Lärare i Ma_NO jobb - lediga jobb

Lärare i Ma_NO jobb Lärare i Ma_NO jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i Ma_NO. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i Ma_NO. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i Ma/NO- Stockholm

 2. Behörig grundskollärare i MA/No- Stockholm

 3. Lärare i MA/NO- Norrtälje

 4. Karlbergsskolan söker lärare i MA/NO- Vallentuna

 5. Positiv lärare i Ma/NO- Järfälla

 6. LÄRARE I MA/NO (tillsvidareanställning 100 %)- Stockholm

 7. Lärare i Ma/NO+Tk till eftertraktad skola- Salem

 8. Behörig Lärare i Ma/No äldre åldrar- Sollentuna

 9. Primaskolan Farsta utökar ytterligare - vi söker behörig lärare i ma/no- Stockholm

 10. Lärare i ma/no inriktning grundskolans senare år- Karlshamn

 11. Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan- Ronneby

 12. Lärare i Ma/No- Orsa

 13. Parkskolan söker lärare i Ma/No- Ludvika

 14. Lärare i Ma-No alt. Sv-So till Näsvikens skola- Hudiksvall

 15. Vikarie 100% som lärare i Ma/No vid Vattudalsskolan- Strömsund

 16. Lärare i Ma/no till Norrtullskolan- Eksjö

 17. Lärare i Ma/No till Norrtullskolan- Eksjö

 18. Lärare i Ma/No/Tk till Junkaremålsskolan 7-9- Tranås

 19. Lärare i ma/no till Porsöskolan- Luleå

 20. Lärare i ma/no till Avanskolan- Luleå

 21. Rosengårdsskolan söker lärare i Ma/No- Malmö

 22. Lärare i Ma/No årskurs 7-9- Hässleholm

 23. Lärare i Ma/NO åk 7-9 på Frostaskolan- Hörby

 24. Lärare i Ma/NOTk åk 6-9- Helsingborg

 25. Lärare i Ma/NO - Frejaskolan 6-9- Gnesta

 26. Lärare i Ma/No, Heby skola, 100%- Heby

 27. Speciallärare i ma/no- Uppsala

 28. Lärare i Ma/No 100% Ferlinskolan- Filipstad

 29. Vik. lärare i Ma/No till Vallaskolan- Sollefteå

 30. Irstaskolan år 7-9 söker en lärare i Ma/NO!- Västerås

 31. Lärare i Ma/No- Fagersta

 32. Lärare i Ma/No m. inriktning fysik- teknik/naturvetenskap- Köping

 33. Lärare i Ma/No till Donsöskolan- Göteborg

 34. lärare i Ma-No på Ramnerödsskolan år 7-9- Uddevalla

 35. Lärare i MA/NO grundskolans senare år- Lerum

 36. Grundskollärare i ma/no till Villastadsskolan- Norrköping

 37. Kunskapsskolan i Norrköping söker lärare i Ma/NO.- Norrköping

 38. Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping- Norrköping

 39. Lärare i ma/no till Svärtingehus- Norrköping

 40. 4-9 Lärare i Ma/No vid Myranskolan- Gällivare


Mer beskrivning

Lärare i Ma/NO
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sätraskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sätraskolan är en F-9 skola med cirka 600 elever, som ligger i Sätra centrum, alldeles bredvid tunnelbanestationen. Omgivningarna är trevliga med vacker natur och närhet till sjön. Skolan är en mångkulturell skola med en stor rikedom i alla språk som talas av elever och vuxna. 1 plats(er). 100% Undervisning i matematik och NO enligt gällande kursplan främst i årskurserna 4-6 men första året även i årskurs 7. Bedömning av elevernas kunskaper i förhållande till kursplanens krav och betygssättning i årskurs 6. Samverkan med kollegor i arbetslag och ämnen. Mentorskap i årskur 4-6. Kontakt med vårdnadshavare. Vi söker en behörig lärare i matematik och NO. Om du är nyexaminerad har vi möjlighet att handleda dig under ditt första år, som lärare. Vi har en verksamhet med Öppen scen, som elevens val där eleverna spelar pop och rockmusik. Det är en merit om du spelar ett instument och är intresserad av att delta i den verksamheten, som en del av tjänsten. . Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du bör ha erfarenhet av arbete med barn med annat modersmål än svenska och erfarenhet av arbete på mellanstadiet. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten kan komma att tas i anspråk av övertalig lärare, redan anställd i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Gun Carlsson,0850824225 Crister Cyan, LR:s ombud, 0850824233, 0733946932, crister.cyan@stockholm.se (facklig) Angel Pereyra, Lärarförbundets ombud, +46762737117, angel.pereyra@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Sätraskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/NO

Behörig grundskollärare i MA/No
Vi vill förstärka vår fantastiska personalstyrka med fler duktiga och behöriga pedagoger till de senare skolåren. Du arbetar som ämneslärare samt i arbetslag med andra duktiga kollegor att utbyta erfarenheter med. Vi söker dig som har kompetens,behörighet, starkt ledarskap och brinner för att lära ut dina ämnen! Vi värdesätter kunskap, engagemang, ansvarskänsla och god samarbetsförmåga. Du bör ha mycket goda kunskaper i svenska i såväl tal som skrift. I vår skola finns gott om resurser som på olika sätt bidrar till elevernas välmående. Vi har ett komplett elevhälsoteam med två kuratorer, två skolsköterskor, två psykologer, skolläkare, logoped, och fem speciallärare. Vår verksamhetsidé går ut på att ge våra elever goda kunskaper, god moral samt förståelse och respekt för olikheter i en trygg och öppen atmosfär. Vi tror att alla har möjlighet att lyckas utifrån sina egna förutsättningar och ser barnens kultur och ursprung som en tillgång. Gillar du när beslutsvägen är kort och du kan påverka din arbetssituation? Då har du hittat rätt! Är du behörig grundskollärare enligt kriterierna ovan är du välkommen med din ansökan genast! Se gärna en kort film om vår skola här: https://www.youtube.com/watch?v=vePbxxAVmxs&feature=youtu.be
Företag: Al-Azhar Skolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig grundskollärare i MA/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig grundskollärare i MA/No

Lärare i MA/NO
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Barn- och utbildningskontorets ansvarsområde utgörs av förskoleverksamhet, grundskola, gymnasieskola, vuxenutbildning, särskola, musikskola, skolbarnomsorg och fritidsgårdsverksamhet. För mer information om aktuell avdelning, se www.norrtalje.se Rådmansöenheten är en F-9 skola med relativt små elevgrupper och innefattar även fritidshem. Vi har högt ställda förväntningar på studieresultat och individanpassning. Vår inriktning är lustfyllt lärande i trygg och inspirerande arbetsmiljö med kultur och natur i skärgården. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik och No-ämnena i årskurs 7-9. Särskild vikt läggs vid ämnesbehörighet. Du kommer att tillhöra arbetslag 7-9 och fungera som mentor för ett antal elever. Tillsammans med arbetslaget bidrar du till utveckling och du arbetar aktivt för ett individanpassat lärande samt integration med andra ämnen. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som har ett stort engagemang, deltar i den pedagogiska utvecklingen och ser möjligheter i elevers lärande. Du har god kännedom om kunskapskrav i dina ämnen och är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Att använda modern digital teknik är en naturlig del i arbetet. Tidigare arbetslivserfarenhet är meriterande.
Företag: Norrtälje kommun, Rådmansöenheten
Ort: Norrtälje
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i MA/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i MA/NO

Karlbergsskolan söker lärare i MA/NO
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. Vår skola Karlbergsskolan är belägen i Vallentunas centrala delar med goda pendlingsmöjligheter och ligger i ett villaområde nära skogen. På skolan finns ca 350 barn från förskola upp till årskurs 6. Vi har en speciallärare knuten till varje arbetslag. Skolans lokaler är trevliga och ljusa med bl a activeboard i varje klassrum. Vi har en VFU-handledare och tar emot sökande på introduktionsår. Välkommen att besöka vår hemsida för mer info: www.skolor.vallentuna.se/karlberg Tjänsten Omfattar lärare med behörighet att undervisa i år F-6 i matematik och NO. Tjänsten är tillsvidare 50-100% ferietjänst med tillträdesdag 2013-08-12. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.vallentuna.se, senast 2013-08-11. Vi intervjuar från och med 130729, tillsättning kan komma att ske innan annonstiden gått ut. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Kvalifikationer Grundskollärare med matematik/NO inriktning. Du kommer att arbeta i arbetslag, vi vill att du har intresse för barn- pedagogik och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Som person är du flexibel, lyhörd och tar eget ansvar. Vill du veta mer om tjänsten kontakta Karin Oldfield rektor/förskolechef tel 08-587 853 01 BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem, en gymnasieskola samt en kulturskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och ca 5 500 barn och elever. Hela verksamheten är IiP-certifierad. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Karlbergsskolan söker lärare i MA/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Karlbergsskolan söker lärare i MA/NO

Positiv lärare i Ma/NO
Detta söker vi: Vi söker en behörig lärare i Ma/NO för åk 4-6. I uppdraget ingår att vara ansvarspedagog för ca 20 elever. Vittra Jakobsberg är en skola med god stämning bland både elever och vuxna. Som pedagog har du en nära pedagogisk relation med dina elever, du vistas gärna i elevgruppen och är en tydlig vuxen förebild. Du ser hela eleven och arbetar med elevens personliga utveckling och lärande i samspel med kunskapsutvecklingen.  Vi har välfungerande arbetslag med samsyn runt eleverna och vårt uppdrag i skolåren 4-6. Vi arbetar i ämnesgrupper över stadierna och har kommit långt med att implementera den nya läroplanen och med att tydliggöra den röda tråden för eleverna.    Vi erbjuder: Vittra i Jakobsberg är en förskola och grundskola för elever mellan 1 och 16 år, som bedrivit verksamhet sedan år 2000. Hos oss arbetar professionella och engagerade pedagoger som har förtroendet och glädjen att ta hand om ca 450 elever. Hos oss i Vittra möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Som pedagog får du möjlighet att delta och bedriva nytänkande och framtidstänkande kring elever och pedagogiska frågor i ett av Sveriges ledande friskoleföretag. Vittra har attraktiva anställningsvillkor och erbjuder marknadsmässiga löner. Vittra har Kollektivavtal med Lärarförbundet, Lärarnas Riksförbund samt Kommunal vilket bland annat innebär tjänstepension enligt ITP-planen samt försäkringar. Vill du veta mer om oss? Om du vill veta mer om Vittra Jakobsberg kan du gå in på vår hemsida, www.vittra.se. Vi har också en film som beskriver Vittra generellt och den hittar du på www.youtube.com/vittrakanalen. Låter detta intressant? Du söker tjänsten genom att klicka på nedanstående länk. Vi tar ej emot ansökningar via post eller mail. Sista ansökningsdag är 2013-07-20. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning på 6 månader. Tillträde 2013-08-08. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rektor Gunilla Wardau på gunilla.wardau@vittra.se Välkommen med din ansökan!   Vittra grundades 1993 och är idag ett av Sveriges ledande friskoleföretag med drygt 30 förskolor, grundskolor och gymnasieskolor runt om i landet. Vittra är ett värderingsstyrt företag med en bärande idé om att bidra till ökade livschanser genom utbildning och lärande. Vår pedagogiska riktning utgår från samspelet mellan individ och gemenskap. Vittra ingår i Academedia.
Företag: Vittra för- och grundskolor
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Positiv lärare i Ma/NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Positiv lärare i Ma/NO

LÄRARE I MA/NO (tillsvidareanställning 100 %)
S:t Eriks Katolska Skola är en av Sveriges äldsta ungdomsskolor med anor från 1795. Vår skola främjar en kristen människosyn där alla trivs, utvecklas och mår bra. Skolan är en fristående skola som välkomnar alla och undervisningen bedrivs helt i enlighet med Läroplan för grundskolan 2011. S:t Eriks Katolska Skola erbjuder en lugn, harmonisk och stimulerande studiemiljö i en trevlig omgivning mitt i ett villaområde i Enskede, ett stenkast från T-banestationen Sockenplan. Vi har alla årskurser från förskoleklass t.o.m. årskurs 9. Skolan är en mångkulturell skola (42 nationalieteter) med c:a 210 elever och 45 anställda. Våra undervisningsgrupper är små och personaltätheten hög vilket bidrar till att våra elever når mycket goda resultat. Vi söker nu en lärare i matematik och NO-ämnen (100 %) i åk 7-9 till höstterminsstarten 2013. Vi söker Dig som är utbildad lärare för grundskolans senare år eller har likvärdig utbildning. I tjänsten ingår undervisning i fysik och teknik, varför vi gärna ser att Du uppfyller kraven för lärarlegitimation i dessa ämnen. Vi lägger stor vikt vid Dina personliga egenskaper, samarbetsförmåga och flexibilitet. Med tanke på skolans profil ser vi gärna att Du har förståelse och respekt för dess kristna värdegrund. Välkommen att söka till en stimulerande och utmanande arbetsplats, präglad av hög kompetens och personligt engagemang.
Företag: S:t Eriks Katolska Skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE I MA/NO (tillsvidareanställning 100 %) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE I MA/NO (tillsvidareanställning 100 %)

Lärare i Ma/NO+Tk till eftertraktad skola
Söderby Friskola är en eftertraktad friskola i Salem utanför Stockholm och en mycket uppskattad arbetsplats bland lärare. Skolan drivs som ekonomisk förening vilket innebär att eventuellt överskott återinvesteras direkt i verksamheten. Vi vill ge våra elever en modern, progressiv, flexibel och utmanande skola som ställer krav och skapar resultat. Vi har ett starkt intresse av att utbilda och utveckla barn så att de får de kunskaper och färdigheter de behöver för att stå väl rustade för framtidens krav. Vi strävar efter att all personal ska ha hög kompetens och specialkunskaper inom respektive utbildningsområde. Lärarna arbetar i välfungerande arbetslag där alla är delaktiga i elevernas utveckling och arbetar med inställnigen att "alla elever är allas elever". Inför höstterminen söker vi nu en ny medarbetare som i första hand ska arbeta med elever i de äldre årskurserna (4-9). Vi söker en engagerad lärare med behörighet och gärna erfarenhet av att undervisa i matematik och NO/Tk för åk 4-9. I tjänsten kan ev. även mentorskap ingå. Vill du bli en del av ett engagerat och framåtsträvande lärarlag där samarbete är viktigt, är Söderby Friskola rätt för dig.
Företag: Söderby Friskola Ek. Förening
Ort: Salem
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/NO+Tk till eftertraktad skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/NO+Tk till eftertraktad skola

Behörig Lärare i Ma/No äldre åldrar
Vibyskolan är en F-9 skola och ligger i Viby i Sollentuna. Vi söker en behörig ämneslärare i år 6-9 med kombination Ma och fysik, kemi, biologi och teknik. Det är meriterande att vara behörig i samtliga fyra No-ämnen men vi söker även de som är behöriga i delar av ämnet. Tjänsten är en tillsvidare heltidstjänst med start augusti 2013. Vibyskolan betonar inflytande, entreprenörskap, goda baskunskaper samt en trivsam och trygg arbetsmiljö. Vibyskolan ägs av en ekonomisk förening där föräldrar, personal och andra intresserade är medlemmar. Det är naturligt att eleverna har inflytande över skolan och den dagliga undervisningen då vi ser det som elevernas arbetsplats. Föräldrar, elever och personal är representerade i de sammanhang där det fattas viktiga beslut om Vibyskolan. Vi ser gärna att du är en nyfiken pedagog som är intresserad av att utveckla dina lektioner tillsammans med eleverna. Vibyskolan strävar efter att skapa "en skola att längta till". Genom att ge eleven möjlighet att glädjefyllt få upptäcka ämnets möjligheter och spänning nås förhoppningsvis detta. Vi förespråkar ämnesintegrering och problembaserat lärande där vi hoppas att vår blivande Ma/NO-lärare har idéer och tankar för utveckla en inspirerande verksamhet. Matematik är ett av de tre basämnena som Vibyskolan lägger stor vikt vid och vi strävar efter att verklighetsförankra matematiken genom införande av självständiga projekt. Vi anser att det är viktigt att integrera matematik i flera ämnen för att eleverna ska få en större förståelse för ämnet. Eleverna hämtar också sina erfarenheter från sin omvärld och närmiljö, detta ger dem underlag för att utvidga sitt matematiska kunnande Vi är en 1-till-1 skola vilket innebär att vi erbjuder i åk 4-9 en Macbook till varje elev vilket gör att inhämtning av kunskaper från omvärlden, varierade arbetssätt samt att lära sig digitala verktyg blir enklare. Förmågan att hantera det ökande informationsflödet och värdera källor anser vi är en viktig del att ha med sig ut i samhället. Kvalifikationer Du ska ha behörighet i flera eller alla av ovanstående ämnen och gärna erfarenhet i att undervisa och bedöma ämneskunskaper i detsamma. Läs mer om oss på www.vibyskolan.se Med din ansökan ser vi gärna att du bifogar ditt examensbevis och eventuell lärarlegitimation. Ser fram emot att höra av dig och din ansökan.
Företag: Vibyskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig Lärare i Ma/No äldre åldrar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig Lärare i Ma/No äldre åldrar

Primaskolan Farsta utökar ytterligare - vi söker behörig lärare i ma/no
Primaskolan Farsta söker erfaren kreativ ämnesbehörig lärare i MA/NO för årskurs 6-9. Prima handlar om att inspirera genom att skapa mening. Läraren arbetar ämnesintegrerat i projektform och arbetslag som bidrar till att undervisning och lärande sätts i ett sammanhang, vilket ökar elevernas förståelse. Med kulturella intryck och uttryck, genom till exempel moderna tekniker, skapande, sociala medier samt scenframträdanden visar eleverna vad de lär sig och kommer fram till – att lärande är kul och viktigt att visa upp! I fokus för det pedagogiska utvecklingsarbetet på Prima står lärarens skicklighet att möta, inspirera och utmana eleverna. Våra lärare tar vara på elevernas inneboende kreativitet och individuella förmågor i undervisningen. Förutom ämneslärare blir du mentor för en grupp elever. Vi finns mitt i Farsta centrum och samarbetar med det lokala kulturutbudet. Vår nyinredda skola är vacker, häftig och funktionell - en stimulerande lärmiljö med modern teknik och inspirerande material.  Vi söker dig som - är behörig lärare - ser teamarbete som en självklarhet - ser fördelar i att arbeta i semestertjänst - har modet att kasta dig in i något nytt och nyskapande Omfattning Tjänsten är heltid och tillsvidareanställning med obligatorisk provanställning på 6 månader. Lön Individuell lönesättning. Kontaktperson Susanne Sandholm, rektor telefon, växel 08 -585 01 550 E-post: susanne.sandholm@primaskolan.se  www.primaskolan.se  Följ oss gärna på Facebook. Ansökan Ansökningarna behandlas löpande. Sista ansökningsdag är 2013-07-16. Vi tar endast emot ansökningar via vårt ansökningsformulär. Primaskolan hör till AcadeMedia som är Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning. Mer information finns på www.academedia.se.
Företag: Primaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Primaskolan Farsta utökar ytterligare - vi söker behörig lärare i ma/no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Primaskolan Farsta utökar ytterligare - vi söker behörig lärare i ma/no

Lärare i ma/no inriktning grundskolans senare år
Karlshamns kommun Utbildningsförvaltningen söker Lärare i ma/no - med inriktning mot grundskolans senare år, ref nr 16 G/13. Tjänsten är en visstidsanställning, sysselsättningsgrad 100 %. Tillträde enligt överenskommelse. Utbildningsförvaltningen har ca 1100 medarbetare och ansvarar för förskola, grundskola, särskola, fritidsgårdsverksamhet för barn och ungdom, musikskola, gymnasieskola, kommunal vuxenutbildning, uppdragsutbildning, SFI, kultur- och biblioteksverksamhet samt konsumentverksamhet. Arbetsuppgifter: Du ingår i ett arbetslag som planerar, genomför, utvärderar och utvecklar verksamheten utifrån läroplanen. Tillsammans med arbetslaget har du ansvar för: - att skapa och utveckla en trygg miljö som lockar och utmanar elevernas utveckling, inflytande och lärande - att förbereda, utvärdera och dokumentera verksamheten - att utveckla en god relation till eleverna och deras föräldrar - att stödja och inspirera eleverna till att nå uppsatta mål Kvalifikationer: Vi söker medarbetare som förutom rätt lärarbehörighet också har lätt att samarbeta med andra, kan ta egna initiativ, ha ett bra bemötande och förhållningssätt samt förmåga att utveckla verksamheten. Stor hänsyn tas till personlig lämplighet. Upplysningar: Ola Hallberg, rektor, 0454-30 74 11 Tjänsteställe: Stenbackaskolan Facklig företrädare: Lena Sandgren, Lärarförbundet, tfn 0454-811 86 eller 0733-30 89 81. Niclas Wahlgren, Lärarnas Riksförbund, niclas.wahlgren@utb.karlshamn.se Övrigt: Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas. Om redan anställld sökande erhåller rubricerad anställning kan den uppkomna vakansen tillsättas utan förnyat ledigkungörande. Ange löneanspråk i ansökan. Enligt lagen om registerkontroll (2000:873) skall den som erbjuds denna anställning lämna ett utdrag ur belastningsregistret. Vi undanber oss all hjälp med annonsering och rekrytering. Ansökan: Välkommen med Din ansökan, tillsammans med meritförteckning och angivande av ref nr, till Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen, 374 81 Karlshamn eller jobb@utb.karlshamn.se. Sista dag för ansökan är 2013-08-07.
Företag: Karlshamns kommun, Utbildningsförvaltningen
Ort: Karlshamn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no inriktning grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no inriktning grundskolans senare år

Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik och No-ämnen i åk 4-6. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad lärare med behörighet att undervisa i matematik och no-ämnen i åk 4-6, gärna med teknik som tillval. Du är insatt i Lgr 11. Vi ser gärna att du har erfarenhet av pedagogiskt arbete i liknande verksamhet. Du som söker ska vara trygg och stabil i din professionella yrkesroll, flexibel, positiv, ha god samarbetsförmåga och du arbetar i arbetslag. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregister är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Kallinge
Ort: Ronneby
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no i åk 4-6, Kallingeskolan

Lärare i Ma/No
Kyrkbyns skola, en F-6 skola med ca 130 elever, behöver dig som har behörighet att undervisa i ma/no. Arbetsuppgifter: Du kommer att arbeta med undervisning i liten undervisningsgrupp. Du behöver ha erfarenhet av arbete med elever som kräver ett extra stort engagemang och kunskap inom området neuropsykiatriska funktionshinder. Du ska ha förmåga att skapa goda elev- och föräldrakontakter, god samarbetsförmåga och vara flexibel. Vi ser gärna manliga sökande då våra elever behöver manliga förebilder. Arbetstid/varaktighet: 100 % Utbildning/erfarenhet: Vi söker dig som har lärarutbildning och behörighet att undervisa i ma/no och som ser möjligheter istället för hinder. Du ska ha god datavana, och behärska Officepaketet. Personliga egenskaper: Vi söker dig som är - flexibel och har ett målinriktat arbetssätt - ordningssam, strukturerad i din undervisning - lyhörd och socialt kompetent - öppen och engagerad i frågor som rör arbetet med elever och föräldrar - en tydlig ledare och en positiv förebild för våra elever Kontaktperson: Rektor Bibbi Thurén, tfn: 0250-55 22 17, mob: 070-253 56 08, bibbi.thuren@orsa.se Välkommen med din ansökan samt löneanspråk senast 2013-08-02 till bibbi.thuren@orsa.se Ange referensnummer 54/13 i din ansökan.
Företag: BARN- O UTBILDNINGSFÖRVALTNINGEN
Ort: Orsa
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No

Parkskolan söker lärare i Ma/No
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Arbetsuppgifter • Planera, genomföra och utvärdera undervisning i årskurs 7-9 i enlighet med skolans styrdokument, individuellt och i arbetslag. Mentorskap. • Du deltar aktivt i att utveckla framgångsrika lärmiljöer tillsammans med övriga på skolan. • Det pågår ett flertal satsningar inom skolan bl a satsning på matematik, lärande för bedömning och att öka den specialpedagogiska kompetensen. Kvalifikationer • Behörig lärare med inriktning matematik, teknik, fysik i första hand samt gärna biologi. • Du har en positiv människosyn och har förmåga att skapa goda relationer samt förmåga att förebygga och lösa konflikter. • Du är noggrann, flexibel och lyhörd för elevernas behov och tycker det är roligt att arbeta med ungdomar. Erfarenhet av Komet/Cope och/eller ART är meriterande. Anställningsvillkor Tillsvidareanställning från och med 2013-08-07. Heltid. Kontaktperson Agneta Carlsson Byström, rektor, 0240-56 58 63 Facklig kontaktperson Lärarnas Riksförbund, via kommunens växel 0240 – 86 000 Lärarförbundet, via kommunens växel 0240 – 86 000 Ansökan Välkommen med din ansökan senast den 19 juli 2013 Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedling och annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Parkskolan söker lärare i Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Parkskolan söker lärare i Ma/No

Lärare i Ma-No alt. Sv-So till Näsvikens skola
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Lärare i Ma-No alt. Sv-So till Näsvikens skola ARBETSUPPGIFTER Undervisning tillsammans med en annan lärare i en åldersblandad 2-3:a. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet att undervisa i de lägre åldrarna. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma-No alt. Sv-So till Näsvikens skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma-No alt. Sv-So till Näsvikens skola

Vikarie 100% som lärare i Ma/No vid Vattudalsskolan
Strömsunds kommun erbjuder härliga boendemiljöer i storslagen natur med många möjligheter till friluftsliv och god livskvalité. Vi vill gärna att du blir en av oss. Vikariat i ämnena ma/no i årskurserna 7-9 under tiden 14/8 till 15/11 -2013. I anställningen ingår även att Du är mentor för en grupp elever. Du kommer att undervisa i ämnena matematik, biologi och kemi utifrån gällande kursplaner och uppsatta mål. Anställningen kan komma att bli en tillsvidare anställning. Tillträde 14 augusti 2013 Kunskaper i samiska och/eller samisk kultur är meriterande Välkommen med Din ansökan!
Företag: Strömsunds kommun
Ort: Strömsund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie 100% som lärare i Ma/No vid Vattudalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie 100% som lärare i Ma/No vid Vattudalsskolan

Lärare i Ma/no till Norrtullskolan
Norrtullskolan är en f-6 skola med ca 300 elever och 45 personal, skolan ligger belägen på norr i Eksjö med grönområde i närheten. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i år 4 med klassföreståndarskap. KVALIFIKATIONER Utbildning i Ma/no. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med barn i behov av stöd, kan skapa goda relationer med elever och föräldrar, ha lätt för att samarbeta och vara flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Är du intresserad och vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med engagerade medarbetare? Tveka då inte utan sök till oss!
Företag: Eksjö kommun
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/no till Norrtullskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/no till Norrtullskolan

Lärare i Ma/No till Norrtullskolan
Norrtullskolan är en f-6 skola med ca 300 elever och 45 personal, skolan ligger belägen på norr i Eksjö med grönområde i närheten. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i år 5 med klassföreståndarskap. KVALIFIKATIONER Utbildning i Ma/No. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att jobba med barn i behov av stöd, kan skapa goda relationer med elever och föräldrar, har lätt för att samarbeta och vara flexibel. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Är du intresserad och vill vara med och utveckla vår skola tillsammans med engagerade medarbetare? Tveka då inte utan sök till oss!
Företag: Eksjö kommun
Ort: Eksjö
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No till Norrtullskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No till Norrtullskolan

Lärare i Ma/No/Tk till Junkaremålsskolan 7-9
Nu bygger vi Tranås, var med och skapa framtidens samhälle. Tranås är en expansiv kommun som satsar för framtiden. Vi har ett övergripande mål att utöka befolkningen till 20 000 invånare till år 2025. Till Junkaremålsskolan söker vi en lärare i Ma/No samt Tk. Junkaremålsskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två mindre enheter, F-6 och 7-9. Här finns tre fritidshem varav ett är ett utomhusfritids. På skolan finns även grundsärskola, innehållande autismgrupp och träningsskola, som är belägen i egna lokaler. Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastiskt strövområde med skogen i öster och Svartån i väster, vilket inbjuder till exkursioner och utflykter. Arbetsuppgifter: I tjänsten ingår undervisning främst i ämnena Ma och No för elever i grundskolans senare år, men även Tk beroende på behörighet. Kvalifikationer: Vi söker dig som har en lärarexamen mot grundskolans senare år och helst med behörighet i ett eller flera av ämnena Ma, No och Tk. Erfarenhet från att ha undervisat i dessa ämnen tidigare är meriterande. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Tranås Kommun
Ort: Tranås
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No/Tk till Junkaremålsskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No/Tk till Junkaremålsskolan 7-9

Lärare i ma/no till Porsöskolan
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som är i topp i solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen Porsöskolan ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i matematik och naturorienterande ämnen enligt läroplan och skolans mål- och verksamhetsplan. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen avsedd för grundskolans tidigare år eller grundskollärarexamen 1-7 med inriktning matematik och naturorientering. Har du behörighet att undervisa i andra teoretiska ämnen i åk 1-3 är det meriterande.
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Ort: Luleå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no till Porsöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no till Porsöskolan

Lärare i ma/no till Avanskolan
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen Avanskolan ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i matematik och naturorienterande ämnen enligt läroplan och skolans mål- och verksamhetsplan. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen avsedd för grundskolans tidigare år eller grundskollärarexamen 1-7 med inriktning matematik och naturorientering.
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet F-6
Ort: Luleå
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no till Avanskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no till Avanskolan

Rosengårdsskolan söker lärare i Ma/No
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Rosengårdsskolan är en F-6 skola som från och med 1 juli 2013 ingår i Malmö stads nya grundskoleförvaltning. ARBETSUPPGIFTER Ditt huvudsakliga uppdrag är att på Rosengårdsskolan, i årskurserna 1-6, bedriva undervisning i matematik och NO-ämnena samt teknik. Du förväntas, utifrån skolans rutiner, läroplan och aktuell forskning, utföra ditt uppdrag med ett tydligt elevfokus. Genom metareflektion utmanar du dig själv, dina kollegor och skapar bästa förutsättningar för ett lärande. Vi arbetar med ett inkluderande förhållningssätt. Du kommer att arbeta som mentor där du har huvudansvar för ett antal elever och deras individuella utvecklingsplaner. Du kommer att ingå i ett arbetslag med ett gemensamt ansvar att utveckla och genomföra läraruppdragen. Tillsammans är du med och utvecklar framtidens skola. Skolan ingår i profilområdet Samhälle, sport och språk . KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger med ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du har ett stort resultatfokus och strävar hela tiden efter att skapa de bästa pedagogiska förutsättningarna för våra elever. Du förutsätts ha ett välutvecklat interkulturellt förhållningssätt med erfarenhet av läraryrket. Du ska ha erfarenhet av att skriva skriftliga omdömen, individuella utvecklingsplaner m.m. med hög kvalitet utifrån läroplanens intentioner. Du använder underlaget för en formativ bedömning av elevernas lärande. För att klara av uppställda krav förväntas du ha mycket goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som i skrift. Du är prestigelös och innehar ett ödmjukt och professionellt förhållningssätt mot alla du möter. Som person är du nyfiken och kommunikativ med en vilja att ständigt utveckla dig i yrkesrollen utifrån ett elevperspektiv. Du har lärarexamen med minst behörighet att undervisa i Ma/NO.
Företag: Malmö stad, BoU-Herrgården delområde, Rosengård SDF
Ort: Malmö
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Rosengårdsskolan söker lärare i Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rosengårdsskolan söker lärare i Ma/No

Lärare i Ma/No årskurs 7-9
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn är trygga och når kunskapsmålen i Hässleholms skolor. Tyringe skola söker lärare för de senare åren i Ma/No Tjänsten är en tillsvidareanställning med placering på Tyringe skola åk 7-9. Skolan har cirka 200 elever och är belägen mitt i byn med närhet till goda tåg- och bussförbindelser. Arbetsuppgifter Som lärare i matematik- och NO ämnena leder och ansvarar du för ämnets pedagogiska kvalitet och utveckling. Mentorskapet är en central del i arbetet och du ingår i ett arbetslag där du gemensamt med dina kollegor ansvarar för elevernas totala utveckling. Du är van att arbeta med tydligt målfokus utifrån styrdokumenten och att kommunicera detta med eleverna så att de får ett tydligt inflytande. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen i matematik och naturorienterade ämnen. Som person bör du ha en personlig mognad samt vara trygg och stabil i din roll som lärare. I detta ligger också att se sig själv som den självklara ledaren i klassrummet. Vi förväntar oss att du innehar god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare samt att du besitter god förmåga att uttrycka dig muntligt och skriftligt i det svenska språket. Anställningsstart: 2013-08-12. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Gustafsson, rektor Tyringe skola på tfn: 0451- 26 79 13. Upplysningar om tjänsten lämnas from 22/7 på grund av semestertider. Fackliga representanter nås via kommunens växel, tfn: 0451- 26 70 00. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är: 2013-07-31. Utdrag ur polisens belastningsregister samt lärarlegitimation ska uppvisas före anställning. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No årskurs 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No årskurs 7-9

Lärare i Ma/NO åk 7-9 på Frostaskolan
Att arbeta i Hörby kommun Hörby kommun med 14 900 invånare ligger mitt i Skånes hjärta med det mesta och det bästa runt hörnet. Hörby är en mycket gammal handelsort. Vi som bor eller arbetar i Hörby är mycket stolta över vår vackra och blandade natur. Här kan man få känslan av att befinna sig mitt i vildmarken och ändå är människor, service och bekvämligheter aldrig långt borta. Kommunen erbjuder en mångfald av arbetsuppgifter och yrken. Att arbeta inom Hörby kommun handlar i första hand om att ge service till våra medborgare. Service inom allt från vård och omsorg till parkskötsel och anläggningsarbeten. Vi arbetar aktivt med att vara en god arbetsgivare med bra anställningsvillkor, arbetsmiljö och utvecklingsmöjligheter. ARBETSUPPGIFTER Frostaskolan i Hörby söker en engagerad pedagog i matematik och naturorienterande ämnen för tjänstgöring i årskurserna 7-9. Förutom undervisning i ovanstående ämnen ingår även mentorsuppdrag för en grupp elever. Tillsammans med kollegor i arbetsenheten arbetar du för att utveckla arbetet för pedagogisk utveckling. I ditt pedagogiska arbete har du lätt för att anpassa undervisningen efter elevernas förutsättningar och, på ett naturligt sätt, stöttar dem i sina studier. Du ser möjligheter istället för hinder och en en god förebild för eleverna i din roll. Tillsammans med andra ämneskollegor och specialpedagoger strävar du efter att utveckla eleverna så långt det är möjligt. Datorn och Ipad är ett naturligt pedagogiskt verktyg i din undervisning. KVALIFIKATIONER Du är legitimerad lärare för grundskolans senare del med fokus på de ämnen som tjänsten avser. Det är meriterande med några års erfarenhet från läraryrken och även god dokumenterad insikt i att använda IKT-tekniken i undervisningen.
Företag: Kultur- fritid- och utbildningsförvaltningen, Hörby kommun
Ort: Hörby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/NO åk 7-9 på Frostaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/NO åk 7-9 på Frostaskolan

Lärare i Ma/NOTk åk 6-9
HELSINGBORG -SUNDETS PÄRLA Helsingborg är det naturliga navet i den norra delen av den expansiva Öresundsregionen. Staden erbjuder såväl människor som företag unika möjligheter för utveckling och välbefinnande. Delaktighet, framtidstänkande och ständiga förbättringar utgör grunden för landets mest attraktiva stad. Läs mer om Helsingborg på helsingborg.se ELINEBERGSSKOLAN Skolan har cirka 700 elever och är belägen i de södra delarna av Helsingborg. Det finns elever från förskoleklass upp till årskurs nio. Skolan har hörselintegrerade klasser i nästa alla årskurser och särskola för elever upp till årskurs nio. På skolan finns även introduktionsklasser för nyankomna elever. Vi har ett målmedvetet arbete med trivsel och trygghet. Detta innebär att på högstadiet finns det inte traditionella klasser utan eleverna är indelade i handledargrupper under sin skoldag. Det blir ingen konkurrens mellan klasserna utan en vi-känsla i årskursen. Det är även ett sätt att öka samarbetet mellan lärarna. Lärarna både samplanerar och sambedömer. Detta i sin tur höjer kvalitén på både undervisning och bedömning. VÅRA PROFILER På Elinebergsskolan finns det möjlighet att utveckla sina talanger på områden som berikar både själen, kroppen och tanken. Du behöver inte vara en stjärna innan du prövar våra profiler utan det är din nyfikenhet som får styra. FAME: Här får du pröva på att spela, sjunga, dansa och vara med att sätta upp musikaler. FOTBOLL: I samarbete med Eskilsminne kan du utveckla din förmågor som forbollsspelare. EPA (Eget planerat arbete): Har kan du fördjupa dig inom ett intressant ämnesområde eller bara utveckla dina kunskaper i de ämnen du redan läser. Läs mer om elinebergsskolan på helsingborg.se/elinebergsskolan. ARBETSUPPGIFTER Elinebergsskolan söker lärare i matematik och NOTk i årskurs 6-9. KVALIFIKATIONER Vi söker engagerade medarbetare som har förmåga att se till det enskilda barnets behov såväl som till gruppens möjligheter. Du ska ha lätt för att samarbeta med både föräldrar och personal samt arbeta mål- och resultatinriktat. Pedagogerna arbetar i lag.
Företag: Helsingborgs stad, Verksamhetsområde 3
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/NOTk åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/NOTk åk 6-9

Lärare i Ma/NO - Frejaskolan 6-9
Frejaskolan ligger centralt i Gnesta med promenadavstånd från pendeltåg och regionaltågstation. Frejaskolan 6-9 tar emot elever från hela kommunen när det är dags att börja åk 6 och för närvarande har vi 380 elever. Vi arbetar i arbetslag, bestående av ca 125 elever och 8-12 pedagoger. Gnesta ligger i hjärtat av den sörmländska kulturbygden. Här finns vi mitt i stadens lugn och landets puls, med naturen runt husknuten. Vi är 700 medarbetare som arbetar i kommunen för att ge våra medborgare den bästa servicen. Du är välkommen att bli en av oss. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i ett arbetslag och tillsammans med ytterligare en lärare dela klass och mentorskap. Du ingår i ett arbetslag där du tillsammans med en kollega ansvarar för Ma/NO i arbetslaget åk 6-9. Hos oss får du ett utmanande uppdrag där du får arbeta tillsammans med många intressanta människor och fantastiska ungdomar. Du får en arbetsmiljö som präglas av delaktighet, respekt, ansvar och glädje. KVALIFIKATIONER Behörig lärare ma/NO och teknink med goda erfarenheter av att undervisa elever i åk 6-9. Du ingår i ett arbetslag och tillsammans med ytterligare en lärare delar du klass och mentorskap.
Företag: Gnesta kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Gnesta
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/NO - Frejaskolan 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/NO - Frejaskolan 6-9

Lärare i Ma/No, Heby skola, 100%
Heby är en kommun med ca 13 000 invånare belägen i Uppland. Goda pendlingsmöjligheter till och från Uppsala, Sala, Enköping och Västerås. Förvaltningsområdet omfattar alla former av barnomsorg, grundskola, särskola, vuxenutbildning, introduktionsprogrammet samt SFI. Heby skola 7-9 har ca 230 elever och lärarna arbetar i tre arbetslag uppdelat efter årskurs. Till Heby skola 7-9 söker vi Lärare i Ma/No Tjänsten tillsätts under förutsättning av att erforderliga beslut fattas. Arbetstid/Varaktighet 100 % vikariat under tiden 130812 - 131115 med eventuell möjlighet till förlängning Kvalifikationer Lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik och naturorienterande ämnen Tillträde: 2013-08-12 Sista ansökningsdag: 2013-08-04 Ange referens: 55/2013 Individuell lönesättning tillämpas. Ange löneanspråk i ansökan. Upplysningar om tjänsten lämnas av rektor Jessica Forsell, 0224-362 72 jessica.forsell@heby.se Ansökan Välkommen med din ansökan och meritförteckning till: Heby kommun, Registrator, 744 88 Heby. Vi tar även emot din ansökan via e-post: information@heby.se Heby kommun sänder inte tillbaka ansökningshandlingar om inte den sökande själv begär det. Fackliga kontaktpersoner Ulla Hammenborg, 070-321 35 93, Lärarförbundet Lasse Lundkvist, 0292-719 12, Lärarnas Riksförbund
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Heby
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No, Heby skola, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No, Heby skola, 100%

Speciallärare i ma/no
Tunabergsskolan Tunabergsskolan är en kommunal grund- och särskola för åk 6-9 med ca 450 elever. Vi har även en samverkansklass. Vi är en skola med ett lugnt arbetsklimat där eleverna trivs och lyckas bra. Vi har årskursvisa arbetslag. Arbetsuppgifter Tunabergsskolans samverkansklass har 10-12 elever. Den teoretiska undervisningen får eleverna i samverkansklassen, medan de är tillsammans med sina klasser i praktiska ämnen. Tjänsten innebär undervisning främst i matematik och no-ämnen, men du förväntas även hjälpa till i andra ämnen. Du planerar, genomför och följer upp undervisningen tillsammans med en annan speciallärare, så god samarbetsförmåga är ett krav. Kvalifikationer Behörig 4-9 lärare i matematik/no. Behörighet i So-ämnen är ett plus. Speciallärarutbildning. Upplysningar Lena Engebrand Nikou rektor 018 -727 66 03. Fackliga företrädare: Lärarförbundet 018.727 24 50, LR 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR Center 018-727 23 02, 727 11 80. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare i ma/no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare i ma/no

Lärare i Ma/No 100% Ferlinskolan
Ferlinskolan är en 7-9 skola. På skolan finns förutom grundskola och särskola även klasser för nyanlända. Personalen arbetar i arbetslag. Vi söker en vikarie under ordinarie befattningshavares tjänstledighet. Mentorskap ingår. Du ska vara examinerad lärare med behörighet att undervisa i Ma och No i åk 7-9. Du ska ha en god förmåga att kommunicera och samarbeta med föräldrar och kollegor och ha en vilja att skapa goda relationer med eleverna. Vi värdesätter erfarenhet, kreativitet och engagemang. Har du en adekvat lärarutbildning, gärna med erfarenhet av yrket och vill ha ett attraktivt arbete, skicka in din ansökan.
Företag: Filipstads kommun, Ferlinskolan
Ort: Filipstad
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No 100% Ferlinskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No 100% Ferlinskolan

Vik. lärare i Ma/No till Vallaskolan
Sollefteå kommun ligger i natursköna Ångermanland där älvdalarna kantas av dramatiska nipformationer. Här kombineras närhet till bärrika skogar och småstadscharm med ett spännande näringsliv. I kommunen finns ca 20 000 innevånare, varav 9 000 bor i Sollefteå tätort. Junsele, Ramsele, Näsåker, Långsele och Undrom är exempel på livskraftiga samhällen i kommunen. Välkommen till oss! Sollefteå kommun är sedan 2009 en rökfri arbetsplats - för hälsans skull! ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ma/no vid Vallaskolan. KVALIFIKATIONER Föreskriven lärarutbildning.
Företag: Sollefteå kommun, Barn- och skolförvaltningen
Ort: Sollefteå
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Vik. lärare i Ma/No till Vallaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik. lärare i Ma/No till Vallaskolan

Irstaskolan år 7-9 söker en lärare i Ma/NO!
Jobba med det viktigaste. Västerås stad har 10 000 medarbetare inom 100 olika yrken, alla med det gemensamma målet att bygga en stolt och väl fungerande stad där framtidstro står i centrum. Välkommen till en arbetsplats full av liv. ARBETSUPPGIFTER De kommunala skolverksamheterna erbjuder pedagogisk verksamhet och utbildning från förskola till gymnasium för barn och ungdomar i och omkring Västerås. För vuxna erbjuder vi en väl utbyggd vuxenutbildningsverksamhet. Vi har behöriga medarbetare som brinner för barnens och elevernas bästa. För att kunna erbjuda bästa möjliga utveckling använder vi oss av såväl modern pedagogik som teknik och samarbetar med närsamhället, näringsliv, högskola samt andra kommuner och länder. Vårt mål är att ge barn och elever mod, självförtroende, rätt kunskap och kompetens för att kunna nå sina drömmars mål. Irstaskolan ligger cirka 10 km öster om Västerås centrum och är en F – 9 skola med tre paralleller i varje åldersgrupp. Våra elever kommer till 2/3 från Irsta samhälle och till 1/3 från landsbygden runt omkring. Våren 2013 finns ca 600 elever och 70 medarbetare på skolan och det finns också tre fritidshemsavdelningar. Skolan leds av två rektorer som i det dagliga arbetet har stöd av fyra arbetsenhetsledare. Irstaskolan är en av Västerås 1-1-skolor vilket innebär att alla elever i år 7-9 har en egen bärbar dator som arbetsredskap. Vi använder modern informationsteknologi i undervisningen och i kontakten med elever och föräldrar. Vi är miljöcertifierade med ”Grön flagg” och genom åren har vi haft en hög måluppfyllelse. Nolltolerans mot alla former av kränkningar är skolans signum sedan många år. Alla ska känna sig trygga. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har högskoleexamen som grundskollärare 4-9 alternativt, lärare inriktning senare åldrar med behörighet i matematik och NO. Det är meriterande om du har erfarenhet från grundskolan och en relevant IT-kompetens. Som person är du trygg, stabil och har självinsikt. Du arbetar bra med andra och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vi vill att du tar initiativ och ansvar för din uppgift samt att du kommunicera på ett tydligt sätt både i tal och i skrift. Du planerar, organiserar och prioriterar arbetet på ett effektivt sätt och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter. Du är bekväm med att använda datorn för kommunikation med elever, kollegor och föräldrar och du använder modern informationsteknik såsom datorer och kanoner i din undervisning. Du deltar i skolans utvecklingsarbete med ett-ett-datorer för att nå ett nytt och mer meningsfullt lärande. Besök gärna www.jiv.se, som ger dig information om staden och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid eventuell flytt till Västerås. För att möta morgondagens utmaningar eftersträvar Västerås stad mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund.
Företag: Västerås stad
Ort: Västerås
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Irstaskolan år 7-9 söker en lärare i Ma/NO! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Irstaskolan år 7-9 söker en lärare i Ma/NO!

Lärare i Ma/No
Fagersta ligger i norra Västmanland. Kommunen har en god utveckling och ekonomi, bland annat tack vare en omfattande samverkan med närliggande kommuner. Det geografiska läget är mycket bra med närhet till ett stort befolkningsområde. I kommunen är vi cirka 12 600 invånare. Tågtrafiken är välutbyggd - en resa mellan Fagersta och Västerås eller Örebro tar ca en timme. Till Stockholm åker man på knappt två timmar. Utbildning och fritidsförvaltningen söker till Risbroskolan: Lärare i Ma/No Arbetsuppgifter Lärare i Ma och No i år 7-9. Du kommer att arbeta i profilklasser med inriktning Idrott. Kvalifikationer Grundskollärare 4-9 eller senare år med inriktning Ma/No. Övrigt Vi strävar efter att vara en arbetsplats som speglar samhällets mångfald. Upplysningar Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta: Rektor Helene Blomgren, telefon 076-787 07 65. Fackliga företrädare Rigmor Johansson Jernström, Lärarförbundet, 0223-445 77, Michael Bergström, Lärarnas Riksförbund, 0223-445 77.
Företag: Fagersta kommun
Ort: Fagersta
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No

Lärare i Ma/No m. inriktning fysik- teknik/naturvetenskap
Karlbergsskolan är en 6 ? 9 skola med ca 480 elever. Vi har musikprofil och hösten 2010 fick alla våra elever i åk 7 ? 9 egna bärbara datorer. Från hösten 2013 inför vi I-pad för eleverna. Vi är med i Unos Uno och beforskas av Örebro universitet kring vår En- till En satsning. Vår skola har goda resultat och vi vill fortsätta utvecklingen med att förena teknik och skolutveckling i alla ämnen. Vill du vara med? Arbetsuppgifter: Lärare i Ma/No med inriktning fysik- teknik/naturkunskap. Kvalifikationer: Behörig och legitimerad lärare Vitsordad tjänstgöring är en merit. Anställningsform: Tillsvidare Omfattning: Heltid 100% Tillträde: Augusti 2013 Välkommen med din ansökan, personligt brev och meritförteckning. Du ansöker via www.hrsupporten.se/koping.php Betyg och intyg lämnas vid en eventuell intervju. I våra verksamheter gäller lagen om registerkontroll (2000:873). Ytterligare information lämnas i samband med eventuellt anställningserbjudande. Sista ansökningsdag: 28 juli 2013 Upplysningar lämnas av: Ragnar Larsson 0221/251 02 Ragnar.larsson@koping.se Fackliga upplysningar: Anna Magnusson Gardelin, LR 0221-251 00 anna.gardelin@koping.se Eva Landerholm, LF eva.landerholm@koping.se Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om rekryteringshjälp i samband med denna annons Tillgång till egen bil.
Företag: Köpings kommun
Ort: Köping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No m. inriktning fysik- teknik/naturvetenskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No m. inriktning fysik- teknik/naturvetenskap

Lärare i Ma/No till Donsöskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Donsö ligger i Göteborgs södra skärgård. Till Donsö tar båtresan ca 15 minuter från Saltholmen. Till Saltholmen går förutom spårvagn 11 även snabbuss 114 från centrala Göteborg. Välkommen till en arbetsmiljö med stranden på gångavstånd och naturen utanför dörren. Donsöskolan är en skola med god kvalitet och motivationen är hög både bland elever och pedagoger. Medarbetarna har gedigen kompetens, stort engagemang i eleverna och god kunskap om styrdokumenten. Du kommer att vara en del av vårt arbetslag för Åk 4-5. Du ansvarar för planering, genomförande och bedömning av undervisning i Ma/No. Tillsammans med övriga i arbetslaget ska du planera, genomföra, utvärdera och utveckla det pedagogiska arbetet enligt läroplanen. Gemensamt arbetar vi aktivt för att skapa en trygg miljö, där alla barn trivs, utvecklas och stimuleras i deras lust till lärande. Du kommer att undervisa ma-no i klass 4 och kommer att arbeta ihop med en sv-so lärare som är klassföreståndare i klass 5. KVALIFIKATIONER •Du är behörig för undervisning i Ma/No mot grundskolans tidigare åldrar. •Du har förmåga att skapa långvariga, goda relationer med elever, föräldrar och arbetskamrater. •Du är nyfiken på att utveckla ämnesövergripande undervisning med hjälp av IKT och har nått minst PIM 3. •Du tycker om att samarbeta och ser vinster i att arbeta tillsammans mot uppsatta mål. •Du har goda ledaregenskaper och god förmåga att sprida glädje och energi till elever och arbetskamrater.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Ma/No till Donsöskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Ma/No till Donsöskolan

lärare i Ma-No på Ramnerödsskolan år 7-9
Uddevalla kommun Beskrivning Ramnerödskolan är en 7-9 skola med ca 280 elever och lägen i Uddevallas norra delar. Vi är en Quadriceps-skola och vårt arbetssätt baseras på faktorer för framgångsrika skolor. Vår skola är mångkulturellt, här finns förberedelseklass och en inkluderad grundsärskola. Skolan är organiserad i två vertikala arbetslag och därutöver flera skolövergripande utvecklingsgrupper. Alla lärare har mentorsansvar för ca 12 elever vardera. Det sker mycket spännande utvecklingsarbete på skolan och under kommande läsår deltar alla ma-lärareatt i Matte-lyftet.   Arbetsuppgifter Undervisning i ma, te, ke och bi Kvalifikationer Lärare med behörighet i de ämnen som tjänsten omfattar. Vi fäster dessutom stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi bedömer krävs för att fungera väl inom yrket som t.ex. personlig mognad och samarbetsförmåga mm. Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Villkor Tjänsten är en viss-tid anställning om 100 % under höstterminen 2013. Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän! Allt fler människor och företag upptäcker Uddevalla som en attraktiv plats att bo och leva i. Kommunen växer stadigt och har idag dryga 52 000 invånare. Uddevalla har med sin placering vid hav, skog och fjäll en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Uddevalla kommun är i ett expansivt skede och de närmsta åren sker stora etableringar inom handel samt satsningar för att bli ett maritimt centrum.
Företag: Barn- och utbildning, Grundskolan, Ramnerödsskolan
Ort: Uddevalla
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga lärare i Ma-No på Ramnerödsskolan år 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: lärare i Ma-No på Ramnerödsskolan år 7-9

Lärare i MA/NO grundskolans senare år
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. Alléskolan är en 6-9 skola som ligger i natursköna Floda i Lerums kommun. på skolan går ca. 470 elever. Vi arbetar i arbetslag där 6-7 lärare har ansvar för 3 klasser. Varje arbetslag har stor frihet att själv lägga och förändra elevernas schema, detta innebär att de kan anpassa för en målstyrd skola. Vi har börjat ett arbete med entreprenöriellt lärande och ämnesövergripande projekt. Planering: Varje vecka lägger varje enhet ut sina klassers planering på hemsidan. Den innehåller vad man arbetar med under veckan och är ett verktyg för eleverna och föräldrarna. Föräldraverksamhet: Föräldrarna kan vara med och påverka genom enhets- rådet där föräldrarna från alla arbetsenheter sitter med. Nyrekrytering: Om du är nyutexaminerad får du en mentor som ser till att du kommer in i ditt arbete på bästa möjliga sätt. Vi söker nu 1 st lärare i MA/NO. Är du intresserad av att arbeta med oss, mejla då till helene.lundqvist@lerum.se, skriv till nedanstående adress eller hör av dig per telefon. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i MA/NO ämnen. KVALIFIKATIONER Behörighet Personlig lämplighet
Företag: Lerums kommun, Allé
Ort: Lerum
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i MA/NO grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i MA/NO grundskolans senare år

Grundskollärare i ma/no till Villastadsskolan
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Villastadsskolan ligger i stadsdelen Kneippen, som är ett vackert bostadsområde utmed Motala ström. Skolans har ca 175 elever från förskoleklass till årskurs 6. På våra tre fritidshemsavdelningar finns cirka 120 elever inskrivna. På Villastadsskolan arbetar cirka 26 personer. Under läsåret 13-14 kommer skolan och alla undervisande lärare att ingå i Skolverkets satsning Matematiklyftet. Arbetsbeskrivning Tjänsten, som är ett vikariat, ligger i åk 4-6  till hösten 2013 och du kommer att dela ansvaret med en annan lärare. I uppdraget ingår ansvar i ma och no, men ni kommer att dela på undervisningen. I uppdraget ingår även mentorskap för elever, gemensamt arbete med andra kollegor och i arbetslaget. Din profil Vi söker dig som har en lärarexamen för åk 1-6 alt 4-9 med behörighet att undervisa i framförallt matematik och de naturorienterade ämnena. Fler ämnen är meriterande. Du har erfarenhet av att undervisa i grundskolan, av att arbeta tillsammans med kollegor både i nära samarbete och i utvecklingsarbete med hela kollegiet. Du kan arbeta självständigt och i grupp, har höga förväntningar på dig själv, på eleverna och dina kollegor samt har en förmåga att skapa goda och hållbara relationer med elever, föräldrar och kollegor. Mer information och ansökan Tjänsten är ett vikariat på 100% under höstterminen med tillträde 16 september. Tjänsten tillsätts under förutsättning att ordninarie lärare kommer in på sin sökta utbildning. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Maria Svalin, rektor, på telefon 011-15 31 26 alt. 073-020 15 35. Din ansökan vill vi ha senast 14 augusti. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare i ma/no till Villastadsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare i ma/no till Villastadsskolan

Kunskapsskolan i Norrköping söker lärare i Ma/NO.
Kunskapsskolan i Norrköping är en grundskola åk 6-9. Skolan ligger på Knäppingborgsgatan i centrala Norrköping nära restauranger, affärer och härliga Strömparken. Skolan har 442 elever, jämnt fördelade mellan de fyra årskurserna. Nu söker vi en lärare med behörighet i matematik och NO. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen med goda chanser till förlängning. Vårt grundkrav är att du har formell lärarbehörighet.  Dessutom sätter vi stort värde på ditt engagemang, din pedagogiska kompetens och din handledarförmåga. Vi vill att du ska vara en stabil och trygg person som kan skapa förtroende hos eleverna. Kunskapsskolan erbjuder dig • en nära relation mellan elever och lärare tack vare veckovisa personliga handledningssamtal och mer tid tillsammans • ett gemensamt utbildningskoncept med läromedel, instruktioner och material som frigör tid för att arbeta mer med eleverna • ett utpräglat lagarbete i arbetslag med ett gemensamt ansvar för planering, genomförande och efterarbete. Vi arbetar systematiskt med konceptutveckling och kvalitetsuppföljning för att kunna erbjuda en utvecklande och trivsam arbetsplats för våra medarbetare vilket i sin tur ger goda resultat för våra elever.   Om Kunskapsskolan Kunskapsskolan, där även Kunskapsgymnasiet ingår, har grundskolor för skolår 4-9 och gymnasier med studieförberedande program. I Kunskapsskolan får varje elev en personligt utformad utbildning, som utgår från elevens personliga mål och förutsättningar. Kunskapsskolan har ambitionen att skapa ett alternativ till den traditionella skolan, som utgår från den enskilda eleven och dennas mål istället för från lärarna, gemensamma scheman och lokalerna. Vi har en djup tilltro till enskilda elevers vilja och förmåga att utnyttja sina egna förutsättningar på bästa möjliga sätt. Kunskapsskolan startade de första skolorna år 2000 och har idag 28 grundskolor och åtta gymnasier, 900 medarbetare och 10 000 elever - fler elever per årskurs än i Sveriges sjunde största kommun. Huvudägare är grundaren Peje Emilsson med familj och Investor. ____________________________________________________________________ Vid övertalighet inom Kunskapsskolan kommer utannonserade tjänst i första hand att erbjudas anställda inom företaget. Säljare av rekryteringstjänster gör sig icke besvär. ____________________________________________________________________ Arbetstid/Varaktighet vikariat under hösttermin 2013 Heltid Kontaktpersoner Rektor Markus Brunfelt 073-317 34 58, mailadress: markus.brunfelt@kunskapsskolan.se Ansökan sker via länk nedan senast den 25 juni 2013 För att arbeta i skola krävs utdrag ur belastningsregistret. Blankett finns på Rikspolisstyrelsens webbplats. Vid en eventuell anställningsintervju kom ihåg att ta med kopia av utdrag från belastningsregistret samt intyg och betyg. Om du har frågor - ring kontaktpersonen för den aktuella befattningen. Mer information på www.kunskapsskolan.se Besöksadress Knäppingborgsgatan 2, Norrköping
Företag: Kunskapsskolan i Sverige AB
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Kunskapsskolan i Norrköping söker lärare i Ma/NO. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kunskapsskolan i Norrköping söker lärare i Ma/NO.

Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping
Vi på PROLYMPiA i Norrköping söker en lärare i ma/no. Vi söker en kreativ och flexibel person, en pedagog med stort engagemang. Till hösten startar vi en stor satsning med i-1 iPads, missa inte möjlighet att vara en del i detta spännande arbete! Vi söker en behörig pedagog med erfarenhet av undervisning. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 % (finns möjlighet att arbeta 90 % om så önskas under kommande läsår). Undervisning i ma och no för år sju och åtta. Delat mentorskap i en år 7 ingår. PROLYMPiA är friskolan som fokuserar på idrott och hälsa för 425 elever i årskurs 6-9. Vi satsar offensivt på att förstärka vårt koncept kring våra fyra honnörsord IDROTT - HÄLSA - KUNSKAP - TRYGGHET. Vi finns i Drags fina lokaler i Norrköpings Industrilandskap ett stenkast både från centrum och Folkparkens stora grönområde. Denna anställning med start 2013-08-05 (det finns en viss möjlighet att diskutera startdatum med tanke på uppsägningstider) ger stora möjligheter att vara med och forma verksamheten. Vi är en skola i rörelse, full fart framåt, en framtidsskola. Ett stort intresse av idrott och hälsa är en extra merit. Du hittar oss på www.prolympia.se/norrkoping eller www.facebook.com/prolympia.norrkoping Har du frågor kan du kontakta vår rektor Lina Johansson eller biträdande rektor Sara. Under sommaren nås vi enklast på mail: lina.johansson@prolympia.se (tel. 011-474 48 02) sara.valgren@prolympia.se (tel. 011-474 48 03) Ansökningarna kommer behandlas fortlöpande och tjänsten kan komma att tillsättas under ansökningstidens gång. Välkommen med din ansökan
Företag: PROLYMPIA
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no Prolympia i Norrköping

Lärare i ma/no till Svärtingehus
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Svärtingehus ligger i ett naturskönt område ca 10 kilometer från Norrköpings centrala delar. På skolan kommer vi till hösten att ha ca 430 elever från förskoleklass till årskurs 6 samt fritidshem. Som medarbetare ingår du i ett av våra sex arbetslag och har ett nära samarbete med skolans övriga verksamheter. Skolan är väl utrustad med digitala läromedel som till exempel smartboards i alla klassrum. Vi har en skolskog som komplement till våra vanliga klassrum där vissa delar av undervisningen kan bedrivas. I köket lagas all mat från grunden och där serveras SMART-mat. Arbetsbeskrivning Vi söker en lärare till ett av våra arbetslag i årskurs 4-6. Förutom att undervisa i matematik och no på mellanstadiet kommer du tillsammans med en kollega att ha mentorsansvar för våra elever i årskurs 6. Arbetet sker i nära samarbete med arbetslagets övriga lärare och pedagoger. Din profil Du som söker ska ha lärarexamen och vara behörig att undervisa i matematik och alla no ämnen i årkurs 4-6. Som person har du lätt för at anpassa dig till ändrade omständigheter och arbetar bra tillsammans med andra människor. Du tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter och är lugn och stabil. Du ser möjligheter i förändringar, svårigheter som utmaningar samt har ett positivt och tillmötesgående förhållningssätt. Mer information och ansökan Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% från och med höstterminen 2013. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Madeleine Karlsson, rektor, 0730-20 16 57. Din ansökan vill vi ha senast 4 augusti. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i ma/no till Svärtingehus jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i ma/no till Svärtingehus

4-9 Lärare i Ma/No vid Myranskolan
Gällivare ligger 10 mil norr om polcirkeln. I kommunen bor drygt 18 000 människor med närhet till arbete, service och natur. Här finns länsdelssjukhus, väl utbyggd barnomsorg, bra skolor, ett rikt föreningsliv och ett varierat kulturutbud. Närheten till vildmarken ger goda möjligheter till fritid och upplevelser av världsklass, året runt. Norrbottenskusten når man på 40 minuter med tre dagliga flyg och på ca 2,5 timme med tåg eller bil. Stockholm ligger ca 2,5 timme från Gällivare med dagliga flygförbindelser. Här finns ett differentierat näringsliv och mineralutvinning är sedan decennier en huvudsaklig basnäring. Nya delar av Gällivare ska utvecklas i takt med att områden i Malmberget avvecklas, allt som följd av gruvnäringens fortsatta expansion. Det här är landets största samhällsomvandling i sitt slag. 250 000 nya kvadratmeter av bostäder, kommunala verksamheter och kommersiella lokaler ska byggas under de närmaste 20 åren. Verksamhetsbeskrivning Myranskolan är en enparallellig F-9 skola. Arbetslagen fördelas mellan 1-4 och 5-9 med en bra planlösning som möjliggör arbete enligt Lgr 11 intentioner. Arbetsuppgifter Undervisning i Ma/No samt övriga läraruppgifter Kvalifikationer Lärarexamen, behörighet i Ma/No år 4-9 Tillträde 2013-08-19 Fackliga företrädare Eva Tåström, lärarförbundet Tfn 0970- 180 43
Företag: Gällivare kommun
Ort: Gällivare
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga 4-9 Lärare i Ma/No vid Myranskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: 4-9 Lärare i Ma/No vid Myranskolan


Sök lediga jobb Lärare i Ma_NO

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se