LÄRA I ÖSTERÅKER AB jobb - lediga jobb

LÄRA I ÖSTERÅKER AB jobb LÄRA I ÖSTERÅKER AB jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: LÄRA I ÖSTERÅKER AB. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: LÄRA I ÖSTERÅKER AB. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 2. Musik 30 % till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 3. Matematik o teknik 50 % till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 4. Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 5. Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 6. Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 7. Skolsköterska till Fredsborgskolan F-9- Österåker

 8. Lärare Idrott och Hälsa/Hem-och Konsumentkunskap- Österåker

 9. Lärare Fredsborgskolan- Österåker

 10. Lärare Fredsborgskolan- Österåker

 11. Resurs/timvikarie Fredsborgskolan F-9- Österåker

 12. Lärare Fredsborgskolan- Österåker

 13. Slöjdlärare, Fredsborgskolan- Österåker

 14. Matematik och NO till Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 15. SYV Fredsborgskolan- Österåker

 16. Skolpsykolog Fredsborgskolan- Österåker

 17. Fysik, teknik och matematik Fredsborgskolan 6-9- Österåker

 18. Hemkunskap- Österåker

 19. Bildlärare- Österåker

 20. Musiklärare, Fredsborgskolan Högstadium- Österåker

 21. Idrott och hälsa, Fredsborgskolan- Österåker

 22. Lärare till Fredsborgskolan HT 2014- Österåker

 23. Förskollärare till Fredsborgskolan HT 2014- Österåker

 24. Fritidspedagog till Fredsborgskolan HT 2014- Österåker

 25. Spanska 50%, Fredsborgskolan- Österåker

 26. Skolkoordinator till Fredsborgskolan- Österåker

 27. Matematik och NO till Fredsborgskolan 6-9, 100%- Österåker

 28. Matematik, NO och teknik till Fredsborgskolan- Österåker

 29. Bygga upp och ansvara för MA/NO-institution- Österåker

 30. Team till ny MA/NO-institution- Österåker

 31. Skolläkare, Fredsborgskolan, Österåker- Österåker

 32. Kurator Fredsborgskolan- Österåker

 33. Musiklärare, Fredsborgskolan Högstadium- Österåker

 34. Hemkunskap- Österåker

 35. Biologi och Kemi, Fredsborgskolan- Österåker

 36. Lärare år 4-6, Fredsborgskolan- Österåker

 37. Resurs/fritidspersonal, Fredsborgskolan- Österåker

 38. Svenska/ Engelska, Fredsborgskolan- Österåker

 39. Idrott och Hälsa, vik 80%, Fredsborg Högstadium- Österåker

 40. Tyska och Svenska, Fredsborg Högstadium- Österåker


Mer beskrivning

Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 230 elever fördelade från F-klass till år 6. Till hösten utökar vi ytterligare då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Vi söker nu dig som är behörig spansklärare och som vill vara med och utveckla vår skola och vår profil. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Till hösten utökar vi vår verksamhet med Fredsborgskolan 6-9. Vi söker därför dig som är en duktig pedagog, som brinner för matematik och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9

Musik 30 % till Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 230 elever fördelade från F-klass till år 6. Till hösten utökar vi ytterligare då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Vi söker nu dig som är behörig musiklärare och som vill vara med och utveckla vår skola och vår profil. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Till hösten utökar vi vår verksamhet med Fredsborgskolan 6-9. Vi söker därför dig som är en duktig pedagog, som brinner för musik och som vill vara med och utveckla vår musikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Musik 30 % till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musik 30 % till Fredsborgskolan 6-9

Matematik o teknik 50 % till Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 230 elever fördelade från F-klass till år 6. Till hösten utökar vi ytterligare då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Vi söker nu dig som är behörig matematik- och tekniklärare och som vill vara med och utveckla vår skola och vår profil. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Till hösten utökar vi vår verksamhet med Fredsborgskolan 6-9. Vi söker därför dig som är en duktig pedagog, som brinner för matematik och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik o teknik 50 % till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik o teknik 50 % till Fredsborgskolan 6-9

Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 230 elever fördelade från F-klass till år 6. Till hösten utökar vi ytterligare då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Vi söker nu dig som är behörig matematiklärare och som vill vara med och utveckla vår skola och vår profil. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Till hösten utökar vi vår verksamhet med Fredsborgskolan 6-9. Vi söker därför dig som är en duktig pedagog, som brinner för matematik och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9

Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 230 elever fördelade från F-klass till år 6. Till hösten utökar vi ytterligare då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Vi söker nu dig som är behörig spansklärare och som vill vara med och utveckla vår skola och vår profil. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Till hösten utökar vi vår verksamhet med Fredsborgskolan 6-9. Vi söker därför dig som är en duktig pedagog, som brinner för matematik och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spanska 25 % till Fredsborgskolan 6-9

Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 230 elever fördelade från F-klass till år 6. Till hösten utökar vi ytterligare då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Vi söker nu dig som är behörig matematiklärare och som vill vara med och utveckla vår skola och vår profil. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Till hösten utökar vi vår verksamhet med Fredsborgskolan 6-9. Vi söker därför dig som är en duktig pedagog, som brinner för matematik och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik 40 % till Fredsborgskolan 6-9

Skolsköterska till Fredsborgskolan F-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Vår profil Hälsa och Rörelse innebär att vi tror på: Aktiv rastlek med rörelse Hitta glädjen i att röra på sig tidigt i livet Idrott och rörelse på schemat Goda förutsättningar för bra kostvanor Idrott på schemat handlar om att eleverna ska få prova på så många olika idrotter som möjligt och hitta glädjen i att röra på sig. Vi deltar i idrottslyftet och våra elever får utöva fotboll, tennis och golf på skoltid. Även på fritidstid får alla våra elever möjlighet att prova på olika idrotter tillsammans med inspiratörer och experter inom föreningslivet. Detta ger ytterligare möjlighet för alla att hitta någon aktivitet som är lustfylld och rolig. Vi lär eleverna om kost och kostvanor, att bullar är gott men till frukost är gröt bättre för att kroppen ska orka hela dagen. Målet är att ge eleverna ett sunt förhållningssätt till kost och kunskap om vad kroppen behöver för att må bra. På Fredsborgskolan har vi god och näringsriktig kost lagad av vår egen kock David Ebbesen i huset bredvid. Vi serverar varierad frukost och mellanmål av bra råvaror och utan onödigt socker. Till exempel äter våra elever råg- och havregröt, grönsaker och frukt, fil och osötad müsli samt surdegsbröd. Fredsborgskolan har nära till ängar och strövområden. Detta möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. På Fredsborgskolan ska elever och personal må bra! Nu söker vi dig som är skolsköterska och som vill vara del i vårt elevhälsoteam. Vi ser gärna att du har flera års erfarenhet inom skola, omsorg eller vård. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent. Denna tjänst innebär att du är en viktig del i vårt elevhälsoteam på skolan och samarbetar nära med vår specialpedagog som är ansvarig för elevhälsa, skolläkare, biträdande rektor och rektor. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta rektor Jenny Arnström via e-post jenny.arnstrom@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-786 79 04.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 09-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolsköterska till Fredsborgskolan F-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolsköterska till Fredsborgskolan F-9

Lärare Idrott och Hälsa/Hem-och Konsumentkunskap
Fredsborgskolan är en F-9 skola med inriktningen Hälsa och Rörelse. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har idag 320 elever. Fredsborgskolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Skolans profil är Hälsa och rörelse och närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Nyfikenhet och variation är två ledord i skolverksamheten och samvaro och trygghet är viktiga grundstenar. Tycker du att det är viktigt med Hälsa och Rörelse? Vill du vara med och skapa framtidens skola för våra barn? Vi söker nu dig som är behörig lärare i idrott och hälsa samt hem-och konsumentkunskap och som vill arbeta med våra elever i år 2-5. Du ska var ödmjuk och engagerad, nyfiken och flexibel och vilja vara med och utveckla vår profil Hälsa och Rörelse och arbeta aktivt för att våra elever ska må bra, både fysiskt och mentalt. Du får arbeta i en liten, trivsam skola där du får möjligheten att påverka din och elevernas vardag. Tjänsten är ett vikariat för en av våra pedagoger som går på föräldraledighet under året 2014. Eftersom vår skola växer varje år finns det sedan goda förutsättningar till fortsatt anställning. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta biträdande rektor Sara Höckert eller rektor Jenny Arnström via e-post jobb@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-786 79 04.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 09-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Idrott och Hälsa/Hem-och Konsumentkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Idrott och Hälsa/Hem-och Konsumentkunskap

Lärare Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Idag har skolan 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Vi söker nu dig som är behörig lärare och som vill vara mentor och undervisa våra duktiga elever. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktig. Med Hälsa och rörelse som profil värnar vi om en god fysisk och psykisk hälsa. Vi rör på oss varje dag och har ett unikt samarbete med de lokala idrottsföreningarna. Vi äter god och näringsriktig mat tillagad av vår egen restaurangkock. Vi fokuserar också på svenska, matematik och språk, vilket är grunder för vidare studier. Fredsborgskolan är en liten skola med hög lärartäthet där vi värdesätter gemenskap och ordning och reda. Genom ett inspirerande och modernt arbetssätt ger vi våra elever de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande. Fredsborgskolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Nyfikenhet och variation är två ledord i skolverksamheten och samvaro och trygghet är viktiga grundstenar. Tycker du kunskap är viktigt? Tycker du att det är inspirerande med Hälsa och Rörelse? Vill du vara med och skapa framtidens skola för våra barn? Vi söker dig som är behörig lärare och och vill arbeta i en modern skola. Du ska var ödmjuk och engagerad, nyfiken och flexibel och vilja vara med och bygga upp vår verksamhet. Du lockas av vår profil Hälsa och Rörelse och arbetar aktivt för att våra elever ska må bra, både fysiskt och mentalt. Hos oss får du arbeta i en liten, trivsam skola där du får möjligheten att påverka din och elevernas vardag. Vi ser med fördel att du har inriktningen matematik i din utbildning, att du har goda ledaregenskaper samt erfarenhet från tidigare lärartjänster. Denna tjänst innebär att du är mentor och klasslärare i år 3. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta rektor Jenny Arnström via e-post jenny.arnstrom@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-786 79 04.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 09-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Fredsborgskolan

Lärare Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Idag har skolan 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Vi söker nu dig som är behörig lärare och som vill vara mentor och undervisa våra duktiga elever. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktig. Med Hälsa och rörelse som profil värnar vi om en god fysisk och psykisk hälsa. Vi rör på oss varje dag och har ett unikt samarbete med de lokala idrottsföreningarna. Vi äter god och näringsriktig mat tillagad av vår egen restaurangkock. Vi fokuserar också på svenska, matematik och språk, vilket är grunder för vidare studier. Fredsborgskolan är en liten skola med hög lärartäthet där vi värdesätter gemenskap och ordning och reda. Genom ett inspirerande och modernt arbetssätt ger vi våra elever de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande. Fredsborgskolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Nyfikenhet och variation är två ledord i skolverksamheten och samvaro och trygghet är viktiga grundstenar. Tycker du kunskap är viktigt? Tycker du att det är inspirerande med Hälsa och Rörelse? Vill du vara med och skapa framtidens skola för våra barn? Vi söker dig som är behörig lärare och och vill arbeta i en modern skola. Du ska var ödmjuk och engagerad, nyfiken och flexibel och vilja vara med och bygga upp vår verksamhet. Du lockas av vår profil Hälsa och Rörelse och arbetar aktivt för att våra elever ska må bra, både fysiskt och mentalt. Hos oss får du arbeta i en liten, trivsam skola där du får möjligheten att påverka din och elevernas vardag. Vi ser med fördel att du har inriktningen matematik i din utbildning, att du har goda ledaregenskaper samt erfarenhet från tidigare lärartjänster. Denna tjänst innebär att du är mentor och klasslärare i år 3. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta rektor Jenny Arnström via e-post jenny.arnstrom@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-786 79 04.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Fredsborgskolan

Resurs/timvikarie Fredsborgskolan F-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med profilen Hälsa och Rörelse. Skolan är belägen i Åkers Runö med närhet till både naturen och till bra kommunikationer. Fredsborgskolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7, var av ca 230 elever i vår fritidsverksamhet. Vi söker nu dig som vill arbeta som resurs/timvikarie hos oss. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi har ett unikt koncept där alla våra pedagoger arbetar i skolan så väl som i fritidsverksamheten. Vi arbetar med en hel, samlad skoldag och erbjuder eleverna inspirerande fritidsgrupper och fritidsklubbar under eftermiddagstid. Den samlade skoldagen ger eleverna trygghet och vår profil Hälsa och rörelse genomsyrar verksamheten. Du som söker till oss har redan viss erfarenhet av arbete med barn t.ex. inom skola, fritidshem annan verksamhet inom vår profil hälsa och rörelse. Du är själv intresserad av skola och utbildning och har kanske erfarenhet från tidigare arbete som vikarie. Du är flexibel, initiativrik och en bra ledare. Du är intresserad av hälsa och rörelse och gärna aktiv inom någon idrott. Denna tjänst innebär att du är med våra elever under skoldagen och fritidstid och hjälper till med resor till och från idrotten, fungerar som ett stöd till elever samt vikarierar för pedagoger vid sjukdom. Det är viktigt att du kan inställa dig med kort varsel vid de tillfällen vår personal är sjuk eller har en planerad ledighet. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta skolkoordinator Anna Hammar via e-post anna.hammar@fredsborgskolan.se eller på telefon 070 - 091 20 43.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 10-24
Sök fler jobb liknande: lediga Resurs/timvikarie Fredsborgskolan F-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurs/timvikarie Fredsborgskolan F-9

Lärare Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Idag har skolan 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Vi söker nu dig som är behörig lärare och som vill vara mentor och undervisa våra duktiga elever. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktig. Med Hälsa och rörelse som profil värnar vi om en god fysisk och psykisk hälsa. Vi rör på oss varje dag och har ett unikt samarbete med de lokala idrottsföreningarna. Vi äter god och näringsriktig mat tillagad av vår egen restaurangkock. Vi fokuserar också på svenska, matematik och språk, vilket är grunder för vidare studier. Fredsborgskolan är en liten skola med hög lärartäthet där vi värdesätter gemenskap och ordning och reda. Genom ett inspirerande och modernt arbetssätt ger vi våra elever de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande. Fredsborgskolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Nyfikenhet och variation är två ledord i skolverksamheten och samvaro och trygghet är viktiga grundstenar. Tycker du kunskap är viktigt? Tycker du att det är inspirerande med Hälsa och Rörelse? Vill du vara med och skapa framtidens skola för våra barn? Vi söker dig som är behörig lärare och och vill arbeta i en modern skola. Du ska var ödmjuk och engagerad, nyfiken och flexibel och vilja vara med och bygga upp vår verksamhet. Du lockas av vår profil Hälsa och Rörelse och arbetar aktivt för att våra elever ska må bra, både fysiskt och mentalt. Hos oss får du arbeta i en liten, trivsam skola där du får möjligheten att påverka din och elevernas vardag. Vi ser med fördel att du har inriktningen matematik i din utbildning, att du har goda ledaregenskaper samt erfarenhet från tidigare lärartjänster. Denna tjänst innebär att du är mentor och klasslärare i år 3. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta rektor Jenny Arnström via e-post jenny.arnstrom@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-786 79 04.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Fredsborgskolan

Slöjdlärare, Fredsborgskolan
Fredsborgskolan söker slöjdlärare med inriktning textil. Vi söker dig som tillsammans med vår slöjdpedagog med inriktning trä, vill ansvara för att bygga upp och utveckla slöjdämnet för våra äldre åldrar. Tjänsten är idag en deltidstjänst på en heldag i veckan och gäller eleverna i de äldre åldrarna. Till hösten kommer tjänsten att utökas om intresse finns för det. Vi är en F-9 skola belägen i Åkers Runö. I de lägre åldrarna har skolan profilen Hälsa och Rörelse och i de äldre profilen Språk och Matematik. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Nu är vi 320 elever fördelade från F-klass till år 7, läsåret 2015-16 kommer vi att vara fullt utbyggda t o m år 9. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktig. Vi fokuserar också på svenska, språk och matematik vilket är grunder för vidare studier. Fredsborgskolan är en liten skola med hög lärartäthet där vi värdesätter gemenskap och ordning och reda. Genom ett inspirerande och modernt arbetssätt ger vi våra elever de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande. Fredsborgskolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Nyfikenhet och variation är två ledord i skolverksamheten och samvaro och trygghet är viktiga grundstenar. Tycker du kunskap är viktigt? Vill du vara med och skapa framtidens skola för våra barn? Vi söker dig som är behörig lärare och och vill arbeta i en modern skola. Du ska var ödmjuk och engagerad, nyfiken och flexibel och vilja vara med och bygga upp vår verksamhet. Hos oss får du arbeta i en trivsam skola där du får möjligheten att påverka din och elevernas vardag. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta bitr. rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare, Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare, Fredsborgskolan

Matematik och NO till Fredsborgskolan 6-9
Vi söker pedagog i matematik och NO-ämnena till vårt högstadium. Vi har jobbet för dig som är behörig pedagog och som brinner för matematik och NO och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på 60-100%, vilket du kan vara med och påverka. Fredsborgskolan är en F-9 skola belägen i Åkers Runö. I de lägre åldrarna har skolan profilen Hälsa och Rörelse och i de äldre profilen Språk och Matematik. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Nu är vi 320 elever fördelade från F-klass till år 7, läsåret 2015-16 kommer vi att vara fullt utbyggda t o m år 9. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5, 6 och 7 har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik och NO till Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik och NO till Fredsborgskolan 6-9

SYV Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en fristående skola som startade sin verksamhet i augusti 2008. Sedan dess har skolan vuxit varje år och idag har skolan 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktig. Med Hälsa och rörelse som profil värnar vi om en god fysisk och psykisk hälsa. Vi rör på oss varje dag och har ett unikt samarbete med de lokala idrottsföreningarna. Vi äter god och näringsriktig mat tillagad av vår egen restaurangkock. För våra äldre elever har vi profilen matematik och språk, vilket ger en bra grund för vidare studier. Fredsborgskolan är en liten skola med hög lärartäthet där vi värdesätter gemenskap och ordning och reda. Genom ett inspirerande och modernt arbetssätt ger vi våra elever de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande. Vårt elevhälsoteam består idag av skolsköterska, kurator och specialpedagog och de arbetar aktivt för att förebygga och hjälpa elever i behov av stöd och vägledning. Nu utökar vi vårt elevhälsoteam med ytterligare kompetens och söker därför en studie-och yrkesvägledare. Som studie- och yrkesvägledare på Fredsborgskolan kommer du att vägleda elever och personal i syftet att våra elever ska nå en hög måluppfyllelse och ha en god beredskap för ett framtida studie- och yrkesliv. Arbetet innebär täta kontakter med vårdnadshavare, mottagande gymnasieskolor och näringslivet i kommunen. Du har examen från Studie och yrkesvägledarprogrammet och har erfarenhet av att arbeta med elever i grundskolan. Du har god förmåga att skapa relationer till skolans elever, föräldrar och personal, du har lätt för att samarbeta och erfarenhet av att bygga upp kontakter med externa aktörer. Du ska var ödmjuk och engagerad, nyfiken och flexibel och vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta rektor Jenny Arnström via e-post jenny.arnstrom@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-786 79 04.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 01-20
Sök fler jobb liknande: lediga SYV Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SYV Fredsborgskolan

Skolpsykolog Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en fristående skola som startade sin verksamhet i augusti 2008. Skolan har sedan dess vuxit varje år och idag är vi 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktig. Med Hälsa och rörelse som profil värnar vi om en god fysisk och psykisk hälsa. Vi rör på oss varje dag och har ett unikt samarbete med de lokala idrottsföreningarna. Vi äter god och näringsriktig mat tillagad av vår egen restaurangkock. För våra äldre elever har vi profilen matematik och språk, vilket ger en bra grund för vidare studier. Fredsborgskolan är en liten skola med hög lärartäthet där vi värdesätter gemenskap och ordning och reda. Genom ett inspirerande och modernt arbetssätt ger vi våra elever de bästa förutsättningarna för ett livslångt lärande. Vårt elevhälsoteam består idag av skolsköterska, kurator och specialpedagog och de arbetar aktivt för att förebygga och hjälpa elever i behov av stöd och vägledning. Nu utökar vi vårt elevhälsoteam med ytterligare kompetens och söker därför en skolpsykolog. Vi söker dig som vill ta aktiv del i skolans och elevernas utveckling, är positiv, initiativrik och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Det praktiska arbetet sker i vårt elevhälsoteam tillsammans med vår skolsköterska, specialpedagog och skolledning. Som skolpsykolog utreder du elevers svårigheter, planerar åtgärder tillsammans med skola, vårdnadshavare och elev samt arbetar konsultativt med skolans personal. Du som söker är Leg. psykolog med erfarenhet av arbete som skolpsykolog. Du har lätt att samarbeta med såväl personal som elever. Du ska var ödmjuk och engagerad, nyfiken och flexibel och vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta rektor Jenny Arnström via e-post jenny.arnstrom@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-786 79 04.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 01-23
Sök fler jobb liknande: lediga Skolpsykolog Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolpsykolog Fredsborgskolan

Fysik, teknik och matematik Fredsborgskolan 6-9
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever och klasser i år 6, 7 och 8. Vi söker därför en lärare i de naturvetenskapliga ämnena samt matematik som vill arbeta hos oss under våren och vara med i förberedelserna inför höstens expansion. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog, som brinner för naturvetenskap och matematik och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Som pedagog på Fredsborgskolan 6-9 arbetar du nära skolledningen, är med och utvecklar arbetsmetoder och strukturer och får en unik möjlighet att skapa en skola från grunden. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 02-04
Sök fler jobb liknande: lediga Fysik, teknik och matematik Fredsborgskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fysik, teknik och matematik Fredsborgskolan 6-9

Hemkunskap
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Matematik och Språk för våra äldre elever och Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever på Fredsborgskolan Högstadium i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog som brinner för ungdomar och för sitt ämne hemkunskap, och som vill vara med och utveckla vår skola. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på upp till 100 % i kombination med annat ämne med start ht 14. Som pedagog på Fredsborgskolan Högstadium 6-9 arbetar du nära skolledningen, är med och utvecklar arbetsmetoder och strukturer och får en unik möjlighet att skapa en skola från grunden. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Hemkunskap jobb, Hemkunskap Österåker, Hemkunskap LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemkunskap

Bildlärare
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Matematik och Språk för våra äldre elever och Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever på Fredsborgskolan Högstadium i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog, som brinner för ungdomar och för bildämnet, och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil/skola. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på upp till 100 % i kombination med annat ämne. Tillträde är ht 14. Som pedagog på Fredsborgskolan Högstadium 6-9 arbetar du nära skolledningen, är med och utvecklar arbetsmetoder och strukturer och får en unik möjlighet att skapa en skola från grunden. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Bildlärare jobb, Bildlärare Österåker, Bildlärare LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bildlärare

Musiklärare, Fredsborgskolan Högstadium
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Matematik och Språk för våra äldre elever och Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever på Fredsborgskolan Högstadium i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog som brinner för ungdomar och musikämnet, och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil/skola. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på upp till 100 % i kombination med annat ämne. Tillträde är ht 14. Som pedagog på Fredsborgskolan Högstadium 6-9 arbetar du nära skolledningen, är med och utvecklar arbetsmetoder och strukturer och får en unik möjlighet att skapa en skola från grunden. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare, Fredsborgskolan Högstadium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare, Fredsborgskolan Högstadium

Idrott och hälsa, Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Matematik och Språk för våra äldre elever och Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever på Fredsborgskolan Högstadium i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog, som brinner för idrott och hälsa och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil/skola. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på upp till 100 % i kombination med annat ämne. Tillträde ht 14. Som pedagog på Fredsborgskolan Högstadium 6-9 arbetar du nära skolledningen, är med och utvecklar arbetsmetoder och strukturer och får en unik möjlighet att skapa en skola från grunden. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 02-20
Sök fler jobb liknande: lediga Idrott och hälsa, Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrott och hälsa, Fredsborgskolan

Lärare till Fredsborgskolan HT 2014
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna (F-5) och Matematik och Språk för våra äldre elever (6-9). Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 har sedan dess vuxit varje år. Till hösten 2014 växer skolan med fler elever och klasser i år 6, 7 och 8. Verksamheten i år F-5 har ca 260 elever. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog, som brinner för läraryrket och elevens utveckling och som vill vara med och utveckla vår skola. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Vi söker dig som är behörig lärare och som vill arbeta med våra elever i År 1. Tjänsten är en heltidstjänst med start ht 2014. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Sara Höckert via e-post sara.hockert@fredsborgskolan.se eller på telefon 0708-190900.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare till Fredsborgskolan HT 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare till Fredsborgskolan HT 2014

Förskollärare till Fredsborgskolan HT 2014
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna (F-5) och Matematik och Språk för våra äldre elever (6-9). Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 har sedan dess vuxit varje år. Till hösten 2014 växer skolan med fler elever och klasser i år 6, 7 och 8. Verksamheten i år F-5 har ca 260 elever. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog, som brinner för läraryrket och elevens utveckling och som vill vara med och utveckla vår skola. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Vi söker dig som är behörig förskollärare och som vill arbeta med våra elever i förskoleklass. Tjänsten är en heltidstjänst med start ht 2014. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Sara Höckert via e-post sara.hockert@fredsborgskolan.se eller på telefon 0708-190900.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare till Fredsborgskolan HT 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare till Fredsborgskolan HT 2014

Fritidspedagog till Fredsborgskolan HT 2014
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna (F-5) och Matematik och Språk för våra äldre elever (6-9). Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 har sedan dess vuxit varje år. Till hösten 2014 växer skolan med fler elever och klasser i år 6, 7 och 8. Verksamheten i år F-5 har ca 260 elever. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig och engagerad fritidspedagog, som brinner för eleverna och som vill vara med och utveckla Fredsborg Fritidshem. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och har god kontakt med så väl elever och föräldrar som övrig personal på skolan. Du brinner för vår profil Hälsa och Rörelse och är har erfarenhet av utomhuspedagogik. Vi arbetar med en samlad skoldag vilket innebär att alla våra pedagoger är aktiva i så väl skol- som fritidsverksamheten. Tjänsten är en heltidstjänst med start ht 2014. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Sara Höckert via e-post sara.hockert@fredsborgskolan.se eller på telefon 0708-190900.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 02-21
Sök fler jobb liknande: lediga Fritidspedagog till Fredsborgskolan HT 2014 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Fritidspedagog till Fredsborgskolan HT 2014

Spanska 50%, Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en fristående skola med profil Matematik och Språk för våra äldre elever och Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever på Fredsborgskolan Högstadium i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig, engagerad och behörig pedagog, som brinner för spanska och språkutveckling och som vill vara med och utveckla vår språkprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på 50 % med start ht 14. Som pedagog på Fredsborgskolan Högstadium 6-9 arbetar du nära skolledningen, är med och utvecklar arbetsmetoder och strukturer och får en unik möjlighet att skapa en skola från grunden. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Spanska 50%, Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Spanska 50%, Fredsborgskolan

Skolkoordinator till Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Idag går 230 elever på skolan, fördelade från F-klass till år 6.Till hösten utökar vi vår verksamhet då vi slår upp portarna till Fredborgskolan år 6-9. Nu söker vi en skolkoordinator som vill vara med och utveckla vår verksamhet. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5 och uppåt har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Som skolkoordinator på Fredsborgskolan ansvarar du bland annat för: Vikarier - Sjukanmälan personal - Tillsätta vikarier - Information Nya elever - Kontakt, mottagande och uppföljning nya elever - Anmälningsförfarande till kommunen - Registrering, schema och konton Administration: - Underhåll av kölista - Information/kalendarium - Administration av elev och personalkonton - Skriftliga omdömen, IUP och betygskataloger Du som söker har erfarenhet från skola och utbildning och är trygg i ovanstående ansvarsområden. Du har goda ledaregenskaper och är lugn även i stressade situationer. Du har lätt för att se prioriteringarna för verksamheten i stort och är van att fatta beslut. Du är tydlig och flexibel, initiativrik och kompetent. Du har god hand med såväl personal, föräldrar som elever och är skolans ansikte utåt. Du har lätt för att se vad som ska göras och är inte sen att ta tag i det. Din arbetstid startar kl 07.00 på morgonen. Du rapporterar direkt till biträdande rektor samt rektor. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta rektor Jenny Arnström via e-post jenny.arnstrom@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-786 79 04.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 03-05
Sök fler jobb liknande: lediga Skolkoordinator till Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolkoordinator till Fredsborgskolan

Matematik och NO till Fredsborgskolan 6-9, 100%
Vi söker pedagog i matematik och NO-ämnena till vårt högstadium. Vi har jobbet för dig som är behörig pedagog och som brinner för matematik och NO och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på 100%. Vi växer nu in i nya lokaler och bygger nya NO-salar. Dessa blir du ansvarig för att rusta och iordningställa. Fredsborgskolan är en F-9 skola belägen i Åkers Runö. I de lägre åldrarna har skolan profilen Hälsa och Rörelse och i de äldre profilen Språk och Matematik. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Nu är vi 320 elever fördelade från F-klass till år 7, läsåret 2015-16 kommer vi att vara fullt utbyggda t o m år 9. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5, 6 och 7 har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik och NO till Fredsborgskolan 6-9, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik och NO till Fredsborgskolan 6-9, 100%

Matematik, NO och teknik till Fredsborgskolan
Vi söker pedagog i matematik, teknik och NO-ämnena till vårt högstadium. Vi har jobbet för dig som är behörig pedagog och som brinner för matematik och NO och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på 100%. Fredsborgskolan är en F-9 skola belägen i Åkers Runö. I de lägre åldrarna har skolan profilen Hälsa och Rörelse och i de äldre profilen Språk och Matematik. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Nu är vi 320 elever fördelade från F-klass till år 7, läsåret 2015-16 kommer vi att vara fullt utbyggda t o m år 9. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5, 6 och 7 har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 03-18
Sök fler jobb liknande: lediga Matematik, NO och teknik till Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matematik, NO och teknik till Fredsborgskolan

Bygga upp och ansvara för MA/NO-institution
Nybyggda lokaler, nya möjligheter! Vi söker dig som vill ta ansvar för vår MA/NO profil och vill bygga upp verksamheten i våra nya högstadielokaler. Du är givetvis behörig pedagog och som brinner för matematik och NO. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på 100%. Fredsborgskolan är en F-9 skola belägen i Åkers Runö. I de lägre åldrarna har skolan profilen Hälsa och Rörelse och i de äldre profilen Språk och Matematik. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Nu är vi 320 elever fördelade från F-klass till år 7, läsåret 2015-16 kommer vi att vara fullt utbyggda t o m år 9. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5, 6 och 7 har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Bygga upp och ansvara för MA/NO-institution jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Bygga upp och ansvara för MA/NO-institution

Team till ny MA/NO-institution
Nybyggda lokaler, nya möjligheter! Vi söker er som vill arbeta tillsammans och har idéer om hur ni vill bygga upp och ta ansvar för vår MA/NO. Vi har nybygga lokaler med NO-prep, NO-lab och NO-sal för högstadieelever. Ni är givetvis behöriga pedagoger och som brinner för matematik och NO. Er lärarstil är ödmjuk och flexibel, ni är initiativrika och kompetenta och ni arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Ni har höga förväntningar på eleverna och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsterna är på upp till 100%. Fredsborgskolan är en F-9 skola belägen i Åkers Runö. I de lägre åldrarna har skolan profilen Hälsa och Rörelse och i de äldre profilen Språk och Matematik. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Nu är vi 320 elever fördelade från F-klass till år 7, läsåret 2015-16 kommer vi att vara fullt utbyggda t o m år 9. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5, 6 och 7 har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Har du frågor eller funderingar kontakta biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 03-24
Sök fler jobb liknande: lediga Team till ny MA/NO-institution jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Team till ny MA/NO-institution

Skolläkare, Fredsborgskolan, Österåker
Vår skolläkare går i pension och nu söker vi en ersättare. Arbetet innebär att främja elevernas fysiska och psykiska hälsa i skolmiljön i samarbete med skolsköterska, föräldrar, elever, rektor, lärare och övrig elevvårdspersonal enligt Socialstyrelsens och Skollagens direktiv för elevhälsa. Att delta i hälsofrämjande och förebyggande arbete, genomföra hälsoundersökningar tillsammans med skolsköterskan, handlägga skolrelaterade hälsoprolem och delta i utredningar av elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten är på 10-20% efter överenskommelse. Fredsborgskolan är en F-9 skola belägen i Åkers Runö. I de lägre åldrarna har skolan profilen Hälsa och Rörelse och i de äldre profilen Språk och Matematik. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Till hösten är vi 400 elever fördelade från F-klass till år 8, läsåret 2015-16 kommer vi att vara fullt utbyggda t o m år 9. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5, 6, 7 och 8 har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Skolläkare, Fredsborgskolan, Österåker jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skolläkare, Fredsborgskolan, Österåker

Kurator Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever och klasser i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vårt elevhälsoteam består idag av skolsköterska, kurator, SYV, psykolog och specialpedagog och de arbetar aktivt för att förebygga och hjälpa elever i behov av stöd och vägledning. Nu utökar vi vårt elevhälsoteam med ytterligare kompetens och söker därför en till kurator. Vi söker dig som vill ta aktiv del i skolans och elevernas utveckling, är positiv, initiativrik och tycker om att arbeta med barn och ungdomar. Det praktiska arbetet sker i vårt elevhälsoteam tillsammans med vår skolsköterska, specialpedagog och skolledning. Som kurator stöttar du elever i svårigheter, planerar åtgärder tillsammans med skola, vårdnadshavare och elev samt arbetar konsultativt med skolans personal. Du som söker är utbildad socionom med erfarenhet av arbete kurator. gärna i skola. Du har lätt att samarbeta med såväl personal som elever. Du ska var ödmjuk och engagerad, nyfiken och flexibel och vilja vara med och utveckla vår verksamhet. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta Spcialpedagog Annette Ekenberg via e-post annette.ekenberg@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-786 79 36.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 03-28
Sök fler jobb liknande: lediga Kurator Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kurator Fredsborgskolan

Musiklärare, Fredsborgskolan Högstadium
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Matematik och Språk för våra äldre elever och Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever på Fredsborgskolan Högstadium i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog som brinner för ungdomar och musikämnet, och som vill vara med och utveckla vår matematikprofil/skola. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på upp till 100 % i kombination med annat ämne. Tillträde är ht 14. Som pedagog på Fredsborgskolan Högstadium 6-9 arbetar du nära skolledningen, är med och utvecklar arbetsmetoder och strukturer och får en unik möjlighet att skapa en skola från grunden. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Musiklärare, Fredsborgskolan Högstadium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Musiklärare, Fredsborgskolan Högstadium

Hemkunskap
Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Matematik och Språk för våra äldre elever och Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever på Fredsborgskolan Högstadium i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi arbetar aktivt med skolutveckling inom projekten Satsa på framtiden - modern teknik i undervisningen och Kunskap i fokus - tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog som brinner för ungdomar och för sitt ämne hemkunskap, och som vill vara med och utveckla vår skola. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på upp till 100 % i kombination med annat ämne med start ht 14. Som pedagog på Fredsborgskolan Högstadium 6-9 arbetar du nära skolledningen, är med och utvecklar arbetsmetoder och strukturer och får en unik möjlighet att skapa en skola från grunden. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 04-04
Sök fler jobb liknande: lediga Hemkunskap jobb, Hemkunskap Österåker, Hemkunskap LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Hemkunskap

Biologi och Kemi, Fredsborgskolan
Vi söker pedagog i biologi och kemi till vårt högstadium. Vi har jobbet för dig som är behörig pedagog och som brinner för NO och som vill vara med och utveckla vår NO institution. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är 50%. Fredsborgskolan är en F-9 skola belägen i Åkers Runö. I de lägre åldrarna har skolan profilen Hälsa och Rörelse och i de äldre profilen Språk och Matematik. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Nu är vi 320 elever fördelade från F-klass till år 7, läsåret 2015-16 kommer vi att vara fullt utbyggda t o m år 9. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skolan och utbildningen är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen och våra elever i år 5, 6 och 7 har varsin egen dator som arbetsverktyg. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Verkar detta intressant? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 04-25
Sök fler jobb liknande: lediga Biologi och Kemi, Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biologi och Kemi, Fredsborgskolan

Lärare år 4-6, Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen såsom datorer, Ipads och projektorer. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Fredsborgskolan är en fristående skola som på enheten F-5 har profil Hälsa och Rörelse. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. På F-5 är vi nu 260 elever. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog till vårt mellanstadium, som brinner för läraryrket och elevens utveckling och som vill vara med och utveckla vår skola. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på 100% med start ht 14. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Sara Höckert via e-post sara.hockert@fredsborgskolaneller på telefon 0708-190900.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare år 4-6, Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare år 4-6, Fredsborgskolan

Resurs/fritidspersonal, Fredsborgskolan
Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Med projekten Satsa på framtiden och Kunskap i fokus arbetar vi aktivt med skolutveckling. Satsa på framtiden innebär bland annat att vi har tillgång till modern teknik i undervisningen såsom datorer, Ipads och projektorer. Projektet Kunskap i fokus innebär att vi arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Fredsborgskolan är en fristående skola som på enheten F-5 har profil Hälsa och Rörelse. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. På F-5 är vi nu 260 elever. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Vi söker nu en intresserad och engagerad person till fritidsverksamheten på vår F-5 skola. Du brinner för barn och barns utveckling och som vill vara med och utveckla vår fritidsverksamhet ute och inne. Tjänsten är på 75-80% med start ht 14. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Sara Höckert via e-post sara.hockert@fredsborgskolaneller på telefon 0708-190900.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Resurs/fritidspersonal, Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Resurs/fritidspersonal, Fredsborgskolan

Svenska/ Engelska, Fredsborgskolan
Bästa skolan i Österåker! Vi har fått bästa betyg från Skolinspektionen och når fina resultat kunskapsmässigt! Vill du arbeta med oss?? Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever och klasser i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi har kunskap i fokus och arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Elever och pedagoger arbetar aktivt med modern teknik i undervisningen. Vi Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog, som brinner för Svenska och/eller Engelska och som vill vara med och utveckla vår språkprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är på 70-100% med start ht 14. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Svenska/ Engelska, Fredsborgskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Svenska/ Engelska, Fredsborgskolan

Idrott och Hälsa, vik 80%, Fredsborg Högstadium
Bästa skolan i Österåker! Vi har fått bästa betyg från Skolinspektionen och når fina resultat kunskapsmässigt! Vill du arbeta med oss?? Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever och klasser i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi har kunskap i fokus och arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Elever och pedagoger arbetar aktivt med modern teknik i undervisningen. Vi Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog till vårt högstadium, som brinner för Idrott och Hälsa och som vill vara med och utveckla vår språkprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är ett vikariat på 80% och gäller läsåret 2014-15. Hos oss kan du välja ferietjänst eller semestertjänst. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 05-21
Sök fler jobb liknande: lediga Idrott och Hälsa, vik 80%, Fredsborg Högstadium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrott och Hälsa, vik 80%, Fredsborg Högstadium

Tyska och Svenska, Fredsborg Högstadium
Bästa skolan i Österåker! Vi har fått bästa betyg från Skolinspektionen och når fina resultat kunskapsmässigt! Vill du arbeta med oss?? Fredsborgskolan är en fristående skola med inriktningen Hälsa och Rörelse för de yngre åldrarna och Matematik och Språk för våra äldre elever. Skolan startade sin verksamhet i augusti 2008 och har sedan dess vuxit varje år. Vi är nu 320 elever fördelade från F-klass till år 7. Till hösten 2014 växer skolan ytterligare med fler elever och klasser i år 6, 7 och 8. Skolan är belägen i Åkers Runö, Åkersberga, med närhet till kommunikationer och fantastisk natur. Närheten till ängar och strövområden möjliggör rörelse som en del av elevernas och personalens vardag. Fredsborgskolan är en skola för elever och föräldrar som tycker att skola och utbildning är viktigt. Vi har kunskap i fokus och arbetar med tydlighet kring krav, metod, dokumentation och utvärdering, allt för att våra elever ska nå så långt som möjligt. Elever och pedagoger arbetar aktivt med modern teknik i undervisningen. Vi Vi söker nu en duktig och engagerad pedagog till vårt högstadium, som brinner för Tyska och Svenska och som vill vara med och utveckla vår språkprofil. Du är ödmjuk och flexibel, initiativrik och kompetent och arbetar coachande med eleverna i klassrummet. Du har höga förväntningar på dina elever och hjälper dem att nå bästa resultat. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på upp till 100%. Hos oss kan du välja ferietjänst eller semestertjänst. Verkar detta intressant? Är det dig vi söker? Skicka ditt personliga brev och CV med referenser och löneanspråk till jobb@fredsborgskolan.se. Läs mer om vår verksamhet på www.fredsborgskolan.se Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig för rekryteringen biträdande rektor Carolina Ankarcrona via e-post carolina.ankarcrona@fredsborgskolan.se eller på telefon 070-2229872.
Företag: LÄRA I ÖSTERÅKER AB
Ort: Österåker
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Tyska och Svenska, Fredsborg Högstadium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tyska och Svenska, Fredsborg Högstadium


Sök lediga jobb LÄRA I ÖSTERÅKER AB

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se