Lärare Jönköping jobb - lediga jobb

Lärare Jönköping jobb Lärare Jönköping jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare Jönköping. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare Jönköping. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING- Jönköping

 2. VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING- Jönköping

 3. SFI-Lärare Jönköping- Jönköping

 4. VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING- Stockholm

 5. VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING- Jönköping

 6. VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING- Jönköping

 7. VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING- Jönköping

 8. VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING- Jönköping

 9. SFI Lärare Jönköping- Jönköping

 10. Lärare Jönköping- Jönköping

 11. SFI Lärare Jönköping- Jönköping

 12. Lärare Jönköping- Jönköping


Mer beskrivning

VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING
Vi söker en vårdlärare på heltid för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever i Jönköping som bedrivs på uppdrag av Jönköpings kommun. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Tjänsten är en visstidsanställning till och med januari 2015, med möjlighet för tillsvidare när anbudsfrågan är avklarat i löpet av hösten. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker dig som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Jönköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänsten är heltid. Lokalen ligger på Östra Storgatan 3 i Jönköping. Vi tar emot ansökan via e-post monica.skjaeveland@medlearn.se Skriv ditt namn och Jönköpingslärare i ämnesraden, bifoga CV och kort personligt brev. Ange referens: Jönköping vårdlärare 201406 För ytterligare information kontakta Monica Skjaeveland, monica.skjaeveland@medlearn.se tel: 070 77 448 77 MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har 155 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat, vilket innebär att hälften av vinstutdelningen varje år går till välgörande ändamål.
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING

VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING
MedLearn och den koncern vi ingår i, Anthon B Nilsen, satsar nu i Sverige. I Jönköping har vi fått förlängt förtroende av Jönköpings kommun att bedriva vård- och omsorgsutbildning. Vi söker därför flera vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Du kommer att vara stationerad i Jönköping och tjänsten är en tillsvidareanställning. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan. Undervisningen omfattar de flesta ämnen i vård- och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas därför efter individens behov. Vi söker behöriga vårdlärare, eller dig som är under utbildning till vårdlärare, och som tycker om att se konkreta resultat och kan ta egna beslut. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever samt att du är lösningsfokuserad. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha stor datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Jönköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Vi tar emot ansökan via e-post monica.skjaeveland@medlearn.se Skriv ditt namn och Jönköpingslärare i ämnesraden, bifoga CV och kort personligt brev. Ange referens: "Jönköping vårdlärare 201409" För ytterligare information kontakta: Monica Skjaeveland, monica.skjaeveland@medlearn.se tel: 070 77 448 77 Varmt välkommen med din ansökan! MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 160 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus.
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-12
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING

SFI-Lärare Jönköping
Personalstrategerna är ett auktoriserat företag genom Almega, vi finns i hela Sverige med ca 50 kontor och över 170 anställda. Vi erbjuder jobbmatchning och utbildning för nyanlända, utredningsplatser, etableringslots, bemanning, rekrytering och starta eget utbildning och bedömning av affärsplaner. Årligen utvecklar vi ca 11 000 personer som identifierar sina styrkor och ser sina möjligheter. Hos oss finns många kompetenser samlade! Tjänstens innehåll i huvudsak De människor vi möter i detta uppdrag har kortare skolgång än 6 år eller ingen skolgång alls. Många saknar en yrkesinriktning och har behov av yrkesorienterande insatser, andra har tidigare yrkes- och arbetslivserfarenhet som de behöver omsätta i svenska förhållanden via praktik med språkstöd.   Ditt uppdrag är att UTVECKLA och förbättra människornas kunskaper i svenska språket samt förmedla en klar bild av det svenska samhället och hur den svenska arbetsmarknaden är uppbyggd och fungerar. Uppdraget handlar om att ge en orientering i arbetslivet. Formell kompetens SFI-lärare Behörig SFI-lärare eller lärare i svenska som andraspråk. Data/dokumentationsvana B-körkort och bil då resor i tjänsten ingår Det är meriterande om du har kunskap i ett eller flera utomeuropeiska språk så som arabiska, sorani, somaliska, dari, pashtu, persiska, tigrinja, romani, ryska, engelska, franska och spanska.   Personlig kompetens Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Som person är du målinriktad och drivs av att nå resultat. Du trivs att arbeta i en ständigt föränderlig miljö. Du har en inre trygghet och en god förmåga att se möjligheter i alla situationer. Du har också en stark tilltro till människors förmåga att utvecklas och ta eget ansvar. För att trivas i rollen behöver du vara utåtriktad, säljande och uthållig.   Frågor besvaras av regionansvarig Daniel Mitsogiannis på telefon 0761 810 200 eller per mail daniel.mitsogiannis@personalstrategerna.se   Ansökan via vår hemsida www.personalstrategerna.se under rubriken Lediga tjänster. Gå till aktuell tjänst och tryck på ansökknappen. CV och personligt brev ska vara i Word eller PDF, i CVn behöver start och slut av tjänster och utbildningar framgå med år och månad Varmt välkommen med din ansökan redan idag. Ta chansen till ett utvecklande jobb i ett dynamiskt och expansivt företag!
Företag: Personalstrategerna AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga SFI-Lärare Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI-Lärare Jönköping

VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING
MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 160 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB ( www.abnu.se ) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utdanning A/S ( www.abnu.no ). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus. MedLearn bedriver som ensam anordnare vård- och omsorgsutbildning på uppdrag av Jönköpings kommun. Nu söker vi två behöriga vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan! Vi söker två behöriga (legitimerade) och engagerade vårdlärare på heltid för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas efter individens behov. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner. På MedLearn bedriver vi nu omfattande pedagogisk utveckling för att fortsätta vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. Med långsiktiga ägare med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar erbjuder vi en spännande arbetsplats och ett intressant utbildningsföretag att utvecklas med som lärare. Vi söker dig som är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Jönköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Ansök snarast via vår hemsida www.medlearn.se, dock senast 2015-02-27, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta utbildningschef Monica Skjaeveland, monica.skjaeveland@medlearn.se tel: 070 77 448 77. Varmt välkommen med din ansökan!   MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 160 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB (www.abnu.se) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nielsen Utdanning A/S (www.abnu.no). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus.
Företag: MedLearn AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 02-13
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING

VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING
MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 170 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB ( www.abnu.se ) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utdanning A/S ( www.abnu.no ). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus. MedLearn bedriver som ensam anordnare vård- och omsorgsutbildning på uppdrag av Jönköpings kommun. Nu söker vi flera behöriga vårdlärare för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Tjänsterna är tillsvidare med inledande provanställning. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan! Vi söker behöriga (legitimerade) och engagerade vårdlärare på heltid för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen. Eleverna har olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas efter individens behov. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner. På MedLearn bedriver vi nu omfattande pedagogisk utveckling för att fortsätta vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. Med långsiktiga ägare med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar erbjuder vi en spännande arbetsplats och ett intressant utbildningsföretag att utvecklas med som lärare. Vi söker dig som är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Jönköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Ansök snarast via vår hemsida www.medlearn.se, dock senast 2015-03-27, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta utbildningschef Monica Skjaeveland, monica.skjaeveland@medlearn.se tel: 070 77 448 77. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-09
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING

VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING
MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 170 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB ( www.abnu.se ) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utdanning A/S ( www.abnu.no ). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus. MedLearn bedriver som ensam anordnare vård- och omsorgsutbildning på uppdrag av Jönköpings kommun. Nu söker vi flera engagerade vårdlärare, på heltid och tillsvidare, för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan! Vi söker dig som är behörig vårdlärare, alternativt är under utbildning till vårdlärare eller är sjuksköterska med pedagogisk erfarenhet. Du kommer att undervisa elever med olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas efter individens behov. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner. På MedLearn bedriver vi nu omfattande pedagogisk utveckling för att fortsätta vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. Med långsiktiga ägare med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar erbjuder vi en spännande arbetsplats och ett intressant utbildningsföretag att utvecklas med som lärare. Vi söker dig som är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Jönköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Ansök snarast via vår hemsida www.medlearn.se, dock senast 2015-04-17, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta utbildningschef Monica Skjaeveland, monica.skjaeveland@medlearn.se tel: 070 77 448 77. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 04-07
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING

VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING
MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 170 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB ( www.abnu.se ) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utdanning A/S ( www.abnu.no ). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus. MedLearn bedriver som ensam anordnare vård- och omsorgsutbildning på uppdrag av Jönköpings kommun. Nu söker vi flera engagerade vårdlärare, på heltid och tillsvidare, för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan! Vi söker dig som är behörig vårdlärare, alternativt är under utbildning till vårdlärare eller är sjuksköterska med pedagogisk erfarenhet. Du kommer att undervisa elever med olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas efter individens behov. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner. På MedLearn bedriver vi nu omfattande pedagogisk utveckling för att fortsätta vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. Med långsiktiga ägare med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar erbjuder vi en spännande arbetsplats och ett intressant utbildningsföretag att utvecklas med som lärare. Vi söker dig som är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Jönköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Ansök snarast via vår hemsida www.medlearn.se, dock senast 2015-05-15, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta utbildningschef Monica Skjaeveland, monica.skjaeveland@medlearn.se tel: 070 77 448 77. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING

VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING
MedLearn är Sveriges största utbildningsföretag inom vård och omsorg. Vi erbjuder kommunal vuxenutbildning, arbetsmarknadsutbildning, yrkeshögskola och kompetensutvecklingsuppdrag. Våra kunder är kommuner, arbetsförmedlingen och privata och offentliga vårdgivare. Vi finns över hela landet och har ca 170 anställda och utbildar 4000 personer om året. MedLearn är en del av utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utbildning AB ( www.abnu.se ) som i sin tur ägs av den norska utbildningskoncernen Anthon B Nilsen Utdanning A/S ( www.abnu.no ). I koncernen ingår totalt 15 skolor med verksamhet inom vuxenutbildning på olika nivåer, arbetsmarknadsutbildningar, högskoleutbildningar och internationella utbildningar. Varje år studerar över 40 000 elever vid någon av koncernens utbildningar. Hela koncernen ägs till hälften av den allmännyttiga stiftelsen Reidar og Gunnar Holsts Legat MedLearn och Anthon B Nilsen koncernen bedriver utbildning med långsiktighet, samhällsansvar och kvalité i fokus. MedLearn bedriver som ensam anordnare vård- och omsorgsutbildning på uppdrag av Jönköpings kommun. Nu söker vi flera engagerade vårdlärare, på heltid och tillsvidare, för att undervisa inom vård-och omsorgsutbildningen för vuxenelever. Vi erbjuder en spännande tjänst i ett utbildningsföretag med högt utvecklingstempo och långsiktiga ägare. Vi ser fram emot att presentera oss ytterligare under processen, varmt välkommen med din ansökan! Vi söker dig som är behörig vårdlärare, alternativt är under utbildning till vårdlärare eller är sjuksköterska med pedagogisk erfarenhet. Du kommer att undervisa elever med olika bakgrund och kunskap och undervisningen anpassas efter individens behov. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner. På MedLearn bedriver vi nu omfattande pedagogisk utveckling för att fortsätta vara Sveriges största och främsta vårdutbildningsföretag. Med långsiktiga ägare med tydligt fokus på kvalité och samhällsansvar erbjuder vi en spännande arbetsplats och ett intressant utbildningsföretag att utvecklas med som lärare. Vi söker dig som är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Det är viktigt att du trivs i en föränderlig omgivning och är flexibel i din inställning till arbetet. Arbetet kräver att du har ett stort intresse för pedagogik och tycker om att ge god service åt elever. Vi arbetar med en internetbaserad lärplattform och du bör därför ha god datorvana och behärska Office-programmen. Du kommer att arbeta tillsammans med andra vårdlärare på plats i Jönköping och kolleger i regionen samt i hela Sverige. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Ansök snarast via vår hemsida www.medlearn.se, dock senast 2015-05-29, urval och intervjuer sker löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta utbildningschef Monica Skjaeveland, monica.skjaeveland@medlearn.se tel: 070 77 448 77. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: MedLearn AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-18
Sök fler jobb liknande: lediga VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: VÅRDLÄRARE JÖNKÖPING

SFI Lärare Jönköping
Radix Kompetens skapar resultat genom välutvecklade koncept och lång erfarenhet. Vi vägleder individen till förbättrad livskvalitet. Vi vet att en trivsam och kreativ arbetsplats är vägen dit. Radix Kompetens är en aktiv och innovativ partner till institutioner, företag och organisationer i behov av att erbjuda stöd och utbildning till individer på väg till arbete. Radix Kompetens är ett expansivt rikstäckande företag med för närvarande ett 60-tal kontor och ca 300 anställda i Sverige. Radix Kompetens AB hoppas på att vinna en upphandling för Jönköpings kommun gällande grundläggande vuxenutbildning/SFI och Samhällsorientering. Vi kommer därmed att behöva SFI-lärare, som vill vara med och bygga upp en ny verksamhet. Preliminär start av verksamheten – februari 2018. Dina arbetsuppgifter: Vi vill komma i kontakt med dig som vill arbeta med att utveckla tjänster där svenska är ett medel för att nå målet: att få kunskaper och förståelse för hur det svenska samhället och den svenska arbetsmarknaden uppbyggd och fungerar. Genom att arbeta med deltagare och som stöd för kollegorna kommer du sätta en prägel på hur svenska skall användas i utbildningen för att deltagarna skall nå sina mål samtidigt som deras färdigheter i svenska stärks. Radix Kompetens erbjuder en stimulerande miljö där initiativ och nytänkande uppskattas samt erbjuder många utvecklingsmöjligheter. I denna tjänst ser vi att du uppfyller följande krav: Innehar lärarlegitimation samt behörig att undervisa i svenska för invandrare. Behörig är den som har avlagt: • ämneslärarexamen enligt bilaga 2 till högskoleförordningen (1993:100) med inriktning mot arbete i grundskolans årskurs 7–9 eller med inriktning mot arbete i gymnasieskolan om examen omfattarämnet svenska som andraspråk, eller • en äldre examen än som avses i 1 och som är avsedd för undervisning i ämnet svenska som andraspråk, eller • en examen som ger behörighet att bedriva undervisning enligt förordning (2011:326), om han eller hon genom att ha kompletterat sin behörighet att undervisa som lärare med ytterligare utbildning harfullgjort ämnesstudier om minst 30 högskolepoäng eller motsvarande omfattning i ämnet svenska som andraspråk. Därutöver att du har 30 högskolepoäng i specialpedagogik Intresserad? Då är du välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev, där du tydligt motiverar vad som driver och lockar dig i ovanstående tjänst. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskoordinator Åsa Jörgensen per e-post: asa.jorgensen@radixab.se Placeringsort: Jönköping Omfattning: 100% - Tillsvidare med 6 månaders provanställning Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, säljare av annonsplats och liknande. Radix Kompetens är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.
Företag: Radix Kompetens AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-27
Sök fler jobb liknande: lediga SFI Lärare Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI Lärare Jönköping

Lärare Jönköping
Radix Kompetens skapar resultat genom välutvecklade koncept och lång erfarenhet. Vi vägleder individen till förbättrad livskvalitet. Vi vet att en trivsam och kreativ arbetsplats är vägen dit. Radix Kompetens är en aktiv och innovativ partner till institutioner, företag och organisationer i behov av att erbjuda stöd och utbildning till individer på väg till arbete. Radix Kompetens är ett expansivt rikstäckande företag med för närvarande ett 60-tal kontor och ca 300 anställda i Sverige. Radix Kompetens AB hoppas på att vinna en upphandling för Jönköpings kommun gällande grundläggande vuxenutbildning/SFI och Samhällsorientering. Vi kommer därmed att behöva lärare, som vill vara med och bygga upp en ny verksamhet. Preliminär start av verksamheten – februari 2018. Dina arbetsuppgifter: • Ge eleverna kunskaper som behövs för arbetslivet och hjälpa dem att få behörighet för studier på gymnasienivå • Möta varje elev individuellt, oavsett vilket stöd eleven är i behov av. I denna tjänst ser vi att du uppfyller följande krav: • Legitimerad lärare med inriktning mot arbete i grundskolans årskurs 7-9. Intresserad? Då är du välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev, där du tydligt motiverar vad som driver och lockar dig i ovanstående tjänst. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskoordinator Åsa Jörgensen per e-post: asa.jorgensen@radixab.se Placeringsort: Jönköping Omfattning: 100% - Tillsvidare med 6 månaders provanställning Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, säljare av annonsplats och liknande. Radix Kompetens är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.
Företag: Radix Kompetens AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 02-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Jönköping

SFI Lärare Jönköping
Radix Kompetens skapar resultat genom välutvecklade koncept och lång erfarenhet. Vi vägleder individen till förbättrad livskvalitet. Vi vet att en trivsam och kreativ arbetsplats är vägen dit. Radix Kompetens är en aktiv och innovativ partner till institutioner, företag och organisationer i behov av att erbjuda stöd och utbildning till individer på väg till arbete. Radix Kompetens är ett expansivt rikstäckande företag med för närvarande ett 60-tal kontor och ca 300 anställda i Sverige. Radix Kompetens AB hoppas på att vinna en upphandling för Jönköpings kommun gällande grundläggande vuxenutbildning/SFI och Samhällsorientering. Vi kommer därmed att behöva SFI-lärare, som vill vara med och bygga upp en ny verksamhet. Preliminär start av verksamheten – februari 2018. Dina arbetsuppgifter: Vi vill komma i kontakt med dig som vill arbeta med att utveckla tjänster där svenska är ett medel för att nå målet: att få kunskaper och förståelse för hur det svenska samhället och den svenska arbetsmarknaden uppbyggd och fungerar. Genom att arbeta med deltagare och som stöd för kollegorna kommer du sätta en prägel på hur svenska skall användas i utbildningen för att deltagarna skall nå sina mål samtidigt som deras färdigheter i svenska stärks. Radix Kompetens erbjuder en stimulerande miljö där initiativ och nytänkande uppskattas samt erbjuder många utvecklingsmöjligheter. I denna tjänst ser vi att du uppfyller följande krav: Innehar lärarlegitimation samt behörig att undervisa i svenska för invandrare. Behörig är den som har avlagt: • ämneslärarexamen enligt bilaga 2 till högskoleförordningen (1993:100) med inriktning mot arbete i grundskolans årskurs 7–9 eller med inriktning mot arbete i gymnasieskolan om examen omfattarämnet svenska som andraspråk, eller • en äldre examen än som avses i 1 och som är avsedd för undervisning i ämnet svenska som andraspråk, eller • en examen som ger behörighet att bedriva undervisning enligt förordning (2011:326), om han eller hon genom att ha kompletterat sin behörighet att undervisa som lärare med ytterligare utbildning harfullgjort ämnesstudier om minst 30 högskolepoäng eller motsvarande omfattning i ämnet svenska som andraspråk. Därutöver att du har 30 högskolepoäng i specialpedagogik Intresserad? Då är du välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev, där du tydligt motiverar vad som driver och lockar dig i ovanstående tjänst. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskoordinator Åsa Jörgensen per e-post: asa.jorgensen@radixab.se Placeringsort: Jönköping Omfattning: 100% - Tillsvidare med 6 månaders provanställning Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, säljare av annonsplats och liknande. Radix Kompetens är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.
Företag: Radix Kompetens AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga SFI Lärare Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SFI Lärare Jönköping

Lärare Jönköping
Radix Kompetens skapar resultat genom välutvecklade koncept och lång erfarenhet. Vi vägleder individen till förbättrad livskvalitet. Vi vet att en trivsam och kreativ arbetsplats är vägen dit. Radix Kompetens är en aktiv och innovativ partner till institutioner, företag och organisationer i behov av att erbjuda stöd och utbildning till individer på väg till arbete. Radix Kompetens är ett expansivt rikstäckande företag med för närvarande ett 60-tal kontor och ca 300 anställda i Sverige. Radix Kompetens AB hoppas på att vinna en upphandling för Jönköpings kommun gällande grundläggande vuxenutbildning/SFI och Samhällsorientering. Vi kommer därmed att behöva lärare, som vill vara med och bygga upp en ny verksamhet. Preliminär start av verksamheten – februari 2018. Dina arbetsuppgifter: • Ge eleverna kunskaper som behövs för arbetslivet och hjälpa dem att få behörighet för studier på gymnasienivå • Möta varje elev individuellt, oavsett vilket stöd eleven är i behov av. I denna tjänst ser vi att du uppfyller följande krav: • Legitimerad lärare med inriktning mot arbete i grundskolans årskurs 7-9. Intresserad? Då är du välkommen med din ansökan innehållandes CV och personligt brev, där du tydligt motiverar vad som driver och lockar dig i ovanstående tjänst. Vid eventuella frågor kontakta rekryteringskoordinator Åsa Jörgensen per e-post: asa.jorgensen@radixab.se Placeringsort: Jönköping Omfattning: 100% - Tillsvidare med 6 månaders provanställning Vi tar enbart emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi har inför denna rekrytering tagit ställning till rekryteringskanaler och undanbeder oss därför kontakt med rekryteringsföretag, säljare av annonsplats och liknande. Radix Kompetens är ett auktoriserat bemanningsföretag. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten.
Företag: Radix Kompetens AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 03-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Jönköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Jönköping


Sök lediga jobb Lärare Jönköping

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se