Lärare i grundskolans senare år jobb - lediga jobb

Lärare i grundskolans senare år jobb Lärare i grundskolans senare år jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i grundskolans senare år. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i grundskolans senare år. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i grundskolans senare år- Stockholm

 2. Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska- Stockholm

 3. Lärare i grundskolans senare år- Stockholm

 4. Lärare i grundskolans senare år- Stockholm

 5. Lärare i grundskolans senare år SV/SP- Sigtuna

 6. Lärare i grundskolans senare år, spanska- Sigtuna

 7. Ma/No/Tk-lärare i grundskolans senare år- Järfälla

 8. Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO- Järfälla

 9. Lärare i grundskolans senare år- Stockholm

 10. Lärare i grundskolans senare år- Solna

 11. Lärare i grundskolans senare år- Solna

 12. Vikarie,lärare i grundskolans senare år i ma/so/ spec.stöd- Stockholm

 13. Lärare i grundskolans senare år Sv / En Bryggan, Valstaskolan- Sigtuna

 14. Lärare i grundskolans senare år med undervisning i mindre grupp- Stockholm

 15. Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora- Mora

 16. Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora- Mora

 17. Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora- Mora

 18. Lärare i grundskolans senare år- Vaggeryd

 19. Lärare i grundskolans senare år- Vaggeryd

 20. Lärare i grundskolans senare år- Gnosjö

 21. Lärare i grundskolans senare år i Matte/Fy Parkskolan Bodafors- Nässjö

 22. Lärare i grundskolans senare år i bild på Nordinskolan- Gislaved

 23. Lärare i grundskolans senare år i hem-och konsumentkunskap Nordinskolan- Gislaved

 24. Lärare i grundskolans senare år i engelska och franska Nordinskolan- Gislaved

 25. Lärare i grundskolans senare år sv-en- Luleå

 26. Lärare i grundskolans senare år- Helsingborg

 27. Lärare i grundskolans senare år.- Malmö

 28. SV/SO lärare i grundskolans senare år- Sjöbo

 29. Lärare i grundskolans senare år, Ma/No- Sjöbo

 30. MA/No lärare i grundskolans senare år- Sjöbo

 31. Lärare i grundskolans senare år- Helsingborg

 32. Lärare i grundskolans senare år- Åstorp

 33. Ekeby skola söker lärare i grundskolans senare år- Bjuv

 34. Lärare i grundskolans senare år- Helsingborg

 35. Skiftingehus - Tillvidaretjänst, lärare i grundskolans senare år, sv/eng- Eskilstuna

 36. Lärare i grundskolans senare år - Ma/No, Rektorsområde 4- Tierp

 37. Lärare i grundskolans senare år- Sundsvall

 38. Lärare i grundskolans senare år- Göteborg

 39. Lärare i grundskolans senare år Svenska/Engelska- Vårgårda

 40. Lärare i grundskolans senare år, MA/NO/Teknik till Stenungskolan- Stenungsund


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans senare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Enbacksskolan är en lysande stjärna på Stockholms skolhimmel. Vi finns nära Spånga kyrka och Spånga IP. 1 plats(er).Lärare i grundskolans senare år i NO och Tk. Vikarie för föräldraledig lärare. Erfarenhet och behörighet. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Carina Abrahamsson,08-50803924 Kenneth Bergman, Lärare, 08 508 03 900 (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hedvig Eleonora skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Varmt välkomna att söka anställning på vår fantastiska skola! Vi är en skola med åk F-5 men till hösten 2014 kommer vi även att behålla våra elever i åk 6. På Hedvig Eleonora arbetar vi i arbetslag där alla bidrar och medverkar till att våra fantastiska elever ska få det absolut bästa, både i skolan och på fritids. 1 plats(er).En härlig åk 4 väntar nyfiket på vem som ska bli deras nya lärare till hösten! Du ska planera undervisningen, förbereda lektionerna, utvärdera ditt och elevernas arbete samt ansvara för att dokumentera elevernas utveckling i skolwebb. Till arbetsuppgifterna hör även att samarbeta med övriga lärare för att bedriva skol- och ämnesutveckling. Vi vill att du är väl förtrogen med skolans styrdokument samt tillämpar dessa i den dagliga verksamheten och att du har goda ämneskunskaper. Vi vill att du, med ditt intresse och engagemang, väcker och bibehåller elevernas nyfikenhet och intresse för undervisningen. Du har förmågan att se alla elever och ta hänsyn till deras individuella förutsättningar Du har förmågan att bygga goda relationer till såväl elever, vårdnadshavare som kollegor Du har förmågan att arbeta självständigt och ett stort eget driv. Vi ser gärna att du tidigare arbetat med utvecklingsområdet "Betyg och bedömning". Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi vill att du tidigare ska ha arbetat med elever i de aktuella årskurserna med gott resultat. Referenser kommer att tas. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: tf Rektor Linda Lissvik Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Hedvig Eleonora skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år NO/ Engelska

Lärare i grundskolans senare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enskede skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Enskede skola är en F-9 skola med ca 900 elever. Skolan är belägen i villaområdet "Gamla Enskede" nära Globen i södra Stockholm. 1 plats(er). Lärare i Svenska Enskede skola söker en lärare i svenska med placering i Enskede skolas CSI grupp "Aristo" Tjänsten är ett vikariat på 80% under höstterminen.Arbetsuppgifterna består i att undervisa sju elever med diagnos inom autismspektrum. Undervisningen sker enskilt för varje elev. Den sökande bör ha lärarutbildning och ha någon form av erfarenhet från undervisning av elever med särskilda behov. Löneform: Månadslön. Månadslön enligt avtal Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Dagtid, ev en ledig dag, alla arbetsdagar startar 0800. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Anders Sjöberg,08 508 167 51 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enskede skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Aspuddens skola 1 plats(er).Vi söker en lärare på deltid med visstidsanställning som ska undervisa i svenska, engelska tillträde den 12 augusti. Du kommer att ingå i ett arbetslag som är ansvarig för eleverna i årskurs 7. I tjänsten ingår även delat mentorskap Kvalifikationer: Du ska vara behörig lärare med hög kompetens i svenska, engelska Personliga egenskaper: Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar och du ska kunna ta tillvara och utveckla den kompetens som finns i klassen. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande och har uppnått en personlig mognad, är initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Tjänsten kan komma att behöva tas i anspråk för övertaliga lärare Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Bengt Berg,08-50845902 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Aspuddens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år SV/SP
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Du kommer att undervisa i svenska och spanska i åk 7–9. Vi fortsätter att pröva nya arbetssätt och metoder innebärande att alla lärare är beredda att ämnesintegrera sin undervisning i samarbete med kollegor gällande planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Du är behörig lärare i svenska och spanska. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och ser samarbete med andra som en framgångsfaktor.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år SV/SP jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år SV/SP

Lärare i grundskolans senare år, spanska
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan På Ekillaskolan betonar vi varje elevs rätt att få undervisning på en för honom/henne anpassad nivå. Ekilllaskolan ska vara den plats där samtliga elever och all personal ska trivas och känna trygghet och där eleverna ska lämna skolan med självkänsla och tillförsikt – rustade för fortsatta studier och en bra plats i vuxensamhället. Vi ska finna de vägar och arbetsmetoder som leder till att fler och fler elever för varje år får godkänt i samtliga ämnen, då de lämnar skolan år 9. ARBETSUPPGIFTER Ekillaskolan är en 7-9-skola med ca 500 elever. Skolan ligger 10 minuters gångväg från Märsta station. Skolan har bl a kulturklasser och profilinriktningar. På Ekillaskolan disponerar samtliga elever varsin bärbar dator som ska användas som ett pedagogiskt verktyg i elevernas lärande såväl i skolan som i hemmet. Detta är en del i det projekt som kallas ”1-1”. Skolans lärare arbetar i det elevadministrativa digitala systemet – Infomentor. Du kommer att undervisa i spanska i åk 7–9. Vi fortsätter att pröva nya arbetssätt och metoder innebärande att alla lärare är beredda att ämnesintegrera sin undervisning i samarbete med kollegor gällande planering, genomförande och utvärdering av undervisningen. I uppdraget ingår mentorskap för en grupp elever. KVALIFIKATIONER Du är behörig lärare i spanska. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn och ungdomar, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och ser samarbete med andra som en framgångsfaktor.
Företag: Sigtuna kommun, Ekillaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år, spanska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år, spanska

Ma/No/Tk-lärare i grundskolans senare år
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Viksjöskolan är en kommunal 6 – 9 skola med ca 700 elever. Skolan som byggdes 1975 ligger i kommundelen Viksjö i Järfälla kommun. Efter en total renovering 2003 – 2004 fick vi flera mindre arbetslagsområden, vilket gör att vi uppnådde intrycket av flera små skolenheter i den stora skolkroppen. Vi fick också högklassig standard på alla våra praktisk-estetiska klassrum. Pedagogiskt arbetar vi med gedigen screening av alla nya elever. Alla ämnen är lika viktiga för oss och eleverna får stöd när det behövs och fördjupnings-uppgifter när de vill gå vidare. Enligt skolinspektörerna som inspekterade Viksjöskolan i september 2008 har vi en god anpassning av vår undervisning, vilket betyder att alla elever möts på den nivå där de befinner sig. Värdegrundsarbetet är mycket gediget och genomarbetat efter många år som ett prioriterat område i skolan och värdegrundslektioner genomförs regelbundet. Vi har reflektionsdagar då eleverna bereds möjlighet till fördjupning i något ämne eller kan ta igen missade lektioner t ex p g a sjukdom. I skolan finns traditioner som vi haft i många år, t ex uppskattade luciakonserter, julspex och festliga elevavslutningar. Viksjöskolan har ett eget tillagningskök och vi serverar dagligen tre rätter samt rikligt med grönsaker av olika slag. Läs mer på vår hemsida www.jarfalla.se/viksjoskolan ARBETSUPPGIFTER Lärare i Ma/No/Tk. Undervisning och mentorskap. KVALIFIKATIONER Behörig att undervisa i de utannononserade ämnena. Erfarenhet av undervisning åk 6-9, gärna IKT-kunskaper.
Företag: Järfälla kommun, Viksjöskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Ma/No/Tk-lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ma/No/Tk-lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Källtorpskolan är en 6-9 skola med en förberedelseklass och en särskild undervisningsgrupp. Vi är ca 400 elever och 60 personal och är inne i ett skede av stort organisations- och förändringsarbete av skolan. Vi står inför flera nyrekryteringar och du som är flexibel, orädd, vågar och vill bidra till ett nytänk om dagens skola är välkommen att söka tjänst hos oss. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i Ma/No i år 6-9. Ingå i arbetslag och dela handledarskapet tillsammans med kollega i en klass. Bidra till skolans utveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker en lärare som har lärarutbildning i Matematik och No för senaredelen. Du ska ha en mycket god förmåga att kommunicera i tal och skrift samt god förmåga i att skriva pedagogiska planeringar och formativa omdömen. Du är en person med personlig mognad och stor samarbetsförmåga med intresse och kompetens att bedriva utvecklingsarbetet i dina ämnen Erfarenhet av att möta elever med olika språklig bakgrund och skilda förkunskaper är meriterande. Kunskaper om språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt är meriterande.
Företag: Järfälla kommun, Källtorpskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år i matematik och NO

Lärare i grundskolans senare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Alviksskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Alviksskolans vision innebär bland annat att vi jobbar för att eleven ska bli aktör och ta ansvar för sitt eget lärande och för andras välmående. Vi arbetar för en pedagogisk miljö som kännetecknas av samarbete, dialog och varierade arbetssätt. Skolan har ca 1100 barn och unga som finns i 8 skolbyggnader. Skolan har elever i verksamheter som sträcker sig från förskoleklass till skolår 9 och innefattar även skolbarnsomsorg och öppen fritidsverksamhet. Skolan omfattar också särskilda klasser för elever med hörselnedsättning.Denna tjänst gäller läraruppdrag i Alviksskolans Hörselklasser. 1 plats(er). 1 Vi söker dig som vill arbeta vid Alviksskolans Hörselklasser årskurs 6 under höstterminen. Tillsammans med en mentorskollega ansvarar du för klassens skoldag och ämnesundervisning under hela skoldagen, ni planerar och genomför skoldagen tillsammans. Vi arbetar med små undervisninggrupper som ställer krav på att undervisningen möter varje elevs behov inom ramen för arbetet i gruppen. För att genomföra det är du hjälpt av att ha utvecklat ett formativt förhållningssätt. Undervisningen genomförs på talad svenska med stöd av hörselteknik. Vi sätter högt värde vid dina personliga egenskaper och grundläggande värderingar. Du ska vara tydlig i din kommunikation med elever och kollegor och ha förmågan att samverka väl. Arbetet i Hörselklass ställer krav på specialpedagogiskt intresse och vi förväntar oss att du även är intresserad av språkutveckling och bedömning för lärande. Det är meriterande om du har specifik kompetens i ämnet matematik för åk 6. Alla lärare på Alviksskolan som undervisar i matematik kommer under kommande läsår delta i Matematiklyftet. Det är också meriterande om du har hörselpedagogisk kompetens och behärskar kommunikation på talad svenska med stöd av tecken lånade från svenskt teckenspråk. Friskvårdstimme att ta ut under arbetsveckan om verksamheten tillåter samt subventionerad lunch i skolans matsal. Löneform: Månadslön. Månadslön Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du bör ha dokumenterad erfarenhet av arbete med barn och ungdomar och erfarenhet av undervisning. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Heltid med ferietjänst Du har möjlghet att under detta vikariat delta i Stockholms stads satsning Matematiklyftet. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Lotta Högberg,08 508 07172 Jan Gunnestrand, Lärarförbundet, 0761 24 96 80, jan.gunnestrand@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-12. Vid läsårets start. 12 augusti-19 augusti inleds året med gemensamma planeringsdagar.
Företag: Stockholms stad; Alviksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Råsunda skola är två skolor under samma tak! Vi består av en skola åk F-5 samt en skola åk 6-9.Sammanlagt har vi ca 750 elever. Råsunda Skola är centralt belägen i Solna Stad med goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER Råsunda Skola söker dig som är behörig lärare i Ma/No och teknik för att undervisa i åk 6. Tjänsten är ett vikariat på 50% för vår sjukskrivna kollega från terminsstart t o m v 43 med eventuell förlängning. KVALIFIKATIONER Råsunda Skola söker dig som har examen i och vana vid att undervisa Ma/No och teknik i åk 6. Råsunda Skola söker dig med flera års erfarenhet av undervisning på mellan- och högstadiet.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Råsunda Skola är två skolor under samma tak. Vi består av en skola år F-5 samt en skola år 6-9. Tillsammans har vi ca 800 elever.Råsunda Skola är centralt belägen i Solna Stad med goda kommunikationer. ARBETSUPPGIFTER Råsunda Skola år 6-9 arbetar med att utveckla strukturer och arbetsformer för inkludering i teori och praktik. Vi fortsätter med att bygga en skola med inkluderande förhållningssätt i all verksamhet. NU söker vi dig som vill vara med och arbeta kring elever i behov av stöd. En erfaren lärare med Specialläraruppdrag! Du kommer att arbeta med elever i deras ordinarie klass och individuellt, för att stödja och utmana varje elev i skolan. I arbetet ingår också att handleda kollegor samt ingå i skolans elevhälsoteam. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen i svenska samt: -erfarenhet av att arbeta med barn som har diagnosen dyslexi -vana vid att arbeta självständigt och flexibelt -erfarenhet av att samarbeta med pedagoger i olika ämnen Du har mångårig erfarenhet av pedagogiskt arbete på grundskolans högstadium.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Vikarie,lärare i grundskolans senare år i ma/so/ spec.stöd
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Åsö grundskola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Åsö grundskola är en 7-9 skola på Södermalm med ca 500 elever. Vi arbetar i vertikala arbetslag och erbjuder matematikprofil och ledarskapsprofil i idrott och hälsa. 1 plats(er).Som lärare på Åsö grundskola ska du tillsammans med ledning och kollegie utveckla skolan till en skola i världsklass där alla elever trivs och presterar på toppen av sin förmåga. Du ska undervisa, leda, inspirera och utveckla elevernas kunskapsresultat. Du ska jobba på ett inkluderande sätt och skapa en god lär- och social miljö tillsammans med övriga kollegor. Du kommer att ingå i ett av skolans fyra arbetslag. En del av tjänsten är förlagd till Oasen, där du ska undervisa våra elever med behov av särskilt stöd. Detta arbete innebär nära samarbete med elev, föräldar, elevhälsoteam och speciallärare vilket ställer stora krav på samarbetsförmåga och kreativa lösningar Lärarexamen i matematik och so-ämnen är önskvärt. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Valegård Margot ,08-508 40 481 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Åsö grundskola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Vikarie,lärare i grundskolans senare år i ma/so/ spec.stöd jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Vikarie,lärare i grundskolans senare år i ma/so/ spec.stöd

Lärare i grundskolans senare år Sv / En Bryggan, Valstaskolan
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Valstaskolan i Märsta har idag ca 400 elever i grundskolans åk 4 - 9. Skolan rymmer också förberedelseklassert för nyanlända elever och resursenheten Bryggan med 15 elever. Här finns en mångfald av kulturer, religioner och levnadssätt samtidigt som det finns stora skillnader i livsvillkor ekmonomiskt och socialt. Allt detta sätter sin prägel på vår skola. Det ger möjligheter men ställer också ständiga krav på förnyelse och utveckling. ARBETSUPPGIFTER Bryggan är en resursenhet med 15 elever i åk 4-9. Flertalet av dessa har neuropsykiatriska funktionsnedsättningar, vilket bl a visar sig i form av koncentrationssvårigheter och sociala anpassningsproblem. Eleverna är normalbegåvade, men behöver mycket mer vuxenstöd än vad en vanlig skolplacering kan ge. Därför är eleverna indelade i tre grupper med två pedagoger per grupp. Du är en av dessa pedagoger och tillsammans med övriga i arbetslaget lägger du upp en undervisning utefter elevens och elevgruppens speciella behov. Målet är att eleven så småningom ska kunna återgå till en vanlig undervisningsgrupp. KVALIFIKATIONER Du är utbildad lärare med inriktning mot grundskolans senare år och kompetens att undervisa i svenska och engelska. Kompetens i fler ämnen är meriterande. Du måste ha ett stort specialpedagogiskt intresse och brinna för arbete med elever, som haft en besvärlig skolsituation och som behöver mycket stöd för att åter få lyckas i skolan. Du måste vara stresstålig, flexibel, samarbetsvillaig, öppen och positiv samt ha en god förmåga att förmedla trygga och fasta normer och gränser. I verksamheten ingår ett väl utbyggt samarbete med kommunens naturskola. Det innebär en hel del aktiviteter och undervisning utomhus. I det arbetet välkomnar vi dina idéer och initiativ. Du har arbetat som lärare några år och är trygg och säker i din lärarroll. Vi vill också att du har arbetat med elever i behov av särskilt stöd.
Företag: Sigtuna kommun, Valstaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år Sv / En Bryggan, Valstaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år Sv / En Bryggan, Valstaskolan

Lärare i grundskolans senare år med undervisning i mindre grupp
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 500 elever, varav många andrasppråkselever. Skolan ligger 200m från tunnelbanestationeni Hjulsta.Vi arbetar medvetet för att vara det självklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT 2012.Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminer i projektet "Handledning för lärande". Syftet är att stärka lärarnas kompetens, utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 1 plats(er).Vi söker en lärare på heltid med visstidsanställning som ska undervisa en mindre grupp med elever som har långsam inlärning.Du kommer att ingå i ett arbetslag som samarbetar kring dessa elever,och med stöd av specialpedagog. I tjänsten ingår även delat mentorskap Kvalifikationer: Du ska vara behörig lärare, med kompetens från lägst år 4-6. Personliga egenskaper: Som lärare har du unika möjligheter att påverka och bidra till elevernas utveckling utifrån dess egna förutsättningar.Då skolan har många andraspråkselever är det viktigt att du har ett språk-och kunskapsutvecklande arbetssätt. Som person är det viktigt att du är ansvarskännande,initiativrik och empatisk. Du ska också vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa goda relationer till elever, föräldrar och kolleger. Känner du att denna beskrivning passar in på dig så tveka inte att söka till oss. Välkommen med din ansökan! Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: 6 månader eller längre. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Ninni Forsberg,08- 508 41 357 Tillträde:
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år med undervisning i mindre grupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år med undervisning i mindre grupp

Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora
Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden. Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. Välkommen med din ansökan till oss! ARBETSUPPGIFTER Vi söker lärare för senare åldrar till särskild undervisningsgrupp. Noretskolan 7-9 har två särskilda undervisningsgrupper. Arbetet innebär undervisning till elever i behov av särskilt stöd i de särskilda undervisningsgrupperna och inkluderat i klass. Erfarenhet av autismspektrumtillstånd, ADD och ADHD är meriterande. Vägledande för arbetet inom barn- och utbildningsförvaltningen är en skola för alla med mottot ”Alla är olika och lika bra”. En skola för alla förutsätter att allas lika värde respekteras. På skolorna pågår en process med inriktning mot ett alltmer inkluderande arbetssätt för elever i behov av olika stödåtgärder. Grundskolan ska fortsätta att utvecklas till att bli en av de bästa bland jämförbara kommuner i landet. Den politiska ledningen ser det som särskilt viktigt att utveckla skolans organisation, personalens kompetens och det pedagogiska ledarskapet och gör därför särskilda ekonomiska satsningar de kommande åren. KVALIFIKATIONER Utbildning: adekvat lärarutbildning Kunskaper: mycket god pedagogisk insikt, goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning, goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift, meriterande med kunskaper i andra språk Erfarenheter: pedagogisk erfarenhet Egenskaper: engagerad ledarskap kommunikativ samarbetsförmåga relationsskapande tydlig bestämd strukturerad Annat: hälsa och livsstilskompetent
Företag: Mora kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Mora
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora

Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora
Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden. Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. Välkommen med din ansökan till oss! ARBETSUPPGIFTER Vi söker stödlärare till en högstadieklass på Noretskolan. Vägledande för arbetet inom barn- och utbildningsförvaltningen är en skola för alla med mottot ”Alla är olika och lika bra”. En skola för alla förutsätter att allas lika värde respekteras. På skolorna pågår en process med inriktning mot ett alltmer inkluderande arbetssätt för elever i behov av olika stödåtgärder. Grundskolan ska fortsätta att utvecklas till att bli en av de bästa bland jämförbara kommuner i landet. Den politiska ledningen ser det som särskilt viktigt att utveckla skolans organisation, personalens kompetens och det pedagogiska ledarskapet och gör därför särskilda ekonomiska satsningar de kommande åren. KVALIFIKATIONER Utbildning: adekvat lärarutbildning Kunskaper: mycket god pedagogisk insikt, goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning, goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift, meriterande med kunskaper i andra språk Erfarenheter: pedagogisk erfarenhet Egenskaper: engagerad ledarskap kommunikativ samarbetsförmåga relationsskapande tydlig bestämd strukturerad Annat: hälsa och livsstilskompetent
Företag: Mora kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Mora
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora

Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora
Mora i hjärtat av Dalarna! Vid Siljan finns norra Dalarnas centrum för näringsliv, handel, administration och infrastruktur. Morabygden ligger inbäddad mellan Siljans glittrande vatten och blånande berg. Här är det säsong året om tack vare årstiderna, stort utbud av sevärdheter och bra service. Mora kommun leder arbetet med regionens utveckling och vi har ett flertal processer igång för att flytta fram Moras redan starka position. Kommunen har cirka 1800 medarbetare inom en rad olika kompetensområden. Vi söker nya kollegor som ska vara delaktiga i den fortsatta utvecklingen av Mora kommun. Som medarbetare hos oss delar du vår värdegrund. Den tar avstamp i ett positivt förhållningssätt, eget ansvar och självklart ha medborgaren i fokus. Hälsa och utveckling är naturliga inslag för våra medarbetare. Välkommen med din ansökan till oss! ARBETSUPPGIFTER Vi söker lärare för senare åldrar till särskild undervisningsgrupp. Noretskolan 7-9 har två särskilda undervisningsgrupper. Arbetet innebär undervisning till elever i behov av särskilt stöd i de särskilda undervisningsgrupperna och inkluderat i klass. Erfarenhet av autismspektrumtillstånd, ADD och ADHD är meriterande. Vägledande för arbetet inom barn- och utbildningsförvaltningen är en skola för alla med mottot ”Alla är olika och lika bra”. En skola för alla förutsätter att allas lika värde respekteras. På skolorna pågår en process med inriktning mot ett alltmer inkluderande arbetssätt för elever i behov av olika stödåtgärder. Grundskolan ska fortsätta att utvecklas till att bli en av de bästa bland jämförbara kommuner i landet. Den politiska ledningen ser det som särskilt viktigt att utveckla skolans organisation, personalens kompetens och det pedagogiska ledarskapet och gör därför särskilda ekonomiska satsningar de kommande åren. KVALIFIKATIONER Utbildning: adekvat lärarutbildning Kunskaper: mycket god pedagogisk insikt, goda kunskaper om aktuella styrdokument och lagstiftning, goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift, meriterande med kunskaper i andra språk Erfarenheter: pedagogisk erfarenhet Egenskaper: engagerad ledarskap kommunikativ samarbetsförmåga relationsskapande tydlig bestämd strukturerad Annat: hälsa och livsstilskompetent
Företag: Mora kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Mora
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år Noretskolan, Mora

Lärare i grundskolans senare år
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER I Vaggeryds kommun måste vi öka vår måluppfyllelse och hjälpa våra elever till bättre betygsresultat. Vi söker därför en speciallärare i matematik som skall arbeta med eleverna i år 9 på båda våra 6 - 9 skolor i kommunen. KVALIFIKATIONER Vi söker en grundskollärare som är behörig att undervisa i matematik för senare år och gärna med speciallärarutbildning Erfarenhet av arbete med undervisning i matamatik för senare år är en förutsättning
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Fågelforskolan 6-9 söker en grundskollärare med behörighet i engelska, SV/SO samt idrott. Tjänsten är 100% och innebär mentorsskap i år 6. Undervisning i engelska är i år 6 och år 7. Idrottsundervisning är i de yngre åldrarna, en klass i veckan. SV/SO i år 6. KVALIFIKATIONER Det är positivt om du har arbetslivserfarenhet även från de yngre skolåldrarna. Det är meriterande om du har tidigare arbetat med svenska som andra språk.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Gnosjö, kommunen med Gnosjöandans mångfald, närhet, samhörighet, delaktighet och samverkan – livskvalitet för alla. Gnosjö kommun är beläget i Jönköpings län där Gislaved, Värnamo och Vaggeryd är närmaste kommungrannar. Vi bildar tillsammans det så kallade GGVV-området och här finns en expansiv småföretagaranda som är unik i Sverige. Gnosjö kommun är den största arbetsgivaren i kommunen med ca 900 anställda. Vi satsar medvetet på friskvård för all personal och har bl a eget gym för de anställda. Som arbetsgivare har vi bland de lägsta ohälsotalen i Sverige. Hillerstorpsskolan har verksamhet från förskoleklass till årskurs nio och här går drygt 300 elever från Hillerstorp, Kulltorp och Törestorp. Vi har ett aktivt utbyte över årskursgränser och arbetar med värdegrund utifrån vad vi kallar Kram. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska i årkurs 7-9. KVALIFIKATIONER Lärarexamen med behörighet i svenska i årskurs 7-9. Tidigare erfarenhet av pedagogiskt arbete ses som meriterande.
Företag: Gnosjö kommun, Barn- och utbildningsförvaltning
Ort: Gnosjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år i Matte/Fy Parkskolan Bodafors
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. ARBETSUPPGIFTER Barn- och utbildningsförvaltningen söker grundskollärare med inriktning matematik/fysik till Parkskolan i Bodafors. Arbetet innebär undervisning i grundskolan där läroplanen anger målen för elevernas kunskaper och sociala och personliga utveckling. Arbetet bedrivs i arbetslag och det kräver att du kan och tycker om att samarbeta. Om du är intresserad av att arbeta i en trevlig miljö,där din vilja att förädla verksamheten alltid står i centrum bör du söka den här tjänsten. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har utbildning på lärarprogrammet inom högskolan med inriktning mot grundskolans senare år. Att tycka om barn och ungdomar, ha tålamod och vara stresstålig samt kunna lyssna och vara flexibel är viktiga egenskaper.
Företag: Nässjö kommun, Parkskolan
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år i Matte/Fy Parkskolan Bodafors jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år i Matte/Fy Parkskolan Bodafors

Lärare i grundskolans senare år i bild på Nordinskolan
Nordinskolan är en åk 7-9 skola med ca 280 elever. ARBETSUPPGIFTER Förekommande läraruppgifter, åk 7-9 Mentorskap KVALIFIKATIONER Behörig lärare i bild. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Gislaveds kommun, Team Söder
Ort: Gislaved
Publicerad : 06-19
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år i bild på Nordinskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år i bild på Nordinskolan

Lärare i grundskolans senare år i hem-och konsumentkunskap Nordinskolan
Nordinskolan är en åk 7-9 skola med ca 280 elever. ARBETSUPPGIFTER Förekommande läraruppgifter, åk 7-9 Mentorskap KVALIFIKATIONER Behörig lärare i hem-och konsumentkunskap. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Gislaveds kommun, Team Söder
Ort: Gislaved
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år i hem-och konsumentkunskap Nordinskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år i hem-och konsumentkunskap Nordinskolan

Lärare i grundskolans senare år i engelska och franska Nordinskolan
Nordinskolan är en åk 7-9 skola med ca 280 elever. ARBETSUPPGIFTER Förekommande läraruppgifter, åk 7-9 Mentorskap KVALIFIKATIONER Behörig lärare i engelska och franska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Gislaveds kommun, Team Söder
Ort: Gislaved
Publicerad : 06-17
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år i engelska och franska Nordinskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år i engelska och franska Nordinskolan

Lärare i grundskolans senare år sv-en
Luleå är norra Sveriges hjärta med storstadens utbud och småstadens närhet,industristadens kraft och universitetstadens nytänkande. En riktig vinterstad med vita vidder och en somrig skärgårdsstad som toppar solligan år efter år. Vi närmar oss 75 000 Luleåbor och siktar på att bli 10 000 fler. Barn- och utbildningsförvaltningen Stadsöskolan Örnässkolan Stadsöskolan är en 4-9 skola i Gammelstad. Skolan är en kommunal intraprenad. Örnässkolan är en f-9 skola med två rektorer och du ska verka i år 7-9. ARBETSUPPGIFTER Du ska undervisa i svenska och engelska utifrån läroplan och skolornas egna mål- och verksamhetsplaner. Det ingår mentorskap i befattningen. KVALIFIKATIONER Du har lärarexamen avsedd för grundskolans senare år med behörighet att undervisa elever i svenska och engelska i år 7-9.
Företag: Luleå kommun, Buf Verksamhet 7-9
Ort: Luleå
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år sv-en jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år sv-en

Lärare i grundskolans senare år
Helsingborg är skapande och gemenskap, initiativ och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Här växer både människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. Kunskapsstaden Helsingborg med visionen: Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar, söker dig, som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger. Du har stort resultatfokus och skapar de bästa pedagogiska förutsättningarna för barnen i våra verksamheter. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd ledningsorganisation. Våra kärnvärden; nyfikenhet, inspiration, kommunikation och vilja till förändring genomsyrar allt arbete. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i Tyska, årskurserna 6-9 vid grundskolorna inom Laröd skolområde och Ödåkra skolområde. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning
Företag: Helsingborgs stad, Laröd/Holstagårds SO
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år.
vi är en friskola som ligger på Söderkulla i Fosie stadsdel där vi har åk. 4-9. Åk 0-3 har vi på Husie Kyrkoväg. Då vår nuvarande lärare slutar behöver vi omgående en ny lärare i svenska-engelska. Du som söker bör ha lätt för att samarbeta, vara glad och positiv, kunna ta egna initiativ samt naturligtvis vara behörig i svenska och engelska. Om du har dessa kvalifikationer kommer du att trivas hos oss.
Företag: BOUKEFS PRIVATSKOLA AB
Ort: Malmö
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år. jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år.

SV/SO lärare i grundskolans senare år
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt Färsinga lärcentrum, beläget i norra delen av centralorten och erbjuder verksamhet för elever i åldrarna 10-16 år. Färsinga lärcentrum är en skola med ca 400 elever. Verksamheten är organiserad i två arbetslag. Vi arbetar med IUP, mentorskap och flexibelt lärande. ARBETSUPPGIFTER Till Färsinga Lärcentrum söker vi en SV/SO lärare för undervisning i grundskolan, åk 4-9. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom grundskola. Uppdraget innebär även att vara mentor för enskilda elever samt att dokumentera enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i svenska och SO i grundskolans senare år.
Företag: Sjöbo kommun, Färsinga lärcentrum
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga SV/SO lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: SV/SO lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år, Ma/No
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Storkskolan i Blentarp erbjuder skolverksamhet för barn och ungdomar från förskoleklass upp till år 9 i grundskolan. Vi arbetar med IUP, mentorskap och flexibelt lärande i olika lärmiljöer. Vi lägger stor vikt vid att stärka barnens självkänsla. Barnen tränas i empati och socialt samspel med hjälp av KRAFT - ett gemensamt värdegrundsarbete i hela kommunen. ARBETSUPPGIFTER Till Storkskolan i Blentarp söker vi en senarelärare. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom grundskola. I uppdraget ingår allmänt förekommande arbetsuppgifter inom skola, mentorskap för enskilda elever samt dokumentation av elevers individuella kunskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig framtidsinriktade medarbetare med lärarutbildning och behörighet att undervisa i Ma/No i grundskolans senare år. Vi värdesätter att du är flexibel och har ett nyfiket sinne samt besitter stor drivkraft. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Sjöbo kommun, Storkskolan, Blentarp
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år, Ma/No jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år, Ma/No

MA/No lärare i grundskolans senare år
I Sjöbo har vi höga ambitioner. Vi är en expansiv kommun mitt i södra Skåne. Här bor 18 000 invånare som har nära till den omväxlande naturen och många olika boendeformer att välja på. Vision 2020 Sjöbo - en plats för tillväxt. Färsinga lärcentrum, beläget i norra delen av centralorten och erbjuder verksamhet för elever i åldrarna 10-16 år. Färsinga lärcentrum är en skola med ca 400 elever. Verksamheten är organiserad i två arbetslag. Vi arbetar med IUP, mentorskap och flexibelt lärande. ARBETSUPPGIFTER Till Färsinga Lärcentrum söker vi en MA/NO lärare för undervisning i grundskolan. Arbetsuppgifterna innebär pedagogiskt arbete i arbetslag inom grundskola. I uppdraget innebär även att vara mentor för enskilda elever samt att dokumentera enskilda elevers individuella kunskapsutveckling och verksamhetens måluppfyllelse. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning med behörighet att undervisa i matte och NO i grundskolans senare år, åk 7-9.
Företag: Sjöbo kommun, Färsinga lärcentrum
Ort: Sjöbo
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga MA/No lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: MA/No lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Helsingborg är: skapande och gemenskap, initiativ och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Här växer både människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. Kunskapsstaden Helsingborg med visionen: Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar, söker dig, som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger. Du har stort resultatfokus och skapar de bästa pedagogiska förutsättningarna för barnen i våra verksamheter. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd ledningsorganisation. Våra kärnvärden; nyfikenhet, inspiration, kommunikation och vilja till förändring genomsyrar allt arbete. ARBETSUPPGIFTER Maria Parkskolan växer ständigt och behöver nu fler inspirerande och nytänkande pedagoger med nyfikenhet och med viljan att prova nytt. Vårt arbete bygger på goda relationer. Ditt bemötande inger trygghet, proffsighet och ödmjukhet på ett naturligt sätt. Våra blivande 9:or behöver en lärare i matematik och NO. Det är 60 elever med redan hög måluppfyllelse. För en engagerad lärare är detta en fantastisk chans att få jobba med Maria Parkskolans fina elever i ett kollegie med god stämning. Du kommer ha två ma/no-kollegor på högstadiet och arbeta i arbetslaget för år 9. Tillsammans med teamet och i nära samarbete med eleverna skapar vi nya utmaningar och vi ser "problem" som vi hittar flera tänkbara lösningar till. Vi hittar nya sätt att lära oss på. Vi växer tillsammans som människor. Vi söker dig som har elevernas utveckling i ständigt fokus och som är beredd att möta varje barn där det befinner sig oavsett var det befinner sig. Alla barn ska utmanas, varje dag. KVALIFIKATIONER Behörig i Ma/No för senare delen av grundskolan.
Företag: Helsingborgs stad, Maria Park/Allerum SO
Ort: Helsingborg
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Åstorp - Söderåsstaden där människor och företag möts och växer. Åstorps kommun ligger i nordvästra Skåne vid foten av den vackra Söderåsen med närhet till hav, natur, kultur och fritid. Dessutom har vi goda väg- och järnvägsförbindelser i nordvästra Skåne samt med Hässleholm, Kristianstad, Malmö och Lund. Åstorp är en expanderande och attraktiv kommun med stor inflyttning av bland annat barnfamiljer. Vi söker medarbetare som vill vara med och arbeta för att Åstorp ska fortsätta att vara en attraktiv kommun för alla att bo och leva i. Under de senaste åren har vi i hela kommunen arbetat mycket med kommunens organisationskultur, vilket utmynnat i ett värdegrundsdokument som ska genomsyra alla verksamheter. Huvudrubrikerna för både ledare och medarbetare är ”Tydlighet”, ”Mod”, ”Lyhördhet”, ”Engagemang” och ”Kvalitet”. ÅSTORPS KOMMUN HAR TOBAKSFRI ARBETSTID. Hyllinge skola är en F-9 skola med ca. 400 elever, varav ca. 200 på de övre skolåren. Skolan är belägen i centrum av Hyllinges samhälle. Bra bussförbindelser med Helsingborg, Åstorp och Klippan.För mer information om skolan: www.hyllingeskola.se ARBETSUPPGIFTER Klassföreståndare samt Ma/No-lärare i skolår 6-9 KVALIFIKATIONER Behörig samt helst 5 års erfarenhet.
Företag: Åstorps kommun, Hyllinge rektorsområde
Ort: Åstorp
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Ekeby skola söker lärare i grundskolans senare år
Vi gör en resa från en industrikommun till en attraktiv Söderåskommun med fokus på boende, miljö och näringsliv. Ett arbete med att utveckla Bjuvs centralort pågår och befolkningstillväxten ökar stadigt. Vi är drygt 1 000 medarbetare i Bjuvs kommun och arbetar utifrån en gemensam värdegrund. Vår senaste medarbetarundersökning visar att våra medarbetare är mer nöjda än genomsnittet för alla kommunanställda i Sverige! Bjuvs kommun är centralt belägen i nordvästra Skåne. Vi har goda kommunikationer med tåg och bussar och närhet till E4 och E6. Hos oss får du vara med och påverka! ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som har barnet i fokus och arbetar utifrån barnets bästa. Arbetar utifrån aktuella mål och styrdokument. Huvuduppdraget är att ansvara för elevernas utveckling och lärande. Du väljer innehåll och bemötande utifrån varje elevs kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar så att eleverna når de mål som ställts upp. Pedagogiken präglas av stort elevinflytande och ämnesintegrerade arbetsområden som blir en naturlig del i verksamheten. Ett positivt förhållningssätt, genuint intresse för elever och skolutveckling lägger vi vikt vid. Goda kunskaper om barns utveckling för att kunna arbeta med helheten. Arbeta för att skapa en lugn, trygg och trivsam skola är en viktig del i arbetet. Det förväntas att du tar en aktiv del av det vardagliga arbetet i arbetslaget samt bidrar till arbetslagets utveckling för att nå högre måluppfyllelse. Planera, bedriva och utvärdera pedagogiskt arbete i enlighet med gällande läroplan samt utföra inom yrket i övrigt förekommande arbetsuppgifter. Vi söker dig som; -arbetar flexibelt och kreativt i möten med barn - har god samarbets och kommunikativ förmåga - har god förmåga att planera och organisera aktiviteter - har drivkraften i ditt ledarskap och tron på att alla elever kan, detta visar du genom lustfyllt lärande och ett nära ledarskap - är omvärlds orienterad, initiativrik - kan skapa förtroendefulla relationer - har kunskap om och vill arbeta med dagens utmaningar i skolan/ fritids - har förmåga att se det som ska göras och kan agera självständigt - du ser vikten av att skapa en vikänsla KVALIFIKATIONER Grundskollärare 4-9 med erfarenhet och är ämnesbehörig att undervisa i sv, so eller ma, no-ämnen Klasslärartjänst åk 4
Företag: Bjuvs kommun, Barn och utbildningsförvaltningen
Ort: Bjuv
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Ekeby skola söker lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Ekeby skola söker lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Helsingborg är skapande och gemenskap, initiativ och engagemang. Här finns möjligheterna för dig som vill utveckla och utvecklas. Här växer både människor och företag. Helsingborg är staden för dig som vill något. Kunskapsstaden Helsingborg med visionen: Hos oss förverkligar barn och unga sina drömmar, söker dig, som är en kreativ nytänkare och som drivs av att utveckla barn och ungas talanger. Du har stort resultatfokus och skapar de bästa pedagogiska förutsättningarna för barnen i våra verksamheter. Du kommer att verka i en visions- och värdestyrd ledningsorganisation. Våra kärnvärden; nyfikenhet, inspiration, kommunikation och vilja till förändring genomsyrar allt arbete. ARBETSUPPGIFTER Att med stor energi och vilja arbeta i ett nära samarbete i arbetslag 4-6 med mentorsansvar för en grupp elever. Delta aktivt i att utveckla skolan och genom dina goda ämneskompetenser vara en viktig del i att vägleda våra elever mot en hög måluppfyllelese. KVALIFIKATIONER Vi söker dig med bred kompetens där vi också gärna ser att du har behörighet att undervisa i musik och bild. Vi söker dig med erfarenhet från att arbeta med ett öppet sinne i ett arbetslag där alla elever är allas ansvar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.
Företag: Helsingborgs stad, Nanny Palmqvists SO
Ort: Helsingborg
Publicerad : 06-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Skiftingehus - Tillvidaretjänst, lärare i grundskolans senare år, sv/eng
Eskilstuna växer och utvecklas snabbt i framtidsregionen Stockholm-Mälardalen. Vi är 8 500 medarbetare som trivs bättre än de flesta på jobbet. Vi är också stolta över att vi 2012 utsågs till Sveriges miljöbästa kommun och Årets studentstad. På barn- och utbildningsförvaltningen arbetar över 3000 medarbetare med att erbjuda högkvalitativ förskola, grundskola, särskola och gymnasieskola för kommunens barn och unga. Eskilstuna är en spegling av världen med en mångfald av människor från världens alla hörn. I Eskilstuna är det ett stort fokus på skolfrågorna från såväl kommunledning som politiker. ARBETSUPPGIFTER Vi behöver dig som vill vara med och utveckla verksamheten i Skiftinge. Personen som fångar ögonblicksbilden hos eleverna, som arbetar målmedvetet med att höja elevernas studieresultat och motivation. Skiftinge erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Du kommer att möta en positiv och engagerad personalgrupp som arbetar utifrån elevens bästa. Skiftingehus är en mångkulturell skola med drygt 400 elever från förskoleklass upp till skolår 9. Du kommer att undervisa i svenska/engelska i årskurs 6-9. samt, att tillsammans med övriga i arbetslaget, sköta för laget gemensamma uppgifter och samarbeta med övriga pedagoger på skolan. KVALIFIKATIONER Du ska ha behörighet att undervisa som senarelärare i ämnena engelska och svenska. Du ska vara öppen och positiv, ha lätt att vinna såväl elevernas som föräldrarnas förtroende och du måste kunna uttrycka dig väl i både tal och skrift samt vara van att använda IT som stöd i ditt arbete. Vi kommer att lägga stor vikt vid personliga egenskaper. Flexibilitet att arbeta i en föränderlig organisation, ett positivt reflekterande synsätt, samarbetsförmåga och personlig lämplighet värderar vi högt. Vi förutsätter att du är en person som ser möjligheter och vill ta aktiv del i vår pedagogiska utveckling och att du har en positiv syn på barn, deras utveckling och lärande. Vi söker dig som har humor, nyfikenhet, tålamod och vill samarbeta med andra.
Företag: Eskilstuna kommun, BOU GSO5
Ort: Eskilstuna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Skiftingehus - Tillvidaretjänst, lärare i grundskolans senare år, sv/eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Skiftingehus - Tillvidaretjänst, lärare i grundskolans senare år, sv/eng

Lärare i grundskolans senare år - Ma/No, Rektorsområde 4
Tierps kommun har ett gynnsamt läge mellan Uppsala och Gävle med närhet även till Stockholm, Arlanda och hela Mälardalsregionen. I kommunen finns goda och varierande boendemiljöer med natur och kultur inpå knutarna och utmärkta kommunikationer på såväl väg, järnväg som digitalt. Arbetsplatsen är belägen vid Ol Andersskolan som ligger i Skärplinge, skolan har ca 250 elever. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ma/no i årskurs 7-9 vid Ol Andersskolan i Skärplinge. KVALIFIKATIONER Vi söker Dig som: -har behörighetsgivande utbildning -har en övertygelse om barns vilja och förmåga att lära sig om de får goda förutsättningar -har ett positivt förhållningssätt och bemötande i kontakten med elever och föräldrar -ser möjligheter istället för hinder, är idérik och stimuleras av utmaningar -är flexibel,har lätt för att samarbeta Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vårt mål är en skola för alla, där alla mår bra, känner motivation och har lust att lära.
Företag: Tierps kommun, Rektorsområde 4
Ort: Tierp
Publicerad : 07-12
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år - Ma/No, Rektorsområde 4 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år - Ma/No, Rektorsområde 4

Lärare i grundskolans senare år
Lärare grundskola Undervisning i So och svenska huvudsak kommer att var på mellanstadiet i åk 4-6. Utbildning krävs
Företag: Njurunda Friskola
Ort: Sundsvall
Publicerad : 05-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år
Majorna-Linné är Göteborgs största stadsdel med cirka 63 000 invånare och utgör en attraktiv del av staden att leva och vistas i med såväl havet som stora grönområden och ett rikt kulturutbud. Stadsdelsförvaltningen med cirka 3400 anställda arbetar inom verksamheter som förskola, grundskola, individ- och familjeomsorg, kultur och fritid, social omsorg om äldre och personer med funktionsnedsättning samt hälso- och sjukvård. Det vi gör har stor betydelse för många. ARBETSUPPGIFTER Sannaskolan är en skola i uppbyggnadsfasen och formar nu framtidens skola enligt en ambitiös och progressiv modell. Du måste vara beredd att arbeta och vara med och forma en skola i framkant. Vi har en omfattande utveckling för att arbeta med IT som ett redskap i lärandet. Vad erbjuder vi? Sannaskolan är from hösten 2013 en 4-9 skola. Vi upplever att områdets intressanta historia tillsammans med den utveckling som pågår här matchar våra ambitioner - att ligga i framkant i skolutveckling. På Sannaskolan arbetar uttalat med digitala verktyg. Hos oss på Sannaskolan möts du av en verksamhet med stort engagemang, hög kvalitet och massor av glädje. Du arbetar i en stimulerande och trygg miljö i nära pedagogiska relationer mellan vuxna och barn. Du har din egna målsättningar för att du ständigt ska utvecklas och ta nya kliv i din professionella roll. Då Sannaskolan är en del av Majorna-Linné och Göteborgs stad erbjuds du fortbildning och utmaningar kontinuerligt. KVALIFIKATIONER Du ska vara behörig lärare för undervisning i årskurserna 7-9. Vill du arbeta med skolutveckling Kreativitet, digital kompetens och motivation är motorer i Sannaskolans lärmiljö där vi tänkt till. Sannaskolan bygger nu vidare och vi letar nu efter fler spjutspetsar till vårt team. Nu säker vi lärare som vill arbeta med våra elever i skolår 7-9. Du har behörighet attundervisa i ma-no-tk för år 7-9. Andra ämneskombinatoner är meriterande.
Företag: Göteborgs stad, SDF Majorna-Linné
Ort: Göteborg
Publicerad : 07-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år

Lärare i grundskolans senare år Svenska/Engelska
I Vårgårda har du nära till allt! Inom en timme når du en region med en miljon invånare. Tågpendlaren har 40 minuter till Göteborg. Detta tillsammans med låga boendekostnader och attraktiva boendemiljöer har bidragit till en ökad inflyttning. Här finns ett starkt näringsliv med företag som Autoliv Sverige AB, Gustavsberg Vårgårda AB och lantmännen Doggy AB. I Center of Innovation samarbetar företagen och kommunen. Samarbetet bidrar till Vårgårdas utveckling som intressant kommun för företagsamhet. I Vårgårda finns också en rad anläggningar för olika fritidsaktiviteter såsom elljuspår, skidbacke med lift och snökanon samt ishall. Det finns också möjlighet till inomhusaktiviteter i de tre sporthallarna eller tennishallen. Kommunen präglas av tillgången till natur- och friluftsområden. Här finns många bad- och fiskesjöar och många vackra vandringsleder. I Vårgårda arbetar vi efter LEAN och vår vision ”Den goda kommunen med 12 500 invånare 2018”. Nyligen har en gemensam värdegrund tagits fram som tillsammans med tydliga politiska mål kommer att leda till stark tillväxt i kommunen. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i ämnena Svenska samt Engelska och handledarskap för elever. Gullhögskolan är kommunens enda 7-9 skola med ca 360 elever.Vi har ett inkluderande arbetssätt och tror på våra elever och deras förmåga. KVALIFIKATIONER Adekvat grundskollärarutbildning där du helst ska ha ämneskombinationen engelska och svenska. Andra kombinationer tillsammans med något ämne inom NO-blocket kan också vara tänkbara. Behörighet för grundskolans senare år / gymnasiet är önskvärt.
Företag: Vårgårda kommun, Lärande och omsorg
Ort: Vårgårda
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år Svenska/Engelska jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år Svenska/Engelska

Lärare i grundskolans senare år, MA/NO/Teknik till Stenungskolan
Stenungsunds kommun, en expanderande kustkommun med ca 25 000 invånare, boendemiljöer nära havet och goda möjligheter till friluftsliv och rekreation med ett välutvecklat kultur-och föreningsliv. Stenungskolan är en grundskola för årskurs 7 - 9 med ca 380 elever. Skolan är centralt belägen mitt i Stenungsund med närhet till service, affärer och allmänna kommunikationer. Stenungskolan är en grundskola med ambition att samtliga elever skall nå sina mål och kunna gå vidare till önskat program på gymnasieskolan. Stenungskolan är känd för att vara en lugn, trygg och trivsam skola. Skolans upptagningsområde är delar av centrala Stenungsund, Ödsmål, Ucklum och Svenshögen. Vi utbildar världsmedborgare! ARBETSUPPGIFTER Stenungskolan söker en lärare i MA/NO/Teknik för årskurs 7-9. Vi vill att du som lärare är förtrogen med och följer de kommunala och nationella styrdokumenten. Du, som lärare, skall ansvara för planering och genomförandet av den pedagogiska verksamheten. Du dokumenterar, följer upp och utvärderar. Medverkar i skolans utveckling och tar ansvar för den egna personliga kompetensutvecklingen. Du kommer även att vara mentor för elever i årskurs 7-9. KVALIFIKATIONER * Har adekvat högskoleutbildning lärare i MA/NO/Teknik * Erfarenhet från liknande arbete är meriterande * Stor vikt läggs vid personlig lämplighet Meriterande är speciallärarkompetens inom matematik, kunskap inom np och autism problematik. Vi vill att du som person, ser utvecklingsarbete som något positivt, och vill vara med och utveckla Stenungskolan och i förlängningen dig själv som person. Att du har tålamod och kan skapa en trygg miljö för våra elever. Att du har en välutvecklad kommunikativ och pedagogisk förmåga. Att du ser vikten av samarbete då en stor del av arbetet innebär att arbeta i team runt eleverna. Att du kommunicerar, tar ansvar för och skapar ett gott arbetsklimat för att skapa en lugn, trygg och trivsam skolmiljö. Att du ser samarbetet med hemmen som mycket viktigt och som en förutsättning för en bra verksamhet. Då vi arbetar med datorn som pedagogiskt verktyg för lärande, är det viktigt att du har digital kompetens och är intresserad av att utveckla det digitala lärandet. Vi erbjuder Ett självständigt och stimulerande arbete under ansvar. En hälsofrämjande arbetsmiljö och samarbete med kompetenta kollegor, samt en stor arbetsgivares bredd och utvecklingsmöjligheter.
Företag: Stenungsunds kommun, Stenungskolan
Ort: Stenungsund
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans senare år, MA/NO/Teknik till Stenungskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans senare år, MA/NO/Teknik till Stenungskolan


Sök lediga jobb Lärare i grundskolans senare år

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se