Kvinnliga assistenter sökes! jobb - lediga jobb

Kvinnliga assistenter sökes! jobb Kvinnliga assistenter sökes! jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kvinnliga assistenter sökes!. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kvinnliga assistenter sökes. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Kvinnliga assistenter sökes!- Stockholm

 2. Kvinnliga assistenter sökes!- Stockholm

 3. Kvinnliga assistenter sökes för vikariat 80%- Umeå

 4. Kvinnliga assistenter sökes till flicka- Kristinehamn

 5. Kvinnliga assistenter sökes 14605- Stockholm

 6. Endast kvinnliga assistenter sökes!- Stockholm

 7. Endast kvinnliga assistenter sökes!- Stockholm

 8. Kvinnliga assistenter sökes till Hässelby- Stockholm

 9. Kvinnliga assistenter sökes! 14605- Stockholm

 10. Kvinnliga assistenter sökes till Hässelby- Stockholm

 11. Kvinnliga assistenter sökes- Karlstad

 12. Kvinnliga assistenter sökes till 3,5-årig tjej- Stockholm

 13. Kvinnliga assistenter sökes till 3,5-årig tjej- Lidköping

 14. Kvinnliga assistenter sökes till våra kunder i Malmö med omnejd- Malmö

 15. Kvinnliga assistenter sökes till våra kunder i Malmö med omnejd- Malmö

 16. Kvinnliga assistenter sökes till centrala Trelleborg- Trelleborg

 17. Kvinnliga assistenter sökes- Skellefteå

 18. Manliga & kvinnliga assistenter sökes omgående!- Stockholm

 19. Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Uppsala- Uppsala

 20. Erfarna kvinnliga assistenter sökes till en kund i Vedum- Vara

 21. Erfarna, kvinnliga assistenter sökes till en kund i Vedum- Vara

 22. Kvinnliga assistenter sökes till kund på Södermalm- Stockholm

 23. Kvinnliga assistenter sökes!- Stockholm

 24. Kvinnliga assistenter sökes till Hallstahammar- Hallstahammar

 25. Kvinnliga assistenter sökes till kund i centrala Höör- Höör

 26. Kvinnliga assistenter sökes till kund i centrala Höör- Höör

 27. Kvinnliga assistenter sökes omgående till trevlig kvinna- Sollentuna

 28. Kvinnliga assistenter sökes!- Stockholm

 29. Kvinnliga assistenter sökes till kvinna med ALS i Upplands Väsby.- Upplands Väsby

 30. Kvinnliga assistenter sökes till rullstolsburen kulturarbetande tjej!- Stockholm

 31. Kvinnliga assistenter sökes omgående till trevlig kvinna- Sollentuna

 32. Kvinnliga assistenter sökes till rullstolsburen kulturarbetande tjej!- Stockholm

 33. Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Linköping- Linköping

 34. Kvinnliga assistenter sökes omgående till Höör- Höör

 35. Kvinnliga assistenter sökes till kvinna med ALS i Upplands Väsby.- Upplands Väsby

 36. Kvinnliga Assistenter Sökes- Eskilstuna

 37. Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Linköping- Linköping

 38. Kvinnliga Assistenter sökes till kvinna i Eskilstuna- Eskilstuna

 39. Kvinnliga assistenter sökes!- Norrköping

 40. Kvinnliga assistenter sökes- Skurup


Mer beskrivning

Kvinnliga assistenter sökes!
Jag är en rullstolsburen tjej, boendes i innerstaden, som behöver fler personliga assistenter! (Hel- el. deltid). Du som söker är en positiv, ansvarsfull, noggrann och absolut rökfri person mellan 25-40 år. Din uppgift är att bistå mig fysiskt i mitt dagliga liv, med vardagsbestyr som hygien, skönhetsvård (jag är mån om mitt utseende), påklädning och matlagning.   Du har studerat på universitetsnivå och har goda kunskaper i svenska språket, samt är bra på att ta anteckningar. Detta är av stor vikt, då jag eventuellt skall bedriva studier till hösten, där tempot kommer att vara högt och därför är god anteckningshjälp ett absolut krav! Dessutom har jag ett arbete som kräver detta. Mitt yrke är av kulturell art (teater). Därför måste även Du ha erfarenhet av och förståelse för konstnärlig verksamhet. Men framförallt bör Du som min assistent vara fysiskt stark och orädd av Dig, eftersom arbetet stundtals medför att du skall kunna lyfta mig (exempelvis vid tillfällen då taklift ej finns tillgänglig - dvs i offentliga miljöer, på teatrar, vid resor osv). Du är flexibel och social, men har likväl alls inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver! På fritiden gillar jag att resa (till London, Berlin och New York!), gå på krogen, lyssna på musik, dansa eller se en bra pjäs / musikal. Tycker även om att hålla mig i form och vårda min kropp. Det är en fördel om Du som jobbar hos mig delar mina intressen för kultur, hälsa och storstadsliv. Känner Du att detta arbete är något för Dig, så är Du hjärtligt välkommen med Din ansökan! Krav: Erfarenhet av assistentyrket, samt att du har förmåga att uttrycka dig mycket välformulerat, framförallt i skrift.    Tillträde omgående. Kollektivavtal KFS-PASS. Timlön. OBS! Ange referensnummer "13605" i titel/ämnesrutan i mailet. Ansökningar som skickas per mail erhåller bekräftelse på att vi emottagit mailet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på några frågor om tjänsten per telefon. Arbetstid/Varaktighet Heltid/deltid Lön Timlön Ansökan Ange referens: 13605 Vi tar emot ansökan via e-post: anna.esplund@sarnmark.se       Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes!

Kvinnliga assistenter sökes!
Jag är en rullstolsburen tjej, boendes i innerstaden, som behöver fler personliga assistenter! (Hel- eller deltid, både dag och natt). Du som söker är en positiv, ansvarsfull, noggrann och absolut rökfri person mellan 25-40 år. Din uppgift är att bistå mig fysiskt i mitt dagliga liv, med vardagsbestyr som hygien, skönhetsvård (jag är mån om mitt utseende), påklädning och matlagning. Du har studerat på universitetsnivå och har goda kunskaper i svenska språket, samt är bra på att ta anteckningar. Detta är av stor vikt då jag eventuellt ska bedriva studier till hösten, där tempot kommer att vara högt och därför är god anteckningshjälp ett absolut krav! Dessutom har jag ett arbete som kräver detta. Mitt yrke är av kulturell art (teater). Därför måste även Du ha erfarenhet och förståelse för konstnärlig verksamhet. Men framför allt bör Du som min assistent vara fysiskt stark och orädd av Dig, eftersom arbetet stundtals medför att du ska kunna lyfta mig (exempelvis vid tillfällen då taklift ej finns tillgänglig - dvs i offentliga miljöer, på teatrar, vid resor osv). Du är flexibel och social, men har likväl alls inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver! På fritiden gillar jag att resa (till London, Berlin och New York!), gå på krogen, lyssna på musik, dansa eller se en bra pjäs/musikal. Tycker även om att hålla mig i form och vårda min kropp. Det är en fördel om Du som jobbar hos mig delar mina intressen för kultur, hälsa och storstadsliv. Känner Du att detta arbete är något för Dig, så är Du hjärtligt välkommen med Din ansökan! Krav: Erfarenhet av assistentyrket, samt att du har förmåga att uttrycka dig mycket välformulerat, framför allt i skrift. Tillträde omgående. Kollektivavtal enligt KFS-PASS. Timlön. Vi tar emot ansökan via e-post: anna.esplund@sarnmark.se. OBS! Ange referensnummer "14605" i titel/ämnesrutan i mailet. Ansökningar som skickats per mail erhåller bekräftelse på att vi emottagit mailet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på några frågor om tjänsten per telefon. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes!

Kvinnliga assistenter sökes för vikariat 80%
Jag är en kvinna i 30års åldern som har en ryggmärgsskada, sitter i rullstol och söker nu en assistent för vikariat för en assistent som är mammaledig. Jag bor med min sambo i lägenhet i Umeå vilket kommer vara din utgångspunkt i arbetet. Att jobba hos mig innebär att du hjälper mig med förflyttningar, personlig omvårdnad och hushållssysslor. Men du är även med mig där jag befinner mig så som jobb, på stan, ev resor etc. På fritiden går jag gärna på stan, fikar, bio eller umgås med vänner. Du som söker är kvinna i 24-40 års åldern. Du är lyhörd, flexibel och har förståelse för min integritet. Ingen utbildning krävs utan stor vikt kommer läggas vid personlighet och om du har tidigare erfarenheter som passar för jobbet. Vikariatet är på ca 80% med start 1/5 och sträcker sig till september 2015. Särskilt schema under sommaren och april/maj 2015 enligt överenskommelse. Inskolning kommer ske i april av mig och mina assistenter. Arbetspassen är fördelade på dag/kväll+sovande jour under natten samt helgpass var 3:e helg. Känner du att detta är ett jobb för för dig så är du varmt välkommen med din ansökan innehållandes personligt brev och cv. Rekryteringen sker löpande så skicka in din ansökan redan idag.
Företag: TRYGGA ASSISTANS I NORR AB
Ort: Umeå
Publicerad : 03-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes för vikariat 80% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes för vikariat 80%

Kvinnliga assistenter sökes till flicka
Passal är ett företag som arbetar med personlig assistans. Passal drivs sedan starten år 2000 av personer med stort engagemang och lång erfarenhet av att arbeta med människor med funktionsnedsättning. Vi lägger stor vikt vid att ge ett varmt och personligt bemötande utifrån våra ledord omtanke och nytänkande. Kvinnliga personliga assistenter sökes till flicka i Kristinehamn - vikarier Är du en person som är påhittig, social och lyhörd? Trivs du med att arbeta med barn och unga, är fysiskt stark, snäll och ansvarsfull? Då kan du vara den vi söker. Arbetet innebär att följa kunden i det vardagliga livet. Under en skoldag följer du med till skolan och på en ledig dag eller kväll och helg är din arbetsplats kundens hem eller där kunden befinner sig. Arbetsuppgifterna är att följa kunden i allt som sker under en dag både med personlig hygien och hushållssysslor. Eftersom denna kund är ett barn så är det såklart en hel del bus, lek och skratt på dagarna. Det är viktigt att du är påhittig och lyhörd för hur dagsformen är. Kunden är ofta på besök inom vården och det krävs att du följer med även dit. Kunden har ett omfattande omvårdnadsbehov och använder sig av olika hjälpmedel. Familjen bor på en gård utanför Kristinehamn så körkort är ett krav. Det är en förutsättning att du har intresse för djur då det finns både hästar, hundar och katter på gården. Vi söker nu en till två personer som kan arbeta extra vid behov samt på schema i sommar. Efter sommaren vill vi att du kan fortsätta som vikarie på lång sikt. Arbetstider är dag, kväll och helg vid behov samt sommarschema. Passal erbjuder alla anställda anpassade utbildningar, friskvårdsbidrag, årliga festligheter mm. Vi arbetar med löpande urval då anställning kommer att ske omgående. I samband med anställning kommer Passal att begära in utdrag ut Polisens belastningsregister. http://www.polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4423-enskild-person-belastningsregistret/ Välkommen med din ansökan!
Företag: Passal AB
Ort: Kristinehamn
Publicerad : 04-22
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till flicka jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till flicka

Kvinnliga assistenter sökes 14605
Jag är en rullstolsburen tjej, boendes i innerstaden, som behöver fler personliga assistenter! (Hel- eller deltid, både dag och natt). Du som söker är en positiv, ansvarsfull, noggrann och absolut rökfri person mellan 25-40 år. Din uppgift är att bistå mig fysiskt i mitt dagliga liv, med vardagsbestyr som hygien, skönhetsvård (jag är mån om mitt utseende), påklädning och matlagning. Du har studerat på universitetsnivå och har goda kunskaper i svenska språket, samt är bra på att ta anteckningar. Detta är av stor vikt då jag eventuellt ska bedriva studier till hösten, där tempot kommer att vara högt och därför är god anteckningshjälp ett absolut krav! Dessutom har jag ett arbete som kräver detta. Mitt yrke är av kulturell art (teater). Därför måste även Du ha erfarenhet och förståelse för konstnärlig verksamhet. Men framför allt bör Du som min assistent vara fysiskt stark och orädd av Dig, eftersom arbetet stundtals medför att du ska kunna lyfta mig (exempelvis vid tillfällen då taklift ej finns tillgänglig - dvs i offentliga miljöer, på teatrar, vid resor osv). Du är flexibel och social, men har likväl alls inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver! På fritiden gillar jag att resa (till London, Berlin och New York!), gå på krogen, lyssna på musik, dansa eller se en bra pjäs/musikal. Tycker även om att hålla mig i form och vårda min kropp. Det är en fördel om Du som jobbar hos mig delar mina intressen för kultur, hälsa och storstadsliv. Känner Du att detta arbete är något för Dig, så är Du hjärtligt välkommen med Din ansökan! Krav: Erfarenhet av assistentyrket, samt att du har förmåga att uttrycka dig mycket välformulerat, framför allt i skrift. Tillträde omgående. Kollektivavtal enligt KFS-PASS. Timlön. Vi tar emot ansökan via e-post: anna.esplund@sarnmark.se. OBS! Ange referensnummer "14605" i titel/ämnesrutan i mailet. Ansökningar som skickats per mail erhåller bekräftelse på att vi emottagit mailet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på några frågor om tjänsten per telefon. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes 14605 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes 14605

Endast kvinnliga assistenter sökes!
Jag är en kvinna på 35 år som söker nya assistenter för fasta rader på schema och timvikarier. Jag är mamma och sambo. ENDAST KVINNLIGA SÖKANDEN! Jag ställer mycket höga krav på dig som assistent. Du ska vara mycket flexibel och kunna hänga med i svängarna, för jag och min familj är spontana. Det finns också många rutiner att följa, så du ska klara av både samarbeta med mig och att jobba självständigt! Det är viktigt att du talar och förstår en mycket god svenska, då min assistans kräver mycket kommunikation. Du ska vara lugn, tålmodig och orädd. Tjänsterna som erbjuds är på ca 25 timmar/vecka. Passen är förlagda till dag, kväll och natt. Du som söker ska kunna jobba vaken natt. Det är meriterande om du har erfarenhet av trach och PEG, men du ska ha någon form av erfarenhet av barn också. PS! Du ska vara lojal, punktlig och plikttrogen. Utdrag ur belastningsregistret krävs! Blanketten hittar du här: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Hur vi behandlar din ansökan kan du läsa om här: http://www.atlasassistans.se/pul
Företag: ATLAS ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-23
Sök fler jobb liknande: lediga Endast kvinnliga assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Endast kvinnliga assistenter sökes!

Endast kvinnliga assistenter sökes!
Jag är en kvinna på 35 år som söker nya assistenter för fasta rader på schema, samt timvikarier. Jag är mamma och sambo. ENDAST KVINNLIGA SÖKANDEN! Jag ställer mycket höga krav på dig som assistent. Mitt första krav är att Du ska ha undersköterskeutbildning. Du ska vara mycket flexibel och ha ett öppet sinne. Det finns många rutiner att följa, men det är oerhört viktigt att du respekterar mig, min vilja och mina önskemål om hur saker ska vara och skötas och aldrig betraktar mig som ett föremål för en insats. Du ska alltså klara av samarbeta med mig och att jobba självständig beroende på vad situationen kräver. Det är viktigt att du talar och förstår en mycket god svenska, då min assistans kräver mycket kommunikation. Du ska vara lugn, tålmodig och orädd. Du får gärna ha erfarenhet av tracheoskopi, PEG, hostmaskin, respirator och ventilator. Tjänsterna som erbjuds är på ca 20 timmar/vecka. Passen är förlagda till dag, kväll och natt. Du som söker ska kunna jobba vaken natt. I tjänsten ingår också schemalagd beredskap på minst 8 x 2 timmar. Ange i ansökan om du är intresserad av en tjänst eller timvikariat. Då jag är mamma och tar hand om mitt barn, är det viktigt att du har någon form av erfarenhet av barn - du kanske är mamma, syster eller har jobbat med barn på något sätt. PS! Du ska vara lojal, punktlig och plikttrogen. Utdrag ur belastningsregistret krävs! Blanketten hittar du här: http://polisen.se/Service/Blanketter/Blanketter-belastningsregistret/blankett-4429-LSS-belastningsregistret/ Hur vi behandlar din ansökan kan du läsa om här: http://www.atlasassistans.se/pul
Företag: ATLAS ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Endast kvinnliga assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Endast kvinnliga assistenter sökes!

Kvinnliga assistenter sökes till Hässelby
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Jönköping, Västervik, Malmö och Gällivare. Jag är en kvinna, 64 år, som bor i Backlura (endast en bussresa från Hässelby). Jag har långt framskriden reumatism som jag levt med i många år. Jag och min man bor i ett trevligt enplanshus och vi har inga hemmaboende barn och för närvarande heller inga husdjur. Vår hemmiljö är givetvis rökfri. Jag behöver hjälp med det mesta i mitt dagliga liv, såsom hygien, förflyttning, matlagning, tvätt, städning och allt annat som kan tänkas uppkomma i en människas vardag. Du får gärna vara villig att hjälpa till i vår fina lilla trädgård med vattning osv också. Ett bra tillfälle att göra detta kan vara på dagen vid 13:30-tiden då jag oftast vilar. Jag vill att du som person ska vara glad och positiv. Du har en förmåga att se lösningar istället för problem och hittar ljus i det som ser mörkt ut. Det är inte alltid jag har ork att prata så mycket och vara social, men jag uppskattar verkligen om du är det. Det är ett litet, tight team som jobbar tillsammans med mig och det är viktigt att du passar bra in i, och funkar ihop med teamet! I nuläget är det hög standard på matlagningen i mitt assistentteam, så det vore roligt om även du tycker att matlagning är kul. Kanske har du en maträtt som du är övertygad om att du är bäst på och vill bjuda resten av gänget på? Jag är en person som vet lite (och ibland mycket) om mycket och tycker om att hålla allmänbildningen uppdaterad med hjärngympa såsom korsord eller melodikrysset. Plus i kanten om du också tycker att sådant är kul! Jag är en stor djurälskare och även om vi inte har något djur så ligger djurintresset mig varmt om hjärtat. Tillträde snarast. Vi kommer att ha interjuver löpande och kallar in de vi tror är lämpade för tjänsten. Det finns möjlighet både att jobba heltid och deltid. Passen är utspridda över hela dygnet och det är bra om du är flexibel och har möjlighet att jobba vissa nätter samt någon/några helger i månaden. Kollektivavtal Bransch G, individuell lönesättning tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till Hässelby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till Hässelby

Kvinnliga assistenter sökes! 14605
Jag är en rullstolsburen tjej, boendes i innerstaden, som behöver fler personliga assistenter! (Hel- eller deltid, både dag och natt). Du som söker är en positiv, ansvarsfull, noggrann och absolut rökfri person mellan 25-40 år. Din uppgift är att bistå mig fysiskt i mitt dagliga liv, med vardagsbestyr som hygien, skönhetsvård (jag är mån om mitt utseende), påklädning och matlagning. Du har studerat på universitetsnivå och har goda kunskaper i svenska språket, samt är bra på att ta anteckningar. Detta är av stor vikt då jag eventuellt ska bedriva studier till hösten, där tempot kommer att vara högt och därför är god anteckningshjälp ett absolut krav! Dessutom har jag ett arbete som kräver detta. Mitt yrke är av kulturell art (teater). Därför måste även Du ha erfarenhet och förståelse för konstnärlig verksamhet. Men framför allt bör Du som min assistent vara fysiskt stark och orädd av Dig, eftersom arbetet stundtals medför att du ska kunna lyfta mig (exempelvis vid tillfällen då taklift ej finns tillgänglig - dvs i offentliga miljöer, på teatrar, vid resor osv). Du är flexibel och social, men har likväl alls inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver! På fritiden gillar jag att resa (till London, Berlin och New York!), gå på krogen, lyssna på musik, dansa eller se en bra pjäs/musikal. Tycker även om att hålla mig i form och vårda min kropp. Det är en fördel om Du som jobbar hos mig delar mina intressen för kultur, hälsa och storstadsliv. Känner Du att detta arbete är något för Dig, så är Du hjärtligt välkommen med Din ansökan! Krav: Erfarenhet av assistentyrket, samt att du har förmåga att uttrycka dig mycket välformulerat, framför allt i skrift. Tillträde omgående. Kollektivavtal enligt KFS-PASS. Timlön. Vi tar emot ansökan via e-post: anna.esplund@sarnmark.se. OBS! Ange referensnummer "14605" i titel/ämnesrutan i mailet. Ansökningar som skickats per mail erhåller bekräftelse på att vi emottagit mailet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på några frågor om tjänsten per telefon. Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-19
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes! 14605 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes! 14605

Kvinnliga assistenter sökes till Hässelby
Nordström Assistans har sedan 1998 bedrivit personlig assistans med fokus på kunden och deras situation. Utifrån de möjligheter LSS erbjuder vi en rättvis personlig assistans. Vi har kunder i hela landet och finns idag lokalt i Stockholm, Jönköping, Västervik, Malmö, Göteborg och Gällivare. Jag är en kvinna, 64 år, som bor i Backlura (endast en kort bussresa från Hässelby). Jag har långt framskriden reumatism som jag levt med i över 40 år. De senaste åren har jag blivit radikalt försämrad. Jag och min man bor i ett trevligt enplanshus och vi har inga hemmaboende barn och för närvarande heller inga husdjur. Vår hemmiljö är givetvis rökfri. Jag behöver hjälp med det mesta i mitt dagliga liv, såsom hygien, dusch, förflyttning, matlagning, tvätt, städning och allt annat som kan tänkas uppkomma i en människas vardag. Du får gärna vara villig att hjälpa till i vår fina lilla trädgård med vattning osv också. Ett bra tillfälle att göra detta kan vara på dagen vid 13:30-tiden då jag oftast vilar. Jag vill att du som person ska vara glad och positiv. Du har en förmåga att se lösningar istället för problem och hittar ljus i det som ser mörkt ut. Det är inte alltid jag har ork att prata så mycket och vara social, men jag uppskattar verkligen om du är det. Det är ett litet, tight team som jobbar tillsammans med mig och det är viktigt att du passar bra in i, och funkar ihop med teamet! I nuläget är det hög standard på matlagningen i mitt assistentteam, så det vore roligt om även du tycker att matlagning är kul. Kanske har du en maträtt som du är övertygad om att du är bäst på och vill bjuda resten av gänget på? Jag är en person som vet lite (och ibland mycket) om mycket och tycker om att hålla allmänbildningen uppdaterad med hjärngympa såsom korsord eller melodikrysset. Plus i kanten om du också tycker att sådant är kul! Jag är en stor djurälskare och även om vi inte har något djur så ligger djurintresset mig varmt om hjärtat. Vi kommer att ha interjuver löpande och kallar in de vi tror är lämpade för tjänsten. Det finns möjlighet både att jobba heltid och deltid. Passen är utspridda över hela dygnet och det är bra om du är flexibel och har möjlighet att jobba vissa nätter samt någon/några helger i månaden. Tillträde snarast. Låter ovanstående intressant? Tveka inte att söka! Kollektivavtal Bransch G, individuell lönesättning tillämpas. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Nordström Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till Hässelby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till Hässelby

Kvinnliga assistenter sökes
Vi är 8 000 medarbetare över hela Sverige som ger vård, omsorg och stöd och service till personer med funktionsnedsättning eller social problematik. Vi erbjuder också skola och äldreomsorg. Det gör oss till den ledande privata aktören i Sverige. Vårt stöd är individuellt anpassat och präglas av lyhördhet för varje persons behov och önskemål. Genom en professionell företagskultur med starkt humanistiska värderingar attraherar vi de mest kompetenta och engagerade medarbetarna. Våra tjänster sorterar under Lagen om stöd och service (LSS), Socialförsäkringsbalken och Socialtjänstlagen (SoL). Frösunda Omsorg AB har funnits sedan 1994. Vi söker kvinnliga personliga assistenter till en man i Karlstad. Som person bör du vara lugn, trygg och flexibel. Ett stort plus är om du har ett intresse för matlagning. Erfarenhet från personlig assistans är inget krav, men meriterande. Rökfri under arbetstid. B-körkort krävs då kund är ute och reser ofta. Arbetstider är dag, kväll, natt och helg. Vi söker både personal på schemarad och timvikarier. Frösunda tillämpar individuell lönesättning enligt kollektivavtal. Frösunda Omsorg står för arbetsledning samt utbildning efter behov. Vid ev. anställning görs utdrag från polisens belastningsregister. Tillträde snarast. Rekrytering sker löpande. Endast ansökan via webben. Glöm ej att fylla i urvalsfrågorna. Välkommen med din ansökan!
Företag: Frösunda
Ort: Karlstad
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes

Kvinnliga assistenter sökes till 3,5-årig tjej
Assistans för Dig är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans. Verksamheten kännetecknas av kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang. Vi på Assistans för Dig arbetar ständigt för att kunna ge våra kunder den bästa assistansen. Vi har en bred kunskapsbas inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och arbetar effektivt och med hög tillgänglighet för våra kunders och anställdas trygghet. Assistans för Dig bedriver personlig assistans över hela landet och har kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Lund och Karlstad. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör att våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter för oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.  Vill du jobba som personlig assistent till en 3,5-årig flicka boende med sina föräldrar i Lidköping? Flickan har en neuromuskulär sjukdom och är i behov av vård dygnet runt. Vi söker kvinnliga assistenter för arbete förlagt under hela dygnet. Du som söker behöver således vara flexibel och bekväm med att arbeta såväl dag, kväll och aktiv natt (jour tillämpas ej). Tjänstens omfattning är deltid på ca 36 h/veckan. Du som söker ska vara en ansvarsfull, lyhörd och empatisk kvinna. Flickan saknar språk och det är viktigt att du som assistent kan läsa av hennes signaler. Vidare är du en trygg och kommunikativ person som gärna tar ansvar i ditt arbete. Då flickan ej går på förskolan behöver hon hjälp med all omvårdnad under dagen. Hon har ett omfattande hjälpbehov där hygiensysslor samt nutrition via sondmatning ingår i tjänsten. Under natten finns du till hands för omvårdnad samt för att hjälpa flickan att komma till ro. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder är ett plus. Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska/barnsköterska eller har annan motsvarande arbetslivserfarenhet inom vården eller som personlig assistent. Du är rökfri och vi ser gärna att du har körkort, detta är dock ej ett krav. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära flickans familj i kundens hem, varav yttersta vikt läggs vid personlig lämplighet.   Viktig information: För anställning som assistent åt ett barn med funktionshinder krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Då beställning av utdrag kan ta viss tid rekommenderar vi att du i samband med din ansökan även begär ut ett utdrag via Polisens hemsida.   Om du tror att du är rätt person för tjänsten så sök redan idag, urval görs löpande.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-13
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till 3,5-årig tjej jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till 3,5-årig tjej

Kvinnliga assistenter sökes till 3,5-årig tjej
Assistans för Dig är ett serviceföretag för personer som är berättigade till personlig assistans. Verksamheten kännetecknas av kvalitet, tillgänglighet, personligt bemötande och ett stort engagemang. Vi på Assistans för Dig arbetar ständigt för att kunna ge våra kunder den bästa assistansen. Vi har en bred kunskapsbas inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor och arbetar effektivt och med hög tillgänglighet för våra kunders och anställdas trygghet. Assistans för Dig bedriver personlig assistans över hela landet och har kontor i Stockholm, Sundsvall, Göteborg, Lund och Karlstad. Vårt företag innebär en trygg plattform som möjliggör att våra assistenter att utvecklas i sin yrkesroll. Goda lönevillkor, friskvårdsersättning och kollektivavtal är självklarheter för oss, samt närheten till ansvariga som har den kompetens som krävs för att hantera de frågor som gör sig gällande inom personlig assistans.  Vill du jobba som personlig assistent till en 3,5-årig flicka boende med sina föräldrar i Lidköping? Flickan har en neuromuskulär sjukdom och är i behov av vård dygnet runt. Vi söker kvinnliga assistenter för arbete förlagt under hela dygnet. Du som söker behöver således vara flexibel och bekväm med att arbeta såväl dag, kväll och aktiv natt (jour tillämpas ej). Tjänstens omfattning är deltid på ca 36 h/veckan. Du som söker ska vara en ansvarsfull, lyhörd och empatisk kvinna. Flickan saknar språk och det är viktigt att du som assistent kan läsa av hennes signaler. Vidare är du en trygg och kommunikativ person som gärna tar ansvar i ditt arbete. Då flickan ej går på förskolan behöver hon hjälp med all omvårdnad under dagen. Hon har ett omfattande hjälpbehov där hygiensysslor samt nutrition via sondmatning ingår i tjänsten. Under natten finns du till hands för omvårdnad samt för att hjälpa flickan att komma till ro. Tidigare erfarenhet av arbete med barn med funktionshinder är ett plus. Vi ser gärna att du som söker är utbildad undersköterska/barnsköterska eller har annan motsvarande arbetslivserfarenhet inom vården eller som personlig assistent. Du är rökfri och vi ser gärna att du har körkort, detta är dock ej ett krav. Du kommer huvudsakligen att arbeta nära flickans familj i kundens hem, varav yttersta vikt läggs vid personlig lämplighet.   Viktig information: För anställning som assistent åt ett barn med funktionshinder krävs ett utdrag ur belastningsregistret. Då beställning av utdrag kan ta viss tid rekommenderar vi att du i samband med din ansökan även begär ut ett utdrag via Polisens hemsida.   Om du tror att du är rätt person för tjänsten så sök redan idag, urval görs löpande.
Företag: Assistans för Dig i Sverige AB
Ort: Lidköping
Publicerad : 03-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till 3,5-årig tjej jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till 3,5-årig tjej

Kvinnliga assistenter sökes till våra kunder i Malmö med omnejd
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss. För närvarande råder det stor efterfrågan på kvinnliga assistenter 30+ som har någon form av vård eller assistanserfarenhet med sig sedan tidigare. Det är mycket meriterande om du har körkort, då flera av våra kunder har egna handikappsanpassade bilar som du förväntas köra i tjänsten. Arbetet som assistent innebär att du är ett stöd och hjälp i förflyttningar, hjälp med hushållssysslor, matlagning, personlig hygien, rehabilitering, och allt annat som ingår i kundens liv där han/hon behöver stöd eller hjälp. Som personlig assistent ska du vara kundens förlängda armar och ben så att kunden kan leva ett så normalt liv som möjligt utifrån sin funktionsnedsättning. Ange i din ansökan om du är intresserad av fast schemarad eller som vikarie, då det finns ett behov av såväl fasta som vikarierande assistenter.   Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Företag: Frösunda
Ort: Malmö
Publicerad : 05-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till våra kunder i Malmö med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till våra kunder i Malmö med omnejd

Kvinnliga assistenter sökes till våra kunder i Malmö med omnejd
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss. För närvarande råder det stor efterfrågan på kvinnliga assistenter 30+ som har någon form av vård eller assistanserfarenhet med sig sedan tidigare. Det är mycket meriterande om du har körkort, då flera av våra kunder har egna handikappsanpassade bilar som du förväntas köra i tjänsten. Arbetet som assistent innebär att du är ett stöd och hjälp i förflyttningar, hjälp med hushållssysslor, matlagning, personlig hygien, rehabilitering, och allt annat som ingår i kundens liv där han/hon behöver stöd eller hjälp. Som personlig assistent ska du vara kundens förlängda armar och ben så att kunden kan leva ett så normalt liv som möjligt utifrån sin funktionsnedsättning. Ange i din ansökan om du är intresserad av fast schemarad eller som vikarie, då det finns ett behov av såväl fasta som vikarierande assistenter.   Låter detta intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Företag: Frösunda
Ort: Malmö
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till våra kunder i Malmö med omnejd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till våra kunder i Malmö med omnejd

Kvinnliga assistenter sökes till centrala Trelleborg
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss. Till en av våra nya kunder söker vi nu såväl fasta som vikarierande assistenter för långvarigt uppdrag i centrala Trelleborg. Uppdraget beräknas att starta i september. Kunden i fråga bor med sin sambo i en lägenhet i Trelleborg. Kunden har en lungsjukdom och är rullstolsburen och behöver hjälp och stöd med allt i sin vardag. Kunden är aktiv och gillar sport, och åker gärna på utflykter utanför hemmet.  Du får gärna vara kreativ och komma med idéer och förslag på utflykter att förgylla dagen med, men det är också viktigt att du är lugn och kan sitta inne och ta det lugnt ibland. Du som söker ska vara kvinna och du måste vara djur, parfym och rök/snus-fri på grund av kundens lungproblematik. Du bör ha erfarenhet av vårdyrke sedan tidigare och vara beredd att arbeta dygnspass. Har du erfarenhet av psykiatrin är detta extra meriterande. Då trygghet och stabilitet är viktigt för att få kundens vardag att fungera, ser vi gärna att du som person är mogen, lugn, trygg och ser uppdraget som långvarigt. Låter detta uppdrag intressant och du tror att du skulle trivas i jobbet som assistent? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett cv. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Företag: Frösunda
Ort: Trelleborg
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till centrala Trelleborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till centrala Trelleborg

Kvinnliga assistenter sökes
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss. På kunds vägnar söker vi nu två kvinnliga assistenter i ålder 30-45 år.Som assistent bör du vara glad, flexibel, utåtriktad, stabil och har nära till skratt, ej pälsdjurallergiker då det finns hund i hemmet. Du måste kunna jobba alla tider på dygnet. Önskvärt med utbildning som tex Omvårdnadsprogrammet eller Personlig assistent men detta är inget krav då personlig lämplighet avgör. Kunden är en man i 40 års ålder som är bosatt i Skellefteå. B-körkort är ett krav Tjänsterna är på cirka 75% och det är färmst kvällar och helger. Utdrag ur belastningsregistret erfodras. Känns detta intressant tveka inte att skicka in din ansökan snarast, då rekryteringen sker löpande.
Företag: Frösunda
Ort: Skellefteå
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes

Manliga & kvinnliga assistenter sökes omgående!
Om oss IGS Assistans AB är ett privat företag som anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning. Vi har idag ca 300 anställda och sitter i ljusa, fräscha kontorslokaler vid Globen i Stockholm, med plats för personalmöten och utbildningar. Vår vision är att vara förstahandsvalet för personliga assistenter som söker ett utvecklande och givande arbete samt för kunder som önskar en god kvalité på sin assistans. Personlig service och kvalitet är utmärkande för vårt företag och främsta resursen är vår kompetenta personal. Vi lägger stor vikt vid kundens individuella önskemål och självbestämmanderätt samt erbjuder utbildningar och friskvårdsbidrag till våra anställda. IGS Assistans är ett företag som satsar hårt på god kvalité med mångfald och utvecklingsmöjligheter. Vi söker nu både manliga och kvinnliga assistenter till vår kvinnliga kund på Östermalm! Arbetsuppgifter Som personlig assistent arbetar du i kundens hem och du är kundens förlängda armar och ben. Du gör det som kunden själv skulle ha gjort utan sin funktionsnedsättning, utan att ta över de uppgifter som personen själv kan utföra. Arbetet innebär bl. a. hjälp vid förflyttningar, städning, hygien, matlagning och annat som ingår i kundens liv. Kund Kunden är en rullstolsburen kvinna på 67 år som bor med sin älskade katt på Östermalm i Stockholm. Hennes intressen är keramik, blommor och matlagning. Det finns nu en ledig tjänst om ca 70 % med högre ansvar samt ett vikariat om ca 60%. Vi söker dig som är erfaren inom vård samt/eller som personlig assistent. Att du arbetat med lift och kateter tidigare är ett krav samt att du behärskar svenska i både tal och skrift. Det är mycket meriterande om du tidigare har erfarenhet av diabetes och blodsockertagning. Personliga egenskaper Det är viktigt att du är noggrann, ansvarstagande, lyhörd, flexibel och professionell samt värnar om kundens personliga integritet. Eftersom att du arbetar i någons annans hem är det även viktigt att du visar respekt för andras ägodelar. Vi ser gärna att du har livserfarenhet och en hög personlig mognad. Övrigt Vi ser gärna både kvinnliga och manliga sökanden mellan 22-55 år. Du bör ej vara allergisk mot pälsdjur då det finns katt i hemmet. Ansökan Vi tar enbart emot skriftliga ansökningar via mail eller vanlig post. Inskickade handlingar går ej i retur. Endast personer som är intressanta för en intervju kontaktas. Skicka din ansökan snarast, intervjuer sker löpande. Anställningsomfattning och tillträde Tjänst så länge assistansuppdraget varar om ca 70 % med start omgående samt vikariat ca 60 % med start omgående. Lön Tim-lön enligt överenskommelse. Kollektivavtal med Kommunal. Tjänstgöringsort Stockholm
Företag: IGS ASSISTANS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-24
Sök fler jobb liknande: lediga Manliga & kvinnliga assistenter sökes omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Manliga & kvinnliga assistenter sökes omgående!

Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Uppsala
Brukarassistans anordnar personlig assistans till personer med funktionsnedsättning i Uppland och Stockholms län. Med den funktionsnedsattes behov i fokus anställer, arbetsleder och utbildar vi de personliga assistenterna. Kvinnliga assistenter sökes omgående för dag och natt arbete, schemalagd arbetstid. Kunden behöver en assistent som är dennes förlängda arm i vardagen med bland annat hygien, förflyttningar, matlagning, hjälp att äta samt med hushållsgöromål. Har du tidigare arbetat som assistent är det en merit, likaså om du hanterar kateter samt lift, men det är ej något krav. Kunden söker dig som talar och skriver bra svenska då anteckningar görs och datavana är ett krav. Du som söker ska vara lyhörd, lugn och ha tålamod då arbetet kräver förmåga att förstå och tolka kundens behov. Stämmer detta in på dig, skicka in din ansökan skriftligt varvid du kontaktas om det blir aktuellt för en intervju. Individuell lönesättning. Kollektivavtal finns. OBS! Du som söker får ej vara allergisk mot katt då det finns en i hemmet. Brukarassistans Sverige AB grundades 2002 och ingår sedan 2010 i Särnmarkgruppen. Brukarassistans har kontor i Uppsala och i Solna.
Företag: Brukarassistans Sverige AB
Ort: Uppsala
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Uppsala jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Uppsala

Erfarna kvinnliga assistenter sökes till en kund i Vedum
Nu söker vi kvinnliga assistenter till uppstarten av en arbetsgrupp hos en av våra kunder i Vedum. Kvinnan som vi söker assistenter till har Huntingtons sjukdom, vilket är en fortskridande neurologisk och neuropsykiatrisk sjukdom. Sjukdomen leder till en kombination av motoriska, kognitiva och psykiatriska symtom. Vår kund behöver hjälp med hushållssysslor, matlagning, inköp, städning, personlig hygien, sociala aktiviteter m.m. Är du den vi söker? Vi söker dig som är lugn, välorganiserad och lyhörd. Vi tror att du är en person som har vana av tidigare vård och omsorgsarbete, samt har eget driv och engagemang. Du är trygg i dig själv och är van vid både ensamarbete och arbete i grupp. Arbetet är schemalagt under veckans alla dagar med både dag- och kvällstjänstgöring. Välkommen med din ansökan redan idag då urval för kundträff och anställningsintervjuer sker omgående och löpande. LYSTRA Personlig Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Vi har verksamhet över hela av landet. Hos LYSTRA Personlig Assistans får du som medarbetare tillgång till gedigen kompetensutveckling, nära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen för vård och omsorg.
Företag: LYSTRA personlig assistans
Ort: Vara
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna kvinnliga assistenter sökes till en kund i Vedum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna kvinnliga assistenter sökes till en kund i Vedum

Erfarna, kvinnliga assistenter sökes till en kund i Vedum
Nu söker vi kvinnliga assistenter till uppstarten av en arbetsgrupp hos en av våra kunder i Vedum. Kvinnan som vi söker assistenter till har Huntingtons sjukdom, vilket är en fortskridande neurologisk och neuropsykiatrisk sjukdom. Sjukdomen leder till en kombination av motoriska, kognitiva och psykiatriska symtom. Vår kund behöver hjälp med hushållssysslor, matlagning, inköp, städning, personlig hygien, sociala aktiviteter m.m. Är du den vi söker? Vi söker dig som är lugn, välorganiserad och lyhörd. Vi tror att du är en person som har vana av tidigare vård och omsorgsarbete, samt har eget driv och engagemang. Du är trygg i dig själv och är van vid både ensamarbete och arbete i grupp. Arbetet är schemalagt under veckans alla dagar med både dag- och kvällstjänstgöring. Välkommen med din ansökan redan idag då urval för kundträff och anställningsintervjuer sker omgående och löpande. LYSTRA Personlig Assistans är ett företag i snabb tillväxt och med många spännande utmaningar framför oss. Vi har verksamhet över hela av landet. Hos LYSTRA Personlig Assistans får du som medarbetare tillgång till gedigen kompetensutveckling, nära och lättillgänglig kontakt med din närmaste chef och en trygg arbetsmiljö. Vi har kollektivavtal och tillstånd att bedriva assistans från Inspektionen för vård och omsorg.
Företag: LYSTRA personlig assistans
Ort: Vara
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Erfarna, kvinnliga assistenter sökes till en kund i Vedum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfarna, kvinnliga assistenter sökes till en kund i Vedum

Kvinnliga assistenter sökes till kund på Södermalm
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss. Kvinnliga assistenter sökes till 60-årig kvinnlig kund boendes på Södermalm. Assistenten ska vara behjälplig med all personlig hygien, hushållssysslor, läkarbesök och andra vårdkontakter samt för utflykter och aktivitet. Kunden har en sjukdom som bland annat påverkar hennes balans och rörlighet, tal och sväljfunktioner. Kunden behöver assistans dagtid 8.30-10.00 samt 12.30-16.00 alla dagar i veckan. Du som assistent är positiv och ser möjligheter i stället för hinder, du är van vid självständigt arbete och har en god initiativförmåga samt är flexibel. Det är viktigt att personkemin stämmer mellan dig och kunden. Rekryteringen kommer att ske omgående. Vi kommer löpande att följa upp de sökande och efter urval kalla in till intervju. Frösunda följer kollektivavtal. Vid intervju ta med utdrag ur belastningsregistret samt referenser.
Företag: Frösunda
Ort: Stockholm
Publicerad : 01-21
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till kund på Södermalm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till kund på Södermalm

Kvinnliga assistenter sökes!
Kvinnliga assistenter sökes! Särnmark Assistans AB; Stockholm; 160226 Jag är en rullstolsburen tjej, boende i innerstaden, som behöver fler personliga assistenter! (Hel- el. deltid). Du som söker är en positiv, ansvarsfull, noggrann och absolut rökfri person mellan 25 - 40 år. Din uppgift är att bistå mig fysiskt i mitt dagliga liv, med vardagsbestyr som hygien, skönhetsvård (jag är mån om mitt utseende), påklädning och matlagning. Du har studerat på universitetsnivå och har goda kunskaper i svenska språket, samt är bra på att ta anteckningar. Det behövs för att Du skall kunna vara mig behjälplig på jobb och vid studier. Mitt yrke är av kulturell art (teater). Därför måste även Du ha erfarenhet av och förståelse för konstnärlig verksamhet. Men framförallt bör Du som min assistent vara fysiskt stark och orädd av Dig, eftersom arbetet stundtals medför att du skall kunna lyfta mig (exempelvis vid tillfällen då taklift ej finns tillgänglig - dvs i offentliga miljöer, på teatrar, vid resor osv). Du är flexibel och har alls inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver! På fritiden gillar jag att resa, gå på krogen, lyssna på musik, dansa eller se en bra pjäs / musikal. Tycker även om att hålla mig i form och vårda min kropp. Det är en fördel om Du som jobbar hos mig delar mina intressen för kultur, hälsa och storstadsliv. Känner Du att detta arbete är något för Dig, så är Du hjärtligt välkommen med Din ansökan! Krav: Erfarenhet av assistentyrket, samt att du har förmåga att uttrycka dig mycket välformulerat, framförallt i skrift.  Tillträde omgående. Kollektivavtal KFS-PASS. Timlön. OBS! Ange referensnummer "16605" i titel/ämnesrutan i mailet. Ansökningar som skickas per mail erhåller bekräftelse på att vi emottagit mailet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på några frågor om tjänsten per telefon. Arbetstid/Varaktighet Heltid/deltid Lön Timlön Ansökan Ange referens: 16605 Vi tar emot ansökan via e-post: johanna.catalini@sarnmark.se Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes!

Kvinnliga assistenter sökes till Hallstahammar
Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke! Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans. Personlig assistent sökes till man i 50-årsåldern boendes i Hallstahammar. Du som söker ska vara kvinna, din ålder kan vara mellan 20-45 år. Utbildning är inget krav och tidigare erfarenhet av vård och omsorg är heller inte nödvändig då kunden anser att personkemin viktigast. Körtkort är ett krav då kunden har egen bil och gärna åker på utflykter. Som assistent i detta uppdrag ska du tycka om att promenera, åka till stan och gå i affärer. Personliga egenskaper såsom glimten i ögat, glad och positiv är viktigt. Intervjuer kommer att ska löpande så vi ser gärna att du som söker gör det omgående.
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 05-17
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till Hallstahammar

Kvinnliga assistenter sökes till kund i centrala Höör
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss. Till en av våra nya kunder i centrala Höör håller vi nu på att bygga upp en helt ny personalgrupp för en assistans som beräknas starta inom kort. Vi kommer att behöva mellan 5-6 kvinnliga assistenter på varierande sysselsättningsgrad så ange gärna i din ansökan hur mycket du vill arbeta. Arbetstiden är i dagsläget förlagd såväl dag som kvällstid, men beslutet kan komma att ändras och därför bör du också vara beredd på att det även kan förekomma nätter framöver. Kunden är en kvinna i 60-års åldern och ser gärna kvinnliga sökande 25 år och uppåt. Kvinnan behöver hjälp med allt i sin vardag så som förflyttningar, personlig omvårdnad, hushållssysslor, matlagning och att komma ut på aktiviteter. Innan sin stroke var kvinnan mycket intresserad av dans, musik och marknader och som assistent ska du uppmuntra och skapa förutsättningar för det "lilla extra" i kvinnans vardag. Vi ser gärna att du är pigg och nyfiken, samt att du är lyhörd och har mycket tålamod och ett stort hjärta. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, varpå det viktigaste är att personkemin stämmer. I denna assistans är det bra om du tidigare har arbetat inom vården. Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Företag: Frösunda
Ort: Höör
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till kund i centrala Höör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till kund i centrala Höör

Kvinnliga assistenter sökes till kund i centrala Höör
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss. Till en av våra nya kunder i centrala Höör håller vi nu på att bygga upp en helt ny personalgrupp för en assistans som beräknas starta inom kort. Vi kommer att behöva mellan 5-6 kvinnliga assistenter på varierande sysselsättningsgrad så ange gärna i din ansökan hur mycket du vill arbeta. Arbetstiden är i dagsläget förlagd såväl dag som kvällstid, men beslutet kan komma att ändras och därför bör du också vara beredd på att det även kan förekomma nätter framöver. Kunden är en kvinna i 60-års åldern och ser gärna kvinnliga sökande 25 år och uppåt. Kvinnan behöver hjälp med allt i sin vardag så som förflyttningar, personlig omvårdnad, hushållssysslor, matlagning och att komma ut på aktiviteter. Innan sin stroke var kvinnan mycket intresserad av dans, musik och marknader och som assistent ska du uppmuntra och skapa förutsättningar för det "lilla extra" i kvinnans vardag. Vi ser gärna att du är pigg och nyfiken, samt att du är lyhörd och har mycket tålamod och ett stort hjärta. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, varpå det viktigaste är att personkemin stämmer. I denna assistans är det bra om du tidigare har arbetat inom vården. Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Företag: Frösunda
Ort: Höör
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till kund i centrala Höör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till kund i centrala Höör

Kvinnliga assistenter sökes omgående till trevlig kvinna
Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke! Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans. Jag söker kvinnliga assistenter som helst inte har alltför lång restid till Sollentuna. Jag är en rullstolsburen kvinna i medelåldern som behöver hjälp med det mesta och har assistent hos mig dygnet runt. Det viktigaste är att vi trivs tillsammans. Eftersom du är min röst mot andra i telefon och i andra samtal, måste du kunna mycket bra svenska.  Det är ett krav att du har gymnasiekompetens och är rök- och snusfri. Önskemål är att du har körkort och att du har ett litteratur- och trädgårdsintresse.  Heltid/Deltid, flexibelt schema dag/nattarbete. Tillträde snarast.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes omgående till trevlig kvinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes omgående till trevlig kvinna

Kvinnliga assistenter sökes!
Särnmark Assistans AB; Stockholm; 160810 Jag är en rullstolsburen tjej, boendes i innerstaden, som behöver fler personliga assistenter! (Hel- el. deltid). Du som söker är en positiv, ansvarsfull, noggrann och absolut rökfri person mellan 25 - 40 år. Din uppgift är att bistå mig fysiskt i mitt dagliga liv, med vardagsbestyr som hygien, skönhetsvård (jag är mycket mån om mitt utseende), påklädning och matlagning. Gillar Du att laga mat så är det ett solklart plus. Du har studerat på universitetsnivå och har goda kunskaper i svenska språket, samt är bra på att ta anteckningar. Det behövs för att Du skall kunna vara mig behjälplig på jobb och vid studier. Mitt yrke är av kulturell art (teater). Därför måste även Du ha erfarenhet av och förståelse för konstnärlig verksamhet. Men framförallt bör Du som min assistent vara fysiskt stark och orädd av Dig, eftersom arbetet stundtals medför att du skall kunna lyfta mig (exempelvis vid tillfällen då taklift ej finns tillgänglig - dvs i offentliga miljöer, på teatrar, vid resor osv). Du är flexibel och har alls inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver! På fritiden gillar jag att resa, gå på krogen, lyssna på musik, dansa eller se en bra pjäs / musikal. Tycker även om att hålla mig i form och vårda min kropp. Det är en fördel om Du som jobbar hos mig delar mina intressen för kultur, hälsa och storstadsliv. Känner Du att detta arbete är något för Dig, så är Du hjärtligt välkommen med Din ansökan! Krav: Erfarenhet av assistentyrket, samt att du har förmåga att uttrycka dig mycket välformulerat, framförallt i skrift. Tillträde omgående. Kollektivavtal KFS-PASS. Timlön. OBS! Ange referensnummer "16605" i titel/ämnesrutan i mailet. Ansökningar som skickas per mail erhåller bekräftelse på att vi mottagit mailet. Vi har tyvärr ingen möjlighet att svara på några frågor om tjänsten per telefon. Arbetstid/Varaktighet: Heltid/deltid, Lön: Timlön Ansökan: Ange referens: 16605 Vi tar emot ansökan via e-post: peter.wahlberg@sarnmark.se Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes!

Kvinnliga assistenter sökes till kvinna med ALS i Upplands Väsby.
Assistenter sökes till kvinna i Upplands-Väsby. Arbetet innebär daglig omvårdnad såsom personlig hygien, på/avklädning, trakeostomivård, hemventilator mm. I dina arbetsuppgifter ingår även alla i hemmet förekommande sysslor. Du följer också med och hjälper till vid aktiviteter, till exempel handling, läkarbesök m.m. Det är en stor merit om du som söker är undersköterska. Annars är tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistans, trakeostomivård eller annan vårdverksamhet är ett önskemål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som personlig assistent arbetar du i kundens och hennes familjs hem. Det är därför viktigt att du värnar om kundens integritet, är ansvarskännande och flexibel. Du som assistent är empatisk, glad, flexibel, Du är positiv och engagerad, men samtidigt lugn och stabil. Du ska ha lätt för samarbete men också förmågan att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är lyhörd och inte är pälsdjursallergiker. Vi söker dig som kan jobba dagar, kvällar, helger eller nätter.  Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 08-18
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till kvinna med ALS i Upplands Väsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till kvinna med ALS i Upplands Väsby.

Kvinnliga assistenter sökes till rullstolsburen kulturarbetande tjej!
Särnmark Assistans AB; Stockholm; 160829 Jag är en rullstolsburen tjej, boendes i innerstaden (Södermalm), som behöver fler personliga assistenter! (Hel- el. deltid). Du som söker är en positiv, ansvarsfull, noggrann och absolut rökfri person mellan 20 - 40 år. Din uppgift är att bistå mig fysiskt i mitt dagliga liv, med vardagsbestyr som hygien, skönhetsvård (jag är mycket mån om mitt utseende), påklädning och matlagning. Gillar Du att laga mat så är det ett solklart plus. Du har studerat på universitetsnivå och har goda kunskaper i svenska språket, samt är bra på att ta anteckningar. Det behövs för att Du skall kunna vara mig behjälplig på jobb och vid studier. Mitt yrke är av kulturell art (teater). Därför måste även Du ha erfarenhet av och förståelse för konstnärlig verksamhet. Men framförallt bör Du som min assistent vara fysiskt stark och orädd av Dig, eftersom arbetet stundtals medför att du skall kunna lyfta mig (exempelvis vid tillfällen då taklift ej finns tillgänglig - dvs i offentliga miljöer, på teatrar, vid resor osv). Du är flexibel och har alls inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver! På fritiden gillar jag att resa, gå på krogen, lyssna på musik, dansa eller se en bra pjäs / musikal. Tycker även om att hålla mig i form och vårda min kropp. Det är en fördel om Du som jobbar hos mig delar mina intressen för kultur, hälsa och storstadsliv. Känner Du att detta arbete är något för Dig, så är Du hjärtligt välkommen med Din ansökan! Krav: Erfarenhet av assistentyrket, samt att du har förmåga att uttrycka dig mycket välformulerat, framförallt i skrift. Tillträde omgående. Kollektivavtal KFS-PASS. Timlön. OBS! Ange referensnummer "16605" i titel/ämnesrutan i mailet. Arbetstid/Varaktighet Heltid/deltid Lön Timlön Ansökan Ange referens: 16605 Ansökan via e-post direkt till mig: mias.assistenter@gmail.com   Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till rullstolsburen kulturarbetande tjej! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till rullstolsburen kulturarbetande tjej!

Kvinnliga assistenter sökes omgående till trevlig kvinna
Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke! Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans. Jag söker kvinnliga assistenter som helst inte har alltför lång restid till Sollentuna. Jag är en rullstolsburen kvinna i medelåldern som behöver hjälp med det mesta och har assistent hos mig dygnet runt. Det viktigaste är att vi trivs tillsammans. Eftersom du är min röst mot andra i telefon och i andra samtal, måste du kunna mycket bra svenska. Det är ett krav att du har gymnasiekompetens eller likvärdigt och är rök- och snusfri. Önskemål är att du har körkort.  Heltid/Deltid, flexibelt schema dag/nattarbete. Tillträde snarast.   Välkommen med din ansökan!
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes omgående till trevlig kvinna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes omgående till trevlig kvinna

Kvinnliga assistenter sökes till rullstolsburen kulturarbetande tjej!
Jag är en rullstolsburen tjej, boendes i innerstaden (Södermalm), som behöver fler personliga assistenter! Letar nu efter Dig som kan arbeta ca 2 vardagar i veckan, mellan kl 10-18, samt ibland lite längre pass, så det är bra om Du är flexibel vad det gäller arbetstider. Du som söker är en positiv, ansvarsfull, noggrann och absolut rökfri person mellan 20 - 40 år. Din uppgift är att bistå mig fysiskt i mitt dagliga liv, med vardagsbestyr som hygien, skönhetsvård (jag är mycket mån om mitt utseende), påklädning och matlagning. Gillar Du att laga mat så är det ett solklart plus. Du har studerat på universitetsnivå och har goda kunskaper i svenska språket, samt är bra på att ta anteckningar. Det behövs för att Du skall kunna vara mig behjälplig på jobb och vid studier. Mitt yrke är av kulturell art (teater). Därför måste även Du ha erfarenhet av och förståelse för konstnärlig verksamhet. Men framförallt bör Du som min assistent vara fysiskt stark och orädd av Dig, eftersom arbetet stundtals medför att Du skall kunna lyfta mig (exempelvis vid tillfällen då taklift ej finns tillgänglig - dvs i offentliga miljöer, på teatrar, vid resor osv). Du är flexibel och har alls inga problem med att "stå i bakgrunden" när så önskas. Du är helt enkelt lyhörd för vad stunden kräver! På fritiden gillar jag att resa, gå på krogen, lyssna på musik, dansa eller se en bra pjäs / musikal. Tycker även om att hålla mig i form och vårda min kropp. Det är en fördel om Du som jobbar hos mig delar mina intressen för kultur, hälsa och storstadsliv. Känner Du att detta arbete är något för Dig, så är Du hjärtligt välkommen med Din ansökan! Krav: Erfarenhet av assistentyrket, samt att Du har förmåga att uttrycka dig mycket välformulerat, framförallt i skrift. Tillträde omgående. OBS! Ange referensnummer "16605" i titel/ämnesrutan i mailet. Arbetstid/Varaktighet Heltid/deltid Lön Kollektivavtal KFS-PASS. Timlön. Ansökan Ange referens: 16605 Ansökan via e-post direkt till mig: mias.assistenter@gmail.com Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till rullstolsburen kulturarbetande tjej! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till rullstolsburen kulturarbetande tjej!

Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Linköping
Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke! Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans. Kvinnliga assistenter i åldern 30 år och uppåt se hit: Nu söker vi för kunds räkning dig som är mogen, lyhörd och följsam i ditt arbetsätt. Du ska helst ha vana från jobb som personlig assistent el liknande arbete inom vården. Arbetet innebär att vara en hjälpande hand för kunden vid: omvårdnad, hushållsuppgifter, promenader, på aktiviteter, träning. Kunden använder sig av manuell rullstol vid uteaktiviteter. Du får ej vara rökare. Arbetstider: Dygnspass, med sovande jour. Vi kommer fortlöpande ha intervjuer tills tjänsterna är tillsatta. Välkomna med ansökan!
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Linköping
Publicerad : 09-29
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Linköping

Kvinnliga assistenter sökes omgående till Höör
Frösunda är ett av Sveriges fem största omsorgsföretag. Men vi skiljer oss från andra då vi är övertygade om att omsorgen behöver förbättras från grunden. Vår utgångspunkt är alltid kunden - i alla lägen, även när det blir obekvämt. Med 100 procent nöjda kunder i fokus ska vi bli det absolut bästa omsorgsföretaget i Sverige. Frösunda har 8 500 medarbetare och omsätter cirka 3 miljarder årligen. Vill du arbeta med kunden i fokus och så att samhällets resurser används effektivt och ansvarsfullt? Då är du sannolikt rätt person för oss. Till en av våra nya kunder i centrala Höör söker vi dig som vill arbeta dag & kväll och journätter med tillsättning omgående. Kunden är en kvinna i 60-års åldern och ser gärna kvinnliga sökande 25 år och uppåt. Kvinnan behöver hjälp med allt i sin vardag så som förflyttningar, personlig omvårdnad, hushållssysslor, matlagning och att komma ut på aktiviteter. Innan sin stroke var kvinnan mycket intresserad av dans, musik och marknader och som assistent ska du uppmuntra och skapa förutsättningar för det "lilla extra" i kvinnans vardag. Vi ser gärna att du är pigg och nyfiken, samt att du är lyhörd och har mycket tålamod och ett stort hjärta. Som personlig assistent ska du vara en hjälpande hand i det dagliga livet, varpå det viktigaste är att personkemin stämmer. I denna assistans är det bra om du tidigare har arbetat inom vården. Låter detta intressant och du tror att du skulle passa till vår kund? Då är du hjärtligt välkommen att skicka in din ansökan som ska innehålla ett personligt brev och ett CV. Ansökningarna bearbetas löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan annonsens slutdatum.
Företag: Frösunda
Ort: Höör
Publicerad : 10-05
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes omgående till Höör jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes omgående till Höör

Kvinnliga assistenter sökes till kvinna med ALS i Upplands Väsby.
Assistenter sökes till kvinna i Upplands-Väsby. Arbetet innebär daglig omvårdnad såsom personlig hygien, på/avklädning, trakeostomivård, hemventilator mm. I dina arbetsuppgifter ingår även alla i hemmet förekommande sysslor. Du följer också med och hjälper till vid aktiviteter, till exempel handling, läkarbesök m.m. Det är en stor merit om du som söker är undersköterska. Annars är tidigare erfarenhet från arbete som personlig assistans, trakeostomivård eller annan vårdverksamhet är ett önskemål. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som personlig assistent arbetar du i kundens och hennes familjs hem. Det är därför viktigt att du värnar om kundens integritet, är ansvarskännande och flexibel. Du som assistent är empatisk, glad, flexibel, Du är positiv och engagerad, men samtidigt lugn och stabil. Du ska ha lätt för samarbete men också förmågan att ta egna initiativ. Det är viktigt att du är lyhörd och inte är pälsdjursallergiker. Vi söker dig som kan jobba dagar, kvällar, helger eller nätter.  Särnmark Assistans är en servicepartner inom personlig assistans. Verksamheten startades 1992 av Mikael Särnmark och Cecilia Ekholm. Vi tror på individuella lösningar och på människans förmåga att göra egna prioriteringar. Vår ambition är att göra det möjligt för människor att bestämma över sina liv.
Företag: Särnmark Assistans AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 10-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till kvinna med ALS i Upplands Väsby. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till kvinna med ALS i Upplands Väsby.

Kvinnliga Assistenter Sökes
Vi söker kvinnliga assistenter till en kvinna i Eskilstuna. Vi sätter stor vikt på att du är social eftersom att uppdragsgivaren har ett stort socialt nätverk. Du är positiv, glad, flexibel och är van med hundar. Sökande måste ha goda kunskaper i svenska, i både tal och skrift. Stort fokus läggs på personkemi. Skicka ditt CV samt personligt brev till info@saand.se Meriterande med tidigare erfarenhet av liknande arbete, samt vårdutbildning. Vi söker personal för Dagtid, Vaken natt, samt vikarier.
Företag: Saand Service & Omsorg AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga Assistenter Sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga Assistenter Sökes

Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Linköping
Olivia Personlig Assistans präglas av kunskap, känsla, närhet och tillgänglighet och därför finns vi med kontor nära dig och erbjuder kunder och assistenter - Mer känsla och omtanke! Olivia Personlig Assistans kombinerar det stora assistansbolagets samlade kompetens och erfarenhet med det lilla lokalkontorets möjlighet att vara personlig och lättillgänglig. Via personalen på något av våra 10 lokalkontor erbjuds funktionshindrade råd och stöd när det gäller att anställa personliga assistenter och att administrera den personliga assistansen. Vi har idag 260 uppdragsgivare och närmare 1500 assistenter som gör ett fint jobb varje dag året runt. Som assistent hos oss får du genomgå ett gediget utbildningsprogram som både ger dig trygghet i din yrkesroll och kunden en säker assistans. Vi söker nu kvinnliga assistenter i åldern 30-50 år. Nu söker vi för kunds räkning dig som är mogen, lyhörd och följsam i ditt arbetsätt. Du ska helst ha vana från jobb som personlig assistent el liknande arbete inom vården. Arbetet innebär att vara en hjälpande hand för kunden vid: omvårdnad, hushållsuppgifter och promenader.  Arbetstider: Dag samt varannan helg. Ett plus om man har möjlighet att arbeta korta pass kvällstid. Vi kommer fortlöpande ha intervjuer tills tjänsterna är tillsatta. Välkomna med ansökan!
Företag: Olivia Personlig Assistans AB
Ort: Linköping
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Linköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes till kvinna i Linköping

Kvinnliga Assistenter sökes till kvinna i Eskilstuna
SAAND Omsorg & Service AB söker en personlig assistent till en kvinna i Eskilstuna. Endast kvinnliga sökande. Du bör vara rökfri och inte allergisk mot pälsdjur. Utbildning är inget krav, vi lägger stor vikt på din personlighet eftersom yrket som personlig assistent innebär att man jobbar nära brukaren, men du bör vara ödmjuk och lyhörd. Vi anställer löpande hela tiden och vi söker både extra personal som kan hoppa in och på schema. Arbetet är dygnet runt med vaken natt. Skicka in CV med bild och personligt brev. Du är empatisk, lyhörd och brinner för att hjälpa människor. Du är ödmjuk i ditt bemötande och förstår att du finns där för att hjälpa, inte bestämma över personen i fråga. Du kan prestera under stress och tar ansvar för dina arbetsuppgifter så att de blir gjorda ordentligt. SAAND Omsorg & Service AB Vår drivkraft ligger i att ge människor det de behöver, oavsett vart i livet man befinner sig. Vi står för kvalitet med våra assistenter. Vi skräddarsyr vår personliga assistans efter individens behov. Det självklara valet av personlig assistans med mest nytta och högsta kvalitet för uppdragsgivaren.
Företag: Saand Service & Omsorg AB
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 11-30
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga Assistenter sökes till kvinna i Eskilstuna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga Assistenter sökes till kvinna i Eskilstuna

Kvinnliga assistenter sökes!
Kvalita ger omvårdnad och service åt personer med olika funktionsnedsättningar. Vi tillhandahåller personlig assistans åt barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Vår verksamhet präglas av kvalitet, service och omsorg från hjärtat. Vi har grundats för att öka assistansberättigades livskvalitet. En 28 årig kvinna söker kvinnliga assistenter för 3 heltidstjänster & 2 extrapersonal för att täcka upp dubbelbemanning dygnet runt! Hon lider av EDS som ger mycket ledurhoppningar & svår värk, Autism & kramper. Passen har huvudfokus att se så brukaren inte skadar sig på olika sätt under kramper & hjälp med alla delar av ett normalt liv, som personlig hygien, mat, fritidsaktiviteter, träning, vårdmöten mm. Som person är brukaren en viljestark kvinna som inte låter sig stoppas av smärta & problem, utan hon lever ett aktivt liv & tycker om utmanande aktiviteter. Vi söker endast kvinnor, helst i ålder 25-35, Det är viktigt för brukaren att inte ha rökare eller snusare, Familjen har hund & kanin så ej pälsallergiker, B-körkort är ett krav, Vi tar endast emot ansökningar via e-post, cv med bild krävs men störst vikt läggs vid det personliga brevet. Vi begär utdrag ur belastningsregistret, förbered detta inför en eventuell anställning. Vi hör av oss vid intresse & vi anställer löpande under annonstiden! Skicka din ansökan till: rekryteringnrk@kvalitaassistans.se Vi söker endast kvinnor, helst i ålder 25-35. rök- eller snusfri. Familjen har hund & kanin så ej pälsallergiker. B-körkort är ett krav. Utbildning och erfarenhet är inget krav, din personlighet är det viktigaste! Kvalita ger omvårdnad och service åt personer med olika funktionsnedsättningar. Vi tillhandahåller personlig assistans åt barn, ungdomar och vuxna i hela landet. Vår verksamhet präglas av kvalitet, service och omsorg från hjärtat. Vi har grundats för att öka assistansberättigades livskvalitet. Brukaren är en kvinna på 28 år som lider av EDS som ger mycket ledurhoppningar & svår värk, Autism & kramper. Passen har huvudfokus att se så brukaren inte skadar sig på olika sätt under kramper & hjälp med alla delar av ett normalt liv, som personlig hygien, mat, fritidsaktiviteter, träning, vårdmöten mm. Som person är brukaren en viljestark kvinna som inte låter sig stoppas av smärta & problem, utan hon lever ett aktivt liv & tycker om utmanande aktiviteter.
Företag: KVALITA ASSISTANS
Ort: Norrköping
Publicerad : 12-07
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes!

Kvinnliga assistenter sökes
Skurups kommun ligger naturskönt på den skånska sydkusten 22 minuter från Malmö mellan hav och ås och utgör en central plats i Öresundsregionen. Med ca 15 000 invånare har Skurup en mångfald av natur, kultur och näringsliv att erbjuda. I södra delen finns två av sydkustens bästa havsbad, småbåtshamnar, fiske, golfbana och ett äkta skånskt odlingslandskap. I den norra delen breder ett böljande kulturlandskap ut sig med inslag av bokskogar samt intressanta sevärdheter och fornminnen. Kombinera arbetsliv, familj och fritid i Skurup i Nils Holgerssons hembygd. Skurups kommuns LSS verksamhet, FuSS – Funktionsnedsättning, Stöd och Service har ca 70 medarbetare. FuSS- verksamheten innehåller personlig assistans, tre bostäder med särskild service, daglig verksamhet, korttidstillsyn och korttidsvistelse. ARBETSUPPGIFTER En ryggmärgsskadad kvinna söker dig som kan vara behjälplig i hennes dagliga livsföring och utgöra ett stöd så att hon kan bli stärkt i sin förmåga att leva ett självständigt liv. Arbetet är förlagt både dag, kväll och helg. Arbetet utgår från kvinnans hem och i bostaden finns katter så det är viktigt att du tycker om djur och inte har pälsallergi. Sedvanliga arbetsuppgifter som personlig assistent ingår. Utbildning får du på plats. Som personlig assistent måste du vara lyhörd och anpassa dig efter brukarens behov och önskemål. Som person ska du vara tålmodig, lugn och tycka om att jobba efter rutiner. KVALIFIKATIONER Personlig assistent alt omvårdnadutbildning eller annan utbildning som av arbetsgivaren finner likvärdig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Brukarens delaktighet beaktas vid tillsättning. Körkort är önskvärt då brukaren är bosatt i Skivarp. Rekrytering sker fortlöpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt. Erfarenhet önskvärt. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Skurups kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Skurups kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Skurups kommun, FuSS
Ort: Skurup
Publicerad : 12-16
Sök fler jobb liknande: lediga Kvinnliga assistenter sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kvinnliga assistenter sökes


Sök lediga jobb Kvinnliga assistenter sökes!

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se