LÄRARE 4 6 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN jobb - lediga jobb

LÄRARE 4 6 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN jobb LÄRARE 4 6 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: LÄRARE 4 6 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: LÄRARE 4 6 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. HR specialist- Stockholm

  2. Innesäljare Heltid- Stockholm

  3. Heltidstjänst telefonförsäljning- Solna

  4. Studievägledare- Stockholm

  5. Barnskötare- Sollentuna

  6. Matinspiratör Sabis Fältöversten- Stockholm

  7. Yrkeslärare golvläggning- Södertälje

  8. Personlig assistent till en 21-årig kille- Huddinge

  9. Internationell koordinator- Stockholm

  10. Receptarie/Apotekare- Stockholm


Mer beskrivning

HR specialist
Temabo vill att varje människa ska få leva hela livet. Temabo arbetar för en salutogen äldreomsorg som fokuserar på vad som är meningsfullt för den boende ur ett hälsoperspektiv. Vi prioriterar den sociala nivån och människors behov av samhörighet med andra. Med det salutogena synsättet följer krav på att vårt omsorgsarbete utförs inom ramen för samarbetsrelationer med den boende där vi tar tillvara på både de boendes, närståendes och våra resurser. Som medarbetare i Temabo medverkar till att uppfylla målet med att skapa ett äldreboende där varje enskild boende ska ha möjlighet att uppleva sin tillvaro som meningsfull, hanterbar och begriplig. Du har ett salutogent förhållningssätt där den sociala omsorgen, tema och hälsa är mycket viktiga delar i vården, omsorgen och servicen. Med tema menar vi allt som skapar meningsfullhet för den boende. I din roll som HR-specialist kommer du att arbeta konsultativt som kontaktperson i personalfrågor mot våra verksamheter och ge stöd och service till chefer och övriga medarbetare. I ditt ansvar ingår att följa de lagar, avtal och föreskrifter och instruktioner som gäller vår verksamhet. Du rapporterar till företagets HR-chef. Vi söker dig som har högskoleutbildning inom PA/HR-området och har minst 5 års erfarenhet av personalarbete. Vi vill att du har erfarenhet av kvalificerat arbetsrättsliga processer, förhandlingar såsom MBL- och tvisteförhandlingar. Arbetsuppgifter som HR-specialist är bland annat: Stöd till företagsledning och verksamhetschefer med information och rekommendation av arbetsrättsliga frågor samt konsultativt stöd i övergripande personalfrågor. Genomföra lönerevision och lönekartläggningar Fackliga kontakter och möten Framtagning och underhåll av personaladministrativa processer, policys och instruktioner Genomföra inrangeringsförhandlingar i samband med övergång av verksamhet Introducera verksamhetschefer och i förekommande fall enhetschefer och administratörer i arbetsrättsliga lagar och kollektivavtal Från tid till annan förekommande projekt inom personalområdet Det är viktigt att du har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift och har datavana. Det är meriterande att ha drivit egna projekt, samt har erfarenhet av vård och omsorgsbranschen. Som person är du utåtriktad, strukturerad och prestigelös. Du arbetar resultatinriktat och tycker om att vara med och utveckla rutiner. Du måste också vara självgående och ha lätt för att samarbeta.
Företag: LEDNING
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga HR specialist jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: HR specialist

Innesäljare Heltid
Är du redan en stjärnsäljare eller vill du bli en? Riniga AB söker drivna innesäljare på uppdrag av vår kund Elite Vendite som är ett snabbt växande företag och har sitt säte i Solna. Vill du vara med och bygga upp en försäljningskanal, ser möjligheter, har driv och en stark vilja att lyckas? Har du erfarenhet från säljyrket och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då är det dig vi söker! Arbetsuppgifter Tjänsten innebär försäljning av el via telefon till privatpersoner på den svenska marknaden. Du kommer att erbjuda attraktiva tjänster som är beprövade med gott resultat under lång period. Kvalifikationer Erfarenhet inom försäljning är inget krav, då vi hjälper dig att bli den bästa. Som person är du driven, tävlingsinriktad, har en hög social kompetens och är lyhörd. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och bidrar gärna till den positiva stämningen på arbetsplatsen. Om tjänsten: - Försäljning via telefon till privatpersoner - Administration av order/säljsamtal i säljsystem - Vi erbjuder en bra fast lön, provision samt bonus på din försäljning - Heltid - Du kommer att arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare där individen är den viktigaste lagspelaren.
Företag: RINGIA AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Innesäljare Heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Innesäljare Heltid

Heltidstjänst telefonförsäljning
Är du redan en stjärnsäljare eller vill du bli en? Voltia AB söker drivna innesäljare på uppdrag av vår kund Elite Vendite som är ett snabbt växande företag och har sitt säte i Solna. Vill du vara med och bygga upp en försäljningskanal, ser möjligheter, har driv och en stark vilja att lyckas? Har du erfarenhet från säljyrket och är redo att ta nästa steg i din karriär? Då är det dig vi söker! Arbetsuppgifter Tjänsten innebär försäljning av el via telefon till privatpersoner på den svenska marknaden. Du kommer att erbjuda attraktiva tjänster som är beprövade med gott resultat under lång period. Kvalifikationer Erfarenhet inom försäljning är inget krav, då vi hjälper dig att bli den bästa. Som person är du driven, tävlingsinriktad, har en hög social kompetens och är lyhörd. Du trivs att arbeta i ett högt tempo och bidrar gärna till den positiva stämningen på arbetsplatsen. Om tjänsten: - Försäljning via telefon till privatpersoner - Administration av order/säljsamtal i säljsystem - Vi erbjuder en bra fast lön, provision samt bonus på din försäljning - Heltid - Du kommer att arbeta tillsammans med drivna och engagerade medarbetare där individen är den viktigaste lagspelaren.
Företag: VOLTIA KRAFT AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Heltidstjänst telefonförsäljning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Heltidstjänst telefonförsäljning

Studievägledare
Stockholms universitet söker Studievägledare till Institutionen för Språkdidaktik Ref.nr SU FV-2008-13. Sista ansökningsdag: 2013-08-15. Institutionen för språkdidaktik tillhör den Humanistiska fakulteten och vår verksamhet består dels av forskning och forskarutbildning, dels av undervisning inom lärarprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning med anknytning till våra kompetensområden: moderna språk och engelska svenska och svenska som andraspråk utbildning i svenska för invandare modersmålsutbildning Arbetsuppgifter I dina arbetsuppgifter ingår att stödja och vägleda studenter inom de olika lärarprogrammen och kurser inom institutionens område t ex i form av samtal, upprättande av individuella studieplaner, handläggning av tillgodoräkningar och studieupphåll. Vidare ingår att ge information till presumtiva studenter samt medverka i rekryteringsarbetet som öppet hus, mässor etc. Uppföljning och utvärdering av studenter och studiegångar. Arbetet utförs i nära samarbete med utbildningssamordnarna för institutionens olika kompetensområden samt institutionens studierektor inom grundutbildningen. Arbetet fordrar även samarbete med institutionens övriga personal samt kontaktpersoner på andra institutioner och studentavdelningen. Kvalifikationer Du har gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Du är en noggrann och strukturerad person med god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, även på engelska. Arbetet kräver hög grad av samarbetsförmåga och god förmåga att kommunicera och bemöta människor i olika situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. God datorkompetens och gärna också kunskaper i, för befattningen, centrala program såsom Ladok och NyA. Studie- och yrkesvägledarexamen är meriterande, liksom erfarenhet av studievägledning inom lärarutbildningen. Anställningsvillkor Anställningen avser heltid och gäller tills vidare med 6 månaders provanställning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning. Tillträde 1 oktober 2013. Stockholms universitet strävar efter att vara en arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Närmare information om anställningen lämnas av administrativ chef Margareta Wik, tfn 08-1207 6697, margareta.wik@isd.su.se. Fackliga företrädare är Anqi Lindblom-Ahlm (Saco-S) och Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST), tfn 08-16 2000 (vx), samt Gunnar Stenberg (SEKO), tfn 070-316 43 41. Välkommen med din ansökan märkt med ref.nr SU FV-2008-13, senast den 15 augusti 2013 till: Stockholms universitet Registrator/PÄ 106 91 STOCKHOLM eller via e-post till: registrator@su.se. Handlingar (personligt brev och CV) som skickas elektroniskt bör vara i Word- eller pdf-format. Kopior på intyg och betyg lämnas vide en eventuell intervju. OBS! Ange referensnumret SU FV -2008-13 i ärenderaden.
Företag: Stockholms universitet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Studievägledare jobb, Studievägledare Stockholm, Studievägledare Stockholms universitet
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Studievägledare

Barnskötare
Vi söker barnskötare som vill vara med och utveckla vårt koncept vidare utifrån våra givna styrdokument. Frilufts Förskolors verksamhet innebär att vi vill ge barnen möjlighet att lära och utvecklas och det utomhus och i naturen. Det ställer höga krav på dig som barnskötare då tanken är att vi har vår samling, matsal, bygg- och konstruktion m.m. ute på gården och i naturen. Vi arbetar efter vårt egna koncept, Med Veda & Barke i Naturen, där barnen har tillhörighet i grupperna Upptäckare, Utforskare eller Äventyrare. Vi är bra på att se möjligheter i alla väder. Regn skapar möjlighet att utforska vatten, en blåsig dag ger möjlighet att utforska vinden och dess kapacitet och en bra dag för såpbubblor och vindflöjlar. Snö är ett bra skaparmaterial. Vi kan klä oss efter väder och packar gärna för en hel dag ute i naturen. Till Sollentuna söker vi nu en barnskötare 30-40 tim/ v. Tillträde: augusti 2013. Tillsvidare. Då vi arbetar med Natur och Utomhuspedagogik måste du tycka om att vara och arbeta utomhus. Skicka din ansökan med CV och personligt brev till eva-lott@friluftsforskolor.se eller caroline@friluftsforskolor.se. Eftersom det finns manliga pedagoger ser vi helst en manlig sökande. Om du ej har giltigt utdrag ur belastningsregistret måste du omgående beställa ett sådant. Frilufts Förskolor har tre förskolor i Täby, tre förskolor i Hässelby, tre förskolor i Sollentuna samt en förskola i Upplands Väsby. Vi erbjuder fria måltider, friskvårdsbidrag samt arbetskläder. Besök gärna vår hemsida www.friluftsforskolor.se, där även vår medarbetarpolicy beskrivs. Ange referenser och löneanspråk. Förskolan skall vara TRYGG, ROLIG och LÄRORIK! Hör av dig så berättar vi mer!
Företag: Frilufts Förskolor AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Barnskötare jobb, Barnskötare Sollentuna, Barnskötare Frilufts Förskolor AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Barnskötare

Matinspiratör Sabis Fältöversten
Gillar du mat och människor? Vill du arbeta med att sprida matglädje i butik? Då har vi arbetet för dig. Vi söker en medarbetare som kommer att få en nyckelroll i en av Sveriges bästa matvarubutiker, Sabis Fältöversten. För tredje gången vann butiken våren 2013 den prestigefylla tävling Arlas Guldko i kategorin Årets Matglädjebutik. Butiken genomsyras av passion för mat där man på ett modernt sätt med kvalitet i fokus blandar närproducerat med hemlagat. Den höga kvaliteten speglar även av sig på de kompetenta medarbetare som alltid har kunden i centrum. Den medarbetare vi nu söker kommer att bli en viktig person för både butikens kunder och för övrig personal i arbetet att skapa matglädje. Din uppgift blir att sprida kunskap om råvaror och produkter. Till dig kommer kunderna för att få smaka nyheter eller för att få inspiration och goda mattips som passar både till vardag och till fest. Du kommer att göra det lätt för kunden att välja rätt! När kunden lämnar butiken ska de minnas dig och de goda råd du försett dem med. Det är din främsta arbetsuppgift. Arbetsuppgifterna kommer att variera under arbetsveckan. Ena dagen arbetar du med skyltning och exponering för att dagen därpå ägna den mesta tiden åt att laga mat och bjuda på smakprover. Gedigen kunskap och ett stort intresse för mat ser vi som en självklarhet för denna tjänst. Naturligtvis vet du även vad god service innebär. Positiv, ansvarsfull och kreativ är egensaker som vi värderar högt. Om du har en förmåga att ta initiativ och hitta egna lösningar kommer du att passa bra in i butiken. Då denna tjänst kommer att tillsättas redan vecka 33 kommer rekryteringsprocessen med urval att ske löpande. Vi vill gärna ha din CV och ditt personliga brev tillsammans med ditt bästa mattips senast den 22 juli till matinspirator@retailhouse.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Retail House
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Matinspiratör Sabis Fältöversten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Matinspiratör Sabis Fältöversten

Yrkeslärare golvläggning
Till vuxenutbildning sökes trygg och stabil yrkeslärare med gedigna kunskaper inom golvläggning, kunskaper inom andra närliggande områden är meriterande. Nödvändiga certifikat och behörigheter av stor vikt. Lärarbehörighet ger företräde. Som person behöver du vara flexibel, tycka om utmaningar och gilla att lösa problem. Vara en god ledare. Du bör också vara prestigelös med en genuin vilja till att samverka och samarbeta. Vi önskar tillsätta tjänsten snarast. Tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdatum.
Företag: Inför2Halvlek
Ort: Södertälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Yrkeslärare golvläggning jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Yrkeslärare golvläggning

Personlig assistent till en 21-årig kille
New Life Assistans AB är ett assistansföretag som ger stöd, råd och service till personer med rätt till personlig assistans enligt LSS. Vi Söker nu en Personlig assistent till en rullstolsburen 21-årig kille, för heltid jobb från och med första oktober 2013. Du som söker skall kunna prata arabiska och engelska språk, Du ska vara lugn, skötsam och rökfri, och ska vara en kille mellan 20-25 år. Brukaren har stort behov av hjälp i sitt dagliga liv, han lider av uttalad spasticitet som försvårar förflyttningar och hygien och toalettbesök Vid frågor är du välkommen att kontakta oss via mejl.
Företag: NEW LIFE ASSISTANS AKTIEBOLAG
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Personlig assistent till en 21-årig kille jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Personlig assistent till en 21-årig kille

Internationell koordinator
Stockholms universitet söker Internationell koordinator (vik) till Institutionen för Språkdidaktik Ref.nr SU FV 2015-13 . Sista ansökningsdag: 2013-08-05. Institutionen för språkdidaktik tillhör den Humanistiska fakulteten. Verksamheten består dels av forskning och forskarutbildning, dels av undervisning inom lärarprogram, fristående kurser och uppdragsutbildning med anknytning till våra kompetensområden: moderna språk och engelska svenska och svenska som andraspråk utbildning i svenska för invandare modersmålsutbildning Arbetsuppgifter Underhåll och utveckling av internationella avtal och kontakter. Handläggning av student-och lärarutbyten för inkommande och utresande studenter, vilket bl a innefattar information, rådgivning och utbildningsadministrativt arbete. Arbetet utförs i nära samarbete med utbildningssamordnarna för institutionens olika kompetensområden samt institutionens studierektorer. Arbetet fordrar även samarbete med institutionens övriga personal samt kontaktpersoner på andra institutioner och studentavdelningen. Kvalifikationer Högskoleutbildning. Erfarenhet av internationaliseringsarbete är meriterande, liksom erfarenhet av student- och utbildningsadministrativt arbete inom högskola/universitet. Arbetet kräver en mycket god förmåga att uttrycka sig i tal och skrift på såväl svenska som engelska. Ytterligare språkkunskaper, särskilt i spanska, är meriterande. Arbetet innebär många internationella kontakter och kräver hög grad av samarbetsförmåga och mycket god förmåga att kommunicera och bemöta människor i olika situationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Anställningsvillkor Anställningen är ett vikariat om ett år med möjlighet till förlängning. Stockholms universitet tillämpar individuell lönesättning. Tillträde snarast. Närmare information om anställningen lämnas av studierektor Anna Chryssafis anna.chryssafis@isd.su.se eller av administrativ chef Margareta Wik margareta.wik@isd.su.se. Fackliga företrädare är Anqi Lindblom-Ahlm (Saco-S) och Lisbeth Häggberg (Fackförbundet ST), tfn 08-16 2000 (vx), samt Gunnar Stenberg (SEKO), tfn 070-316 43 41. Välkommen med din ansökan märkt med ref.nr SU FV 2015-13 senast den 5 augusti 2013 till: Stockholms universitet Registrator/PÄ 106 91 STOCKHOLM eller via e-post till: registrator@su.se. Handlingar (personligt brev och CV) som skickas elektroniskt bör vara i Word- eller pdf-format. Kopior på intyg och betyg lämnas vide en eventuell intervju. OBS! Ange referensnumret SU FV 2015-13 i ärenderaden.
Företag: Stockholms universitet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Internationell koordinator jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Internationell koordinator

Receptarie/Apotekare
Farmaceut till Akalla Apotek och Hälsokost AB Akalla Centrum Sista ansökningsdatum: 2013-09-29 Akalla Apotek är ett helt fristående Apotek med en rätt blandning av Apotek och Hälsokost produkter som ger en beredare område för dig som farmaceut att lära känna nya produkter och en bra kombination av både vanliga och natur läkemedel. Hos oss är det möjligt att hämta ut recept eller uträtta andra apoteksärenden. Alla i teamet har ett ansvar att dela med sig av kunskaper och erfarenheter i det dagliga apoteksarbetet. Vi ska öka kundföljsamheten och flexibiliteten på våra apotek genom att vi strävar efter att alla medarbetare i teamet är delaktiga i arbetsområdena: lager och , kassa, administration, sortiment och kampanj. Vi söker en positiv och engagerad Farmaceut som vill vara med från början av vår nyetablering på nästa apotek. Arbetsuppgifter Rollen som Farmaceut kretsar kring kundmöten och rådgivning. Det innebär snabba växlingar mellan receptservice och att ge råd inom egenvård, men även att du ägnar dig åt ansvarsfull försäljning. Och du kan vara med från början i en spännande uppstartsprocess något som ger dig möjlighet att exempelvis delta i utformningen av nya arbetssätt. Personliga egenskaper Som medarbetare strävar du efter bästa service för kunden, genom professionell rådgivning och energi i kundmötet. Du har ett stort intresse för försäljning och har resultatfokus tillsammans med dina kollegor arbetar ni mot apotekets uppställda mål. Vidare är du lyhörd, kan arbeta självständigt och du motiveras av utmaningar i din vardag. Du har en god förmåga att kommunicera med våra kunder och dina kollegor, som person är du även öppen, ansvartagande och flexibel. För att trivas hos oss tycker du om att arbeta i team, du tar initiativ och du vill bidra till en god arbetsmiljö. Kompetenskrav Vi söker dig som är legitimerad receptarie eller apotekare. Anställningsform: heltid 40 h/v Tillträdesdag: Enligt överenskommelse Typ av anställning: Tillsvidareanställning Tjänst: Apotekare/Receptarie Stad: Stockholm Sista ansökningsdatum: 2013-09-29 Är du intresserad och/eller har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta: Apotekschef :Parisay Tadayon ,0708482437
Företag: AKALLA APOTEK OCH HÄLSOKOST AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Receptarie/Apotekare jobb, Receptarie/Apotekare Stockholm, Receptarie/Apotekare AKALLA APOTEK OCH HÄLSOKOST AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Receptarie/Apotekare


Sök lediga jobb LÄRARE 4 6 SÖRVIKS SKOLA i LUDVIKA KOMMUN

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se