Lärare i Matematik jobb - lediga jobb

Lärare i Matematik jobb Lärare i Matematik jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i Matematik. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i Matematik. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i Matematik och Företagsekonomi till VRG- Stockholm

 2. Gymnasielärare i Matematik- Stockholm

 3. Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan- Sundbyberg

 4. Lärare i Matematik till Centrumskolan- Nacka

 5. Lärare i matematik/NO åk 4-9- Solna

 6. Behörig lärare i matematik 60%- Stockholm

 7. Lärare i matematik- Vallentuna

 8. JENSEN gymnasium Västra söker lärare i matematik och fysik- Stockholm

 9. Lärare i Matematik till Gustavsbergs gymnasium- Värmdö

 10. Gymnasielärare i matematik- Sollentuna

 11. Lärare i matematik, NO, teknik- Solna

 12. Lärare i matematik och fysik- Stockholm

 13. Folkhögskolelärare i matematik/naturkunskap- Olofström

 14. Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen- Ludvika

 15. Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan- Gävle

 16. Gymnasielärare i Matematik- Sandviken

 17. Lärare i matematik och naturkunskap till Plusgymnasiet- Gävle

 18. Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet- Kungsbacka

 19. Lärare i matematik och NO till Särö skola- Kungsbacka

 20. Lärare i Matematik- Östersund

 21. Lärare i matematik/Biologi till Norråsaskolan Nässjö- Nässjö

 22. Speciallärare i matematik till Junkaremålsskolan- Tranås

 23. Lärare i matematik och NO till Hillerstorpsskolan 7-9- Gnosjö

 24. Lärare i matematik och no 50%- Övertorneå

 25. Gymnasielärare i matematik- Arjeplog

 26. Jens Billeskolan söker lärare i matematik / NO- Bjuv

 27. Lärare i matematik/NO och Tk- Malmö

 28. Lärare i matematik och Naturkunskap 40%- Simrishamn

 29. Gymnasielärare i matematik- Båstad

 30. Gymnasielärare i matematik och fysik- Lund

 31. Lärare i matematik sökes- Lund

 32. LBS i Helsingborg söker lärare i Matematik.- Helsingborg

 33. Erfaren lärare i matematik omgående- Lund

 34. Rekarnegymnasiet söker Lärare i Matematik och övrigt ämne till Individuellt- Eskilstuna

 35. Lärare i Matematik och NO och/eller engelska eller SVA- Uppsala

 36. ITG Uppsala söker gymnasielärare i matematik- Uppsala

 37. Lärare i Matematik/Naturkunskap, 85%- Säffle

 38. Lärare i matematik och kemi, 100%- Säffle

 39. Lärare i matematik och biologi- Timrå

 40. Lärare i matematik och teknik- Timrå


Mer beskrivning

Lärare i Matematik och Företagsekonomi till VRG
Viktor Rydberg gymnasium Odenplan söker en lärare med gymnasielärarbehörighet i matematik och företagsekonomi. Tjänsten är ett vikariat läsåret 2013-2014 på 100 % med goda möjligheter till förlängning. Du är utbildad lärare, har ett stort engagemang för den enskilda individen och förstår vikten av att göra din undervisning stimulerande för eleverna. Du är en skicklig pedagog, arbetar bra både självständigt och tillsammans med andra, samt trivs i en organisation under ständig utveckling där IKT har en framträdande roll. Vi lägger stor vikt vid dina pedagogiska ledaregenskaper. Stiftelsen Viktor Rydbergs Skolor driver fyra framgångsrika skolor i Stockholmsområdet; tre gymnasieskolor och en högstadieskola. Antalet sökande per plats till VRG är högst i landet. I kvalitetsutvärderingar ger elever och lärare verksamheten vid våra skolor högsta betyg. Undervisningen kan även vara förlagd på Viktor Rydberg gymnasium Jarlaplan. Läs mer om skolan på www.vrg.se Du är välkommen att söka tjänsten genom att skicka din ansökan och CV till Maria Hävner, maria.havner@vrg.se. Betyg och intyg uppvisas vid eventuell intervju. Vi ser fram emot att läsa din ansökan snarast, dock senast den 4/8. Vi kommer att kalla till intervjuer med start den 5/8.
Företag: VRE EDUCATION
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik och Företagsekonomi till VRG jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik och Företagsekonomi till VRG

Gymnasielärare i Matematik
Thoren Business School är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor. Vi utbildar framtidens affärsmän/affärskvinnor och ledare. Konceptet bygger på ett nära samarbete med näringslivet, universitetet och idrottsrörelsen. Vi har idag elva skolor runt om i landet och vi expanderar hela tiden. Har du gymnasielärarbehörighet och vill utveckla framtidens gymnasium? Då kanske du är personen vi söker. Vi behöver lärare i Matematik, gärna i kombination med kemi. På vår skola är relationen mellan personal och elev mycket viktig och bygger på förtroende. Du som söker ska därför vara öppen och glad samt ha en positiv elevsyn. Vår utbildning bygger på en aktiv relation med det omkringliggande samhället och näringslivet. Du som söker ska därför ha ett genuint intresse för att arbeta utåtriktat och kunna integrera teori med praktik. Våra pedagoger verkar i en otraditionell och flexibel inlärningsmiljö. Du som söker ska därför vara beredd på att utmana dina pedagogiska mönster. Vi erbjuder en kreativ miljö med ljusa moderna lokaler mitt på Medborgarplatsen. Välkommen med din ansökan! Vi kallar fortlöpande till intervjuer under ansökningsperioden
Företag: Thoren Business School Medborgarplatsen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-13
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik

Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan
Du kan väcka intresse. Och stilla nyfikenhet. Precis som vi. Lärare i Matematik och NO åk 4-9 Grönkullaskolan   Här på Grönkullaskolan arbetar vi varje dag med målet att våra elever ska få kunskaper och resultat av mästarklass. Sundbybergs stad växer så det knakar, men har lyckats bevara fördelarna med att vara en liten kommun. Det innebär att det är nära till beslut och att våra medarbetare har möjlighet att vara med och påverka verksamheten. Det gör arbetet extra roligt. Som lärare i Matematik och NO kommer du undervisa våra elever i åk 4-9 i matematik och samtliga av NO-ämnena. Inklusive teknik. Dina arbetsuppgifter innefattar även sedvanlig dokumentation. Vi arbetar med Skolweb och mentorskap i klass kan ingå i arbetsuppgifterna. Vi vill att du är behörig i matematik och NO för grundskolans senaredel. Meriterande är om du är behörig i ytterligare ämne (-en). Framförallt bild eller slöjd. Kunskaper i finska ser vi som en merit då Sundbybergs stad har finska som förvaltningsområde. Befattningen är en tidsbegränsad anställning (1år) på heltid. Tillträde 130812. Ansök senast den 130809.   Välkommen med din ansökan! Sundbybergs stad växer så det knakar. Du som jobbar här befinner dig mitt i händelsernas centrum. Du har all möjlighet att vara med och påverka framtiden, både för staden och den verksamhet du arbetar i. Det fina med Sundbyberg är nämligen att vi har bevarat fördelarna med en liten organisation. Som att det är nära till beslut, lätt att påverka och att alla känner alla. Vi tycker att det är viktigt. Det tycker du också.
Företag: Sundbybergs stad
Ort: Sundbyberg
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO åk 4-9 Grönkullaskolan

Lärare i Matematik till Centrumskolan
I Nacka bor drygt 93 000 personer och antalet ökar stadigt. Vår service präglas av effektivt resursutnyttjande, starkt medborgarinflytande och stor valfrihet. Inom alla verksamheter är ambitionen att skapa bästa förutsättningar för kreativitet, innovation och kunskapsdelning.Björknässkolan söker en behörig matematiklärare (gärna i kombination med annan ämnesbehörighet i något NO-ämne) till vår mindre undervisningsenhet Centrumskolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta med ungdomar som är i behov av särskilt stöd. Du kan arbeta självständighet och är flexibel samt har god samarbetsförmåga. Du vill vara med och delta aktivt i skolans utvecklingsarbete och fokusera på möjligheter. Arbetsuppgifterna kommer att var mycket varierande, varför en god förmåga till överblick är viktig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du kommer att ha ämnesansvar och delat mentorsansvar för cirka sex elever. I arbetsuppgifterna ingår också att vara delaktig i elevernas hela skoldag vilket bl.a. innebär förberedelser och efterarbete kring måltider, rastaktiviteter, samarbete i arbetslaget, praktiskt arbete med de dagliga rutinerna, föräldrakontakter samt externa kontakter. Centrumskolan är en liten skolenhet som arbetar med elever i behov av särskilt stöd, årskurs 6-9. Vi har funnits sedan 1993-94 och har idag plats för ca 24 elever uppdelat på två grupper. I varje grupp arbetar fyra lärare/pedagoger. Verksamheten är externt placerad i Ektorpscentrum. Den gemensamma nämnaren för våra elever är att de har stora koncentrationssvårigheter och har haft svårt att fungera i stora klasser/skolor, många saknar motivation för skolarbete. Grundproblematiken kan se väldigt olika ut. En del av våra elever är diagnostiserade andra har inte någon diagnos. Vi vill ge eleverna en tro på sina egna möjligheter och förmågan till att forma ett bra liv. Vi utgår därför från varje elevs behov och upprättar ett tätt samarbete med föräldrar och eventuella sociala myndigheter eller andra för eleven viktiga instanser.
Företag: Nacka Kommun
Ort: Nacka
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik till Centrumskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik till Centrumskolan

Lärare i matematik/NO åk 4-9
På Ängkärrskolan, Sveriges enda skola för barn med dyslexi, hjälper vi våra elever med olika strategier och inlärningsmetoder för att hantera sin dyslexi. Men för att kunskaper och metoder ska kunna "slå rot och växa", ges eleverna stort utrymme i att utveckla självbild och självförtroende. Ängkärrskolan har relativt små grupper med individanpassad undervisning och hög vuxentäthet. I varje klass finns max 16 elever med två lärare på alla lektioner. I verksamheten har vi 5 specialpedagoger. Anna-Karin hos oss söker nya utmaningar närmare hemmet och vi söker hennes efterträdare. Du ska vara behörig lärare i matematik/NO och gärna ha arbetat med elever som har särskilda behov. Har du matte eller NO i en annan kombination kan det också vara intressant för oss. Då våra pedagagoger arbetar mycket med datastöd på lektionerna och eleverna med kompensatoriska hjälmedel är det viktigt att du är datorvan. Du ska vara en varm, tålig, lyhörd och inspirerande person och en tydlig förebild för barn och ungdomar. Vi ser gärna att du har erfarenhet av årskurserna 4-6 Ängkärrskolan ligger i Solna och har ca 120 elever. Personalgruppen är uppdelad i två arbetslag. Vi erbjuder bra förmåner men framförallt en arbetsplats där det är givande och kul att arbeta. Det är viktigt att ha roligt på jobbet särskilt som lärare axlar ett stort ansvar.
Företag: Stiftelsen Nya Ängkärrskolan
Ort: Solna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO åk 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO åk 4-9

Behörig lärare i matematik 60%
Tillhör du Sveriges bästa lärare? Är du redo för en ny utmaning? Undervisar du i matematik? - Då har du chansen att söka till Thoren Innovation School i Stockholm Vi söker nu en ny passionerad och engagerad lärare för kurser i matematik. Thoren innovation School är en av Sveriges främsta fristående gymnasieskolor och vi utbildar framtidens tekniker, IT-människor och ledare. Konceptet bygger på ett nära samarbete med näringsliv och universitet. Vi har idag skolor på flera orter runt om i landet. I Stockholm erbjuder vi följande program: Tech Program (Teknikprogrammet), Science program (Naturprogrammet) och IT-program (El och energi programmet). För att bli Sveriges främsta tekniska gymnasium måste man våga tänka nytt. Och tänkta stort, men med hjärtat. Det har vi gjort. Vi har kombinerat teknik, entreprenörskap och innovation på ett helt nytt sätt. Vi är som du förstår inte en traditionell gymnasieskola utan vi är mycket mer. Vårt mål är att på bästa sätt förbereda våra elever för universitetstiden men också för ett framtida arbete eller eget företagande. Vi söker dig som är behörig i matematik och har relevanta arbetslivserfarenheter av att undervisa i matematik. Då du även kommer att vara mentor är det viktigt att du har lätt för att knyta kontakt med eleverna. På skolan jobbar vi även ämnesintegrerat så det är värdefullt om du har erfarenhet av detta samt har många bra idéer om hur du vill utveckla matematikundervisningen. Det är meriterande om du även kan undervisa i ytterligare ett ämne. Vi hoppas att du vill bli en av oss! Välkommen med ditt CV och personliga brev.
Företag: THOREN INNOVATION SCHOOL
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Behörig lärare i matematik 60% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Behörig lärare i matematik 60%

Lärare i matematik
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem samt en gymnasieskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och ca 5 500 barn och elever. Vallentuna gymnasium har ca 400 elever och arbetar tematiskt, vilket innebär projektliknande arbetsformer. Alla våra elever har bärbara datorer och vi lägger stor vikt vid IT-kompetens. Gymnasiet har följande program: teknikprogrammet, naturvetenskapsprogrammet, samhällsvetenskapsprogrammet, ekonomiprogrammet, program för elever med Aspergers syndrom, byggprogrammet, fordons- och transportprogrammet, handels- och administrationsprogrammet samt introduktionsprogram. Kvalifikationer och arbetsuppgifter Vi söker dig som är behörig gymnasielärare i matematik. Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på 50 % under läsåret 2013/2014 med tillträde 2013-08-12 och vi tillämpar individuell lönesättning. Stor vikt läggs på personlig lämplighet. Vi reserverar oss mot att eventuellt övertalig personal i Vallentuna kommun kan ha förtur till tjänsten. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ned på sidan i vår annons på http://www.vallentuna.se, senast 2013-08-01. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Vill du veta mer om tjänsten rektor Helena Henrikson, tel 08-587 855 01. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik

JENSEN gymnasium Västra söker lärare i matematik och fysik
Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever når framgång. I din roll som gymnasielärare på JENSEN får du möjlighet att, tillsammans med engagerade kollegor och närvarande chefer, ta ett helhetsansvar för skolan. Samtidigt som du har stor frihet att utforma din undervisning på ett sätt som utmanar och utvecklar dina elever. Tjänsten är en visstidsanställning på 100 % under hösten 2013, med möjlighet till förlängning. Tillträde 1 aug 2013. JENSEN gymnasium Västra startade 2006 och ligger på Gjörwellsgatan 26 på Kungsholmen, med närhet till såväl grönområden som Rålambshovsparken och pulsen på Fridhemsplan. Arbetsuppgifter och ansvarsområden • Undervisa i matematik och fysik och därmed leda skolans elever till goda studieresultat samt en positiv kunskapsutveckling. • Aktivt bidra till hela skolans utveckling och att verksamheten når sina mål. Kvalifikationer Du som söker bör vara behörig lärare i matematik och fysik. Tidigare erfarenheter av undervisning på gymnasienivå är meriterande. Vi söker dig som är en kreativ person som tycker om att samarbeta med andra samt vill arbeta på en skola med högt ställda mål. Tidigare erfarenheter av internationella samarbeten är meriterande då skolan håller på att bygga upp en internationell profil. JENSEN gymnasium har alltid strävat efter att ligga i framkant och erbjuda bästa tänkbara utbildning för våra elever. Sedan vi startade vår första gymnasieskola för 10 år sedan har vi varit banbrytande inom flera olika områden. Vi genomför nu en stor IT-satsning som ger oss förutsättningar att redan från hösten 2013 arbeta med digitalt lärande på ett sätt som tar tillvara det allra senaste inom pedagogisk forskning och där vi använder verktyg som ger förutsättningar att förbättra studieresultaten samtidigt som undervisningen blir mer meningsfull, för såväl elever som lärare. Därför ser vi gärna att du har kompetens inom, eller ett intresse för det digitala lärandet. På JENSEN har vi en utpräglad hälsoprofil och söker därför medarbetare som har ett intresse för mental träning, motion och en hälsosam livsstil. Din ansökan Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba hos oss". Du ansöker genom att registrera din profil och bifoga ett personligt brev och CV i vårt rekryteringssystem. Detta tar max 5 minuter. Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 31/7. Notera att urval sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Daniel Roth (daniel.roth@jensengymnasium.se) eller Jessica Mozakka (jessica.mozakka@jensengymnasium.se). Varmt välkommen med din ansökan! JENSEN education är ett av Sveriges största privata utbildningsföretag med verksamhet i de elva största städerna i Sverige. Vi har idag ansvar för att utbilda drygt 8 500 elever inom sju olika verksamhetsområden – förskola, grundskola, gymnasium, vuxenutbildning, yrkeshögskola, business school samt karriär och utveckling. Företaget har 600 heltidsanställda medarbetare samt ett 100-tal deltidsanställda lärare och utbildningskonsulter. JENSEN omsätter 550 MSEK och företagets grundare, Håkan Jensen, är fortfarande ensam ägare med ett långsiktigt åtagande. Verksamheten präglas av hög kvalitet, hög kundnöjdhet, hög medarbetartrivsel och tydliga värderingar. Vårt utbildningskoncept ”Träning för verkligheten” är ett samlande begrepp som ligger till grund för hur vi bedriver vår verksamhet. Det genomsyrar vår undervisning, våra lokaler, hur vi organiserar våra skolor samt den kultur och de normer som råder.
Företag: JENSEN education
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga JENSEN gymnasium Västra söker lärare i matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JENSEN gymnasium Västra söker lärare i matematik och fysik

Lärare i Matematik till Gustavsbergs gymnasium
Gustavsbergs gymnasium är kommunal gymnasieskola med ca 420 elever som ligger Gustavsbergs hamn. Skolan startade 2003. På skolan finns följande program: Samhällsvetenskapliga programmet, Handelsprogrammet, Barn- och fritidsprogrammet, Hantverksprogrammet med inriktning frisör/stylist, Vård- och omsorgsprogrammet, Naturvetenskapliga programmet samt Introduktionsprogram. Skolan har egna bärbara Mac-datorer till alla elever och alla lärare. Läraren har stor frihet att skapa sin egen digitala lärmiljö. Skolan är ung och kreativ och är öppen för nya tankar och idéer. Lärarrollen hos oss innebär stor frihet. Rollen som lärare i matematik innebär att du undervisar inom ämnet men också utvecklar undervisningen på skolan tillsammans med övriga lärare. Vi använder digitala lärresurser i undervisningen. Tjänsten innebär även mentorskap för en av skolans klasser. Vi söker dig som är behörig lärare för matematik på gymnasiet och som har erfarenhet av undervisning på gymnasiet. Vi ser att du har en bred ämneskompetens och dynamisk pedagogisk förmåga. Du är engagerad, initiativrik och förändringsbenägen samt har förmåga att genom inspirerande undervisning medverka till att eleverna når sina mål. Du använder IT som ett naturligt verktyg i såväl undervisning som i ditt övriga arbete. Du vill bidra till hela skolans funktion och utveckling och vill arbeta i team. Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning tillför verksamheten och ser därför gärna manliga som kvinnliga sökande, och sökande med olika bakgrund och livserfarenhet till tjänsten. Anställningen är en tillsvidareanställning och omfattar heltid. Tillträde den 12 augusti 2013. I Värmdö kommun arbetar vi aktivt för att skapa hälsofrämjande arbetsplatser med en god arbetsmiljö. Vi erbjuder olika former av friskvård och tillämpar rökfri arbetstid. Ansökan Du söker tjänsten via www.varmdo.se/jobb. Välkommen med din ansökan den 30 juli 2013. Intervjuer och urval kan komma att påbörjas innan ansökningstidens slut så registrera din ansökan snarast. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta Marie Olofsson, rektor, 0857048530. Fackliga representanter nås via kommunens växel 08-570 470 00. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. ________________________________________________ Värmdö är en del av Stockholms skärgård, en unik natur med över 10 000 öar. Här möter land hav, bara 20 minuter från Stockholm. I vår anrika huvudort, Gustavsberg, finns en lång tradition inom design och form som lever vidare genom en fortsatt satsning på konst och kultur. Kommunen har ca 39 000 invånare varav drygt 10 000 bor i Gustavsberg. Vi har en mycket ung befolkning där var fjärde invånare är yngre än 15 år. Värmdö är dessutom en av de snabbast växande kommunerna i landet. Denna dynamik avspeglar sig även i arbetsgivaren Värmdö kommun. Vi erbjuder dig stora möjligheter och intressanta utmaningar.
Företag: Värmdö Kommun
Ort: Värmdö
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik till Gustavsbergs gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik till Gustavsbergs gymnasium

Gymnasielärare i matematik
Consensum i Sollentuna söker dig som är behörig i att undervisa matematik på gymnasiet. Meriterande om du även är behörig i naturkunskap. Consensum gymnasium i Sollentuna startade år 2008. Vi är en liten genuin skola som har Vård-och omsorgsprogrammet med tre programfördjupningar. Akutsjukvård, fördjupning mot Högskola och Universitet och Friskvård /hälsa. Skolan ligger i Sollentuna centrum med närhet till pendeltåget. I höst startar vi två klasser och kommer totalt att ha ca 150 elever. Vi arbetar helt ämnesintegrerat och tematiskt. Våra ledmotiv är Hälsa, Entreprenörskap och Internationalisering. Vi söker Dig som är nytänkande och utvecklingsinriktad. Vi förutsätter att du är prestigelös och har en genuin vilja till att samverka mellan kurser och ämnen. Vi söker Dig som är en engagerad och kreativ lärare som visar stor närvaro i mötet med eleverna. Du ska tycka om att samarbeta och ha en positiv grundsyn. Du ska ha intresse för att undervisa i matematik och se möjligheterna att integrera matematik med andra ämnen Vi erbjuder ett Dig ett kreativt och utmanande arbete. De flesta av våra lärare har varit med från start och arbetsklimatet är oerhört kreativt och positivt. Tjänsten är ett vikariat med stor möjlighet till förlängning med start i augusti 2013.
Företag: Consensum AB Lund
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik

Lärare i matematik, NO, teknik
Skytteholmsskolan är en f-9 skola i centrala Solna. Skolan består av ca 550 elever och har två rektorer (F-3 och 4-9) ARBETSUPPGIFTER Vi söker lärare i matematik, NO och teknik för undervisning i åk 6-9. Behovet är totalt 1,3 tjänster som kan kombineras i olika procenttal beroende på de sökandes önskemål. KVALIFIKATIONER Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska ha stort engemang, pedagogisk kompetens och förmågan att organisera en god miljö för lärande. På Skytteholmsskolan arbetar vi med inkludering och formativ bedömning och vi vill att all personal bidrar till att få alla elever att nå målen genom kreativ och genomtänkt undervisning. Språkutvecklande arbetssätt värdesätter vi stort och att ha ett normkritiskt förhållningssätt är meriterande. Behörig lärare med erfarenhet av undervisning i grundskolans senaredel.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 06-18
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik, NO, teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik, NO, teknik

Lärare i matematik och fysik
Enskilda Gymnasiet är en väletablerad fristående skola vid Tegnérlunden i centrala Stockholm med både grundskola (år 6-9) och gymnasium (NV och SP). Skolan grundades 1913 och drivs av föräldrarna genom Föreningen Enskilda Gymnasiet. Enskilda Gymnasiet har under åren etablerat sig som en skola med hög kvalitet och med mycket goda resultat. Skolan har i dag drygt 500 elever och 50 medarbetare. Verksamheten håller hög och jämn kvalitet med elever som trivs, presterar i linje med sina mål och är nöjda med sin utbildning. På Enskilda Gymnasiet läser studiemotiverade elever som vill göra sitt bästa. Undervisningen på Enskilda Gymnasiet präglas av hög bildningsnivå och varierad pedagogik där lärarens roll är central. För eleven blir undervisningen inspirerande och stimulerande genom att lärarna har kompetenser inom olika inlärningsstilar. Vi erbjuder dig möjligheten att tillsammans med dina kollegor bidra till att verksamheten på en av Sveriges mest framgångsrika skolor utvecklas och att elever och föräldrar fortsätter vara nöjda med undervisning och skola. Vi söker en erfaren och driven gymnasielärare i matematik och fysik, som brinner för sina ämnen. Du arbetar med ett stort engagemang tillsammans med eleverna på högstadiet för att de ska nå sina mål. Du motiverar och leder eleverna till goda studieresultat och bidrar till hela skolans utveckling och måluppfyllelse. Du är en tydlig ledare som skapar trygghet och ordning, samt är en förebild för dina elever. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Du är lojal, lyhörd och har hög ansvarskänsla. Du är behörig gymnasielärare i matematik och fysik.
Företag: Enskilda Gymnasiet
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och fysik

Folkhögskolelärare i matematik/naturkunskap
Jämshögs folkhögskola söker Folkhögskolelärare i matematik/naturkunskap I nordvästra Blekinge möts den vilda naturen och den moderna kulturen. Där ligger Jämshögs folkhögskola. Vi är en ganska liten skola där alla vistas i samma byggnad. Detta medför gemenskap och goda möjligheter för alla att lära känna varandra. I mötet med andra människor gör du nya erfarenheter. Vår målsättning är att kursdeltagare och lärare tillsammans formar en studiemiljö som genom vidgade kunskaper, analys och ökat engagemang stimulerar till personlig utveckling. Skolan har ca 180 studerande, internat med plats för 46 studerande och ett kapell för andaktsliv. Utbildning/erfarenhet Behörig lärare. Folkhögskollärarutbildning/folkbildningserfarenhet meriterande. För information kontakta; Per Andersson, rektor, telefon 0454-46710, 076-135 16 16 e-post: per.andersson.jamshog@folkbildning.net Sista ansökningsdag är 31 juli 2013.
Företag: Jämshögs Folkhögskola
Ort: Olofström
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Folkhögskolelärare i matematik/naturkunskap jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Folkhögskolelärare i matematik/naturkunskap

Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen
Ludvika kommun växer! ABB och STRI är världsledande inom elkraftöverföring och investerar för framtiden. Spendrups bryggeri, Säfsen Resort och gruvindustrin är andra som satsar stort. Många flyttar hit och boende finns i alla former, alltid naturnära. Vi i Ludvika kommun är entusiastiska inför framtiden. För att lyckas ännu bättre behöver vi dig! I Ludvika är barn och ungdomar viktiga! Det visar vi genom att göra barnen och ungdomarna till navet i den kommunala organisationen. Alla resurser riktade till barn- och ungdomar har samlats under en och samma nämnd. Där finns förskola, grundskola och särskola, inkl Kostorganisation i egen regi, och också individ- och familjeomsorg. Gemensamt för samtliga verksamheter är ett medvetet kvalitetsarbete för att ständigt utveckla och förbättra arbetet med barn och ungdomar. Välkommen till oss på Kyrkskolan i Ludvika! På vår skolan jobbar vi för goda resultat och en trygg och trivsam skola för alla elever. Vi söker nu en lärare i matematik och NO-ämnen för grundskolans senare år. Du kommer att jobba tillsammans med andra lärare för att forma en skolmiljö där eleverna trivs bra, känner att de är trygga och utvecklas på bästa sätt kunskapsmässigt. Fokus på resultat genom att få alla elever att utvecklas så långt som möjligt är av stor vikt i ditt arbete. Samarbetet med andra lärare sker såväl inom de egna ämnena som i årskursvisa arbetslag. Du kommer att ha mentorsansvar för elever, vilket innebär att du sköter kontakter mellan hem och skola för dessa elever. Du kommer att ha din tillhörighet i ett av arbetslagen för Kyrkskolan årskurs 7-9. Vi tror att du är en person som kännetecknas av både arbetsglädje och utvecklingsvilja. Du har god uppfattning om undervisning och bedömning utifrån LGR11 och du har ett inkluderande förhållningssätt till eleverna. Du har goda IT-kunskaper och ser IT som ett självklart pedagogiskt verktyg i vardagen. Du är en flexibel lagspelare som tycker att det bästa som finns är att arbeta med ungdomar. Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedlning, annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Kontaktuppgifter Jonas Fors (rektor), tel 0240-861 92 Anna Runkvist (Lärarförbundet) tel 0240-864 06 Eva Åkerström (Lärarnas Riksförbund) tel 0240-864 10 Vi undanber oss alla erbjudanden om kandidatförmedlning, annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Ludvika kommun
Ort: Ludvika
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kyrkskolan 7-9 söker lärare i matematik och NO-ämnen

Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Utbildning & Arbete Gävle är en förvaltning med bred och mångfacetterad verksamhet där stor vikt läggs vid kvalitet och kompetens. Vårt uppdrag är att under kortare och längre perioder leda människor genom utbildning, arbete och sysselsättning. Vi ska på bästa sätt se till att dessa personer får ett positivt och värdigt bemötande utifrån vars och ens förutsättningar och behov. Polhemsskolan är Gävles största gymnasieskola med ca 1400 elever. På Polhemsskolan finns 9 nationella program, introduktionsprogram och gymnasiesärskola med 7 program. Skolan är indelad i 5 sektorer som leds av varsin bitr rektor medan rektor har övergripande ansvar för verksamheten. På Polhemsskolan finns väl utvecklade arbetslag och ett omfattande kvalitetsarbete vars syfte är att öka elevernas måluppfyllelse. ARBETSUPPGIFTER Undervisa elever på introduktionsprogrammen i engelska och historia. Medverka i arbetslag och ämneslag. Du kommer också att vara mentor för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare i engelska och historia för åk 7 – 9. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga.
Företag: Gävle kommun, UAG/Polhemsskolan
Ort: Gävle
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik, Polhemsskolan

Gymnasielärare i Matematik
Alpin skidåkning, bad längs Storsjöns stränder och rekreationsområden i anrika bruksmijöer. I Sandviken väntar ett rikt frilufts- och kulturliv i kombination med låga boende- och levnadskostnader. Allt i en internationell atmosfär kring den högteknologiska verkstadskoncernen Sandvik AB. Sandvikens Kommun arbetar för en bra livsmiljö för kommunens 37000 invånare samt att vara den goda arbetsplatsen för över 3000 anställda. Sandvikens kommuns förskolor och skolor styrs främst av Kunskapsnämndens mål. De områden ur de nationella styrdokumenten som proriteras för att ge bra förutsättningar för god måluppfyllelse avseende kunskap är Ansvar och inflytande, Hälsa, Jämställdhet och Digital kompetens. Kommunens och varje enhets kvalitetsredovisning finns tillgänglig under rubriken Utbildning på www.sandviken.se tillsammans med annan information om skolan. ARBETSUPPGIFTER - undervisa i matematik på gymnasienivå - som ansvarig mentor sätta upp mål tillsammans med eleverna och ha regelbunden kontakt med vårdnadshavare - aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål - motivera och leda eleverna till goda studieresultat, måluppfyllelse och kunskapsutveckling samt följa upp elevernas studieresultat och närvaro - ha kontakt med externa intressenter exempelvis högskola och teknikföretag KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är lärare i matematik, behörig för gymnasiet. Du undervisar på ett inspirerande sätt och engagerar dig i eleverna och i deras mål genom ett coachande förhållningssätt. Som person är du kreativ och öppen för nya idéer och synpunkter. Vi utgår ifrån att du har goda IT-kunskaper. Du är lyhörd och har hög ansvarskänsla. Yrkesliv utanför skolan är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sandvikens kommun, Bessemerskolan
Ort: Sandviken
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Matematik

Lärare i matematik och naturkunskap till Plusgymnasiet
Vill du vara med och skapa Sveriges bästa gymnasieskola? Är du intresserad av att bli en del av ett team som brinner för utveckling och har en klar bild över vilken kunskapssyn vi bygger vår verksamhet och vår organisation på?  Vi söker en engagerad pedagog till vår nystartade skola i Gävle. Undervisning sker i team utifrån tema och projekt men med fokus på kurserna Matematik och naturkunskap.  Du brinner för att våra elever ska nå sina drömmar och få ut det mesta av sin tid hos oss. Dessutom tror vi att du är öppen för att arbeta ämnes- och programövergripande, är ansvarsfull och kan arbeta i ett högt tempo med att utveckla vår skola. Vi tror också du är intresserad av att arbeta i en one-to-one-skola och att i och med det föra in skolan i det 21:a århundrandet vad gäller pedagogiskt tänkande. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden skicka in din ansökan per omgående. Vi tar inte emot några ansökningar via brev eller epost, följ länken nedan för att registrera din ansökan. Frågor om tjänsten besvaras av tf rektor Michael Enghag på peter.heddelin@plusgymnasiet.se alternativt 070-779 86 86. Samtal från annonsförsäljare och rekryteringsföretag och alla liknande serviceföretag undanbedes.   Plusgymnasiet AB har sitt säte i Göteborg och driver idag gymnasieskolor på 14 orter i Sverige. Plusgymnasiet växer snabbt och har nu mer än 3000 elever och 350 medarbetare. Vi utbildar våra elever i nära samverkan med näringslivet. Det gör vi för att förbereda dem inför deras fortsatta studier och kommande yrkeskarriär genom att stärka dem som individer. Läs mer om oss på www.plusgymnasiet.se Plusgymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningskoncern.
Företag: Plusgymnasiet
Ort: Gävle
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och naturkunskap till Plusgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och naturkunskap till Plusgymnasiet

Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet
Aranäsgymnasiet har en spännande och framtidsinriktad utformning med hög nivå på teknisk utrust­ning. Den är sammanbyggd med Kungsbacka sportcentrum och innehåller även en teater- och konsertlokal. Skolan har idag 1 200 elever och ligger centralt i Kungsbacka med tio minuters promenadavstånd från pendeltågsstation/resecentrum Vi söker en lärare i matematik. Tjänsten är tidsbe­gränsad under höstterminen 2013. Omfattningen är 25-50 procent men kan komma att förändras i och med den slutliga planeringen. Vi vill att du är behörig lärare i matematik och att du har goda ämneskunskaper. Du ska vara flexibel och ha lätt för att samarbeta.  Mer om oss På Aranäsgymnasiet finns idag Barn- och Fritidsprogrammet, Bygg- och anläggningspro­grammet, Estetiska pro­grammet, Gymnasiesärskola, Introdukt­ionsprogram, International Bac­cau­larate, Naturvetenskapsprogrammet, Samhällsvetenskaps­pro­gram­met, Teknikprogrammet samt Vård- och omsorgsprogrammet. På Aranäsgymnasiet finns från hösten 2013 även Yrkeshögskolan, Kungsbacka. Vår verksamhet är indelad i fem enheter med en rektor som ansvarar för respektive enhet. Alla lärare ingår i lärararbetslag, formade runt de olika programmen. För övriga funktioner och samordning inom skolan finns en verksamhetschef. Välkommen med din ansökan senast 28 juli 2013. Upplysningar om tjänsterna lämnas av Rektor Eva Malmgren Thörnblom Telefon: 0300- 83 33 10 E-post: eva.malmgren-thornblom@kungsbacka.se När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik till Aranäsgymnasiet

Lärare i matematik och NO till Särö skola
Särö skola ligger i ett naturskönt område med närhet till både skog och hav, men samtidigt på bekvämt avstånd från Göteborg. Vi är inne i en mycket spännande fas med utveckling inom flera områden. Vi har haft vår nya skola igång nu under ett läsår. Läs mer om oss på vår webbplats Vi söker en lärare i matematik och NO. Tjänsten riktar sig främst till år 7-9 och vi söker dig som är behörig lärare och har erfarenhet av arbete med elever i aktuella årskurser. Vidare är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang och skapar och underhåller relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Som pedagog ser vi att du är öppen för skolutveckling, särskilt inom NO-delen, men även kan tillföra tankar och idéer för helheten. Personalen arbetar i två arbetslag med cirka 9 pedagoger i varje lag. Vi erbjuder en tillsvidareanställning på 80-100 procent. Välkommen med din ansökan senast 2 augusti. För vidare information kontakta Maria Ivansson 0300-83 63 09 När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och NO till Särö skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och NO till Särö skola

Lärare i Matematik
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda.. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Lärare i Matematik Vi söker lärare i matematik till område Samhälle & Kultur i Östersund. Inom område Samhälle & Kultur finns Estetiska programmet, Samhällsvetenskapsprogrammet, Humanistiska programmet och Handels - och administrationsprogrammet samt Introduktionsprogrammet. Anställningen är ett vikariat, 100%, under perioden 2013-08-14 - 2014-06-18 Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta med undervisning i matematik på introduktionsprogrammen samt nationella program inom gymnasieskolan. Tjänsten innehåller också mentorskap för elever på introduktionsprogrammet. Kvalifikationer Vi söker dig som har behörighet i ämnet matematik på grundskole- och gymnasienivå. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik

Lärare i matematik/Biologi till Norråsaskolan Nässjö
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker grundskollärare till Norråsaskolan. Arbetet innebär undervisning i grundskolan där läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med inriktning mot grundskolans senare år med behörighet i matematik och biologi. Att tycka om barn och ungdomar, ha tålamod och vara stresstålig samt kunna lyssna och vara flexibel är viktiga egenskaper.
Företag: Nässjö kommun, Norråsaskolan
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/Biologi till Norråsaskolan Nässjö jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/Biologi till Norråsaskolan Nässjö

Speciallärare i matematik till Junkaremålsskolan
Nu bygger vi Tranås, var med och skapa framtidens samhälle. Tranås är en expansiv kommun som satsar för framtiden. Vi har ett övergripande mål att utöka befolkningen till 20 000 invånare till år 2025. Junkaremålsskolan söker en vikarierande speciallärare i matematik för årskurs 4-6 under läsåret 13/14. Junkaremålsskolan är en F-9 skola som är uppdelad i två mindre enheter, F-6 och 7-9. Här finns tre fritidshem varav ett är ett utomhusfritids. På skolan finns även grundsärskola, innehållande autismgrupp och träningsskola, som är belägen i egna lokaler. Skolans läge är både centralt och naturnära där skolgården gränsar till ett fantastiskt strövområde med skogen i öster och Svartån i väster, vilket inbjuder till exkursioner och utflykter. Arbetsuppgifter: I tjänsten kommer du att ingå i ett arbetslag mot mellanstadiet och arbeta mot vissa klasser. Skolan har en tydlig organisation runt "Ett elevärendes gång" och du kommer att knytas till skolans speciella Speciallärargrupp. Kvalifikationer: Vi söker dig med speciallärarutbildning och behörighet i matematik mot åk 4-6. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Välkommen med din ansökan!
Företag: Tranås Kommun
Ort: Tranås
Publicerad : 06-30
Sök fler jobb liknande: lediga Speciallärare i matematik till Junkaremålsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Speciallärare i matematik till Junkaremålsskolan

Lärare i matematik och NO till Hillerstorpsskolan 7-9
Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla. Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige. Hillerstorpsskolan har verksamhet från förskoleklass till årskurs nio och här går drygt 300 elever från Hillerstorp, Kulltorp och Törestorp. Vi har ett aktivt utbyte över årskursgränser och arbetar med värdegrund utifrån vad vi kallar Kram. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik och NO-ämnena i årkurs 7-9. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet i matematik och NO-ämnena i årskurs 7-9 är ett krav. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete ses som meriterande.
Företag: Gnosjö kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Gnosjö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och NO till Hillerstorpsskolan 7-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och NO till Hillerstorpsskolan 7-9

Lärare i matematik och no 50%
Vi söker en grundskollärare för arbete i åk 7-9, eventuellt yngre år beroende på behörighet. I tjänsten ingår även mentorsskap. Tillträde 2013-08-13. Varaktighet t.o.m. 2013-12-20. Platsbeskrivning Hietaniemi Friskola är en F-9 skola med drygt 80 elever och drivs av en ideell förening med en föräldrastyrelse. Skolan har hälso- och miljöprofil. Vi söker förstärkning under höstterminen 2013, pga ordinarie lärares tjänstedighet. Stor tonvikt läggs vid den psykosociala miljön och målsättningen är att det ska råda en öppen atmosfär mellan elever och personal som bygger på ömsesidig respekt. Konkret innebär det bl.a. att alla barn är välkomna överallt i skolan. Eleverna är indelad i två familjegrupper, arbetslag åk 1-4 och åk 5-9. Med detta arbetssätt vill vi skapa förutsättningar för åldersblandad och individualiserad undervisning. Läs mer om skolan på vår hemsida www.hfskola.com Kvalifikationer: Grundskollärare med ämnesbehörighet. God datorvana. Vana av arbete i arbetslag. Lön Månadslön. Individuell lönesättning, ange löneanspråk. Kollektivavtal tillämpas. Tala med Biträdande rektor Katarina Lindberg (tfn 070-2212690) eller Rektor Aina Bleikvassli (tfn 070-8172005) Skriftlig ansökan senast inkommen 2013-08-02, ställd till Hietaniemi friskoleförening, Skolbacken 20, 957 95 Hedenäset eller via e-post till rektor@hfskola.com
Företag: HIETANIEMI FRISKOLEFÖRENING
Ort: Övertorneå
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och no 50% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och no 50%

Gymnasielärare i matematik
Arjeplogs kommun är liten, ca 3100 invånare, belägen vid sjön Hornavan i Lappland. Vi har ett överflöd av vacker natur och möjligheter till ett rikt friluftsliv. Vintertid har kommunen en stark internationell prägel genom den stora och mycket expansiva biltestverksamheten. Regionen är världsledande för testning av fordon i kallt klimat, där Arjeplog är navet för testindustrin. I tätorten har man nära till jobb, service, affärer och Stockholm finns på ca tre timmars avstånd med flyg. Här finns livskvalitet och framtidstro. Vi söker en vik matematiklärare. Arjeplog/Àrjepluovve är en samisk förvaltningskommun. Därför välkomnar vi sökande med kunskaper i samiska språket och kulturen, Välkommen med din ansökan innehållande meritsammanställning och löneanspråk. Kommunen kräver in utdrag ur belastningsregistret för tjänster inom förskole- och skolverksamhet. Besök gärna kommunens hemsida: www.arjeplog.se
Företag: Arjeplogs Kommun Hornavan Gymnasiet
Ort: Arjeplog
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik

Jens Billeskolan söker lärare i matematik / NO
Vi gör en resa från en industrikommun till en attraktiv Söderåskommun med fokus på boende, miljö och näringsliv. Ett arbete med att utveckla Bjuvs centralort pågår och befolkningstillväxten ökar stadigt. Vi är drygt 1 000 medarbetare i Bjuvs kommun och arbetar utifrån en gemensam värdegrund. Vår senaste medarbetarundersökning visar att våra medarbetare är mer nöjda än genomsnittet för alla kommunanställda i Sverige! Bjuvs kommun är centralt belägen i nordvästra Skåne. Vi har goda kommunikationer med tåg och bussar och närhet till E4 och E6. Hos oss får du vara med och påverka! ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med skolans andra NO-/matematiklärare ansvara för och undervisa i matematik /NO-ämnen för elever åk 7-9. Arbeta utifrån ett ämnesintegrerat arbetssätt. Planera, genomföra dokumentera och bedöma elevernas kunskaper i ämnena matematik/NO utifrån läroplanen samt kursplanens mål. Tillsammans med en kollega ansvara för mentorskap i en elevgrupp. KVALIFIKATIONER Vi behöver dig som är behörig inom matematik och de naturorienterande ämnena och som • Har en förmåga att se varje elevs behov och får hon/han att utvecklas optimalt efter sina förutsättningar. • Är flexibel, initiativrik och ansvarstagande. • Tycker att föräldrasamarbete är en viktig del för att nå goda resultat med eleverna. • Har en vilja att vidareutveckla matematik och NO-undervisningen
Företag: Bjuvs kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Bjuv
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Jens Billeskolan söker lärare i matematik / NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Jens Billeskolan söker lärare i matematik / NO

Lärare i matematik/NO och Tk
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Den nya Grundskoleförvaltningen trädde i kraft den 1 juli 2013. Med 23 000 elever och 4 600 medarbetare är det den största förvaltningen i Malmö stad. Utgångspunkten för förvaltningen är att skapa bra förutsättningar för Malmös elever att lyckas i skolan och nå goda resultat. Det innebär att vi som organisation också måste skapa de bästa förutsättningar för de medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. För att säkerställa detta krävs stödfunktioner och processer i organisationen som samtliga har till syfte att i slutändan skapa värde och effekt för eleven. Lindeborgsskolan är en F-9 skola. På vår skola arbetar vi med fokus på värdegrundsfrågor, vilket resulterar i en god och positiv anda bland såväl barn som vuxna. Det är för alla parter viktigt att kunna vistas i en trivsam arbetsmiljö präglad av arbetsglädje. Vi lägger ned mycket kraft på arbetet med relationer med eleverna och engagerar oss starkt i att följa och stötta våra elever i deras utveckling både vad gäller kunskaper och socialt. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att undervisa i matematik/no och teknik KVALIFIKATIONER Du har lärarutbildning med behörighet i matematik/no och Tk. Tidigare erfarenhet av motsvarande arbete är meriterande. Du har som medarbetare god samarbetsförmåga, är en engagerad lärare och har förmåga att se barnen i ett helhetsperspektiv samt har ett positivt förhållningssätt.
Företag: Malmö stad, GrF Skolområde Väster
Ort: Malmö
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik/NO och Tk jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik/NO och Tk

Lärare i matematik och Naturkunskap 40%
Simrishamns kommun söker Lärare i matematik och naturkunskap 40 % f n med placering vid Österlengymnasiet Simrishamns kommun ligger i hjärtat av Österlen, känt för sitt rika kulturliv och sin vackra natur, men också för närheten till Malmö/Köpenhamn och goda förbindelser ut i världen Ref nr 054/13 Tillträde/ 2013-08-12 Varaktighet: Visstidsanställning under tiden 2013-08-12 - 2014-06-19. Arbetsuppgifter: Undervisning i matematik samt naturkunskap på gymnasieskolan. Tjänsten i matematik omfattar 25 % och avser både teoretiskt program samt gymnasiala lärlingar. Tjänsten i naturkunskap, 15 %, gäller undervisning av gymnasiala lärlingar. Kvalifikationer: Gymnasielärarexamen med behörighet att undervisa i matematik och naturkunskap eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Erfarenhet av arbete med elever med inlärningssvårigheter är meriterande. Övrigt: Vi lägger stor vikt vid att du är en flexibel person och har lätt för att samarbeta med kollegor i arbetslaget. Vi eftersträvar en helhetssyn på eleven och i arbetsuppgifterna ingår frekventa kontakter med vårdnadshavaren Upplysningar: Rektor Ann-Mari Hobert, Tfn: 0414-81 95 30. Upplysningar om fackliga företrädare lämnas av personalenheten, 1 0414-81 90 00. Välkommen med din ansökan senast 2013-07-28. Vi tar gärna emot din ansökan via e-post: ann-marie.hobert@simrishamn.se Läs mer om Österlengymnasiet på www.osterlengymnasiet.se Ansökan med CV och referenser skickas till: Österlengymnasiet Box 174 272 24 Simrishamn Märk ansökan med ref.nr 054/13
Företag: Simrishamns kommun
Ort: Simrishamn
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och Naturkunskap 40% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och Naturkunskap 40%

Gymnasielärare i matematik
ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik på grundläggande och gymnasial nivå inom vuxenutbildningen. Du tillhör arbetslaget för vuxenutbildningen. Ett litet arbetslag som samarbetar och utvecklar verksamhetens arbetsmetoder och innehåll. Placering: Akademi Båstad Vuxenutbildning. Akademi Båstad är en paraplyorganisation för flera utbildningar och kurser på olika nivåer, där ungdomar och vuxna ges tillfälle att komplettera sin utbildning eller möjlighet till vidareutbildning. En liten skola med stora möjligheter där vi hjälper dig att nå dina mål. KVALIFIKATIONER Behörig lärare i matematik och gärna erfarenhet av arbete inom vuxen-utbildning. Du är en varm och inspirerande person med stor förmåga att stärka elevernas självkänsla och självförtroende. Du är självgående, tar initiativ, är flexibel, tänker utanför ramarna och vill hela tiden utveckla både dig själv och lärmiljön i ett samverkande perspektiv.
Företag: Båstads Kommun, Akademi Båstad
Ort: Båstad
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik

Gymnasielärare i matematik och fysik
Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresundsområdet, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare. Polhemskolan är Lunds största gymnasieskola med ca 2 300 elever fördelade på samhällsvetenskaps-, naturvetenskaps-, teknik-, ekonomi-, idrotts-, estetiska, hantverksprogram (frisör) samt språkintroduktion. Läs mer på vår hemsida: www.lund.se/polhem Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte behöver tas i anspråk för redan anställda i kommunen. Anställningsvillkor enligt avtal. I Lunds kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet. Vi välkomnar sökande med olika etniska bakgrunder. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i matematik och fysik. KVALIFIKATIONER Behörig gymnasielärare, gärna med kompetens även inom webbutveckling och/eller atomfysik.
Företag: Lunds kommun, Polhemskolan, Utbildningsförvaltningen
Ort: Lund
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i matematik och fysik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i matematik och fysik

Lärare i matematik sökes
Consensums ungdomsgymnasium i Lund söker en lärare i matematik för läsåret 2013/2014. Tjänsten avser två undervisningsgrupper i kursen Matematik 2A, och innehåller bara denna undervisning. Undervisningen är förlagd till tisdagar 8 - 12, torsdagar 13 - 16 samt ev fredagar 10.30 - 12. Vi söker en självständig lärare som brinner för sina elever.
Företag: Consensum AB Lund
Ort: Lund
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik sökes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik sökes

LBS i Helsingborg söker lärare i Matematik.
På Ljud & Bildskolan bedriver vi gymnasieutbildning inom medier och kreativa områden. Närmre 1500 elever studerar idag vid någon av våra tio skolor i Sverige. Våra skolor är små vilket innebär att elever, lärare och övrig personal känner varandra väl och att alla blir sedda. Läs med om oss på www.lbs.se. LBS i Helsingborg söker med start 8 augusti lärare i matematik. Undervsning kommer att ske i matematik steg 1 till steg 4. Tjänsten är en visstidsanställning under nästa läsår på 100 % LBS i Helsingborg är en skola som växer i antal både avseende elever och personal. Vi söker gymnasielärare som vågar tänka utanför ramarna och pedagogiskt utmana både sig själv, kollegor och elever. Man ska vara väl förtrogen i skolans styrdokument och en förståelse för vad läraruppdraget innebär. Vi har följande program: • LBS Media (estetiskt program) • LBS Reklam & Kommunikation (samhällsvetenskapligt program) • LBS Speldesign (estetiskt program) • LBS Spelutveckling (teknik program) Vi prioriterar lärarbehörighet! Frågor om tjänsten besvaras av rektor Anders Johnsson, anders.johnsson@lbs.se eller 0705-500 234. Sök tjänsten senast 5 augusti. Välkommen med din ansökan!   Annonsförsäljare med anledning av denna annons undanbedes.
Företag: Ljud och bild skolan
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga LBS i Helsingborg söker lärare i Matematik. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LBS i Helsingborg söker lärare i Matematik.

Erfaren lärare i matematik omgående
Min Läxhjälp är ett ungt växande företag som erbjuder läxhjälp till barnfamiljer & ungdomar som behöver stöd och hjälp i vardagen. Vi erbjuder våra tjänster för alla grundskole- och gymnasieelever. Just nu söker Min Läxhjälp: En utbildad lärare för läxläsning till en elev i matematik på högstadiet. Ni kommer att träffas 2 dagar i veckan á 2 timmar från första veckan i juli tillsvidare. Som läxhjälpare får du: Om du känner dig trygg med att vägleda och motivera elever i samband med läxläsning så är det här ett trevligt extrajobb för dig. Genom att du bidrar med dina teoretiska kunskaper och ditt engagemang för att lära ut så ger du eleverna nya möjligheter att uppnå sina mål i studierna. Vi erbjuder dig: En konkurrenskraftig lön med möjlighet till löneutveckling. Våra anställda får möjlighet att utvecklas i sin yrkesroll genom våra pedagogiska seminarier som leds av gymnasielärare med innehåll som exempelvis kan beröra den nya skollagen eller formativt lärande. Innan du börjar arbeta hos oss så får du genomgå en kortare introduktionskurs där vi bland annat går igenom hur elevens handlingsplan bör skrivas. Erfarenhet och kvalifikationer: Vi ser gärna att du har arbetat som lärare i matematik under några år och har den erfarenheten. Vi ser gärna att du är pedagogisk, engagerad samt är en tydlig ledare. Att bifoga: Vi ser gärna att du bifogar intyg på universitetsstudier alt. lärarlegitimation.
Företag: Min Läxhjälp
Ort: Lund
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Erfaren lärare i matematik omgående jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Erfaren lärare i matematik omgående

Rekarnegymnasiet söker Lärare i Matematik och övrigt ämne till Individuellt
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. Rekarnegymnasiet är en gymnasieskola med visioner. All verksamhet utgår från en demokratisk grundsyn där alla är lika värda. Skolan är Eskilstunas största gymnasieskola med cirka 1 400 elever. Den ligger naturskönt vid Kronskogens naturområde knappt en kilometer utanför Eskilstuna centrum. Röda Villan är en utlokaliserad undervisningsgrupp och är placerad i en villa i Balsta. Vi utbildar inom områdena bygg, el, fordon, handel, idrott, ekonomi och samhällsvetenskap. Enligt eleverna själva har vi Eskilstunas bästa skolmat ARBETSUPPGIFTER Vi söker en gymnasielärare/senarelärare i matematik kombinerat med annat ämne som vill vara med och förverkliga vår verksamhetsidé: Rekarnegymnasiet är en kreativ mötesplats dit elever kommer för att med glädje skaffa sig kunskap och beredskap för ett livslångt lärande. All vår verksamhet ska präglas av en demokratisk grundsyn med respekt för varandra. Genom delaktighet, eget ansvar och meningsfullt lärande når vi ett utvecklande arbetsklimat". Tjänsten ligger inom det nya introduktionsprogrammet, Individuellt alternativ, med placering på Röda Villan, en mindre undervisningsgrupp lokaliserad i en villa i Balsta som riktar sig till elever i behov av särskilt stöd. Ett lärararbetslag ansvarar för såväl de långsiktiga utbildningsmålen som för det dagliga arbetet på Röda Villan. Vi arbetar för att utveckla kreativa och lärande miljöer/situationer som gör att ungdomar stimuleras och motiveras att ta ansvar för sitt lärande. I arbetsuppgifterna ingår förutom att planera, genomföra och följa upp undervisningen, bidra i det övriga dagliga arbetet och att aktivt arbeta med att stödja och motivera ungdomarna i deras utveckling både socialt och kunskapsmässigt. KVALIFIKATIONER Då vår verksamhet går ut på att ge ungdomar möjlighet att utvecklas inom valt utbildningsområde och som individ, ska du utöver lärarutbildning, matematik kombinerat med annat ämne, ha intresse, engagemang och förmåga att leda ungdomars utveckling. Du har kunskaper om och erfarenhet av att arbeta med ungdomar från olika kulturer, med annat modersmål än svenska och elever i behov av olika former av stöd. Du har god samarbetsförmåga både externt och internt. Du är kreativ och kan bidra till att utveckla arbetssätt och innehåll utifrån elevernas och verksamhetens behov. Du bör också ha goda ledaregenskaper och god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Specialpedagog/speciallärarutbildning ses som mycket meriterande.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU Rinmangymnasiet
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Rekarnegymnasiet söker Lärare i Matematik och övrigt ämne till Individuellt jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Rekarnegymnasiet söker Lärare i Matematik och övrigt ämne till Individuellt

Lärare i Matematik och NO och/eller engelska eller SVA
Stenhagenskolan Stenhagenskolan är en F-6-skola med särskola. Elevantalet är ca 300 och vi har två paralleller i alla årskurser. Skolan är belägen i Stenhagen intill skogen mot Berthåga och omgivningarna inbjuder till lek och lärande. Skolan byggdes 1991 och var en arkitektoniskt uppmärksammad byggnad. Den har sedan dess vid ett tillfälle nominerats till ett stort arkitektpris. Särskilt anmärkningsvärt är de separata husen som klassrummen finns i och där det i mitten av husen finns ett gemensamhetsutrymme, det s.k.vardagsrummet, ett rum som lockar till samverkan och gemenskap. Varje klassrum har egen ingång och eget kapprum med toalett. Skolan arbetar aktivt för en helhetssyn med inkludering som ett viktigt mål. Arbetsuppgifter Du ska i huvudsak undervisa på mellanstadiet i Matematik och No-ämnena. Du kommer att ha klassansvar för en klass. Du kommer att ha nära samverkan med de lärare som har de andra klasserna på mellanstadiet. Viss tid under veckan är man resurslärare i en annan klass och då medhjälpare till den lärare som är ansvarig för den lektionen. Kvalifikationer Lärarbehörighet i Matematik och NO för mellanstadiet samt även gärna i engelska och/eller SVA. Lärarerfarenhet i dina ämnen samt erfarenhet av mentorskap för en klass. Positiv inställning till samverkan och samplanering. Du ska ha höga förväntningar på dina elever samt arbeta med sikte på höga elevresultat. Du ska ha god förmåga att skapa ordning och arbetsro i din undervisning. Upplysningar Giggi Thomson rektor 0703-533 211. Fackliga företrädare: Catrin Kanbjer Lärarförbundet 018-727 66 80, Hans Eric Lindahl 018-727 24 22. Har du frågor gällande registrering av din ansökan kontakta HR center 018-727 23 02. Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp. "I Uppsala kommun vill vi ha mångfald i arbetslivet och ta till vara på de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten". Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.
Företag: Uppsala kommun
Ort: Uppsala
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik och NO och/eller engelska eller SVA jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik och NO och/eller engelska eller SVA

ITG Uppsala söker gymnasielärare i matematik
IT-Gymnasiet är Uppsalas största fristående gymnasieskola. Vi har framgångsrikt bedrivit utbildning i Uppsala sedan 2002. Vi erbjuder fem program TE, NA, SA, ES, EE – alla med en tydlig IT-inriktning. På IT-Gymnasiet Uppsala arbetar behörig och kunnig personal som alla har ett stort engagemang för våra 350 elever. Vår undervisningsmiljö präglas av ömsesidig respekt mellan elever och personal. Våra elever ger oss återkommande höga betyg i den årliga kvalitetsundersökningen när det gäller trygghet och trivsel. Läs mer om oss på www.it-gymnasiet.se/uppsala.   Om tjänsten: Vi söker en behörig gymnasielärare för undervisning i matematik. Tjänsten motsvarar 80-100 % av en heltid. Beroende på din ämneskombination kan tjänsten även komma att innefatta andra ämnen.  Då IT är en integrerad del av vår undervisning söker vi dig som har goda IT-kunskaper och tycker om att utveckla och integrera IT i undervisningen. Särskilt vill vi att du kan vara med och utveckla och profilera vårt teknikprogram i nära samarbete med kurser såsom fysik, teknik, kemi, programmering och webbutveckling.  Arbetsuppgifter: Att självständigt och tillsammans med kollegor planera och genomföra utbildning i matematik. Mentorskap och arbetslagsuppgifter i teknikprogrammets lärarlag ingår också.  Kvalifikationer: Behörig och skicklig gymnasielärare. Erfarenhet av undervisning i matematik på gymnasiet är meriterande. Stor vikt läggs vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet samt förmåga att tänka nytt och utveckla skolan. Anställningsform: Tillsvidaretjänst på 80-100 procent. Vi tillämpar s.k semestertjänst med 40 timmars arbetsplatsförlagd tid vid heltidsanställning. Sista ansökningsdag: 5 augusti 2013 Vi tar enbart emot ansökningar via länken nedan. Kontakt Mathias Laveno, rektor, 018-18 22 72, mathias.laveno@it-gymnasiet.se Henrik Jonsson, biträdande rektor, 018-18 22 71, henrik.jonsson@it-gymnasiet.se  IT-Gymnasiet Uppsala Rapsgatan 8 754 50 Uppsala 018-18 22 70 www.it-gymnasiet.se  Välkommen med din ansökan! IT-Gymnasiet är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Se www.academedia.se
Företag: IT-Gymnasiet
Ort: Uppsala
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga ITG Uppsala söker gymnasielärare i matematik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: ITG Uppsala söker gymnasielärare i matematik

Lärare i Matematik/Naturkunskap, 85%
1 tjänst som lärare i Matematik och Naturkunskap, 85%. Sökande bör ha för tjänsten föreskriven utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Herrgårdsgymnasiet är en skola i ständig utveckling, där målsättningen är att anpassa undervisningen till varje elevs förutsättningar, önskemål och behov så långt detta är möjligt inom verksamhetens ram och att förbereda alla elever för fortsatta studier, yrkesliv och vuxenliv.
Företag: HERRGÅRDSGYMNASIET
Ort: Säffle
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Matematik/Naturkunskap, 85% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Matematik/Naturkunskap, 85%

Lärare i matematik och kemi, 100%
1 tjänst som lärare i matematik och kemi, 100%. Sökande bör ha för tjänsten föreskriven utbildning eller annan utbildning som arbetsgivaren prövar likvärdig. Herrgårdsgymnasiet är en skola i ständig utveckling, där målsättningen är att anpassa undervisningen till varje elevs förutsättningar, önskemål och behov så långt detta är möjligt inom verksamhetens ram och att förbereda alla elever för fortsatta studier, yrkesliv och vuxenliv.
Företag: HERRGÅRDSGYMNASIET
Ort: Säffle
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och kemi, 100% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och kemi, 100%

Lärare i matematik och biologi
Arenaskolan Timrå, Timrå kommun Referens 78/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som vill arbeta som lärare i matematik och biologi och arbeta i ett av skolans lärteam. Hösten 2013 startar Arenaskolan då Mariedalsskolan och Arenaskolan fusioneras och flyttar in i totalrenoverade och nybyggda lokaler i anslutning, till kommunens idrottsplats och EON-arena. Starten av den nya skolan har förberetts med ett genomgripande arbete, där en projektgrupp från de båda skolorna tagit fram en idéplattform för organisationen, och beskrivit vårt systemiska arbetssätt. Vi går från ?att göra? till att leverera värde för eleverna. Kvalifikationer Den vi söker ska ha lärarlegitimation för undervisning i skolår 7-9, eller motsvarande kunskaper. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans fem lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande. Upplysningar Mika Sankala, rektor tel: 070-190 36 91 Bengt Larsson tel 070-340 11 79 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Eva Ryden-Olsson tel: 060-16 34 48 Lärarnas riksförbund: Ingemar Gradin tel: 070-603 78 18 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Tillsvidare Tillträde: 2013-08-12 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-07-24 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Intervjuer påbörjas fortlöpande. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och biologi jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och biologi

Lärare i matematik och teknik
Arenaskolan Timrå Referens 79/13 Ange alltid detta referensnummer i ansökan. Vi söker dig som vill arbeta som lärare i matematik och teknik och arbeta i ett av skolans lärteam. Hösten 2013 startar Arenaskolan då Mariedalsskolan och Arenaskolan fusioneras och flyttar in i totalrenoverade och nybyggda lokaler i anslutning till kommunens idrottsplats och EON-arena. Starten av den nya skolan har förberetts med ett genomgripande arbete, där en projektgrupp från de båda skolorna tagit fram en idéplattform för organisationen, och beskrivit vårt systemiska arbetssätt. Vi går från ?att göra? till att leverera värde för eleverna. Kvalifikationer Den vi söker ska ha lärarlegitimation för undervisning i skolår 7-9 eller motsvarande kunskaper. Arbetsuppgifter Du kommer att ingå i ett av skolans fem lärteam. Lärteamet ska ge varje elev optimala möjligheter att lyckas väl med sitt skolarbete och ge varje elev optimala möjligheter att nå målen i varje ämne för att de ska kunna lyckas i sina framtidsval. Dina kunskaper, erfarenheter, tankar och idéer bidrar till att teamet är framgångsrikt. Som mentor ska du ha en god relation med eleven och dess vårdnadshavare. Du ska i dialog med teamet ge information och tillsammans utveckla lösningar för varje elev så att teamet är framgångsrikt. Du ska ge vardaglig och långsiktig coaching och support av elevens intresse för lärande. Upplysningar Mika Sankala, rektor tel: 070-190 36 91 Bengt Larsson tel 070-340 11 79 Fackliga företrädare Lärarförbundet: Eva Ryden-Olsson tel: 060-16 34 48 Lärarnas riksförbund: Ingemar Gradin tel: 070-603 78 18 Anställning Omfattning: 100 % Anställningsform: Vikariat Tillträde: 2013-08-12 - 2014-06-20 Lön: enligt överenskommelse Ansökan Vi vill ha ditt personliga brev och CV senast 2013-07-24 Examensbevis, betyg och intyg uppvisas först vid eventuell intervju. Före anställning ska giltigt utdrag ur polisens belastningsregister för skola och barnomsorg inlämnas. Blankett för beställning av utdrag ur belastningsregistret hittar du på www.polisen.se. Ange alltid referensnummer i din ansökan För att underlätta hanteringen av ansökningar ser vi gärna att du skickar din ansökan via e-post till: barn@timra.se Vid eventuell kommunal övertalighet omprövas alla rekryteringar
Företag: Timrå Kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i matematik och teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i matematik och teknik


Sök lediga jobb Lärare i Matematik

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se