Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes! jobb

Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes! jobb Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes! jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes!- Västerås


Mer beskrivning

Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes!
Är du resultatinriktad samt har ett driv att kontinuerligt förbättra verksamheten? Adecco ger dig nu möjligheten att utvecklas och skaffa nya erfarenheter! Hur ser din arbetsdag ut? I rollen som materialplanerare kommer dina främsta arbetsuppgifter bestå av operativ materialplanering. Du kommer att köpa in råmaterial- och komponenter utifrån fabrikens behov samt säkerställa att behoven uppfylls och driva slutförbrukning av råmaterial och komponenter. Du kommer att ansvara för den operativa kontakten med leverantörerna och analysera lagret för att sedan kunna rapportera nyckeltal rörande leverantörer och lagret. Arbetet kommer att ske i affärssystemet SAP och du kommer ständigt att arbeta med förbättringsarbete. I arbetsuppgifterna ingår även att lösa akuta materialbrister, vilket innebär snabb problemlösning under högt tempo. Vem trivs här? Har du högskoleutbildning inom inköp/logistik eller motsvarande i antingen utbildning eller arbetslivserfarenhet? Då detta jobbet för dig! Din förmåga att uttrycka dig i engelska, i såväl tal som skrift, tillsammans med din fallenhet för att sätta dig in i olika typer av program och system gör att du här kommer nå framgång. Har du dessutom tidigare erfarenhet av att arbeta med påfyllning av material är detta till din fördel. Vi kommer att lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Har du en god analytisk förmåga och känner dig trygg med att planera och prioritera så kommer du att trivas här! Din förmåga att nätverka och knyta kontakter, både med kunder och kollegor, kommer att hjälpa dig att lyckas i din nya roll! Vad erbjuder vi? Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden. Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adecco i Västerås har nu ca 500 konsulter som arbetar ute på våra kundföretag. Som konsult är man anställd i Adecco Sweden AB, men jobbar via olika uppdrag som matchar ens kompetens. Är du intresserad? Då ska du ansöka så snart som möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden. Ansök genom att registrera ditt intresse i formuläret nedan. Vid frågor angående registrering av ansökan i Zero Lime kontakta Kandidatsupport på tel: 08-598 980 10.   Välkommen att söka!
Företag: Adecco Sweden AB
Ort: Västerås
Publicerad : 02-09
Sök fler jobb liknande: lediga Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes!


Sök lediga jobb Kvalitetsmedveten och strukturerad materialplanerare sökes!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se