Lärare i grundskolans tidigare år jobb - lediga jobb

Lärare i grundskolans tidigare år jobb Lärare i grundskolans tidigare år jobb - alla lediga jobb

Nedan listar vi alla lediga jobb som matchar: Lärare i grundskolans tidigare år. På Jobblediga.se kan du enkelt söka fler liknande jobb via datorn eller mobilen. Här hittar du också jobbtips när du söker jobb eller vill klättra i karriären.

Hittade inga lediga jobb på sökning: Lärare i grundskolans tidigare år. Sök vidare
Några andra slumpade jobb:

 1. Lärare i grundskolans tidigare år till Mariehällskolan- Stockholm

 2. Lärare i grundskolans tidigare år, Granbackaskolan Solna- Solna

 3. Lärare i grundskolans tidigare år/ Lärare i No och Teknik- Stockholm

 4. Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5- Stockholm

 5. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 6. Lärare i grundskolans tidigare år- Botkyrka

 7. Lärare i grundskolans tidigare år, Sv/SO/En- Stockholm

 8. Lärare i grundskolans tidigare år- Solna

 9. Lärare i grundskolans tidigare år, Skanskvarnsskolan- Stockholm

 10. Lärare i grundskolans tidigare år- Solna

 11. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 12. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 13. Lärare i grundskolans tidigare år/förskollärare- Stockholm

 14. Lärare i grundskolans tidigare år- Upplands Väsby

 15. Lärare i grundskolans tidigare år- Sigtuna

 16. Idrottslärare i grundskolans tidigare år- Järfälla

 17. Lärare i grundskolans tidigare år- Norrtälje

 18. Lärare i grundskolans tidigare år Mariaskolan- Stockholm

 19. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 20. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 21. Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun- Danderyd

 22. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 23. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 24. Lärare i grundskolans tidigare år- Sigtuna

 25. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 26. Lärare i grundskolans tidigare år, sv, so, eng- Stockholm

 27. Lärare i grundskolans tidigare år, sv, so, ma, no- Stockholm

 28. Lärare i grundskolans tidigare år-till en åldersblandad F-3 grupp- Stockholm

 29. Lärare i grundskolans tidigare år- Stockholm

 30. Lärare i grundskolans tidigare år- Malung Sälen

 31. Lärare i grundskolans tidigare år- Östersund

 32. Lärare i grundskolans tidigare år- Gislaved

 33. Gyllenforsskolan söker lärare i grundskolans tidigare år- Gislaved

 34. Lärare i grundskolans tidigare år, Gullviveskolan- Gislaved

 35. Lärare i grundskolans tidigare år på Runnerydsskolan- Nässjö

 36. Lärare i grundskolans tidigare år- Vetlanda

 37. Lärare i grundskolans tidigare år- Vetlanda

 38. Lärare i grundskolans tidigare år- Vaggeryd

 39. Lärare i grundskolans tidigare år- Nässjö

 40. Lärare i grundskolans tidigare år- Vaggeryd


Mer beskrivning

Lärare i grundskolans tidigare år till Mariehällskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Grundskoleavdelningen Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Mariehällskolan ligger i Bromma, och är ett annex till Sunbyskolan i gamla Spånga. Nuvarande Mariehällskolan är etjust nu en liten skola, som i höst kommer att bestå av två arbetslag med en arbetslagsledare och drygt 100 elever i åk F-3. Läsåret 14/15 kommer man flytta in i den helt nya Mariehällsskolan, som just nu byggs i Annedal! Skolledning och övrig "kringorganisation" finns i Sundbyskolan. 2 plats(er).Vara klasslärare i åk 1 resp åk 2, och ansvara för elevernas utveckling kunskapsmässigt och socialt. Samarbeta med arbetslaget och övrig personal på skolan. Ha kontakt med föräldrar, genomföra utvecklingssamtal och skriva IUP. Vi söker två klasslärare, en i åk 1 och en i åk 2, varav minst en har komb sv/so. Vi vill att du känner väl till Lgr 11 och arbetar enl denna. Du ska vara en tydlig ledare och en god didaktiker och ha förmåga att initiera och driva förbättringar. Du ska ha förmåga att samverka, i första hand med ditt arbetslag men även med andra arbetslag och personalgrupper på skolan. Du ska vara ansvarstagande och flexibel. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Annika Hammer,08 508 03 889 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Grundskoleavdelningen
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-16
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år till Mariehällskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år till Mariehällskolan

Lärare i grundskolans tidigare år, Granbackaskolan Solna
Granbackaskolan är belägen nära Västra Skogens T-banestation och har vackra grönområden ned mot Augustendahls 4H-gård, Huvudsta gård och Ulvsundasjön. Granbackaskolan är byggd i ett plan och har två skolgårdar med stora lekytor. På skolan går det ca 280 i åldershomogena klasser. Granbackaskolans målsättning är att skapa trygghet för barnen, lära eleverna att ta ansvar och känna respekt för sig själva och sin omgivning, samt att alla elever ska lämna skolan med gedigna baskunskaper. Till skolan hör ett specialteam där talpedagog, skolsköterska, specialpedagoger, skolpsykolog, kurator och lärare i svenska som andraspråk ingår. Fritidshemmen och skolan samverkar under hela dagen vilket gör att vi är flera vuxna kring barnen. Fritidshemmen på Granbackaskolan har som målsättning att varje barn, utifrån sina egna förutsättningar, ska ha alla möjligheter att fortsätta utvecklas till trygga och socialt rustade individer med stark självkänsla. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ha klassläraransvar för åk 4 KVALIFIKATIONER - Utbildad lärare mot de yngre åldrarna, gärna med inriktning matematik och/eller naturorienterande ämnen - Har kunskap och utbildning i läs- och skrivinlärning - Är väl förtrogen med styrdokumenten - Är målinriktad, initiativrik, strukturerad och positiv - Utgår från barnens behov och är lyhörd för dem - Har en väl utvecklad samarbetsförmåga och förmåga att se möjligheter i vardagens utmaningar. Erfarenhet önskvärd
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-15
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, Granbackaskolan Solna jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, Granbackaskolan Solna

Lärare i grundskolans tidigare år/ Lärare i No och Teknik
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är F-6 skola som omfattar förskoleklass, grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Tensta belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till iPads och digitala läromedel. 1 plats(er).Vi söker en positiv och engagerad lärare med behörighet i No och teknik för arbete i årskurs 1-6. No och teknik är ämnen som Gullingeskolan satsar på. Undervisningen sker i skolans egna välutrustade No- och tekniksal vilket är få skolor förunnat. Tillsammans med andra lärare inom arbetslaget ska du erbjuda skolans elever en god utbildning med hög kvalité på ett lustfyllt, stimulerande och utmanande sätt. Du arbetar lösningsinriktat och har höga förväntningar på eleverna. Eftersom språkutveckling är en viktig del i skolans arbete krävs goda kunskaper i svenska. Grundskollärare med behörighet årskurs 1-6 Behörighet i No och Teknik Tydlig ledare och trygg i din roll Samarbetsförmåga Förmåga att skapa goda relationer till föräldrarna Goda kunskaper inom IKT (skolwebb, interaktiva tavlor, iPad, digitala läromedel Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Tarja Rämö Mäkelä,08-50803941 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år/ Lärare i No och Teknik jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år/ Lärare i No och Teknik

Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gullingeskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Gullingeskolan är en F-6 skola som omfattar förskoleklass, grundskola, förberedelsegrupper, grundsärskola och fritidshem. Skolan ligger i Tensta belägen nära kommunikationer och grönområden. Skolan har en hög teknisk standard med interaktiva tavlor i klassrummen och tillgång till iPads och digitala läromedel. 1 plats(er).Vi söker en engagerad och positiv lärare som ska ansvara för undervisningen i åk 5. Du ska ha behörighet att undervisa engelska och so eller no. Utbildning i svenska som andraspråk är meriterande.Tillsammans med andra lärare inom arbetslaget ska du erbjuda skolans elever en god utbildning med hög kvalitet på ett lustfyllt, stimulerande och utmanande sätt. Du arbetar lösningsinriktat och har höga förväntningar på eleverna. Grundskollärare med behörighet för åk 4-6 Tydlig ledare och trygg i sin roll Samarbetsförmåga Förmåga att möta alla elever, även elever med i behov av särskilt stöd Förmåga att skapa goda relationer till föräldrar Goda kunskaper inom IKT (skolwebb, iPads, interaktiva tavlor, digitala läromedel) Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Tarja Rämö Mäkelä,08-50803941 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Gullingeskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-14
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5 jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, åk 5

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Kristinebergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Kristinebergsskolan är en kommunal f-5 skola, belägen i omdelebar närhet till Kristinebergs tunnelbanestation. Skolan befinner sig i ett uppbyggnadskede, och idag går det cirka 300 elever på skolan. Vi kommer att inom de närmsta åren växa till ca 550 elever. Skolans lokaler är nyrenoverade och mycket inspirerande. Vi är 1 plats(er).Kristinebergsskolan befinner sig i ett uppbyggnadsskede, vilket innebär att våra arbetslag ser olika ut. Det långsiktiga målet är att våra arbetslag skall bestå av klasserna f-3. Tjänsten är en lärartjänst i årskurs 1. Mentorskap ingår i tjänsten. Samverkan sker med årskurserna fritdspersonal, men även övriga årskurs 1 lärare. Vi vill att du som söker är behörig lärare för år f-3. Du skall ha god samarbetsförmåga, ta egna initiativ, vara flexibel. Du skall ha ett gediget intresse för barn och undervisning. Du skall ha en helhetssyn på barns utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr. rektor Per-Åke Nordenberg,508 40396 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Kristinebergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Botkyrka kommun är Stockholmsområdets femte största kommun med drygt 80 000 invånare. Omtalade kultur-, demokrati- och upplevelsesatsningar, expansivt näringsliv samt Sveriges yngsta och mest internationella befolkning, gör Botkyrka till en händelse- och variationsrik kommun med plats för nytänkare. Björkhaga skola ligger i ett trivsamt område nära Tumba centrum. På skolenheten finns idag ca. 610 barn och elever från förskoleklass till år 9. Bland dessa ingår också Botkyrka musikklasser, kommunövergripande resursgrupp, grundsärskola och lärstudio. På Björkhaga skola jobbar en positiv och engagerad personalgrupp i nära samarbete i arbetslag och med fokus på barnet/eleven i centrum. Tillsammans utvecklar vi en skola med en bred kulturprofil där flera kulturelement ingår i ett 6-16 årsperspektiv. ARBETSUPPGIFTER Du kommer att ingå i ett arbetslag åk F-3 och tillsammans med andra lärare och fritidspersonal arbeta för att eleverna ska känna sig trygga och nå kunskapsmålen. Arbetet innebär bl a undervisning i svenska, matematik, so, no och enegelska för de yngre åldrarna. Du kommer även vara mentor för en åk 3, vilket bl a innebär att du behöver skapa goda relationer med föräldrarna. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning för de yngre åldrarna åk F-3 med examen. Erfarenhet av undervisning i de yngre åldrarna krävs för denna tjänst.
Företag: Botkyrka kommun, Björkhaga Skola
Ort: Botkyrka
Publicerad : 07-06
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år, Sv/SO/En
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Gubbängsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. 1 plats(er). Sv/SO/En Gubbängsskolan söker en lärare med Sv/SO/En som kompetens. Gubbängsskolan är en F-9-skola som ligger i Farsta och här går för närvarande ca 700 elever. Vi ligger mellan Gubbängens radhusområde norr om skolan och det stora Gubbängsfältet i söder. Skolan har i genomsnitt tre paralleller per årskurs och är indelad i horisontella arbetslag med arbetslagsledare. Skolan står för tradition och kontinuitet och har en stark lärarkår. Sedan flera år har vi olika profiler; fotboll, drama och bild- och form. Dessutom har vi två mindre särskilda undervisningsgrupper knutna till skolan. Skolledningen består av rektor, tre biträdande rektorer och skolsekreterare. Elevhälsogruppen består idag av skolsköterska, kurator, studie-och-yrkesvägledare, skolpsykolog, specialpedagog 4-9, specialpedagog F-6, speciallärare 1-3 och skolledning. Flera i både skolledning och elevhälsogruppen är nya på skolan och skolan står inför ett utvecklingsarbete både när det gäller elevhälsoarbetet och det pedagogiska stödet gentemot lärarna. Vi har datortavlor i flera klassrum, men vi behöver utveckla oss mer inom IT och vill göra det på ett sätt som kommer så många elever som möjligt till del. Vi har mycket roligt och spännande framför oss! Till hösten söker vi en lärare i svenska, samhällsorienterade ämnen samt engelska till vårt mellanstadium. Vårt mellanstadium växer så det kommer fler nya lärare till mellanstadiet och stadiet har en ny biträdande rektor från och med läsår 2013-14. På mellanstadiet går vi nu mot en organisation med ämneslärare så du kommer att undervisa i flera klasser, men är mentor, tillsammans med en kollega i en klass. Våra utvecklingsområden inför nästa läsår är, förutom att höja elevernas resultat, att arbeta för tryggheten på skolan. För att uppnå trygghet vill vi arbeta både med värdegrundsfrågor och med elevmedinflytande. Vi ska också ge lärarna möjlighet att samarbeta så mycket som möjligt, vi arbetar tillsammans med andra skolor i vårt område med ett projekt ”Lärare utvecklar lärare”. Eftersom skolan växer kommer vi troligtvis också behöva fler arbetslagledare till hösten. Har du erfarenhet eller är intresserad av det uppdraget så ange gärna det i ansökan. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: biträdande rektor Jonas Hemström,08-508 47 350 Bo Fransson, Lokalombud Lärarnas riksförbund, 08-508 47 350 (facklig) Anne Stoor Danielsson, Lokalombud Lärarförbundet, 08-508 473 94, anne.danielsson.stoor@stockholm.se (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Gubbängsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, Sv/SO/En jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, Sv/SO/En

Lärare i grundskolans tidigare år
Bergshamraskolan är en kommunal F - 9 skola med ca 440 elever som ligger i natursköna stadsdelen Bergshamra i Solna. Skolan är belägen ett stenkast från Bergshamra centrum och i närheten finns både Ulriksdals slottspark och Edsviken. Mycket goda kommunikationer i form av tunnelbana och bussar. ARBETSUPPGIFTER Ansvar att planera, genomföra och utvärdera undervisning i en åk 1 där du också är mentor. Aktivt bidra till arbetslagets och skolans utveckling. Du tillhör ett arbetslag bestående av lärare som arbetar med årskurserna 1 - 3. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som är utbildad och behörig grundskollärare mot de lägre åldrarna, gärna med inriktning matematik/naturvetenskap. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet och vill att du ska vara positiv, ansvarstagande och äga förmågan att leda och entusiasmera andra. Tidigare erfarenhet från läraryrket ses som meriterande.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-04
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år, Skanskvarnsskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Skanskvarnsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Skanskvarnsskolan är en skola för elever F-6. Här går elever i "vanliga" klasser och elever med funktionsnedsättning, rörelsehinder. Vi är i utvecklingsfas så du har stora möjligheter att bidra. Skolan ligger i Årsta på gångavstånd till Gullmarsplan. Vi har naturen inpå knutarna så att bedriva undervisning utomhus är enkelt. Vi arbetar i arbetslag med klasslärarskap och mentorskap. Lärare förväntas undervisa i sina ämnen inom arbetslaget. 1 plats(er). Lärare mellanstadiet Lärare på mellanstadiet i årskurs 4 Behörighet krävs i sv, so och gärna eng. Löneform: Månadslön. Individuell lönesättning Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi ser gärna att du arbetat några år. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. Ferietjänst För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Elisabeth Bäck,0850816661 Marianne Zetterlund, Lärarförbundet, 08508 16 660 (facklig) Christina Bäck, LR, 0761286637 (facklig) Tillträde: 2013-08-13. Tillträde vid höstterminsstarten 13/8-13
Företag: Stockholms stad; Skanskvarnsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, Skanskvarnsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, Skanskvarnsskolan

Lärare i grundskolans tidigare år
Skytteholmsskolan är en f-9 skola i centrala Solna. Skolan består av ca 550 elever och har två rektorer (F-3 och 4-9). ARBETSUPPGIFTER Vi söker klasslärare till åk 4. Undervisning i svenska, engelska, matematik, SO, NO och elevens val. KVALIFIKATIONER Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. Du ska ha stort engemang, pedagogisk kompetens och förmågan att organisera en god miljö för lärande. På Skytteholmsskolan arbetar vi med inkludering och formativ bedömning och vi vill att all personal bidrar till att få alla elever att nå målen genom kreativ och genomtänkt undervisning. Språkutvecklande arbetssätt värdesätter vi stort och att ha ett normkritiskt förhållningssätt är meriterande. Behörig lärare med erfarenhet av undervisning i grundskolan.
Företag: Solna Stad, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Solna
Publicerad : 07-03
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Blackebergsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Blackebergsskolan har cirka 300 elever i klass F-6. Vi finns i det naturgröna Bromma, några minuters promenad från T-bana (station Blackeberg). Vi är en liten skola där alla känner alla, vilket bidrar till trygghet och god stämning. Dessutom har vi ett väl utvecklat samarbete mellan skola och fritidsverksamhet. 1 plats(er).Blackebergsskolan söker efter grundskolärare till vår blivande årskurs ett. Vi söker efter Dig som vill arbeta i ett tre-lärar-system, där varje lärares ämneskompetens kommer alla elever till godo, och som vill utveckla och fördjupa sina ämneskunskaper för att erbjuda den allra bästa undervisningen till stöd för våra elevers progression. Utbildad lärare mot skolans tidiga år. Du ska kunna arbeta självständigt och i team, ha en god social förmåga, är en ansvarstagande och engagerad person,som tänker utanför boxen och som har idéer och tankar om hur barn utvecklas.Du behöver vara lösningsinriktad och se möjligheterna till utveckling hos varje barn. Vi erbjuder en spännande arbetsplats där du får vara med och påverka metoder och arbetssätt och som tillsammans med Blackebergsskolans personal vill fortsätta att utveckla Blackebergsskolan till att bli en av Sveriges bästa skola. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av arbete i skola. Varaktighet: 6 månader eller längre. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Facklig representant LR Elisabet Belfrage Marie Fritzell, Fackligt ombud Lärarförbundet samt skyddsombud, marie.fritzell@stockholm.se (facklig) Henrik Nöbbelin, Rektor, 08-508 42 842, henrik.nobbelin@stockholm.se Tillträde: 2013-08-14.
Företag: Stockholms stad; Blackebergsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Enbacksskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Enbacksskolan är en lysande stjärna på Stockholms stjärnhimmel. Vår skola ligger precis i närheten av Spånga kyrka och Spånga IP. 1 plats(er). Legitimerad och behörig lärare för de lägre åldrarna i NO, teknik och svenska. Gärna SvA Lärare i de lägre åldrarna. Legitimerad och behörig lärare för de lägre åldrarna i NO, teknik och svenska. Gärna SvA. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Tidigare erfarenhet av undervisning för de lägre åldrarna. Varaktighet: Tillsvidare. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Carina Abrahamsson,08-50803924 Kenneth Bergman, Lärare, 08-508 03 900 (facklig) Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Enbacksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år/förskollärare
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Alviksskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Alviksskolan är en F-9-skola med totalt drygt 1000 elever. Inom ramen för skolans verksamhet har vi fritidshem, förskoleklasser, grundskola och internationella klasser, hörselklasser och fotbollsklasser. F-3 är organiserade i 3 enheter med vardera 4 klasser där fritids och skola samverkar och har ett gemensamt ansvar för eleverna. Vi arbetar målmedvetet med skolutveckling och moderna undervisningsmetoder och utvecklar vår verksamhet mot mer ämnesintegrerad pedagogik. 1 plats(er). Vi söker en förskollärare/grundskollärare för arbete i klass och på fritids i årskurserna F-3. Arbetet innebär undervisning i klass och även en viss tid på fritids. Det första året kommer undervisningen huvudsakligen att ske i förskoleklass. Tanken är att man sedan kan följa med klassen till år 1 (om behörighet att undervisa där finns). För detta uppdrag söker vi dig som är utbildad lärare eller förskollärare. Vi ser gärna att du har utbildning i och/eller erfarenhet av att arbeta med Bornholmsmetoden. Vi söker dig som arbetar utifrån modern pedagogik och vill delta i vår utveckling mot visionen En skola i världsklass. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du som söker tjänsten är positiv, initiativrik och flexibel och har god förmåga att bygga förtroendefulla relationer till elever, föräldrar och kollegor. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Du har erfarenhet av pedagogiskt arbete och är intresserad av att arbeta formativt med alla elevers utveckling. Du ser samarbete som en självklar arbetsform. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. Vi kommer att tillämpa kontinuerligt urvalsarbete och kalla till intervjuer fortlöpande. Vi kommer att inleda med kortare telefonintervjuer och därefter fortsätta med personliga möten. Om du blir kallad till anställningsintervju ska du kunna styrka dina meriter med gällande betyg/intyg. Utdrag ur polisens belastningsregister måste uppvisas före anställning. Vi undanber oss hjälp från externa rekryteringsfirmor. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Karin Hellsten,08-508 07 165 Paula Fornstedt, Biträdande rektor, 08-508 07 159, paula.fornstedt@stockholm.se Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Alviksskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-29
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år/förskollärare jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år/förskollärare

Lärare i grundskolans tidigare år
Vill du arbeta inom tydliga ramar i en flexibel miljö med dynamiska barn och vuxna? Har du arbetat några år och är väl förtrogen med den nya läroplanen? Sandbergska skolan är en fristående grundskolan med fokus på lärande för framtiden. Vi söker nu dig, en 3-5 lärare för en tjänst på 100%. Sandbergska skolans elever har mycket goda färdigheter och presterar höga resultat. Vi har högt ställda förväntningar och arbetar för att "kittla" eleverna att ta nästa steg i sitt lärande. Vi lägger stor vikt vid din förmåga att med engagemang och glädje motivera och stötta eleverna i deras kunskapsutveckling. Du är en driven, självgående lagspelare som är sugen på att arbeta i en rörlig organisation där vi ständigt strävar efter att närma oss ett omdefinierat lärande! Intresse i och erfarenhet av IT-baserat lärande ses som en stor merit. Välkommen med din ansökan! Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.
Företag: SANDBERGSKA SKOLAN AB
Ort: Upplands Väsby
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan I Sigtuna kommuns grundskolor pågår ett utvecklingsarbete kopplat till bedömning för lärande (BFL) samt informations- och kommunikationsteknik (IKT). Tingvallaskolan har i dag ca 150 elever från förskoleklass till åk 6 och är därmed en liten skola. Detta skapar goda förutsättningar att "alla känner alla", vilket i sin tur bidrar till en stark känsla av gemenskap. Tingvallaskolans helhetsidé genomsyrar all verksamhet, i vilken trygghet, struktur och goda relationer utgör basen för vårt värdegrundsarbete. Både barn och föräldrar ska på vår skola bemötas väl och känna delaktighet och ha inflytande. Under de år som eleverna går på vår skola ska de känna sig motiverade, kreativa och utveckla ett kritiskt tänkande. När de lämnar vår skola ska de vara väl rustade med en god självkänsla. Vi har ett "Trygghetsteam" som arbetar utifrån vår Likabehandlingsplan. Arbetet består av ex. lösningsinriktade samtal med elever. Tingvallaskolan är också värdskola för Hällsboskolan, en statlig specialskola för elever med språkstörning. Skolorna samarbetar genom att personal samverkar och elever från Hällsboskolan inkluderas i vissa ämnen. ARBETSUPPGIFTER Tingvallaskolan söker engagerad klasslärare för åk 1 med behörighet i svenska/ma/no. Du ska vara förtrogen med LGR 11 och ansvara för planeringen av undervisningen samt bedömningen av elevernas kunskapsutveckling. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som: - är utbildad och behörig lärare med god didaktisk kompetens - är tydlig i ditt ledarskap - har lätt för att hålla en god och tydlig struktur i arbetet med barnen - har lätt för att skapa goda relationer både med elever,föräldrar och medarbetare - är positiv och ser utmaningar som något berikande - gärna har erfarenhet och kompetens av att arbeta med barn i behov av särskilt stöd
Företag: Sigtuna kommun, Tingvallaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Idrottslärare i grundskolans tidigare år
Järfälla ligger två mil nordväst om Stockholm C, med 67 000 invånare. Även om storstaden ligger nära - 20 minuter med pendeltåg eller bil till Stockholms C - finns det mesta inom kommunen. Stora friluftsområden, Mälarens vatten, rikt utbud av kultur och föreningar, mångskiftande näringsliv, fina bostadsområden, shopping och väl utbyggd service gör att Järfälla är en kommun att bo, arbeta och trivas i. Olovslundskolan är belägen i västra Jakobsberg. Här går ca 450 elever per läsår från förskoleklass till och med årskurs 5 samt samundervisningsklasser årskurs F-6. Skolbarnsomsorg finns för åldrarna 6 - 12 år. Olovlsundskolan arbetar för att skolan ska vara en trivsam miljö där alla får en möjlighet att utvecklas på bästa sätt. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i idrott och hälsa samt gärna NO/SO. KVALIFIKATIONER Utbildad grundskollärare inom idrott och hälsa. Vi ser gärna att du har NO/SO med i din utbildning.
Företag: Järfälla kommun, Olovslundskolan
Ort: Järfälla
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Idrottslärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Idrottslärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Ekebyholmsskolan är en kristen friskola i Roslagen 6 mil norr om Stockholm. Det är en skola med elever från förskoleklass till årskurs 9. Vi har även ett gymnasium. Skolan har ca 250 elever. För mer information gå in på vår hemsida www.ekebyholm.se. Arbetsuppgifter Du kommer att arbeta som klasslärare i en årskurs 4. Du planerar, genomför och dokumenterar din undervisning. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar att se till att barnen erbjuds en lärorik verksamhet med hög kvalitet. Kvalifikationer Vi söker dig med bred behörighet för undervisning i grundskolans tidigare årskurser 1-7. Du bör vara intresserad av värdegrundsfrågor och ha en god kommunikativ förmåga. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: rektor Yvonne Löfgren 0175-75950, rektor@ekebyholm.se Välkommen med din ansökan!
Företag: Ekebyholmsskolan
Ort: Norrtälje
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år Mariaskolan
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Mariaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Mariaskolan är en treparallellig F-9 skola som ligger på Söder i Stockholm ett stenkast från Zinkensdams idrottsplats och Tantolunden. Här möts varje dag engagerade elever och lärare i en gemensam strävan att göra en bra skola bättre. 1 plats(er). Vikariat på heltid 100% Mariaskolan söker en klassföreståndare till en av våra tre klasser i åk 1 där du kommer att vara huvudansvarig för all planering och undervisning i klassen. Du kommer också att ingå i ett arbetslag som består av en förskolärare, två lärare och fem fritidspedagoger. Vi söker dig som är positiv, flexibel och van att samarbeta med andra pedagoger. Du bör ha den grundläggande kompetensen som krävs för att undervisa i samtliga teoretiska ämnen för åk 1-3. Pedagogisk lunch dagligen. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Vi söker dig som är en trygg och stabil lärare med flera års erfarenhet av arbete i grundskolans tidigare år. Varaktighet: 6 månader eller längre. Tjänsten är ett vikariat med stora möjligheter till vidare förlängning. Arbetstid: Dagtid. Ferietjänst För mer information om tjänsten, tag kontakt med: bitr rektor Maria Mohlander ,08-508 40 755 Tillträde: 2013-08-13. Den 13-19 augusti förbereder och planerar samtliga pedagoger kommande läsår. Skolan startar för eleverna tisdag den 20 augusti.
Företag: Stockholms stad; Mariaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år Mariaskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år Mariaskolan

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Katarina Södra skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Katarina Södra skola är belägen på Södermalm alldeles vid Nytorget. Skolans verksamhet utgår från barnets behov under hela dagen - Hela barnet hela dagen. Skolan har ca 560 elever från förskoleklass t.o.m. åk 6. 1 plats(er).Vi söker dig som är behörig lärare i svenska, matematik, naturorienterade ämnen och gärna teknik, (huvudinriktning MA/NO) för årskurs 4-6. Undervisning i årskurs 5 i ämnena SV/MA/NO och teknik. Du ska även delta i utvecklingen av matematikämnet. Du kommer att ha ett tätt samarbete i arbetslaget. Du har ett stort engageman i dina elever och är väl medveten om skolans uppdrag. I tjänsten ingår klassföreståndarskap i en av femmorna. Du arbetar på en skola som har som mål att ge elever trygghet och goda kunskaper. För oss är det viktigt med eleven i centrum. Du har lätt för att samarbeta, är positiv och öppen för nya idèer. Det är viktigt att du har goda IT-kunskaper. Klassrummen är försedda med Smartboards. Du är en tydlig och demokratisk ledare i klassrummet och din undervisning håller hög kvalité. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Hossein Tajik,0850842431 Margareta Scherman, Rektor, 08-508 42 400, 076-12 42 402, margareta.scherman@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Katarina Södra skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Beckombergaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Beckombergaskolan är en kommunal skola, grundskola, grundsärskola, fritidshem och fritidsklubb. Skolan har ca 500 elever från förskola till och med år 6 samt ca 70 personal. Pedagogerna arbetar i arbetslag. 1 plats(er). Trä- och metallslöjdlärare 1 tjänst 90% Sedvanliga arbetsuppgifter för trä- och metallslöjdslärare mot yngre åldrar. Erfarenhet av trä- och metallslöjdsarbete i grundskolans tidigare år, arbete med elever i behov av särskilt stöd/grundsärskolan, drejning, tematiskt arbetssätt och samarbete med fritidshemmen. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Erfarenhet av arbete med datorer, interaktiva skrivtavlor och Ipads nödvändigt. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Bitte Enquist Lundmark,08-50842801 Nahid Ayat Batool, Fritidspedagog, 08-50842797 (facklig) Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Beckombergaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun
Danderyds kommun med drygt 31 000 invånare ligger centralt norr om Stockholm. Kommunen består av fyra kommundelar, Danderyd, Djursholm, Enebyberg och Stocksund. Vi har goda kommunikationer, många företag och ett stort sjukhus. Vi har bra kommunal och kommersiell service i kommunen. Ekebyskolans Re omfattar Ekebyskolan F-6 med 275 elever och Svalnässkolan F-3 med 75 elever.Skolorna är vackert belägna i kommundelen Djursholm med naturen på knuten.Våra elever presterar goda resultat och är vetgiriga. Till Ekebyskolan söker vi nu lärare. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en behörig lärare som ska komplettera arbetslaget i år 4-6. Undervisar i huvudsak i år 5 men till liten del även i år 6 som stöd för enskilda elever.Ansvarar för engelskan i en klass 4 och en klass 5. KVALIFIKATIONER Du bör vara behörig i Sv/So och Eng.Du ska vara en tydlig ledare som har lätt för att skapa relationer till elever, föräldrar och kollegor.Du har intresse och erfarenhet av att arbeta ihop grupper och särskilt se till elever med olika inlärningssvårigheter. Vi lägger stor vikt på personliga egenskaper.
Företag: Danderyds kommun, Ekeby-/Svalnässkolan
Ort: Danderyd
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år sökes till Danderyds kommun

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sjöängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sjöängsskolan är en F-9 skola, treparallellig och är belägen i Örby slott/Liseberg i Älvsjö. 1 plats(er). Klasslärare i en åk 1. Ansvara för klassen tillsammans med en förskollärare. Ingå i arbetslaget och samarbeta med kollegor. Klasslärare i en åk 1. Ansvara för klassen tillsammans med en förskollärare. Ingå i arbetslaget och samarbeta med kollegor. Utbildning krävs. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Ingen erfarenhet krävs men är meriterande. Varaktighet: 3-6 månader. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Hans-Olof Nilsson,08/50821411 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Sjöängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sjöängens skola Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sjöängsskolan är en F-9 skola, treparallellig och är belägen i Örby slott/Liseberg i Älvsjö. 1 plats(er). Deltid c:a 50%, undervisning i en åk2, vik under ordinarie klasslärares andra uppdrag. Samarbeta med kollegor i arbetslaget. Deltid c:a 50%, undervisning i en åk2, vik under ordinarie klasslärares andra uppdrag. Samarbeta med kollegor i arbetslaget. Utbildning eller motsvarande krävs. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tidsbegränsad. Krav på arbetslivserfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Varaktighet: 3-6 månader. Kan ev. förlängas. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Hans-Olof Nilsson,08/50821411 Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Sjöängens skola
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-26
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Sigtuna kommun - alla tiders mötesplats - ligger mitt emellan Uppsala och Stockholm. Den tusenåriga staden Sigtuna och Arlanda flygplats utgör två spännande inslag på var sin sida om centralorten Märsta. Kommunen är en framtids- och tillväxtkommun och har cirka 42 000 invånare. Barn- och ungdomsförvaltningen ansvarar för all verksamhet inom förskola, familjedaghem, förskoleklass, grundskola och fritidshem.För barn med funktionshinder finns särskolan, som har två parallella former: grundsärskola och träningsskola. Inom vårt ansvarsområde finns också Naturskolan och Kulturskolan. Sätunaskolan är en nybyggd och modern skola där vi arbetar interaktivt, och med både lärande och hälsa i fokus. Vi har ett inkluderande förhållningssätt och arbetar med en helhetssyn på barn, lärande och utveckling. Vi menar att social- och intellektuell utveckling sker parallellt. Det betyder att varje barn behöver känna trygghet, glädje, stimulans och krav för att utvecklas. På Sätunaskolan ges alla elever i åk 4-6 möjlighet till en egen laptop och skolan ligger långt framme i IKT-utvecklingen. Bedömning för lärande (BFL) och IKT blir synligt i "Sigtunaboxen", vilket ger en tydlighet i kommunens Skolutvecklingsprogram På Sätunaskolan har vi en kommunövergripande specialgrupp inom autismspektrat och vi har ett inkluderande förhållningssätt för våra elever. Vår skola ska vara en plats som är rolig, intressant och viktig för både barn och vuxna, en plats där vi lär oss känna respekt, ansvar och empati. Skolan elever ökar i antal och är i behov av ytterligare lärare. ARBETSUPPGIFTER Klasslärare för åk 5, gärna med inriktning mot både svenska och matematik. KVALIFIKATIONER Lärarutbildning för yngre åldrar, gärna med inriktning mot svenska och/eller matematik. Kunskaper inom specialpedagogik och IKT är meriterande. Erfarenhet av flexibelt arbete som klasslärare, IKT samt med elever autismspektrat är önskvärt.
Företag: Sigtuna kommun, Sätunaskolan
Ort: Sigtuna
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Hjulstaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Hjulsta grundskola är en F-9 skola med ca 450 elever. Skolan ligger nära tunnelbanestationen i Hjulsta. Vi arbetar medvetet för att vara det själklara skolvalet i området. Ett stort utvecklingsarbete påbörjades HT-2012. Skolan är utvald av Skolverket och Stockholms Utbildningsförvaltning för ett deltagande under fem terminen i projektet "Handledning för lärande" . Syftet är att stärka lärarnas kompetens, utveckla undervisningen och höja elevernas resultat. 1 plats(er).Vi söker dig som vill arbeta som klasslärare på vårt lågstadium. Du ska vara engegerad, positiv och ha god samarbetsförmåga. Du kommer tillsammans med en annan lärare vara ansvarig för undervisningen i årskurs 2. Eftersom språkutveckling är en viktig del i skolans arbete krävs goda kunskaper i svenska. Behörig lärare för gurndskolan åk F-3 samt ha god kompetens gällande läsinlärning. -vara väl förtrogen med uppdraget och se utveckling av verksamheten som en självklar del i arbetet. -lösningsinriktad inställning -ha god förmåga att samverka med övrig personal Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs av läraryrket och att arbeta i ett mångkulturellt område Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Anna Lena Wanngård,08 508 41 356 Tillträde: 2013-08-15.
Företag: Stockholms stad; Hjulstaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år, sv, so, eng
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Årstadalsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Årstadalsskolan är en f-5 skola med 400 elever. Eleverna är indelade i två arbetslag. Skolan ligger i det expansiva bostadsområdet vid Liljeholmskajen och ingår i samma enhet som Gröndalsskolan. Läs gärna mer på vår hemsida www.arstadalsskolan.stockholm.se. 1 plats(er).Vi söker en erfaren och behörig lärare i sv, so och eng. Undervisning kommer att ske i årskurs 1-5. Årstadalsskolan bedriver en helintegrerad verksamhet där förskollärare, lärare och fritidspedagoger samverkar under barnens hela dag. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar att se till att barnen erbjuds en spännande och lärorik verksamhet med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fokus på barns lärande och utveckling. Dina arbetsuppgifter och ditt uppdrag innebär att utifrån skolans intention bidra till att eleverna uppnår målen. Vi söker dig som gillar utmaningar, är förändringsbenägen och vill ha kul på jobbet. Du är engagerad, ambitiös och har ett brinnande intresse för pedagogik och värdegrundsfrågor. Du har en god kännedom om våra styrdokument och väl förtrogen med hur du kan omsätta denna kunskap i det dagliga arbetet. Du är positiv till de nya förändringarna inom skolan och tycker att det är spännande och utvecklande. Vi förespråkar ett elevcentrerat arbetssätt där varje individs unika förmågor tas tillvara. Våra hörnstenar är portfoliometodik, lärstilar, tema/verkstäder och lösningsinriktad pedagogik. Kunskap inom dessa områden är önskvärd. Kompetens inom specialpedagogik är meriterande. Välkommen med din ansökan! Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Camilla Svensson Ulf Lindberg, Rektor, 08-508 22 264, 076-12 22 264, ulf.lindberg@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Årstadalsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, sv, so, eng jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, sv, so, eng

Lärare i grundskolans tidigare år, sv, so, ma, no
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Årstadalsskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Årstadalsskolan är en f-5 skola med 400 elever. Eleverna är indelade i två arbetslag. Skolan ligger i det expansiva bostadsområdet vid Liljeholmskajen och ingår i samma enhet som Gröndalsskolan. Läs gärna mer på vår hemsida www.arstadalsskolan.stockholm.se. 1 plats(er).Vi söker en erfaren och behörig lärare i sv, so, ma och no. Undervisning kommer att ske i framförallt årskurs 2. Årstadalsskolan bedriver en helintegrerad verksamhet där förskollärare, lärare och fritidspedagoger samverkar under barnens hela dag. Arbetslaget har ett gemensamt ansvar att se till att barnen erbjuds en spännande och lärorik verksamhet med hög kvalitet. Vi arbetar utifrån ett helhetsperspektiv med fokus på barns lärande och utveckling. Dina arbetsuppgifter och ditt uppdrag innebär att utifrån skolans intention bidra till att eleverna uppnår målen. Vi söker dig som gillar utmaningar, är förändringsbenägen och vill ha kul på jobbet. Du är engagerad, ambitiös och har ett brinnande intresse för pedagogik och värdegrundsfrågor. Du har en god kännedom om våra styrdokument och väl förtrogen med hur du kan omsätta denna kunskap i det dagliga arbetet. Du är positiv till de nya förändringarna inom skolan och tycker att det är spännande och utvecklande. Vi förespråkar ett elevcentrerat arbetssätt där varje individs unika förmågor tas tillvara. Våra hörnstenar är portfoliometodik, lärstilar, tema/verkstäder och lösningsinriktad pedagogik. Kunskap inom dessa områden är önskvärd. Kompetens inom specialpedagogik är meriterande. Välkommen med din ansökan! Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Bitr.rektor Camilla Svensson Ulf Lindberg, Rektor, 08-508 22 264, 076-12 22 264, ulf.lindberg@stockholm.se Tillträde: 2013-08-13.
Företag: Stockholms stad; Årstadalsskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-25
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, sv, so, ma, no jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, sv, so, ma, no

Lärare i grundskolans tidigare år-till en åldersblandad F-3 grupp
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Björnbodaskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Björnbodaskolan är en F-6 skola med ca. 580 elever i Vinsta/Kälvesta i Vällingby. Skolan är indelad i årskursarbetslag med tre grupper/klasser per årskurs, förutom den åldersblandade montessoriinspirerade F-3 gruppen. Skolan har även två små undervisningsgrupper årskurs F-3 resp 4-6. Till enheten hör också Sörgårdsskolan med ca. 240 elever F-6. 1 plats(er).Tjänsten är en lärartjänst till en åldersblandad montessoriinspirerad grupp åk F-3 med tot ca. 60 elever. Du kommer att ha ett delat mentorsansvar med en annan grundskollärare. I arbetslaget ingår även förskollärare, fritidspedagoger och barnskötare. Vi ser gärna att du som söker har en bred behörighet. Kunskaper i läsinlärning är ett krav. God samarbets- och initiativförmåga samt flexibilitet är egenskaper vi värdesätter högt. Likaså ett gediget intresse för barn och undervisning. Du bör ha en helhetssyn på barns utveckling, både kunskapsmässigt och socialt. Erfarenhet om montessoripedagogik är en tillgång. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Rektor Agneta Brandelius,50805760 Inga-LIll Ankerhag, Bitr. rektor, 508 05 762, 076-12 05 762 Marie Mårtensson, Biträdande rektor, 508 05 221, 076-12 05 221 Tillträde: 2013-08-13. Tillträde önskas från den 13 augusti eller efter överenskommelse.
Företag: Stockholms stad; Björnbodaskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-24
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år-till en åldersblandad F-3 grupp jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år-till en åldersblandad F-3 grupp

Lärare i grundskolans tidigare år
Stockholms Stad Utbildningsförvaltningen Sätraskolan Stockholms stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Stockholm kommer att växa till en miljonstad till år 2030. Det ställer höga krav på oss som arbetar i Stockholms stad att bli ännu bättre. Därför behöver vi dig som vill utveckla verksamheten för stockholmarna och ett Stockholm i världsklass. Stockholms stad erbjuder spännande och utmanande arbeten med ett öppet arbetsklimat som präglas av respekt för allas lika värde. Sätraskolan är en F-9 skola belägen i Sätra inom Skärholmens stadsdelsområde. Skolan har mångkulturell prägel. Sätra är ett område med mycket fria parkytor, närhet till skog och mark samt till Mälaren. Här finns idrottsplatser och Skärholmens centrum med stadsbibliotek och simhall inom gångavstånd. Inom skolans lågstadium pågår utvecklingsarbete kring lässtrategier och språkutveckling. De yngsta eleverna arbetar med "att skriva sig till läsning" och alla lågstadieklasser använder iPads som verktyg. 1 plats(er). Lärare Sv/So, eng, bild/musik Klasslärare i åk 1-3. Kommande läsår med huvudansvar i klass med elever i åk 2-3. Att arbeta i nära samarbete med lärarkollega och med fritids kring elevgrupp åk 2-3. Examinerad lärare mot grundskolans tidigare åldrar, inriktning SV/So samt behörighet i engelska och gärna matematik, bild, musik. Löneform: Månadslön. Anställningsform: Tillsvidare. Krav på arbetslivserfarenhet: Erfarenhet krävs. Det är bra om du har erfarenhet av att vara klasslärare. Varaktighet: Tillsvidare. Arbetstid: Dagtid. För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Biträdande rektor Maj-Britt Andersson,08-508 24 224 Tillträde: 2013-08-12.
Företag: Stockholms stad; Sätraskolan
Ort: Stockholm
Publicerad : 06-11
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
I Malung-Sälen lever du närmare det som verkligen betyder något. Det kan vara frisk luft, fjäll, skidåkning, fiskesjöar och vildmark. Eller tid tillsammans med familjen istället för bilköer eller tunnelbana. Det kan lika gärna handla om arbete. Malung har bra kommunikationer, ett mycket gott näringslivsklimat och är också en av landets företagstätaste platser. I Malung-Sälen bor du för att du tycker att livskvalitet är viktigt. För att du inte vill vänta till semestern för att ha tid för familjen. För att du inte vill vänta till helgen med dina fritidsintressen. För att du vill att barnen ska växa upp i en trygg miljö. I Malung-Sälens kommun finns allt som hjärna, hjärta och själen behöver. Och det finns precis inpå stugknuten. Malung-Sälens kommun med ca 10 500 invånare ligger i det natursköna Dalarna. Kommunen är en av Sveriges största med en area på 41 kvadratmil och stora utvecklingsmöjligheter för framtiden inom flera områden. Vi erbjuder tillgång till avancerad informationsteknik, konkurrenskraftig serviceverksamhet och kommunalt framtidstänkande såväl som goda möjligheter till friluftsliv, idrotts- och kulturaktiviteter. Hos oss finner du Sälenfjällen, som gör oss till Nordens största vinterturismkommun. Läs mer på www.malung-salen.se ARBETSUPPGIFTER Sälens rektorsområde söker en grundskollärare/1-7 lärare med placering i Sälens skola. Vi arbetar i tre arbetslag; F-2, 3-5, samt ett fritidshem med två avdelningar. Du kommer huvudsakligen att arbeta i år 1-2. Vi förutsätter att du; -sätter eleven i centrum och ser till varje elevs individuella behov och förutsättningar. -är duktig på att kommunicera med såväl elever som vuxna -har mycket god samarbetsförmåga -är positiv och ser möjligheter istället för svårigheter. KVALIFIKATIONER Lärare i grundskolans tidigare år/1-7 lärare. Gärna med behörighet i svenska,so och no. Vi ser helst att du har erfarenhet av att; -skriva IUP -skriva skriftliga omdömen -skriva pedagogiska planeringar -upprätta ÅP. Erfarenhet är meriterande men inte ett krav.
Företag: Barn- och utbildningsförvaltningen, Malung-Sälens kommun
Ort: Malung Sälen
Publicerad : 07-02
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Friggaskolan söker lärare Friggaskolan är en fristående F-9 skola i Östersund som disponerar lokaler vid Sollidenområdet. Det är ett naturskönt område med en mängd olika verksamhetsformer. Skolan erbjuder en mysig närmiljö, där naturen finns med som en viktig tillgång för skolan. Skolan utökar verksamheten och på sikt kommer vi att vara två parallellig skola med ca 20 elever i varje grupp. Lärare i grundskolans tidigare år Tjänsten är en tillsvidaretjänst med en tjänstgöringsgrad på ca 80%. Arbetsuppgifter Du ska planera, genomföra, utvärdera och dokumentera det pedagogiska arbetet samt arbeta för en trygg och stimulerande arbetsmiljö. Undervisningen kommer att ske i Fsk- åk 3. Välkommen med din ansökan innehållande ett personligt brev och CV. Ansökan kan mejlas in senast den 1 aug till jonas.berg@zonline.se. Intervjuer kommer att ske löpande varefter ansökningar kommer in. Säljare av jobbannonser undanbedes vänligt men bestämt. Vill du veta mer om vår skola, besök vår hemsida www.pysslingen.se/friggaskolan eller besök vår facebooksida www.facebook.com/friggaskolan
Företag: Friggaskolan
Ort: Östersund
Publicerad : 06-20
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Töråsskolan. ARBETSUPPGIFTER Undervisning i svenska, engelska samt svenska som andraspråk i årskurs 1-5 samt övriga läraruppgifter. KVALIFIKATIONER Lärarbehörighet Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Gislaveds kommun, Team Norr
Ort: Gislaved
Publicerad : 07-10
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Gyllenforsskolan söker lärare i grundskolans tidigare år
ARBETSUPPGIFTER Delat klassföreståndaransvar i åk 3 KVALIFIKATIONER Behörig grundskollärare med inriktning sv alt ma. Du är flexibel och ansvarstagande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Företag: Gislaveds kommun, Team Centrum
Ort: Gislaved
Publicerad : 07-08
Sök fler jobb liknande: lediga Gyllenforsskolan söker lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Gyllenforsskolan söker lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år, Gullviveskolan
Gullviveskolan är en mångkulturell skola som ligger i centrala Gislaved. På skolan finns elever från förskoleklass till årskurs 6 samt två fritidshem. Vi har närhet till skog och natur och trevliga lokaler. ARBETSUPPGIFTER Undervisa i år 4. KVALIFIKATIONER Behörighet att undervisa i grundskolans tidigare år. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att möta elever och föräldrar från andra kulturer. Vi ser gärna att du har SVA och engelska i din utbildning. Du ska ha lätt för att samarbeta och vara flexibel kollega i arbetslaget. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Företag: Gislaveds kommun, Team Centrum
Ort: Gislaved
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år, Gullviveskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år, Gullviveskolan

Lärare i grundskolans tidigare år på Runnerydsskolan
Inom barn- och utbildningsförvaltningen arbetar vi medvetet och målinriktat för att ge varje barn och elev de verktyg som krävs för att söka kunskap i livet. Det ska vara roligt att lära! Målet är att varje barn och elev ska få utvecklas efter sina förutsättningar och känna glädje och stolthet över sina framgångar. Runnerydsskolan är en mångkulturell skola där cirka hälften av eleverna har ett annat modersmål än svenska. Nästa läsår är det cirka 435 elever på skolan i åldrarna 6-12 år fördelade i tre arbetsenheter. ARBETSUPPGIFTER Du skall arbeta som lärare i klass 1 till 6 med ansvar för undervisningen tillsammans med övrig personal i arbetslaget. KVALIFIKATIONER Du skall ha din inriktning mot Sv/SVA/So/No/Mu i din lärarlegitimation. Erfarenhet av att arbeta i en mångkulturell skola med elever med annat modersmål än svenska, är meriterande.
Företag: Nässjö kommun, Runnerydskolan
Ort: Nässjö
Publicerad : 07-05
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år på Runnerydsskolan jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år på Runnerydsskolan

Lärare i grundskolans tidigare år
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Ekenässjöns skola är en F-6 skola med fritidshem. På skolan arbetar cirka 150 elever och ett 30-tal vuxna. Ekenässjöns bibliotek inryms i skolans lokaler och vi har tillgång till biblioteksassistent flera dagar i veckan. Vår skolrestaurang har tillagningskök och erbjuder uppskattade måltider. Något mer än hälften av den pedagogiska personalen har arbetat på skolan två läsår eller kortare tid. Vi är inne i ett spännande utvecklingsarbete för att forma rutiner och arbetssätt för att erbjuda våra elever den bästa skolan. ARBETSUPPGIFTER Som lärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet för elevernas lärande i samverkan med övrig personal i arbetslaget. I uppdraget ingår klassansvar för eleverna i åk 1. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i åk 1-6. Du har goda kunskaper i grundläggande läs- och skrivinlärning samt i grundläggande matematik. Du är en trygg ledare med god förmåga att utveckla positiva relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. I arbetet tillsammans med eleverna har du ett helhetsperspektiv kring lärande och utveckling. Du är en aktivt lärande pedagog med intresse för skolutveckling. Erfarenhet och kunskap i att arbeta med elever som har svenska som andraspråk samt arbete med nyanlända elever är en merit. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och kan komma att börja intervjua kandidater innan annonstidens slut.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Vision 2015 I Vetlanda kommun växer både människor och företag. Här frodas framtidstro, klurighet och idérikedom. Här finns kvalitet och kompetens. Här finns en trygg, säker och sund miljö, närhet till service och många mötesplatser. Här finns landets bästa företagsklimat. Här finns ett berikande och varierat kultur- och fritidsliv. Ekenässjöns skola är en F-6 skola med fritidshem. På skolan arbetar cirka 150 elever och ett 30-tal vuxna. Ekenässjöns bibliotek inryms i skolans lokaler och vi har tillgång till biblioteksassistent flera dagar i veckan. Vår skolrestaurang har tillagningskök och erbjuder uppskattade måltider. Något mer än hälften av den pedagogiska personalen har arbetat på skolan två läsår eller kortare tid. Vi är inne i ett spännande utvecklingsarbete för att forma rutiner och arbetssätt för att erbjuda våra elever den bästa skolan. ARBETSUPPGIFTER Som lärare är du ansvarig för det pedagogiska arbetet för elevernas lärande i samverkan med övrig personal i arbetslaget. I uppdraget ingår klassansvar för eleverna i åk 6. KVALIFIKATIONER Vi söker dig som har lärarexamen med behörighet att undervisa i matematik, NO och idrott åk 1-6. Du är en trygg ledare med god förmåga att utveckla positiva relationer med elever, vårdnadshavare och arbetskamrater. I arbetet tillsammans med eleverna har du ett helhetsperspektiv kring lärande och utveckling. Du är en aktivt lärande pedagog med intresse för skolutveckling. Erfarenhet och kunskap i att arbeta med elever som har svenska som andraspråk samt arbete med nyanlända elever är en merit. Vi tillämpar löpande urval i denna rekrytering och kan komma att börja intervjua kandidater innan annonstidens slut.
Företag: Vetlanda kommun, Östra skolområdet
Ort: Vetlanda
Publicerad : 07-01
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Vi söker en positiv pedagog till arbetslag 4. Arbetet är organiserat i storgrupp, samt i mentors och ämnesgrupper. Du kommer att vara mentor för en grupp barn, samt ansvara för ett eller två ämnen för alla elever i arbetslaget. Arbetsglädje och samarbete genomsyrar hela arbetslaget och du blir en viktig kugge i hjulet. KVALIFIKATIONER Du ska vara utbildad lärare för de tidiga åren. Om du har utbildning/kompetens i musik är det en merit. Du är orädd att pröva nya arbetsformer. Du brinner för att hjälpa varje enskilt barn och ser möjligheter istället för hinder. Samarbetsförmåga och flexibilitet är en förutsättning.
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Nässjö lärcenter är den samlade organisationen för all kommunal vuxenutbildning i Nässjö. Vi jobbar med alla utbildningsnivåer för vuxna, från Sfi till yrkeshögskola och högskola och har årligen runt 1300 elever inom våra olika utbildningsområden. ARBETSUPPGIFTER Vi söker dig som vill vara med och bygga upp Sfi-verksamheten när vi till hösten tar över delar av undervisningen i egen regi. Du ska undervisa på Sfi, utbildning i svenska för invandrare, inom studieväg 1 och 2. Vi hoppas hitta dig som vill utveckla nya pedagogiska grepp och använda dig av en hel del praktiska inslag i undervisningen. Du ingår i ett lärarlag med personer med olika kompetenser. Tillsammans arbetar ni för att på bästa sätt ge eleverna en bra grund för det fortsatta livet i Sverige. KVALIFIKATIONER Utbildning till lärare i grundskolans tidigare år med inriktning mot läs- och skrivinlärning Erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk är meriterande.
Företag: Nässjö kommun, Kommunledningskontoret
Ort: Nässjö
Publicerad : 06-28
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år

Lärare i grundskolans tidigare år
Barn- och utbildningsnämnden i Vaggeryds kommun är huvudman för den obligatoriska skolan, för de frivilliga skolformerna och för särskolan. I ansvaret ligger också all barn- och skolbarnomsorg inom kommunen. Här utöver har nämnden genom särskilda beslut givetvis ansvar för "Svenska för invandrare", Kommunal vuxenutbildning och uppdragsutbildningar. ARBETSUPPGIFTER Grundskollärare/tidigarelärare med ma/no inriktning. Tjänsten innebär klasslärar- och mentorsskap i grundskolans tidigare år. Mentorskapet är delat på två pedagoger. . KVALIFIKATIONER Erfarenhet av grundläggande läs-, skriv- och matematikinlärning är viktig. Meriterande med behörighet eller erfarenhet av undervisning i svenska som andraspråk
Företag: Vaggeryds kommun, Barn- och utbildningsförvaltningen
Ort: Vaggeryd
Publicerad : 06-27
Sök fler jobb liknande: lediga Lärare i grundskolans tidigare år jobb
Tillbaka till listan
Klicka här och sök jobb som: Lärare i grundskolans tidigare år


Sök lediga jobb Lärare i grundskolans tidigare år

Skriv in ort, yrke eller relaterade ord till det jobb du söker:


Visa


Söka jobb tips
© Jobblediga.se