Lärare i franska åk 6 9 Grönkullaskolan jobb - lediga jobb

Lärare i franska åk 6 9 Grönkullaskolan jobb Lärare i franska åk 6 9 Grönkullaskolan jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i franska åk 6 9 Grönkullaskolan. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i franska åk 6 9 Grönkullaskolan. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Elektriker 10 st- Sollentuna

  2. Media säljare - Metro- Stockholm

  3. Arbetsledare Mark- Stockholm

  4. Assistenter till tjej i Tureberg,- Sollentuna

  5. Konferensvärdinna med serveringserfarenhet- Stockholm

  6. Grundskolelärare år 4-6- Täby

  7. Frisör sökes omgående för rekrytering!- Stockholm

  8. Assisterande idrottsledare Orminge HT 13- Nacka

  9. Assisterande idrottsledare Salem HT 13- Salem

  10. Assisterande idrottsledare Nacka HT 13- Nacka


Mer beskrivning

Elektriker 10 st
Dynamic Partners AB (DPAB) är ett auktoriserat bemanningsföretag och byggbolag som är specialiserade på att hjälpa byggföretag med kompetent personal. Idag är vi cirka 80 medarbetare i Stockholm. Givetvis är du ordentligt försäkrad när du är på uppdrag hos våra kunder. Våra kunder finns i runt om i stor stockholm Ditt nya jobb Vi söker nu erfarna elektriker till nya projekt i stockholm. Vi arbetar idag på ett flertal olika projekt runt om i stockholm. Din bakgrund Du ska ha erfarenhet (minst 2 år) som elektriker. Du skall vara självgående. Vi räknar med att du kan dokumentera dina erfarenheter. Har du erfarenhet som arbetsledare är det meriterande. Dina egenskaper För att trivas med arbetet krävs det att du är serviceinriktad, flexibel, noggrann och gillar att ta ansvar för ditt arbete. Du gillar högt tempo och höga krav. Din personlighet bör passa för att arbeta på olika arbetsplatser. Vi ser gärna att du har bil och körkort
Företag: Dynamic Partners AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Elektriker 10 st jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Elektriker 10 st

Media säljare - Metro
Nu söker vi folk till en av vår kund Metro som verkar inom tryckt och online media. Företaget söker nu en säljare till deras online avdelning. Du kommer jobba i lag med ett 10-tal säljare som alla säljer online annonser på företagets olika webportaler. Alla är kända och väletablerade hemsidor som de äger. Du kommer jobba med ett internationellt välkänt varumärke och för rätt person finns möjlighet att få jobb och karriär hos kunden. Rätt inställning och vilja är viktigare än erfarenhet men någon form av försäljningserfarenhet är meriterande. Du erbjuds utbildning och nära säljledning i stimulerande och moderna lokaler. Goda utvecklingsmöjligheter då företaget premierar individer som gör en bra insats. Fast lön som grundnivå plus överliggande provision som baseras på hur du levererar gentemot budget månadsvis. Våra nuvarande medarbetare som finns där i dagsläget tjänar bra och ser arbetskamraterna som den största anledningen till hög trivsel. Tillsättning sker löpande så sök direkt. I detta tillfälle är vi ute efter 1-3 personer då några kommer att gå vidare internt till nya tjänster.
Företag: SÄLJFOKUS NORDIC AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Media säljare - Metro jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Media säljare - Metro

Arbetsledare Mark
Helpman söker nu en arbetsledare med längre erfarenhet från mark/anläggning av schakt och grundarbeten, med placering Stockholm. Vi söker någon som har/är: * Arbetat som Arbetsledare vid olika markprojekt. * Har 3-4 års erfarenhet av schakt. * Vana att genomföra egenkontroller. * Har förmåga att engagera och entusiasmera sina medarbetare. Minst B-körkort Helpman är ett specialistföretag med bred och gedigen erfarenhet av rekrytering och personalförmedling inom byggindustrin. Vi har varit aktivt verksamma sedan 2000 och har industrins stora och medelstora företag som våra kunder. Vi behandlar alla uppgifter konfidentiellt tills ömsesidigt intresse finns. Du är välkommen med din ansökan till tjansteman.rekrytering@helpman.se, det går även bra att lägga upp kontaktuppgifter och CV på vår hemsida www.helpman.se. Uppdraget behöver tillsättas omgående så tveka inte att skicka en ansökan om du är intresserad. Ange gärna ref. AL0708 Välkommen in med din ansökan!
Företag: HELPMAN AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Arbetsledare Mark jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Arbetsledare Mark

Assistenter till tjej i Tureberg,
"LaVita assistans är ett assistansbolag som sätter kundens behov i centrum. Något som gagnar våra kunder är bra personal, även då det gäller korttidsrekrytering. Därför vill vi erbjuda vår personal bra arbetsförhållande och ett trevligt bemötande" Vi söker Dig som vill arbeta deltid på schema, gärna kväll/natt (sovande jour) samt helg. Söker även timvikarier vid ordinarie assistents sjukdom eller ledighet. Arbetstiden är mestadels förlagd kvällar, nätter och helger, men det kan finnas möjlighet till vissa inhopp på dagtid. Kunden är en tjej boende i Sollentunaområdet. Det är ett plus om du är flexibel vad avser arbetstider. Vi sätter stort värde på dina personliga egenskaper. Du får gärna ha personlig mognad, vara ansvarsfull och lyhörd. Du ska vara ickerökare och kunna uttrycka dig väl i tal och skrift eftersom kunden har talsvårigheter och behöver assistans med tolkning. Vi vill att du skriver ner följande i din ansökan: -Skriv lite om dig själv. Utbildning och tidigare arbete. -Skriv ner hur du kan tänka dig jobba. Hur mycket? Under vilka tider? Ju mer specificerat, desto bättre för oss. Vi kommer enbart att höra av oss till dem vi finner intressanta för intervju.
Företag: LAVITA ASSISTANS AB
Ort: Sollentuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assistenter till tjej i Tureberg, jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assistenter till tjej i Tureberg,

Konferensvärdinna med serveringserfarenhet
Playworks AB söker kreativ konferensvärdinna med matsalsansvar och flerårig yrkeserfarenhet inom hotell och restaurang till vår konferensanläggning Kungsvalvet på Kungsholmen. Tjänsten är med start ifrån september och den är timbaserad. Uppskattad tid är 110 - 180 timmar i månaden. I din roll kommer du ansvara för den dagliga skötseln av Kungsvalvet och våra konferenser samt kvällsevenemang. Du kommer ordna med alltifrån frukostar till beställningar av livsmedel. Tidigare serveringserfarenhet är ett krav! Känns det här som tjänsten för dig? Skicka in ditt cv och personligt brev till jobb@kungsvalvet.se. Endast ansökningar via mail besvaras.
Företag: PLAYWORKS AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Konferensvärdinna med serveringserfarenhet jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Konferensvärdinna med serveringserfarenhet

Grundskolelärare år 4-6
Helleborusskolan i Täby söker dig som är utbildad grundskolelärare och specialpedagog i åk 4-6, i ämnena ma och no. Mentorskap för 6 elever på Mellanstadiet ingår. Vi ser gärna manliga sökanden, för en jämnare könsfördelning. Täby kommun är beläget cirka en och en halv mil norr om Stockholm och har goda kommunikationer. I Täby finns många företag samt bra kommunal och kommersiell service med valfrihet för sina invånare. Vackra grön- och friluftsområden samt badsjöar. Helleborusskolan är en liten friskola med Asbergerprofil som vänder sig till grundskoleelever år F-9 som behöver - ett individuellt pedagogiskt upplägg - kunnig personal - lugn miljö På Helleborusskolan bygger vi undervisningen på elevens starka sidor och försöker kompensera för och träna på sådant eleven behöver utveckla. Alla elever på Helleborusskolan följer grundskolans läroplan. Det pedagogiska arbetet på Helleborusskolan leds av en rektor med gedigen erfarenhet av läraryrket och stor kunskap om autismspektrumområdet. Vi erbjuder nybyggda, fräscha och funktionsenliga lokaler vid vackra grönområden samt närhet till kommunala färdmedel. ARBETSUPPGIFTER Sedvanligt lärararbete med fokus på varje elevs individuella kunskapsbehov. Mentoransvar ingår. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - har en lärarutbildning i grundskolan - är specialpedagog - har erfarenhet av undervisning med elever inom autismspektrum - som lätt kan anpassa dig till olika situationer - klarar utmaningar - har förståelse för varje elevs sätt att tänka - vill delta i skolans kompetensutveckling - har bra social kompetens - är flexibel både i tanke och handling
Företag: ZACU AB
Ort: Täby
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Grundskolelärare år 4-6 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Grundskolelärare år 4-6

Frisör sökes omgående för rekrytering!
Nu söker vi omgående en frisör till vår kund Estetique. Denna tjänst är en rekrytering, dvs. att du blir anställd direkt av Estetique. Salong Estetique har idag två frisörsalonger, en i Mörby centrum och en på Södermalm. De sätter alltid kunden i fokus och strävar alltid efter att erbjuda den bästa tänkbara service. Deras personal är kompetent och utbildas kontinuerligt för att hålla sig ajour med alla nya trender och behandlingar. Deras koncept har visat sig vara framgångsrikt och ambitionen är att etablera sig runt om i landet. Vi söker dig som brinner för frisöryrket. Grundläggande frisörutbildning är ett krav, men gesäll är inget krav. Personlighet, kompetens och yrkesvana är alla mycket viktiga egenskaper samt att du passar i teamet. Tjänsten kommer att tillsättas på salongen i Mörby Cenrum. I tjänsten ingår vardagliga frisörsysslor. Anställningen påbörjas omgående. Välkommen med din ansökan till jobb@ishine.se
Företag: ISHINE RECRUITMENT AB
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Frisör sökes omgående för rekrytering! jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Frisör sökes omgående för rekrytering!

Assisterande idrottsledare Orminge HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Orminge inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.orminge@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Nacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Orminge HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Orminge HT 13

Assisterande idrottsledare Salem HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Salem inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.salem@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Salem
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Salem HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Salem HT 13

Assisterande idrottsledare Nacka HT 13
Är du vår nya ledare? Vill du arbeta med idrott och barn? Då är Knatteskutt rätt plats för dig! Knatteskutt Idrott är en rikstäckande verksamhet för barn i åldern 4-9 år. Varje termin erbjuder vi tusentals barn möjligheten att testa en mängd olika idrotter och lekar och på så vis skapa ett framtida intresse för idrott och rörelseglädje. Hösten 2013 kommer vi att fortsätta med Knatteskutt Idrott som består av 10 tillfällen med blandade idrottsaktiviteter. Verksamheten bedrivs vardagskvällar och på helger. Vi söker nu två assisterande Idrottsledare till Knatteskutt i Nacka inför höstterminen 2013. Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att vara idrottsledare på träningarna. Att vara en pedagogisk idrottsledare för barnen och förmedla glädje. Du arbetar efter knatteskutts egna koncept. Det perfekta extrajobbet för dig som planerar att arbeta inom barn/idrottssektorn i framtiden och har barn och idrottserfarenhet sedan tidigare. Vi söker dig som: - har ett genuint intresse för idrott - är intresserad av att leda barn - är engagerad och ambitiös Låter det intressant? Maila din ansökan snarast till ansokan.nacka@knatteskutt.se Rekrytering sker löpande. Vi söker även assisterande ledare i Saltsjöbaden och Orminge. Är du intresserad av dessa områden, skicka mail till ansokan.saltsjobaden@knatteskutt.se eller ansokan.orminge@knatteskutt.se Förutom CV och personligt brev önskar vi även att du i din ansökan skickar med: * Två bilder på dig själv (gärna där du utövar idrott alternativt leder idrott.). Då vi rekryterar den här tjänsten tar vi kontakten med sökande kandidater som anses lämpliga för jobbet efter vår genomgång av sökandes CV, vi är därför tacksamma om du som sökande inte ringer oss under den här tiden. Läs mer om vår verksamhet på www.knatteskutt.net
Företag: AKTIEBOLAGET SVENSKA IDROTTSFRÄMJANDET
Ort: Nacka
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Assisterande idrottsledare Nacka HT 13 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Assisterande idrottsledare Nacka HT 13


Sök lediga jobb Lärare i franska åk 6 9 Grönkullaskolan

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se