Lärare åk 2, Kilafors skola BUF 2013 50 jobb - lediga jobb

Lärare åk 2, Kilafors skola  BUF 2013 50 jobb Lärare åk 2, Kilafors skola BUF 2013 50 jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare åk 2, Kilafors skola BUF 2013 50. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare åk 2, Kilafors skola BUF 2013 50. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Myrsjöskolan F-6 söker specialpedagog/lärare- Nacka

 2. Inhouse söker marknadsansvarig/contentmanager- Stockholm

 3. Account Manager, Kundansvarig säljare -”Passion for Customers”- Stockholm

 4. Lärare svenska och engelska- Botkyrka

 5. Elevassistent till Björknässkolan- Nacka

 6. Stockholms bästa lärare i Biologi och Naturkunskap- Stockholm

 7. PTP-psykolog- Stockholm

 8. Modersmålslärare/tränare i norska- Nacka

 9. Modersmålslärare i tagalog i grundskolan- Järfälla

 10. Biträdande enhetschef- Stockholm


Mer beskrivning

Myrsjöskolan F-6 söker specialpedagog/lärare
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.VÄLKOMMEN TILL MYRSJÖSKOLAN. Vi är en F-9 skola med högt i tak, där personalen trivs och drar sitt strå till stacken. Skolan ligger naturskönt i Saltsjö- Boo, Nacka, ca 15 min från Slussen. Myrsjöskolans motto: Elever som trivs i sin skola - lär sig mer. Myrsjöskolan F-6 söker till hösten en behörig och engagerad specialpedagog/speciallärare.   TJÄNSTEN                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                             Vi söker dig som är specialpedagog/ speciallärare, gärna med inriktning mot matematik och svenska.                                                                                                    I arbetet ingår pedagogiskt arbete med elever, läs- och skrivinlärning, upprättande av åtgärdsprogram, handledning av pedagoger, genomförande av tester, pedagogiska kartläggningar med mera.  KVALIFIKATIONER Specialpedagog, alternativt speciallärarexamen med en gedigen lärarexamen i grunden. Yrkeserfarenheter av arbete i grundskolans tidiga skolår, förskoleklass till årskurs 6, är meriterande. Kunskaper om hur verksamheten kan arbeta med och använda läsplattor och andra kompensatoriska verktyg.   Mer information och ansökan Kontakta gärna: biträdande rektorer Bibbi Borgman, 070-431 8651, bibbi.borgman@nacka.se eller Bibbi Anderson, 070-431 8553, bibbi.anderson@nacka.se   Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev snarast. ?Tillträde augusti 2013 eller efter överenskommelse. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på Sök längst ner i annonsen. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp med denna annons.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Myrsjöskolan F-6 söker specialpedagog/lärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Myrsjöskolan F-6 söker specialpedagog/lärare

Inhouse söker marknadsansvarig/contentmanager
Inhouse AB Om Inhouse / About Inhouse INHOUSE skapar effektiva resurslösningar när det gäller personella resurser, genom att vi utifrån våra uppdragsgivares mål, strategier och övriga affärsmässiga förutsättningar, identifierar och tillsätter den kompetens eller andra åtgärder som krävs för att nå önskat resultat. Andra viktiga delar är vårt kvalitetssystem som säkerställer hög kvalitet och maximal uppdragseffektivitet samt vår strävan efter kreativitet, engagemang och lyhördhet i varje specifik situation i våra uppdrag. Arbetsbeskrivning / Work Description Som marknadsansvarig kommer du att marknadsföra Inhouse mot kunder och kandidater på våra fokusmarknader; Kommunikation, Ekonomi, HR, Försäljning och Administration. Dina huvudsakliga kommunikationskanaler är sociala- och digitala medier samt olika typer av seminarier. Dina främsta arbetsuppgifter blir att; • Ansvara för utveckling, uppdatering och SEO- optimering av hemsidan. Skriva artiklar och nyheter kopplat till vår verksamhet för vidare publicering på inhouse.se • Ansvara och utveckla Inhouse närvaro på Facebook, LinkedIn, Twitter och YouTube.. • Projektleda och skriva nyhetsbrev och e-postutskick mot kunder och kandidater • Ansvara för och projektleda Inhouse seminarieverksamhet och kundevents. • Ansvara för andra aktiviteter till kunder och kandidater. Din profil / Your profile Vi söker dig som har stor erfarenhet av att kommunicera i digitala kanaler. Du är en mycket god skribent. Det är också viktigt att du är en bra projektledare med vana att koordinera flera olika projekt samtidigt. Du har en strategisk kommunikationskompetens, men huvudsakligen är du van att operativt genomföra taktiska marknadsaktiviteter. Förutom detta är det viktigt att du också är en van projektledare som gillar att koordinera flera projekt samtidigt. Som person är du flexibel, kreativ och handlingskraftig. Du kommer att jobba med många olika frågor på olika nivåer mot flera olika målgrupper, vilket ställer höga krav på bla prioriteringsförmåga. Övrigt / Other Tjänsten är en tillsvidaretjänst med start under hösten 2013. Kontaktperson på Inhouse är Aje Stenbeck. Sök via länken på denna sida. Sista ansökningsdag är 2013-08-09. Tekniskt problem med din ansökan? För både Mac och PC användare rekommenderas Google Chrome som webbläsare vid registrering och användning av Inhouse webbtjänster. Vid registrering får inte användarnamnet innehålla blanksteg, @, !, ? eller andra tecken förutom bokstäver och siffror. Vid ett Tekniskt Problem med din ansökan kontaktas Daniel Lazar på 08 52 22 33 25 eller info@inhouse.se. För frågor gällande tjänsten/uppdraget kontaktas ansvarig rekryteringskonsult. Välkommen!
Företag: Inhouse AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Inhouse söker marknadsansvarig/contentmanager jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Inhouse söker marknadsansvarig/contentmanager

Account Manager, Kundansvarig säljare -”Passion for Customers”
Amendo AB Om Amendo Arbetsbeskrivning Sökord rollen: AM, B2B, Företagssäljare Bank, Finans, Försäkring, HR, Personal, Sälj Sökord bakgrund: Företagssäljare, Account Manager, Företagsrådgivare Du tillhör Amendos säljavdelning där våra värderingar kännetecknas av passion för kunder initiativkraft och personlig effektivitet. Din portfölj av tjänster består av väl fungerande processer för att effektivt hjälpa dina kunder med dels permanenta kompetens och resursbehov (rekryteringar), dels med tids- och projektbegränsade behov bemannade via våra anställda konsulter. Du agerar som ett viktigt nav i ett flertal kundrelationer och har förmågan att både skapa och etablera kontakter med både HR och linjechefer. Du jobbar med mindre och medelstora banker, finans- och försäkringsbolag men även mot andra branscher och då med fokus på behov inom ekonomifunktionen. Genom ditt arbete säkerställer du effektiva arbetssätt såväl i dagliga rutiner som mer taktiskt för att uppnå tydligt uppsatta mål. Du är en skicklig relationsbyggare och använder mycket struktur för att agera affärsmässigt, både med kund och i det interna arbetet. Vi söker dig som brinner för att prestera och därigenom skapa egna möjligheter att utvecklas tillsammans med Amendos vision mot nordisk etablering och i den en tydlig egen utveckling. Kvalifikationer och egenskaper Du har en tydlig bakgrund kopplad från tidigare roller inifrån eller i arbete med flera av våra huvudbranscher; Bank, Försäkring, Finans eller Ekonomi. Du är van att upprätta kund- och aktivitetsplaner och är van att jobba med förberedda kundbesök i alla delar av en säljprocess. Du känner dig trygg att bygga förtroende genom att med kunder diskutera organisations- och personalfrågor, både strategiskt och operativt. Om Amendo Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Malmö och Göteborg. Varför Amendo: Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Vi är framgångsrika men aldrig nöjda och vi går till jobbet varje dag med passion. Vi är tillräckligt små för att du blir sedd och stora nog att med övertygande grund göra verklighet av vår vision. Din start på Amendo kommer att skräddarsys med ett gediget introduktionsprogram från företagets samtliga affärsområden. Med vår coachande ledarkultur ges du både tydlighet och stöd att snabbt lyckas i din roll. Din bearbetning och relation med kunder blir därtill effektiv med din utgångspunkt från vårt huvudkontor vid Östermalmstorg. Frågor och kontakt Ansök gärna redan idag men senast den 5:e augusti. www.amendo.se/ Vid frågor ring oss på nr 08-545 880 55.
Företag: Amendo AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Account Manager, Kundansvarig säljare -”Passion for Customers” jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Account Manager, Kundansvarig säljare -”Passion for Customers”

Lärare svenska och engelska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tumba gymnasium bedriver en unik yrkesutbildning inom ramen för Yrkesintroduktion i egna och helt nyrenoverade lokaler i Skyttbrink. ARBETSUPPGIFTER Verksamheten inom vår yrkesintroduktion Speed Shop riktar sig till elever som inte uppnått gymnasiebehörighet och som kombinerar sina teoretiska studier med praktiska. Du kommer att ingå i ett litet lärarteam som arbetar och samverkar fokuserat med elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Du påverkar undervisningen inom denna unika yrkesutbildning som utvecklats på Tumba gymnasium och som nu fått spridning i resten av landet du bidrar i allra högsta grad till att stärka elevernas ämnes- och yrkeskunskaper. KVALIFIKATIONER Du är behörig att undervisa i svenska och engelska inom grundskolans högre åldrar eller på gymnasienivå. Vi söker dig som gillar att utmana och utveckla dina arbetssätt, som situations- och elevanpassar din undervisning och som ser vinsterna med att ämnesintegrera dina ämnen med yrkesämnena. Som person är du strukturerad, initiativtagande positiv och lyhörd när det gäller att möta eleverna där de befinner sig. Om du, liksom vi, tycker att de pedagogiska visionerna ska gå före strukturella förutsättningar - sök tjänsten!
Företag: Botkyrka kommun, Tumba gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Elevassistent till Björknässkolan
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Vi söker elevassistent till Studion som är en av våra mindre undervisningsgrupper. Som assistent på Studion ansvarar du tillsammans med undervisande lärare och andra i arbetslaget för det pedagogiska uppdraget att skapa de bästa förutsättningarna för elevernas lärande. Förberedelse, undervisning, skrivningar, läxläsning, strukturering, dokumentation, gemensamt planerings- och utvärderingsarbete i arbetslaget och kompetensutveckling är återkommande moment. En viktig uppgift för dig som assistenten är vara en god förebild samt att bygga upp en relation till eleverna för att underlätta lärandet och stödja elevernas personliga utveckling. Att förstå och samspela med eleverna i dess utveckling samt få föräldrarnas förtroende ställer krav på såväl verbal som ickeverbal kommunikation.   Utöver detta bör du kunna hantera stress, vara orädd, reaktionsnabb och ha förmåga att snabbt förflytta dig för att förhindra att elever eller inventarier skadas. Då du följer elever i behov av särskilt stöd under hela deras skoldag kan undervisningen även ske i skog och mark. Beroende på ämne kan även högre krav på motorisk förmåga ställas t.ex. vid idrott. Vi ser gärna att du har kunskaper inom tekniska kompensatoriska hjälpmedel eller ett intresse av att lära dig. För att veta mer om Björknässkolan gå in på www.bjorknasskolan.se och välj Björkbacken för att läsa om Studion.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Elevassistent till Björknässkolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elevassistent till Björknässkolan

Stockholms bästa lärare i Biologi och Naturkunskap
Mikael Elias Gymnasium är en ny skola med gamla anor. Vi finns idag på 9 orter med ambition att fortlöpande utöka med flera skolor över hela landet. Våra skolor är små och vi lägger stor vikt vid att det finns en nära kontakt mellan lärare och elev. Eleverna är mycket studiemotiverade och vår ambition är att erbjuda dem ”det lilla extra”. Läs mer om oss på www.mikaelelias.se. Mikael Elias Gymnasium i Stadshagen på Kungsholmen söker nu en engagerad lärare i biologi och naturkunskap. Vi söker dig som: • Är behörig gymnasielärare i biologi och naturkunskap, gärna i kombination med ytterligare en behörighet. • Ser möjligheter i att arbeta ämnesintegrerat och verklighetsanpassat och som på andra sätt vill samarbeta med dina kollegor för att utveckla den bästa skolan. • Har ett engagemang i din yrkesroll som möjliggör att varje enskild elev kan utvecklas på bästa sätt. • Har förmågan att se vad som behöver göras och kan agera självständigt utan detaljstyrning. • Gärna har erfarenhet av mentorskap. I tjänsten ingår kursen naturvetenskaplig specialisering, med inriktning mot medicin och/eller analytisk kemi (med kriminalteknik). En kurs med stort intresse bland våra duktiga naturelever. Tjänsten är en tillsvidaretjänst på 70-100% med start den 13 augusti. Som lärare på Mikael Elias har du stora möjligheter att påverka ditt arbete, då vi har korta beslutsvägar och högt i tak. Vi arbetar i arbetslag vilket innebär en delaktighet och närhet till såväl kollegor som elever. Vi kan ge dig utmaningar och goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen. För mer information kan du kontakta bitr. rektor Marie Mether (marie.mether@mikaelelias.se, 0709-44 98 43) eller rektor Helén Forsberg (helen.forsberg@mikaelelias.se, 08-610 32 12). Du ansöker genom att klicka på länken nedan. Senast den 31 juli vill vi ha din ansökan, men intervjuer sker löpande och anställning kan ske innan dess. Välkommen med din ansökan!   Mikael Elias Gymnasium är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: Teoretiska
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Stockholms bästa lärare i Biologi och Naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Stockholms bästa lärare i Biologi och Naturkunskap

PTP-psykolog
Enheten för unga med psykos/bipolär sjukdom BUP kliniken är en länsövergripande verksamhet centralt belägen på Södermalm och består av fyra enheter: Akutenheten, Enhet Nord, Enhet Syd, samt Enheten för unga med psykos/bipolär sjukdom. Vår enhet fungerar i huvudsak som en psykiatrisk öppenvårdsenhet med målgruppen barn och ungdomar upp till 18 år med psykotiskt eller bipolärt syndrom. Uppdraget är att utreda och behandla målgruppen samt hämta in och sprida kunskap om den. Vi bedriver även forskning med anknytning till Karolinska institutet. Arbetsuppgifter: Arbetet bedrivs i team bestående av förutom psykolog även läkare, sjuksköterska och kurator. Vi samarbetar med andra mottagningar inom BUP samt med skola, socialtjänst, missbruksvård m.m. Som PTP-psykolog här arbetar du med bedömning, konsultation, utredning och KBT samt bidrar med ett psykologiskt perspektiv till verksamheten. Du kommer att vara delaktig i arbetet med våra gruppverksamheter och i forskningen om diagnosgrupperna kopplat till bl.a. neuropsykologisk testning av funktionsnivå. Vid sidan av sedvanlig PTP-handledning kommer du att ingå i KBT-handledningsgruppen med enhetens övriga tre psykologer. Kvalifikationer: Vi söker dig med psykologexamen och minst grundläggande utbildning i kognitiv beteendeterapi, gärna med tidigare erfarenhet av psykiatriskt arbete. Personliga egenskaper: Viktiga egenskaper är självständighet, flexibilitet och god samarbetsförmåga och vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet. Övrig information: Vi tillämpar registerkontroll före beslut om anställning Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök här”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte.
Företag: Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga PTP-psykolog jobb, PTP-psykolog Stockholm, PTP-psykolog Stockholms Läns Sjukvårdsområde
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: PTP-psykolog

Modersmålslärare/tränare i norska
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Vi söker en Modersmålslärare/tränare i norska, till Nacka språk och utbildningscentrum. Arbetsplatsen Olika skolor/förskolor i Nacka Arbetsuppgifter Modersmålsundervisning i skolan för elever från åk 1 till åk 9, och modersmålsträning i Förskolan. Kvalifikationer Modersmålslärare behörighet eller motsvarande, mycket goda kunskaper i modersmålet och svenska Anställningsvillkor Tillsvidare anställning, deltid, 30% från HT-2013. Mer information och ansökan Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du biträdande rektor, Graham Brodie, 070 431 83 13. Välkommen att skicka in din ansökan med CV och personligt brev senast den 15 juni 2013.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare/tränare i norska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare/tränare i norska

Modersmålslärare i tagalog i grundskolan
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Järfälla språkcentrum organiserar modersmålsstöd i förskolan och modersmålsundervisning och studiehandledning i grundskolan och gymnasieskolan. Årligen deltar ca 2500 barn och elever i mer än 40 olika språk i verksamheten. I uppdraget ingår att främja flerspråkiga barn och elevers språk-, kunskaps- och identitetsutveckling. ARBETSUPPGIFTER Järfälla kommun söker modersmålslärare i Tagalog cirka 15% för modersmålsundervisning i grundskolan. Under förutsättning att tjänsten inte tas i anspråk vid övertalighet inom kommunen. KVALIFIKATIONER Behörighet som modersmålslärare. Du ska ha goda kunskaper i modersmålet och i svenska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Järfälla kommun, Järfälla Språkcentrum
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Modersmålslärare i tagalog i grundskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Modersmålslärare i tagalog i grundskolan

Biträdande enhetschef
Regeringskansliets uppdrag är att stödja regeringen i dess uppgift att styra riket och förverkliga sin politik. Medarbetarna i Regeringskansliet bistår regeringen med att utreda olika frågor, styra myndigheterna och ta fram underlag till beslut. Myndigheten består av Statsrådsberedningen, de elva departementen och Förvaltningsavdelningen. Regeringskansliet har cirka 4600 anställda, varav knappt 600 arbetar utomlands. Cirka 200 personer är politiskt tillsatta. Regeringskansliet erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Finansdepartementet utarbetar riktlinjer för den ekonomiska politiken och finanspolitiken. Departementet samordnar den statliga budgeten, skattepolitiken samt deltar i internationellt ekonomiskt samarbete. Även tull-, finansmarknad, kommunal ekonomi, kommunal lagstiftning och spelmarknad hör till ansvarsområdet liksom statligt ägande. Departementet har drygt 450 anställda. Skatte- och tullavdelningen, som har ca 90 medarbetare, ansvarar inom Regeringskansliet för frågor och lagstiftning om skatter, tullar och socialavgifter och består av fyra enheter, varav tre juristenheter. Utöver juristenheterna finns en skatteekonomisk enhet. Frågor med EU -rättslig anknytning har stor betydelse för verksamheten på avdelningen. Enheten för skatteadministration, skatteavtal och tullfrågor (S3) ansvarar för den lagstiftning som rör taxering, skattebetalning och indrivning, skattekontroll och skattebrott, registerfrågor, folkbokföring, internationella skatteavtal och andra internationella frågor, tullpolicy, tullagstiftning och tullförfaranden nationellt och inom EU och frågor om tullsamarbete inom EU och med tredje land samt myndighetsstyrning av Tullverket, Kronofogdemyndigheten, Skatteverket och Bokföringsnämnden. Enheten leds av en enhetschef som biträds av två biträdande enhetschefer. Till enheten söks nu en biträdande enhetschef för vissa internationella frågor. Arbetsuppgifterna innebär att med huvudmans ansvar hantera vissa internationella frågor inom enhetens lagstiftningsområde, men även att biträda enhetschefen i olika frågor. Vi söker dig som är kvalificerad jurist med mycket goda vitsord. Vi förutsätter att du har erfarenhet från kvalificerat lagstiftningsarbete i Regeringskansliet. Du bör ha erfarenhet från ett eller flera av enhetens sakområden, men även av gemenskapsrättsliga frågor. Arbetet förutsätter att du kan leda och fördela arbete. Som allmänna krav gäller dessutom att du har god samarbetsförmåga, kan arbeta såväl självständigt som i grupp, har god analytisk förmåga och helhetssyn samt har god förmåga att förstå och verka i en politisk styrd organisation. Arbetet ställer stora krav på förmågan att uttrycka sig i tal och skrift. Goda kunskaper i engelska förutsätts. Mer information lämnas av departementsrådet Fredrik Löfstedt, tfn. 08-405 27 08, 070-263 95 06, Fackliga företrädare är för SACO Peter Österberg, tfn 08-405 48 97 och för ST Lotta Nordqvist, tfn 08-405 16 62.Upplysningar om anställningsvillkor lämnas av Jakob Petruson på personalenheten, tfn. 08-405 1958. Du ansöker genom att registrera din ansökan i vårt rekryteringsverktyg. Klicka på knappen "Ansök" nedan. Fyll i formuläret, bifoga CV och personligt brev märkt med referensnummer Fi2013/2523. Sista dag för att registrera ansökan är den 15 augusti 2013. Tillträde snarast. Lön sätts efter kompetens och tidigare erfarenhet.
Företag: Regeringskansliet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Biträdande enhetschef jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Biträdande enhetschef


Sök lediga jobb Lärare åk 2, Kilafors skola BUF 2013 50

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se