Lärare i Svenska för invandrare jobb - lediga jobb

Lärare i Svenska för invandrare jobb Lärare i Svenska för invandrare jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i Svenska för invandrare. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i Svenska för invandrare. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i Svenska för invandrare- Jönköping

 2. Lärare i svenska för invandrare i Hallstahammar- Hallstahammar

 3. Lärare i svenska för invandrare, Kom. vux.- Härnösand

 4. Lärare i svenska för invandrare SFI- Hofors

 5. Lärare i Svenska för invandrare- Halmstad

 6. Lärare i Svenska för invandrare- Falköping

 7. Lärare i svenska för invandrare (SFI)- Stockholm

 8. Lärare i svenska för invandrare- Trollhättan

 9. Förstelärare i Svenska för invandrare, Gymnasieförvaltningen- Mora

 10. Lärare i svenska för invandrare- Mönsterås

 11. Lärare i Svenska för invandrare- Halmstad

 12. Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux- Härnösand

 13. Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux- Härnösand

 14. Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux- Härnösand

 15. Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux- Härnösand

 16. Lärare i Svenska för invandrare- Falköping

 17. Lärare i svenska för invandrare (SFI) på heltid- Stockholm

 18. Lärare i svenska för invandrare, Orsa Lärcentrum- Mora

 19. Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux- Härnösand

 20. Lärare i svenska för invandrare- Växjö

 21. Lärare i svenska för invandrare- Alvesta

 22. Lärare i svenska för invandrare- Uppvidinge

 23. Lärare i svenska för invandrare- Lessebo

 24. Lärare i svenska för invandrare- Trollhättan

 25. Lärare i svenska för invandrare- Vänersborg

 26. Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux- Härnösand

 27. Lärare i Svenska för invandrare- Tidaholm

 28. Lärare i svenska för invandrare till Vuxenutbildningen i Härryda kommun- Härryda

 29. Lärare i svenska för invandrare- Härnösand

 30. Lärare i svenska för invandrare- Härnösand

 31. Lärare i svenska för invandrare- Skövde

 32. Lärare i svenska för invandrare, Orsa Lärcentrum- Mora

 33. Lärare i Svenska för invandrare- Tidaholm

 34. Lärare i Svenska för invandrare- Halmstad

 35. Lärare i svenska för invandrare- Växjö

 36. Lärare i svenska för invandrare- Alvesta

 37. Lärare i svenska för invandrare, på CUL- Hudiksvall

 38. Lärare i Svenska för invandrare- Åsele

 39. Lärare i svenska för invandrare- Skövde

 40. Lärare i Svenska för invandrare- Tidaholm


Mer beskrivning

Lärare i Svenska för invandrare
Lernia AB Arbetsuppgifter Vill du vara med och jobba i vårt lärarteam på vår skola i Jönköping? Vi söker lärare i svenska för invandrare som vill jobba extra hos oss. Vår utbildning på Lernia bedrivs på uppdrag av Jönköpings kommun . De elever vi arbetar tillsammans med kommer från många olika kulturer och faser i livet vilket gör arbetet både utvecklande och spännande . Vi är en personalgrupp som har mycket roligt tillsammans och arbetar med stor flexibilitet i vårt uppdrag . Och nu behöver vi extrapersonal som kan stötta upp i vår verksamhet . Formell kompetens Du som studerar till lärare med inriktning Svenska som andra språk eller har lärarexamen och 30 hp (20 p) i svenska som andraspråk. Din bakgrund Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet och utbildning samt intresse för vuxnas lärande. Vi värdesätter interkulturell kompetens. Att du har god datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via en lärportal på internet. Personliga egenskaper Vi vill att du har stor energi och glädje, att du vill arbeta med människor från olika samhällsskikt och kulturer. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper, där rätt inställning är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen brinner för att eleverna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagade som person. Vi ser gärna att du är utåtriktad, kreativ och lösningsfokuserad. Du känner dig bekväm med tekniska hjälpmedel och digitala plattformar. Som person har du även förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Eftersom eleverna har ett individuellt studieupplägg och varierande behov ska du kunna arbeta självständigt och med stor flexibilitet. Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande förutsättningar. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Timanställning på deltid med placering i Jönköping Tillträdesdag Snarast enligt överenskommelse Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Louise Carroll tel 070- 5301226 Mail : louise.carroll@lernia.se Rekryteringen sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Besök gärna www.lernia.se.
Företag: Lernia AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare i Hallstahammar
Folkuniversitetet är ett studieförbund som bedriver folkbildning och vuxenutbildning på ett 40-tal orter i Sverige. Vår idé är att genom kunskap och skapande ge människor förutsättningar för ett rikare liv. Vi vänder oss till enskilda människor som fritt och frivilligt vill utveckla och fördjupa sina kunskaper och kulturella intressen. Folkuniversitetet vänder sig också till företag och förvaltningar med kompetensutvecklande kurser och utbildningar. Den enskilde deltagarnas behov och förutsättningar är alltid utgångspunkt för undervisningen. I Västmanland har vi ett ökat behov av lärare i svenska för invandrare. Vi skulle därför behöva rekrytera ytterligare lärare i detta ämne. Vi behöver lärare både till korta uppdrag/vikariat och längre tjänster. För de längre tjänsterna bör du vara behörig Sfi-lärare för att komma i fråga. För de korta tjänsterna kan även icke behöriga lärare vara aktuella. Det är en fördel om du kan vara tillgänglig för arbete både i Västerås och Hallstahammar. Är du intresserad av att undervisa hos oss ber vi dig mejla en kort ansökan (max en A4-sida) tillsammans med meritförteckning eller CV till matti.kuisma@folkuniversitetet.se så snart som möjligt. Frågor besvaras via e-post.
Företag: FOLKUNIVERSITETET
Ort: Hallstahammar
Publicerad : 09-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare i Hallstahammar jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare i Hallstahammar

Lärare i svenska för invandrare, Kom. vux.
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Arbetslivsförvaltningen, Kommunal vuxenutbildning söker en lärare i svenska för invandrare. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal Vuxenutbildningen i Härnösand söker dig som vill ingå i vår arbetsgrupp för sfi. Vi söker dig som är engagerad, flexibel, kreativ och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i arbetslag. Du tror på individuella lösningar för elevens bästa. Du har gärna erfarenhet av läs- och skrivinlärning och andraspråksinlärning. Vi önskar att du har ett gott datorkunnande gärna med erfarenhet av att arbeta med flexibelt lärande och med individuella upplägg för eleverna. Tjänsten kan innefatta både flex- och klassrumsundervisning, båda med kontinuerligt intag. Vuxenutbildningen och sfi bedriver utbildning kontinuerligt under hela året. Arbetsuppgifter: Undervisning i sfi. Beroende på din kompetens kan tjänsten fyllas med ytterligare innehåll. Kvalifikationer Behörig lärare för sfi är ett krav. Övrigt: Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Härnösands Kommun
Ort: Härnösand
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare, Kom. vux. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare, Kom. vux.

Lärare i svenska för invandrare SFI
Hofors är en liten kommun med stora möjligheter. Här bor du billigt och lever rikt – oavsett om du väljer tätorten Hofors eller det mer lantliga Torsåker. Här hittar du idrott, kultur, natur och föreningsliv inpå knuten och här finns goda förutsättningar för dig och din kompetens att utvecklas. En sådan tillvaro kallar vi vänlig. Då Hofors är ett finskt förvaltningsområde värdesätter vi kunskaper i finska. Välkommen till Hofors kommun! Svenska för invandrare i Hofors kommun bedrivs på Björkhagsskolan. I dagsläget är det 65 elever inskrivna som kommer från ett tiotal olika länder. Utbildning i svenska för invandrare är en kvalificerad språkutbildning som syftar till att ge vuxna personer med annat modersmål än svenska grundläggande kunskaper i svenska språket. I utbildningen får man lära sig att utveckla ett funktionellt andraspråk. ARBETSUPPGIFTER Utbildning i svenska för invandrare ska ge språkliga redskap för kommunikation och ett aktivt deltagande i vardags-, samhälls-och arbetsliv. Eleven ska utveckla en kommunikativ språkförmåga. Det innebär att kunna kommunicera både muntligt och skriftligt utifrån sina behov. Utbildningen ska ge vuxna invandrare som saknar grundläggande läs- och skrivfärdigheter möjlighet att förvärva sådana. Detta kan gälla såväl analfabeter som elever med kort skolbakgrund, men också elever som är läs- och skrivkunniga men har ett annat skriftspråk. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med svenska som andra språk. Gärna med erfarenhet av att ha undervisat vuxna.
Företag: Hofors kommun
Ort: Hofors
Publicerad : 10-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare SFI jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare SFI

Lärare i Svenska för invandrare
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 93 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. Vi ser nytänkande, mångfald och samverkan som förutsättningar för att lyckas! Vill du vara med? ARBETSUPPGIFTER SFI-undervisning på Kommunvux ges i form av närstudier i det dagliga mötet mellan elever och lärare. Uppgifter som bl.a. kommer att ingå i din tjänst är undervisning, samtal med elever, skriva individuella handlingsplaner samt delta på planeringsmöten och APT. Verksamheten är sedan 2008-08-01 organiserad med semestertjänster och bedriver verksamhet året runt. KVALIFIKATIONER Du som söker tror vi besitter följande egenskaper och kompetenser: - Du har stort intresse för människor och språkutveckling. - Du har erfarenhet av att arbeta i en dynamisk miljö med olika nationaliteter. - Du är en lagspelare och arbetar för att hitta lösningar inom ditt läraruppdrag. - Du har lärarexamen samt uppfyllda behörighetskrav i Svenska som andraspråk.
Företag: Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 12-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare

Lärare i Svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 550 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Kvalifikationer Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Georg Maier, samordnare på telefon: 08 - 5785 9263 alternativt e-post: georg.maier@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Falköping
Publicerad : 03-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare (SFI)
Lernia AB Arbetsuppgifter Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter. Vi arbetar bland annat med uppdrag som innebär utbildning i svenska för invandrare. Våra uppdrag riktar sig dels till invandrare som bott kortare eller längre tid i Sverige och nyanlända invandrare. Våra studerande efterfrågar intensiv och effektiv undervisning som leder till god kommunikativ kompetens i svenska. Lernia Utbildning i Globen söker lärare till utbildning i svenska för invandrare med både språkkompetens och energi. Du ska ha vilja och förmåga att arbeta med vuxna människor samt att arbeta i ett team av medarbetare. Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Arbetet innebär även viss administration. Formell kompetens Du som söker tjänsten har Lärarexamen och minst 60hp (40p) i svenska som andraspråk eller Lärarlegitimation och 30hp (20p) i svenska som andra språk. Din bakgrund Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet samt intresse för vuxnas lärande. Vi värdesätter interkulturell kompetens. Att du har grundläggande datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via vår Lärportal på internet. Personliga egenskaper Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande behov och förutsättningar. Vi lägger vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning och relationell kompetens är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen har ett engagemang för att deltagarna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska kunna se möjligheter, ha god förmåga både vad gäller pedagogik och att planera din undervisning. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Du ska kunna arbeta för att skapa arbetsro, trygghet och gemenskap. Din roll som lärare i utbildning i svenska för invandrare innefattar aktiv återkoppling och en framåtsyftande dialog med elever och kollegor vilket fordrar att du är kommunikativ och är positiv till samarbete. Vi söker dig som har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du har kunskap i att arbeta självständigt och ta egna beslut med god flexibilitet med tanke på elevernas individuella studieupplägg och varierande behov. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning med placering i Globen, Stockholm. Tillträdesdag Snarast eller enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef Stefan Bergström, Mobil: 0708-21 69 61, E-post: stefan.bergstrom@lernia.se Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och till ett av Sveriges ledande kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad. Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 03-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare (SFI) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare (SFI)

Lärare i svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Lärare i svenska för invandrare Tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Kvalifikationer Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Amanali, samordnare på telefon 08 - 5785 9274 alternativt e-post sara.amanali@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Trollhättan
Publicerad : 03-31
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Förstelärare i Svenska för invandrare, Gymnasieförvaltningen
Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden. Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. S:t Mikaelsskolan är en skola med hög kompetens hos personalen och bra resultat hos eleverna. Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och en stark tilltro till lärarnas förmåga. Enkäter visar att trivseln är hög såväl hos personal som hos elever. I verksamheten finns för närvarande 15 nationella program, introduktionsprogrammen, idrottsgymnasium med såväl RIG- som NIU-verksamhet (längdskidor, skidorientering, innebandy och ishockey) samt lokal verksamhet (fotboll, ishockey och friskvård), gymnasiesärskola och vuxenutbildning (inkl. SFI). Dessutom erbjuder vi högskolestudier på distans. S:t Mikaelsskolan söker sex stycken förstelärare till gymnasiet respektive vuxenutbildningen. ARBETSUPPGIFTER Huvuduppgiften för en förstelärare kommer att vara undervisning, men också handleda andra lärare för att få maximal utväxling av varje pedagog och elev. Det kan handla om klassrumsobservationer, spegling, feedback, gruppdiskussioner och resonemang med enskilda kollegor. Även mentorskap för nyutexaminerade lärare under introduktionsåret kan ingå. Andra arbetsuppgifter är att ta fram stödverktyg och läromedel att användas i undervisningen, studera kollegors undervisningsmetoder med ett vetenskapligt förhållningssätt samt att vara involverad i forskning inom områden som är relevanta för skolan. Försteläraren ska arbeta elevnära i syfte att utveckla undervisningen för att utöka måluppfyllelsen. Initiera och leda utvecklingsprojekt riktat mot näringslivet d v s yrkesinriktad språkundervisning med ett tydligt matchningsarbete för snabbare väg till arbete och integration Leda pedagogiska samtal utifrån t ex klassrumsobservationer Aktivt följa forskning och utveckling inom svenska för invandrare genom samverkan med högskolor/universitet samt pröva och tillämpa desamma. Samverka med andra lärare för likvärdig och rättvis bedömning. Skapa mötesplatser för pedagogiska diskussioner Utvärdera det pedagogiska arbetet för att säkerställa hög kvalitet och ökad måluppfyllelse. KVALIFIKATIONER - Lärarlegitimation. Det är mycket viktigt att du: - har gedigna kunskaper i det ämne eller ämnesområde du undervisar i - har visat god förmåga att förbättra elevernas studieresultat och har ett starkt intresse för att utveckla undervisningen. - anpassar undervisningen efter elevernas förutsättningar och i samband med detta tillämpar en mångfald av metoder och arbetssätt i syfte att förbättra elevernas studieresultat - ser alla elevers behov och får alla elever att anstränga sig för att lära sig mer så att deras resultat förbättras - kan kommunicera och samarbeta med såväl elever, föräldrar och kollegor Erfarenhet krävs. Minst fyra års väl vitsordat arbete med undervisning. Kunskaper: - Ha gedigna kunskaper i det ämne eller ämnesområde som man undervisar i. Ämnesbehörighet för SFI-lärare. Egenskaper: - God ledarskapsförmåga, gentemot elever och kollegor - Kommunikativ - Samarbetsförmåga - Relationskapande - Tydlig - Beslutsam - Strukturerad - Intresse av att delta i utvecklingsprojekt som leder till förbättrade språkkunskaper hos eleven - Intresse av att utveckla din egen professionalism.
Företag: Mora kommun, Gymnasieförvaltningen
Ort: Mora
Publicerad : 04-14
Sök fler jobb liknande: lediga Förstelärare i Svenska för invandrare, Gymnasieförvaltningen jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förstelärare i Svenska för invandrare, Gymnasieförvaltningen

Lärare i svenska för invandrare
Mönsteråsgymnasiet är ett lärcentra med verksamheterna Gymnasieskola, Kommunal vuxenutbildning och Högskolecentrum. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Svenska för invandrare på Mönsteråsgymnasiet. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Mönsterås kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande vill vi att du skickar in din ansökan digitalt. KVALIFIKATIONER Legitimerad lärare med behörighet i Svenska för invandrare.
Företag: Mönsterås kommun, Mönsteråsgymnasiet
Ort: Mönsterås
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i Svenska för invandrare
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. Vi ser nytänkande, mångfald och samverkan som förutsättningar för att lyckas! Vill du vara med? ARBETSUPPGIFTER SFI-undervisning på Kommunvux ges i form av närstudier i det dagliga mötet mellan elever och lärare. Uppgifter som bl.a. kommer att ingå i din tjänst är undervisning, samtal med elever, skriva individuella handlingsplaner samt delta på planeringsmöten och APT. Verksamheten är sedan 2008-08-01 organiserad med semestertjänster och bedriver verksamhet året runt. Rekryteringen sker löpande under annonseringstid. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Vi värdesätter de kvaliteter som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Examensbevis medtages vid intervjutillfället. Varmt välkommen med din ansökan! KVALIFIKATIONER Du som söker tror vi besitter följande egenskaper och kompetenser: - Du har stort intresse för människor och språkutveckling. - Du har erfarenhet av att arbeta i en dynamisk miljö med olika nationaliteter. - Du är en lagspelare och arbetar för att hitta lösningar inom ditt läraruppdrag. - Du har lärarexamen samt uppfyllda behörighetskrav i Svenska som andraspråk.
Företag: Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 05-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Arbetslivsförvaltningen, Kommunal vuxenutbildning söker lärare svenska för invandrare (SFI) 100%. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Kommunens vuxenutbildning bedriver SFI för personer som bor på Migrationsverkets anläggningsboende. Under hösten kommer vi att bedriva ett utbildningsprojekt med SFI för personer med posttraumatiskt stressyndrom (PTSD) Vi söker därför SFI-lärare med intresse att arbeta i projektet. Erfarenhet/intresse av att arbeta med specialutformad undervisning för personer med PTSD är en förutsättning. Vi söker dig som är engagerad och flexibel. Du är utåtriktad, kreativ och lösningsorienterad. Du trivs med att samarbeta och arbeta tillsammans med andra i arbetslag. Du tror på individuella lösningar för elevens bästa. Du har gärna erfarenhet av läs- och skrivinlärning. Du får gärna ha kunskaper även i andra språk än svenska. Vi önskar att du har ett gott datorkunnande och erfarenhet av flexibelt lärande. Tjänsten kan innefatta både flex- och klassrumsundervisning, båda med kontinuerligt intag. Tjänsten kan komma att innefatta resor. Därför är det önskvärt att du har B-körkort. Arbetsuppgifter Tjänsten innebär undervisning i klass och i flexibel form i ämnet svenska för invandrare (SFI). Kvalifikationer Vi ser helst att du är behörig lärare i svenska för invandrare eller behörig lärare i svenska. Erfarenheter att bemöta traumatiserade personer är en merit. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Härnösands Kommun
Ort: Härnösand
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux

Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Arbetslivsförvaltningen, Kommunal vuxenutbildning söker lärare svenska för invandrare Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal Vuxenutbildningen i Härnösand söker dig som vill ingå i vår arbetsgrupp för SFI. Vi söker dig som är engagerad, flexibel, kreativ och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i arbetslag. Du tror på individuella lösningar för elevens bästa. Du har gärna erfarenhet av läs- och skrivinlärning och andraspråksinlärning. Vi önskar att du har ett gott datorkunnande gärna med erfarenhet av att arbeta med flexibelt lärande och med individuella upplägg för eleverna. Tjänsten kan innefatta både flex- och klassrumsundervisning, båda med kontinuerligt intag. Vuxenutbildningen och SFI bedriver utbildning kontinuerligt under hela året. Arbetsuppgifter Undervisning i SFI. Beroende på din kompetens kan tjänsten fyllas med ytterligare innehåll. Kvalifikationer Behörig lärare för SFI. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Härnösands Kommun
Ort: Härnösand
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux

Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Arbetslivsförvaltningen, Kommunal vuxenutbildning söker lärare svenska för invandrare (SFI) Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Kommunens vuxenutbildning bedriver SFI för personer som bor på Migrationsverkets anläggningsboende. Vi söker därför SFI-lärare. Vi söker dig som är engagerad och flexibel. Du är utåtriktad, kreativ och lösningsorienterad. Du trivs med att samarbeta och arbeta tillsammans med andra i arbetslag. Du tror på individuella lösningar för elevens bästa. Du har gärna erfarenhet av läs- och skrivinlärning. Du får gärna ha kunskaper även i andra språk än svenska. Vi önskar att du har ett gott datorkunnande och erfarenhet av flexibelt lärande. Tjänsten kan innefatta både flex- och klassrumsundervisning, båda med kontinuerligt intag. Tjänsten kan komma att innefatta resor. Därför är det önskvärt att du har B-körkort. Arbetsuppgifter Tjänsten innebär undervisning i klass och i flexibel form i ämnet svenska för invandrare (SFI). Beroende på din kompetens kan andra arbetsuppgifter bli aktuella. Kvalifikationer Vi ser helst att du är behörig lärare i svenska för invandrare eller behörig lärare i svenska. Övrigt Arbetstiden är beroende av uppdragets storlek. Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Härnösands Kommun
Ort: Härnösand
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux

Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Arbetslivsförvaltningen, Kommunal vuxenutbildning söker en lärare i svenska/svenska som andraspråk i kombination med annat ämne. Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal Vuxenutbildningen i Härnösand söker dig som vill ingå i vår arbetsgrupp för svenska och svenska som andraspråk. Undervisning kan förekomma på alla nivåer, sfi, grundläggande nivå och/eller gymnasial nivå. Du är engagerad och flexibel och har erfarenhet av att undervisa vuxna. Du är utåtriktad, kreativ och lösningsorienterad. Du trivs med att samarbeta och arbeta tillsammans med andra i arbetslag. Du tror på individuella lösningar för elevens bästa. Du har gärna erfarenhet av läs- och skrivinlärning. Vi önskar att du har ett gott datorkunnande och erfarenhet av att arbeta med flexibelt lärande och med individuella upplägg för eleverna. Tjänsten kan innefatta både flex- och klassrumsundervisning, båda med kontinuerligt intag. Vuxenutbildningen bedriver utbildning kontinuerligt under hela året. Arbetsuppgifter: Undervisning i svenska/svenska som andraspråk och/eller sfi. Beroende på din kompetens kommer tjänsten fyllas med ytterligare innehåll. Kvalifikationer Behörig lärare för gymnasiet och grundskolans senare år i svenska. Du är även behörig i svenska som andraspråk för gymnasiet/ grundskolans senare år. Övrigt Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Härnösands Kommun
Ort: Härnösand
Publicerad : 06-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux

Lärare i Svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Kvalifikationer Lärare i svenska för invandrare   Tjänsten   Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål.   Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet.   Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov.  Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk.   På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav.   Anställningsform   Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI.   Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Georg Maier, samordnare på telefon: 08 - 5785 9263 alternativt e-post: georg.maier@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Falköping
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare (SFI) på heltid
Arbetsuppgifter Lernia Utbildning erbjuder utbildnings- och matchningstjänster till individer via arbetsförmedlingar, kommuner och myndigheter. Lernia Utbildning på Arenavägen 55 i Globen, söker lärare till utbildning i svenska för invandrare. Du ska ha vilja och förmåga att arbeta med vuxna människor samt att arbeta i ett team av medarbetare. Våra uppdrag riktar sig dels till invandrare som bott kortare eller längre tid i Sverige och nyanlända invandrare. Nu utökar vi vår verksamhet i Globen och söker dig med både språkkompetens och energi. Våra studerande efterfrågar intensiv och effektiv undervisning som leder till god kommunikativ kompetens i svenska. Dina arbetsuppgifter blir att planera, genomföra och följa upp utbildningar inom området. Arbetat innebär även viss administration. Formell kompetens Du som söker tjänsten har lärarlegitimation och 30hp (20p) i svenska som andra språk. Din bakgrund Vi ser gärna att du har pedagogisk erfarenhet samt intresse för vuxnas lärande. Vi värdesätter interkulturell kompetens. Att du har grundläggande datorvana är en förutsättning då delar av kommunikationen med deltagarna sker via vår Lärportal på internet. Personliga egenskaper Du som söker tjänsten ska ha ett starkt engagemang och intresse för människor i förändring och med varierande behov och förutsättningar. Vi lägger vikt vid dina personliga egenskaper där rätt inställning och relationell kompetens är av avgörande betydelse. Det är viktigt att du verkligen har ett engagemang för att deltagarna ska lyckas och få ut mesta möjliga av sin tid hos Lernia. Du ska kunna se möjligheter, ha god förmåga både vad gäller pedagogik och att planera din undervisning. Vi söker dig som kan tänka i nya banor och är ansvarstagande som person. Du ska kunna arbeta för att skapa arbetsro, trygghet och gemenskap. Din roll som lärare i utbildning i svenska för invandrare innefattar aktiv återkoppling och en framåtsyftande dialog med elever och kollegor vilket fordrar att du är kommunikativ och är positiv till samarbete. Vi söker dig som har förmåga och vilja att utveckla människor och tillämpa olika pedagogiska metoder. Du har kunskap i att arbeta självständigt och ta egna beslut med god flexibilitet med tanke på elevernas individuella studieupplägg och varierande behov. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Visstidsanställning på heltid med möjlighet till tillsvidareanställning och placering i Globen, Stockholm. Tillträdesdag Snarast eller enligt överenskommelse. Information Om du vill veta mer är du välkommen att kontakta Verksamhetschef/rektor Stefan Bergström Mobil: 0708-21 69 61 alt E-post: stefan.bergstrom@lernia.se Rekrytering sker löpande vilket innebär att tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök omgående. Du är varmt välkommen med din ansökan till ett arbete och till ett av Sveriges ledande kunskapsföretag, där du har chans till en karriärutveckling tillsammans med våra övriga entusiastiska medarbetare. Lernia är vägen framåt Lernia är ett av Sveriges ledande kunskapsföretag. Vi erbjuder tjänster inom utbildning, bemanning, rekrytering och omställning och finns på fler än 100 orter över hela landet. Lernia gör det möjligt för människor och företag att stärka sin konkurrenskraft genom rätt kompetens. Vi vet att kompetens gör skillnad! Våra värderingar som genomsyrar vårt dagliga arbete är Pålitlighet - Affärsmässighet - Vi är lika och unika. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia Utbildning
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare (SFI) på heltid jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare (SFI) på heltid

Lärare i svenska för invandrare, Orsa Lärcentrum
Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden. Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. Välkommen med din ansökan till oss! ARBETSUPPGIFTER S:t Mikaelsskolan är en skola med hög kompetens hos personalen och bra resultat hos eleverna. Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och en stark tilltro till lärarnas förmåga. Enkäter visar att trivseln är hög såväl hos personal som hos elever. I verksamheten finns 15 nationella program, introduktionsprogrammen, idrottsgymnasium med såväl RIG- som NIU-verksamhet (längdskidor, skidorientering, innebandy och ishockey) samt lokal verksamhet (fotboll, ishockey och friskvård), gymnasiesärskola och vuxenutbildning (inkl. SFI). Dessutom erbjuder vi högskolestudier på distans. Tjänsten innehåller undervisning i svenska för invandrare. KVALIFIKATIONER Utbildning: Adekvat lärarutbildning med rätt ämnesbehörighet för uppdraget. Kunskap: -Pedagogisk insikt dvs. kunskaper om inlärningsteori, förmåga att se samband mellan teorier undervisningssituationer och mellan pedagogiska metoder och de lärandes utveckling. -Förmåga att initiera, inspirera och uppmuntra medarbetare till en pedagogisk dialog och utveckling. -Kunskap om olika pedagogiska teorier och förhållningssätt som stimulerar till lärande. -Goda kunskaper om elevers utveckling och lärande. -Goda kunskaper om aktuella styrdokument och berörd lagstiftning. -Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande med kunskaper även i andra språk. -Goda datakunskaper. Kompetens: -Ledarskapsförmåga -God kommunikativ förmåga -God samarbetsförmåga -Relationsskapande -Tydlig -Beslutsam -Strukturerad -Ekonomisk medvetenhet -Engagerad ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss i Mora kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in ansökan via ansökningslänken och inte via e-post eller brev. Varmt välkommen med din ansökan. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mora kommun, Gymnasieförvaltningen
Ort: Mora
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare, Orsa Lärcentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare, Orsa Lärcentrum

Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Arbetslivsförvaltningen, Kommunal vuxenutbildning söker lärare i svenska för invandrare (SFI) Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Kommunens vuxenutbildning bedriver SFI för personer som bor på Migrationsverkets anläggningsboende. Vi söker därför SFI-lärare. Vi söker dig som är engagerad och flexibel. Du är utåtriktad, kreativ och lösningsorienterad. Du trivs med att samarbeta och arbeta tillsammans med andra i arbetslag. Du tror på individuella lösningar för elevens bästa. Du har gärna erfarenhet av läs- och skrivinlärning. Du får gärna ha kunskaper även i andra språk än svenska. Vi önskar att du har ett gott datorkunnande och erfarenhet av flexibelt lärande. Tjänsten kan innefatta både flex- och klassrumsundervisning, båda med kontinuerligt intag. Tjänsten kan komma att innefatta resor. Därför är det önskvärt att du har B-körkort. Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär undervisning i klass och i flexibel form i ämnet svenska för invandrare (SFI). Beroende på din kompetens kan andra arbetsuppgifter bli aktuella. Kvalifikationer Behörig lärare i SFI och/eller erfarenhet av att undervisa i svenska som andraspråk. Övrigt Arbetstiden är beroende av uppdragets storlek. Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Härnösands Kommun
Ort: Härnösand
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux

Lärare i svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Lärare i svenska för invandrare Tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Söderman, samordnare på telefon: 08 - 578 59 275 alternativt e-post: mattias.sodermam@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Växjö
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Lärare i svenska för invandrare Tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Söderman, samordnare på telefon: 08 - 578 59 275 alternativt e-post: mattias.sodermam@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Alvesta
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Lärare i svenska för invandrare Tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Söderman, samordnare på telefon: 08 - 578 59 275 alternativt e-post: mattias.sodermam@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Uppvidinge
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Lärare i svenska för invandrare Tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Söderman, samordnare på telefon: 08 - 578 59 275 alternativt e-post: mattias.sodermam@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Lessebo
Publicerad : 07-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Kvalifikationer Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Amanali, samordnare på telefon: 08-578 592 74 alternativt e-post: sara.amanali@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Trollhättan
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Kvalifikationer Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Sara Amanali, samordnare på telefon: 08-578 592 74 alternativt e-post: sara.amanali@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Vänersborg
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux
Vackra Härnösand - en hållbar, livaktig och solidarisk kommun söker nya medarbetare. Härnösand har ett vackert läge och en spännande historia. Rikedomar i form av kultur, mänsklig energi och företagande ger storartade förutsättningar för ett framgångsrikt samhällsbygge. Vackra Härnösands vision är en hållbar, livaktig och solidarisk kommun. Arbetslivsförvaltningen, Kommunal vuxenutbildning söker lärare i svenska för invandrare (SFI) Tjänsten/tjänsterna kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Vi söker dig som är engagerad och flexibel. Du är utåtriktad, kreativ och lösningsorienterad. Du trivs med att samarbeta och arbeta tillsammans med andra i arbetslag. Du tror på individuella lösningar för elevens bästa. Du har gärna erfarenhet av läs- och skrivinlärning. Du får gärna ha kunskaper även i andra språk än svenska. Vi önskar att du har ett gott datorkunnande och erfarenhet av flexibelt lärande. Tjänsten kan innefatta både flex- och klassrumsundervisning, båda med kontinuerligt intag. Arbetsuppgifter: Tjänsten innebär undervisning i klass och i flexibel form i ämnet svenska för invandrare (SFI). Beroende på din kompetens kan andra arbetsuppgifter bli aktuella. Kvalifikationer Behörig lärare i SFI eller behörig lärare i ämnet svenska med erfarenhet av att undervisa i svenska som andraspråk. Övrigt Arbetstiden är beroende av uppdragets storlek. Kommunen tillämpar rökfri arbetstid.
Företag: Härnösands Kommun
Ort: Härnösand
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare (SFI), Kom.vux

Lärare i Svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare till Tidaholm som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Kvalifikationer Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Placeringsort Tidaholm.  Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Georg Maier, Falköping, samordnare på telefon: 08 - 5785 9263 alternativt e-post: gm@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Tidaholm
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare till Vuxenutbildningen i Härryda kommun
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 35 500 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 600 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. ARBETSUPPGIFTER Vuxenutbildningen har totalt cirka 1000 studerande varav cirka 100 inom SFI. Vi erbjuder vuxenstudier utifrån de studerandes behov inom svenska för invandrare, grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, särvux och yrkeshögskola. Från och med i höst är vi även ansvariga för SFI undervisningen för nyanlända flyktingar som fått uppehållstillstånd och väntar på kommunplacering vid Migrationsverkets boende i Rävlanda. Vi söker nu en lärare som kommer att arbeta med denna elevgrupp och också fungera som projektledare i uppbyggnadsfasen. Genomströmningen är stor och elevantalet varierar över tid. Arbetet kräver mycket flexibilitet och självständighet men innebär också stor frihet i att utforma din undervisning. Samverkan med Migrationsverket, personal på boendet och övriga samarbetspartners är en naturlig del av arbetet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet i svenska som andra språk. Det är meriterande om du har erfarenhet av undervisning inom skolformen svenska för invandrare, gärna på olika nivåer. Du har vana och intresse av att arbeta självständigt och har samtidigt lätt för att samarbeta med övrig personal. Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och vi ser att du är en mycket självgående och engagerad person som har en vilja att aktivt introducera nyanlända flyktingar i språket. Tjänsten är en visstidsanställning på sex månader på 75-100 %. Tjänsten är en semestertjänst och kvällstjänstgöring förekommer. Tillträde snarast. Du kommer att arbeta på plats på Migrationsverkets boende i Rävlanda. ÖVRIGT Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev/mail tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke eller personal@harryda.se Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 08-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare till Vuxenutbildningen i Härryda kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare till Vuxenutbildningen i Härryda kommun

Lärare i svenska för invandrare
Arbetslivsförvaltningen har ansvar för arbetet med att effektivt och med hög kvalitet bedriva integration, vuxenutbildning och åtgärder för stöd till arbete. Vid arbetslivsförvaltningen arbetar 65 av kommunens totalt 1800 medarbetare. I arbetsmarknadsåtgärder finns dessutom cirka 300 personer. Arbetslivsförvaltningens uppdrag är Arbete & Integration, Vuxenutbildning med Komvux, Svenska för invandrare (SFI), Lärcentrum, Lärvux, och Yrkeshögskola. Kommunal vuxenutbildning söker lärare i svenska för invandrare (SFI). Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill ingå i vår arbetsgrupp för SFI och som är engagerad, flexibel, kreativ och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i arbetslag. Du tror på individuella lösningar för elevens bästa. Du har gärna erfarenhet av läs- och skrivinlärning och andraspråksinlärning. Vi önskar att du har ett gott datorkunnande gärna med erfarenhet av att arbeta med flexibelt lärande och med individuella upplägg för eleverna. Tjänsten kan innefatta både flex- och klassrumsundervisning, båda med kontinuerligt intag. Vuxenutbildningen och SFI bedriver utbildning kontinuerligt under hela året. Arbetsuppgifter Undervisning i SFI. Beroende på din kompetens kan tjänsten fyllas med ytterligare innehåll. Kvalifikationer Behörig lärare för SFI. Arbetsplats Komvux, Arbetslivsförvaltningen på Härnösands kommun. Arbetstid/Varaktighet Heltid.Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Lön Enligt avtal. Kommunen tillämpar rökfri arbetstid. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Härnösands Kommun
Ort: Härnösand
Publicerad : 09-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare
Arbetslivsförvaltningen har ansvar för arbetet med att effektivt och med hög kvalitet bedriva integration, vuxenutbildning och åtgärder för stöd till arbete. Vid arbetslivsförvaltningen arbetar 65 av kommunens totalt 1800 medarbetare. I arbetsmarknadsåtgärder finns dessutom cirka 300 personer. Arbetslivsförvaltningens uppdrag är Arbete & Integration, Vuxenutbildning med Komvux, Svenska för invandrare (SFI), Lärcentrum, Lärvux, och Yrkeshögskola. Kommunal vuxenutbildning söker lärare i svenska för invandrare (SFI). Tjänsten kommer att tillsättas under förutsättning att erforderliga beslut fattas och att tjänsten inte tas i anspråk av övertalig personal. Arbetsuppgifter Vi söker dig som vill ingå i vår arbetsgrupp för SFI och som är engagerad, flexibel, kreativ och lösningsorienterad. Du trivs med att arbeta tillsammans med andra i arbetslag. Du tror på individuella lösningar för elevens bästa. Du har gärna erfarenhet av läs- och skrivinlärning och andraspråksinlärning. Vi önskar att du har ett gott datorkunnande gärna med erfarenhet av att arbeta med flexibelt lärande och med individuella upplägg för eleverna. Tjänsten kan innefatta både flex- och klassrumsundervisning, båda med kontinuerligt intag. Vuxenutbildningen och SFI bedriver utbildning kontinuerligt under hela året. Arbetsuppgifter Undervisning i SFI. Beroende på din kompetens kan tjänsten fyllas med ytterligare innehåll. Kvalifikationer Behörig lärare för SFI. Arbetsplats Komvux, Arbetslivsförvaltningen på Härnösands kommun. Arbetstid/Varaktighet Heltid.Tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Lön Enligt avtal. Kommunen tillämpar rökfri arbetstid. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss kontakt med annonssäljare eller andra försäljare av rekryteringstjänster.
Företag: Härnösands Kommun
Ort: Härnösand
Publicerad : 09-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Lärare i svenska för invandrare Skövde Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi är en av Sveriges största aktörer med över 20 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Du kommer att arbeta med språkmoduler i mindre elevergrupper med språksvaga elever och samarbeta med de övriga i personalteamet. - Kvalifikationer Lärarbehörighet med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk  På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav.                                             - Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar, provtjänstgöring 6 månader tillämpas. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. - Ansökan Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på:  gm@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Skövde
Publicerad : 09-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare, Orsa Lärcentrum
Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden. Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. Välkommen med din ansökan till oss! ARBETSUPPGIFTER S:t Mikaelsskolan är en skola med hög kompetens hos personalen och bra resultat hos eleverna. Vi har elevernas kunskapsutveckling i fokus och en stark tilltro till lärarnas förmåga. Enkäter visar att trivseln är hög såväl hos personal som hos elever. I verksamheten finns 15 nationella program, introduktionsprogrammen, idrottsgymnasium med såväl RIG- som NIU-verksamhet (längdskidor, skidorientering, innebandy och ishockey) samt lokal verksamhet (fotboll, ishockey och friskvård), gymnasiesärskola och vuxenutbildning (inkl. SFI). Dessutom erbjuder vi högskolestudier på distans. Tjänsten innehåller undervisning i svenska för invandrare vid Orsa Lärcentrum. KVALIFIKATIONER Utbildning: Adekvat lärarutbildning med rätt ämnesbehörighet för uppdraget. Kunskap: -Pedagogisk insikt dvs. kunskaper om inlärningsteori, förmåga att se samband mellan teorier undervisningssituationer och mellan pedagogiska metoder och de lärandes utveckling. -Förmåga att initiera, inspirera och uppmuntra medarbetare till en pedagogisk dialog och utveckling. -Kunskap om olika pedagogiska teorier och förhållningssätt som stimulerar till lärande. -Goda kunskaper om elevers utveckling och lärande. -Goda kunskaper om aktuella styrdokument och berörd lagstiftning. -Goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift. Det är meriterande med kunskaper även i andra språk. -Goda datakunskaper. Kompetens: -Ledarskapsförmåga -God kommunikativ förmåga -God samarbetsförmåga -Relationsskapande -Tydlig -Beslutsam -Strukturerad -Ekonomisk medvetenhet -Engagerad ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos oss i Mora kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in ansökan via ansökningslänken och inte via e-post eller brev. Varmt välkommen med din ansökan. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Mora kommun, Gymnasieförvaltningen
Ort: Mora
Publicerad : 10-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare, Orsa Lärcentrum jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare, Orsa Lärcentrum

Lärare i Svenska för invandrare
Hermods grundades 1898 av en entreprenör och är ett företag i stark utveckling där grundarens entreprenörsanda lever kvar. Hermods är en av Sveriges största aktörer med över 30 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. I stark utveckling med cirka 800 medarbetare på 30 orter omsatte vi 2013 580 mkr. Hermods ingår sedan 2014 i AcadeMedia-koncernen. Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare till Tidaholm som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Kvalifikationer Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Placeringsort Tidaholm.  Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Georg Maier, Falköping, samordnare på telefon: 08 - 5785 9263 alternativt e-post: gm@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Tidaholm
Publicerad : 10-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare

Lärare i Svenska för invandrare
Halmstad är en populär turistort såväl som hemstad. Här bor 94 000 invånare som ständigt blir fler i en av landets mest expansiva regioner. Tillsammans med kommunens 7 800 medarbetare har du chansen att vara med och utveckla Halmstad som hemstad, kunskapsstad och upplevelsestad. Vi har fler än 70 yrkesgrupper som gör skillnad. Vill du vara med? Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningens uppdrag är att genom utbildning, praktik och arbete öka individens förutsättningar för att hitta ett arbete och bli självförsörjande. Vi har bland annat kommunens största samlade utbud av gymnasieutbildningar samt kurser för vuxna. Vi ser nytänkande, mångfald och samverkan som förutsättningar för att lyckas! Vill du vara med? ARBETSUPPGIFTER SFI-undervisning på KommunVux ges i dag i form av närstudier och vi arbetar med att utveckla verksamheten med olika undervisningsformer. Uppgifter som bl.a. kommer att ingå i din tjänst är undervisning, skriva individuella handlingsplaner tillsammans med den studerande, deltaga i utvecklingsarbete, ha god kunskap kring IKT , arbeta i arbetslag samt delta på planeringsmöten och APT. Verksamheten är organiserad med semestertjänster och bedriver verksamhet året runt. Vi söker just nu dig som främst kan arbeta eftermiddagar och kvällar, men även förmiddagar. Tjänsten kan komma att innebära att du arbetar på olika skolor med undervisning. KVALIFIKATIONER Du som söker besitter följande egenskaper och kompetenser: - Du har lärarexamen samt uppfyllda behörighetskrav i Svenska som andraspråk - Du har stort intresse för människor och språkutveckling. - Du har erfarenhet av att arbeta i en dynamisk miljö med olika nationaliteter. - Du är en lagspelare och arbetar för att hitta lösningar inom ditt läraruppdrag. ÖVRIGT Rekryteringen sker löpande under annonseringstid Vid intervjutillfället vill vi att du som är lärare lämnar examensbevis och legitimation. Då vi är fler kvinnor än män på arbetsplatsen ser vi gärna manliga sökande till tjänsten. Tjänsten tillsätts under förutsättning att vederbörliga beslut tas i organisationen. För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Halmstads kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons. Halmstads kommun tillämpar rökfri arbetstid. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Halmstads kommun, Utbildnings- och arbetsmarknadsförvaltningen
Ort: Halmstad
Publicerad : 11-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. Lärare i svenska för invandrare Tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Söderman, samordnare på telefon: 08 - 578 59 275 alternativt e-post: mattias.sodermam@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Växjö
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. Lärare i svenska för invandrare Tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Är du intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Kontaktperson Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Mattias Söderman, samordnare på telefon: 08 - 578 59 275 alternativt e-post: mattias.sodermam@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Alvesta
Publicerad : 11-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare, på CUL
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Lärare i svenska för invandrare Utbildning i svenska för invandrare är förlagd till Cul, centrum för utveckling och lärande som är centralt belägen i Hudiksvall. Där ingår flera verksamheter bl.a. komvux, lärvux, yrkeshögskola. För mer detaljerad information var vänlig besök vår hemsida, hudiksvall.se Vi erbjuder dig som nyinflyttad i kommunen ett flyttbidrag på 10 000 kronor om du arbetar här minst ett år, eller mer. Beskattas av den anställde. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta med undervisning i svenska för invandrare. Du ingår i ett arbetslag. Utbildning i svenska för invandrare är en kvalificerad språkutbildning som syftar till att ge vuxna personer med annat modersmål än svenska grundläggande kunskaper i svenska språket. Eleverna ska lära sig och utveckla ett funktionellt andraspråk. Tjänsten tillsätts under förutsättning att erforderliga beslut fattas KVALIFIKATIONER Behörig att undervisa i utbildning i svenska för invandrare enligt förordning (2011:326) om behörighet och legitimation för lärare och förskollärare. Du ska vara flexibel och kunna arbeta inom andra skolformer vid behov. En fördel är om du har erfarenhet av läs-och skrivinlärning och är intresserad av att arbeta i studieväg 1. ÖVRIGT För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Hudiksvalls kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat. Varmt välkommen med din ansökan! Inför rekryteringsarbetet har Hudiksvalls kommun tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. Läs mer om Hudiksvalls kommun på vår hemsida www.hudiksvall.se
Företag: Hudiksvalls kommun CUL central adm
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 12-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare, på CUL jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare, på CUL

Lärare i Svenska för invandrare
Tjänsten innebär undervisning i Svenska för invandrare i kommunen. I arbetslaget ingår ytterligare två lärare. Tjänsten är en sk. semesteranställning.
Företag: ÅSELE CENTRALSKOLA
Ort: Åsele
Publicerad : 12-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare

Lärare i svenska för invandrare
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. Lärare i svenska för invandrare Skövde Vill du utveckla deltagare och elever tillsammans med oss på Hermods? Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Vi är en av Sveriges största aktörer med över 20 000 studerande inom gymnasie- och vuxenutbildning, svenska för invandrare (sfi), yrkesutbildning och arbetsmarknadsprojekt. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Du kommer att arbeta med språkmoduler i mindre elevergrupper med språksvaga elever och samarbeta med de övriga i personalteamet. Vi har ej betygssättning eller hemläxor. - Kvalifikationer Lärarbehörighet med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk  På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav.                                             - Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar, provtjänstgöring 6 månader tillämpas. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. - Ansökan Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan snarast. Vill du veta mer är du välkommen att kontakta oss på:  gm@hermods.se Sök tjänsten via länken nedan. Varmt välkommen med din ansökan!
Företag: Hermods
Ort: Skövde
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i svenska för invandrare

Lärare i Svenska för invandrare
Hermods AB grundades 1898 och är ett av Sveriges äldsta utbildningsföretag. Våra yrkeshögskolor, gymnasieskolor, vuxenutbildningar och SFI hjälper varje år 60 000 studerande och deltagare med utbildning, coachning och jobbmatchning. Vi ger individuellt stöd för att hitta rätt arbete, ger nya svenskar introduktion i samhället och stödjer personer som behöver rehabilitering. Hermods ingår i AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag, som vill skapa en bättre framtid genom utbildning med hög kvalitet, goda resultat och nytänkande. Om tjänsten Hermods söker till ett arbetsförmedlingsuppdrag behöriga SFI-lärare till Tidaholm, som vill stödja deltagare att bli aktiva och engagerade medborgare. Vi tror på individens egna idéer och ansvar för att nå tydliga mål. Arbetet innefattar språkmoduler i mindre grupper med språksvaga deltagare och tätt samarbete med övriga i personalteamet. Du har stor möjlighet att påverka upplägget av undervisningen, som är fritt från nationella kursplaner, betygssättning och statligt styrda prov. Vi erbjuder dig Hermods erbjuder dig en flexibel och stimulerande arbetsplats där du ges goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Bli en del av vår kompetenta och starka personalgrupp där kunskap, engagemang och drivkraft blandas med utvecklingsbenägenhet och prestigelöshet. Din profil Pedagogisk högskoleexamen med lägst 30hp (20”gamla” poäng) i svenska som andraspråk. På förekommen anledning vill vi meddela att kompetenskraven är angivna av vår kund, Arbetsförmedlingen, Hermods har inget inflytande över dessa krav. Anställningsform Tjänsterna är tillsvidareanställningar med 6 månaders provanställning. Omfattning: del- eller heltid. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega/MIA och Unionen/SI. Placeringsort Tidaholm.  Intresserad? Välkommen med din ansökan! Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Skicka därför din ansökan redan idag! Sök tjänsten via länken nedan. Vi tar ej emot ansökan via e-post. Om du har frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta Georg Maier, Samordnare, på telefon: 08 - 5785 9263 alternativt e-post: gm@hermods.se
Företag: Hermods
Ort: Tidaholm
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Svenska för invandrare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Svenska för invandrare


Sök lediga jobb Lärare i Svenska för invandrare

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se