Lärare, textilslöjd jobb - lediga jobb

Lärare, textilslöjd jobb Lärare, textilslöjd jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare, textilslöjd. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare, textilslöjd. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare, textilslöjd- Skellefteå

 2. Lärare, textilslöjd- Skellefteå

 3. Lärare, textilslöjd- Kramfors

 4. Lärare, textilslöjd åk 3-9 till Rosenholmsskolan, Forserum- Nässjö

 5. Leg lärare, textilslöjd- Vänersborg

 6. Leg lärare, textilslöjd- Vänersborg

 7. Lärare, textilslöjd åk 3-6- Arvika

 8. Lärare, textilslöjd- Jönköping

 9. Leg lärare, textilslöjd- Vänersborg

 10. Lärare, textilslöjd till Vänerskolan i Vänersborg- Vänersborg

 11. LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059- Håbo

 12. LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059- Håbo

 13. LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059- Håbo

 14. Ämneslärare, textilslöjd och annat ämne, Furuskolan- Skellefteå

 15. Lärare, textilslöjd till Lina grundskola- Södertälje

 16. Lärare, textilslöjd- Ludvika

 17. LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1216- Håbo

 18. LÄRARE, TEXTILSLÖJD, ref.nr 1466- Håbo

 19. Grundskollärare, textilslöjd- Vilhelmina

 20. Grundskollärare, textilslöjd- Vilhelmina

 21. Ämneslärare, textilslöjd/annat ämne, Furuskolan- Skellefteå

 22. Grundskollärare, textilslöjd- Vilhelmina

 23. Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola- Örebro

 24. Slöjdlärare, textilslöjd, till Forsenskolan- Tidaholm

 25. Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola- Örebro

 26. Lärare, Textilslöjd- Hallstahammar

 27. Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola- Örebro

 28. Lärare, textilslöjd- Jönköping

 29. Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola- Örebro

 30. Lärare, textilslöjd, hemkunskap- Lund

 31. Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola- Örebro

 32. Slöjdlärare, textilslöjd till Rostaskolan- Örebro

 33. Slöjdlärare, textilslöjd, Ankarskolan- Varberg


Mer beskrivning

Lärare, textilslöjd
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6623 Vikariat perioden 2013-08-13--2014-06-20 Sysselsättningsgrad 40% ***** Arbetsuppgifter ***** Ansvara för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad verksamhet i ämnet textilslöjd i klasserna 3-9. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation, bedömning och betygssättning i ämnet, vid behov upprättar du och följer åtgärdsprogram. Tillsammans med kollegorna i arbetslaget bidrar du till utveckling av undervisningen samt en trygg och stimulerande lärmiljö. ***** Kvalifikationer ***** Lärare senare år i textilslöjd är ett krav. Behörighet i fler ämnen samt erfarenhet av att undervisa i en mångkulturell lärandemiljö är meriterande. Du har förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag. Du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd

Lärare, textilslöjd
Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, musikskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Referensnummer 6701 Vikariat perioden 2014-01-07--2014-06-18 Sysselsättningsgrad 40% ***** Arbetsuppgifter ***** Ansvara för planering, genomförande och utvärdering av en strukturerad verksamhet i ämnet textilslöjd i klasserna 3-9. I arbetsuppgifterna ingår dokumentation, bedömning och betygssättning i ämnet, vid behov upprättar du och följer åtgärdsprogram. Tillsammans med kollegorna i arbetslaget bidrar du till utveckling av undervisningen samt en trygg och stimulerande lärmiljö. Mentorskap ingår i anställningen. ***** Kvalifikationer ***** Lärare senare år i textilslöjd är ett krav. Behörighet i fler ämnen samt erfarenhet av att undervisa i en mångkulturell lärandemiljö är meriterande. Du har förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag. Du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Välkommen med ansökan som du gör via länken i den här annonsen. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag undanbeds då vi sköter rekryteringen själva.
Företag: Skellefteå kommun Skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 12-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd

Lärare, textilslöjd
I Kramfors kommun finns en livskvalitet som är svårslagen. Världsarvet Höga Kusten bjuder på naturupplevelser utöver det vanliga. Småstadens närhet gör vardagspusslet enkelt. Du har nu möjligheten att ta snabbtåg både norrut och söderut. Från vår egen flygplats når du Stockholm i söder och Gällivare i norr inom en timme. Kramfors stad expanderar med nya butiker och anläggningar för nöje och idrott. ARBETSUPPGIFTER Vi söker lärare i ämnet textilslöjd till verksamhetsområde Barn med placering vid Nylandsskolan och Bollstaskolan. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har en legitimerad lärarexamen med behörighet i ämnet textilslöjd. Meriterande är behörighet i flera ämnen. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet. Körkort B är ett krav och tillgång till egen bil är önskvärt.
Företag: Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Ort: Kramfors
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd

Lärare, textilslöjd åk 3-9 till Rosenholmsskolan, Forserum
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker lärare i textilslöjd till Rosenholmsskolan, Forserum. Arbetet innebär undervisning i grundskolan där läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har utbildning på lärarprogrammet inom högskolan med inriktning mot textilslöjd för grundskolan. Att tycka om barn och ungdomar, ha tålamod och vara stresstålig samt kunna lyssna och vara flexibel är viktiga egenskaper.
Företag: Nässjö kommun, Rosenholmsskolan
Ort: Nässjö
Publicerad : 03-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd åk 3-9 till Rosenholmsskolan, Forserum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd åk 3-9 till Rosenholmsskolan, Forserum

Leg lärare, textilslöjd
Regionshuvudstaden Vänersborg är belägen vid Vänerns sydspets och har cirka 37 000 invånare. Fina och centrumnära badstränder gör det möjligt att på lunchrasten ta sig ett dopp i Sveriges största sjö. Det är enkelt att pendla hit! Från västkusten tar du dig hit på 20 minuter och från Göteborg når du Vänersborg på 50 minuter. Norra skolan ligger i centrala Vänersborg ett stenkast från Vänerns strand. Den underbara miljön alldeles utanför fönstret inbjuder till variationsrika upplevelser som följer våra årstider. Skolan inryms i två gamla byggnader från 1899 och 1917. Vi har förskoleklass och grundskola/grundsärskola år 1-6 samt skolbarnsomsorg. Antalet elever är ca 200. ARBETSUPPGIFTER Undervisning inom slöjdämnet (textilslöjd), samverkan i arbetslag, planering, betygssättning, utvecklingssamtal etc. Arbetet innebär undervisning av elever från Norra skolan samt Blåsuts skola. All undervisning sker på Norra skolan. KVALIFIKATIONER Du skall vara legitimerad lärare i ämnet slöjd. ÖVRIGT Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden. För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med Offentliga Jobb. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar som sedan matchas mot uppställda krav för den aktuella tjänsten. Vi välkomnar därför att du lämnar din ansökan genom att fylla i formuläret så noggrant som möjligt. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Vänersborgs kommun, Norra skolan
Ort: Vänersborg
Publicerad : 11-12
Sök fler jobb liknande: lediga Leg lärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg lärare, textilslöjd

Leg lärare, textilslöjd
Regionshuvudstaden Vänersborg är belägen vid Vänerns sydspets och har cirka 37 000 invånare. Fina och centrumnära badstränder gör det möjligt att på lunchrasten ta sig ett dopp i Sveriges största sjö. Det är enkelt att pendla hit! Från västkusten tar du dig hit på 20 minuter och från Göteborg når du Vänersborg på 50 minuter. Norra skolan i Vänersborg är det centrala alternativet vid Vänerns strand. Skolan omfattar förskoleklasser, grundskola 1-6, grundsärskola och skolbarnsomsorg. Skolan har ca 250 elever och vuxna med olika yrkesutbildning. Vi som arbetar inom Norra skolan vill att barnen skall utveckla: - Självförtroende - Ansvarskänsla - Samarbetsförmåga - Respekt för individuella olikheter, samt - Goda kunskaper i basämnen ARBETSUPPGIFTER Undervisning i textilslöjd i år 3-6 samt särskola. Ansvar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare för grundskolans yngre åldrar i textilslöjd. Tidigare erfarenhet av arbete som textillärare är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med Offentliga Jobb. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar som sedan matchas mot uppställda krav för den aktuella tjänsten. Vi välkomnar därför att du lämnar din ansökan genom att fylla i formuläret så noggrant som möjligt. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling i samband med denna annons.
Företag: Vänersborgs kommun, Norra skolan
Ort: Vänersborg
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga Leg lärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg lärare, textilslöjd

Lärare, textilslöjd åk 3-6
ARBETSUPPGIFTER Undervisa i textilslöjd i åk 3-6. Arbetet är förlagt på flera skolor inom Arvika kommun. KVALIFIKATIONER Du är behörig lärare och har legitimation i textilslöjd. ÖVRIGT Vi ber dig söka anställningen genom denna länk. Detta undelättar hanteringen av inkomna ansökningar.
Företag: Arvika kommun, Lärande och stöd
Ort: Arvika
Publicerad : 04-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd åk 3-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd åk 3-6

Lärare, textilslöjd
Gränna so Arbetsplatsbeskrivning Tjänstgöring som textillärare vid Ribbaskolan i Gränna. Skolan är en F-9 skolan med ca 465 elever. Arbetsuppgifter Undervisning i textilslöjd, åk 2-9 Kompetenskrav Lärarutbildning, textilslöjd Övrigt Upplysningar Rektor Lotta Johansson, 036 10 6400 Bitr. rektor Annika Tollén 036 10 66 60 Facklig rep. Lärarförbundet Kerstin Nyqvist 0703 537734 Facklig rep. Lärarnas riksförbund John Ericson 0708 640786 Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd

Leg lärare, textilslöjd
Regionshuvudstaden Vänersborg är belägen vid Vänerns sydspets och har cirka 37 000 invånare. Fina och centrumnära badstränder gör det möjligt att på lunchrasten ta sig ett dopp i Sveriges största sjö. Det är enkelt att pendla hit! Från västkusten tar du dig hit på 20 minuter och från Göteborg når du Vänersborg på 50 minuter. Norra skolan i Vänersborg är det centrala alternativet vid Vänerns strand. Skolan omfattar förskoleklasser, grundskola 1-6, grundsärskola och skolbarnsomsorg. Skolan har ca 250 elever och vuxna med olika yrkesutbildning. Vi som arbetar inom Norra skolan vill att barnen skall utveckla: - Självförtroende - Ansvarskänsla - Samarbetsförmåga - Respekt för individuella olikheter, samt - Goda kunskaper i basämnen ARBETSUPPGIFTER Undervisning i textilslöjd i år 3-6 samt särskola. Ansvar för planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare för grundskolans yngre åldrar i textilslöjd. Tidigare erfarenhet av arbete som textillärare är meriterande. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Kommunen arbetar aktivt för en arbetsmiljö med jämställda förhållanden och sätter värde på de kvalitéer mångfald tillför verksamheten. För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med Offentliga Jobb. Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar som sedan matchas mot uppställda krav för den aktuella tjänsten. Vi välkomnar därför att du lämnar din ansökan genom att fylla i formuläret så noggrant som möjligt. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp/kompetensförmedling i samband med denna annons.
Företag: Vänersborgs kommun, Norra skolan
Ort: Vänersborg
Publicerad : 06-10
Sök fler jobb liknande: lediga Leg lärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Leg lärare, textilslöjd

Lärare, textilslöjd till Vänerskolan i Vänersborg
Specialpedagogiska skolmyndigheten (SPSM) arbetar för att barn, unga och vuxna oavsett funktionsförmåga ska få förutsättningar att nå målen för sin utbildning. Det gör vi genom specialpedagogiskt stöd, undervisning i specialskolor, tillgängliga läromedel och statsbidrag. Den kompetens vi erbjuder kompletterar kommunernas och skolornas egna resurser. Myndigheten har ca 1160 anställda och har verksamhet i hela landet. Läs mer på vår webbplats www.spsm.se ARBETSUPPGIFTER Att bedriva undervisning i klass och olika grupperingar i ämnet textilslöjd. Ansvara för planering och utvärdering av undervisningen. Arbeta i enlighet med skolans styrdokument. Vara ansvarig för dokumentation kring elevers utveckling och lärande. Samverka och samarbeta med kollegor och skolans ledning. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med inriktning mot grundskolan, eller utbildning som kan bedömas likvärdig eller erfarenhet av yrket. Kunskaper i teckenspråk ÖVRIGT Vid all rekrytering sätter vi värde på de kvalitéer som jämställdhet och mångfald tillför verksamheten. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss denna gång alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Specialpedagogiska skolmyndigheten, Vänerskolan, Västra regionen
Ort: Vänersborg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd till Vänerskolan i Vänersborg jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd till Vänerskolan i Vänersborg

LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalsregionen. Vi värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling. I kommunen finns ett hundratal olika yrken, alla med fokus på att leverera god service och professionella välfärdstjänster till våra medborgare. Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun! Slottsskolan i Skokloster är en liten skola med elever från förskoleklass upp till år 6. Vi har en klass per årskurs, en förskoleklass och två fritidsavdelningar. Vårt motto är "Lust att lära - möjlighet att lyckas". Läs mer om skolan på www.habo.se/slottsskolan Arbetsuppgifter Lärare i textilslöjd Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare i textilslöjd. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du är kreativ och har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper samt är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 08 januari 2016 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 25 - 30 % eventuellt kan tjänsten utökas med tjänst på Raul Wallenbergskolan i Skokloster. Lön Månadslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 09 december 2015 Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag!   Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059

LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalsregionen. Vi värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling. I kommunen finns ett hundratal olika yrken, alla med fokus på att leverera god service och professionella välfärdstjänster till våra medborgare. Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun! Slottsskolan i Skokloster är en liten skola med elever från förskoleklass upp till år 6. Vi har en klass per årskurs, en förskoleklass och två fritidsavdelningar. Vårt motto är "Lust att lära - möjlighet att lyckas". Läs mer om skolan på www.habo.se/slottsskolan Arbetsuppgifter Lärare i textilslöjd Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare i textilslöjd. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du är kreativ och har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper samt är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 08 januari 2016 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 25 - 30 % eventuellt kan tjänsten utökas med tjänst på Raul Wallenbergskolan i Skokloster. Lön Månadslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 09 december 2015 Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 11-10
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059

LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalsregionen. Vi värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling. I kommunen finns ett hundratal olika yrken, alla med fokus på att leverera god service och professionella välfärdstjänster till våra medborgare. Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun! Slottsskolan i Skokloster är en liten skola med elever från förskoleklass upp till år 6. Vi har en klass per årskurs, en förskoleklass och två fritidsavdelningar. Vårt motto är "Lust att lära - möjlighet att lyckas". Läs mer om skolan på www.habo.se/slottsskolan Arbetsuppgifter Lärare i textilslöjd Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare i textilslöjd. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du är kreativ och har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper samt är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde 08 januari 2016 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 25 - 30 % eventuellt kan tjänsten utökas med tjänst på Raul Wallenbergskolan i Skokloster. Lön Månadslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 10 januari 2016 Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1059

Ämneslärare, textilslöjd och annat ämne, Furuskolan
Furuskolan ligger knappt sex mil från Skellefteå i natursköna Jörn. Här har vi närhet till skidspår, slalombacke och fiskevatten. Ortens bibliotek ligger i skolbyggnaden och badhus, fotbollsplan, hockeyrink samt förskola för barn i åldrarna 1-5 år finns i närheten. Grundskolan omfattar årskurs 1-9. Till årskurs 6-9 söker vi dig som är lärare i textilslöjd och annat ämne. ARBETSUPPGIFTER Du ansvarar för planering, genomförande och utvärdering av undervisning i årskurs 6-9 på Furuskolan. I dina arbetsuppgifter ingår även klassföreståndarskap. Du motiverar och stimulerar eleverna till att utvecklas och fullföljer uppdraget som lärare utifrån gällande styrdokument. Du planerar och genomför utvecklingssamtal, utvecklingsplaner och betygssättning. Samarbetet med elever, föräldrar, kollegor på skolan och ditt arbetslag är en viktig del av uppdraget. Vid behov ansvarar du för kontakter med stödfunktioner kring elev. I detta ingår att följa upprättade åtgärdsprogram. Det är även viktigt att du anpassar ditt sätt att agera utifrån den enskilde elevens behov och arbetar aktivt med skolans värdegrund. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i textilslöjd och annat ämne i årskurs 6-9. Vi ser gärna att du har erfarenhet av klassföreståndarskap. Du har goda kunskaper om läroplanen och de dokument som styr skolans verksamhet. Du har förmåga att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift och har grundläggande IT-kunskaper. Erfarenhet av undervisning i grundskolan är meriterande. Du har förmåga att arbeta självständigt och i arbetslag, du har ett professionellt förhållningssätt och kan skapa goda relationer till elever, föräldrar och arbetskamrater. Du är flexibel, ansvarstagande och ser möjligheter och lösningar i olika situationer. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Uppvisa då en kvittens från Skolverket. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald i alla former och ser det som en tillgång om du har olika språk, teckenspråk eller kulturella kompetenser som berikar våra verksamheter och möten med medborgare. ÖVRIGT Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från Belastningsregistret § 22. Utdraget begär du själv hos Rikspolisstyrelsen i Kiruna. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 03-17
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare, textilslöjd och annat ämne, Furuskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare, textilslöjd och annat ämne, Furuskolan

Lärare, textilslöjd till Lina grundskola
Är du redo för Södertälje? Vill du arbeta i en av Sveriges mest intressanta skolkommuner? Kom till Södertälje! Det är här det händer! Här utvecklar vi de kommunala förskolorna och skolorna utifrån tydliga verksamhetsidéer. Här prövar vi en tvålärarmodell där lärarna arbetar i par i klassrummet. Vi har pedagogistor och utvecklingslärare som stöttar och coachar våra medarbetare ute på förskolorna och skolorna. Och här har vi en gemensam modell för det kollegiala lärandet där fokus ligger på att lära av varandra och utveckla ämnesundervisningen. Att utveckla och förbättra förskolan och skolan måste göras systematiskt av skickliga ledare och lärare. Dessutom på ett strategiskt och långsiktigt sätt. Vår utveckling bygger på det forskningen visat är framgångsfaktorer för förbättringsarbete i förskola och skola. Dessutom har vi valt att prioritera några särskilda områden, till exempel pedagogiskt ledarskap, mål och resultatstyrning samt kvalitet i undervisningen. Egentligen handlar allt vårt arbete om att skapa förutsättningar för dig att göra ett bra jobb. Peter Fredriksson Utbildningsdirektör Lina grundskola - en läsande lärande skola. På Lina grundskola vet vi att en god läsförmåga är avgörande för elevens möjlighet att utveckla sina kunskaper. Därför arbetar vi språkutvecklande i alla skolans ämnen. Genom att vi har särskilt fokus på läsning stärker vi våra elevers lärande. En god läsförmåga ger läslust. Läslust ger kunskaper. Kunskaper ger möjligheter. Så förbereder vi våra elever för framtiden. Flexibilitet, samarbete och tydligt elevfokus är kännetecknande för Lina grundskola som är en F-9 skola med fem arbetslag belägen i ett naturskönt område i Södertälje med närhet till skog och natur. ARBETSUPPGIFTER Som textilslöjdlärare ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av textilslöjdundervisningen. Du ingår i ett arbetslag där ni tillsammans har till uppgift att säkerställa att eleverna når målen. Undervisningen kommer att vara för elever i åk. 3-9 så du har även kontakter med övriga arbetslag. Undervisningens planering, genomförande och utvärdering diskuteras och reflekteras i ett kollegialt lärande med övriga lärare i arbetslaget. Vi arbetar i lärplattformen Ping-Pong. KVALIFIKATIONER Du som söker har lärarlegitimation och vi vill att du har bred behörighet för undervisning i textilslöjd. Du ska vara väl insatt i styrdokumenten och se dem som ett stöd i ditt arbete. Erfarenhet från undervisning krävs och vi ser gärna att du har några års yrkeserfarenhet från grundskola. Vi söker dig som har ett tydligt ledarskap och ett positivt förhållningssätt. Det är meriterade om du har erfarenhet av att använda IKT i undervisningen och det kan vara meriterade om du har behörighet att undervisa även i något annat ämne. ÖVRIGT Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av jobbet men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Södertälje kommun, Lina grundskola
Ort: Södertälje
Publicerad : 04-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd till Lina grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd till Lina grundskola

Lärare, textilslöjd
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 3-9 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig lärare med inriktning textilslöjd. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning. Heltid med tillträde 2016-08-08. Tjänsten har sin huvudplacering på Parkskolan med tjänstgöring även på annan skola inom Ludvika kommun. Kontaktperson Agneta Carlsson Byström, 0240-56 58 63 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast 2016-04-24 Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssytem. All kontakt med rekryteringsfirmor avböjes på det bestämdaste.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 04-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd

LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1216
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalsregionen. Vi värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling. I kommunen finns ett hundratal olika yrken, alla med fokus på att leverera god service och professionella välfärdstjänster till våra medborgare. Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun! Skolområdet Gransäter/Slottskolan har två grundskolor i kommunal regi. Gransäterskolan är en F-9-skola med cirka 470 elever. På skolan finns en särskild undervisningsgrupp med fokus mot autism/aspberger. Skolan är indelad i sex arbetslag, där fritids ingår i arbetslagen mot de yngre åldrarna. Slottsskolan i Skokloster har cirka 115 elever och är en skola för årskurs F-6. Skolan är indelad i två enheter där även fritids ingår. Båda skolorna utnyttjar den natursköna miljön runt skolan till många aktiviteter. Läsutveckling och värdegrundsarbete är två av ledorden på skolorna. Läs gärna mer om skolorna på: www.habo.se/gransaterskolan, www.facebook.com/gransaterskolan www.habo.se/slottsskolan, www.facebook.com/slottsskolan Arbetsuppgifter Lärare i textilslöjd Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig lärare i textilslöjd. Du är en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande. Du är kreativ och har god samarbetsförmåga, god kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper samt är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation. Tillträde  10 augusti 2016 eller enligt överenskommelse. Sysselsättningsgrad 25 - 30 % eventuellt kan tjänsten utökas med tjänst på Raul Wallenbergskolan i Skokloster. Lön Månadslön med individuell lönesättning. Sista ansökningsdag 15 maj 2016 Vi intervjuar löpande och tjänsten kan komma att tas bort i förtid. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställningen lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1216 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE, Textilslöjd Slottsskolan i Skokloster ref.nr 1216

LÄRARE, TEXTILSLÖJD, ref.nr 1466
Håbo kommun är en attraktiv tillväxtkommun i Mälardalen där naturen alltid finns runt hörnet, samtidigt som de större städerna i vår närhet enkelt kan nås med bra kommunikationer. Vi jobbar ständigt med att vara en attraktiv arbetsgivare och värdesätter våra medarbetares bidrag till verksamheternas utveckling. Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Håbo kommun! Gröna Dalenskolan är skolan där alla elever syns. Skolan med sin stora fina skolgård, ligger i hjärtat av Bålsta, med ett fåtal minuters promenad till idrottsplats, simhall, bibliotek, natur och kommunikationer. Gröna Dalenskolan är en skola som expanderar och till hösten har vi våra första nior. Om två år är vi en tvåparallellig F-9-skola. Vi har fritidsverksamhet för åldrarna 6 - 13 år och integrerat med grundskolan finns kommunens grundsärskola. Vår profil Hälsa och Skapande håller vi på att förtydliga och vi arbetar med att ta fram skolans vision. I det här arbetet hjälps vi åt och bland annat därför är delaktighet ett viktigt begrepp hos oss. Läs mer på vår hemsida www.habo.se/gronadalen Arbetsuppgifter Då vår nuvarande textilslöjdslärare har fått en tjänst som biträdande rektor på skolan, så söker vi Dig som är legitimerad grundskollärare i textilslöjd och vill arbeta i arbetslag med elevers lärande och utveckling i fokus. Tjänsten innefattar undervisning av elever i både grundskolan och grundsärskolan. I tjänsten kan även kontaktlärarskap ingå. Som anställd hos oss ingår du i ett arbetslag och du har möjlighet att påverka både din egen vardag och skolans framtid. För oss är delaktighet en viktig faktor till trivsel och framgång. På Gröna Dalenskolan jobbar vi med att renodla lärarnas uppdrag och därigenom avlasta dem från det som inte hör till kärnverksamheten. Vi tror att det leder till bättre meritvärden hos våra elever, om våra lärare i större utsträckning får jobba med det som de är duktiga på. Exempelvis har vi läraradministratörer som ska ta över arbetsuppgifter från lärarna, så att de i större utsträckning kan fokusera på kärnverksamheten - elevers lärande och utveckling. Vi har styrda rastaktiviteter bland annat i syfte att minska konflikter och därmed kunna ägna mer tid åt lärande och utveckling på lektionerna istället för konfliktlösning. Kvalifikationer Gillar du att se ungdomar utvecklas och att stötta dem i deras lärande och utveckling? Är du en tydlig ledare i klassrummet och har förmågan att skapa ett varmt klassrumsklimat där du lyckas entusiasmera eleverna i deras lärande? Är du en professionell lärare med legitimation i textilslöjd? Om du har svarat ja på frågorna ovan så är du kanske den vi söker! Har du dessutom god samarbets- och kommunikativ förmåga, goda IT-kunskaper och är väl förtrogen med pedagogisk dokumentation, så har du större chans till jobbet. Låter det här spännande? Kom i så fall in med din ansökan eller hör av dig om du har några frågor!  Tillträde 2017-01-09 Sysselsättningsgrad 100 % Lön Månadslön med individuell lönesättning Sista ansökningsdag 2016-11-30 Vi kommer att genomföra intervjuer löpande under ansökningstiden. Enligt lagen om registerkontroll ska den som erbjuds anställning lämna utdrag ur belastningsregistret. Välkommen med din ansökan! Håbo kommun vill ta tillvara de kvaliteter som jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten.
Företag: Håbo kommun
Ort: Håbo
Publicerad : 11-09
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE, TEXTILSLÖJD, ref.nr 1466 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE, TEXTILSLÖJD, ref.nr 1466

Grundskollärare, textilslöjd
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker, under förutsättning av erforderliga beslut, legitimerad grundskollärare i textilslöjd inför vårterminen -17. Tjänsten är en tillsvidareanställning och sysselsättningsgraden är 100%. Arbetsuppgifter Du ansvarar för undervisning i textilslöjd på flera skolenheter i kommunen, åk F ? 9. Hembergsskolan är den skola som du kommer att undervisa mest på och tillsammans med dina ämneskollegor på skolan ingår du i ett ämneslag där ni stöttar och hjälper varandra. Här behöver du vara insatt i Lgr -11 och utforma din undervisning så att det blir tydligt för eleverna hur de bedöms. Din profil Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i textilslöjd i grundskolan. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt och att se möjligheter. För tjänsten krävs lärarlegitimation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kan komma att tillämpas.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare, textilslöjd

Grundskollärare, textilslöjd
Till Dig som vill bo och arbeta i en kommun som präglas av framtidstro, med närhet till beslutsfattare, befolkning och naturen. Vilda och vackra Vilhelmina är ett fritidsparadis på 87 sköna kvadratmil som vi gärna delar med oss av. Kvadratmilen inrymmer mycket och bland annat två unika fjälldalar med väl utbyggda fritids- och turistanläggningar i Kittelfjäll, Klimpfjäll och Saxnäs. Vilhelmina tätort utgör centrum för handel, utbildning och kommunikation. På vår hemsida, www.vilhelmina.se samt www.lapplandturism.se hittar du det mesta du behöver för att stilla din nyfikenhet på det vilda och vackra! Vilhelmina kommun söker, under förutsättning av erforderliga beslut, legitimerad grundskollärare i textilslöjd inför vårterminen -17. Tjänsten är en tillsvidareanställning och sysselsättningsgraden är 100%. Arbetsuppgifter Du ansvarar för undervisning i textilslöjd på flera skolenheter i kommunen, åk F ? 9. Hembergsskolan är den skola som du kommer att undervisa mest på och tillsammans med dina ämneskollegor på skolan ingår du i ett ämneslag där ni stöttar och hjälper varandra. Här behöver du vara insatt i Lgr -11 och utforma din undervisning så att det blir tydligt för eleverna hur de bedöms. Din profil Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i textilslöjd i grundskolan. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt och att se möjligheter. För tjänsten krävs lärarlegitimation. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kan komma att tillämpas.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare, textilslöjd

Ämneslärare, textilslöjd/annat ämne, Furuskolan
Furuskolan är en F-6 skola i natursköna Jörn, cirka 45 min med bil till Skellefteå. Här har vi närhet till det mesta - naturen, skidspår, ishockeyplan, sporthall med gym och badhus. I Jörn finns även livsmedelsbutik, lunchrestaurang, hälsocentral och apotek. På skolan ingår du i ett av de två arbetslagen. Vi arbetar med ett elevperspektiv från 1-12 år och samarbetar med såväl fritidshem som förskolor. Fritidshemmet är placerat inne i skolbyggnaden och förskolorna finns i närliggande byggnader. Vår utemiljö ger möjligheter till många aktiviteter på raster och när vi exempelvis har temadagar så arbetar ofta hela skolan tillsammans. På Furuskolan finns drygt 100 elever. Eftersom det finns ett stort antal nationaliteter på orten har skolan stor etnisk mångfald. Vi har ett aktivt värdegrundsarbete och strävar efter ett språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. I vårt dagliga arbete är samarbete och engagemang viktiga egenskaper och även förmågan att söka lösningar. Att arbeta här är utvecklande och ger dig som lärare chansen till nya utmaningar och arbetssätt. Vill du aktivt göra skillnad och förändra liv är Furuskolan arbetsplatsen för dig! ARBETSUPPGIFTER Du planerar, genomför och utvärderar undervisning i textilslöjd och gärna ett annat ämne i årskurs 1-6. Undervisningen bedrivs i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. I dina arbetsuppgifter ingår även att vara mentor. Vi erbjuder dig goda möjligheter att vara med och utveckla vår verksamhet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i textilslöjd och gärna ett annat ämne. Vi ser gärna att du som ännu inte fått din legitimation också söker jobbet. Visa då upp en kvittens från Skolverket. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. I Skellefteå kommun eftersträvar vi mångfald. Vi ser det som en tillgång om du är flerspråkig, kan teckenspråk eller har andra kulturella kompetenser som berikar vår verksamhet. ÖVRIGT Barnen och ungdomarna är Skellefteås framtid. Vår uppgift på skol- och kulturkontoret är att ge dem goda kunskaper och färdigheter – en trygg och bärkraftig plattform för fortsatta studier, och så småningom för vuxenlivet. Vi gör detta på både lärande och närande sätt. Våra 3 000 anställda är ryggraden i arbetet och säkerställer att verksamheterna – för- och grundskola, fritidshem, särskola, kulturskola, elevhälsa, resursavdelning, kultur – bedrivs engagerat och med hög kompetens och kvalitet. För att arbeta inom skol-och kulturkontorets verksamheter krävs att du lämnar ett utdrag från belastningsregistret. Du beställer själv utdraget för skola och barnomsorg hos https://polisen.se/. Det är giltigt ett år och måste därefter förnyas. Läs mer om Skellefteå här: http://portal.skelleftea.se/ Kontakt från rekryterings- och bemanningsföretag samt annonsförsäljare undanbeds.
Företag: Skellefteå kommun, skol- och kulturkontoret
Ort: Skellefteå
Publicerad : 03-27
Sök fler jobb liknande: lediga Ämneslärare, textilslöjd/annat ämne, Furuskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ämneslärare, textilslöjd/annat ämne, Furuskolan

Grundskollärare, textilslöjd
Ett kommunhus och dess verksamheter kan ge en fyrkantig känsla ? men inte här. Här har våra anställda goda utvecklingsmöjligheter och chanser att testa flera spännande yrken. Vi vill erbjuda våra arbetssökande framtidstro och en ?Vi-känsla?. Men all vaken tid tillbringas inte på jobbet, och då kan vi locka med 87 vidsträckta kvadratmil som slingrar sig från skogslandet i öst och vidare västerut över två fjälldalar som är i ständig utveckling. I hjärtat av den sköna naturen ligger Vilhelmina tätort, som utgör kommunens centrum för handel, utbildning och kommunikation. Vilhelmina kommun söker, under förutsättning av erforderliga beslut, legitimerad grundskollärare i textilslöjd inför läsåret 17-18. Tjänsten är en tillsvidareanställning och sysselsättningsgraden är 100%. Arbetsuppgifter Du ansvarar för undervisning i textilslöjd i åk 3-9 på flera skolenheter i kommunen. Hembergsskolan är den skola som du kommer att undervisa mest på och tillsammans med dina ämneskollegor på skolan ingår du i ett ämneslag där ni stöttar och hjälper varandra. Här behöver du vara insatt i Lgr -11 och utforma din undervisning så att det blir tydligt för eleverna hur de bedöms. Vår vision är att bli Lapplands bästa utbildningskommun. Framför oss ser vi en röd tråd från förskola till skola och vidare till gymnasiet där lärprocessen håller hög kvalité och stimulerar alla barns- och elevers kreativitet. En skola där vi har höga och positiva förväntningar på oss själva och våra elever och där elever och personal trivs och känner sig trygga. Du kommer också att vara klassansvarig tillsammans med en annan kollega, där ni tillsammans bl.a. håller i handledningstid för era elever. Som handledare för enskilda elever kommer du att vara länken mellan hemmet och skolan där utvecklingssamtal en gång per termin blir en naturlig mötespunkt. Du har också som handledare helhetsbilden kring dina elever och är också den som lyfter frågor kring dina elever vidare till specialpedagog och EHT. Din profil Vi söker dig som har lärarlegitimation och är behörig att undervisa i textilslöjd i grundskolan. Du tycker om att undervisa och har lätt för att skapa goda relationer med dina elever. Du är flexibel och nytänkande när det gäller arbetssätt och att se möjligheter. För tjänsten krävs lärarlegitimation. Vilhelmina kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och som ger alla samma möjligheter. Som samisk förvaltningskommun ser vi att kunskaper i samiska är meriterande. Inför rekryteringsarbetet har Vilhelmina kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Provanställning kan komma att tillämpas.
Företag: Vilhelmina kommun
Ort: Vilhelmina
Publicerad : 04-03
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare, textilslöjd

Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola
Om tjänsten Nära samarbete med lärare i trä- och metallslöjd och med klasslärare åk 2-6. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. - Arbetslagsarbete. - Att tillsammans med skolans personal delta i övrigt arbete på skolan. Kompetenskrav - Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i textilslöjd  Övrigt meriterande Erfarenhet av detta arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Omfattning och tillträde Tillsvidareanställning 65-80% Tillträde: 14 augusti Antal tjänster 1 Om arbetsplatsen Verksamheten ligger i bostadsområdet Brickebacken. Ett stort engagemang för elevernas trygghet och kunskapsutveckling råder Övrig information Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på http://www.orebro.se/jobb. Ansökan Sista ansökningsdag är 4 maj Ref.nr: Gn 588/2017 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 04-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola

Slöjdlärare, textilslöjd, till Forsenskolan
Forsenskolan är en helt nybyggd skola i centrala Tidaholm för elever mellan 6 och 16 år där särskolan ingår. Skolan ligger i anslutning till simhall/idrottshall och med närhet till grönområde. Skolan har cirkaa 550 elever och ungefär 100 personal. Skolans pedagogiska idé är att möta varje elevs unika förutsättningar. I Tidaholms kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och rökfri arbetstid. På Forsenskolan erbjuder vi en mycket trivsam arbetsplats med fina lokaler, god arbetsmiljö samt närhet till både centrum och natur. Vårt mål är att både medarbetare och elever ska trivas, må bra och få en möjlighet att växa. Vår skola präglas av bra stämning, öppenhet och goda arbetsvillkor för personal och elever. Vi söker nu dig som är utbildad och legitimerad lärare i ämnet slöjd, textilslöjd, för undervisning i årskurs 4-9. Tjänsten är en tillsvidareanställning med tillträde 2017-08-14 eller enligt överenskommelse. Det är viktigt att du som söker tjänsten har en förmåga att skapa goda relationer och positiva dialoger med så väl elever som medarbetare och vårdnadshavare. Vidare vill vi att du är en engagerande, inspirerande och duktig pedagog. För oss är det viktigt med ett tydligt elevfokus och en vilja att utveckla verksamheten och samverka med andra pedagoger på skolan. Urval och intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, ansök därför redan i dag eller senast 2017-05-12. Kontaktuppgifter till fackliga representanter hittar ni här: http://www.tidaholm.se/naringslivarbete/ledigajobb Vi tar endast emot ansökan via vår hemsida www.tidaholm.se under lediga jobb eller direkt på http://web103.reachmee.com/ext/I009/626/main?site=5&validator=e2b8cd2fedcfacd837ba40069ed9ae7d&lang=SE Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Tidaholms kommun
Ort: Tidaholm
Publicerad : 04-27
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare, textilslöjd, till Forsenskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare, textilslöjd, till Forsenskolan

Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola
Om tjänsten Nära samarbete med lärare i trä- och metallslöjd och med klasslärare åk 2-6. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. - Arbetslagsarbete. - Att tillsammans med skolans personal delta i övrigt arbete på skolan. Kompetenskrav - Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i textilslöjd  Övrigt meriterande Erfarenhet av detta arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Omfattning och tillträde Tillsvidareanställning 65-80% Tillträde: 14 augusti Antal tjänster 1 Om arbetsplatsen Verksamheten ligger i bostadsområdet Brickebacken. Ett stort engagemang för elevernas trygghet och kunskapsutveckling råder Övrig information Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på http://www.orebro.se/jobb. Ansökan Sista ansökningsdag är 27 juni 2017 Förlängd annonsering! Ref.nr: Gn 588/2017 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 06-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola

Lärare, Textilslöjd
Hallstahammar är en liten kommun med stora möjligheter där du som medarbetare är en viktig del av någonting större. Du är med och skapar en kommun där utveckling, kreativitet och nytänkande är viktiga delar av vår vision för framtiden. Tunboskolan är en 6-9 skola med cirka 170 elever. Skolan ligger alldeles intill Kolbäcks kyrka och har Kolbäcksån utanför knuten. Vi söker dig som är målmedveten och engagerat arbetar för att våra elever i Hallstahammars kommun går ut grundskolan med godkända resultat och framtidstro. Viktiga ledstjärnor för oss är motivation, ansvarstagande, samarbete och trygghet. Vi arbetar och samverkar för att erbjuda våra anställda en mycket god arbetsmiljö. ARBETSUPPGIFTER Välkommen att söka ett spännande och utvecklande jobb som lärare. Du undervisar och samarbetar kring planering och genomförande i ämnet slöjd. Du deltar i ämnesövergripande arbete, schemabrytande aktiviteter, bidrar aktivt till skolans utvecklingsarbete. Du är också mentor samt administrerar dina elevers kunskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen med inriktning textilslöjd. Du har god kännedom om statliga mål och krav i läroplan och kursplaner. Du arbetar självständigt och tillsammans med andra planerar och genomför du den pedagogiska verksamheten. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är nyfiken, lärande och reflekterande. Du omsätter kunskaper så att alla elever lär och utvecklas. Du vill och kan skapa goda relationer med eleverna. Vi utgår från att du är entusiastisk, flexibel, inspirerande och resultatinriktad med god ledaskapsförmåga. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, ditt förhållningssätt och ditt bemötande. Utdrag ur belastningsregistret. ÖVRIGT Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes vänligen men bestämt. Rekryteringsprocessen kommer att fortgå löpande.
Företag: Hallstahammars kommun, Tunboskolan
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, Textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, Textilslöjd

Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola
Om tjänsten Nära samarbete med lärare i trä- och metallslöjd och med klasslärare åk 2-6. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. - Arbetslagsarbete. - Att tillsammans med skolans personal delta i övrigt arbete på skolan. Kompetenskrav - Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i textilslöjd  Övrigt meriterande Erfarenhet av detta arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Omfattning och tillträde Tillsvidareanställning 80-100 % Tillträde: 14 augusti Antal tjänster 1 Om arbetsplatsen Verksamheten ligger i bostadsområdet Brickebacken. Ett stort engagemang för elevernas trygghet och kunskapsutveckling råder Övrig information Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på http://www.orebro.se/jobb. Ansökan Sista ansökningsdag är 10 juli 2017 Förlängd annonsering! Ref.nr: Gn 588/2017 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola

Lärare, textilslöjd
Hovslättsskolan Arbetsplatsbeskrivning Hovslättsskolan är en väl fungerande skola med välutbildad och kompetent personal. Skolan består av en förskoleklass, fritidshem och grundskola F-6 med ca 310 barn/elever. Antalet anställda är 45 stycken. Skolan är belägen 5 km söder om Jönköpings centrum. I närområdet finns idrottsplats, hembygdsgård, vandringsled och fin natur. Arbetsuppgifter Vi söker en glad och kreativ slöjdlärare med inriktning textilslöjd. I ditt uppdrag ingår bland annat att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet utifrån skolans styrdokument. Du har en egen sal som du ansvarar och planerar för. Du arbetar tillsammans med övrig skolpersonal för en god lär-och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du hör även till ett ämneslag där du förväntas samplanera undervisning och sambedömning av elevers arbeten och förmågor. Tjänsten kombineras med andra uppgifter efter behörighet hos den sökande. Kompetenskrav Vi söker dig som har grundskollärarexamen i slöjd med inriktning textilslöjd, gärna med fler ämnen i din behörighet. Du ska ha goda pedagogiska kunskaper och vara väl förtrogen med läraruppdraget utifrån gällande styrdokument. Du ska kunna bedriva en modern och kreativ undervisning, där du har förmåga att hitta olika strategier för att nå varje elev och stärka eleven i sin kunskaps- och personliga utveckling. Du har lätt för att samarbeta, vara flexibel, skapa relationer och vara tydlig i din dialog med elever, vårdnadshavare och kollegor. Välkommen med din ansökan! Övrigt Urval till tjänsten kommer att ske löpande. För att underlätta rekryteringsarbetet ber vi dig att bifoga relevanta intyg och betyg för tjänsten du söker. Tänk på att skollagen kräver att samtliga medarbetare visar upp ett utdrag ur belastningsregistret och handläggningstiden för detta dokument kan vara lång. https://digitaliseringsinitiativet.se/belastningsregistret Upplysningar Rektor Krister Gustavsson, 036-10 37 60 Lärarförbundet Helena Josefsson 036-10 37 40 Lärarnas Riksförbund Marcus Hellström 036-10 37 86 Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd

Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola
Om tjänsten Nära samarbete med lärare i trä- och metallslöjd och med klasslärare åk 2-6. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. - Arbetslagsarbete. - Att tillsammans med skolans personal delta i övrigt arbete på skolan. Kompetenskrav - Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i textilslöjd  Övrigt meriterande Erfarenhet av detta arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Omfattning och tillträde Tillsvidareanställning 80-100 % Tillträde: snarast enligt överenskommelse Antal tjänster 1 Om arbetsplatsen Verksamheten ligger i bostadsområdet Brickebacken. Ett stort engagemang för elevernas trygghet och kunskapsutveckling råder Övrig information Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på http://www.orebro.se/jobb. Ansökan Sista ansökningsdag är 2017-08-10 Förlängd annonsering! Ref.nr: Gn 588/2017 Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola

Lärare, textilslöjd, hemkunskap
Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. Huvudkontoret ligger på Lindhagensgatan, Hornsberg i Stockholm. Statens institutionsstyrelse, SiS, är en myndighet som bedriver vård, utredning och behandling av ungdomar med allvarliga sociala problem samt vuxna med missbruk. Vården bedrivs vid särskilda ungdomshem och LVM-hem över hela landet. SiS finansierar forskning för att förbättra vården och behandlingen. ARBETSUPPGIFTER SiS ungdomshem Råby ligger i Lund. Institutionens uppdrag är att vårda pojkar och flickor, åldrar 13-21, enl LVU och LSU. SiS tjänster akutvård, utredning, behandling MultifunC samt LSU erbjuds inom institutionens ram. Skolpliktiga ungdomar undervisas enl SiS timplan och icke-skolpliktiga ungdomar erbjuds undervisning. Institutionen har sex avdelningar och ca 140 tillsvidareanställda inom olika yrkeskategorier. Som lärare ingår du i Råbys lärarlag som leds av rektor. Verksamhetens styrs av SiS riktlinjer för skolverksamheten. Du bedriver undervisning i en grupp med färre elever utifrån elevernas behov och förutsättningar. Du arbetar i team med psykologer och behandlingspersonal. Du har även kontakt med elevens föräldrar, hemskolor och socialtjänst. KVALIFIKATIONER Vi söker 1-2 legitimerade lärare inom ämnena hem- och konsumentkunskap samt textilslöjd, i kombination med andra ämnen. Du har god samarbetsförmåga, initiativrikedom, ett flexibelt förhållningssätt och en positiv elevsyn. Du klarar utmaningar, deltar i skolans utveckling och har hög social kompetens. Arbetet kräver att du har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. Meriterande är dokumenterat specialpedagogisk arbete, erfarenhet av arbete med ungdomar i behov av särskilt stöd och/eller institutionsvård. Det är även meriterande att behärska flera språk. Stor vikt kommer fästas vid personlig lämplighet. Vi erbjuder ett utvecklande arbete i en stimulerande miljö med ett engagerat och trevligt lärarlag. SiS arbetar aktivt mot all form av diskriminering. ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har Statens institutionsstyrelse tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Statens institutionsstyrelse, SiS ungdomshem Råby i Lund
Ort: Lund
Publicerad : 08-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd, hemkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd, hemkunskap

Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola
Om tjänsten Nära samarbete med lärare i trä- och metallslöjd och med klasslärare åk 2-6. Huvudsakliga arbetsuppgifter - Att planera, genomföra och utvärdera undervisningen. - Arbetslagsarbete. - Att tillsammans med skolans personal delta i övrigt arbete på skolan. Kompetenskrav - Lärarlegitimation med behörighet att undervisa i textilslöjd  Övrigt meriterande Erfarenhet av detta arbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Omfattning och tillträde Tillsvidareanställning 80-100 % Tillträde: snarast enligt överenskommelse Antal tjänster 1 Om arbetsplatsen Verksamheten ligger i bostadsområdet Brickebacken. Ett stort engagemang för elevernas trygghet och kunskapsutveckling råder Övrig information Legitimation ska bifogas i ansökan, alt behörighetsgivande examen som berättigar dig till en legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret. Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på http://www.orebro.se/jobb. Ansökan Sista ansökningsdag är 2017-10-23. Förlängd annonsering! Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare, textilslöjd till Brickebackens skola

Slöjdlärare, textilslöjd till Rostaskolan
Är du en tydlig pedagogiskt ledare? Vi söker en engagerad slöjdlärare som tycker om att arbeta i team. Viktigt för oss är kunskap, trygghet och elevers självkänsla. Om tjänsten Skolans pedagoger är indelade i sex arbetslag. Varje arbetslag har en utvecklingsledare som tillsammans med rektorerna bildar skolans ledningsgrupp. Vi tycker att det kollegiala lärandet är viktigt och skapar förutsättningar för det. Vi satsar på kompetensutveckling. Rostaskolan arbetar just nu med lärandematriser genom satsningen topp 25/ 2025. Huvudsakliga arbetsuppgifter  - du planerar, genomför och utvärderar undervisningen inom olika ämnen - du stödjer elevernas sociala utveckling - du använder metoder och arbetssätt som leder till bästa möjliga måluppfyllelse - du är klasslärare - du ansvarar för att samverkan sker med förskoleklass, skola och fritidshem för att stödja övergången till dessa verksamheter - du kommer att ha ett nära samarbete med de andra i arbetslaget samt med lärare i samma ämne - tillsammans med övrig personal planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. Kompetenskrav - legitimerad slöjdlärare  - god kännedom och erfarenhet av dokumentation i ex IUP, ÅP- bedömning - It`s learning. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Övrigt meriterande - erfarenhet av ICDP- vägledande samspel - goda IT-kunskaper - kunskap om lärandematriser - handledarutbildning VFU. Omfattning och tillträde Tillsvidareanställning, 80- 100 %  Tillträde: 2018-08-13 Antal tjänster: 1 Om arbetsplatsen Rostaskolan ligger i västra delen av Örebro. Skolan har ca 480 elever från förskoleklass till skolår 6. Rostaskolan och Rosta förskolor bildar tillsammans en intraprenad. Intraprenaden innebär ett nära samarbete mellan verksamheterna där vi ser barnens hela utveckling från starten i förskolan till årskurs 6. Läs om oss på vår hemsida: http://www.orebro.se/Rostaskolan Övrig information Lärarlegitimation med angiven behörighet ska bifogas i ansökan, alternativt behörighetsgivande examensbevis som berättigar till legitimation. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.  Läs mer om hur det är att jobba i Örebro kommun på orebro.se/jobb. Ansökan Sista ansökningsdag är 12 juni 2018. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen.
Företag: Örebro Kommun
Ort: Örebro
Publicerad : 05-29
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare, textilslöjd till Rostaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare, textilslöjd till Rostaskolan

Slöjdlärare, textilslöjd, Ankarskolan
Varbergs kommun har en vision: år 2025 ska vi vara Västkustens kreativa mittpunkt. På vägen dit ska mycket hända. Var du än bor i Varberg finns havet, bokskogen, landsbygden, staden och kulturen inom räckhåll. Varberg har en fin stadskärna, goda kommunikationer och en intressant historia. Varbergs kommun har drygt 62 000 invånare och en stadig befolkningstillväxt. Kommunen står inför flera spännande satsningar där bostäder, kommunikation och fritidsaktiviteter är i fokus. I dag är cirka 4 500 anställda och nu behöver vi fler medarbetare för att kunna förverkliga visionens verksamhetsidé. Vi ska förenkla människors vardag och inspirera dem att uppnå sina drömmar. Ankarskolan är en skola som befinner sig i ett expansivt område. Det är en F-9 skola med ca 625 elever. Vi befinner oss i ett spännande skede där vi utvecklar vår organisation i vår nybyggda skola och du kommer bli medarbetare i en skola med engagerade och motiverade elever och personal. ARBETSUPPGIFTER Du ingår i ett arbetslag i åk 4-9, där du arbetar som skolans vikarierande textilslöjdslärare i åk 3-9. Ankarskolan arbetar med kollegialt lärande och du kommer få möjlighet att utveckla din undervisning tillsammans med ämneskollegor, både internt på skolan samt övergripande i kommunen. Du kommer arbeta tätt tillsammans med skolans övriga slöjdlärare där kollegialt lärande, ämnesdidaktiskt kollegium och ett formativt arbetssätt bidrar i organisationen till att öka elevers måluppfyllelse. Du arbetar för att varje elev når sin fulla potential och bidrar till att utveckla lärmiljöer som uppmuntrar elevers lärande, delaktighet och inflytande. KVALIFIKATIONER Grundskollärare åk 3-9 med behörighet i slöjd. Vänligen bifoga, via Offentliga Jobb, betyg, examensbevis, alternativt lärarlegitimation. ÖVRIGT Rekrytering sker under ansökningstiden. Om du erbjuds anställning inom Barn- och utbildningsförvaltningen är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtalet träder i kraft. Varbergs kommun har ett politiskt beslut om önskad sysselsättningsgrad. Detta innebär att den anställde har rätt att arbeta heltid eller önskad deltid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk av tillsvidareanställd personal. Inför denna rekrytering har vi noggrant valt vilka annonsplatser vi vill annonsera i och undanber oss därför kontakt med annonsörer och bemanningsföretag!
Företag: Varbergs kommun, Team Sydväst
Ort: Varberg
Publicerad : 08-10
Sök fler jobb liknande: lediga Slöjdlärare, textilslöjd, Ankarskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Slöjdlärare, textilslöjd, Ankarskolan


Sök lediga jobb Lärare, textilslöjd

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se