Lärare i Trä och metallslöjd, Rågsved, 100% jobb - lediga jobb

Lärare i Trä och metallslöjd, Rågsved, 100% jobb Lärare i Trä och metallslöjd, Rågsved, 100% jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i Trä och metallslöjd, Rågsved, 100%. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i Trä och metallslöjd, Rågsved, 100%. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Analytisk utvecklare inom Dynamics CRM sökes omgående, Stockholm- Stockholm

 2. Konsultmässig junior IT-tekniker sökes!- Stockholm

 3. Tandhygienist- Sollentuna

 4. Dansktalande Ordermottagare till internationellt företag- Stockholm

 5. Nattsjuksköterska, Norrtälje – Söker du ett varierande och stimulerande nat- Norrtälje

 6. Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby- Täby

 7. Elektronikmontör- Stockholm

 8. Lärare 1-7 alternativt 4-9- Vallentuna

 9. Kundfokuserad BI-arkitekt sökes till Stockholm- Stockholm

 10. Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan- Nynäshamn


Mer beskrivning

Analytisk utvecklare inom Dynamics CRM sökes omgående, Stockholm
SENTERPRISE AB | Microsoft Experts Delivered handplockar ledande IT-specialister inom Microsoft till utvalda företag. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning av IT-konsulter. Läs vidare om oss och se alla våra lediga tjänster på www.senterprise.se Om bolaget Vår kund är ett av Sveriges absolut största konsultbolag inom IT och de har ett stort samarbete med stora nationella och internationella bolag. De satsar mycket på entreprenörskap och innovation och varje medarbetare är en nyckelperson i företaget. De erbjuder helhetslösningar till sina kunder och använder de senaste tekniken för att göra sina kunder nöjda. Arbetsbeskrivning Du är en senior utvecklare med affärs och kundnyttointresse som kan utveckla och förena det bästa av .NET plattformen och utvecklingsplattformen Dynamics CRM. Vår kunds arbetsmiljöer kräver kunskap inom många olika områden och vi behöver dig som är en bred och erfaren utvecklare. Kunden är i en spännande fas där de formerar olika lösningar åt sina kunder, vilket ställer höga krav på dig som utvecklare, men även att kunna leda och fördela arbete till andra utvecklare. Kravspecifikation - Högskoleutbildning - Gärna 1-3 års konsulterfarenhet av att utveckla med CRM plattformar, helst erfarenhet från Dynamics CRM, men andra system kan vara meriterande - Förmåga att relatera och anpassa utvecklingen och val av metoder beroende på arkitektur - Hanterar såväl svenska som engelska i skrift och tal flytande - Förmåga att överföra din expertis i konkreta rekommendationer och lösningar - Erfarenhet av att designa systemlösningar för olika processer - Erfarenhet av att arbeta målorienterat/projektorienterat - Vana att arbeta under en arkitekt och även nära kund i förekommande fall Tekniska kunskaper: - C# - Java Script - SQL Server men även andra databaser - SQL Reporting Services - Migreringar - Utvecklingsramverk (.net framework) - SOA - Datakom och Internetworking - Objektorienterad analys, design och programmering Meriterande: - BizTalk - Legacy integration - Silverlight - Erfarenheter av SCRUM/Agile - UML/RUP Personliga egenskaper Vi ser den sökande som en mycket social, analytisk och driven person. Vidare har du en mycket hög samarbetsvilja och intresse av att arbeta och växa i en arbetsgrupp. Du drivs av att uppnå uppsatta mål och tycker det är väldigt roligt med en dynamisk arbetsmiljö.
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Analytisk utvecklare inom Dynamics CRM sökes omgående, Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Analytisk utvecklare inom Dynamics CRM sökes omgående, Stockholm

Konsultmässig junior IT-tekniker sökes!
Professional Consulting Vill du jobba inom IT-området få möjlighet att bygga ditt CV och utveckla framtida kontakter? Läs vidare! För kunds räkning söker vi nu en driven person som vill jobba inom IT med on-sitesupport. Du kommer att arbeta hos en av våra intressanta kunder som är ett stort konsultföretag inom IT/teknik, vi lägger stor vikt vid gott kundbemötande och konsultmässighet. Du kommer främst arbeta med PC-support, det är viktigt att du känner dig hemma inom hårdvaruområdet men även med enklare mjukvaruinstallationer, hjälpa till vid synknig av mobiltelefoner etc. Tjänsten är ett heltidsuppdrag med arbetstider måndag-fredag 8-17.Du kommer att vara anställd som konsult via Professional Consulting men arbeta i kundens lokaler. Start efter överenskommelse. För att vara aktuell för tjänsten krävs att Du läst en data-/IT-/teknisk inriktning på gymnasiet samt har minst ett års erfarenhet av arbete it-support eller helpdesk där du använt telefon som främsta arbetsredskap. För att vara aktuell för tjänsten krävs även att du har: * Minst ett års erfarenhet av felsökning av PC, kringutrustning och nätverkskommunikation via telefon * Minst ett års erfarenhet av Novell NetWare, eDirectory eller AD * Minst ett års erfarenhet av inom MS Outlook * Minst ett års erfarenhet av Microsoft Windows NT/XP * Minst ett års erfarenhet av ärendehanteringssystemet ARS eller likvärdigt system * Förmåga att uttrycka sig mycket väl i tal och i skrift på svenska. Vi söker Dig som är social, arbetar på ett lösningsinriktat sätt samt har en stor känsla för service. Körkort och tillgång till bil är meriterande. Är det dig och ditt framtida jobb som vi beskriver ovan? Skicka in Din ansökan redan idag! Ansöker gör du enklast genom att ladda upp ditt CV under annonsen på vår hemsida. Glöm inte att motivera varför just Du är rätt person för tjänsten Professional Consulting är ett rekryteringsföretag för unga akademiker och tjänstemän. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet kan vi erbjuda intressanta och utmanande tjänster inom områden som IT, ekonomi, administration, HR, marknadsföring och kvalificerad kundtjänst. Professional Consulting är en del av Meet your future Group. Hitta din framtid på www.professionalconsulting.se redan idag!
Företag: Professional Consulting
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Konsultmässig junior IT-tekniker sökes! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konsultmässig junior IT-tekniker sökes!

Tandhygienist
Om Praktikertjänst AB Praktikertjänst är den största koncernen inom privat tandvård och hälso- och sjukvård i Sverige. Affärsmodellen är unik med 2 120 aktieägare som själva är verksamhetsansvariga på mottagningar runt om i landet. Omsättningen är cirka 9 miljarder kronor och antalet medarbetare cirka 8 770. Inom koncernen ingår även femton dotterbolag. Bättre vård för bättre liv Om Catharina Brundin Väl inarbetad mottagning sedan 1950 talet, ett modernt och serviceinriktat team med god stämning. Mycket god tillströmning av nya patienter och ett troget trevligt inarbetat klientel. Våra patienter förstår vikten av god tandvård! Arbetsuppgifter Assistans, delegering, administration såsom kallelser inköp och lagerhållning, mycket goda meriter och kunskaper som tandhygienist krävs, du ska ha minst 5 år inom yrket. Vi söker dig som har goda kunskaper inom ditt gebit men även tycker om assistans och delegerat arbete. Största delen av arbetstiden är fördelad på arbete tillsammans med tandläkare men eget arbete med patienter inkluderas också. Kvalifikationer Stor vikt läggs vid personlighet. Minst 5års arbetslivserfarenhet inom yrket. Personliga egenskaper Du är trevlig, positiv och tycker om att arbeta varierat. Du gillar att vara "spindeln i nätet". Du ser vad som behöver göras och är självständig och flexibel.
Företag: Catharina Brundin
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Tandhygienist jobb, Tandhygienist Sollentuna, Tandhygienist Catharina Brundin
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Tandhygienist

Dansktalande Ordermottagare till internationellt företag
MultiMind Bemanning AB arbetar med personaluthyrning och rekrytering. Bolagets nisch är att förmedla personal med språkkunskaper samt internationell erfarenhet inom områdena logistik, ekonomi, marknadsföring, HR och IT. Multimind Bemanning AB söker för kunds räkningen Ordermottagare med mycket goda kunskaper i det danska språket. Vår kund är verksam inom vitvarubranschen och företaget finns representerat i 13 olika länder, på fyra olika kontinenter. Företaget är världsledande inom sitt område. Till de produkter som tillverkas och säljs hör kyl & frys, tvättmaskiner, mikrovågsugnar, spisar, spisfläktar och ugnar. Inom företaget arbetar totalt över 70 000 personer. På Stockholmskontoret är man ca 50 medarbetare. Som Kundtjänstmedarbetare arbetar du på företagets nordiska kundtjänstenhet gentemot den danska marknaden. Det är därför ett krav att du talar danska. Till dina arbetsuppgifter hör att ta emot och administrera ordrar från företagets återförsäljare, både via telefon, fax och e-post. Du kommer även att hantera avvikelser såsom prisjusteringar och kampanjer samt sköta all administration kring detta. Arbetet innehåller många utåtriktade kontakter både internt och externt. Du kommer dessutom att ha kontakt med företagets olika servicecenter gällande administrativa arbetsuppgifter som krediteringar, fakturor och reservdelshantering. Vi söker dig som vill arbeta med service, har telefonvana och besitter åtminstone gymnasiekompetens. Utöver detta har du goda kunskaper i Officepaketet, särskilt i Excel. Om du har arbetat med SAP eller ett annat integrerat affärssystem är detta en fördel (men inget krav). Som person bör du vara noggrann, flexibel och utåtriktad. Du har en positiv attityd och inspireras av utmaningar. Vi erbjuder ett intressant arbete i internationell miljö.
Företag: MultiMind Bemanning AB MultiMind Bemanning AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Dansktalande Ordermottagare till internationellt företag jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Dansktalande Ordermottagare till internationellt företag

Nattsjuksköterska, Norrtälje – Söker du ett varierande och stimulerande nat
Vi är 38 sjuksköterskor som arbetar på vård- och omsorgsboenden inom TioHundra AB. Av dessa 38 arbetar sex sjuksköterskor på natten. Området sträcker sig från Hallstavik, centrala Norrtälje, Rimbo till Bergshamra. Vi bemannar dygnet runt och arbetar utifrån HSL, och tillhör organisationen sjuksköterskor på vårdboende. TioHundra AB:s 2 500 medarbetare bedriver sjukvård och omsorg åt Norrtälje kommun och Stockholms läns landsting. Hos oss finns helheten, allt från Norrtälje sjukhus till hemtjänst, vårdcentraler, äldreboenden, psykiatri, personlig assistans och vård för hela familjen. Vi är en miljöcertifierad (ISO 14001) och rökfri arbetsplats. Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Du når oss med ca en timmes bussfärd från Stockholm, Uppsala och Arlanda. Här hittar du ett öppet landskap, en fantastisk skärgård och Norrtäljes idylliska stadskärna. ARBETSUPPGIFTER Vi passar för dig som söker ett varierande och stimulerande arbete på natten. På natten arbetar du i hela kommunen på TioHundra AB:s äldreboenden. Vi är två sjuksköterskor i tjänst och utgår från Enebergs äldreboende. Ditt arbete består av individuella och självständiga bedömningar, telefonrådgivning och framförallt att vara ett stöd till omvårdnadspersonal i olika frågor. Du har även delegeringsansvar för nattpersonalen på de olika vårdboendena. Som sjuksköterska hos oss erbjuder vi ett bra nattschema med längre ledigheter, samt ett stimulerande arbete med många minnesvärda möten med våra äldre. Du utgör en viktig del i den medicinska vården och är betydelsefull när det gäller att säkra en god livskvalitet för våra äldre. Du vara med och skapa framtidens äldreboende och medverka till att TioHundra AB blir marknadsledande inom området. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är leg. sjuksköterska, gärna med erfarenhet av geriatrik. Som person har du en god samarbetsförmåga och förmåga att självständigt planera och prioritera i ditt arbete. Vi ser också på att du är en ödmjuk, lyhörd och engagerad person med ett bra bemötande. Du ser möjligheter istället för hinder. Vi lägger stor vikt vid att du deltar aktivt i arbetsplatsens utveckling. Datorvana är ett krav, då vi dokumenterar i Procapita. För arbetet krävs att du har körkort och körvana. Är du dessutom en trygg, självständig och positiv person med ett öppet sinne som söker efter ett utvecklande arbete så tveka inte att söka till oss! Vi värdesätter den kvalitet som mångfald tillför vår verksamhet.
Företag: TioHundra AB
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Nattsjuksköterska, Norrtälje – Söker du ett varierande och stimulerande nat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Nattsjuksköterska, Norrtälje – Söker du ett varierande och stimulerande nat

Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby
PR Vård Hemsjukvård och Omsorg är ett företag i den familjeägda PR Vårdkoncernen. Bolaget har bedrivit verksamhet sedan 2001 och samverkar med ett stort antal vårdgrannar och uppdragsgivare. Vi erbjuder tjänster inom hemsjukvård och omsorg till landstingsdrivna, kommunala och privata aktörer. Idag är PR Vård en av de största privata vårdgivarna av hemsjukvård i Sverige. Verksamheten har avtal med Stockholms läns landsting om att bedriva basal hemsjukvård under kvällar, nätter och helger. Enbart inom ramen för detta uppdrag samverkar vi med över 140 vårdcentraler och utför närmare 40 000 hembesök varje månad. Vi söker sjuksköterska/distriktssköterska till fast tjänst kväll 50-75 % Arbetsbeskrivning Som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss har ansvarar du för den basala hemsjukvården tillsammans med övriga kollegor under kvällstid. Du är arbetsledare för ett antal undersköterskor och har till dessa ett delegeringsansvar. Du är spindeln i nätet och ansvarar för all kontakt med sjukvårdsrådgivning, trygghetsjour, vårdcentraler, hemtjänst, jourläkare, omvårdnadsboenden med fler. Specifika sjuksköterskebesök ingår i arbetsuppgifterna och omfattar, injektioner, katetersättning/ spolning, dialys, trachvård, sondnäring, omläggningar, medicinska bedömningar och jourtelefon. All personal arbetar självständigt och kör företagets bilar. För att trivas i rollen som sjuksköterska/distriktssköterska hos oss bör du vara en noggrann, social och flexibel person som har ett öppet sinnelag och inte ser förändringar som ett hinder utan som en möjlighet. Mycket goda kunskaper i Svenska i tal och skrift är en förutsättning för tjänsten. Arbetstider/arbetsplats Arbetspassen läggs på ett rullande schema där arbetstiden är mellan klockan 15.00 - 23.00 på helgen förekommer även dagspass. Vårt lokalkontor för området ligger i Täby, men området innefattar kommunerna i Lidingö, Danderyd, Täby, Vallentuna, Österåker och Vaxholm. Krav * Legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska * Två års arbetslivserfarenhet från hälso- och sjukvård * B-körkort * God lokalkännedom Det är meriterande om du har specialistutbildning till distriktssköterska och har erfarenhet av hemsjukvård.  Vi har kollektivavtal med Vårdförbundet och Kommunal samt erbjuder friskvårdsersättning och individuella kompetensplaner. PR Vård strävar efter mångfald. Vi värdesätter de kvalitéer som en jämn ålders- och könsfördelning samt etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Välkommen med din ansökan!
Företag: PR Vård Hemsjukvård och Omsorg AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Sjuksköterskor 50-75 % till Nordost/ Täby

Elektronikmontör
Lernia AB Arbetsuppgifter För en kunds räkning rekryterar vi nu en elektronikmontör med bred yrkeskunskap. Du kommer att arbeta med den fulla processen i företaget, vilket innebär montering av kretskort, målmontering samt ytmontering. Du kommer även att arbeta med lösningar, samt att avsyna och bedöma lödningar. Arbetstiden är dagtid med en generös flex. Formell kompetens Flerårig yrkeskunskap inom elektronikmontering Erfarenhet av hålmontering, ytmontering, lösning samt avsyning av lödningar. Flytande svenska och engelska Din bakgrund Du som har flera års erfarenhet av arbete som elektronikmontör kommer ha goda förutsättningar att lyckas i denna tjänst. Vi ser gärna att du har arbetat på ett mindre företag och därigenom är van att vara flexibel och snabbt kunna skifta mellan olika arbetsuppgifter. Personliga egenskaper Du som är nyfiken, noggrann och har ett stort tekniskt intresse kommer trivas bra hos vår kund. Vidare är du flexibel och har lätt för att samarbeta med dina kollegor mot gemensamma mål. Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort Tillsvidare / Heltid / Stockholm Tillträdesdag Enligt överrenskommelse Eftersom vi genomför urval löpande kan tjänsten komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Information Ansökan tas endast emot via www.lernia.se Frågor besvaras via e-post till sara.wurtz@lernia.se Lernia är vägen framåt Lernia Bemanning AB rekryterar och bemannar yrkesarbetare och tekniska tjänstemän till industri-, teknik- och logistikföretag. Lernia Bemanning är ett dotterbolag till Lernia AB som erbjuder kompetensförsörjning över hela Sverige. Företaget är kvalitets- och miljöcertifierat. Besök gärna www.lernia.se
Företag: Lernia AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Elektronikmontör jobb, Elektronikmontör Stockholm, Elektronikmontör Lernia AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektronikmontör

Lärare 1-7 alternativt 4-9
Vallentuna kommun är naturskönt beläget i nordöstra Storstockholm och har ca 31 000 invånare. I ett levande kulturlandskap erbjuder vi en attraktiv boende- och livsmiljö nära Stockholm, Arlanda och skärgården. Inflyttningstakten är hög och kommunen utvecklas snabbt. BARN- OCH UNGDOMSFÖRVALTNINGEN I Vallentuna finns tio grundskolor, ett tjugotal förskolor/familjedaghem samt en gymnasieskola i kommunal regi. Resurscentrum är samordnare för barn i behov av särskilt stöd. Kostenheten ansvarar för skolrestaurangerna. Inom barn- och ungdomsförvaltningen arbetar ca 800 medarbetare och ca 5 500 barn och elever. Ormstaskolan söker en 1-7 alternativt 4-9 lärare med så bred ämnesbehörighet som möjligt. Du skall arbeta i arbetslag för åk 5. Nödvändiga ämnen är svenska och samtliga so-ämnen. Du ska ha en omvittnad god förmåga till struktur och pedagogiska stragegier för att nå ut till eleverna och kunna inspirera, entusiasmera och engagera dem i deras kunskapsinhämtande. Du ska kunna kombinera ett mycket fast ledarskap med humor och värme. Du kommer till en skola med en mycket låg personalomsättning där vi förenar fullt fokus på elevernas trivsel och målöuppfyllelse med en god arbetsmiljö, personalpolitik och en hög trivselfaktor bland engagerade kollegor och ledningsgrupp. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. Tillträde 2013-08-12. Vi tillämpar individuell lönesättning. Välkommen med din ansökan Registrera din ansökan längst ner på sidan, senast 2013-06-26. Intervjuer kan komma att hållas fortlöpande. OBS! Vi tar inte emot ansökningar/intresseanmälningar via e-post. Vill du veta mer om tjänsten Kontakta rektor Chris Ossmark, 587 852 91. Mer information och fackliga representanter hittar du på http://vallentuna.se/sv/om-vallentuna/Lediga-jobb/. VALLENTUNA KOMMUN SOM ARBETSGIVARE I Vallentuna kommun har vi en professionell verksamhet, som präglas av kvalitet och kundfokus. Engagemang, allas lika värde och utveckling genomsyrar vår organisation. Du som söker bör självklart dela vår gemensamma värdegrund. Som arbetsgivare vill vi ta till vara de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald tillför verksamheten. Vallentuna kommun satsar på kompetensutveckling och friskvård för personalen.
Företag: Vallentuna kommun
Ort: Vallentuna
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare 1-7 alternativt 4-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare 1-7 alternativt 4-9

Kundfokuserad BI-arkitekt sökes till Stockholm
SENTERPRISE AB | Microsoft Experts Delivered handplockar ledande IT-specialister inom Microsoft till utvalda företag. Vi har marknadens mest kompletta utbud av kompetens och tjänster gällande IT-rekrytering och uthyrning av IT-konsulter. Läs vidare om oss och se alla våra lediga tjänster på www.senterprise.se Brinner du för Business Intelligence? Vill du arbeta som BI-arkitekt hos en av våra största kunder? Om bolaget Vår kund är ett av Sveriges absolut största konsultbolag inom IT och de har ett stort samarbete med stora nationella och internationella bolag. De satsar mycket på entreprenörskap och innovation och varje medarbetare är en nyckelperson i företaget. De erbjuder helhetslösningar till sina kunder och använder de senaste tekniken för att göra sina kunder nöjda. Arbetsbeskrivning Som senior BI-arkitekt kommer du att arbeta i projekt av varierande storlek med allt från backend till frontend. Ditt arbete kommer att innebära analyser av kundkrav och skapande av funktionella lösningar, arkitektfrågor och utveckling av lösningarna. Du får en spännande arbetsvardag med stora utvecklingsmöjligheter och bra kompetensutveckling! Vår kund är plattformsoberoende och arbetar med ett flertal olika verktyg. Kravspecifikation Du har minst 7 års erfarenhet av BI-lösningar. Du skall ha arbetat i en arkitektroll sedan tidigare och ha goda referenser från uppdrag där du haft den rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av och/eller är nyfiken på olika BI verktyg, framförallt Cognos, Microsoft och QlikView. Du har inget emot att presentera och förklara lösningar för våra kunder. Du har en akademisk examen från universitet eller högskola. Du har goda kunskaper i svenska och engelska och är bra på att uttrycka dig i tal och skrift. Personliga egenskaper Du är prestigelös och pålitlig. Du prioriterar kundnyttan och har ett affärsmässigt synsätt. Du har en mycket god problemlösningsförmåga, är nyfiken och engagerad. Eftersom du ofta arbetar tillsammans med kund och kollegor i projekt och andra åtagande är du samarbetsinriktad och en lagspelare. Vidare är du öppen för mentorskap.
Företag: SENTERPRISE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Kundfokuserad BI-arkitekt sökes till Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kundfokuserad BI-arkitekt sökes till Stockholm

Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan
Nynäshamn är en expansiv skärgårdskommun endast 30 minuter med motorväg från Globen. Här finns naturupplevelser i lättåtkomlig ytterskärgård, en livskraftig landsbygd och en stad granne med havet. Här ser du den fria havshorisonten från fastlandet. Här finns frihet att utvecklas. Arbetsgivaren Nynäshamns kommun erbjuder rätt till heltid, flextid, önskeschema och möjlighet till distansarbete i flera verksamheter. Medarbetarna erbjuds även en väl utvecklad friskvård. Läs mer om kommunen på www.nynashamn.se Barn- och utbildningsförvaltningen omfattar skola, förskola, bibliotek, fritid och kulturverksamhet samt måltidsverksamhet. Vår verksamhetsidé är att erbjuda alla boende i kommunen goda utbildningsmöjligheter. Genom intellektuell, emotionell och social utveckling når alla elever målen i alla ämnen. Viaskolan är en tvåparallellig F-9-skola i centrala Nynäshamn, nära pendeltågsstation. Skolan är kommunens äldsta med tillbyggda lokaler. Viaskolan har "högt till tak" och är vackert belägen med härlig utsikt över Mysingen bort mot Bedarön. Vi arbetar i självstyrande arbetslag där alla medarbetare tar ett gemensamt ansvar för elevernas lärande och sociala utveckling. På skolan utvecklar vi det formativa lärandet med elevens lärprocess i fokus. Arbetsro och delaktighet är nyckelord på skolan. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är flexibel, nyfiken och har vana att arbeta i självstyrande arbetslag med stor frihet under gemensamt ansvar. Du kommer att arbeta i årskurs 6-9. Mentorskap ingår i tjänsten. Du kommer att undervisa i NO och Tk.Du bör vara väl förtrogen med Lgr11 och ha satt betyg enl. Lgr11. KVALIFIKATIONER Behörighet i NO-ämnen och teknik krävs.
Företag: Nynäshamns kommun, Viaskolan
Ort: Nynäshamn
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare NO/Te årskurs 6-9, Viaskolan


Sök lediga jobb Lärare i Trä och metallslöjd, Rågsved, 100%

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se