Kvalitetschef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen lediga jobb

Kvalitetschef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen jobb Kvalitetschef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kvalitetschef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kvalitetschef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kvalitetschef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen- Flen


Mer beskrivning

Kvalitetschef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen
Unilever är en global och ledande leverantör inom mat, hygien och personlig omsorg, med varumärken som Axe, Dove, Via, Comfort, Ben&Jerrys och GB glace hjälper får vi våra konsumenter att må bra, se bra ut och få mer ut av livet. Varje dag säljer vi dagligvaror till 150 miljoner konsumenter i över 190 länder vilket gör oss till en av de största aktörerna inom konsumentvaror. I Sverige består Unilever av två affärsområden; Foods & Ice-cream samt Home & Personal Care med huvudkontor i Stockholm samt fabriker i Flen, och Helsingborg. Till vår glassfabrik i Flen söker vi nu en driven och lösningsfokuserad kvalitetschef som tillsammans med organisationen vill utveckla kvalitetsarbetet kopplat till vår produktion av glass. Då glassen som produceras i Flen återfinns i hela Europa medför rollen ett brett europeiskt kontaktnät som ger goda möjligheter till personlig utveckling. Som kvalitetschef är du ansvarig för, att i linje med rådande lagar och krav, driva och utveckla kvalitetsarbetet. Vår verksamhet grundar sig i TPM-metodiken, vilket innebär ett tätt samarbete med produktionspersonalen. I tjänsten ingår personalansvar för det lokala kvalitetsteamet, kontakter med entreprenörer samt eget budgetansvar. Rollen ingår i fabrikens ledningsgrupp och rapporterar till fabrikschefen men ingår även i ett europeiskt kvalitetsteam. Arbetet i det europeiska kvalitetsteamet fokuserar på övergripande strategiska kvalitetsfrågor och rapporteras till den europeiska kvalitetsdirektören. Resor ingår i tjänsten. Ansvarsområden -Arbeta i enlighet med lagar och krav inom kvalitet, arbetsmiljö samt miljö -HACCP, hygien samt rengöring -Drift av laboratoriet inklusive utveckling av metodik -Driva projekt och utredningar, samt sammanställa rapporter inom området -Revisioner i enlighet med lag och lokala behov -Driva, underhålla och utveckla befintliga kvalitetssystem, samt implementering av kommande system -Drift och utveckling av verksamhetssystemet -Personal- och utvecklingsansvar för ditt team Kan det vara du? Vi söker dig som har en universitetsexamen, helst inom områdena teknik, mikrobiologi eller livsmedelskunskap. För att lyckas i rollen ska du ha erfarenhet av att arbeta som ledare i produktionsmiljö med budgetansvar. Vi ser att du som person är nätverkande, stöttande och har en positiv energi som du gärna spider till ditt team. Du talar och skriver såväl engelska som svenska obehindrat. Som person är du strukturerad, analytisk och drivande och du brinner för kvalitet och arbetar strukturerat för att ständigt förbättra ditt eget och andras arbete. Kontaktperson Låter det intressant är du välkommen att söka tjänsten genom registrerat och uppdaterat CV. Frågor kring tjänsten besvaras av rekryteringskonsult Marie Gutke på marie.gutke@se.experis.com eller på 070 -377 54 27. Vi bearbetar ansökningar löpande och ser gärna att du anmäler ditt intresse snarast.
Företag: Experis Engineering
Ort: Flen
Publicerad : 10-25
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetschef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetschef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen


Sök lediga jobb Kvalitetschef till Unilever Produktions glassfabrik, Flen

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se