Lärare i förskoleklass jobb - lediga jobb

Lärare i förskoleklass jobb Lärare i förskoleklass jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i förskoleklass. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i förskoleklass. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i förskoleklass- Stockholm

 2. Lärare i förskoleklass- Stockholm

 3. Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan- Nykvarn

 4. Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan- Nykvarn

 5. Lärare i förskoleklass- Solna

 6. Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes- Stockholm

 7. Förskollärare i förskoleklass- Stockholm

 8. Lärare i förskoleklass Farsta grundskola- Stockholm

 9. Lärare i förskoleklass- Stockholm

 10. Lärare i förskoleklass- Avesta

 11. Lärare i förskoleklass- Ljusdal

 12. Lärare i förskoleklass/förskollärare till Skolbyn- Hudiksvall

 13. Förskollärare i förskoleklass och fritidshem- Oskarshamn

 14. Grundskollärare/förskollärare i förskoleklass- Lund

 15. Lärare i förskoleklass- Göteborg

 16. Lärare i förskoleklass till Ramsdalsskolan- Göteborg

 17. Lärare i förskoleklass- Göteborg

 18. Lärare i förskoleklass Dalaskolan- Göteborg

 19. Lärare i Förskoleklass, Vedevågsskola- Lindesberg

 20. Förskollärare i förskoleklass till Söderporten- Norrköping

 21. Lärare i förskoleklass- Stockholm

 22. Lärare i förskoleklass- Stockholm

 23. Lärare i förskoleklass- Stockholm

 24. Lärare i förskoleklass/fritidshem till Hammarkullsskolan- Göteborg

 25. Förskollärare i förskoleklass på Västra Ramlösa skola- Helsingborg

 26. Annebergsskolan söker Lärare i förskoleklass- Malmö

 27. Lärare i förskoleklass, Mörarps skola- Helsingborg

 28. Lärare i förskoleklass- Avesta

 29. Lärare i förskoleklass- Sollentuna

 30. Lärare i förskoleklass till Kärraskolan F-3- Göteborg

 31. Lärare i förskoleklass- Botkyrka

 32. Lärare i förskoleklass, Brynässkolan - tillsvidare och vikariat- Gävle

 33. Lärare i förskoleklass- Göteborg

 34. Lärare i förskoleklass Alfaskolan- Solna

 35. Lärare i förskoleklass Örsundsbroskolan- Enköping

 36. Förskollärare i förskoleklass - löpande urval- Kristianstad

 37. Lärare i förskoleklass/fritids till Sandvalla skola- Hudiksvall

 38. Lärare i förskoleklass och åk 1-2- Stockholm

 39. Lärare i förskoleklass- Partille

 40. Lärare i förskoleklass- Göteborg


Mer beskrivning

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. 1 plats(er). Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. Att få vara den som tar emot elever för första gången i skolvärlden, är det mest fantastiska jobb man kan ha! En ny förskoleklass söker dig som förstår vikten av nyfikenhet och glädje i att få uppleva nya saker, som förmedlar trygghet genom struktur, planering och förberedelse och som utvärdera ditt och elevernas arbete samt ansvara för att dokumentera elevernas utveckling i skolwebb. Till arbetsuppgifterna hör även att samarbeta med övriga lärare för att bedriva skol- och ämnesutveckling. Vi vill att du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten. Vi vill att du, med ditt intresse och engagemang, väcker och bibehåller elevernas nyfikenhet och intresse för undervisningen. Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor Du har förmågan att arbeta självständigt och ett stort eget driv. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi vill att du tidigare ska ha arbetat med elever i den aktuella årskursen med gott resultat. Referenser kommer att tas. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: tf Rektor Linda Lissvik Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Storkyrkoskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Storkyrkoskolan i Gamla stan är en liten, kreativ skola med dans och utepedagogik som viktiga former för lärande. Rektorsområdet består av två skolor, Storkyrkoskolan och Björngårdsskolan på Södermalm. Det betyder att vi i vårt utvecklingsarbete har många lärare och pedagoger med hög kompetens, som ständigt utvecklar och lär av varandra i arbetet. Vi ingår i Stockholms stads PRIO-satsning och har * effektiva möten * riktat stöd till pedagogerna från skolans specialpedagog * gemensam lektions- och ämnesplanering i syfte att ständigt utveckla våra pedagogiska metoder * en rektor som använder 20% av arbetstiden för pedagogiskt ledningsarbete * Arbetslag som leds av utvecklingsledare 1 plats(er).Det första året i skolan är mycket viktigt för både barnet och barnets föräldrar. På Storkyrkoskolan sätter vi därför stor vikt vid förmåga till ett positivt samarbete med både vårdnadshavare och kollegor i skola och fritidshem för att ge barnet de allra bästa förutsättningar till en trygg och kreativ miljö för lärande och utveckling Legitimerad lärare i förskoleklass. Löneform: Månadslön. enligt avtal Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet från arbete i förskoleklass Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten omfattar arbete i förskoleklass med heldagsomsorg För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Barbro Hansson,08-508 43 416 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Storkyrkoskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan
(ref.nr 146424/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i förskoleklass och på vårt fritidshem.   Turingeskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Anställningen: Tjänsterna är vikariat på 100 % med början 130812 -140630 med ev. förlängning. För mer information ring: Rektor           Kristiina Riskula             tfn 08-555 013 00   Bitr. rektor    Staffan Nykvist              tfn 08-555 013 70 Fackliga företrädare Lärarförbundet, Annika Persson           tfn 08-555 013 89/08-555 014 46 LR, Siv Sjödin                                  tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik förskollärare i förskoleklass till Turingeskolan

Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan
(ref.nr 146301/2013) Arbetsuppgifter: Vi söker dig som vill arbeta hos oss som lärare i förskoleklass och på vårt fritidshem.   Björkestaskolan är en F-5 skola med härliga elever och en mycket kompetent personalgrupp. Vi arbetar med ett lösningsinriktat arbetssätt på hela skolan och vill att du ska ha ett positivt synsätt på ditt arbete. Viktigt att du har en god samarbetsförmåga.   Tillsammans med arbetslaget ansvarar du för planering, genomförande och utvärdering av arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. God föräldrakontakt ingår i ditt arbete. Kvalifikationer: Du ska vara behörig att undervisa i förskoleklass. Anställningen: Tjänsten är ett vikariat på 100 % från och med 130812 eller efter överenskommelse till och med 140630. För mer information ring: Rektor Kristina Segernäs                       tfn 08-555 013 01   Bitr rektor Maria Åkerlund                      tfn 08-555 013 20  Fackliga företrädare Lärarförbundet, lärare Kersti Arnebo        tfn 08-555 013 02 Lärarnas Riksförbund, lärare Siv Sjödin     tfn 08-555 014 40 Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.
Företag: Nykvarns kommun
Ort: Nykvarn
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vik lärare i förskoleklass till Björkestaskolan

Lärare i förskoleklass
Bergshamraskolan är en kommunal F - 9 skola med ca 440 elever som ligger i natursköna stadsdelen Bergshamra i Solna. Skolan är belägen ett stenkast från Bergshamra centrum och i närheten finns både Ulriksdals slottspark och Edsviken. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar. ARBETSUPPGIFTER Ansvar att planera, genomföra och utvärdera förskoleklassverksamhet samt arbete inom skolans fritidsverksamhet. Aktivt bidra till arbetslagets och skolans utveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad och examinerad förskollärare. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska vara positiv, ansvarstagande och äga förmågan att leda och entusiasmera elever. Erfarenhet av tidigare arbete inom förskoleklass ses som meriterande.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsföraltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Som förskollärare i förskoleklass ska du tillsammans med arbetslaget ansvara för planering, genomförande, uppföljning och utvärdering av det pedagogiska arbetet samt se till att en positiv och utvecklingsbefrämjande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen. Du ska hålla möten och individuella utvecklingssamtal med föräldrar och ansvara för att varje enskilt barn erhåller en individuell utvecklingsplan. Som lärare i förskoleklass och årskurs 1 ligger undervisningstid till viss del på eftermiddagen i ett nära samarbete med fritidspedagoger. Du ska ha ha tagit ut lärarexamen/lärarlegitimation med behörighet att undervisa i förskoleklass Det är en fördel om du också har behörighet/lärarlegitimation med behörighet att undervisa i SV/SO i åk 1-3/1-6. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till lärarjobb hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare har semester mellan den 1 juli och den 4 augusti. Vi är på plats igen den 5 augusti så misströsta inte ifall du inte hört nåt ifrån oss innan dess. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass/förskollärare till Johannes

Förskollärare i förskoleklass
Behörig förskollärare En plats. Franska skolan är en svensk friskola som följer svensk läroplan. Undervisningen sker på svenska och eleverna läser franska från förskoleklass. Kunskaper i franska språket är inget krav, dock meriterande. Verksamheten omfattar 950 elever från grundskolans förberedande klass till gymnasiet, samt 120 anställda. Skolan ligger i centrala Stockholm vid S:t Johannes kyrka. Information om ledig tjänst: Vi söker en behörig förskollärare till förskoleklass. Arbetstid/varaktighet : Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning, heltid. Tillträde: 7 augusti 2013 Lön: Fast lön Kollektivavtal finns. Ansökan: Sista ansökningsdag 20130804. Sökande kallas till intervjuer i början av augusti. Ansökan märkt "förskollärare BaC". Då vi byter datorer och datasystem så ska ansökan skickas med brev till: Franska Skolan Att: Barbro Carlén Box 1344 111 83 Stockholm
Företag: Franska skolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass Farsta grundskola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kvickenstorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta grundskola består av två skolor mitt i hjärtat av Farsta och är en F-9:enhet. Skolorna ligger nära T-banestationerna Hökarängen och Farsta C och har närhet till många grönområden och en vackert belägen parklek, Farstaängen. vi arbetar med heldagsperspektiv där eleven alltid är i fokus. Just nu är vi i en expansiv fas vilket innebär att skolan behöver anställa fler fantastiska pedagoger. Skolan har ca 620 elever i årskurserna 0-9. 1 plats(er). 100% Farsta grundskola söker en behörig lärare till vår förskoleklass. Vi söker dig som ser möjligheter och tycker att utveckling är kul, har humor och älskar barn! Du ska medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du ska vara engagerad och delta aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du ska medverka vid föräldramöten, utvecklingssamtal och individuell planering för varje barn. Det är av vikt att du arbetar aktivt med att stödja elevernas förmåga och vilja till ansvar och inflytande. Behörig lärare. Som person är du strukturerad. Du motiverar och skapar engagemang för att öka elevernas lust och intresse för lärandet. Du är flexibel och ansvarstagande och ser möjligheter i olika situationer. Du är en trygg och stabil person som kan kommunicera väl med elever, föräldrar och kollegor. Löneform: Månadslön. Månadslön. Semestertjänst. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av undervisning skolår 0-6 är meriterande. Det är bra att du kan ge goda exempel från dina tidigare erfarenheter i skolan. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Måndag-fredag. Tjänsten tillsätts om den ej tas i anspråk av övertalighet i staden. OBS! Ansökan måste lämnas via jobbistan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. rektor Roger Odell Maria Bjurholm, Lärarnas Riksförbund, 0703-907 396 (facklig) Annika Engblom, Lärarförbundet, 0762-472 548 (facklig) Tillträde: 2013-08-13. Tisdagen den 13 augusti.
Företag: Stockholms stad; Kvickenstorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass Farsta grundskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass Farsta grundskola

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Björnbodaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Björnbodaskolan är en F-6 skola med ca 580 elever i Vinsta/Kälversta, Vällingby. Skolan är indelad i årskursarbetslag med tre grupper/klasser per årskurs, förutom den åldersblandade monessoriinspirerade F-3 gruppen. Skolan har också en liten undervisningsgrupp åk 1-3.Till enheten hör också Sörgårdsskolan med ca 240 elever årskurs F-6. 1 plats(er). Förskollärare till grundskolans tidigare år - till en åldersblandad F-3 grupp Tjänsten är en förskollärartjänst till en åldersblandad monessoriinspirerad grupp åk F-3 med tot ca 60 elever. Du kommer att ansvara för åk F-eleverna men ha ett nära samarbete med två grudskollärare och fritidspedagoger och barnskötare som också finns i arbetslaget. Skola - fritidsverksamheten arbetar tillsammans för barnens heldagsomsorg. Vi ser gärna att du som söker har en god kunskap om F-klassundervisning i skolan. God samarbets- och initiativförmåga samt flexibilitet är egenskaper vi värdesätter högt. Du bör ha en helhetssyn på barns utgveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Erfarenhet av montessoripedagogik är en tillgång. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Agneta Brandelius,08-50805761 Inga-Lill Ankerhag, bitr rektor, 08-50805762, 076-1205762 Marie Mårtensson, bitr rektor, 08-50805 221, 076-1205221 Tillträde: 2013-08-12. Tiiträde önskas till 12 augusti 2013 eller efter överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Björnbodaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass
Avesta 2020 – Något fantastiskt kommer att hända. Avesta kommun är mitt inne i ett utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. År 2020 är vi 25 000 invånare, har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd, och vi vet att vi gjorde det tillsammans! Förskoleklassen på Johan-Olovskolan består av cirka 20 elever till vilka det finns två pedagoger. ARBETSUPPGIFTER Planering och genomförande av verksamheten i förskoleklass på Johan-Olovskolan i Horndal KVALIFIKATIONER Examen eller legitimation för undervisning i förskoleklass eller motsvarande kompetens
Företag: Avesta kommun, Horndals skola
Ort: Avesta
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass
Vi söker: Lärare i förskoleklass Ljusdals kommun är beläget i den nordvästra delen av det vackra Hälsingland. De största orterna i kommunen är Ljusdal, Järvsö och Färila. I vår kommun är det nära till allt som hör till livets goda, ett rikt kulturliv och en mångfald av aktiviteter och sevärdheter! För dig som är naturintresserad finns oändliga möjligheter till upplevelser utöver det vanliga. Tillsammans arbetar vi i kommunen med allt som är viktigt i våra kommuninvånares vardag. I Ljusdals kommun har 1700 medarbetare Sveriges viktigaste jobb när vi servar våra 19 000 invånare. Är du den som vill berika oss med dina kunskaper, ditt engagemang och din personlighet? Arbetsplats: Färila skola Arbetsuppgifter: Tillsammans med två förskollärare arbeta i förskoleklass. Kvalifikationer: Utbildad förskollärare - lärare mot tidiga åldrar . Gärna erfarenhet av arbete bland barn i åldersgruppen. Övrigt: I tjänsten ingår visst arbete på fritidshemmet och den är förlagd till morgontid. Detta innebär en start på dagen från 06:00 till 08:00. Det är ett vikariat med möjlighet till tillsvidareanställning. Semesteranställning. Körkort krävs. Upplysningar lämnas av: Rektor, Elisabeth Fransson, 0651-186 03, 070-190 63 34 Fackliga kontaktpersoner: LR Karin Brorsdotter Larsson 070-287 82 20 Lärarförbundet Marcus Persson 070-582 42 57 Välkommen med din ansökan! Information till rekryteringskonsulter och annonssäljare: Ljusdals kommun gör aktiva val när det gäller var vi vill exponera våra platsannonser och vilket stöd vi vill ha i rekryteringen. Vi kommer inte att köpa tjänster eller annonsplats för en pågående rekrytering och ber er därför att inte kontakta oss med sådana erbjudanden.
Företag: Ljusdals kommun
Ort: Ljusdal
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass/förskollärare till Skolbyn
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Lärare i förskoleklass/förskollärare till Skolbyn ARBETSUPPGIFTER Tillsammans med arbetslaget utveckla och leda arbetet i förskoleklass och på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Lärarexamen/förskollärarexamen med behörighet i förskoleklass och fritidshem. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass/förskollärare till Skolbyn jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass/förskollärare till Skolbyn

Förskollärare i förskoleklass och fritidshem
Oskarshamn en tillväxtkommun. Vill du bidra till att bygga samhället och göra det goda livet möjligt för Oskarshamns kommuns medborgare? Att jobba hos Oskarshamns kommun ger dig möjligheten! Vi vill att våra medarbetare drivs av engagemang, respekt, samarbetsförmåga och en helhetssyn. Oskarshamn har ett urstarkt näringsliv med energifokus, ett fantastiskt kust- och inland och ett rikt kultur- och fritidsliv. Vi har kraften och energin att utvecklas och förändra. Med arbetsglädje och engagemang arbetar ca 200 medarbetare med barn och elever i Döderhults skolområde. Hela världen ligger öppen för elever från vårt skolområde. Varje dag är en viktig dag! Vår vision är: VI UTBILDAR MORGONDAGENS VÄRLDSMEDBORGARE! ARBETSUPPGIFTER Du kommer tillsammans med din kollega ansvara för Kristdalaskolans förskoleklass. Barnen följer grundskolans termin och går i förskoleklass ca 23 timmar i veckan, måndag-fredag. Övrig tid och på loven arbetar du på fritids. Du kommer även ha ett nära samarbete med skolans övriga pedagoger. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har adekvat utbildning och som: - är engagerad, kunnig och verkar för en god arbetsmiljö, - skapar goda pedagogiska relationer till alla barn och elever, - väcker intresse genom engagemang, upplevelser och impulser och bygger på elevernas intressen, - tycker att olikheter berikar våra verksamheter, - skapar miljöer där barn och elever får undersöka, leka, pröva och lära tillsammans med andra, - har stor kunskap om exekutiva funktioner, - ser möjligheter, nya lösningar och bidrar till utveckling, - ger barn och elever verktyg att hantera olika situationer genom att arbeta med stillhet, reflektion, beröring och rörelse - står för ett positivt och kompetent ledarskap i förskolan, på fritids och i skolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i förskoleklass.
Företag: Oskarshamns kommun, Döderhults skolområde
Ort: Oskarshamn
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i förskoleklass och fritidshem jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i förskoleklass och fritidshem

Grundskollärare/förskollärare i förskoleklass
Centralt beläget i den expanderande Öresundsregionen ligger Lund. Lund har alltid varit innovatörernas och nytänkarnas stad. Med det största och ledande universitetet i Öresundsområdet, forskningsbyn Ideon och ett aktivt kulturliv är Lund en tyngdpunkt i regionen. Inom verksamheterna pågår ständigt spännande utvecklingsprojekt. Lunds kommun är den största arbetsgivaren med drygt 9 000 medarbetare. Barn- och skolförvaltning Lund Öster ansvarar för förskole- och grundskoleverksamhet i den östra delen av Lunds kommun, omfattande de geografiska områdena Veberöd, Genarp, Dalby/T. Hällestad och S. Sandby/Revinge samt Naturskolan. Inom vårt ansvarsområde har vi 12 grundskolor, 23 förskolor och familjedaghem. Nyvångskolan är belägen i centrala Dalby, ca 1 mil öster om Lund. Det är en F-9-skola med ca 650 elever och ca 100 medarbetare. Vi erbjuder verksamhet med nyfikna och härliga barn/elever. Elevstöd och elevdemokrati är nyckelbegrepp i vår verksamhet. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill vara med och utveckla vår förskoleklass med början höstterminen 2013. Tjänsten innebär att tillsammans med arbetslaget planera, följa upp, dokumentera och genomföra arbetet i förskoleklassen och på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är förskollärare eller grundskollärare med behörighet i grundskolans tidigare år. Du är lösningsfokuserad, nyfiken och har lätt för att samarbeta med elever, personal och föräldrar. Erfarenhet av arbete i förskoleklass eller grundskolans tidigare år och fritids är en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Tjänsten är en semestertjänst.
Företag: Lunds kommun, Team Dalby, Barn- och skolförvaltning Lund Öster
Ort: Lund
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskollärare/förskollärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskollärare/förskollärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Nu står Taubeskolan, en skola i nutid med sikte på framtid inför sitt andra verksamhetsår. Skolan är vackert belägen vid Färjenäsparken på Västra Eriksberg. Antalet elever ökar stadigt och vi behöver bli fler vuxna i verksamheten. Nu söker vi dig som har det som krävs för att vara med att bygga upp och utveckla en ny skola. Skolan erbjuder mycket ändamålsenliga och vackra lokaler men också en utemiljö som väl lämpar sig för utomhuspedagogik. En viktig uppgift för skolan är att ge överblick och helhet och på vår skola kommer vi att på olika sätt lyfta fram miljöperspektivet samt att vi ingår i ett globalt sammanhang. Våra elever har undervisning i engelska från år 1. Utöver läroplan och verksamhetsidé för Göteborgs stad kommer Taubeskolan att ta fäste i EU:s nyckelkompetenser. Kompetenser är definierade som förutsättningar för personlig utveckling, ett aktivt medborgarskap, social inkludering och anställningsbarhet. De åtta nycklarna är: - Kommunikation på modersmålet - Kommunikation på främmande språk - Digital kompetens - Social och medborgerlig kompetens - Initiativförmåga och företagaranda - Lära att lära - Kulturell medvetenhet och kulturella uttrycksformer - Matematiskt kunnande samt vetenskaplig och teknisk kompetens Alla pedagoger på skolan skall arbeta tillsammans med rektor för att utveckla skolan genom att granska, analysera och tolka. Vi skall aktivt undersöka vilka effekter våra insatser har på elevernas lärande. Nyckeln är en gemensam grund där alla bidrar med kompetens och engagemang. Taubeskolans skall vara en modern arbetsplats där nätbaserade lärresurser med enkelhet används i det dagliga arbetet. Vi har höga ambitioner och är övertygade om att vi kan leva upp till dem tillsammans! KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare i förskoleklass med adekvat utbildning och erfarenhet av arbete med elever med diagnos inom autismspektrat. Det här är jobbet för dig som är intresserad av ditt eget lärande och vill utvecklas vidare. Du vill tillsammans med dina kollegor skapa en grupp, där klimatet är tillåtande så att ni vågar vara nytänkande och kreativa. Vi arbetar nytt och du måste vara med att söka svar och hitta vägar framåt och därför behöver du vara trygg i din yrkesroll. Vi ger dig möjlighet att arbeta i nutid med sikte på framtid. Känner du dig träffad? Sök till Taubeskolan!
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass till Ramsdalsskolan
Stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg erbjuder kommunal service till cirka 45 000 invånare i områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby. Stadsdelsförvaltningen ansvarar bland annat för kommunal hälso- och sjukvård, förskola, skola, kultur, fritid, omsorg för individer och familjer samt omsorg för äldre och personer med funktionsnedsättning. Vårt främsta mål är att skapa förutsättningar för var och en att känna samhällsgemenskap. Områdena i Östra Göteborg ligger nära Göteborgs centrum, men har samtidigt unika naturlandskap och en varierande bebyggelse. Utveckling och förnyelse sker på många platser. Infrastruktur, bostäder samt kommersiell och kommunal service byggs ut för framtiden. Förvaltningen har cirka 2 500 medarbetare som arbetar för att Östra Göteborg ska vara ett attraktivt område att växa upp, bo, arbeta och åldras i. Vill du vara med och bidra till detta? ARBETSUPPGIFTER Du kommer att arbeta i förskoleklass och på fritidshemmet. Du kommer tillsammans med en förskollärare ansvara för planeringen och genomförandet av verksamheten i en av skolans F-klasser. Verksamheten på fritidshemmen planeras tillsammans med en av skolans fritidspedagoger. Det pedagogiska arbetet med barnen följer läroplanen. Mycket arbete inriktas på språkstödjande lekar (Bornholmsmodellen används). KVALIFIKATIONER Förskollärarexamen
Företag: Göteborgs stad, SDF Östra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass till Ramsdalsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass till Ramsdalsskolan

Lärare i förskoleklass
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelsförvaltningar med drygt 3500 anställda. Stadsdelsområdet, med omkring 47 800 invånare, består av en spännande blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur bara ett stenkast ifrån samhällsservice, kulturutbud och shopping. Angered har en av Göteborgs mest aktiva föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder, vilket ger området en internationell prägel. Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad: www.goteborg.se ARBETSUPPGIFTER Arbete på skolan med fokus på elever i förskoleklass som är i behov av stöd för sin utveckling KVALIFIKATIONER Godkänd utbildning krävs erfarenhet av barn i behov av särkilt stöd eller specialpedagogisk utbildning är meriterande
Företag: Göteborgs stad, SDF Angered
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass Dalaskolan
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Lärare i förskoleklass och i fritidshem 80% Dalaskolan KVALIFIKATIONER Utbildad förskollärare
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass Dalaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass Dalaskolan

Lärare i Förskoleklass, Vedevågsskola
Lindesberg är pärlan invid Lindesjön. En oas för vissa. Ett ännu outforskat område för andra. Oavsett vad Lindesberg betyder för dig har vi mycket att erbjuda. I stadskärnan så väl som utanför. Vår styrka är vår storlek. Vi är Kloten i norr och Fellingsbro i söder, samt allt däremellan. Anställningen avser 75-100 % och är ett vikariat ht 2013. Vi söker dig som är engagerad, glad, nyfiken, och som kan utmana eleverna i lärandet! I vår verksamhet utgår vi från läroplanen och vårt pedagogiska uppdrag. Genom att elevernas olika perspektiv, erfarenheter och åsikter får mötas och utmanas skapas ett lärande och en utveckling som överensstämmer med läroplanens grundsyn. Du kommer att arbeta i förskoleklass tillsammans med ca 10 elever i Vedevågskola med ca 100 elever i F-6 samt fritidshem. Kvalifikationer: Förskollärare, Lärare i yngre åldrar Fackliga företrädare nås via kommunens växel, tfn 0581-810 00 Vi undanber oss annonsförsäljare
Företag: Lindesbergs kommun
Ort: Lindesberg
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i Förskoleklass, Vedevågsskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i Förskoleklass, Vedevågsskola

Förskollärare i förskoleklass till Söderporten
Norrköping är en stad i ständig förvandling. Vår befolkning växer, och vi har en potential som bara begränsas av oss själva. Vi brukar säga att kraften kommer ur kreativitet och våra 9 000 medarbetare. Genom att planera och driva en ständig utveckling skapar vi förutsättningar för ett nytt, spännande Norrköping. En kreativ mötesplats för människor och möjligheter. Vår verksamhet Söderporten är en enhet med förskoleklass, fritidshem, grundsärskola, internationella klasser samt grundskola 1-9. Det är läsåret har vi 640 elever och 95 medarbetare. Till hösten kommer vi att utöka vår förskoleklassverksamhet från dagens 3 grupper till 4. Vi är en mångkulturell skola där stort fokus ligger på språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt. Vi har det här läsåret genomfört en kompetensutvecklingsinsats för hela enheten inom detta område. I förskoleklass arbetar vi enligt Bornholmsmodellen. Skolan ligger i nära anslutning till Vrinneviskogen och det finns därför goda möjligheter till utevistelse. Arbetsbeskrivning Ditt huvuduppdrag kommer att vara att leda förskoleklassverksamheten tillsammans med övriga förskollärare utifrån gällande styrdokument. Du kommer även att arbeta på fritidshemmet under eftermiddagen. Din tillhörighet kommer att vara i arbetslaget för förskollärare. Då tjänsterna gäller utökning av förskoleklass kommer inledningsvis stor del av uppdraget innebära att starta upp verksamheten från grunden. Din profil Vi söker dig som är utbildad förskollärare eller grundskollärare med inriktning förskoleklass. Erfarenhet från arbete i flerspråkiga lärmiljöer är meriterande. Du arbetar medvetet med språket och är insatt i Bornholmsmodellen. Vi ser gärna att du kan tala eller har ett annat modersmål samtidigt som du kan uttrycka dig väl i det svenska språket, både muntligt och skriftligt. Du har lätt för att samarbeta och ställa om dig efter nya förutsättningar. Mer information och ansökan Tjänsterna är 2 visstidsanställningar på 100% med start den 12 augusti 2013 till den 13 juni 2014. Vill du veta mer om tjänsten kontaktar du Camilla Kratz, rektor, 0730-20 22 26 alternativt 011-15 32 96. Din ansökan vill vi ha senast 5 augusti. Vi söker dig som har kompetens att bidra till våra verksamheter oavsett kön, ålder, etnisk tillhörighet, religion eller trosuppfattning, sexuell läggning eller funktionsnedsättning. Norrköpings kommun tillämpar önskad sysselsättningsgrad. När du söker jobb hos oss i Norrköpings kommun använder du dig av vårt rekryteringsverktyg. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på ansök längst ner i annonsen. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: Norrköpings kommun
Ort: Norrköping
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i förskoleklass till Söderporten jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i förskoleklass till Söderporten

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Solhemsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med många möjligheter. Stockholms stad ska vara en attraktiv arbetsgivare med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Solhemsskolan är en modern skola i en gammal miljö, vår äldsta byggnad är från 1911. Vi är en välfungerande organisation som ständigt arbetar för att bli bättre och öka vårt eget lärande varje dag. Våra styrkor är en kompetent och erfaren personal som arbetar med lust och stort engagemang, stabil pedagogisk grund, god elevsyn, trygga elever och aktiva och engagerade föräldrar. Vi har en fin närmiljö och fräscha ändamålsenliga lokaler som håller hög teknisk nivå. Vårt arbete mot kränkandebehandling präglas av lyhördhet och kompetens. Vi har ett mycket väl fungerande arbete med barn i behov av särskilt stöd som präglas av hög kompetens, tydlig struktur och hög systematik. Vår målsättning är att alla barn ska lyckas hos oss. 1 plats(er).Vi söker en utbildad och engagerad lärare/ förskollärare i förskoleklass. Du kommer ingå i ett arbetslag och förskoleklassen arbetar tillsammans med årskurs 1. Vi söker dig som är strukturerad och har förmågan att entusiasmera barnen. Du ska gärna ha erfarenhet av tematiskt arbetssätt och att sätta det lustfyllda lärandet i centrum. Vi vill också att du har erfarenhet av att arbeta med språkutvecklande arbetssätt och känner till Bornholmsmodellen. Grundskollärarutbildning med inriktning mot de yngre åldrarna eller förskollärarexamen. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi vill gärna att du brinner för pedagogiskt utvecklingsarbete och har erfarenhet av att arbeta F-1. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Susanne Barklund,08-50841262 Eva Olsen, Lärarförbundet, 08-508 41281, eva.olsen@stockholm.se (facklig) Karin Bäärnhielm, LR, 08- 508 41281, karin.baarnhielm@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Solhemsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Tullgårdsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Tullgårdsskolan som finns vid Skanstull är en skola där verksamheten utgår från barnens behov hela dagen-den samlade skoldagen. En skola där barnen känner sig trygga, känner lust att lära, utvecklar ett rikt språk, känner delaktighet och inhämtar goda kunskaper. En skola där varje enskilt barn sätts i centrum-en skola för alla! I Tullgårdsskolan bildar skola och omsorg EN verksamhet. 1 plats(er). Heltid 100% Vi söker en förskollärare/fritidspedagog till förskoleklassen. Sedvanligt arbete i förskoleklass. Utbildad förskollärare/fritidspedagog Löneform: Månadslön. Månadslön, semestertjänst Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Kerstin Boussard,08-508 43363 Carina Wickert Sjöqvist, Förskollärare, 08-508 43377 (facklig) Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Tullgårdsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass
Dialogskolan söker inför läsåret 13/14 behörig förskoleklasslärare. Du bör ha några års erfarenhet. Vi kommer även starta fritidsverksamheten till hösten. Du som får denna tjänst har stora möjligheter att vara med och påverka hur verksamheten ska se ut! Anställningen kommer inledas med en provanställning på 6 månader. Arbetsuppgifter Du kommer i ett nära samarbete med övrig personal på fritidshemmet planera, genomföra, utvärdera utifrån de övergripande mål och riktlinjer Lgr 11, samt skolverkets allmänna råd om kvalitet i fritidshem. Du kommer att samverka med skolans lärare under elevens skoltid. Utbildningskrav Du ska vara examinerad förskoleklasslärare samt lärare för grundskolans tidigare år. Kompetenskrav Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och ha förmåga att strukturera och utvärdera fritidshemsverksamheten utifrån uppställda mål och verksamhetsplaner. Du bör ha datorvana/IT-kun. Har du erfarenhet från arbete på fritidshem är det bra, men inget krav.
Företag: Dialogskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass/fritidshem till Hammarkullsskolan
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelsförvaltningar med drygt 3500 anställda. Stadsdelsområdet, med omkring 47 800 invånare, består av en spännande blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur bara ett stenkast ifrån samhällsservice, kulturutbud och shopping. Angered har en av Göteborgs mest aktiva föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder, vilket ger området en internationell prägel. Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad: www.goteborg.se ARBETSUPPGIFTER Hammarkullsskolan i Hammarkullen är en F-3 grundskola med tillhörande fritidshem för omkring 270 elever. Vi söker två lärare/fritidspedagoger till förskoleklass/fritidshemmet, där du kommer att ingå i ett arbetslag. I arbetsuppgifterna ingår undervisning i förskoleklass, tillhörande dokumentation och övriga tillkommande arbetsuppgifter på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildad förskolelärare/fritidspedagog eller lärare för grundskolans tidigare år.Du ska ha ett tydligt förhållningssätt och fungerar som en god ledare och förebild för eleverna. Stor vikt kommer att fästas vid personlig lämplighet där initiativförmåga,positiv inställning och samarbetsförmåga är viktiga egenskaper. Erfarenhet av arbete på fritidshem eller i förskoleklass är meriterande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Angered
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass/fritidshem till Hammarkullsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass/fritidshem till Hammarkullsskolan

Förskollärare i förskoleklass på Västra Ramlösa skola
Helsingborg är skapande och gemenskap, initiativ och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Här växer både människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. Kunskapsstaden Helsingborg med visionen: Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar, söker dig, som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger. Du har stort resultatfokus och skapar de bästa pedagogiska förutsättningarna för barnen i våra verksamheter. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd ledningsorganisation. Våra kärnvärden; nyfikenhet, inspiration, kommunikation och vilja till förändring genomsyrar allt arbete. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som är lyhörd och fokuserad på barnens kommunikation, hur de lär och vad de är nyfikna på. I samarbete och reflektion med arbetslaget ger du barnen rätt upplevelser och utmaningar. Du dokumeterar detta tillsammans med barnen och våra verktyg är pedagogisk dokumentation och IKT. KVALIFIKATIONER Du är duktig på att leda, strukturera och organisera. Du är en god inspiratör och har lätt för att samarbeta. Du är effektiv och använder våra resurser på bästa sätt. Du utvecklar talanger och motiverar genom att se till att verksamheten präglas av lust och nyfikenhet. Du är kreativ, en god kommunikatör, ser möjligheter och gillar utmaningar.Du är välbekant med att dokumentera barnens lärprocesser och använder dig av digitala verktyg Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av arbete i förskoleklass.
Företag: Helsingborgs stad, Verksamhetsområde 2
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-31
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i förskoleklass på Västra Ramlösa skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i förskoleklass på Västra Ramlösa skola

Annebergsskolan söker Lärare i förskoleklass
Bli en samhällsbyggare – jobba i Malmö stad! Genom att arbeta i Malmö stad får du möjlighet att arbeta med hållbar samhällsutveckling. Som en samhällsbyggare spelar du en viktig roll i Malmös utveckling och därför ser vi oss som framtidens arbetsplats. Människors lika värde är en förutsättning för demokrati och är också en självklarhet i vår värdegrund. Med 20 000 medarbetare är Malmö stad en av de största arbetsgivarna i Skåne. Vi har över 400 yrkeskategorier representerade inom 22 förvaltningar. Tillsammans bygger vi framtidens skola! Den nya grundskoleförvaltningen trädde i kraft den 1 juli 2013. Med 23 elever och 4600 medarbetare är det den största förvaltningen i Malmö stad. Utgångspunkten för förvaltningen är att skapa bra förutsättningar för Malmös elever att lyckas i skolan och nå goda resultat. Det innebär att vi som organisation också måste skapa de bästa förutsättningarna för medarbetare som möter våra elever och deras vårdnadshavare. För att säkerställa detta krävs stödfunktioner och processer i organisationen som samtliga har till syfte att i slutändan skapa värde och effekt för eleven. Annebergsskolan är en liten gemytlig skola som ligger i området Borgmästargården. Skolan är centralt belägen med närheten till Pildammsparken, centrum och Stadion. Annebergsskolan består av en grundskola skolår F-6 med ca 155 elever. En särskola med ca 40 elever fördelade på träningsskola skolår 1-9 och grundsärskolan skolår 1-6. Är du en flexibel, kreativ och positiv pedagog som ser på barnet som kompetent och nyfiket? Då är du kanske den person vi söker. Som pedagog hos oss ska du arbeta inkluderande med barnet i centrum sett ur ett helhetsperspektiv. Du ska även visa god samarbetsförmåga och intresse för att utveckla skolans verksamheter. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete i förskoleklass och på fritids samt till uppdraget tillhörande arbetsuppgifter. KVALIFIKATIONER Lärarexamen eller förskollärarexamen. Meriterande är om du är behörig att undervisa i svenska.
Företag: Malmö stad, SoFV Stab
Ort: Malmö
Publicerad : 08-01
Sök fler jobb liknande: lediga Annebergsskolan söker Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Annebergsskolan söker Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass, Mörarps skola
Helsingborg är skapande och gemenskap, initiativ och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Här växer både människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. Kunskapsstaden Helsingborg med visionen: Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar, söker dig, som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger. Du har stort resultatfokus och skapar de bästa pedagogiska förutsättningarna för barnen i våra verksamheter. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd ledningsorganisation. Våra kärnvärden; nyfikenhet, inspiration, kommunikation och vilja till förändring genomsyrar allt arbete. ARBETSUPPGIFTER Arbete som förskollärare i förskoleklass och på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som... ...är behörig att undervisa i förskoleklass. ...har en positiv grundsyn och ett stort engagemang för ditt arbete. ...är flexibel och ser samarbete som en självklarhet. ...är väl förtrogen med våra styrdokument och har en god förmåga att omsätta dem i den dagliga verksamheten. Har du dessutom en estetisk/musikalisk ådra är det ett plus.
Företag: Helsingborgs stad, Verksamhetsområde 4
Ort: Helsingborg
Publicerad : 08-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass, Mörarps skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass, Mörarps skola

Lärare i förskoleklass
Avesta 2020 – Något fantastiskt kommer att hända. Avesta kommun är mitt inne i ett utvecklingsarbete där alla medarbetare är med och bidrar med kompetens och engagemang. År 2020 är vi 25 000 invånare, har ett ännu kraftfullare näringsliv som grund för en ännu bättre välfärd, och vi vet att vi gjorde det tillsammans! Förskoleklassen på Johan-Olovskolan består av cirka 20 elever till vilka det finns två pedagoger. ARBETSUPPGIFTER Planering och genomförande av verksamheten i förskoleklass på Johan-Olovskolan i Horndal. Mindre del av tiden kan vara på fritidshemmet Vargen. KVALIFIKATIONER Examen eller legitimation för undervisning i förskoleklass eller motsvarande kompetens
Företag: Avesta kommun, Horndals skola
Ort: Avesta
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass
Skolans arbetslag består av fyra elevgrupper, förskoleklass, åk 1, 2 och 3, sammanlagt ca 80 elever. Förskoleklassen samarbeter med de andra klasserna, främst under temaarbete och idrott, till viss del under fritidstid. Du ska vara behörig förskollärare/grundskollärare eller motsvarande. Vi ser gärna att du har erfarenhet från arbete med barn i de tidiga skolåren. Du bör ha intresse för och gärna erfarenhet av arbete med modern teknik, såsom läsplattor och andra digitala läromedel. Vi välkomnar gärna en kollega med egenskaper såsom: humor, tålamod och flexibilitet. ____________________________________________________ Rälsens öppettider är 07.00-17.30. Skoldagen i förskoleklass pågår mellan 09.00-14.00. Efter kl. 14 och före kl. 9 är det fritids. Förskoleklassen på Rälsen vill erbjuda barn/elever en bra övergång mellan förskola och årskurs 1-3. Under skoldagen pågår aktiviteter/lektioner där svenska, matematik, naturvetenskap, engelska, So, bild, musik och idrott varvas med social träning. En dag i veckan sker undervisningen utomhus.Tillsammans med kollegor planerar du skol- och fritidsdagen
Företag: Rälsen AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass till Kärraskolan F-3
Norra Hisingen är en av Göteborgs 10 stadsdelsförvaltningar med ca 3500 medarbetare. I stadsdelen bor 47 000 invånare och området sträcker sig över en stor geografisk yta med varierad bebyggelse, landsbygd och naturområden. Vår uppgift är att erbjuda god service med hög kvalitet till invånarna och att verka för att Norra Hisingen ska vara ett attraktivt område att växa upp, utbildas, bo, arbeta och åldras i. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och omväxlande arbete med möjlighet att utvecklas i din yrkesroll. ARBETSUPPGIFTER Kärraskolan F-3 söker lärare i förskoleklassen! Kärraskolan är en skola för elever 6-16 år. Skolan är indelad i två enheter, en F-3 och en 4-9. På skolan finns ca 650 elever och 90 personal. Vi strävar efter att ge eleverna en god kunskapsgrund att stå på inför vuxenlivet. På skolan och fritidshemmet bedrivs ett aktivt arbete för att skapa trygghet och studiero där vi tror på att goda relationer spelar en viktig roll i elevernas utveckling. Vi söker dig som ser varje barns unika förmåga med fokus på barnens och verksamhetens utveckling och lärande. I utvecklingsarbetet ser vi vikten av barns lärandemiljö ute och inne, kreativa uttryck samt pedagogisk dokumentation. Tillsammans med dina kollegor ansvarar du för planering av och genomförande av det pedagogiska arbetet och dokumentationen. Du utformar den pedagogiska verksamheten och miljön efter barnens behov och intressen Hos oss sker fortbildning och nätverkande både inom och utanför stadsdelen för utbyte, att finna nya tankar och att lära av varandra. KVALIFIKATIONER Det är ett krav att du är utbildad förskollärare. Läroplanens värdegrund genomsyrar ditt förhållningssätt i ord och handling. Som pedagog ser du såväl gruppens som miljöns betydelse för lärandet och inspireras av barnens nyfikenhet, kreativitet och deras frågor. Du tycker om att utmana barnens, kollegornas och ditt eget tänkande och lärande vilket skapar utveckling och arbetsglädje. Du är bra på att strukturera och dokumentera ditt pedagogiska arbete. Välkommen med din ansökan! Med hänvisning till lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.
Företag: Göteborgs stad, SDF Norra Hisingen
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass till Kärraskolan F-3 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass till Kärraskolan F-3

Lärare i förskoleklass
Botkyrka kommun är stockholmsområdets femte största kommun med drygt 85 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt ung och internationell befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete med barn i förskoleklassen KVALIFIKATIONER Vi förutsätter att Du: - är utbildad förskollärare - är en engagerad pedagog - har en utpräglad samarbetsförmåga, samtidigt som du kan arbeta självständigt - har intresse, erfarenhet och kunskap om interkulturell skolverksamhet. - är van vid att använda IT som stöd i arbetet. - är positiv och flexibel - ser vikten av att bygga goda relationer med barnen och föräldrarna
Företag: Botkyrka kommun, Karsby International School
Ort: Botkyrka
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass, Brynässkolan - tillsvidare och vikariat
Gävles 96 000 invånare bor vid havet, strax norr om Stockholm, där väg, järnväg och hamn möts. Näringslivet är varierat där Gevalia och Mackmyra svensk whisky är några av regionens varumärken. Högskolan i Gävle erbjuder sina 13 500 studenter över 40 utbildningsprogram. Gävle kommun är regionens största arbetsgivare med 7000 anställda och sex miljarder i omsättning. Verksamheten är bred och omfattar allt från skola, omsorg och kultur till väghållning, miljöfrågor och turism. Gävle kommun är ett finskt förvaltningsområde. Vi arbetar utifrån en gemensam värdegrund med bemötande, samarbete och kvalitet i fokus.Välkommen ombord! Inom Barn & Ungdom Gävle är vi engagerade vuxna som arbetar för att ge barn och ungdomar trygghet, inflytande, tillfredsställelse, goda kunskaper och färdigheter inför livet. Vi strävar mot att få en helhetssyn på eleven i ett 0-19 årsperspektiv och därmed också lägga grunden för det livslånga lärandet. ARBETSUPPGIFTER Ansvara för undervisningen i förskoleklassen och på fritidshemmet. KVALIFIKATIONER Lärareexamen/förskollärarexamen med behörighet för undervisning i förskolklassen Vi söker dig som Kan omsätta modern pedagogsk teori i praktiskt arbete Kan arbeta både självständigt och i arbetslag Vill utvecklas som pedagog Lätt kommunicerar och samarbetar med barn, föräldrar och kollegor
Företag: Gävle kommun, Brynässkolan Gävle
Ort: Gävle
Publicerad : 08-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass, Brynässkolan - tillsvidare och vikariat jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass, Brynässkolan - tillsvidare och vikariat

Lärare i förskoleklass
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelsförvaltningar med drygt 3500 anställda. Stadsdelsområdet, med omkring 47 800 invånare, består av en spännande blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur bara ett stenkast ifrån samhällsservice, kulturutbud och shopping. Angered har ett av Göteborgs mest aktiva föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder, vilket ger området en internationell prägel. Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad: www.goteborg.se ARBETSUPPGIFTER Emmaskolan ligger i Hammarkullen och är en skola med ca 160 elever i åldrarna FSK-åk 3 med tillhörande fritidshem. På Emmaskolan arbetar vi alltid med elevens bästa i fokus, det påverkar vårt arbetssätt och organiseringen av vårt arbete. Vi söker nu en engagerad förskollärare. Emmaskolan arbetar med ämnesintegrerande arbetssätt där olika kulturyttringar knyts till undervisningen som t.ex. musik, bild, rörelse och drama. Skolan ingår som en av fyra skolor i Sverige i ett projekt som kallas KLIV ”kultur och lärande i skolan” Skolan arbetar enligt PBSI ”positivt beteendestöd i skolan” Pedagoger på skolan har handledning i modellen som skall genomsyra värdegrundsarbetet på skolan. Vi arbetar till viss del åldersintegrerat. Arbetslagen har ansvar för barn i FSK-åk 1 och åk2-åk3. Vi söker Dig som vill jobba i ett mångkulturellt område, i en utvecklande miljö med projekt som utvecklar elever, pedagoger och verksamheten mot högre måluppfyllelse. Vi vill att du har en positiv livssyn och att du är beredd att anta nya utmaningar och arbeta flexibelt för att nå bästa resultat för våra elever. KVALIFIKATIONER Du skall vara utbildad förskollärare eller lärare för grundskolans tidigare år. Du skall vara ansvarstagande och ha förmågan att se till varje barns behov. Du skall ha förmåga entusiasmera elever genom ditt arbetssätt och på så vis öka elevers motivation till lärande. Du skall också ha förmågan att samarbeta och delta aktivt i det pedagogiska arbetet inom arbetslaget. Du kommer att ha ansvar för planering, uppföljning och övrig dokumentation tillsammans med övriga pedagoger i arbetslaget.
Företag: Göteborgs stad, SDF Angered
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass Alfaskolan
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seAlfaskolan är en fristående grundskola år F-9 med fritidshem som ligger i en ljus och fräsch, K-märkt byggnad i Frösunda, Solna med närhet till Hagaparken. Alfaskolans huvudman är Pysslingen förskolor och skolor AB. Alfaskolan har en hög ambitionsnivå och vill stimulera varje barn till att göra det bästa av sina förutsättningar. Vår vision är att utbilda Nobelpristagare och vår profil är naturvetenskap. Alfaskolan är en skola med gott rykte, långa köer och högst meritvärde i Solna och bland de högsta i Sverige. En skola att vara stolt över. Alfaskolan tror på ett kompromisslöst fokus på elevens bästa. Vi tror att en förutsättning för lärande är ordning och reda och kärleksfulla vuxna som bryr sig. Alla elever har rätt att utvecklas på sin nivå, även högpresterande och särbegåvade. Vi tror att den enskilt största faktorn om en elev lyckas i skolan är läraren. Vi söker nu en erfaren lärare med grundskollärarutbildning eller förskollärarutbildning till vår ena förskoleklass. Du ska tyck om att ha många bollar i luften, kunna samarbeta med elever, föräldrar och medarbetare och var förändringsbenägen. Tjänsten är en visstidsanställning på 100% fram till 10 juni 2014. Tillträde enligt ök.   Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Solna
Publicerad : 08-07
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass Alfaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass Alfaskolan

Lärare i förskoleklass Örsundsbroskolan
Enköping förenar småstadens charm, trygghet och livskvalitet med närheten till storstadens puls. Det strategiska läget i Mälardalen gör kommunen till en attraktiv plats att bo, verka och leva i. Enköping är en av landets snabbast växande städer och vi är drygt 40 000 invånare. Välkommen till Enköping - Sveriges närmaste stad! Genom kommunens förskola och skolverksamhet erbjuds invånarna en barnomsorg och grundskola av hög kvalitet. Som anställd inom verksamheten får du möjlighet att arbeta och utvecklas i en stimulerande miljö med livslångt lärande som målsättning. Om det är en inställning som passar dig, är du välkommen att söka! Örsundsbroskolan är beläget mellan Enköping och Uppsala med bra kommunikationer då 804 stannar precis utanför. Skolan ligger i en jordbruks- och skogsmiljö vilket innebär att vi har nära till naturen. Sjön ligger på cykelavstånd och nyttjas under sommarmånaderna. Skolan har fått Bertil Hults pris 2010 för arbetet med att tidigt upptäcka barn med läs- och skrivsvårigheter (till detta arbete finns en logoped knuten). En pedagog på skolan fick 2012 pris för sina pedagogiska insatser gällande skriv- och läsutveckling. Just nu pågår ett projekt kring skrivprocessen för år 1-3 som visar sig vara framgångsrikt. Skolan jobbar en del med schack och har tidigare en NM-medalj. Ett matematikprojekt ska leda skolans matematiklärare till en gemensam syn på undervisningen och en röd tråd ska finnas från förskolan till år 9. På skolan finns aktiva elevgrupper som jobbar med att skapa en god stämning samt se till att elevernas åsikter förs fram. Dessa får stöd av ett stort antal pedagoger som engagerar och stimulerar eleverna i deras arbete. Varje år får vi ta del av en musikal, en filmfestival och diverse olika aktiviteter från de olika arbetslagen. Då vi har tillgång till en dramapedagog får också eleverna ta del av denna inlärningsform på olika sätt i olika åldrar. Kommunen har satsat på implementeringen av LGR11 vilket innebär att den har utbildat ett antal nyckelpersoner som leder arbetet på skolan. ARBETSUPPGIFTER Arbeta i förskoleklass samt fritids. Vi strävar efter att vara utomhus så mycket som möjligt samt att inlärning ska ske under lekfulla former. Vi har ett inkluderande förhållningssätt och tror på att vi lär av varandras olikheter. I tjänsten ingår det också att ha regelbunden kontakt med hemmet. KVALIFIKATIONER Behörig lärare inriktad mot de yngre åldrarna. Vana av Praxis-alfabetet samt Bornholm är meriterande. Vi vill att du är entusiastisk, nyfiken och flexibel. Du anser att nära samarbete är en tillgång då du kommer att arbeta nära vår andra förskoleklasslärare. Du arbetar självklart inkluderande och ser alla elever som dina elever. Om du spelar ett instrument är det meriterande. För den som erbjuds anställning krävs enligt Lag om registerkontroll utdrag ur polisens belastningsregister. Vi ser gärna att du har arbetat i förskoleklass och fritidshem tidigare och att du är van att arbeta och planera tillsammans med andra.
Företag: Enköpings kommun Skolförvaltningen
Ort: Enköping
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass Örsundsbroskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass Örsundsbroskolan

Förskollärare i förskoleklass - löpande urval
BUF:2013:267 Barn- och Utbildningsförvaltningen I en trygg, kreativ och demokratisk miljö som värnar alla människors lika värde arbetar vi för lärande, kunskap och omsorg. Barn- och utbildningsförvaltningen bedriver pedagogisk verksamhet som sträcker sig från förskola till vuxenutbildning. Vi söker dig som vill vara med och forma framtiden! Arbetsuppgifter Som förskollärare i Kristianstad lägger vi stor vikt vid att du arbetar utifrån aktuella mål- och styrdokument. Huvuduppdraget är att tillsammans med arbetslaget ansvara för att planera, genomföra, utvärdera och utveckla den pedagogiska verksamheten. Verksamheten bygger på varje elevs naturliga nyfikenhet och lust att lära. Med läroplanen som bas väljer du metod, innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenhet och specifika förutsättningar. Du som förskollärare ger eleverna möjlighet att bearbeta sina upplevelser och utvecklar sin fantasi, bland annat genom lek, samtal, sång och musik, drama, bild och form. Kontakten och samarbetet med barnens föräldrar är en viktig del i arbetet. Samarbete med övrig personal är en viktig uppgift då arbetet sker i team runt eleverna. Du bidrar aktivt till skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. En annan viktigt uppgift är att arbeta för att skapa en lugn, trygg och trivsam skola. Kvalifikationer Du ska ha förskollärarexamen/lärarexamen med behörighet att undervisa i förskoleklass. Erfarenhet av arbete i förskoleklass och/eller grundskolans tidigare år är meriterande. Även annan yrkeserfarenhet som förskollärare är meriterande. Andra erfarenheter från liknande arbetsuppgifter samt annan arbetslivserfarenhet är önskvärd. Du ska: - ha god empatisk förmåga - ha god samarbets- och kommunikativ förmåga - kunna leda och stimulera barnen i deras utveckling - kunna anpassa den pedagogiska verksamheten efter varje barns förutsättningar - ha förmåga att skapa trygghet genom att vara tillgänglig, konsekvent och en tydlig pedagogisk ledare Anställningsvillkor Vikariat, 90 %. Tillträde omgående med varaktighet till 2013-12-20. För mer information, ta kontakt med Rektor, Håkan Frostebring, 044-13 46 08. För facklig information, ta kontakt med Lärarförbundet, Marie Lindström, 044-13 46 17. Sista ansökningsdatum Då vi har behov av att tillsätta vakansen omgående tillämpar vi löpande urval. Löpande urval innebär att vi kommer att stänga rekryteringen senast 2013-08-25 men att det kan komma att ske innan om vi hittar rätt kandidat. Vi vill därför uppmana dig att söka vakansen snarast. Övrigt Med hänsyn till medarbetares, kollegors, kunders och brukares hälsa tillämpar Kristianstads kommun rökfri arbetstid. Är du intresserad Du söker tjänsten via knappen - Sök tjänst - längst ner i annonsen. Du måste logga in. Söker du via Arbetsförmedlingen går du in på www.kristianstad.se/jobb eller ansökan via extern webbplats. Söker du internt måste du ha fyllt i din e-postadress i Heroma Självservice, under Personligt, Namn & Adress. Behöver du hjälp när du ska lägga upp din ansökan, ta kontakt med personalspecialist Marie Penill, ring 044-13 64 32. Välkommen med din ansökan!
Företag: Kristianstads kommun
Ort: Kristianstad
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Förskollärare i förskoleklass - löpande urval jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Förskollärare i förskoleklass - löpande urval

Lärare i förskoleklass/fritids till Sandvalla skola
Lärande- och kulturförvaltningen söker: Lärare i förskoleklass/fritids till Sandvalla skola Sandvalla skola har en förskoleklass som är indelad i två grupper, där det pedagogiska arbetet planeras och genomförs gemensamt. Skolan har 3 fritidsavdelningar. ARBETSUPPGIFTER Arbetet innebär att i arbetslag med förskollärare och övrig personal ansvara för det pedagogiska arbetet i förskoleklass och i fritidsverksamheten. KVALIFIKATIONER Förskollärareexamen eller lärarexamen med behörighet att undervisa i förskoleklass och på fritids.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Hudiksvalls kommun Lärande och Kulturförvaltningen
Ort: Hudiksvall
Publicerad : 08-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass/fritids till Sandvalla skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass/fritids till Sandvalla skola

Lärare i förskoleklass och åk 1-2
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gärdesskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjorhagens skola är en liten f-6 skola med ca 80 elever och 10 medarbetare. Skolan ligger i natursköna Hjorthagen och har fina lokaler och en fantastisk skolgård. Vi söker dig som vill arbeta i förskoleklass och i skolan. Du blir ansvarig pedagog i den lilla förskoleklassen och undervisar i åk 1-2 i samarbete med klassmentor. 1 plats(er).Pedgogiskt ansvar i förskoleklass 50% och undervisning åk 1-2 50% Adekvat lärarutbildning. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Kristina Fredlund,08-50844256 Ulrika Iveus, Ombud Lärarförbundet, ulrika.iveus@stockholm.se (facklig) Åsa Blomberg, LR, 08-508 44 250, asa.blomberg@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-09-03.
Företag: Stockholms stad; Gärdesskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass och åk 1-2 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass och åk 1-2

Lärare i förskoleklass
Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 35 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund. ARBETSUPPGIFTER Vill du vara med och utredda vårt spännande arbete i Öjersjö Brunn? Vi arbetar med eleven i centrum och utgår utifrån varje elevs förutsättningar och behov. Du arbetar med elever i förskoleklass. Fritidsverksamhet är också en del av din vardag (heldagsomsorg). KVALIFIKATIONER Pedagogisk utbildning med förskolelärarkompetens.
Företag: Partille kommun, Öjersjö
Ort: Partille
Publicerad : 08-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass

Lärare i förskoleklass
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Grevegårdsskolan söker en lärare till förskoleklass som även kommer att arbeta på fritidshemmet. Du kommer att ingå i ett rutinerat och engagerat arbetslag. Du kommer att planera, genomföra och följa upp verksamheten enligt gällande styrdokument och verksamhetens mål. KVALIFIKATIONER Du ska ha utbildning som förskollärare eller lärare mot yngre åldrar alternativt lärare mot fritidshem. Du har god förmåga att utveckla kvaliten på verksamheten.Vi söker dig som tycker att det är roligt och utvecklande att arbeta med barn och brinner för att vara en viktig del i deras utveckling. Ser du möjligheter och finner glädje i att arbeta tillsammans med andra för att skapa en så utvecklande, inspirerande och utmanande verksamhet som möjligt kan du vara den vi söker.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 08-13
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i förskoleklass jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i förskoleklass


Sök lediga jobb Lärare i förskoleklass

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se