Lärare MA_TK jobb - lediga jobb

Lärare MA_TK jobb Lärare MA_TK jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare MA_TK. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare MA_TK. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare MA/TK- Stockholm

 2. Lärare Ma/Tk- Hallstahammar

 3. Lärare ma/tk, bio, fy/ke för åk 7-9 Kirsebergsskolan- Malmö

 4. Gymnasielärare Ma/Tk, Österänggymnasiet- Kristianstad

 5. Lärare Ma/Tk/No- Säffle

 6. Lärare Ma/Tk- Säffle

 7. Lärare Ma/Tk/Idh åk 7-9 Norrstrandsskolan- Karlstad

 8. Galären söker lärare ma/tk- Karlskrona

 9. Nytorpsskolan i Rönninge söker lärare ma/tk 80-100%- Salem

 10. Förstelärare Ma/Tk 7-9 Kronan- Trollhättan

 11. Lärare Ma/Tk till VANSTASKOLAN 4-9- Nynäshamn

 12. Grundskollärare Ma/Tk till Gudmundråskolan- Kramfors

 13. Lärare Ma/Tk/Fy, åk 7-9 Vifolkaskolan- Mjölby

 14. Grundskollärare Ma/Tk till Gudmundråskolan- Kramfors


Mer beskrivning

Lärare MA/TK
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blommensbergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blommensbergsskolan är en kulturskola och kulturella uttrycksformer, såsom bild, musik, film och drama genomsyrar undervisningen. Dessa uttrycksformer skapar upplevelser och levandegör skolans ämnen på ett meningsfullt sätt. Vi strävar efter att ge eleverna bästa möjliga ämneskunskaper och att våra elever ska känna sig utmanade och inspirerade av undervisningen. Just nu satsar vi extra på språkutvecklande arbetssätt för att höja resultaten hos alla elever. Vi håller också på och startar upp en extra matematiksatsning där lärarna hjälper varandra bl.a med hjälp av Learning study. På vår skola arbetar vi också tematiskt för att ge eleverna en fördjupning och en ämnesövergripande helhetssyn. Genom ämnesövergripande och tematiskt arbete utmanas eleverna att ta ökat ansvar med stigande ålder. Vårt arbetssätt främjar elevinflytande och kreativt tänkande. 1 plats(er).Vi söker en lärare på heltid som ska undervisa i matematik och Teknik. Tillträde den 13 augusti. Du kommer att ingå i ett arbetslag och i tjänsten ingår även delat mentorskap. Skolan är en 6-9 skola. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Jenny Stanser Carl-Johan Svensson, Lärarförbundet (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Blommensbergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare MA/TK jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare MA/TK

Lärare Ma/Tk
"Hallstahammars kommun i Västmanland har drygt 15 000 invånare och består av tätorterna Hallstahammar, Kolbäck och Strömsholm. Genom kommunen slingrar Strömsholms kanal på väg ned mot Mälaren och via tretton slussar tar man sig fram till drottningarnas och hästarnas Strömsholm. Här finns de bästa förutsättningar att trivas både som privatperson och som företagare. Vi erbjuder det goda livet i storstadens närhet". Barn- och utbildningsnämnden söker till Tunboskolan under förutsättning av erforderliga beslut Lärare i Ma/Tk Ref nr 67/13 Om tjänsten Tunboskolan är en 6-9 skola med cirka 150 elever. Omkring 30 vuxna arbetar på skolan för att ge våra elever bästa möjliga skolgång. För att driva verksamheten mot en så god kvalitet som möjligt tror vi på samförstånd och delaktighet med övriga medarbetare i organisationen, samt med elever och deras föräldrar. Vi erbjuder dig ett spännande och utmanande arbete i ett öppet arbetsklimat. Personalen är engagerad och organiserad i arbetslag runt eleverna. Vi söker nu en lärare i Matematik/Teknik som vill vara delaktig i vår strävan för att alla elever ska nå kunskapsmålen. Gemensamt skolutvecklingsarbete är ett naturligt inslag i tjänsten. Kvalifikationer Du har lärarexamen i Matematik/Teknik. Erfarenhet av undervisning i skolan ses som meriterande. Som person är du trygg stabil och har självinsikt. Du har god kännedom om statliga mål och krav i läroplan och kursplaner. Du arbetar självständigt och tillsammans med andra planerar och genomför du den pedagogiska verksamheten. Du kommunicerar på ett tydligt sätt, är nyfiken, lärande och reflekterande. Du omsätter kunskaper så att alla elever lär och utvecklas. Du vill och kan dessutom skapa goda relationer med eleverna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Varaktighet 90% snarast--2014-06-18 Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Åsa Kihlström Hägg, tfn 0220-242 87 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Linda Strandh, tfn 0220-242 88 Lärarnas riksförbund: Jan-Olof Ström, tfn 0220-242 88 Välkommen med din ansökan och meritförteckning senast 2013-10-20 till Hallstahammars kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen, 734 80 Hallstahammar eller via e-post barnochutbildningsnamnden@hallstahammar.se Märk ansökan med ref.nr 67/13
Företag: Barn- och utbildningsnämnden
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 10-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/Tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/Tk

Lärare ma/tk, bio, fy/ke för åk 7-9 Kirsebergsskolan
I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Med över 21 500 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 18 förvaltningar. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med att påverka? Tillsammans gör vi skillnad! Grundskoleförvaltningens övergripande uppdrag är att ge alla Malmös elever samma möjligheter att lyckas i skolan och nå goda resultat. Förvaltningen ska även skapa de bästa förutsättningarna för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. Oavsett arbetsuppgifter så innebär ett arbete i grundskoleförvaltningen att göra skillnad för våra 24 000 elever. Tillsammans med 4 300 kollegor kan du vara med i skapandet av framtidens skola. På Kirsebergsskolan går ca 450 elever. Skolan omfattar skolår 1-9, förskoleklass och fritidshem. Närhet och samarbete präglar verksamheten. Klasser och lärare är organiserade i arbetslag, till vilka även specialpedagoger hör. Pågående utvecklingsarbete på skolan är språkutvecklande arbetssätt i alla ämnen, formativt lärande samt pedagogisk it-utveckling. Gemensam fortbildning och intensiva pedagogiska samtal ger oss en gemensam plattform och ökade möjligheter att stödja våra elever i deras lärande och utveckling. Kompetensen är hög och engagemanget är starkt hos personalen på Kirsebergsskolan. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik, No och teknik omfattar skolår 7-9. Du ingår i ett arbetslag för skolår 7-9 och är mentor för elever i arbetslaget. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med legitimation för undervisning i matematik, biologi, fysik, kemi och teknik. Du har förmåga att möta varje elev och ge möjlighet till inflytande och påverkan i det egna lärandet. Du arbetar såväl själv som tillsammans med arbetslaget för att öka elevernas måluppfyllelse och allas trivsel. Uppdraget som mentor kräver ett professionellt förhållningssätt i samarbetet med elever och deras vårdnadshavare. ÖVRIGT Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till 0771-704 704. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.
Företag: Malmö stad, Grundskoleförvaltningen, Utbildningsområde Norr
Ort: Malmö
Publicerad : 05-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare ma/tk, bio, fy/ke för åk 7-9 Kirsebergsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare ma/tk, bio, fy/ke för åk 7-9 Kirsebergsskolan

Gymnasielärare Ma/Tk, Österänggymnasiet
BUF:2015:166 Barn- och Utbildningsförvaltningen Österänggymnasiet är Kristianstads största gymnasieskola sett till såväl antal kvadratmeter som elevantal. Skolan är belägen en bit utanför centrala Kristianstad intill ett strövområde med goda bussförbindelser. Vi är mycket måna om det goda arbetsklimat som råder mellan personal och elever på skolan och det är viktigt att du har en god social kompetens och tycker om att samarbeta. Skolan är indelad i tre skolenheter (högskoleförberedande program, yrkesprogram och introduktionsprogram) under ledning av fyra rektorer. Arbetsuppgifter Du kommer undervisa i Matematik och något tekniskt ämne, gärna CAD, programmering eller teknologi. Matematikundervisning inom skolans samtliga program (yrkesprogram, högskoleförberedande program och introduktionsprogram). Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas lärande och utveckling genom undervisning, handledning och stöd. Du väljer metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar, så att eleverna når de mål som ställts upp. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. Du kommunicerar mål och utveckling med elever och vårdnadshavare. Samarbete med övrig personal är en viktig uppgift då en stor del av arbetet innebär arbete i team runt eleverna. Du ska ha god kännedom om samhället utanför skolan för att i det dagliga arbetet kunna ha en helhetssyn för eleverna. Arbetet innebär även kontakter med intressenter utanför skolan ex. föreningar och företag. Du bidrar aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. En annan viktigt uppgift är att arbeta för att skapa en lugn, trygg och trivsam skola. Som lärare i Kristianstad lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Kvalifikationer Du ska ha lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i ämnet Matematik i gymnasieskolan. Meriterande om du även har lärarlegitimation med behörighet att undervisa i något teknikämne, såsom CAD, programmering eller teknologi. Erfarenhet av arbete som lärare i gymnasiet är meriterande samt kunskap och erfarenhet av att använda digital plattform. Även branscherfarenhet inom teknik, IKT eller naturvetenskap anses meriterande. Andra erfarenheter från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd. Du ska: - ha god didaktisk förmåga - ha god samarbets- och kommunikativ förmåga - ha god ledarförmåga - vara omvärldsorienterad - vara trygg i dig själv Anställningsvillkor Tillsvidare, 100%. Tillträde 2015-08-12 För mer information, ta kontakt med Joakim Andersson, Rektor, 044-13 65 15 För facklig information, ta kontakt med Ola Svensson, Lärarnas Riksförbund, 044-13 65 87 Tajana Krznar, Lärarförbundet, 044-13 65 05 Sista ansökningsdatum 2015-05-13 Till din ansökan skall du bifoga För att vi ska kunna ta ställning till din ansökan ska du bifoga examensbevis samt lärarlegitimation. Övrigt När sökande erbjudits anställning eller på annat sätt ska verka i verksamhet som innebär direkt och regelbunden kontakt med barn har arbetsgivaren enl. Lag om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn, rätt att kräva utdrag ur polisens belastningsregister. Är du intresserad Du söker tjänsten via knappen-Sök tjänst-längst ner i annonsen. Du måste logga in. Söker du via Arbetsförmedlingen går du in på www.kristianstad.se/jobb eller ansökan via extern webbplats. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kristianstads kommun
Ort: Kristianstad
Publicerad : 04-29
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Ma/Tk, Österänggymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Ma/Tk, Österänggymnasiet

Lärare Ma/Tk/No
Beskrivning Vi söker lärare med behörighet i Matematik och något av No-ämnena eller Teknik med placering f n vid Tegnérskolan åk 7-9. Anställningen är en tillsvidaretjänst med tillträde 2015-08-13.   Arbetsuppgifter Tjänsten innebär klassföreståndarskap. Kvalifikationer Sökande ska ha för anställningen föreskriven lärarutbildning/legitimation eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Villkor Säffle kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss kontakt med annonsförsäljare och övriga media i den här rekryteringen. Säffle kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss kontakt med annonsförsäljare och övriga media i den här rekryteringen.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Tegnerskolan
Ort: Säffle
Publicerad : 05-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/Tk/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/Tk/No

Lärare Ma/Tk
Beskrivning Vi söker lärare med behörighet i Matematik och Teknik med placering f n vid Tegnérskolan åk 7-9. Tegnérskolans vision är att alla elever ska nå så långt som möjligt utifrån egna förutsättningar genom att vi jobbar med ett inkluderande förhållningssätt samt tillgänglig utbildning och att alla på Tegnérskolan arbetar för ett bra bemötande. Vi söker dig som har lärarbehörighet i matematik och teknik. Du vill arbeta för att utveckla vårt pågående arbete med inkluderande förhållningssätt och tillgänglig utbildning. Du känner dig trygg i din lärarroll och trivs med lagarbete och vill arbeta med skolutveckling. Arbetsuppgifter I tjänsten ingår bland annat: -Undervisning i helklass eller i mindre grupp -Samarbete med elevhälsan -Samarbete med vårdnadshavare och externa aktörer -Klassföreståndarskap Kvalifikationer Sökande ska ha för anställningen föreskriven lärarutbildning/legitimation eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Villkor Säffle kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss kontakt med annonsförsäljare och övriga media i den här rekryteringen.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Tegnerskolan
Ort: Säffle
Publicerad : 10-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/Tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/Tk

Lärare Ma/Tk/Idh åk 7-9 Norrstrandsskolan
Vill du vara med och skapa bra dagar för Karlstadsborna och samtidigt utveckla koncernen Karlstads kommun? Du får 7 000 arbetskamrater som tillsammans hjälps åt i det viktiga arbetet med att förverkliga vår vision om tillväxt och god livskvalitet. Barn- och ungdomsförvaltningen är kommunens största förvaltning med drygt 2 400 medarbetare. Vi erbjuder plats i förskola och familjedaghem samt öppen förskola. Vi ansvarar också för förskoleklass, grundskola, grundsärskola och fritidshem. Hos oss finns även en kulturskola med ett varierat utbud. ARBETSUPPGIFTER Norrstrandsstrandsskolan består av tre skolenheter, Norrstrandsskolan Terra Ignis (åk 7-9), Norrstrandsskolan Ventus Aqua (åk 7-9) samt Norrstrandsskolan åk 4-6. Som lärare på Norrstrandsskolan årskurs 7-9 kommer du, förutom att undervisa i ditt ämne, även att var klassföreståndare tillsammans med kollega i en av våra 19 klasser. Skolan består av fyra arbetslag och du kommer att tillhöra ett av dem och delta i deras arbetslagsarbete. Du kommer även att få träffa ämneskollegor och arbeta tillsammans med dem i ett ämnesarbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har examen från grundskollärarutbildning åk 4-9 i matematik, teknik, idrott och hälsa samt har lärarlegitimation. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen och förenkla kommunikationen med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Karlstads kommun, Barn- och ungdomsförvaltningen
Ort: Karlstad
Publicerad : 05-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/Tk/Idh åk 7-9 Norrstrandsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/Tk/Idh åk 7-9 Norrstrandsskolan

Galären söker lärare ma/tk
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn. Detta söker vi: Galären Skola söker dig som vill arbeta på en modern och ambitiös arbetsplats med stora möjligheter att vara med att utveckla, driva och påverka tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. Vi samarbetar tätt i arbetslagen varje dag för ett lärande i världsklass där våra elever når längre än de trodde var möjligt. Du ska ha behörighet och/eller kompetens att undervisa i matematik och teknik åk 6-9.  Om verksamheten: Galären Skola är Karlskronas äldsta friskola och erbjuder tre profiler i årskurs F-9: Hälsa & Idrott, Kultur & Musik och Dator & Teknik. Med dokumenterat goda resultat arbetar pedagogerna målstyrt i projekt och teman. Aktiviteter och variation i arbetssätt vävs in i undervisningen. Profilerna med elevernas intressen ges mer utrymme på schemat och genomsyrar verksamheten. Varje elev har en egen mentor och ingår i en åldersblandad mentorsgrupp. Alla vuxna är goda förebilder och arbetar på att bygga relationer. Vi har ett ämnesövergripande förhållningssätt, med flexibla läromedel och IT i undervisningen. Vi arbetar hårt för att alla elever ska må bra, utvecklas som långt som möjligt och ha goda förutsättningar för framtiden. Tjänsten är en heltid, arbetsställe Galären Rosenholm med tillhörighet i arbetslaget Hälsa&Idrott. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Sista ansökningsdag är 2017-08-09. Tjänsten är en provanställning med möjlighet till tillsvidareanställning från 2017-08-14 på 100%. Vi tillämpar ferietjänst med 35h arbetsplatsförlagd tid och 10h förtroendetid. Kontaktperson: Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Jennie Martinsson på 0709-830671. Välkommen med din ansökan!
Företag: Pysslingen Skolor
Ort: Karlskrona
Publicerad : 07-18
Sök fler jobb liknande: lediga Galären söker lärare ma/tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Galären söker lärare ma/tk

Nytorpsskolan i Rönninge söker lärare ma/tk 80-100%
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 16 000 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Nytorpsskolan i Rönninge är en F-9 skolan med ca 290 elever och 40 anställda. Vi finns mitt i villabebyggelsen, nära skog och sjö. Det är lätt att ta sig hit både kommunalt, med bil eller en skön promenad från pendeln. Vår vackra närmiljö nyttjar vi flitigt; i vår utepedagogik och på fritids för de yngre, och vid frilufts- och aktivitetsdagar för de äldre eleverna. Våra ledord är: vi vill, vi kan, vi vågar och vi får! Arbetsbeskrivning Vi söker dig som, tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor, vill bidra till våra nyfikna och vetgiriga elevers utveckling. Du kommer ingå i arbetslaget för år 4-6 och undervisa i matematik år 6-7 samt teknik år 5-9.  Skolan har god IKT utveckling, har deltagit i matematiklyftet under det senaste läsåret och nu deltar Salems kommun i undervisningslyftet. Skolan har 1-1 lösning med datorer från år 4-9.   Kvalifikationer Du har legitimation i ma/tk år 4-9, om du har en kombination där även något eller några av no-ämnena ingår kan tjänsten utökas. Du har ett starkt elevfokus och är en god ledare i klassrummet. Du tycker om att samarbeta över ämnes- och stadiegränser, delar gärna dina kunskaper med kollegor, och ser fördelen med den mindre arbetsplatsens närhet till beslut och engagemang.   Anställningsvillkor Varaktighet: Tillsvidare Omfattning: 80-10%  Tillträde: 2017-11-06 eller efter överenskommelse Sista ansökningsdatum: 2017-10-15 Tjänsten tillsättes under förutsättning att erforderliga beslut fattas.   För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Salems kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Det är dessutom viktigt att Du fyller i din ansökan noggrant då dina meriter kommer att viktas mot andra sökande. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Salems kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Salems kommun
Ort: Salem
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Nytorpsskolan i Rönninge söker lärare ma/tk 80-100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nytorpsskolan i Rönninge söker lärare ma/tk 80-100%

Förstelärare Ma/Tk 7-9 Kronan
Välkommen till oss på Kronan! Vi söker dig som tillsammans med oss vill göra skillnad, på riktigt. Som med höga och positiva förväntningar på våra elever vill vara en världsförändrare. Vi söker dig som har viljan och modet att med inspirerande nytänkande utveckla skolan och undervisningen, dig som vill ge allt för att eleverna på Kronan skall nå framgång i skolan och i livet – en chans att förändra världen! På vår skola vet vi att olikheter berikar. Vi är en mångkulturell skola där många olika språk möts och utvecklas tillsammans. Kronan är en utvecklingsbenägen skola vilket bland annat märks i vårt deltagande i Skolverkets satsning ”Samverkan för Bästa skola”, där vi under tre år ska utvecklas tillsammans för att skapa en likvärdig utbildning för alla elever med höjda meritvärden som målsättning. I detta ingår att utveckla elevhälsan, vårt arbete kring formativ bedömning och språk – och kunskapsutvecklande arbetssätt tillsammans med vår studiehandledning för att nämna några områden där vi vidareutvecklar oss ytterligare lite till. Kronan F-9 finns i ett kulturhus med bibliotek, medborgarservice, fritidsgård och kulturskolans alla aktiviteter. Det skapar spännande vägar till nya samarbeten. På Kronan ingår det i alla medarbetares grunduppdrag att samverka med de förvaltningar som finns på Kulturhuset Kronan. Det ger möjligheter som få skolor i Sverige har! På Kronan smittas du snabbt av den positiva andan av att vilja göra saker tillsammans. För oss är arbetslaget och det kollektiva lärandet en framgång, hos såväl elever som personal. Arbetsuppgifter Vill du arbeta i en stimulerande lärmiljö med möjlighet till ständigt kollegialt lärande och samverkan? Vi söker legitimerad lärare i Ma/No. Vill du vara med och utveckla ämnesövergripande arbete och skapa ett sammanhang och meningsfull undervisning? Vill du ta del av kompetensen i form av välutvecklad studiehandledning, språkutvecklande arbetssätt och det välförankrade formativa förhållningssättet? Då ska du söka till oss på Kronan! Kronans personal har under de senaste tre åren haft möjligheten till att vara med i Skolverkets satsning ” Handledning för lärande”. Genom den satsningen har vi förstått vikten av det kollegiala samtalet . Vi har sedan dess arbetat med att utveckla direktinkludering av nyanlända elever med hjälp av studiehandledning samt språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi har dessutom arbetat med att få fram samsyn kring bedömning för lärande och det formativa förhållningssättet. Det har lett till att vi genomför obligatoriska formativa samtal med samtliga elever i samtliga ämnen. En utvärdering har visat att eleverna upplever att de får en samlad bild kring sitt lärande och ökad tydlighet i utbildningen. Vi är inte klara…än! Vi ska samverka för bästa skola! Under de kommande tre åren har Kronans personal fått möjlighet att ta del av Skolverkets satsning Samverkan för bästa skola. Inom ramen för satsningen kommer du att ha möjlighet till treårig systematisk kompetensutveckling. Tillsammans arbetar vi med fortsatt utveckling av vår verksamhet och samtidigt berikar varandra med olika kompetenser. Kvalifikationer Du är legitimerad lärare i Ma/Tk med tidigare erfarenheter av elever med annat modersmål än svenska är meriterande. Du är väl förtrogen med läroplanens värdegrund. Du utgår från varje elevs behov och förutsättningar samt tar tillvara på elevens styrkor och tidigare kunskaper och utvecklar dem vidare. Du skall vara intresserad av arbete i en mångkulturell miljö. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet samt vid intresse för och drivkraft av pedagogisk utveckling. Anställningsinformation Utdrag ur Belastningsregistret är obligatoriskt vid arbete med barn. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons! Trollhättan är en stark och attraktiv kommun, men vi vill bli större. I dag är vi närmare 58 000 invånare, men siktet är inställt på att växa till 70 000 trollhättebor. Inom Trollhättans Stad arbetar vi hårt med att skapa förutsättningar för detta. Vi är ca 4 500 medarbetare i 350 olika yrkeskategorier. Vårt jobb är att skapa förutsättningar för Trollhättans invånare att leva ett bra liv och att utvecklas. Vi tycker det är viktigt att blanda olika personligheter, bakgrunder och nationaliteter för att få en levande och dynamisk kommun.
Företag: Trollhättans Stad
Ort: Trollhättan
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Förstelärare Ma/Tk 7-9 Kronan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstelärare Ma/Tk 7-9 Kronan

Lärare Ma/Tk till VANSTASKOLAN 4-9
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når våra elever målen i alla ämnen. Ösmo ligger ca. fem mil söder om Stockholm. Här finns pendeltågsförbindelse och pendeltågsstationen ligger på ca fem minuters gångavstånd till skolan. Vi är en skog och havsnära kommun med många fina strövområden. Våra skolor har stora fina gårdar och ett nära samarbete med Naturskolan hjälper oss att utveckla vår närmiljö och vårt miljöarbete. ARBETSUPPGIFTER Välkommen att arbeta med oss på Vanstaskolan åk 4-9. Vanstaskolan är en grundskola i utveckling och med tydliga framtidsvisioner. Till hösten arbetar vi i två arbetslag, arbetslag 4-6 och arbetslag 7-9. Vi arbetar i ett öppet klimat och med en god kollegial anda. På vår skola arbetar vi med att alla elever ska känna trygghet och ha lärande och utveckling i fokus. Vi har nolltolerans mot diskriminering och kränkande behandling. Skolan har ett väl fungerande elevhälsoteam som arbetar nära elever och personal. Skolan arbetar sedan 4 år IT-utvecklande i ett en till en-projekt, där alla elever har varsin iPad/dator som verktyg i sitt lärande. KVALIFIKATIONER Vi söker en behörig/legitimerad grundskollärare till undervisning i Ma/Tk. Vi ser gärna sökanden med erfarenhet av arbete i år 4-9. Då vi arbetar för ett tätt samarbete i arbetslagen och mellan lärarna på skolan lägger vi stor vikt vid din samarbetsförmåga samt att du är flexibel och kan anpassa dig utifrån ändrade omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är en lyhörd person som kommunicerar på ett tydligt sätt samt skapar engagemang, arbetsglädje och delaktighet. I tjänsten ingår mentorskap. Du arbetar utifrån ett formativt förhållningssätt med elevens lärande i fokus. Skolan arbetar med att utveckla det kollegiala lärandet, arbete och bedömning utifrån Dylan Williams tankar gällande ett formativt förhållningssätt. Vi ser också att du har ett intresse av att löpande utveckla undervisningen med bland annat iPad/dator som verktyg. Urval och intervjuer kommer att påbörjas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan redan idag! Vi vill ha ansökan från dig med lärarexamen. ÖVRIGT För att möjliggöra en effektiv och rättvis bedömning av inkomna ansökningar ber vi dig att göra en digital ansökan via länk och noggrant fylla i efterfrågade uppgifter. Vi går igenom ansökningarna löpande. Om du behöver hjälp med hur du söker en tjänst, kontakta supporten på 0771-101029. Har du frågor om tjänstens innehåll kontakta namngiven person i annonsen. Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som är försäljare: Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Nynäshamns kommun, Ösmo skolor
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 04-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/Tk till VANSTASKOLAN 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/Tk till VANSTASKOLAN 4-9

Grundskollärare Ma/Tk till Gudmundråskolan
Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss. Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en grundskollärare till vår verksamhet i ämneslaget matematik och teknik. Vi avsätter tid och resurser för kollegialt lärarande som sker både i ämneslag och i arbetslag. Eftersom varje elev har sin Ipad ser vi att du arbetar för en digitaliserad undervisning. Kommande läsår är mycket av ämnestiden planerad för mer programmering där vi har en organisation som stöttar mattelärare i den fortbildningen. Vi arbetar för att utveckla bra strategier och metoder för att nå varje elev med stimulans och motivation genom värdeskapande lärande och entreprenörskap samt att ge eleverna individuellt stöd efter elevens förutsättningar och behov. Pedagogiska planeringeringar sker både på individ- och gruppnivå och följs upp med formativ bedömning och är en viktig del i undervisningsprocessen. Detta sker även digitalt i vår lärplattform It’s learning. Större delen av tjänsten innefattar undervisningen i årskurs 7. Mentorskap kommer att ingå. Gudmundråskolan är centralt belägen i Kramfors med promenadavstånd till buss- och järnvägsstationen. Skolan är åk 7-9 skola med ca 315 elever, där vi från hösten är 4 parallell i åk 7 och åk 8, 5 parallell i åk 9. Vi arbetar för att ansvar, hänsyn och respekt för varandra och sin miljö leder till arbetsro och arbetsglädje. Här finns också en förberedelseklass för våra nyanlända där vi verkar för mångfald och integration. KVALIFIKATIONER Vi söker dig i första hand som är legitimerad lärare med behörighet som grundskollärare. De ämneskombinationer som är beskrivna är behovet med möjlighet i kombination med andra ämnen. I andra hand dig som har erfarenhet av undervisning av ungdomar. Du ska kunna arbeta självständigt och i arbetslag. Du besitter digital kompetens. Du har förmåga att se elevernas behov och kan i samråd med annan personal vidta lämpliga åtgärder för att stötta eleven. Du ska vara en tydlig ledare i och utanför klassrummet där struktur, trygghet och studiero genomsyrar ditt ledarskap. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet. ÖVRIGT För att hålla en hög kvalitet i processen och ha en god kommunikation med dig som söker vill vi att du skickar din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Utdrag ur belastningsregistret och referenser lämnas däremot vid begäran. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Ort: Kramfors
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Ma/Tk till Gudmundråskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Ma/Tk till Gudmundråskolan

Lärare Ma/Tk/Fy, åk 7-9 Vifolkaskolan
Vår kommun är expansiv med cirka 27.000 invånare. Vi har nära till varandra och nära till resten av världen, kommunikationerna är utmärkta. Mjölby kommuns vision sammanfattas i en slogan: ”Världsvan och hemkär”. ”Världsvan” står för öppenhet, nytänkande, vilja att växa och tro på framtiden. ”Hemkär” står för stolthet och glädje över hembygden. Hos oss är det enkelt att leva ett gott liv. Vill du veta mer om oss? Besök oss på www.mjolby.se Vifolkaskolan 7-9 ligger i Mantorp, ett stenkast från pendeln, och har från hösten 2018 cirka 295 elever fördelade på 12 klasser. Personalgruppen består av såväl erfarna lärare som har varit hos oss under många år, lärare som är i början av sin lärarkarriär och av kompetenta medarbetare som arbetar som elevassistent, kurator, skolsköterska, vaktmästare, bibliotekspersonal och studie- och yrkesvägledare. Hos oss står undervisningen och relationer mellan personal och elever i fokus. Vi har en väl fungerande organisation och tydliga och effektiva rutiner för vårt elevhälsoarbete. Varje elev har tillgång till en chromebook och vi jobbar med google suite for education. Även om vi lyckas bra med vårt uppdrag är vår ambition hela tiden att bli lite bättre och att finna nya vägar för att nå längre, samtidigt som vi underhåller det som fungerar bra. Till hösten skall en av våra medarbetare vara föräldraledig och vi söker därför en vikarie. ARBETSUPPGIFTER Vifolkaskolan 7-9 söker grundskollärare till årskurs 7-9 för undervisning i matematik, teknik och fysik. I uppdraget ingår klassföreståndarskap för en av våra klasser. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning är av avgörande betydelse. Du tycker om att vara lärare och är nyfiken på nya människor. Du är kommunikativ både muntligt och skriftligt och har lätt för att samarbeta, men du kan också arbeta självständigt. Du ser möjligheter, har god pedagogisk förmåga och gillar när det händer mycket omkring dig. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot matematik och teknik/fysik. ÖVRIGT Mjölby kommun tillämpar rökfri arbetstid. Vi undanber oss all extern rekryterings- och annonseringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mjölby kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Mjölby
Publicerad : 06-21
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Ma/Tk/Fy, åk 7-9 Vifolkaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Ma/Tk/Fy, åk 7-9 Vifolkaskolan

Grundskollärare Ma/Tk till Gudmundråskolan
Vi bryr oss. Om dig, varandra och alla andra. Det är med stolthet vi berättar om den vackraste av platser som formats av älven, havet, skogen, kulturen, världsarvet Höga kusten och skiftande epoker. Kramfors kommun blickar framåt, mot en framtid där vi fortsätter att generöst säga hej och välkommen hem till oss. Vi vill vara den attraktivaste arbetsgivaren i regionen. 2016 blev vi utsedda till en av Sveriges 50 mest spännande arbetsgivare i offentlig sektor. 2017 finns vi med bland de 100 företag som erbjuder unika möjligheter till karriär och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en grundskollärare till vår verksamhet i ämneslaget matematik och teknik. Vi avsätter tid och resurser för kollegialt lärarande som sker både i ämneslag och i arbetslag. Eftersom varje elev har sin Ipad ser vi att du arbetar för en digitaliserad undervisning. Kommande läsår är mycket av ämnestiden planerad för mer programmering där vi har en organisation som stöttar mattelärare i den fortbildningen. Vi arbetar för att utveckla bra strategier och metoder för att nå varje elev med stimulans och motivation genom värdeskapande lärande och entreprenörskap samt att ge eleverna individuellt stöd efter elevens förutsättningar och behov. Pedagogiska planeringeringar sker både på individ- och gruppnivå och följs upp med formativ bedömning och är en viktig del i undervisningsprocessen. Detta sker även digitalt i vår lärplattform It’s learning. Större delen av tjänsten innefattar undervisningen i årskurs 7. Mentorskap kommer att ingå. Gudmundråskolan är centralt belägen i Kramfors med promenadavstånd till buss- och järnvägsstationen. Skolan är åk 7-9 skola med ca 315 elever, där vi från hösten är 4 parallell i åk 7 och åk 8, 5 parallell i åk 9. Vi arbetar för att ansvar, hänsyn och respekt för varandra och sin miljö leder till arbetsro och arbetsglädje. Här finns också en förberedelseklass för våra nyanlända där vi verkar för mångfald och integration. KVALIFIKATIONER Vi söker dig i första hand som är legitimerad lärare med behörighet som grundskollärare. De ämneskombinationer som är beskrivna är behovet med möjlighet i kombination med andra ämnen. I andra hand dig som har erfarenhet av undervisning av ungdomar. Du ska kunna arbeta självständigt och i arbetslag. Du besitter digital kompetens. Du har förmåga att se elevernas behov och kan i samråd med annan personal vidta lämpliga åtgärder för att stötta eleven. Du ska vara en tydlig ledare i och utanför klassrummet där struktur, trygghet och studiero genomsyrar ditt ledarskap. Vi kommer att fästa stor vikt vid din personliga lämplighet. ÖVRIGT För att hålla en hög kvalitet i processen och ha en god kommunikation med dig som söker vill vi att du skickar din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Ange referensnummer och löneanspråk i ansökan. Utdrag ur belastningsregistret och referenser lämnas däremot vid begäran. Vi har gjort vårt medieval för rekrytering och undanber oss därför kontakt med säljare av rekryteringstjänster. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Kramfors kommun, Barn-, kultur- & utbildningsförvaltningen
Ort: Kramfors
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Ma/Tk till Gudmundråskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Ma/Tk till Gudmundråskolan


Sök lediga jobb Lärare MA_TK

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se