Lärare Matematik _ NO jobb - lediga jobb

Lärare Matematik _ NO jobb Lärare Matematik _ NO jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare Matematik _ NO. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare Matematik _ NO. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare Matematik / NO- Botkyrka

 2. Lärare matematik / NO samt resurs- Jokkmokk

 3. Lärare Matematik o NO- Hallsberg

 4. Lärare Matematik / NO + Innebandy- Jönköping

 5. Lärare Matematik / NO- Jönköping

 6. Lärare Matematik o NO- Hallsberg

 7. JENSEN grundskola söker lärare matematik & NO åk.6-9, 100%, vikariat- Uppsala

 8. Lärare Matematik / NO / Kemi- Jönköping

 9. Lärare Matematik / NO / Kemi- Jönköping

 10. Lärare Matematik / NO / Kemi- Jönköping

 11. Grundskollärare Matematik + NO Bie skola- Katrineholm

 12. Grundskollärare Matematik + NO Bie skola- Katrineholm

 13. Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9- Göteborg

 14. Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9- Göteborg

 15. Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9 , ev. försteläraruppdrag- Göteborg

 16. Lärare Matematik / NO Sökes till Skapaskolan- Huddinge

 17. Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9 , ev. försteläraruppdrag- Göteborg

 18. Förstelärare Matematik / NO och IKT- Stockholm

 19. Lärare Matematik & NO/ Teknik- Göteborg


Mer beskrivning

Lärare Matematik / NO
Gryningeskolan är en svensk skola med förskola, grundskola F-9 samt fritidshem som ligger vid Slagsta Strand, nära till Fittja tunnelbanestation. Skolan har en svensk-muslimsk profil och startade 2008, sedan dess har vi utvecklats snabbt. Skolan växer hela tiden och därför söker vi nu till vårt arbetslag på Gryningeskolan en lärare i Matematik/NO tillsvidare på 100% i grundskolans senare år. Skolan fokuserar extra på språkutvecklingen och arbetar ämnesintegrerat och med språket i fokus. Det ges stort utrymme för undervisning i svenska som andra språk, men även de övriga ämnena är av mycket stor betydelse för eleverna. Vi tror att Du är öppen, lyhörd och samarbetsvillig, är duktig på att dokumentera, arbeta strukturerat och målmedvetet. I skolan arbetar vi alla aktivt för att utvecklas och delar gemensamt ansvaret för helheten. Stor vikt läggs vid kompetens, personlig lämplighet och erfarenhet. Endast behöriga för tjänsten kommer att kontaktas för intervju.
Företag: Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik / NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik / NO

Lärare matematik / NO samt resurs
Jokkmokk är en turist- och besöksnäringskommun vid polcirkeln i hjärtat av Lappland. Att arbeta, bo och leva i det norrbottniska inlandet innebär i hög grad att Du aktivt kan utveckla en livsstil som till stor del bygger på trygghet och en verklig upplevelse av orörd natur. I Jokkmokk har Du genuina möjligheter att på ett naturligt och enkelt sätt vidareutveckla Ditt intresse för friluftslivet såsom fiske, jakt, vandring, skoter, skidor m.m. i en fjällnära och rofylld miljö, såväl sommar som vinter. Vill Du emellanåt uppleva ”uteliv i storstaden” är Stockholm bara tre timmar bort! Vi brukar säga att Jokkmokk är; Den naturliga kommunen, där alla ryms! ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill arbeta som lärare i matematik/ NO samt till viss del som resurs på Östra Skolan Jokkmokk. På Östra skolan går ca 150 elever i årskurserna 6-9. Som pedagog vid Östra skolan arbetar du nära dina kollegor i arbetslag och du är mentor för en grupp elever. Du kommer främst att arbeta i år 8-9. Arbetsuppgifter: I tjänsten ingår undervisning i matematik och No- ämnen, med elever i år 6-9. Resurstimmarna är i år 8-9. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med inriktning matematik och NO, år 6-9.
Företag: Jokkmokks kommun Barn- och utbildningsavdelningen
Ort: Jokkmokk
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik / NO samt resurs jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik / NO samt resurs

Lärare Matematik o NO
I Hallsbergs kommun har du nära till... snabba kommunikationer, naturnära boende, bra barnomsorg, skola och ett kvalificerat gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med ny postterminal, nationellt verkstadscentrum samt nybyggnation av hyresbostäder och villafastigheter. I kommunen bor ca 15 300 invånare. Lärare i Ma/NO till Transtenskolan 7-9 Transtenskolan har drygt 300 elever från årskurs 7 till 9. Transtenskolan är belägen i centrala Hallsberg med närheten till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter. Transtenskolan är en skola i förändring och utveckling där målet är att bli en skola som till fullo bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet. I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. Transtenskolans ledord är kunskap, lust, bemötande och respekt. Nu till hösten 2015 startar vi en NO profil som ska öka lusten och kunskapen inom NO ämnena hos våra elever. För att i ännu större utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden gör Hallsbergs kommun en stor IT-satsning som innebär att samtliga elever på högstadiet har en dator/lärplatta. Vi ser gärna att du är förtrogen med IKT och har ett ämnesövergripande arbetssätt. Vi söker en relationskompetent pedagog med mycket god omsorgsorientering och med ett tydligt pedagogiskt ledarskap. Du ska vara resultatorienterad med en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du är medforskande och närvarande och Du utmanar och stimulerar eleverna mot en ständig utveckling oavsett nivå. En stark övertygelse om samarbete som en framgångsfaktor i den pedagogiska utvecklingen är en självklarhet för dig. Du är väl insatt i aktuell skolforskning och i skolans kompensatoriska uppdrag och Du förstår pedagogens del i elevens skolframgång. Denna tjänst innebär arbete i en mindre undervisningsgrupp med ett inkluderande tankesätt mot hela skolan. Du ska vara behörig i matematik, biologi, kemi, fysik och teknik. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta i en mindre undervisningsgrupp där du har ett inkluderande tankesätt. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Planera och genomföra undervisning i samarbete med lärararbetslag och elever. Stödja eleverna i deras personliga utveckling och fostra dem till goda samhällsmedborgare. Mentorskap ingår i tjänsten. Kvalifikationer: Lärarexamen och lärarlegitimation. Omfattning: Tidsbegränsad fr.o.m. 20150810 t.o.m. 20160617, 100 %. Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande! Välkommen med din ansökan!
Företag: Hallsbergs kommun
Ort: Hallsberg
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik o NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik o NO

Lärare Matematik / NO + Innebandy
Sanda Idrottshögstadium Arbetsplatsbeskrivning Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna är en hälsoskola som präglas av Professionalitet Engagemang Glädje och Utmaning. Gymnasieskolan har flera olika studie- och yrkesinriktade utbildningar, Sanda Idrottscentrum, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Arbetsuppgifter Undervisning i Matematik, NO + Innebandy 10% Kompetenskrav Behörighet att undervisa i Matematik och NO. Övrigt Det är meriterande om du har erfarenhet eller haft kontakt med idrottens värld, som utövare eller förälder till utövande barn. Upplysningar Rektor Carin Rosjö tel 036-102557 alt mail: carin.rosjo@jonkoping.se Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik / NO + Innebandy jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik / NO + Innebandy

Lärare Matematik / NO
Sanda Idrottshögstadium Arbetsplatsbeskrivning Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna är en hälsoskola som präglas av Professionalitet Engagemang Glädje och Utmaning. Gymnasieskolan har flera olika studie- och yrkesinriktade utbildningar, Sanda Idrottscentrum, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Arbetsuppgifter Undervisning i Matematik, NO Kompetenskrav Behörighet att undervisa i Matematik och NO. Övrigt Det är meriterande om du har erfarenhet eller haft kontakt med idrottens värld, som utövare eller förälder till utövande barn. Upplysningar Rektor Carin Rosjö tel 036-102557 alt mail: carin.rosjo@jonkoping.se Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 09-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik / NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik / NO

Lärare Matematik o NO
Det öppna Hallsberg... I Hallsbergs kommun är alla välkomna, oavsett vem man är, var man kommer från och vart man är på väg. Hallsberg har bra kommunikationer, naturnära boende, bra förskola och grundskola samt gymnasium. Hallsberg befinner sig i ett expansivt läge med nyproduktion av bostäder samt etablering av nya företag. I kommunen bor ca 15 300 invånare Lärare i Ma/NO till Transtenskolan 7-9 Transtenskolan har drygt 300 elever från årskurs 7 till 9. Transtenskolan är belägen i centrala Hallsberg med närheten till en grönskande miljö. Skolans geografiska läge innebär dessutom stora möjligheter för olika former av utomhusaktiviteter för både elever och personal. Med tåg från Örebro tar det endast 15 minuter. Transtenskolan är en skola i förändring och utveckling där målet är att bli en skola som till fullo bygger på vetenskap och beprövad erfarenhet. I undervisningen på Transtenskolan har värdegrunden ett givet utrymme och goda relationer är grundläggande för en bra skola. Transtenskolans ledord är kunskap, lust, bemötande och respekt. Nu till hösten 2015 startar vi en NO profil som ska öka lusten och kunskapen inom NO ämnena hos våra elever. För att i ännu större utsträckning kunna utvecklas mot en skola i tiden gör Hallsbergs kommun en stor IT-satsning som innebär att samtliga elever på högstadiet har en dator/lärplatta. Vi ser gärna att du är förtrogen med IKT och har ett ämnesövergripande arbetssätt. Vi söker en relationskompetent pedagog med mycket god omsorgsorientering och med ett tydligt pedagogiskt ledarskap. Du ska vara resultatorienterad med en välutvecklad kommunikativ förmåga. Du är medforskande och närvarande och Du utmanar och stimulerar eleverna mot en ständig utveckling oavsett nivå. En stark övertygelse om samarbete som en framgångsfaktor i den pedagogiska utvecklingen är en självklarhet för dig. Du är väl insatt i aktuell skolforskning och i skolans kompensatoriska uppdrag och Du förstår pedagogens del i elevens skolframgång. Denna tjänst innebär arbete i en mindre undervisningsgrupp med ett inkluderande tankesätt mot hela skolan. Du ska vara behörig i matematik, biologi, kemi, fysik och teknik. Det är ett krav att du har erfarenhet av att arbeta i en mindre undervisningsgrupp där du har ett inkluderande tankesätt. Huvudsakliga arbetsuppgifter: Planera och genomföra undervisning i samarbete med lärararbetslag och elever. Stödja eleverna i deras personliga utveckling och fostra dem till goda samhällsmedborgare. Mentorskap ingår i tjänsten. Kvalifikationer: Lärarexamen och lärarlegitimation. Omfattning: Tidsbegränsad fr.o.m. 20150810 t.o.m. 20160617, 100 %. Vi fäster mycket stor vikt vid personlig lämplighet. Vi undanber oss all inblandning av rekryteringsföretag och liknande! Välkommen med din ansökan!
Företag: Hallsbergs kommun
Ort: Hallsberg
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik o NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik o NO

JENSEN grundskola söker lärare matematik & NO åk.6-9, 100%, vikariat
Vi slog upp portarna till vår första grundskola hösten 2008. Idag har vi 6 skolor – Två i Stockholm, Uppsala, Västerås, Örebro och Göteborg. Till hösten startar vi också upp en ny skola i Malmö. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att erbjuda Sveriges bästa grundskola! JENSEN grundskola är en del av JENSEN education, ett av Sveriges största och mest framgångsrika utbildningsföretag. Sedan starten 1996 har vi arbetat för att förverkliga visionen om en skola som tränar för verkligheten. Vi har själva byggt alla våra skolor från grunden, utifrån de värderingar och den pedagogik vi tror på. På alla våra skolor har vi en tydlig hälsoprofil med betoning på både fysiskt och mentalt välbefinnande. Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever uppnår framgång och goda studieresultat. I din roll som lärare på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt har du stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever. Tjänsten är ett vikariat på 100 % för en föräldraledig medarbetare med tillträde den 10/8-16 eller enligt överenskommelse. Vi finns i trevliga lokaler på Döbelnsgatan 2 i Uppsala. Arbetsuppgifter och ansvarsområden:  • Utveckla elevernas kunskaper och färdigheter med läroplanen som grund genom tydliga kriterier, mål och feedback. • Genom "Träning för verkligheten" förbereda eleverna för den verklighet som möter dem i, utanför och tiden efter grundskolan. • Som symbolisk ledare ha förmåga att skapa trygghet, ordning och arbetsro både i och utanför klasrummet. • Utmana och utveckla varje elev intellektuellt, socialt och emotionellt. • Arbeta med beprövade metoder för att stärka elevens självförtroende och öka motivationen att lära.  Kvalifikationer  Vi söker en driven lärare med minst två års yrkeserfarenhet ifrån läraryrket och med dokumenterat goda resultat av utvecklingsarbete från utbildningsverksamhet. Erfarenhet av yrkesliv utanför skolan är meriterande. Du har behörighet som lärare i matematik och NO. Du har goda IT-kunskaper. Du har ett engagemang och driv utöver det vanliga. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla. Du har en hälsoinriktad livsstil.  Ansökan Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/5-16. Observera att urval sker löpande. Mer information om vår rekryteringsprocess och hur det är att jobba hos oss hittar du på vår hemsida under "Jobba hos oss". Vill du veta mer om tjänsten, vänligen kontakta rektor Ina Dannfors på telefon 070-00 39 510 alternativt ina.dannfors@jenseneducation.se  Välkommen med din ansökan!      JENSEN grundskola är en del av JENSEN education som grundades 1996 av Håkan Jensen som fortfarande är VD och långsiktig ägare. Idag är JENSEN ett av Sveriges största utbildningsföretag med verksamhet i 17 städer runtom i landet. Vi har förtroendet att utbilda omkring 8 500 elever inom sju olika verksamhetsområden, från förskola till vuxenutbildning. JENSEN är ett entreprenörsföretag som har byggt alla sina skolor från grunden, med hjälp av rätt medarbetare och den starka JENSEN-andan.
Företag: JENSEN education
Ort: Uppsala
Publicerad : 04-01
Sök fler jobb liknande: lediga JENSEN grundskola söker lärare matematik & NO åk.6-9, 100%, vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JENSEN grundskola söker lärare matematik & NO åk.6-9, 100%, vikariat

Lärare Matematik / NO / Kemi
Sanda Idrottshögstadium Arbetsplatsbeskrivning Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna är en hälsoskola som präglas av Professionalitet Engagemang Glädje och Utmaning. Gymnasieskolan har flera olika studie- och yrkesinriktade utbildningar, Sanda Idrottscentrum, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola och Sanda Idrottshögstadium. Arbetsuppgifter Undervisning i Matematik / NO / Kemi. Kompetenskrav Behörighet att undervisa i Matematik / NO / Kemi. Övrigt Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet eller haft kontakt med idrottens värld, som utövare eller förälder till utövande barn. Upplysningar Rektor Carin Rosjö tel 036-102557 alt mail: carin.rosjo@jonkoping.se Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 05-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik / NO / Kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik / NO / Kemi

Lärare Matematik / NO / Kemi
Sanda Idrottshögstadium Arbetsplatsbeskrivning Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna erbjuder modern utbildning där elever utvecklas utifrån sina unika förutsättningar för att få de bästa förberedelserna inför framtiden! Vid skolan finns fyra skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola, Sanda Idrottshögstadium samt Sanda Idrottscentrum. Vid skolan finns ca 1300 elever och ca 200 personal där ledorden är Professionalitet, Engagemang, Glädje och Utmaning. Vi är ledande på att kombinera studier och idrott på alla nivåer! Arbetsuppgifter Undervisning i Matematik / NO / Kemi. Kompetenskrav Behörighet att undervisa i Matematik / NO / Kemi. Övrigt Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet eller haft kontakt med idrottens värld, som utövare eller förälder till utövande barn. Upplysningar Rektor Carin Rosjö tel 036-102557 alt mail: carin.rosjo@jonkoping.se Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik / NO / Kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik / NO / Kemi

Lärare Matematik / NO / Kemi
Sanda Idrottshögstadium Arbetsplatsbeskrivning Sanda Utbildningscentrum i Huskvarna erbjuder modern utbildning där elever utvecklas utifrån sina unika förutsättningar för att få de bästa förberedelserna inför framtiden! Vid skolan finns fyra skolformer; Sandagymnasiet, Sanda Gymnasiesärskola, Sanda Grundsärskola, Sanda Idrottshögstadium samt Sanda Idrottscentrum. Vid skolan finns ca 1300 elever och ca 200 personal där ledorden är Professionalitet, Engagemang, Glädje och Utmaning. Vi är ledande på att kombinera studier och idrott på alla nivåer! Arbetsuppgifter Undervisning i Matematik / NO / Kemi. Kompetenskrav Behörighet att undervisa i Matematik / NO / Kemi. Övrigt Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och god samarbetsförmåga. Det är meriterande om du har erfarenhet eller haft kontakt med idrottens värld, som utövare eller förälder till utövande barn. Upplysningar Rektor Carin Rosjö tel 036-102557 alt mail: carin.rosjo@jonkoping.se Jönköpings kommun strävar efter att erbjuda en attraktiv arbetsplats som är fri från diskriminering och ger lika möjligheter för alla. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför vänligt men bestämt alla samtal om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Jönköpings kommun
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik / NO / Kemi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik / NO / Kemi

Grundskollärare Matematik + NO Bie skola
Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, med goda förbindelser från Stockholm och Göteborg. Katrineholms kommun har cirka 33 000 invånare och befinner sig i ett expansivt läge. I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet! Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring. Vi är en kommun som växer och som vill fortsätta växa och utvecklas. Vårt mål är att bli 40 000 invånare. Vill du vara med? Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”. Bie skola ligger beläget ca 1 mil utanför Katrineholms centralort, mitt i byn med närhet till naturen. Skolans profil är "Läsa för att lära". Vi har siktet ställt på en mycket hög måluppfyllelse för alla elever. Vår gemensamma vision är att skapa ett lustfyllt lärande där alla barn ska få känna sig duktiga, viktiga och värdefulla. Vi vill ge alla barn möjligheten att upptäcka sig själva och sina förmågor. ARBETSUPPGIFTER Mentorskap i klass. Driva arbetet för att nå god måluppfyllelse för eleverna. Samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor. KVALIFIKATIONER Legitimerad grundskollärare i Matematik och No. Lärarlegitimation Som pedagog planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt. Bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Utnyttjar tiden effektivt, identifierar och organiserar resurser som behövs för att utföra uppgifter, sätter upp och håller tidsramar. Du har lätt för att samarbeta med andra pedagoger i arbetslag och med elevers vårdnadshavare. Uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Du är bra på att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Som person är du initiativtagande till nya förslag och arbetssätt. Sätter igång aktiviteter och uppnår önskat resultat. Har förmåga att argumentera för och förklara varför aktiviteterna bör och kan genomföras. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. I Katrineholms kommun är vi stolta över vårt arbete med genusmedveten styrning. Våra verksamheter ska leverera en service, en resursfördelning och ett bemötande på lika villkor för kvinnor och män, flickor och pojkar. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Katrineholms kommun tillämpar rökfri arbetstid inom hela organisationen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Ort: Katrineholm
Publicerad : 06-15
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Matematik + NO Bie skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Matematik + NO Bie skola

Grundskollärare Matematik + NO Bie skola
Katrineholm finns där västra och södra stambanorna möts, med goda förbindelser från Stockholm och Göteborg. Katrineholms kommun har cirka 33 000 invånare och befinner sig i ett expansivt läge. I Katrineholm är lust den drivande kraften för skapande och utveckling – för liv, lärande och företagsamhet! Läget är rätt – rätt geografiskt och rätt för handling och förändring. Vi är en kommun som växer och som vill fortsätta växa och utvecklas. Vårt mål är att bli 40 000 invånare. Vill du vara med? Katrineholms skolor erbjuder en trygg och utvecklande skolgång med det kreativa och lustfyllda lärandet i fokus. I Katrineholms skolor får barn och elever förutsättning att utveckla sina talanger och blomstra i sin egen takt. Katrineholms skolor växer! Vi är i ett spännande utvecklingsskede med ekonomi i balans, ett systematiskt starkt kvalitetsarbete och visioner för framtiden. Inom bildningsförvaltningens har vi förskola, grundskola, gymnasieskola, kulturskola, central elevhälsa och en mottagningsenhet för nyanlända barn. Tillsammans skapar vi möjligheter att nå visionen ”Läge för liv och lust”. Bie skola ligger beläget ca 1 mil utanför Katrineholms centralort, mitt i byn med närhet till naturen. Skolans profil är "Läsa för att lära". Vi har siktet ställt på en mycket hög måluppfyllelse för alla elever. Vår gemensamma vision är att skapa ett lustfyllt lärande där alla barn ska få känna sig duktiga, viktiga och värdefulla. Vi vill ge alla barn möjligheten att upptäcka sig själva och sina förmågor. ARBETSUPPGIFTER Mentorskap i klass. Driva arbetet för att nå god måluppfyllelse för eleverna. Samarbeta med elever, vårdnadshavare och kollegor. KVALIFIKATIONER Legitimerad grundskollärare i Matematik och No. Lärarlegitimation Som pedagog planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt. Bygger strukturer som även andra kan arbeta utifrån. Utnyttjar tiden effektivt, identifierar och organiserar resurser som behövs för att utföra uppgifter, sätter upp och håller tidsramar. Du har lätt för att samarbeta med andra pedagoger i arbetslag och med elevers vårdnadshavare. Uppmärksammar andras synpunkter och kompetens och ger dem utrymme i gruppen på ett sätt som gynnar helheten. Du är bra på att lyssna, kommunicera och lösa konflikter på ett konstruktivt sätt. Som person är du initiativtagande till nya förslag och arbetssätt. Sätter igång aktiviteter och uppnår önskat resultat. Har förmåga att argumentera för och förklara varför aktiviteterna bör och kan genomföras. ÖVRIGT Tjänsten tillsätts under förutsättning att de beslut som krävs fattas. Katrineholms kommun tillämpar individuell lönesättning. I Katrineholms kommun är vi stolta över vårt arbete med genusmedveten styrning. Våra verksamheter ska leverera en service, en resursfördelning och ett bemötande på lika villkor för kvinnor och män, flickor och pojkar. Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund. Katrineholms kommun tillämpar rökfri arbetstid inom hela organisationen. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen (PUL). Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Katrineholms kommun, Bildningsförvaltningen
Ort: Katrineholm
Publicerad : 07-21
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare Matematik + NO Bie skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare Matematik + NO Bie skola

Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn. Grundskollärare Ma/NO åk 7-9 till Fenestra S:t Jörgen, Göteborg Fenestra S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 490 elever i årskurserna F- 9. Vi har en lugn lärmiljö och Fenestra genomsyras av respekt för varandra och trygghet både för barn och vuxna. Till Fenestra S:t Jörgen åk 7-9 söker vi nu en engagerad lärare med behörighet i ämnena Matematik och NO/teknik, gärna biologi eller fysik. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget bidrar du till en optimal lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du kommer att ha nära samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget och med lärare på skolan. Tillsammans med övriga Ma/NO-lärare utvecklar du verksamheten genom gemensam fortbildning.   Kvalifikationer Du har lärarexamen med behörighet i matematik och NO/teknik åk 7-9. Du har god förmåga till ett gott relationsskapande mellan elever, vårdnadshavare och kollegor. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du är väl förtrogen med uppdraget och den nya läroplanen. Du är ansvarstagande och har god empatisk förmåga. Du är lösningsfokuserad och intresse av att utveckla verksamheten, är ansvarsfull och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din roll som pedagog och förebild är betydelsefull. Det är meriterande om du behärskar digitala verktyg.  Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med start 9/1 2017. Har du några frågor kontakta tf. rektor Petra Wikström tel. 031 - 559089.   Välkommen med din ansökan Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Skolor
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9

Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn. Grundskollärare Ma/NO åk 7-9 till Fenestra S:t Jörgen, Göteborg Fenestra S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 490 elever i årskurserna F- 9. Vi har en lugn lärmiljö och Fenestra genomsyras av respekt för varandra och trygghet både för barn och vuxna. Till Fenestra S:t Jörgen åk 7-9 söker vi nu en engagerad lärare med behörighet i ämnena Matematik och NO/teknik, gärna fysik och teknik. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget bidrar du till en optimal lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du kommer att ha nära samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget och med lärare på skolan. Tillsammans med övriga Ma/NO-lärare utvecklar du verksamheten genom gemensam fortbildning.   Kvalifikationer Du har lärarexamen med behörighet i matematik och NO/teknik åk 7-9. Du har god förmåga till ett gott relationsskapande mellan elever, vårdnadshavare och kollegor. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du är väl förtrogen med uppdraget och den nya läroplanen. Du är ansvarstagande och har god empatisk förmåga. Du är lösningsfokuserad och intresse av att utveckla verksamheten, är ansvarsfull och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din roll som pedagog och förebild är betydelsefull. Det är meriterande om du behärskar digitala verktyg.  Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med höstterminen 2017. Har du några frågor kontakta rektor Hans Skålberg tel. 031 - 559085.   Välkommen med din ansökan Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Skolor
Ort: Göteborg
Publicerad : 04-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9

Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9 , ev. försteläraruppdrag
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn. Grundskollärare Ma/NO åk 7-9 till Fenestra S:t Jörgen, Göteborg men möjlighet till försteläraruppdrag  Fenestra S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 490 elever i årskurserna F- 9. Vi har en lugn lärmiljö och Fenestra genomsyras av respekt för varandra och trygghet både för barn och vuxna. Till Fenestra S:t Jörgen åk 7-9 söker vi nu en engagerad lärare med behörighet i ämnena Matematik och NO/teknik, gärna fysik och teknik. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget bidrar du till en optimal lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du kommer att ha nära samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget och med lärare på skolan. Tillsammans med övriga Ma/NO-lärare utvecklar du verksamheten genom gemensam fortbildning. Om du är rätt person som vi söker kan det även bli aktuellt med ett försteläraruppdrag som matematikutvecklare på skolan.   Kvalifikationer Du har lärarexamen med behörighet i matematik och NO/teknik åk 7-9. Du har god förmåga till ett gott relationsskapande mellan elever, vårdnadshavare och kollegor. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du är väl förtrogen med uppdraget och den nya läroplanen. Du är ansvarstagande och har god empatisk förmåga. Du är lösningsfokuserad och intresse av att utveckla verksamheten, är ansvarsfull och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din roll som pedagog och förebild är betydelsefull. Det är meriterande om du behärskar digitala verktyg.  Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med höstterminen 2017. Har du några frågor kontakta rektor Hans Skålberg tel. 031 - 559085.   Välkommen med din ansökan Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Skolor
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9 , ev. försteläraruppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9 , ev. försteläraruppdrag

Lärare Matematik / NO Sökes till Skapaskolan
Som lärare i matematik och NO för högstadiet kommer du att vara med och bygga upp vår verksamhet för äldre elever tillsammans med ett litet och engagerat team. Vi arbetar utifrån en pedagogisk modell där vi blandar temaarbete, fokusområden och elevdrivet lärande mot läroplanens mål. Det ämnesintegrerade arbetssättet där eleverna får lära med meningsfullhet och helhetsförståelse som drivkrafter underlättas av att eleverna har varsin lärplatta. Vi tror att du har idéer om vad som är bra och banbrytande undervisning som du vill genomföra men tidigare kanske inte kunnat. Ett annat område som också är meriterande om du har erfarenhet att arbeta med mental träning, meditation, mindfulness eller personlig utveckling med elever. Vill du vara med och bygga verksamhet och utveckla dig själv? Ta chansen att vara med på resan för att fortsätta utveckla Skapaskolan till en skola att längta till. Vi utlovar intensivt nytänkande arbete tillsammans med motiverade och kompetenta kollegor. VAD VÅRA NUVARANDE MEDARBETARE SÄGER: "Jag har hittat hem och min dröm är uppfylld - nämligen ha kollegor som jag kan lära av! Att ha förmånen att arbeta med folk som har hjärta för elever, vill deras bästa och inte minst VILL arbeta och utvecklas." "Det är en ynnest att ha en arbetsplats med kollegor som brinner för sitt yrke, har ett driv och vill framåt. Att ha en lärande organisation där man får vara med och påverka och utveckla sitt arbete gör att man bara vill göra mer, bättre och fortsätta framåt!" Vi söker dig som är legitimerad lärare (eller är på väg att bli det) för grundskolan inom matematik och NO upp till årskurs 9. Vi tror att du antingen har drivit utveckling i dina årskurser, har idéer om pedagogisk utveckling som du inte kunnat förverkliga på tidigare arbetsplatser, eller är en driven, nyutexaminerad lärare som vill arbeta nära ihop med kollegor på en skola som infört moderna undervisningsformer och lärmiljöer. Du har en positiv elevsyn där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Vi tror att du som person är självständig men duktig på såväl kommunikation som samarbete. Det är viktigt att du är tydlig mot såväl barn och föräldrar som kollegor. Du har lätt för att ta initiativ och gillar att få vara med och påverka din arbetsplats. Du tilltalas av att vara på en arbetsplats där du har ovanligt kompetenta och engagerade kollegor att lära av och som kan lära av dig. Du ser att modern teknik och internet innebär stora möjligheter till skolutveckling och du vill vara med och realisera de möjligheterna. Skapaskolan är en fristående skola i Huddinge som ägs av grundaren Christer Holger och bolaget Nära Hjärtat som har som målsättning att bidra till en utveckling av svensk grundskola. Vår vision är “Mod och förmåga att följa sina drömmar”. Vi arbetar med värdeskapande lärande samt inre och yttre hälsa. Verksamheten består idag av 250 elever från förskoleklass till årskurs sju och 35 medarbetare. Skapaskolan bedrivs idag i paviljonger i Glömsta i Huddinge men flyttar i augusti 2018 in i vår nybyggda skola i Rosenhill med gångavstånd till Huddinge station. Den nya skolan byggs för 480 elever i F-9 med en nytänkande arkitektur som möjliggör att lärare arbetar i team samtidigt som elever kan delas i mindre grupper för att möjliggöra lugn och arbetsro. Den nya skolan ska också bli ett center för samtal och lärande kring skolutveckling och digitalisering av samhället. skapaskolan.se nya./skapaskolan.se instagram.com/skapaskolan facebook.com/Skapaskolan/
Företag: Skapaskolan
Ort: Huddinge
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik / NO Sökes till Skapaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik / NO Sökes till Skapaskolan

Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9 , ev. försteläraruppdrag
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn. Grundskollärare Ma/NO åk 7-9 till Fenestra S:t Jörgen, Göteborg men möjlighet till försteläraruppdrag  Fenestra S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 490 elever i årskurserna F- 9. Vi har en lugn lärmiljö och Fenestra genomsyras av respekt för varandra och trygghet både för barn och vuxna. Till Fenestra S:t Jörgen åk 7-9 söker vi nu en engagerad lärare med behörighet i ämnena Matematik och NO/teknik, gärna fysik och teknik. Tillsammans med dina kollegor i arbetslaget bidrar du till en optimal lär- och arbetsmiljö för såväl elever som personal och deltar aktivt i skolans utvecklingsarbete. Du kommer att ha nära samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget och med lärare på skolan. Tillsammans med övriga Ma/NO-lärare utvecklar du verksamheten genom gemensam fortbildning. Om du är rätt person som vi söker kan det även bli aktuellt med ett försteläraruppdrag som matematikutvecklare på skolan.   Kvalifikationer Du har lärarexamen med behörighet i matematik och NO/teknik åk 7-9. Du har god förmåga till ett gott relationsskapande mellan elever, vårdnadshavare och kollegor. Tillsammans med dina kollegor skapar du ett gott arbetsklimat och har ett professionellt förhållningssätt. Vi förutsätter att du ser varje elev utifrån ett helhetsperspektiv och har en positiv elevsyn. Du är väl förtrogen med uppdraget och den nya läroplanen. Du är ansvarstagande och har god empatisk förmåga. Du är lösningsfokuserad och intresse av att utveckla verksamheten, är ansvarsfull och noggrann. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Din roll som pedagog och förebild är betydelsefull. Det är meriterande om du behärskar digitala verktyg.  Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med start höstterminen 2017. Har du några frågor kontakta rektor Sofia Dahlén tel. 031-22 84 70.   Välkommen med din ansökan Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Skolor
Ort: Göteborg
Publicerad : 09-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9 , ev. försteläraruppdrag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare matematik & NO/teknik åk 7-9 , ev. försteläraruppdrag

Förstelärare Matematik / NO och IKT
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. Arbetsplatsbeskrivning Lillholm/Ekholmsskolan är en F – 9 skola i Skärholmen med ca 650 elever. Skolan är belägen i ett område med blandad bebyggelse och med tillgång till mycket fina naturområden inpå knuten. Det finns stora nybyggnadsplaner för vår skola vilket innebär att vi om tre - fyra år kommer ha en till stora delar nybyggd skola med fantastiska lokaler.  Vi är en skola som tar emot många elever från jordens alla hörn och har så gjort i många år. Skolan har ett kompensatoriskt uppdrag och staden har ett rättvist fördelningssystem vilket innebär att vår skola har mer resurser än andra skolor och dessa försöker vi använda så klokt som möjligt för att ge våra elever de bästa förutsättningarna för framtiden.  Staten satsar också på skolor i mer utsatta områden för att höja resultaten och vi har i och med det fått möjlighet att satsa på vår digitala utveckling bl.a. genom en-till-en för eleverna i årskurs 4 – 9, ytterligare en IT-tekniker för att stödja lärare och pedagoger med att använda iPads i undervisningen/verksamheten. Vi ska också göra en studieresa till Manchester för att titta på en s.k. Apple-skola. Till nästa läsår planerar vi att ta oss an Skolverkets Digitala lyft. Vi är en skola med ett utvecklat lagarbete, ett elev- och medarbetarnära ledarskap, en trivsam arbetsmiljö och ett tillåtande och öppet klimat vilket även visar sig i höga siffror i medarbetarenkäter.   Arbetsbeskrivning Vi söker nu en förstelärare inriktning matematik/NO och IKT i årskurs 7 – 9 som tillsammans med ledningsgruppen, skolans 10 förstelärare, ett komplett elevhälsoteam och alla våra fantastiska medarbetare vill fortsätta arbetet med att utveckla Lillholm/Ekholmsskolan.  Förstelärarens arbetsuppgifter skall i huvudsak bestå av undervisning och arbetsuppgifter som hör undervisning till. Försteläraren skall vara ett föredöme, öppna upp sitt klassrum och utöva ett gott ledarskap. Försteläraren skall ta en ledande roll i att driva utveckling i sitt ämne och i frågor som rör skolans digitalisering. Du måste; - vara legitimerad lärare matematik/NO och i matematik upp till årskurs 9 - ha mångårig erfarenhet av undervisning - ha visat särskilt god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och ett starkt intresse av att utveckla undervisningen - är aktiv och intresserad av frågor rörande digitalisering i undervisningen och möjligheten att utveckla skolan genom IKT   Kvalifikationer Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringsföretag och liknande.   Anställningsform Tillsvidareanställning Anställningens omfattning 100 % Tillträde Efter överenskommelse Sysselsättningsgrad 100 %   Kontakt Annika Hällsson, rektor, 08-508 24 703 Facklig företrädare Ninna Nordström, Lärarförbundet, 08-508 38 502 Patrick Karlsson, Lärarnas Riksförbund, 08 – 508 24 766   Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Utbildningsförvaltningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förstelärare Matematik / NO och IKT jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstelärare Matematik / NO och IKT

Lärare Matematik & NO/ Teknik
Med 30 års erfarenhet av lärande står Pysslingen Skolor för både tradition och nytänkande. Totalt är vi 55 för- och grundskolor från Kalix i norr till Lund i söder med en mångfald i pedagogik och profiler men med gemensamt fokus på hög kvalitet. Varje skola är unik som skola och som arbetsplats, vilket ger våra medarbetare stor möjlighet att påverka sin vardag och bidra till skolans utveckling. Med drygt 1 300 medarbetare är vi en av Sveriges största arbetsgivare inom utbildningssektorn. Grundskollärare Ma/NO åk 7-9 till Fenestra S:t Jörgen. Fenestra S:t Jörgen ligger mitt i den vackra naturen vid S:t Jörgens Park på Hisingen och har ungefär 490 elever i årskurserna F- 9. Vi har en lugn lärmiljö och Fenestra genomsyras av respekt för varandra och trygghet både för barn och vuxna. Till Fenestra S:t Jörgen söker vi dig som är legitimerad och behörig lärare i matematik och i de naturorienterade ämnena för åk 7-9. Vi vill att du är en tydlig ledare med elevernas måluppfyllelse i fokus. Vi ser att du är en lärare som bygger din undervisning på nära pedagogiska relationer med eleverna. Och att du strävar efter att möta eleverna i deras individuella utveckling utifrån deras erfarenheter förkunskaper och förmågor. Tillsammans med oss på skolan kollegor,elevhälsoteam och rektorer kommer du få olika tillfällen att reflektera,analysera och utveckla både din undervisning och vårt arbetsätt i  strävan mot att vi ska nå alla elever på skolan.     Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på knappen ansök nedan. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Urval och intervjuer sker löpande så skicka gärna din ansökan till oss så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %, med start vår terminen 2018. Vi tillämpar 6 månaders provanställning.  Har du några frågor kontakta rektor Sofia Dahlén tel. 031-22 84 70.   Välkommen med din ansökan Vi undanber oss kontakt med annonsörer och bemanningsföretag i rekryteringen. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Skolor
Ort: Göteborg
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Matematik & NO/ Teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Matematik & NO/ Teknik


Sök lediga jobb Lärare Matematik _ NO

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se