Kvalificerad inköpare till företag i Jönköping jobb - lediga jobb

Kvalificerad inköpare till företag i Jönköping jobb Kvalificerad inköpare till företag i Jönköping jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kvalificerad inköpare till företag i Jönköping. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kvalificerad inköpare till företag i Jönköping. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kvalificerad inköpare till företag i Jönköping- Jönköping


Mer beskrivning

Kvalificerad inköpare till företag i Jönköping
Poolia Ekonomi Presentation Till ett logistikföretag i Jönköping söker vi efter en kvalificerad inköpare. Uppdraget är ett längre konsultuppdrag på halvtid med start omgående. Urval sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag. Arbetsuppgifter I uppdraget som inköpare kommer du bland annat att arbeta med inköpsadministration, granskning och matchning av fakturor, leverantörsreskontra samt kontering i ekonomisystemet (Oracle). Du kommer framförallt att ha löpande kontakt med leverantörer, samt med de personer inom företaget som initierat och godkänner inköpen. Funktionen innebär skapande av rådata i ekonomisystemet som sedan ligger till grund för bokslut och uppföljning. Viss annan rapportering förekommer också, liksom även utställande av fakturor framförallt vid månadsbokslut. Utbildning/erfarenhet Du som söker har med fördel en ekonomisk bakgrund och det är meriterande om du är van vid fakturahantering och leverantörskontakter. Vi ser gärna att du har erfarenhet av inköpsadministration och Oracle, samt goda kunskaper i Excel. Du bör även ha goda datakunskaper och vara duktig på övriga Officepaketet. Som person är du driven, noggrann och tycker om att ta egna initiativ och skapa goda rutiner. Förmåner Konsultrollen passar dig som på kort tid vill skaffa dig bred erfarenhet. Vi erbjuder dig chansen att arbeta på populära arbetsplatser med välkända varumärken där du kan utveckla din kompetens och bredda ditt CV. Du kommer att trivas som konsult om du söker en värld av spännande uppdrag och nya kontaktnät. Vid din sida har du din konsultchef som agerar bollplank och stöttar dig i att lyckas på dina uppdrag. Vi vill att du ska må bra och trivas med oss på Poolia. Därför erbjuder vi dig friskvårdsbidrag, rabatter på olika träningsanläggningar och ordnar regelbundet sociala aktiviteter. Självklart omfattas din anställning på Poolia av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension samt företagshälsovård. Två år i rad har Poolia vunnit den prestigefyllda titeln branschbäst i Universums undersökning Sveriges bästa arbetsgivare. Företagsbeskrivning Vi tillhör de företag i Sverige som har absolut längst erfarenhet av rekrytering och personaluthyrning inom ekonomi. Detta gör att vi kan erbjuda dig unika möjligheter oavsett om du är CFO, redovisningschef, controller eller löneadministratör - inom ekonomins hela spektra - såväl till privat som till offentlig sektor. 2012 har Poolia för femte året i rad utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare enligt Universums undersökning. Poolia presenterar ”Tidernas rekrytering”. Besök tidernasrekrytering.se. Sluttext Varmt välkommen med din ansökan. Urval sker löpande, ansök därför redan idag genom att klicka på ansök på poolia.se.
Företag: Poolia Ekonomi
Ort: Jönköping
Publicerad : 01-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalificerad inköpare till företag i Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalificerad inköpare till företag i Jönköping


Sök lediga jobb Kvalificerad inköpare till företag i Jönköping

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se