Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5 jobb - lediga jobb

Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5 jobb Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5 jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

  1. Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5- Stockholm

  2. Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5- Stockholm

  3. Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5- Stockholm


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är en F-6 skola som omfattar förskoleklass, grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Tensta belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till iPads och digitala läromedel. 1 plats(er).Vi söker en engagerad och positiv lärare som ska ansvara för undervisningen i åk 5. Du ska ha behörighet att undervisa engelska och so eller no. Utbildning i svenska som andraspråk är meriterande.Tillsammans med andra lärare inom arbetslaget ska du erbjuda skolans elever en god utbildning med hög kvalitet på ett lustfyllt, stimulerande och utmanande sätt. Du arbetar lösningsinriktat och har höga förväntningar på eleverna. Grundskollärare med behörighet för åk 4-6 Tydlig ledare och trygg i sin roll Samarbetsförmåga Förmåga att möta alla elever, även elever med i behov av särskilt stöd Förmåga att skapa goda relationer till föräldrar Goda kunskaper inom IKT (skolwebb, iPads, interaktiva tavlor, digitala läromedel) Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Tarja Rämö Mäkelä,08-50803941 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5

Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är en F-6 skola som omfattar förskoleklass, grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Tensta belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till iPads och digitala läromedel. 1 plats(er).Våra åk 5 klasser behöver ytterligare förstärkning. Du kommer att arbeta tillsammans med tre duktiga lärare i åk 5 som består av tre klasser. Våra undervisningsgrupper är relativt små. Du ska ha behörighet att undervisa engelska, svenska och so eller no. Utbildning i svenska som andraspråk är meriterande. Arbetslaget du ska ingå i består av åk 4 och 5 samt lärare i praktiskt-estetiska ämnen. Tillsammans med arbetslaget ska du erbjuda skolans elever en god utbildning med hög kvalitet på ett lustfyllt, stimulerande och utmanande sätt. Du arbetar lösningsinriktat och har höga förväntningar på eleverna. Eftersom språkutveckling är en viktig del av skolans arbete krävs goda kunskaper i svenska. Grundskollärare med behörighet för åk 4-6 Tydlig ledare och trygg i sin roll Samarbetsförmåga Förmåga att möta alla elever, även elever med i behov av särskilt stöd Förmåga att skapa goda relationer till föräldrar Goda kunskaper inom IKT (skolwebb, iPads, interaktiva tavlor, digitala läromedel) Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Tarja Rämö Mäkelä,08-50803941 Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 09-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5

Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Katarina Södra skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Katarina Södra skola är belägen på Södermalm alldeles vid Nytorget. Skolans verksamhet utgår från barnets behov under hela dagen - Hela barnet hela dagen. Skolan har ca 540 elever från förskoleklass t.o.m. åk 6. 1 plats(er).Vi söker dig som är behörig lärare i svenska, engelska och gärna matematik för årskurs 4-6. Du kommer att undervisa i årskurs 5 i ämnena SV/EN/MA samt vara mentor i en av våra tre femmor. Du kommer även att delta i ämnesutvecklingen i skolan. Du kommer att ha ett tätt samarbete med arbetslaget då ni undervisar i varandras klasser. Du har lätt för att samarbeta, är positiv och öppen för nya idèer. Det är viktigt att du har goda IT-kunskaper. Du är en tydlig och demokratisk ledare i klassrummet och din undervisning håller hög kvalitet. Du har ett stort engagemang i dina elever och är väl medveten om skolans uppdrag. Vi vill att du delar vår skolas mål att ge eleverna trygghet och goda kunskaper. För oss är det viktigt med eleven i centrum. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du har tidigare lärarerfarenhet, men det är inte ett absolut krav. Varaktighet: 6 månader eller längre. Kan komma att förlängas. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Intendent Anna Countakis,08-508 42 429 Tillträde: 2014-01-07.
Företag: Stockholms stad; Katarina Södra skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 12-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5


Sök lediga jobb Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se