Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm jobb - lediga jobb

Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm jobb Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm
Manpower erbjuder ett komplett utbud av bemanningstjänster. Vi rekryterar och hyr ut personal, driver entreprenader samt erbjuder konsulttjänster inom HR. Manpower har över 50 års erfarenhet av att placera rätt person på rätt plats. I dag finns vi på över 50 orter i hela landet och är Sveriges ledande bemanningsföretag. Arbetsbeskrivning Vi söker en läkarsekreterare för att täcka upp under semesterperioden till en av våra kunder, ett sjukhus i södra Stockholm. Du kommer att arbeta med olika administrativa göromål såsom att skriva journaler, passa telefon/reception etc. Arbete sker i journalsystemet Take Care. Behovet sträcker sig mellan 21 juli till och med 30 augusti. Arbetstiderna är 8.00-16.00 (eller 15.00). Du blir anställd av Manpower och uthyrd till kund för detta uppdrag. Vem är du? Du har en utbildning till läkarsekretarare samt erfarenhet inom området. Du har även tidigare arbetat i systemet Take Care. Som person är du ansvarstagande, självgående, noggrann, lättlärd och mycket serviceminded. Du finns tillgänglig mellan ovan nämna datum. Vad kan vi erbjuda dig? Vi på Manpower hjälper dig att forma din framtid utifrån din kompetens samt dina behov och önskemål. Genom varierande uppdrag kan du bygga upp ett stort kontaktnät och få mycket erfarenhet på kort tid. Manpower eftersträvar mångfald Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Kontaktperson Du söker tjänsten via ansök länken nedan. Vi tar inte emot ansökningar på annat sätt. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten så är du välkommen att kontakta Elenore Edelbrink tfn; 08-764 25 17.
Företag: Manpower Administration
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm


Sök lediga jobb Läkarsekreterare till sjukhus i södra Stockholm

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se