Lärare i bild åk 4 9 Grönkullaskolan jobb - lediga jobb

Lärare i bild åk 4 9 Grönkullaskolan jobb Lärare i bild åk 4 9 Grönkullaskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i bild åk 4 9 Grönkullaskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i bild åk 4 9 Grönkullaskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Workout Instruktör STHLM 2013- Stockholm

  2. Köksbiträde- Stockholm

  3. Intressepolitisk sekreterare- Stockholm

  4. Kock- Stockholm

  5. Trubaduren söker barnskötare!- Stockholm

  6. Taxi 020/Dag/Natt och extra i Täby omgående!- Täby

  7. KOCK (à la carte)- Stockholm

  8. Frisör- Stockholm

  9. Frisör- Tyresö

  10. BI utvecklare- Stockholm- Stockholm


Mer beskrivning

Workout Instruktör STHLM 2013
Vill du arbeta på Stockholms Största och Bästa Idrottskola? Tränare/instruktör Stockholm Sport Academy, Stockholm, Östermalm Hösten 2013. Vi söker: kompetent och driven instruktör Stockholm Sport Academy är en idrottsskola som erbjuder träning för tusentals barn, ungdomar och vuxna i Stockholm. Till hösten söker vi en aerobics/workout instruktör inriktad på vuxna utövare. Fokus ligger på kroppsviktsträning. Du arbetar oftast i team, men även självständigt. Du blir insatt i framtagna träningssystem som du får vara med att vidareutveckla. Du ska leda, stimulera, engagera deltagarna. Träningen bedrivs på: Eftermiddagar och kvällar vardagar Helger, både för- och eftermiddagar Våra idrottsledare, tränare, instruktörer jobbar mellan 2-25 tim/vecka Vi söker dig som: - är ansvarstagande, engagerad, arbetsvillig och ambitiös - har erfarenhet av ledarskap inom idrottsvärlden - ser möjligheter till ständiga förbättringar för individens fysiska utveckling - vill ha ett meningsfullt extraarbete Maila ditt CV med personligt brev till jobb@stockholmsportacademy.se
Företag: FL PORTFOLIOS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Workout Instruktör STHLM 2013 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Workout Instruktör STHLM 2013

Köksbiträde
Vi på Ristorante Il Tempo söker en ny lagspelare till vårt trevliga köksteam. Vi är ett glatt gäng som jobbar på i sann laganda, italienska köket med influenser från New York är vår riktlinje. Om du känner att du är en person som vågar ta ett steg längre, utbyta kulinariska idéer med dina kollegor för att sedan presentera en vacker och smaklig rätt på vitt porslin så är du en av oss... Ansökan endast via e-mail
Företag: BELLINISSIMO BAR & RISTORANTE AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Köksbiträde jobb, Köksbiträde Stockholm, Köksbiträde BELLINISSIMO BAR & RISTORANTE AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Köksbiträde

Intressepolitisk sekreterare
Sveriges Dövas Ungdomsförbund söker intressepolitisk sekreterare! Anställningen är till en början en visstidsanställning på ett år, med chans till förlängning. Sveriges Dövas Ungdomsförbund arbetar för att lyfta fram döva och hörselskadade barn och ungdomars rättigheter i samhället. Vi bedriver intressepolitiskt arbete samt anordnar aktiviteter för våra medlemmar. Rätten till teckenspråk är kärnan i vårt intressepolitiska arbete. Arbetsuppgifter Intressepolitisk sekreterare har det övergripande ansvaret för vårt intressepolitiska arbete. Intressepolitisk sekreterare ska följa upp vårt intressepolitiska handlingsprogram och driva organisationen framåt tillsammans med förbundsstyrelsen och ungdomskonsulenten. Du kommer att arbeta med flera olika saker som t.ex. representera oss på möten, skriva remissvar och skrivelser, skapa kontakter och att utforma en lathund och plan som sträcker sig över år 2016-2020. I arbetsuppgifterna ingår även att ha det huvudsakliga ansvaret över kommunikationen utom organisationen tillsammans med ungdomskonsulenten. Tjänsten är en heltidstjänst och kan innebära arbete på helger och kvällar, samt en del resor. Placeringsorten är Stockholm, på förbundets kansli. Tillträde sker efter sommaren, efter överenskommelse. Vem är du? Du är en ung person som behärskar det svenska teckenspråket fullt ut och som har lätt för att arbeta med flera saker på samma gång. Du tycker om påverkansarbete och du är inte rädd för att knyta nya kontakter. Du har god social förmåga och klarar av att arbeta både självständigt såväl som tillsammans med andra personer. Dina kunskaper Vi ser gärna att du är intresserad av mänskliga rättigheter och funktionshinderpolitik samt att du delar dövrörelsens ideologi. Goda kunskaper i engelska i skrift är meriterande. Tidigare erfarenheter från arbete inom ideella organisationer är meriterande men ej ett krav. Är du intresserad? Ansökan skickas till isabella.hagnell@sdrf.se senast den 1 augusti. Beskriv varför just du skulle vara aktuell för tjänsten och bifoga ditt CV samt löneanspråk.
Företag: SVERIGES DÖVAS UNGDOMSFÖRBUND
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Intressepolitisk sekreterare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Intressepolitisk sekreterare

Kock
Vi söker en kock som har stor efarenhet av yrket. Vi söker dig med kunskap, kreativitet och stort engagemang i din matlagning, då du även kommer att erhålla stort ansvar för det vi producerar i köket. Varje dag har vi upp till 200 luncher samt catering. Det ska även förberedas förrätter, varmrätter och desserter varje dag till saluhallen. Arbetstiderna är måndag - fredag, 08.00 - 17.00 med reservation för högtider och bokningar. Vi har öppet året runt, med undantag för sommaren och några veckor i januari. Mariannes Fisk har idag tre butiker i Stockholm, Spånga och på Lidingö. Vi arbetar med färska råvaror och står våra leverantörer väldigt nära. Vårt mål är att kunna leverera god och kvalitetsrik mat till varenda kund. Därför är det viktigt att du som söker förstår vår riktlinje och är motiverad till att göra varenda gäst nöjd.
Företag: FISHLOVERS STOCKHOLM AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Kock jobb, Kock Stockholm, Kock FISHLOVERS STOCKHOLM AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Kock

Trubaduren söker barnskötare!
Är du barnskötare och vill arbeta på en liten och trivsam förskola med höga ambitioner? Föräldrakooperativet Trubaduren söker barnskötare på heltid med start den 12 augusti 2013 eller så snart som möjligt därefter. Vi bedriver vår verksamhet i mysiga och trevliga lokaler i Vasastan, inte långt från Odenplan. Närliggande parker och grönområden besöker vi varje dag med vår barngrupp, som är 18 till antalet i åldrarna 1 - 6 år. Trubadurens verksamhet utgår ifrån den svenska traditionella förskolepedagogiken med leken som bas. Vi är dock även öppna för influenser från andra pedagogiska metoder. Det viktigaste hos oss är att se det kompetenta barnet som individ och i grupp. Föräldrakooperativ är en driftsform som innebär att det är förskollärarna och barnskötarna som har ansvaret för utformning och genomförande av den pedagogiska verksamheten och att föräldrarna driver den ekonomiska föreningen. Föräldrarna sitter i styrelsen vilken vi har ett nära samarbete med och det bidrar till att beslutsvägarna är korta och gör att vi får ett effektivare och smidigare arbetssätt. Då en arbetskollega valt att gå vidare i sin karriär letar vi nu efter en barnskötare. Med dig kommer vi vara fem pedagoger, varav två förskollärare och tre barnskötare som tillsammans ska fortsätta den verksamhet vi har idag och utveckla den ytterligare. Som pedagog på förskolan Trubaduren erbjuds du: * att bidra till en trygg, stimulerande och lustfylld miljö för våra barn att trivas och utvecklas i. * att utforma det pedagogiska arbetet tillsammans med arbetslaget. * att utvecklas tillsammans med arbetslaget. * att utvecklas individuellt - vi ser positivt på vilja att utvecklas och kan erbjuda handledning. * att arbeta tillsammans med engagerade föräldrar. * arbetskläder för utomhusbruk. * pedagogiska måltider. * fyra gemensamma planeringsdagar per år för hela arbetslaget utöver den löpande planeringen. * friskvårdsbidrag, för närvarande 2000 kr per anställd. Du som söker är: * barnskötare med erfarenhet från förskola och arbete med yngre barn * engagerad, positiv och ansvarstagande * en varm och trygg person med intresse och engagemang för de yngre barnen Rekryteringsprocessen kommer ske löpande. Vi önskar helst få in din ansökan före den 12 juli 2013 till trubaduren.ansokan@live.se. Välkommen med din ansökan!
Företag: Föräldrakooperativet Trubaduren
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Trubaduren söker barnskötare! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Trubaduren söker barnskötare!

Taxi 020/Dag/Natt och extra i Täby omgående!
Jacks Taxiservice AB är under expansion och söker flera taxiförare. Vi är anslutna till Taxi 020`s växel så du som söker måste ha taxi 020 legitimation för att kunna börja jobba med oss. Vi söker personer som har en skadefri historia, och kan ta ansvar med en bra servicekänsla. Är du dessutom berättigad nystartsjobb så är det ett plus men ej ett krav. Är du nybörjare känner dig osäker inga problem vi lär upp dig så du får en mjukstart. VI KAN ÄVEN BETALA DIN UTBILDNING OM DU ÄR RÄTT PERSON. Om ni är två kompisar/kollegor som vill dela på en bil så går det att ordna. OBS du som söker tjänsten skall vara 21 år och haft B körkort i 2år.
Företag: JACKS TAXISERVICE AB
Ort: Täby
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Taxi 020/Dag/Natt och extra i Täby omgående! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Taxi 020/Dag/Natt och extra i Täby omgående!

KOCK (à la carte)
Malmgrenska Krogen i Hammarby höjden är en kvarterskrog som nu har funnits i samma regi i 21 år. Våra gäster upplever att vi har mycket god mat , en härlig atmosfär och god stämning. Vi jobbar hårt och målmedvetet för att behålla detta. Detta värderar vi högt när vi nu rekryterar en ny medarbetare. Vi vill att du har dokumenterad några års erfarenhet av kockyrket men lägger stor vikt på din personlighet. Tjänsten är deltid Vi vill att du som kock har höga matambitioner, arbetar med glädje, humor och har en god samarbetsförmåga.
Företag: Malmgrenska krogen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga KOCK (à la carte) jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: KOCK (à la carte)

Frisör
Frisörkedjan Capillus söker frisörer till vår salong i Globen Shopping. För närvarande är vi 5 frisörer och söker nya medarbetare som vill fortsätta utvecklas inom yrket med oss! Information om tjänsten: Som Frisör på Capillus arbetar Du i salongen med klippning, färgning, styling, rådgivning och försäljning av professionella hårvårdsprodukter till våra kunder. Rollen kräver att du är intresserad av och ständigt vill utveckla din kunskap om hårvård, produktinformation och de senaste trenderna. Vad söker vi? Du bör ha ett genuint intresse både för hårvård och trender och för försäljning. Du har gesällbrev och minst ett års erfarenhet från frisöryrket. Du har en naturlig känsla för kundbemötande och eftersträvar att alltid förmedla utomordentlig service till våra kunder. Som person är Du social, utåtriktad och har lätt för att skapa förtroende hos Dina kunder. Du är kreativ och trendkänslig och strävar hela tiden efter personlig utveckling inom frisöryrket.
Företag: M & U Globen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör jobb, Frisör Stockholm, Frisör M & U Globen
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör

Frisör
Capillus är en frisörkedja som är etablerad i stor stockholm och har varit verksamma sedan 1996. Samtliga frisörsalonger är anpassade till dem senaste trenderna och finns i moderna och fräscha lokaler. I Capillus Tyresö är vi för tillfället 8 frisörer och vi söker ytterligare en frisör med minst 1 års dokumenterad erfarenhet. Vi söker dig som har en gedigen kunskap och erfarenhet kring behandlingar och modern hårvård.
Företag: M&U TYRESÖ AB
Ort: Tyresö
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör jobb, Frisör Tyresö, Frisör M&U TYRESÖ AB
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör

BI utvecklare- Stockholm
Cybercom erbjuder lösningar och kompetens inom hela livscykeln. Till vår Business Intelligence Solutions enhet i Stockholm behöver vi nu förstärkning av BI utvecklare. Inom affärsområdet Business Support and Control hjälper vi våra kunder att uppnå sina affärsmål genom att öka sin affär alternativt effektivisera sin verksamhet. Våra erbjudanden bygger på vår styrka att kombinera vår kompetens inom affärsverksamhet och IT. Vi erbjuder tjänster inom exempelvis verksamhetsutveckling, ledning & styrning, förändringsledning, Business Intelligence, Business Support Systems, Enterprise Content Management. Vår leverans täcker hela livscykeln. Våra enheter präglas av god stämning, hög kompetens och prestigelöshet. Vår verksamhet bedrivs på ett situationsanpassat sätt, vilket gör att du kommer uppleva den lilla enhetens flexibilitet samtidigt som vi kan erbjuda tryggheten av att vara del i ett av Sveriges största konsultbolag. Tjänsten Du kommer att arbeta som BI-konsult med inriktning på systemutveckling. Alla våra uppdrag kräver en förståelse för våra kunders problem och kundkontakt är en del av vardagen. Vår huvudsakliga verksamhet är att utveckla lösningar till våra kunder, stora som små alternativt delta som utvecklare i kunddrivna projekt. BI lösningar ligger i hjärtat av våra kunders kärnverksamhet, vilket ställer höga krav på kvalitet och leveransprecision.   Du har: • 2-5 års branscherfarenhet inom BI-området som utvecklare • Relevant akademisk examen. • God analytisk förmåga och kan snabbt sätta dig in i det aktuella verksamhetsområdet. • Konsulterfarenhet • Förståelse för ETL-processen och/eller rapport och analyssteget • Applikationskunskap inom exempelvis QlikView. Microsofts BI-produkter, Micro Strategy och/eller Pentaho • Implementationserfarenhet av BI-verktyg • Lätt för att lära dig nya saker • Goda databaskunskaper • Du har ett lösnings- och målfokus och sätter alltid kunden i centrum. Som person trivs du att arbeta i ett team samt ha eget ansvar över ditt resultat. Självklart gillar du att dela med dig av dina kunskaper och är öppen för att lära av andra. Du god kommunikationsförmåga och har lätt för att skapa goda relationer med kollegor och våra kunder. Vidare ser vi att du är: • konsult- och affärsmässig • engagerad och självgående • lösnings- och målfokuserad • prestigelös med social kompetens och därmed förmåga att arbeta bra i team • Vi fäster stor vikt vid dina personliga egenskaper och potential. Tjänsten är placerad i Stockholm men våra kollegor finns i hela Sverige och resor kan förekomma. Du måste behärska svenska och engelska i både tal och skrift. Vi erbjuder Cybercom erbjuder en stimulerande miljö i en affärsdrivande organisation med god stämning, hög komptens och prestigelöshet. Vi jobbar aktivt med våra värdeord: Passion, Innovation och Förtroende vilka är viktiga grundpelare i vår organisationskultur. Med en öppen och avspänd företagskultur erbjuder vi dig en bra balans mellan arbetsliv och fritid tillsammans med inspirerande kollegor.  Du kan läsa mer om oss på vår karriärsida på www.cybercom.se Intresserad? Sista dag för ansökan är den 31 mars, men vi kommer att hantera ansökningarna löpande, och ser därför gärna att du ansöker via länken nedan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Camilla Johansson, ansvarig chef, på 070- 600 03 80. Samtal gällande försäljning av rekryterings eller annonseringstjänster undanbedes vänligen men bestämt.
Företag: CYBERCOM GROUP AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga BI utvecklare- Stockholm jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: BI utvecklare- Stockholm


Sök lediga jobb Lärare i bild åk 4 9 Grönkullaskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se