Lärare i Samhällskunskap och Engelska jobb - lediga jobb

Lärare i Samhällskunskap och Engelska jobb Lärare i Samhällskunskap och Engelska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i Samhällskunskap och Engelska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i Samhällskunskap och Engelska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i Samhällskunskap och Engelska- Östersund

  2. Lärare i samhällskunskap och engelska, 60%- Eksjö

  3. Gymnasielärare i Samhällskunskap och Engelska- Solna

  4. JENSEN gymnasium Helsingborg söker lärare i samhällskunskap och engelska- Helsingborg

  5. Lärare i samhällskunskap och engelska sökes till Hvitfeldtska gymnasiet- Göteborg

  6. Lärare i Samhällskunskap och Engelska till Vuxenutbildningen- Timrå

  7. Lärare i Samhällskunskap och Engelska till Kungsholmens gymnasium- Stockholm

  8. Lärare i samhällskunskap och engelska till Kungsholmens gymnasium- Stockholm

  9. Gymnasielärare i samhällskunskap och engelska till Mimers gymnasium i Täby- Täby

  10. Lärare i Samhällskunskap och engelska, VDUF, Malung-Sälens gymnasieskola- Malung Sälen


Mer beskrivning

Lärare i Samhällskunskap och Engelska
Jämtlands Gymnasium är det gemensamma namnet för gymnasieskolorna och gymnasiesärskolan i Bräcke, Krokom, Ragunda och Östersund. Huvudman för verksamheten är Jämtlands Gymnasieförbund. Förbundet är organiserat i fem rektorsområden som innebär ett samarbete över utbildningar och kommungränser. Inom Jämtlands Gymnasieförbund finns även vuxenutbildningar - Jämtlands Vux. Organisationen har idag cirka 3 600 studerande och 500 anställda. Till Jämtlands Gymnasium söker vi Lärare i Samhällskunskap och Engelska Vi söker en lärare i samhällskunskap och engelska till Hotell- och Turismprogrammet, område Hälsa & Service i Östersund. Inom området finns även Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Bygg- och anläggningsprogrammet, Introduktionsprogrammet samt Gymnasiesärskolan. Anställningen är ett vikariat, 50%, under perioden 2013-08-14 - 2013-09-27, möjlighet till förlängning kan bli aktuell. Arbetsuppgifter I engelska är det kurserna EN 5 och eventuellt EN 6 som är aktuella och i samhällskunskap SH 1a1. I tjänsten ingår också deltagande i arbetslagsarbete. Kvalifikationer Vi söker dig som är behörig gymnasielärare och lägger stor vikt vid självständighet, flexibilitet, ett gott socialt bemötande och bra samarbetsförmåga.
Företag: Jämtlands Gymnasieförbund
Ort: Östersund
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Samhällskunskap och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Samhällskunskap och Engelska

Lärare i samhällskunskap och engelska, 60%
Lärare i samhällskunskap och engelska, 60%. Nifsarpsskolan är ett utbildningscentrum inom fordons-, transport- och anläggningsteknik. På Nifsarpsskolan finns idag ungefär 225 elever som går på någon av fordons- och transportprogrammets olika inriktningar, eller på bygg och anläggningsprogrammets inriktning anläggningsmaskinförare. Vi arbetar dessutom med olika typer av uppdragsutbildningar. Vi är ungefär 30 personer som arbetar tillsammans i ett arbetslag. Nifsarpsskolans utbildningsfilosofi går ut på: att skapa helhet i utbildningen, lärande i verkligheten, nära kontakt med näringslivet och trivsel för alla. Vi tycker att det ska vara roligt att gå i skolan! Vi behöver nu en glad och entusiastisk lärare i samhällskunskap och engelska. Vi kan erbjuda dig ett jobb med stor självständighet, god arbetsmiljö och arbete i ett mycket trevligt arbetslag. Du vill gärna samarbeta med andra för att skapa en helhet i utbildningen. Du ska vara duktig på att skapa en god lärmiljö och goda relationer med elever och personal. Du tycker att det är spännande med nya utmaningar och du har många idéer om hur man kan skapa meningsfulla och verklighetsnära uppgifter i dina ämnen. Att du tycker om att ta ansvar och att du är flexibel är också det viktigt. Tjänsten är 40-timmars semestertjänst. 60% under vårterminen 2015, med eventuell möjlighet till förlängning och högre omfattning. Vill du ha mer information om tjänsten? Kontakta Sofia Arebo, telefon 0381-132 02 eller 070-265 43 70. Vi vill ha din ansökan senast 12/12-2014. Mejla din ansökan till sofia.arebo@nifsarp.se . Vi undanber oss samtal från annons- och CV säljare!
Företag: NIFSARPSSKOLAN
Ort: Eksjö
Publicerad : 11-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i samhällskunskap och engelska, 60% jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i samhällskunskap och engelska, 60%

Gymnasielärare i Samhällskunskap och Engelska
Solna är en framtidsstad i tillväxt, unikt belägen mellan Kungliga nationalstadsparkens lugn och storstadens puls. Vår vision är att Solna ska vara en levande och trygg stad, som förenar hållbar utveckling med en god ekonomisk hushållning för att trygga framtidens välfärd. Här finns attraktiva bostäder, framgångsrika företag, utmärkta kommunikationer, förstklassig samhällsservice och ett rikt kultur- och idrottsutbud. Solna stad är nu inne i en spännande utvecklingsfas, befolkningen växer och många företag söker sig hit. I Solna arbetar engagerade medarbetare med uppdraget att utveckla staden och välfärden med solnaborna i fokus. Detta gör oss till en spännande och utvecklande organisation att arbeta inom. Barn- och utbildningsförvaltningen svarar för omsorg och utbildning av barn och ungdomar. I verksamheten ingår förskola och pedagogisk omsorg, förskoleklass, fritidshem, grundskola, särskola och en gymnasieskola.   Om arbetsplatsen Solna Gymnasium är en kommunal gymnasieskola med 700 elever. Skolan har tr högskoleförberedande program, två ykesförberedande samt Introduktionsprogram. Skolan har även en Nationell idrottsutbildning. Vad innebär arbetet? Tjänsten är ett vikariat på 100% under läsåret 15/16 och innefattar undervisning i samhällskunskap och engelska på gymnasienivå. En del av tjänsten innebär undervisning på vår Aspergerutbildning.  Vem söker vi? Du ska ha lärarexamen, lärarlegitimation, ämnesbehörighet samt erfarenhet att arbeta med elever inom AST. Du ska ha goda datorkunskaper samt kunna uttrycka dig väl i svenska både i tal och skrift.    Information lämnas gärna av biträdande rektor Ulrika Forsberg. Fackliga företrädare är Mizgin Gündem LR och Ann-Christine Falk Tallén LF. Välkommen att skicka in dina ansökan med CV och personligt brev senast den 29 maj. Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringssystem. Vi tar gärna emot samtal från dig som är intresserad av tjänsten men vi tackar nej till dig som säljer annonser och rekryteringstjänster.
Företag: Solna Stad
Ort: Solna
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i Samhällskunskap och Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i Samhällskunskap och Engelska

JENSEN gymnasium Helsingborg söker lärare i samhällskunskap och engelska
Vi slog upp portarna till vår första gymnasieskola hösten 2003. Idag har vi sammanlagt tretton skolor i elva städer runt om i landet. Tillsammans med våra medarbetare och elever är vårt mål att vara Sveriges bästa gymnasieskola! Vi söker dig som vill utvecklas i din professionella roll och som vill bidra till att våra elever når framgång. I din roll som lärare på JENSEN får du möjlighet att tillsammans med engagerade kollegor ta ett helhetsansvar för skolan. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start den 1 augusti eller effer överenskommelse. Vi sitter i fina lokaler på Kaliforniagatan 4 i Helsingborg. Arbetsuppgifter och ansvarsområden • Undervisa inom dina ämnen samt motivera och leda eleverna till goda studieresultat och en positiv kunskapsutveckling. • Genomföra verksamhetens koncept som en del i undervisningen. • Aktivt bidra till skolans hela utveckling och ta ansvar för att verksamheten når sina mål. • Vara mentor för en grupp elever och coacha dessa till goda prestationer Kvalifikationer • Du är behörig gymnasielärare med ämnesbehörighet och har lärarlegitimation. • Yrkeserfarenhet av läraryrket i minst två år är meriterande. • Erfarenhet från arbete med elever i behov av stöd är meriterande. • Du bör vara flexibel, strukturerad och ha en bra samarbetsförmåga. • Vi ser gärna att du är tydlig och en ledare i klassrummet. JENSEN gymnasium har alltid strävat efter att ligga i framkant och erbjuda bästa tänkbara utbildning för våra elever. Sedan vi startade vår första gymnasieskola för 10 år sedan har vi varit banbrytande inom flera olika områden. Vi genomför nu en stor IT-satsning som ger oss förutsättningar att arbeta med digitalt lärande på ett sätt som tar tillvara det allra senaste inom pedagogisk forskning och där vi använder verktyg som ger förutsättningar att förbättra studieresultaten. Undervisningen blir samtidigt mer meningsfull, för såväl elever som lärare. Därför ser vi gärna att du har kompetens inom, eller ett intresse för det digitala lärandet. Din ansökan  Mer information om vår rekryteringsprocess hittar du på vår hemsida under "Jobba hos oss". Vi vill ha din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 5 augusti. Observera att urval sker löpande. Vill du veta mer om tjänsten och hur det är att jobba hos oss, vänligen kontakta Lars Hansson, rektor på 076 29 19 700 eller via e-post: lars.hansson@jenseneducation.se eller Alexandra Skogsberg, bitr. rektor, på 073-773 19 61 eller via e-post: alexandra.skogsberg@Jenseneducation.se Varmt välkommen med din ansökan!   JENSEN education grundades 1996 av Håkan Jensen som fortfarande är VD och långsiktig ägare. Idag är JENSEN ett av Sveriges största utbildningsföretag med verksamhet i 17 städer runtom i landet. Vi har förtroendet att utbilda omkring 8 500 elever inom sju olika verksamhetsområden, från förskola till vuxenutbildning. Företaget sysselsätter ca 700 personer och omsätter ca 550 MSEK. JENSEN är ett entreprenörsföretag som har byggt alla sina skolor från grunden, med hjälp av rätt medarbetare och den starka JENSEN-andan.
Företag: JENSEN education
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga JENSEN gymnasium Helsingborg söker lärare i samhällskunskap och engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: JENSEN gymnasium Helsingborg söker lärare i samhällskunskap och engelska

Lärare i samhällskunskap och engelska sökes till Hvitfeldtska gymnasiet
Vår vision är att Göteborg ska vara en internationellt ledande utbildnings- och kunskapsstad. Utbildningsförvaltningen i Göteborg bedriver verksamhet inom kommunal gymnasieskola, vuxenutbildning, yrkeshögskola, gymnasiesärskola, särvux, studie- och yrkesvägledning, modersmål samt skolutveckling. I vårt arbete har vi ett tydligt elevfokus som sätter kunskap och färdigheter i ett sammanhang där inre motivation, medskapande och lust att lära är viktiga ingredienser. Vi arbetar utifrån alla människors lika värde och rättigheter. Tillsammans skapar vi en arbetsmiljö där både elever och medarbetare är delaktiga och verkar för varandras framgång. Hvitfeldtska gymnasiet har ca 2100 elever och 185 tillsvidareanställd personal. Skolan ligger i centrala Göteborg och erbjuder en inspirerande miljö med en anda av tradition och förnyelse. Skolan arbetar aktivt för att vara en kunskapsinriktad och internationell skola. Vi har också ett nära samarbete med Chalmers, Göteborgs universitet samt Svensk handel vilket gör våra elever väl förberedda för krävande högskolestudier. Besök gärna vår hemsida www.hvitfeldtska.se för ytterligare information om Hvitfeldtska gymnasiet. ARBETSUPPGIFTER Tjänsten avser undervisning i samhällskunskap och engelska på gymnasiet. Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för att planera och genomföra utbildning, och kommer också att ha ansvar som mentor för ett antal elever. Du är aktivt deltagande i skolans utvecklingsarbete. KVALIFIKATIONER Du har behörighet och lärarlegitimation samt erfarenhet av att undervisa i samhällskunskap och engelska. Vidare har du erfarenhet av lagarbete och är intresserad av, och ser fördelarna med, att arbeta ämnesövergripande i arbetslag för att skapa goda lärandemöjligheter för varje individuell elev. Du arbetar aktivt med bland annat formativ bedömning för att ge varje elev goda förutsättningar att nå sina mål. Du har ett genuint intresse för unga människor och olika individers behov. Du har god samarbetsförmåga och en vilja att utveckla nya arbetsmetoder. Du är van vid att använda datorn som pedagogiskt hjälpmedel och administrativt stöd, och är bekväm med olika IT-baserade hjälpmedel i undervisningen.
Företag: Göteborg, Utbildningsförvaltningen
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i samhällskunskap och engelska sökes till Hvitfeldtska gymnasiet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i samhällskunskap och engelska sökes till Hvitfeldtska gymnasiet

Lärare i Samhällskunskap och Engelska till Vuxenutbildningen
Vuxenutbildningen i Timrå har i dag 20 anställda och vi bedriver vuxenutbildning på grundläggande och gymnasial nivå, särskild utbildning för vuxna samt utbildning i svenska för invandrare. Vi har en trivsam och inspirerande miljö i en liten skola med fokus på vuxnas lärande och individens behov och förutsättningar. Nu söker vi en medarbetare till kurser i engelska och samhällskunskap. Arbetsuppgifter Undervisning på grundläggande och gymnasial nivå i samhällskunskap och på grundläggande nivå i engelska. Undervisningen bedrivs flexibelt med blandade undervisningsformer och kontinuerligt intag. Kvalifikationer Vi söker dig som har lärarlegitimation i sökta ämnen och som är intresserad av vuxenutbildning. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Erfarenhet av att arbeta med distansundervisning och/eller någon lärplattform är meriterande. Övrigt Tillträde 15 augusti 2016. Tjänsten är tidsbegränsad till och med 16 juni 2017, med stor möjlighet till förlängning och ev tillsvidareanställning. Timrå kommun sköter själva denna rekrytering och undanber oss samtal från rekryteringsfirmor/tjänster. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Timrå kommun
Ort: Timrå
Publicerad : 04-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Samhällskunskap och Engelska till Vuxenutbildningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Samhällskunskap och Engelska till Vuxenutbildningen

Lärare i Samhällskunskap och Engelska till Kungsholmens gymnasium
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare: - Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. - Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. - Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. - Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. Arbetsplatsbeskrivning Bildning för aktiv påverkan är skolans vision. Våra prioriterade utvecklingsområden handlar om att skapa en helhet i utbildningen för våra elever och att vara en lärande organisation. Lärarna är organiserade i arbetslag runt eleverna. Varje elev hos oss har en egen dator. Vi förväntar oss att våra lärare använder datorn som ett naturligt redskap för att utveckla elevers lärande. Vi har en mycket aktiv elevkår och närmare femtio elevföreningar som sysslar med allt från samhällsfrågor till olika typer av skapande verksamhet. Kungshomens gymnasium erbjuder en mycket stimulerande lärandemiljö för elever och lärare och är bl a av den anledningen en av Stockholms allra mest populära och framgångsrika gymnasieskolor. Läs mer på www.kungsholmensgymnasium.stockholm.se Arbetsbeskrivning Tjänsten är ett vikariat på 100 % från 1 mars - 9 juni 2017 i ämnena Samhällskunskap och engelska. Mentorskap ingår i tjänsten.   Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för gymnasiet i Samhällskunskap och Engelska  Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Läs mer på www.pedagogstockholm.se Stockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 11-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Samhällskunskap och Engelska till Kungsholmens gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Samhällskunskap och Engelska till Kungsholmens gymnasium

Lärare i samhällskunskap och engelska till Kungsholmens gymnasium
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare: - Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. - Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. - Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. - Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. Arbetsplatsbeskrivning Bildning för aktiv påverkan är skolans vision. Våra prioriterade utvecklingsområden handlar om att skapa en helhet i utbildningen för våra elever och att vara en lärande organisation. Lärarna är organiserade i arbetslag runt eleverna. Varje elev hos oss har en egen dator. Vi förväntar oss att våra lärare använder datorn på ett offensivt sätt för att utveckla elevers lärande. Vi har en mycket aktiv elevkår och närmare femtio elevföreningar som sysslar med allt från samhällsfrågor till olika typer av skapande verksamhet. Kungsholmens gymnasium/Stockholms musikgymnasium erbjuder en mycket stimulerande lärandemiljö för elever och lärare och är bland annat av den anledningen en av Stockholms allra mest populära och framgångsrika gymnasieskolor. Läs mer på www.kungsholmensgymnasium.stockholm.se Arbetsbeskrivning Undervisning i samhällskunskap och engelska, mentorskap och andra arbetsuppgifter som hör till läraruppdraget. Tjänsten är ett vikariat för vår lärare som är föräldraledig läsåret 17/18   Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad lärare, behörig för gymnasiet i ämnena engelska och samhällskunskap Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling för utveckling av och stöd i undervisningen. Som lärare i Stockholms stads skolor har du även möjlighet till såväl handledning som coachning, och vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Läs mer på www.pedagogstockholm.se I Stockholms stad finns drygt 140 grundskolor och knappt 30 gymnasieskolor med olika inriktningar. Hos oss hittar du nya utmaningar utan att behöva byta arbetsgivare. Med Stockholms stad som arbetsgivare gör skickliga lärare skillnad på riktigt. Stockholms stad arbetar med kompetenbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 04-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i samhällskunskap och engelska till Kungsholmens gymnasium jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i samhällskunskap och engelska till Kungsholmens gymnasium

Gymnasielärare i samhällskunskap och engelska till Mimers gymnasium i Täby
Mimers gymnasium söker en gymnasielärare behörig i framförallt samhällskunskap, men även behörig i ytterligare ett ämne helst engelska eller idrott. Många av våra elever får svårigheter med traditionell undervisning. Därför söker vi en innovativ och kreativ pedagog med intresse för att utveckla nya strategier i undervisningen. Någon som är lyhörd för elevernas behov. Det är meriterande om du har utbildning inom autismspektrum (AST) eller har dokumenterad erfarenhet av att arbeta med vår elevgrupp, utöver att möta enstaka elever med AST i ordinarie klasser. Tjänsten är ett vikariat på ett år med möjlig förlängning och tillsvidareanställning. För vidare upplysningar om tjänstens innehåll, vänligen kontakta skolans rektor Adrienne Varkonyi, telefon 0736-555085 eller e-post: adrienne.varkonyi@mimersgymnasium.se. Vi söker gymnasielärare i främst samhällskunskap, men med behörighet i ytterligare ett ämne helst engelska eller idrott. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att undervisa elever med diagnoser inom autismspektrum. Men vi söker framförallt dig som är intresserad av att arbeta med och utveckla ett tydliggörande pedagogiskt arbetssätt. Vi arbetar intensivt med att hitta undervisningsmodeller som passar våra elever och det finns stora möjligheter att påverka arbetsformer och metoder. Våra elever behöver hjälp med att strukturera sina studier och du kommer vid behov att ha specialpedagogiskt stöd i undervisningen. Du bör uppskatta ett nära samarbete med dina kollegor och ha ett stort intresse och engagemang för skolans elever. Du bör även vara intresserad av pedagogisk utveckling, då vi ägnar mycket tid åt att hitta vägen till varje elevs lärande. Skolans övergripande mål i år är digitalisering för att underlätta och utveckla pedagogiken. Erfarenheter av att arbeta med digitala verktyg som tex Office 365 är därför också en merit. Våra elever behöver förhålla sig till så få personer som möjligt under sin skoldag. Det innebär en liten organisation där vi arbetar nära varandra och våra elever och därför är medarbetarnas personliga egenskaper mycket viktiga. Mimers gymnasium i Täby är en mindre friskola för elever med diagnoser inom autismspektrum (främst Aspergers syndrom, ADHD och högfungerande autism). Skolan har två studieförberedande program (SA och NA) och erbjuder en lugn och trivsam arbetsmiljö i ljusa luftiga lokaler nära allmänna kommunikationer. En liten organisation med korta beslutsvägar ger en smidighet i verksamheten. Andan i skolan präglas av ett tydligt ledarskap med stor öppenhet och lyhördhet samt goda möjligheter att påverka arbetssituationen. Skolan satsar på medarbetarnas trivsel och kompetensutveckling. De som arbetar hos oss ska känna sig sedda, uppskattade och väl behandlade. Vill du veta mer om skolan - besök hemsidan http://www.mimersgymnasium.se
Företag: Mimers gymnasium, Adinova AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i samhällskunskap och engelska till Mimers gymnasium i Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i samhällskunskap och engelska till Mimers gymnasium i Täby

Lärare i Samhällskunskap och engelska, VDUF, Malung-Sälens gymnasieskola
Västerdalarnas utbildningsförbund är ett kommunalförbund som består av Malung-Sälen och Vansbro kommuner. Utbildningsförbundet kommer att vara ansvariga för gymnasie- och gymnasiesärskoleutbildningen för de två kommunerna. Under våren 2016 blir det möjligt för dig som elev att söka till utbildningarna i Västerdalarnas utbildningsförbund. Hösten 2016 startar eleverna sina gymnasieutbildningar vid gymnasieskolorna inom kommunalförbundet Västerdalarnas utbildningsförbund. ARBETSUPPGIFTER Skolan ska vara en plats för utveckling och lärande. Eleverna ska lämna skolan med god självkänsla, kunskap och framtidstro. Ledarskapet ska präglas av föredöme, personlig omtanke och skapa inspiration och motivation. Vill du vara med att skapa detta, är det dig vi söker. Malung-Sälens gymnasieskola (MSG) har totalt ca 400 elever, skolan är placerad centralt i Malung. Våra medarbetare arbetar målmedvetet för att ge eleverna goda kunskaper och en god personlig utveckling. Som lärare i Samhällskunskap och engelska kommer du att undervisa elever på ett eller flera gymnasieprogram. Som lärare ansvarar du för att skapa en positiv och kreativ lärmiljö så att eleven känner nyfikenhet och lust att lära. Du bidrar till, att tillsammans med kollegor skapa en helhet kring eleven. I uppdraget ingår mentorskap, i vilket du har ett speciellt ansvar för att följa upp och stödja de enskilda elevernas utveckling i nära samarbete med föräldrarna/målsmän. Du ingår i ett kollegium där du är med och utvecklar den pedagogiska verksamheten. I arbetet ingår att dokumentera, följa upp och utvärdera. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad lärare i efterfrågat ämne/ämnen på gymnasial, eller har legitimationsgrundande utbildning med behörighet att undervisa i efterfrågade ämnen. Du är väl förtrogen med skolan styrdokument och har förmåga att individualisera och variera undervisningen utifrån elevens behov. Vi ser att du är trygg i din roll och värnar om kollegialt lärande. Du har bra samarbetsförmåga, är relationsskapande och kvalitetsmedveten, du är en god ledare med personlig mognad samt att du givetvis är flexibel. Vi ser gärna att du har kunskaper inom IKT och goda data kunskaper. Före anställning ska examensbevis/legitimation lämnas till arbetsgivaren. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliglämplighet. ÖVRIGT Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen. Före anställning ska examensbevis/legitimation och giltigt utdrag ur Rikspolisstyrelsens belastningsregister lämnas. Anställningsintervjuer kan komma att genomföras innan ansökningstidens slut. Insända ansökningshandlingar återsändes ej. Ange referenspersoner i ansökan. Ange ev löneanspråk i ansökan. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Västerdalarnas utbildningsförbund, Malung-Sälens Gymnasieskola
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 12-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Samhällskunskap och engelska, VDUF, Malung-Sälens gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Samhällskunskap och engelska, VDUF, Malung-Sälens gymnasieskola


Sök lediga jobb Lärare i Samhällskunskap och Engelska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se