Kunnig och engagerad Farmaceut jobb - lediga jobb

Kunnig och engagerad Farmaceut jobb Kunnig och engagerad Farmaceut jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kunnig och engagerad Farmaceut. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kunnig och engagerad Farmaceut. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kunnig och engagerad Farmaceut- Stockholm

  2. Kunnig och engagerad Farmaceut- Solna


Mer beskrivning

Kunnig och engagerad Farmaceut
slutenvårdsavdelning inom Njurmedicin/Endokrin Sjukvård Vi vet att farmaceuter inom slutenvården ökar patientsäkerheten, förbättrar arbetsmiljön och minskar återinläggningar på sjukhusen. Vilken möjlighet! Vi ser nu över vår bemanningsmix, testar nya arbetssätt och projektanställer därför en farmaceut. På vår akuta slutenvårdsavdelning med medicinsk och kirurgisk inriktning vårdar vi tre olika patientkategorier: njursjuka, diabetiker och allmänmedicinska patienter. Våra lokaler är ny renoverade vilket ger en lugn och positiv miljö både för patienter och personal. Arbetsuppgifter: Som farmaceut har du ett helhetsansvar för läkemedelshanteringen. Du kommer att arbeta både självständigt och i team kring patienten tillsammans med sjuksköterska och läkare på avdelningen. I tjänsten ingår kvalitets- och utvecklingsarbete som berör läkemedelshantering samt även personalutbildning. Eftersom vi är i uppstarten vill vi skapa tjänsten och se över förutsättningar och möjligheter tillsammans med dig. Nu gäller det att tänka nytt! Kvalifikationer: Legitimerad farmaceut. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Personliga egenskaper: Vi önskar en arbetskamrat med värme, humor och som är klartänkt, ärlig och engagerad. Ett etiskt förhållningssätt i mötet med patienter och kolleger ser vi som en självklarhet. Du bör ha en förmåga att hantera olika arbetstempon och kunna vara flexibel i ditt arbete. Det är viktigt för oss att du kombinerar ditt farmaceutiska kunnande med god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du är lite av en idéspruta och vill vara med och utveckla verksamheten. Låter det spännande? Välkommen till oss! Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Karolinska Universitetssjukhuset
Ort: Stockholm
Publicerad : 10-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kunnig och engagerad Farmaceut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kunnig och engagerad Farmaceut

Kunnig och engagerad Farmaceut
Vi erbjuder  Vi vet att farmaceuter inom slutenvården ökar patientsäkerheten, förbättrar arbetsmiljön och minskar återinläggningar på sjukhusen.     Vilken möjlighet!     Vi ser nu över vår bemanningsmix, testar nya arbetssätt och projektanställer därför en farmaceut.   Om tjänsten På vår akuta slutenvårdsavdelning i Solna med medicinsk inriktning vårdar vi patienter med reumatiska och njurmedicinska sjukdomar.    Som farmaceut har du ett helhetsansvar för läkemedelshanteringen. Du kommer att arbeta både självständigt och i team kring patienten tillsammans med sjuksköterska och läkare på avdelningen.     I tjänsten ingår kvalitets- och utvecklingsarbete som berör läkemedelshantering samt även personalutbildning. Eftersom vi är i uppstarten vill vi skapa tjänsten och se över förutsättningar och möjligheter tillsammans med dig. Nu gäller det att tänka nytt!    Tjänsten omfattar en visstidsanställning:  20170605 - 20171229. Eventuell möjlighet till förlängning under förutsättning att vederbörliga beslut fattas.     Vi söker  Vi önskar en arbetskamrat med värme, humor och som är klartänkt, ärlig och engagerad. Ett etiskt förhållningssätt i mötet med patienter och kolleger ser vi som en självklarhet. Du bör ha en förmåga att hantera olika arbetstempon och kunna vara flexibel i ditt arbete.    Det är viktigt för oss att du kombinerar ditt farmaceutiska kunnande med god kommunikativ förmåga. Vi ser gärna att du är lite av en idéspruta och vill vara med och utveckla verksamheten.    Låter det spännande? Välkommen till oss!     Kvalifikationer Legitimerad farmaceut.
Företag: Stockholms Läns Landsting
Ort: Solna
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kunnig och engagerad Farmaceut jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kunnig och engagerad Farmaceut


Sök lediga jobb Kunnig och engagerad Farmaceut

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se