Lärare i fritidshem_fritidspedagog jobb - lediga jobb

Lärare i fritidshem_fritidspedagog jobb Lärare i fritidshem_fritidspedagog jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i fritidshem_fritidspedagog. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i fritidshem_fritidspedagog. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Täby

 2. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog 75-80% Mariehällskolan- Stockholm

 3. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan- Stockholm

 4. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Sundby-/Mariehällskolan- Stockholm

 5. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Mariaskolan- Stockholm

 6. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 7. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Täby

 8. Lärare i fritidshem/fritidspedagog- Sigtuna

 9. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola- Stockholm

 10. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 11. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 12. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 13. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 14. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola- Norrtälje

 15. Lärare i fritidshem/fritidspedagog- Sigtuna

 16. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Salem

 17. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan- Stockholm

 18. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare- Stockholm

 19. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 20. Lärare i fritidshem/fritidspedagog- Sollentuna

 21. Lärare i fritidshem/fritidspedagog- Stockholm

 22. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Järfälla

 23. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 24. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Stockholm

 25. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Ronneby

 26. Lärare i fritidshem/fritidspedagog Morkarlby fritidshem, Mora- Mora

 27. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Vaggeryd

 28. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Vaggeryd

 29. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Emmaboda

 30. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Kalmar

 31. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Helsingborg

 32. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Vellinge

 33. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog inom LSS- Svalöv

 34. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Burlöv

 35. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Lund

 36. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Lerum

 37. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Björsared skola- Göteborg

 38. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Göteborg

 39. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Göteborg

 40. Lärare i fritidshem/Fritidspedagog- Mark


Mer beskrivning

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Ytterbyskolan,som har anor från 1907, är renoverad, komplett med gymnastiksal, slöjdsalar, bibliotek och fritidshem. I dag har vi ca 350 elever från förskoleklass till och med år 5, fördelade på: åldershomogena klasser och Täby Musikklasser år 4 och år 5. Skolan ligger centralt, nära Roslags Näsby (tåg) och Roslags Näsby trafikplats (buss). ARBETSUPPGIFTER Du ska ansvara för en fritidshemsavdelning i samarbete med övriga pedagoger. Vi arbetar lösningsinriktat med eleven i centrum. Har du erfarenhet och kvalifikationer vill vi att du blir arbetslagsledare för fritids arbetslag. Vi söker dig som är positiv, flexibel och öppen för nya ideer, som gör att fritidsverksamheten utvecklas Att du utifrån läroplanens mål planerar, genomför och utvärderar arbetet. Att du ansvarar för föräldrakontakter och håller utvecklingssamtal. Att du är delaktig i planering och genomförandet av rastverksamheten KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som: -har fritidspedagogutbildning/lärare i fritidshem och har erfarenhet av liknande arbete -har god ledarförmåga -har datorvana -har god förmåga i svenska språket -har idéer och praktisk erfarenhet av samverkan mellan skola och fritidshem. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet
Företag: Täby Kommun, Ytterbyskolan
Ort: Täby
Publicerad : 07-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog 75-80% Mariehällskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Mariehällskolan ligger i Bromma, och är ett annex till Sunbyskolan i gamla Spånga. Nuvarande Mariehällskolan är ett provisorium, som i höst kommer att bestå av två arbetslag med en arbetslagsledare och drygt 100 elever i åk F-3. Läsåret 14/15 kommer man flytta in i den helt nya Mariehällsskolan, som just nu byggs i Annedal. Skolledning och övrig "kringorganisation" finns i Sundbyskolan. 1 plats(er).Vi söker en fritidspedagog/-lärare till ett arbetslag med 2 st F-klasser i Mariehällskolan. Du ska vara en s k klasskontakt, vilket innebär att du är engagerad i både förskoleklass- och fritidshemsverksamheten. Du ska kunna vara flexibel utifrån de behov som finns i arbetslaget, och och engagera dig i elevernas utbildning och sociala utveckling. Mariehällskolan är en liten skola just nu, men man under kommande läsår sker en förberedelse inför flytten till den nya Mariehällskolan i Annedal. På Mariehällskolans fritidshem arbetar vi utifrån Lgr 11. Här förenar vi omsorg och lärande, och arbetar med såväl socialaförmågor som praktiska kunskaper och faktakunskaper. Skapande arbete och lek är väsentliga delar i det aktiva lärandet. Varje elev ska ges möjlighet att uppleva delaktighet, trygghet och självkänsla på "fritids". Du som arbetar här ska vara utbildad fritidspedagog/-lärare. Du ska "brinna" för fth verksamhet, och ha förmåga att initiera och driva förbättringar. Du ska ha förmåga att samverka, i första hand med ditt arbetslag men även med andra arbetslag och personalgrupper på skolan. Du ska vara ansvarstagande och flexibel. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog 75-80% Mariehällskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog 75-80% Mariehällskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Mariehällskolan ligger i Bromma, och är ett annex till Sunbyskolan i gamla Spånga. Nuvarande Mariehällskolan är ett provisorium, som i höst kommer att bestå av två arbetslag med en arbetslagsledare och drygt 100 elever i åk F-3. Läsåret 14/15 kommer man flytta in i den helt nya Mariehällsskolan, som just nu byggs i Annedal. Skolledning och övrig "kringorganisation" finns i Sundbyskolan. 1 plats(er).Du blir pedagogiskt ansvarig för verksamheten på Mariehällskolans fritidshem (5 klasser), där du också arbetar med på fth vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även att - tillsammans med övriga fth-ansvariga och skolledning - utveckla fritidshemmens verksamhet på Sundby- och Mariehällskolan, bl a genom att medverka i implementeringen av "Plan för utveckling av fritidshem". I tjänsten ingår även visst arbete i klass samt rastverksamhet. På Mariehällskolans fritidshem arbetar vi utifrån Lgr 11. Här förenar vi omsorg och lärande, och arbetar med såväl socialaförmågor som praktiska kunskaper och faktakunskaper. Skapande arbete och lek är väsentliga delar i det aktiva lärandet. Varje elev ska ges möjlighet att uppleva delaktighet, trygghet och självkänsla på "fritids". Du som arbetar här ska vara utbildad fritidspedagog/-lärare. Du ska "brinna" för fth verksamhet, och ha förmåga att initiera och driva förbättringar. Du ska ha förmåga att samverka, i första hand med ditt arbetslag men även med andra arbetslag och personalgrupper på skolan. Du ska vara ansvarstagande och flexibel. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Sundby-/Mariehällskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sundbyskolan är en av Stockholms största grundskolor med över 900 elever i åk F-9. Skolan ligger i Spånga - precis på gränsen till Bromma - i ett område med övervägande villor/radhus, men även en del flerfamiljshus. Mariehällskolan är ett annex till Sundbyskolan, som fr o m läsåret 14/15 ska "stå på egna ben", och flytta in i den nya Mariehällsskolan i Annedal. Kommande läsår kommer vi på Sundby-/Mariehällskolan att ägna åt bl a matematiklyftet, likabehandlingsarbete och implementering av plan för fritidshem. 2 plats(er).Vi söker två s k klasskontakter - en till en åk 1 i Sundbyskolan och en i en åk 2 i Mariehällskolan. Att vara klasskontakt innebär att du kommer att ha ett nära samarbete med en lärare. Du ska kunna ansvara för egna "fritidslektioner" (som du planerar i samverkan med läraren), vara delaktig i klassrumsarbetet och engagera dig i elevernas utbildning och sociala utveckling. På Sundbyskolans och Mariehällskolans fritidshem arbetar vi utifrån Lgr 11. Här förenar vi omsorg och lärande, och arbetar med såväl socialaförmågor som praktiska kunskaper och faktakunskaper. Skapande arbete och lek är väsentliga delar i det aktiva lärandet. Varje elev ska ges möjlighet att uppleva delaktighet, trygghet och självkänsla på "fritids". Du som arbetar här ska vara utbildad fritidspedagog/-lärare. Du ska "brinna" för fth verksamhet, och ha förmåga att initiera och driva förbättringar. Du ska ha förmåga att samverka, i första hand med ditt arbetslag men även med andra arbetslag och personalgrupper på skolan. Du ska vara ansvarstagande och flexibel. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Sundby-/Mariehällskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Sundby-/Mariehällskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Mariaskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Mariaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Mariaskolan är en treparallellig F-9 skola som ligger på Söder i Stockholm ett stenkast från Zinkensdams idrottsplats och Tantolunden. Här möts varje dag engagerande elever och pedagoger i en gemensam strävan att göra en bra skola bättre. 1 plats(er).Mariaskolan söker en fritidspedagog till en av våra tre arbetslag F-2/fritidshem. På förmiddagarna arbetar du främst i klass tillsammans med en klasslärare och under eftermiddagen är du en av fem fritidspedagoger som ansvarar för fritidshemsverksamheten. Är du positiv, flexibel och ansvarsfull samt har en fritidspedagogutbildning eller likvärdig högskoleutbildning är det dig vi söker. Har du även någon form av spetskompetens inom bild/verkstad och "barn med särskilda behov" ser vi det som ett extra plus. I tjänsten kan det någon dag i veckan ingå öppning, 7.00-15.00 eller stängning, 9.45-18.15. Pedagogisk lunch dagligen. Löneform: Månadslön. Semestertjänst Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi ser helst att du har några års erfarenhet av pedagogiskt arbete på skola/fritidshem där ett inkluderande arbetsätt råder. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. 8 timmar per dag enligt ett schema. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Maria Mohlander ,08-508 40 755 Tillträde: 2013-08-13. Den 13-19 augusti förbereder och planerar samtliga arbetslag kommande läsår. Skolan startar för eleverna tisdagen den 20 augusti.
Företag: Stockholms stad; Mariaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Mariaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Mariaskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Eriksdalsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er). Fritidspedagog 50% Vi behöver en fritidspedagog på 50% till vår SU-grupp inom Tal, språk & kommunikation på Eriksdalsskolan. Arbetet innebär att du tillsammans med övriga i arbetslaget organiserar och genomför aktiviteter under fritidsverksamheten enligt gällande styrdokument. Behörig fritidspedagog eller någon med motsvarande pedagogisk utbildning. Löneform: Månadslön. Månadslön Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare Arbetstid: Dagtid. Eventuella anställningsintervjuer påbörjas i vecka 32. Ange löneanspråk och referenser i din ansökan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Eva Kempe,08-50840556 Per Sahlström, Lärare, 08-50840367, per.sahlstrom@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-26. 20130826
Företag: Stockholms stad; Eriksdalsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Täby är en av Sveriges mest attraktiva kommuner med närhet till både arbetsplatser, grönområden och skärgård. Täby ligger strategiskt placerat strax norr om Stockholm och det bor ca 65 000 personer här. Vi ser ljust på framtiden och bygger därför fler bostäder, välkomnar fler företag och satsar på förbättrad service med stor valfrihet. Täby - att växa med. Erikslundsskolan drivs i Täby kommuns regi. Den ligger vid en återvändsgata i ett lugnt villaområde med skogen inpå knutarna. Erikslundsskolan omfattar grundskola F-5 och ingår i samma resultatenhet som Erikslunds förskola. ARBETSUPPGIFTER Du ska tillsammans med övrig fritidspersonal leda och utveckla det pedagogiska arbetet på fritidsavdelningen. KVALIFIKATIONER Examinerad fritidspedagog.
Företag: Täby Kommun, Erikslundsskolan
Ort: Täby
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/fritidspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Eddaskolan är en F-6 skola med 270 elever och närhet till naturområden och kommunikationer. Språkutvecklande arbetssätt och vårt värdegrundsarbete är grundpelarna i vårt arbete för att ge alla elever de bästa förutsättningar att nå de nationella målen. ARBETSUPPGIFTER Eddaskolan söker fritidspedagog/lärare i fritidshem för arbete och utveckling av vår fritidsverksamhet enligt LGR 11. Vår fritidspersonal samverkar med lärare kring våra elevers lärande. KVALIFIKATIONER Behörig fritidspedagog/lärare mot fritidshem.
Företag: Sigtuna kommun, Eddaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Johannes skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Johannes skola är en mellanstor grundskola för år F-6 med ca. 500 elever. Vår tvåspråkiga inriktning, engelska/svenska, som innebär att en tredjedel av våra elever undervisas på hälften engelska och hälften svenska och vår internationella karaktär, genomsyrar hela verksamheten. Vår skola är en av de skolor som deltar i en stor satsning från utbildningsförvaltningen som innebär att vi arbetar med ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i vår undervisning. Skolan är belägen vid Roslagstull, ett stenkast från Hagaparken med dess fantastiska miljö. Skolbyggnaden är en s.k. palatsskola, byggd 1890 med anrika, vackra lokaler. Varmt välkommen till oss på Johannes, skolan med internationell karaktär, tvåspråkig inriktning och hög kvalitet på undervisningen! 1 plats(er).Till hösten söker vi en fritidspedagog till vår skola. Ditt uppdrag innebär att du tillsammans med övriga kollegor i arbetslaget ska ansvara för planering, genomförande och uppföljning/utvärdering av verksamheten på din avdelning, i detta fall åk 1. Uppdraget innebär också ett engagerat deltagande i klassrummet och ett gott samarbete med berörda lärare. Din arbetstid kommer att vara förlagd i klassrummet, under raster och på fritidshemmet. Uttagen examen som fritidspedagog, förskollärare eller grundskollärare i fritidshem krävs. Goda IT-kunskaper ökar dina möjligheter till arbete hos oss. Vi deltar i en stor IT-satsning och har tillgång till ett stort antal iPads som ett kompletterande verktyg i undervisningen. Egenskaper som vi efterfrågar är god organisationsförmåga, drivkraft, stresstålighet och en positiv grundinställning. Det är också viktigt för oss att du ser din pedagoggärning som en "del i helheten" på vår skola och har ett stort intresse för skolutveckling. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av verksamhet på fritidshem är meriterande. Arbetstid: Dagtid. Vi skolledare är på semester mellan den 1 juli till den 4 augusti. Vi är åter på plats den 5 augusti så misströsta inte om du inte hört något ifrån oss inna dess. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Ingrid Sahl,08-508 44 513 Catrin Hyllander Nyqwist, Rektor, 08-508 44 540, 076-12 44 540, catrin.nyqwist@stockholm.se Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Johannes skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Johannes skola

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Skanskvarnsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skanskvarnsskolan ligger i Årsta. Skolan ligger med naturen runt knuten, samtidigt som kommunikationerna hit är goda. Vi är en F-6 skola med ca. 400 elever och vi också har Rh-klasser för rörelsehindrade elever. Till hösten genomför vi en ny organisation där vi inför åldersblandade fritidshem för åk F-2 samt ett årskurs 3-fritids. Vi arbetar också med stadens "Plan för utveckling av fritidshem". Vill du vara en drivkraft i dessa utvecklingsarbeten kan du vara den vi söker. I uppdraget ingår att planera, genomföra och utvärdera fritidshemsverksamheten samt att vara en resurs under skoltid. Du ska kunna samarbeta men också arbeta självständigt och ta egna initiativ. 2 plats(er).Under förmiddagen samverkar du med skolan och under eftermiddagar och lov arbetar du med fritidshemsverksamhet. Fritidspedagogutbildning eller liknande. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av barnpedagogiskt arbete. Arbetstid: Dagtid. Dagtid enligt schema. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Elisabeth Bäck,08-508 166 61 Marianne Zetterlund, Lärarförbundet, 08-508 166 60 (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Tillträde 21030812 eller enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Skanskvarnsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Katarina Södra skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Katarina Södra skola är belägen på Södermalm alldeles vid Nytorget. Skolans verksamhet utgår från barnets behov under hela dagen - Hela barnet hela dagen. Skolan har ca 560 elever från förskoleklass t.o.m. åk 6 1 plats(er). Ev. möjlighet till tillsvidareanställning Vi söker dig som vill arbeta i förskoleklass eller åk 1. Samverkan skola/fritids ingår i ditt arbete. Vi söker dig som vill vara med och bidra i utvecklingsarbetet. Du ska tillsammans med dina kollegor planera, genomföra och utvärdera verksamheten. Du ska medverka vid föräldramöten och utvecklingssamtal. Viktigt i arbetet är att kunna leda en elevgrupp i olika aktiviteter både lek, utevistelse, skapande och sociala sammanhang. Du är positiv och har lätt för att arbeta med dina kollegor. Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor. Du kan arbeta självständigt och har ett stort driv. Löneform: Månadslön. semestertjänst Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Margareta Scherman,08-508 42 400 Hossein Tajik, Biträdande rektor, 0850842431, 0761242431, hossein.tajik@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Katarina Södra skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Norra Ängby skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Tjänsten är i Bromma Kyrkskola som är en anexskola till Norra Ängby skolor. Skolan ligger i ett lungt villaområde med stora möjligheter till uteverksamhet i närområdet. I skolan finns en förskoleklass, en Åk 1 och en åk 2, ca 80 elever totalt. 1 plats(er).Du kommer att arbeta i team med lärare, förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare. Under skoldagen arbetar du i förskoleklass / klass och på eftermiddagen arbetar du på fritidshem i åldersblandade grupper. Du har fritidspedagogsexamen alternativt barnskötarutbildning. Stor hänsyn tas till personliga kvalifikationer. Löneform: Månadslön. Månadslön. Individuell lönesättning. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du bör ha erfarenhet av arbete på fritidshem. Varaktighet: Eventuell förlängning VT-14 Arbetstid: Dagtid. Enligt schema. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Annika Nyquist,08 50843181 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Norra Ängby skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kvickenstorpsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Farsta grundskola består av två skolor mitt i hjärtat av Farsta och är en F-9:enhet. Skolorna ligger nära T-banestationerna Hökarängen och Farsta C och har närhet till många grönområden och en vackert belägen parklek, Farstaängen. Vi arbetar med heldagsperspektiv där eleven alltid är i fokus. Just nu är vi i en expansiv fas vilket innebär att skolan behöver anställa fler fantastiska pedagoger. Skolan har ca 620 elever i årskurserna 0-9. 1 plats(er). 100% Farsta grundskola utvecklar sin fritidsverksamhet. VI söker dig som vill vara med och bidra i utvecklingsarbetet. Vi söker dig som ser möjligheter och tycker utveckling är kul, har humor och älskar barn! Som fritidspedagog på fritidshemmet ska du medverka till att en positiv och utvecklande miljö skapas för varje barn och för hela barngruppen genom att delta i det pedagogiska utvecklingsarbetet. Du ska också kunna upptäcka och analysera möjligheter hos enskilda barn och i barngruppen. Du ska vara engagerad och delta aktivt i planering och utvärdering av arbetet. Du ska medverka vid föräldramöten, utvecklingssamtal och individuell planering för varje barn. Viktigt i arbetet är att kunna leda en elevgrupp i olika aktiviteter både lek, utevistelse, skapande och sociala sammanhang. Det är av vikt att du arbetar aktivt med att stödja elevernas förmåga och vilja till ansvar och inflytande. Utbildning: Frititdspedagog/förskollärare/lärare mot yngre åldrar. Du är engagerad i ditt uppdrag och drivs av att leda eleverna i deras utveckling både kunskapsmässigt och socialt. Du är tydlig, organiserad, lyhörd och bra på att samarbeta. Du ska ha förmåga att utgå från det kreativa och är bra på att fånga elevernas uppmärksamhet på ett positivt sätt. Löneform: Månadslön. Månadslön Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Heltid. Semestertjänst. Tjänsten tillsätts om den ej tas i anspråk av övertalighet i staden. OBS! Ansökan måste lämnas via jobbistan. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. rektor Roger Odell Annika Engblom, Lärarförbundet, 0762-472 548 (facklig) Maria Bjurholm, Lärarnas Riksförbund, 0703-907 396 (facklig) Tillträde: 2013-08-13. Tisdagen den 13 augusti 2013.
Företag: Stockholms stad; Kvickenstorpsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola
Norrtälje kommun är hjärtat i Roslagen. Här hittar du en idyllisk stadskärna, öppet landskap och en fantastisk skärgård. I Norrtälje finns 10 000 öar, 56 000 invånare och på sommaren blir vi dubbelt så många. Norrtälje ligger bara en timme från Stockholm City och det är nära till både Uppsala och Arlanda. Möjligheter, tillväxt och framtidstro hittar du hos oss. Läs gärna mer om oss på www.norrtalje.se. Hallsta skola ligger i norra Norrtälje kommun. På skolan går idag 267 elever. Vi har två arbetslag, ett i F-6 och ett i 7-9. vi deltar i lärarstudenters utbildning genom VFU. Vi befinner oss i en utvecklingsfas som innebär ett utvecklande av arbetslagen med fokus på att skriva LPP:er och stimulera elevernas förmågor. Vi har på Hallsta tagit på oss att leva upp till de höga förväntningar på ökad kvalitet och måluppfyllelse som ställs på skolan idag och i framtiden. ARBETSUPPGIFTER Arbeta i fritidsverksamhet för barn som går i åk F-6. KVALIFIKATIONER Hallsta skola söker dig som har ett brinnande intresse vad gäller barn och fritidsaktiviteter. Det är viktigt att du kan möta andra med ödmjukhet och vara beredd på förändringar. Du har stort engagemang, deltar gärna i den pedagogiska debatten och ser möjligheter för både arbetskamrater och barn. Du är lärare mot fritidshem samt har erfarenhet och kunskap om arbetet på fritids. Du är samarbetsvillig, flexibel och självständig. Vi ser gärna att du har fritidspedagogexamen. Eventuellt kan provanställning bli aktuell.
Företag: Norrtälje kommun
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Hallsta skola

Lärare i fritidshem/fritidspedagog
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Sätunaskolan är en nybyggd och modern skola som ger möjlighet till att arbeta interaktivt, och med både lärande och hälsa i fokus. På skolan finns en kommunövergripande grupp för elever inom autismsspektrat. Vi har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar med en helhetssyn på barn, lärande och utveckling. Vi menar att social och intellektuell utveckling sker parallellt - ”både hjärta och hjärna”. Det betyder att varje barn behöver känna trygghet, glädje, stimulans och krav för att utvecklas. Vår skola ska vara en plats som är rolig, intressant och viktig för både barn och vuxna, en plats där vi lär oss känna respekt, ansvar och empati. Skolans värdegrund är betydande i hur vi förhåller oss. ARBETSUPPGIFTER Arbete i skolans fritidsverksamhet. Under skoltid sker samarbetet med en klasslärare i syfte att nå en hög måluppfyllelse. Strävan är att ha en verksamhet av hög kvalitet med ordinarie uppgifter på fritids för att stimulera till lek och lärande. KVALIFIKATIONER Fritidspedagogutbildning, förskollärare eller lärare i yngre åldrar. Erfarenhet av arbete med elever i behov av stöd inom autismspektrat är önskvärt. Fritidsarbete med rörelse och hälsa i fokus och att kunna arbeta interaktivt är meriterande.
Företag: Sigtuna kommun, Sätunaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Salem är den nära kommunen. Här är det nära till beslut och påverkan, nära till rekreation i naturreservat och lokal service. Stockholm når du på 30 minuter med bil eller tåg. Vi har 15600 invånare och närmare 1000 anställda. Vårt arbete genomsyras av värdeorden samarbete, tillgänglighet, engagemang och nytänkande. Våra verksamheter visar ofta mycket goda resultat. Ditt arbete är viktigt och bidrar till att kommunen blir ännu mer attraktiv att bo och leva i. Vi erbjuder våra medarbetare ett brett friskvårdsutbud, en rökfri arbetstid och flexibla arbetstider där det är möjligt. Vi strävar också efter mångfald och jämställdhet. Vi är ett nybildat rektorsområde med verksamhet förlagd nära Salems centrum. Verksamheten består av följande fyra områden: * Grundsärskola * Kommunövergripande särskilda undervisningsgrupp med elever som har en diagnos inom autismspektrumtillstånd(AST) * Mobil enhet (stöd till grundskolorna för elever med hög frånvaro) * Språkstudion (mobil resurs inom grundskolan) ARBETSUPPGIFTER Vi söker en utbildad och engagerad fritidspedagog som "brinner" för sitt yrke, vilket innebär att du är drivande, målinriktad och skapar en bra lärandemiljö för våra elever. Du ska kunna förverkliga Lgr-11 och ha god kunskap om målen i fritidshemmets verksamhet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir arbete i fritidshem och samverkan i klass. I samverkan med skolan ska du kunna uttrycka din profession och vara ett komplement till skolan så att våra elever fortsätter uppnå goda resultat. KVALIFIKATIONER Du har fritidspedagogutbildning. Erfarenhet av arbete med barn inom denna målgrupp är meriterande, men viktigast är att du har ett genuint intresse av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd. Du: - vill vara med och utveckla fritidshemsverksamheten för våra elever inom grundsärskola/autismspektrum (AST) - kan samarbeta och samtala mot mål och resultat - kan skapa goda relationer till elever och föräldrar - tar ett helhetsansvar för att skapa och utveckla en trygg och strukturerad lärmiljö som lockar och utmanar - har ett lösningsinriktat förhållningssätt där du ser varje individs styrkor som du förstärker -ser samverkan som en viktig del för utveckling av såväl elever som verksamhet Vi erbjuder dig kompetensutveckling och kontinuerlig handledning. Fortbildningen sker i ett samarbete med Karolinska Institutet Center of Neurodevelopmental Disorders (KIND)
Företag: Salems kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Salem
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sundbyskolan är en av Stockholms största grundskolor med över 900 elever i åk F-9. Skolan ligger i Spånga - precis på gränsen till Bromma - i ett område med övervägande villor/radhus, men även en del flerfamiljshus. Kommande läsår kommer att ägnas åt bl a matematiklyftet, likabehandlingsarbete och implementering av plan för fritidshem. 2 plats(er).Du blir pedagogiskt ansvarig för fritidshemsverksamheten i ditt arbetslag (2 klasser åk F + 1), där du också arbetar med på fth vanligt förekommande arbetsuppgifter. Du kommer även att - tillsammans med övriga fth-ansvariga och skolledning - utveckla fritidshemmens verksamhet på Sundby- och Mariehällskolan, bl a genom att medverka i implementeringen av "Plan för utveckling av fritidshem". I tjänsten ingår även visst arbete i klass samt rastverksamhet. På Sundbyskolans fritidshem arbetar vi utifrån Lgr 11. Här förenar vi omsorg och lärande, och arbetar med såväl socialaförmågor som praktiska kunskaper och faktakunskaper. Skapande arbete och lek är väsentliga delar i det aktiva lärandet. Varje elev ska ges möjlighet att uppleva delaktighet, trygghet och självkänsla på "fritids". Du som arbetar här ska vara utbildad fritidspedagog/-lärare. Du ska "brinna" för fth verksamhet, och ha förmåga att initiera och driva förbättringar. Du ska ha förmåga att samverka, i första hand med ditt arbetslag men även med andra arbetslag och personalgrupper på skolan. Du ska vara ansvarstagande och flexibel. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog till Mariehällskolan

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 450 elever. Skolan ligger nära tunnelbanestationen i Hjulsta. Vi arbetar medvetet för att vara det själklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT-2012. Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminen i projektet "Handledning för lärande" . Syftet är att stärka lärarnas kompetens, utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 2 plats(er). Ansvarig för arbetslagets fritidshemsverksamhet Vi söker två fritidspedagoger. Vi söker dig som vill arbeta som fritidspedagog på skolans fritidshem. Du ska vara engegerad, positiv och ha god samarbetsförmåga. Du kommer tillsammmans med kollegor ansvara för skolans fritidshems och rastverksamhet. Behörig pedagog fritidspedagog/förskollärare eller lärare för de yngre åldrarna. -vara förtrogen med uppdraget och se utveckling av verksamheten som en självklar del i arbetet. -lösningsinriktad inställning -ha god förmåga att samverka med övrig personal. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog/Förskollärare

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sörgårdsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Björnbodaskolan är en F-6 skola med ca 580 elever. Sörgårdsskolan är annexskola med ca 240 elever, också årskurs F-6. Båda ligger i Vinsta/Kälvesta i Vällingby. Björnbodaskolan är indelad i årskursarbetslag med två-tre klasser per årskurs. I Sörgårdsskolan är det en klass per årskurs, stora klasser. I fritidsklubbsverksamheten är det ca 120 elever från årskurs 4-6 inskrivna, med tonvikt på åk 4-elever. Fritidsklubbsverksamheten bedrivs i parkleken Björnideparken. 1 plats(er). Fritidspedagog/fritidsledare till fritidsklubbsverksamhet Enheten Björnbodaskolan - Sörgårdsskolan söker en fritidspedagog/fritidsledare till sin fritidsklubbsverksamhet för åk 4-6 elever. Du kommer att arbeta med två andra fritidsledare på em-tid i en parklek som heter Björnideparken. Tjänsten är på 50% och till att börja med tidbegränsad. Vi vill att du är behörig fritidspedagog/fritidsledare. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 11 dagar - 3 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Agneta Brandelius,08-50805761 Mia Mårtensson, bitr rektor, 08-50805221, 076-1205221 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Sörgårdsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/fritidspedagog
Barn och ungdomar är olika. De är intresserade av olika saker, de lär sig på olika sätt och olika fort. Inflytande och entreprenörskap genomsyrar verksamheten vilket innebär att elevernas önskemål och idéer tas tillvara i strävan att utveckla kunskaper och förmågor. Skolan och fritidshemmet samverkar vilket bidrar till en helhetssyn på lärandet. Vibyskolan ska vara en skola att längta till och betonar inflytande, entreprenörskap, goda baskunskaper samt en trivsam och trygg arbetsmiljö. Vibyskolan ägs av en ekonomisk förening där föräldrar, personal och andra intresserade är medlemmar. Skolan har elever från 6 -16 år med förskoleklass, åk 1-9 samt fritidshemsverksamhet och fritidsgård. Totalt arbetar ca 50 personer på skolan. Vi söker en lärare till fritidshemmet. Som fritidspedagog har du en viktig roll på skolan. Vibyskolans fritidshem kompletterar skolan och ger barnen tid och möjlighet att bredda och fördjupa sina förmågor och intressen. Att barnen skall utveckla baskunskaper i form av social kompetens, respekt, hänsyn och solidaritet gentemot andra människor är en viktig del av uppdraget. Just nu har vi sommarlov och vårt fritidshem har för ett par veckor flyttat ut på Järvafältet och bedriver där dagkolloverksamhet för våra barn. På ett lustfyllt och lärorikt sätt får våra barn lära sig nya spännande saker om allt från forntida matlagning i kokgrop till att mala mjöl och sköta om bondgårdens djur. Vi söker dig som har fritidspedagogexamen, lärarexamen eller annan likvärdig pedagogisk utbildning. Vi förutsätter att du är kreativ och kan ta ansvar, tycker om att arbeta med barn i skolåldern och att samarbeta i arbetslag med fritidspedagoger och lärare. Samspel och kommunikation med varje barn och dess föräldrar är A och O.
Företag: Vibyskolan
Ort: Sollentuna
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Lärare i fritidshem/fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Årstadalsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Årstadalsskolan är en F-5 skola som ligger mitt i det växande bostadsområdet vid Liljeholmskajen. Till hösten utökar vi ytterligare och blir sammanlagt ca 400 elever. Organisationen består av två spår från förskoleklass till årskurs fem. Läs mer på vår hemsida www.arstadalsskolan.stockholm.se. 2 plats(er).Vi söker utbildade och erfarna fritidspedagoger. Tjänsterna innebär arbete i skolan och på fritids i en helintegrerad verksamhet där arbetslaget - lärare, förskollärare, fritidspedagoger - har ett nära samarbete. Barnen ska erbjudas en lustfylld dag med hög kvalitet där trygga, kompetenta och empatiska vuxna finns närvarande. Vi förespråkar ett elevcentrerat arbetssätt där varje individs unika förmågor tas tillvara. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar för att eleverna uppnår såväl kunskapsmässiga som sociala mål. Sedvanliga arbetsuppgifter. Aktiv i klass under skoltid och ansvar för fritidsverksamheten. Utbildad fritidspedagog/lärare mot fritidshem. God kännedom om våra styrdokument och förmåga att omsätta kunskapen i det vardagliga arbetet med barnen. Kunskap om våra hörnstenar portfoliometodik, lärstilar, tema/verksatadsarbete och lösningsinriktad pedagogik är önskvärd. Ett brinnande intresse för pedagogik och värdegrundsfrågor ett måste. Välkommen med din ansökan! Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av en integrerad verksamhet där skola och fritidshem har ett nära samarbete är en förutsättning. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Marie Wiklund,076-1240309 Ulf Lindberg, Rektor, 508 22 264, 076-12 22 264 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Årstadalsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Sandvikskolan är en naturskönt belägen skola i Viksjö med ca 300 barn och 70 personal. Många verksamheter ryms inom vår organisation: Förskola, grundskola F-5, grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb. Det finns fina möjligheter att utnyttja området i den pedagogiska verksamheten! Vi tillämpar lösningsinriktad pedagogik LIP! Vi har ett inkluderande arbetssätt. Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. ARBETSUPPGIFTER Ta helhetsansvar för att skapa och utveckla en trygg och säker miljö som lockar och utmanar barnen till lek, aktiviteter och lärande. Ha ansvar för att planera, leda, utveckla och bedriva den pedagogiska verksamheten så att den stimulerar och utmanar barns sociala förmågor och demorkatiska förhållningssätt. aktivt arbeta för verksmahetens värdegrund och arbeta mot diskriminering. ta helhetsansvaret för ett nära samarbete med hemmet. KVALIFIKATIONER Utbildad fritidspedagog eller lärare mot fritidshem. Kunskaper om Autism är en merit eftersom vi har ett integrerande arbetssätt till våra barn med autism. Arbeta integrerande med barn i behov av särskilt stöd.
Företag: Järfälla kommun, Sandvik för- och grundskola
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Bagarmossens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Bagarmossens skola är en kommunal skola med en stark elevtillväxt och vi söker dig som vill ha en utmaning i dynamisk och kreativ miljö. Bagarmossens skola är en F-9 skola vackert belägen invid Nackareservatet. Vi har i flera år målmedvetet bedrivit kvalitetsarbete som har givit positiva resultat. Som bekräftelse för en god utveckling vann vi den årliga Kvalitetsutmärkelsen inom Stockholms stad, kategori skola, den 22 november 2011. 2 plats(er).Vi söker dig som har god erfarenhet av att arbeta i en integrerad verksamhet skola/barnomsorg. Du ska kunna planera och utföra arbete både självständigt och i grupp. Du kommer att arbeta som pedagogisk resurs i ett integrerat arbetslag. Därför är personlig lämplighet viktigt. Du har ett målfokuserat synsätt och vill vara med i ett utvecklingsarbete inom skola och pedagogisk verksamhet. Du har god kommunikativ förmåga i både tal och skrift, i personliga möten samt i grupp och god digital förmåga. Tillsammans med dina kollegor skapar du en arbetsmiljö som kännetecknas av tydlighet, dialog och delaktighet, öppenhet och respekt samt med höga förväntningar på varandra och våra elever. Du ska: - ställa dig bakom värdegrunden i läroplanen 2011 - arbeta med att utveckla skolmiljön för elever med särskilt behov - kunna samarbeta och samverka med kollegor och föräldrar - ha erfarenhet och tycka om att arbeta på fritids - vara lösningsinriktad - ha erfarenhet av elever med diagnoser - initiera nya fritidsaktiviteter efter elevgruppens behov - arbeta språkutvecklande. Du får gärna ha en egen specialitet som kan bidra till att utveckla verksamheten t.ex. utomhuspedagogik. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. På Bagarmossens skola kommer du att träffa engagerade och målinriktade kollegor. Vi har förväntansfulla barn - många med internationell bakgrund. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Gunilla Gussander,08 508 15 678 Ulf Larsson Li, lärare, 08-50815803, 0761215803 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Bagarmossens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Långbrodalsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Långbrodalsskolan är en växande F-4 skola med cirka 400 elever och cirka 60 medarbetare. I takt med att vi växer behöver vi också utöka vår fritidshemsverksamhet. Vi står inför en spännande utbyggnad av vår skola och siktar på att om några år vara en F-6 skola. Vi är en modern skola i en gammal och charmig miljö. Vår äldsta byggnad är från 1915. Samtliga våra klassrum är utrustade med smartboards. Vår skola är belägen i ett lugnt och fridfullt villaområde med närhet till bland annat Älvsjöskogen. Närmiljön ger stora möjligheter för bland annat pedagogisk uteverksamhet. 3 plats(er). Vi söker 3 fritidspedagoger/lärare med inriktning mot fritidshem Vi söker fritidspedagoger till våra glada fritidsbarn på Långbrodalsskolan.Dina arbetsuppgifter är att i samarbete med övriga pedagoger i arbetslaget ansvara för eleverna under skoldagen. Ditt huvudsakliga ansvarsområde kommer att vara på fritids men du kommer också att ha undervisning i halvklass. Stora krav ställs på samarbetsförmåga och flexibilitet. Du är fritidspedagog/lärare med inriktning mot fritidshem eller har liknande adekvat högskoleutbildning. Du ska vara väl förtrogen med fritidshemmets uppdrag och ha ett intresse för pedagogisk utveckling. Våra nationella och lokala styrdokument ska ingå som en naturlig del i din dagliga planering. Pedagogisk lunch och planeringstid i relation till uppdraget ingår i tjänsten. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete i skola-fritids men är du ny i yrket är du givetvis välkommen med din ansökan. Varaktighet: Tillsvidare. Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Lis Wohlin,0850821803 Tillträde: 2013-08-13. Tillträde 130813 eller enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Långbrodalsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
I Ronneby - den moderna kurorten - är det tryggt, nära och familjärt att leva och verka. Kommunen har drygt 28.000 invånare och är belägen i hjärtat av Blekinge, Sveriges trädgård. Vi som arbetar i förskola, grundskola och gymnasieskola vill se oss som samverkande parter med syfte att ge den uppväxande generationen bästa möjliga förutsättningar för att växa i lärande. ARBETSUPPGIFTER Som fritidspedagog ansvarar du tillsammans med övrig personal för den pedagogiska verksamheten på Fredriksbergsskolans fritidshem. KVALIFIKATIONER Du som söker ska vara utbildad fritidspedagog. Vi söker dig som är professionell i din yrkesroll, flexibel och bra på att samarbeta. Du är van att ta egna initiativ. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Utdrag ur belastningsregistret är ett lagstadgat krav.
Företag: Ronneby kommun, Skolområde Ronneby
Ort: Ronneby
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/fritidspedagog Morkarlby fritidshem, Mora
Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden. Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. Välkommen med din ansökan till oss! ARBETSUPPGIFTER Tjänsten är förlagd till Morkarlby fritidshem. Morkarlby ligger i centrala Mora med gångavstånd till det mesta som samhället har att erbjuda. Fritidshemmet består av tre avdelningar på samma område och ligger i direkt anslutning till skolans lokaler. På fritidshemmet vistas barn i ålder 6-12. Uppdraget innebär att planera och genomföra läroplanens målsättningar genom aktiviteter med barnen efter skoltid. Tjänsten innebär arbete eftermiddagstid. KVALIFIKATIONER Utbildning: Lärare mot fritidshem, förskoleklass, förskollärare, fritidspedagog Kunskap: Kunskap om aktuella styrdokument Kompetens: -Personlig mognad -Integritet -Samarbetsförmåga -Ledarskap -Tydlig -Strukturerad -Kvalitetsmedveten -Kreativ Övrigt: Hälsa och livsstilskompetent
Företag: Mora kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Mora
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/fritidspedagog Morkarlby fritidshem, Mora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/fritidspedagog Morkarlby fritidshem, Mora

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en positiv och drivande lärare med inriktning fritidshem till Hjortsjöskolan F-5. Tjänsten innebär också ett kommunövergripande nätverksansvar, där handledning av arbetslagen på fritidshemmen ingår. Fokus under kommande läsår kommer att ligga på entreprenöriellt lärande och detta arbete ska genomsyra fritidsverksamheten och samverkan i skolan. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad lärare mot fritidshem/fritidspedagog. Du har kompetens och erfarenhet som ansvarig för utvecklingsarbete. Arbete kring entreprenöriellt lärande är en merit. Du är initiativrik och har god ledarförmåga. Du har också lätt att skapa kontakter och kommunicera i skrift och i tal.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Tjänsterna är på enheter i Skillingaryd men även på ytterskola strax utanför. Fritidspedagogtjänsten är på Sörgårdsskolan som är en relativt nybyggd enhet med utomhuspedagogik som inriktning.En underbar miljö runt skolan ger goda förutsättningar att bedriva utomhuspedagogik. Fritidspedagog/resurspedagogtjänsten är en kombinerad tjänst som kommer att vara på Klevshults och Åkers skola. Här är också miljön underbar då det är nära till naturen och en skola i småskalighet. Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER En av tjänsterna är en kombinerad fritidspedagog/resurspedagogtjänst där arbetsuppgiften är att dels arbeta på fritidshem men även som stöd till enskild elev i skolan. Den andra tjänsten är en ren fritidspedagogtjänst där arbetet är på fritidshem men även skolsamverkan på skoltid. KVALIFIKATIONER Utbildningskrav: Fritidspedagogutbildning (med behörighet i ämnet idrott och hälsa är meriterande) Då en av tjänsterna är på ytterskola så är körkort nödvändigt.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Mitt i hjärtat av sydöstra Sverige - med pendlingsavstånd till Växjö, Kalmar och Karlskrona ligger Emmaboda. Om du vill bo i vacker natur, nära skog och sjö, skapa ditt drömboende till en rimlig kostnad, vara garanterad förskoleplats och dessutom ha flera stora evenemang i din närhet så kan Emmaboda vara något för dig. Vill du dessutom vara med och påverka din omgivning har du bäst möjligheter för det i Emmaboda! Kreativa människor har påverkat och levandegjort miljön och livet här sedan länge. Emmaboda lever och vårt liv präglas av omtanke och öppenhet. I Emmaboda kommun finns sex grundskolor varav fem F-6-skolor och ett högstadium. I F-6-skolorna ingår verksamheterna förskoleklass, fritidshem och årskurs 1-6. Denna tjänst är i utgångsläget placerad vid Johansfors skola. Det är en grundskola för barn i åldrarna 6 till 12 år, förskoleklass – skolår 6. Skolan ligger vackert belägen i utkanten av Broakulla samhälle med skog och natur precis inpå ARBETSUPPGIFTER Tjänsten innebär arbete i fritidshem och viss tid i skolan. Du arbetar utifrån uppsatta mål och styrdokument. I uppdraget väljer du innehåll, metod och bemötande utifrån varje elevs kunskaper och intressen. KVALIFIKATIONER Fritidspedagog eller lärare 1-6 med inriktning fritidsverksamhet. Vi söker dig som har god förmåga att stödja och stimulera elevernas utveckling och lärande såväl under skoldagen som under fritidstid. Du är engagerad, ambitiös, flexibel och har ett stort intresse för pedagogik och värdegrundsfrågor. Du tycker om att samarbeta och skapa bra relationer med både elever och vuxna. Erfarenhet av arbete i fritidshem är meriterande.
Företag: Emmaboda kommun, Algutsboda bildningscentrum
Ort: Emmaboda
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
I Kalmar är det alltid nära till rekreation och naturupplevelser. Oavsett var du bor i kommunen, har du aldrig långt till havet. Här finns gott om möjligheter till ett kustnära boende. Tillsammans med en bra kommunal service och ett stort utbud av handel och nöjen ger det en mycket hög livskvalitet. Kommunens arbetsplatser representerar verksamheter med cirka 150 olika yrken på åtta förvaltningar och tillsammans är vi 5 000 anställda. Kalmar kommun arbetar aktivt för jämställdhet och mångfald i arbetslivet och vill därmed tillvarata de kvaliteter som en jämn könsfördelning och etnisk och kulturell mångfald kan tillföra verksamheten. Barn och ungdomsförvaltningen ansvarar för våra barn och ungdomar i ett 1-16- årsperspektiv, dvs för öppen förskola, förskola, familjedaghem, förskoleklass, fritidshem, särskola och skola år 1-9. På barn- och ungdomsförvaltningen arbetar cirka 1500 personer uppdelade på 21 enheter. Trekanten är ett gammalt stationssamhälle, cirka 1,5 mil väster om Kalmar. Vi erbjuder följande verksamheter: Förskola Förskoleklass Skola 1-6 Fritidshem ARBETSUPPGIFTER Pedagogiskt arbete med 6-åringar i förskoleklass samt på fritidshem. KVALIFIKATIONER Utbildad fritidspedagog.
Företag: Kalmar kommun, Trekantenskolan
Ort: Kalmar
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Helsingborg är skapande och gemenskap, initiativ och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Här växer både människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. Kunskapsstaden Helsingborg med visionen: Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar, söker dig, som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger. Du har stort resultatfokus och skapar de bästa pedagogiska förutsättningarna för barnen i våra verksamheter. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd ledningsorganisation. Våra kärnvärden; nyfikenhet, inspiration, kommunikation och vilja till förändring genomsyrar allt arbete. Tjänsten är förlagd till Laröd skola. Skolan är placerad i gamla Laröd med närhet till naturen. De ca 375 eleverna är fördelade på tre arbetslag. Skolans inre arbete präglas av en stark gemensam värdegrund där vi värnar trygghet, trivsel och studiero. Vi ser varje elevs lärande som unikt och arbetar för väl fungerande och inkluderande lärmiljöer. Med kollektivtrafik direkt från centrum är Laröd tillgängligt för många. ARBETSUPPGIFTER Fritidspedagog i årskurs F-3 KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill arbeta i arbetslag och som är en lagspelare. Samarbete och flexibilitet värderar vi högt och vi sätter alltid barnets bästa i fokus. Du ska vara lyhörd och skapa delaktighet bland såväl elever, kolleger som vårdnadshavare. Att skapa trygghet trivsel och studiero utifrån en inkluderande elevsyn är våra kärnvärden. Tillsammans skapar vi en inkluderande lärmiljö för alla elever, antar nya utmaningar och vågar skapa nytt.
Företag: Helsingborgs stad, Laröd/Holstagårds SO
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Vellinge kommun med sina 33500 invånare ligger mitt i den expansiva Öresundsregionen. Hos oss har du nära till både naturen och en stor arbetsmarknad. Vi kan skryta med några av Sveriges finaste stränder, nöjda invånare, ett välmående näringsliv och ett rikt kultur- och föreningsliv. Läs mer på Vellinge.se Vi arbetar efter vår värdegrund; mod, trovärdighet, omtanke och glädje. Ljungenskolans rektorsområde ligger i Ljunghusen i Höllviken och omfattar F-9 grundskola med ca 550 elever, fritidshem och Vellinge kommuns grundsärskola. Vi har Mediatek med fackutbildad skolbibliotekarie och en skolrestaurang som lagar all mat själva. Cirka 30 % av maten är ekologisk och/eller KRAV-märkt. Skolan har ett Resursteam som består av fyra specialpedagoger samt talpedagog. Elevhälsan består av skolsköterska, skolpsykolog, skolkurator och talpedagog. ARBETSUPPGIFTER Vi är i behov av en fritidspedagog, 75 %. Du kommer att arbeta på Ljungenskolans fritidshem och ingå i ett arbetslag, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet. I arbetstiden ingår både öppning och stängning av fritids KVALIFIKATIONER Du är behörig, har en professionell inställning och är en stolt fritidspedagog, som vill utveckla din yrkesroll vidare. Rätt person har god förmåga att samarbeta med arbetslaget, såväl som att arbeta självständigt. Vi vill att du som person är drivande, positiv, flexibel och initiativrik
Företag: Vellinge kommun, Ljungens rektorsområde
Ort: Vellinge
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog inom LSS
Svalövs kommun med sina dryga 13 300 invånare ligger i nordvästra Skåne, vid foten av Söderåsen, endast ett par mil från Lund, Malmö och Helsingborg. Lss verksamheten består av 150 medarbetare som arbetar med att hjälpa och stödja omsorgstagarna till en meningsfull vardag både fysiskt, psykiskt, socialt och kulturellt. Vår vision är att verksamheten ska vara känd för kvalitét, tillgänglighet och ständig utveckling. Hos oss är varje människa unik och vår verksamhet bygger på allas lika värde. Våra möte präglas av ett proffsigt bemötande, engagemang och respekt för den enskilde. I vår verksamhet ingår bl a daglig verksamhet, gruppbostäder, korttids/fritids och personlig assistans. Lss verksamheten/ vård och omsorg är kvalitetssäkrade enligt Investors in People. ARBETSUPPGIFTER Svalövs kommun bedriver kortidsvistelse och kortidstillsyn för barn och ungdomar som omfattas av LSS. Tjänsten som fritidspedagog innebär bl a att planera, leda och genomföra aktiviteter för barn och ungdomar inom målgruppen ur ett pedagogiskt förhållningssätt. I uppdraget ingår även att samverka med interna såväl som externa aktörer. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har fritidspedagog, fritidsledare eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren anser relevant för tjänsten. Du ska ha erfarenhet av LSS verksamheten och det är meriterande om du har kompetens inom skapande verksamhet och alternativ kommunikation. Som person bör du vara kreativ, strukturerad, ansvarstagande och kunna arbeta både självständigt och i grupp. Körkort krävs. Helgtjänstgöring förekommer.
Företag: Svalövs kommun, LSS
Ort: Svalöv
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog inom LSS jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog inom LSS

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
I Sveriges till ytan näst minsta kommun Burlöv finns en positiv närhet, både mellan människor och till service, kultur och kommunikationer. Den lilla kommunens fördelar skapar ett bra boende, arbete och företagande. Humlemadskolan ligger i sydöstra delen av Arlöv i Burlövs kommun. På skolan går cirka 270 elever från förskoleklass till skolår 6. Skolan präglas av stor arbetsgemenskap och ett positivt arbetsklimat. Lärande och utveckling står givetvis i fokus och hälsa och miljö får stor plats. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att tillhöra och arbeta i skolans fritidshem där du tillsammans med kollegor planerar och genomför verksamheten i samverkan med skola. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är behörig fritidspedagog och/eller förskollärare.
Företag: Burlövs kommun, Humlemadskolan
Ort: Burlöv
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
No/Teknik intresserad lärare med inriktning mot fritidshem, åk 1-3, 4-6, Fritidspedagog alternativt Förskollärare 100 % till vår fritids-verksamhet och i skolan tillsammans med klasslärare. Maria Montessori-skolan F-9 i Lund växer. I januari flyttade Maria Montessoriskolan, friskola F-9 i Lund, in i helt nybyggda lokaler på Södra Råbylund. Vi växer i antal barn och söker nu dig som vill vara med och utveckla vår fritidsverksamhet. Du är högskoleutbildad pedagog, Gärna med montessoriexamina eller montessori-erfarenhet. Du kommer att arbeta både på fritids och som pedagog i klass tillsammans med en grundskollärare. Vi ser att du har ditt fokus såväl på uteaktiviteter som på barns samspel och inflytande över det egna lärandet. Vi tror att du är intresserad av naturvetenskap och teknik då vi, förutom vår pedagogiska inriktning; montessoripedagogik också har No/Te som skolprofil. Sedan många år deltar vi i NTA-programmet (naturvetenskap och teknik för alla). Ett samarbete med Kungliga Vetenskapsakademien, KVA, och Kungliga Ingenjörsakademien, IVA. Vi arbetar medvetet strategiskt med värdegrundsfrågor och likabehandling och är en Friends skola sedan 2007. Se vår hemsida för mer information. www.mariamontessoriskolan.se På Maria Montessori-skolan eftersträvar vi balans mellan könen varför vi gärna ser manliga sökande. Vänta inte med din ansökan vi påbörjar intervjuer vartefter intresse-anmälningar kommer in. Sista ansökningsdag 2013-06-28. Arbetstid/Varaktighet 100% tillsvidareanställning semestertjänst. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Lön Individuell månadslön. Kollektivavtal Almega Friskolor. Kontaktpersoner Karin Lindberg grundskollärare åk 2, Inga-Lena Ölvemark verksamhets-/fritidsansvarig yngre barn F-3 tfn; 046-14 70 77, 046-13 63 17, Katharina Axskjöld verksamhets-/fritidsansvarig äldre barn 4-6 tfn; 046-14 70 77, 046-13 63 17. Margaretha Eventhén rektor 0705-21 72 54, Cecilia Lelinge biträdande rektor 0722-32 46 32. Fackliga kontaktpersoner Kollektivavtal med Lärarförbundet och Lärarnas Riksförbund och Kommunal. Ansökan Ref nr; MM-FRITIDSHEM 13 Sista ansökningsdag 13-07-28 jobb@mmskolan.se Arbetsgivare ÖSTRA LUNDS MONTESSORIGRUNDSKOLA EK FÖR RUNSLINGAN 1 22477 LUND Tel: 046-13 63 17 Mer information på www.mariamontessoriskolan.se
Företag: Östra Lunds Montessorigrundskola Ek F.
Ort: Lund
Publicerad : 06-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 38.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025. ARBETSUPPGIFTER Hulans enhet inrymmer skola 1-5 och tre förskolor.Vi söker en fritidspedagog för tillsvidareanställning på 50 % till våra fritidshem. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad fritidspedagog.
Företag: Lerums kommun, Hulan
Ort: Lerum
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Björsared skola
Angered är en av Göteborgs tio stadsdelsförvaltningar med drygt 3500 anställda. Stadsdelsområdet, med omkring 47 800 invånare, består av en spännande blandning av miljonprogramsområden, småhusbebyggelse och traditionell landsbygd med storslagen natur bara ett stenkast ifrån samhällsservice, kulturutbud och shopping. Angered har en av Göteborgs mest aktiva föreningsliv och här bor människor med ursprung från ett hundratal olika länder, vilket ger området en internationell prägel. Stadsdelsförvaltningen driver verksamheter inom förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid samt social omsorg för funktionsnedsatta och äldre. Mer information om stadsdelsförvaltningar i Göteborgs Stad: www.goteborg.se ARBETSUPPGIFTER Björsared skola söker en fritidspedagog som ska arbeta med våra elever i F-3. Tillsammans med övrig personal på fritidshemmet ansvarar du för att planera, genomföra och utvärdera aktiviteter på fritidshemmet kopplat till fritidshemmets mål. Under skoldagen arbetar du i klass tillsammans med arbetslag. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har ett positivt och stödjande förhållningssätt. Vi arbetar med positivt beteendestöd i skolan, PBSI, som i grunden handlar om att se och bekräfta varje barns styrkor. Du ska tycka om att jobba på fritidshem och tycka att det är spännande att utveckal fritidshemmets verksamhet. Vi ser det som mycket positivt om du tidigare har arbetat på fritidshem och om du har erfarenhet att jobba med Hjärntorget.
Företag: Göteborgs stad, SDF Angered
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Björsared skola jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog Björsared skola

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Lundby är en snabbt växande stadsdel. Här byggs mycket nytt och vi har i dag cirka 44 000 invånare. Förvaltningens 2 200 medarbetare arbetar tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Vårt mål är att skapa en sammanhållen stadsdel, där människor har goda och rättvisa levnadsvillkor och upplever delaktighet. ARBETSUPPGIFTER Nu står Taubeskolan, en skola i nutid med sikte på framtid inför sitt andra verksamshetsår. Skolan är vackert belägen vid Färjenäsparken på Västra Eriksberg. Antalet elever ökar stadigt och vi behöver bli fler vuxna i verksamheten. Nu söker vi dig som har det som krävs för att vara med att bygga upp och utveckla en ny skola. Skolan kommer att erbjuda mycket ändamålsenliga och vackra lokaler men också en utemiljö som väl lämpar sig för utomhuspedagogik. En viktig uppgift för skolan är att ge överblick och helhet och på vår skola kommer vi att på olika sätt lyfta fram miljöperspektivet samt att vi ingår i ett globalt sammanhang. Våra elever kommer att ha undervisning i engelska från år 1. Utöver läroplan och verksamhetsidé för Göteborgs stad kommer Taubeskolan att ta fäste i EU:s nyckelkompetenser. Kompetenser är definierade som förutsättningar för personlig utveckling, ett aktivt medborgarskap, social inkludering och anställningsbarhet. De åtta nycklarna är: - Kommunikation på modersmålet - Kommunikation på främmande språk - Digital kompetens - Social och medborgerlig kompetens - Initiativförmåga och företagaranda - Lära att lära - Kulturell medvetenhet och kulturella uttrycksformer - Matematiskt kunnande samt vetenskaplig och teknisk kompetens Alla pedagoger på skolan skall arbeta tillsammans med rektor för att utveckla skolan genom att granska, analysera och tolka. Vi skall aktivt undersöka vilka effekter våra insatser har på elevernas lärande. Nyckeln är en gemensam grund där alla bidrar med kompetens och engagemang. Taubeskolans skall vara en modern arbetsplats där nätbaserade lärresurser med enkelhet används i det dagliga arbetet. Vi har höga ambitioner och är övertygade om att vi kan leva upp till dem tillsammans! KVALIFIKATIONER Vi söker nu fritidspedagoger med adekvat utbildning och erfarenhet. En tjänst är riktad mot årskurs två. En tjänst som är riktad mot elever i årskurs 4-6 med diagnos inom autismspektrat. Ange i din ansökan vilken av tjänsterna du är intresserad av. Det här är jobbet för dig som är intresserad av ditt eget lärande och vill utvecklas vidare. Du vill tillsammans med dina kollegor skapa en grupp, där klimatet är tillåtande så att ni vågar vara nytänkande och kreativa. Vi arbetar nytt och du måste vara med att söka svar och hitta vägar framåt och därför behöver du vara trygg i din yrkesroll. Vi ger dig möjlighet att arbeta i nutid med sikte på framtid. Känner du dig träffad? Sök till Taubeskolan!
Företag: Göteborgs stad, SDF Lundby
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder. ARBETSUPPGIFTER Hagenskolan i Hagenområdet bjuder på traditionsrik skolatmosfär utifrån sitt snart 100-åriga skolhus. Med ett nära samarbete pedagoger emellan ser vi till att varje barn möts och utvecklas utifrån sin nivå, från förskolklass ända upp till sexan. Barnen på Hagenskolan får växa med musik och kultur. Trygghet, Arbetsglädje och Kunskap är tre av skolans ledord. Sedan några år tillbaka är en del av skolan nybyggd och den äldre delen helt nyrenoverad. Den traditionsrika atmosfären till trots har IKT en framträdande plats i undervisningen. Som fritidspedagog kommer du att arbeta i fritidshemsverksamheten och ingå i ett arbetslag, vilket ställer stora krav på god samarbetsförmåga och flexibilitet. I arbetstiden ingår både öppning och stängning av fritids. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som vill vara med och utveckla vårt fritidshem. Du är behörig fritidspedagog och stolt över ditt yrke. Rätt person har god förmåga att samarbeta med arbetslaget, såväl som att arbeta självständigt. Vi vill att du som person är drivande, positiv, flexibel och intitiativrik. Vi tror att du har några års erfarenhet som fritidspedagog.
Företag: Göteborgs stad, SDF Västra Göteborg
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog

Lärare i fritidshem/Fritidspedagog
Mark är en attraktiv kommun med flera små och medelstora orter som alla präglas av gemenskap. Här värnar vi om varandra och vår livskvalitet. Strax utanför storstaden lever vi i harmoni med naturen. Kinna är vårt administrativa och kommersiella centrum. Kommunen har 34 000 invånare och hos oss arbetar cirka 3 100 personer. Det innebär att Mark är en medelstor kommun med Borås, Göteborg och Varberg på bekvämt pendlingsavstånd. De tider då de flesta börjar och slutar sitt arbete för dagen går täta buss- och tågturer. Här är det läge för det goda livet! Läs mer om kommunen på www.mark.se Fotskälskolan är en F-6 skola med cirka 110 elever. Här finns en klass per årskurs. Vi arbetar utifrån tanken att elever lär på många olika sätt vilket innebär att vi ofta är ute i naturen för både lek och lärande. ARBETSUPPGIFTER I huvudsak omfattar arbetet extra stöd åt elev/elever i undervisningen som resurs i åk 1 samt arbete i fritidsverksamheten. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med inriktning mot fritidshem eller fritidspedagog- eller förskollärarexamen.
Företag: Marks kommun
Ort: Mark
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i fritidshem/Fritidspedagog jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i fritidshem/Fritidspedagog


Sök lediga jobb Lärare i fritidshem_fritidspedagog

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se