Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun jobb - lediga jobb

Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun jobb Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare tidigare år Kyrkheddinge skola Ref nr 2013-191- Staffanstorp

  2. Fritidspedagog Kyrkheddinge skola Ref nr 2014-95- Staffanstorp

  3. Specialpedagog/speciallärare Kyrkheddinge skola Ref nr 2014-539- Staffanstorp

  4. Fritidspedagog/lärare, Kyrkheddingeskolan Ref nr 2016-48- Staffanstorp

  5. Rektor för Stanstorpsskolan och Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun- Staffanstorp


Mer beskrivning

Lärare tidigare år Kyrkheddinge skola Ref nr 2013-191
Vikariat på 100% med tillträde 2013-11-05 tom 2014-06-13 med ev. förlängning. Placering på Kyrkheddinge skola i Staffanstorps kommun. Kyrkheddinge skola är en F-5 skola på landsbygden med ca 70 elever, vackert belägen mellan kyrkan och den sköna Hemvärnsparken. I skolan integreras 6-årsverksamhet, grundskola år 1-5 och fritidshem. Den härliga utemiljön och närliggande naturområden används aktivt i skolarbetet och under fritidhemsverksamheten. Vi söker en klasslärare till årskurs 2-3. Som lärare skall du utifrån gällande styrdokument driva utvecklingsarbete och bedriva pedagogiskt arbete, tillsammans med övriga i arbetslaget, samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Du är engagerad och tycker att det är viktigt att skapa förutsättningar för alla barn så att de får en god utveckling i en stimulerande miljö. Du är utbildad lärare för de yngre skolåren. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt och du har en barnsyn där du ser det kompetenta barnet. Andra viktiga förmågor hos dig är att kunna skapa ett gott arbetsklimat, att gilla utmaningar och att vara lyhörd för förändringar. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor ang tjänsten besvaras av biträdande rektor Dan Hansson, tel. 0709-35 15 60. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 1 september2013.
Företag: Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 08-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare tidigare år Kyrkheddinge skola Ref nr 2013-191 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare tidigare år Kyrkheddinge skola Ref nr 2013-191

Fritidspedagog Kyrkheddinge skola Ref nr 2014-95
Vikariat på 100 % med tillträde 2014-06-24 t.o.m. 2015-06-30. Placering på Kyrkheddinge skola i Staffanstorps kommun. Kyrkheddinge skola är en F-6 skola på landsbygden med drygt 70 elever, vackert belägen mellan kyrkan och den sköna Hemvärnsparken. I skolan integreras förskoleklass, grundskola år 1-6 och fritidshem. Den härliga utemiljön och närliggande naturområden används aktivt i skolarbetet och under fritidhemsverksamheten. Som fritidspedagog skall du utifrån gällande styrdokument utveckla och bedriva pedagogiskt arbete med barn i åldrarna 6-12 år, samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Du tycker det är viktigt att skapa förutsättningar för alla barn så de får en god utveckling i en stimulerande miljö. En av våra fritidspedagoger kommer att vara föräldraledig. Vi söker därför dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare i grundskolans tidigare år. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Behörighet att undervisa i grundskolan är meriterande då en del av uppdraget sker i samverkan med klasslärare. Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt och du har en barnsyn där du ser det kompetenta barnet. Andra viktiga förmågor hos dig är att kunna skapa ett gott arbetsklimat, att gilla utmaningar och att vara lyhörd för förändringar. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Dan Hansson, tel. 046-25 15 60/0709-35 15 60 eller av Christina Olén, tel. 0709-35 11 84.   Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 30 mars 2014.
Företag: Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog Kyrkheddinge skola Ref nr 2014-95 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog Kyrkheddinge skola Ref nr 2014-95

Specialpedagog/speciallärare Kyrkheddinge skola Ref nr 2014-539
Tillsvidareanställning på 80-100% med tillträde 2015-02-27. Placering på Kyrkheddinge skola i Staffanstorps kommun. Kyrkheddinge skola är en F-6 skola på landsbygden med ca 80 elever, vackert belägen mellan kyrkan och den sköna Hemvärnsparken. I skolan integreras 6-årsverksamhet, grundskola år 1-6 och fritidshem. Den härliga utemiljön och närliggande naturområden används aktivt i skolarbetet och under fritidhemsverksamheten. På skolans område finns en nyanlagd spontanidrottsplats med möjlighet att utöva många olika bollsporter. Arbetsuppgifterna är huvudsakligen inriktade mot åk 1-6. Arbetet innefattar att kartlägga elevers särskilda behov, att undervisa och handleda elever, att göra pedagogiska bedömningar samt att handleda pedagoger på skolan. Du tycker att det är viktigt att skapa förutsättningar för alla barn så att de får en god utveckling i en stimulerande miljö. Du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt och du har en barnsyn där du ser det kompetenta barnet. Förmåga att kunna skapa ett gott arbetsklimat, gilla utmaningar och att vara lyhörd för förändringar är andra viktiga kompetenser hos dig. Som specialpedagog/speciallärare ingår du också i skolans elevhälsoteam. Du är utbildad specialpedagog/speciallärare, din grundutbildning är lärare med inriktning mot grundskolans år 1-6. Du har vana att göra pedagogiska utredningar, att upprätta åtgärdsprogram samt att arbeta med individuellt anpassat stöd. Du har goda kunskaper om hur man möter barns olika behov, har god organisationsförmåga och är förtrogen med digitala läromedel/kompensatoriska hjälpmedel. Kvalifikationer: * Examen som specialpedagog samt lärarlegitimation Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Dan Hansson tel. 0739-35 15 60  Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 22 december 2014.
Företag: Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-01
Sök fler jobb liknande: lediga Specialpedagog/speciallärare Kyrkheddinge skola Ref nr 2014-539 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Specialpedagog/speciallärare Kyrkheddinge skola Ref nr 2014-539

Fritidspedagog/lärare, Kyrkheddingeskolan Ref nr 2016-48
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2016-03-14. Placering på Kyrkheddingeskolan i Staffanstorps kommun. Kyrkheddinge skola är en F-6 skola på landsbygden med drygt 70 elever, vackert belägen mellan kyrkan och den sköna Hemvärnsparken. I skolan integreras förskoleklass, grundskola år 1-6 och fritidshem. Den härliga utemiljön och närliggande naturområden används aktivt i skolarbetet och under fritidshemsverksamheten. Som fritidspedagog skall du utifrån gällande styrdokument utveckla och bedriva pedagogiskt arbete med barn i åldrarna 6-12 år samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Kvalifikationer: Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog eller lärare i grundskolans tidigare år. Behörighet att undervisa i grundskolan är meriterande då en del av uppdraget sker i samverkan med klasslärare. Du tycker det är viktigt att skapa förutsättningar för alla barn så de får en god utveckling i en stimulerande miljö. Vi ser att du arbetar utifrån ett positivt förhållningssätt och att du har en barnsyn där du ser det kompetenta barnet. Andra viktiga förmågor hos dig är att kunna skapa ett gott arbetsklimat, gilla utmaningar samt vara lyhörd för förändringar. Vi deltar i ett övergripande projekt i kommunen kring att utveckla fritidshemmen och här har du möjlighet att ingå i detta nätverk. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Skicka in din ansökan och ta chansen att komma på en intervju, där vi kan berätta mer om vår skola! Övrigt: Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor besvaras av Dan Hansson, tel. 046-25 15 60 eller Christina Olén, tel. 046-25 11 84.   Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 14 februari 2016.
Företag: Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 02-01
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog/lärare, Kyrkheddingeskolan Ref nr 2016-48 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog/lärare, Kyrkheddingeskolan Ref nr 2016-48

Rektor för Stanstorpsskolan och Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun
Referensnummer: 2018-338 Tillsvidareanställning på 100 %, med tillträde enligt överenskommelse. Placering på Stanstorpsskolan och Kyrkheddinge skola. Både Stanstorpsskolan och Kyrkheddinge skola är F-6-skolor. Stanstorpsskolan har ca 350 elever och Kyrkheddinge skola är en byskola med ca 80 elever. Skolorna har en ledningsorganisation med rektor och biträdande rektor. Skolorna har drivande personal med hög kompetens och ledarskapet handlar om att vara lyhörd, skapa delaktighet och inflytande. Skolorna visar goda resultat såväl avseende kunskaper som trivsel hos eleverna. Det är en positiv anda i personalgruppen, där man känner stolthet över skolan och har en öppen och nyfiken inställning till utvecklingsarbete. I dagsläget deltar skolan i två utvecklingsprojekt i samverkan med skolor i andra länder. Under hösten kommer troligtvis ett beslut om ombyggnad eller tillbyggnad av skolhuset på Stanstorpsskolan. Staffanstorps kommun är en ung och expansiv kommun med drygt 24 000 invånare och ca 1 000 anställda. Kommunen har ett strategiskt läge i Öresundsregionen mellan Malmö och Lund och har mycket goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER I rollen som rektor ska du leda medarbetare mot verksamhetens vision och mål. Du kommer att ingå i en dynamisk och kreativ rektorsgrupp ledd av utbildningschefen. Tillsammans driver ni och arbetar för en skola i toppklass. I gruppen får du även ett tryggt nätverk och ett bra bollplank både när det gäller vardagliga och strategiska frågor. I ditt uppdrag ingår: Personalansvar, vara närvarande och arbeta för en god arbetsmiljö för elever och personal. Driva ett mål- och resultatinriktat ledarskap som bygger på dialog och ansvarstagande på samtliga nivåer i organisationen. Ekonomiskt ansvar för skolenhetens budget. Driva ett systematiskt kvalitets- och uppföljningsarbete där du håller fast vid den röda tråden som byggs upp. Tillsammans med personalen driva utvecklingsfrågor utifrån analys av verksamhetens och kommunens behov. KVALIFIKATIONER Som rektor på Stanstorp/Kyrkheddinge har du en gedigen ledarutbildning och troligtvis är du klar med din rektorsutbildning. Vi söker dig som har dokumenterad erfarenhet av att leda andra och känner dig trygg i ditt personliga ledarskap. Vi ser gärna att du har erfarenhet av både grundskola, fritidshem och förskoleklass. Vi söker dig som är tydlig och strukturerad och har god ekonomisk förståelse. Du har förmåga att lägga såväl som att följa upp budget. Du är också van vid att jobba självständigt tillsammans med biträdande rektor och ser samtidigt ett värde i att arbeta nära skolledare på andra skolor, fackliga organisationer, utbildningsförvaltning och politik. Vi fäster särskild vikt vid din dynamiska förmåga att leda skolan och möta framtidens utmaningar. Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din flexibilitet och din humor. Vi vill att du tycker om att driva projekt, är nyfiken och har förmåga att samarbeta, bygga nätverk och skapa förtroende hos andra. Du är en synlig och närvarande ledare som sprider energi och har lätt för att skapa engagemang och bygga kultur med fokus på alla elevers rätt och förmåga att lyckas. Du har också en passion för att förverkliga de möjligheter som skolan har kopplat till samhällets utveckling och digitalisering. Det är meriterande om du har erfarenhet eller intresse av skolbyggnation. ÖVRIGT Intervjuer kommer att ske onsdagen den 8 augusti. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av utbildningschef Krister Åkesson, tel. 046-25 12 13. Välkommen med din ansökan via vårt e-rekryteringssystem senast den 29 juli 2018.
Företag: Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Rektor för Stanstorpsskolan och Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rektor för Stanstorpsskolan och Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun


Sök lediga jobb Kyrkheddinge skola, Staffanstorps kommun

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se