Kyltekniker sökes i Stockholm_mellansverige jobb - lediga jobb

Kyltekniker sökes i Stockholm_mellansverige jobb Kyltekniker sökes i Stockholm_mellansverige jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kyltekniker sökes i Stockholm_mellansverige. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kyltekniker sökes i Stockholm_mellansverige. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Städenergi söker hemstädningspersonal- Stockholm

  2. Erfaren Redovisningsekonom- Stockholm

  3. Konstruktör till GS-Hydro AB- Stockholm

  4. Personlig assistent till glad 13 årig kille- Stockholm

  5. STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE, allmän inriktning- Stockholm

  6. Stabil personlig assistent Solna- Solna

  7. Personlig assistent- Stockholm

  8. STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE,inriktning lärarleg- Stockholm

  9. Engagerad personlig assistent i Södertälje- Södertälje

  10. Snickare/Köksmontör- Stockholm


Mer beskrivning

Städenergi söker hemstädningspersonal
För att klara av tillströmningen av nya kunder så behöver vi fler duktiga medarbetare. I arbetsuppgifterna ingår hemstädning hos våra kunder. Vi söker dig som trivs med att arbeta både självständigt och i mindre team i privata hem. Erfarenhet av hemstädning är meriterande, dock ej ett krav då vi utbildar vår personal. På sikt kanske du är intresserad av att vidareutvecklas inom vårt företag, för rätt personer finns det stora utvecklingsmöjligheter. Som person bör du vara: *Ansvarsfull *Serviceinriktad *Driftig *Detaljmedveten *Noggrann *Flexibel Tjänsterna kommer att tillsättas omgående varför vi gör urvalet löpande och behöver därför få din ansökan så snart som möjligt. Tjänsterna är 4 st deltidstjänster på mellan 60-90%. Vi arbetar dagtid, ej på helger och röda dagar. Möjlighet att anpassa arbetstiderna finns. Vill du få mer information om företaget så kan du besöka vår hemsida www.stadenergi.se Vi tar endast emot ansökningar genom e-post. Välkommen med din ansökan!
Företag: STÄDENERGI AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Städenergi söker hemstädningspersonal jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Städenergi söker hemstädningspersonal

Erfaren Redovisningsekonom
Vi söker dig som är erfaren redovisningsekonom (minst 5 års erfarenhet). Du kommer arbeta i Navision Bokföringssytem. Du kommer arbeta företrädesvis i Norra Stockholm. Du kommer sköta löner för ca 60 anställda och redovisning. En assistent hjälper till med det administrativa. Beroende på semestertider ber vi dig skicka in din ansökan via E-mail och inte ringa i första steget.
Företag: AKTIEBOLAGET ALVÉN FASTIGHETER
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren Redovisningsekonom jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren Redovisningsekonom

Konstruktör till GS-Hydro AB
GS-Hydro är en ledande globala aktör av kompletta icke-svetsade rörsystem. Vi finns i mer än 25 länder och har mer än 650 anställda. År 2012 omsatte koncernen ca 155M -Euro. Vi levererar kompletta system, (inkluderande design/engineering, material & komponenter, prefabricering samt montage/montageövervakning), kundanpassade, prefabricerade rörmoduler och/eller separata ledningskomponenter. GS Piping-systemet används i huvudsak för hydrauliska installationer i en rad oilka applikationer av kunder i olika industrisegment såsom marin, offshore, landbaserad industri. Läs mer: www.gshydro.com Konstruktör till GS-Hydro AB Arbetsuppgifter och tjänsten Vår nuvarande konstruktör går vidare till nya utmanade uppgifter inom GS-Hydro Group och vi söker därför nu en konstruktör till vårt kontor i Stockholm under ett år med tillträde omgående och med möjlighet till förlängning. Du kommer att vara delaktig i projekt såsom kompletta rörsystem, ledningskomponenter samt service till kunder på den svenska marknaden. Som konstruktör kommer du att arbeta i GS Hydro Engineering team globalt. Du kommer arbeta i projektform samt med viss teknisk support. Utbildning på CAD programvaran och våra produkter för denna tjänst kommer att göras internt på din arbetsplats och på vårt Center of Excellence for Engineering i Finland. Resor kommer att ingå i tjänsten. I rollen ingår att: - Designa och rita i 3D CAD prefabricerade rörsystem samt komponenter till våra kunder. - Arbeta i nära samarbete med våra kunder och med stöd av interna resurser. - Administrera vårt kvalitetsledningssystem ISO 9001:2008 och hantera eventuella avikelser - Vara flexibel, mångsidig samt kundorienterad i vår organisation. Erfarenhet, utbildning och person Du är nyligen utexaminerad maskiningenjör/ civilingenjör eller liknande. Har god vana av 3D CAD modellering i något av de större programmen som finns på marknaden. Vi arbetar med VERTEX G4. Som person är du självgående, drivande, samarbetsvillig och ansvarstagande. Du är lätt att ha att göra med och inger ett gott förtroende. Du trivs med att arbeta självständigt och i team. Vårt koncernspråk är engelska, där du har lätt att uttrycka dig i såväl tal som skrift. För rätt person är GS-Hydro ett företag där utvecklingsmöjligheterna är mycket goda, det är en verksamhet under stark tillväxt och det ges stora möjligheter till flexibilitet och att själv påverka ditt arbetssätt. Placeringsort är Stockholm, Kista. Ansökningar kommer att behandlas v33-34.
Företag: Easypeak AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Konstruktör till GS-Hydro AB jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konstruktör till GS-Hydro AB

Personlig assistent till glad 13 årig kille
VH assistans är ett av de ledande assistansföretagen i Sverige och har i dag ca 900 personliga assistenter anställda som arbetar över hela Sverige, från Kiruna till Ystad. Vi är ett familjeägt företag med 16 års erfarenhet av att arbeta för barn, ungdomar och vuxna med funktionshinder. Vi tror på den individuellt anpassade assistansen och arbetar därför mycket målgruppsinriktat. Vi har vår egen barnklubb VH Kids, för barn med funktionshinder, deras syskon och kompisar. Vi har även startat VH Action, som vänder sig till unga vuxna med funktionshinder med fokus på frågor som sex och relationer, flytta hemifrån och att söka jobb. Vi är ett aktivitetsinriktat företag och går ofta på kultur- och sportevenemang, ordnar konferenser, utbildningar och olika event. Vi arrangerar också skidresor, cityresor och sol- och badresor för personer med funktionshinder och deras familjer. Arbetet innebär att du ser till att assistansen är av god kvalitet utifrån LSS intentioner, dvs. delaktighet och självständighet. Respekt, trygghet och förtroende är nyckelord för vår verksamhet. Deltidtjänst- personlig assistent Jag är en glad 13-årig kille som bor i Hammarby Sjöstad tillsammans med min familj. På min fritid tycker jag om att hitta på roliga aktiviteter och gillar att bada . Ett intresse är även att lyssna på musik och böcker samt umgås med min bror och vänner. En gång i veckan är jag med kompisar på kulturhuset. Träning, massage och kommunikation är en viktig del i min vardag, så jag vill att du ska vara lyhörd, målinriktad och social. Din sociala kompetens, rak kommunikation och intiativförmåga är viktig för att min assistans ska fungera optimalt och säkerheten och kvalitén ska kunna garanteras då du arbetar tillsammans med mig. Jag vill gärna att vi delar samma intressen samt att du har humor. Jag vill att du ska vara påhittig och kunna ta egna initiativ i arbetet med mig och hjälpa mig att organisera och planera min vardag. Det är en stor fördel om du har erfarenhet av omvårdnad och/eller att arbete vaken natt. Jag vill att du är icke rökare. Arbetet innebär att du ser till att assistansen kring mig är av god kvalitet utifrån LSS intentioner. Arbetet innebär dagpass och då vara med mig i skolan samt vaken natt. Det är viktigt att du är flexibel vad gäller resa bort, samt att du har möjlighet att jobba en helg i månaden. Välkommen med din ansökan till vhassistans2@vhassistans.se senast den 28 juli. Det är mycket viktigt att du märker din ansökan med "Assistent13" så den hamnar rätt. Då intervjuer kommer att ske löpande ber vi dig skicka in din ansökan så snart som möjligt. Med tanke på sekretess kan vi inte ge ut mer om tjänsten på förhand. Utdrag ur belastningsregistret kommer att behövas så förbered dig redan nu genom att beställa ett utdrag från polisens hemsida. Välkommen med din ansökan!
Företag: VH ASSISTANS STOCKHOLM
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till glad 13 årig kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till glad 13 årig kille

STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE, allmän inriktning
Vi är ett av Europas ledande universitet i en av världens mest dynamiska huvudstäder. En relation med Stockholms universitet är meriterande oavsett om du är student, forskare eller intressent. Hos oss ger utbildning och forskning resultat. Studentavdelningens uppdrag är att ge stöd och service till studenter före, under och efter studierna samt handlägga studentärenden. Studentavdelningen är en enhet inom universitets centrala förvaltning. Arbetet inom avdelningen präglas av en hög servicenivå till studenter och institutioner. Med studenten i fokus ska Studentavdelningen verksamhet kännetecknas av professionalism och effektivitet, rättsäkerhet och tillgänglighet. Avdelningen kommer i augusti att flytta till ett nytt Studenthus. Sektionen för Studievägledning, Karriärservice, Studieinformation ansvarar för förutom studie- och karriärvägledning inkl arbetsmarknadsinformation i olika former även för olika informationsinsatser samt breddad rekrytering. Därutöver ansvarar sektionen för Studenthusets Infocenter. Arbetsuppgifter: Verksamheten inom vägledningsfunktionen - Studievägledning och karriärservice - har inriktning mot såväl allmän studie- som karriärvägledning/coaching som vägledning för lärarstudenter. Detta kan ske på telefon, öppen mottagning, e-post, chat eller andra sociala medier. Därutöver kan i arbetsuppgifterna ingå att medverka i olika informationsinsatser/aktiviteter såsom Öppet Hus, välkomstdagar, besök i skolor, delta i arbetsgrupper/nätverk, seminarieverksamhet, besvara svensk och utländsk e-post. Kvalifikationer: Vi söker dig med akademisk examen gärna med vägledningserfarenhet/ karriärcoaching från högskolan eller annat område. Goda kunskaper i engelska krävs. Du är drivande, kommunikativ och serviceinriktad, har god förmåga att arbeta både självständigt och i team samt har ett flexibelt arbetssätt. Kännedom om högskolans tillträdesregler är en merit.
Företag: Stockholms universitet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE, allmän inriktning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE, allmän inriktning

Stabil personlig assistent Solna
Ansvarsfull och positiv personlig assistent sökes till ung man i Bergshamra, Solna Smart Assistans är ett företag som bedriver personlig assistans med mycket hög servicegrad. Vi har tillkommit på assistansberättigades begäran om assistans på ett modernt, affärsmässigt och kundtillvänt sätt. Därför söker vi dig som gillar att vara "på tå" för kunden och strävar efter att alltid leverera på en nivå över kundens förväntan. Vi söker nu en assistent till en av våra kunder; en ung man i 30 års-åldern som är bosatt i Bergshamra och som har en neurologisk sjukdom (MS). Sjukdomen påverkar hans tal, syn samt rörelseförmåga. Han behöver hjälp med allt som kan uppkomma i vardagen, inslag av sjukvårdande arbetsuppgifter ingår i assistanstuppdraget varför du som söker bör ha någon form av erfarenhet eller utbildning inom vård och omsorg. Du är kvinna 30 +, du är ärlig, mycket ansvarsfull, noggrann, lugn och stabil i dig själv. Du bör ha stor empati, ha mycket tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation. Du bör ha en uppmuntrande och positiv läggning. Du ska tåla rök då kunden är rökare. Du måste vara mycket lyhörd och förstå vikten av att respektera kundens vilja samt integritet. Du kommer ingå i ett team av flera assistenter där det förekommer dubbelassistans dagtid. Du kommer att arbeta på ett rullande schema dag samt natt och även helger. Det finns även möjlighet till enbart nattjänstgöring. Det är också viktigt att du talar perfekt svenska då du skall kunna tolka kundens tal. Vi vill att du som söker har mycket goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent eller andra vård- alternativt serviceyrken. Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker just detta arbete och vad som gör just dig till en bra assistent. Tjänsterna innefattar: Fast timlön 12 % semesterersättning tillkommer OB-tillägg Kollektivavtal Almega/Vårdföretagarna
Företag: SMART ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Stabil personlig assistent Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stabil personlig assistent Solna

Personlig assistent
Vi söker en polsktalande personlig assistent till äldreomsorg, i kombination med kontorsarbete. Du är en glad och positiv person som är ambitiös, arbetsam och ordningsam. I denna tjänst är det viktigt att Du är flexibel och mångsidig, och har ett varmt hjärta. Krav: Flytande Polska, B-körkort Patienten är svårdrabbad av Stroke och behöver stöd med vardagliga sysslor, såsom matlagning, hygien, ombyte mm. Patienten behöver även daglig kroppsträning och språkträning. Helst ser vi Dig som inneboende. Vi ser positivt på om du kan kombinera tjänsten med kontorsarbete och administration. Vi ser fram emot Ditt CV och personliga brev som Du kan skicka till work@wonnafast.se Med vänliga hälsningar
Företag: YXTAHOLMS SLOTT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent

STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE,inriktning lärarleg
Vi är ett av Europas ledande universitet i en av världens mest dynamiska huvudstäder. En relation med Stockholms universitet är meriterande oavsett om du är student, forskare eller intressent. Hos oss ger utbildning och forskning resultat. Studentavdelningens uppdrag är att ge stöd och service till studenter före, under och efter studierna samt handlägga studentärenden. Studentavdelningen är en enhet inom universitets centrala förvaltning. Arbetet inom avdelningen präglas av en hög servicenivå till studenter och institutioner. Med studenten i fokus ska Studentavdelningen verksamhet kännetecknas av professionalism och effektivitet, rättsäkerhet och tillgänglighet. Avdelningen kommer i augusti att flytta till ett nytt Studenthus. Sektionen för Studievägledning, Karriärservice, Studieinformation ansvarar för förutom studie- och karriärvägledning inkl arbetsmarknadsinformation i olika former även för olika informationsinsatser samt breddad rekrytering. Därutöver ansvarar sektionen för Studenthusets Infocenter. Arbetsuppgifter: Verksamheten inom vägledningsfunktionen - Studievägledning och karriärservice - har inriktning mot såväl allmän studie- som karriärvägledning/coaching som vägledning för lärarstudenter. Detta kan ske på telefon, öppen mottagning, e-post, chat eller andra sociala medier. I den nu utlysta befattningen omfattar arbetsuppgifterna att vägleda och informera studenter och verksamma lärare om lärarlegitimation, krav och kompletteringsmöjligheter för att uppnå lärarexamen svara för frågor från Skolverket med mera. Därutöver kan i arbetsuppgifterna ingå att medverka i olika informationsinsatser/aktiviteter såsom Öppet Hus, välkomstdagar, besök i skolor, delta i arbetsgrupper/nätverk, seminarieverksamhet, besvara svensk och utländsk e-post. Kvalifikationer: Vi söker dig med akademisk examen gärna med vägledningserfarenhet/ karriärcoaching inom lärarutbildningen från högskolan eller annat område. Goda kunskaper i engelska krävs. Du är drivande, kommunikativ och serviceinriktad, har god förmåga att arbeta både självständigt och i team samt har ett flexibelt arbetssätt. Kännedom om högskolans tillträdesregler är en merit.
Företag: Stockholms universitet
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE,inriktning lärarleg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: STUDIE- OCH KARRIÄRVÄGLEDARE,inriktning lärarleg

Engagerad personlig assistent i Södertälje
Ansvarsfull och engagerad personlig assistent till kvinna i 65-årsåldern i centrala Södertälje Smart Assistans är ett företag som bedriver personlig assistans med mycket hög servicegrad. Vi har tillkommit på assistansberättigades begäran om assistans på ett modernt, affärsmässigt och kundtillvänt sätt. Därför söker vi dig som gillar att vara "på tå" för kunden och strävar efter att alltid leverera på en nivå över kundens förväntan. Nu söker vi fast anställda personliga assistenter till en relativt nyskadad kvinna i 65-årsåldern som har levt ett aktivt liv, drivit många projekt och rest mycket. Hon tar dagligen små steg framåt varför det är av största vikt att du som söker arbetet är engagerad och aktiv och vill bidra till hennes utveckling samt ser till hennes bästa i varje situation. Hon har en omfattande assistans där en stor del av assistansen är dubbelassistans varför du också skall kunna samarbeta och med flera andra i personalgruppen. Ett väl fungerande samspel med kollegor och hennes make är viktigt för att hon skall känna harmoni och trygghet. Du som söker är kvinna 35+, du är ärlig, ansvarsfull, lugn och stabil i dig själv. Du bör ha stor empati, ha mycket tålamod samt kunna sätta dig in i en annan människas situation. Du bör ha en uppmuntrande och positiv läggning. Du bör vara beredd på att kunna resa ibland. Du bör vara lyhörd, mycket ordningsam och förstå vikten av regelbundna rutiner. Du skall också hjälpa till med de hushållssysslor som förekommer. Det är viktigt att du är road och kunnig vad gäller matlagning, gärna svensk husmanskost. Viktigast är att du engagerar dig fullt ut i ditt arbete och att du har förmågan att skapa en positiv och harmonisk atmosfär omkring dig. Det är också av största vikt att du behärskar svenska språket mycket väl både i tal och skrift. Vi söker två assistenter, på ca 65-90 % tjänst som kan arbeta på rullande 4 veckors schema dagpass, vaken natt och kvällspass, sju dagar i veckan. Vi vill att du som söker har mycket goda referenser, gärna från tidigare arbete som personlig assistent eller andra serviceyrken. Det är meriterande om du har erfarenhet av sondmatning. Körkort är ett plus, då det ibland kan finnas behov av att köra en minibuss. Skriv och berätta om din bakgrund och varför du söker detta arbete och vad som gör just dig till en bra assistent. Vi rekryterar löpande och tjänsterna kommer tillsättas snarast. Du får timlön, OB-tillägg och 12 % semesterersättning Kollektivavtal Almega/Vårdföretagarna.
Företag: SMART ASSISTANS SVERIGE AB
Ort: Södertälje
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Engagerad personlig assistent i Södertälje jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Engagerad personlig assistent i Södertälje

Snickare/Köksmontör
KBM Sthlm är en byggfirma i Stockholm som drivs av mig, Linus Krosse. Firman startades 2010 och har mestadels gjort jobb för privatpersoner, såsom köksmonteringar, golvläggning, måleri/tapet osv. I April drog jag igång ett samarbete med Kvik, som är en dansk kökstillverkare som har ett flertal franchisebutiker i Stockholm. Detta innebär köksmonteringar på löpande band. Men även allt runtomkring, som golv, väggar och tak. Samarbetet har funkat kanonbra, men nu börjar jobben bli för många så jag hinner inte med. Nu söker jag två duktiga snickare med en bred kunskap om det mesta gällande arbeten i lägenheter/hus. Arbetet innefattar bl.a: * Köksmontering * Golvläggning * Plattsättning * Måleri/tapet * Väggbyggen * Enklare snickeriarbeten Du ska vara självgående, och eftersom du kommer jobba på egen hand ska du vara idérik och initiativtagande. Har du erfarenhet av badrumsrenoveringar är detta är plus, då detta också är något som kan bli aktuellt på vissa jobb. Din ansökan ska innehålla ett CV samt en beskrivning av dig själv. Skicka den till jobb@kbmsthlm.se.
Företag: KBM Sthlm
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Snickare/Köksmontör jobb, Snickare/Köksmontör Stockholm, Snickare/Köksmontör KBM Sthlm
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Snickare/Köksmontör


Sök lediga jobb Kyltekniker sökes i Stockholm_mellansverige

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se