Lärare i franska, engelska och svenska jobb - lediga jobb

Lärare i franska, engelska och svenska jobb Lärare i franska, engelska och svenska jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i franska, engelska och svenska. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i franska, engelska och svenska. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i franska, engelska och svenska- Solna

 2. Lärare i franska, engelska och svenska åk 6-9- Stockholm

 3. Lärare i franska, engelska och svenska- Lund

 4. Lärare i franska, engelska och svenska- Hässleholm

 5. Gymnasielärare i franska, engelska och svenska till Uddevalla Gymnasieskola- Uddevalla

 6. Lärare i franska, engelska och svenska till Åsaskolan- Kungsbacka

 7. Lärare i franska, engelska och svenska till Kålltorpskolan- Göteborg

 8. LÄRARE I FRANSKA, ENGELSKA OCH SVENSKA, LAGAHOLMSSKOLAN- Laholm

 9. Lärare i franska, engelska och svenska år 6-9 till Djupedalskolan åk 4-9 i- Härryda

 10. Lärare i franska, engelska och svenska till Prolympia i Jönköping!- Jönköping

 11. Lärare i franska, engelska och svenska som andraspråk till Bredängsskolan- Stockholm

 12. Lärare i franska, engelska och svenska till Varlaskolan- Kungsbacka


Mer beskrivning

Lärare i franska, engelska och svenska
Pysslingen Förskolor och Skolor AB har mer än 25 års erfarenhet av lärande och erbjuder en mångfald av erkända pedagogiska metoder. Lärandekulturen kännetecknas av att varje individ ska utveckla talanger för livets upptäcktsresa. Pysslingen har ca 2500 medarbetare fördelat på cirka 150 enheter i 30 kommuner som alla fokuserar på att uppfylla löftet om lärande i världsklass – varje dag. www.pysslingen.seAlfaskolan är en fristående grundskola år F-9 med fritidshem som ligger i en ljus och fräsch, K-märkt byggnad i Frösunda, Solna med närhet till Hagaparken. Alfaskolans huvudman är Pysslingen förskolor och skolor AB. Alfaskolan har en hög ambitionsnivå och vill stimulera varje barn till att göra det bästa av sina förutsättningar. Vår vision är att utbilda Nobelpristagare och vår profil är naturvetenskap. Alfaskolan är en skola med gott rykte, långa köer och högst meritvärde i Solna och bland de högsta i Sverige. En skola att vara stolt över. Alfaskolan tror på ett kompromisslöst fokus på elevens bästa. Vi tror att en förutsättning för lärande är ordning och reda och kärleksfulla vuxna som bryr sig. Alla elever har rätt att utvecklas på sin nivå, även högpresterande och särbegåvade. Vi tror att den enskilt största faktorn om en elev lyckas i skolan är läraren. Vi söker Sveriges bästa lärare i franska, engelska och svenska. Du ska ha lärarbehörighet i ovanstående ämnen för åk 4-9 och dessutom vara en erfaren och skicklig pedagog och ledare med dokumenterat goda resultat. Tjänsten är en tillsvidare tjänst på deltid 80%. I tjänsten ingår klassföreståndarskap i åk 9. 6 månaders provanställning tillämpas. Tillträde 12 augusti 2013. Pysslingen är en del av AcadeMedia, Sveriges största utbildningsföretag. Vi är verksamma i hela utbildningskedjan; förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning.
Företag: Pysslingen Förskolor och Skolor AB
Ort: Solna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska, engelska och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska, engelska och svenska

Lärare i franska, engelska och svenska åk 6-9
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Fruängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Fruängens skola i södra Stockholm är en F-9-skola för elever i grundskolan och grundsärskolan. Skolan har cirka 500 elever och 85 anställda. Fruängen växer och vi har en positiv tillströmning av elever. 1 plats(er).Undervisning i franska och engelska i åk 6-9. Gärna åven kompetens i Sv. Sedvanliga arbetsuppgifter. Handledarskap i åk 7. Lärarexamen och ämnesbehörighet. God förmåga att entusiasmera och nå höga resultat med eleverna. Intresse att tillsammans med kolleger utveckla undervisning och arbetssätt. God samarbetsförmåga och lyhördhet för verksamhetens krav. Löneform: Månadslön. Månadslön enligt överenskommelse. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Tidigare erfarenhet en merit. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Tjänsten tillsätts under förutsättning att den inte tas i anspråk av övertalig personal i Stockholms stad. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Per-Arne Wigren,08-508 23 706 Margaretha Jacobsson, Lf, 08-508 23 700 (facklig) Christer Rynhag, LR, 08-508 23 700 (facklig) Tillträde: 2013-08-30. Tillträde enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Fruängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 08-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska, engelska och svenska åk 6-9 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska, engelska och svenska åk 6-9

Lärare i franska, engelska och svenska
Lund är en kommun präglad av kunskap, innovation och nytänkande. Staden lockar människor som vill förändra världen. I Lunds kommun arbetar 9 000 personer med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra 113 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Skolområde Centrum Torn omfattar både förskolor och skolor. Verksamheten inom skolområdet leds av ett ledningsteam bestående av skolområdeschef, rektorer, sju förskolechefer och två administrativa chefer. Dessa ansvarar gemensamt för verksamheten i ett 1-16-års perspektiv, där förskola och skola skall knytas samman med en gemensam syn på barns och ungas utveckling och lärande. Lerbäckskolan är en F-9 skola med cirka 500 elever. Vi jobbar i arbetslag. Vår pedagogiska idé bygger på att sätta eleverna i bästa tänkbara inlärningssituation, bl a genom att öka deras ansvar för sin inlärning och främja ett elevaktivt arbetssätt. Vi är partnerskola till Lärarhögskolan i Malmö. Vi har Musikklasser i år 4-9 och förberedelseklass år 1-9. Mer information om Lerbäcks skolområde finns att läsa på www.lund.se/lerbackskolan ARBETSUPPGIFTER Lärare i moderna språk franska (M2) årskurs 6-9. Utbildning och behörighet att undervisa i engelska och/eller svenska är meriterande för tjänsten. Mentor i årskurs 8, arbete i arbetslag. Utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter KVALIFIKATIONER Lärarexamen grundskolans senare år. Behörighet att undervisa och sätta betyg i berörda ämnen. Du har lätt för att samarbeta och tycker om barn/ungdomar och de utmaningar det för med sig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Lunds kommun, Lerbäckskolan 7-9, Barn- och skolförvaltning Lunds stad
Ort: Lund
Publicerad : 10-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska, engelska och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska, engelska och svenska

Lärare i franska, engelska och svenska
Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av förändring och med ambition att utvecklas. I Hässleholms kommun tillämpar vi rökfri arbetstid. Hos oss i Barn- och utbildningsförvaltningen hittar du en förskola, grundskola och gymnasieskola med kunskap i fokus. Vår gemensamma vision är: Alla barn ska bli sitt bästa i Hässleholms skolor. Tyringe skola är en F-9 skola belägen i centrala Tyringe med närhet till goda tåg- och bussförbindelser. Tyringe skola 6-9 söker lärare med behörighet att undervisa i ämnena franska, engelska och svenska. Arbetsuppgifter Du kommer att undervisa i ämnena franska, engelska och svenska för årskurserna 7-9. Mentorskapet är en central del i arbetet och du ingår i ett arbetslag där du gemensamt med dina kollegor ansvarar för elevernas totala utveckling. Kvalifikationer Vi söker dig med lärarexamen i franska, engelska och svenska. Du är van att arbeta med tydligt målfokus utifrån styrdokumenten och att kommunicera detta med eleverna så att de får ett tydligt inflytande. Som person är du kreativ samt har förmågan att entusiasmera eleverna och strävar efter att skapa en positiv lärmiljö. Vi förväntar oss att du har goda IT-kunskaper samt god samarbetsförmåga gentemot elever, föräldrar och medarbetare. Tjänsten är en tillsvidareanställning, omfattning 90 %, med anställningsstart 2014-08-12. Utdrag ur polisens belastningsregister samt legitimation ska uppvisas före anställning. Vid frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johan Gustafsson, rektor Tyringe skola 6-9, på tfn: 0451-26 79 13. Fackliga representanter nås via kommunens växel tfn: 0451- 26 70 00. Sista ansökningsdag är: 2014-05-16. Välkommen med din ansökan nedan via extern länk tillsammans med CV och personligt brev. Till annonsförsäljare och rekryteringsföretag: Vi undanber oss vänligen direktkontakt med rekryteringsföretag och försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Hässleholms kommun
Ort: Hässleholm
Publicerad : 05-09
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska, engelska och svenska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska, engelska och svenska

Gymnasielärare i franska, engelska och svenska till Uddevalla Gymnasieskola
Liv, lust och läge blir livskvalitet i Hjärtat av Bohuslän! Allt fler upptäcker Uddevalla som en attraktiv plats att bo och leva i. Kommunen växer stadigt och har idag dryga 53 000 invånare. Uddevalla har med sin placering vid hav, skog och fjäll en omväxlande och vacker natur. Handeln är stark och kommunen har ett rikt näringsliv som präglas av småföretagande och samverkan. Uddevalla kommun är i ett expansivt skede med stora etableringar inom handel samt satsningar på ett maritimt centrum. Uddevalla kommun erbjuder en gymnasieskola med stor bredd, där så många som möjligt skall få sina utbildningsbehov och önskemål tillgodosedda. Gymnasieskolan har ca 3 200 elever, fördelade på fem olika skolhus. Vi söker nu en lärare i franska, engelska och svenska till samhällsprogrammet på Agneberg. Arbetsuppgifter Tjänsten omfattar undervisning i franska, engelska och svenska, samt andra förekommande uppgifter som ingår i läraruppdraget. Det kan komma att bli aktuellt med viss undervisning på gymnasieskolans introduktionsprogram. Kvalifikationer Gymnasielärarexamen med ämnesbehörighet i franska, engelska och svenska. Förutom behörighet så lägger vi stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som vi anser krävs för att man skall fungera bra inom yrket ex. att du kan anpassa undervisningen efter elevernas olika behov och förmågor samt att du har god samarbetsförmåga. Tjänsten är ett vikariat under höstterminen 2014, med trolig förlängning under vårterminen. Intervjuer (och även anställning) kan komma att ske löpande under ansökningstiden. Sista ansökningsdag 22 oktober. Vi arbetar aktivt med mångfald för att tillvarata de kvaliteter som sökande med olika bakgrund har. Vår värdegrund är Öppenhet, Respekt och Professionalitet och beskriver vårt förhållningssätt i mötet med våra kunder, kommuninvånare och brukare. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Företag: Barn- och utbildning, Gymnasiet, Samhällsvetenskapliga programmet/SPINT
Ort: Uddevalla
Publicerad : 10-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gymnasielärare i franska, engelska och svenska till Uddevalla Gymnasieskola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gymnasielärare i franska, engelska och svenska till Uddevalla Gymnasieskola

Lärare i franska, engelska och svenska till Åsaskolan
Åsaskolan ligger mitt inne i Åsa tätort. Det är en F-9 skola med 600 elever och verksamheten leds av tre rektorer. Fem minuters promenad från skolan ligger havet. Skolan är byggd som en by med flera hus som omger en damm. Runtomkring finns bostadsbebyggelse. Det ligger en busshållplats alldeles utanför skolan, vilket ger goda kommunikationer och närhet till Kungsbacka centralort. Läs mera om Åsaskolan på vår webbplats Skolan startade med ny organisation i augusti 2014. I den nya organisationen arbetar vi i årskursvisa arbetslag med tätt samarbete med andra lärare. Vi arbetar aktivt med formativ bedömning för att öka elevernas delaktighet och inflytande över sitt eget lärande. Vi söker dig som är behörig lärare i franska för i årskurs 6-9. Vi ser gärna att du även är behörig i engelska och svenska. I tjänsten ingår mentorskap. Du kommer att ingå i ett arbetslag med lärare. Vi söker dig som brinner för utveckling av din undervisning. Du arbetar aktivt med elevinflytande och är bekväm med att använda it i din undervisning. Du är lugn och trygg och är flexibel i ditt sätt att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du samarbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du skapar goda relationer till barn och föräldrar och värdesätter att ett gott arbetsklimat tillsammans med kollegorna. Vi erbjuder tillsvidareanställning på heltid med tillträde 7 januari 2015. Välkommen med din ansökan senast 22 december 2014. Urval och intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.  Mer information lämnas av Ulrika Jansson Rektor 7-9 Åsaskolan 0300-83 68 04 Bengt Nilsson Rektor 4-6 Åsaskolan 0300-83 68 13   När du söker ett jobb hos Kungsbacka kommun vill vi att du använder dig av kommunens rekryteringssystem. Du påbörjar din ansökan genom att klicka på "Ansök" längst ner i annonsen.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska, engelska och svenska till Åsaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska, engelska och svenska till Åsaskolan

Lärare i franska, engelska och svenska till Kålltorpskolan
Örgryte-Härlanda ligger i östra delen av Göteborg och har drygt 56 000 invånare. På stadsdelsförvaltningen arbetar vi på uppdrag av politikerna i stadsdelsnämnden med service till invånarna inom förskola, skola, äldreomsorg, individ- och familjeomsorg, funktionshinder, hemsjukvård samt kultur och fritid. Örgryte-Härlanda stadsdelsförvaltning har cirka 3 500 anställda. Vår vision i stadsdelen är att vi tillsammans skapar möjligheter till ett självständigt liv och förutsättningar för ett hållbart samhälle. Vi är engagerade, öppna och en del av omvärlden. Människors resurser och egen kraft är utgångspunkten i vårt arbete och delaktighet skapar ömsesidigt förtroende och trygghet. Vi arbetar utifrån de fyra förhållningssätten: Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för, vi tänker nytt, vi samarbetar och vi bryr oss. ARBETSUPPGIFTER Kålltorpsskolan 4-9 är en kommunal grundskola med cirka 490 elever läsåret 2015-2016. Skolan ligger nära rekreationsområden samtidigt som förbindelserna med centrala Göteborg är goda. Vi är stolta över vårt fina skolbibliotek och vår skolgård med konstgräsplan är skyddad och lättöverskådlig. Vi söker nu en lärare för undervisning i franska, engelska och svenska. Ditt uppdrag är att tillsammans med dina kollegor skapa förutsättningar för elevers kunskapsutveckling att nå läroplanens och kursplanernas mål. Du planerar, genomför och utvärderar det pedagogiska arbetet samt arbetar för en trygg och stimulerande lärandemiljö. Du kommer också att ingå i ett arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är legitimerad lärare i franska, engelska och svenska. Enligt skollagen krävs legitimation efter 2013-12-01 för tillsvidareanställning. Du som har lärarexamen men saknar legitimation anställs på tidsbegränsad anställning enligt skollagen. Som person har du god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i arbetslag. Du är en reflekterande lärare med gedigna didaktiska kunskaper och insikt i läroplanen. Du har ett inkluderande arbetssätt och vi utgår från att du är lärare för att du själv tycker om att lära dig nytt. Du är en förebild och ser förtroendefulla relationer samt höga förväntningar på eleverna som en utgångspunkt för framgångsrikt lärande. Din undervisning kännetecknas av balans mellan en tydlig pedagogisk planering och ett utrymme för elevernas initiativ och frågeställningar. Du behöver ha goda kunskaper i IKT och vi ser gärna att du har erfarenheter av att kommunicera med elever och vårdnadshavare via Hjärntorget. Välkommen med din ansökan! ÖVRIGT Stadsdelsförvaltningen Örgryte-Härlanda vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten. Med hänvisning till lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Göteborg, SDF Örgryte-Härlanda
Ort: Göteborg
Publicerad : 02-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska, engelska och svenska till Kålltorpskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska, engelska och svenska till Kålltorpskolan

LÄRARE I FRANSKA, ENGELSKA OCH SVENSKA, LAGAHOLMSSKOLAN
Ditt uppdrag blir att undervisa våra elever i franska, engelska och svenska. Vi jobbar i arbetslag och ämneslag och vi månar om att hålla tiden för undervisning fredad så att lärare kan få vara lärare. Vi jobbar med mentorer och samordnare som bland annat har till uppgift att avlasta lärarnas administrativa uppdrag. Är du nyutexaminerad lärare ingår en introduktionsperiod där 10 % av din tjänstgöring avsätts. Här ges du möjlighet att utveckla din undervisning och din kommunikativa förmåga tillsammans med din mentor. Legitimerad lärare med behörighet att undervisa i franska, engelska och svenska i årskurserna 7-9. Då vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet är det bra om du i ditt personliga brev berättar varför just du skulle vara rätt person för Lagaholmsskolan. Lagaholmsskolan är kommunens största 7-9 - skola med ca 350 elever och runt 40 engagerade och glada lärare och annan skolpersonal. Skolan har en rektor och en biträdande rektor. Skolan ligger centralt i Laholm vägg i vägg med Osbecksgymnasiet. I nära anslutning till skolan ligger Folkhälsocentrum där skolan har sin idrott i rymliga hallar. Vi hittar också en modern friidrottsanläggning och fotbollsplan där. Hos oss går elever från Mellbystrand och centrala Laholm. Under hösten 2017 planeras att en ombyggnation och renovering av skolan ska påbörjas vilket gör att vi kan se fram mot en ny och fräsch skola.
Företag: Laholms kommun
Ort: Laholm
Publicerad : 11-27
Sök fler jobb liknande: lediga LÄRARE I FRANSKA, ENGELSKA OCH SVENSKA, LAGAHOLMSSKOLAN jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: LÄRARE I FRANSKA, ENGELSKA OCH SVENSKA, LAGAHOLMSSKOLAN

Lärare i franska, engelska och svenska år 6-9 till Djupedalskolan åk 4-9 i
Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det 10 minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen. Djupedalskolan är en liten skola med ca 380 elever och ligger i närheten av Mölnlycke. Vi är en skola där vi tillsammans arbetar för att skapa ett gemensamt synsätt kring alla våra elevers lärande i årskurs 4-9. Vi ser det som en styrka att ha möjlighet till att ge eleverna en trygg skoldag där allas lika värde är i fokus. Ett gott samarbete med vårdnadshavare är något vi lägger stor vikt vid och ser som en viktig del i vårt arbete. Vi arbetar även aktivt med att forma vår undervisning med hjälp av digitala verktyg. Vi på vår skola vill att eleverna ska: • Utveckla förmågor och erövra goda kunskaper för vidare studier. • Mötas av vuxna som ser dem och intresserar sig för dem som individer och i grupp. • Utveckla en känsla av att de kan förverkliga sina drömmar och utveckla sin kreativitet kreativitet. • Utveckla känslan av att olika är bra. ARBETSUPPGIFTER Vi söker nu en lärare i franska (50%) och resterande del i engelska och svenska. Här arbetar du nära dina kollegor i ämnena och över ämnesgränserna. I tjänsten ingår också mentorskap i någon av våra klasser. KVALIFIKATIONER Vi ser att du har: • Lärarutbildning och lärarlegitimation • God samarbetsförmåga och är flexibel • Ser det naturligt att arbeta inkluderande Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. ÖVRIGT Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress: Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker. Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.
Företag: Härryda kommun, Sektorn för utbildning och kultur
Ort: Härryda
Publicerad : 12-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska, engelska och svenska år 6-9 till Djupedalskolan åk 4-9 i jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska, engelska och svenska år 6-9 till Djupedalskolan åk 4-9 i

Lärare i franska, engelska och svenska till Prolympia i Jönköping!
Prolympia i Jönköping söker nu en pedagog till vår 7-9 enhet. Vi söker dig med legitimation i franska och svenska alternativt engelska. Förutom undervisning kommer tjänsten att innehålla mentorskap i en av våra åttor. Vi söker dig med en lärarlegitimation i franska och svenska eller engelska. Du ser styrkor i det kollegiala lärandet och har ett salutogent förhållningssätt där du ser det som fungerar hos barnet och utgår från det. Din förmåga att skapa förtroendefulla relationer är god och du inser vikten av dessa i lärandesituationer. Idrott och hälsa utgör ett viktigt fundament i vår verksamhet och det är av betydelse att du har ett intresse och vill vara delaktig i olika aktiviteter. Prolympia i Jönköping är en F-9 skola med 600 barn och 80 anställda. Skolan är belägen på Rosenlundsområdet. Den aktuella tjänsten är placerad på vår 7-9 enhet. Vår verksamhet vilar på hörnstenarna kunskap, trygghet, idrott och hälsa - tillsammans utgör dessa utgångspunkten för vår verksamhet. Vi lägger ett stort fokus på att efterleva vårt värdegrundsarbete. På vår skola är personalens möjligheter till delaktighet i olika forum och frågor stor. Vi bedriver ett brett och levande kvalitetsarbete med skolutveckling i fokus.
Företag: PROLYMPIA AB
Ort: Jönköping
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska, engelska och svenska till Prolympia i Jönköping! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska, engelska och svenska till Prolympia i Jönköping!

Lärare i franska, engelska och svenska som andraspråk till Bredängsskolan
Stockholm växer som aldrig förr. Våra ambitioner är höga. Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Stockholm. I våra skolor ska varje elev få möjlighet att nå toppen av sin potential. För att nå dit behöver vi de absolut bästa lärarna. Därför ska alla våra lärare: - Ta ansvar för och ha insikt om elevernas resultat, vilket innebär att vara lyhörd för varje elevs förutsättningar och behov. - Ha höga förväntningar på eleverna och deras förmåga att utvecklas. - Fånga och stimulera elevernas nyfikenhet, intresse och lärande. - Ta ansvar för relevant kompetensutveckling för att utvecklas och växa i professionen. Arbetsplatsbeskrivning Bredängsskolan är en mångkulturell F-9 skola. På skolan talas det 42 olika modersmål. Skolan ligger mitt i centrum med närhet till både natur och kultur. Genom statsbidraget Skapande skola får skolan ta del av ett rikt kulturliv.  Här arbetar kompetenta lärare och hela skolan har genomgått matematiklyftet och läslyftet. Skolan är i en utvecklingsfas där vi har en 1-1 satsning vad gäller Ipads och datorer. Skolan satsar på digitala läromedel. Trivselledare anordnar aktiviteter på rasterna på vår nyrenoverade skolgård. Klicka här på länken www.bredangsskolan.se så kan du läsa mer om vår skola. Nu söker vi en lärare som med stort engagemang vill undervisa våra elever i franska. Välkommen med din ansökan!   Arbetsbeskrivning Du kommer att undervisa i franska från åk 6 till åk 9. Det är kärnan i tjänsten. Utöver det önskar vi att du har behörighet och erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk och/eller engelska. Men även andra ämneskombinationer kan vara av intresse! Du tillhör högstadiets arbetslag och är mentor i en av våra 7:or.    Kvalifikationer Vi söker dig som är legitimerad lärare med behörighet att undervisa i franska t o m  åk 9. Med tidigare erfarenhet av undervisning har du förmåga att leda och organisera ditt arbete så att en trygg lärandemiljö grundad på ömsesidig respekt och samarbete skapas. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och följande kompetenser: Du är trygg, stabil och har självinsikt. I din roll som lärare är du utåtriktad och socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang genom att skapa kontakter och underhålla relationer. Med god förståelse för barns olika förutsättningar att ta till sig kunskap, anpassar du ditt sätt att undervisa. Du planerar och strukturerar ditt arbete på ett effektivt sätt. Vi ger dig möjlighet att växa och göra karriär Som lärare i Stockholms stads skolor har du möjlighet till både handledning och coachning. Vi satsar på karriärtjänsterna förstelärare och lektorat. Låt dig inspireras av vårt breda utbud av kompetensutveckling. Läs mer på www.pedagogstockholm.se. Du som är nyexaminerad lärare skapar tillsammans med skolans rektor och din mentor en plan för introduktionsperioden. Övrigt Vi ser mångfald som berikande och välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, sexuell läggning, etnisk tillhörighet, religion, funktionsnedsättning och ålder. Stockholms stad arbetar med kompetensbaserad rekrytering som syftar till att se till varje persons kompetens och därmed motverka diskriminering. Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Företag: Stockholms Stad, Utbildningsförvaltningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska, engelska och svenska som andraspråk till Bredängsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska, engelska och svenska som andraspråk till Bredängsskolan

Lärare i franska, engelska och svenska till Varlaskolan
Kungsbacka är en växande kommun där både människor och företag utvecklas. Hos oss arbetar människor som vill, vågar och kan. Vill du bli en av oss? Vi är en skola som tror på kraften utav inflytande. Vi vill att elever och föräldrar ska få vara med och påverka utvecklingen, genom dialog och samverkan med medarbetare och rektorer. Vi söker nu en ny kollega som Vill, Vågar och Kan! Rollen som lärare Hos oss På Varlaskolan arbetar du tillsammans med lärarkollegor och övrig personal. Du har avsatt tid för samarbete med ämneskollegorna. Samspel med elevhälsans personal och rektor är också en viktig del av uppdraget. Vår styrka ligger i det kollegiala och tvärprofessionella samarbetet. I tjänsten ligger för närvarande undervisning i franska och engelska. Mentorskapet är i årskurs 7 och delas med en kollega. Din profil Du som söker har lärarlegitimation med behörighet i franska, engelska och svenska. Som lärare är du tydlig i din kommunikation och du är skicklig på att samspela med andra. Du skapar hållbara relationer som bygger på ömsesidig respekt. Ditt sätt att leda skapar engagemang och delaktighet. Du arbetar utifrån att det är våra elever och vet att en god måluppfyllelse förutsätter ett effektivt samarbete. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Verksamhetens uppdrag Vårt mål på förvaltningen Förskola och Grundskola är att ge barn och unga bästa tänkbara förutsättningar för ett inspirerande och långsiktigt lärande i en trygg miljö. Förvaltningen omfattar flera pedagogiska verksamheter samt en central funktion för administration, planering och utveckling. Sammanlagt är vi 2 500 personer som arbetar med att rusta våra barn och unga för framtiden. Om oss Varlaskolan ligger centralt i Kungsbacka i närheten av kulturhuset Fyren, idrottsanläggningar och naturen. Skolan har från höstterminen 2018 ca 600 elever i årskurs sex till nio. En tredjedel av eleverna söker sig hit från andra delar av Kungsbacka kommun. Erbjudande Vi erbjuder en tillsvidareanställning på heltid med tillträde 1 december eller enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande, så varmt välkommen med din ansökan redan idag, dock senast 2 november 2018. #LI-KUNGSBACKA Inför rekryteringsarbetet har Kungsbacka kommun noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.
Företag: Kungsbacka kommun
Ort: Kungsbacka
Publicerad : 10-23
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i franska, engelska och svenska till Varlaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i franska, engelska och svenska till Varlaskolan


Sök lediga jobb Lärare i franska, engelska och svenska

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se