystem, ej via e-post  Butikens adress Skopunkten Kungsbacka Hedebrovägen 34, 43439 Kungsbacka NilsonGroup strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där våra medarbetare kan trivas, utvecklas och känna stolthet. Vi tänker på KUNDEN - Vi tänker ENKELT - Vi tänker NYTT - Vi tänker och visar TILLIT
Företag: NilsonGroup
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Extra Säljare till Skopunkten Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extra Säljare till Skopunkten Kungsbacka

Vikarierande säljare till Skopunkten Kungsbacka
NILSONGROUP är Skandinaviens ledande skokoncern med butikskoncepten DinSko, Nilson Shoes, Skopunkten, Jerns och Radical Sports samt franchisebaserade Ecco shops. Med 320 butiker i Sverige, Norge, Finland och Danmark omsatte NILSONGROUP 3 miljarder under 2011. Genom en oslagbar kombination av varumärken under ständig utveckling, fortsätter företaget att expandera. We put feet first.Befattning:  Vi söker nu en medarbetare till Skopunkten Kungsbacka. Omfattning:  15 timmar/vecka Tillträde: September Rollen - Huvudsakliga arbetsuppgifter och ansvarsområde Att arbeta hos oss är varierande, kundinriktat, utmanande och kräver stort personligt engagemang. Du kommer att jobba i vår butik med försäljning av skor, exponering och lagerhantering. Vi har en modern och trevlig butiksmiljö och du kommer att jobba i ett gäng med stor gemenskap och teamkänsla. Erfarenhets- och kunskapskrav Vi ser gärna att du har branschvana och ett stort intresse för skor, mode och trender. Du drivs och trivs med att sälja och jobba efter uppsatta nyckeltal. Det är viktigt att du är serviceinriktad och alltid sätter kunden i fokus. Ansvarstagande och initiativförmåga är andra viktiga egenskaper som vi värdesätter. Vi ser gärna att du har brinnande intresse för service samt erfarenhet av försäljning är meriterande.   • Kassavana • Vana av försäljning • Exponeringskunskaper • Mode, detaljhandeln Personliga egenskaper Med kunderna i fokus tror vi att du är en försäljningsinriktad, social, öppen och kommunikativ lagspelare. Med en vilja att lära sig och utvecklas kan vi erbjuda ett spännande och innehållsrikt arbete där varje dag inte är den andra lik. • Kundorienterad • Försäljningsinriktad • Duktig på att arbeta efter uppsatta mål • Känsla för butikskommunikation inom mode Utbildningskrav Gymnasium Säljutbildning är meriterande Låter det intressant? Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag för den här tjänsten är 2013-08-04 Observera att vi tar endast emot ansökningar via länk till vårt rekryteringssystem, ej via e-post  Butikens adress Skopunkten, Hedebrovägen 34, Kungsbacka NilsonGroup strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare, där våra medarbetare kan trivas, utvecklas och känna stolthet. Vi tänker på KUNDEN - Vi tänker ENKELT - Vi tänker NYTT - Vi tänker och visar TILLIT
Företag: NilsonGroup
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarierande säljare till Skopunkten Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarierande säljare till Skopunkten Kungsbacka

Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten
Demokratiutvecklare - barnets rättigheter Då vår demokratiutvecklare ska vara tjänstledig söker vi en vikarie till tjänsten. Uppdraget innefattar ett strategiskt och operativt arbete med att implementera FN:s konvention om barnets rättigheter i Kungsbacka kommun. Det innebär exempelvis arbete med styrdokument, utveckling, uppföljning och utvärdering samt att planera och genomföra dialoger med barn och unga, utbildning av kommunens anställda och kunskapsspridande aktiviteter för kommunens invånare. Din bakgrund Vi vill att du har högskole- eller universitetexamen inom samhällsvetenskap, beteendevetenskap eller motsvarande. Erfarenhet av att arbeta i en politiskt styrd organisation, arbete med barn- och ungdomsverksamhet samt erfarenhet från arbete med barnkonventionen är meriterande. Vi fäster stor vikt vid att du har god samarbetsförmåga och goda kunskaper om barnkonventionen. Du måste kunna arbeta självständigt då du planerar och genomför mycket av ditt arbete på egen hand. Vidare bör du ha god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Du ska kunna fungera som inspiratör och vägledare då du möter barn, unga och anställda i Kungsbacka kommun. Att prata inför större grupper och att leda arbetet i mindre grupper är något du tycker om och är duktig på. Du är kreativ, framåt och van att ta egna initiativ. Vi förutsätter att du älskar att arbeta med barnets rättigheter! Om oss Tjänsten är placerad vid Livsstilenheten. Vi arbetar med hälsofrämjande insatser kommuninvånare i stort är en del av förvaltningen för Fritid & Folkhälsa. Läs mer om vår verksamhet på www.kungsbacka.se/fritid. Vi erbjuder ett heltidsvikariat till och med 2014-09-30. Tillträde 2013-10-01 eller enligt överenskommelse. Välkommen med din ansökan senast 2013-08-29. För mer information kontakta: Lisa Lindberg, enhetschef Livsstilsenheten 0300-83 41 42 Åsa Ekman, demokratiutvecklare 0702-60 40 75 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Demokratiutvecklare till Livsstilsenheten

Assisterande dansledare Kungsbacka HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med dans och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Dans är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 3-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika dansstilar och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för dans och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Dans som består av 10 tillfällen med blandade dansstilar. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Dansledare till Knatteskutt i Kungsbacka inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara dansledare på träningarna. Att vara en pedagogisk dansledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/danssektorn i framtiden och har barn och danserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för dans - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.kungsbackadans@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder dans.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden.
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande dansledare Kungsbacka HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande dansledare Kungsbacka HT 13

Blivande Säljledare i Kungsbacka
Lux är ett av Sveriges mest anrika bolag och har en historia som sträcker sig tillbaka till 1901. Det var Lux som grundade Electrolux och har idag över 18.000 anställda i 35 länder. Det Lux ofta associeras med är den förstklassiga säljutbildningen. Lux Business School anses av många vara världens främsta säljskola och har skapat karriärmöjligheter för många av Sveriges näringslivstoppar. Här lär man sig väl beprövade teorier från början till slut. Lux arbetar med 4 produktlinjer Ren luft, Rent Hem, Rent vatten och Professional. Våra produkter säljer vi till företag och konsument. Vi behöver utöka vår sälj organisation med fler medarbetare. Detta på grund av att vi är i ett expansivt skede och behöver fler ledare i framtiden. Vi har som mål att alla vi anställer ska få genomgå följande utbildning i olika etapper. Du som söker ska ha ambitionen att arbeta som säljledare i framtiden! Du börjar utbildningen i Sverige och efter 6 månader så väljer vi tillsammans ett alternativ för fortsättning. Fortsätta i Sverige, Malta, Mallorca, Kanarieöarna eller Spanska fastlandet. Allt beror på dina språk kunskaper. Utvecklingsplan: Steg I, månad 1-6: Säljare (Lux Business School) Steg II, Månad 7-12: Teamleader (Lux Teamleader School) Steg III, månad 13-24: Säljchef (Lux Management School) Är du sugen på en gedigen karriärs möjlighet, ska du söka NU! Tidigare säljerfarenheter eller akademisk utbildning är meriterande men ej krav. Det viktigaste är dina personliga egenskaper. Du som söker skall vara: Målmedveten Driven med en vilja att vara framgångsrik Tävlingsinriktad Inte rädd för att jobba hårt Passar detta in på dig så tveka inte att söka. Satsar du på oss så satsar vi på dig!
Företag: Lux Svenska AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Blivande Säljledare i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Blivande Säljledare i Kungsbacka

Unga i Arbete söker Målare Kungsbacka
Unga i Arbete är ett Göteborgsbaserat företag. Vi arbetar främst mot ROT och RUT-tjänster. Vi är mycket engagerade i att ge unga en möjlighet på arbetsmarknaden. Just nu söker vi dig som har erfarenhet från målningsarbeten. Exempel på arbetsuppgifter är: målning, slipning och spackling. Arbetsorten kommer i huvudsak vara inom Kungsbacka kommun. Timanställning med ett beräknat behov om ca 16 timmar i snitt/vecka. Möjlighet till fler timmar och längre anställning finns beroende på prestationer och arbetsbelastning. Beräknat tillträde sker den 20 Juni och tjänsten förväntas sträcka sig fram till och med den 20 September.
Företag: Unga i Arbete Sverige AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Unga i Arbete söker Målare Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Unga i Arbete söker Målare Kungsbacka

Boendestödjare till Björkrisvägen
Björkrisvägen är en LSS-verksamhet i Kungsbacka för yngre vuxna inom neuropsykiatrin med 10 servicelägenheter. Varje brukare har eget lägenhetskontrakt. Boendestödjaren arbetar med att främja utvecklingen av personens resurser för att ge så goda förutsättningar som möjligt till ett självständigt liv och. De som bor i lägenheterna får stöd och hjälp i vardagslivet utifrån ett socialpedagogiskt, stödjande förhållningssätt. Vi jobbar med lågaffektivt bemötande i enlighet med Bo Heilskovs teorier. Samarbete och omdöme Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till såväl boende som kollegor och anhöriga på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig och agerar. Du är lugn och stabil samtidigt som du har en empatisk förmåga så att du kan sätta dig in i någon annans situation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med psykiska funktionshinder Vi söker dig som har KY-utbildning inom aktiverings- eller boendepedagogik, har högskoleutbildning inom socialpedagogik eller annan lämplig inriktning alternativt undersköterska. Du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen och du har kunskap inom individuellt målarbete och dokumentation enligt gällande lagstiftning. Du ska hantera svenska språket väl i tal och skrift. Vi erbjuder en allmän visstidsanställning med början 1 september och sex månader framåt på heltid. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg. Handledning i grupp ingår i arbetet. Som medarbetare i Kungsbacka kommun erbjuder vi dig subventionering vid friskvårdsaktiviteter. Skicka in din ansökan senast 2013-07-31 För mer information Enhetschef Paolo Marini 0300-83 88 72 under v29 kontakta verksamhetschef Camilla Dahlin 0300-83 51 63 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Björkrisvägen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Björkrisvägen

Boendestödjare till Hemteamet
Vill du arbeta som Boendestödjare i Hemteamet? Hemteamet ger boendestöd till personer med psykiska funktionsnedsättningar med utgångspunkt från det egna hemmet. Hemteamets stöd i vardagen handlar om att träna färdigheter och om att genom samtal motivera till förändringar i livssituationen. Vi arbetar utifrån en psykiatrisk rehabiliteringsmodell i syfte att förbättra personernas möjligheter till återhämtning. Vi söker tre boendestödjare till Hemteamet för visstidsanställning på 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgraden 60-100% med tillträde i september eller enligt överenskommelse. Arbetstiden är framförallt förlagd till dagtid på vardagar men arbete någon kväll/kvällar i veckan kan förekomma. Kvalifikationer Vi söker dig som har som har läst omvårdnadsprogrammet med psykiatriinriktning och/eller är socionom, socialpedagog, arbetsterapeut eller annan lämplig utbildning inom området. Gedigen erfarenhet från arbete med personer med psykiska funktionsnedsättningar är ett krav. Vi ser gärna att du har kunskaper om psykiatrisk rehabilitering och arbetsmetoder. Det är en fördel om du även har kunskap och erfarenhet från arbete inom områdena neuropsykiatri och missbruk. Egenskaper Du är flexibel, kreativ, har en personlig mognad och tycker om att arbeta självständigt utifrån mål och planer. Vidare är det viktigt att du är engagerad och har en god människosyn. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav. Senast 23 augusti vill vi ha din ansökan men från den 12 augusti kommer vi att hantera ansökningarna löpande Mer information lämnas av: Enhetschef Marica Nilsson Granlund 0300-83 50 56 (semester 29-32)  Boendestödjare Annica Andersson (semester 30-33) Margit Samuelsson (semester v 26-29) Telefon 0300- 83 51 33, säkrast vardagar mellan 07.30-08.30  När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Hemteamet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Hemteamet

Extrajobba med läxhjälp, Kungsbacka
SmartStudies är Sveriges ledande företag som arbetar med privatundervisning både hemma och online. Vi erbjuder dig ett flexibelt, roligt, utvecklande och meriterande extrajobb där du hjälper barn och ungdomar att nå sina mål i skolan. Nu har du chansen att arbeta tillsammans med en av våra familjer Postort: Kungsbacka Ämnen: Franska Årskurs: Grundskolan år 7 Tillfällen per vecka: 1 Minuter per tillfälle: 120 Önskat startdatum för undervisningen: Omgående OBS. Ange referens: RSF20130706 Jobbar du hos oss har du möjlighet att söka fler uppdrag senare men det ovan nämnda kommer att vara ditt första. Ett extrajobb hos SmartStudies innebär: -Flexibla arbetstider, ditt arbetsschema är anpassat efter dina tider -Stimulerande arbetsmiljö, du arbetar i en stimulerande och rolig arbetsmiljö och får hjälpa ungdomar att nå sin fulla potential. -Vägledning, våra studievägledare ger dig kontinuerligt stöd i din undervisning. -Personlig utveckling, du kommer att utvecklas både som pedagog och som person. -En merit för framtiden, du får ett jobb som sticker ut på ditt CV och visar på att du är ansvarstagande och kan lära ut. -Arbetstider, där du jobbar minst två timmar åt gången. SmartStudies söker dig som: -Är engagerad och positiv. -Har ett slutgiltigt/nuvarande gymnasiebetyg på minst 16.0 (utan meritpoäng). Vi rekryterar löpande och ser fram emot din ansökan! Fyll i din ansökan på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/extrajobba-som-privatlarare-pa-smartstudies/ Vi kontaktar dig sedan inom kort och bestämmer en tid som passar dig för din personliga intervju. OBS. Glöm inte att ange referensnumret som finns angivet längre upp i annonsen. SmartStudies är Sveriges ledande läxhjälpföretag som arbetar med läxhjälp både hemma och online. Vi finns i många städer i Sverige. Några av dem är: Stockholm, Göteborg, Malmö, Uppsala, Karlstad, Linköping, Norrköping, Helsingborg, Lund, Örebro och Västerås. Mer information om oss och hur vi arbetar med läxhjälp och privatundervisning finner du på vår hemsida: http://www.smartstudies.se/
Företag: SMART LÄXHJÄLP SVERIGE AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Extrajobba med läxhjälp, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Extrajobba med läxhjälp, Kungsbacka

Boendestödjare till Kyviksgården
Kyviksgården är ett gruppboende i Kullavik för vuxna med psykiska funktionsnedsättningar, som har sex platser. Varje brukare har eget lägenhetskontrakt. Verksamheten bedriver stödinsatser enligt LSS. Boendestödjaren arbetar med att främja utvecklingen av personens resurser för att ge så goda förutsättningar som möjligt till ett självständigt liv. De som bor i lägenheterna får stöd och hjälp i vardagslivet utifrån ett socialpedagogiskt, stödjande förhållningssätt. Vi jobbar med lågaffektivt bemötande i enlighet med Bo Heilskovs teorier. Vi använder oss också av AKK och tydliggörande pedagogik. Arbetssättet är metodiskt vilket innebär att du ska vara strukturerad och ha förmåga att organisera och planera ditt arbete utifrån verksamhetens bästa. Stabil och empatisk Viktiga egenskaper är att du är lugn och stabil samtidigt som du har en empatisk förmåga så att du kan sätta dig in i någon annans situation. Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till såväl boende som kollegor och anhöriga på ett lyhört och smidigt sätt. Du har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig och agerar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete med psykiska funktionshinder Vi söker dig som har KY-utbildning inom aktiverings- eller boendepedagogik, har högskoleutbildning inom socialpedagogik eller annan lämplig inriktning alternativt undersköterska. Du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen och du har kunskap inom individuellt målarbete och dokumentation enligt gällande lagstiftning. Du ska hantera svenska språket väl i tal och skrift. Vi erbjuder en allmän visstidsanställning från 1 september och sex månader framåt på heltid. Du kommer att arbeta dag, kväll och helg. Handledning i grupp ingår i arbetet. Som medarbetare i Kungsbacka kommun erbjuder vi dig subventionering vid friskvårdsaktiviteter. Skicka in din ansökan senast 2013-07-31 För mer information Enhetschef Paolo Marini 0300-83 88 72 under v 29 kontakta verksamhetschef Camilla Dahlin 0300-83 51 63 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Boendestödjare till Kyviksgården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Boendestödjare till Kyviksgården

Lärare förskola till Olasgårdens förskola i Förlanda
Olasgårdens förskola är en liten, lantligt belägen förskola i det lilla samhället Förlanda och tillhör Fjärås-Gällinge pedagogiska enhet. Förskolan har en avdelning med barn i åldrarna 1-5 år. I vårt pedagogiska arbete inspireras vi av Reggio Emilia filosofin. Vår mat lagas på förskolan. Läs gärna mer om oss på vår webbplats Vi söker en utbildad lärare förskola. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde i september 2013. Vi söker dig som är utåtriktad och socialt aktiv. Du har goda kunskaper om uppdraget och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du samarbetar bra med andra människor och har en positiv inställning till barn, föräldrar och kollegor.  Vi vill att du har goda kunskaper inom IKT och är aktiv med att utveckla vår verksamhet. Välkommen med din ansökan senast 4 augusti 2013. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.  Mer information om tjänsten lämnas av Förskolechef Ingela Wenander Telefon: 0300-83 53 43 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare förskola till Olasgårdens förskola i Förlanda jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare förskola till Olasgårdens förskola i Förlanda

Habiliteringsassistent till Strannegården
Vill du ha ett varierande och stimulerande arbete hos oss på Strannegårdens gruppbostad? Strannegårdens gruppbostad är belägen i Onsala och är en fristående villa som består av fem lägenheter samt gemensamhetsutrymmen. Verksamheten i boendet riktar sig till vuxna personer med intellektuell funktionsnedsättning och autism. Personerna som bor där har alla beslut enligt LSS, lagen om stöd och service. Vi söker en habiliteringsassistent till vår verksamhet och erbjuder en tillsvidareanställning på cirka 80 procent med tillträde enligt 1 september 2013. Arbetstiden är schemalagd till dag, kväll, helg och sovande jour. Vi söker dig som har lämplig utbildning så som omvårdnadsprogrammet, barn- och fritidsprogrammet eller pedagogik. Utbildning inom autism är mycket meriterande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen, kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt inom dokumentation enligt gällande lagstiftning. Körkort är ett krav. Metoder Vi arbetar utifrån tydliggörande pedagogik, lågafektivt bemötande samt alternativt kompliterande kommunikation (AKK). Vi arbetar i nära samarbete med metodutvecklare. Vårt arbete är metodiskt och målinriktat. Du har förmåga att organisera och planera ditt arbete utifrån verksamhetens mål och riktlinjer. Det är viktigt att du kan uttrycka dig i tal och skrift. Du har intresse av att utveckla enheten och driver verksamheten framåt tillsammans med andra.  Samarbete och omdöme Viktiga egenskaper är att du är empatisk och har förmåga att självständigt och på ett kreativt sätt lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett smidigt sätt. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! Sista ansökningsdag är 18 juli 2013. Urval kommer att ske löpande. Mer information om tjänsterna lämnas av Ann-Kristin Wennerberg Enhetschef 0300-83 52 72 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringsassistent till Strannegården jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringsassistent till Strannegården

Speciallärare/specialpedagog inrikt utvecklingsstörning till Kollaskolan
Kollaskolan är belägen i utkanten av bostadsområdet Kolla i Kungsbacka. Skolan har 350 elever och består av fem avdelningar: Skärgården, Stranden, Ängen, Skogen och Berget. I huvudsak är det en F-5 skola, men en del av grundsärskoleeleverna går alla sina nio år på skolan. Varje avdelning har fritidshem eller fritidsklubb. Kollaskolan byggs ut och blir en F-9 skola från och med höstterminen 2014. Visionen för Kollaskolan är att skapa en skola för alla. Målen når vi genom att utgå från en värdegrund som arbetet i skolan bygger på: kunskap ansvar, respekt, trygghet och arbetsglädje. Utifrån värdegrunden har vi byggt vår verksamhetsidé som förklarar vad som döljer sig bakom dessa ord. Vill du veta mer om vår skola kan du besöka vår webbplats Vi söker en speciallärare eller specialpedagog med inriktning utvecklingsstörning, som har utbildning och gärna dokumenterad erfarenhet från arbete med elever i grundsärskola. Du kommer att arbeta tillsammans med en förskollärare/fritidspedagog och elevassistenter i en mindre undervisningsgrupp om cirka 3 elever i yngreåren som läser grundsärskolans kursplan med inrikting träningsskola. Arbetet innebär att ansvara för det pedagogiska arbetet och se till att också övrig personal är väl förtrogen med de mål som eleverna arbetar emot. Du måste därför vara duktig på att samarbeta, men också klara av att på ett bra sätt organisera och leda arbetet mot målen. Har du en förskollärarutbildning som bakgrund är det extra meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga, förmåga att organisera och erbjuder ett intressant och spännande arbete i en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering! Vi erbjuder en tillsividaretjänst, ferieanställning på heltid med tillträde vid läsårstart 2013. Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2013. Mer information lämnas av Rektor Mats Lönn Telefon: 0300-83 44 64 Rektor Anneli Ardevall Telefon 0300-83 55 42 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare/specialpedagog inrikt utvecklingsstörning till Kollaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare/specialpedagog inrikt utvecklingsstörning till Kollaskolan

Assisterande idrottsledare Kungsbacka HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Kungsbacka inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.kungsbacka@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Kungsbacka HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Kungsbacka HT 13

Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka
Humana Omsorg är ett företag som utvecklar och erbjuder högkvalitativa tjänster inom områdena äldreomsorg och omsorg till funktionshindrade. Vår filosofi är en individbaserad service och omsorg, där kundernas och medarbetarnas välmående sätts i fokus. Vi arbetar enligt vår vision "Alla har rätt till ett bra liv". I Humanakoncernen ingår förutom Humana Omsorg även Sveriges största assistansverksamhet, samt verksamhet inom område individ & familjeomsorg. ARBETSUPPGIFTER Humana Omsorg AB har fått förmånen att på uppdrag av Kungsbacka kommun driva det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i kommundelen Vallda. Boendet beräknas öppna för inflyttning från och med 1 oktober 2013. Vi söker nu gruppchefer som ska vara med och leda arbetet på Vallda Heberg. Boendet är byggt i tre plan och som gruppchef kommer du att ansvara för ett plan. Du kommer att ha en mindre del av din tjänst avsatt för administration, bl.a. för bemanningsplanering och resterande del arbetar du i verksamheten som undersköterska. Du är dock ledare 100 % av tiden. Du kommer att stötta dina kollegor, ta ett extra ansvar vid introduktioner av nyanställda, samt vara verksamhetschefen behjälplig. Tillsammans med verksamhetschef och aktivitetsansvarig ingår gruppcheferna i äldreboendets lokala ledningsgrupp. Vi erbjuder ett roligt, givande och varierat arbete. Vi söker dig som är genuint intresserad av att arbeta med människor och som delar vår humanistiska värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi har som krav att du som söker ska vara utbildad undersköterska. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av liknande ansvarsroll. Du ska ha god datorvana och gärna ha erfarenhet av att arbeta i bemanningsplaneringsverktyg. Vid tillsättningen kommer stor vikt att läggas vid personlig lämplighet samt goda referenser. För att kunna kommunicera med våra boende och sköta dokumentationen ska du behärska svenska i tal och skrift. Inom Humana Omsorg arbetar vi med validation och reminiscens inom demensvård. Det är meriterande om du har erfarenhet av dessa metoder. Ansök senast: 2013-08-15. Urval och rekrytering sker löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.
Företag: Humana Omsorg AB, Humana Omsorg Vallda Heberg
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gruppledare till det nybyggda äldreboendet Vallda Heberg i Kungsbacka

Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Kungsbacka är en av Sveriges mest expansiva kommuner med drygt 76 000 invånare. Hallands sjukhus Kungsbacka är en del av Hallands sjukhus som omfattar sjukhusen i Kungsbacka, Varberg och Halmstad. I Kungsbacka erbjuder man specialistvård med hög kvalitet och god tillgänglighet. Inom sjukhuset finns mottagningsverksamhet inom kirurgi, ortopedi, urologi, medicin med flera subspecialiteter, öron, näs och hals, ögon, MVC, gynekologi, samt barn. Vidare finns en vårdavdelning för palliativ vård samt geriatrisk rehabvård. Operationsavdelningen har huvudsakligen dagkirurgisk inriktning med möjlighet till postoperativ flerdygnsvård på vårdavdelning. Vid sjukhuset finns också en röntgenavdelning. Inom medicinmottagningen i Kungsbacka bedrivs i dag allergologi, kardiologi, diabetologi, endokrinologi, hematologi, neurologi, gastroenterologi, allmän invärtesmedicin samt AK-mottagning. Mottagningen har till teamen knutna läkarmottagningar, sköterskemottagningar, dietist, medicinsk fotterapeut, kurator, undersköterskor samt medicinsk sekreterare. Vi bedriver också dagsjukvård med behandlingar för samtliga medicinska specialiteter. Till enheten finns en vårdavdelning med 24 vårdplatser samt Palliativa konsultteamet, postoperativ vård, akut geriatrik samt ortopedisk och neurologisk rehabilitering. Arbetsuppgifterna är mycket varierande inom och mellan de olika teamen med vård- dokumentation, IT-arbete och kassafunktion. ARBETSUPPGIFTER Tjänstgöringen innebär 100 % på Medicinmottagningen med nära samarbete över gränserna med övriga enheter inom Hallands sjukhus Kungsbacka. KVALIFIKATIONER Dokumenterad utbildning i vårddokumentation/läkarsekreterarutbildning. Sjukdomsklassifikationsutbildning är önskvärd och annan påbyggnadsutbildning är meriterande. Vi söker Dig som har goda IT-kunskaper och erfarenhet av datoriserad journal. Stor vikt kommer att läggas på Dina personliga egenskaper, arbetet ställer krav på god samarbetsförmåga, och att Du skall vara självständig, flexibel och initiativrik.
Företag: Region Halland, Medicinmottagning
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medicinsk sekreterare, Medicinmottagningen Hallands sjukhus Kungsbacka

Resursungdom
Sök ett Ungdomsjobb - för dig som är arbetslös, bor i Kungsbacka och är under 25 år. Fyrtornet / Västergatan, boende för ensamkommande flyktingbarn söker en resursungdom. Beskrivning av arbetsuppgifter: Finnas som ett extra stöd utöver ordinarie personal. Hjälpa till vid matlagning, läxläsning samt stötta vid aktiviteter och vara en god förebild. Dessutom kommer möjlighet finnas att vara med i ett kulturprojekt tillsammans med ungdomarna. Önskvärda kompetenser: Lätt för att hantera människor, pålitlig och social. Gärna med ett kulturellt/estetiskt intresse.
Företag: KUNGSBACKA KOMMUN, Individ och familjeomsorgen
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Resursungdom jobb, Resursungdom Kungsbacka, Resursungdom KUNGSBACKA KOMMUN, Individ och familjeomsorgen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resursungdom

Brevbärare till Kungsbacka
Tycker du om att röra på dig? Hos oss får du betalt för det! Bring Citymail är ett modernt företag med öppet arbetsklimat där kamratskap, laganda och din åsikt är viktiga byggstenar. Vi vet att en arbetsplats där medarbetarna har olika bakgrund, och inte minst olika kön, är viktigt för att nå framgång. Har du viljan finns goda möjligheter att kliva upp i vår karriärstege. VI SÖKER DIG SOM: *Trivs med ett tempofyllt, ansvarsfullt och utmanande jobb *Är strukturerad och har en väl utvecklad administrativ förmåga *Kan uttrycka dig väl i tal och skrift *Är självgående, men även gillar att samarbeta VAD INNEBÄR ARBETET? *Sortering och utdelning av post med hjälp av cykel, moped eller bil *Hantering av eftersändningar/avflyttade och uppdatering av adressregister *Ge service åt våra kunder och mottagare, och på så sätt skapa en positiv bild av Bring Citymail ANSTÄLLNING/ARBETSTIDER Tjänsterna avser främst behovsanställning. Behovsanställning innebär att du arbetar när vi har mycket att göra, eller när ordinarie personal är frånvarande. Arbetstiderna varierar, men oftast börjar du mellan 07.00 - 10.00, samt slutar när arbetet är klart för dagen, vanligtvis mellan 14.00 -17.00. Körkort är ett krav. HUR ANSÖKER DU? Gå in på: 1. http://www.bring.se/hela-bring/jobb 2. Välj den befattning du söker 3. Välj den avdelning du söker 4. Välj "Skicka ansökan" 5. Fyll därefter i vårt ansökningsformulär Tillträde efter överenskommelse. Skicka in din ansökan så fort som möjligt, intervjuer sker löpande. VILKA ÄR VI? Bring Citymail hjälper företag att kommunicera via brevlådan som kanal. Våra kunder anlitar oss som partner för att nå rätt person, vid rätt tidpunkt, med rätt budskap. Vi startade 1991 som världens första fria postföretag. Vi når 54 procent av Sveriges hushåll och företag. Och vi fortsätter att utmana marknaden. Bring Citymail är en del av Bring som ägs av Posten Norge. Koncernen omsätter omkring 4 miljarder euro och har cirka 30 000 medarbetare. Vår vision är att vara världens mest framåtblickande post- och logistikkoncern.
Företag: Bring Citymail (Region Väst)
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Brevbärare till Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Brevbärare till Kungsbacka

Distriktsveterinär Kungsbacka, tillsvidare
Med kunden i centrum är det viktigt för oss att våra medarbetare är kompetenta och engagerade. Vår breda verksamhet ger dig tillgång till kunniga kollegor, ett omväxlande och intressant arbete, modern utrustning och en kontinuerlig kompetensutveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en veterinär till Vallda utanför Kungsbacka till ett omväxlande och stimulerande arbete. Vi har en bred verksamhet med såväl ambulant praktik för stordjur som mottagning för smådjur. Vid mottagningen arbetar en grupp om sex veterinärer och två veterinärassistenter. KVALIFIKATIONER Vi vill att du är en veterinär med förmåga och intresse att arbeta med kunden i fokus, att bygga och vårda kundrelationer tillsammans med kollegorna och klinikchefen för praktikområdet. Du är en god lagspelare och månar om samarbetet inom arbetsgruppen. Samtidigt har du förmåga att arbeta självständigt och lösningsorienterat. Du har ett brinnande intresse för allmänpraktik och arbetar gärna med flera djurslag. Vi vill att du har tidigare arbetslivserfarenhet som veterinär, och värdesätter särskilt erfarenhet och intresse av arbete med smådjur. I tjänsten finns goda möjligheter att ta en aktiv del i och påverka vidareutvecklingen av vår växande smådjursmottagning. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende ålder, kön och kulturell bakgrund. Svensk veterinär legitimation och B-körkort är ett krav. Vi ser att du som sökande har god vandel. Vi undanber oss kontakt från annonssäljare och rekryteringsföretag.
Företag: Jordbruksverket, DV Region Syd
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Distriktsveterinär Kungsbacka, tillsvidare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Distriktsveterinär Kungsbacka, tillsvidare

Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare
Sök ett Ungdomsjobb - för dig som är arbetslös, bor i Kungsbacka och är under 25 år. Serviceområde Fastigheter söker en händig ungdom. Serviceområde Fastigheter hyr internt ut kommunägda och inhyrda fastigheter och lokaler till kommunens olika verksamheter. Serviceområde Fastigheter svarar för hyresadministration, fastighetsdrift och skötsel, fastighetsunderhåll och verksamhetsvaktmästeri. Beskrivning av arbetsuppgifter: Enklare fastighetsskötsel utom- och inomhus samt verksamhetsvaktmästeri. Det kan vara allt från underhållsarbete och reparation till att flytta möbler och skruva upp tavlor. Önskvärda kompetenser: En händig och relativt självständig person. Utåtriktad, serviceinriktad och samarbetsvillig. Gärna körkort.
Företag: Kungsbacka Kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare jobb, Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare Kungsbacka, Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare Kungsbacka Kommun
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fastighetsskötare/Fastighetsarbetare

Habiliteringsassistenter till Lilla Grönkulla gruppbostad i Kungsbacka
Förvaltningen för Funktionsstöd ansvarar för stödet till personer som är under 65 år och har någon form av funktionsnedsättning. Lilla Grönkulla är en gruppbostad för barn med beslut om särskilt boende enligt LSS. Det finns plats för fyra barn och ungdomar. Vi söker nu habiliteringsassistenter till vår verksamhet. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med jourtjänstgöring, arbetet är schemalagt med tjänstgöring dag, kväll, natt och helg. Samt en tjänst på 72 procent med tjänstgöring enbart på natten. Arbetet innebär att ge brukarna stöd i det dagliga livet både i och utanför gruppbostaden. Vi jobbar utifrån en lågaffektiv metod samt tydliggörande pedagogik. Arbetssättet är metodiskt vilket innebär att du ska vara strukturerad och ha förmåga att organisera och planera ditt arbete utifrån verksamhetens bästa. Det är viktigt att du är tydlig i din kommunikation och du har förmåga att självständigt och på ett kreativt sätt lösa de problem som kan uppstå i ditt arbete. Du arbetar bra tillsammans med andra och relaterar till din omgivning på ett lyhört och smidigt sätt. Du visar gott omdöme och har förståelse för att du själv påverkar situationen när du uttalar dig eller agerar. Kvalifikationer Vi söker dig som har lämplig KY-utbildning inom aktiverings- eller boendepedagogik, omvårdnadsprogrammet eller barn- och fritidsprogrammet. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen, kunskap och erfarenhet inom individuellt målarbete samt inom dokumentation enligt gällande lagstiftning. Vi läser ansökningarna löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt, dock senast 26 juli 2013. Vi kommer att begära utdrag ur Polisens belastningsregister. Mer information om tjänsten lämnas av Enhetschef Lisbeth Johansson 0300-83 51 68 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Habiliteringsassistenter till Lilla Grönkulla gruppbostad i Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Habiliteringsassistenter till Lilla Grönkulla gruppbostad i Kungsbacka

Lärare till Specialpedagogiskt Centrum
Specialpedagogiskt Centrum verkar som stöd och utvecklingsenhet för kommunens övriga pedagogiska enheter och som samordningsansvarig för kommungemensamma verksamheter såsom särskilda undervisningsgrupper. I Kungsbacka finns fyra särskilda undervisningsgrupper som tar emot elever från grundskolorna i kommun. Du kommer att arbeta i team med ytterligare två lärare, en socialpedagog och en fritidsledare. Vi söker lärare i ämneskombinationerna matematik/NO/teknik. Vi erbjuder ett vikariat på heltid under läsåret 2013/2014. Arbetsuppgifter Som lärare i särskild undervisningsgrupp planerar och genomför du undervisning för eleverna både individuellt och i grupp. Du vågar prova nya väger och utmanar både dig själv samt eleverna för god måluppfyllelse. Du är delaktig under raster och kring frågor som rör elevernas helhetssituation. Du är mentor och har kontakt med elevernas vårdnadshavare, personalen på elevens hemskola samt övrig samverkan kring eleven. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet för årskurserna 4-6 och har erfarenhet att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och förmåga att skapa goda relationer. Vi söker lärare med digital kompetens samt goda kunskaper i styrdokumenten för att visa vägen till lärande på flera sätt. Ett lösningsfokuserat arbetssätt är ett måste. Tillträde: 12 augusti 2013 Välkommen med din ansökan senast 4 augusti 2013. Mer information om tjänsterna lämnas av Ylva Erixon Rektor Specialpedagogiskt centrum 0300-83 45 84 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Specialpedagogiskt Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Specialpedagogiskt Centrum

Socialpedagog till Specialpedagogiskt Centrum
Specialpedagogiskt Centrum verkar som stöd och utvecklingsenhet för kommunens övriga pedagogiska enheter och som samordningsansvarig för kommungemensamma verksamheter såsom särskilda undervisningsgrupper. I Kungsbacka finns fyra särskilda undervisningsgrupper som tar emot elever från grundskolorna i kommun. Du kommer att arbeta i team med tre lärare och en fritidsledare. Vi söker en socialpedagog och erbjuder ett vikariat på heltid under höstterminen 2013. Arbetsuppgifter Som socialpedagog i särskild undervisningsgrupp ansvarar du för samordningen kring eleverna enligt kommunens lokala samverkansavtal En dörr in. Du är delaktig i undervisning och under raster. Du delar mentorskap med en lärare och har kontakt med elevernas vårdnadshavare, personalen på elevens hemskola samt övrig samverkan kring eleven. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad socialpedagog och har erfarenhet av att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och förmåga att skapa goda relationer. Ett lösningsfokuserat arbetssätt är ett måste. Tillträde: 19 augusti 2013 Välkommen med din ansökan senast 4 augusti 2013. Mer information om tjänsterna lämnas av Ylva Erixon Rektor Specialpedagogiskt centrum 0300-83 45 84 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Socialpedagog till Specialpedagogiskt Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Socialpedagog till Specialpedagogiskt Centrum

Restaurangchef till Ricemarket, Kungsbacka
Framåt strävande och viljestark restaurangchef sökes till Ricemarket i Kungsbacka. Vi är en asiatisk restaurangkedja som specialiserat oss på att servera genuin asiatisk mat. Jobbet innebär en kombination av ledarskap och drift. Ricemarket expanderar och söker en duktig restaurangchef med placering på vår restaurang i Kungsmässan, Kungsbacka. Som restaurangchef blir du ansvarig för restaurangens dagliga drift och personalstyrka. Det innebär att du tillsammans med ditt team skapar en attraktiv arbetsmiljö i form av kvalité, hygien och service. Alla ska trivas och vi ska leverera en upplevelse utöver det vanliga till restaurangens gäster. Restaurangen skall naturligtvis gå med vinst. För att öka omsättningen och uppnå resultat behöver du ständigt vara aktivt med oavbruten optimering av drivandet. Grundförutsättningar för att lyckas är renlighet, hög kvalité och god service för att få gästerna att vilja återkomma. * Arbetet som restaurangchef är krävande och utmanande. * Du trivs med varierande arbetstider och ser inget hinder av att jobba kvällar och helger. * Du jobbar ständigt för att bevara en god stämning mellan kolleger vilket främjar på sikt en tillfredställställande arbetsmiljö. * Ditt ledarskap präglas av närvaro och synlighet. * Du brinner för att din restaurang ska bli så trivsam som möjligt, för gäster och medarbetare. * Du har flera års erfarenhet från restauranger eller snabbmatskedjor. Du kan branschen. * Viktigt att du har ett par års chefserfarenhet. Uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska. Ytterligare språk en merit. Kinesiska ett stort plus. Vi tillämpar provanställning och lönen förhandlar vi om. Skicka ett email med CV, personligt brev och ett foto på dig själv. Löpande behandling av ansökningar och endast fullständiga ansökningar behandlas. Välkommen med din ansökan!
Företag: RICE MARKET SVERIGE AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Restaurangchef till Ricemarket, Kungsbacka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Restaurangchef till Ricemarket, Kungsbacka

Lärare till Iseråsskolan
Onsala Pedagogiska enhet omfattar en integrerad verksamhet för barn och ungdomar i åldrarna 1-16 år. Verksamheten bedrivs för närvarande vid fyra skolor, åtta förskolor, en öppen förskola och två stycken familjedaghem. Det finns cirka 1200 elever i grundskolan och drygt 350 barn i familjedaghem och förskola. Vi söker en lärare 1-7 på Iseråsskolan. Vi ser att du har utbildning med inriktning mot matematik, naturorienterande ämnen och teknik. Det är även meriterande om du har musik, sv/so som komplement till det tidigare. Du kommer att arbeta med en klass i åk 6 med start 12 augusti. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 75-100 procent med tillträde snarast vid terminsstart. Du samarbetar bra med andra människor och ser fördelarna med att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. Du är en positiv person som sprider energi och arbetsglädje till elever och kollegor. Du har en helhetssyn på eleverna och förmåga att skapa trygghet och trivsel i klassen. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. Om oss Iseråsskolan ligger i Mariedal på Onsalahalvön. Vi har närhet till naturen och några kilometer bort ligger havet. På skolan går idag cirka 390 barn från förskoleklass till årskurs fem. Det finns totalt 16 klasser, men från hösten-14 kommer det att utökas med 3 klasser då vi även har åk 6 på skolan. Skolbarnomsorgen är integrerad i verksamheten för förskoleklass till årskurs två. Vi har också fritidsklubbar för de äldre barnen på skolan. I de yngre åldrarna är klasserna åldersblandade, medan de äldre klasserna är åldershomogena. Iseråsskolan har ett Montessorispår. Vi har en hög andel utbildad personal och personal med erfarenhet. För mer information, se vår webbplats Välkommen med din ansökan senast 31 juli 2013. Urval och intervjuer kommer att ske fortlöpande därefter. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. Mer information lämnas av Rut Hagman, rektor 4-6 0300-83 58 02 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Iseråsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Iseråsskolan

Lärare skolbarnomsorg till Särö skola
Vill du arbeta i en skola som präglas av nytänkande, professionell och engagerad personal? I vår helt nybyggda skola har vi haft verksamhet igång sedan augusti förra året. Vi är en F-9 skola med totalt cirka 550 elever. Skolan ligger med närhet till både hav och skog i Särö. Vi söker en utbildad lärare för fritidshem alternativt lärare mot grundskolans tidigare åldrar. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 75-100 procent. Tjänsten är en semestertjänst med tillträde i augusti. Du kommer att ingå i vårt arbetslag som arbetar med förskoleklass till årskurs tre. Vårt lag består av 30 lärare med olika inriktningar. Tillsammans träffar vi alla barn under skoldagen och tar gemensamt ansvar för att de har det bra, utvecklas och lär så långt som möjligt. Kommande läsår kommer att arbeta i ett arbetslag i årskurs 3. Du kommer att arbeta över hela skoldagen i skola och fritidshem och tillsammans med sammanlagt sju kollegoransvara för hela dagen, skola och fritidshem. Uppdraget kommer att innefatta självständigt arbete med enskilda barn/grupper av barn som behöver extra stöd under skoldagen, samt fritidshemsarbete. Viktigt är att du ser fritidshemmet som en viktig del för barnets hela dag och har förmåga att skapa den verksamheten attraktiv för aktiva 9-10 åringar. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare för fritidshem eller skolans yngre år och som har lätt för att samarbeta i våra arbetslag så att vi uppnår våra nationella, kommunala och lokala mål och direktiv. Du har erfarenhet av att arbeta strukturerat med planering och utvärdering av barns lärande och utbildning. Du har förmåga att sprida energi, glädje och inspiration till dina elever, kollegor och föräldrar. Om oss Vi fokuserar just nu på att skapa en bra organisation och innehåll i vår nya skola. Som en del i detta har vi ett pågående spännande projekt kring hållbar utveckling genom hela skolan där vi är den första skolan i Kungsbacka som deltar. Vi strävar efter en gemensam syn på barns lärande, vi har byggt en vision och har påbörjat fas 2 i projektet. Där vi i olika aktioner ständigt förbättrar vår verksamhet mot en långsiktig strukturerad handlingsplan. Läs mer om oss på vår webbplats Vi kommer att påbörja urval och ha intervjuer löpande så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt, dock senast 16 augusti 2013. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal. För frågor eller funderingar kontakta Rektor Johanna Karlsson Telefon 0300-83 63 02 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare skolbarnomsorg till Särö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare skolbarnomsorg till Särö skola

Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun
Fjärås/Gällinge pedagogiska enhet söker dig som vill vara med och utveckla verksamheten på våra förskolor. Arbetsuppgifter Som pedagogisk ledare och chef för förskollärare och barnskötare i förskolan har du det övergripande ansvaret för att verksamheten bedrivs i enlighet med läroplanens mål och uppdraget i dess helhet. Som förskolechef ansvarar du för förskolans kvalitét genom att systematiskt och kontinuerligt planera, följa upp, utvärdera och utveckla verksamheten. Du utgår alltid från en helhetssyn med barns bästa i fokus. Du har ansvar för förskolans personal och ekonomi. Uppdraget som förskolechef omfattar fyra förskolor. Du kommer att ingå i enhetens ledarteam bestående av två förskolechefer och fem rektorer, teamet leds av en verksamhetschef. Tillsammans har vi ansvar att utveckla verksamheten i ett helhetsperspektiv för barn och elever i åldrarna 1-16 år inom vår pedagogiska enhet. Tillsammans skapar vi goda förutsättningar för lärande nu och i framtiden. Vill du läsa mer om våra förskolor kan du göra det här: Gällinge, Måå, Prästgårdsängens, Olasgården Kvalifikationer Vi söker dig som är högskoleutbildad med inriktning mot pedagogik samt har erfarenhet från pedagogiskt arbete inom förskolan. Arbetet kräver att du är en tydlig ledare med ett coachande förhållningssätt som kan entusiasmera och skapa arbetsglädje med fokus på mål, resultat och kvalité. Du är ansvarstagande samt har ett intresse för utvecklingsarbete. Du har förmågan att skapa och upprätthålla goda relationer med barn, personal och föräldrar. Du är en duktig kommunikatör och har lätt för att samverka. Din syn på förskolans utveckling tar sin utgångspunkt i senaste förskoleforskning. Du har kunskap och intresse för att driva fortsatt utveckling av lärandet via digitala redskap på våra förskolor. Du har erfarenhet från verksamhets-, personal- och ekonomiarbete. Det är meriterande om du har genomgått den statliga rektorsutbildningen. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Kungsbacka kommun tillämpar tidsbegränsat chefskap. Välkommen med din ansökan senast 16 augusti 2013. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Verksamhetschef Ann-Christin Windevall Telefon: 0705-64 11 89, 0300-83 53 02  Fackliga företrädare når du via kommunens växel, tel. 0300-83 40 00 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskolechef till Förskola & Grundskola i Kungsbacka kommun

Byggprogrammet
Praktiska Kungsbacka (Gymnasium) söker yrkeslärare till Bygg och anläggningsprogrammet (vikariat). Vi söker dig som har det rätta engagemanget och som kan vara en länk mellan skola och näringsliv. Du kommer att tillsammans med andra yrkeslärare på skolan vara ansvarig för elever på programmet och för deras arbetsplatsförlagda lärande. Praktiska Sverige AB är en koncern med 39 skolor utspridda på olika orter i landet. Våra enheter är små och vi bedriver i huvudsak gymnasiala lärlingsutbildningar inom olika hantverksyrken. Vill du arbeta i ett trevligt och kunnigt arbetslag på den lilla skolan? Välkommen med din ansökan! Vi vill inte ha kontakt med bemanningsföretag av olika slag.
Företag: Praktiska (Kungsbacka)
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Byggprogrammet jobb, Byggprogrammet Kungsbacka, Byggprogrammet Praktiska (Kungsbacka)
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Byggprogrammet

Grundsärskolan på Kollaskolan söker lärare i trä- och metallslöjd!
Är du finurlig och kreativ? Kan du se möjligheter, vara innovativ och hitta lösningar? Kan du lämna det traditionella och tänka nytt för en grupp elever som ser fram mot veckans slöjdlektioner? Vi söker dig som är lyhörd och flexibel och har lätt att anpassa din undervisning efter elevers behov. Du besitter stort tålamod, är intresserad av och har förståelse för elevers olikheter. Som lärare på Grundsärskolan är du intresserad av att arbeta med elever som behöver mycket individuell och anpassad undervisning. Många av våra elever har individuellt stöd under lektionspass av elevassistenter. En del i din roll är att organisera och leda undervisningen tillsammans med elever och andra vuxna. Vi söker dig som är behörig slöjdlärare. Vi ser gärna att du har ytterligare ämnesbehörighet som speciallärare med inriktning utvecklingstörning. Positivt är om du har behörighet i flera ämnen. Vierbjuder ett vikariat under läsåret 2013/2014, men på sikt kan det både utökas och bli en tillsvidareanställning, då Kollaskolan blir en fullt utbyggd F-9 skola från och med höstterminen 2014. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet, samarbetsförmåga och erbjuder ett intressant, omväxlande och spännande arbete i en skola där vi arbetar för mångfald och inkludering. Vi erbjuder ett vikariat på 50 procent under läsåret 2013-2014, ferieanställning med möjlighet till förlängning. Om oss Kollaskolan är belägen i utkanten av bostadsområdet Kolla i Kungsbacka. Skolan har 350 elever och består av fem avdelningar: Skärgården, Stranden, Ängen, Skogen och Berget. I huvudsak är det en förskoleklass till år fem skola, men en del av grundsärskoleeleverna går alla sina nio år på skolan. Kollaskolan byggs ut och blir en F-9 skola from höstterminen 2014. Varje avdelning har fritidshem eller fritidsklubb. Visionen för Kollaskolan är att skapa en skola för alla. Målen når vi genom att utgå från en värdegrund som arbetet i skolan bygger på: kunskap ansvar, respekt, trygghet och arbetsglädje. Utifrån värdegrunden har vi byggt en verksamhetsidé som förklarar vad som döljer sig bakom dessa ord. Vill du veta mer om vår skola kan du besöka vår hemsida. Välkommen med din ansökan senast 5 augusti 2013. Mer information om tjänsten lämnas av Rektor Mats Lönn Telefon: 0300-83 44 64 Rektor Anneli Ardevall Telefon 0300-83 55 42 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Grundsärskolan på Kollaskolan söker lärare i trä- och metallslöjd! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundsärskolan på Kollaskolan söker lärare i trä- och metallslöjd!

Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet
Aranäsgymnasiet har en spännande och framtidsinriktad utformning med hög nivå på teknisk utrust­ning. Den är sammanbyggd med Kungsbacka sportcentrum och innehåller även en teater- och konsertlokal. Skolan har idag 1 200 elever och ligger centralt i Kungsbacka med tio minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum Vi söker en lärare i matematik. Tjänsten är tidsbe­gränsad under höstterminen 2013. Omfattningen är 25-50 procent men kan komma att förändras i och med den slutliga planeringen. Vi vill att du är behörig lärare i matematik och att du har goda ämneskunskaper. Du ska vara flexibel och ha lätt för att samarbeta.  Mer om oss På Aranäsgymnasiet finns idag Barn- och Fritidsprogrammet, Bygg- och anläggningspro­grammet, Estetiska pro­grammet, Gymnasiesärskola, Introdukt­ionsprogram, International Bac­cau­larate, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskaps­pro­gram­met, Teknikprogrammet samt Vård- och omsorgsprogrammet. På Aranäsgymnasiet finns från hösten 2013 även Yrkeshögskolan, Kungsbacka. Vår verksamhet är indelad i fem enheter med en rektor som ansvarar för respektive enhet. Alla lärare ingår i lärararbetslag, formade runt de olika programmen. För övriga funktioner och samordning inom skolan finns en verksamhetschef. Välkommen med din ansökan senast 28 juli 2013. Upplysningar om tjänsterna lämnas av Rektor Eva Malmgren Thörnblom Telefon: 0300- 83 33 10 E-post: eva.malmgren-thornblom@kungsbacka.se När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet

Medarbetare inom Städ Kungsbacka, heltid
Pro Assistans är en kedja som erbjuder ett heltäckande tjänstekoncept inom städ/hushåll och trädgård/grönyteskötsel. Vi arbetar med såväl företag som privatkunder och finns etablerade på en rad orter längs västkusten. På privatmarknaden är vi stora på hushållsnära tjänster. Nu söker vi städmedarbetare för ett föräldravikariat till vår Kungsbacka-enhet som upplever en allt starkare efterfrågan. För att passa in i tjänsten som städmedarbetare hos Pro Assistans Städ är tidigare erfarenhet inom städning ett krav. Vi arbetar ofta i team men det förekommer också ensamarbete. Du bör vara strukturerad i ditt arbetssätt då det stundom förekommer en hög arbetsbelastning där stress är ett vanligt inslag. Vi tillämpar löpande urval i rekryteringsarbetet tills dess att tjänsten är tillsatt. Tjänsten innebär 100% tjänstgöringsgrad och för rätt person finns möjlighet till fortsatt anställning. B-körkort är ett krav, men vi står för bil och övrig utrustning. Välkommen med din ansökan till peter.nystrom@proassistans.se.
Företag: PRO ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Medarbetare inom Städ Kungsbacka, heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Medarbetare inom Städ Kungsbacka, heltid

Röntgensjuksköterska för tjänstgöring på röntgenklin i Kungsbacka, Medicins
Region Halland är en av de största arbetsgivarna i Halland. Vi är 7 500 medarbetare - alla med uppdraget att främja utveckling och tillväxt och att ge hallänningarna god hälso- och sjukvård. Region Halland har som sin vision "Halland - Bästa livsplatsen." Det innebär att göra Halland till den plats där människor ges bästa möjliga förutsättningar att bo och verka. Region Halland vill ha engagerade medarbetare som trivs på jobbet och är stolta över det vi tillsammans uträttar. Därför satsar vi på kompetensutveckling, forskning, bra arbetsmiljö och på att utveckla vår verksamhet - det som behövs för att tillsammans bygga bästa livsplatsen. Röntgenavdelningen i Kungsbacka är digitaliserad och undersökningar bedrivs med modern utrustning. ARBETSUPPGIFTER Arbetsplatsen kännetecknas av gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en liten framåt, modern och expanderande klinik. Här finns Magnetkamera, CT, genomlysning, skelett, mammo och ultraljud. KVALIFIKATIONER Leg röntgensjuksköterska önskvärt MR vana. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet som samarbetsförmåga, servicekänsla, förmåga att ta egna initiativ, flexibilitet samt organisationsförmåga.
Företag: Region Halland, Röntgenklinikerna Halland
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Röntgensjuksköterska för tjänstgöring på röntgenklin i Kungsbacka, Medicins jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Röntgensjuksköterska för tjänstgöring på röntgenklin i Kungsbacka, Medicins


Sök lediga jobb Kungsbacka

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se