LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN

LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN jobb LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN- Höganäs

  2. Lärare i svenska som andraspråk för ensamkommande flyktingbarn/IM- Eda


Mer beskrivning

LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN
Höganäs kommun jobbar efter devisen ”från kol till diamant”. Det vill säga, vi är bra - men vi vill bli ännu bättre! Vi söker dig som vill jobba i en engagerad kommun med stor framåtanda. Vi erbjuder en utvecklande arbetsmiljö i en gemytlig atmosfär. Vill du vara med och slipa vår diamant? Utbildningförvaltningen ansvarar för skola och barnomsorg i Höganäs kommun. Vårt grundläggande synsätt, som genomsyrar både organisationen och målen med vår verksamhet, är att lärande är en livslång process som startar i tidig ålder. Vi har sex geografiskt indelade enheter, som har ansvar för områdets barnomsorg och grundskola. Inom varje enhet finns förskola och familjedaghem samt en F-9-skola som omfattar förskoleklasser, grundskola och skolbarnsomsorg. På Kullagymnasiet finns fem nationella program med totalt ca 400 elever. På Kullagymnasiet finns också ca 120 komvux-elever och ca 50 elever som studerar på distans eller på studieverkstaden. Vi ansvarar även för den kommunala musikskolan och 3 fritidsgårdar. ARBETSUPPGIFTER Vill du arbeta i en kreativ miljö tillsammans med engagerad och kunnig personal som trivs på sin arbetsplats? Då är Kullagymnasiet arbetsplatsen för dig! Vi är en skola som satsar mycket på internationalisering och kontakter med företag, universitet och högskola. Vi kommer att under hösten ta emot fem ensamkommande flyktingbarn, vilket vi tidigare har gjort med mycket gott resultat. Vi söker dig som brinner för att arbeta med ensamkommande flyktingbarn med ansvar för deras undervisning och integrering. Arbetsuppgifterna innebär i första hand undervisning i svenska som andraspråk men också kontakter utanför skolan, för en smidig integrering. KVALIFIKATIONER Gymnasielärarutbildning med ämnesbehörighet.
Företag: Höganäs kommun Utbildningsförvaltningen
Ort: Höganäs
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN

Lärare i svenska som andraspråk för ensamkommande flyktingbarn/IM
Eda kommun i västra Värmland är mycket mer än historieberättande älgjägare. Det är en del av Värmland som har mycket att erbjuda, oavsett om du söker en ort som är lämplig för företagsetablering eller mål för semestern. Här finns ett varierat och livskraftigt näringsliv från storindustrier till små företag och ett bra företagsklimat. Här finns en livsmiljö präglad av närhet till naturen, rikt kulturutbud och stort utbud av fritidsaktiviteter. Här finns bra kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER Du som söker ska vara behörig för undervisning i svenska som andraspråk på Introduktionsprogrammets språkintroduktion/ensamkommande flyktingbarn. KVALIFIKATIONER Behörig lärare i svenska som andraspråk. ÖVRIGT Ansökan med meritförteckning och löneanspråk skall vara Eda kommun tillhanda senast 2014-06-13 under adress Eda Gymnasieskola, Box 30, 670 40 ÅMOTFORS eller marita.forslund@eda.se. Märk kuvertet med "Ansökan lärare i svenska som andraspråk för ensamkommande flyktingbarn/IM".
Företag: EDA kommun
Ort: Eda
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska som andraspråk för ensamkommande flyktingbarn/IM jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska som andraspråk för ensamkommande flyktingbarn/IM


Sök lediga jobb LÄRARE I SVENSKA SOM ANDRASPRÅK FÖR ENSAMKOMMANDE FLYKTINGBARN

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se