Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt_Funktionssamordnare jobb

Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt_Funktionssamordnare jobb Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt_Funktionssamordnare jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt_Funktionssamordnare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt_Funktionssamordnare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt/Funktionssamordnare- Falun


Mer beskrivning

Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt/Funktionssamordnare
Välkommen till ett vackert och händelserikt Dalarna och till Länsstyrelsen – en statlig myndighet och regeringens företrädare i länet. Landshövdingen Maria Norrfalk är chef för verksamheten som omfattar många olika samhällssektorer. Länsstyrelsens uppgift är att främja länets utveckling och verka för att nationella mål genomförs i förhållande till Dalarnas förutsättningar. Vårt arbete bygger på en samsyn kring mål och prioriteringar och utgår från de fyra ledorden rättssäkerhet, kunskap, samarbete och bra bemötande.   Vi söker en engagerad och utvecklingsinriktad ledare till Plan- och bostadsfunktionen.   Som Länsarkitekt/funktionssamordnare för Plan- och bostadsfunktionen tillhör du Samhällsbyggnadsenheten. Du kommer att ha ansvar att samordna statens syn på kommunala planer, vilket betyder att du leder arbetet med att utveckla samhällsbyggandet i Dalarna. Det innebär att du kommer att arbeta med nationella och regionala analyser, planeringsunderlag, samråd, granskning, kontroll och uppföljning. Det är ett strategiskt arbete med betydande samverkan både internt och externt.  Du kommer till en arbetsplats med positiv anda och hög kunskapsnivå. I rollen ingår arbetsledaransvar för 12 personer, där en central del handlar om att utveckla en stimulerande och tilltalande arbetsplats.   Rollen som Länsarkitekt är en kommunikativ och utåtriktad tjänst som handlar om att stödja, leda och inspirera arbetet för att underlätta och effektivisera den regionala utvecklingen. Som samordnare krävs en trygghet och en klok avvägning i olika sakfrågor, för att skapa välvilliga förutsättningar i intressekonflikter.  Du utgör länsstyrelsens remiss- och expertfunktion och har budgetansvar för nationellt tilldelade anslag och projektmedel. Ytterligare ansvarsområde är att resultat- och kvalitetssäkra regionala projekt och uppdrag från regeringen och boverket.   Vi söker dig som har god initiativ- och kommunikationsförmåga och en framgångsrik erfarenhet av att utveckla både verksamheter och medarbetare. Ditt intresse och kunskap att leda andra värderas högt. Du är väl insatt i plan- och bygglagen och väl införstådd med miljöbalken och Boverkets byggregler. Det är betydelsefullt för oss om du har erfarenhet och kunskap om gestaltning av byggnadsmiljöer och landskap. Din universitets- eller högskoleutbildning har en inriktning mot arkitektur, samhällsplanering, fysisk planering eller motsvarande.   Länsstyrelsen har samverkan med Rekryteringslots i Dalarna för att underlätta för familjemedlem att hitta nytt arbete vid flytt.   Läs gärna mer på www.lansstyrelsen.se/dalarna   Vill du veta mer om tjänsten, kontakta Anna-Lena Hagström på Sprint som vi samarbetar med i denna rekrytering, 072-5141 091. Välkommen att registrera din ansökan på www.sprint.se senast 8 augusti.   Länsstyrelsen arbetar för att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och för att ge alla lika möjligheter.
Företag: Sprint Personal AB
Ort: Falun
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt/Funktionssamordnare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt/Funktionssamordnare


Sök lediga jobb Länsstyrelsen Dalarna söker Länsarkitekt_Funktionssamordnare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se