Lärare Svenska och Engelska jobb - lediga jobb

Lärare Svenska och Engelska jobb Lärare Svenska och Engelska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare Svenska och Engelska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare Svenska och Engelska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare svenska och engelska- Botkyrka

 2. Lärare Svenska och Engelska- Botkyrka

 3. LÄRARE svenska och engelska- Tranemo

 4. Lärare svenska och engelska till Specialpedagogiskt Centrum- Kungsbacka

 5. Lärare svenska och engelska på gymnasiet- Uppsala

 6. Grundskollärare svenska och engelska- Gotland

 7. Lärare svenska och engelska 7-9- Lidköping

 8. Gymnasielärare Svenska och Engelska- Luleå

 9. Vik.Lärare svenska och engelska- Lidköping

 10. Lärare svenska och engelska m tillträde omedelba- Sollentuna

 11. Lärare Svenska och Engelska- Tomelilla

 12. Lärare Svenska och Engelska- Lidköping

 13. Lärare Svenska och Engelska- Lidköping

 14. Lärare Svenska och Engelska 7-9- Örebro

 15. Lärare svenska och engelska- Karlstad

 16. Lärare svenska och engelska år 4-6- Värmdö

 17. lärare svenska och engelska- Sotenäs

 18. Lärare svenska och engelska år 4-6- Värmdö

 19. Lärare svenska och engelska- Hässleholm

 20. Folkhögskollärare svenska och engelska mm- Stockholm

 21. Lärare svenska och engelska- Hagfors

 22. Lärare svenska och engelska- Hässleholm

 23. Lärare svenska och engelska år 4-6- Värmdö

 24. Gymnasielärare svenska och engelska till MTG Fordon och Transport- Göteborg

 25. Lärare svenska och engelska Kastalskolan- Östersund

 26. Lärare svenska och engelska 7-9- Lidköping

 27. Gymnasielärare svenska och engelska- Linköping

 28. Lärare svenska och engelska- Stockholm

 29. Gymnasielärare Svenska och Engelska- Kristianstad

 30. Gymnasielärare svenska och engelska- Hässleholm

 31. Gymnasielärare svenska och engelska- Hässleholm

 32. Gymnasielärare Svenska och Engelska- Luleå

 33. Gymnasielärare Svenska och Engelska- Kristianstad

 34. Lärare svenska och engelska- Hässleholm

 35. Lärare Svenska och Engelska- Lidköping

 36. Lärare Svenska och engelska åk 6-9 Hjärupslundsskolan Ref nr 2014-552- Staffanstorp

 37. Lärare svenska och engelska- Vara

 38. Lärare svenska och engelska på gymnasiet- Uppsala

 39. Vik Lärare svenska och engelska 50%- Helsingborg

 40. Lärare Svenska och engelska åk 6-9 Hjärupslundsskolan Ref nr 2014-552- Staffanstorp


Mer beskrivning

Lärare svenska och engelska
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Tumba gymnasium bedriver en unik yrkesutbildning inom ramen för Yrkesintroduktion i egna och helt nyrenoverade lokaler i Skyttbrink. ARBETSUPPGIFTER Verksamheten inom vår yrkesintroduktion Speed Shop riktar sig till elever som inte uppnått gymnasiebehörighet och som kombinerar sina teoretiska studier med praktiska. Du kommer att ingå i ett litet lärarteam som arbetar och samverkar fokuserat med elevernas personliga och kunskapsmässiga utveckling. Du påverkar undervisningen inom denna unika yrkesutbildning som utvecklats på Tumba gymnasium och som nu fått spridning i resten av landet du bidrar i allra högsta grad till att stärka elevernas ämnes- och yrkeskunskaper. KVALIFIKATIONER Du är behörig att undervisa i svenska och engelska inom grundskolans högre åldrar eller på gymnasienivå. Vi söker dig som gillar att utmana och utveckla dina arbetssätt, som situations- och elevanpassar din undervisning och som ser vinsterna med att ämnesintegrera dina ämnen med yrkesämnena. Som person är du strukturerad, initiativtagande positiv och lyhörd när det gäller att möta eleverna där de befinner sig. Om du, liksom vi, tycker att de pedagogiska visionerna ska gå före strukturella förutsättningar - sök tjänsten!
Företag: Botkyrka kommun, Tumba gymnasium
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Lärare Svenska och Engelska
Gryningeskolan är en svensk skola med förskola, grundskola F-9 samt fritidshem som ligger vid Slagsta Strand, nära till Fittja tunnelbanestation. Skolan har en svensk-muslimsk profil och startade 2008, sedan dess har vi utvecklats snabbt. Skolan växer hela tiden och därför söker vi nu till vårt arbetslag på Gryningeskolan en lärare i Sv/En tillsvidare på 100% i grundskolans senare år. Skolan fokuserar extra på språkutvecklingen och arbetar ämnesintegrerat och med språket i fokus. Det ges stort utrymme för undervisning i svenska men även de övriga ämnena är av mycket stor betydelse för eleverna. Vi tror att Du är öppen, lyhörd och samarbetsvillig, är duktig på att dokumentera, arbeta strukturerat och målmedvetet. I skolan arbetar vi alla aktivt för att utvecklas och delar gemensamt ansvaret för helheten. Stor vikt läggs vid kompetens, personlig lämplighet och erfarenhet. Endast behöriga för tjänsten kommer att kontaktas för intervju.
Företag: Gryningeskolan
Ort: Botkyrka
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska och Engelska

LÄRARE svenska och engelska
LÄRARE i svenska och engelska, heltid till Tranängskolan år 7-9 Kvalifikationer: Lärarexamen med inriktning för undervisning i ovanstående ämnen. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Tjänsten är ett vikariat under tiden 2013-08-12 till 2013-12-20. Upplysningar lämnas av rektor Jonny Axelsson, tel. 0325-57 66 03 och rektor Annika Källman, tel. 0325-57 66 04. Fackliga företrädare når du via kommunens växel, tel. 0325-57 60 00.
Företag: Tranemo kommun, Lärandesektionen
Ort: Tranemo
Publicerad : 06-12
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE svenska och engelska

Lärare svenska och engelska till Specialpedagogiskt Centrum
Specialpedagogiskt Centrum verkar som stöd och utvecklingsenhet för kommunens övriga pedagogiska enheter och som samordningsansvarig för kommungemensamma verksamheter såsom särskilda undervisningsgrupper. I Kungsbacka finns fyra särskilda undervisningsgrupper som tar emot elever från grundskolorna i kommun. Du kommer att arbeta i team med ytterligare två lärare, en socialpedagog och en fritidsledare. Vi söker lärare i ämneskombinationerna svenska och engelska gärna i kombination med ytterligare ett ämne. . Vi erbjuder ett vikariat på heltid under läsåret 2013/2014. Arbetsuppgifter Som lärare i särskild undervisningsgrupp planerar och genomför du undervisning för eleverna både individuellt och i grupp. Du vågar prova nya väger och utmanar både dig själv samt eleverna för god måluppfyllelse. Du är delaktig under raster och kring frågor som rör elevernas helhetssituation. Du är mentor och har kontakt med elevernas vårdnadshavare, personalen på elevens hemskola samt övrig samverkan kring eleven. Kvalifikationer Vi söker dig som är utbildad lärare med behörighet för årskurserna 4-6, gärna 4-9, och som har erfarenhet att arbeta med elever i behov av särskilt stöd. Tjänsten ställer stora krav på flexibilitet och förmåga att skapa goda relationer. Vi söker lärare med digital kompetens samt goda kunskaper i styrdokumenten för att visa vägen till lärande på flera sätt. Ett lösningsfokuserat arbetssätt är ett måste. Välkommen med din ansökan snarast dock senast 5 september 2013. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden Mer information om tjänsterna lämnas av Ylva Erixon Rektor Specialpedagogiskt centrum 0300-83 45 84 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska till Specialpedagogiskt Centrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska till Specialpedagogiskt Centrum

Lärare svenska och engelska på gymnasiet
Praktiska Gymnasiet i Uppsala är en lärlingsliknande gymnasieskola med små klasser och mycket praktik. Vi vänder oss till ungdomar som vill lära sig ett yrke under sin gymnasietid och samtidigt få behörighet från nationellt program. Vi söker en behörig lärare i svenska och engelska. En merit är behörighet i svenska som andraspråk. Tjänsten är en allmän visstidsanställning på ca 60-80%. Praktiska Gymnasiet i Uppsala är ett av 36 gymnasier inom den fristående koncernen Vindora. Skolan etablerades 2007 och har släppt ut fyra årskullar studenter. Eleven hos oss knyts till en arbetsplats under sin utbildningstid och en stor del av den treåriga gymnasietiden förläggs på arbetsplatsen. Vårt mål är att eleven skall kunna få en anställning direkt efter gymnasiet och självklart erbjuds alla elever att läsa för högskolebehörighet. Som kärnämneslärare undervisar du eleverna på flera av våra program och är mentor tillsammans med en yrkeslärare på ett program. Om du har bra samarbetsförmåga och är flexibel och kreativ erbjuder vi dig en trevlig arbetsplats med stor möjlighet att påverka din arbetssituation tillsammans med elever och kollegor. Tillträde: omgående Besök gärna www.praktiska.se/uppsala Välkommen med din ansökan.
Företag: Praktiska Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 08-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska på gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska på gymnasiet

Grundskollärare svenska och engelska
Gotland är en fantastisk plats att bo och leva på med ett rikt kulturliv, unik natur och en arbetsmarknad som präglas av entreprenörsanda. Idag är vi 57 000 invånare och vår förhoppning är att det i framtiden är ännu fler som valt att leva och bo här. På Gotland ansvarar Region Gotland för kommun- och landstingsuppgifter och har även det regionala utvecklingsansvaret. Inom Region Gotland arbetar ungefär 6000 engagerade medarbetare inom ca 240 olika yrken med att ge vård, omsorg, utbildning samt service till våra invånare. Arbetet inom Region Gotland baseras på vår värdegrund som är förtroende, omtanke och delaktighet. Välkommen att bli en av oss! ARBETSUPPGIFTER Lärare sökes till undervisning i svenska och engelska på introduktionsprogrammen inom den kommunala gymnasieskolan förlagd till Christopher Polhemgymnasiets lokaler på Norra Hansegatan i Visby. Undervisningen sker i mindre grupper och är individanpassad. I arbetsuppgifterna ingår även att vara mentor vilket innebär en tät kontakt med elev och vårdnadshavare. Eftersom vi arbetar i arbetslag ställs stora krav på samarbetsförmåga samt förmåga att utveckla utbildningen tillsammans med lärare och övrig personal. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Tjänsten tillsätts under förutsättning att planerade förändringar genomförs. KVALIFIKATIONER Lärare med behörighet att undervisa svenska och engelska i årskurs 7-9. Kunskap och erfarenhet av att arbeta med ungdomar i behov av särskilt stöd. Du behöver vara mycket öppen, strukturerad och flexibel då behoven ständigt förändras både till organisation och innehåll. Erfarenhet från undervisning inom gymnasiet är önskvärd.
Företag: Region Gotland, Christopher Polhemgymnasiet
Ort: Gotland
Publicerad : 11-13
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare svenska och engelska

Lärare svenska och engelska 7-9
Lidköpings kommun Arbetsuppgifter Vi söker nu en lärare i svenska och engelska. Du kommer att ingå i ett av skolans tre arbetslag. Du kommer även att ansvara och vara mentor för ett antal elever i åk 7. . Kvalifikationer Lärarexamen 7-9 med behörighet i svenska och engelska. Utöver att du har efterfrågad utbildning vill vi att du: - står för skolans värdegrund - har bra handlag med ungdomar - är utåtriktad och flexibel - kan skapa goda relationer med föräldrar och andra vuxna kring ungdomarna - kan ansvara för och leda ungdomar både i och utanför skolmiljön - kan jobba såväl på egen hand som i arbetslag Hänsyn tas till personlig lämplighet. Villkor Tidsbegränsat vikariat 60%, vårterminen 2014
Företag: Barn & Skola, Fredriksdalskolan
Ort: Lidköping
Publicerad : 11-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska 7-9

Gymnasielärare Svenska och Engelska
Praktiska Luleå är en av 36 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi strävar efter att minst halva utbildningstiden är arbetsplatsförlagd vilket innebär att eleven får lära sig sitt blivande yrke på bästa sätt - på plats i arbetslivet. Resterande tid läser eleven inne på skolan med inriktning på kärnämnen samt fördjupning och praktisk träning i yrkesämnen. Vi arbetar nära branscherna för att på så sätt hänga med i utvecklingen och att göra våra elever konkurrenskraftiga efter tre år hos oss. Vi söker dig som har lärarbehörighet. Tillsammans strävar vi efter att ge eleverna en trygg skolmiljö, där varje individ blir sedd, dess röst hörd och där dess behov tillgodoses. Det är även viktigt att du är en person som vill bidra till skolans utveckling tillsammans med övriga lärare i arbetslaget. Vi är måna om att ge eleverna en så god gymnasieutbildning som möjligt, så att den enskilde eleven får en bra start in i arbetslivet. Vid ser gärna att du bifogar referenser.
Företag: Praktiska Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 11-25
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Svenska och Engelska

Vik.Lärare svenska och engelska
Thoren Innovation School är ett tekniskt gymnasium med inriktning mot IT. Har ett teknikprogram med grenar som arkitektur, programmering, ingenjör, digital produktion, nätverk och säkerhet. Har också ett program som riktar sig till IT-el/energi. Vi söker nu vikarierande gymnasielärare i Svenska/Engelska. Kvalifikationer: Lärarlegitimation.
Företag: Thoren Innovation School
Ort: Lidköping
Publicerad : 11-29
Sök fler jobb liknande: lediga Vik.Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik.Lärare svenska och engelska

Lärare svenska och engelska m tillträde omedelba
"Kunskap och värderingar för livet" Sollentunas första friskola, grundad 1986. Skolan har en kristen profil. Vi behöver en lärare med följande kompetens, m omedelbart tillträde Lärare i svenska och engelska år 6-9 del/heltid . Vår skola präglas av stort engagemang, närhet till eleverna, modern IT-miljö, små elevgrupper och stora rymliga lokaler.
Företag: Mikaelskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 12-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska m tillträde omedelba jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska m tillträde omedelba

Lärare Svenska och Engelska
Vi söker lärare under vårterminen i Svenska och Engelska. Tjänsten kommer att omfatta ca 80-100 % beroende på den sökandes önskemål. Undervisningen avser kurserna Sv 1 och 2, Engelska 5 och 6. Tillträde omgående eller efter överenskommelse.
Företag: Bollerups Lantbruksinstitut
Ort: Tomelilla
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska och Engelska

Lärare Svenska och Engelska
Lidköpings kommun Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, särskola, musikskola och fritidsgårdar. Dalängskolan är en årskurs 7-9 skola som ligger i västra delen av Lidköping. Dalängskolan erbjuder profilklasser i musik och matematik/no/teknik. Till dessa klasser ansöker elever när när de gör sitt skolval i årskurs 6. Det är viktigt för oss att ge eleverna ett personligt bemötande. Det är också viktigt för oss att ha ett gott samarbete med både elever och vårdnadshavare. Vi är stolta över vårt fina elevcafé. Eleverna på skolan driver caféet tillsammans med vår skolvärdinna. Arbetsuppgifter Undervisning i engelska och svenska. I arbetet ingår även övriga uppgifter enligt lärares uppdrag så som exempelvis betyg och bedömning. Du kommer även att fungera som mentor för en grupp elever. Kvalifikationer Legitimerad lärare svenska och engelska med behörighet att undervisa i årskurs 7-9 alternativt lärarexamen svenska, engelska 7-9 för en legitimationsgrudnande anställning. Villkor Deltid 50%, tidsbegränsad anställning under vårterminen 2014.   Information om arbetsgivaren Vi verkar för att på alla nivåer anställa kvinnor och män med olika etniska och kulturella bakgrunder. Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun. Lidköpings kommun har cirka 38 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna. Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Mynetwork. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Barn & Skola, Dalängskolan
Ort: Lidköping
Publicerad : 12-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska och Engelska

Lärare Svenska och Engelska
Lidköpings kommun Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, familjedaghem, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, särskola, musikskola och fritidsgårdar. Dalängskolan är en årskurs 7-9 skola som ligger i västra delen av Lidköping. Dalängskolan erbjuder profilklasser i musik och matematik/no/teknik. Till dessa klasser ansöker elever när när de gör sitt skolval i årskurs 6. Det är viktigt för oss att ge eleverna ett personligt bemötande. Det är också viktigt för oss att ha ett gott samarbete med både elever och vårdnadshavare. Vi är stolta över vårt fina elevcafé. Eleverna på skolan driver caféet tillsammans med vår skolvärdinna. Arbetsuppgifter Undervisning i engelska och svenska. I arbetet ingår även övriga uppgifter enligt lärares uppdrag så som exempelvis betyg och bedömning. Du kommer även att fungera som mentor för en grupp elever. Kvalifikationer Legitimerad lärare svenska och engelska med behörighet att undervisa i årskurs 7-9 alternativt lärarexamen svenska, engelska 7-9 för en legitimationsgrudnande anställning. Villkor Deltid 50%, tidsbegränsad anställning under vårterminen 2014.   Information om arbetsgivaren Vi verkar för att på alla nivåer anställa kvinnor och män med olika etniska och kulturella bakgrunder. Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun. Lidköpings kommun har cirka 38 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna. Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Mynetwork. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Barn & Skola, Dalängskolan
Ort: Lidköping
Publicerad : 01-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska och Engelska

Lärare Svenska och Engelska 7-9
Alsalamskolan är en fristående skola som ligger på väster i Örebro och består av grundskola år F-9. Antalet elever är ca 215. Vi driver en ständigt pågående pedagogisk och organisatoriskt utveckling för att på bästa möjliga sätt möta varje elev där han/hon befinner sig. Som pedagog hos oss vill vi att du är väl förtrogen med skolans styrdokument, och kursplanerna. Du ska även vara förtrogen med våra lokala styrdokument, självklart Lgr11. Det är viktigt att du vill vara delaktig i arbetet med den pedagogiska utvecklingen där dokumentation ingår som ett framstående inslag. Du som önskar jobba med oss på Alsalamskolan gärna sök detaljerat information på www.alsalam.se VI SÖKER NU: Språk lärare i Svenska och Engelska till Högstadiet 7-9. KOMPETENSKRAV: - Lärare utbildning. - Datakunskap. Start datum enligt överenskommelse Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Om du erbjuds anställning inom barnomsorg, förskola eller skola är du skyldig att visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Företag: AL RISALAH SKANDINAVISKA STIFTELSE
Ort: Örebro
Publicerad : 01-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska och Engelska 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska och Engelska 7-9

Lärare svenska och engelska
Vill du vara med och utveckla koncernen Karlstads kommun? Hos oss får du 7 000 arbetskamrater inom 600 olika yrken. Tillsammans arbetar vi för att uppnå visionen om att skapa tillväxt och en god livskvalitet med målet att bli 100 000 invånare. Vi arbetar också aktivt för att ta till vara de kvaliteter som jämställdhet och mångfald tillför arbetslivet. Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning ansvarar för utbildningen i gymnasieskolan och gymnasiesärskolan. Vi erbjuder också vuxenutbildning på grundskole- och gymnasienivå, yrkeshögskola och SFI, Svenska för invandrare. Totalt studerar runt 6 500 elever hos oss. ARBETSUPPGIFTER Sundstagymnasiet söker en lärare i svenska och engelska. Undervisningen är 50% i svenska och 50% engelska. KVALIFIKATIONER Behörig att undervisa i svenska och engelska på gymnasiet.
Företag: Karlstads kommun, Karlstads-Hammarö gymnasieförvaltning
Ort: Karlstad
Publicerad : 02-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Lärare svenska och engelska år 4-6
Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan tre år tillbaka en en-till-en-skola, med trådlöst nätverk. Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare i åk 4-6 hos oss! Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har knappt 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Rollen som lärare på Hemmestaskolan ingår du i ett av de årskursvisa arbetslagen där lärarna samarbetar kring eleverna i respektive årskurs. Du har ansvar för planering, genomförande, dokumentering och utvärdering av undervisningen i de klasser du undervisar. Vi söker dig som är behörig lärare i svenska och engelska för grundskolan och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. I årskurserna 4-6 har alla elever varsin Ipad som underlättar och ökar de pedagogiska möjligheterna. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Tillträde den 12 augusti 2014. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Du söker tjänsten via www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast den 4 maj 2014. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. biträdande rektor Cecilia Abrahamsson, 08 570 487 40. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Värmdö Kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska år 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska år 4-6

lärare svenska och engelska
Sotenäs, havets kommun ligger längst ut mot Västerhavet, mitt i Bohuslän mellan storstäderna Göteborg och Oslo. I kommunen bor ca 9 000 människor i små kustsamhällen som Smögen, Kungshamn, Hunnebostrand, Bovallstrand, Hovenäset och Bohus-Malmön. Sotenäs har ren luft, rent hav och ger unika möjligheter för en rik och varierande fritid. Sotenäs kommun har rökfri arbetstid. Ledstjärna är coachande ledarskap och ständiga förbättringar. Vi söker dig som vill jobba på en av Sveriges bästa skolor där elever och personal trivs och har höga förväntningar på varandra. Vi söker dig som vill jobba i team med duktiga medarbetare och som ser livet som ett ständigt lärande. Du skall alltid ha elevens bästa i centrum och vara beredd på utmaningar och förändringar. Du skall vara generös, flexibel och omvårdande, men framförallt brinna för att göra elevernas skolgång så berikande det går. Styrkan hos oss är att alla ser sitt uppdrag som gemensamt, där alla har en viktig funktion men där vi ser att kraften av helheten är större än delarna.   Arbetsuppgifter Undervisa i svenska och engelska åk 7-9. Du ingår i ett av skolans arbetslag och får mentorskap för en grupp elever inom arbetslaget. Kvalifikationer För tjänsten adekvat utbildning. Bifoga lärarlegitimation i ansökan.Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Varaktighet Tillsvidare, 100% Tjänsten kan komma att tas i anspråk av redan anställda lärare i kommunen. Information för rekryteringskonsulter och annonssäljare: Sotenäs kommun gör aktiva val avseende exponeringsytor, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Utbildningsförvaltningen, Sotenässkolan
Ort: Sotenäs
Publicerad : 04-24
Sök fler jobb liknande: lediga lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: lärare svenska och engelska

Lärare svenska och engelska år 4-6
Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan tre år tillbaka en en-till-en-skola, med trådlöst nätverk. Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare i åk 4-6 hos oss! Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har knappt 40 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar. Rollen som lärare på Hemmestaskolan ingår du i ett av de årskursvisa arbetslagen där lärarna samarbetar kring eleverna i respektive årskurs. Du har ansvar för planering, genomförande, dokumentering och utvärdering av undervisningen i de klasser du undervisar. Vi söker dig som är behörig lärare i svenska och engelska för grundskolan och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. I årskurserna 4-6 har alla elever varsin Ipad som underlättar och ökar de pedagogiska möjligheterna. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Tillträde den 12 augusti 2014. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Du söker tjänsten via www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast den 18 maj 2014. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. biträdande rektor Cecilia Abrahamsson, 08 570 487 40. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Värmdö Kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 04-30
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska år 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska år 4-6

Lärare svenska och engelska
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn ska bli sitt bästa i Hässleholms skolor. Furutorpskolan 7-9 är en skola med ca 230 elever belägen i Vinslöv med goda kommunikationsmöjligheter till andra orter i Skåne. Furutorpskolan 7-9 söker lärare med behörighet att undervisa i ämnena svenska och engelska. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i svenska och engelska. I din roll som lärare ingår också sedvanliga läraruppgifter såsom planering och dokumentation. Du kommer att använda dig av Schoolsoft, som verktyg för bland annat betygsättning, dokumentation och elev- och föräldrakontakter. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen i svenska och engelska. Som person har du förmågan att entusiasmera eleverna och strävar efter att skapa en positiv lärmiljö samt intresse att tillsammans med kollegor utveckla undervisningen för en ökad måluppfyllelse. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper och god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattning 80-100% med anställningsstart omgående. Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Johansson, rektor Furutorpskolan, på tfn: 0451 ? 26 77 95. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Sista ansökningsdag är: 2014-05-21. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Rekryteringsprocessen kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Folkhögskollärare svenska och engelska mm
Skarpnäcks Folkhögskola rekryterar för framtiden! Vi söker dig som vill vara med och bygga vår folkhögskola i framtiden. Skolan satsar särskilt på frågor gällande IKT/ digitalt lärande som undervisningsmetod. Kännedom och intresse av normkritiskt arbete efterfrågas särskilt. Vi vill att du delar folkbildningens grundvärderingar. Skolan ligger i Skarpnäck nära tunnelbanan och har ljusa och trivsamma lokaler. Antalet deltagare är ca 110 på folkhögskolekurserna allmän kurs, fritidsledarutbildning, kursen Bättre svenska samt Minneskursen. Därutöver har vi även uppdragsutbildningar för AF, ESF-projekt mm. Skarpnäcks Folkhögskola har Folkuniversitetet som huvudman och ingår i Stiftelsen Stockholms Folkhögskola tillsammans med Södra Stockholms Folkhögskola och Sundbybergs Folkhögskola. Vi söker dig som vill arbeta på allmän kurs med svenska och engelska, men du får gärna ha bredare kompetens.Temaundervisning är vanligt förekommande och samarbetet i kollegiet är centralt i arbetet. Tjänstgöring kan förekomma på samtliga av skolans kurser.
Företag: Skarpnäcks Folkhögskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 05-12
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskollärare svenska och engelska mm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskollärare svenska och engelska mm

Lärare svenska och engelska
HAGFORS KOMMUN SÖKER LÄRARE I SVENSKA OCH ENGELSKA Välkommen till Hagfors kommun, en vacker och inspirerande plats i Klarälvdalen, Värmland ARBETSPLATS ÄLVSTRANDEN BILDNINGSCENTRUM, SVENSKA OCH ENGELSKA På Älvstranden Bildningscentrum finns cirka 1.000 elever från förskoleklass till gymnasium, vuxenutbildning och SFI. Mer information om tjänsten och kommunen hittar du på www.skoljobb.se ARBETSUPPGIFTER OCH KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare i svenska och engelska för undervisning i grundskolans åk 7-9. I tjänsten ingår ett mentorskap för en av våra klasser. På 7-9 arbetar vi i horisontella arbetslag och varje lärare har en tillhörighet i ett av arbetslagen. Tjänsten är i första hand ett vikariat under höstterminen men det kan eventuellt bli en förlängning även under vårterminen. ANSTÄLLNINGSFORM Heltid 100% VARAKTIGHET Vikariat, 2014-08-11--2014-12-19 SENASTE ANSÖKNINGSDAG OCH REFERENS 2014-05-23, ange referens: Gr sven ANSÖKAN SKICKAS TILL Älvstranden Bildningscentrum, 683 80 Hagfors eller via mail till carina.ek-stenmark@hagfors.se KONTAKTPERSON Rektor Carina Ek-Stenmark Carina.ek-stenmark@hagfors.se ,0563-189 01 FACKLIGA KONTAKTPERSONER Irene Branneby, Lärarförbundet, irene.branneby@skolor.hagfors.se ,0563-54 07 38 Mats Bergenfur, Lärarnas riksförbund, mats.bergenfur@skolor.hagfors.se ,0563-54 07 48 VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!
Företag: Hagfors kommun,
Ort: Hagfors
Publicerad : 05-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Lärare svenska och engelska
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn ska bli sitt bästa i Hässleholms skolor. Bjärnums skola omfattar årskurserna F-9 och är beläget 15 minuters bilresa norr om Hässleholm. Från Hässleholm finns goda tåg och bussförbindelser till Bjärnum där skolan ligger på gångavstånd från stationen. Bjärnums skola 4-9 söker lärare med behörighet att undervisa i ämnena svenska och engelska. Arbetsuppgifter Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av undervisning i svenska och engelska samt arbete i studio med elever med särskilt behov i årskurs 7-9. Du deltar i planering och arbetet i klasserna samt ansvarar för de uppgifter som hör till läraryrket. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen som är behörig att undervisa i svenska och engelska. Som person har du förmågan att entusiasmera eleverna och strävar efter att skapa en positiv lärmiljö. Du är flexibel och har god samarbetsförmåga samt är väl förtrogen med skolans styrdokument. Tjänsten är en tillsvidareanställning omfattning 100 %, med anställningsstart 2014-08-12. Utdrag ur polisens belastningsregister ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Madeleine Hultkrantz, rektor Bjärnums skola 4-9, på tfn: 0451- 26 78 03. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Sista ansökningsdag är: 2014-06-04. Välkommen med din ansökan via nedanstående länk, tillsammans med CV och personligt brev. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 05-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Lärare svenska och engelska år 4-6
Hemmestaskolan är en grundskola F-9 som ligger på Värmdölandet och har mycket goda och täta kollektiva förbindelser, ca 30 min med buss från Slussen. Hemmestaskolan är belägen i en närmast unik skärgårdsmiljö, alldeles intill skolan finns en fantastisk skogsmiljö men också en mycket fin idrottsanläggning. På skolan går drygt 800 elever i årskursvisa arbetslag. På skolan arbetar ca 120 personer. Hemmestaskolan är en skola som vill ligga i framkant. Skolan är sedan tre år tillbaka en en-till-en-skola, med trådlöst nätverk. Nu söker vi dig som vill arbeta som lärare i åk 4-6 hos oss! Rollen som lärare på Hemmestaskolan ingår du i ett av de årskursvisa arbetslagen där lärarna samarbetar kring eleverna i respektive årskurs. Du har ansvar för planering, genomförande, dokumentering och utvärdering av undervisningen i de klasser du undervisar. Vi söker dig som är behörig lärare i svenska och engelska för grundskolan och har erfarenhet av pedagogiskt arbete med elever. Du har ett medvetet pedagogiskt arbetssätt där elevens delaktighet och ansvar är en självklarhet. Det är viktigt att du är tydlig mot barn, föräldrar och kollegor. I årskurserna 4-6 har alla elever varsin Ipad som underlättar och ökar de pedagogiska möjligheterna. För denna tjänst är uppvisande av giltigt utdrag ur polisens brottsregister en förutsättning för anställning. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Tillträde den 12 augusti 2014. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Du söker tjänsten via www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan senast den 1 juni 2014. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Kaj Majuri, rektor, 08 570 487 00 alt. biträdande rektor Cecilia Abrahamsson, 08 570 487 40. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Värmdö kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 05-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska år 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska år 4-6

Gymnasielärare svenska och engelska till MTG Fordon och Transport
Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning samt skolutveckling. Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där elever och medarbetare är delaktiga. Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att bidra till en bättre spegling av befolkningsstrukturen i Göteborg. ARBETSUPPGIFTER Motorbranschens Tekniska Gymnasium (MTG) är ett nytänkande fordonsgymnasium för elever som har ett verkligt stort teknikintresse. På skolan studerar drygt 200 elever på Fordon-och transportprogrammet samt Introduktionsprogram (PRIV-fordon). På skolan arbetar ca 20 personal – skolledning, lärare, administration, elevvård, m fl. Inför hösten 2014 flyttar MTG till nya lokaler i Högsbo. Utbildningsnämnden har, vid sammanträde 18 feb, beslutat att ett fordon- och transporttekniskt centrum ska upprättas i dessa nya lokaler. Detta innebär att 1 augusti 2014 ska planeringen inför ett gemensamt första år för ett Fordons- och Transportprogram vara genomförd. Flera yrkesprogram inom gymnasieskolan har haft problem att rekrytera elever, trots att utbildningen ofta leder direkt till anställning för eleverna. Utgångspunkten är att ett samlat Fordons- och Transportprogram kommer att bidra till en långsiktigt hållbar och attraktiv utbildning för våra elever. Pågående nära branschsamarbete, som finns inom ramen för såväl Fordonsprogrammet som Transportprogrammet, kommer fortsatt att stärkas. KVALIFIKATIONER Som lärare har du en formativ klassrumspraktik och en god förmåga att kommunicera målen med undervisningen och tydliggöra din bedömning för eleverna. Du ska ha ett genuint intresse för unga människors situation, vara lyhörd för olika elevers behov och ha en förmåga att anpassa ditt arbetssätt till målgruppen. Du kommer att ingå i arbetslag och din förmåga att samarbeta och utveckla undervisningen tillsammans med dina kollegor är av stor vikt. För dig är det självklart att dela med sig av idéer och erfarenheter för att utveckla skolan som helhet. I tjänsten ingår delat mentorskap. Vi söker dig som är legitimerad lärare och behörig att undervisa i engelska och svenska. Du har minst några års erfarenhet av läraryrket. Du ser datorn som ett självklart hjälpmedel för kommunikation och pedagogik.
Företag: Göteborgs stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-09
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare svenska och engelska till MTG Fordon och Transport jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare svenska och engelska till MTG Fordon och Transport

Lärare svenska och engelska Kastalskolan
Kastalskolan är en 6-9 skola med 3 paralleller och en uttalad friluftsprofil. Vi står just nu inför en digitalisering med iPads som hela skolan ser fram emot. En utmaning som vi har väntat på. Arbetsuppgifter Lärare med därtill hörande uppgifter inklusive mentorskap. Kvalifikationer Lärarutbildning i ämnena. Bifoga CV och personligt brev i din ansökan. Betyg/intyg behöver inte skickas med. Uppvisande av detta blir aktuellt vid eventuell intervju. Inför rekryteringsarbetet har Östersunds kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare.
Företag: ÖSTERSUNDS KOMMUN
Ort: Östersund
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska Kastalskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska Kastalskolan

Lärare svenska och engelska 7-9
Barn & Skola arbetar med ca 6 100 barn i åldrarna 1-16 år. Vår verksamhet omfattar förskola, pedagogisk omsorg, öppen förskola, förskoleklass, grundskola, fritidshem, särskola, musikskola och fritidsgårdar. Fredriksdalsskolan är en 7-9 skola med ca 350 elever. Vi vill med vår verksamhet att alla elever ska beredas möjlighet att nå de nationella målen. Avsikten är att skapa en skolmiljö som präglas av lärande, trygghet och arbetsro. Vi vill också värna om en skola som är öppen för omvärlden, där elever och personal är aktsam om vår miljö i ett hållbart perspektiv. Vi är idag en 1:1 skola där alla elever har tillgång till digitala verktyg. Arbetsuppgifter Vi söker nu en lärare i svenska och engelska. Du kommer att ingå i ett av skolans tre arbetslag. Du kommer även att ansvara och vara mentor för ett antal elever i åk 7. . Kvalifikationer Lärarexamen 7-9 med behörighet i svenska och engelska. Utöver att du har efterfrågad utbildning vill vi att du: - står för skolans värdegrund - har bra handlag med ungdomar - är utåtriktad och flexibel - kan skapa goda relationer med föräldrar och andra vuxna kring ungdomarna - kan ansvara för och leda ungdomar både i och utanför skolmiljön - kan jobba såväl på egen hand som i arbetslag Hänsyn tas till personlig lämplighet. Villkor Tidsbegränsat vikariat 80%, höstterminen 2014 Övrigt I vår verksamhet måste alla som ska anställas för att arbeta med barn och unga, enligt lag (2000:873), visa upp ett utrdag från belastningsregistret. Blanketten kan hämtas på www.polisen.se/Service. Det tar oftast mellan 1-2 veckor att få det hemskickat. Information om arbetsgivaren Vi verkar för att på alla nivåer anställa kvinnor och män med olika etniska och kulturella bakgrunder. Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun. Lidköpings kommun har cirka 39 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna. Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Barn & Skola, Fredriksdalskolan
Ort: Lidköping
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska 7-9

Gymnasielärare svenska och engelska
Inom utbildningsförvaltningen arbetar ca 4500 tillsvidareanställda och 500 timanställda. Förvaltningen har verksamheter inom bland annat förskola och annan pedagogisk verksamhet, grundskola, fritidshem, gymnasieskola, särskola, vuxenutbildning, arbetsmarknad och integration, fritidsverksamhet för ungdomar och LSS-verksamhet för barn och ungdomar. Utbildningsförvaltningen har även ett utbildningskontor med förvaltningsledning med en barn- och ungdomsavdelning och en bildningsavdelning. Utbildningskontoret ansvarar för övergripande planering, ledning, samordning och uppföljning av verksamheterna. Gymnasielärare i svenska och engelska till Anders Ljungstedts gymnasium Anders Ljungstedts Gymnasium är en stor gymnasieskola med ca 1400 elever, 250 anställda och vi erbjuder utbildningar inom ett stort antal nationella program inom gymnasieskolan samt gymnasiesärskola och introduktionsprogram. Anders Ljungstedts gymnasium ser entreprenörskapet som en viktig del i undervisningen och vi samarbetar med näringsliv och arbetsmarknad på olika sätt. Skolan utgör en kreativ miljö och utvecklar verksamheten i samverkan med såväl omgivningen på orten som skolor i flera andra länder. Arbetsuppgifter Vi söker en gymnasielärare i svenska och engelska. Som person är du utåtriktad och har lätt för att kommunicera med ungdomar. Du är smidig att samarbeta med och trivs i skolans värld. Som lärare på Anders Ljungstedts gymnasium skapar du förutsättningar för lärande och handleder mot målen för verksamheten. Vidare arbetar du kontinuerligt med att bedöma måluppfyllelsen samt kommunicera detta med eleven. Du deltar i arbetslagsarbete och förväntas samarbeta med kollegor. I läraruppdraget kan även mentorskap ingå, vilket medför att du deltar i elevvårdsarbete, tar föräldrakontakter och genomför utvecklingssamtal. Vi ser gärna att du deltar i eller driver utvecklingsarbete. Kvalifikationer Du är behörig gymnasielärare i svenska och engelska. För att kunna ge bästa möjliga service till våra kommuninvånare eftersträvar vi en personalsammansättning som speglar mångfalden i Linköpings kommun. Vi ser gärna sökande som bidrar till detta. Linköping är en av Sveriges snabbast växande kommuner. Nu är vi 150 000 invånare! Kommunen kännetecknas av högteknologi i världsklass, ett nytänkande universitet, goda kommunikationer och en livlig handel. Linköpings kommun är en av Östergötlands största arbetsgivare, med ca 8000 medarbetare i en mängd olika verksamheter. Vi är en arbetsplats där alla har inflytande och kan påverka. På så sätt skapar vi arbetsglädje och engagemang! För mer information: http://www.linkoping.se Vi är en kommun där idéer blir verklighet – därför behöver vi dig! Villkor För att underlätta vår bedömning av inkomna ansökningar använder vi en elektronisk ansökningsblankett i samarbete med MyNetwork. Din ansökan med tillhörande meritförteckning hanteras enbart av Linköpings kommuns rekryteringsansvariga. Allt i enlighet med de bestämmelser som hanteras av PUL (personuppgiftslagen). Urvalet av ansökningar görs mot registrerade meriter och utbildningar. Fyll därför i formuläret noggrant. Linköpings kommun gör aktiva val avseende annonseringsplatser, eventuellt stöd och urvalsmetoder inför varje rekrytering. När vi publicerat en annons kommer vi således inte att köpa tjänster eller annonser för en pågående rekrytering varför vi undanber sådana kontakter.
Företag: Linköpings kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Linköping
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare svenska och engelska

Lärare svenska och engelska
Kulturama Grundskola i Hammarby Sjöstad expanderar. Sök oss och kanske blir du en som är med och fortsatt utvecklar en av Stockholms bästa skolor. 1 lärare svenska och engelska 100%. Tjänsten är ett vikariat och beräknad start 11 augusti. Vi söker dig som är utbildad grundskollärare med stort engagemang och pedagogisk erfarenhet. Du har eller har goda chanser att erhålla din lärarlegitimation. Du har goda ledaregenskaper och har nått goda resultat i liknande arbetsuppgifter. Du är både flexibel och tydlig i samarbetet med elever och kolleger. Undervisningen på Kulturama kännetecknas av öppenhet och respekt där eleven/student ses som medskapare av kunskap. Som ett led i detta arbetar skolan på ett medvetet sätt med estetiska lärprocesser. Undervisningen bidrar till att våra elever: - tar ansvar för eget lärande - tränar kreativitet och problemlösningsförmåga - övar slitstarka basfärdigheter - utvecklar social kompetens - reflekterar över sitt eget lärande Välkommen med din ansökan och meritförteckning med löneanspråk senast den 31 juli till: Kulturama Grundskola, Box 19193, 104 32 Stockholm. Maila gärna ansökan och CV till mikael.skoldmark@kulturama.se För mer information kan du ringa till rektor Mikael Sköldmark 0733-729085. www.kulturama.se/grundskola Kulturama Grundskola Skola i Hammarby Sjöstad är en 4-9 grundskola som idag har 625 elever fördelade på 4 parallellklasser per årskurs. Från hösten 2014 sträcker sig expansionen upp tom åk 7. Grundskolan fördelar sig på två adresser, åk 4-5 i Danvikstull och åk 6-9 i Hammarby Sjöstad. Skolan är en av Stockholms friskolor med profil dans, sång, teater och musik och vänder sig till elever som vill utveckla sitt kunnande inom dansen, sången, teatern och musiken tillsammans med grundskolans ämnen. Vår vision är en skola som ska bygga på glädjen i att utöva dessa ämnen och ge eleven en trygg och bra skolgång där individen är i fokus. Skolan tillhör Medborgarskolan Stockholm
Företag: Kulturama / Medborgarskolan Sthlmsreg
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Gymnasielärare Svenska och Engelska
Hushållningssällskapet Kristianstad är en medlemsorganisation med ca 4.000 medlemmar. Verksamheten består i huvudsak av fältförsök och rådgivningstjänster inom bygg, växtodling, ekonomi, miljö, ekologiskt lantbruk, husdjur, teknik, hydroteknik, landsbygdsutveckling, mat och hälsa samt trädgård. Till stöd för verksamheten driver Hushållningssällskapet två försöksgårdar samt skogsbruk. Fr o m höstterminen 2010 driver Hushållningssällskapet även Önnestadsgymnasiet. Antalet anställda är cirka 43 personer. Önnestadsgymnasiet är belägen 8 km nordväst om Kristianstad. Skolan bedriver bland annat naturbruksutbildning inom gymnasiet med inriktning mot jordbruk, häst, naturvetenskap och djurvård, Natur och Samhällsvetenskapsprogrammen samt yrkeshögskoleutbildning inom lantbruk. Driftsverksamheten omfattar 300 ha åker varav 43 ha Kravgodkänt, 65 ha bete, 100 ha skog, 100 mjölkkor, 126 suggor och 35 kravgodkända dikor. Arbetsuppgifter Undervisning på Naturbruks- Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen i Svenska och Engelska. Kvalifikationer Behörig gymnasielärare i Svenska och Engelska. Du är positiv, flexibel och inspireras av att arbeta i team med både kollegor och elever. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning 100% från 2014-08-12. Provanställning tillämpas normalt. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.
Företag: Önnestadsgymnasiet (HUSKAB)
Ort: Kristianstad
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Svenska och Engelska

Gymnasielärare svenska och engelska
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Barn- och utbildningsförvaltningen Hos oss i Barn och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Hässleholms Gymnasium innefattar de välkända skolorna Hässleholms Tekniska Skola, Jacobsskolan och Ungdomscentrum. Inom GY 11 erbjuder vi 14 nationella program och 5 introduktionsprogram. Totalt har Hässleholms Gymnasium cirka 1550 elever och 250 anställda. Du kommer att arbeta på Jacobsskolan. Arbetsuppgifter Undervisning i svenska och engelska. Kvalifikationer Behörig gymnasielärare i svenska och engelska. Tjänsten är en visstidsanställning på 50% - 80%, under perioden 2014-08-14 till 2014-12-20, eventuell möjlighet till förlängning. Tillträdesdag 2014-08-14. Tjänsten tillsätts under förutsättning av vederbörliga beslut. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Vi undanbeder oss från att bli kontaktade av annonsförsäljare.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare svenska och engelska

Gymnasielärare svenska och engelska
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Barn- och utbildningsförvaltningen Hos oss i Barn och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Hässleholms Gymnasium innefattar de välkända skolorna Hässleholms Tekniska Skola, Jacobsskolan och Ungdomscentrum. Inom GY 11 erbjuder vi 14 nationella program och 5 introduktionsprogram. Totalt har Hässleholms Gymnasium cirka 1550 elever och 250 anställda. Du kommer att arbeta på Jacobsskolan. Arbetsuppgifter Undervisning i svenska och engelska. Kvalifikationer Behörig gymnasielärare i svenska och engelska. Tjänsten är en visstidsanställning på 35 %, tom 2014-12-19, eventuell möjlighet till förlängning. Tillträdesdag snarast. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Vi undanbeder oss från att bli kontaktade av annonsförsäljare.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 08-26
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare svenska och engelska

Gymnasielärare Svenska och Engelska
Praktiska Sverige AB driver Praktiska Luleå som är en av 35 gymnasieskolor från Luleå i norr till Ystad i söder. Vi strävar efter att minst halva utbildningstiden är arbetsplatsförlagd vilket innebär att eleven får lära sig sitt blivande yrke på bästa sätt - på plats i arbetslivet. Resterande tid läser eleven inne på skolan med inriktning på kärnämnen samt fördjupning och praktisk träning i yrkesämnen. Vi arbetar nära branscherna för att på så sätt hänga med i utvecklingen och att göra våra elever konkurrenskraftiga efter tre år hos oss. Vi söker dig som har lärarbehörighet. Tillsammans strävar vi efter att ge eleverna en trygg skolmiljö, där varje individ blir sedd, dess röst hörd och där dess behov tillgodoses. Det är även viktigt att du är en person som vill bidra till skolans utveckling tillsammans med övriga lärare i arbetslaget. Vi är måna om att ge eleverna en så god gymnasieutbildning som möjligt, så att den enskilde eleven får en bra start in i arbetslivet. Vid ser gärna att du bifogar referenser.
Företag: Praktiska Gymnasiet Luleå
Ort: Luleå
Publicerad : 08-31
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Svenska och Engelska

Gymnasielärare Svenska och Engelska
Hushållningssällskapet Kristianstad är en medlemsorganisation med ca 4.000 medlemmar. Verksamheten består i huvudsak av fältförsök och rådgivningstjänster inom bygg, växtodling, ekonomi, miljö, ekologiskt lantbruk, husdjur, teknik, hydroteknik, landsbygdsutveckling, mat och hälsa samt trädgård. Till stöd för verksamheten driver Hushållningssällskapet två försöksgårdar samt skogsbruk. Fr o m höstterminen 2010 driver Hushållningssällskapet även Önnestadsgymnasiet. Antalet anställda är cirka 43 personer. Önnestadsgymnasiet är belägen 8 km nordväst om Kristianstad. Skolan bedriver bland annat naturbruksutbildning inom gymnasiet med inriktning mot jordbruk, häst, naturvetenskap och djurvård, Natur och Samhällsvetenskapsprogrammen samt yrkeshögskoleutbildning inom lantbruk. Driftsverksamheten omfattar 300 ha åker varav 43 ha Kravgodkänt, 65 ha bete, 100 ha skog, 100 mjölkkor, 126 suggor och 35 kravgodkända dikor. Arbetsuppgifter Undervisning på Naturbruks- Naturvetenskaps- och Samhällsvetenskapsprogrammen i Svenska och Engelska. Kvalifikationer Behörig gymnasielärare i Svenska och Engelska. Du är positiv, flexibel och inspireras av att arbeta i team med både kollegor och elever. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning 100% med tillträde efter överenskommelse. Provanställning tillämpas. För en jämnare könsfördelning ser vi gärna manliga sökande.
Företag: Önnestadsgymnasiet (HUSKAB)
Ort: Kristianstad
Publicerad : 10-03
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare Svenska och Engelska

Lärare svenska och engelska
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Barn- och utbildningsförvaltningen Hos oss i Barn och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Hässleholms Gymnasium innefattar de välkända skolorna Hässleholms Tekniska Skola, Jacobsskolan och Ungdomscentrum. Inom GY 11 erbjuder vi 14 nationella program och 5 introduktionsprogram. Totalt har Hässleholms Gymnasium cirka 1550 elever och 250 anställda. Du kommer att arbeta på Jacobsskolan. Arbetsuppgifter Undervisning i svenska och engelska. Kvalifikationer Behörig lärare i svenska och engelska. Tjänsten är en visstidsanställning på 80%, tom 2015-06-17. Tillträdesdag 2015-01-07. Välkommen med din ansökan via länken nedan tillsammans med CV och personligt brev. Vi undanbeder oss från att bli kontaktade av annonsförsäljare.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Lärare Svenska och Engelska
Campus Lidköping är enheten för vuxnas lärande i Lidköping, Götene och Vara. Enheten innefattar grundläggande & gymnasial vuxenutbildning, svenska för invandrare, särskild utbildning för vuxna, yrkeshögskoleutbildningen Hållbar Kulturturism med marknadsföring samt ett lärcenter för högskolestudier på distans. Dessutom är kommunens samtliga studie- och yrkesvägledare anställda vid Campus Lidköping. Campus Lidköping har närmare 80 anställda och totalt är det cirka 1 700 studerande på hel- eller deltid i enhetens lokaler på Fabriksgatan. Beskrivning Campus Lidköping söker lärare i svenska och engelska. Arbetsuppgifter Undervisa och handleda elever såväl enskilt som i grupp på gymnasial nivå i ämnena svenska och engelska. Det kan även bli aktuellt med undervisning på grundläggande nivå. Kvalifikationer Vi söker dig som har en lärarexamen med behörighet att undervisa i svenska och engelska på gymnasienivå. Lärarlegitimation eller motsvarande behörighet. Yrkeserfarenhet inom utbildningsområdet är meriterande. Bifoga gärna din lärarlegitimation med ansökan. Villkor En tillsvidare tjänst på heltid med start snarast/enligt överenskommelse. Semestertjänst, flextid. Information om arbetsgivaren Vi verkar för att på alla nivåer anställa kvinnor och män med olika etniska och kulturella bakgrunder. Lidköping — en välkomnande och hållbar kommun. Lidköpings kommun har cirka 39 000 invånare och ett vackert läge vid Vänerns södra strand. Närheten till vattnet, Kållandsö med Läckö slott och berget Kinnekulle innebär tillgång till natur- och fritidsupplevelser utöver det vanliga. Lidköpings kommun satsar på framtiden. Här finns utrymme och vilja till förändring. En god livsmiljö, närhet och samverkan ger oss möjligheterna. Lidköpings kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg MyNetwork. Du hittar en knapp längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. Vi undanber oss samtal från bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av jobbannonser.
Företag: Utbildning, Campus Lidköping
Ort: Lidköping
Publicerad : 11-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska och Engelska

Lärare Svenska och engelska åk 6-9 Hjärupslundsskolan Ref nr 2014-552
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde 2015-01-07. Placering på Hjärupslundsskolan i Staffanstorp kommun. Hjärupslundsskolan är en 6-9 skola belägen i Hjärup med cirka 380 elever. Skolan har funnits sedan 2006. Skolan är uppbyggd med tre arbetslag där det i varje arbetslag ingår en specialpedagog. Skolan arbetar i hög utsträckning ämnesövergripande där du som pedagog ansvarar för att skapa helhet i undervisningen. Samarbetet inom arbetslagen är väl utvecklat. Vi har ett inkluderande arbetssätt där stöd till elever ges inom ordinarie undervisningsgrupp. Eleverna på skolan trivs i mycket hög grad och skolans resultat är mycket goda. Både elever och personal har en hög ambitionsnivå. Vårt arbetssätt ställer krav på att du som pedagog individualiserar undervisningen och att du kreativt och aktivt deltar i utformandet av ämnesövergripande projekt. Du har en hög grad av flexibilitet och du är mycket skicklig på att anpassa din undervisning till elevernas och arbetslagets behov. Hjärupslundsskolan är en skola med många mycket duktiga och erfarna pedagoger där du får möjlighet att utvecklas i din roll som pedagog. Vi ser gärna sökanden som nyligen är färdiga med sin lärarutbildning Samtliga elever har en bärbar dator. Datorn används aktivt i undervisningen. Kvalifikationer: * Du är behörig lärare. * Du är en mycket duktig pedagog med god ämneskompetens. * Du arbetar ämnesövergripande. * Du har idéer och erfarenheter av att använda IKT som ett pedagogiskt verktyg. * Du vill arbeta på en av Skånes bästa skolor. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av Jonas Palmqvist Svensson, tel. 046-25 16 30 eller Eva Ek, tel. 046-25 16 31. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 21 december 2014.
Företag: Hjärupslundsskolan, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska och engelska åk 6-9 Hjärupslundsskolan Ref nr 2014-552 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska och engelska åk 6-9 Hjärupslundsskolan Ref nr 2014-552

Lärare svenska och engelska
Beskrivning Alléskolan är en 7-9 skola lokaliserad i centrala Vara. Här finns närheten till samhälle, bibliotek, bad, kulturskola, konserthus och Lagmansgymnasiet. Vi är sammanlagt ett 50-tal anställda som jobbar med 345 elever som är uppdelade på 14 olika klasser. Vi jobbar efter visionen "vi ser dig" - ett förhållningssätt som vi vill ska genomsyra allt vi gör. Vi kommer att bli en 1-till-1-skola från och med nästa läsår. I år jobbar vi med tre utvecklingsspår: Matematiklyftet, Språk i alla ämnen samt Lösningsinritad elevhälsa. Arbetsuppgifter Arbete med ämnesundervisning i svenska och engelska. Arbete i arbetslag och kontaklärarskap. Medverka i utvecklingsgrupper samt arbeta förebyggade med elevhälsa.   Kvalifikationer Vi vill att du har en lärarutbildning mot senare åldrar i svenska och engelska. Vi vill att du är flexibel, har en positiv elevsyn, att du är lösningsinrikad och att du tycker om att vara i utveckling och ständigt lärande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan! I Vara kommun tror vi att mångfald berikar - Välkommen med din ansökan! Vara kommun vill att du skickar din ansökan via vårt rekryteringsverktyg Mynetwork. Du hittar sökvägen längst ner i annonsen där du loggar in och söker tjänsten. Om du av något skäl inte kan söka så (t ex skyddad identitet), vänligen ta kontakt med annonsens kontaktperson för alternativ sökväg. I princip alla dokument som skickas in till kommunen blir allmän handling. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Bildningsförvaltningen, Alléskolan
Ort: Vara
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska

Lärare svenska och engelska på gymnasiet
Praktiska Gymnasiet i Uppsala är en lärlingsliknande gymnasieskola med små klasser och mycket praktik. Vi vänder oss till ungdomar som vill lära sig ett yrke under sin gymnasietid och samtidigt få behörighet från nationellt program. Vi söker en behörig lärare i svenska och engelska. En merit är behörighet i svenska som andraspråk. Tjänsten är på 60%. Praktiska Gymnasiet i Uppsala är ett av 35 gymnasier inom den fristående koncernen Vindora. Skolan etablerades 2007 och har släppt ut fem årskullar studenter. Eleven hos oss knyts till en arbetsplats under sin utbildningstid och en stor del av den treåriga gymnasietiden förläggs på arbetsplatsen. Vårt mål är att eleven skall kunna få en anställning direkt efter gymnasiet och självklart erbjuds alla elever att läsa för högskolebehörighet. Som lärare i de gymnasiegemensamma ämnena undervisar du eleverna på flera av våra program och är mentor tillsammans med en yrkeslärare på ett program. Om du har bra samarbetsförmåga och är flexibel och kreativ erbjuder vi dig en trevlig arbetsplats med stor möjlighet att påverka din arbetssituation tillsammans med elever och kollegor. Tillträde: 7 januari 2015 Besök gärna www.praktiska.se/uppsala Välkommen med din ansökan.
Företag: Praktiska Gymnasiet Uppsala
Ort: Uppsala
Publicerad : 12-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare svenska och engelska på gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare svenska och engelska på gymnasiet

Vik Lärare svenska och engelska 50%
Praktiska Gymnasiet i Helsingborg är en del av Praktiska Sverige AB. Praktiska Gymnasier finns på 36 orter i landet. Verksamheten i Helsingborg har funnits sedan 2007. Vi arbetar med en modern lärlingutbildning inom gymnasieskolan. Vårt koncept är att vara en liten skola och vi arbetar i små undervisningsgrupper. Eleven knyts till en arbetsplats under sin utbildningstid. En stor del av den treåriga utbildningen sker på arbetsplatsen. Handledaren på företaget har ett nära samarbete med eleven och skolans yrkeslärare, som följer upp samt kompletterar elevens utbildning. Eleven läser gymnasiegemensamma ämnen och delar av karaktärsämnen skolförlagt. Vår målgrupp är jobbsugna elever som vill läsa sitt gymnasiala yrkesprogram som lärling och bli anställningsbara. Exempel på yrkesutgångar är: personbilsmekaniker, elektriker, VVS-montör, låssmed, stylist, svetsare, golvläggare och målare. Vi söker nu en ämneslärare i svenska och engelska. Vikariatet gäller vårterminen 2015 och kan komma att förlängas. Vi söker dig som har erfarenhet i yrket. Du vill arbeta i en liten organisation, nära elever och kolleger. Du är kreativ och flexibel, tycker om att arbeta i team och samarbetar lätt med såväl elevernas handledare på företagen som de andra lärarna på skolan. I första hand söker vi dig som är behörig ämneslärare. I din ansökan, som innehåller personligt brev, CV och löneanspråk, anger du även kontaktuppgifter till dina referenser samt examensbevis och legitimation, om du är behörig. Välkommen med din ansökan!
Företag: Praktiska Gymnasiet Helsingborg
Ort: Helsingborg
Publicerad : 12-19
Sök fler jobb liknande: lediga Vik Lärare svenska och engelska 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik Lärare svenska och engelska 50%

Lärare Svenska och engelska åk 6-9 Hjärupslundsskolan Ref nr 2014-552
Tillsvidareanställning på 100 % med tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Placering på Hjärupslundsskolan i Staffanstorp kommun. Hjärupslundsskolan är en 6-9 skola belägen i Hjärup med cirka 380 elever. Skolan har funnits sedan 2006. Skolan är uppbyggd med tre arbetslag där det i varje arbetslag ingår en specialpedagog. Skolan arbetar i hög utsträckning ämnesövergripande där du som pedagog ansvarar för att skapa helhet i undervisningen. Samarbetet inom arbetslagen är väl utvecklat. Vi har ett inkluderande arbetssätt där stöd till elever ges inom ordinarie undervisningsgrupp. Eleverna på skolan trivs i mycket hög grad och skolans resultat är mycket goda. Både elever och personal har en hög ambitionsnivå. Vårt arbetssätt ställer krav på att du som pedagog individualiserar undervisningen och att du kreativt och aktivt deltar i utformandet av ämnesövergripande projekt. Du har en hög grad av flexibilitet och du är mycket skicklig på att anpassa din undervisning till elevernas och arbetslagets behov. Hjärupslundsskolan är en skola med många mycket duktiga och erfarna pedagoger där du får möjlighet att utvecklas i din roll som pedagog. Vi ser gärna sökanden som nyligen är färdiga med sin lärarutbildning Samtliga elever har en bärbar dator. Datorn används aktivt i undervisningen. Kvalifikationer: * Du är behörig lärare. * Du är en mycket duktig pedagog med god ämneskompetens. * Du arbetar ämnesövergripande. * Du har idéer och erfarenheter av att använda IKT som ett pedagogiskt verktyg. * Du vill arbeta på en av Skånes bästa skolor. Staffanstorps kommun tillämpar rökfri arbetstid. Inför rekryteringsarbetet har Staffanstorps kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Frågor angående tjänsten besvaras av Jonas Palmqvist Svensson, tel. 046-25 16 30 eller Eva Ek, tel. 046-25 16 31. Vi vill ha din ansökan via vårt e-rekryteringssystem. Klicka på skicka ansökan nedan senast den 11 januari 2015.
Företag: Hjärupslundsskolan, Staffanstorps kommun
Ort: Staffanstorp
Publicerad : 12-22
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare Svenska och engelska åk 6-9 Hjärupslundsskolan Ref nr 2014-552 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare Svenska och engelska åk 6-9 Hjärupslundsskolan Ref nr 2014-552


Sök lediga jobb Lärare Svenska och Engelska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se